Sommarresor Fritid LSS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sommarresor 2016. Fritid LSS"

Transkript

1 Sommarresor 2016

2 Nu är det dags för en ny sommar. Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter t.ex. att njuta av Soludden. Vi har öppet för dropp-in besök under vecka 28. Om du vill övernatta bör du kryssa i det på anmälan. Du kan anmäla dig till en eller fler av våra aktiviteter och välja de som passar dig bäst. Vi kan lova att vi ska göra vad vi kan för att du ska få vad du vill. Vi hoppas och tror att du ska bli nöjd. Vi använder nästan alltid minibussar på våra utflykter. Som ledare kommer du att möta Lasse, Hans-Olov, Kathrine och flera andra. Fyll i den bifogade anmälningsblanketten när du tänkt igenom vilka resor du vill vara med på. Skicka in den till oss på Fritid senast tisdag 19 april. Vilka resor du får åka med på meddelar vi i början av maj. Har du frågor, ring Lasse på telefon

3 Sofielunds Café Sala (halvdag em.) Datum: Tisdag 5 juli Vi åker nu till Sala och det gamla sommarhemmet Sofielund som idag är ett café och vandrarhem. Här finns minigolfbanor och fina promenadstråk. Stället drivs av Sofielundskommittén. Kostnad: 100 kronor för resa. Fika betalar ni själva. Fiskeutflykt (heldag) Datum: Onsdag 6 juli Idag åker vi till kraftverksdammen i Uttersberg. Där kan man fiska efter abborre och gädda. Som vanligt hoppas vi på bra fiskeväder. Kanske har vi tur i år och får en riktigt stor fisk på kroken! Kostnad: 80 kronor för resa och grillkorv. Tacobuffé vid Westerqwarn (halvdag) Datum: Torsdag 7 juli Vi åker till restaurang Westerqwarn vid Mölntorp utanför Kolbäck. Den här gången smaskar vi på tacos med massa goda fyllningar, mycket köttfärssås, sallader, såser och bröd. Kostnad: 260 kronor för resa och tacobuffé (dryck/kaffe ingår).

4 Jordgubbsplockning (halvdag) Datum: Lördag 9 juli Idag åker vi till en närliggande jordgubbsodling. När vi plockat färdigt några liter jordgubbar och är nöjda åker vi hemåt. Vi stannar och fikar på hemvägen. Kostnad: 80 kronor för resa. Fika och jordgubbar betalar ni själva. Soludden vid Hjälmaren (utflyktsmål och läger) Datum: Måndag 11 juli fredag 15 juli Vi har som vanligt hyrt DHR:s sommarhus Soludden vid Hjälmaren. På Soludden kan ni bada, fiska, slappa, sola, grilla, spela spel (ute och inne) eller bara njuta av utsikt och väder. Ni som vill följa med oss på en dagsutflykt betalar för resa, mat och fika. Om ni vill övernatta en natt så kostar det lite mer. En övernattning är möjlig även för rullstolsburna; en lyft bör då medföras. På anmälningsblanketten fyller ni i hur ni vill ha det. Ni är också välkomna ut i egen bil (buss). Kostnad: 120 kronor för resa, mat och fika en heldag. 100 kronor extra för övernattning och frukost. OBS! Endast en övernattning är möjlig per person!

5 Riddarvecka i Hova (eftermiddag och kväll) Datum: Lördag 16 juli Nu tar vi våra bussar och åker till ett riktigt gammal riddarby i medeltidsmiljö med brinnande stubbar, doftande örter och magiska stenar. Här uppträder gycklare, underhållare och musiker. Det är en medeltida miljö som har det mesta. Stadsvakten håller ordning. Det var här i Hova som Birger Jarls söner stred om kungamakten år Efter det blev Magnus (Ladulås) kung över brodern Valdemar. Varje kväll under riddarveckan går en kortege ner till tornerspelen. De som är klädda i medeltida kläder kan gå med i tåget. Kostnad: 250 kronor för bussresa och inträde till tornerspelen. Om ni vill handla så bör ni ta med pengar till souvenirer/ utrustningar. Det finns hantverkare som säljer. Ta även med pengar till fika/mat under dagen. Vi besöker Viby islandshästar (em, halvdag) Datum: Måndag 18 juli Följ med på en spännande utflykt. Vi åker till ridskolan för att bekanta oss med de trevliga islandshästarna. Den som guidar oss är Anna Bergqvist. Hon berättar om rasen och visar oss vad en häst har för utrustning och hur den springer (tölt). Vi får klappa den och den som inte är rädd, eller för tung, får sitta upp. Efter genomgången ska vi fika vid ridskolan innan vi åker hem. Kostnad: 80 kronor för resa och fika.

6 Ässundets Sommarcafé (em. halvdag) Datum: Tisdag 19 juli Vi åker till Ässundet på norra sidan om Hemfjärden i Hjälmaren. Vi ska fika och koppla av vid det fina sommarcaféet. De som vill får åka en tur med cykelfärjan Åbäket efter sundet (även rullstolar). Det är föreningen Korpen som driver anläggningen. Ässundet är berömt för sin härliga natur och caféet för sina goda räkmackor. Vi åker på eftermiddagen. Kostnad: 120 kronor för resa och båttur. Ingmar Nordström sommarkonsert på Hjälmaregården (kvällsaktivitet) Datum: Onsdag 20 juli Idag ska vi återuppleva gamla musikmelodier, populära psalmer och klassiska verk spelade av en gammal dansbandslegendar. Vi börjar med en fika i kaffestugan innan konserten börjar. Kostnad: 200 kronor för resa och inträde. Fika betalar ni själva.

7 Dans i sommarnatten (kvällsaktivitet) Datum: Torsdag 21 juli Ikväll åker vi åter till Barva Bygdegård och dansar på en torsdagsdans. Det är Thor Görans & Agneta Olsson som spelar mellan Det finns fika och korv att köpa i pausen. Kostnad: 200 kronor för resa och inträde. Cykeltur mot Kolsva (fm. halvdag) Datum: Fredag 22 juli Sätt på er cykelhjälm och pumpa cykeln för nu ska vi trampa mot Kolsva. Vi startar efter frukost. Var och en tar med sig matsäck och dryck (fika) eftersom vi rastar efter vägen. Sen ska vi grilla korv (lunch) innan vi cyklar hemåt igen. Kostnad: 30 kronor för korv, dricka och service.

8 Baddag i Solmyra (heldag) Datum: Måndag 25 juli Förhoppningsvis strålar solen och det är varmt när vi idag åker till Andersgården i Solmyra för att bada och koppla av. De som vill kan ta en promenad till skogen (svamp) eller till Färna Herrgård. Man kan fiska. Sen ska vi grilla någon god köttbit till lunch. Vi åker hem efter eftermiddagsfikat. Kostnad: 200 kronor för resa, grillad lunch och fika. Tomteland och Gesundagården (läger) Datum: Tisdag 26 juli onsdag 27 juli Nu åker vi till Gesunda och Sollerön. Först åker vi till Tomteland/Santa world som är en värld full av fantasi, trolldom och magi. Här ska vi besöka tomtens hem men även trollens rike, älvornas marker och skogstomtarna. När vi tröttnat första dagen åker vi till Gesundagården som ligger på Sollerön någon mil söder om Mora. Där kommer vi att bo i två större timmerstugor med gemensam storstuga där vi kan äta frukost tillsammans. I varje stuga finns två sovrum med egen dusch och WC. Ingen av rummen är anpassad för rullstol. Det finns TV och uteplats med möbler och grill. På kvällen grillar vi korv. Efter frukost dag 2 åker vi tillbaks till Tomteland för att hinna se lite mer. Vi äter lunch på något lämpligt ställe innan vi åker hemåt med ett kort stopp vid fabriksförsäljningen/ Leksands Knäcke. Kostnad: 900 kronor för resa, boende, frukost och inträde till Tomteland.

9 Teater Gröna Hissen (em, halvdag) Datum: Torsdag 28 juli Vi åker åter till Radermachersmedjorna i Eskilstuna för att se en rolig föreställning: Gröna Hissen går från roligt till att bli extremt roligt. Som vanligt är det mycket förvecklingar och högt tempo. Kommer vi rätt dag bjuds vi på champagne! För att vara säkra på att få någonting alls så fikar vi innan. Vi har med oss kaffe, dricka och en macka till var och en. Föreställningen är på 1 timme och 15 minuter i en akt. Kostnad: 220 kronor för resa, fika och inträde. Gårdsjö Älgpark (em, halvdag) Datum: Fredag 29 juli Då ska vi åka och titta på tama älgar. Dom finns i en park i närheten av Morgongåva. Vi får en guidad visning med traktor och rullstolsvagn. Vi kommer riktigt nära älgarna så att vi kan röra dom, om vi törs? Efter en timmes guidning ska vi fika eller äta i caféet. Varför inte testa en älgmacka? Den som vill kan köpa en älgkeps, älgmagnet eller liknande i deras souvenirbutik. På loftet finns det massor med tomtar att titta på! Kostnad: 300 kronor för resa och inträde. Fika eller mat får ni betala själva.

10 Ålandskryssning med Birka Stockholm (övernattning) Datum: Söndag 31 juli måndag 1 augusti Båten lägger ut från Stadsgårdskajen i Stockholm och alldeles efter avgång äter vi Birkas goda smörgåsbord. Vid fint väder sitter vi sen ute på soldäck och lyssnar på kryssningsvärdarnas show. Mycket underhållning och dans utlovas under hela resan. På hemresan äter vi lunchbuffé. Förhoppningsvis håller sig vädret bra hela resan. Vi är tillbaks i Köping på tisdag kväll. Kostnad: 900 kronor för buss, båtresa, smörgåsbord, frukost och lunchbuffé. Säfstaholms slott och Vingåker Factory outlet (em. halvdag) Datum: Tisdag 2 augusti Nu ska vi åka till Vingåker i Sörmland. De som vill kan gå på en guidad tur i Säfstaholms slott. Det tar c:a 45 min. Annars kan man promenera i engelska parken med sina fina dammar och fontäner eller besöka slottsboden. Det finns också fruktträd bland annat det berömda Säfstaholmsäpplet. Efter det så fikar vi i slottscafeét. Innan vi åker hem tar vi oss ner till klädbutiken Factory outlet för de som är intresserade av att shoppa. Kostnad: 150 kronor för resa och inträde på slottet. Fika får ni betala själva.

11 Musikkväll på Ässundets Sommarcafé (kvällsaktivitet) Datum: Onsdag 3 augusti Vi åker till Ässundet på norra sidan om Hemfjärden i Hjälmaren. Vi ska fika och koppla av vid det fina sommarcafét. Dessutom blir det underhållning i form av musik. Ässundet är berömt för sin härliga natur och caféet för sina goda räkmackor. Kostnad: 80 kronor för resa. Trav i Lindesberg (lunch och eftermiddag) Datum: Torsdag 4 augusti Då ska vi åka och titta på travhästar när de tävlar. Ett travlopp är 2 till 3 varv långt och den som kommer först över mållinjen har vunnit. Om man har råd kan man satsa en liten slant på Vinnare (1:a). Eller spela Plats på den som man tror kommer bland de tre första (1-3:a). Vi kommer att ta plats i gröngräset bredvid banan för att se loppen. Kostnad: 160 kronor för resa och inträde. Ta med er egen matsäck (kaffe, dryck, smörgås, bullar eller dyl.). Korv/hamburgare finns att köpa, men det kan vara köer.

12 Vi på fritid önskar alla en trevlig sommar! Ta det lugnt, sommar är lång! LSS Fritid Vård & Omsorg Köping Telefon

Sommarprogram 2015. Vilka resor du får åka med på meddelar vi i början av maj. Har du frågor, ring Lasse på telefon 256 96.

Sommarprogram 2015. Vilka resor du får åka med på meddelar vi i början av maj. Har du frågor, ring Lasse på telefon 256 96. Sommarprogram 2015 Ja, nu är det dags för en ny sommar! Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter att njuta av Soludden, där vi har

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Sommarresor Fritid LSS

Sommarresor Fritid LSS Sommarresor 2017 Köpings kommun LSS verksamheten Nu är det dags för en ny sommar! Som vanligt kan vi erbjuda dagsutflykter och ett antal lägerresor med möjlighet att sova borta. Första lägret blir i Solmyra

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2005 Nu är vi äntligen klara med planeringen för sommaren. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Sommarresor 2016 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst.

Läs mer

Sommarresor Fritid LSS

Sommarresor Fritid LSS Sommarresor 2018 Köpings kommun LSS verksamheten Nu är det dags för en ny sommar! Som vanligt kan vi erbjuda dagsutflykter och ett antal lägerresor med möjlighet att sova borta. Första lägret blir i Solmyra

Läs mer

Sommarresor Fritid LSS

Sommarresor Fritid LSS Sommarresor 2019 Köpings kommun LSS verksamheten Nu är det dags för en ny sommar! Som vanligt kan vi erbjuda dagsutflykter och läger med möjlighet att sova borta. Årets läger blir i Solmyra måndag-fredag

Läs mer

NKI - Särskilt boende 2012

NKI - Särskilt boende 2012 NKI Särskilt boende (boende) 2012 1(7) NKI - Särskilt boende 2012 Enkät till boende 1.1 Nöjd Kund Index Tabell 1.1 Färgformatering i tabellen: Genomsnitt mellan svarsalt 1 & 2 RÖD Genomsnitt mellan svarsalt

Läs mer

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Dagsemestrar med NBV 2014 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program följer också ett anmälningsformulär.

Läs mer

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra.

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagereds socken kan erbjuda mycket allt ifrån avskildhet, lugn

Läs mer

Vi vill veta vad tycker du om skolan

Vi vill veta vad tycker du om skolan Vi vill veta vad tycker du om skolan 1 1 Hur gammal är du? år 2 Är 1 2 du Flicka Pojke 3 Går du i skolår 1 4 2 5 3 6 4 Har du och dina föräldrar valt en annan skola än den som ligger närmast ditt hem?

Läs mer

AFFÄRSPLAN. Av Josefin, Sophia, Olivia & Linus

AFFÄRSPLAN. Av Josefin, Sophia, Olivia & Linus AFFÄRSPLAN Av Josefin, Sophia, Olivia & Linus Innehållsförteckning Affärsidé s. 2 Företagsnamn och logotyp s. 2 Historia s. 2 Verksamhet & Aktiviteter s. 2 Utflykter s. 3 Logi s. 3 Kunder & Målgrupp s.

Läs mer

Vad håller vi på med?

Vad håller vi på med? Fyren Waxholms Scoutkårs tidning, april 2006 Myrornas möten Vi är på Kullön varje månad och går i mörkret med lyktor. Vi har varit på Kastellet med Småfåglarna. Där fick vi en guidad rundtur med guiden

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

MEDBORGARDIALOG MED PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING DEN 26 MAJ 2016 PÅ MEDBORGARKONTORET RÅNEÅ

MEDBORGARDIALOG MED PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING DEN 26 MAJ 2016 PÅ MEDBORGARKONTORET RÅNEÅ MEDBORGARDIALOG MED PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING DEN 26 MAJ 2016 PÅ MEDBORGARKONTORET RÅNEÅ Just nu pågår arbetet med att ta fram utvecklingsplanen för Råneå med omland. För att ta reda på vad de

Läs mer

Välkommen till Svenska Mästerskapen i Gæðingakeppni!

Välkommen till Svenska Mästerskapen i Gæðingakeppni! Välkommen till Svenska Mästerskapen i Gæðingakeppni! Incheckningen Vid speakertornet sker incheckning av alla ekipage. Torsdag kl 19.00-20.00. Fredag kl 10.00-20.00. Lördag kl 06.30-14.30. Vid incheckningen

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

GÖTA KANAL I VRETA KLOSTER,

GÖTA KANAL I VRETA KLOSTER, GÖTA KANAL I VRETA KLOSTER, LJUNGSBRO OCH BERG MED OMNEJD VRETA KLOSTER TURISM - natur och kultur i skön förening UPPLEV GÖTA KANAL! Göta kanal är en av Sveriges största turistattraktioner. Kanalen slingrar

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are!

Nyhetsbrev Nr 3-2011. Ordföranden har ordet. Person-nytt: Hej alla KLF:are! 1 Nyhetsbrev Nr 3-2011 2011-06-13 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Hej alla KLF:are! I din hand eller på bildskärmen har du nu vårt höstprogram. Vi hoppas att

Läs mer

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet Ekeby fritids presenterar Sommarlovsprogrammet 2010 Sommarplaneringen 2010 Nu är vi klara med årets sommarprogram. Vi har precis som vanligt planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Eftersom det

Läs mer

Veteranerna på Spången

Veteranerna på Spången Veteranerna på Spången Helgen 11 13 november hade Veteranerna sitt årliga årsmöte och i år var det dags att besöka Skåne. Lars Jacobsson hade på ett förtjänstfullt sätt lagt upp programmet och det blev

Läs mer

Ladda för fotboll i Södertälje FK

Ladda för fotboll i Södertälje FK Ladda för fotboll i Södertälje FK Guiden till hur DU ökar din prestationsförmåga genom att ge kroppen rätt energi - 1 - Innehåll Inledning sid 2 Frukost - det viktiga målet sid 3 Vilken frukosttyp är du?

Läs mer

Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun

Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun Aktiviteter för barn, ungdom och vuxna i Nybro kommun I Love Music Camp ett camp för ungdomar med funktionsnedsättning Prova på, upptäck och lär dig vad det handlar om att arbeta inom upplevelseindustrin!

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla.

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla. 2016-06-08 Hej alla trädgårdsvänner! Välkommen att ta del av sommarens program! Vi ber om ursäkt att vi inte skickat ut tidigare men hoppas ni har överseende med det! Kika in på föreningens hemsida & Facebook!

Läs mer

Tänkvärt kring kalorier! 100g chips = en hel måltid! 1 liter läsk = en hel måltid! 90g choklad = en hel måltid!

Tänkvärt kring kalorier! 100g chips = en hel måltid! 1 liter läsk = en hel måltid! 90g choklad = en hel måltid! Att äta och röra sig är ett grundläggande behov hos människan. Det behövs för att vi ska förebygga sjukdom och hålla oss friska. Mat och rörelse är också en källa till glädje, njutning och social samvaro

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke DRAKEN Av Simon Kraffke 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Erik och jag är 7 år och jag bor på en gård och den gården heter Hemlighetensgård bara för att vad som helst kan hända här. Och den gården ligger

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Program Anhörigcenter

Program Anhörigcenter Har du frågor, förslag eller funderingar - ta gärna kontakt. Du når oss säkrast måndag - torsdag 08.30-11.30 046-35 82 40 eller via e-post anhorigcenter@lund.se Anhörigkonsulent Maria Boberg Anhörigstödjare

Läs mer

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig.

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. Pedagogens manus till BILDSPEL 3 KROPPEN OCH RÖRELSE 1. Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. 2. Manus: Från 12 års

Läs mer

Upptäck Torsö Vänerns största ö!

Upptäck Torsö Vänerns största ö! Ta bussen eller tåget till natur och kultur. Tur nr 2 (10) Upptäck Torsö Vänerns största ö! Torsö är den största ön i Mariestads skärgård. Torsö består av två delar som hänger samman, Torsö och Fågelö.

Läs mer

TRÄFFAR 2006. Påskträff på Hanatorps Camping 13-17 april 2006

TRÄFFAR 2006. Påskträff på Hanatorps Camping 13-17 april 2006 TRÄFFAR 2006 Påskträff på Hanatorps Camping 13-17 april 2006 Den traditionella påskträffen på Hanatorps Camping blir av. Tidigare information om att den skulle vara inställd är felaktig. Vi inbjuder härmed

Läs mer

RENYSSANS. Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Hösten 2012. I detta nummer: Höstgille, glöm inte att anmäla dig/er, Fårets Dagar, ny matbok

RENYSSANS. Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Hösten 2012. I detta nummer: Höstgille, glöm inte att anmäla dig/er, Fårets Dagar, ny matbok RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Hösten 2012 Henrik VIII:s college, Cambridge I detta nummer: Höstgille, glöm inte att anmäla dig/er, Fårets Dagar, ny matbok 1 Höstgille Lördag den 27 oktober

Läs mer

V 47. Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! APT 9 dec. Trevlig helg! Glöm inte varma kläder denna vecka

V 47. Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! APT 9 dec. Trevlig helg! Glöm inte varma kläder denna vecka Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! Trevlig helg! V 47 APT 9 dec Glöm inte varma kläder denna vecka Vernissage 28 november Kl. 14.30-16.30 STJÄRNAN Veckans höjdpunkt

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16. Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Slöjdarresa till Finland, 2015

Slöjdarresa till Finland, 2015 Slöjdarresa till Finland, 2015 Första träffen, på Stundars i Finland I månadsskiftet juli augusti 2015 genomfördes den första träffen i Stundars utanför Vasa i Finland. Åtta slöjdare anmälde sitt intresse

Läs mer

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala!

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Sveriges förenade studentkårer (SFS) bjuder en gång om året in alla medlemskårer till SFS Fullmäktigemöte och för det står varje år en eller flera av SFS medlemskårer

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011. Team BestKust Feskarna 2011. Hälleflundra 47 kg. Krister igen!

Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011. Team BestKust Feskarna 2011. Hälleflundra 47 kg. Krister igen! Specialt idning Best Kust Feskarna, Havsf iske Senj a 2011 Team BestKust Feskarna 2011 Hälleflundra 47 kg Krister igen! Innehåll Min första Norge resa i år gick till Fröya Havsfiskesenter ute på Sördyröy

Läs mer

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014 HÄLSOTEKET Örgryte-Härlanda Sommaren 2014 Välkommen att delta på våra inspirerande aktiviteter i sommar! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda är till för att ge dig förutsättningar för en hälsosam livsstil. I

Läs mer

Sommarplaneringen 2007

Sommarplaneringen 2007 Sommarplaneringen 2007 Nu är vi äntligen klara med sommarprogrammet. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna är

Läs mer

S O M M A R K A L E N D E R N

S O M M A R K A L E N D E R N S O M M A R K A L E N D E R N L J U N G B Y K O M M U N I n fo r ma t ion o m friti d, ku l t u r och re kre a t ion fö r p e r soner me d f u n kt i o n s n edsättning M A J, J U N I, J U L I O C H A

Läs mer

LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning

LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning Viktigt!!! Alla arrangemang i kalendern kan komma att ställas in vid få deltagare, du meddelas i så fall, via telefon. Lämna alltid telefonnummer vid anmälan. LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015 Halloweendisco 0 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kultur- och fritidsförvaltningen, Ludvika kommun Fritidsförvaltningen, Smedjebackens kommun Välkommen

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2009

Nyhetsbrev Nr 3-2009 1 Nyhetsbrev Nr 3-2009 2009-08-18 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Nu när sommaren 2009 går mot sitt slut och de flesta lönearbetare har avslutat sin semester

Läs mer

Din Fritid Sommaren 2016

Din Fritid Sommaren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Sommaren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten......

Läs mer

Norgeresa 2015 2015-08-07

Norgeresa 2015 2015-08-07 Norgeresa 2015 2015-08-07 Nu var det dags för min årliga Norgeresa, något som jag kört sedan 2005. Denna gång skulle min svåger Patrik, som nyss tagit sitt körkort, hänga med. Vädret hade vi diskuterat

Läs mer

Dialoger i övningsboken Möde i Petersborg. av B. Hertz, H. Leervad, H. Lärkes, H. Möller, P. Schousboe

Dialoger i övningsboken Möde i Petersborg. av B. Hertz, H. Leervad, H. Lärkes, H. Möller, P. Schousboe 1 Uppsala universitet Slaviska institutionen Ryska A Muntlig språkfärdighet/jn Dialoger i övningsboken Möde i Petersborg.av B. Hertz, H. Leervad, H. Lärkes, H. Möller, P. Schousboe Översättning från danska

Läs mer

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 REJSEDAGBOG VED GUIDE MIKAEL ANDERSSON OCH FREDRIK LÖFBERG FRA SVERIGES MOTORCYKLISTER, SOM I SAMARBEJDE MED SMYRIL LINE REJSTE PÅ GRUPPETUR TIL FÆRØERNE I AUGUST

Läs mer

Åker igenom samtliga sträckor, men finner till vår besvikeslse att det inte finns speciellt mycket sevärt på denna tävling, fastnade för en vänster

Åker igenom samtliga sträckor, men finner till vår besvikeslse att det inte finns speciellt mycket sevärt på denna tävling, fastnade för en vänster Så var det då dags att för första gången sammanfatta händelserna för en rallyfantast, s k gam, detta utspelade sig under en helg och beskriver många tankar och känslor upplevda under en och samma helg...

Läs mer

Fritidsnytt Augusti-September 2017

Fritidsnytt Augusti-September 2017 Augusti-September 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 25 augusti ABB, Magneten Västerås 19.30-23.00 18.45 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast tisdag 22 augusti

Läs mer

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Välkommen till Astma och Allergiföreningen i Malmö Adress: Falkmansgatan

Läs mer

Styrelsen informerar.

Styrelsen informerar. Nr 3 December 2013 Styrelsen informerar. Året går snart mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla ideella som hjälpt till att driva föreningen. Cafeterian har haft bättre/mer öppet detta termin

Läs mer

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle! Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle med Götene

Läs mer

För mer information ring tfn 0140-682 75 eller läs mer på www.tranas.se/seniorcentralen

För mer information ring tfn 0140-682 75 eller läs mer på www.tranas.se/seniorcentralen Vad är seniorcentralen? Seniorcentralen är en mötesplats som ligger i Bergets lokaler. Den ska fungera som social träffpunkt och nav för olika verksamheter som inriktar sig på att främja hälsan. Här ska

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

Tips på aktiviteter vår & sommar 2016

Tips på aktiviteter vår & sommar 2016 Allt är kostnadsfritt och utan anmälan! Tips på aktiviteter vår & sommar 2016 Rådgivning: Fysisk aktivitet Har du funderingar kring hur fysisk aktivitet kan främja din hälsa? Kom och få kortare personlig

Läs mer

Välkommen till Grodan, våren 2009

Välkommen till Grodan, våren 2009 Välkommen till Grodan, våren 2009 Ett nytt år och en ny termin står framför oss med massor av nya utmaningar och spännande lärande. Vi planerar för fullt vad våren ska innehålla men vi tänker också ta

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN 12-18 mars 2012 Måndag 12 mars Tisdag 13 mars Invigning! En SuePer show full med rörelse, dans, teater och musik. Härliga sånger med Särskolekören. Vernissage

Läs mer

Fö rsvarsutbildarna Ystad

Fö rsvarsutbildarna Ystad Fö rsvarsutbildarna Ystad Hej Bäste medlem! Med detta utskick får Du översikt vad som hänt under vår första period av 2014 och vad som händer framöver. Hoppas där är någon aktivitet som intresserad Dig.

Läs mer

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare.

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Sportlov 2014 Vecka 8 17-23 februari I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

URBAN X BARN OCH UNGA I STADSPLANERINGEN

URBAN X BARN OCH UNGA I STADSPLANERINGEN URBAN X BARN OCH UNGA I STADSPLANERINGEN 1 Det bästa är att få ha egna idéer och att få säga vad vi tycker och vill. 2 Innehållsförteckning Vad är Urban X? Projektarbete med elever på Kirsebergsskolan

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987 av lärare på skolan för att möjliggöra folkhögskolestudier även för döva som har barn. Teckenspråket

Läs mer

Bo 2011-5 år slutar Fsk.Södra

Bo 2011-5 år slutar Fsk.Södra Bo 2011-5 år slutar Fsk.Södra Filter: [Hattstugan] Utförd av: Birger Ivarsson(birger.ivarsson@avesta.se) Organisationsnamn: Avesta kommun An svar: 15 An inbjudna respondenter (via e-post): 0 Procentandel

Läs mer

Friskolenytt Virestad v.42

Friskolenytt Virestad v.42 Friskolenytt Virestad v.42 Skola: På torsdag nästa vecka är det dags, då kommer vi alla få oss till livs en föreställning som heter Musikhögskolan flyger ; det är nästan färdigutbildade musiker från Malmö

Läs mer

Sommardraget erbjuder aktiviteter för dig från årskurs 5 och uppåt om inget annat anges.

Sommardraget erbjuder aktiviteter för dig från årskurs 5 och uppåt om inget annat anges. Sommardraget erbjuder aktiviteter för dig från årskurs 5 och uppåt om inget annat anges. Anmälningsblanketten går att fylla i efter kl 18.00 25 maj Anmäl dig på: www.ornskoldsvik.se/sommardraget www.facebook.com/sommardraget

Läs mer

Höstlovsaktiviteter. 29 oktober - 2 november

Höstlovsaktiviteter. 29 oktober - 2 november Höstlovsaktiviteter 29 oktober - 2 november Sjöbo bibliotek Bibliotekshäxan Bibliotekshäxan läser en spännande berättelse för dig som är 6-10 år. Ingen föranmälan. Fri entré. Plats: Sjöbo bibliotek, Gamla

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

01 söndag Adventskaffe med Julklapp 14 lördag Julfest med levande musik 21 och 22 lördag/söndag Julgala, Konserthuset 1 av 10

01 söndag Adventskaffe med Julklapp 14 lördag Julfest med levande musik 21 och 22 lördag/söndag Julgala, Konserthuset 1 av 10 Hej Värniter! Här kommer ett extrautskick med tanke på att styrelsen har beslutat om flera träffar som gäller alla medlemmar, men även Er som arbetar på LSS-boenden, som personliga assistenter, ledsagare,

Läs mer

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Vi kommer att följa dem fram till dagen M Del 1. För fem veckor sedan så bestämde vi oss för att springa Stockholm Marathon. Någon plats har vi inte fått men står

Läs mer

MARS. Vid pressarna: Frida Björk, Beatrice Thorstenson VASALOPPET!

MARS. Vid pressarna: Frida Björk, Beatrice Thorstenson VASALOPPET! MARS 2008 Vid pressarna: Frida Björk, Beatrice Thorstenson VASALOPPET! Äntligen är det dags. I dessa breddgrader kan det verka helt otroligt att det kommer att kunna genomföras, men enligt Vasaloppets

Läs mer

Logg fra n A lva. Elevlogg: Kära loggbok, dagen till ära var vi på marknaden i Marrakech. Datum: 11 mars 2014

Logg fra n A lva. Elevlogg: Kära loggbok, dagen till ära var vi på marknaden i Marrakech. Datum: 11 mars 2014 Logg fra n A lva Datum: 11 mars 2014 Elevloggare: Ella, Aliide, Madde, Sara, Erik W, Alexander, Olle och Emil Personalloggare: Catharina Position: Förtöjda i Agadir Beräknad ankomst till nästa hamn: Arrecife

Läs mer

MEDLEMSBLAD 2016 april, maj, juni, juli, augusti, september

MEDLEMSBLAD 2016 april, maj, juni, juli, augusti, september MEDLEMSBLAD 2016 april, maj, juni, juli, augusti, september Klassiska kompositörer i jazzigt framförande 6 april Staffan Jonasson berättar och låter oss lyssna till Klassiska kompositörer i jazzigt framförande.

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Nr 3: 2013 Y R K N Y T T. Foto: Yngve Ivarsson

Nr 3: 2013 Y R K N Y T T. Foto: Yngve Ivarsson K Nr 3: 2013 Y R K N Y T T Foto: Yngve Ivarsson Kan Gud älska en medioker medelmåtta? Vissa människor och möten sätter spår i oss och avtryck i våra hjärtan. Det hade varit en intensiv period med massor

Läs mer

Sjöbo kommuns. Höstlovsprogram 2013

Sjöbo kommuns. Höstlovsprogram 2013 Sjöbo kommuns Höstlovsprogram 2013 Sjöbo bibliotek Tipsrunda under höstlovet Under hela höstlovsveckan kan du gå en tipsrunda på Sjöbo bibliotek och svara på både lätta och kluriga frågor om böcker. Fina

Läs mer

Varför står husbilscampare lite här och där, istället för på campingplatser? Varför behövs ställplatser?

Varför står husbilscampare lite här och där, istället för på campingplatser? Varför behövs ställplatser? Varför står husbilscampare lite här och där, istället för på campingplatser? Varför behövs ställplatser? Bakgrund Detta dokument är framtaget för att informera om nya behov som uppstått med den allt ökade

Läs mer

Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen.

Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen. 2013 Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen. Fredagen den 13 september bjöd på solsken, då Gunilla, Eivor, Hjördis och Agneta blev hämtade av

Läs mer

Myran reser till Stockholm (Skansen). 4 juni-14

Myran reser till Stockholm (Skansen). 4 juni-14 Myran reser till Stockholm (Skansen). 4 juni-14 Klockan 7.30 satt alla barn fastspända på bilkuddar i den inhyrda bussen. När vi passerat Västerås, plockade vi fram frukosten, som idag var tunnbrödrullar

Läs mer

FUB bladet, augusti 2015

FUB bladet, augusti 2015 FUB bladet, augusti 2015 Information till Uppsala FUB:s medlemmar Har du något att göra på fritiden under hösten? Hoppas att ni alla har fått göra något som ni vanligtvis inte gör under sommaren? Åkt någonstans,

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nr.3 Juli 2014 En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nu har redan maj och junimånad passerat och vi är mitt inne i den härliga sommaren. Vädret har varit varierande med

Läs mer

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 BYGGPROGRAMMET ÅK.2 STAFFANGYMNASIET Innehållsförteckning Slutrapport...3 Första dagen (Måndag)...3 Andra dagen (Tisdag)...3 Tredje dagen (Onsdag)...3 Fjärde dagen (Torsdag)...3

Läs mer

BILAGA TILL RUTIN DOKUMENTATION SOL & LSS

BILAGA TILL RUTIN DOKUMENTATION SOL & LSS 1 (7) TYP AV DOKUMENT: BILAGA TILL RUTIN DOKUMENTATION SOL OCH LSS BESLUTAD AV: UPPDRAGSCHEF ANTAGEN: 19 JANUARI 2016 ANSVARIG: KVALITETSSAMORDNARE REVIDERAS: ÅRLIGEN SENAST REVIDERAD: 18 MAJ 2016 BILAGA

Läs mer

Sommarlovskul! Ett samarbete mellan Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen och föreningslivet i Torsås kommun

Sommarlovskul! Ett samarbete mellan Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen och föreningslivet i Torsås kommun Sommarlovskul! Ett samarbete mellan Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen och föreningslivet i Torsås kommun För första gången erbjuder Torsås kommun ett sommarlovsprogram med aktiviteter för barn

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

Kvarteret Filantropen

Kvarteret Filantropen Kvarteret Filantropen Tryggt och bekvämt boende Tryggt och bekvämt boende för äldre i Glimåkra Västergatan 5 är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område mitt i centrala Glimåkra. I huset finns lägenheter

Läs mer

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt njutbar sommar. Särskilt välkomnar vi våra nya medlemmar. Marita Idh-Gauntlett/ Ordförande

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt njutbar sommar. Särskilt välkomnar vi våra nya medlemmar. Marita Idh-Gauntlett/ Ordförande Program Hösten 2012 Bästa medlemmar Det här är min första introduktion till Höstprogrammet som ny ordförande. Våren har varit mycket intressant. Det har varit väldigt roligt att få vara delaktig i en sådan

Läs mer

ALI, SARA & ALLEMANSRÅTTAN

ALI, SARA & ALLEMANSRÅTTAN ALI, SARA & ALLEMANSRÅTTAN Allemansrätten är en fantastisk möjlighet för alla i Sverige att röra sig fritt i naturen. Men vi behöver också ta ansvar för natur och djurliv och visa hänsyn mot markägare

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Styrelsen har ordet Inbjudan till Föreningsmöte Presentation av Fyrklöverns Arbetsgrupp JUL HOS PATRIK Freja Musikteater Adventssamkväm

Läs mer

Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Flakstadvåg Senja 2004. BestKust Feskarna 04. Augusti 04

Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Flakstadvåg Senja 2004. BestKust Feskarna 04. Augusti 04 Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Flakstadvåg Senja 2004 Best Kust Feskarna Havsf iskeklubb BestKust Feskarna 04 Augusti 04 Innehåll BestKust Feskarna 04, 3:e resan gick till Flakstadsvåg

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer