VI PÅ BOSTADSFÖRMEDLINGEN JOBBAR FÖR ATT RÄTT HYRESGÄST SKA HITTA HEM HOS ER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VI PÅ BOSTADSFÖRMEDLINGEN JOBBAR FÖR ATT RÄTT HYRESGÄST SKA HITTA HEM HOS ER"

Transkript

1 VI PÅ BOSTADSFÖRMEDLINGEN JOBBAR FÖR ATT RÄTT HYRESGÄST SKA HITTA HEM HOS ER

2 VI VILL VARA ETT NAV PÅ HYRESMARKNADEN Stockholm växer så det knakar. Regionen utvecklas, jobben blir fler, invånarna blir fler. Därför blir också behovet av bostäder allt större. Vi på Bostadsförmedlingen har till uppgift att på ett enkelt och effektivt sätt se till att lediga hyresrätter förmedlas till våra bostadssökande. I tur och ordning. Själva äger vi inga hus. Vi kan inte bestämma hur och var eller hur mycket som ska byggas. Men vi kan bli en så bra förmedlare att så många som möjligt av regionens fastighetsägare vill lämna sina bostäder till oss. Något som över 240 av er gör redan idag. Men vi tänker inte nöja oss. Vi har bestämt oss för att övertyga ännu fler fastig hetsägare att låta oss hjälpa till. Vi kan erbjuda alla fastighetsägare en smidig förmedling och en rad olika tjänster. Oavsett storlek på beståndet. Vårt mål är att ni ska tycka att vi är den självklara marknadsplatsen för hyresrätter.

3

4 BRA SKÄL FÖR FASTIGHETS- 5ÄGARE ATT ANVÄNDA OSS Bostadsförmedlingen är en marknadsplats för bostads sökande, fastighetsägare och bostadsbolag i regionen runt Stockholm. Det finns ingen annan aktör som har så lång erfarenhet av förmedling av hyresrätter och som har så mycket kunskap om bostadssökandes behov och önskemål. Här är fem bra skäl att använda Bostadsförmedlingen. 1. EFFEKTIV FÖRMEDLING OCH KUNDSERVICE I TOPP Som kund hos oss får ni en effektiv förmedling av era lediga bostäder. Varje uppdragsgivare får en personlig hand läg gare för professionell administration och rådgivning. Det är du som fastighets ägare som formulerar kraven på hyresgästen och vår uppgift är att matcha dessa mot bostadskön. Vår kundservice tar hand om våra gemensamma kunder och svarar på frågor kring sökprocessen. 2. ÖPPET OCH TRYGGT Att lämna uppdrag till Bostadsförmedlingen innebär en enkel, tydlig och transpa rent förmedlingsprocess vilket ger trygghet och trovärdighet. Både för fastighetsägaren och hyresgästen. 3. KUNSKAP Efter mer än 60 år som aktör på regionens bostadsmarknad har vi på Bostadsför med lingen en unik kunskap och position. Som kund hos oss får man del av detta genom statistik och analyser av till exem pel bostadskonsumenters preferenser och efter frågan på bostäder i olika områden. 4. VÄLBESÖKT MARKNADSPLATS Fastighetsägare som väljer att låta Bostadsförmedlingen förmedla sina lediga lägenheter når en stor och växande kundstock genom att synas på vår välbesökta webb. Med cirka besök om dagen når över 240 fastighetsägare i regionen ut till en stor grupp bostadssökande. 5. SAMHÄLLSNYTTA På en svår bostadsmarknad bör det åtmin stone vara lätt att hitta de hyresrätter som är lediga. Lätt blir det när de återfinns på en och samma marknadsplats. Genom att samarbeta med Bostadsförmedlingen bidrar du till bättre funktionalitet på bostadsmarknaden.

5

6

7 VÅR FÖRMEDLINGSTJÄNST AVLASTAR ER VARDAG Oavsett storlek på fastighetsbolag kan vi hjälpa er att hitta rätt hyresgäster för ert bestånd. Ni slipper själva administration och merarbete och det är era krav och kötidsordningen som styr vem ni får som hyresgäst. VÅR KUNDSERVICE HJÄLPER ER Vi ser till att era potentiella hyresgäster möts på ett professionellt sätt. De bostadssökande når oss via kanalerna telefon, kundmottagning och mejl. Vi ser till att underlätta och stödja de som söker bostad i sitt sökande. Vi arbetar enligt en väletablerad metod och följer dagligen upp våra fastställda servicemål. NI FÅR EN PERSONLIG HAND- LÄGGARE Vår förmedlingstjänst, med personliga handläggare och en tydlig process, är helt kostnadsfri. Ni spar tid och energi genom att låta oss hitta lämpliga hyresgäster och ni kan få stöd och rådgiv ning av era personliga handläggare. Vi tar också ansvar för annonsering och intresseanmälningar samt arrangerar visningar. För att möta era krav på hyresgästen samlar vi in nödvändig information och dokumentation som styrker uppgifter om till exempel anställning och inkomst. VI HAR LÅNG ERFARENHET AV NYPRODUKTION Att låta oss ta hand om förmedlingen av nyproducerade bostäder spar tid och förenklar hela vägen från förberedelser till slutrapport. Vi har lång er farenhet av att förmedla nyproduktion och kan den komplexa processen väl. Vi kan även hjälpa till med marknadsanalyser inför en planerad nyproduktion. Våra tjänster är dessutom kostnadsfria. VI KAN HJÄLPA TILL I HELA REGIONEN Var fjärde hyresrätt vi förmedlade under 2013 låg utanför Stockholms kommun och vi var verksamma i 21 av länets 26 kommuner samt Uppsala. Våra kunder är både privata och kommunala fastighetsägare.

8 EN MYCKET VÄL BESÖKT BOSAJT Vår webbplats har besök varje dag. Det innebär att ni når en stor marknad med många olika bostadssökande med varierande önskemål och behov vilket gör att ni kan attrahera sökanden långt utanför ert eget område. Vårt stora upptagningsområde ger oss också en omfattande informationsbank om den regionala efterfrågan på hyresrätter som vi gärna delar med oss av till er. KAN HJÄLPA TILL VID EVAKUERING Bostadsförmedlingens evakueringsservice kan vara lösningen för fastighetsägare med bestånd utanför innerstan. Vi ger råd, tar hand om kontakten med hyresgästen och ordnar med ett nytt permanent boende vid renovering och ombyggnad. Vi ser till att både ni och er hyresgäst blir nöjda.

9 VI FÖRMEDLAR INOM MÅNGA OLIKA KATEGORIER Studentbostäder Vanliga hyresrätter Ungdomslägenheter Seniorbostäder/Trygghetsboenden Korttidskontrakt Försöks- och träningslägenheter Förturslägenheter

10 VI GER ER DEN KUNSKAP NI BEHÖVER Med ungefär förmedlade bostäder i ryggen, cirka kunder i vår bostadskö och ett samarbete med över 240 fastighetsägare i regionen har vi på Bostadsförmedlingen en unik kunskap om regionens bostadsmarknad. Vi vet vilka områden som är attraktiva. Vi vet vad bostadskunderna söker och vad de är beredda att betala. Vi vet vilka som söker sig till olika typer av boenden och vad man söker i olika livsfaser. Bostadsförmedlingen bevakar fortlöpande utvecklingen på bostadsmarknaden och korsbefruktar information med egen statistik. FAKTA OCH ANALYSER Fastighetsägare och byggbolag kan alltid få statistik och analys av utvecklingen på bostadsmarknaden i Stockholm eller annat som är speciellt intressant. Till exempel marknads analys inför nyproduktion. Vi gör även analys som beskriver efterfrågan i regionen och hjälper gärna till med underlag till årsredovisningar, kvartalsrapporter och lägesrapporter. Dessutom helt utan kostnad för våra samarbetspartners. VISSTE DU ATT den mest efterfrågade lägenhetsstorleken om man ser till hela regionen är 4 rok. Undantaget är Uppsala där 2 rok är mest efterfrågat och Lidingö där efter frågan är störst på 3 rok. den optimala tvåan är kvm stor, om man ser till kötid. skillnaden i efterfrågan mellan Stockholms innerstad och de yttre delarna av kommunen minskar allt mer. Skillnaden i genomsnittlig kötid har minskat med 1,7 år mellan 2009 och KÄLLA: FAKTA BASERAS PÅ KÖTIDER FÖR FÖRMEDLADE BOSTÄDER 2013.

11 SÅ HÄR VILL VI BO VILKA TRE EGENSKAPER PÅ LÄGENHETEN VÄRDESÄTTER DU MEST? Diagrammet visar antal poäng per alternativ, högst antal poäng värdesätts högst. Bostaden har balkong Bra planlösning Hög standard (vad gäller golv, väggar, badrum, kök etc.) Att bostaden har hiss Fin utsikt Maskinell utrustning (tvätt- och diskmaskin, torktumlare) Ligger insynsskyddat Tillgång till externt förråd (i källare, vind el. dylikt) Uteplats Att bostaden ligger i rätt väderstreck Utrymme för tvättmaskin Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum Badkar Att bostaden ligger på översta våningen Klädkammare Fin innergård Tillgänglighetsanpassad bostad Att bostaden ligger på bottenplan Gemensamhetslokaler Annat VILKA TRE EGENSKAPER VÄRDESÄTTER DU MEST NÄR DET KOMMER TILL LÄGET PÅ DIN BOSTAD? Diagrammet visar antal poäng per alternativ, högst antal poäng värdesätts högst. Annat, 189 Nära vatten, 646 Barnvänligt område, 694 Nära skola/barnomsorg, 718 Nära till allmänna kommunikationer, 5519 Tillgång till parkering/garage, 929 Nära naturområde, 1409 Nära kommersiell service, 2995 Inte nära högt trafi kerad väg och/ eller störs av buller, 2097 KAN DU TÄNKA DIG ATT BO I EN NYPRODUCERAD BOSTAD? 71 procent kan tänka sig att bo i en nyproducerad bostad, 10 procent svarade nej och 18 procent vet inte/har ingen åsikt. KÄLLA: URVALSUNDERSÖKNING AV BOSTADSFÖRMEDLINGENS BOSTADSKÖ, 2014.

12 MÖT TVÅ AV VÅRA SAMARBETSPARTNERS Idag är man ett serviceorgan som verkligen jobbar för att para ihop bostadssökanden med lediga bostäder på ett smidigt och effektivt sätt. Förr kunde en lägenhet stå tom länge under en rätt byråkratisk process. Jonas rekommenderar gärna fler fastig hetsägare att börja samarbeta med Bostadsförmedlingen. Som fastighetsägare får man mängder av förfrågningar om lediga bostäder och det fören klar vardagen att få hjälp med förmedlingen och därmed slippa en del av den aministration som hör ihop med bostadsuthyrningen. FASTIGHETS ÄGARE JONAS SJÖBERG, STOCKHOLM 2 FASTIG HETER AB Våra fastigheter ligger i Hässelby och Högdalen, med cirka 50 respektive 100 hyresgäster. Sedan 80-talet har Bostadsförmedlingen förmedlat delar av beståndet. Jonas anser att det skett en stor förändring de senaste 10 åren, där Bostadsförmedlingen gått ifrån att vara en byråkratisk och lite besvärlig organisation till att idag ha en helt annan inställning. Jonas tycker att Bostadsförmedlingen arbetar snabbt, effektivt och är duktiga på att matcha fastighetsägarens krav mot lämpliga hyresgäster. Han känner till att Bostadsförmedlingen även har andra tjänster och är framförallt intresserad av att utnyttja evakueringsservice om det skulle bli aktuellt framöver. Idag är man ett serviceorgan som verkligen jobbar för att para ihop bostadssökande med lediga bostäder på ett smidigt och effektivt sätt. Jonas Sjöberg

13

14

15 ANN-CHRISTIN HULTGREN, UTHYRNINGSCHEF, PÅ BOSTADS- FÖRETAGET SIGNALISTEN I SOLNA Signalisten är en kommunal stiftelse med bo städer i Solna som har samarbetat med Bostadsförmedlingen i ungefär ett år. Ann-Christin berättar att Signalisten tidigare drev en egen förmedling via sin webbplats, men att man hade ett annorlunda förmedlingssystem där man fördelade lägenheter via slumpdragning, en inbyggd funktion i systemet. Det blev väldigt svårt att förstå för bostadssökanden, där vissa till och med misstrodde systemet. Därför blev Bostadsförmedlingen ett bra alternativ med ett tydligt regelverk som inte kan ifrågasättas. Nu har vi fått ett tydligt och transpa - rent system med en kö som bara bygger på kötid. För de bostadssökande är det naturligvis också en stor fördel att hitta regionens lediga lägenheter på ett ställe. En annan fördel med Bostadsförmed - lin gen, säger Ann-Christin, är att man får tillgång till en professionell förmedling och kundservice som dessutom är kostnadsfri. Ann-Christin rekommenderar definitivt andra fastighetsägare att samarbeta med Bostadsförmedlingen. Det ger en stor avlastning och tids besparing. Vi har dessutom IT-system som kommunicerar med varandra vilket gör att vi kan skicka in en ledig lägenhet och får bostadssökande tillbaka automatiskt. Att slippa kostnader och tid för utveckling av egna förmedlingssystem ser hon som en stor fördel. Vi kan få hjälp med ett större underlag av intresserade vilket är viktigt vid nyproduktion då hyrorna är högre. Nu har vi fått ett tydligt och transparent system med en kö som bara bygger på kötid. Ann-Christin Hultgren

16 STOCKHOLM THE CAPITAL OF SCANDINAVIA FOTO: PETER HOELSTAD / AGENT MOLLY / 01 BOSTADSFÖRMEDLINGEN EN DEL AV STOCKHOLMS STAD

Bostadsförmedlingen har mycket att erbjuda er som är fastighetsägare. HITTA DIN HYRESGÄST ENKLARE MED HJÄLP AV OSS

Bostadsförmedlingen har mycket att erbjuda er som är fastighetsägare. HITTA DIN HYRESGÄST ENKLARE MED HJÄLP AV OSS Bostadsförmedlingen har mycket att erbjuda er som är fastighetsägare. HITTA DIN HYRESGÄST ENKLARE MED HJÄLP AV OSS VI VILL VARA ETT NAV PÅ HYRESMARKNADEN Stockholm växer så det knakar. Regionen utvecklas,

Läs mer

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION PÅ EN SVÅR BOSTADSMARKNAD SKA DET VARA ENKELT ATT BÅDE HITTA OCH FÖRMEDLA BOSTÄDER Regionen växer så det knakar och invånarna blir bara fler och fler. Därför

Läs mer

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION BIDRA TILL EN SCHYSST BOSTADS- FÖRMEDLING Regionen växer så det knakar och invånarna blir bara fler och fler. Därför blir också behovet av bostäder allt större.

Läs mer

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION

EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION EFFEKTIV OCH ENKEL FÖRMEDLING AV NYPRODUKTION BIDRA TILL EN SCHYSST BOSTADS- FÖRMEDLING Regionen växer så det knakar och invånarna blir bara fler och fler. Därför blir också behovet av bostäder allt större.

Läs mer

Kundundersökning 2018

Kundundersökning 2018 Kundundersökning 2018 Om undersökningen Bakgrund och syfte Som en viktig aktör på hyresrättsmarknaden i Uppsalaregionen vill Uppsala Bostadsförmedling få en fördjupad kunskap om bostadssökandens behov.

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER DIG ATT HITTA NYTT HEM

BOSTADSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER DIG ATT HITTA NYTT HEM BOSTADSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER DIG ATT HITTA NYTT HEM OM BOSTADSFÖRMEDLINGEN Vi är ett kommunalt bolag som ägs av Stockholms stad Vi varken äger eller bygger några bostäder själva. Vår uppgift är att förmedla

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL VÄGEN TILL EN BOSTAD Hos oss på Bostadsförmedlingen är det du själv som söker och anmäler ditt intresse för lediga bostäder. Tänk på att ju mer aktiv du är desto större

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL VÄGEN TILL EN BOSTAD Hos oss på Bostadsförmedlingen är det du själv som söker och anmäler ditt intresse för lediga bostäder. Tänk på att ju mer aktiv du är desto större

Läs mer

Bostadsuthyrningen tertial 1 och rapport

Bostadsuthyrningen tertial 1 och rapport Styrelseärende nr 5 2018-09-28 DATUM FÖR STYRELSEMÖTET 2018-10-09 DNR FB 2018/1068 KONTAKT Madeleine Peton Enhetschef Bostäder 08-737 22 51 madeleine.penton@familjebostader.com Bostadsuthyrningen tertial

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL VÄGEN TILL EN BOSTAD Hos oss på Bostadsförmedlingen är det du själv som söker och anmäler ditt intresse för bostäder i Stockholmsregionen. Tänk på att ju mer aktiv du

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL

BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL BOSTADSFÖRMEDLINGEN SÅ GÅR DET TILL VÄGEN TILL EN BOSTAD Hos oss på Bostadsförmedlingen är det du själv som söker och anmäler ditt intresse för lediga bostäder. Tänk på att ju mer aktiv du är desto större

Läs mer

FÖRTUR TILL BOSTAD FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV

FÖRTUR TILL BOSTAD FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV FÖRTUR TILL BOSTAD FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV UPPLANDS-BRO SIGTUNA ATT ANSÖKA OM FÖRTUR TILL BOSTAD Du som har starka medicinska behov, sociala behov eller en allvarlig hotbild kan ansöka om förtur till

Läs mer

Rekordåret 2014. Vad styr efterfrågan på hyresrätter?

Rekordåret 2014. Vad styr efterfrågan på hyresrätter? 2014 BOSTADSFÖRMEDLINGEN Rekordåret 2014 Aldrig förr har så många lägenheter från både privata och kommunala bostadsbolag förmedlats av Bostadsförmedlingen. Vad styr efterfrågan på hyresrätter? Trots hög

Läs mer

TILL DIG SOM PRECIS HAR STÄLLT DIG I BOSTADSKÖN VÄLKOMMEN ATT HITTA HEM MED BOSTADSFÖRMEDLINGEN

TILL DIG SOM PRECIS HAR STÄLLT DIG I BOSTADSKÖN VÄLKOMMEN ATT HITTA HEM MED BOSTADSFÖRMEDLINGEN TILL DIG SOM PRECIS HAR STÄLLT DIG I BOSTADSKÖN VÄLKOMMEN ATT HITTA HEM MED BOSTADSFÖRMEDLINGEN FÖRSÖKER DU HITTA HEM I STOCKHOLMSREGIONEN? Vare sig du bott här hela livet eller är på väg att flytta hit,

Läs mer

Utvärdering av övergång av bostadsförmedling i Värmdö kommun till Stockholms bostadsförmedling

Utvärdering av övergång av bostadsförmedling i Värmdö kommun till Stockholms bostadsförmedling 2016-10-14 Handläggare Marie Lindström Kansli- och utredningsavdelningen 2016KS/0626 Utvärdering av övergång av bostadsförmedling i Värmdö kommun till Stockholms bostadsförmedling Besöksadress: Skogsbovägen

Läs mer

Det ska vara enkelt att söka bostad

Det ska vara enkelt att söka bostad Det ska vara enkelt att söka bostad 1 2 3 4 Här behöver du inga vassa armbågar Visst kan det vara svårt och omständligt att söka bostad. Man tröttnar lätt på att hålla kontakt med alla fastighetsägare

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER DIG ATT HITTA NYTT HEM

BOSTADSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER DIG ATT HITTA NYTT HEM BOSTADSFÖRMEDLINGEN HJÄLPER DIG ATT HITTA NYTT HEM VÄGEN TILL EN NY BOSTAD Hos oss på Bostadsförmedlingen är det du själv som söker och anmäler ditt intresse för bostäder i Stockholmsregionen. Tänk på

Läs mer

Uppföljning: Övergången av Värmdö Bostäders bostadskö till bostadsförmedlingen i Stockholm

Uppföljning: Övergången av Värmdö Bostäders bostadskö till bostadsförmedlingen i Stockholm 2018-01-23 Handläggare Marie Lindström Kansli- och utredningsavdelningen 2017KS/1068 Uppföljning: Övergången av Värmdö Bostäders bostadskö till bostadsförmedlingen i Stockholm Besöksadress: Skogsbovägen

Läs mer

Hammarbacksvägen 85. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby

Hammarbacksvägen 85. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Hammarbacksvägen 85 Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Utfallsrapport med kommentarer - Verksamhetsberättelse 2011 (Stockholms Stads Bostadsförmedling)

Utfallsrapport med kommentarer - Verksamhetsberättelse 2011 (Stockholms Stads Bostadsförmedling) Utfallsrapport med kommentarer - Verksamhetsberättelse 2011 (Stockholms Stads Bostadsförmedling) Övergripande kommentar Bostadsförmedlingens verksamhet under år 2011 har fortsatt ligga på en hög nivå,

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

Boplats Syd Maj 2011 VÄLKOMMEN TILL BOPLATS SYD. den kommunala bostadsförmedlingen

Boplats Syd Maj 2011 VÄLKOMMEN TILL BOPLATS SYD. den kommunala bostadsförmedlingen Maj 2011 VÄLKOMMEN TILL BOPLATS SYD den kommunala bostadsförmedlingen SÅ FUNGERAR DET HUR ANMÄLER JAG MIG? Du anmäler dig till bostadskön genom att fylla i en ansökan på vår webbplats - www.boplatssyd.se

Läs mer

BOSTADSPOLITISKT PROGRAM 2013

BOSTADSPOLITISKT PROGRAM 2013 BOSTADSPOLITISKT PROGRAM 2013 VÄSTERÅS FRAMTIDEN MÅSTE BYGGAS IDAG Västerås växer snabbare än på mycket länge och passerade nyligen 140 000 invånare, men bostadsbyggandet i Västerås går inte i takt med

Läs mer

2013 BOSTADSFÖRMEDLINGEN

2013 BOSTADSFÖRMEDLINGEN 2013 BOSTADSFÖRMEDLINGEN VÅR BOSTADSKÖ I SIFFROR ÅLDER 18 24 år > 65 år 55 64 år 16% 8% 11% 45 54 år 17% 27% 21% 25 34 år 35 44 år HUR BOR DU IDAG? 29% Hyresrätt förstahandskontrakt 27% Bostadsrättslägenhet

Läs mer

Boplats Syd Årsredovisning 2017

Boplats Syd Årsredovisning 2017 Boplats Syd Årsredovisning 2017 Boplats Syd Årsredovisning 2017 1 Innehåll Ett år som stärkte oss 4 Röster om vår förmedling 6 Statistik & Nyckeltal 8 Förvaltningsberättelse 12 Resultaträkning 15 Balansräkning

Läs mer

Hårds väg 101. Malmö, Öster, Örtagården

Hårds väg 101. Malmö, Öster, Örtagården Hårds väg 101 Malmö, Öster, Örtagården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Ett enkelt sätt att bidra till samhällsnyttan. Stor ökning av studentbostäder. Bostadskön fortsätter att växa

Ett enkelt sätt att bidra till samhällsnyttan. Stor ökning av studentbostäder. Bostadskön fortsätter att växa 2016 BOSTADSFÖRMEDLINGEN Ett enkelt sätt att bidra till samhällsnyttan Fastighetsbolag berättar om varför de lämnar sina bostäder till bostadskön. Stor ökning av studentbostäder Inlämningen ökade med 29

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Bygg för unga och studenter

Bygg för unga och studenter Bygg för unga och studenter Sida 1 (7) Bygg för unga och studenter Det socialdemokratiska löftet till Stockholms unga och studenter är att vi ska bygga 12 000 hyresrätter anpassade för unga och studenter

Läs mer

Utfallsrapport med kommentarer - Tertial (Stockholms Stads Bostadsförmedling)

Utfallsrapport med kommentarer - Tertial (Stockholms Stads Bostadsförmedling) Utfallsrapport med kommentarer - Tertial 1 2013 (Stockholms Stads Bostadsförmedling) Övergripande kommentar 1. Stockholm är en attraktiv, trygg, tillgänglig och växande stad för boende, företagande och

Läs mer

STUDENTBOSTÄDER RAPPORT BASERAD PÅ BOSTADSFÖRMEDLINGENS DATA OM FÖRMEDLADE STUDENTBOSTÄDER 2013-12-16

STUDENTBOSTÄDER RAPPORT BASERAD PÅ BOSTADSFÖRMEDLINGENS DATA OM FÖRMEDLADE STUDENTBOSTÄDER 2013-12-16 STUDENTBOSTÄDER RAPPORT BASERAD PÅ BOSTADSFÖRMEDLINGENS DATA OM FÖRMEDLADE STUDENTBOSTÄDER 2013-12-16 BAKGRUND Studenter har idag en tämligen svår situation på Stockholms bostadsmarknad. I Stockholms län

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

FLYTTKEDJAN OCH DEN ÖVERSKATTADE EFFEKTEN. - en insiktsfull text om synen på flyttkedjan

FLYTTKEDJAN OCH DEN ÖVERSKATTADE EFFEKTEN. - en insiktsfull text om synen på flyttkedjan FLYTTKEDJAN OCH DEN ÖVERSKATTADE EFFEKTEN - en insiktsfull text om synen på flyttkedjan Strävar du efter att skapa rörlighet på bostadsmarknaden eller att få in unga på bostadsmarknaden? Eller vill du

Läs mer

Justering av köavgifter för Bostadsförmedlingen i Stockholm AB från och med den första maj 2017

Justering av köavgifter för Bostadsförmedlingen i Stockholm AB från och med den första maj 2017 Utlåtande 2017: RIX (Dnr 129-1896/2016) Justering av köavgifter för Bostadsförmedlingen i Stockholm AB från och med den första maj 2017 Kommunstyrelsen föreslår att kommunfullmäktige beslutar följande.

Läs mer

Välkommen till regionens största bostadsförmedling

Välkommen till regionens största bostadsförmedling Välkommen till regionens största bostadsförmedling Till dig som står i bostadskö hos 1 Välkommen till Boplats Syd En kö till flera fastighetsägare... Boplats Syd startade 2009 och är ett kommunalt bolag

Läs mer

Uthyrningspolicy. Grundläggande principer för hantering av bostadskön och uthyrning av lägenheter

Uthyrningspolicy. Grundläggande principer för hantering av bostadskön och uthyrning av lägenheter Uthyrningspolicy Grundläggande principer för hantering av bostadskön och uthyrning av lägenheter Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 1. Inledning... 2 2. Regler för bostadskön... 2 2.1 Registrera

Läs mer

Hårds väg 77. Malmö, Öster, Örtagården

Hårds väg 77. Malmö, Öster, Örtagården Hårds väg 77 Malmö, Öster, Örtagården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Motion från Birgitta Axelsson Edström (V): Utred och inrätta en bostadsförmedling värd namnet

Motion från Birgitta Axelsson Edström (V): Utred och inrätta en bostadsförmedling värd namnet TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning Malin Vikman 2014-11-14 KS 2014/0085 50127 Rev. 2014-12-09 Rev 2015-01-13 Kommunfullmäktige Motion från Birgitta Axelsson Edström (V): Utred och inrätta

Läs mer

Kornettsgatan 20A. Malmö, Norr, Rörsjöstaden

Kornettsgatan 20A. Malmö, Norr, Rörsjöstaden Kornettsgatan 20A Malmö, Norr, Rörsjöstaden Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Lönnebergagatan 23. Malmö, Öster, Östra Skrävlinge

Lönnebergagatan 23. Malmö, Öster, Östra Skrävlinge Lönnebergagatan 23 Malmö, Öster, Östra Skrävlinge Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

FÖRTUR TILL BOSTAD FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV

FÖRTUR TILL BOSTAD FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV FÖRTUR TILL BOSTAD FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV UPPLANDS-BRO SIGTUNA Att ansöka om förtur till bostad Du som har starka medicinska behov, sociala behov eller en allvarlig hotbild kan ansöka om förtur till

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

BOSTADSFÖRMEDLING OCH FÖRTURER

BOSTADSFÖRMEDLING OCH FÖRTURER BOSTADSFÖRMEDLING OCH FÖRTURER FÖR ÖKAD INSIKT OCH TRÄFFSÄKERHET SCAP.SE UTGÅNGSLÄGET BOSTADSMARKNADEN PÅ AGGREGERAD NIVÅ 8 av 10 svenska kommuner har idag brist på bostäder 2 av 3 kommuner bedömer att

Läs mer

Bostadsmarknadsenkäten 2010. Öppet forum för boendeplanering 26 mars 2010

Bostadsmarknadsenkäten 2010. Öppet forum för boendeplanering 26 mars 2010 Bostadsmarknadsenkäten 2010 Öppet forum för boendeplanering 26 mars 2010 Befolkningsökning i Stockholms län 40 000 35 000 30 000 Inflyttningsnetto Födelsenetto 25 000 20 000 15 000 10 000 5 000 0 1991

Läs mer

Signe Tillischgatan 16

Signe Tillischgatan 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 1 rum / 47 m² Område Frösunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Yteffektiv planlösning med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, rymligt badrum

Läs mer

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna kommer att erbjudas till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i bostadskön kan bli avgörande för om du får den lägenhet du

Läs mer

En riktig bostadsförmedling. Skånes största bostadsförmedling

En riktig bostadsförmedling. Skånes största bostadsförmedling Boplats En riktig bostadsförmedling Skånes största bostadsförmedling 1 När åren går så förändras dina behov av bostad. Från den allra första lilla studentlägenheten går kanske stegen till en större som

Läs mer

Stensjögatan 42. Malmö, Väster, Bellevuegården

Stensjögatan 42. Malmö, Väster, Bellevuegården Stensjögatan 42 Malmö, Väster, Bellevuegården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 9A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Falkenbergsgatan 10B. Malmö, Innerstaden, Möllevången

Falkenbergsgatan 10B. Malmö, Innerstaden, Möllevången Falkenbergsgatan 10B Malmö, Innerstaden, Möllevången Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Allmn. miljöspark. Allmn. miljöspark. Yttre miljö. 2014: Allmännyttans energisparkampanj. Vet Du om att VSBo deltar? 0,8 0,7 0,6 0,5 0,4 0,3 0,2 0,1

Allmn. miljöspark. Allmn. miljöspark. Yttre miljö. 2014: Allmännyttans energisparkampanj. Vet Du om att VSBo deltar? 0,8 0,7 0,6 0,5 0,4 0,3 0,2 0,1 214: Allmännyttans energisparkampanj Vet Du om att VSBo deltar?,8,7,6,5,4,3,2,1 Allmn. miljöspark. % Ja % Nej Hur fick Du reda på det? 6 Allmn. miljöspark. 5 4 3 2 1 Utskick VSBo % Hemsida % Annat % Ej

Läs mer

Salongsgatan 5. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Salongsgatan 5. Malmö, Norr, Västra Hamnen Salongsgatan 5 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110 Malmö, Innerstaden, Kronborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Flemingsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt och lugnt område. Bra kommunikationer med Pendeltåg

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Willhem. Vision Willhems vision är "En värld med hyresbostäder där människor trivs och är stolta över sitt boende - alla vill hem".

Willhem. Vision Willhems vision är En värld med hyresbostäder där människor trivs och är stolta över sitt boende - alla vill hem. Willhemlyftet Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige.??Willhemlyftet är vårt koncept där

Läs mer

Guide för bostadssökande

Guide för bostadssökande Guide för bostadssökande 1 Innehåll Sök bostad - steg för steg 3 Frågor & svar registrering 6 Frågor & svar söka bostad 8 Frågor & svar visning 10 Frågor & svar byte och flyttning 11 Frågor & svar övriga

Läs mer

KF 219 25 NOV 2013 KSN-2012-0476 KSN-2013-0197. Maria Gardfjell, Frida Johnsson (båda MP) och Ilona Szatmári Waldau (V).

KF 219 25 NOV 2013 KSN-2012-0476 KSN-2013-0197. Maria Gardfjell, Frida Johnsson (båda MP) och Ilona Szatmári Waldau (V). KF 219 25 NOV 2013 Nr 219. Motioner av Ilona Szatmári Waldau m fl (alla V) om att bredda bostadskön i Uppsalahems regi samt av Erik Pelling och Monica Östman (båda S) om att upprätta en bostadsförmedling

Läs mer

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus Efter 42 år behöver fastigheten du bor i renoveras och moderniseras. Sedan en tid har vi planerat

Läs mer

Planera för ditt boende som senior redan nu

Planera för ditt boende som senior redan nu Planera för ditt boende som senior redan nu 1 Hur vill du bo i framtiden? Har du tänkt på att du kan behöva byta bostad när du blir äldre? Det kan ta emot att flytta från ett hem där du kanske bott under

Läs mer

för 4. Bygg små hyresrätter för unga och studenter Unga stockholmare måste kunna flytta hemifrån och komma ut på arbetsmarknaden.

för 4. Bygg små hyresrätter för unga och studenter Unga stockholmare måste kunna flytta hemifrån och komma ut på arbetsmarknaden. för 4. Bygg små hyresrätter för unga och studenter Unga stockholmare måste kunna flytta hemifrån och komma ut på arbetsmarknaden. Det går bra för Stockholmregionen, men vi står också inför stora utmaningar.

Läs mer

Sorgenfrivägen 67. Malmö, Innerstaden, Östra Sorgenfri

Sorgenfrivägen 67. Malmö, Innerstaden, Östra Sorgenfri Sorgenfrivägen 67 Malmö, Innerstaden, Östra Sorgenfri Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Möllerörsgränd 4. Malmö, Väster, Sibbarp

Möllerörsgränd 4. Malmö, Väster, Sibbarp Möllerörsgränd 4 Malmö, Väster, Sibbarp Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Sockerbiten 3. Trelleborg, Trelleborg tätort, Trelleborg Centrum

Sockerbiten 3. Trelleborg, Trelleborg tätort, Trelleborg Centrum Sockerbiten 3 Trelleborg, Trelleborg tätort, Trelleborg Centrum AB TrelleborgsHem är ett allmännyttigt fastighetsbolag som skapat rum för framtiden sedan 1950. Vi äger och förvaltar idag ca 2 000 lägenheter

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En stilren, tyst och fräsch lägenhet utan insyn. Fint, naturnära område

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Henrik Menanders väg 52. Malmö, Väster, Lindeborg

Henrik Menanders väg 52. Malmö, Väster, Lindeborg Henrik Menanders väg 52 Malmö, Väster, Lindeborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Arkitektritade hus på bästa adress I kvarteret Loket i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram. Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendeltågssstationen

Läs mer

Hannebergsgatan 28, 2tr

Hannebergsgatan 28, 2tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44 m² Område Solna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Toppfräsch och ljus 2:a med stor balkong, perfekt belägen intill

Läs mer

Tünde Kovach (M) Solveig Holmgren (S) Jan-Erik Leijon (M) Linne Haglund (MP) Henrik Lundquist (M)

Tünde Kovach (M) Solveig Holmgren (S) Jan-Erik Leijon (M) Linne Haglund (MP) Henrik Lundquist (M) Protokoll nr 1/2014 Sammanträdesdag 2014-01-29 Sammanträdestid kl 16.30-17.10 Justeras: Christina Elffors Sjödin Emma Lindqvist Närvarande: Ordföranden Christina Elffors Sjödin (M) Ledamöterna Emma Lindqvist

Läs mer

Regional bostadsmarknadsanalys för Östergötland 2018

Regional bostadsmarknadsanalys för Östergötland 2018 Regional bostadsmarknadsanalys för Östergötland 2018 Bilaga med sammanställda data från Bostadsmarknadsenkäten (BME) och Statistiska centralbyrån (SCB) Innehållsförteckning REGIONAL BOSTADSMARKNADSANALYS

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Bostäder och kollektivtrafik Sammanfattning Författare: Emil Johansson, utredare LO-distriktet i Stockholms län.

Bostäder och kollektivtrafik Sammanfattning Författare: Emil Johansson, utredare LO-distriktet i Stockholms län. Full sysselsättning i Stockholmsregionen Bostäder och kollektivtrafik Sammanfattning Författare: Emil Johansson, utredare LO-distriktet i Stockholms län. Full sysselsättning i Stockholmsregionen Stockholms

Läs mer

Guide för bostadssökande

Guide för bostadssökande Guide för bostadssökande Samma regler för alla - enkelt och rättvist Vi hyr ut nästan 9 000 bostäder i välskötta fastigheter runt om i Kristianstads kommun. Vårt mål är att erbjuda tryggt och trivsamt

Läs mer

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne

Välkommen till Smeden. Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Välkommen till Smeden Tryggt och bekvämt mitt i Ljusne Faxeholmen satsar i Ljusne En stor del av Faxeholmens fastigheter och hyresgäster finns i Ljusne. Nu kan vi äntligen erbjuda ett tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Von Rosens väg 1. Malmö, Öster, Örtagården

Von Rosens väg 1. Malmö, Öster, Örtagården Von Rosens väg 1 Malmö, Öster, Örtagården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Norrbäcksgatan 4. Malmö, Väster, Kroksbäck

Norrbäcksgatan 4. Malmö, Väster, Kroksbäck Norrbäcksgatan 4 Malmö, Väster, Kroksbäck Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Segeparksgatan 11. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 11. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 11 Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Karlstad Storlek 3.0 rum / 123 m² Område Ulleberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ett exklusivt boende med det lilla

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Trygghetsboendet Stallmästaren

Trygghetsboendet Stallmästaren Inflytt hösten 019 Trygghetsboendet Stallmästaren Är du 65 år eller äldre och vill bo tillsammans med andra seniorer som också är för pigga för äldreboende? Då är det centrala och naturnära trygghetsboendet

Läs mer

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Sandelsgatan 14. Sandelsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Nedre Gärdet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Uteplats i söderläge mot inhägnad innergård med inglasad balkongdel.

Läs mer

Föreningsgatan 8E. Malmö, Norr, Rådmansvången

Föreningsgatan 8E. Malmö, Norr, Rådmansvången Föreningsgatan 8E Malmö, Norr, Rådmansvången Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Bellevuevägen 27A. Malmö, Innerstaden, Mellanheden

Bellevuevägen 27A. Malmö, Innerstaden, Mellanheden Bellevuevägen 27A Malmö, Innerstaden, Mellanheden Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Hallsbergsgatan 22. Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas, säljare. Hallsbergsgatan 22. www.hemverket.

Hallsbergsgatan 22. Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas, säljare. Hallsbergsgatan 22. www.hemverket. Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Hagsätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten erbjuder hög standard och fri utsikt! -- Nikolaos Tzikas,

Läs mer

10 förslag för bättre boende för seniorer

10 förslag för bättre boende för seniorer Socialdemokraterna i Uppsala Uppsala 2013-06-27 10 förslag för bättre boende för seniorer För oss socialdemokrater är en god äldreomsorg grundläggande för ett välfärdssamhälle. När man jobbat och kämpat

Läs mer

Seniorbostadskö Vaxholms stad

Seniorbostadskö Vaxholms stad Seniorbostadskö Vaxholms stad Tekniska Enheten, 2017-09-19 Vad är en seniorbostad? Seniorbostäder är bostäder som är avsedda för personer över en viss ålder, vanligen 55år och äldre. Bostäderna är utformade

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

Vill du veta mer om Höörs Fastighets AB kan du gå in på vår hemsida, eller skanna QR-koden.

Vill du veta mer om Höörs Fastighets AB kan du gå in på vår hemsida,   eller skanna QR-koden. Höörs Fastighets AB Vår långsiktighet din trygghet Höörs Fastighets AB är ett kommunalägt fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetslokaler, bostäder, kommersiella lokaler för kontor,

Läs mer

Tjänsteutlåtande

Tjänsteutlåtande Dnr: 007/2016 Ärende nr: 6 Sid 1 (6) Handläggare: Kristin Norrbom Telefon: 08-785 88 49 E-post: kristin.norrbom@bostad.stockholm.se Mattias Holmberg Telefon: 08-785 88 81 E-post: mattias.holmberg@bostad.stockholm.se

Läs mer

Kö- och förmedlingsregler

Kö- och förmedlingsregler Kö- och förmedlingsregler Gäller från 2016-06-01 Reviderad av AU 2016-05-25 Uppsala Bostadsförmedling www.bostad.uppsala.se TELEFON 0771-71 00 00 E-POST info@bostad.uppsala.se Innehåll 1 Köregler 3 1.1

Läs mer

Von Rosens väg 54. Malmö, Öster, Herrgården

Von Rosens väg 54. Malmö, Öster, Herrgården Von Rosens väg 54 Malmö, Öster, Herrgården Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Budgetrapport 2017 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Budgetrapport 2017 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Sid. 1 (9) 2016-11-09 Budgetrapport 2017 Bostadsförmedlingen i Stockholm AB Stockholms Stadshus AB Org.nr 556415-1727 Postadress Besöksadress Telefon Fax E-post 105 35 STOCKHOLM Stadshuset, 3 tr. 08-508

Läs mer

STUDBOGUIDEN. En genomgång av studentbostadssituationen på landets största studiorter

STUDBOGUIDEN. En genomgång av studentbostadssituationen på landets största studiorter STUDBOGUIDEN 2011 En genomgång av studentbostadssituationen på landets största studiorter Studentbostadsföretagen är branschorganisationen för ägare och förvaltare av studentbostäder i Sverige. Med våra

Läs mer

Kö- och förmedlingsregler

Kö- och förmedlingsregler Kö- och förmedlingsregler Fastställda av styrelsen 2016-04-14 Senast reviderade 2016-11-10 Se revideringsförteckning Uppsala Bostadsförmedling www.bostad.uppsala.se TELEFON 0771-71 00 00 E-POST info@bostad.uppsala.se

Läs mer

Fregattgatan 26. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Fregattgatan 26. Malmö, Norr, Västra Hamnen Fregattgatan 26 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer