Det lönar sig att prata med oss

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Det lönar sig att prata med oss"

Transkript

1

2

3 Det lönar sig att prata med oss Lidbergs Grafiska är ett infomedia- och fullservicetryckeri i tredje och fjärde generationen med 105 års erfarenhet till dags dato. Genom ett stort utbud av kringtjänster till offsetoch digitaltryck har vi blivit en problemlösare, när våra kunder behöver producera grafiskt material. Vi tillför kundnytta genom att vi strukturerar, förädlar, producerar, lagerför och distribuerar din information. På Lidbergs Grafiska har våra rutiner för att förbereda, trycka, binda, lagra, plocka, packa och adressera dina trycksaker medfört att vi levererar precis i rätt tid till rätt mottagare. Med allt i samma hus har vi ständig kontroll på jobben. Säkert, effektivt och ekonomiskt både för oss och våra kunder. Inget jobb är för litet och troligtvis inte heller för stort. Utmana oss gärna! TIPS! Se under fliken kundnytta på Där finner du pdf-filer innehållande formatguide, fönsterguide, trycksaksvikter m.m.

4

5 Allt på ett ställe Vi producerar alla typer av marknadsmaterial. Låt oss hjälpa dig med blanketter, foldrar, visitkort, broschyrer, kuvert eller materialet till hela din kampanj. Vi trycker, packar och distribuerar både lokalt och globalt. Vi kan även hjälpa dig med originalarbete, att skapa er nya logotype och avancerad bildbehandling på vår prepressavdelning. Vi har ständigt nya mål och projekt för att bli ännu bättre inom kvalitet och miljö. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi jobbar med just nu! Trots vår högteknologiska maskinpark är det inte maskinerna som är huvudpersonerna i vår verksamhet. Det är människorna. Hos oss möter du kunniga och erfarna yrkesmänniskor alltid med ditt bästa för ögonen. Vår övertygelse är, att det är just därför våra kunder kommer tillbaka. Om man ska välja en affärspartner långsiktigt, vill man troligen veta att företaget finns imorgon och dagen därpå. Lidbergs Grafiska har varit med länge, ända sedan 1905! Under decennier har vi byggt upp vår kunskap och anpassat oss. Vi är en trygg partner med helhetssyn, nytänkande och ansvar som bas. En tradition av tillförlitlighet vi står för stabiliteten Den långa erfarenheten av både ny och beprövad teknik bland våra medarbetare borgar för högsta kvalitét och service! Vi tänker långsiktigt, också för våra kunder. Vi bedriver utveckling och gör investeringar även i svåra tider för att förbättra våra produkter och tjänster. Vi erbjuder våra kunder tekniskt innovativa och effektiva lösningar. Vi har produktionen under ett tak, vilket gör att vi har fullständig kontroll på kvalité, kostnad och leveranstid. När ni gör affärer med oss på Lidbergs Grafiska så kommer ni att märka att vi inte ger oss förrän ni är helt nöjda. Det som bevisar detta allra mest är det citat, som genomsyrar hela vår organisation, från vår grundare Pontus Lidberg som sa;... Jag har alltid agerat efter principen hellre förlora pengar än förtroende. Mina fasta löften, tron på värdet av mina varor och mitt ord är mer värda än en UTE I SISTA MINUTEN? Oavsett om du behöver 50 ex idag eller ex på fredag så har vi resurserna som krävs för att säkerställa kvalitet och leveranstid. Allt anpassat efter ditt behov, tidsplan och budget.

6 Några av våra specialiteter Stamsatser Här ligger vår historia och själ, detta är våra storsäljare som vi tillverkar varje dag. Vi tillverkar upp till A3. Triohålning, paginering, neutraliseringsfärg är några vanliga attribut vi har på våra blanketter. Tryck 1-4 färger. Format upp till A3. Kan tillverkas med BG/PG-talong. - Lösa set eller i block med helomslag (praktiskt skrivunderlägg vid fältarbete ). Kedjeblanketter Även detta en klassisk produkt, kedjeblanketter är än idag ett otroligt kostnadseffektivt sätt att skriva ut fakturor, följesedlar och plocklistor mm. - Tryck 1-4 färger. - Format upp till Kan tillverkas med BG/PG-talong.

7 PROFILPRODUKTER Hör av dig till oss för offert. Vi tillhandahåller allt från pennor och nyckelband till reklamgodis. Broschyrer/Kataloger/Böcker Med hjälp av vår digitalpress kan vi leverera priseffektivt även vid mindre antal. - Tryck 1-4 färger + maskinlack. - Klammerhäftning, lim och wire-o-bindning. - Laminering, uv-lack och prägling är några exempel på efterbehandlingar. Limblockat Konferensblock och korrespondenskort i block är två populära produkter. Tidrapporter, beställningslistor och skrivbordsunderlägg är exempel på andra produkter som ofta limblockas. Tryck 1-4 färger. Format upp till A2. Tillverkas även med omslag. - Kan även perforeras med stor flexibilitet!

8 Några till... Dokument-/Offertmappar Vi har många olika stansar i vårt sortiment för att individualisera just era mappar. Skulle ni ändå vilja skaffa en egen mapp så har vi även tillverkning av stansar runt hörnet och kan snabbt ta fram just er nya mapp. - Tryck i 1-4 färger. - Kan fås med eller utan visitkortshållare. - Laminat, lack och foliering är några exempel på valbara efterbehandlingar. Visitkort/Korrespondenskort En standard produkt hos många tryckerier, men vår styrka är att vi är en av få som trycker relief. Idag lagerför vi stommar för att snabbt och kostnadseffektivt kunna leverera till våra kunder. - Kan limblockas. - Om du är webbshopkund så fyller du i kortet direkt på skärmen och skickar till tryck. - Laminering, lack, relief och stansning är exempel på vanliga tillval.

9 Etiketter Vi tillverkar flera olika typer av etiketter och taggar, både standardformat och enligt kundspecifika önskemål. Etiketter i papper och folie m.m. på rulle, ark eller lösa. Olika typer av lim för olika ändamål, som kan vara t.ex. Post-it -lim, permanent häftning eller starkt anpassad för stöldmärkning. Roll-up Det perfekta exponeringsverktyget som tål att rullas upp och ner många gånger. Levereras i praktiskt fodral/väska. - Storlek 85x200 cm Utöver det som visats på de här sidorna tillverkar vi bla följande samt tillhandahåller dessa tjänster Produkter Affischer, Almanackor, Bagagetaggar, Brevpapper/Laserark, Broschyrer, Blanketter i block, på bärbana och i kedja, Biljetter, Etiketter, Foldrar, Följesedlar, Hängetiketter, Instruktionsböcker, Konferensblock, Korresondenskort, Kuvert, Noteringsblock, Offertmappar, Produktblad, Roll-up, Stamsatser, Visitkort. Tjänster & Efterbehandling Arktryck, Design & formgivning, Digitala blanketter, Distribution, DR-utskick, Kuvertering & adressering, Lackning, Lagerhållning, Laminering, Limbindning, Paginering (numrering), Plockning, Prepress, Prägling, Klammerhäftning, Konsultation, Relief, Rotationstryck, Stansning, Storformatsprint, Spiralbindning, Variabeltryck, Web-to-Print.

10

11 Web-to-print Lidbergs web-to-print-lösning förenklar arbetet för många av våra kunder. Här kan medarbetare och återförsäljare själv gå in och beställa sina trycksaker/ marknads- och informationsmaterial. Det är möjligt för beställaren att redigera text- och bildinformation efter givna förutsättningar medan andra produkter har fasta parametrar. Artiklar som förekommer i vårt web-to-print-verktyg är t ex visitkort, produktblad, roll-ups, broschyrer och kuvert. Lidbergs Grafiska gör webshoppar både för återförsäljare och till slutkunder. Shoppen kan ligga på kundernas intranät eller ha en publik inloggning. Fördelar med egen webshop: - Fullständig kontroll över grafiska profilen. - Korrektur direkt vid beställningen. - Möjlighet att kunna skapa egna annonser och få originalet direkt via e-post. - Du som ansvarig kan tilldelas rollen attesterare, vilket ger dig total kontroll över allt som beställs. - Enkel översikt av beställningshistorik. Kontakta oss för en demonstration och genomgång av vad systemet skulle kunna göra för er. DEMOWEBSHOP Logga in i vår demoshop med: Adress: Användare: Lösenord: test@provtrycket.se test

12

13 Miljöarbete Vi arbetar aktivt med att se till att vår miljö inte tar skada av de rutiner och processer som finns inom vår produktion. Därför innehar vi licens från Miljömärkning Sverige AB att trycka Svanenmärkta produkter (lic. nr ). Miljömärket Svanens vision är ett hållbart samhälle med en hållbar konsumtion. För att nå dit är det viktigt att allt fler av våra kunder väljer Svanenmärkta trycksaker. Läs mer om Svanen på Genom att välja en Svanenmärkt trycksak har du valt en av de mest miljöanpassade produkterna på marknaden. Genom att välja ett Svanenmärkt tryckeri har du valt ett företag som minimerar sin miljöpåverkan. Gör en miljöinsats som syns - Köp Miljömärkt! MER INFO? Vill ni veta mer om vårt miljöarbete? Kontakta oss så skickar vi en sammanfattning över vårt miljö & kvalitetsarbete.

14

15 Lite historia Pontus Lidberg övertog år 1905 John Floréns Bok- och pappershandel och ett boktryckeri, som hade etablerats av A. Liljegren Pontus Lidberg ledde företaget, som från början hette Pontus Lidbergs Bok-, Musikoch Pappershandel Accidenstryck, fram till sin död 1922, då hans hustru Hulda tog över chefskapet. Företaget ombildades till aktiebolag 1936 och då hade Huldas söner Gösta och Sven Lidberg hunnit gå in som medhjälpare delades firman, varvid Gösta tog hand om bokhandeln och Sven bok- och blanketttryckeriet flyttade tryckeriet ut från centrala Skurup till större och mera ändamålsenliga lokaler på Östra Industriområdet. I samband med detta tog Svens son Göran över som VD och företaget antog den form det har idag. Väl mött hos Lidbergs Grafiska! Göran Lidberg Boktryckare i 3:e generationen

16

Webhandelspresentation

Webhandelspresentation Webhandelspresentation Inloggningssida För att komma igång behöver användaren identifiera sig. Det sker med hjälp av användarens e-postadress och lösenord. Det går också att skapa en direktlänk till en

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING prislista 2012 INNEHÅLLSFÖRTECKNING A4-papper (budget)... 1 A4-papper (digital)... 2 A4-papper (offset)... 3 Affischer... 4 Almanackor... 5 Banderoller... 6 Block (budget)... 7-9 Block (digital)... 10-12

Läs mer

Rätt mix av. Grafiska möjligheter

Rätt mix av. Grafiska möjligheter Rätt mix av Grafiska möjligheter Inhousebyrå och digitaltryckeri under samma tak Print Avant Garde digitalt tryckeri och Outhouse grafisk produktion tillsammans ett team med kreativ kompetens och avancerad

Läs mer

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm.

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm. Trycksaker Trycksaker Trycksaker Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit upp ett urval av vad vi kan hjälpa

Läs mer

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser!

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Trycksaker abab Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit

Läs mer

Prislista. Butiken 2008

Prislista. Butiken 2008 Prislista Butiken 2008 Grafisk form, layout och originalarbete När du behöver hjälp att formge eller producera dina trycksaker så ställer vi självklart upp. Allt från broschyrer, produktblad, inbjudningar

Läs mer

Svanenmärkning av Tryckerier. Utbildningspaket till kriterieversion 4

Svanenmärkning av Tryckerier. Utbildningspaket till kriterieversion 4 Svanenmärkning av Tryckerier Utbildningspaket till kriterieversion 4 Varför finns Miljömärkningen Svanen? Samhället är inte hållbart Vår vision är ett hållbart samhälle Vårt syfte är att bidra till arbetet

Läs mer

Prislista över hela vårt sortiment

Prislista över hela vårt sortiment Prislista över hela vårt sortiment 033-400 55 45 Skarborgsvägen 30 506 30 Borås info@grafiskprofilboras.se www.grafiskprofilboras.se 1 Digital 4-färg Begär offert när det gäller större upplagor än nedan

Läs mer

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil TRYCK OCH PROFILPRODUKTER VI HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT SYNAS Många av kontorets produkter har utvecklats till unika bärare av ditt varumärke. Det är alltid bra att synas

Läs mer

GAMING. snabb hantering av spelmaterial

GAMING. snabb hantering av spelmaterial GAMING snabb hantering av spelmaterial 1 2 3 Helhetslösning för event och spel Brottas du med att få logistiken till flera tusen spelombud att fungera med bara några timmars ledtid? Försöker du få spelrelaterad

Läs mer

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete PRINT MANAGEMENT Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontroll över din tryckta kommunikation Vill du fokusera på din kärnverk

Läs mer

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING Rätt självklart. Rätt erbjudande. Rätt kanal. Rätt mottagare. Rätt tid. IT-SYSTEM AUTOMATISER AD KOMMUNIK ATION Rätt självklart. K AMPANJHANTERING LOGISTIKOP TIMERING Det spelar ingen roll hur bra din

Läs mer

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser!

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Trycksaker abab Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit

Läs mer

PRISLISTA TRYCKNING VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016

PRISLISTA TRYCKNING VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016 VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016 FÖR OLIKA KAMPANJERBJUDANDE UNDER PERIODEN GÅ IN PÅ VÅR HEMSIDA OCH TITTA DÅ OCH DÅ. för mer info www.arktryck.se

Läs mer

+visitkort konferensblock foldrar affischer etiketter dekaler TRYCKSAKER & ETIKETTER. & Etiketter. >> Trycksaker

+visitkort konferensblock foldrar affischer etiketter dekaler TRYCKSAKER & ETIKETTER. & Etiketter. >> Trycksaker 2017 TRYCKSAKER & ETIKETTER >> Trycksaker & Etiketter +visitkort konferensblock foldrar affischer etiketter dekaler folietexter UV-digitaltryck gravyrer mm. TRYCKSAKER INNEHÅLL TRYCKSAKER Visitkort, Visitkortsaskar

Läs mer

Välkommen! I din hand håller du en trycksakskatalog eller idé-katalog med tryckta kontorsvaror och profilprodukter.

Välkommen! I din hand håller du en trycksakskatalog eller idé-katalog med tryckta kontorsvaror och profilprodukter. Välkommen! I din hand håller du en trycksakskatalog eller idé-katalog med tryckta kontorsvaror och profilprodukter. Vi är specialister på att tillverka kontorstrycksaker som anteckningsböcker, mappar och

Läs mer

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Det finns flera olika märke Å andra sidan räcker det Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer i den grafiska

Läs mer

Oslagbart. Och när det gäller ditt profilsortiment TG Skrivab lagerhåller och distribuerar! Enkelt och smidigt. En oslagbar kombination.

Oslagbart. Och när det gäller ditt profilsortiment TG Skrivab lagerhåller och distribuerar! Enkelt och smidigt. En oslagbar kombination. Märkbart. kuvert / brevpapper / visitkort / korrespondenskort / kollegiehäften / bärkassar / block / packtejp / pennor emballage / mappar / stämplar / pärmar / servetter / bägare / cd-konvolut / cd /

Läs mer

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker!

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker! ADT digitaltryck Din helhetsleverantör av trycksaker! maximerad tryckkvalité >> Lackning Estetiskt och funktionellt. Omslaget på trycksaken du håller i är lackat med vår Kodak NexGlosser. Under tryckningen

Läs mer

Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 1. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 1. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 1 Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 2 Det finns flera

Läs mer

Svar på vanliga frågor

Svar på vanliga frågor Svar på vanliga frågor Här följer lite samlade tips kring de valmöjligheter som finns vid en uträkning eller beställning med vårt offertverktyg www.printinmind.se. Ring oss gärna om ni har några frågor

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION )))

FÖRETAGSPRESENTATION ))) FÖRETAGSPRESENTATION ))) Information som ska spridas och information som ska sparas Det började under femtiotalets byggboom. Information i form av mått och material behövde mångfaldigas och distribueras

Läs mer

PRISLISTA PRODUKTION 4.4

PRISLISTA PRODUKTION 4.4 2011-02 PRISLISTA PRODUKTION 4.4 Vår specialitet är dekaler och storformat, men vi erbjuder även visitkort, broschyrer, foldrar, textiltryck, skyltar och bilreklam. Vi anser oss kunna hjälpa dig med de

Läs mer

Att skapa er logotyp. Kreativitet

Att skapa er logotyp. Kreativitet Att skapa er logotyp Er logotyp är ert ansikte utåt. Det är er logotyp som ger en första bild av vilka ni är, vad ni gör, vad ni kan etc. Framtagandet av er logotyp är viktig och består enligt oss av två

Läs mer

VäLkoMMen! Leverans och upplagor Leverans sker enligt ALG-10 med undantag för upplagetolerans där 10% över-respektive underleverans gäller.

VäLkoMMen! Leverans och upplagor Leverans sker enligt ALG-10 med undantag för upplagetolerans där 10% över-respektive underleverans gäller. VäLkoMMen! I denna trycksakskatalog eller idé-katalog hittar du anteckningsböcker, block, mappar, pärmar, förpackningar och andra kontorsprodukter som kan tryckas efter dina önskemål. Allmän information

Läs mer

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Det finns flera olika märken. Å andra sidan räcker det gott med ett. Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer

Läs mer

Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14

Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14 Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 1 2015-04-02 09:14 2 Joyful_Sommar_2015_Folder_PM.indd 2 2015-04-02 09:14 Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful

Läs mer

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar

Läs mer

Paket Brev. Kontorsservice Vaktmästeri och repro Serviceförvaltningen

Paket Brev. Kontorsservice Vaktmästeri och repro Serviceförvaltningen Paket Brev Kontorsservice Vaktmästeri och repro Serviceförvaltningen Repro kommer från ordet reproduktion som enligt uppslagsboken betyder: mångfaldigande, av tryck, återgivande och det är just det vi

Läs mer

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker!

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker! ADT digitaltryck Din helhetsleverantör av trycksaker! maximerad tryckkvalité Lackning Estetiskt och funktionellt. Omslaget på trycksaken du håller i är lackat med vår Kodak NexGlosser. Under tryckningen

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva PRESENTKORT OF SWEDEN Friheten att välja din egen gåva Egen vald gåva bland en stor bredd av varor Vinga of Swedens gåvokort är en bra och uppmuntrande gåva som gör det möjligt för dina kunder och anställda

Läs mer

Prislista Prinfo Online

Prislista Prinfo Online 2011-01-03 lista Prinfo Online Det finns en manual för hur du beställer själv direkt från Linderoths hemsida som du kan skriva ut från hemsidan. Alla jourer har eget konto på Prinfo Online och har du frågor

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Grattis till ert goda kreditbetyg

Grattis till ert goda kreditbetyg Grattis till ert goda kreditbetyg Tack för att du valt Bisnodes kreditbetyg för att visa upp din kreditvärdighet. Ett bra kreditbetyg visar att ditt företag är framgångsrikt och tryggt. Förklara för kunder,

Läs mer

Västkustens nya grafiska centrum

Västkustens nya grafiska centrum Västkustens nya grafiska centrum Grafiska nyheter från Munkreklam och Hatech Två företag med hög grafisk kompetens och servicenivå ger trygghet och kvalitet Munkreklam AB 30 år som tryckeri Hatech Digital

Läs mer

Vi är en frukt och grönsaksgrossist

Vi är en frukt och grönsaksgrossist Vi är en frukt och grönsaksgrossist med ett enormt sortiment att välja bland. Vår passion är vårt arbete och vi gör vårt yttersta för att möta just dina önskemål. John G. Swedberg VARFÖR VÄLJA JOHN G.

Läs mer

Nu blir vi ännu snyggare! Umeå universitet byter profil

Nu blir vi ännu snyggare! Umeå universitet byter profil Nu blir vi ännu snyggare! Umeå universitet byter profil Göran Sandberg Rektor Universitetsledningen Umeå universitet 901 87 Umeå Telefon 090-786 53 50 rektor@adm.umu.se Umeå universitet har fått en ny

Läs mer

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Välj ett Svanenmärkt tryckeri

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Välj ett Svanenmärkt tryckeri DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ Välj ett Svanenmärkt tryckeri Det finns flera olika märken. Å andra sidan räcker det gott med ett. Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med

Läs mer

PRISLISTA BRÖLLOPSFOTOGRAFERING 2015/2016

PRISLISTA BRÖLLOPSFOTOGRAFERING 2015/2016 PRISLISTA BRÖLLOPSFOTOGRAFERING 2015/2016 Jag förevigar er dag, så som ni minns den och vill minnas den. Endast tre saker finns kvar efter bröllopet: Kärleken, ringarna och bilderna. Ni har något alldeles

Läs mer

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på.

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på. MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på. Mer än 10.000 mediaprodukter att välja på MediaCard är presentkortet

Läs mer

Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka.

Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka. Hej alla ÅF! Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka. Börja med att använda din vanliga inloggning

Läs mer

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster

Varumärkesfrämjande mervärdestjänster 2015 MalmöMässan, Malmö 22-23 april 2015 Varumärkesfrämjande mervärdestjänster Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har mervärdestjänster blivit ett utmärkt sätt att skilja

Läs mer

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Ditt val gör skillnad

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Ditt val gör skillnad DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ Ditt val gör skillnad Det finns flera olika märken. Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer i den grafiska

Läs mer

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com

GÅVAN ALLA VÄLJER. www.joyfulgiftcard.com GÅVAN ALLA VÄLJER www.joyfulgiftcard.com VAD ÄR JOYFUL GIFTCARD EN ENKEL LÖSNING DÄR MOTTAGAREN SJÄLV VÄLJER SIN GÅVA MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR ALLA! Ett av Joyful Giftcards många styrkor är den

Läs mer

www.julklappskortet.se

www.julklappskortet.se www.julklappskortet.se Varför Julklappskortet? Svårt att välja rätt julklapp? Vi har över 100 produkter från kända varumärken att välja bland. Snabbt och Säkert Vi har marknadens snabbaste leverans till

Läs mer

Så beställer du via ny och enkel e-handel

Så beställer du via ny och enkel e-handel Så beställer du via ny och enkel e-handel Nu lanseras Martin & Serveras nya e-handel. Bättre sökfunktion, utökad produktinformation, detaljerad leveranskalender, tydlig bristhantering och modern layout.

Läs mer

Här finns de allra vanligaste frågorna. Klicka på frågan för att komma till svaret.

Här finns de allra vanligaste frågorna. Klicka på frågan för att komma till svaret. Innehållsförteckning Här finns de allra vanligaste frågorna. Klicka på frågan för att komma till svaret. Hur vill ni ha originalet? Vad är ett original? Vad är DPI? Vad är vektorgrafik? Vad är pixelgrafik?

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Bästa sommargåvan. Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info.

Bästa sommargåvan. Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info. Bästa sommargåvan Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info. Unikt sommarerbjudande! 239 kr inkl frakt Ord Pris 295 kr ink frakt Gäller endast t.o.m 15 Juli Sommargåva förstärker

Läs mer

Prislista Totalprislista för Björnbergs fabrik 2011-01-01 Samtliga priser exkl moms

Prislista Totalprislista för Björnbergs fabrik 2011-01-01 Samtliga priser exkl moms Prislista Totalprislista för Björnbergs fabrik 2011-01-01 Samtliga priser exkl moms Välkommen att kika på min prislista! Här finner du några av de vanligaste standardprojekten med priser som inkluderar

Läs mer

DMS ger begreppet varumärkesarbete en helt ny innebörd. DMS är byggt och underhålls av BAM54, alla rättigheter förbehålls.

DMS ger begreppet varumärkesarbete en helt ny innebörd. DMS är byggt och underhålls av BAM54, alla rättigheter förbehålls. DMS ger begreppet varumärkesarbete en helt ny innebörd Marknadsansvariges kraftfullaste verktyg Medarbetarnas tryggaste stöd Ledningens säkraste tillgång Organisationens levande varumärkesplattform Webbtjänst

Läs mer

Kom igång med Procurators nya kundanpassade webbutik!

Kom igång med Procurators nya kundanpassade webbutik! Kom igång med Procurators nya kundanpassade webbutik! Sedan vi lanserade webbutiken 2006 har denna snabbt blivit en av våra viktigaste kanaler och andelen kunder som väljer att handla på webben ökar hela

Läs mer

Version Oktober 2013 TRYCKSAKSGUIDE

Version Oktober 2013 TRYCKSAKSGUIDE Version Oktober 2013 TRYCKSAKSGUIDE ) Vi förverkligar dina idéer. Denna Tryckguide hoppas vi ska kunna ge dig inspiration om hur du kan få dina eller dina kunders budskap och idéer att synas. Vi har ett

Läs mer

P R O J E K T P R E S E N T A T I O N

P R O J E K T P R E S E N T A T I O N PROJEKT PRESENTATION Det var farfar Knut Östman som grundade företaget 1954. Det är alltså 60 år sedan företagssjälen föddes. Första uppdraget var att trycka serietidningarna Dennis och Hökens omslag i

Läs mer

Planera, skapa, beställa och skicka ut. Snabbt och enkelt dygnet runt.

Planera, skapa, beställa och skicka ut. Snabbt och enkelt dygnet runt. Planera, skapa, beställa och skicka ut. Snabbt och enkelt dygnet runt. Web2Print och Web2Market är webbaserade verktyg som effektiviserar trycksakshanteringen hos beställare och arbetet på marknadsavdelningar.

Läs mer

För enklare och tryggare affärer

För enklare och tryggare affärer För enklare och tryggare affärer Innehåll Skapa en förfrågan 02 Mina kontouppgifter 04 Mina förfrågningar 05 Sök förfrågningar 06 Meddelandecentret 08 Produktutguide Projektverktyget 10 Min företagsprofil

Läs mer

wsi reklamgrossisten westcoast of sweden international ab since1983 Specialdesign

wsi reklamgrossisten westcoast of sweden international ab since1983 Specialdesign wsi reklamgrossisten westcoast of sweden international ab since1983 Specialdesign WSI Reklamgrossisten har bred kunskap och lång erfarenhet av specialdesign där vi kan skapa en helt unik produkt åt dig.

Läs mer

Aktiv mot BRAND KAMPANJMANUAL 2015

Aktiv mot BRAND KAMPANJMANUAL 2015 Aktiv mot BRAND KAMPANJMANUAL 2015 KAMPANJMANUAL 2015 2 KAMPANJMANUAL 2015 3 INNEHÅLL KOMMUNIKATION SOM RÄDDAR LIV Sid 3-6 Sid 7-10 Sid 11 Sid 12-14 Sid 15-16 Sid 17 Sid 18 Om kampanjen Aktiviteter Budskap

Läs mer

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt vad vi gör Reklamateljen - Nybod Tel: 08-82 55 77 - Fax: 08-514 9 -logo/reklamateljen är registrer vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt Originalateljé Med vår egen original- och layoutateljé

Läs mer

PRODUKT KATALOG 2015

PRODUKT KATALOG 2015 PRODUKTKATALOG 2015 FLAGGA Flagga -Utomhus stor. Svanen Neutral. Flagga i stickad polyester. Dubbelsöm med låsta hörn samt kantband med plastkrokar. Storlek: 240x150cm. Pris: 270,00/st Artnr 923336 Generell

Läs mer

Viktigt att veta innan du börjar

Viktigt att veta innan du börjar Namnlappar Viktigt att veta innan du börjar Innan vi börjar med din design så betalar du 150:- i en startavgift som du sedan får tillbaks på fakturan då du beställer dina namnlappar. (har du redan en

Läs mer

Mika Sverige AB. Beskrivning för trycksaksköpare 2008. UniQueue utvecklas av Mika Sverige AB, som framgångsrikt genomfört uppdrag åt exempelvis:

Mika Sverige AB. Beskrivning för trycksaksköpare 2008. UniQueue utvecklas av Mika Sverige AB, som framgångsrikt genomfört uppdrag åt exempelvis: Mika Sverige AB UniQueue utvecklas av Mika Sverige AB, som framgångsrikt genomfört uppdrag åt exempelvis: Adobe, FujiFilm, EFI, Océ, Sharp, International Data Group (IDG), SAAB, SEB, Ericsson, Moniér,

Läs mer

TÄNK LÄNGRE MILJÖMÄRKT VEDUMINREDNING

TÄNK LÄNGRE MILJÖMÄRKT VEDUMINREDNING TÄNK LÄNGRE MILJÖMÄRKT VEDUMINREDNING Vi på Vedum Kök & Bad har bestämt oss för att medverka till att skapa ett hållbart samhälle. Som ett led i vårt långsiktiga miljö- och kvalitetsarbete har vi därför

Läs mer

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t Vinga of sweden Gåvokort inspiration från Vinga skandinavisk design, hög kvalitet och miljö är tre saker som är mycket viktiga för oss. Därför är vi alltid måna om att våra produkter tillverkas med högsta

Läs mer

Manual för Isave, Staples/Corporate Express beställningssida för Göteborgs Stads trycksaker på webben.

Manual för Isave, Staples/Corporate Express beställningssida för Göteborgs Stads trycksaker på webben. 009--5 Manual för Isave, Staples/Corporate Express beställningssida för Göteborgs Stads trycksaker på webben. Isave har ett smidigt och enkelt användargränssnitt som förenklar och kvalitetssäkrar inköpsprocessen

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter

Varumärkesfrämjande. möjligheter Varumärkesfrämjande möjligheter 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har extraexponering blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa sin ställning

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Värmepressar och tillbehör

Värmepressar och tillbehör Värmepressar och tillbehör Förädlingen är oftast det sista som sker innan plagget levereras till kund. Att förädla ett textilt material handlar inte bara om en bra transfer, snygg etikett eller ett häftigt

Läs mer

Aktiv mot BRAND KAMPANJMANUAL 2014

Aktiv mot BRAND KAMPANJMANUAL 2014 Aktiv mot BRAND KAMPANJMANUAL 2014 KAMPANJMANUAL 2014 2 INNEHÅLL Sid 4-8 Sid 9 Sid 10-11 Sid 12 Sid 13 Sid 14 Aktiviteter Budskap Tryckt material Digitalt material Profilprodukter Kampanjhemsida KAMPANJMANUAL

Läs mer

FRÅGOR OCH SVAR KONTORSMATERIAL

FRÅGOR OCH SVAR KONTORSMATERIAL FRÅGOR OCH SVAR KONTORSMATERIAL 1. FRÅGA: Hur många pennor handlar det om? SVAR: Se bilaga 2B, där finns den ungefärliga mängden angiven 2. FRÅGA: Vad beskriver kolumnen Vår standardmängd vid utleverans?

Läs mer

FÖRENINGSSERVICE PRISLISTA

FÖRENINGSSERVICE PRISLISTA FÖRENINGSSERVICE PRISLISTA JUNI 2015 Fördelarna med vår service: att ni kan beställa ert jobb per telefon, brev eller mail att ni får hjälp med utformandet av era medlemsbrev att renskriva från handskrivet

Läs mer

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem.

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Ett av Sveriges största etikettryckerier med över 2.5 miljarder producerade etiketter/år. Din förpackning vår passion 2012 bildades

Läs mer

Svanenmärkning av Tryckerier. Fördjupningsmaterial

Svanenmärkning av Tryckerier. Fördjupningsmaterial Svanenmärkning av Tryckerier Fördjupningsmaterial PPT slide 5: fördjupad info Tryckerier Varför Svanen? Fem enkla skäl Svanen är ett kostnadseffektivt verktyg i miljöarbetet. Det spar inte bara tid och

Läs mer

T3 Kravspecifikation Upphandling: 2014 Tryckeritjänster Diarienr: Ansvarig: Susanne Lantto

T3 Kravspecifikation Upphandling: 2014 Tryckeritjänster Diarienr: Ansvarig: Susanne Lantto T3 Kravspecifikation Upphandling: 2014 Tryckeritjänster Diarienr: 2330-14 Ansvarig: Susanne Lantto INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. KRAVSPECIFIKATION 2 1.1 BESKRIVNING AV ARTIKLAR 2 1.2 PROVTRYCK 4 1.3 BOKBINDERI

Läs mer

En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder!

En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder! En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder! Vi har nu tagit fram en lösning som gör det enklare och smidigare än tidigare att på egen hand köpa

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Stockholm 2014 Kistamässan, Stockholm 15-16 oktober 2014 Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har sponsring blivit ett utmärkt sätt

Läs mer

Vision, verklighet och varsamhet. Kvalitets- och miljösäkring på HS Copy

Vision, verklighet och varsamhet. Kvalitets- och miljösäkring på HS Copy Vision, verklighet och varsamhet Kvalitets- och miljösäkring på HS Copy Välkommen till HS Copy! HS Copy är Norrlands ledande digitaltryck-, kopierings- och skyltföretag. Vi har funnits i snart 30 år och

Läs mer

Framtidens skolfoto är redan här.

Framtidens skolfoto är redan här. i samarbete med Jarocka AB Framtidens skolfoto är redan här. Modernt och professionellt Flexibelt och bra för miljön Funktionellt och konsumentvänligt Minimal administration för skolan Minimal administration

Läs mer

THE AMAZING WORLD OF PROMOTIONAL PAPER PRODUCTS

THE AMAZING WORLD OF PROMOTIONAL PAPER PRODUCTS THE AMAZING WORLD OF PROMOTIONAL PAPER PRODUCTS Innehåll 1 Häft 817 2 Indexmarkörer 2023 3 Häft kombiset 2639 4 Kombiset 4245 5 Antecknings 4855 5861 Anteckningsböcker 6 6471 Offsettryckta produkter

Läs mer

Vi sitter nu på Torsgränd 9 i Vasastan dit du förstås är hjärtlig välkommen.

Vi sitter nu på Torsgränd 9 i Vasastan dit du förstås är hjärtlig välkommen. Vi är en tight grupp med bred samlad erfarenhet från de flesta grafiska sammanhang såväl tryck som digitalt. Vi arbetar med allt från annonser till avancerad webbshop via trycksaker, montrar, appar, säljpresentationer

Läs mer

En guide till. Skövde Kontorscenters Webbutik. www.skovdekontorscenter.se

En guide till. Skövde Kontorscenters Webbutik. www.skovdekontorscenter.se En guide till Skövde Kontorscenters Webbutik www.skovdekontorscenter.se www Vår Webbutik Det skall vara enkelt och smidigt att handla av oss. I vår webbutik hittar du hela vårt sortiment och kan i lugn

Läs mer

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11 EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT på din julklappsorder t.o.m. 30/11 VAD ÄR OLSSON&CO GÅVOKORT? En genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR

Läs mer

REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB

REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB Från och med nu sköts rekryteringsprocessen med hjälp av Offentliga Jobb. Nedan följer en beskrivning av hur du på enklast vis använder dig av verktyget vid en rekrytering.

Läs mer

Beställningsinformation för trycksaker

Beställningsinformation för trycksaker 1 (5) 2015-08-10 Beställningsinformation för trycksaker De produkter som listas nedan kan skapas direkt i universitetets produktionsverktyg och/eller i vissa fall med InDesignmallar som hämtas i Mediabanken.

Läs mer

Mina meddelanden för företag. säker digital post från myndigheter och kommuner

Mina meddelanden för företag. säker digital post från myndigheter och kommuner Mina meddelanden för företag säker digital post från myndigheter och kommuner Med tjänsten Mina meddelanden kan ditt företag ta emot post digitalt från myndigheter och kommuner istället för på papper.

Läs mer

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den!

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful Giftcard Sommargåva förstärker relationen Gåvoekonomin har funnits så länge män- Med en sommargåva till dina

Läs mer

Sponsringsmöjligheter

Sponsringsmöjligheter Svenska Mässan, Göteborg 2 & 3 april 2014 Sponsringsmöjligheter Tack vare att mässor är så starka arenor för marknadsföring har sponsring blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa

Läs mer

Utbildning, kurser & datasupport

Utbildning, kurser & datasupport Utbildning, kurser & datasupport Mobila totallösningar för yrkestrafiken Lär dig jobba effektivt med datorn Hantera digitalkamera & scanner Skapa & uppdatera dina egna hemsidor Gör egna visitkort produktblad

Läs mer

Svenska. Innehållsförteckning

Svenska. Innehållsförteckning 1 Innehållsförteckning Beställa en trycksak - snabbguide 4 Så fungerar denna guide 6 Översikt, inloggning 8 Översikt, startsidan 9 Beställa en trycksak 11 Beställa en trycksak, välja personer* 12 Beställa

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND?

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? I denna broschyr finner du information om Axfood Snabbgross och vår e-handel. Tips! Vill du ha hjälp att komma igång

Läs mer

Vill du beställa broschyren?

Vill du beställa broschyren? Vill du beställa broschyren? Vänd dig till din personalenhet! Vill du veta mer om... medarbetarsamtal utvecklingssamtal i grupp avgångssamtal litteratur, video, utbildning m m Gå in på Region Skånes intranät

Läs mer

Litografen ett personligt tryckeri

Litografen ett personligt tryckeri Litografen ett personligt tryckeri Vi känner oss alla som en viktig del av Litografen. Det vill vi att du också ska göra. Litografen grundades sommaren 1990 av Ann-Britt Karlsson och sonen Peter. Även

Läs mer

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL PERSONLIGARE HEM Vi gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda lägenheten

Läs mer

Enkel Digital Skyltning. på några minuter...

Enkel Digital Skyltning. på några minuter... Enkel Digital Skyltning på några minuter... Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen Vi har tagit fram tre färdiga paket

Läs mer

Det finns flera olika miljömärkningar å andra sidan räcker det gott med en

Det finns flera olika miljömärkningar å andra sidan räcker det gott med en Det finns flera olika miljömärkningar å andra sidan räcker det gott med en Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika miljömärkningar. Vilka förekommer i den grafiska branschen och vad

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Vi bryter branschens mönster varje dag Under ett och samma tak levererar vi pneumatik, industriventiler, linjärteknik och profiler En unik mix av produktprogram Öbergs - en oberoende

Läs mer

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn Med över 300 miljoner användare är LinkedIn världens största professionella nätverk och två miljoner svenskar är medlemmar.

Läs mer