AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "AR-M236/AR-M276. Digitalt multifunktionssystem KONTORETS NAV"

Transkript

1 KONTORETS NAV

2 MULTIFUNKTION NÄR DU BEHÖVER DET FÖR KONTORETS DOKUMENTPRODUKTION Sharp AR-M236 och AR-M276 är den kompletta lösningen för produktion av kontorets dokumentbehov. Behovet av ett effektivt flöde av tryckt information är fortfarande en kritisk komponent på dagens kontor. AR-M236 och AR-M276 har tagits fram speciellt för olika arbetsgruppers specifika behov, för att inläsning, bearbetning och utskrift av papperskopior och elektroniska dokument ska gå så smidigt som möjligt. Med 23 respektive 27 utskrifter per minut och en snabb förstakopia på endast 4,8 sekunder, hanterar dessa två modeller med lätthet en effektiv dokumentproduktion. Med hjälp av laserteknik och äkta 1200 dpiupplösning samt de senaste digitala funktionerna, garanterar vi att oavsett om det gäller intern eller extern distribution kommer dina kopior och utskrifter att vara professionella, från början till slut. Användarvänligt AR-M236 och AR-M276 har utvecklats med användaren i fokus. Alla funktioner aktiveras via en LCD-pekskärm, enklare än så kan det inte bli. Alla huvudfunktioner känns enkelt igen tack vare ikoner i teckenfönstret; de mer sofistikerade funktionerna aktiveras via logiska undermenyer. Även användare som aldrig tidigare har sett får snabbt en överblick över de olika funktionerna via den användarvänliga pekskärmen. Ett skrivarkort (GDI som standard) innebär att AR-M236 och AR-M276 kan erbjuda multifunktionalitet från start alltså en sofistikerad kopiator och skrivare i ett. Och utöver standardfunktionerna finns en hel uppsättning extrafunktioner, så att du får den funktionalitet som bäst passar dina behov, vare sig det gäller fax, scanning, extra pappersfack, inbyggd sortering och häftning plus kapacitet att fungera som en effektiv nätverksskrivare för många användare. Oavsett vilka behov du har, kommer AR-M236 och AR-M276 att hjälpa dig sköta ditt jobb på ett professionellt sätt.

3 NYCKELFUNKTIONER Jobbkö Scanna in stora dokument och skriv ut dem i en eller flera kompletta uppsättningar. Broschyrkopia Med hjälp av ett inbyggt minne kan kopiera ett enkelsidigt original, och skriva ut A5- eller A4-broschyrer som är sidnumrerade, *sadelhäftade och vikta. Omslagsark Skapa proffsiga dokument med automatisk inläggning av omslagsark från ett annat pappersfack. Sofistikerad efterbehandling och sortering Professionell efterbehandling av dokumenten: inbyggd häftning och sortering (standard) ger en enkel kollationering av stora mängder dokumentsatser. Mångsidig faxfunktion Med tillvalet Super G3-faxkort (AR-FX7) kan du sända och ta emot högkvalitativa fax på upp till A3-format. Ända upp till 500 mottagare kan programmeras in i ; du kan även scanna och skicka dokument med pc-fax. Scanning i hög hastighet Med tillvalet vändande dokumentmatare för 100 ark (AR-RP7) kan mata in flersidiga dokument för kopiering eller scanning och efterföljande elektronisk distribution. Du får en scanninghastighet på 40 originalsidor/minut. Digital, automatisk exponeringskontroll Med en 1200 dpi-upplösning och en sofistikerad, automatisk exponeringskontroll får du alltid optimal kopiekvalitet. LCD-pekskärm Via en LCD-pekskärm aktiverar du enkelt alla :s sofistikerade funktioner. Dubbelsidig kopiering (Duplex) Med den dubbelsidiga enheten (standard) sparar du både tid och pengar, tack vare en automatisk produktion av dubbelsidiga kopior, utskrifter och fax. Behändig utskriftsfunktion har som standard GDI skrivarfunktion, vilket ger dessa modeller en verklig multifunktionalitet. Med ett nätverkskort (tillval) förvandlar du systemen till effektiva nätverksskrivare för många användare. Ansenligt pappersförråd Grundsystemet har standardkassetter för 2x500 ark och ett 100-arks sidomagasin för pappersvikter upp till 200 g/m 2. Extra papperskassetter kan köpas till, för upp till sammanlagt 2100 ark från 5 papperskällor. * sadelhäftningstillval (AR-F14) kommer under 2004.

4 PRODUKTIVITETEN I CENTRUM Exceptionell utskriftskvalitet Tack vare Superfotofunktionens kopie- /utskriftsupplösning på 1200 x 1200 dpi, ger kopior och utskrifter med högsta möjliga kvalitet, vilket innebär att dina dokument alltid är tydliga och har en hög kontrast. Flexibel funktionalitet Med ett inbyggt 48 MB RAM (standard), får du ett antal digitala funktioner inklusive SOPM (scan-once-print-many) där du scannar ett flersidigt dokument en gång, för att sedan återgå till din arbetsplats medan maskinen skriver ut önskat antal uppsättningar av dokumentet. Du sparar både tid och slitage på originalet. Med hjälp av den elektroniska sorteringen (standard) kan du åstadkomma flera färdigsorterade uppsättningar av dokumenten och den inbyggda buntavläggaren underlättar distributionen genom att separera dokumenten. Högre effektivitet Som standard ingår en dubbelsidig enhet för obegränsat antal sidor som ger snabbare dubbelsidiga utskrifter av både enkel- och dubbelsidiga original. Tillvalet vändande dokumentmatare matar automatiskt in och scannar upp till 100 enkel- eller dubbelsidiga original; en användbar funktion både vid kopiering av stora dokument eller scanning av flera dokument för elektronisk distribution. Med Jobbkö kan du kopiera ett dokument med över 100 sidor genom att lagra flera dokumentsatser i minnet och sedan skriva ut filerna som en komplett uppsättning. Det inbyggda minnet ger dig också tillgång till sådana funktioner som Broschyrkopia, med vilken du kan skapa sidnumrerade A5- eller A4-broschyrer av enkelsidiga original. Med funktionen Omslagsark lägger du automatiskt till ett omslagsark från ett alternativt pappersfack och får på så sätt professionella, färdiga dokument. Konfigurering efter behov levereras med två stycken 500-arkskassetter (standard) och ett sidomagasin för 100 ark (som klarar pappersvikter upp till 200 g/m 2 ), vilket ger dig tre pappersförråd som klarar A3- till A6R-format. Du kan också lägga till ytterligare två papperskassetter och får på så sätt fem pappersförråd för kopiering/utskrift på upp till 2100 ark. Fördelen med en modulbaserad maskin är att du kan uppgradera helt enligt dina förändrade behov eller då dina kopierings- /utskriftsvolymer ökar. Utöver de flexibla pappersförråden kan även stärka din produktivitet med hjälp av tillvalen Häftning med efterbehandling (AR-FN5N) och *Sadelhäftning med efterbehandling (AR-F14). * sadelhäftningsalternativet (AR-F14) kommer under 2004.

5 UTSKRIFT ON DEMAND Äkta multifunktion Utskriftskapaciteten hos innebär att du redan med standardenheten har en snabb laserskrivare för A4 och A3. Med den unika SPLC (Sharp Printer Language with Compression) får du omedelbart snabba och effektiva utskrifter, för en användare eller lokala nätverk. Utskriftsfunktionen använder antingen en inbyggd USB 2.0-port eller IEEE 1284 dubbelriktat gränssnitt. SPLC-dataflöde Data Med funktionen referenskopia skapar du egna uppsättningar av fakturor och inköpsorder, vilket innebär att du inte behöver lägga ut utskriften på extern tryckare eller använda exempelvis punktmatrisskrivare. skriver ut i kontrollerad ordning, på papper med angivna färger. Med får du kraftfulla utskriftsfunktioner, som till exempel webboch e-postutskrift där du kan välja att skicka PDF-/TIFF-filer direkt till skrivaren, utan att först öppna applikationer och skrivardrivrutiner. Det går också att integrera tillvalet PostScript 3-drivrutin om så önskas, till exempel för Macintosh-miljöer. Komprimerade utskriftsdata Sofistikerade utskrifter I LAN-miljöer kan du med tillvalet PCL6- skrivarkort (AR-P17) med integrerat nätverkskort åstadkomma en högeffektiv nätverksskrivare. Med funktionen för konfidentiella utskrifter skickar och lagrar du utskriftsjobben med en PIN-kod. Det är först när du själv går fram till maskinen och matar in din PIN-kod, som ditt jobb skrivs ut. Med funktionen korrekturläsningsutskrift skickar du utskriftsjobben till AR-M236/ AR-M276, får en utskrift med vilken du kontrollerar att dina inställningar ger det dokument du önskar, innan du skriver ut resterande dokument. Funktionen sparar både tid och pappersspill. Utskriftskod Provutskrift Reducerar utskriftsdata med 90% jämfört med Windows GDI Transfer Dekomprimering av utskriftsdata Lagrade data Utskriftskod Mata in koden via kontrollpanelen Korrekturläs Skriv ut efter korrekturläsning Reducerar överföringstiden med 46% jämfört med Windows GDI

6 DOKUMENTHANTERING Inläsning, bearbetning, utskrift Tack vare den snabba scanningen på 40 originalsidor/minut och en arkmatare för 100 ark kan du använda för att läsa in och omvandla papperskopior till elektroniskt format. Med scanningtillvalet kan du, i en enda knapptryckning, skicka elektroniska data som scannats med till i förväg angivna e-postadresser, tillfälliga e-postadresser, FTP och direkt till en PC. FTP Site Internet Desk Top Sharps eget dokumentprogram, Sharpdesk, levereras ihop med scannerkit och ger dig möjlighet att skicka elektroniska dokument direkt till din PC där du enkelt bläddrar, sorterar, söker och arkiverar. Du kan också, med en enkel drag-och-släpp-metod, skapa och distribuera kompletta rapporter, förslag och liknande. Scanningtillvalet stöder också LDAP (Lightweight Directory Access Protocol), vilket betyder att om din e-postserver är SNMP-kompatibel kommer dina inprogrammerade e-postadresser att uppdateras automatiskt när och om din centrala e-postserver uppdateras. Den här funktionen sparar mycket tid eftersom du slipper att programmera om maskinen och hålla kontroll på att adressboken i är aktuell. Super G3-fax Med tillvalet Super G3-faxmodul behöver du inte längre någon separat fax. Med ett bits/sek-modem, höghastighetsöverföring och scanning med 40 sidor/minut har du inga problem att ta emot dokument. Om du installerar faxalternativet och en RSPF, pappersvändande dokumentmatare, kan du även skicka och ta emot dubbelsidiga dokument ända upp till A3-format. Det går även att faxa bundna dokument direkt från originalglaset. Du behöver alltså inte längre kopiera dubbelsidiga original till enkelsidiga dokument, kopiera tidningar eller böcker, eller förminska A3-ark till A4 innan du faxar. Och 500 av dina mest använda faxmottagare programmeras in, för enklare återuppringning. Jobbstatus och -kontroll Det är absolut nödvändigt för arbetsgrupper som använder att vid behov kunna kontrollera enhetens status. Sharps administrativa verktyg (Printer Administration Utility) och statuskontrollen (Status Monitor) är avsedda för just detta. Oavsett om du är nätverksadministratör eller användare kan du med dessa verktyg förhöra dig om enhetens status via nätverket, innan du skickar ett utskriftsjobb. Med statuskontrollen (Status Monitor) får du veta om maskinen är igång eller avstängd, hur mycket papper som finns kvar i kassetterna och meddelande om när arbetet är utfört. E-poststatus och varningar Sharps unika e-postlarm ökar ytterligare responsnivån från och kan faktiskt förebygga mindre problem. Ett e-postmeddelande skickas automatiskt till huvudoperatören, med information om till exempel att tonern börjar ta slut och att det är dags att byta patron, eller till den serviceansvarige som informeras om att det är dags att förbereda för en eventuell service. Multifunctional Copier/Printer

7 ,13 10, TILLVAL EXTRA TILLBEHÖR TILL AR-M236 OCH AR-M276 r Efterbehandling Basenhet Kortanslutning 1. AR-TR3 jobbseparator Upp till 100 ark ( g/m 2 ) separerar utskrifter och kopior i systemets utmatningsfack. 2. AR-FN5N häftningsenhet med efterbehandling Efterbehandlare med 100 ark i övre facket, 1000 ark i ett nedre ( g/m 2 ). Häftningskapacitet för upp till 30 ark (övre vänstra hörnet). 3. AR-F14 sadelhäftning med efterbehandling (kommer under 2004). En efterbehandlare för 1000 ark ( g/m 2 ), flerpositionshäftning för upp till 50 ark, sadelhäftning och vikning, hålslagsenhet som tillval. AR-PN1A 2-hålslagsenhet AR-PN1C 4-hålslagsenhet AR-PN1D 4-hålslagsenhet för svensk standard 4. AR-RP7 RSPF (automatisk vändande dokumentmatare) 40 A4-original per minut. Arkmatare för upp till 100 original (enkelsidig utskrift på g/m 2, dubbelsidig utskrift på g/m 2 ). 5. AR-VR6 originalglaslock Om dokumentmatare inte används. 6. AR-D21 1x500-arks papperskassett För matning av ytterligare 500 A5-A3-ark ( g/m 2 ). 7. AR-D22 2x500-arks pappersmagasin För ytterligare 2x500 A5 A3-ark ( g/m 2 ). 8. Skåp Det finns tre olika skåpmodeller. AR-DK61/W Skåp för system med två kassetter AR-DK62/W Skåp för system med tre kassetter AR-DK63/W Skåp för system med fyra kassetter 9. AR-P17 PCL-skrivarkort inklusive nätverkskort Ger PCL-utskrifter med inbyggt Ethernet nätverkskort (endast TCP/IP). 10. AR-PK1N PostScript 3-kit För PostScript-utskrifter. 11. AR-NS2 Nätverksscanning För scanning till PC, FTP och e-post.10 st. Sharpdesk-licenser ingår som standard. Extra Sharpdesklicens AR-U11M x 1 användare AR-U15M x 5 användare AR-U1AM x 50 användare AR-U1BM x 100 användare 12. AR-PF1 Streckkodskit Streckkods- och OCR-typsnitt. 13. AR-PF2 Font/Mallkit För extra typsnitts-formatmallslagring 14. AR-NC5J Nätverkskort För PCL-utskrifter och PS-utskrifter (tillval). 15. AR-FX7 Faxkit Super G3-faxmodul. AR-MM9 Extra faxminne 8MB 16. AR-FR12 Datasäkerhetspaket (kommer under 2004) 17. Minnesutbyggnad AR-SM5 256Mb AR-SM6 512Mb Visas med tillval

8 TEKNISKA SPECIFIKATIONER KOPIATOR SKRIVARE Basmodell Typ Skrivbordsmodell Skrivare, standard Utskrifter/min 23/27 Teknik Laser Utskriftsupplösning (dpi) 1200 Pappersformat Max A3 Sidbeskrivningsspråk SPLC (GDI med JBIG-komprimering) Pappersformat Min A6 Operativsystem Windows 95/98/Me/NT4.0/2000/XP Antal kassetter Standard 2 Gränssnitt Standard IEEE 1284, USB 2.0 Antal kassetter Max 4 Skrivarfunktioner Dubbelsidig utskrift, Häftningsmarginal, 2 på 1- / 4 på Antal pappersark Standard funktion, Kollage(N-up) Bildorientering, Anpassa till Antal pappersark Max 2100 sida, Vattenstämpel, Bildjustering Antal pappersark (sidomagasin) 100 Pappersvikt (g/m 2 ) AR-P17 PCL Skrivarkort (tillval) Minne Standard (MB) 48 Utskrifter/min 23/27 Utskriftskapacitet (A4-ark) 500 Utskriftsupplösning (dpi) 1200 Uppvärmningstid (sek.) 23 Sidbeskrivningsspråk PCL5e/PCL6/PS3 (tillval AR-PK1N) Dubbelsidiga utskrifter Operativsystem Windows 95/98/Me/NT4.0/2000/XP Mac OS x, 10.1 eller nyare (kräver tillval AR-PK1N) Pappersformat Max A3 Skrivarminne Standard (Mb) 64 Pappersformat Min A5 Skrivarminne Max (Mb) 320 Papperskapacitet Obegränsad Gränssnitt 80 typsnitt Pappersvikt (g/m 2 ) Skrivarfunktioner ROPM (RIP Once-Print-Many), Dubbelsidig utskrift, Kopiator Kopior/min (A4) 23/27 Häftningsmarginal, Broschyrkopiering, Konfidentiella utskrifter, Korrekturavdrag, PDF-/TIFF-, webb- och e-postutskrifter, Omslagsark, Marginalskifte, X-Y-zoom, Kopior/min (A3) 12/15 Formulär, Autokonfigurering, 2 på 1- / 4 på 1-funktion, Tid för förstakopia (sek.) 4,8 Kollage, Bildrotation, Anpassa till sida, Vattenstämpel, Maximal originalstorlek A3 Bildjustering, Typsnitt-/formatlagring, Kontinuerlig Maximalt antal kopior 999 utskrift Upplösning Utskrift (dpi) 1200 Graderingar 256 Tillval Zoomomfång %(via originalglaset) AR-NC5J Nätverkskort Förinställda zoomsteg 25/50/70/81/86/100/115/122/141/200/400% AR-PK1N PostScript 3-paket (via originalglaset) AR-PF1 Streckkodspaket Exponeringslägen Auto, Text, Text/Foto, Foto, Superfoto AR-PF2 Flash ROM-paket (8MB) Manuella exponeringslägen 5 nivåer (Text, Text/Foto, Foto, Superfoto) AR-NS2 Utbyggnadspaket nätverksscanner Kopieringsfunktioner Automatiskt pappersval, Automatiskt val av förstoring, AR-SM5 256MB minnesutbyggnad Automatisk växling mellan facken, Kopieräknare, AR-SM6 512MB minnesutbyggnad Kontosystem (100), Bildrotering, 2 på 1 / 4 på 1 funktion, Kantradering, Mittradering, Marginalskifte, Jobbkö, Broschyrkopiering, Omslagsark, OHPinbläddring, Jobbprogrammering (9), Dubbelsidig kopiering, Flödesmatningsfunktion, X-Y-zoom, Buntavläggning med sortering SCANNER AR-NS2* Nätverksscanning (tillval) Allmänt Originalformat scanning Max A3 Mått Huvudenhet BxDxH (mm) 623 x 609,5 x 640,5 Scanningfunktioner Scanna via kontrollpanelen, Twain scanning Vikt (kg) 39,8 Upplösning (dpi) 600, 300, 200 Effektförbrukning max (kw) 1,2 Filformat TIFF, PDF, JPEG Bullernivå (B) 6,6 Programvaruverktyg Sharpdesk med tio användarlicenser Tillval Operativsystem Windows 95/98/Me/2000/XP AR-RP7 Vändande dokumentmatare AR-VR6 Täcklock * AR-NS2, AR-P17 och minnesutbyggnad krävs för full nätverkskapacitet. AR-D21 1x500-arks papperskassett Tillval AR-D22 2x500-arks papperskassett AR-U11M Sharpdesklicens 1 användare AR-DK61/W Skåp för system med två papperskassetter AR-U15M Sharpdesklicens 5 användare AR-DK62/W Skåp för system med tre papperskassetter AR-U1AM Sharpdesklicens 50 användare AR-DK63/W Skåp för system med fyra papperskassetter AR-U1BM Sharpdesklicens 100 användare AR-TR3 Jobbseparator AR-FN5N Efterbehandlare med häftfunktion AR-FR12 (kommer under 2004) Datasäkerhetspaket FAX AR-F14 (kommer under 2004) Sadelhäftningsenhet med efterbehandling AR-FX7 Faxpaket (tillval) AR-PN1A 2-hålslagsenhet AR-FX7 Faxpaket AR-PN1C 4-hålslagsenhet Krets PSTN/PBX AR-PN1D 4-hålslagsenhet med svensk hålstandard Kompatibilitet ITU-T (CCITT) G3 Modemhastighet (max Kbits/sek.) 33,6 Scanninghastighet (original/min.) 40 Snabbval 500 Minne 2Mb (Max 10MB) Tillval AR-MM9 Utbyggnad av faxminnet (8MB) Sharp Electronics (Nordic) AB Box BROMMA Telefon Telefax Alla varumärken bekräftas. E&OE Design och tekniska specifikationer kan ändras utan föregående varning. ENERGY STAR-logotypen är ett certifieringsmärke och får endast användas för certifiering av vissa produkter som har bedömts uppfylla ENERGY STAR:s riktlinjer. ENERGY STAR är ett registrerat varumärke i USA. ENERGY STAR:s riktlinjer avser endast produkter i USA, Europa, Australien, Nya Zeeland och Japan. Windows och Windows NT är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation. Alla övriga företagsnamn, produktnamn och logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör sina respektive ägare. Sharp Corporation Ref: ESBC-PMFP1

AR-M160/AR-M205. Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER

AR-M160/AR-M205. Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER Digitalt multifunktionssystem DIN KONTORSPARTNER DE KOMPLETTA KONTORSSYSTEMEN Sharp AR-M160 och AR-M205 har konstruerats särskilt för att klara behoven på små kontor och avdelningar på större kontor. Båda

Läs mer

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER AR-C260P Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER FÅR VI PRESENTERA: DEN ULTIMATA FÄRGSKRIVAREN Ett system skapat för att hantera de stadigt ökande kraven på kontoren. AR-C260P

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

AR-M165/207. Digitalt multifunktionssystem KRAFTFULLA MULTIFUNKTIONSMÖJLIGHETER

AR-M165/207. Digitalt multifunktionssystem KRAFTFULLA MULTIFUNKTIONSMÖJLIGHETER AR-M165/207 Digitalt multifunktionssystem KRAFTFULLA MULTIFUNKTIONSMÖJLIGHETER MED MULTIFUNKTION KLARAR DU ALLA DE VANLIGA KONTORSJOBBEN Häng med i dagens snabba och grafiska affärskommunikationer med

Läs mer

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS KONSTEN ATT SKAPA SÄKRARE OCH På Sharp är vi medvetna om behovet av mer effektiva kommunikationsmetoder

Läs mer

EN MÅNGSIDIG LÖSNING FÖR KONTORETS DOKUMENTBEHOV

EN MÅNGSIDIG LÖSNING FÖR KONTORETS DOKUMENTBEHOV AR-M316/AR-M256 Digitalt multifunktionssystem EN MÅNGSIDIG LÖSNING FÖR KONTORETS DOKUMENTBEHOV SHARP DOKUMENTLÖSNINGAR EN MULTIFUNKTIONELL OPTIMERING AV ARBETSFLÖDET Högeffektiva, digitala funktioner för

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc224/DSc232 Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin Allt-i ett kopiator, skrivare, skanner och fax med färgfunktion För vardagliga dokumentbehov är

Läs mer

Multifunktionssystem med fullfärg: Effektivt, produktivt och elegant. MX-2301N Digitalt multifunktionssystem

Multifunktionssystem med fullfärg: Effektivt, produktivt och elegant. MX-2301N Digitalt multifunktionssystem Multifunktionssystem med fullfärg: Effektivt, produktivt och elegant MX-2301N Digitalt multifunktionssystem 23 utskrifter/ minut i färg och svartvitt 8,1 LCDpekskärm Kvalitet som du kan lita på, varje

Läs mer

Produktivitet till låg kostnad

Produktivitet till låg kostnad Produktivitet till låg kostnad MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Det perfekta kontorsstödet Tillgodose dina nuvarande och framtida behov Optimera arbetsflödet, öka produktiviteten och skär kostnader. Med Nashuatecs

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION Högproduktiv multifunktionsmaskin för utskrift, kopiering, skanning och fax För maximal produktivitet på det moderna kontoret

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team bizhub C252, kontorssystem Förbättrad kommunikation. Internt och externt Produktivt lagarbete på kontoret är en utmatning

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT Multifunktionell dokumentproduktion med färgkapacitet Färg väcker uppmärksamhet samtidigt som den gör dokumentet

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm725/DSm730 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm725/DSm730 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm725/DSm730 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION Ett smart val för det moderna kontoret Den som vill vara effektiv på kontoret måste arbeta intelligent, hålla kontroll på dokumentproduktionen

Läs mer

KOPIERA SKICKA SKRIV UT SCANNA. Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper

KOPIERA SKICKA SKRIV UT SCANNA. Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper ir1018/1022-serien ir1018j, ir1018, ir1022a, ir1022f, ir1022i, ir1022if ir2018/2030-serien ir2018/i, ir2022/i, ir2025/i, ir2030/i SKRIV UT SCANNA KOPIERA

Läs mer

MX-M754N/MX-M654N Digitala multifunktionssystem A3-MULTIFUNKTIONSSYSTEM MED HÖGA PRESTANDA OCH AVANCERAD EFTERBEHANDLING

MX-M754N/MX-M654N Digitala multifunktionssystem A3-MULTIFUNKTIONSSYSTEM MED HÖGA PRESTANDA OCH AVANCERAD EFTERBEHANDLING MX-M754N/MX-M654N Digitala multifunktionssystem A3-MULTIFUNKTIONSSYSTEM MED HÖGA PRESTANDA OCH AVANCERAD EFTERBEHANDLING Utvecklad med höga prestanda. Konstruerad för tillförlitlighet. /This is Why alla

Läs mer

Prestanda är viktiga men nyttan är ännu viktigare /This is Why vi gav detta multifunktionssystem för arbetsgrupper så många tillvalsmöjligheter.

Prestanda är viktiga men nyttan är ännu viktigare /This is Why vi gav detta multifunktionssystem för arbetsgrupper så många tillvalsmöjligheter. MX-2314N Digitalt multifunktionssystem med fullfärgskapacitet MINDRE A3- FÄRGMULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR BÄTTRE PRESTATIONER Prestanda är viktiga men nyttan är ännu viktigare /This is Why vi gav detta multifunktionssystem

Läs mer

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk

Informationsguide. CD-skivan Programvara och dokumentation. Hjälpsidor. Lexmarks webbplats. Konfigurationsark. Andra språk Informationsguide Sidan 1 av 1 Informationsguide Det finns ett antal dokument som kan hjälpa dig med att förstå hur MFP:n och tillvalen fungerar. På den här sidan får du hjälp att hitta publikationer och

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm615/618/618d KOPIERA, SKRIV UT, SKANNA OCH FAXA FRÅN EN OCH SAMMA PLATS

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm615/618/618d KOPIERA, SKRIV UT, SKANNA OCH FAXA FRÅN EN OCH SAMMA PLATS TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm615/618/618d KOPIERA, SKRIV UT, SKANNA OCH FAXA FRÅN EN OCH SAMMA PLATS En flerfunktionsmaskin som svarar mot alla basbehoven Söker du produktivitetsvinsterna med digital kopiering

Läs mer

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibla plattformar för multikommunikation MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Lösningen för alla dokumenthanteringsbehov Sätter standarden för svartvitt Prestandamaskinerna MP 2550/MP 2550B och MP 3350/MP

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Färg-MFP:er MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Färg 35 Färg MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP 45 Färg 55

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 3500/MP 4500 NYCKELN TILL SÄKRA KONTORSDOKUMENT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 3500/MP 4500 NYCKELN TILL SÄKRA KONTORSDOKUMENT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 3500/MP 4500 NYCKELN TILL SÄKRA KONTORSDOKUMENT Säker och produktiv framställning av kvalitetsdokument Dokumentsekretess blir en allt viktigare fråga. På det moderna kontoret

Läs mer

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner Kraftfulla och kompakta färgmaskiner MP C2050/MP C2550 Kostnadseffektiv produktion av dokument i färg för alla slags kontor Det ställs högre och högre krav på företags dokumentproduktion och digital distribution

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 2510/MP 3010 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 2510/MP 3010 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 2510/MP 3010 MODERNT TÄNKANDE DOKUMENTPRODUKTION Ett smart val för det moderna kontoret Den som vill vara effektiv på kontoret måste arbeta intelligent, hålla kontroll på dokumentproduktionen

Läs mer

Felsökning. Bruksanvisning

Felsökning. Bruksanvisning Bruksanvisning Felsökning 1 2 3 4 5 6 7 8 När maskinen inte fungerar som du vill Felsökning vid användning av kopieringsfunktionen Felsökning vid användning av Faxfunktionen Felsökning vid användning av

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital multifunktionsskrivare i färg Kopiator Skrivare Fax skanner MP C6502SP MP C8002SP 65 Sv/v Färg sid/mi 80 Sv/v Färg sid/mi Revolutionerar din färgproduktion. Du behöver innovativ

Läs mer

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Skräddarsydda och mångfunktionella kommunikationscentraler MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Dokumenthantering med prestanda Produktivitet på en helt ny nivå De kraftfulla multifunktionella enheterna MP

Läs mer

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200, kontorssystem Enkel men kompetent: prisvärd färg Allt fler företag börjar nu ta steget över till färgkopiering och färgutskrifter. bizhub

Läs mer

MX-B382 Digitalt multifunktionssystem

MX-B382 Digitalt multifunktionssystem MX-B382 Digitalt multifunktionssystem skriva ut l kopiera I scanna I faxa I arkivera Kraftfull. Utrymmessnål. Flexibel. Överlägsen produktivitet för hela avdelningen Överlägsen design för moderna arbetsmiljöer

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C3500/MP C4500 TILLGODOGÖR DIG DE NYA SNABBA FÄRGERNA Den enklaste vägen till snabba färgdokument Möjligheten att producera färgdokument internt blir ett allt vanligare krav

Läs mer

SÄKER MULTIFUNKTION I NÄTVERKET UNDERLÄTTAR DOKUMENTHANTERINGEN

SÄKER MULTIFUNKTION I NÄTVERKET UNDERLÄTTAR DOKUMENTHANTERINGEN AR-M351/451 Digitalt multifunktionssystem SÄKER MULTIFUNKTION I NÄTVERKET UNDERLÄTTAR DOKUMENTHANTERINGEN SHARP DOCUMENT SOLUTIONS EN ENHET FÖR ALLA KONTORETS BEHOV För att kunna hävda sig i dagens tuffa

Läs mer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer www.konicaminolta.se Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer bizhub 162/210, Kontorssystem Hög kvalitet genomtänkt tekn Det är bättre att tänka efter, före. Speciellt om du

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN Produktivitet dokument i stora volymer Större kontor och centrala reproavdelningar behöver högvolymsenheter som är driftsäkra, lätta att

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C2500/3000 SENSATIONELL FÄRGPRESTANDA SOM MÄTER SIG MED SVARTVITT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C2500/3000 SENSATIONELL FÄRGPRESTANDA SOM MÄTER SIG MED SVARTVITT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP C2500/3000 SENSATIONELL FÄRGPRESTANDA SOM MÄTER SIG MED SVARTVITT Multifunktionella maskiner med samma prestanda i både färg och i svartvitt Många av dagens företag behöver

Läs mer

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital multifunktionsskrivare för svartvitt Kopiator Skrivare Fax Skanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Svartvitt sid/mi 75 Svartvitt sid/mi Aficio MP 9002 90 Svartvitt sid/mi

Läs mer

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Komma igång. Kopiator. Skriv ut. Skanner. Dokumentserver. Web Image Monitor

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Komma igång. Kopiator. Skriv ut. Skanner. Dokumentserver. Web Image Monitor Användarhandbok Det här kan du göra med maskinen Komma igång Kopiator Skriv ut Skanner Dokumentserver Web Image Monitor Fylla på papper och toner Felsökning Söker du information som inte finns i den här

Läs mer

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Det här dokumentet innehåller information om programvaran Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0. Innan du använder Fiery Print Controller

Läs mer

MX-M1100 / MX-M950 Svartvita produktionssystem

MX-M1100 / MX-M950 Svartvita produktionssystem MX-M1100 / MX-M950 Svartvita produktionssystem SHARPS SVARTVITA PRODUKTIONS- SYSTEM SÄTTER NYA STANDARDER FÖR DOKUMENTPRODUKTION SVARTVITA PRODUKTIONSSYSTEM MX-M1100 / MX-M950 Svartvita produktionssystem

Läs mer

SNABBA, FLEXIBLA MULTIFUNKTIONS- SYSTEM MED FULLFÄRGSFUNKTION FÖR STORA DOKUMENTVOLYMER

SNABBA, FLEXIBLA MULTIFUNKTIONS- SYSTEM MED FULLFÄRGSFUNKTION FÖR STORA DOKUMENTVOLYMER MX-7001N/MX-6201N Digitala multifunktionssystem med fullfärgsfunktion SNABBA, FLEXIBLA MULTIFUNKTIONS- SYSTEM MED FULLFÄRGSFUNKTION FÖR STORA DOKUMENTVOLYMER SHARP DOKUMENTLÖSNINGAR SKRIVER UT KOPIERAR

Läs mer

l l l l l l l l l l l l l l l l

l l l l l l l l l l l l l l l l Lexmark E460dw Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn Frigör dig från skrivarkablar med inbyggd trådlös funktion l Snabb! Utskriftshastighet på upp till 38 sid/min l Inbyggd duplexutskrift minskar

Läs mer

Bruksanvisning Användarhandbok

Bruksanvisning Användarhandbok För säker och korrekt användning, läs avsnittet "Säkerhetsinformation" innan du använder maskinen. Bruksanvisning Användarhandbok INNEHÅLL 1. Översikt över maskinen Hur handboken ska läsas...5 Inledning...

Läs mer

Kompakt och flexibelt multifunktionssystem för det mindre kontoret. MX-M200D/MX-M160D Digitala svartvita multifunktionssystem

Kompakt och flexibelt multifunktionssystem för det mindre kontoret. MX-M200D/MX-M160D Digitala svartvita multifunktionssystem Kompakt och flexibelt multifunktionssystem för det mindre kontoret MX-M200D/MX-M60D Digitala svartvita multifunktionssystem Max 6/20 sidor/minut Fullfärgsscanning i A3-format Kraftfull, produktiv, prisvärd:

Läs mer

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet bizhub 250, Kontorssystem Kreativa svar på svartvita utskriftsbehov Resurser till kontoret En kompakt och robust maskin som

Läs mer

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i you can Kompakta multifunktionella skrivare för svartvitt

Läs mer

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Optimering av din dokumenthantering kan öka effektiviteten med upp till 30 % /This is Why småföretag använder Cloud Portal Office för att skapa en lönsam

Läs mer

AR-M256 AR-M316 DIGITALT MULTIFUNKTION SYSTEM. BRUKSANVISNING (för nätverksscanner) INTRODUKTION INNAN FUNKTIONEN FÖR NÄTVERKSSCANNERN ANVÄNDS

AR-M256 AR-M316 DIGITALT MULTIFUNKTION SYSTEM. BRUKSANVISNING (för nätverksscanner) INTRODUKTION INNAN FUNKTIONEN FÖR NÄTVERKSSCANNERN ANVÄNDS MODELL AR-M56 AR-M6 DIGITALT MULTIFUNKTION SYSTEM BRUKSANVISNING (för nätverksscanner) INTRODUKTION INNAN FUNKTIONEN FÖR NÄTVERKSSCANNERN ANVÄNDS Sida HUR NÄTVERKSSCANNERFUNKTIONEN ANVÄNDS 0 FELSÖNING

Läs mer

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Komma igång. Kopiator. Fax. Skriv ut. Skanner. Dokumentserver.

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Komma igång. Kopiator. Fax. Skriv ut. Skanner. Dokumentserver. Användarhandbok Det här kan du göra med maskinen Komma igång Kopiator Fax Skriv ut Skanner Dokumentserver Web Image Monitor Fylla på papper och toner Felsökning Information om den här maskinen Den information

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin www.konicaminolt.se Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin bizhub 350, Kontorssystem En optimal kontorslösning En maskin som tar hand om dina behov. Hög kvalitet, hög upplösning,

Läs mer

Multifunktionssystem, kopiatorer, skrivare och programvaror

Multifunktionssystem, kopiatorer, skrivare och programvaror Säker, snabb och effektiv dokumenthantering Multissystem, kopiatorer, skrivare och programvaror Digital dokumenthantering byggd på integrerade hård- och Sharps multissystem kan skriva ut och kopiera i

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

En helt ny standard för digitalt färgtryck

En helt ny standard för digitalt färgtryck Digitalt färgtryckoch provtryck En helt ny standard för digitalt färgtryck C O L O U R DIGITALTRYCK OCH PROVTRYCK DIGITALT FÄRGTRYCK OCH PROVTRYCK När detaljerna är betydelsefulla. Nu presenterar vi imagepress

Läs mer

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorssystem Professionell svartvit produktion för färg Numera omfattar i

Läs mer

Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll. Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå

Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll. Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå Drivve Image för effektiv scanning- och dokumentkontroll Kraftfulla verktyg för en högre produktivitetsnivå Effektivisera arbetsflödet Drivve Image: Ett smartare sätt att arbeta Drivve Image är en serie

Läs mer

OPTIMALT ARBETSFLÖDE MED SÄKRA OCH FLEXIBLA LÖSNINGAR

OPTIMALT ARBETSFLÖDE MED SÄKRA OCH FLEXIBLA LÖSNINGAR MX-M450 MX-M350 Digitala multifunktionssystem OPTIMALT ARBETSFLÖDE MED SÄKRA OCH FLEXIBLA LÖSNINGAR SHARP DOKUMENTLÖSNINGAR SKRIVER UT KOPIERAR INGET MINDRE ÄN MAXIMAL PRESTANDA I dagens läge kan till

Läs mer

Connected business. Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE

Connected business. Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE CLOUD PORTAL OFFICE SKAPAD I OSLO. GODKÄND I HELSINGFORS. LANSERAD ÖVER HELA NORDEN. Connected business Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office.

Läs mer

Startsida. Högskolan Dalarna

Startsida. Högskolan Dalarna Logga in myprint-webbplatsen ger tillgång till myprint-funktioner (utskrift, inköpskredit, hantering av extra e- postadresser...). Den kan användas av studenter och personal på. Du måste logga in med din

Läs mer

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: FÖR INTELLIGENT SCANNING Med SimplifyScan kan användarna enkelt scanna in och och distribuera dokument vart som helst i nätverket, direkt från ett Sharp

Läs mer

MULTIFUNKTIONELLA DIGITALA SYSTEM. Handbok för kopieringsfunktioner

MULTIFUNKTIONELLA DIGITALA SYSTEM. Handbok för kopieringsfunktioner MULTIFUNKTIONELLA DIGITALA SYSTEM Handbok för kopieringsfunktioner 00 TOSHIBA TEC CORPORATION Alla rättigheter förbehålles Alla rättigheter förbehålles enligt lagen om upphovsrätt. Handboken får inte kopieras

Läs mer

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Färg-MFP för SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Svartvitt Färg sid/mi 35 Svartvitt Färg sid/mi Skapa en effektiv arbetsplats Förbättra företagets produktivitet

Läs mer

Dokumentflöden med kvalitet och hastighet i svartvitt & färg

Dokumentflöden med kvalitet och hastighet i svartvitt & färg Dokumentflöden med kvalitet och hastighet i svartvitt & färg MP C2000/MP C2500/MP C3000 Skapa professionellt efterbehandlade utskrifter i svartvitt och färg Uppfyller alla kontorskommunikationsbehov I

Läs mer

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i irc2380i irc3080/i irc3580/i Copyprinter Kommunicera i färg EFFEKTFULLT. LÄGRE KOSTNADER. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i FÄRG GER ETT BESTÅENDE INTRYCK Kostnadseffektiv färg för bestående

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN Avancerade efterbehandlingsfunktioner ger optimerad dokumentproduktion I miljöer där stora volymer tryckt material produceras kontinuerligt

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR KOPIATORER/SKRIVARE/MULTIFUNKTIONSSYSTEM BEPRÖVADE LÖSNINGAR FÖR ÖKAD NÄTVERKSSÄKERHET SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

SÄKERHETSLÖSNINGAR KOPIATORER/SKRIVARE/MULTIFUNKTIONSSYSTEM BEPRÖVADE LÖSNINGAR FÖR ÖKAD NÄTVERKSSÄKERHET SHARP DOCUMENT SOLUTIONS SÄKERHETSLÖSNINGAR KOPIATORER/SKRIVARE/MULTIFUNKTIONSSYSTEM BEPRÖVADE LÖSNINGAR FÖR ÖKAD NÄTVERKSSÄKERHET SHARP DOCUMENT SOLUTIONS TRE VANLIGA HOT MOT DATASÄK Det är ett välkänt faktum att om du inte klarar

Läs mer

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT

FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT FS-1028MFP/FS-1028MFP DP/FS-1128MFP MONOKROMA MULTIFUNKTIONSPRODUKTER FÖR A4-FORMAT Kompakta MULTIFUNKTIONSprodukter som ditt företag kan lita på. Skapar såväl ekonomiska som ekologiska fördelar för företaget.

Läs mer

FULLFÄRGSKAPACITET OCH PRODUKTIVITET I EN UTRYMMESSNÅL DESIGN.

FULLFÄRGSKAPACITET OCH PRODUKTIVITET I EN UTRYMMESSNÅL DESIGN. MX-1800N Digitalt multifunktionssystem med fullfärgsfunktion FULLFÄRGSKAPACITET OCH PRODUKTIVITET I EN UTRYMMESSNÅL DESIGN. SHARP DOKUMENTLÖSNINGAR 8687 Sharp Pastel Light Svensk 07-08-07 13.21 Sida 2

Läs mer

B2500 MFP-serien. De funktioner du behöver. Den professionalism du vill ha. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP

B2500 MFP-serien. De funktioner du behöver. Den professionalism du vill ha. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP B2500 MFP-serien De funktioner du behöver. Den professionalism du vill ha. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En samlad lösning för det mindre företaget som vill ha professionella prestanda Dagens viktiga verktyg

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT Snabba professionella färgutskrifter när du behöver dem Snabba C7528n och C7535hdn från Nashuatec klarar problemfritt

Läs mer

Produktkatalog. print copy fax scan. En produktfamilj som är störst i världen. Ett återförsäljarnät för hela Sverige.

Produktkatalog. print copy fax scan. En produktfamilj som är störst i världen. Ett återförsäljarnät för hela Sverige. Produktkatalog print copy fax scan En produktfamilj som är störst i världen. Ett återförsäljarnät för hela Sverige. Välkommen till världens största familj av dokumentlösningar. Historien började redan

Läs mer

De är snabba och mångsidiga men små /This is Why alla arbetsgrupper har plats för ett av dessa kraftfulla multifunktionssystem.

De är snabba och mångsidiga men små /This is Why alla arbetsgrupper har plats för ett av dessa kraftfulla multifunktionssystem. MX-C381/MX-C312 Digitalt multifunktionssystem med fullfärgsfunktion Kraftfulla A4- färgmultifunktionssystem i kompakt design De är snabba och mångsidiga men små /This is Why alla arbetsgrupper har plats

Läs mer

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP UTSKRIFTSHANTERING EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP MINSKA KOSTNADERNA OCH ÖK De flesta företag behöver använda förtryckta brevpapper och

Läs mer

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP MFP för svartvit A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Skrivare Kopiator Skanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 Svartvitt 30 Svartvitt 35

Läs mer

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Färg-MFP för SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Svartvitt Färg sid/mi 55 Svartvitt Färg sid/mi MP C6003SP 60 Svartvitt Färg sid/mi

Läs mer

Snabba och prisvärda allt-i-ett-maskiner för färgdokument

Snabba och prisvärda allt-i-ett-maskiner för färgdokument Snabba och prisvärda allt-i-ett-maskiner för färgdokument MP C6000SP/MP C7500SP Snabbare färgdokumentflöde Enkel produktion av färgdokument Revolutionera produktionen av färgdokument med allt-i-ett-maskinerna

Läs mer

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Användarhandbok

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Användarhandbok Version 2.0 December 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Användarhandbok 2011 Xerox Corporation. Alla rättigheter förbehålls. Opublicerade rättigheter förbehålls enligt upphovsrättslagstiftningen

Läs mer

Fiery Print Controller MX-PEX1/MX-PEX2. Skriva ut från Mac OS

Fiery Print Controller MX-PEX1/MX-PEX2. Skriva ut från Mac OS Fiery Print Controller MX-PEX1/MX-PEX2 Skriva ut från Mac OS 2006 Electronics for Imaging, Inc. Informationen i denna publikation omfattas av Juridiska meddelanden för denna produkt. 45059354 15 november

Läs mer

INNAN DU INSTALLERAR PROGRAMVARAN KONFIGURERING I WINDOWS-MILJÖ KONFIGURERING I MACINTOSH-MILJÖ FELSÖKNING

INNAN DU INSTALLERAR PROGRAMVARAN KONFIGURERING I WINDOWS-MILJÖ KONFIGURERING I MACINTOSH-MILJÖ FELSÖKNING Installationshandbok INNAN DU INSTALLERAR PROGRAMVARAN KONFIGURERING I WINDOWS-MILJÖ KONFIGURERING I MACINTOSH-MILJÖ FELSÖKNING Tack för att du har valt den här produkten. Den här manualen förklarar hur

Läs mer

Handbok för nätverk. För säker och korrekt användning, läs igenom säkerhetsinformationen i "Handbok för kopiator" innan du använder maskinen.

Handbok för nätverk. För säker och korrekt användning, läs igenom säkerhetsinformationen i Handbok för kopiator innan du använder maskinen. Handbok för nätverk För säker och korrekt användning, läs igenom säkerhetsinformationen i "Handbok för kopiator" innan du använder maskinen. Inledning Den här handboken innehåller instruktioner om maskinens

Läs mer

SP 8300DN. A3-laserskrivare för svartvitt. Skrivare. 50 Sv artvitt s / m SP 8300DN

SP 8300DN. A3-laserskrivare för svartvitt. Skrivare. 50 Sv artvitt s / m SP 8300DN SP 8300DN A3-laserskrivare för svartvitt Skrivare SP 8300DN 50 Sv artvitt s / m Högpresterande pålitlig laserskrivare för svartvitt Laserskrivaren SP 8300DN kombinerar hastighet, mångsidighet och pålitlighet.

Läs mer

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Komma igång. Kopiator. Skriv ut. Skanner. Dokumentserver. Web Image Monitor

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Komma igång. Kopiator. Skriv ut. Skanner. Dokumentserver. Web Image Monitor Användarhandbok Det här kan du göra med maskinen Komma igång Kopiator Skriv ut Skanner Dokumentserver Web Image Monitor Fylla på papper och toner Felsökning Information om den här maskinen Söker du information

Läs mer

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Getting Started. Copy. Fax. Print. Scan. Document Server. Web Image Monitor

Användarhandbok. Det här kan du göra med maskinen. Getting Started. Copy. Fax. Print. Scan. Document Server. Web Image Monitor Användarhandbok Det här kan du göra med maskinen Getting Started Copy Fax Print Scan Document Server Web Image Monitor Fylla på papper och toner Troubleshooting Bilaga Söker du information som inte finns

Läs mer

Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg

Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg Multifunktionella prestandamaskiner för svartvitt och färg MP C4000/MP C5000 Imponera med internt professionellt framställda dokument När en deadline närmar sig trappas trycket upp. Perfekta dokument måste

Läs mer

Pressmeddelande. 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare 2009-08-19. PIXMA-skrivare med allt i ett

Pressmeddelande. 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare 2009-08-19. PIXMA-skrivare med allt i ett 2009-08-19 Pressmeddelande 2009 års PIXMA-serie från Canon: Sju intelligenta allt i ett skrivare Canon lanserar en ny serie PIXMA fotoskrivare med allt i ett, som erbjuder intelligent, högkvalitativ utskrift

Läs mer

En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret

En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret En uthållig slitvarg som gör sig oumbärlig på kontoret Du får allt du behöver med den kompetenta svartvita multifunktionsskrivaren SCX-5835FN. Det är en oöverträffad kontorsassistent för företagets arbetsgrupper,

Läs mer

Det här är en snabbmanual som förklarar vissa utvalda funktioner som din maskin kan hantera och hur eventuella driftstörningar åtgärdas.

Det här är en snabbmanual som förklarar vissa utvalda funktioner som din maskin kan hantera och hur eventuella driftstörningar åtgärdas. Snabbmanual Det här är en snabbmanual som förklarar vissa utvalda funktioner som din maskin kan hantera och hur eventuella driftstörningar åtgärdas. På CD-skivan som medföljde leveransen av maskinen finns

Läs mer

Fantastisk produktivitet i svartvitt

Fantastisk produktivitet i svartvitt Fantastisk produktivitet i svartvitt Inmatning, genommatning, utmatning Dagligen har ert kontor ett stort dokumentflöde och ni värderar en pålitlig partner som kan hantera olika typer av uppgifter. Nashuatecs

Läs mer

Prisbok version 9. november 2014 avseende direktupphandling av Xerox kopiatorer/skrivare för i avtalet namngivna verksamheter inom Gävleborgs Län

Prisbok version 9. november 2014 avseende direktupphandling av Xerox kopiatorer/skrivare för i avtalet namngivna verksamheter inom Gävleborgs Län Sid 1 Prisbok presenterad 2014 11 01 av Hans Haglöf / Haglöf & Nordkvist AB Tel: 0771 60 20 20 / fax: 023 45999 hans@hagnor.se / www.hagnor.se Prisbok version 9. november 2014 avseende direktupphandling

Läs mer

KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN MX-C311/MX-C310. Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion

KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN MX-C311/MX-C310. Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion KRAFTFULLA PRESTANDAFUNKTIONER I EN UNIK, UTRYMMESBESPARANDE DESIGN / Digitalt A4 multifunktionssystem med fullfärgsfunktion 31 UTSKRIFTER/MIN I SVARTVITT & FÄRG STOR KONTROLLPANEL MED PEKSKÄRM I FÄRG

Läs mer