bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM"

Transkript

1 bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

2 DIGITAL PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIV EKONOMISK TILLVÄXT bizhub PRO 951 är det idealiska bassystemet för svartvit produktion som ger möjlighet att utöka kapaciteten i efterhand. Systemet erbjuder stabila utskriftsfunktioner, förstklassig kvalitet samt mängder av olika efterbehandlingsalternativ och anslutningsmöjligheter. bizhub PRO 951 har ett ett antal funktioner som gör det möjligt att öka intäkterna från digitaltryck. Snabba leveranser, med produktion inom några få timmar i stället för dagar, är nyckeln till framgångsrikt digitaltryck. Ett system som ska uppfylla dessa krav måste vara fullständigt tillförlitligt. Trycksakerna som produceras måste hålla högsta kvalitet inom alla avseenden. Trycksakerna måste vara av jämn och mycket hög kvalitet. Och verktyg för styrning av utskriftskvaliteten är extremt viktiga för dig. Systemet som uppfyller alla dessa krav ska kunna integreras i den befintliga miljön med minimal arbetsinsats samtidigt som maximal automatisering ska effektivisera dina arbetsflöden. Om du ställer dessa krav ska du titta närmare på bizhub PRO 951. Troligtvis kommer du att upptäcka att systemet klarar mer än du kunnat föreställa dig! Du vill utöka ditt produktutbud och hitta nya sätt att locka och behålla dina kunder. Samtidigt är kostnadsbesparingar och optimerade marginaler för trycksaksproduktionen avgörande för din konkurrenskraft.

3 bizhub PRO 951 INTRO/FÖRDELAR 2/3 HÖGKLASSIG PRODUKTION MED HÖG FLEXIBILITET Jämn produktivitet Tryckeriet producerar mer och expressuppdrag levereras utan problem, vilket ger dig möjlighet att utöka verksamheten i takt med att kraven ökar: Nyckeln till framgång är bizhub PRO 951. Som stabil basenhet för stadig lönsamhet levererar den tillförlitlig produktion som ger både dig och kunderna ökad trygghet. Med en maximal utskriftshastighet på 95 sidor per minut (A4) arbetar denna maskin optimalt för långsiktig produktionsstabilitet också tack vare verktyg som CS Remote Care. Enastående hög utskriftskvalitet Den oslagbara kvaliteten ger ökad konkurrenskraft och skapar nya affärsmöjligheter. Konica Minoltas avancerade teknik möjliggör detta även för svartvit produktion på instegsnivå. Simitri HD polymeriserad toner garanterar t.ex jämn reproduktion av text och linjer med högsta kvalitet tack LED-skrivarhuvudets upplösning på x dpi. Tone Curve Utility ger operatören total kontroll och flexibla optimeringsmöjligheter för alla typer av uppdrag. Det är dessa funktioner som möjliggör högsta produktkvalitet och utgör grunden för långsiktiga affärsrelationer med dina kunder. Flexibel efterbehandling Möjligheten att skapa nya trycksaksprodukter, nya tjänster och att göra extrema utgiftsbesparingar för ökade marginaler och lönsamhet är några av huvudfördelarna med bizhub PRO 951. Utöver extremt hög utskriftskvalitet erbjuder systemet omfattande efterbehandlingsmöjligheter som t.ex. häftning och automatisk ringbindning i kombination med stor valfrihet för papperssorter (t.ex. 300 g/m 2 för duplex och möjlighet till 350 g/m 2 från pappersmatningsenhetens kassetter). Alla efterbehandlingsenheter levereras som moduler vilket innebär att systemet kan skräddarsys efter dina behov. bizhub PRO 951 sätter standarden för flexibilitet. Flexibel drift bizhub PRO 951 erbjuder hög komfort och smidig hantering som inte bara minskar arbetskostnaderna utan även de dolda kostnaderna med hjälp av smarta programlösningar. En rad olika gränssnitt möjliggör fullständig integrering i befintliga datanätverk för generering av redovisningsuppgifter eller integrering i dokumenthanteringssystem för smidig köhantering. Enheten uppfyller alla tekniska krav som moderna tryckerier ställer.

4 bizhub PRO 951 TEKNIK bizhub PRO 951 producerar högklassiga trycksaker tack vare en rad olika specialutvecklade tekniska lösningar som tillsammans garanterar högupplösta utskrifter av högsta klass. Utskriftskvaliteten är absolut jämn från första till sista sidan och även mellan olika jobb. Den oslagbara kvaliteten övertygar kunder med extremt höga krav.

5 bizhub PRO 951 TEKNIK 4/5 LED-skrivarhuvud på x dpi bizhub PRO 951 har en utskriftsupplösning på dpi på bredden och höjden tack vare ett avancerat LEDskrivarhuvud (LPH). Denna teknik förbättrar reproduktionen av små teckensnitt och den täta rastreringen ger jämnare reproduktion av halvtoner. Simitri HD-toner Simitri HD-toner är utvecklad av Konica Minolta och använder en polymeriseringsteknik som ger mindre och mer enhetligt formade tonerpartiklar för ökad utskriftsupplösning. Polymeriserad toner har även en lägre fixeringstemperatur vilket innbär att utskrifterna blir slätare. Tack vare oljefri fixering blir finishen naturlig med minimal glans kvalitet som kan mäta sig med offsettryck. Tonerråvaran innehåller cirka 10 % biomassa vilket minskar miljöeffekterna. Användardefinierade raster och Tone Curve Utility Med färdiga inställningsfiler (två typer med tre mönster vardera) samt alternativa rasterpunktsinställningar kan användaren välja den lämpligaste rastreringen för varje enskilt uppdrag. Print station levereras med en standardkontrollenhet samt Konica Minoltas program Tone Curve Utility som används för att finjustera utskriftsinställningarna. Tekniken möjliggör justering av färgintensitet och kontrast inom ett brett intervall utan att påverka text som behåller 100 % densitet. Individuella inställningar för olika kunder kan sparas och läsas in efter behov. För uppdrag där färgdokument ska reproduceras i svartvitt gör CIE-färgsystemet det möjligt att konvertera färger med mycket hög precision genom exakt gråskalekalibrering och kontrollerad kollaps av skuggade områden. Schemahantering Med det integrerade schemaverktyget i bizhub PRO 951 får operatören en översikt över all information för smidig hantering av köade utskriftsjobb. Översikten visar alla pågående jobb och viktiga detaljer, bland annat papperssorter samt en tidslinje som anger produktionskapaciteten. Operatören kan visa uppdaterade och detaljerade översikter över pausade och reserverade jobb. System med transferbälte bizhub PRO 951 är utrustad med ett specialkonstruerat transferbälte som förbättrar pappersframmatningen och kvaliteten på överförda bilder. Tack vare att hela papperets yta fäster på bältet uppstår inga mellanrum och tonern appliceras alltid jämnt.

6 bizhub PRO 951 AFFÄRSMÖJLIGHETER Det pågår stora förändringar i tryckeribranschen. Den ekonomiska nedgången har lett till färre tryckerier och de totala volymerna har minskat. Allt fler trycksaker har börjat publiceras i elektroniskt format. Välinformerade tryckeribolag är medvetna om att de måste öka vinstmarginalerna och generera nya intäktskällor för att kunna överleva. Med hänsyn till dessa förutsättningar har Konica Minolta Business Solutions Europe lanserat Digital1234 ett omfattande verksamhetsutvecklingsprogram som fokuserar på kundens möjligheter att effektivisera och vidareutveckla verksamheten. Huvudfrågan är: Hur kan vi snabbt förbättra affärsmöjligheterna? Det enkla svaret är genom att minska utgifterna, öka vinstmarginalerna, lägga till nya tjänster och göra verksamheten mer produktiv. Digital1234 är tänkt att vara enkelt och uppmuntrar företag att bygga utvecklingen på nya affärsidéer och på så vis förbättra verksamheten. Kunden får rådgivning om hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras. Det grundläggande konceptet innehåller dessa fyra steg samt råd för affärsprocessen. Varför ska vi investera i denna möjlighet? Hur passar konceptet in i den nuvarande verksamheten? Finns det någon som har genomfört det och kan berätta om det? Vilka åtgärder ska vi vidta för att lyckas med den nya affärsmöjligheten? Digital1234 består av olika rapporter skrivna av ett antal branschexperter som undersöker olika affärsmöjligheter, med frågan varför? som utgångspunkt Det andra steget fokuserar på hur? med hjälp av ett antal utvärderingsfrågor som sammanställts av en panel med internationella och oberoende branschexperter. Det tredje steget vem? består av olika fallstudier och det fjärde steget innehåller nedladdningbara dokument som hjälper kunden att utveckla verksamheten, t.ex. affärsinriktade implementeringsguider som skrivits av branschkonsulter. DIGITAL enabling your business Digital1234 Affärsutvecklingsprogrammet Digital1234 är avsett att hjälpa tryckeribolag att hitta metoder för att spara pengar, öka lönsamheten, skapa nya tjänster/produkter och öka produktiviteten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras.

7 bizhub PRO 951 AFFÄRSMÖJLIGHETER 6/7 Webb till tryck Förr inlämnades och behandlades alla tryckuppdrag manuellt. I takt med användningen av Internet har de flesta tryckerier insett värdet av en webbportal där kunderna kan ladda upp filerna som ska tryckas. Vid beställning via Internet ingår: uppladdning av utskriftsdata, prisuppgift/offert, provtryck, statusinformation om uppdraget, automatisk koppling till betallösningar och administration o.s.v. Med Webb till tryck finns tryckeriet tillgängligt dygnet runt för automatiserad trycksaksbeställning och ökad effektivitet - samtidigt som manuella steg i beställningsprocessen elimineras. Variabeldatatryck Vilken är den mest unika egenskapen hos digitaltryck? Varje enskild sida i en upplaga kan anpassas för att skapa ett unikt, målinriktat och relevant budskap för varje mottagare. Detta kallas Variabeldatatryck (VDP). Direktutskick kan göras personligare: Bästa herr/fru. blir Bäste Peter. Detta ger ett unikt mervärde som inte kan fås med traditionellt tryck. Studier har visat att budskapet har större genomslagskraft: ju mer målinriktat budskapet är, desto effektivare blir det. I genomsnitt ger personligt anpassat marknadsföringsmaterial 31% högre vinst jämfört med allmänt marknadsföringsmaterial. Som trycksaksleverantör kan du debitera mer för VDP-uppdrag och kunden får bättre respons på utskicken. Ökad vinst för tryckeriet ökad vinst för kunden.

8 bizhub PRO 951 HÖGPRESTERANDE INSTEGSMODELL INBLADNING Ibladningsenhet (tillval) med två fack och kapacitet på upp till 400 ark UTSKRIFTSKAPACITET Upp till ark Separata extrafack Separat utmatningsfack för häften EFTERBEHANDLINGSALTERNATIV Häftesefterbehandlare för häften med upp till 20 ark (80 sidor), sadelhäft med klippmekanism för klammer och häftning av upp till 100 ark, hålslag, multihålslag (GBC), automatisk ringbindare

9 bizhub PRO 951 DETALJER 8/9 PEKSKÄRM Mycket lättanvänd funktionspanel med färgpekskärm, vinklingsbar KRAFTFULL KONTROLLENHET Snabb integrerad RIP för exceptionell produktivitet VAL AV PAPPERSENHETER LU-409: Storkassett för A4 LU-410: Storkassett för SRA3 PF-706: Pappersmatningsenhet med 3 kassetter SVARTVIT SKRIVARE Upp till 95 sidor/minut för A4 / 55 sidor per minut för A3 Maxvolym på 1,5 miljoner utskrifter Utskriftsupplösning på x dpi Duplex på upp till 300 g/m 2 TEKNIK Simitri HD-toner Förbättrade Dmax-inställningar Miljöanpassad teknik

10 bizhub PRO 951 imponerar med sin höga rippningsoch utskriftshastighet och erbjuder funktioner som hjälper både kommersiella tryckerier och interntryckerier att hålla en hög och jämn produktionstakt och tillgodose kundernas krav. Kontrollenheten använder den senaste tekniken från Intel och är inbyggd i huvudenheten. bizhub PRO 951 KONTROLLENHET Optimerad jobbhantering bizhub PRO 951 erbjuder hög rippningshastighet som tidigare inte funnits för denna maskinklass och hanterar smidigt krävande uppdrag. Enheten hanterar även JDF- JMF vilket säkerställer fullständig och smidig integrering i alla produktionsmiljöer. Kontrollenheten säkerställer optimal jobbhantering och kapacitet för stora produktionsvolymer på kortast möjliga tid. Kontrollenheten har fullt stöd för CIE-färgsystemet och förbättrar reproduktionen av färgdokument. RGB-färgdata konverteras till CIEfärgsystemet för att ge mycket finare gråskalor med högre grad av differentiering vilket inte kan åstadkommas vid färgutskrift utan konvertering.

11 bizhub PRO 951 KONTROLLENHET 10/11 Tone Curve Utility Konica Minoltas Tone Curve Utility är ett smart verktyg för finjustering av rippningsinställningar, t.ex. raster- och tonkurvor samt funktioner för anpassning av rastervinklar och rasterpunktformer. Operatören kan välja mellan olika standardtonkurvor och snabbt och enkelt skapa egna kurvor med dra-och-släpp-funktionerna. Exempelvis kan anpassade inställningar för kontrollenheten sparas och sedan snabbt läsas in i skrivardrivrutinen. Denna omfattande funktionalitet ger operatören flexibel kontroll över kvalitetsoptimeringen. Utskrift med standardtonkurva Utskrift med ny tonkurva Reducering av maxdensiteten påverkar inte texten som behåller 100 % densitet. EFI Fiery Central/Solo Med EFI Fiery Central/Solo kan skrivaren kontrolleras och styras via Fiery Command WorkStation. Den förenar den operativa miljön genom att hantera flera skrivare med ett enda intuitivt gränssnitt. Med tillvalet Fiery Impose-JobMaster får du en perfekt assistenten som hjälper dig att på ett proffsigt sätt sätta samman komplexa dokument. Du kan importera skanningar, skapa flikar samt redigera och numrera under arbetets gång. Fördelarna med multi Fiery-drivna skrivarmiljöer är: - Du har full kontroll över alla utskriftsenheter: alla skrivare kan styras från ett gränssnitt. - Upp till tre enheter kan anslutas och grupperas för att användas i arbetsflöden (t.ex. Color Split, Volume Balancing, automatisk omdirigering vid eventuella utskriftsstopp osv.). Papperskatalog Papperskatalogen är ytterligare en funktion på bizhub PRO 951 som ökar effektiviteten och maximerar produktionen. När papperskatalogen har programmerats behöver inte operatören veta var papperssorten som krävs för ett visst jobb förvaras. När operatören förbereder produktionen väljer han/hon helt enkelt önskad papperssort i papperskatalogen. Pappersorterna i katalogen kan även ges beskrivande namn som t.ex. Brevpapper standard. Detta underlättar hanteringen för användarna ytterligare.

12 ULTIMAT MÅNGSIDIGHET FRÅN BÖRJAN TILL SLUT Produktion av högklassiga trycksaker kräver professionell hantering av hela processen från själva tryckningen till efterbehandlingen och som alltid är flexibilitet nyckeln till framgång! Storkassett A4, LU-409 LU-409 ökar bizhub-produktionssystemets papperskapacitet till ark. Kassetten hanterar många olika papperssorter och pappersvikter mellan 40 och 300 g/m 2. Dubbelsidig utskrift/ duplex Enkelsidig utskrift Mixmedia vita/färgade ark från olika kassetter Mixplex enkel-/ dubbelsidigt under drift Kombinerad mixplex/ mixmedia Storkassett SRA3, LU-410 Utrustad med högkapacitetskassetten LU-410 har en digital bizhub-press en total papperskapacitet på ark och kan skriva ut på olika pappersformat och -sorter inklusive SRA3-format (324 x 483 mm) och hantera pappersvikter från 40 till 300 g/m 2. Dubbelsidig utskrift/ duplex Enkelsidig utskrift Mixmedia vita/färgade ark från olika kassetter Mixplex enkel-/ dubbelsidigt under drift Kombinerad mixplex/ mixmedia Pappersmatningsenhet PF-706 Pappersmatningsenheten PF-706 utökar papperskapaciteten med 3 kassetter för en total kapacitet på ark och hanterar pappersvikter mellan 40 och 350 g/m 2. Möjligheten att mata papper från alla kassetter ger ökad flexibilitet Dubbelsidig utskrift/ duplex Enkelsidig utskrift Mixmedia vita/färgade ark från olika kassetter Mixplex enkel-/ dubbelsidigt under drift Kombinerad mixplex/ mixmedia

13 bizhub PRO 951 TILLVAL 12/13 Z-vikningsenhet ZU-608 Z-vikningsenheten och hålslagningsenheten kan vika A3-ark och reducera dem till A4-format. Med rätt kombination av utrustning kan Z-vikta ark hålslås och/ eller infogas i broschyrer vilket ökar trycksaksutbudet ytterligare. Hålslagning fyra hål Ej svenskt hålslag Hålslagning två hål Z-vikning Multihålslagningssenhet (GBC) GP-501 Multihålslagningsenheten ger hög hålslagningskapacitet vid full produktionshastighet för efterföljande spiralbindning. Systemet har flera olika stansar för vanliga mönster, bland annat för bindning med metallspiral (velo) och plast (kam). Multihålslagning Automatisk ringbindare GP-502 Det smarta valet för kunder som söker en enhet som kan detektera korrekt bindningsformat och sedan binda buntar med ett bindningselement för alla format. Med GP-502 kan upp till 102 ark bindas åt gången vilket ger tryckerier möjligheten att producera högklassiga dokument på kort tid. Ringbindning Häftningsenhet FS-532 Genom att utrusta bizhub-systemet med en häftningsenhet får tryckeriet ett system som kan häfta olika positioner för smidig och tillförlitlig framställning av manualer, rapporter och andra typer av omfattande dokument. Enheten häftar upp till 100 ark åt gången vid full produktionshastighet och klipper universalklammer till korrekt längd under processen. Automatisk sicksacksortering och gruppering finns även att få. Utmatningskapaciteten är ark. FS-532 kan uppgraderas med hålslag och inbladning som tillval. Hörnhäftning Inbladning av färgomslag Tvåpunktshäftning Inbladning av färgark Hålslagning två hål Sicksacksortering Hålslagning fyra hål Variabel klammerlängd Allt-i-ett-efterbehandlare FS-532 & SD-510 Genom att kombinera FS-532 och SD-510 kan sadelhäftade dokument produceras. Den automatiserade häftesproduktionen hanterar upp till 20 ark (80 sidor) per häfte och har två vikningsfunktioner: sadelvikning och brevvikning, plus ytterligare tillvalsfunktioner som hålslagning och inbladning av förtryckta ark. Hörnhäftning Häfte Tvåpunktshäftning Inbladning av färgark Hålslagning två hål Brevvikning Hålslagning fyra hål

14

15 bizhub PRO 951 SERVICE 14/15 HÖG TILLGÄNGLIGHET Professionella tryckerier behöver driftsäker produktionsutrustning med tillförlitlig teknik. Därför prioriterades driftsäkerheten under utvecklingen av Konica Minoltas bizhub-system Den högklassiga och robusta metallkonstruktionen garanterar säker drift. En mängd olika systemfunktioner utökar användbarheten ytterligare. Påfyllning av papper och toner under drift Papper och toner kan fyllas på under drift utan att störa produktionen. CMS (Customer maintenance support) Med Konica Minoltas CMS-koncept kan operatören snabbt och enkelt byta vissa systemkomponenter. Detta är en välkommen lösning för tryckerier som kan åtgärda enklare problem direkt för att undvika långa driftstopp. CS Remote Care Med Konica Minoltas fjärrserviceverktyg CS Remote Care sänds mätarställningar, systemfelmeddelanden och serviceanrop från bizhub PRESS- och PRO-system direkt till Konica Minoltas serviceavdelning. Detta möjliggör effektiv analys av systemets status och förebyggande underhåll innan konkreta problem uppstår. Lösningen minimerar antalet driftstopp och den administrativa bördan hos kunden. Tryckeriet sparar pengar och kan hålla produktionen igång med optimal produktivitet.

16 Tekniska specifikationer SKRIVARSPECIFIKATIONER Utskriftshastighet A4 Utskriftshastighet A3 Utskriftsupplösning Graderingar SYSTEMSPECIFIKATIONER Upp till 95 sidor/minut Upp till 55 sidor/minut x dpi Upp till 256 skalor Pappersvikter Standard: g/m 2, tillval (med PF-706): g/m 2 i duplexläge: g/m 2 Duplexenhet Icke-staplande typ Pappersformat A5 till SRA3 Standard: min.: 182 x 139 mm, max.: 324 x 463 mm, tillval: min.: 95 x 139 mm*, max.: 324 x 483 mm** Maximal sidyta 314 x 483 mm Papperskapacitet Max.: ark, huvudenhet upp till ark LU-409: upp till ark, LU-410: upp till ark PF-706: upp till ark Papperskapacitet Upp till ark Uppvärmningstid Under 390 sek. Huvudenhetens mått 990 x 780 (910 med kontrollenhet) x (B x D x H) (1 454 med panel) mm Huvudenhetens vikt Cirka 372 kg SPECIFIKATION FÖR KONTROLLENHET Hårdvara Processor RAM Hårddisk Sidbeskrivningsspråk SKANNERSPECIFIKATIONER Skanningshastighet A4 Skanningshastighet A3 Skannerupplösning Skanningslägen Skanningsformat Inbyggd kontrollenhet Pentium G6950 2,8 GHz 2 GB 250 GB eller mer PCL 5e/XL (PCL 6), Adobe PS 3, TIFF, PDF Upp till 95 bilder/minut Upp till 55 bilder/minut dpi, 600 dpi, 400 dpi, 300 dpi, 200 dpi TWAIN-skanning, skanning till hårddisk, skanning till FTP, skanning till SMB, skanning till e-post PDF, TIFF, krypterad PDF, XPS Alla specifikationer förutsätter A4-papper på 80 g/m 2. Stöd och tillgänglighet av specifikationer och funktioner är beroende av operativsystem, program, nätverksprotokoll såväl som nätverks- och systemkonfigurationer. Den angivna livslängden för skrivarens olika förbrukningsvaror är baserad på särskilda utskriftsförhållanden, bland annat vad gäller sidtäckningen för en viss pappersstorlek (5 % sidtäckning för A4). Förbrukningsvarornas faktiska livslängd varierar beroende på användningen och andra utskriftsvariabler, bland annat sidtäckning, pappersstorlek, typ av media, kontinuerlig eller periodisk användning, lufttemperatur och luftfuktighet. Vissa produktillustrationer innehåller tillbehörsutrustning. Specifikationer och tillbehör baseras på tillgänglig information vid publiceringen och kan ändras utan föregående meddelande. Priser och specifikationer från Konica Minolta är angivna med förbehåll för eventuella fel. Alla varu- och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive innehavare och erkänns härmed. KOPIATORSPECIFIKATIONER Kopieringshastighet A4 Upp till 95 kopior/minut Kopieringshastighet A3 Upp till 55 kopior/minut Kopieringsupplösning 600 x 600 dpi Skalor 256 skalor (graderingar) Tid till första kopia Mindre än 3,4 sek. (A4 LEF) Förstoring % i steg om 0,1 % Antal kopior TILLBEHÖR Automatisk dokumentmatare Storkassett Storkassett bizhub PRO 951 TEKNISKA SPECIFIKATIONER 16 Max.: 100 ark Pappersmatningsenhet LU-409 Papperskapacitet på upp till ark, pappersvikter: g/m 2, standardformat: A4, min. pappersformat: 250 x 176 mm max. pappersformat: 314 x 229 mm Pappersmatningsenhet LU-410 Papperskapacitet på upp till ark, pappersvikter: g/m 2 standardformat: SRA3, min. pappersformat: 195 x 203 mm max. pappersformat: 324 x 483 mm Pappersmatningsenhet Pappersmatningsenhet PF kassetter, kapacitet: upp till ark, pappersvikter: g/m 2, standardformat: A5 till SRA3 min. pappersformat: 95 x 139 mm, max. pappersformat: 324 x 463 mm Efterbehandlare med häft Häftningsenhet FS-532 Häftning av upp till 100 ark, 2-punkts- och hörnhäftning variabel klammerlängd (klippmekanism), utmatningsfack för upp till ark (A4), extrafack för upp till 200 ark, automatisk sicksacksortering och gruppering Häftesefterbehandlare Sadelhäftningskit SD-510 (för FS-532) Produktion av häften med upp till 20 ark (80 sidor), sadelhäftning, omslagsark från 50 till 300 g/m 2, utmatningsfack för häften, flersidig brevvikning (upp till 5 ark), flersidig sadelvikning (upp till 5 ark) Z-vikningsenhet Z-vikningsenhet ZU-608 hålslagningsenhet Hålslagning med 2 eller 4 hål, Z-vikning och sadelvikning Ej svenskt hålslag. Hålslagskit Hålslagskit PK-522 (för FS-532) Hålslagning (2 eller 4 hål) Inbladningsenhet Inbladningsenhet PI-502 (för FS-532) Inbladning av förtryckta ark, inbladningsfack för 200 ark vardera Multihålslagningsenhet Multihålslagningsenhet (GBC) GP-501 Hålslagning av A4-ark, utbytbara stansar för: velo-bindning, plastkam, wirebindning, färgspiral, pro-click pappersvikter: g/m 2 Automatisk ringbindare Automatisk ringbindare GP-502 Stapling, hålslagning och bindning av böcker, upp till 102 ark, självjusterande bindningselement (en storlek för alla format), pappersvikter: innehåll g/m 2, omslag g/m 2 Din Konica Minolta-partner: Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland Tfn: +49 (0) Fax: +49 (0) Konica Minolta Business Solutions Sweden AB E-post: Solna HK: Box 9060 (Solna strandväg 96), Solna, Tfn: , Fax: Malmö: Box 181 (Jörgen Kocksgatan 9), Malmö, Tfn: , Fax: Helsingborg: Berga allé 3, Helsingborg, Tfn: , Fax: Göteborg: Olof Asklunds gata 6, Västra Frölunda, Tfn: , Fax: * med PF-706, ** med LU /2012

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM ÖVERGÅ TILL DIGITAL TEKNIK OCH EXPANDERA bizhub PRO 1052 är resultatet av

Läs mer

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER Stabil produktivitet för interntryckerier SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM PLUS FÖR EFFEKTIVITET bizhub PRO 1052 är Konica Minoltas svar på våra kunders önskemål om ett prisvärt

Läs mer

1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DEN HÖGSTA FORMEN AV DIGITALTRYCK I bizhub PRO 1250-serien har Konica Minolta kombinerat viktiga egenskaper med högklassig

Läs mer

bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM INNOVATION SOM ÄNDRAR SPELREGLERNA Framtiden för digitaltryck är här med Konica Minoltas bizhub PRESS C8000. Höga krav från interna

Läs mer

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C6000/C7000 Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM VÄX MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000 och bizhub PRO C7000 är idealiska bassystem för digital färgproduktion som

Läs mer

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM BÖRJA MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C754 är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets tillväxt precis

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå

Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå bizhub PRO C6000L Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM SATSA PÅ DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000L är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets

Läs mer

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, produktionssystem Färgstark kraftfull och mångsidig Färg är grundläggande för kreativa proffs inom

Läs mer

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT December 2012 PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM INTRODUKTION 2 DEN NYA GENERATIONEN KONTORSMASKINER Gör kontoret effektivare Konica Minolta har

Läs mer

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS SYSTEM PRODUKTSORTIMENT Juli 2013 PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS- SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONSSYSTEM INTRODUKTION 2 FTIDEN FÖR DIGITALTRYCK SER LJUS UT Konica Minolta började framgångsrikt

Läs mer

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200, kontorssystem Enkel men kompetent: prisvärd färg Allt fler företag börjar nu ta steget över till färgkopiering och färgutskrifter. bizhub

Läs mer

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare bizhub C450P, Kontorssystem Har mer än vad du anar Du vet att en snabb svartvit högvolymsskrivare är viktigt för ditt

Läs mer

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P Genomgående kraft för färgproduktion FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P 2 TYGLA KRAFTEN AV FÄRG Med bizhub PRESS C6000/C7000/P får du kraftfulla funktioner

Läs mer

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team bizhub C252, kontorssystem Förbättrad kommunikation. Internt och externt Produktivt lagarbete på kontoret är en utmatning

Läs mer

En helt ny standard för digitalt färgtryck

En helt ny standard för digitalt färgtryck Digitalt färgtryckoch provtryck En helt ny standard för digitalt färgtryck C O L O U R DIGITALTRYCK OCH PROVTRYCK DIGITALT FÄRGTRYCK OCH PROVTRYCK När detaljerna är betydelsefulla. Nu presenterar vi imagepress

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S Pro 8100S/8110S/ 8120S Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro 8100S 95 ppm Svartvitt Pro 8110S 110 ppm Svartvitt Pro 8120S 135 ppm Svartvitt Avancerad teknik som lyfter produktiviteten

Läs mer

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P bizhub C252P och bizhub C352P Enastående utskrift bizhub C252P och bizhub C352P, kontorssystem Omedelbar och kraftfull kvalitet De flesta

Läs mer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer www.konicaminolta.se Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer bizhub 162/210, Kontorssystem Hög kvalitet genomtänkt tekn Det är bättre att tänka efter, före. Speciellt om du

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorssystem Professionell svartvit produktion för färg Numera omfattar i

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min Pro C5100S/5110S Kompakta digitala produktionsskrivare Pro C5100S Svartvitt & 65 sid/min Pro C5110S Svartvitt & färg 80 färg sid/min Hög färgproduktion utan höga kostnader I dagens ekonomiska klimat behövs

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorssystem Extra färg i en svartvit innovation bizhub C220, bizhub C280 och bizhub

Läs mer

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin www.konicaminolt.se Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin bizhub 350, Kontorssystem En optimal kontorslösning En maskin som tar hand om dina behov. Hög kvalitet, hög upplösning,

Läs mer

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet bizhub 250, Kontorssystem Kreativa svar på svartvita utskriftsbehov Resurser till kontoret En kompakt och robust maskin som

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet bizhub 420, kontorssystem Imponerande och otroligt effektiv bizhub 420 passar utmärkt på alla stora avdelning eller

Läs mer

bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Alla specifikationer som gäller papperskapacitet förutsätter A4-papper på 80 g/m2. Alla specifikationer som gäller skannings-, kopierings- eller utskriftshastigheter använder A4-format som skannas, kopieras

Läs mer

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt bizhub C25 A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C25 bizhub C25, kontorssystem Allt-i-ett-färglösning för administrativa arbetsuppgifter Oavsett bransch finns det gemensamma nämnare

Läs mer

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451, kontorssystem Perfekt jämvikt på kontoret Konica Minoltas nya bizhub C451 skapar en perfekt balans mellan utskrifter

Läs mer

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters bizhub C250, Kontorssystem Mer till ditt företag Framgång i affärer kräver att man har en konkurrensfördel. Du måste vara effektivare,

Läs mer

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS, kontorssystem Övertygande egenskaper på både insidan

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION Högproduktiv multifunktionsmaskin för utskrift, kopiering, skanning och fax För maximal produktivitet på det moderna kontoret

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv hantering av arbetsflöden Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Automatiserad effektivitet för tryckeriet Med programsviten

Läs mer

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER AR-C260P Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER FÅR VI PRESENTERA: DEN ULTIMATA FÄRGSKRIVAREN Ett system skapat för att hantera de stadigt ökande kraven på kontoren. AR-C260P

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN Produktivitet dokument i stora volymer Större kontor och centrala reproavdelningar behöver högvolymsenheter som är driftsäkra, lätta att

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite

Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite Printgroove JT Suite Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig Programvara Printgroove JT Suite Printgroove JT Suite, programvaror Automatisering för arbetsflöden Printgroove JT Suite

Läs mer

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknik Bläckteknik UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Utskriftsmetod PrecisionCore

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT Snabba professionella färgutskrifter när du behöver dem Snabba C7528n och C7535hdn från Nashuatec klarar problemfritt

Läs mer

Exceptionell produktionskapacitet

Exceptionell produktionskapacitet Exceptionell produktionskapacitet 907EX/1107EX/1357EX Mångsidig efterbehandling Marknaden för Production Print blir allt mer konkurrensbetonad. Med den nya Pro -serien kan Ricoh, som är marknadsledande

Läs mer

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Färg-MFP:er MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Färg 35 Färg MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP 45 Färg 55

Läs mer

Pappersmeny. Pappersformat Papperskälla Pappersstruktur Papperstyp Pappersvikt Ersättningsformat Univ inställning

Pappersmeny. Pappersformat Papperskälla Pappersstruktur Papperstyp Pappersvikt Ersättningsformat Univ inställning I Papersmenyn kan du ange vilket papper som laddats i pappersmagasinen, samt vilken papperskälla och vilket utmatningsfack som normalt ska användas. Klicka på ett menyalternativ för mer information: 1

Läs mer

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR 2 TILLGODOSER BEHOVEN I ARBETSLIVET Oavsett behov och önskemål är de allmänna kraven

Läs mer

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital multifunktionsskrivare i färg Kopiator Skrivare Fax skanner MP C6502SP MP C8002SP 65 Sv/v Färg sid/mi 80 Sv/v Färg sid/mi Revolutionerar din färgproduktion. Du behöver innovativ

Läs mer

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Färg-MFP för SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Svartvitt Färg sid/mi 35 Svartvitt Färg sid/mi Skapa en effektiv arbetsplats Förbättra företagets produktivitet

Läs mer

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT FÖRBÄTTRAD UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER DEN ENKLA VÄGEN TILL UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER Utbildning är en av grunstenarna

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN Avancerade efterbehandlingsfunktioner ger optimerad dokumentproduktion I miljöer där stora volymer tryckt material produceras kontinuerligt

Läs mer

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se

PJ-600 Mobila skrivare. www.brother.se PJ-600 Mobila skrivare Dessa kompakta mobila skrivare erbjuder en hållbar mobil utskriftslösning. Denna lösning kan användas ute på fältet av alla som arbetar med försäljning, service, logistik samt säkerhets-

Läs mer

Pappersmeny. Skriva ut. Pappershantering. Service. Felsökning. Administration. Index

Pappersmeny. Skriva ut. Pappershantering. Service. Felsökning. Administration. Index I n definierar du vilket papper som finns i de olika magasinen samt standardpapperskälla. Du får mer information genom att välja ett av menyalternativen: 1 Konf.univ.matare Pappersstruktur Anpassade typer

Läs mer

Ramavtal. mellan. Frälsningsarmén. och. Asedo Sverige AB

Ramavtal. mellan. Frälsningsarmén. och. Asedo Sverige AB Ramavtal mellan Frälsningsarmén och Asedo Sverige AB FRÄLSNINGSARMÉN 2016-08-09 Att: Robert Oscarsson BILAGOR Bilaga 1 Bilaga 2 Bilaga 3 Bilaga 4 Bilaga 5 Avtalsparter Information Maskinlista Beställning

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Färg-MFP för SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Svartvitt Färg sid/mi 55 Svartvitt Färg sid/mi MP C6003SP 60 Svartvitt Färg sid/mi

Läs mer

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg Pro C7100/C7100X-serierna Digitalpressar för kreativ färgproduktion Pro TM Modell C7100 Pro TM Modell C7110 Färg Färg 80 Svartvitt 90 Svartvitt sid/min sid/min Mervärde och bättre prestanda Både interna

Läs mer

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v).

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v). PEKSKÄRM i FULLFÄRG MED LOAD N GO-FUNKTION OCH JOBBGUIDE Gränssnittet på DS-86 består av en pekskärm i färg och en jobbguide. Att använda hela systemet kunde inte vara enklare. Det är inte längre nödvändigt

Läs mer

Prislista. Butiken 2008

Prislista. Butiken 2008 Prislista Butiken 2008 Grafisk form, layout och originalarbete När du behöver hjälp att formge eller producera dina trycksaker så ställer vi självklart upp. Allt från broschyrer, produktblad, inbjudningar

Läs mer

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner Kraftfulla och kompakta färgmaskiner MP C2050/MP C2550 Kostnadseffektiv produktion av dokument i färg för alla slags kontor Det ställs högre och högre krav på företags dokumentproduktion och digital distribution

Läs mer

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i irc2380i irc3080/i irc3580/i Copyprinter Kommunicera i färg EFFEKTFULLT. LÄGRE KOSTNADER. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i FÄRG GER ETT BESTÅENDE INTRYCK Kostnadseffektiv färg för bestående

Läs mer

ES2032 MFP. En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov

ES2032 MFP. En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov ES2032 MFP En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov Varför OKI Printing Solutions? OKI Printing Solutions är specialister på kontorsskrivare. Vårt mål är att hjälpa andra företag att växa

Läs mer

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS:

FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: FIND THE DEVICE THAT S RIGHT FOR YOUR BUSINESS: SPECIFIKATIONER: DCP-J4120DW MFC-J4620DW MFC-J5320DW MFC-J5620DW MFC-J5720DW Funktioner Kopiator Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Kopiator/Fax Färgskrivare

Läs mer

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital multifunktionsskrivare för svartvitt Kopiator Skrivare Fax Skanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Svartvitt sid/mi 75 Svartvitt sid/mi Aficio MP 9002 90 Svartvitt sid/mi

Läs mer

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning HÖG PRODUKTIVITET - SÄKERSTÄLLER brevens KVALITET OCH INTEGRITET FULL FLEXIBILITET - SKAPAR AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR ALLA MILJÖER - ALLA ANVÄNDARE KOMMER ATT ÄLSKA DEN LÄTTANVÄND - SPARA VÄRDEFULL TID PRODUKTIVITET

Läs mer

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV KONTORETS NAV MULTIFUNKTION NÄR DU BEHÖVER DET FÖR KONTORETS DOKUMENTPRODUKTION Sharp AR-M236 och AR-M276 är den kompletta lösningen för produktion av kontorets dokumentbehov. Behovet av ett effektivt

Läs mer

Pappersmeny. Papperskälla. Tilldela typ/fack. Konfigurera fack. Papperstyp. Pappersvikt. Konfigurera universalarkmatare.

Pappersmeny. Papperskälla. Tilldela typ/fack. Konfigurera fack. Papperstyp. Pappersvikt. Konfigurera universalarkmatare. I n kan du ange vilket slags papper som finns i varje pappersmagasin, samt vilken papperskälla och vilket utmatningsfack som normalt ska användas. Klicka på ett menyalternativ för mer information: 1 Tilldela

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

PRODUKT- OCH PRISLISTA

PRODUKT- OCH PRISLISTA SKRIVARE PRODUKT- OCH LISTA tel +358 529 1197, www.ada.ax, organisationsnummer 2652001-2 1/17 Innehåll INTRODUKTION... 3 KYOCERA... 3 SÄTTNING... 3 FOLLOW ME... 3 BESTÄLLNING... 4 KYOCERAS MILJÖDEKLARATION...

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc224/DSc232 Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin Allt-i ett kopiator, skrivare, skanner och fax med färgfunktion För vardagliga dokumentbehov är

Läs mer

Pro C651EX / C751EX / C751 Nästa generations digitala utskrifter. Ny teknik som höjer produktiviteten

Pro C651EX / C751EX / C751 Nästa generations digitala utskrifter. Ny teknik som höjer produktiviteten Pro C651EX / C751EX / C751 Nästa generations digitala utskrifter Ny teknik som höjer produktiviteten Nya Nashuatec Pro C751-serien tar digitalt produktionstryck till en helt ny nivå. Serien återspeglar

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT Multifunktionell dokumentproduktion med färgkapacitet Färg väcker uppmärksamhet samtidigt som den gör dokumentet

Läs mer

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid SNABBGUIDE Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid Innehåll Användarpanel: Skanningtangenten och grundinställningar... 3 Skanningsdisplay: Ändra grundinställningar, dpi, dubbelsidigt, färg eller svartvit...

Läs mer

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg MP C3002/MP C3502 Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3002 MP C3502 Sv 30 Färg 35 s/m s/m Sv Färg Den perfekta partnern för det aktiva kontoret MP C3002/MP C3502

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm651/660/675 VINNARE I KLASSEN HÖG VOLYM

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm651/660/675 VINNARE I KLASSEN HÖG VOLYM TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm651/660/675 VINNARE I KLASSEN HÖG VOLYM Högvolymsmaskiner designade för dig som vill ha övertag i produktionen I en pressad produktionsmiljö kan du behöva allt som den senaste

Läs mer

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Utförliga specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour med automatisk dokumentmatare för dubbelsidiga original samt tvåmagasinsmodul som tillval. UTMATNINGSHASTIGHET CopyCentre TM C32 digital

Läs mer

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive

Colour Manager. Broschyr. Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Broschyr Colour Manager Högsta datasäkerhet tack vare Toshibas nya innovativa Secure Hard Disk Drive Snabb, kraftfull lösning med enastående utskriftskvalitet Senaste tekniken ger stora produktivitetsvinster

Läs mer

Produktivitet till låg kostnad

Produktivitet till låg kostnad Produktivitet till låg kostnad MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Det perfekta kontorsstödet Tillgodose dina nuvarande och framtida behov Optimera arbetsflödet, öka produktiviteten och skär kostnader. Med Nashuatecs

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibla plattformar för multikommunikation MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Lösningen för alla dokumenthanteringsbehov Sätter standarden för svartvitt Prestandamaskinerna MP 2550/MP 2550B och MP 3350/MP

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS 9005/10515. Hög volym och produktivitet i topp

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS 9005/10515. Hög volym och produktivitet i topp TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS 9005/10515 Hög volym och produktivitet i topp Räta ut dina arbetsflöden och ge produktiviteten en kick Granska och förbered dokumenten innan utskrift. Ju närmare deadline, ju mer

Läs mer

Digital MFP för fullfärg RICOH. Kopiator Skrivare Skanner RICOH MP CW2200SP. S/V 3,2s/m Färg 1,1s/m

Digital MFP för fullfärg RICOH. Kopiator Skrivare Skanner RICOH MP CW2200SP. S/V 3,2s/m Färg 1,1s/m Digital MFP för fullfärg RICOH MP CW2200SP Kopiator Skrivare Skanner RICOH MP CW2200SP A1 S/V 3,2s/m Färg 1,1s/m Fullfärgskapacitet och höghastighetsutskrift i svartvitt. Den nya digitala inkjet-skrivaren

Läs mer

Pro TM C901/901S Graphic Arts +

Pro TM C901/901S Graphic Arts + Pro TM C901/901S Graphic Arts + Produktionsfärgskrivare P r o T M P r o T M C 9 0 1 + C 9 0 1 S + 90 F är g S/V s i d/ m i n 90 sid/min S / V F ä r g Nashuatec definierar digitaltryck för proffs Vi lever

Läs mer

Xerox Colour 550/560 Skrivare Broschyr. Xerox Colour 550/560 Hög produktivitet och högsta färgkvalitet för alla miljöer.

Xerox Colour 550/560 Skrivare Broschyr. Xerox Colour 550/560 Hög produktivitet och högsta färgkvalitet för alla miljöer. Xerox Colour 550/560 Skrivare Broschyr Xerox Colour 550/560 Hög produktivitet och högsta färgkvalitet för alla miljöer. Hög produktivitet, skalbarhet och professionell utskriftskvalitet. Xerox Colour 550/560

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA Den enklaste vägen till snabba färgdokument Möjligheten att producera färgdokument internt blir ett allt vanligare krav

Läs mer

Snabba och prisvärda allt-i-ett-maskiner för färgdokument

Snabba och prisvärda allt-i-ett-maskiner för färgdokument Snabba och prisvärda allt-i-ett-maskiner för färgdokument MP C6000SP/MP C7500SP Snabbare färgdokumentflöde Enkel produktion av färgdokument Revolutionera produktionen av färgdokument med allt-i-ett-maskinerna

Läs mer