göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge"

Transkript

1 göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge

2 visste du att Eriksberg är en hänförande plats oavsett tid på dygnet. Om kvällen blir kajen vackert accentuerad av belysningen, och över vattnet kan du se hur staden badar i ljus.

3 Ett skönare stadsliv vid kajen I en kulturhistorisk varvsmiljö på Eriksberg bygger Seniorgården 52 vackra lägenheter om 2 till 4 rum och kök. Sjöporten blir ett sex våningar högt tegelhus med skarpa vinklar, utblickar mot älven och en behaglig gårdsmiljö i härligt söderläge. Bredvid Eriksbergshallen vid korsningen mellan Östra Eriksbergsgatan och sjöportsgatan bygger seniorgården ett kvarter som lär bli något utöver det vanliga. vi kallar det sjöporten och det blir ett fi nt exempel på det vi vill uppnå med våra seniorgården-hem: kvalitetsboenden med utmärkta lägen. Räkna med hög inredningsstandard, väl planerade ytor, goda förvaringsmöjligheter och antingen balkong eller uteplats i söder- eller västerläge. sjöporten blir ett hem för dig som vill bo härligt och med kvalitet men inte behöva ägna fritiden åt att underhålla ditt hem. du kan istället tillbringa den med vänner och bekanta, i naturens promenadslingor eller på stadens köpstråk. För att bidra till den rofyllda bostads miljön bygger vi kvarteret i en redan etablerad stadsdel. När du fl yttar in är allt nytt, fräscht och färdigbyggt. extra KVadrat mitt på eriksberg att bo i sjöporten är att bo alldeles lagom centralt. i detta lugna kvarter har du nära till de stora grön om rådena, service runt hörnet, kajpromenad i området och staden en kort båttur bort. För en av kvarterets många vardagsupplevelser är att åka Älvsnabben över vattnet in till centrum. En stor fördel med att bo i sjöporten är att seniorgården står som avsändare. Hos oss får du alltid fl er kvadrat än de du betalar för. Här fi nns gemensamhets lokal, övernattningsrum, lägenhetsförråd, cykelplatser och garage i källaren.

4 Sjöporten Backa E6 E45 Befintlig eller påbörjad bostadsbebyggelse Kviberg Befintlig eller påbörjad företags- eller skolbebyggelse Lundby E20 Planerad bebyggelse Härlanda sjöporten Övrig befintlig bebyggelse Göta älv Busslinjer Färjelinjer Centrum Liseberg Majorna Kajpromenad Högsbo Botaniska trädgården Örgryte E6 E sjöporten Caféliv På Eriksberg förvaltar man arvet av Göteborgs fina fikakultur. Njut av delikatesser från Medelhavet på Eriksbergs Gastronomia, kaffe med utsikt på Café Italia eller frukostbuffé med nygräddade våfflor från Lundbergs Café. Parker Få parker bjuder på både skatepark och fornlämningar. Historiska Färjenäsparken har verkligen något för alla utsiktsplatser, fotbollsplaner, promenadstråk, lekplatser och kyrkruiner. Nära Sjöporten ligger också Krokängsparken och Sörhallsberget. Kommunikationer Bil, buss, båt eller cykel. Eriksberg har utmärkta kommunikationer hur du än väljer att förflytta dig. Eller varför välja? Ta med din cykel på Älvsnabben Kultur Lyssna på livemusik på Café Villan, gå på utställningar på Eriksbergshallen eller beskåda konsten längs kajen. Eriksberg är även hemmahamnen för världens största seglande träskepp Ostindiefararen Götheborg. Vårdcentral Eriksbergs vårdcentral är en aktiv sådan som gärna inspirerar och uppmuntrar till en hälsosam livsstil. Vårdcentralen erbjuder vård för alla men med särskilt fokus på kvinnors hälsa. Snart öppnas här även ett nytt apotek. Service Vardagshandla på hemmaplan. Närliggande Eriksbergs köpcenter rymmer det mesta som din vardag kan tänkas behöva. Här finns även systembolag, bank och gym.

5 En levande hamnmiljö Sjöporten är en adress med omedelbar närhet till havet, båtlivet och tjärdoftande bryggor. För dig som vill bo ett stenkast från kajen och med all sorts service inom gångavstånd. Välkommen till Eriksberg! Eriksberg är en unik plats på Göteborgskartan. Om du någonsin har promenerat längs kajen så vet du varför. Utmed hela kajpromenaden finns det ett rikt utbud av kaféer och restauranger, skulpturer och statyer. De många uteserveringarna bjuder på en fin utsikt mot älv och stad. På senare år har Eriksberg blivit ett populärt bostadsområde. Det är förståeligt då ingen annan stadsdel i Göteborg kan erbjuda ett lika vackert vattenläge. På sommaren är Eriksberg det närmsta en medelhavsort du kan komma utan att lämna staden. Bara det att du kan åka båt till city lika gärna som buss ger stadsdelen en nästan exotisk karaktär. Kultur, natur och mat En riktig restaurangpärla är River Café. Här finns välkomponerade trerättersmenyer som radar upp havets delikatesser, och under vår och sommar slår restaurangen upp ett stort tält längst ut på piren. Om du är kulturintresserad så kan vi glädja dig med att Sjöporten bor granne med Eriksbergshallen. I denna moderna evenemangslokal anordnas konserter, mässor, event och andra tillställningar med plats för upp till personer. Även parklivet är ett viktigt inslag i Eriksbergs närmiljö. Däribland Färjenäsparken med slingrande promenadstigar, mäktiga utsiktsplatser och historiska minnesmärken som Karl IX:s kyrkoruin. visste du att Eriksberg var länge Göteborgs stolta skeppsvarv. Men varvsepoken tog slut under 1970-talet det sista fartyget levererades Idag är Eriksberg ett av stadens mest attraktiva bostadsområden.

6 Nya vinklar Aktuell arkitektur i en anrik miljö med tegel som anspelar till varvsepoken och balkonger som blickar ut mot älven. I Sjö porten bildar gårdsmiljö, arkitektur och stämningsfull belysning en genomtänkt helhet. Sjöporten blir ett hus som sällar sig till sin historiska fond med en vacker och kraftfull tegelfasad. Särskilt spännande blir det när det tidlösa teglet ramar in en modern arkitektur. Hugo Löfgren är en av arkitekterna som har gett form till kvarteret. Fastighetens spetsiga och trubbiga vinklar bidrar till husets karaktär. Till det har vi valt ett massivt tegel som genom sin ojämnt brända yta har mycket schatteringar och fina reflektioner. Eftersom Sjöporten är ett nytt kvarter i en sedan länge etablerad miljö ville arkitekterna skapa ett släktskap med omgivningen. De valde att göra så i det ädla murarhantverket. Vi har tagit fasta på murandet och tittat på hur man har jobbat med tegelarkitektur historiskt. Det är ett hantverk att mura, och med Sjöporten vill vi framhäva det, säger Hugo Löfgren. För att få rätt atmosfär har ljuskonsulten Torbjörn Eliasson, från White, omsorgsfullt dirigerat kvarterets belysning. Mot gatan placerar vi fasadljus ovanför entréerna som höjer husets dignitet. Dessutom blir det lättare att hitta, för boende såväl som besökare. På gårdssidan skapar vi ett lågmält och stämningsfullt ljus med belysning under sittbänkarna, säger Torbjörn Eliasson. Med naturen som förebild Kvarteret kommer att rymma 52 lägenheter om 2 till 4 rum och kök. Alla lägenheter får antingen en balkong eller en uteplats i söder- eller västerläge. I inredningen blir hållbara naturmaterial som trä, sten och kakel tongivande inslag. Dessutom vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, modernt inredda och utrustade kök samt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Med goda förvaringsmöjlig heter, välplanerade kvadrat metrar och fräscha ytor blir det lägenheter som är både lätta och roliga att möblera. visste du att Under den upphöjda gården kommer ett garage att byggas. Med fönsterpartier som släpper in dagsljus och ytor med god översikt blir det en trygg och trevlig plats att parkera bilen.

7 De som väljer Seniorgården har höga krav och vill bo snyggt. Sjöporten blir inget undantag. Hugo Löfgren, arkitekt, Lindberg Stenberg Arkitekter AB

8 visste du att Gården har en noggrant planerad flora som blommar olika säsonger och därigenom är vacker året om.

9 När gården står i blom blir det en härlig trädgårdskänsla med rosor, liljor och lavendel. Ulf Rehnström, landskapsarkitekt, Landskapsgruppen En pärla till gård För Seniorgården är gemenskap och det sociala samspelet en viktig del av hemmet. I våra kvarter kan du vara säker på att vi alltid har gårdar och lokaler för såväl spontana möten som planerade festligheter. Sjöportens kvartersgård lever ett eget liv två meter ovanför markplan. Det blir en gräsklädd oas som bryter av mot den stadsmässiga omgivningen. Eftersom gården är upphöjd blir det en privat och avskiljd mötesplats för de boende, säger landskapsarkitekten Ulf Rehnström som har formgett det gröna rummet. Gården är en plats där du och dina grannar i lugn och ro kan koppla av. På Seniorgården vet vi att en vacker gård blir en förlängning av det egna hemmet. På sommartider ska det var lika naturligt att slå sig ned här som i det egna vardagsrummet. Från gården bygger vi en trappa som leder ned mot kajtorget. De delar av gården som vi inte täcker med gräs klär vi med marktegel. Tanken är att ta upp fasaden även i markbeläggningen. Gemensamma lokaler Utöver den trivsamma gården får kvarteret även en ordentlig lokal där du och dina grannar kan umgås kravlöst. Under varmare årstider kan du slå upp dubbeldörrarna mot gården och låta gemensamhetslokalen bli ett med gårdsmiljön. Med ett centralt läge i huset och ett välutrustat kök blir det en ypperlig plats för större festmåltider, en vinprovning eller en fika med grannarna. I anslutning till rummet bygger vi även ett övernattningsrum med egen toalett och dusch.

10 Seniorgården möjligheternas boende Vackert och funktionellt Seniorgården erbjuder ljusa, moderna bostadsrätter för dig som fyllt 55 år. Nybyggda, lättskötta hem med många möjligheter. Du får en vacker och funktionell bostad med välplanerade rumslösningar och bekväma funktioner. Möjligheter till social gemenskap I Seniorgårdens idé om en bra boendemiljö ingår att du ska ha möjlighet till gemenskap. Därför har du och dina grannar tillgång till en gemensamhetslokal för fest och aktiviteter och ett trevligt övernattningsrum för att du enkelt ska kunna ha besök av familj och vänner. Vi planerar också för gårdar med grönska, bekväma sittplatser och möjligheter till utomhusaktiviteter som grillning och boule. Bekväma boförmåner Du som väljer Seniorgården får också tillgång till våra praktiska boförmåner. Tjänster som gör din vardag enklare och bekvämare. Boförmånerna omfattar allt från städning och fönsterputs till hyrbil och försäkringar. Vi toppar boförmånerna med ett soligt erbjudande om förmånliga semesterbostäder utomlands. Medvetna miljöhus Seniorgårdens hus är moderna lågenergihus. Det gynnar både klimatet och din ekonomi. För oss handlar miljövänligt om allt från isoleringen i din bostad och val av hållbara material till att undvika farliga kemikalier och återvinna byggmaterial på ett vettigt sätt. Seniorgården ingår i JM-koncernen, en av Nordens ledande bostadsbyggare. Med samlad kraft kan vi inom koncernen ta ett extra stort ansvar inom miljöområdet. En trygg och enkel affär När du köper en bostadsrätt från oss gör du en trygg och enkel affär. Vi är måna om att guida dig hela vägen. Du får vårt engagemang och svar på dina frågor från första visningen till dess att du flyttat in. I köpet ingår också ett omfattande trygghetspaket för en god affär. Välkommen hem.

11 visste du att Seniorgårdens bostäder är specialgjorda för att du ska kunna bo i dem länge. Allt från trösklar till fönsterbröstning är anpassade för bästa tänkbara tillgänglighet. seniorgarden.se

12 Seniorgården Möjligheternas boende Seniorgården har snart tjugofem års erfarenhet av att bygga seniorbostäder. Vackra och funktionella bostadsrätter för alla över femtiofem år. Ljusa lägenheter och enplanshus med god arkitektur och omsorg om detaljerna. Trygga, bekväma hem där du kan bo och trivas länge. Hittills har vi byggt nästan bostäder på tjugo platser runt om i Sverige. Seniorgården är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder. Design & produktion Nyla Design Foto Eleonora Hafström, Jörgen Hinder, Richard Hammarskiöld, Anna-Malin A-Lindgren, Bildarkivet, Shutterstock Visualiseringsbilder Carbonwhite Tryck Ljungbergs Tryckeri Produktionsår 2013 Seniorgården reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Seniorgården ab Adress Gårdatorget 2, Göteborg Telefon Internet seniorgarden.se

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge NYBYGGDA HEM NÄRA STAD OCH ÄLV Som en förlängning av vårt populära bostadskvarter Kronhjulet bygger vi nu Kvarnliden. Det nya kvarteret

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter Som nyinflyttad i Kronhjulet kan du nå hela staden från sadeln. Oavsett om du ska till Färjenäsparken eller till Avenyn kan du lita på att

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet

Känn dig som. hemma. på Östra Lugnet Känn dig som hemma på Östra Lugnet Välplanerade bostäder och Gott om gång- och cykelstråk genom området. lummig småstadskänsla Härliga lek- och mötesplatser för hela familjen. Nu finns drömboendet inom

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Källbyängar Inspiration 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Nyabostäder 2 RIKSBYGGEN INSPIRATION källbyängar Välkommen till ett strandnära boende i södra Lund Riksbyggen reserverar

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Välkommen till Västra Eriksberg. Information till dig som flyttar hit.

Välkommen till Västra Eriksberg. Information till dig som flyttar hit. Välkommen till Västra Eriksberg Information till dig som flyttar hit. Välkommen till vatten och grönska mitt i centrala Göteborg! Sannolikt kommer du snart att upptäcka ännu fler fördelar med att bo i

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR.

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Prinsen, Drottninggatan Med stadens puls utanför fönstret BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Att bo bra är viktigt för oss och för våra hyresgäster. Vi förvaltar bostäder, skapar service och förutsättningar

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN Där alla får bäst utsikt JÖRGEN HINDER M JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. MÅSTE

Läs mer

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping

Välkommen till Vikingstad bara några minuter från Linköping Välkommen till Vikingstad bara några minuter från inköping www.hem1.se 40 bostadsrätter v Bankeberg, udruns gata. v Bankeberg bättre boende med inköping som granne. HE1 BYER 40 ÄENHETER fördelat på två

Läs mer

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla

UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN. Vackra bostäder med klassisk känsla UPPSALA, LUTHAGEN KAPRIFOLEN Vackra bostäder med klassisk känsla Skönt boende som rymmer livet I Kaprifolen i anrika Luthagen erbjuder vi vackra och funktionella bostäder för dig över 55 år. Arkitektritade

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Södertälje

Hitta din hyresrätt i Södertälje Hitta din hyresrätt i Södertälje 2 Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås

Ett modernt boende i en ny stadsdel. Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Ett modernt boende i en ny stadsdel Välkommen till Brf Tegnérlunden 2 i Västerås Välkommen till Tegnérlunden 2 - spännande arkitektur och inspirerande natur Brf Tegnérlunden 2 i Gideonsberg är ett nytt

Läs mer

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad

www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad www.gbjbygg.se Nya bostäder på Vikaholm mellan sjö och stad GBJ ger dig mer! Vi bygger alltid med kvalitet. Jämför oss gärna! B alltid spånskiva på båda sidor bakom gipsen på innerväggarna samt av insida

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass

Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass Ditt nästa kontor? Lilla Bommen-Gullbergsvass Lilla Bommen 1, våning 13, 285 kvm Lilla Bommen 1, våning 13, Lilla Bommen-Gullbergsvass Ledig yta Typ: kontor 285 m 2 Antal arbetsplatser: 15 19 Tillträde:

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

Stockholm, Norrtälje. båtsman. En rofylld hamn i staden

Stockholm, Norrtälje. båtsman. En rofylld hamn i staden Stockholm, Norrtälje båtsman En rofylld hamn i staden Charmiga hamnkvarter i modern tappning Mitt i centrum och alldeles intill Norrtäljeån växer fyra fina trähus fram. Det blir 36 centrala lägenheter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år!

Pynten i Bromölla. Frihet för dig som fyllt 70 år! Pynten i Bromölla Frihet för dig som fyllt 70 år! Sjönära, grönska och trevliga grannar Har du fyllt 70 år kan du flytta in i en kooperativ hyresrätt med extra allt på Ivöstrand. Här bor du lugnt och skönt,

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 8 500 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 4 000 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Välkommen till Smeden Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Faxeholmen satsar i Ljusne En stor del av Faxeholmens fastigheter och hyresgäster finns i Ljusne. Nu kan vi äntligen erbjuda ett tillgänglighetsanpassat

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10

Västra Hamnen. Yteffektivt. Modernt. Malmö. Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 Västra Hamnen Yteffektivt Modernt Malmö Propellergatan 1 / Västra Varvsgatan 10 LOKaLEn BÄSTA LÄGET I VÄSTRA HAMNEN! Kontorsyta 800-3 450 kvm Antal arbetsplatser Ca 70-350 Mitt i blickfånget har vi kvarteret

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Vackert boende på Näsets pärla

SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Vackert boende på Näsets pärla SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR Vackert boende på Näsets pärla Njut i nybyggt i vackra Skanör nära naturen, stranden och havet. Ett välplanerat hem i vackra Skanör På Skanörs Vångar, öster om gamla Skanör, bygger

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

Vet du vad som planeras i Karlslund?

Vet du vad som planeras i Karlslund? Vet du vad som planeras i Karlslund? Det här är en illustration och visar endast exempel på hur området skulle kunna se ut. KOMPLETTERING AV VÅRD- OCH OMSORGSBOENDET SAMT NYA TRYGGHETSBOENDEN Stadsbyggnadsförvaltningen

Läs mer

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN

BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN BO GRANNE MED SKOG, ÄNG OCH SJÖ VÄXJÖ / VIKAHOLM / BRF LOFTHUSEN 5 RUM OCH KÖK, 114 KVM INFLYTTNING ANDRA KVARTALET 2019 Ett grönt kvarter med moderna förtecken där den skyddade gården spelar en central

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer