Möte i Trollhättan augusti 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Möte i Trollhättan augusti 2015"

Transkript

1 1 Föreningen Försvarsdirektörer Emeriti Möte i Trollhättan augusti 2015 Den 29 juni fick vi från mötesarrangören Lennart Olofsson följande hälsning: Jag har fått ihop ett program som ser ut så här: 19 aug: De flesta anländer under dagen och checkar in på hotell Best Western Hotel, Polhemsgatan 6 i Trollhättan. P- hus finns i omedelbar närhet och biljetter kan lösas i hotellreceptionen. Rum är reserverade och ni kan ange referensnummer och mitt namn som referens. Enkelrum 680:-/natt och dubbelrum 810:-/natt. Var och en bokar in senast 13 aug. Var och en betalar på plats 20 aug: 0830 Samling vid hotellet för kortare bilresa till Insikten Information med kort fikapaus från Vattenfall om Vänerns reglering och förhållandena längs Göta älv. Studiebesök vid Olidestationen Lunch Vattenfall Eldistribution och beredskapen mot elstörningar 1500 Fallpåsläpp vid Oskarsbron 18- tiden Årsmöte 19- tiden Gemensam middag 21 aug: 0830 Samling vid hotellet för kortare bilresa till Sjöfartsmuseet Information från Sjöfartsverket Guidad tur vid slussområdet SGI presentation av Göta älvdalsutredningen Avslutning på programmet Information i övrigt: 20 deltagare har hittills anmält intresse att delta. Jag räknar med att vi har tillräckligt många bilar så att vi kan åka gemensamt till Insikten och Sjöfartsmuseet Jag räknar med att årsmötet kan hållas på hotellet. Jag har inte förbeställt gemensam middag utan avvaktar tills vi träffas. Eftersom många kommer vid olika tider 19 aug har jag inte arrangerat något gemensamt men jag ska försöka möta upp vid hotellet under eftermiddagen Det finns mycket vackra promenadvägar 150 m från hotellet. Mer info kan ni hämta på Trollhättans stads hemsida. Anmäl ert deltagande till mig också per E-post eller telefon eller Telefonadresser: Hotel Best Western Välkomna hälsar Lennart Nu - efter att mötet avslutats - är det bara att konstatera att Lennart och hans hustru Anette ordnat ett väl genomtänkt program. När dessutom sommarens tidigare så trista väder äntligen gett med sig och vi begåvats med några härliga högsommardagar för vår sammankomst är det lätt att ge vårt värdfolk högsta betyg för det sätt på vilket vi blev omhändertagna.

2 2 Lennart Anette Onsdagen den 19 augusti dag för framresa Vid framkomsten till Trollhättan visade det sig för undertecknad och medföljande hustru inledningsvis att väldigt få eller egentligen ingen kände till BEST WESTERN Hotell Trollhättan. Det blev därför en nästan spännande upplevelse att försöka hitta till hotellet från järnvägsstationen. Det löste sig dock snart utan alltför stora problem. Ett positivt resultat: Vi lärde snabbt känna ett flertal trevliga Trollhättebor men även ett antal turister som vi. Lennart hade i ett kompletterande skrivit: Eftersom de flesta anländer redan 19 aug har jag reserverat bord på en uteservering två kvarter från hotellet - Strandgatan vid kanalen. Här finns enklare rätter samt öl och vin. Jag möter upp vid hotellet från kl De som är intresserade att gå med till Strandgatan samlas vid receptionen Jag har naturligtvis ordnat sommarväder med sol och värme. Hälsningar Anette o Lennart Jag utgår från att de som hade möjlighet ställa upp på träffen vid uteserveringen hade en trevlig kväll. (Tar gärna emot foton från Er som var med den kvällen att komplettera denna rapport med.) Torsdagen den 20 augusti Första mötesdagen Vi inledde dagen med en välsmakande frukost på hotellet. Lennart anslöt för att informera om hur den förestående biltransporten skulle ordnas.

3 3 Det hörde naturligtvis till att man skulle demonstrera en broöppning när födir-gruppen skulle ta sig till byggnaden Insikten. Väl framme hade vi ca tio minuter på oss för samvaro innan visningen skulle börja. Vissa politiska problem fick sin lösning vid detta tillfälle. Lennart presenterar här de två personer som skulle informera oss: Magnus Carlsson och Christer Götesson. I dörröppningen Nils Billing, som övervakade proceduren.

4 4 Ni känner väl i stort sett igen alla på den här bilden? Här är bl a en bild som bidrog till en del ny kunskap om vattenkraften i Trollhättan. (Inte visste vi att det finns anläggningar från början av förra sekelskiftet som fortfarande är i drift?) Som tack för sitt anförande får Magnus Carlsson en burk unik äppelmarmelad från ett av kungafamiljens äppelträd som pryder Sollidens Slotts trädgård på Öland.

5 5 Därefter var det dags för Christer Götesson att ta över taktpinnen. Men för att vi skall få besöka de olika anläggningarna måste vi bära en gul skyddshjälm. Se nedan. Vi ser farliga ut, inte sant?

6 6 Christer Götesson ser ut att gilla det han ser. Här några foton från rundvandringen.

7 7 Att vi befann oss inom ett mycket välbevakat område framgår med all önskvärd tydlighet av anslagen på grindarna. Vi kunde därför med viss lättnad lämna platsen.

8 8 På parkeringsplatsen vid Insikten hade vi noterat att en veteran - Volvo av hög klass var parkerad. En och annan av oss kopplade ihop fordonet med vår grupps status. Gammal, ja, men av hög kvalitet! Hög kvalitet - men mat måste man ju ha. Det är bara att ställa sig i kön på restaurang Nova ute på Innovatum-området! Vår verkställande tjänsteman, Krister Jansson, passade på att före nästa föredrag dra en kul historia från sin tid som verklig tjänsteman.

9 9 Men nu är det dags för Vattenfall Eldistribution och beredskapen mot elstörningar. med Stig Skoog som informatör. Stig ser ganska nöjd ut! Även han har fått en burk unik äppelmarmelad. Så var det dags för s.k. fallpåsläpp vid Oskarsbron.. Här skulle portarna öppnas kl 15:00!

10 10 Och det gjorde de! Långt där borta står ju Anne och Krister! Just det! Där är dom! Det är bara att vinka tillbaka!

11 11 Men vi måste naturligtvis se var våra regenter har skrivit sina namn! Jodå, här har kronprinsessan Victoria skrivit sitt namn! Liksom Kungen och Drottningen när de var unga. Vi har gott om tid till dess årsmötet skall hållas. Lennart: Vi åker och kollar hur slussningen går till i verkligheten! Sagt och gjort! Det ser ut som om Krister avser att börja jobba i branschen! Lennart har svårt att besvara alla frågor. Inte alla är intresserade av hur slussningen går till. Bra att det finns rejäla pollare att sitta på.

12 12 Här en familj som skall genom slussen. Kosta vad det kosta vill! Svar: kr enkel väg för slussning genom Trollhätte kanal. Det ser ut som om allt går bra! Och nu årsmöte - kl 18:00!

13 13 Krister väljs att vara ordförande vid mötet. Gun väljs att vara sekreterare vid mötet.

14 14 Här en förkortad och förenklad sammanfattning av mötet. Parentation Kjell Herlevsson har tyvärr lämnat oss Nästa årsmöte i Östersund juni 2016 Årsavgift 100 kr Verkställande tjänsteman : Densamme som föregående år Övriga frågor: Rune Dahlén tackade för uppvaktning. Ordf.: Nästa år fyra medlemmar att fira Mötet avslutas med STORT TACK till verkställande tjänstemannen för hans utomordentliga insatser för föreningens bästa (Krister ser nöjd ut!) Gemensam middag kl 19:30

15 15 Här några medlemmar på väg till Hotel Scandic Swanias restaurang. (160 m promenad). Förväntad matsedel: Räkor & Kräftröra, Sotad Laxrygg alternativt Biff Café de Paris. Drycker enligt önskemål/behov. Mmmmm! Till förrätten bjuds på en (sponsrad) broöppning med ett (sponsrat) glas vitt vin.

16 16 Här ett persongalleri av huvuddelen av deltagarna.

17 17 Alla är med utom födelsedagsbarnet (för någon vecka sedan) Rune. God mat och dryck! En hellyckad kväll! Fredagen den 21 augusti sista dagen Vår verkställande tjänsteman ser till att vi får besöka Kanalmuseet utan personlig kostnad. Alla nöjda!

18 18 Lennart introducerar landkrabban, verkställande tjänstemannen, Kenneth Fjeldseth Sjöfartsverket på platsen, som tillsammans med kollegan sjömannen Roland Nilsson nedan beskriver Affärsområde Trollhätte kanal. Här den äkta sjömannen, Roland Nilsson. Så här kan fyrarna se ut på vintern! Och så här kan det se ut i Falsterbokanalen på senhösten. Så är det dags för uppdelning i två grupper för en guidad tur i området.

19 19 Motorbåten till höger skall snart slussas ut från området. Från byggnaden till höger om slussen leds all slussningsverksamhet. Grupperna får nu möjlighet att på plats följa arbetet. Medan vi informeras om hur slussningen går till har fotografen lyckats fånga en anställd på väg från en dator till en annan. Full verksamhet på kontoret, varifrån även slussningen även i Falsterbo kanal 50 mil söderut - leds! Här har en liten motorbåt just passerat och trafiken på motorvägen är igång igen. En och annan skånsk bilförare är negativ till att broarna öppnas en gång i timmen. Svordomarna i bilarna når dock inte fram till ledningscentralen där vi befinner oss.

20 20 Slussningen av motorbåten där vi befinner oss är i full gång. Allt fungerar väl! Som avslutning på denna del av besöket får de två guiderna motta en burk unik äppelmarmelad. Hur den skall fördelas mellan de två guiderna överlåter Krister till mottagarna av gåvan att själva bestämma. Allmän munterhet!

21 21 Den sista programpunkten innehåller information av David Schälin från SGI (Statens geotekniska institut) om en till regeringen inlämnad utredning Göta älvutredningen. David Schälin ger en detaljerad beskrivning av utredningens olika förslag. Här slutorden:

22 22 Åhörarna är djupt koncentrerade i sina egna överväganden om utredningens förslag. Vi kan konstatera att vare sig föregående regering eller den sittande har tagit ställning till förslagen. (Ligger kanske i någon tjänstemans byrålåda i regeringskansliet i väntan på bättre tider?) Hur som helst: Ett varmt tack till föredragshållaren. Men sist och inte minst: Stort TACK Lennart och Anette! Vi ses i Östersund juni 2016!

23 23 Ett särskilt tack från Bo och Gun-Jeanette till Margareta och Rune för perfekt transportjänst under dagarna i Trollhättan. Hoppas Er hemresa till Stjärnsund gick bra! Hälsningar till alla medlemmar även till Er som inte hade möjlighet att närvara denna gång. Bo

Rapport från försvarsdirektörsmötet 2013 dag 1

Rapport från försvarsdirektörsmötet 2013 dag 1 Rapport från försvarsdirektörsmötet 2013 dag 1 Programmet dag 1 såg ut så här: 14/8 onsdag Fm: Golf på Härnösands golfklubb, lunch på golfklubben. Em: Övriga deltagare anländer till hotellet och installerar

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2009

Nyhetsbrev Nr 3-2009 1 Nyhetsbrev Nr 3-2009 2009-08-18 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Nu när sommaren 2009 går mot sitt slut och de flesta lönearbetare har avslutat sin semester

Läs mer

Inbjudan till PV-klubbens sommarträff i Södermanland 1 3 juli 2016

Inbjudan till PV-klubbens sommarträff i Södermanland 1 3 juli 2016 Inbjudan till PV-klubbens sommarträff i Södermanland 1 3 juli 2016 Träffen hålls vid Sunlight i Nyköping en före detta tvålfabrik som numera är ombyggd till hotell, konferens- och SPA-anläggning. Nyköping

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are!

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are! 1 Nyhetsbrev Nr 3-2011 2011-06-13 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Hej alla KLF:are! I din hand eller på bildskärmen har du nu vårt höstprogram. Vi hoppas att

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Fö rsvarsutbildarna Ystad

Fö rsvarsutbildarna Ystad Fö rsvarsutbildarna Ystad Hej Bäste medlem! Med detta utskick får Du översikt vad som hänt under vår första period av 2014 och vad som händer framöver. Hoppas där är någon aktivitet som intresserad Dig.

Läs mer

Signalhunden Loke numera också Kunglig hovleverantör

Signalhunden Loke numera också Kunglig hovleverantör Signalhunden Loke numera också Kunglig hovleverantör Ja, egentligen vet jag inte om han får kalla sig det på riktigt, därav situationstecknen, men det låter kul. Och han har faktiskt levererat till Kungen!

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs

Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs Schack4an ur ett strategiskt perspektiv - en ungdomsledarkurs 13-14 september 2008 i Växjö Sveriges schackförbunds utvecklingskommitté bjuder härmed in till framtidshelg med inriktning Schack4an. Platsen

Läs mer

Medlemsblad. Bästa medlemmar! Nr 3 Årg. 22 (2013)

Medlemsblad. Bästa medlemmar! Nr 3 Årg. 22 (2013) Medlemsblad Nr 3 Årg. 22 (2013) Bästa medlemmar! Våren blev sen, kall och efterlängtad. Trots mångas misströstan infann den sig till slut, som alltid. Måndagen den 22:e april blev vi guidade på den nybyggda

Läs mer

Konferensen. Välkomna till Visby! i Gotlands kommun

Konferensen. Välkomna till Visby! i Gotlands kommun Inbjudan & anmälan till Revisionskonferens i Visby 27-28 augusti 2009 Konferensen Revisionen i Gotlands kommun inbjuder, tillsammans med Sveriges kommuner och landsting, till konferens för revisorer i

Läs mer

senatorsbrev. mig resten av livet. det är med års Nytt År!

senatorsbrev. mig resten av livet. det är med års Nytt År! JCI SENATORSBREV 9, 2015 Så här de sista dagarna av 2015 kan jag inte annat än att se tillbaka på ett fantastiskt år - vilken otroligt organisation vi är! Jag har fått uppleva så mycket, varav en hel del

Läs mer

1(5) (2007-12-31 2008-12-31) Hemsida http://www.brattvallsjaktskytteklubb.ac.se

1(5) (2007-12-31 2008-12-31) Hemsida http://www.brattvallsjaktskytteklubb.ac.se 1(5) (2007-12-31 2008-12-31) Hemsida http://www.brattvallsjaktskytteklubb.ac.se 2(5) DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesfunktionärer ordförande, sekreterare, justerare 3. Fastställande av dagordning

Läs mer

Resultatet kan man ju ana, det är som vanligt.. en bild säger mer än tusen ord...

Resultatet kan man ju ana, det är som vanligt.. en bild säger mer än tusen ord... Marknadsnatta... denna återkommande höjdpunkt för den inbitne rallyentusiasten.. oavsett vilken sida man står på.. som uppladdning i år började vi en hel vecka innan tävlingen och träffades hos den förlorade

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

www.sjobo.nu/karupsnygard

www.sjobo.nu/karupsnygard www.sjobo.nu/karupsnygard Årgång 31 KARUPSBLADET nr 1 2011 Information från Samfällighetsförening för Fritidsanläggningar Sommar igen!! Härligt!! Det är ju nu man uppskattar att bo i naturen eller hur?

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl.

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016 Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100:- per

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Mistluren. Fest i Väggöviken tillsammans med Stegeborgs båtklubb och Väggöseglingen Lördagen den 13 juni

Mistluren. Fest i Väggöviken tillsammans med Stegeborgs båtklubb och Väggöseglingen Lördagen den 13 juni Mistluren Nummer 2-2009 För Väggöseglingen gäller: Skepparmöte kl 11.00 Start ca kl 12.00. Startavgift 50 kr. Fest i Väggöviken tillsammans med Stegeborgs båtklubb och Väggöseglingen Lördagen den 13 juni

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016

KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016 KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016 Klubbens resa ut i Europa från 15 maj kommer att få ett lite annorlunda upplägg än tidigare år. Lars och Irmeli Kjellgren samt Lena och undertecknad lämnar Stralsund söndag 15

Läs mer

10 svar. Sammanfattning. Hur intressant var Palle Storms föreläsning? Hur intressant var gruppdiskussionerna om nätverken?

10 svar. Sammanfattning. Hur intressant var Palle Storms föreläsning? Hur intressant var gruppdiskussionerna om nätverken? 10 svar Visa alla svar Publicera analyser alexmhirschi@gmail.com Redigera detta formulär Sammanfattning Hur intressant var Palle Storms föreläsning? 5 7 70 % Hur intressant var gruppdiskussionerna om nätverken?

Läs mer

Förbundsstämma 2014. Praktisk information

Förbundsstämma 2014. Praktisk information Förbundsstämma 2014 Praktisk information Den 14-20 juli så sker årets viktigaste händelse, nämligen CUFs årliga förbundsstämma och vårt helt strålande förläger. I år kommer vi att vara på vackra Lidingö

Läs mer

BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013

BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013 Besök Bolmsö sockenråds hemsida på http://www.bolmso.se BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013 TACK För alla ekonomiska bidrag till Bolmsö sockenblad Sockenrådet har Bankgiro nummer 5850-5959 Bolmsö Sockenråd

Läs mer

FRA:S VETERANFÖRENING

FRA:S VETERANFÖRENING 1 FRA VET informerar 2015 NR 3 FRA VETERANFÖRENING Anmälan senast måndagen den XX augusti till Olle Sandelid: sndelid@compaqnet.se eller till mobiltelefon: 076-800 50 25 Ange färdsätt och om du vill äta

Läs mer

BLADET NU ÄR VI IGÅNG! Invigningen drog mycket folk. Nu kan du, medlem eller icke medlem sponsra oss på två sätt:

BLADET NU ÄR VI IGÅNG! Invigningen drog mycket folk. Nu kan du, medlem eller icke medlem sponsra oss på två sätt: BLADET Medlemsblad nr 4(16), 2002 NU ÄR VI IGÅNG! Invigningen drog mycket folk BLADET Medlemsblad nr 3(15), 2002 INVIGNING! Den 13 april blir den officiella invigningen av våra lokaler. Du som medlem är

Läs mer

Kalendarium DALABULLEN

Kalendarium DALABULLEN DALABULLEN Nr 1 Våren 2015 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium Fikaträffar Se sid 3 Föreläsning för anhöriga! 25 mars, se sid 4 Föreläsning för barn! 18 april, se sid 6 Barn & Ungdomsverksamhet Se sid 8

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

Dybecks Folkdansgille

Dybecks Folkdansgille Nättidningen Dyningen Nr. 2-2007 Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille Box 2060, 731 02 Köping e-post: dybeck@folkdansringen.se hemsida: www.folkdansringen.se/dybeck Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille

Läs mer

Standard, handläggare

Standard, handläggare Kvalitetsindex Standard, handläggare Rapport 201120 Innehåll Skandinavisk Sjukvårdsinformations Kvalitetsindex Strategi och metod Antal intervjuer, medelbetyg totalt samt på respektive fråga och antal

Läs mer

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRISKIS PÅ GÅNG På Vinterstigar i Skrylle, lördag 17/1 Följ med på en frisk vintervandring med F&S Friluft i naturreservatet Skrylle. Vi vandrar in på den smala

Läs mer

RENYSSANS. Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Hösten 2012. I detta nummer: Höstgille, glöm inte att anmäla dig/er, Fårets Dagar, ny matbok

RENYSSANS. Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Hösten 2012. I detta nummer: Höstgille, glöm inte att anmäla dig/er, Fårets Dagar, ny matbok RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Hösten 2012 Henrik VIII:s college, Cambridge I detta nummer: Höstgille, glöm inte att anmäla dig/er, Fårets Dagar, ny matbok 1 Höstgille Lördag den 27 oktober

Läs mer

Välkommen till konfirmation!

Välkommen till konfirmation! Sommar 2013 Välkommen till konfirmation! Varje år bjuder Svenska kyrkan in ungdomar som fyller 14 år till konfirmation, därför får er familj denna inbjudan. Denna gång handlar det om sommarkonfirmation.

Läs mer

Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag!

Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag! Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag! Ta möjligheten att marknadsföra ditt företag. Visa och sälj dina produkter och tjänster. Passa på

Läs mer

NKI - Särskilt boende 2012

NKI - Särskilt boende 2012 NKI Särskilt boende (boende) 2012 1(7) NKI - Särskilt boende 2012 Enkät till boende 1.1 Nöjd Kund Index Tabell 1.1 Färgformatering i tabellen: Genomsnitt mellan svarsalt 1 & 2 RÖD Genomsnitt mellan svarsalt

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

Nu är lägret officiellt öppnat. Öppningen gick traditionsenligt till med flagghissning och välkomsttal. Sidan 2

Nu är lägret officiellt öppnat. Öppningen gick traditionsenligt till med flagghissning och välkomsttal. Sidan 2 Nordens Nyheter Nummer 2 Söndagen den 1.7.2012 Lägeröppningen! Nu är lägret officiellt öppnat. Öppningen gick traditionsenligt till med flagghissning och välkomsttal. Sidan 2 Isopomo har planerat Vi har

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2015 Dagordning för årsmötet den 16 februari 2016 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Godkännande av dagordning 4 Nya medlemmar hälsas välkomna 5 Val av ordförande för

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen Demokratifesten årsmöte för lokalgruppen 2014 2015 Guiden är till våra lokalgrupper så att de kan genomföra demokratiska, inkluderande och roliga demokratifester. Till guiden finns ett flertal mallar och

Läs mer

Mötesplats Ängholmen. Juli & Augusti. Telefonnummer

Mötesplats Ängholmen. Juli & Augusti. Telefonnummer Telefonnummer Vid fel eller frågor som gäller själva fastigheten, kontaktar ni Riksbyggen på telefon 0771-860 860. Samma nummer går att ringa hela dygnet; de har jour för akuta fel. Mötesplats Ängholmen

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping

Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Ungdoms- SM Steg 3, 13-14 December för Dam & Herr Juniorer. Välkomna till Linköping och RP IF Linköping Hej alla Handbollsälskare! Det är med glädje och stolthet jag får bjuda in er till Linköping för

Läs mer

Skottlands Resan 11 september 2015

Skottlands Resan 11 september 2015 1 Skottlands Resan 11 september 2015 Dag 1 Per-Anders Ahlgren (Reseledare), Benny Sjösten o Majvi A Sjösten startade Resan med tåg från Växjö till Kastrup Köpenhamn. Sedan vidare med flyg till Edinburgh

Läs mer

FUB bladet, augusti 2015

FUB bladet, augusti 2015 FUB bladet, augusti 2015 Information till Uppsala FUB:s medlemmar Har du något att göra på fritiden under hösten? Hoppas att ni alla har fått göra något som ni vanligtvis inte gör under sommaren? Åkt någonstans,

Läs mer

"SÄTT SPÅR I FRAMTIDEN NU!

SÄTT SPÅR I FRAMTIDEN NU! "SÄTT SPÅR I FRAMTIDEN NU! Projektet "Sätt spår i framtiden nu!" handlar om att genomföra en aktion för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Här får du möjligheten att fördjupa dig i kopplingen mellan

Läs mer

Klubb-Nytt november 2015

Klubb-Nytt november 2015 Klubb-Nytt november 2015 Några rader från vår ordförande Löven gulnar och faller av från träden och själva har vi börjat förbereda husbilen för vintervila. Det kan den behöva, efter att i två veckor ha

Läs mer

Rally Sweden, Colins Crest Award & Ken Block

Rally Sweden, Colins Crest Award & Ken Block Rally Sweden, Colins Crest Award & Ken Block av Leif Bength, Wildlife Photographer. 2011-02-12 http://www.wildlifephotographer.se/blog/2011/02/rally-sweden-colins-crest-award-och-ken-block/ Tack vare att

Läs mer

BILAGA TILL RUTIN DOKUMENTATION SOL & LSS

BILAGA TILL RUTIN DOKUMENTATION SOL & LSS 1 (7) TYP AV DOKUMENT: BILAGA TILL RUTIN DOKUMENTATION SOL OCH LSS BESLUTAD AV: UPPDRAGSCHEF ANTAGEN: 19 JANUARI 2016 ANSVARIG: KVALITETSSAMORDNARE REVIDERAS: ÅRLIGEN SENAST REVIDERAD: 18 MAJ 2016 BILAGA

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar.

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. DAG 1 (1/6). Ca 81 mil Avresa kl 05.30 från Järnvägsstationen i Vänersborg.Vi åker ner genom Halland där vi stannar till hos

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

JER.NET NR 4 AUGUSTI 2013

JER.NET NR 4 AUGUSTI 2013 DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 4 AUGUSTI 2013 ÄNNU EN ÖAMCK-DAG PÅ RÖRKEN Det finns några tillfällen per år när det bara är ÖAMCK-medlemmar på gokartbanan och det inte är kursverksamhet.

Läs mer

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se Dackegymnasterna Växjö och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Rikscupen 3 Damer & Rikscupen Herrar den 29-30 november i Växjö PM 1 Information Information lämnas av: Dackegymnasternas

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

PROGRAM NÄTVERKSTRÄFF FÖR KARRIÄR- OCH ALUMNFRÅGOR SAMT ARENATRÄFF FÖR UNILINK.

PROGRAM NÄTVERKSTRÄFF FÖR KARRIÄR- OCH ALUMNFRÅGOR SAMT ARENATRÄFF FÖR UNILINK. PROGRAM NÄTVERKSTRÄFF FÖR KARRIÄR- OCH ALUMNFRÅGOR SAMT ARENATRÄFF FÖR UNILINK. VÄLKOMMEN TILL ÖSTERSUND 4-6 NOVEMBER! Den 4-6 november är det dags för högskolesveriges årliga nätverksträff för karriär

Läs mer

JNM-kval 6 feb 2016 PM 1

JNM-kval 6 feb 2016 PM 1 JNM-kval 6 feb 2016 PM 1 Information Information och upplysningar lämnas av: PM 1 ABGS och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL JNM-kval 6 feb 2016 Lindåshallen, Göteborg

Läs mer

Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011. Team BestKust Feskarna 2011. Hälleflundra 47 kg. Krister igen!

Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011. Team BestKust Feskarna 2011. Hälleflundra 47 kg. Krister igen! Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011 Team BestKust Feskarna 2011 Hälleflundra 47 kg Krister igen! Innehåll Min första Norge resa i år gick till Fröya Havsfiskesenter ute på Sördyröy

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

Det blir praliner och champagne på divanen På torsdag håller 40-årsjubilerande Lotta Maxe öppet hus

Det blir praliner och champagne på divanen På torsdag håller 40-årsjubilerande Lotta Maxe öppet hus Page 1 of 5 Stäng Detta är den utskriftvänliga versionen av artikeln.välj Skriv ut i din webbläsare för att inleda utskrift.(detta meddelande skrivs ej ut) Utskriftversion av: http://folket.se/folkifolket/1.1435358

Läs mer

Nr 1 2016 MCV Arvika klubbtidning

Nr 1 2016 MCV Arvika klubbtidning Nr 1 2016 MCV Arvika klubbtidning MOTORCYKELVETERANERS STYRELSE 2015 Ordförande: Vice ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamot: Ledamot: Ledamot: Styrelsesuppleant: Styrelsesuppleant: Arrangörsgrupp: Revisiorer:

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening Medlemsblad Våren 2011 Tranås/Ydre Släktforskarförening Ordförande har ordet När Ni får detta medlemsblad är vi redan inne i februari på det nya året. Hjälp vad tiden går fort, tänker många och undrar

Läs mer

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster 5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster Hejsan! Ordföranden har ordet Så har vi nu klarat av årets tävling, 4-klubbs. Vi hade strålande väder och tävlingen flöt på riktigt bra

Läs mer

Ingår i utställarpaket

Ingår i utställarpaket 2016-05-16 2016-05-16 Ingår i utställarpaket Monter/utställarplats Golvyta 6 m² Bredd 300 cm Djup 200 cm Höjd (max) 250 cm El 1st grenuttag 220v WiFi trådlöst internet Konferensdeltagande för 2 personer

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Gotlands Veteranbilklubb 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Gotlands Veteranbilklubb 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Gotlands Veteranbilklubb 2015 MEDLEMSAKTIVITETER Aktiviteterna för Gotlands Veteranbilklubb (GV) under verksamhetsåret 2015 inleddes med ett årsmöte 22 mars då vi avslutade det förutvarande

Läs mer

Tävlingsinformation Kock

Tävlingsinformation Kock Tävlingsinformation Kock Tid Fredag - lördag den 18 19 mars 2016 Plats Stockholms Hotell- och restaurangskola, Arenavägen 60, 121 05 Johanneshov Kontaktperson på skolan Bengt Sundberg, bengt.sundberg@stockholm.se

Läs mer

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nr.3 Juli 2014 En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nu har redan maj och junimånad passerat och vi är mitt inne i den härliga sommaren. Vädret har varit varierande med

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

Pris Bröllopsfotografering 2016

Pris Bröllopsfotografering 2016 Pris Bröllopsfotografering 2016 I alla paket ingår detta: *Rådgivning & planering. Finns möjlighet träffas vi. *Ett X antal högupplösta redigerade bilder på fil som ni själva kan använda till det ni vill,

Läs mer

I samband med den nationella anhörigdagen så ordnas det aktiviteter runt om i kommunerna.

I samband med den nationella anhörigdagen så ordnas det aktiviteter runt om i kommunerna. Hög luft, en del sol och en del regn hösten kryper närmare. Vi fortsätter att förena nytta med nöje och ordna aktiviteter, föreläsningar och deltar i olika brukarråd och dialoggrupper. Styrelsen Attention

Läs mer

Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015.

Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015. Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015. kunde vi verkligen säga till de 159 golfspelare som kommit till Hässleholm för att delta i årets golftävling. Arrangemanget var väl förberett och vackert

Läs mer

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 SÖNDAG! När jag anländer till Halmstad känns det nästan overkligt. Tänk att jag verkligen är här. Att det är nu det händer. Har haft detta som mitt ständiga slut

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Styrelsen har ordet Inbjudan till Föreningsmöte Presentation av Fyrklöverns Arbetsgrupp JUL HOS PATRIK Freja Musikteater Adventssamkväm

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Välkommen till BMW Club Schweden s Sommarträff 2015! Ring Knutstorp, 28-30 augusti

Välkommen till BMW Club Schweden s Sommarträff 2015! Ring Knutstorp, 28-30 augusti Välkommen till BMW Club Schweden s Sommarträff 2015! Ring Knutstorp, 28-30 augusti BMW CS firar 30 trettio år 2015 Ett kort besök eller ett weekendbesök? Med din bruksbil eller ögonsten? Med eller utan

Läs mer

Välkommen till Veteranmästerskap i sportskytte Sala 26-28 juli 2013. På kvällen har vi årsmöte i "pelarsalen" på Sala Statt (Hotellet)

Välkommen till Veteranmästerskap i sportskytte Sala 26-28 juli 2013. På kvällen har vi årsmöte i pelarsalen på Sala Statt (Hotellet) Välkommen till Veteranmästerskap i sportskytte Sala 26-28 juli 2013 Varmt välkomna till årets SM-dagar i sportskytte. Tävlingarna kommer att äga rum i Sala där Sala Skyttegille står som arrangör för årets

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Dagsemestrar med NBV 2014 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program följer också ett anmälningsformulär.

Läs mer

PROGRAM. Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter. Våren 2015. (Sparas )

PROGRAM. Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter. Våren 2015. (Sparas ) PROGRAM Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter Våren 2015 (Sparas ) Hej alla goa medlemmar i Neuroförbundet Sydnärke! Mitt i julstöket sitter vi i styrelsen och planerar hela vårens aktiviteter. Känns lite

Läs mer

Styrelsemöte Ösmo kyrkokör 10 januari 2013 Församlingshemmet

Styrelsemöte Ösmo kyrkokör 10 januari 2013 Församlingshemmet Närvarande: Maria Flink (ordförande), Lena Lagborn (vice ordförande), Monica Risberg (kassör), Annica Kilegård Brissman (sekreterare), Katarina Rudérus (körledare) samt Peter Mourath (kyrkoherde) närvarande

Läs mer

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Träffkalender 2016 Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina/trevliga mini-träffar dessutom

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2016!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2016! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2016! Datum: 14-15 maj 2016 Plats: Hotell Scandic, Karlskrona Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

Nr 2 mars 2014. Konstrunda på Hotel Tylösand. Nu har vi äntligen möjlighet att få gå en konstrunda på Hotel Tylösand med vår guide Malin Henningsson.

Nr 2 mars 2014. Konstrunda på Hotel Tylösand. Nu har vi äntligen möjlighet att få gå en konstrunda på Hotel Tylösand med vår guide Malin Henningsson. Tylösandsnytt Nr 2 mars 2014 Trivselföreningen Konstrunda på Hotel Tylösand Nu har vi äntligen möjlighet att få gå en konstrunda på Hotel Tylösand med vår guide Malin Henningsson. Vi träffas måndagen den

Läs mer

Kvarteret Filantropen

Kvarteret Filantropen Kvarteret Filantropen Tryggt och bekvämt boende Tryggt och bekvämt boende för äldre i Glimåkra Västergatan 5 är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område mitt i centrala Glimåkra. I huset finns lägenheter

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

LB07 Zlatan Camp Dagboken

LB07 Zlatan Camp Dagboken LB07 Zlatan Camp Dagboken..dagboken fortsätter nedan. VIKTIG INFO OM LÖRDAGEN! På lördag samlas vi som vanligt klockan 10.00 och kör ett förmiddagspass. Vi äter lunch mellan 12.00-13.00. Efter lunchen

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting GINSTBLaDET Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14 Ur Innehållet Ordförande har ordet Påskträff Årsmöte Riksting MATERIAL Ginstbladet Inga-Lill Niklasson CC 57210 Material till oss via E-post Västgötagatan

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer