OBJEKTINFORMATION September 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "OBJEKTINFORMATION September 2013"

Transkript

1 OBJEKTINFORMATION September 2013

2 Lightsign Scandinavia (Objekt S-6460) CETRÉL Företagsförmedling har i uppdrag att förmedla kontakt med potentiella köpare av detta företag och att projektleda en överlåtelseprocess. Ägaren till företaget önskar att alla kontakter i anledning av överlåtelsen sker med CETRÉL Företagsförmedling. Ansvarig mäklare är Lars Lundin, telefon , e-post lars@cetrel.se. Informationen är sammanställd för att hjälpa intressenter att bestämma sig för att fortsätta granska företaget och att eventuellt inleda en förvärvsprocess. All information om företaget och dess verksamhet grundar sig på uppgifter från ägaren och har explicit godkänts av ägaren. CETRÉL Företagsförmedling förmedlar överlåtelser av ägarledda företag i södra Sverige och Stockholmsområdet. Vi utför företagsvärderingar och vi gör analyser om företagens möjligheter att höja sina marknadsvärden. Till de mindre företagen erbjuder vi ekonomitjänster som bokföring, bokslut och deklaration. Box 4227, Malmö Tel Fax kontakt@cetrel.se

3 Innehållsförteckning 1 SAMMANFATTNING AFFÄRSMODELL MÖJLIGHETER FÖR EN NY ÄGARE 4 2 FÖRETAGSFAKTA 5 3 SÄLJMOTIV 5 4 TYP AV ÖVERLÅTELSE 5 5 BEGÄRT PRIS 5 6 VERKSAMHETEN 6 7 KUNDERNA 6 8 PRODUKTEN GOODWILL ORGANISATION INVENTARIER LOKALER 8 9 EKONOMI 8 10 MÖJLIGHETER MER INFORMATION 10 Försäljningen av detta företag sker under sekretess. Mottagaren av Objektinformationen ombeds att inte lämna informationen vidare till tredje part eller att själv eller genom andra använda den för kommersiella ändamål. Mottagaren ombeds vidare att inte ta egen direkt kontakt med företaget, dess företrädare, ägare, finansiärer, revisorer eller anställda utan att först inhämta ett tillstånd från CETRÉL Företagsförmedling. Anser mottagaren att det är nödvändigt att Objektinformationen är tillgänglig för annan part eller person som är delaktig i förvärvsprocesen ska mottagaren svara för att denna part görs medveten om sekretessen. 3 (10)

4 1 Sammanfattning 1.1 Affärsmodell Lightsign Scandinavia marknadsför LED-tavlor för flexibel, lysande, tydlig och alltid fräsch skyltning av produkter och företagsinformation. Företaget säljer till grossister med restauranger, butiker och kiosker som kunder och till återförsäljare med ett brett sortiment av utrustning och förbrukning för kontor i allmänhet. LED-tavlorna tillverkas i Kina. Företaget har ett agenturavtal direkt med den kinesiske tillverkaren. Avtalet ger exklusiv försäljningsrätt av tavlorna i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Dessutom har man säljrätt i England. 1.2 Möjligheter för en ny ägare Lightsign Scandinavia har varit verksamt i tre år. Under den tiden har ett distributionsnät byggts upp och försäljningen börjat komma igång. I Sverige finns redan ett tätt nät av grossister och återförsäljare, som en ny ägare kan fortsätta utveckla samarbetet med. I övriga Norden och i Tyskland och England finns grossister och återförsäljare att fortsätta samarbeta med, men de kan behöva kompletteras med några fler. Företaget drivs i dag hemifrån med ett hyrt lagerutrymme i Limhamn utanför Malmö. Hela verksamheten är således enkelt flyttbar till annan ort. För företag som redan distribuerar tekniskt relativt enkla produkter via grossister och återförsäljare kan Lightsign bli ett intressant tillskott. För den driftige entreprenören som vill komma igång med en internationell handelsverksamhet kan Lightsign vara ett Ready-To-Go -förvärv av en redan etablerad produkt- och distributionsplattform. 4 (10)

5 2 Företagsfakta Namn/firma Lightsign Scandinavia Företagstyp Enskild firma Registreringsdatum Organisationsnummer Verksamhetsadress Box 30100, Limhamn WEB Innehavare Torbjörn Anderberg Företaget hyr 32 kvm lagerlokal i Limhamn. Hyran är kr/mån. Företaget har ingen extern finansiering eller andra förpliktelser som begränsar en ny ägares bedrivande av verksamheten eller inskränker dennes ägande- eller nyttjanderätt till överlåten egendom. 3 Säljmotiv Nuvarande innehavare önskar övergå i annan verksamhet, som inte konkurrerar med Lightsign. Han är beredd att efter överlåtelsen medverka i uppgiften att föra över befintliga avtal och affärsrelationer till köparen eller köparens organisation. 4 Typ av överlåtelse Företaget överlåter sin rörelse (inkråmsöverlåtelse) inklusive dess egendom och rättigheter. 5 Begärt pris Prisidén är kr plus vid tillträdet befintligt varulager värderat till inköpspris. 5 (10)

6 6 Verksamheten Verksamheten är helt koncentrerad till att importera, marknadsföra och distribuera självlysande LED Skrivtavlor benämnda Lightsign. Tavlorna importeras direkt från den kinesiske tillverkaren, med vilken företaget har ett exklusivt agenturavtal för Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland samt rätt att sälja i England. 7 Kunderna Företaget säljer till grossister som har restauranger, butiker och kiosker som kunder och till återförsäljare med ett brett sortiment av utrustning och förbrukning för kontor i allmänhet. Under företagets första tre år har ett tätt distributionsnät byggts upp i Sverige och motsvarande arbete påbörjats i övriga Norden och i Tyskland. En del försäljning har också skett via återförsäljare i England, men här är företaget inte exklusiv leverantör. Eftersom produktens egenskaper och fördelar är så självklara har marknadsföringen för att komma in med Lightsign i grossisters och återförsäljares sortiment bestått av att skicka provexemplar till deras sortiments- och inköpschefer. Det har sen lett till ett antal samarbets- respektive produktavtal. 8 Produkten Tavlorna, som brukar beskrivas som LED Skrivtavlor, används för skyltning av produktinformation, upplysning till kunder och företagsinformation. 6 (10)

7 Tavlorna finns i storlekarna A1, A2 och A3. De levereras med skyltställ och upphängningsanordning. Bruksanvisningar på respektive lands språk följer med leveransen. Budskapen framträder med neonfärgat ljus och kan när som helst och enkelt suddas bort och ersättas med en annan lysande text. Texten skrivs med pennor i olika färg, lika enkelt som man skriver på en vanlig White Board. Det går att ändra färgerna på ett skrivet budskap och att ställa om från fast till blinkande ljus. Mer information om produkten och distributionsnätet finns på företagets hemsida Här finns också en demofilm med en bra beskrivning av produktens funktion och användningsområden. 7 (10)

8 8.1 Goodwill o Varumärke: Lightsign Scandinavia, registrerat under nr o Kundbas: Kundregistret omfattar en blandning av grossister och återförsäljare med vilka företaget har samarbetsavtal och/eller produktavtal samt ett antal kunder som köper utan särskilt avtal. o Leverantör: Etablerad relation till och skriftligt exklusivavtal med tillverkaren i Kina. Avtalets nuvarande löptid till 5 januari o Kompetens: Säljaren utbildar köparen på produktegenskaper och import/exporthantering samt introducerar köparen till förekommande affärsrelationer. o Hemsida: Organisation Ägaren arbetar ensam i företaget. Bokföringen sköts av extern redovisningskonsult. 8.3 Inventarier Det finns inga inventarier som tillhör rörelsen. 8.4 Lokaler Företaget drivs hemifrån. Lagerlokal om 32 kvm hyrs i Limhamn. 9 Ekonomi 2010, första verksamhetsåret, var omsättningen 158 tkr med rörelseresultat minus 107 tkr var omsättningen 905 tkr med rörelseresultat minus 16 tkr var omsättningen 538 tkr med rörelseresultat 164 tkr var omsättningen 523 tkr för jan-aug med rörelseresultat 165 tkr. För mer detaljer, se den preliminära resultatrapporten på nästa sida. 8 (10)

9 9 (10)

10 10 Möjligheter Ägaren bedömer att företaget har goda möjligheter att snabbt öka försäljningen. Det kan bland annat handla om att: o Förstärka distributionen med fler grossister och återförsäljare i övriga Norden och i Tyskland. Några av de stora kunderna i Sverige har verksamhet i hela Norden och det bör därför vara tämligen enkelt att utvidga de befintliga avtalen med dem. o Hitta nya användningsområden för skyltarna. Ett exempel är som familjens meddelandetavla, något som barn och tonåringar torde uppskatta. I så fall skulle distributionen kunna utvidgas till leksaksbutiker och varuhus. o Göra upp med tillverkaren om att få exklusivitet på fler länder, i första hand England och Irland där företaget redan har aktiva återförsäljare. 11 Mer information Seriösa spekulanter är välkomna att kontakta mäklaren Lars Lundin på telefon , eller med e-post till lars@cetrel.se (10)

OBJEKTINFORMATION September 2013

OBJEKTINFORMATION September 2013 OBJEKTINFORMATION September 2013 Scandinavian Crown (Objekt S-6465) CETRÉL Företagsförmedling har i uppdrag att förmedla kontakt med potentiella köpare av detta företag och att projektleda en överlåtelseprocess.

Läs mer

Företagsbeskrivning. Leifs Gummi

Företagsbeskrivning. Leifs Gummi Företagsbeskrivning Leifs Gummi 1 Inledande information Företagsbeskrivning Syftet med denna företagsbeskrivning är att ge en översiktlig information angående verksamheten och att intressenter skall beredas

Läs mer

Företagsbeskrivning. Thai House i Växjö AB

Företagsbeskrivning. Thai House i Växjö AB Företagsbeskrivning Thai House i Växjö AB Inledande information Om objektbeskrivningen Syftet med denna företagsbeskrivning är att ge en översiktlig information angående objektet och att intressenter skall

Läs mer

Företagsbeskrivning. Einar Nilssons Järnhandel AB

Företagsbeskrivning. Einar Nilssons Järnhandel AB Företagsbeskrivning Einar Nilssons Järnhandel AB 1 Inledande information Företagsbeskrivning Syftet med denna företagsbeskrivning är att ge en översiktlig information angående verksamheten och att intressenter

Läs mer

Fastighetsbeskrivning. Magasinet i Gislaved AB med fastigheten Henja 10:7 Gislaveds kommun

Fastighetsbeskrivning. Magasinet i Gislaved AB med fastigheten Henja 10:7 Gislaveds kommun Fastighetsbeskrivning Magasinet i Gislaved AB med fastigheten Henja 10:7 Gislaveds kommun 1 Innehåll Inledande information 3 Förvärvserbjudande 4 Förutsättningar för bud 5 Fakta om fastigheten 6-7 Bilder

Läs mer

SÄLJA FÖRETAGET. Att lyckas förena dessa olika intressen är ofta det som avgör att en företagsaffär lyckas.

SÄLJA FÖRETAGET. Att lyckas förena dessa olika intressen är ofta det som avgör att en företagsaffär lyckas. SÄLJA FÖRETAGET Att sälja sitt företag kan vara rätt komplicerat och tidskrävande. Ofta krävs att man gör saker och har kunskaper som går utöver vad som varit tillräckligt för att framgångsrikt driva företaget.

Läs mer

Företagsbeskrivning Objekt 8341 Borgstena Bil & Maskinverkstad AB Borgstena Bil & Maskinverkstad AB. Företagsbeskrivning

Företagsbeskrivning Objekt 8341 Borgstena Bil & Maskinverkstad AB Borgstena Bil & Maskinverkstad AB. Företagsbeskrivning Borgstena Bil & Maskinverkstad AB Företagsbeskrivning Inledande information Företagsbeskrivning Syftet med denna företagsbeskrivning är att ge en översiktlig information angående verksamheten och att intressenter

Läs mer

INTRODUKTION FÖRETAGSINFORMATION

INTRODUKTION FÖRETAGSINFORMATION Presenterat av 1 INTRODUKTION Restaurangen ingår i den välkända kedjan Stars and Stripes, vilket är ett franchisekoncept. Nuvarande ägare startade verksamheten i lokalerna 2010 med en traditionell lunchrestaurang.

Läs mer

STT AB presenterat av. FöretagsFörmedlingen AB företag och näringsfastigheter. ingår i FöretagsFörmedlarna

STT AB presenterat av. FöretagsFörmedlingen AB företag och näringsfastigheter. ingår i FöretagsFörmedlarna STT AB presenterat av FöretagsFörmedlingen AB företag och näringsfastigheter ingår i FöretagsFörmedlarna 1 Bakgrund: STT AB etablerades 1984 i Söderköping. Den mångåriga erfarenheten från kyl- och ventilationsbranschen

Läs mer

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år 8 ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år Egentligen är det helt naturligt att vi är Sveriges ledande företagsmäklare.

Läs mer

Informationsmemorandum, Dec MNM Evenemangsservice KONFIDENTIELL INFORMATION

Informationsmemorandum, Dec MNM Evenemangsservice KONFIDENTIELL INFORMATION Informationsmemorandum, Dec 2015 MNM Evenemangsservice KONFIDENTIELL INFORMATION Innehåll 1. Inledande information 3 2. Erbjudande och motiv 5 3. Förutsättningar, process- och tidplan samt indikativt bud

Läs mer

Visste du att New Wave

Visste du att New Wave Presentation av Visste du att New Wave är det enda svenska börsbolag som har ökat i både omsättning och resultat 16 år i rad? är det svenska bolag som har ökat snabbast i Europa då det gäller arbetstillfällen?

Läs mer

Företagsbeskrivning. Bo Bra i Mullsjö AB

Företagsbeskrivning. Bo Bra i Mullsjö AB Företagsbeskrivning Bo Bra i Mullsjö AB 1 Innehåll Inledande information 3 Förvärvserbjudande 4 Förutsättningar för bud 5 Sammanfattning 6-7 Generell bolagsinformation 8 Mullsjö Sjöryd 1:319 och 1:409

Läs mer

ANBUDSUNDERLAG BIRSTATRAPPAN AB

ANBUDSUNDERLAG BIRSTATRAPPAN AB ANBUDSUNDERLAG BIRSTATRAPPAN AB Sida 1 av 5 Bakgrund m m Birstatrappan AB, 556896-9561, Upplandsgatan 18, 802 83 Gävle, försattes i konkurs 2014-08-15 vid Gävle tingsrätt varvid jag, advokat Bertil Wingqvist,

Läs mer

Informationsmemorandum. L. Juristbyrå AB

Informationsmemorandum. L. Juristbyrå AB Informationsmemorandum L. Juristbyrå AB INLEDANDE INFORMATION L. Juristbyrå AB Avsikten med detta informationsmemorandum är att intresserade parter ska beredas möjlighet att genomföra en inledande värdering

Läs mer

Informationsmemorandum, oktober 2017 PROJEKT SKOSÖDER

Informationsmemorandum, oktober 2017 PROJEKT SKOSÖDER Informationsmemorandum, oktober 2017 PROJEKT SKOSÖDER INLEDANDE INFORMATION Projekt Sko-Söder Avsikten med detta informationsmemorandum är att intresserade parter ska erbjudas likvärdig och relevant information

Läs mer

Företagsbeskrivning. Spinnet i Habo AB

Företagsbeskrivning. Spinnet i Habo AB Företagsbeskrivning Spinnet i Habo AB 1 Inledande informabon Företagsbeskrivning Sekretess SyDet med denna företagsbeskrivning är af ge en översiktlig informabon angående verksamheten och af intressenter

Läs mer

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979 8 ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979 Egentligen är det helt naturligt att vi är Sveriges ledande företagsmäklare.

Läs mer

Guldsmedsbutiken AB. Väletablerad butiks- och näthandel av guld- och silversmycken. Prisidé: kr Omsättning: kr

Guldsmedsbutiken AB. Väletablerad butiks- och näthandel av guld- och silversmycken. Prisidé: kr Omsättning: kr Företag till salu [DEMOPROSPEKT] Guldsmedsbutiken AB Väletablerad butiks- och näthandel av guld- och silversmycken Prisidé: 1 500 000 kr Omsättning: 3 000 000 kr! Butik på central adress! Produkter från

Läs mer

presenterat av FöretagsFörmedlingen AB företag och näringsfastigheter

presenterat av FöretagsFörmedlingen AB företag och näringsfastigheter Britta och Lennarts Nära Kött presenterat av FöretagsFörmedlingen AB företag och näringsfastigheter 1 Introduktion I början av 2005 föddes tanken att sälja den egna gårdens kvalitetskött direkt till kund

Läs mer

Äkta svenskt hantverk

Äkta svenskt hantverk Äkta svenskt hantverk SIBES är ett av de ytterst få företag som finns kvar i Sverige som tillverkar kvalitetsbeslag. Vår tillverkning sker i egen fabrik i Småland. Vi har över 70 års erfarenhet av att

Läs mer

Informationsmemorandum

Informationsmemorandum Informationsmemorandum Badhuset Öret AB Badhuset i Jönköping AB Badhuset Installation AB KONFIDENTIELL INFORMATION INLEDANDE INFORMATION Badhuseti Jönköping AB Avsikten med detta informationsmemorandum

Läs mer

Skatter och bokföring Starta-Eget-Kurs SU Innovation 10 april 2013

Skatter och bokföring Starta-Eget-Kurs SU Innovation 10 april 2013 Skatter och bokföring Starta-Eget-Kurs SU Innovation 10 april 2013 Om Kyllenius Kyllenius hjälper företag att få en Effektiv ekonomi Vi hjälper våra kunder med löpande bokföring, deklarationer, löner och

Läs mer

Företagsbeskrivning. Vidare ombeds Du att inte delge information ur eller förevisa detta material för tredje man utan vårt medgivande.

Företagsbeskrivning. Vidare ombeds Du att inte delge information ur eller förevisa detta material för tredje man utan vårt medgivande. S E K R E T E S S K R A V Försäljningen av detta företag omgärdas av stor sekretess, som innebär att Du ombedes att inte kontakta ägare, företagsledning, anställda, revisor, bank eller andra till företaget

Läs mer

Bolag eller inte bolag? det är frågan

Bolag eller inte bolag? det är frågan Anläggningskonferens 2014-11-05 Bolag eller inte bolag? det är frågan Annika Nordqvist, 08-563 072 44 annika.nordqvist@se.gt.com Tomas Rosenqvist, 018-65 81 21 tomas.rosenqvist@se.gt.com Föreningen inskränkt

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR FENIX OUTDOOR AB (publ)

DELÅRSRAPPORT FÖR FENIX OUTDOOR AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR FENIX OUTDOOR AB (publ) -01-01 -09-30 Koncernens nettoomsättning uppgick till 577,8 (506,1) Mkr, en ökning med 14%. Koncernens rörelseresultat uppgick till 78,4 (63,7) Mkr, en ökning

Läs mer

Informationsmemorandum Moskosels Camping EXKLUSIV RÅDGIVARE SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING

Informationsmemorandum Moskosels Camping EXKLUSIV RÅDGIVARE SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING Informationsmemorandum Moskosels Camping EXKLUSIV RÅDGIVARE SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING 1 SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING Sveriges mest anlitade företagsmäklare Ett 30-tal medarbetare med god näringslivserfarenhet

Läs mer

Informationsmemorandum Däckplus AB EXKLUSIV RÅDGIVARE SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING

Informationsmemorandum Däckplus AB EXKLUSIV RÅDGIVARE SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING Informationsmemorandum Däckplus AB EXKLUSIV RÅDGIVARE SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING 1 SVENSK FÖRETAGSFÖRMEDLING Sveriges mest anlitade företagsmäklare Ett 30-tal medarbetare med god näringslivserfarenhet och

Läs mer

Presentation - Andra Kvartalet

Presentation - Andra Kvartalet Presentation - Andra Kvartalet Introduktion Bergman & Beving utvecklar, förvärvar och tillhandahåller starka varumärken för industri- och byggsektorn Building Materials Workplace Safety Tools & Consumables

Läs mer

Företagsbeskrivning. Maxi Tryck & Brodyr AB

Företagsbeskrivning. Maxi Tryck & Brodyr AB Företagsbeskrivning Maxi Tryck & Brodyr AB Inledande informadon Om objektbeskrivningen SyFet med denna företagsbeskrivning är ah ge en översiktlig informadon angående objektet och ah intressenter skall

Läs mer

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (7) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (1995:400), fråga om marknadsföring, rådgivnings- och upplysningsskyldighet, nyproduktion och överlåtelsehandlingar. Prövning av

Läs mer

Kvartalsrapport 1 2015-01-01 2015-03-31. Rootfruit Scandinavia AB 556717-1185 (ROOT)

Kvartalsrapport 1 2015-01-01 2015-03-31. Rootfruit Scandinavia AB 556717-1185 (ROOT) Kvartalsrapport 1 2015-01-01 2015-03-31 Rootfruit Scandinavia AB 556717-1185 (ROOT) 7 april 2015 Styrelsen för Rootfruit Scandinavia AB Rootfruit Scandinavia AB utvecklar, tillverkar och säljer premiumchips

Läs mer

Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö.

Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö. Vad är bakgrunden till TINYHOUSESWEDEN? Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö. Sökte lösning på ställa om till ny livsstil. Ett svar på vanliga omställningsfrågor; hur

Läs mer

Informa:onsmemorandum, Jönköping februari 2015 PROJEKT HÖGLANDETS STÅL AB

Informa:onsmemorandum, Jönköping februari 2015 PROJEKT HÖGLANDETS STÅL AB Informa:onsmemorandum, Jönköping februari 2015 PROJEKT HÖGLANDETS STÅL AB INLEDANDE INFORMATION Höglandets Stål AB - Objektnummer Avsikten med detta Informationsmemorandum ( IM ) är att intresserade parter

Läs mer

Enlight i linje med förväntningarna

Enlight i linje med förväntningarna Enlight i linje med förväntningarna Dataföreningen outsourcar drift och tjänster kring Datakörkortet till Enlight. Rörelseresultat efter avyttring av KPS -1,4 MSEK för kvartalet och 15,9 MSEK för rapportperioden.

Läs mer

Företagspresentation. www.micro-matic.se. Din leverantör av dryckesutrustning

Företagspresentation. www.micro-matic.se. Din leverantör av dryckesutrustning Din leverantör av dryckesutrustning Om oss Micro Matic Nordic är den multinationella Micro Matic-koncernens skandinaviska division. Micro Matic Nordic tillhandahåller global kunskap och erfarenhet till

Läs mer

Q Henrik Fischer, tf VD Magnus Teeling, CFO

Q Henrik Fischer, tf VD Magnus Teeling, CFO Q4 2013 Henrik Fischer, tf VD Magnus Teeling, CFO Q4 2013 I KORTHET Fortsatt tuffa marknadsvillkor i Europa, i synnerhet Holland Finland och England utvecklas väl Positiv utveckling i egna butiker och

Läs mer

Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång.

Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång. Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång. Mitt företagande På mig som företagare ställs det många krav. Den ena kunden önskar en sak och den andra kunden något helt annat. Trender svänger och modet

Läs mer

Delårsrapport Q2 för 2014/2015 2014-10-01 till 2014-12-31

Delårsrapport Q2 för 2014/2015 2014-10-01 till 2014-12-31 Delårsrapport Q2 för 2014/2015 2014-10-01 till 2014-12-31 1 Sammanfattning av delårsrapport (koncernen) Andra kvartalet 2014-10-01 till 2014-12-31 (tkr) Nettoomsättningen uppgick till 6 712 Rörelseresultatet

Läs mer

30 april 2014. Objektbeskrivning Industrifastigheten Göteborg Majorna 721:88 i Fiskhamnen

30 april 2014. Objektbeskrivning Industrifastigheten Göteborg Majorna 721:88 i Fiskhamnen 30 april 2014 Objektbeskrivning Industrifastigheten Göteborg Majorna 721:88 i Fiskhamnen 1 30 april 2014 Processen Avsikten med detta informationsmemorandum och tillhörande bilagor är att intresserade

Läs mer

1 (5) HEMTEX AB Org nr Delårsrapport 1 maj 31 oktober Hemtex AB

1 (5) HEMTEX AB Org nr Delårsrapport 1 maj 31 oktober Hemtex AB 1 (5) Delårsrapport 1 maj 31 oktober 2003 Hemtex AB 2 (5) Hemtex AB, organisationsnummer 556132-7056, får härmed avge delårsrapport för perioden 1 maj 2003 31 oktober 2003. INFORMATION OM VERKSAMHETEN

Läs mer

Fastighetsbeskrivning, augusti 2017 OSBY VERKSTADEN 1

Fastighetsbeskrivning, augusti 2017 OSBY VERKSTADEN 1 Fastighetsbeskrivning, augusti 2017 OSBY VERKSTADEN 1 INLEDANDE INFORMATION OSBY VERKSTADEN 1 Avsikten med denna Fastighetsbeskrivning är att intresserade parter ska beredas möjlighet att genomföra en

Läs mer

An ASSA ABLOY Group company. Assa Epok

An ASSA ABLOY Group company. Assa Epok An ASSA ABLOY Group company Assa Epok Assa AB utvecklar lås- och säkerhetssystem i takt med att samhället förändras och nya säkerhetskrav uppstår. Produkter från Assa kännetecknas av kvalitet, högsäkerhet,

Läs mer

DIGITAL KOMMUNIKATION

DIGITAL KOMMUNIKATION DIGITAL KOMMUNIKATION SIGNEX Lyft blicken och se möjligheterna... DIGITAL KOMMUNIKATION NÄR DEN ÄR SOM BÄST -INVESTERING FÖR FRAMTIDEN Inom detaljhandeln har man sett att rörliga bilder i butiken ökar

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD

Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD I. Utvecklingen 2011 II. Renodlingen III. Marknad och strategi IV. Framtidsutsikter Utvecklingen under året Försäljningen uppgick till 375,6 MSEK (386,8) Rörelseresultatet

Läs mer

Solkraft. Bra Miljöval Anläggningsintyg. 1. Ansökande näringsidkare (i avtalet kallad Producenten) Kontaktperson. 3. Producentens revisor

Solkraft. Bra Miljöval Anläggningsintyg. 1. Ansökande näringsidkare (i avtalet kallad Producenten) Kontaktperson. 3. Producentens revisor Bra Miljöval Anläggningsintyg Solkraft 2009 Denna handling är en Ansökan om Anläggningsintyg för Produktionsenhet vars produktion skall ingå i en Produkt märkt med Bra Miljöval. Ansökan skickas till: Naturskyddsföreningen

Läs mer

Waldir AB offentliggör ett kontant budpliktsbud om 40,50 kronor per aktie i NetOnNet AB (publ)

Waldir AB offentliggör ett kontant budpliktsbud om 40,50 kronor per aktie i NetOnNet AB (publ) Erbjudandet lämnas inte, och detta pressmeddelande får inte distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till, och inga anmälningssedlar kommer att accepteras från eller på uppdrag av aktieägare,

Läs mer

REvolution i e-handeln!

REvolution i e-handeln! REvolution i e-handeln! NU ÖPPNAR VI PLORIO nätshopping i verkligheten Du får en fysisk butik för dina varor Du och dina kollegor drar kunder till varandra Dina kunder kan känna på och prova varorna Du

Läs mer

Atria Strategier & Visioner

Atria Strategier & Visioner Atria Strategier & Visioner Innehåll Presentation av Atria Vår omvärld Våra framtidplaner - Tillväxt planer - Sardus Stort behov av svensk råvara Atria Koncern Abp Atria Koncern Abp är ett i grunden finskt

Läs mer

FÖRETAG TILL SALU. Länia har alltid 150-200 objekt till salu på www.lania.se. Länia- störst på ägarledda företag.

FÖRETAG TILL SALU. Länia har alltid 150-200 objekt till salu på www.lania.se. Länia- störst på ägarledda företag. FÖRETAG TILL SALU Länia har alltid 150-200 objekt till salu på www.lania.se Länia- störst på ägarledda företag. Region: Sydost - Småland och Blekinge Nr 8 Aug 2012 Det är vi som är Länia Sydost Niclas

Läs mer

Slutanvändare innebär en person eller enhet som köper produkterna utan att sälja dem vidare kommersiellt.

Slutanvändare innebär en person eller enhet som köper produkterna utan att sälja dem vidare kommersiellt. Genom att klicka på Acceptera och godkänn till dessa allmänna villkor för auktoriserade återförsäljares försäljning av B&O PLAY, inkl. bilagor, bekräftar jag (i) att jag har befogenhet att göra åtaganden

Läs mer

Hyresavtal för Matekan, Byske havsbad

Hyresavtal för Matekan, Byske havsbad 1 Hyresavtal för Matekan, Byske havsbad 1 Parter Mellan upplåtaren och hyresgästen har träffats följande hyresavtal. Upplåtare Organisationsnummer 212000-2643 Skellefteå kommun, kultur- och fritidskontoret

Läs mer

KABE HUSVAGNAR AB (publ)

KABE HUSVAGNAR AB (publ) KABE HUSVAGNAR AB (publ) DELÅRSRAPPORT 1 januari 31 mars 2001 Koncernens omsättning blev 110.2 Mkr (få 113.5). För jämförbara enheter ökade omsättningen med 5,4%. Koncernens resultat efter finansiella

Läs mer

Nyckeltal för E-handeln

Nyckeltal för E-handeln Nyckeltal för E-handeln 2012-2013 Om undersökningen Detta är första året som Svensk Distanshandel tar fram en undersökning om olika nyckeltal specifika för e-handeln. Det finns i dagsläget flera rapporter

Läs mer

Kärnvärden Volvo Group Headquarters

Kärnvärden Volvo Group Headquarters Volvokoncernen 2013 2 2013 3 2013 4 2013 Kärnvärden 5 2013 6 2013 Volvokoncernens organisation Group Trucks Sales & Marketing EMEA Group Trucks Sales & Marketing Americas Group Trucks Sales & Marketing

Läs mer

Leveransvillkor. Gäller from 1 oktober 2009.

Leveransvillkor. Gäller from 1 oktober 2009. Leveransvillkor Gäller from 1 oktober 2009. Vi hälsar Dig välkommen som kund till oss. Vi skall tillsammans med Dig se till att Din butik har ett optimalt sortiment och bra förutsättningar för att sälja

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009 Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 3,7 (-) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari juni Omsättningen minskade med 51 % till 2 156 tkr (4 409 tkr) Orderingången

Läs mer

Swedencare Bolagspresentation

Swedencare Bolagspresentation Swedencare Bolagspresentation SWEDENCARE EVENTUELL NOTERING PÅ FIRST NORTH Swedencare AB ( Swedencare eller Bolaget ) utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter inom hälsa på den globala husdjursmarknaden

Läs mer

Bokslutskommuniké 2015-01-01 2015-12-31. Rootfruit Scandinavia AB 556717-1185 (ROOT)

Bokslutskommuniké 2015-01-01 2015-12-31. Rootfruit Scandinavia AB 556717-1185 (ROOT) Bokslutskommuniké -01-01 -12-31 Rootfruit Scandinavia AB 556717-1185 (ROOT) 26 FEBRUARI Styrelsen för Rootfruit Scandinavia AB Rootfruit Scandinavia AB utvecklar, tillverkar och säljer premiumchips av

Läs mer

Fastighetsbeskrivning, December Rydaholms Plåtslageri och Mekaniska Verkstad AB

Fastighetsbeskrivning, December Rydaholms Plåtslageri och Mekaniska Verkstad AB Fastighetsbeskrivning, December 2016 Rydaholms Plåtslageri och Mekaniska Verkstad AB INLEDANDE INFORMATION Rydaholms Plåtslageri och Mekaniska Verkstad AB Avsikten med denna Fastighetsbeskrivning är att

Läs mer

Q3 2013. Arthur Engel, VD Henrik Fischer, tf VD Magnus Teeling, CFO

Q3 2013. Arthur Engel, VD Henrik Fischer, tf VD Magnus Teeling, CFO Q3 2013 Arthur Engel, VD Henrik Fischer, tf VD Magnus Teeling, CFO Q3 2013 I KORTHET Fortsatt tuffa marknadsvillkor i Europa, i synnerhet Holland Finland och England utvecklas väl Positiv utveckling i

Läs mer

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN VÄLKOMMEN! ADI är den marknadsledande distributören av brand- och säkerhetsprodukter och har bedrivit verksamhet i över 30 år. Vi säljer allt från video- till brandsäkerhetslösningar

Läs mer

Delårsrapport. LunchExpress i Sverige AB (PUBL) januari - juni 2010

Delårsrapport. LunchExpress i Sverige AB (PUBL) januari - juni 2010 26 augusti 2010 Göteborg, Sverige Delårsrapport LunchExpress i Sverige AB (PUBL) januari - juni 2010 * Nettoomsättning för perioden 10,4 Mkr (5,6 Mkr) * Resultat efter finansnetto -3,2 Mkr (-2,6 Mkr) *

Läs mer

Presentation - Tredje Kvartalet

Presentation - Tredje Kvartalet Presentation - Tredje Kvartalet Introduktion Bergman & Beving utvecklar, förvärvar och tillhandahåller starka varumärken för industri- och byggsektorn Building Materials Workplace Safety Tools & Consumables

Läs mer

Fas1ghetsbeskrivning. Stenson Garage AB med fas1gheten Jönköping Hedenstorp 1:93

Fas1ghetsbeskrivning. Stenson Garage AB med fas1gheten Jönköping Hedenstorp 1:93 Fas1ghetsbeskrivning Stenson Garage AB med fas1gheten Jönköping Hedenstorp 1:93 1 Innehåll Inledande informa'on 3 Förvärvserbjudande 4 FörutsäEningar för bud 5 Fakta om fas'gheten 6-7 Bilder 8 Ritning

Läs mer

VDs anförande Positivt första år som självständigt bolag. Årsstämma augusti 2018

VDs anförande Positivt första år som självständigt bolag. Årsstämma augusti 2018 VDs anförande Positivt första år som självständigt bolag Årsstämma 2018 22 augusti 2018 21 JUNE 2017 2 Fragmenterad marknad med många marknadsaktörer Marknadens värdekedja för industriförnödenheter och

Läs mer

Bästa Q1 i företagets historia

Bästa Q1 i företagets historia Delårsrapport 2013-07-01 till 2013-09-30 TiksPac AB (publ) 556856-0063 Bästa Q1 i företagets historia TiksPac-konceptet gör skillnad och skapar attityder som säger att det inte är okej att skräpa ner!

Läs mer

NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 2018

NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 2018 NEW NORDIC HEALTHBRANDS AB (PUBL) TREMÅNADERSRAPPORT JANUARI - MARS 28 Q 28 Q 27 HELÅR 27 Nettoomsättning, ksek 88 46 8 98 344 739 Ändring i lokala valutor, procent 6, 2,3 Bruttoresultat, ksek 6 595 54

Läs mer

ANBUDSUNDERLAG Verksamhet och inkråm

ANBUDSUNDERLAG Verksamhet och inkråm Advokatfirman BERGMAN & PERSSON ANBUDSUNDERLAG Verksamhet och inkråm Sjöberghs i Sverige AB försattes i konkurs 2012-01-23 av Helsingborgs tingsrätt. Till konkursförvaltare förordnades Advokat Anders Persson,

Läs mer

Halvårsrapport. Eatgood Sweden AB

Halvårsrapport. Eatgood Sweden AB Halvårsrapport Q2 Eatgood Sweden AB 2017-04-01-2017-06-30 Borås 20170829 Halvårsrapport EatGood Sweden AB Kvartal 2, 1 april - 30 juni 2017 Halvårsrapport andra kvartalet 2017 Med fortsatt fokus på försäljning

Läs mer

Fastighetsbeskrivning Vindön, Henån Fastigheten: Gårehogen 1:131 och Gårehogen 1:132

Fastighetsbeskrivning Vindön, Henån Fastigheten: Gårehogen 1:131 och Gårehogen 1:132 Fastighetsbeskrivning 3640 Vindön, 473 91 Henån Fastigheten: Gårehogen 1:131 och Gårehogen 1:132 Inledande information Om objektbeskrivningen Syftet med denna fastighetsbeskrivning är att ge en översiktlig

Läs mer

Sign On i Stockholm AB (publ) Delårsrapport (1 januari 30 juni)

Sign On i Stockholm AB (publ) Delårsrapport (1 januari 30 juni) Sign On i Stockholm AB (publ) Delårsrapport (1 januari 30 juni) NETTOOMSÄTTNING FÖR ANDRA KVARTALET 4,4 MKR (3,0 MKR) EN ÖKNING MED 46,7% JÄMFÖRT MED FÖREGÅENDE ÅR. NETTOOMSÄTTNING FÖR HALVÅRET 9,5 MKR

Läs mer

Skyltstället Franchise

Skyltstället Franchise Skyltstället Franchise Erbjuder dig som idag driver ett skyltföretag eller du som går i tankar om att starta ett, en unik möjlighet till att lyckas! Skyltstället hälsar er välkomna in i en värld av nya

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter Bakgrund Information om behandling av personuppgifter Mäklarföretaget samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för ett förmedlingsuppdrag. Du kan finnas registrerad med personuppgifter

Läs mer

Informationsmemorandum CAFÉ LOTSUTKIKEN

Informationsmemorandum CAFÉ LOTSUTKIKEN Informationsmemorandum CAFÉ LOTSUTKIKEN INLEDANDE INFORMATION Café Lotsutkiken AB Avsikten med detta informationsmemorandum är att intresserade parter ska beredas möjlighet att genomföra en inledande värdering

Läs mer

ALF Infravärme. Nordisk Distributör - Nor veco AB www.nor veco.se

ALF Infravärme. Nordisk Distributör - Nor veco AB www.nor veco.se ALF Infravärme Nordisk Distributör - Nor veco AB www.nor veco.se ALF - Infravärme En av de bästa Infravärmare alternativen som marknaden kan erbjuda idag. Förutom att den är energieffektiv så är den också

Läs mer

Riktlinjer för Österåkers kommun avseende gåvor, finansiella bidrag och sponsring

Riktlinjer för Österåkers kommun avseende gåvor, finansiella bidrag och sponsring Sammanträdesprotokoll för Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-06-18 1} AU 6:14 Dnr. KS 2013/296-020 Riktlinjer för Österåkers kommun avseende gåvor, finansiella bidrag och sponsring Arbetsutskottets förslag

Läs mer

FINEPART SWEDEN AB (PUBL)

FINEPART SWEDEN AB (PUBL) FINEPART SWEDEN AB (PUBL) 556883-1063 DELÅRSRAPPORT 1 DEN 31 MAJ 2017 JANUARI MARS 2017, KVARTAL 1 Rörelsens intäkter uppgick till 885 tkr(218). Rörelsens kostnader uppgick till -2466 tkr(-1424). Rörelseresultatet

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

Vi är industrimännen som blivit företagsmäklare för att vi kan hjälpa dig att få ett bättre utgångsläge vid

Vi är industrimännen som blivit företagsmäklare för att vi kan hjälpa dig att få ett bättre utgångsläge vid Vi är inte som andra företagsmäklare. Vi är företagsmäklarna som lever i tillverkningsindustrin. Det ger dig avgörande fördelar. Vi är industrimännen som blivit företagsmäklare för att vi kan hjälpa dig

Läs mer

Helhetslösning vid Ägarförändring

Helhetslösning vid Ägarförändring Helhetslösning vid Ägarförändring Ägarskiftesgruppen Är det dags att planera inför en framtida generationsväxling? Vi är med dig under hela ägarskiftesprocessen! Några av Sveriges ledande aktörer inom

Läs mer

OBJEKTKATALOG. Från vårt regionskontor i Öst Maj 2012

OBJEKTKATALOG. Från vårt regionskontor i Öst Maj 2012 OBJEKTKATALOG Från vårt regionskontor i Öst Maj 2012 Fler företag finner Du på vår hemsida www.sffab.se Mer än 30 års erfarenhet och 3 500 transaktioner SFF i Östergötland Södermanland - Västervik Svensk

Läs mer

Årsstämma 12 maj 2015 i Höganäs VD presentation, Alex Molvin. #1 inom poolvärmepumpar och pooltak

Årsstämma 12 maj 2015 i Höganäs VD presentation, Alex Molvin. #1 inom poolvärmepumpar och pooltak Årsstämma 12 maj 2015 i Höganäs VD presentation, Alex Molvin Gullberg & Jansson AB (publ) i korthet Snabbväxande miljöteknikföretag i swimmingpool- och spabranschen, specialiserad på energibesparande poolvärmepumpar

Läs mer

Anbudsförfrågan Extern utvärdering av strukturfondsprojekt

Anbudsförfrågan Extern utvärdering av strukturfondsprojekt Anbudsförfrågan Extern utvärdering av strukturfondsprojekt Stiftelsen Inova i Wermland är en företagsinkubator som stödjer utvecklingen av unika affärsidéer till växande aktiebolag. Inova är en del av

Läs mer

Moment 4 Projektmetodik. Daniel Nordström

Moment 4 Projektmetodik. Daniel Nordström Moment 4 Projektmetodik Daniel Nordström Presentationens innehåll Projekt Projektmetodik Projektets olika faser Dokumentation av projektet Nätverk och nätverkande Förstudie (Affärsplan del 1) Länkar Projekt

Läs mer

Presentation av New Wave Group AB C-12

Presentation av New Wave Group AB C-12 Presentation av C-12 Affärsidé New Wave Group är ett tillväxtföretag som skapar, förvärvar och utvecklar märkesvaror åt profilmarknaden (företagsmarknaden) och konsumentmarknaden, främst inom kläd-, accessoar-

Läs mer

Henrik Bunge, VD Daniel Grohman, CFO

Henrik Bunge, VD Daniel Grohman, CFO Henrik Bunge, VD Daniel Grohman, CFO Q3 2017 I KORTHET Varumärkesförsäljningen minskar något -1%. Underkläder är produktgruppen som tappar medan sportkläder och skor växer kraftigt. Sportkläder växer med

Läs mer

VERKSAMHETSBESÖK. GENOMFÖRT AV M I EDA Partiföreningen på G MODERATERNA I EDA BESÖKER VARJE MÅNAD FÖRETAG, VERKSAMHETER OCH ÖVRIGA

VERKSAMHETSBESÖK. GENOMFÖRT AV M I EDA Partiföreningen på G MODERATERNA I EDA BESÖKER VARJE MÅNAD FÖRETAG, VERKSAMHETER OCH ÖVRIGA VERKSAMHETSBESÖK GENOMFÖRT AV M I EDA Partiföreningen på G MODERATERNA I EDA BESÖKER VARJE MÅNAD FÖRETAG, VERKSAMHETER OCH ÖVRIGA FÖRETAGSBESÖK 2013-10 - 01. BALKANBODEN Ägaren Hisen Mezin har full koll

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter Bakgrund Information om behandling av personuppgifter Köpare Säljare Spekulanter Best of Homes Fastighetsmäklare samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för ett förmedlingsuppdrag. Du

Läs mer

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Inbjudan till företrädesemission av aktier i PromikBook AB (publ) Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Vårt mål är att vara det självklara systemet för företagskonsulter, redovisningskonsulter

Läs mer

New Nordic Healthbrands AB (publ) Tremånadersrapport januari - mars 2016

New Nordic Healthbrands AB (publ) Tremånadersrapport januari - mars 2016 New Nordic Healthbrands AB (publ) Tremånadersrapport januari - mars 2016 Q1 2016 Q1 2015 HELÅR 2015 Nettoomsättning, ksek 74 576 72 947 298 485 Ändring i lokala valutor, procent 5,1 10,2 5,0 Bruttoresultat,

Läs mer

Bolagsordning för Kungälv Energi AB

Bolagsordning för Kungälv Energi AB Bolagsordning för Kungälv Energi AB Bolagsordning Ingår i Kungälvs kommuns författningssamling enligt beslut 2015-12-10 KF 315/2015 KS2015/1382 Diarienummer: Dokumentansvarig: Beredande politiskt organ:

Läs mer

rial e smat g in sn Vi

rial e smat g in sn Vi Visningsmaterial 2 VISNIM 5 På visningen Här hittar du produkter som gör din visning lättare och som hjälper dig att presentera företaget snyggt och proffsigt. Allt från visningsbockar, visningsprospekt

Läs mer

Affärsplanen. Affärsidé. www.coompanion.se

Affärsplanen. Affärsidé. www.coompanion.se Affärsplanen Kom igång med er verksamhet med en affärsplan! Skriv ned er affärsidé, göra en omvärldsanalys och beskrivning av er marknad på så vis får ni god kunskap i hur ert kooperativ eller ekonomiska

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Fastighet med träförråd Gotland

Fastighet med träförråd Gotland Projektnr. 12053855 Diarienr. 2042/2014 Fastighet med träförråd Gotland E-bud Fastigheten säljs genom e-bud. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren. Budgivningen startar den 2014-08-19 och är öppen minst

Läs mer