bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM"

Transkript

1 bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

2 INNOVATION SOM ÄNDRAR SPELREGLERNA Framtiden för digitaltryck är här med Konica Minoltas bizhub PRESS C8000. Höga krav från interna och externa kunder gör det nödvändigt för dig att på enkelt sätt kunna anpassa och uppgradera produktionsanläggningen i enlighet med nya krav. Du vill utöka ditt produktutbud kontinuerligt och hitta nya sätt att locka och behålla dina kunder. Samtidigt är kostnadsbesparingar och optimerade marginaler för trycksaksproduktionen avgörande för din konkurrenskraft. I dagens värld av multimedia är högklassig färgreproduktion nyckeln till framgång! Du måste kunna leverera trycksaker av högsta kvalitet inte bara avseende färg, utan trycksakerna i helhet. Produkterna måste vara av jämn och extremt hög kvalitet och verktygen för styrning av kvaliteten är därför viktiga. Snabba leveranser, med produktion inom några få timmar i stället för dagar, plus produktion av mindre upplagor, är nyckeln till framgångsrikt digitaltryck. Ett system som ska uppfylla dessa krav måste vara fullständigt tillförlitligt. Produktionen ska i största möjliga mån automatiseras med ett minimalt antal manuella steg i processen. Om du ställer dessa krav ska du titta närmare på bizhub PRESS C8000. Troligtvis kommer du att upptäcka att systemet klarar mer än du kunnat föreställa dig!

3 bizhub PRESS C SMIDIG ÖVERGÅNG TILL DIGITALT TRYCK bizhub PRESS C8000 är den idealiska lösningen för effektiv digitalt färgtryck. Skrivaren erbjuder nya möjligheter, extremt hög utskriftskvalitet och smidig drift. bizhub PRESS C8000 har ett ett antal funktioner som gör det enkelt att ta steget över till digital teknik. Nya möjligheter Möjligheten att skapa nya typer av trycksaker, nya tjänster och göra extrema utgiftsbesparingar för ökade marginaler och lönsamhet är några av fördelarna med bizhub PRESS C8000. Konica Minoltas digitala färgpress erbjuder en mängd olika efterbehandlingslösningar allt från häftning till limbindning, hög pappersflexibilitet (300 g/m 2 från alla kassetter, 350 g/m 2 från pappermatningsenhetens kassetter), omfattande variabeldatafunktioner samt stöd för arbetsflöden för webb till tryck. Imponerande utskriftskvalitet Simitri HD+ polymeriserad toner återger text och linjer med hög precision, automatisk densitetskontroll för jämn färgkvalitet och högsta registreringsprecision för duplex. Tryckeriet arbetar därigenom optimal, budgeten kan optimeras och du får möjlighet till nya affärsmöjligheter. Ekonomisk produktivitet Ökad lönsamhet, ökad volym och kortare leveranstider detta ger dig möjlighet att utöka verksamheten utan att behöva oroa dig över framtiden. bizhub PRESS C8000 garanterar ekonomisk och effektiv produktion med en utskriftshastighet på upp till 80 sidor/minut i färg eller svartvitt, maximerad drift med CS Remote Care fjärrdiagnossystem och CMS (Customer Maintenance Support), intuitiv programvara och verktyg för samt automatisk justering av utskriftsmotorn.

4 bizhub PRESS C8000 TEKNIK bizhub PRESS C bizhub PRESS C8000:s avancerade färghanteringsverktyg säkerställer högupplöst tryckkvalitet för högklassiga trycksaker som är i klass med offsettryck. Tryckkvaliteten är helt och hållet konsekvent, från operatör till operatör, maskin till maskin, och garanterar professionella resultat som tillfredsställer även den mest kräsna kunden. S.E.A.D. II bizhub PRESS C8000 använder Konica Minoltas egenutvecklade och avancerade andra generations färghanteringsteknik. S.E.A.D. betyder Screen- Enhancing Active Digital Process och är en kombination av innovationer som garanterar absolut förstklassig färgreproduktion vid full produktionshastighet. S.E.A.D. II har följande viktiga egenskaper: x dpi x 8 bitars upplösning Den imponerande utskriftsupplösningen på bizhub PRESS C8000 återger perfekt de minsta textstorlekarna och tunnaste linjerna. Med 8 bitars färgdjup och Dot Positioning Control uppnår bizhub PRESS C8000 en upplösning som motsvarar x dpi. Rastreringsteknik Tack vare upplösningen på dpi erbjuder bizhub PRESS C8000 ytterligare raster för utskrift av ännu högre kvalitet, vilket ger jämnare och mer realistisk reproduktion som stämmer helt överens med förlagan. ITbit-teknik Konturhanteringsteknik som förbättrar utseendet av tecken genom att göra dem smalare så att de inte ser "feta" ut. Konturhanteringen bidrar till att reproducera vita tecken på bakgrunder med idealiska proportioner och jämnar ut kanterna på rastrerade tecken. Bildstabilitet En ny snabb stabilitetskontroll kontrollerar att bilden återges med konsekvent kvalitet på bizhub PRESS C8000 under kontinuerlig drift utan att inverka på prestandan. Korrigering sker med full automatik och förbättrar stabiliteten på bildkvaliteten, samtidigt som processen förbättrar produktionseffektiviteten. Densitetskontroll En nyutvecklad graderingskorrigeringsfunktion avläser egenskaperna hos olika papperssorter genom att korrigera graderingarna i enlighet med papperssorten som används. Fördelarna för operatörerna är ökad effektivitet eftersom de inte längre behöver gå igenom den tidsödande processen med att producera testmönster. Skevningsdetektering Tack vare ett skevningsdetekteringssystem som kontrollerar skevningsgraden på framkanten av papperet som matas fram, producerar bizhub PRESS C8000 utskrifter med högsta tänkbara precision.

5 bizhub PRESS C Simitri HD+ bizhub PRESS C8000 använder tredje generationens Simitri HD polymeriserad toner från Konica Minolta för förbättrad bildkvalitet och fixering vid lägre temperaturer även på tjockt papper. Simitri HD+ garanterar exakt reproduktion av bildpunkter och tunna linjer vilket ger ett resultat som är i klass med offsettryck. Omfattande mediastöd och produktivitet Tryckeriet når målen med bizhub PRESS C8000:s höga hastighet och produktivitet och den oslagbara pappershanteringen möjliggör produktion av ett större utbud av trycksaker på olika papperssorter kort sagt: prestanda som sätter en ny standard. Papper från g/m 2, alla pappersmatningskassetter hanterar den maximala pappersvikten. Dubbelsidig utskrift på papper på upp till 300 g/m 2. bizhub PRESS C8000 erbjuder automatisk pappersutslätning genom två utslätningsmekanismer: En standardiserad mekanisk utslätningmekanism slätar ut papperet när det går igenom sicksack-mekanismen. Vid behov kan systemets prestanda förbättras med en unik luftfuktare som ökar papperets fuktighet och slätar ut det. Med Konica Minoltas sofistikerade pappershantering kan tryckerier utöka produktutbudet och kundbasen och därigenom maximera vinsten och få snabb avkastning på investeringen. Flexibiliteten att producera trycksaker på ett stort urval av både bestrukna och obestrukna papperssorter hjälper professionella tryckerier att producera mer lönsamma trycksaker. Med sin robusta skrivarenhet som levererar upp till 80 sidor per minut (A4) utmärker sig Konica Minoltas digitala färgtryckpress med snabba produktionstider för alla typer av jobb och hanterar enkelt månatliga volymer på sidor. Genom att utnyttja den höga A3-utskriftshastigheten med 46 sidor/minut för dubbel A4, kan A4 produktionshastigheten ökas till hela 92 sidor/minut. bizhub PRESS C8000 är den första färgskrivaren som använder Konica Minoltas bandbaserade pappersmatningssystem med sugmatning för matning av mängder av olika papperssorter med hög precision. Två pappersmatningsenheter med bandbaserade sugmatningsmekanismer kan tandemanslutas för en imponerande papperskapacitet på upp till ark. Tack vare sin flexibla hantering av olika papperssorter och nya PEM (Paper Enhancement Module) som ger snabbare hantering av tyngre papperssorter, hanterar bizhub PRESS C8000 produktionen av en mängd olika trycksaksprodukter. Anpassningsbara pappersprofiler och bildjustering sparar tid, ökar produktiviteten och garanterar högklassiga resultat.

6 bizhub PRESS C bizhub PRESS C8000 AFFÄRSMÖJLIGHETER Det pågår stora förändringar i tryckeribranschen. Den ekonomiska nedgången har lett till färre tryckerier och de totala volymerna har minskat. Allt fler trycksaker har börjat publiceras i elektroniskt format. Välinformerade tryckeribolag är medvetna om att de måste öka vinstmarginalerna och generera nya intäktskällor för att kunna överleva. Med hänsyn till dessa förutsättningar har Konica Minolta lanserat Digital1234 ett omfattande verksamhetsutvecklingsprogram som fokuserar på kundens möjligheter att effektivisera och vidareutveckla verksamheten. Huvudfrågan är: Hur kan vi snabbt förbättra affärsmöjligheterna? Det enkla svaret är genom att minska utgifterna, öka vinstmarginalerna, lägga till nya tjänster och göra verksamheten mer produktiv. Digital1234 är tänkt att vara enkelt och uppmuntrar företag att bygga utvecklingen på nya affärsidéer och på så vis förbättra verksamheten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras. Det grundläggande konceptet innehåller dessa fyra steg samt råd för affärsprocessen. Varför ska vi investera i denna möjlighet? Hur passar konceptet in i den nuvarande verksamheten? Finns det någon som har genomfört det och kan berätta om det? Vilka åtgärder ska vi vidta för att lyckas med den nya affärsmöjligheten? Digital1234 består av olika rapporter skrivna av ett antal branschexperter som undersöker olika affärsmöjligheter, med frågan varför? som utgångspunkt Det andra steget fokuserar på hur? med hjälp av ett antal utvärderingsfrågor som sammanställts av en panel med internationella och oberoende branschexperter. Det tredje steget vem? består av olika fallstudier och det fjärde steget innehåller nedladdningsbara dokument som hjälper kunden att utveckla verksamheten, t.ex. affärsinriktade implementeringsguider som skrivits av branschkonsulter. DIGITAL enabling your business Digital1234 Affärsutvecklingsprogrammet Digital1234 är avsett att hjälpa tryckeribolag att hitta metoder för att spara pengar, öka lönsamheten, skapa nya tjänster/produkter och öka produktiviteten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras.

7 bizhub PRESS C Variabeldatatryck Vilken är den mest unika egenskapen hos digitaltryck? Varje enskild sida i en upplaga kan anpassas för att skapa ett unikt, målinriktat och relevant budskap för varje mottagare. Detta kallas variabeldatatryck (VDP). Direktutskick kan göras personligare: Bästa herr/fru. blir Bäste Rickard. Detta ger ett unikt mervärde som inte kan fås med traditionellt tryck. Studier har visat att budskapet har större genomslagskraft: ju mer målinriktat budskapet är, desto effektivare blir det. I genomsnitt ger personligt anpassat marknadsföringsmaterial 31% högre vinst jämfört med allmänt marknadsföringsmaterial. Som trycksaksleverantör kan du debitera mer för VDP-uppdrag och kunden får bättre respons på utskicken. Ökad vinst för tryckeriet ökad vinst för kunden. Arbetsflöde Visste du att för varje krona som spenderas på tryck spenderas ytterligare sex kronor på kringprocesserna runt själva tryckningen? Detta kallas i regel arbetsflöde och är avgörande för maximal effektivitet och minimering av manuella processer! Ju mer du kan automatisera processen, desto effektivare blir den. Fokus på effektivisering av arbetsflödet är det bästa sättet att förbättra verksamhetsresultatet. Arbetsflödet kan korta avståndet mellan dig och kunderna. Ett bra exempel på automatisering är ett hybridarbetsflöde Det ger optimal flexibilitet för produktion och maximerar utnyttjandet av både digital- och offsetutrustning. Det blir möjligt att beräkna den kostnadsmässiga brytpunkten mellan digitaltryck och offsettryck så att du kan välja den mest kostnadseffektiva metoden i sista stund. Effektiva arbetsflöden i ett nötskal: Ju mindre tid du lägger ner på de tekniska aspekterna av trycksaksproduktionen, desto mer tid får du över till dina centrala arbetsuppgifter. Webb till tryck Förr inlämnades och behandlades alla tryckuppdrag manuellt. I takt med användningen av Internet har de flesta tryckerier insett värdet av en webbportal där kunderna kan ladda upp filerna som ska tryckas. Vid beställning via Internet ingår: uppladdning av utskriftsdata, prisuppgift/offert, provtryck, statusinformation om uppdraget, automatisk koppling till betallösningar och administration o.s.v. Med Webb till tryck finns tryckeriet tillgängligt dygnet runt för automatiserad trycksaksbeställning och ökad effektivitet samtidigt som manuella steg i beställningsprocessen elimineras.

8 bizhub PRESS C8000 INSIDA SOM FASCINERAR bizhub PRESS C SIMITRI HD+ TONER EFTERBEHANDLINGSALTERNATIV Bland annat 6 olika vikningslägen, hålslagning, integrerad häftesefterbehandlare med pappersskärare, limbindare Polymeriserad toner för fixering vid lägre temperatur och utskriftskvalitet i klass med offsettryck UTSLÄTNINGSENHET MED KYLNING SOM TILLVAL Slätar ut obestruket papper, neutraliserar statisk laddning och kyler ÖVERFÖRINGSENHET För sicksack-utslätning av bestruket papper, med färgdensitetsmätare för automatisk färgjustering PRODUKTIVITETSMODUL För snabbare hantering av tjockt papper och en glansig finish FÄRGPRESS Upp till 80 A4-sidor/minut i färg och svartvitt Upp till sidor per månad x dpi x 8 bit Duplex upp till 300 g/m 2

9 bizhub PRESS C PEKSKÄRM Mycket lättanvänd funktionspanel med färgpekskärm, vinklingsbar VÄRMEENHET SOM TILLVAL KONTROLLENHETER För digital offset och bestruket papper IC-306 extern EFI Fiery-kontrollenhet IC-360 extern EFI Fiery-kontrollenhet IC-307 extern CREO färgserver IC-601 intern kontrollenhet från Konica Minolta PAPPERSKASSETTER Upp till 9 papperskällor för upp till 350 g/m 2, med sugmatning (endast pappersmatningsenhet) S.E.A.D.II Screen-Enhancing Active Digital Processing Avancerad färgbehandlingsteknik för högkvalitativa resultat

10 bizhub PRESS C bizhub PRESS C8000 KONTROLLENHET För att tillgodose behoven hos olika tryckerier kan bizhub PRESS C8000 utrustas med fyra olika kontrollenheter som alla garanterar blixtsnabb hantering av utskriftsdata.

11 bizhub PRESS C Fiery IC-306 och IC-3600 kontrollenheter EFI avancerade externa Fiery -kontrollenheter använder Fiery System 9 såväl som Fiery Driver 4.0 för både PC- och Mac-miljöer. Fiery-kontrollenheterna använder Command WorkStation 5-gränssnitt med avancerade färghanteringsverktyg. SeeQuence Suite kombinerar sidutskjutning, sammanställning och förhandsgranskning i en procedur, stöd för variabeldatatryck, bevakade mappar, batchjobb, samt olika metoder för att snabba på produktionen med tillgång till flera pappersskällor, borttagning av oanvänt flikpapper och mera. IC-307 Creo färgserver Den externa kontrollenheten Creo IC-307 är perfekt för VDP-tillämpningar och det idealiska valet för hybrida prepress-arbetsflöden. Creo har dessutom avancerade dekorfärgsprofiler, ett komplett Pantone GOE-bibliotek, statusövervakning med Remote Site Manager, JDFfunktionalitet, Creo job ticket-programvara och mycket mer. IC-601 Konica Minolta-kontrollenhet Konica Minoltas inbyggda IC-601-kontrollenhet erbjuder kraftfulla funktioner för arbetsflöden bland annat dpi vid full produktionshastighet, snabb RIP-hantering, ökad precision för färgreproduktion, nya färghanteringsfunktioner och full kompatibilitet med bizhub PRESS C8000:s inbyggda kontroll- och redigeringsfunktioner. IC-601 har även stöd för Konica Minoltas programvara PageScope som ger interaktiv och kostnadseffektiv kontroll över dokument och individuella skrivarenheter såväl som Printgroove Print-on-Demand Suite, som kombinerar flera funktioner för skrivarhantering, arbetsflöden och job tickets som tillsammans ger dig automatiserad kontroll över hela tryckeriet.

12 ULTIMAT MÅNGSIDIGHET FRÅN BÖRJAN TILL SLUT Professionell efterbehandling av trycksaker är en viktig del i produktionskedjan och flexibilitet är nyckeln! Ett komplett utbud av flexibel efterbehandlingsutrustning som gör det det enkelt att uppgradera Konica Minoltas digitala tryckpressar för olika användningsområden med perfekt integrering. Pappersmatningsenheter PF-704 och PF-705 Pappersmatningsenheterna PF-704 och PF-705 utökar papperskapaciteten med 3 kassetter för en total kapacitet på ark och hanterar pappersvikter mellan 64 och 350 g/m 2. Du får ökad flexibilitet genom att kunna mata alla pappersformat från alla kassetter plus en extra värme enhet som torkar papperet i kassetterna och därigenom ökar produktionsflexibiliteten ytterligare. Båda pappersmatningsenheterna använder sugmatningsteknik. Bara PF-705 är utrustad med en automatisk dokumentmatare som förvandlar bizhub PRESS C8000 till en högpresterande skanner/kopiator. Kombinerad mixplex/ mixmedia Mixmedia vita/ färgade ark från olika kassetter Sadelhäft SD-506 SD-506 är perfekt för sadelhäftade och beskurna häften med tjock omslag, och snabbare på produktionen av många olika typer av trycksaker. Den producerar broschyrer med upp till 200 sidor (50 ark), med automatisk marginalanpassning och beskärning och har en utmatnings kapacitet på upp till 50 häften. För en proffsig prägel kan häften förses med omslag på upp till 200 g/m 2. Flersidig brevvikning och sadelvikning för upp till 5 ark snabbar på produktionen av utskick. För tryckerier kan denna funktionalitet skapa ett mervärde och diversifiering som ökar försäljningen och lönsamheten. Häfte (vikning och sadelhäftning) Beskärning Limbindning med Inbladning av färgomslag Flersidig brevvikning inåt Limbindning med inbladning Flersidig sadelvikning

13 bizhub PRESS C Vik- och hålslagsenhet FD-503 Den idealiska lösningen för produktion av utskick, flygblad och mera. FD-503 utnyttjas bäst i kombination med antingen häftesframställaren, sadelhäften eller limbindaren. Vik- och hålslagsenheten erbjuder sex olika falsmönster, hålslagning med två eller fyra hål med 100 % produktivitet, samt inbladning av förtryckta ark och omslag. Med FD-503 kan produktionen av komplexa dokument automatiseras vilket ger operatören tid över till andra arbetsuppgifter. Hålslagning två hål Brevvikning utåt Hålslagning fyra hål Altarskåpsvikning Sadelvikning Dubbel parallellvikning Brevvikning inåt Z-vikning Inbladning av färgomslag Inbladning Multihålslagsenhet (GBC) GP-501 Den smarta hålslagningsenheten erbjuder högpresterande hålslagning av flera hål (GBC) vid full systemhastighet inför manuell spiralbindning. Det finns flera stansar som motsvarar de vanligaste hålslagningsmönstren för bindning med metallbaserad spiral (velo) och plast (kam). GP-501 ger ökad flexibilitet gör det enkelt för tryckerier att öka produktutbudet och tillgodose behoven av nya och befintliga kunder. Multihålslagning Staplare LS-505 Med högkapacitetsstaplaren är bizhub PRESS-serien perfekt utrustad för smidig integrering med befintlig efterbehandlingsutrustning. Upp till ark kan staplas sicksacksorterade. Vagnen kan förflyttas på ett säkert sätt tack vare en inbyggd klämmekanism. Vagnen förenklar arbetet i tryckeriet. Den hjulförsedda vagnen gör det möjligt att snabbt flytta trycksakerna till ett annat efterbehandlare utan att t.ex. behöva vänta på att utskrifterna kyls ned eller torkar. Vagnmonterad staplare Sicksacksortering

14 bizhub PRESS C Limbindare PB-503 Denna efterbehandlare producerar alla typer av inbundna häften och böcker. Bland funktionerna ingår inbladning av Z-vikta ark och förtryckta färgomslag och ark. Bokbindning med en ryggbredd på upp till 30 mm och integrerad beskärning av omslag är också möjligt. Den integrerade omslagskassetten har en kapacitet på upp till ark. PB-503 har en vagnmonterad staplare för utmatning av bundna böcker som även kan monteras i kombination med efterbehandlaren med häft (FS-521) vilket ger ett kombinerat bindnings- och häftningssystem. Med PB-503 kan tryckerier erbjuda kunderna högklassiga inbundna böcker som även innehåller olika olika papperssorter. Detta innebär ett ökat utbud av trycksaker vilket leder till fler uppdrag och därmed ökad omsättning och vinst. Limbindning Limbindning med Inbladning av färgomslag Limbindning med z-vikning Limbindning med inbladning Vagnmonterad staplare för inbundna böcker Häftningsenhet FS-521 Utrustad med FS-521 erbjuder bizhub PRO och PRESS häftning i olika positioner. Det perfekta valet för produktion av handböcker, rapporter och andra större dokument. Häftning av upp till 100 ark sker med 100% produktivitet och klamrarna klipps till motsvarande längd. Slipp tidsödande manuell efterbehandling med denna lösning som ger en professionell prägel och säkerställer högklassiga trycksaker. Automatisk sicksacksortering och gruppering finns även att få med FS-521. Utmatningskapaciteten är ark. Hörnhäftning Tvåpunktshäftning Variabel klammerlängd Sicksacksortering Allt-i-ett-efterbehandlare FS-612 Som ett kompakt alternativ för miljöer med begränsade utrymmen erbjuder den multifunktionella efterbehandlaren häftesframställning med 20 ark (80 sidor), två vikningsfunktioner (mittvikning och brevvikning) liksom tillval som hålslagning och inbladning av förtryckta ark. En stor fördel med denna lösning är enhetens kompakta mått. Du tvingas inte längre kompromissa på grund av platsbegränsningar utan kan producera trycksaker som tillfredsställer alla kunder. Hörnhäftning Brevvikning inåt Tvåpunktshäftning Hålslagning två hål* Häfte Hålslagning fyra hål Sadelvikning Inbladning* * tillval Inbladning av omslag*

15 bizhub PRESS C HÖG TILLGÄNGLIGHET Professionella tryckerier behöver driftsäker produktionsutrustning med tillförlitlig teknik. Därför prioriterades driftsäkerheten under utvecklingen av Konica Minoltas bizhub-system. Den högklassiga och robusta metallkonstruktionen garanterar säker drift. En mängd olika systemfunktioner utökar användbarheten ytterligare. Påfyllning av papper och toner under drift Papper och toner kan fyllas på under drift utan att störa produktionen. CMS (Customer Maintenance Support) Med Konica Minoltas CMS-koncept kan operatören snabbt och enkelt byta vissa systemkomponenter. Detta är en välkommen lösning för tryckerier som kan åtgärda enklare problem direkt för att undvika långa driftstopp. Konica Minolta Color Care Konica Minolta Color Care är underhållstjänst som garanterar att utrustningen fungerar optimalt i enlighet med motsvarande serviceavtal. När det gäller färgkvalitet definierar Konica Minoltas Color Care-verktyg en produktspecifik standard och garanterar att all Konica Minolta-utrustning som ingår i Color Care-konceptet håller den avtalade standarden. Konica Minolta Color Care består av en specificerad installationsprocess som utförs enligt en standardiserad process och reglerar och garanterar en viss kvalitetsstandard. CS Remote Care Med Konica Minoltas fjärrserviceverktyg CS Remote Care sänds mätarställningar, systemfelmeddelanden och serviceanrop från bizhub PRESS- och PRO-system direkt till Konica Minoltas serviceavdelning. Detta möjliggör effektiv analys av systemets status och förebyggande underhåll innan konkreta problem uppstår. Lösningen minimerar antalet driftstopp och den administrativa bördan hos kunden. Tryckeriet sparar pengar och kan hålla produktionen igång med optimal produktivitet.

16 bizhub PRESS C Tekniska specifikationer SKRIVARSPECIFIKATIONER Utskriftshastighet A4 Utskriftshastighet A3 Utskriftsupplösning Skalor SYSTEMSPECIFIKATIONER Upp till 80 sidor/minut Upp till 46 sidor/minut x x 8 bit max: motsvarande x dpi 256 skalor (graderingar) Pappersvikter g/m 2, upp till 350 g/m 2 (från alla kassetter i pappersmatningsenheten) Duplexenhet Icke-staplande, g/m 2 Pappersformat A5 SRA3+ (330 x 487 mm) Maximal sidyta 321 x 480 mm Papperskapacitet Max: ark, huvudenhet: upp till ark Utskriftskapacitet Max: ark Huvudenhetens mått 900 x 950 x (endast huvudenhet) (B x D x H mm) Huvudenhetens vikt 450 kg (endast huvudenhet) SPECIFIKATION FÖR KONTROLLENHET IC-306/IC-3600 extern EFI Fiery-kontrollenhet Processor Intel Core2 2,66 GHz (IC-306) 2x Intel Xeon Quad 2,8 GHz (IC-3600) RAM 4 GB Hårddisk 160 GB SATA (IC-306) 2x 500 GB GB hårddisk (IC-3600) Filformat Adobe PostScript Level 1, 2, 3, Adobe PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, PDF/X-1a, 3, EPS (tillval), TIFF (tillval), TIFF IT (tillval), JPEG (tillval), PPML, Creo VPS-kompatibel, Fiery FreeForm v1/fiery FreeForm v2.1, Adobe PDF Print Engine IC-307 extern Creo-kontrollenhet Processor Intel Core 2,8 GHz RAM 2 GB systemminne, 3 GB bildminne Hårddisk 2x 500 GB system, 2x 500 GB bild Filformat Adobe PostScript 1, 2, 3, Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, PDF/X-1a, EPS, TIFF (med undantag för 16-bitars TIFF), TIFF/IT, JPEG (med undantag för progressiv JPEG och JPEG 2000), CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS), PPML IC-601 intern kontrollenhet från Konica Minolta Processor Intel Core2 2,8 GHz RAM 4 GB Hårddisk 2x 250 GB SATA lagringsutrymme Filformat Adobe PostScript 3, PCL 5c/6, Native PDF, PDF 1.7, PDF/X-1a, X-3, EPS, TIFF, TIFF/IT, JPEG, PPML SKANNERSPECIFIKATIONER* Skanningshastighet A4 Skanningshastighet A3 Skannerupplösning Skanningslägen Skanningsformat Upp till 40 original/minut Upp till 20 original/minut 600 x 600 dpi TWAIN-skanning, skanning till hårddisk, skanning till FTP, skanning till SMB, skanning till e-post TIFF (enkel- och flersidig), PDF Alla specifikationer förutsätter A4-papper på 80 g/m 2. Stöd och tillgänglighet av specifikationer och funktioner är beroende av operativsystem, program, nätverksprotokoll såväl som nätverks- och systemkonfigurationer. Den angivna livslängden för skrivarens olika förbrukningsvaror är baserad på särskilda utskriftsförhållanden, bland annat vad gäller sidtäckningen för en viss pappersstorlek (5 % sidtäckning för A4). Förbrukningsvarornas faktiska livslängd varierar beroende på användningen och andra utskriftsvariabler, bland annat sidtäckning, pappersstorlek, typ av media, kontinuerlig eller periodisk användning, lufttemperatur och luftfuktighet. Vissa produktillustrationer innehåller tillbehörsutrustning. Specifikationer och tillbehör baseras på tillgänglig information vid publiceringen och kan ändras utan föregående meddelande. Priser och specifikationer från Konica Minolta är angivna med förbehåll för eventuella fel. Alla varu- och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive innehavare och erkänns härmed. KOPIATORSPECIFIKATIONER* Kopieringshastighet A4 Upp till 80 kopior/minut Kopieringshastighet A3 Upp till 46 kopior/minut Skalor 256 skalor (graderingar) Tid till första kopia Mindre än 6,5 sek. (A4 färg) Förstoring % i steg om 0,1 % Antal kopior TILLBEHÖR Pappersmatningsenhet 3 kassetter med sugmatning, kapacitet: ark, PF-704 pappersvikter: g/m 2, standardformat: B4 SRA3, min. pappersformat: 100 x 148 mm, max. pappersformat: 330 x 487 mm Pappersmatningsenhet Med dokumentmatare för upp till 100 ark, 3 kassetter, PF-705 sugmatning, papperskapacitet: ark, pappersvikter: g/m 2, standardformat: B4 SRA3, min. pappersformat: 100 x 148 mm, max. pappersformat: 330 x 487 mm Vik- och hålslagsenhet Inbladning av förtryckta ark (2 inbladningskassetter på FD ark vardera), hålslagning (2 och 4 hål), vikning (mittvikning, z-vikning, altarskåpsvikning, brevvikning inåt/utåt, dubbel parallellvikning), extrafack för upp till 200 ark Reläenhet RU-506 Arkvändare, ökar processhastigheten till 80 sidor/minut Multihålslagningsenhet Hålslagning av A4-ark, utbytbara stanssatser för: velo- (GBC) GP-501 bindning, plastkam, wirebindning, sprial, proclick, pappersvikter: g/m 2 Häftesefterbehandlare Produktion av häften med upp till 50 ark (200 sidor), sadel- SD-506 häftning, beskärning, utmatningsfack för upp till 50 häften, flersidig brevvikning (upp till 5 ark), flersidig sadelvikning (upp till 5 ark) Staplare LS-505 Stapling av upp till ark, två enheter kan tandemkopplas, kapacitet upp till ark, vagnmonterad, automatisk sicksackstapling, extrafack för upp till 200 ark, klämmekanism för papper Limbindare PB-503 Limbindningssystem, integrerad 1-sidig beskärning av omslag, bokbindning från A5 upp till A4+ (307 x 221 mm), bokbindning från 10 ark till 30 mm ryggbredd, omslagskassett för upp till ark, extrafack för upp till 200 ark, bokstaplingskapacitet på upp till ark i 2 staplar Häftningsenhet FS-532 Häftning av upp till 100 ark, 2-punkts- och hörnhäftning, variabel klammerlängd (klippmekanism), utmatningsfack för upp till ark, extrafack för upp till 200 ark, automatisk sicksacksortering och gruppering Häftesefterbehandlare För häften med upp till 20 ark (80 sidor), hörn- och FS punktshäftning, häftning av upp till 50 ark, sadel- och brevvikning, automatisk sicksacksortering och gruppering, utmatningsfack för upp till ark, extrafack för upp till 100 ark Inbladningsenhet PI-502 Inbladning av förtryckta ark, 2 inbladningskassetter för (tillval för FS-612) 200 ark vardera, hålslagskit PK-512 (tillval för FS-612), hålslagning (2 eller 4 hål) Hålslagskit PK-513 Hålslagning (4 hål) (tillval till FS-612) Produktivitetsmodul Förbättrad produktivitet, glansig finish som liknar offset- EF-101 tryck Luftfuktarenhet HM-101 Utslätning av papper med fukt Konica Minolta Business Solutions Sweden AB E-post: Solna HK: Box 9060 (Solna strandväg 96), Solna, Tfn: , Fax: Malmö: Box 181 (Jörgen Kocksgatan 9), Malmö, Tfn: , Fax: Helsingborg: Berga allé 3, Helsingborg, Tfn: , Fax: Göteborg: Olof Asklunds gata 6, Västra Frölunda, Tfn: , Fax: *Endast med PF-705 Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland 06/2012

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM ÖVERGÅ TILL DIGITAL TEKNIK OCH EXPANDERA bizhub PRO 1052 är resultatet av

Läs mer

1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DEN HÖGSTA FORMEN AV DIGITALTRYCK I bizhub PRO 1250-serien har Konica Minolta kombinerat viktiga egenskaper med högklassig

Läs mer

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C6000/C7000 Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM VÄX MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000 och bizhub PRO C7000 är idealiska bassystem för digital färgproduktion som

Läs mer

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM BÖRJA MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C754 är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets tillväxt precis

Läs mer

Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå

Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå bizhub PRO C6000L Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM SATSA PÅ DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000L är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets

Läs mer

bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DIGITAL PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIV EKONOMISK TILLVÄXT bizhub PRO 951 är det idealiska bassystemet för svartvit

Läs mer

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER Stabil produktivitet för interntryckerier SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM PLUS FÖR EFFEKTIVITET bizhub PRO 1052 är Konica Minoltas svar på våra kunders önskemål om ett prisvärt

Läs mer

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P Genomgående kraft för färgproduktion FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P 2 TYGLA KRAFTEN AV FÄRG Med bizhub PRESS C6000/C7000/P får du kraftfulla funktioner

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, produktionssystem Färgstark kraftfull och mångsidig Färg är grundläggande för kreativa proffs inom

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team bizhub C252, kontorssystem Förbättrad kommunikation. Internt och externt Produktivt lagarbete på kontoret är en utmatning

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT December 2012 PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM INTRODUKTION 2 DEN NYA GENERATIONEN KONTORSMASKINER Gör kontoret effektivare Konica Minolta har

Läs mer

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS SYSTEM PRODUKTSORTIMENT Juli 2013 PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS- SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONSSYSTEM INTRODUKTION 2 FTIDEN FÖR DIGITALTRYCK SER LJUS UT Konica Minolta började framgångsrikt

Läs mer

En helt ny standard för digitalt färgtryck

En helt ny standard för digitalt färgtryck Digitalt färgtryckoch provtryck En helt ny standard för digitalt färgtryck C O L O U R DIGITALTRYCK OCH PROVTRYCK DIGITALT FÄRGTRYCK OCH PROVTRYCK När detaljerna är betydelsefulla. Nu presenterar vi imagepress

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Färg-MFP:er MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Färg 35 Färg MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP 45 Färg 55

Läs mer

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min Pro C5100S/5110S Kompakta digitala produktionsskrivare Pro C5100S Svartvitt & 65 sid/min Pro C5110S Svartvitt & färg 80 färg sid/min Hög färgproduktion utan höga kostnader I dagens ekonomiska klimat behövs

Läs mer

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200, kontorssystem Enkel men kompetent: prisvärd färg Allt fler företag börjar nu ta steget över till färgkopiering och färgutskrifter. bizhub

Läs mer

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorssystem Professionell svartvit produktion för färg Numera omfattar i

Läs mer

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknik Bläckteknik UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Utskriftsmetod PrecisionCore

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER AR-C260P Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER FÅR VI PRESENTERA: DEN ULTIMATA FÄRGSKRIVAREN Ett system skapat för att hantera de stadigt ökande kraven på kontoren. AR-C260P

Läs mer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer www.konicaminolta.se Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer bizhub 162/210, Kontorssystem Hög kvalitet genomtänkt tekn Det är bättre att tänka efter, före. Speciellt om du

Läs mer

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P bizhub C252P och bizhub C352P Enastående utskrift bizhub C252P och bizhub C352P, kontorssystem Omedelbar och kraftfull kvalitet De flesta

Läs mer

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v).

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v). PEKSKÄRM i FULLFÄRG MED LOAD N GO-FUNKTION OCH JOBBGUIDE Gränssnittet på DS-86 består av en pekskärm i färg och en jobbguide. Att använda hela systemet kunde inte vara enklare. Det är inte längre nödvändigt

Läs mer

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare bizhub C450P, Kontorssystem Har mer än vad du anar Du vet att en snabb svartvit högvolymsskrivare är viktigt för ditt

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S Pro 8100S/8110S/ 8120S Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro 8100S 95 ppm Svartvitt Pro 8110S 110 ppm Svartvitt Pro 8120S 135 ppm Svartvitt Avancerad teknik som lyfter produktiviteten

Läs mer

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin www.konicaminolt.se Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin bizhub 350, Kontorssystem En optimal kontorslösning En maskin som tar hand om dina behov. Hög kvalitet, hög upplösning,

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters bizhub C250, Kontorssystem Mer till ditt företag Framgång i affärer kräver att man har en konkurrensfördel. Du måste vara effektivare,

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet bizhub 250, Kontorssystem Kreativa svar på svartvita utskriftsbehov Resurser till kontoret En kompakt och robust maskin som

Läs mer

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv hantering av arbetsflöden Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Automatiserad effektivitet för tryckeriet Med programsviten

Läs mer

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt bizhub C25 A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C25 bizhub C25, kontorssystem Allt-i-ett-färglösning för administrativa arbetsuppgifter Oavsett bransch finns det gemensamma nämnare

Läs mer

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg Pro C7100/C7100X-serierna Digitalpressar för kreativ färgproduktion Pro TM Modell C7100 Pro TM Modell C7110 Färg Färg 80 Svartvitt 90 Svartvitt sid/min sid/min Mervärde och bättre prestanda Både interna

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet bizhub 420, kontorssystem Imponerande och otroligt effektiv bizhub 420 passar utmärkt på alla stora avdelning eller

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451, kontorssystem Perfekt jämvikt på kontoret Konica Minoltas nya bizhub C451 skapar en perfekt balans mellan utskrifter

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc224/DSc232 Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin Allt-i ett kopiator, skrivare, skanner och fax med färgfunktion För vardagliga dokumentbehov är

Läs mer

Specialutskrift. Automatisk dubbelsidig utskrift. Phaser 6200 färglaserskrivare. Det här avsnittet handlar om:

Specialutskrift. Automatisk dubbelsidig utskrift. Phaser 6200 färglaserskrivare. Det här avsnittet handlar om: Phaser 6200 färglaserskrivare Specialutskrift Det här avsnittet handlar om: Automatisk dubbelsidig utskrift se sidan 10. Manuell dubbelsidig utskrift se sidan 12. OH-film se sidan 15. Kuvert se sidan 18.

Läs mer

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital multifunktionsskrivare i färg Kopiator Skrivare Fax skanner MP C6502SP MP C8002SP 65 Sv/v Färg sid/mi 80 Sv/v Färg sid/mi Revolutionerar din färgproduktion. Du behöver innovativ

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorssystem Extra färg i en svartvit innovation bizhub C220, bizhub C280 och bizhub

Läs mer

Guide för trycksaksframställning

Guide för trycksaksframställning Guide för trycksaksframställning I den här guiden går vi igenom hur man skapar trycksaker genom att visa grundinställningar för layoutprogrammet Adobe InDesign samt kortfattat om hur Photoshop och Officeprogram

Läs mer

bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Alla specifikationer som gäller papperskapacitet förutsätter A4-papper på 80 g/m2. Alla specifikationer som gäller skannings-, kopierings- eller utskriftshastigheter använder A4-format som skannas, kopieras

Läs mer

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS, kontorssystem Övertygande egenskaper på både insidan

Läs mer

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik

Juridik. Professional Dictation Systems. Juridik Juridik Professional Dictation Systems Juridik 2 3 Den traditionella dikteringen måste utvecklas så att juridiskt yrkesverks amma kan arbeta snabbare och mer effektivt. Olympus förstår. Olympus har hjälpt

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT Multifunktionell dokumentproduktion med färgkapacitet Färg väcker uppmärksamhet samtidigt som den gör dokumentet

Läs mer

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning HÖG PRODUKTIVITET - SÄKERSTÄLLER brevens KVALITET OCH INTEGRITET FULL FLEXIBILITET - SKAPAR AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR ALLA MILJÖER - ALLA ANVÄNDARE KOMMER ATT ÄLSKA DEN LÄTTANVÄND - SPARA VÄRDEFULL TID PRODUKTIVITET

Läs mer

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad

Proffsig mopptvätt gör stor skillnad Electrolux Professional Facility Management/Städ Proffsig mopptvätt gör stor skillnad En lönsam investering som innebär renare ytor och en bättre arbetsmiljö Electrolux Professional Facility Management/Städ

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper bluegarden.se Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper Kan din verksamhet tjäna på att outsourca hela eller delar av löne- och HRadministrationen? Detta whitepaper ger dig underlag att fatta korrekta

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Produktivitet till låg kostnad

Produktivitet till låg kostnad Produktivitet till låg kostnad MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Det perfekta kontorsstödet Tillgodose dina nuvarande och framtida behov Optimera arbetsflödet, öka produktiviteten och skär kostnader. Med Nashuatecs

Läs mer

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Färg-MFP för SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Svartvitt Färg sid/mi 55 Svartvitt Färg sid/mi MP C6003SP 60 Svartvitt Färg sid/mi

Läs mer

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Färg-MFP för SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Svartvitt Färg sid/mi 35 Svartvitt Färg sid/mi Skapa en effektiv arbetsplats Förbättra företagets produktivitet

Läs mer

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV

AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV KONTORETS NAV MULTIFUNKTION NÄR DU BEHÖVER DET FÖR KONTORETS DOKUMENTPRODUKTION Sharp AR-M236 och AR-M276 är den kompletta lösningen för produktion av kontorets dokumentbehov. Behovet av ett effektivt

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION Högproduktiv multifunktionsmaskin för utskrift, kopiering, skanning och fax För maximal produktivitet på det moderna kontoret

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Smarta etiketteringslösningar på dina villkor. ONE kontaktperson ONE leverantör ONE faktura Att lösa våra kunders behov av etiketter och etiketteringslösningar

Läs mer

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM.

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Välkommen till Bluegarden HR-plus. Vad behöver du för att jobba smartare med HR och lön? Arbetar du på en stor offentlig eller privat verksamhet med höga krav

Läs mer

PR1000e. PR1000e Brodyrmaskin. Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Brodyrmaskin. Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Brodyrmaskin Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e 200 360 mm brodyryta Högupplöst ASV LCD-pekskärm Avancerad belysning med naturligt ljus Justerbar hastighet: 400

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Pressmeddelande. 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare 2009-08-19. PIXMA-skrivare med allt i ett

Pressmeddelande. 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare 2009-08-19. PIXMA-skrivare med allt i ett 2009-08-19 Pressmeddelande 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare Canon lanserar en ny serie PIXMA fotoskrivare med allt i ett, som erbjuder intelligent, högkvalitativ utskrift

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

EN SUNDARE ARBETSMILJÖ MED BÄTTRE INOMHUSLUFT

EN SUNDARE ARBETSMILJÖ MED BÄTTRE INOMHUSLUFT EN SUNDARE ARBETSMILJÖ MED BÄTTRE INOMHUSLUFT LÖSNINGAR FÖR BÄTTRE INOMHUSLUFT LÖSNINGAR FÖR BÄTTRE INOMHUSLUFT Inomhusluften anses ha en direkt koppling till vår hälsa och vårt välbefinnande. Kvaliteten

Läs mer

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Skräddarsydda och mångfunktionella kommunikationscentraler MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Dokumenthantering med prestanda Produktivitet på en helt ny nivå De kraftfulla multifunktionella enheterna MP

Läs mer

Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite

Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite Printgroove JT Suite Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig Programvara Printgroove JT Suite Printgroove JT Suite, programvaror Automatisering för arbetsflöden Printgroove JT Suite

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

Hållbar framtid redan idag

Hållbar framtid redan idag Hållbar framtid redan idag Electrolux Professional Fastighetstvätt Innovationer i framkant ger lägre driftskostnad Hög miljömedvetenhet Tankar och tillverkning, allt sker i Sverige Att omvärlden är i ständig

Läs mer

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Det här dokumentet innehåller information om programvaran Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0. Innan du använder Fiery Print Controller

Läs mer

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid SNABBGUIDE Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid Innehåll Användarpanel: Skanningtangenten och grundinställningar... 3 Skanningsdisplay: Ändra grundinställningar, dpi, dubbelsidigt, färg eller svartvit...

Läs mer

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk Informationsguide Sidan 1 av 1 Informationsguide Det finns ett antal dokument som kan hjälpa dig med att förstå hur MFP:n och tillvalen fungerar. På den här sidan får du hjälp att hitta publikationer och

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET

SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET SÄKERHETSLÖSNINGAR TJÄNSTEFIERAD SÄKERHET Tjänstefiering av säkerhet är ett kostnadseffektivt alternativ med lägre risk för dig som strävar efter att din kärnverksamhet ska kunna bedrivas utan driftstörningar.

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

Varning! Använd inte bestruket papper avsett för bläckstråleskrivare. Bestrykningen på dessa papper kan skada värmeenheten.

Varning! Använd inte bestruket papper avsett för bläckstråleskrivare. Bestrykningen på dessa papper kan skada värmeenheten. Specialpapper Det här avsnittet omfattar: "Skriva ut på glansigt bestruket papper" på sidan 2-57 "Skriva ut på Digital Photo Paper" på sidan 2-62 "Skriva ut vykort och trebladiga broschyrer" på sidan 2-64

Läs mer

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. det nya Frankesystemet, öppnar nya horisonter med sina tillbehör och tvättställ för installation på offentlig och halvoffentlig

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN Produktivitet dokument i stora volymer Större kontor och centrala reproavdelningar behöver högvolymsenheter som är driftsäkra, lätta att

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS Som verksam inom segmentet för bank och finans ställs du dagligen inför utmaningen att bland annat säkra hundratals anställda och besökare på bankkontor samt användare

Läs mer