Beträffande föreningens ekonomiska ställning, hänvisas till balans- och resultaträkning som erhålles vid mötet.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Beträffande föreningens ekonomiska ställning, hänvisas till balans- och resultaträkning som erhålles vid mötet."

Transkript

1

2 Styrelsen för Hammarö Hembygdsförening avger härmed berättelse över verksamhetsåret 2019 Vid verksamhetsårets slut var medlemsantalet 320 Styrelsen har under året haft 13 protokollförda möten. Därutöver har 8 stycken medlemsmöten hållits. Årsmötet hölls den 16 mars i Sockenstugan och det var 46 medlemmar som deltog. Mötesordförande var Bo Öster och sekreterare Ann-Cathrine Sundberg. Sommarens utställning, Vad är en kistplåt, var arrangerad av Solweig Nyström. Kistplåtarna låg i klockstapeln på några plankor från den gamla stavkyrkan. Hammarö Församling överlät dessa kistplåtar till Hammarö Hembygdsförening, och restaurerades av Leif Ågren. Utställningen var mycket uppskattad, med besökande från flera delar av landet, och även omnämnt i tidningar och TV. Vår sedvanliga resa (15/6), gick denna gång mot Årjäng och Bengtsfors. Första stoppet blev vid Sandaholm där det var kaffe och smörgås. Färden gick vidare mot Trankils kyrka där vi fick en guidad visning och ta del av hur Madonnan från 1200-talet kom tillrätta. Nästa mål var Bengtsfors och Halmens Hus. Där fick vi information om halmens historia runt Bengtsfors och fick ta del av utställningen som fanns i huset. Resan gick vidare mot Tössestugan där beställd mat väntade på oss. Glada och mätta åkte vi vidare mot Hammarö. Denna trevliga och soliga dag avslutades för 36 resenärer vid Hembygdsgården. Styrelsen har under året bestått av: Gunnar Törnqvist, ordförande Sven Eriksson, vice ordförande Lars Otter, kassör Ann-Cathrine Sundberg, sekreterare Åke Persson Siv Eriksson Solveig Svensson Dennis Lundell Gun Ågren Beträffande föreningens ekonomiska ställning, hänvisas till balans- och resultaträkning som erhålles vid mötet.

3 Grupper under året har varit: Gårdsgrupp/inne: Solveig Svensson. Ingegerd Lindholm, Ann-Cathrine Sundberg och Ove Eriksson Gårdsgrupp/ute: Sven Eriksson, Bertil Johansson, Erik Kilman, Ove Karlsson, Johan Knape och Sven Troedsson. Slöjdgrupp: Siv Eriksson, Gun Ågren och Ulla Lundahl. Arkivgrupp: Åke Persson, Oskar Andersson, Lars Andreasson, Monica Magnusson, Kajsa Livh, Ivan Gustavsson och Lars-Erik Boström. Barnkulturgrupp: Lena Andersson, Anna-Lisa Käll, Karin Hjalmarsson och Dennis Lundell Gårdsmuseum: Ann-Cathrine Sundberg och Oskar Andersson Arkeologikontakt: Moa Jonsson. Revisorer: Arne Söderberg och Jörgen Mälargård. Revisorssuppleant: Ove Eriksson. Valberedning: Lillemor Johansson och Ove Eriksson. Skolmuseet: Lena Andersson och Dennis Lundell Årsavgiften för 2020 fastställdes på styrelsens förslag oförändrad, enskild medlem 80 kr och för familj 140kr.

4 Detta har hänt under året. Gårdsgruppen/ute Under året har inga större arbeten utförts på hembygdsgården, men vi liksom tidigare år utfört underhållsarbeten, såsom inoljning av trappor och handikapp rampen. Vi har också som vanligt ställt i ordning för vårmarknad. allsången och sommarfesten. Gårdsgruppen/inne Sven Eriksson 19 januari Vi samlas för Julgranskakning, och lägger försiktigt ner de gamla julprydnaderna, för tryggt förvar till nästa jul. 8 juni Denna dag var det dopkaffe för Lars Andreassons barnbarnsbarn. 19 augusti Denna dag bjöds kyrkogårdspersonalen traditionsenlig på förmiddagskaffe. Med detta vill vi tacka för all hjälp vi får med gräsklippning och snöröjning under året. 2 september Städning av Lunserudstorpet. 29 november Julfint på Lunserudstorpet I övrigt så kokar vi kaffe och bakar till alla månadsmöten enligt gällande program. Arkivet Solveig Svensson Ingegerd Lindholm Under verksamhetsåret 2019 har arkivgruppens 7 medarbetare under 16 arbetskvällar om sammanlagt 208 timmar tagit emot och arkiverat fotomaterial och dokument samt identifierat äldre foton. Digitalisering av ljudband pågår. Arbetet sker i hemmet med föreningens eller egen utrustning. Ljudbanden kan sedan kopieras och avlyssnas med hjälp av dator. Inmatning av bilder och dokument till digitala arkivet SOFIE pågår i mindre omfattning medan utbildning pågår. Allt digitalt inmatat materiel är sparat på externt minne. Arkivet samarbetade med Moa Jonsson vid framtagning av bilder till Notkast 3, som var klar till sommarfesten.

5 Gunnar Törnqvist och Oskar Andersson har vid några tillfällen, bl.a hos PRO, visat bilder på Gårdar på Hammarö. Historiska bilder från Skoghall/Hammarö har lämnats till Karlstads tidning för publicering på Hammarö sidan varje vecka och som är mycket uppskattat av läsarna. Åke Persson Barnkulturgruppen Barnkulturgruppen har haft 9 aktiviteter under året. Året började med två dagar då vi broderade, stickade och virkade. Inför påsken kom många för att delta i en påsk pysseldag. I maj gjorde vi såkrukor av tidningspapper för att sätta frö i. På vårmarknaden invigdes den fina hinderbanan för våra käpphästar. Gårdens stora och bra grillplats passade vi även på att inviga. På sommarfesten var det många som provade styltor och käpphästar. Familjedagen var välbesökt av alla åldrar, skattjakten var mycket omtyckt, olika spel fanns men kanske var korvgrillningen populärast. På julmarknaden i november kunde man gå tipspromenader, och hade man klarat frågorna fick man välja en julklapp från tomtens släde. Ett tomtelotteri fanns också med många fina tomtar som pris. Året avslutades på andra advent med julpyssel. Skolmuseet Skolmuseet har haft öppet vid samtliga tillfällen när gården varit öppen. Vi har samarbetat med Hammarö Kommun vid skolloven. På sportlovet var vi på Hammarö Arena och byggde fågelholkar, en dag nåltovade vi. Under våren tog vi emot kommunens alla tredjeklassare enligt kulturgarantin. Detta var mycket roligt och givande. Vi har även deltagit i Kilenelägret med nåltovning under en dag. På höstlovet var vi en dag på biblioteket och visade ett bildspel Så var det förr och så blev det ytterligare en dag på Hammarö Arena med nåltovning. Kura skymning, med berättelser om gamla sägner, hade vi på biblioteket. På julmarknaden fanns en utställning med gamla julsaker att beskåda på skolmuseet. Tack till er alla som på olika sätt hjälpt oss genomföra våra aktiviteter. Lena Andersson Karin Hjalmarsson Dennis Lundell Evy Dyvestam

6 Slöjdgruppen Under året har vi haft 14 handarbetskvällar, med i snitt 10 deltagare per gång. Vi handarbetar, fikar och har allmänt trevligt. Alla medlemmar är välkomna på dessa möten. På vårmarknaden, ute på tunet vid hembygdsgården, deltog många externa utställare som sålde olika typer av fina hantverk, Ett företag sålde god hemgjord sylt och saft. Lotteri och försäljning av egna tillverkade handarbeten fanns också. På sommarfesten hade vi lotteri med våra egna tillverkade alster, och med saker som medlemmar skänkt till föreningen. Julmarknaden som i år hölls i Hembygdsgården den 25/11 blev mycket uppskattad. Vi hade försäljning av hantverk, lingonkransar och bröd. Ett lotteri fanns med många fina priser. Program 2019 Siv Eriksson Gun Ågren Januari Året inleddes med en handarbetskväll Februari Vid månadens medlemskväll visades ett bildspel. Två handarbetskvällar var det denna månad. Barnkulturgruppen hade en aktivitet med fritt broderi. Mars Även denna medlemskväll visades ett bildspel, nya och gamla bilder Två handarbetskvällar blev det. Årsmötet hade vi i Sockenstugan. April Påsken firades med ägg och sill vid vår medlemskväll. Det var två handarbetskvällar och barnkulturgruppen hade påsk pyssel. Maj Medlemskvällen, då hade vi besök av Tomas Löfgren från Brigadmuseet. Det var städdag både ute och inne. Barnkulturgruppen hade vår pyssel och det var två handarbetskvällar, Vi hade också en vårmarknad med utställare och olika aktiviteter på tunet. Juni På Sveriges nationaldag var gården öppen och flaggan var hissad. Kulturskolan och Hammarö församling hade olika uppträden runt kulturbygden. En bussresa gjorde vi också denna månad. Juli Onsdagarna i denna månad hade vi öppet och utställningen om kistplåtar var välbesökt. Det sjöngs allsång på Tunet under ledning av M.Ö.R. Augusti. Den traditionsenliga sommarfesten hölls söndagen den 18 augusti. Notkast nr 3 presenterades. Eskil Johansson, från Värmlands Hembygdsförbund, delade ut utmärkelser till Moa Jonsson, för Notkast nr 3, och till Solweig Nyström, för hennes utställning om kistplåtar. Ö-Konstrundan invigdes lördagen 31/7 och hölls även 1/9.

7 September Medlemkvällen hölls på Lunserudstorpet, trångt men trevlig. Slöjdgruppen hade två handarbetskvällar. Kulturarvsdagen firades och gården var öppen. Barnkulturgruppen hade familjedag. Notkast nr 3 skickades ut till våra medlemmar. Oktober På medlemkvällen var ämnet Skolan förr och nu, där deltog Kajsa Livh ett bildspel på och två flickor från Hammarlunden årskurs 8. Barnkulturgruppen visade ett bildspel på biblioteket vid skolans höstlov. Även denna månad hade vi två handarbetskvällar. November Månaden inleddes av en medlemskväll, med ett bildspel Det var en handarbetskväll. Vi band lingonkransar till julmarknaden, som denna gång hölls i Hembygdsgården. Barnkulturgruppen berättade om sägner från Hammarö på biblioteket. December Vår medlemkväll besöktes av ett luciatåg och sedan var det servering av gröt, smörgås, kaffe och pepparkaka. Barnkulturgruppen hade sitt julpyssel. Gåvor Januari 2019 Bok om den indelte soldaten skänkt av Thomas Otto CD-skiva, Bellmans anda skänkt av Gunnar Turessons sällskapet Februari 2019 Kort på sista flottningen skänkt av Ann-Charlotte Eskel Trädgårdspump skänkt av Ann-Cathrine Sundberg Mars 2019 Dokumentation om Hammarö Missionsförsamling under 1900-talet - skänkt av Märta och Arne Persson April 2019 Fotoalbum, som tillhört Tras-Maja (Maja Hallgren skänkt av Aina Svensson Kassabok över Hammarö Andelstvätt, bokfört av Britta Ekström skänkt av Eva Bäckman Juni 2019 Räknesticka, Castell i originalförpackning skänkt av Ann-Cathrine Sundberg Juli 2019 Flickfolkdräkt och diverse kort skänkt av Gun och Björn Pettersson Augusti 2019 Kyrkbänk från Hammarö Kyrka skänkt av Håkan Axelsson

8 September 2019 Lampa, näverkont med gammaldags bärplockare, en sikt och en klockkedja av hår skänkt av Ann-Charlotte Heilman-Elliot Bonjour, som används vid ett bröllop mellan Olof Lindgren och Julia Linder den 8/ skänkt av Bo Dahlgren November 2019 Två tavlor, målade av Wenzel Björkhagen skänkt av Anita Tigér Remisser från Hammarö Kommun: Kungörelse-samråd angående detaljplan för Västra Tye Hammarö Kommun Styrelsen hade inget att erinra mot denna Ett varmt tack till alla som arbetat för föreningen under året, samt för allt bakat bröd och skänkta lotterivinster Ett tack riktar Hammarö Hembygdsförening också till kommunen och församlingen som hjälper oss med arbeten på och omkring vår hembygdsgård. Styrelsen Hammarö februari Gunnar Törnqvist, ordf. Sven Eriksson vice ordf... Ann-Cathrine Sundberg, sekr. Lars Otter, kassör Åke Persson Siv Eriksson Gun Ågren.. Solveig Svensson. Dennis Lundell

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Hällefors Hembygdsförening

Hällefors Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2018 Hällefors Hembygdsförening Styrelsen för Hällefors Hembygdsförening får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 / 1 2018 31 / 12 2018 Föreningsstyrelse Ordförande

Läs mer

Hällefors Hembygdsförening

Hällefors Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2015 Hällefors Hembygdsförening Styrelsen för Hällefors Hembygdsförening får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 / 1 2015 31 / 12 2015 Föreningsstyrelse Ordförande

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008 Närvarande: 53 medlemmar 1. Mötets öppnande Jan Stanley hälsade alla hjärtligt välkomna. 2. Årsmötets behöriga utlysande Mötet fanns behörigen

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse SKPF:s avdelning 29 i Degerfors år 2016 Den 14 juni på resan till Södermanland stannade vi och tittade på Stora Sundby Slott Dagordning vid årsmöte med SKPF avd. 29 Degerfors. Onsdag

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

Protokoll fört vid Årsmöte den 11 april 2012 med Oskars Hembygdsförening kl 18.00 i Oskars församlingshem

Protokoll fört vid Årsmöte den 11 april 2012 med Oskars Hembygdsförening kl 18.00 i Oskars församlingshem Ärende 1. Mötets öppnande. Frågan om mötet utlysning. Mötet öppnades. Mötet hade utlysts enligt stadgarna. Dagordningen delades ut till deltagarna. 2. Val av ordförande för mötet. Till ordförande för mötet

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2014

Årsberättelse för verksamhetsåret 2014 Söderhamns Kust& Skärgårdsförening Årsberättelse för verksamhetsåret 2014 Årsmötet äger rum ONSDAGEN den 18 mars kl 1900 i SMS-lokalen (Båtklubbens lokal) Kallelse till Kust & Skärgårdsföreningens Årsmöte

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/ Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/12 2018 Årets temautställning Idrottsparken Framnäs 100 år Verksamhetsberättelse. Styrelsen för Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap

Läs mer

Ordföranden har ordet

Ordföranden har ordet Verksamhetsberättelse 2014 Ordföranden har ordet Under år 2014 anordnade Vaksala hembygdsförening flera aktiviteter för medlemmarna i föreningen. Jag vill tacka alla Er som deltagit i arrangemangen och

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård.

Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Protokoll fört vid Ljustorps Hembygdsförenings Årsmöte den 16 mars 2014 kl. 18.00 i Ljustorps Hembygdsgård. Mötesdeltagare: ca; 18 st. 1 Årsmötet öppnades. 2 Fastställdes att kallelsen till mötet gjorts

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Koloniföreningen Steffens Minne.

Protokoll fört vid årsmöte med Koloniföreningen Steffens Minne. Protokoll fört vid årsmöte med Koloniföreningen Steffens Minne. Plats: Föreningshuset Steffens Minne Tid: 2016-04-24 Närvarande: 44 röstberättiga medlemmar 1 Föreningens ordförande Maria Ahlén öppnade

Läs mer

DM Mete 2011 Stål Kristian Forshaga AFK 12787

DM Mete 2011 Stål Kristian Forshaga AFK 12787 DM Mete 2011 Klass HS Placering Efternamn 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Stål Lövgren Lindgren Nilsson Isaksson Nykvist Larsson Toreld Lövgren Högda Jonsson Bäckström Johansson Forsberg

Läs mer

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården.

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården. Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr. 2017 i Örsåsgården. 1 Ordföranden Karl-Erik Johansson öppnade mötet med att hälsa alla medlemmar välkomna. 2 Mötet inleddes med en minnesstund

Läs mer

Tack och hälsningar. Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook. Tack för dem alla!

Tack och hälsningar. Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook. Tack för dem alla! TACK OCH HÄLSNINGAR Tack och hälsningar Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook Tack för dem alla! Bikupans Damklubbs Verksamhetsberättelse

Läs mer

Engelholms Vandrarförening

Engelholms Vandrarförening Engelholms Vandrarförening Vandringsprogram november 2018 - mars 2019 På vår hemsida www.engelholmsvandrarforening.se kan du hitta senaste nytt, aktuella program, vandringsberättelser m.m. men också ändringar

Läs mer

Ordföranden Ulla Magnusson hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat. Till mötesordförande valdes Eric Magnusson och till sekreterare Margareta

Ordföranden Ulla Magnusson hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat. Till mötesordförande valdes Eric Magnusson och till sekreterare Margareta Årsmöte 2014 Protokoll från årsmöte med Tyresö hembygdsförening torsdagen den 20 februari 2014 i Uddby gårdskafé. Närvarande: 51 medlemmar. 1. Mötet öppnas Ordföranden Ulla Magnusson hälsade välkommen

Läs mer

Årsredovisning Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening

Årsredovisning Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2015-01-01 2015-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2015 Östra Stranden i Halmstad ekonomisk förening, org.nr 769609 7620 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Inbjuder till 45:e årsmötet Fredag den 22 februari 2013 Kl 18.00 45-årsjubiléumsfest Kl 19.00 Lokal: Polarisgården Varmt välkomna! 2 3 DAGORDNING FÖR TORNETRÄSK FRITIDSFÖRENING

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Hjärt- och Lungsjukas förening i Östhammars kommun, org.nr 802429 3352, får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft

Läs mer

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 1. Årsmötets öppnande. 2. Parentation 3. Val av presidium a) mötesordförande b) sekreterare. c) protokolljusterare tillika rösträknare. 4.

Läs mer

Medlemsbrev våren 2017

Medlemsbrev våren 2017 Medlemsbrev våren 2017 Föreningen Backamo Vänner kallelse till årsmöte 29 april Alla är hjärtligt välkomna till årsmötet, ingen föranmälan. Årsmöte 29 april Vi samlas i matsalen, byggnad 40. Programmet

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 Gösta Linderholm spelade och sjöng för oss vid ett besök i Strängnäs 4 september. Styrelsen under verksamhetsåret 2018 Ulla Sjöberg Tommy Thörnqvist Ingela Sjöblom Ing-Marie

Läs mer

Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte

Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Östersund den 11 februari 2018 Till medlemmar i SeniorNet Östersund Kallelse till årsmöte Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Dag och tid: onsdagen den 14 mars 2018, kl 13.00

Läs mer

DM-Trad. Mete Individuellt Klass Placering Förnamn Efternamn Klubb Vikt i gr. HS 1 Roul Steiner SFK Wasa Jonny Andersson Jössefiskarna

DM-Trad. Mete Individuellt Klass Placering Förnamn Efternamn Klubb Vikt i gr. HS 1 Roul Steiner SFK Wasa Jonny Andersson Jössefiskarna DM-Trad. Mete Individuellt Klass Placering Förnamn Efternamn Klubb Vikt i gr. HS 1 Roul Steiner SFK Wasa 1887 2 Jonny Andersson Jössefiskarna 1545 3 Ragnar Midtsundstad Åmotfors AFK 1511 4 Yngve Ehrencrona

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Frösön VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Styrelsen för SPF Frösön får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE OCH FÖRTROENDEVALDA Ordförande Ingrid Borgström Vice ordförande

Läs mer

Västlands Hembygdsförening

Västlands Hembygdsförening Västlands Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen 2017 Ordinarie ledamöter Carl-Bertil Wallin Ordförande Inger Lind Sekreterare Peter Mattsson Kassör Gunnel Eriksson Vice sekreterare Bengt

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Inledning Målsättningen enligt stadgarna för Rekekrokens Byaförening är att främja byn och dess invånare för en ökad trivsel och samhörighet. Vidare skall föreningen

Läs mer

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet.

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet. ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1 (3) Datum 2014-03-27 Årsmöte mars 2014 Protokoll fört vid Villaägarföreningen Jakobsbergs 126:e årsmöte torsdagen den 27 mars 2014 kl. 18:30 på Pilbogården, Kristinagatan 14, Västerås.

Läs mer

Segersta Hembygdsförenings styrelse lämnar härmed följande redovisning av föreningens verksamhet under det gångna verksamhetsåret.

Segersta Hembygdsförenings styrelse lämnar härmed följande redovisning av föreningens verksamhet under det gångna verksamhetsåret. Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012 Segersta Hembygdsförenings styrelse lämnar härmed följande redovisning av föreningens verksamhet under det gångna verksamhetsåret. Styrelse Styrelsen har

Läs mer

Protokoll fört vid Årsstämman för Kungsskogens Samfällighetsförening lördagen den 28:e maj 2011, klockan 16.00

Protokoll fört vid Årsstämman för Kungsskogens Samfällighetsförening lördagen den 28:e maj 2011, klockan 16.00 Protokoll fört vid Årsstämman för Kungsskogens Samfällighetsförening lördagen den 28:e maj 2011, klockan 16.00 Plats: Hembygdsgården, Krokek 1 STÄMMANS ÖPPNANDE, FASTSTÄLLANDE AV DAGORDNING Ordföranden

Läs mer

Hannäs SockenFörening. Register över givare

Hannäs SockenFörening. Register över givare Register över givare Hannäs Sockenförening är en ideell förening, som bildades år 2002. Syftet är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i Hannäs Socken. Genom erhållna arv och gåvor skapas ett kapital,

Läs mer

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen.

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen. Alliansen Varbergs Boulehall Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014 kl. 17.00 i Boulodromen.se DAGORDNING: 1 Parentation 2 Mötets öppnande 3 Frågan om mötet kallats

Läs mer

Örmobladet. Din information från PRO Kallinge-Ronneby. År 2015 Nr 1

Örmobladet. Din information från PRO Kallinge-Ronneby. År 2015 Nr 1 Örmobladet Din information från PRO Kallinge-Ronneby År 2015 Nr 1 Föreningens adress: N. Smålandsgatan 7, 372 50 Kallinge Expeditionen öppen torsdagar Kl. 10.00 till Kl. 12.00 Telefon: 0457-24733 Hemsida:

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 VILLAÄGARNA SKARABORG ORG. NR 802441-4883 1 Villaägarna Skaraborg VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01 2009-12-31 Styrelsen för Villaägarna Skaraborg får härmed

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Innan mötesförhandlingarna inleddes hölls en tyst minut för medlemmar som avlidit under år 2009. Närvarande: 56 medlemmar 1

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA. Vid årsmöte med Bollebygds Hembygds & Fornminnesförening onsdag den 15 mars 2017 klockan i Åsenstugan.

FÖREDRAGNINGSLISTA. Vid årsmöte med Bollebygds Hembygds & Fornminnesförening onsdag den 15 mars 2017 klockan i Åsenstugan. FÖREDRAGNINGSLISTA Vid årsmöte med Bollebygds Hembygds & Fornminnesförening onsdag den 15 mars 2017 klockan 18.30 i Åsenstugan. Ärenden: 1. Mötes öppnande 2. Val av ordförande för mötet 3. Dagordningens

Läs mer

SÄFFLEBYGDENS HEMBYGDSFÖRENING

SÄFFLEBYGDENS HEMBYGDSFÖRENING SÄFFLEBYGDENS HEMBYGDSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VERKSAMHETSPLAN 2018 Re Allsångskväll med Visklubb 67 och Mandelbrus Be sö ka re io lik a ng å t s mar m o s Mid åld ra r ri n g e v no Säfflebygdens

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2014

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2014 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2014 Inledning Målsättningen enligt stadgarna för Rekekrokens Byaförening är att främja byn och dess invånare för en ökad trivsel och samhörighet. Vidare skall föreningen

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter.

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter. VERKSAMHETEN 2012 Styrelsen och kommittéerna har haft följande sammansättning: Ordförande Roger Axell Kassör Lennart Dannebro Vice ordförande Brita Belfrage Sekreterare Soija Holgersson Ordinarie ledamöter

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten.

Höstsäsongen inleddes på numera sedvanligt sätt med en träff för funktionärer och respektive med enkel buffé och samvaro samt information om hösten. 1 Täby Seniorbridge Verksamhetsberättelse för året 2013 Styrelsens redogörelse för året lämnas nedan. Styrelse, revisorer och valberedning. På årsmötet 11 mars 2013 omvaldes Ulla Eriksson som ordförande.

Läs mer

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG BYALAGSNYTT FEBRUARI 2005 VALLENS BYALA ALAG JUNSELE ÅRSMÖTE 2005 SÖNDAG DEN 13/2 KLOCKAN 15:00 PÅ VALLENCIA Där ska vi som vanligt behandla de frågor som hör ett årsmöte till såsom val av styrelse, kommittéer,

Läs mer

Protokoll fört vid årsmötet den 14 april 2016 kl i studio 3, Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20, Stockholm

Protokoll fört vid årsmötet den 14 april 2016 kl i studio 3, Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20, Stockholm 1 Protokoll fört vid årsmötet den 14 april 2016 kl 11.00-12.00 i studio 3, Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20, Stockholm 1 Välkomnande Ordföranden Sven Olof Ekholm hälsade de ca 80 närvarande medlemmarna

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018 Antal närvarande medlemmar: 49 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Barbro

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte på Solbackens Trygghetsboende Länghem

Protokoll fört vid årsmöte på Solbackens Trygghetsboende Länghem Föreningen SPF Seniorerna Västra Kind. Protokoll fört vid årsmöte på Solbackens Trygghetsboende Länghem 2016-02-10. 1 Mötet öppnades och ordförande hälsade välkommen. 2 Parentation hölls över 5 medlemmar

Läs mer

4. Godkännande av dagordningen. Fyra punkter las till under Övriga frågor. Årsmötet godkände dagordningen.

4. Godkännande av dagordningen. Fyra punkter las till under Övriga frågor. Årsmötet godkände dagordningen. PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET I FÖRENINGEN KÄRRRINGEN Årsmöte 2013-01-29 Plats Närvarande Frånvarande Hotel Nordic Light Vasaplan 7, Stockholm 27 medlemmar enligt bifogad lista se bifogad lista 1. Årsmötets

Läs mer

Årsredovisning 2007-01-01 2007-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening

Årsredovisning 2007-01-01 2007-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2007-01-01 2007-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2007 Östra Stranden i Halmstad ekonomisk förening Styrelse Ordförande Lars Elmqvist Kassör Ingvar Bengtsson

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Västlands Hembygdsförening. Verksamhetsberättelse 2014

Västlands Hembygdsförening. Verksamhetsberättelse 2014 Västlands Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen 2014 Ordinarie ledamöter Carl-Bertil Wallin Ordförande Inger Lind Sekreterare Peter Mattsson Kassör Gunnel Eriksson Vice sekreterare Bengt

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte

Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Östersund den 11 febr 2015 Till medlemmar i SeniorNet Östersund Kallelse till årsmöte Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Dag och tid: onsdagen den 16 mars 2016, kl 13.00 Plats:

Läs mer

OCe409 45-- 2 5 ESLÖVS KOMMUN. KOF.2015.0114!Nyggotts 2015-03-27 ',1-'4X1Y'IN Isä)PLE. Kultur och Fritid Lars Månsson 0413-62072

OCe409 45-- 2 5 ESLÖVS KOMMUN. KOF.2015.0114!Nyggotts 2015-03-27 ',1-'4X1Y'IN Isä)PLE. Kultur och Fritid Lars Månsson 0413-62072 ESLÖVS KOMMUN KOF.2015.0114!Nyggotts 2015-03-27 ',1-'4X1Y'IN Isä)PLE Kultur och Fritid Lars Månsson 0413-62072 rky,' 45-- 2 5 Till Kornmunfullmäktige i Eslöv Verksamhetsberättelse 2014 för Stiftelsen Gamlegård

Läs mer

Västlands Hembygdsförening

Västlands Hembygdsförening Västlands Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2013 Styrelsen 2013 Ordinarie ledamöter Carl-Bertil Wallin Ordförande Inger Lind Sekreterare Peter Mattsson Kassör Gunnel Eriksson Vice sekreterare Vice

Läs mer

ÖREBRO ÅRSREDOVISNING 2017

ÖREBRO ÅRSREDOVISNING 2017 ÖREBRO ÅRSREDOVISNING 2017 2 FÖREDRAGNINGSLISTA VID ÅRSMÖTET DEN 22 FEBRUARI 2018. 1 Mötets öppnande 2 Val av ordförande att leda årsmötesförhandlingarna 3 Val av sekreterare för årsmötesförhandlingarna

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Kassör Bodil Gustafsson 711 50 15 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Ledamot

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 12/8 2017

Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 12/8 2017 1 Protokoll fört vid Selma Lagerlöf-sällskapets årsmöte 12/8 2017 Plats: Berättarladan, Rottneros Närvarande: ett drygt hundratal av sällskapets medlemmar, ordf. Eva Eriksson, sittande ordf. Susanne Nyman,

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA. Vid årsmöte med Bollebygds Hembygds & Fornminnesförening onsdag den 13 mars 2019 klockan i Åsenstugan.

FÖREDRAGNINGSLISTA. Vid årsmöte med Bollebygds Hembygds & Fornminnesförening onsdag den 13 mars 2019 klockan i Åsenstugan. FÖREDRAGNINGSLISTA Vid årsmöte med Bollebygds Hembygds & Fornminnesförening onsdag den 13 mars 2019 klockan 18.30 i Åsenstugan. Ärenden: 1. Mötes öppnande 2. Val av ordförande för mötet 3. Dagordningens

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 (5) Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2014 Medlemsantal Föreningen har under året haft 49 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare: Birgitta Blomqvist Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård.

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. SPFSeniorerna Orsa Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl.15.00 i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. 1 Årsmötets öppnande. Parentation. Ordförande Bernt Westerhagen hälsade ca

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 051123 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 23 november 2005, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 50 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors

Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors 1 Verksamhetsberättelse 2011 för Rädda Barnens lokalförening i Karlskoga-Degerfors VÅR VERKSAMHET Barns rätt till skydd mot våld I förebyggande syfte samverkar vi med skolor och folkhälsoförvaltningen.

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 13 februari 2014 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 13 februari 2014 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Sida 1 av 5 SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND Svartbäcken 868 Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 13 februari 2014 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Närvarande

Läs mer

Stenkumla Gammeldansklubb/-förening, Eskelhem Dansförening axplock ur gamla protokoll

Stenkumla Gammeldansklubb/-förening, Eskelhem Dansförening axplock ur gamla protokoll Stenkumla Gammeldansklubb/-förening, Eskelhem Dansförening axplock ur gamla protokoll 1969: Stenkumla gammeldansklubb bildas i kaffepausen vid dans i Västerhejde bygdegård den 29 november (111 medlemmar

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED RÖTTLE BYALAG.

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED RÖTTLE BYALAG. PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED RÖTTLE BYALAG. Tid: 2011-08-06 Plats: Krogen Röttle Närvarande: Agneta Börjesson, Bertil Badman, Ulla-Britt Simm, Håkan Norén, Ulla Norén, Lennart Johansson, Ingrid Wetter-Johansson,

Läs mer

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Norra Gotlands Brukshundklubb avger härmed verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft 10 stycken

Läs mer

VÄLKOMMEN. till årsmötet 2012. SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja

VÄLKOMMEN. till årsmötet 2012. SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja VÄLKOMMEN till årsmötet 2012 SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja DAGORDNING ÅRSMÖTE 10 MARS 2012 1 Årsmötet öppnas 2 Val av mötesfunktionärer a. Mötesordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015.

Verksamhetsberättelse 2015. Verksamhetsberättelse 2015. Föreningen HjärtLung Eksjö. STYRELSE Ordförande Vice ordförande o ledamot Kassör o ledamot Sekreterare o ledamot Hjärt-Evo Lung-Evo Studieorganisatör REVISORER REVISORSERSÄTTARE

Läs mer

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM

ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM ÅRSMÖTE DALARÖ KULTUR och FÖRENINGSCENTRUM Protokoll fört vid årsmöte på Tullhuset 2016 04 06 1 Öppnande Mötet öppnades av ordförande Richard Nordgård som hälsar alla välkomna. 2 Fastställande av dagordning

Läs mer

Västernorrlands Försvarsutbildningsförening. Ordinarie Årsstämma. Onsdagen den 22 februari Kl Hotell Appelbergs. Storgatan 51, Sollefteå

Västernorrlands Försvarsutbildningsförening. Ordinarie Årsstämma. Onsdagen den 22 februari Kl Hotell Appelbergs. Storgatan 51, Sollefteå Västernorrlands Försvarsutbildningsförening Ordinarie Årsstämma Onsdagen den 22 februari 2012 Kl. 19.00 Hotell Appelbergs Storgatan 51, Sollefteå KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA FÖR VÄSTERNORRLANDS

Läs mer

Här är några av Gävle Bilkårs aktiviteter under 2017:

Här är några av Gävle Bilkårs aktiviteter under 2017: Här är några av Gävle Bilkårs aktiviteter under 2017: 7 Oktober Detta år var det vi i Gävle Bilkår som stod som arrangörer för den traditionsenliga bilorienteringen. Innan deltagarna startade från Frivillan

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Februari Medlemsblad nr 5 Hjärtbladet Medlemsblad nr 5 Februari 2018 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Ordet! Hej alla, Tänk att det gått ett helt år sedan jag valdes och trädde in som ordförande för föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2011 Sundhultmon i Ovansjöbygden. Längst till vänster syns Kung- Bengtstugan, Mellby och sedan de centrala delarna av Sundhultmon. I bakgrunden skymtar hoppbackarna och Cuba Arena.

Läs mer

Kronobergs läns biodlareförbunds årsmöte. Söndagen den 8 februari 2015. Plats: Naturbruksgymnasiet, Ingelstad. Närvarande: 60 medlemmar

Kronobergs läns biodlareförbunds årsmöte. Söndagen den 8 februari 2015. Plats: Naturbruksgymnasiet, Ingelstad. Närvarande: 60 medlemmar Kronobergs läns biodlareförbunds årsmöte Söndagen den 8 februari 2015 Plats: Naturbruksgymnasiet, Ingelstad Närvarande: 60 medlemmar 1 Mötets öppnande och fastställande av dagordningen 2 Godkännande av

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 27 januari 2017

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 27 januari 2017 Antal närvarande medlemmar: 55 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Genadi

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/ SPF Seniorerna 485 Björken

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/ SPF Seniorerna 485 Björken 1 485 Björken VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/1-31/12 2017 SPF Seniorerna 485 Björken Organisationsnummer 817605-4891 2 Verksamhetsberättelse 2017 för SPF Seniorerna 485 Björken Medlemsantal enligt statistikrapport

Läs mer

Ordföranden hälsar de närvarande medlemmarna (ca 40 st) välkomna och förklarar mötet öppnat.

Ordföranden hälsar de närvarande medlemmarna (ca 40 st) välkomna och förklarar mötet öppnat. Årsmötesprotokoll Datum: 14 april 2013 Plats: Församlingshemmet Norra 1 Mötet öppnas Ordföranden hälsar de närvarande medlemmarna (ca 40 st) välkomna och förklarar mötet öppnat. 2 Val av ordförande och

Läs mer

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014 PRO Vivalla-Lundby Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Studieorganisatör Ledamot Ledamot Ledamot Revisorer

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL onsdagen den 10 februrari 2016 Plats: Jakthornets lokaler vid Östermalms IP.

ÅRSMÖTESPROTOKOLL onsdagen den 10 februrari 2016 Plats: Jakthornets lokaler vid Östermalms IP. ÅRSMÖTESPROTOKOLL onsdagen den 10 februrari 2016 Plats: Jakthornets lokaler vid Östermalms IP. 1 Mötet öppnas Ordförande Gunilla hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Därpå följde en tyst

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 2011 Inbjuder till 44:e årsmötet Måndag den 26 Mars 2012 Kl 19.00 Lokal: Malmfältens Folkhögskola Vi bjuder på fika Varmt välkomna! 2 DAGORDNING FÖR TORNETRÄSK FRITIDSFÖRENING 44:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2013

Verksamhetsberättelse för 2013 Verksamhetsberättelse för 2013 ILCO:s Jönköpings länsförening 2014-03-16 Mäster Gudmunds Källar Jönköping Kallelse till ILCO:s årsmöte 2014 Söndagen den 16 mars håller vi årsmötesförhandlingar på restaurang

Läs mer

Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl

Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl Härmed kallas medlemmarna i Ekeby Sportfiskeklubb till Årsmöte den 11 Februari 2016 i klubbstugan Ekeby kl 19.00. 1 Årsmötets öppning 2 Kallelsens godkännande 3 Dagordningens godkännande B Parentation

Läs mer

Till medlemmar i SeniorNet Östersund

Till medlemmar i SeniorNet Östersund Östersund den 11 jan 2015 Kallelse till årsmöte Till medlemmar i SeniorNet Östersund Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Dag och tid: onsdagen den 11 mars 2015, kl 13.00 Plats:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ersättare Ersättare EVO hjärta EVO Lung SO Revisorer Mötesvärdar Cirkelledare Boule Vattengympa Qigong Stickcafé Ingegerd

Läs mer

Engelholms Vandrarförening

Engelholms Vandrarförening Engelholms Vandrarförening Vandringsprogram november - mars 2017 På vår hemsida www.engelholmsvandrarforening.se kan du hitta senaste nytt, aktuella program, vandringsberättelser mm men också ändringar

Läs mer

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5)

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) Årsmöte Datum: 24 februari 2015 Tid: 19.00 20.30 Plats: Brf Vårvindens festlokal, Vårvädersvägen 6 B Närvarande: 16 områden, 23 röstberättigade 1 Mötets öppnande Ordföranden

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Aneby HjärtLung 2017 1 DAGORDNING FÖR ÅRSMÖTET DEN 31 JAN 2018 1 Årsmötets öppnande 2 Parentation med en stunds tystnad och Gunilla Lundh läser en dikt. 3 Årsmötets behöriga sammankallande

Läs mer

Söderhamns Kust & Skärgårdsförening

Söderhamns Kust & Skärgårdsförening Söderhamns Kust & Skärgårdsförening Årsberättelse för verksamhetsåret 2017 Årsmötet äger rum Onsdagen den 21 mars kl. 1900 i SMS-lokalen (Båtklubbens lokal) Sture Claesson visar skärgårdsbilder Kallelse

Läs mer

Protokoll Årsmöte Frosta OK

Protokoll Årsmöte Frosta OK Protokoll Årsmöte Frosta OK 20160207 1. Göran hälsade de dryga 30 medlemmar som anslutit välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet förklarades utlyst i behörig ordning, denna gång via ett antal mail

Läs mer

Dagordning årsmöte 18 mars 2019

Dagordning årsmöte 18 mars 2019 Dagordning årsmöte 18 mars 2019 1. Årsmötets öppnande, styrelsens ordförande 2. Anteckning av närvarande och upprättande av röstlängd 3. Val av ordförande, sekreterare och justeringsmän, tillika rösträknare

Läs mer