1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM"

Transkript

1 bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

2 DEN HÖGSTA FORMEN AV DIGITALTRYCK I bizhub PRO 1250-serien har Konica Minolta kombinerat viktiga egenskaper med högklassig svartvit utskriftskvalitet. Med fyra olika produktionshastigheter för A4 erbjuder bizhub PRESS 1250, bizhub PRESS 1250P och bizhub PRESS 1052 samma utmärkta kvalitet och produktivitet som gör din verksamhet framgångsrik. Höga krav från interna och externa kunder gör det nödvändigt för dig att på enkelt sätt kunna anpassa och uppgradera produktionsanläggningen i enlighet med nya krav. Du vill utöka ditt produktutbud och hitta nya sätt att locka och behålla dina kunder. Samtidigt är kostnadsbesparingar och optimerade marginaler för trycksaksproduktionen avgörande för din konkurrenskraft. I dagens värld av multimedia är nyckeln till framgång lönsamhet och oslagbar utskriftskvalitet. För att kunna åstadkomma detta måste dina produkter vara av jämn och extremt hög kvalitet och verktygen för styrning av kvaliteten är därför viktiga. Snabba leveranser, med produktion inom några få timmar i stället för dagar, plus produktion av mindre upplagor, är nyckeln till framgångsrikt digitaltryck. Ett system som ska uppfylla dessa krav måste vara fullständigt tillförlitligt. Produktionen ska i största möjliga mån automatiseras med ett minimalt antal manuella steg i processen. Om du ställer dessa krav ska du titta närmare på bizhub PRO 1250-serien. Troligtvis kommer du att upptäcka att systemet klarar mer än du kunnat föreställa dig!

3 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 3 NYCKELN TILL FRAMGÅNG: LÖNSAMHET Det digitala tryckeriets lönsamhet är beroende av hastighet, effektivitet, flexibilitet, produktivitet och tillförlitlighet. Och utöver perfekt kvalitet är dessa grundläggande faktorer för digitaltryckerier, kommersiella tryckerier och interntryckerier som vill utöka produktutbudet, säkerställa hög produktionstakt och slå konkurrensen. Flexibel efterbehandling bizhub PRESS 1250-serien erbjuder enorm flexibilitet, minskar arbetstiden och ger därigenom ökade marginaler. Och detta gör det enklare att tillgodose dina kunders önskemål. bizhub PRESS 1250-serien erbjuder marknadens mest flexibla pappersmatning och integrerade efterbehandling. Pappersmatningsenheterna med sugmatningsteknik eller traditionell bandmatning, stöd för olika papperssorter och vikter (300 g/m 2 vid duplex och 350 g/m 2 från pappersmatningsenheterna), efterbehandling med limbindning och sadelhäftning allt i ett modulbaserat koncept som gör det möjligt att skräddarsy systemet efter dina önskemål. Stabil produktivitet Uppfyll dagens höga kvalitetskrav på svartvita trycksaker och öka lönsamheten med bizhub PRESS 1250-serien! bizhub PRESS 1250/P erbjuder inte bara ökad produktivitet, utan även en generell effektivisering som är viktig för verksamheten. Med upp 125 sidor/minut i A4 / 70 sidor/minut i A3 med bizhub PRESS 1250/P och upp till 105 sidor/minut i A4 / 60 sidor/minut i A3 med bizhub PRESS 1052, erbjuder dessa digitala tryckpressar optimala prestanda samtidigt som verktyg som CS Remote Care optimerar driften i tryckerier där snäva leveranstider är en del av vardagen. Enastående hög utskriftskvalitet Du kan vara trygg i vetskapen om att trycksakerna håller högsta kvalitet och gör kunderna nöjda. Konica Minoltas unika Simitri HD polymeriserade toner säkerställer exakt återgivning av text och linjer och repro av extremt jämn kvalitet i kombination med en utskriftsupplösning på x dpi via LEDteknik. Verktyget Tone Curve Utility ger operatören total kontroll och flexibla optimeringsmöjligheter för alla typer av uppdrag. Det är dessa funktioner som möjliggör högsta produktkvalitet och utgör grunden för långsiktiga affärsrelationer med dina kunder.

4 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 4 bizhub PRESS 1250-SERIEN TEKNIK bizhub PRESS 1250-serien producerar högklassiga trycksaker tack vare en rad olika specialutvecklade tekniska lösningar som tillsammans garanterar högupplösta utskrifter av högsta klass. Utskriftskvaliteten är absolut jämn från första till sista sidan och även mellan olika jobb. Den oslagbara kvaliteten övertygar kunder med extremt höga krav.

5 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 5 LED-skrivarhuvud på x dpi bizhub PRESS 1250 har en utskriftsupplösning på dpi på bredden och höjden tack vare ett avancerat LEDskrivarhuvud (LPH). Denna teknik förbättrar reproduktionen av små teckensnitt och den täta rastreringen ger jämnare reproduktion av halvtoner. Simitri HD-toner Simitri HD-toner är utvecklad av Konica Minolta och använder en polymeriseringsteknik som ger mindre och mer enhetligt formade tonerpartiklar för ökad utskriftsupplösning. Polymeriserad toner har även en lägre fixeringstemperatur vilket innebär att utskrifterna blir slätare. Tack vare oljefri fixering blir finishen naturlig med minimal glans kvalitet som kan mäta sig med offsettryck. Tonerråvaran innehåller cirka 10 % biomassa vilket minskar miljöeffekterna. Användardefinierade raster och Tone Curve Utility Med färdiga inställningsfiler (två typer med tre mönster vardera) samt alternativa rasterpunktsinställningar kan användaren välja lämplig rastrering för varje individuellt jobb. Print station levereras med en standardkontrollenhet samt Konica Minoltas program Tone Curve Utility som används för att finjustera utskriftsinställningarna. Tekniken möjliggör justering av färgintensitet och kontrast inom ett brett intervall utan att påverka text som behåller 100 % densitet. Individuella inställningar för olika kunder kan sparas och läsas in efter behov. För uppdrag där färgdokument ska reproduceras i svartvitt gör CIE-färgsystemet det möjligt att konvertera färger med mycket hög precision genom exakt gråskalekalibrering och kontrollerad kollaps av skuggade områden. Schemahantering Med det integrerade schemaverktyget i bizhub PRESS 1250 får operatören en översikt över all information för smidig hantering av köade utskriftsjobb. Översikten visar alla pågående jobb och viktiga detaljer, bland annat papperssorter samt en tidslinje som anger produktionskapaciteten. Operatören kan visa uppdaterade och detaljerade översikter över pausade och reserverade jobb. Dubbelmatningssensor System med transferbälte bizhub PRESS 1250 är utrustad med ett specialkonstruerat transferbälte som förbättrar pappersframmatningen och kvaliteten på överförda bilder. Tack vare att hela papperets yta fäster på bältet uppstår inga mellanrum och tonern appliceras alltid jämnt. Pappersmatningsenheten är utrustad med en dubbelmatningssensor som förhindrar att blanka sidor av misstag hamnar tillsammans med utskrifterna. Sensorerna använder överljudsteknik för att övervaka pappersmatningen från alla kassetter: om ett blankt ark upptäcks avbryts utskriftsprocessen automatiskt för att förhindra feltryck och pappersslöseri. Snedmatningssensor Sensorn som finns installerad för att förhindra matning av skeva ark mäter skevningsvinkeln baserat på tidsavståndet och papperets linjära hastighet och avbryter automatiskt utskrift när den inställda skevningsgränsen överskrids. Detta förhindrar feltryck och problem med efterbehandlingen.

6 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 6 bizhub PRESS 1250 AFFÄRSMÖJLIGHETER Det pågår stora förändringar i tryckeribranschen. Den ekonomiska nedgången har lett till färre tryckerier och de totala volymerna har minskat. Allt fler trycksaker har börjat publiceras i elektroniskt format. Välinformerade tryckeribolag är medvetna om att de måste öka vinstmarginalerna och generera nya intäktskällor för att kunna överleva. Med hänsyn till dessa förutsättningar har Konica Minolta lanserat Digital1234 ett omfattande verksamhetsutvecklingsprogram som fokuserar på kundens möjligheter att effektivisera och vidareutveckla verksamheten. Huvudfrågan är: Hur kan vi snabbt förbättra affärsmöjligheterna? Det enkla svaret är genom att minska utgifterna, öka vinstmarginalerna, lägga till nya tjänster och göra verksamheten mer produktiv. Digital1234 är tänkt att vara enkelt och uppmuntrar företag att bygga utvecklingen på nya affärsidéer och på så vis förbättra verksamheten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras. Det grundläggande konceptet innehåller dessa fyra steg samt råd för affärsprocessen. Varför ska vi investera i denna möjlighet? Hur passar konceptet in i den nuvarande verksamheten? Finns det någon som har genomfört det och kan berätta om det? Vilka åtgärder ska vi vidta för att lyckas med den nya affärsmöjligheten? Digital1234 består av olika rapporter skrivna av ett antal branschexperter som undersöker olika affärsmöjligheter, med frågan varför? som utgångspunkt Det andra steget fokuserar på hur? med hjälp av ett antal utvärderingsfrågor som sammanställts av en panel med internationella och oberoende branschexperter. Det tredje steget vem? består av olika fallstudier och det fjärde steget innehåller nedladdningsbara dokument som hjälper kunden att utveckla verksamheten, t.ex. affärsinriktade implementeringsguider som skrivits av branschkonsulter. DIGITAL enabling your business Digital1234 Affärsutvecklingsprogrammet Digital1234 är avsett att hjälpa tryckeribolag att hitta metoder för att spara pengar, öka lönsamheten, skapa nya tjänster/produkter och öka produktiviteten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras.

7 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 7 Webb till tryck Förr inlämnades och behandlades alla tryckuppdrag manuellt. I takt med användningen av Internet har de flesta tryckerier insett värdet av en webbportal där kunderna kan ladda upp filerna som ska tryckas. Vid beställning via Internet ingår: uppladdning av utskriftsdata, prisuppgift/offert, provtryck, statusinformation om uppdraget, automatisk koppling till betallösningar och administration o.s.v. Med Webb till tryck finns tryckeriet tillgängligt dygnet runt för automatiserad trycksaksbeställning och ökad effektivitet - samtidigt som manuella steg i beställningsprocessen elimineras. Variabeldatatryck Vilken är den mest unika egenskapen hos digitaltryck? Varje enskild sida i en upplaga kan anpassas för att skapa ett unikt, målinriktat och relevant budskap för varje mottagare. Detta kallas variabeldatatryck (VDP). Direktutskick kan göras personligare: Bästa herr/fru. blir Bäste Rickard. Detta ger ett unikt mervärde som inte kan fås med traditionellt tryck. Studier har visat att budskapet har större genomslagskraft: ju mer målinriktat budskapet är, desto effektivare blir det. I genomsnitt ger personligt anpassat marknadsföringsmaterial 31% högre vinst jämfört med allmänt marknadsföringsmaterial. Som trycksaksleverantör kan du debitera mer för VDP-uppdrag och kunden får bättre respons på utskicken. Ökad vinst för tryckeriet ökad vinst för kunden.

8 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 8 bizhub PRESS 1250 HÖGSTA UTSKRIFTSKAPACITET MÅNGA EFTERBEHANDLINGSMÖJLIGHETER För optimal flexibilitet (över 50 olika kombinationer) För extrem produktivitet Tack vare multi hålslagsenhet (GBC), viknings och hålslagsenhet, häftningsenhet med klipp mekanism för 100 ark, häftesframställning med 50 ark och beskärning, limbindning med ryggbredd upp till 30 mm, automatisk ringbindning med upp till 102 ark Tack vare staplingsenhet för ark och separata extrafack INBLADNINGSENHET För högklassiga trycksaker med förtryckta blad Tack vare 3 kassetter med sugmatningsteknik för upp till ark Två extra inbladningsfack för ark inklusive hålslagning och vikning av inbladade ark FÖRBÄTTRAD FRAMKALLNINGSTEKNIK För extrem produktivitet Tack vare mjuk vals och fixeringstekniken NIP förändras fixeringstrycket i stället för fixeringstemperaturen TRANSFERBÄLTE För maximal bilstabilitet För högsta registreringsprecision framsida/baksida

9 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 9 STOR PEKSKÄRM För enklare användning Tack vare pekskärm på 38 cm, kontroll av skrivarköer, schemaläggning och papperskatalog PAPPERSKAPACITET OCH HANTERING För ökad produktivitet För större urval av papperssorter Totalkapacitet på ark, 40 till 350 g/m 2, kraftig metallram, samt mixplex och mixmedia AVANCERAD UTSKRIFTSKONTROLL För optimal produktivitet och kvalitet Lättanvänd skrivardrivrutin, papperskatalog och Tone Curve Utility Schemafunktion för översikt över köade jobb AVANCERAD FRAMKALLNINGSENHET För maximal bilstabilitet Tack vare TCR-sensor som förbättrar Dmax och tonermängd SIMITRI HD-TONER För utskriftskvalitet i klass med offsettryck För större urval av papperssorter

10 bizhub PRESS 1250-serien imponerar med sin höga rippnings- och utskriftshastighet och erbjuder funktioner som hjälper både kommersiella tryckerier och interntryckerier att hålla en hög och jämn produktionstakt och tillgodose kundernas krav. Kontrollenheten använder den senaste tekniken från Intel och är inbyggd i huvudenheten. bizhub PRESS 1250-SERIEN KONTROLLENHET Optimerad jobbhantering bizhub PRESS 1250-serien erbjuder hög rippningshastighet som tidigare inte funnits för denna maskinklass och hanterar smidigt krävande uppdrag. Enheten hanterar även JDF-JMF vilket säkerställer fullständig och smidig integrering i alla produktionsmiljöer. Kontrollenheten säkerställer optimal jobbhantering och kapacitet för stora produktionsvolymer på kortast möjliga tid. Kontrollenheten har fullt stöd för CIE-färgsystemet och förbättrar reproduktionen av färgdokument. RGB-färgdata konverteras till CIE-färgsystemet för att ge mycket finare gråskalor med högre grad av differentiering vilket inte kan åstadkommas vid färgutskrift utan konvertering.

11 Tone Curve Utility Konica Minoltas Tone Curve Utility är ett smart verktyg för finjustering av rippningsinställningar, t.ex. raster- och tonkurvor samt funktioner för anpassning av rastervinklar och rasterpunktformer. Operatören kan välja mellan olika standardtonkurvor och snabbt och enkelt skapa egna bizhub PRESS 1052/1250/1250P 11 kurvor med dra-och-släpp-funktionerna. Exempelvis kan anpassade inställningar för kontrollenheten sparas och sedan snabbt läsas in i skrivardrivrutinen. Denna omfattande funktionalitet ger operatören flexibel kontroll över kvalitetsoptimeringen. Utskrift med standardtonkurva Utskrift med ny tonkurva Reducering av maxdensiteten påverkar inte texten som behåller 100 % densitet. EFI Fiery Central/Solo Med EFI Fiery Central/Solo kan skrivaren kontrolleras och styras via Fiery Command WorkStation. Den förenar den operativa miljön genom att hantera flera skrivare med ett enda intuitivt gränssnitt. Med tillvalet Fiery Impose-JobMaster får du en perfekt assistenten som hjälper dig att på ett proffsigt sätt sätta samman komplexa dokument. Du kan importera skanningar, skapa flikar samt redigera och numrera under arbetets gång. Fördelarna med multi Fiery-drivna skrivarmiljöer är: - Du har full kontroll över alla utskriftsenheter: alla skrivare kan styras från ett gränssnitt. - Upp till tre enheter kan anslutas och grupperas för att användas i arbetsflöden (t.ex. Color Split, Volume Balancing, automatisk omdirigering vid eventuella utskriftsstopp osv.). Papperskatalog Papperskatalogen är ytterligare en funktion på bizhub PRO 951 som ökar effektiviteten och maximerar produktionen. När papperskatalogen har programmerats behöver inte operatören veta var papperssorten som krävs för ett visst jobb förvaras. När operatören förbereder produktionen väljer han/hon helt enkelt önskad papperssort i papperskatalogen. Pappersorterna i katalogen kan även ges beskrivande namn som t.ex. Brevpapper standard. Detta underlättar hanteringen för användarna ytterligare.

12 OSLAGBAR FLEXIBILITET FRÅN BÖRJAR TILL SLUT Professionell efterbehandling av trycksaker är en viktig del i produktionskedjan och flexibilitet är nyckeln! Ett komplett utbud av flexibel efterbehandlingsutrustning som gör det det enkelt att uppgradera Konica Minoltas digitala tryckpressar för olika användningsområden med perfekt integrering. Pappersmatningsenhet PF-706 & PP-701 Pappersmatningsenheten PF-706 utökar papperskapaciteten med 3 kassetter för en total kapacitet på ark och hanterar pappersvikter mellan 40 och 350 g/m 2. Möjligheten att mata papper från alla kassetter ger ökad flexibilitet. Pappersmatningsenheten PP-701 för förtryckt papper (tillval) förbättrar matningen och luftseparationen mellan de förtryckta arken. Dubbelsidig utskrift/ duplex Mixplex enkel-/ dubbelsidigt under drift Enkelsidig utskrift Kombinerad mixplex/ mixmedia Mixmedia vita/färgade ark från olika kassetter Pappersmatningsenhet PF-703, PI-PFU & HT-505 Pappersmatningsenheten PF-703 utökar papperskapaciteten med 3 kassetter för en total kapacitet på ark och hanterar pappersvikter mellan 40 och 350 g/m 2. Alla pappersformat kan matas från alla kassetter. PF-703 använder sugmatningsteknik för kontinuerligt hög matningskapacitet även med förtryckt papper. Värmeelementet HT-505 kan optimera matningen av bestruket papper och offsetpapper i miljöer med hög luftfuktighet. Dubbelsidig utskrift/ duplex Mixplex enkel-/ dubbelsidigt under drift Enkelsidig utskrift Kombinerad mixplex/ mixmedia Mixmedia vita/färgade ark från olika kassetter Inbladning av färgark

13 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 13 Automatisk ringbindare GP-502 Det smarta valet för kunder som söker en enhet som kan detektera korrekt bindningsformat och sedan binda buntar med ett bindningselement för alla format. Med GP-502 kan upp till 102 ark bindas åt gången vilket ger tryckerier möjligheten att producera högklassiga dokument på kort tid. Ring bindning Häftesefterbehandlare SD-506 SD-506 är perfekt för sadelhäftade och beskurna häften med tjock omslag, och snabbare på produktionen av många olika typer av trycksaker. Den producerar broschyrer med upp till 200 sidor (50 ark), med automatisk marginalanpassning och beskärning och har en utmatningskapacitet på upp till 50 häften. För en proffsig prägel kan häften förses med omslag på upp till 200 g/m 2. Flersidig brevvikning och sadelvikning för upp till 5 ark snabbar på produktionen av utskick. För tryckerier kan denna funktionalitet skapa ett mervärde och diversifiering som ökar försäljningen och lönsamheten. Häfte (vikning och sadelhäftning) Beskärning Flersidig brevvikning inåt Flersidig sadelvikning Vik- och hålslagsenhet FD-503 Den idealiska lösningen för produktion av utskick, flygblad och mera. FD-503 utnyttjas bäst i kombination med antingen häftesefterbehandlaren, sadelhäften eller limbindaren. Vik- och hålslagsenheten erbjuder sex olika falsmönster, hålslagning med två eller fyra hål med 100 % produktivitet, samt inbladning av förtryckta ark och omslag. Med FD-503 kan produktionen av komplexa dokument automatiseras vilket ger operatören tid över till andra arbetsuppgifter. Hålslagning två hål Brevvikning utåt Hålslagning fyra hål Altarskåpsvikning Dubbel parallellvikning Sadelvikning Brevvikning inåt Z-vikning Inbladning av färgomslag Inbladning Multihålslagsenhet (GBC) GP-501 Den smarta hålslagsenheten erbjuder högpresterande hålslagning av flera hål (GBC) vid full systemhastighet inför manuell spiralbindning. Det finns flera stansar som motsvarar de vanligaste hålslagningsmönstren för bindning med metallbaserad spiral (velo) och plast (kam). GP-501 ger ökad flexibilitet gör det enkelt för tryckerier att öka produktutbudet och tillgodose behoven av nya och befintliga kunder. Multihålslagning

14 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 14 Staplare LS-505 Med högkapacitetsstaplaren är bizhub PRESS-serien perfekt utrustad för smidig integrering med befintlig efterbehandlingsutrustning. Upp till ark kan staplas sicksacksorterade. Vagnen kan förflyttas på ett säkert sätt tack vare en inbyggd klämmekanism. Vagnen ökar tryckeriets flexibilitet: Den hjulförsedda vagnen gör det möjligt att snabbt flytta trycksakerna till ett annat efterbehandlare utan att t.ex. behöva vänta på att utskrifterna kyls ned eller torkar. Vagnmonterad staplare Sicksacksortering Limbindare PB-503 Denna efterbehandlare producerar alla typer av inbundna häften och böcker. Bland funktionerna ingår inbladning av Z-vikta ark och förtryckta färgomslag och ark. Bokbindning med en ryggbredd på upp till 30 mm och integrerad beskärning av omslag är också möjligt. Den integrerade omslagskassetten har en kapacitet på upp till ark. PB-503 har en vagnmonterad staplare för utmatning av inbundna böcker som även kan monteras i kombination med efterbehandlaren med häft vilket ger ett kombinerat bindnings- och häftningssystem. Med PB-503 kan tryckerier erbjuda kunderna högklassiga inbundna böcker som även innehåller olika olika papperssorter. Detta innebär ett ökat utbud av trycksaker vilket leder till fler uppdrag och därmed ökad omsättning och vinst. Limbindning Limbindning med inbladning av färgomslag Limbindning med z-vikning Limbindning med inbladning Vagnmonterad staplare för inbundna böcker Häftningsenhet FS-532 Genom att utrusta bizhub-systemet med en häftningsenhet får tryckeriet ett system som kan häfta olika positioner för smidig och tillförlitlig framställning av manualer, rapporter och andra typer av omfattande dokument. Enheten häftar upp till 100 ark åt gången vid full produktionshastighet och klipper universalklammer till korrekt längd under processen. Automatisk sicksacksortering och gruppering finns även att få. Utmatningskapaciteten är ark. FS-532 kan uppgraderas med hålslag och inbladning som tillval. Hörnhäftning Inbladning av färgomslag Tvåpunktshäftning Inbladning av färgark Hålslagning två hål Sicksacksortering Hålslagning fyra hål Variabel klammerlängd Allt-i-ett-efterbehandlare FS-532 & SD-510 Genom att kombinera FS-532 och SD-510 kan sadelhäftade dokument produceras. Den automatiserade häftes produktionen hanterar upp till 20 ark (80 sidor) per häfte och har två vikningsfunktioner: sadelvikning och brevvikning, plus ytterligare tillvalsfunktioner som hålslagning och inbladning av förtryckta ark. Hörnhäftning Häfte Tvåpunktshäftning Inbladning av färgark Hålslagning två hål Brevvikning Hålslagning fyra hål

15 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 15 HÖG TILLGÄNGLIGHET Professionella tryckerier behöver driftsäker produktionsutrustning med tillförlitlig teknik. Därför prioriterades driftsäkerheten under utvecklingen av Konica Minoltas bizhub-system. Den högklassiga och robusta metallkonstruktionen garanterar säker drift. En mängd olika systemfunktioner utökar användbarheten ytterligare. Påfyllning av papper och toner under drift Papper och toner kan fyllas på under drift utan att störa produktionen. CMS (Customer Maintenance Support) Med Konica Minoltas CMS-koncept kan operatören snabbt och enkelt byta vissa systemkomponenter. Detta är en välkommen lösning för tryckerier som kan åtgärda enklare problem direkt för att undvika långa driftstopp. CS Remote Care Med Konica Minoltas fjärrserviceverktyg CS Remote Care sänds mätarställningar, systemfelmeddelanden och serviceanrop från bizhub PRESS- och PRO-system direkt till Konica Minoltas serviceavdelning. Detta möjliggör effektiv analys av systemets status och förebyggande underhåll innan konkreta problem uppstår. Lösningen minimerar antalet driftstopp och den administrativa bördan hos kunden. Tryckeriet sparar pengar och kan hålla produktionen igång med optimal produktivitet.

16 bizhub PRESS 1052/1250/1250P 16 Tekniska specifikationer SKRIVARSPECIFIKATIONER Utskriftshastighet A4 Upp till 105 sidor/minut (bizhub PRESS 1052 ) Upp till 125 sidor/minut (bizhub PRESS 1250/P) Utskriftshastighet A3 Upp till 60 sidor/minut (bizhub PRESS 1052 ) Upp till 70 sidor/minut (bizhub PRESS 1250/P) Utskriftsupplösning x dpi Graderingar Upp till 256 skalor SYSTEMSPECIFIKATIONER Pappersvikter g/m 2 Duplexenhet Icke-staplande, g/m 2 Pappersformat A5 till SRA3, min. 95 x 139 mm, max. 324 x 483 mm (med PF-703) Maximal sidyta 314 x 483 mm (med PF-703) Papperskapacitet Max: ark, huvudenhet: upp till ark Utskriftskapacitet Max.: ark (plus extrafack) Uppvärmningstid Under 420 sek. Huvudenhetens mått 990 x 780 (910 med kontrollenhet) x (B x D x H mm) (1 454 med panel) mm Huvudenhetens vikt 375 kg SPECIFIKATION FÖR KONTROLLENHET Hårdvara Processor RAM Hårddisk Sidbeskrivningsspråk SKANNERSPECIFIKATIONER Skanningshastighet A4 Skanningshastighet A3 Skannerupplösning Skanningslägen Skanningsformat KOPIATORSPECIFIKATIONER Inbyggd kontrollenhet Pentium G6950 2,8 GHz 2 GB 250 GB eller mer PCL 5e/XL (PCL 6), Adobe PS 3, TIFF, PDF Upp till 105 sidor/minut Upp till 60 sidor/minut Upp till x dpi TWAIN-skanning, skanning till hårddisk, skanning till FTP, skanning till SMB, skanning till e-post PDF, TIFF, krypterad PDF, XPS Utskriftshastighet A4 Upp till 105 sidor/minut (bizhub PRESS 1052 ) Upp till 125 sidor/minut (bizhub PRESS 1250/P) Utskriftshastighet A3 Upp till 60 sidor/minut (bizhub PRESS 1052 ) Upp till 70 sidor/minut (bizhub PRESS 1250/P) Skalor 256 skalor (graderingar) Tid till första kopia Mindre än 2,8 sek. (A4 LEF) Förstoring % i steg om 0,1 % Antal kopior Alla specifikationer förutsätter A4-papper på 80 g/m 2. Stöd och tillgänglighet av specifikationer och funktioner är beroende av operativsystem, program, nätverksprotokoll såväl som nätverks- och systemkonfigurationer. Den angivna livslängden för skrivarens olika förbrukningsvaror är baserad på särskilda utskriftsförhållanden, bland annat vad gäller sidtäckningen för en viss pappersstorlek (5% sidtäckning för A4). Förbrukningsvarornas faktiska livslängd varierar beroende på användningen och andra utskriftsvariabler, bland annat sidtäckning, pappersstorlek, typ av media, kontinuerlig eller periodisk användning, lufttemperatur och luftfuktighet. Vissa produktillustrationer innehåller tillbehörsutrustning. Specifikationer och tillbehör baseras på tillgänglig information vid publiceringen och kan ändras utan föregående meddelande. Priser och specifikationer från Konica Minolta är angivna med förbehåll för eventuella fel. Alla varu- och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive innehavare och erkänns härmed. TILLBEHÖR Automatisk Max.: 100 ark dokumentmatare Pappersmatnings- 3 kassetter, kapacitet: upp till ark, pappersvikter: enhet PF g/m 2, standardformat: A5 till SRA3, min. pappersformat: 95 x 139 mm, max. pappersformat: 324 x 463 mm, matningskit PP-701 för förtryckt papper finns som tillval Pappersmatnings- 3 kassetter med sugmatning, kapacitet: upp till ark, enhet PF-703 pappersvikter: g/m 2, standardformat: A5 till SRA3, min. pappersformat: 95 x 139 mm, max. pappersformat: 324 x 483 mm, värmeenhet HT-505 finns som tillval Reläenhet RU-510* Arkvändare, ökar processhastigheten till 125 sidor/minut Vik- och hålslags- Inbladning av förtryckta ark (PI): 2 inbladningskassetter på enhet FD ark vardera, hålslagning (2 och 4 hål), vikning (mittvikning, z-vikning, altarskåpsvikning, brevvikning inåt/utåt, dubbel parallellvikning), extrafack för upp till 200 ark Multihålslagningsenhet Hålslagning av A4-ark, utbytbara stanssatser för: (GBC) GP-501 velobindning, plastkam, wirebindning, sprial, proclick, pappersvikter g/m 2 Automatisk ringbindare Stapling, hålslagning och bindning av böcker, upp till GP ark, självjusterande bindningselement (en storlek för alla format), pappersvikter: innehåll g/m 2, omslag g/m 2 Häftesefterbehandlare Produktion av häften med upp till 50 ark (200 sidor), sadel- SD-506 häftning, beskärning, utmatningsfack för upp till 50 häften, flersidig brevvikning (upp till 5 ark), flersidig sadelvikning (upp till 5 ark) Staplare LS-505 Stapling av upp till ark, upp till tre kan användas, kapacitet upp till ark, vagnmonterad, automatisk sicksackstapling, extrafack för upp till 200 ark, klämmekanism för papper Limbindare PB-503 Limbindningssystem, integrerad 1-sidig beskärning av omslag, bokbindning från A5 upp till A4+ (307 x 221 mm), bokbindning från 10 ark till 30 mm ryggbredd, omslagskassett för upp till ark, extrafack för upp till 200 ark, bokstaplingskapacitet på upp till ark i 2 staplar Häftningsenhet FS-532 Häftning av upp till 100 ark, tvåpunkts- och hörnhäftning variabel klammerlängd (klippmekanism), utmatningsfack för upp till ark (A4), extrafack för upp till 200 ark, automatisk sicksacksortering och gruppering Sadelhäftningskit Produktion av häften med upp till 20 ark (80 sidor), sadel- SD-510 (för FS-532) häftning, omslagsark från 50 till 300 g/m 2, utmatningsfack för häften, flersidig brevvikning (upp till 5 ark), flersidig sadelvikning (upp till 5 ark) Hålslagsenhet PK-512 Hålslagning (2 eller 4 hål) (för FS-612) Inbladningsenhet PI-502 Inbladning av förtryckta ark, inbladningsfack för 200 ark (för FS-532) vardera Luftfuktarenhet HM-101 Utslätning av papper med fukt Din Konica Minolta-partner: Konica Minolta Business Solutions Sweden AB E-post: Solna HK: Box 9060 (Solna strandväg 96), Solna, Tfn: , Fax: Malmö: Box 181 (Jörgen Kocksgatan 9), Malmö, Tfn: , Fax: Helsingborg: Berga allé 3, Helsingborg, Tfn: , Fax: Göteborg: Olof Asklunds gata 6, Västra Frölunda, Tfn: , Fax: *Endast med GP-501 Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland 08/2012

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM ÖVERGÅ TILL DIGITAL TEKNIK OCH EXPANDERA bizhub PRO 1052 är resultatet av

Läs mer

bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM INNOVATION SOM ÄNDRAR SPELREGLERNA Framtiden för digitaltryck är här med Konica Minoltas bizhub PRESS C8000. Höga krav från interna

Läs mer

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER Stabil produktivitet för interntryckerier SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM PLUS FÖR EFFEKTIVITET bizhub PRO 1052 är Konica Minoltas svar på våra kunders önskemål om ett prisvärt

Läs mer

bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DIGITAL PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIV EKONOMISK TILLVÄXT bizhub PRO 951 är det idealiska bassystemet för svartvit

Läs mer

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C6000/C7000 Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM VÄX MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000 och bizhub PRO C7000 är idealiska bassystem för digital färgproduktion som

Läs mer

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM BÖRJA MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C754 är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets tillväxt precis

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå

Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå bizhub PRO C6000L Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM SATSA PÅ DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000L är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, produktionssystem Färgstark kraftfull och mångsidig Färg är grundläggande för kreativa proffs inom

Läs mer

En helt ny standard för digitalt färgtryck

En helt ny standard för digitalt färgtryck Digitalt färgtryckoch provtryck En helt ny standard för digitalt färgtryck C O L O U R DIGITALTRYCK OCH PROVTRYCK DIGITALT FÄRGTRYCK OCH PROVTRYCK När detaljerna är betydelsefulla. Nu presenterar vi imagepress

Läs mer

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT December 2012 PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM INTRODUKTION 2 DEN NYA GENERATIONEN KONTORSMASKINER Gör kontoret effektivare Konica Minolta har

Läs mer

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team bizhub C252, kontorssystem Förbättrad kommunikation. Internt och externt Produktivt lagarbete på kontoret är en utmatning

Läs mer

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P Genomgående kraft för färgproduktion FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P 2 TYGLA KRAFTEN AV FÄRG Med bizhub PRESS C6000/C7000/P får du kraftfulla funktioner

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS SYSTEM PRODUKTSORTIMENT Juli 2013 PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS- SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONSSYSTEM INTRODUKTION 2 FTIDEN FÖR DIGITALTRYCK SER LJUS UT Konica Minolta började framgångsrikt

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorssystem Professionell svartvit produktion för färg Numera omfattar i

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200, kontorssystem Enkel men kompetent: prisvärd färg Allt fler företag börjar nu ta steget över till färgkopiering och färgutskrifter. bizhub

Läs mer

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknik Bläckteknik UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Utskriftsmetod PrecisionCore

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v).

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v). PEKSKÄRM i FULLFÄRG MED LOAD N GO-FUNKTION OCH JOBBGUIDE Gränssnittet på DS-86 består av en pekskärm i färg och en jobbguide. Att använda hela systemet kunde inte vara enklare. Det är inte längre nödvändigt

Läs mer

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min Pro C5100S/5110S Kompakta digitala produktionsskrivare Pro C5100S Svartvitt & 65 sid/min Pro C5110S Svartvitt & färg 80 färg sid/min Hög färgproduktion utan höga kostnader I dagens ekonomiska klimat behövs

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer www.konicaminolta.se Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer bizhub 162/210, Kontorssystem Hög kvalitet genomtänkt tekn Det är bättre att tänka efter, före. Speciellt om du

Läs mer

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P bizhub C252P och bizhub C352P Enastående utskrift bizhub C252P och bizhub C352P, kontorssystem Omedelbar och kraftfull kvalitet De flesta

Läs mer

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER AR-C260P Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER FÅR VI PRESENTERA: DEN ULTIMATA FÄRGSKRIVAREN Ett system skapat för att hantera de stadigt ökande kraven på kontoren. AR-C260P

Läs mer

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S Pro 8100S/8110S/ 8120S Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro 8100S 95 ppm Svartvitt Pro 8110S 110 ppm Svartvitt Pro 8120S 135 ppm Svartvitt Avancerad teknik som lyfter produktiviteten

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare bizhub C450P, Kontorssystem Har mer än vad du anar Du vet att en snabb svartvit högvolymsskrivare är viktigt för ditt

Läs mer

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Färg-MFP:er MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Färg 35 Färg MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP 45 Färg 55

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters bizhub C250, Kontorssystem Mer till ditt företag Framgång i affärer kräver att man har en konkurrensfördel. Du måste vara effektivare,

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin www.konicaminolt.se Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin bizhub 350, Kontorssystem En optimal kontorslösning En maskin som tar hand om dina behov. Hög kvalitet, hög upplösning,

Läs mer

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet bizhub 250, Kontorssystem Kreativa svar på svartvita utskriftsbehov Resurser till kontoret En kompakt och robust maskin som

Läs mer

Specialutskrift. Automatisk dubbelsidig utskrift. Phaser 6200 färglaserskrivare. Det här avsnittet handlar om:

Specialutskrift. Automatisk dubbelsidig utskrift. Phaser 6200 färglaserskrivare. Det här avsnittet handlar om: Phaser 6200 färglaserskrivare Specialutskrift Det här avsnittet handlar om: Automatisk dubbelsidig utskrift se sidan 10. Manuell dubbelsidig utskrift se sidan 12. OH-film se sidan 15. Kuvert se sidan 18.

Läs mer

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt bizhub C25 A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C25 bizhub C25, kontorssystem Allt-i-ett-färglösning för administrativa arbetsuppgifter Oavsett bransch finns det gemensamma nämnare

Läs mer

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451, kontorssystem Perfekt jämvikt på kontoret Konica Minoltas nya bizhub C451 skapar en perfekt balans mellan utskrifter

Läs mer

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Det här dokumentet innehåller information om programvaran Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0. Innan du använder Fiery Print Controller

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorssystem Extra färg i en svartvit innovation bizhub C220, bizhub C280 och bizhub

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Alla specifikationer som gäller papperskapacitet förutsätter A4-papper på 80 g/m2. Alla specifikationer som gäller skannings-, kopierings- eller utskriftshastigheter använder A4-format som skannas, kopieras

Läs mer

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS, kontorssystem Övertygande egenskaper på både insidan

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet bizhub 420, kontorssystem Imponerande och otroligt effektiv bizhub 420 passar utmärkt på alla stora avdelning eller

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Åtgärda skrivarproblem

Åtgärda skrivarproblem Om den föreslagna åtgärden inte hjälper, ring kundservice. a skrivarproblem 1 Jobbet skrevs inte ut, eller tecken av fel typ skrevs ut. Kontrollera att det står Klar på manöverpanelen innan du skickar

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital multifunktionsskrivare i färg Kopiator Skrivare Fax skanner MP C6502SP MP C8002SP 65 Sv/v Färg sid/mi 80 Sv/v Färg sid/mi Revolutionerar din färgproduktion. Du behöver innovativ

Läs mer

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning HÖG PRODUKTIVITET - SÄKERSTÄLLER brevens KVALITET OCH INTEGRITET FULL FLEXIBILITET - SKAPAR AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR ALLA MILJÖER - ALLA ANVÄNDARE KOMMER ATT ÄLSKA DEN LÄTTANVÄND - SPARA VÄRDEFULL TID PRODUKTIVITET

Läs mer

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg Pro C7100/C7100X-serierna Digitalpressar för kreativ färgproduktion Pro TM Modell C7100 Pro TM Modell C7110 Färg Färg 80 Svartvitt 90 Svartvitt sid/min sid/min Mervärde och bättre prestanda Både interna

Läs mer

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv hantering av arbetsflöden Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Automatiserad effektivitet för tryckeriet Med programsviten

Läs mer

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV KONTORETS NAV MULTIFUNKTION NÄR DU BEHÖVER DET FÖR KONTORETS DOKUMENTPRODUKTION Sharp AR-M236 och AR-M276 är den kompletta lösningen för produktion av kontorets dokumentbehov. Behovet av ett effektivt

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Pressmeddelande. 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare 2009-08-19. PIXMA-skrivare med allt i ett

Pressmeddelande. 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare 2009-08-19. PIXMA-skrivare med allt i ett 2009-08-19 Pressmeddelande 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare Canon lanserar en ny serie PIXMA fotoskrivare med allt i ett, som erbjuder intelligent, högkvalitativ utskrift

Läs mer

Varning! Använd inte bestruket papper avsett för bläckstråleskrivare. Bestrykningen på dessa papper kan skada värmeenheten.

Varning! Använd inte bestruket papper avsett för bläckstråleskrivare. Bestrykningen på dessa papper kan skada värmeenheten. Specialpapper Det här avsnittet omfattar: "Skriva ut på glansigt bestruket papper" på sidan 2-57 "Skriva ut på Digital Photo Paper" på sidan 2-62 "Skriva ut vykort och trebladiga broschyrer" på sidan 2-64

Läs mer

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk Informationsguide Sidan 1 av 1 Informationsguide Det finns ett antal dokument som kan hjälpa dig med att förstå hur MFP:n och tillvalen fungerar. På den här sidan får du hjälp att hitta publikationer och

Läs mer

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Din vision: En snabb totalstation Välkommen till Leica Viva TPS Det blir inte snabbare Med Leica TPS kan du slutföra jobbet snabbare, erbjuda kompetenta anbud

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc224/DSc232 Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin Allt-i ett kopiator, skrivare, skanner och fax med färgfunktion För vardagliga dokumentbehov är

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

Pappersmeny. Skriva ut. Pappershantering. Service. Felsökning. Administration. Index

Pappersmeny. Skriva ut. Pappershantering. Service. Felsökning. Administration. Index I n definierar du vilket papper som finns i de olika magasinen samt standardpapperskälla. Du får mer information genom att välja ett av menyalternativen: 1 Konf.univ.matare Pappersstruktur Anpassade typer

Läs mer

Fiery Print Controller MX-PEX1/MX-PEX2. Skriva ut från Mac OS

Fiery Print Controller MX-PEX1/MX-PEX2. Skriva ut från Mac OS Fiery Print Controller MX-PEX1/MX-PEX2 Skriva ut från Mac OS 2006 Electronics for Imaging, Inc. Informationen i denna publikation omfattas av Juridiska meddelanden för denna produkt. 45059354 15 november

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

EN SUNDARE ARBETSMILJÖ MED BÄTTRE INOMHUSLUFT

EN SUNDARE ARBETSMILJÖ MED BÄTTRE INOMHUSLUFT EN SUNDARE ARBETSMILJÖ MED BÄTTRE INOMHUSLUFT LÖSNINGAR FÖR BÄTTRE INOMHUSLUFT LÖSNINGAR FÖR BÄTTRE INOMHUSLUFT Inomhusluften anses ha en direkt koppling till vår hälsa och vårt välbefinnande. Kvaliteten

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

Pressverktygsbygge I / 2016

Pressverktygsbygge I / 2016 Produktnyheter Pressverktygsbygge I / 2016 Beställ direkt» via Online-Shop! www.meusburger.com SD- och SZ-tvåpelarställ I ställstorlekar från 126 156 mm upp tills 396 496 mm med och utan mellanplatta»»

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar CareVan & Tillbehör Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar Konstruktion Stommen i CareVan är framställd av 16 mm spånplatta, belagda med melamin i vit kulör (RAL K101PE). Alla sidor

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Färg-MFP för SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Svartvitt Färg sid/mi 35 Svartvitt Färg sid/mi Skapa en effektiv arbetsplats Förbättra företagets produktivitet

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Exceptionell produktionskapacitet

Exceptionell produktionskapacitet Exceptionell produktionskapacitet 907EX/1107EX/1357EX Mångsidig efterbehandling Marknaden för Production Print blir allt mer konkurrensbetonad. Med den nya Pro -serien kan Ricoh, som är marknadsledande

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad Electrolux Professional Facility Management/Städ Proffsig mopptvätt gör stor skillnad En lönsam investering som innebär renare ytor och en bättre arbetsmiljö Electrolux Professional Facility Management/Städ

Läs mer

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. det nya Frankesystemet, öppnar nya horisonter med sina tillbehör och tvättställ för installation på offentlig och halvoffentlig

Läs mer

Redan efter en kort tid kommer du undra hur du klarade dig utan en Frama P700 falsmaskin.

Redan efter en kort tid kommer du undra hur du klarade dig utan en Frama P700 falsmaskin. FOLDER P700 Redan efter en kort tid kommer du undra hur du klarade dig utan en Frama P700 falsmaskin. Säg adjö till stressen vid dagens slut, monotona arbeten, sneda vikningar och onödiga kostnader. Frama

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper bluegarden.se Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper Kan din verksamhet tjäna på att outsourca hela eller delar av löne- och HRadministrationen? Detta whitepaper ger dig underlag att fatta korrekta

Läs mer

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid SNABBGUIDE Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid Innehåll Användarpanel: Skanningtangenten och grundinställningar... 3 Skanningsdisplay: Ändra grundinställningar, dpi, dubbelsidigt, färg eller svartvit...

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

Guide för trycksaksframställning

Guide för trycksaksframställning Guide för trycksaksframställning I den här guiden går vi igenom hur man skapar trycksaker genom att visa grundinställningar för layoutprogrammet Adobe InDesign samt kortfattat om hur Photoshop och Officeprogram

Läs mer

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Färg-MFP för SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Svartvitt Färg sid/mi 55 Svartvitt Färg sid/mi MP C6003SP 60 Svartvitt Färg sid/mi

Läs mer

Z55 Color Jetprinter. Online användarhandbok för Mac OS 8.6 till 9.2. www.lexmark.se. Allmänt om skrivaren. Standardutskrifter.

Z55 Color Jetprinter. Online användarhandbok för Mac OS 8.6 till 9.2. www.lexmark.se. Allmänt om skrivaren. Standardutskrifter. Z55 Color Jetprinter Online användarhandbok för Mac OS 8.6 till 9.2 handbok 2 Navigera Klicka på kategorierna in den vänstra rutan för att navigera på sidorna. Klicka på den blå texten för att länka till

Läs mer

Seriehantering. [En enkel guide för hur du som serieadministratör använder SVEMO TA.]

Seriehantering. [En enkel guide för hur du som serieadministratör använder SVEMO TA.] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se Seriehantering [En enkel guide för hur du som serieadministratör använder SVEMO TA.] Innehåll Inledning...

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer