Resa till norra Italien Vin mat - kultur

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Resa till norra Italien Vin mat - kultur"

Transkript

1 Resa till norra Italien Vin mat - kultur 21 september - 1 oktober 2013 Italien har ett landskap med oförglömlig mångfald och skönhet och gamla byggnader restaureras med stor skicklighet och smak och med stora insatser. Landet har dragningskraft på oss nordbor, vilket bland annat beror på att Italien mer än alla andra länder i vår kulturkrets har otaliga fördelar, attraktioner och specialiteter att visa upp. Italiens klimat bjuder under sommarmånaderna på sin berömda evigt blå himmel och sin strålande sol och med italienarnas otvungna livsstil och elegans samt ett rikt kök och väldigt goda viner gör att det känns lockande att resa dit. Regionen Piemonte ligger i Italiens nordöstra del och är Italiens näst största region efter Sicilien. Piemonte har en växlande natur med höga berg i norr och rullanda vackra kullar i den södra delen. I den södra delen finner man några av Italiens bästa vindistrikt, där man producerar vinerna Barbera, Barbaresco och Barolo och också mousserande viner som Spumante Metodo Classico och Moscato d Asti. Det lokala köket är i särsklass och området möter sina turister med glädje, då massturismen ännu inte hunnit sätta sin prägel på områdets ursprungliga miljö. Lördag 21 september 2013 Resan startar från Varberg under eftermiddagen och färden går ner till Trelleborg, där vi går ombord på TT-lines färja. Vi checkar in och tar sedan för oss av den stora buffén, där även öl och vin ingår. Klockan avgår färjan mot Travemünde. (Varberg Trelleborg, 24 mil)

2 Söndag 22 september 2013 Klockan lägger färjan till i Travemünde och innan dess har vi njutit av den stora frukostbuffén under tiden som färjan stävat in i floden Trave. Från Travemünde tar vi oss sedan snabbt ut på motorvägen och styr kosan söderut. Vi passerar Hamburg, Kassel och Würzburg och kommer framåt sena eftermiddagen fram till Aalen, där vi checkar in på Ramada Hotel Limes Thermen. På väg söderut stannar vi till vid något rastställe utmed vägen, där det blir tillfälle att äta lunch. Stopp görs även, då det finns möjlighet till för- och eftermiddagskaffe.(ingår ej i resans pris.) Under kvällen serveras middag i hotellets restaurang. (71 mil) Måndag 23 september Det blir en ganska tidig morgon och efter frukost checkar vi ut och tar plats i bussen för att resa vidare söderut. Vi passerar Ulm och när vi når fram till Bodensjön, passerar vi gränsen till Österrike. Det blir bara en kort sträcka genom Österrike och sedan följer vi gränsen mellan Schweiz och Liechtenstein och resan går vidare genom Schweiz. Resan går sedan via San Bernardino-passet och över Lugano-sjön och så småningom når vi italienska gränsen. Det är nu bara dryga sjutton mil kvar till Asti, som skall vara vår fasta punkt under vistelsen i Piemonte. Asti är en mycket gammal stad, man räknar sin historia tillbaka till romartiden. Det är en stad med monument och bebyggelse från många olika tidsepoker. Det historiska centrat är det största i Sydpiemonte och präglas av trevliga gågator med fina affärer. Sent på eftermiddagen anländer vi till Hotell Palio i Asti, som skall vara vår fasta punkt under vistelsen i Piemonte. Efter incheckning tar vi en promenad till en trevlig restaurang, där dagens middag serveras. (62 mil)

3 Tisdag 24 september 2013 Det har nu blivit dags att se sig om i Asti, huvudort i provinsen med samma namn. När frukosten klarats av möter den guide, som skall vara vår följeslagare under tre dagar upp vid hotellet. Det är en svenska, som är bosatt i området och hon tar oss med på en promenad genom Asti för att vi skall lära känna staden. Efter promenaden tar vi plats i bussen för transport till staden Canelli, där vi inleder med att äta lunch på en trevlig källarkrog. När vi njutit av lunchen går färden vidare till staden Nizza Monferrato, där besök skall göras på vingården La Gironda. Gården ligger vackert på en höjd ovanför staden och mitt i hjärtat av produktionen av det mest ansedda Barbera-d Asti-vinet. Vi blir visade runt i vinkällaren och sedan blir det provsmakning av gårdens viner och möjlighet till inköp.det blir en promenad upp till vingården och om det är någon som har svårt att gå finns möjlighet att få skjuts. Eventuellt inhandlat vin transporteras ner till bussen. När vi provat vin går färden tillbaka till Asti och under kvällen serveras middag på restaurang i centrala Asti.(6,4 mil) Onsdag 25 september 2013 Denna dag ägnar vi åt en utflykt åt sydost och som vår ciceron följer vår lokala guide med. Resan går genom ett vackert vinlandskap till den lilla byn Ricaldone i provinsen Alessandria. Där skall besök göras på Cantine Tre Secoli, som odlar och producerar många av Piemontes olika viner samt Grappa. Vi inleder med en visning av anläggningen och sedan får vi prova företagets viner tillsammans med lite tilltugg. När vi sett oss omkring, smakat vin och handlat, går färden vidare till Acqui Terme, en gammal termalstad, upptäckt av romarna och vars historia går tillbaka till senare delen av 1200-talet. Rakt igenom staden går en flod och på ena sidan floden ligger termalanläggningarna och på andra sidan den historiska delen av staden.

4 Mitt i staden, i en liten paviljong, ligger La Bollente, där man kan se det varma svaveldoftande vattnet bubbla fram. Under sena eftermiddagen återvänder vi till Asti, där vi äter middag på en restaurang i närheten av vårt hotell.( 10 mil) Torsdag 26 september 2013 Efter frukost tar vi åter plats i bussen tillsammans med vår lokala guide och dagen bjuder på en spännande utflykt till staden Alba. Där delas gruppen i två delar, varav den ena gruppen stannar kvar i staden och ser sig om på egen hand. Den andra gruppen åker ut på landet för att möta en man och hans hund. Dessa båda är tryffeljägare och vi får se och höra hur det går till att finna denna dyrbarhet och kanske även prova på att leta fram en ädel svamp. Efter en stunds letande byter grupperna plats, så att alla får tillfälle att vara med på detta äventyr. Färden går sedan vidare till Barolo-distriktet, känt för sina kraftiga viner, ibland kallade för kungarnas viner. Dessa viner tillverkas av Nebbiolodruvan, som också har ett eget vin med samma namn. Det serveras lunch på en vackert belägen vingård på en höjd ovanför byn Barolo. Lunchen består av för platsen typiska rätter och till den provas av sex olika viner. Efter lunch och vinprovning passerar vi genom den lilla byn La Morra för att uppleva det fantastiska landskapet i Barolo-distriket och sedan återvänder vi till Asti. Middag på restaurang på kvällen. (10 mil) Fredag 27 september 2013 Det har nu blivit dags att lämna Asti och efter frukost checkar vi ut från Hotel Palio i Asti och styr kosan österut mot Veneto. Under vägen gör vi uppehåll, då det blir tillfälle att äta lunch. (Ingår ej i resans pris.) Under eftermiddagen anländer vi till området Valpolicella, som ligger norr om floden Adige och är känd för sin vinproduktion, särskilt vinerna Amarone och Ripasso. Detta är kraftiga och fylliga viner gjorda på delvis torkade druvor.

5 Vi inleder vårt besök i området hos vinproducenten Tommasi, där vi får en visning av produktionen samt får se den nya vinkällaren, där ekfatet Magnifica, som finns med i Guinness World Records står. Vi får också smaka fyra olika viner, bland annat Amarone, och Ripasso. Resan går efter vingårdsbesöket vidare till La Garda vid Gardasjön, där vi checkar in på Hotel Royal & Suite, där vi skall bo under två nätter. Under kvällen serveras middag i hotellets restaurang. (30 mil) Lördag 28 september 2013 Denna dag skall besök göras i Verona, som kanske mest är känd som skådeplatsen för Shakespeares pjäs Romeo och Julia. Efter Rom är Verona den stad i Italien, som har mest lämningar kvar sedan romartiden. Mest känt utav dessa är Arena Di Verona, en amfiteater nästan i klass med Colosseum i Rom och i dag världens största opera. Denna arena rymmer cirka människor och är byggd under det första århundradet efter Kristi födelse. Det är den tredje största amfiteatern i Europa och i juli och augusti varje år kan man njuta av opera och balett på arenan. Det finns många lämningar från svunna tider i Verona och tillsammans med en lokal guide tar vi en promenad genom de gamla delarna av staden. När vi sett oss omkring serveras lunch på en trevlig restaurang i staden. Eftermiddagen ägnas åt ett besök med vinprovning hos vinproducenten Allegrini i Fumane. Där tar norsktalande Anne-Karine emot och visar vinkällaren och sedan får vi besöka familjens gård, Villa della Torre, där vi visas runt och får smaka gårdens viner. Allegrini producerar en Amarone av världsklass, så det blir detta vin som blir huvudsaken av provningen. Från Fumane går färden tillbaka till La Garda och Hotel Royal & Suite, där en god middag väntar. ( 9 mil)

6 Söndag 29 september 2013 Det har nu blivit dags att lämna Italien för denna gång och efter en tidig frukost checkar vi ut från hotellet, tar plats i bussen och åker norrut. Resan går genom Brennerpasset, förbi Innsbruck och München och framåt kvällen når vi fram till trakten av Bamberg, där vi checker in på Welcome Hotel Residenzschloss.. Under kvällen serveras middag i hotellets restaurang. (74 mil) Måndag 30 september 2013 Frukost och utcheckning och sedan går färden vidare norrut, förbi Kassel, Hannover, Hamburg och Lübeck och till Travemünde. Under dagen görs uppehåll, så att det blir tillfälle att äta lunch och dricka kaffe (ingår ej i resans pris). Om vi är i god tid innan färjan avgår, stannar vi till vid en gränsbutik för ytterligare lite shopping. Klockan avgår färjan från Travemünde mot Trelleborg och vi hoppas vara ombord i god tid för att avnjuta den stora buffén, där det även ingår öl och vin.(58 mil) Tisdag 1 oktober 2013 Klockan lägger färjan till i Trelleborg och innan vi går i land har vi ätit frukost ombord. Från Trelleborg går resan sedan tillbaka till respektive hemorter, dit vi återvänder under förmiddagen. (24 mil till Varberg).

7 Resans omfattning: guide Pris: Bussresa i helturistbuss Färjebiljetter Trelleborg Travemünde, t.o.r. Buffé inkl. öl, vin eller vatten båda vägarna Plats i insides dubbelhytt, t.o.r. Frukostbuffé, t.o.r. Vägavgifter i Tyskland, Österrike, Schweiz och Italien Parkeringsavgifter Åtta övernattningar i dubbelrum på hotell enligt ovan Åtta middagar inkl. ¼ vin til maten sex dagar (ej i Aalen och Bamberg )enligt ovan Fyra luncher inkl. vin i Canelli, Acqui Terme, Barolo och Verona Lokal, svensktalande, guide tre dagar i Asti med utflykter enligt ovan Besök med vinprovningar på följande vingårdar: La Gironda, Tre Secoli, Barolo, Tommasi och Allegrini Tryffeljakt med hund i Alba Verona, stadspromenad med lokal, skandinavisk talande, Reseledare: Ingrid Sörbring :-- / person vid minst 35 personer Tillägg för enkelhytt och enkelrum: :-- Pris med reservation för eventuella kurs- eller valutaförändringar samt höjningar av drivmedelspriser och vägavgifter.

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016 Vinresa till Alsace 24 30 september 2016 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar och vinodlingar

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Vinresa i Piemonte, Italien

Vinresa i Piemonte, Italien En vinresa av och med BKWine Vinresa i Piemonte, Italien 13 17 oktober 2010 Välkomna till en vinresa i Italiens kanske mest personliga vindistrikt, Piemonte - vid foten av berget. Ett distrikt som är världsberömt

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

Vita. Solesole Toscana 320 Druvrent vermentino vin. Passar till både Pesto pasta och något förvånande, Rencarpaccion

Vita. Solesole Toscana 320 Druvrent vermentino vin. Passar till både Pesto pasta och något förvånande, Rencarpaccion Vita Husets Avignonesi 280 Sauvignon Blanc 2011 Friskt och fräscht husvin Weissburgunder, Lombardiet 300 Från en liten klostergård i Syd Tyrolen. Passar till sallad och syran som finns i rätter med tomat.

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015

Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015 Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015 Vem kan väl motstå ett glas vin av yppersta kvalitet som avnjutes på en restaurang med utsikt över kullarna i det berömda italienska vindistriktet Barolo?

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR

PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR PROVNINGSKALENDER -ÖPPNA PROVNINGAR Tel. 031-807551 provningar@palace.se VIN- & CHAMPAGNEPROVNINGAR GRUNDLÄGGANDE VIN Vi går igenom provningsteknik, avslöjar vinprovarnas "fikonspråk" och grunderna för

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar.

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. DAG 1 (1/6). Ca 81 mil Avresa kl 05.30 från Järnvägsstationen i Vänersborg.Vi åker ner genom Halland där vi stannar till hos

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

LARVIK GOLFKLUBB. GOLFREISE med smak av vin TIL GARDA, VALPOLICELLA I ITALIA 5 12. oktober 2016

LARVIK GOLFKLUBB. GOLFREISE med smak av vin TIL GARDA, VALPOLICELLA I ITALIA 5 12. oktober 2016 LARVIK GOLFKLUBB GOLFREISE med smak av vin TIL GARDA, VALPOLICELLA I ITALIA 5 12. oktober 2016 Golfresa till Garda i Italien 5. 12.10.2016 Larvik Golfklubb Programskiss 5.10 17.30 Avgång Ryanair FR4552

Läs mer

Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!)

Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!) En vinresa av och med BKWine Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!) 22-26 september 2010 För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! De röda Bordeaux-vinerna är för många kvintessensen av

Läs mer

Vinresa i Languedoc. En vinresa av och med BKWine. 8-12 september 2010

Vinresa i Languedoc. En vinresa av och med BKWine. 8-12 september 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Languedoc 8-12 september 2010 Det händer spännande saker i Frankrikes sydligaste vinregioner just nu! Den tid är förbi då man bara förknippade Languedoc-Roussillon

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011

Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011 En vinresa av och med BKWine Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011 Vinresa i Bordeaux med egen skörd på vinslott! För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! De röda Bordeaux-vinerna är

Läs mer

Vinresa i Södra Rhône-dalen

Vinresa i Södra Rhône-dalen En vinresa av och med BKWine Vinresa i Södra Rhône-dalen Det klassiska Châteauneuf-du-Pape och de nya stjärnorna i Côtes-du-Rhône 15-19 september, 2010 Floden Rhône passerar många vindistrikt på väg till

Läs mer

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Under tre härliga dagar i juli bjuds vi på det bästa Hälsingland har att erbjuda gällande mat, dryck, kultur

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Skottlands Resan 11 september 2015

Skottlands Resan 11 september 2015 1 Skottlands Resan 11 september 2015 Dag 1 Per-Anders Ahlgren (Reseledare), Benny Sjösten o Majvi A Sjösten startade Resan med tåg från Växjö till Kastrup Köpenhamn. Sedan vidare med flyg till Edinburgh

Läs mer

Resa Skåne runt. 10-13 augusti 2015. Vid Sverige är fästat en liten jordlapp som kallas Skåne, för att visa detta Sverige hur övriga Europa ser ut.

Resa Skåne runt. 10-13 augusti 2015. Vid Sverige är fästat en liten jordlapp som kallas Skåne, för att visa detta Sverige hur övriga Europa ser ut. Resa Skåne runt 10-13 augusti 2015 Vid Sverige är fästat en liten jordlapp som kallas Skåne, för att visa detta Sverige hur övriga Europa ser ut. Så sa en man som hette Stjernswärd i mitten av 1800-talet

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Vinresa i Toscana. En vinresa av och med BKWine. Toscana: vinet, maten och olivoljan. 5-9 maj 2010

Vinresa i Toscana. En vinresa av och med BKWine. Toscana: vinet, maten och olivoljan. 5-9 maj 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana: vinet, maten och olivoljan 5-9 maj 2010 Toscana! Bara namnet frammanar bilder på mjuka, cypressklädda kullar, olivträd och vackra renässansslott

Läs mer

Piemonte, 19-23 oktober 2011

Piemonte, 19-23 oktober 2011 En vinresa av och med BKWine Piemonte, 19-23 oktober 2011 Vinresa i Piemonte: mytomspunna viner, Barolo, Barbaresco mm Välkomna till en vinresa i Italiens kanske mest personliga vindistrikt, Piemonte vid

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 German National Tourist board/ernst Wrba Moseldalen under vinfesten - cykla eller följ med på utflykter 7 dagar Cykling eller Följ med på en underbar upplevelseresa

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 REJSEDAGBOG VED GUIDE MIKAEL ANDERSSON OCH FREDRIK LÖFBERG FRA SVERIGES MOTORCYKLISTER, SOM I SAMARBEJDE MED SMYRIL LINE REJSTE PÅ GRUPPETUR TIL FÆRØERNE I AUGUST

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

Kårleone. Vinlista 2014. Solesole Toscana 320 Druvrent vermentino vin. Passar till både Pesto pasta och något förvånande, Rencarpaccion

Kårleone. Vinlista 2014. Solesole Toscana 320 Druvrent vermentino vin. Passar till både Pesto pasta och något förvånande, Rencarpaccion Kårleone Vinlista 2014 Husets Avignonesi 280 Sauvignon Blanc 2011 Friskt och fräscht husvin Pasqua Soave 160 Enkelt, men mycket prisvärt vin. Codice V 290 Smakfullt aromatiskt vin från Toscana Solesole

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Klubb-Nytt november 2015

Klubb-Nytt november 2015 Klubb-Nytt november 2015 Några rader från vår ordförande Löven gulnar och faller av från träden och själva har vi börjat förbereda husbilen för vintervila. Det kan den behöva, efter att i två veckor ha

Läs mer

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 BYGGPROGRAMMET ÅK.2 STAFFANGYMNASIET Innehållsförteckning Slutrapport...3 Första dagen (Måndag)...3 Andra dagen (Tisdag)...3 Tredje dagen (Onsdag)...3 Fjärde dagen (Torsdag)...3

Läs mer

Grappa och slow food med Glenn Strömberg & Ove Boudin

Grappa och slow food med Glenn Strömberg & Ove Boudin Grappa och slow food med Glenn Strömberg & Ove Boudin Vi har nu glädjen att presentera en ny upplevelseresa i grappans, vinets och det genuina italienska kökets tecken. Slow-food* för lätt tanken till

Läs mer

Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011

Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011 Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011 Söndagen den 7 augusti samlades 53 Frejamedlemmar för resa till Tavastehus i Finland. Resan gick med Lönns buss från Sundsvall vid 9-tiden på morgonen och

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vi längtade ut till havet Océano Pacífico där vi trodde att vi kunde idka lite beach walking, dvs. vandring på stranden. Har man en gång provat detta vill man alltid tillbaka.

Läs mer

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar 04220 25 96 / 070623 37 60 Harmoni och balans, inspiration och nystart, vila och positiva upplevelser det är spa! SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar Följ med Asplunds Buss på

Läs mer

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden England Det böljande gröna landskapet i Cotswolds, vackra slott och trädgårdar, idylliska byar

Läs mer

Program: Vinprovarresa till Toscana och Umbrien med SPF Seniorerna Lund Centrum 27 september 2 oktober 2016

Program: Vinprovarresa till Toscana och Umbrien med SPF Seniorerna Lund Centrum 27 september 2 oktober 2016 Program: Vinprovarresa till Toscana och Umbrien med SPF Seniorerna Lund Centrum 27 september 2 oktober 2016 Toscana och Umbrien är två av Italiens mest tilltalande landskap när det gäller mat, vin och

Läs mer

Möte i Trollhättan augusti 2015

Möte i Trollhättan augusti 2015 1 Föreningen Försvarsdirektörer Emeriti Möte i Trollhättan augusti 2015 Den 29 juni fick vi från mötesarrangören Lennart Olofsson följande hälsning: Jag har fått ihop ett program som ser ut så här: 19

Läs mer

Dourodalen, 26-30 oktober 2011

Dourodalen, 26-30 oktober 2011 En vinresa av och med BKWine Dourodalen, 26-30 oktober 2011 Douro-dalen i Portugal Världens mest spektakulära vindistrikt? Vinvärlden är full av kända floder. Men Douro är den magnifikaste av dem alla!

Läs mer

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Datum: 8-11 oktober Pris 10.500 kr / person (inluderar allt utom flyg) Välkommen att följa med till Valpolicella. Det är nu

Läs mer

Vin och gastronomi i Veneto och Emilia-Romagna

Vin och gastronomi i Veneto och Emilia-Romagna En vinresa av och med BKWine Vin och gastronomi i Veneto och Emilia-Romagna 8-12 september 2010 Med den vackra staden Verona som utgångspunkt besöker vi Venetos olika vindistrikt. Tyngdpunkten ligger på

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Mat-, Kultur- och Träningsresa med familjen Roberto

Mat-, Kultur- och Träningsresa med familjen Roberto Mat-, Kultur- och Träningsresa med familjen Roberto En unik & personlig upplevelse Ett samarbete mellan G E P E V E N T En unik och personlig upplevelse i det italienska köket! Vi inbjuder härmed till

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Resa till Barolo Onsdag till söndag den maj 2018

Resa till Barolo Onsdag till söndag den maj 2018 Resa till Barolo Onsdag till söndag den 16-20 maj 2018 Välkommen att uppleva vindistriktet Barolo i Piemonte, norra Italien. Barolo är sedan 1980 klassificerat som DOCG och åtnjuter den kanske högsta prestigen

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Upplev det verkliga Transsylvanien

Upplev det verkliga Transsylvanien Upplev det verkliga Transsylvanien Reseprogram VÄLKOMNA TILL TRANSSYLVANIEN! Under vår resa tillsammans kommer du få träffa människor som berättar om livet i Europas kanske mest mystiska destination, i

Läs mer

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja.

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja. Hej jag heter malva nu är det skola men om två dagar så är det sommarlov jag och mina kompisar har bestämt att vi ska resa i genom Sverige. Förresten heter jag ju Malva och är 10 år, jag älskar hästar,dansa,simma

Läs mer

Varbergs SPF Vinresa till Alsace

Varbergs SPF Vinresa till Alsace Varbergs SPF Vinresa till Alsace 22 28 september 2018 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Slöjdarresa till Finland, 2015

Slöjdarresa till Finland, 2015 Slöjdarresa till Finland, 2015 Första träffen, på Stundars i Finland I månadsskiftet juli augusti 2015 genomfördes den första träffen i Stundars utanför Vasa i Finland. Åtta slöjdare anmälde sitt intresse

Läs mer

Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström

Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström Onsdag 12 oktober söndag 16 oktober 2016 Det här blir en OFÖRGLÖMLIG OCH HELT UNIK RESA! Missa inte detta tillfälle!! Genom mina långvariga kontakter med folk

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are!

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are! 1 Nyhetsbrev Nr 3-2011 2011-06-13 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Hej alla KLF:are! I din hand eller på bildskärmen har du nu vårt höstprogram. Vi hoppas att

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

TEXT OCH FOTO KURT-INGE EKLUND 20 VIN 2/2010 VIN 2/2010 21

TEXT OCH FOTO KURT-INGE EKLUND 20 VIN 2/2010 VIN 2/2010 21 För den som vill göra en resa med mat- och vinupplevelser är Toscana ett eldorado. Här finns den klassiska drömmen om Italien där man kan frossa i en mångfald av perfekta råvaror. TEXT OCH FOTO KURT-INGE

Läs mer

Resa till Barolo Onsdag till söndag den oktober 2018

Resa till Barolo Onsdag till söndag den oktober 2018 Resa till Barolo Onsdag till söndag den 17-21 oktober 2018 Välkommen att uppleva vindistriktet Barolo i Piemonte, norra Italien. Barolo är sedan 1980 klassificerat som DOCG och åtnjuter den kanske högsta

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Jag, Jenny Adhikari, min man MadhuSudan, samt vår halvåriga dotter Agnes i sällskap med två svenska kvinnor vid namn Isabella och Veronique,

Läs mer

Sommarresor 2016. Fritid LSS

Sommarresor 2016. Fritid LSS Sommarresor 2016 Nu är det dags för en ny sommar. Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter t.ex. att njuta av Soludden. Vi har öppet

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

Mötesplats Ängholmen. Juli & Augusti. Telefonnummer

Mötesplats Ängholmen. Juli & Augusti. Telefonnummer Telefonnummer Vid fel eller frågor som gäller själva fastigheten, kontaktar ni Riksbyggen på telefon 0771-860 860. Samma nummer går att ringa hela dygnet; de har jour för akuta fel. Mötesplats Ängholmen

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer