Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå"

Transkript

1 bizhub PRO C6000L Ekonomisk digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

2 SATSA PÅ DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000L är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets tillväxt precis det du behöver i dagens konkurrensutsatta bransch. Höga krav från interna och externa kunder gör det nödvändigt för dig att på enkelt sätt kunna anpassa och uppgradera produktutbudet i enlighet med nya krav. Du vill utöka ditt produktutbud kontinuerligt och hitta sätt att locka nya kunder. Samtidigt är tids- och kostnadsbesparingar samt ekonomi för trycksaksproduktionen avgörande för din konkurrenskraft. I dagens värld av multimedia är högklassig färgreproduktion nyckeln till framgång! Med digitalt tryck måste du kunna leverera trycksaker av högsta kvalitet inte bara avseende färg, utan trycksakerna i helhet. Produkterna måste vara av jämn och extremt hög kvalitet och verktygen för styrning av kvaliteten är därför avgörande. Snabba leveranser, med produktion inom några få timmar i stället för dagar, plus produktion av mindre upplagor, är nyckeln till framgångsrikt digitaltryck. Ett system som ska uppfylla dessa krav måste vara fullständigt tillförlitligt. Produktionen ska i största möjliga mån automatiseras med ett minimalt antal manuella steg i processen. Om du ställer dessa krav ska du titta närmare på bizhub PRO C6000L. Troligtvis kommer du att upptäcka att systemet klarar mer än du kunnat föreställa dig!

3 bizhub PRO C6000L 3 FÄRG FÖR NYA AFFÄRSMÖJLIGHETER bizhub PRO C6000L är den idealiska lösningen för ekonomisk digitalt färgtryck på instegsnivå. Skrivaren erbjuder nya möjligheter, extremt hög utskriftskvalitet och smidig drift. Nya möjligheter Möjligheten att skapa nya typer av trycksaker, nya tjänster och göra extrema utgiftsbesparingar för ökade marginaler och lönsamhet är några av fördelarna med bizhub PRO C6000L. Konica Minoltas digitala färgpress erbjuder en mängd olika integrerade efterbehandlingslösningar hög pappersflexibilitet (300 g/m 2, även duplex), plus omfattande variabeldatafunktioner. Imponerande utskriftskvalitet Simitri HD polymeriserad toner återger text och linjer med hög precision, automatisk densitetskontroll för jämn färgkvalitet och högsta registreringsprecision för duplex. Tryckeriet arbetar därigenom optimal, budgeten kan optimeras och du får möjlighet till nya affärsmöjligheter. Ekonomisk produktivitet Ökad lönsamhet, ökad volym och kortare leveranstider detta ger dig möjlighet att utöka verksamheten utan att behöva oroa dig över framtiden. bizhub PRO C6000L garanterar ekonomisk och effektiv produktion med en utskriftshastighet på upp till 60 sidor/minut i färg eller svartvitt, maximerad drift, intuitiv programvara och verktyg samt automatisk justering av utskriftsmotorn.

4 bizhub PRO C6000L 4 bizhub PRO C6000L TEKNIK bizhub PRESS C6000L använder Konica Minoltas egenutvecklade och avancerade färghanteringsteknik. Innovationer som S.E.A.D., ITbit-teknik, CRS och Simitri HD polymeriserad toner erbjuder en oslagbar kombination av förstklassig kvalitet och jämn produktion, vilket garanterar perfekta resultat och tillförlitlighet.

5 bizhub PRO C6000L 5 S.E.A.D. II S.E.A.D. är utvecklat av Konica Minolta och betyder Screen-Enhancing Active Digital Process och är en kombination av innovationer som garanterar absolut förstklassig färgreproduktion vid full produktionshastighet. S.E.A.D. II är den andra generationen av Konica Minoltas avancerade färghanteringsteknik och har följande viktiga egenskaper: Utskriftsupplösning på x dpi x 8 bitar Den imponerande utskriftsupplösningen på bizhub PRO C6000L återger perfekt de minsta textstorlekarna och tunnaste linjerna. I kombination med Konica Minoltas egenutvecklade Simitri HD-toner ger detta en utskriftskvalitet som kan mäta sig med offsettryck. Rastreringsteknik Tack vare den höga upplösningen på dpi erbjuder bizhub PRO C6000L ytterligare raster för utskrift av ännu högre kvalitet, vilket ger jämnare och mer realistisk reproduktion som stämmer helt överens med förlagan. Frekvensmodulerad (FM) rastreringsteknik garanterar dessutom färgutskrifter utan moarémönster och ojämna kanter. Pappershanteringsteknik bizhub PRO C6000L har snabb och ultrasmidig pappershantering med Konica Minoltas luftassisterade pappersmatningsteknik som separerar arken och matar dem enskilt och särskilda dubbelmatningssensorer gör det ännu mer tillförlitligt! Vid behov kan en värmeenhet (tillval) installeras i papperskassetten för att torka papperet innan det används. Och den nya innovativa utskrifts- och framkallningsprocessen med lägre temperatur innebär att du kan välja bland ännu fler papperssorter. Varje individuell utskrift kyls ned och slätas ut för optimala resultat. Simitri HD polymeriserad toner bizhub PRO C6000L levererar överlägsen bildkvalitet såväl som djup svärta med sin oslagbara Simitri HD polymeriserade toner. Simitri HD gör även att färger återges på bästa sätt och eftersom fixeringstemperaturen är låg går det att skriva ut på många olika typer av media. ITbit-teknik Konturhanteringsteknik som förbättrar utseendet av tecken genom att göra dem smalare så att de inte ser feta ut. Konturhanteringen bidrar till att reproducera vita tecken på bakgrunder med idealiska proportioner och jämnar ut kanterna på rastrerade tecken. Bildstabilitet En nyutvecklad och snabb stabilitetskontroll kontrollerar att bilden återges med jämn kvalitet på bizhub PRO C6000L under kontinuerlig drift utan att inverka på prestandan. Korrigering sker med full automatik och förbättrar stabiliteten på bildkvaliteten, samtidigt som processen förbättrar produktionseffektiviteten. Automatiserad färghantering bizhub PRO C6000L effektiviserar arbetsflöden genom automatisk färgkalibrering, vilket låter operatörerna koncentrera sig på att framställa högkvalitativa trycksaker på kortare tid. CRS (Colour Retention and Stability) Den exklusiva CRS-tekniken övervakar kontinuerligt statusen på bizhub PRO C6000L. När systemet får information om förändringar i utskriftsmiljön och utskriftsmotorn gör CRS omedelbart nödvändiga justeringar för att garantera högsta utskriftskvalitet.

6 bizhub PRO C6000L 6 bizhub PRO C6000L AFFÄRSMÖJLIGHETER Det pågår stora förändringar i tryckeribranschen. Den ekonomiska nedgången har lett till färre tryckerier och de totala volymerna har minskat. Allt fler trycksaker har börjat publiceras i elektroniskt format. Välinformerade tryckeribolag är medvetna om att de måste öka vinstmarginalerna och generera nya intäktskällor för att kunna överleva. Med hänsyn till dessa förutsättningar har Konica Minolta lanserat Digital1234 ett omfattande verksamhetsutvecklingsprogram som fokuserar på kundens möjligheter att effektivisera och vidareutveckla verksamheten. Huvudfrågan är: Hur kan vi snabbt förbättra affärsmöjligheterna? Det enkla svaret är genom att minska utgifterna, öka vinstmarginalerna, lägga till nya tjänster och göra verksamheten mer produktiv. Digital1234 är tänkt att vara enkelt och uppmuntrar företag att bygga utvecklingen på nya affärsidéer och på så vis förbättra verksamheten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras. Det grundläggande konceptet innehåller dessa fyra steg samt råd för affärsprocessen. Varför ska vi investera i denna möjlighet? Hur passar konceptet in i den nuvarande verksamheten? Finns det någon som har genomfört det och kan berätta om det? Vilka åtgärder ska vi vidta för att lyckas med den nya affärsmöjligheten? Digital1234 består av olika rapporter skrivna av ett antal branschexperter som undersöker olika affärsmöjligheter, med frågan varför? som utgångspunkt Det andra steget fokuserar på hur? med hjälp av ett antal utvärderingsfrågor som sammanställts av en panel med internationella och oberoende branschexperter. Det tredje steget vem? består av olika fallstudier och det fjärde steget innehåller nedladdningsbara dokument som hjälper kunden att utveckla verksamheten, t.ex. affärsinriktade implementeringsguider som skrivits av branschkonsulter. DIGITAL enabling your business Digital1234 Affärsutvecklingsprogrammet Digital1234 är avsett att hjälpa tryckeribolag att hitta metoder för att spara pengar, öka lönsamheten, skapa nya tjänster/produkter och öka produktiviteten. Kunden får förslag på hur nya affärsmöjligheter ska identifieras, bedömas, motiveras och implementeras.

7 bizhub PRO C6000L 7 Arbetsflöde Visste du att för varje krona som spenderas på tryck spenderas ytterligare sex kronor på kringprocesserna runt själva tryckningen? Detta kallas i regel arbetsflöde och är avgörande för maximal effektivitet och minimering av manuella processer! Ju mer du kan automatisera processen, desto effektivare blir den. Fokus på effektivisering av arbetsflödet är det bästa sättet att förbättra verksamhetsresultatet. Arbetsflödet kan korta avståndet mellan dig och kunderna. Ett bra exempel på automatisering är ett hybridarbetsflöde Det ger optimal flexibilitet för produktion och maximerar utnyttjandet av både digital- och offset-utrustning. Det blir möjligt att beräkna den kostnadsmässiga brytpunkten mellan digitaltryck och offsettryck så att du kan välja den mest kostnadseffektiva metoden i sista stund. Effektiva arbetsflöden i ett nötskal: Ju mindre tid du lägger ner på de tekniska aspekterna av trycksaksproduktionen, desto mer tid får du över till dina centrala arbetsuppgifter.

8 bizhub PRO C6000L 8 bizhub PRO C6000L FÄRGMOTOR Upp till 60 A4-sidor/minut i färg och svartvitt x dpi x 8 bit motsvarande x dpi Duplex upp till 300 g/m 2 EFTERBEHANDLINGSALTERNATIV Häftesefterbehandlare med kapacitet för upp till ark Efterbehandlare med häft med kapacitet för upp till ark Häftning av upp till 50 ark Häften bestående av upp till 20 ark Sadelvikning, brevvikning inåt EXTRA HÅLSLAG OCH INBLADNINGSENHET Hålslag för 2 och 4 hål Inbladning SIMITRI HD-TONER Polymeriserad toner för fixering vid lägre temperatur och hög utskriftskvalitet

9 bizhub PRO C6000L 9 2 KONTROLLENHETER ATT VÄLJA MELLAN IC-413 intern EFI Fiery-kontrollenhet IC-601 intern kontrollenhet från Konica Minolta PEKSKÄRM Mycket lättanvänd funktionspanel med färgpekskärm VÄRMEENHET SOM TILLVAL För digital offset och bestruket papper PAPPERSKÄLLOR Manuellt matningsbord: upp till 250 ark, upp till 300 g/m 2 Storkassett: upp till ark, upp till 300 g/m 2 3 PAPPERSKASSETTER För upp till ark S.E.A.D. II Screen-Enhancing Active Digital Processing, avancerad färghanteringsteknik för högkvalitativa utskrifter

10 bizhub PRO C6000L 10 bizhub PR C6000L KONTROLL- ENHETER För att tillgodose behoven hos olika tryckerier kan bizhub PRO C6000L utrustas med två olika kontrollenheter som alla garanterar blixtsnabb hantering av utskriftsdata.

11 bizhub PRO C6000L 11 IC-413 intern EFI Fiery-kontrollenhet Den interna Fiery-kontrollenheten IC-413 erbjuder prisvärd och flexibel färghantering och PCL-stöd såväl som en mängd olika säkerhetsfunktioner. Kontrollenheten förenklar hanteringen av Konica Minoltas PRO- och PRESS-system och dina arbetsflöden och gör att Konica Minoltas digitala färgpressar levererar professionella resultat vilket innebär att dessa konfigurationer är idealiska för företag. IC-601 Konica Minolta-kontrollenhet Konica Minoltas inbyggda IC-601-kontrollenhet erbjuder kraftfulla funktioner för arbetsflöden bland annat dpi vid full produktionshastighet, snabb RIP-hantering, ökad precision för färgreproduktion, nya färghanteringsfunktioner och full kompatibilitet med utskriftsmotorns inbyggda kontroll- och redigeringsfunktioner. IC-601 har även stöd för Konica Minoltas programvara PageScope som ger interaktiv och kostnadseffektiv kontroll över dokument och individuella skrivarenheter såväl som Printgroove POD Suite, som kombinerar flera funktioner för skrivarhantering, arbetsflöden och job tickets som tillsammans ger dig automatiserad kontroll över hela tryckeriet.

12 bizhub PRO C6000L 12 OSLAGBAR FLEXIBILITET FRÅN BÖRJAN TILL SLUT Professionell efterbehandling av trycksaker är en viktig del i produktionskedjan och flexibilitet är nyckeln! Ett utbud av flexibel efterbehandlingsutrustning gör det det enkelt att uppgradera Konica Minoltas digitala tryckpressar för olika användningsområden med perfekt integrering.

13 bizhub PRO C6000L 13 Storkassett LU-202 Utrustad med högkapacitetskassetten LU-202 har en digital bizhub-skrivare en total papperskapacitet på ark och kan skriva ut på olika pappersformat och -sorter inklusive SRA3-format (330 x 487 mm) och hanterar pappersvikter från 64 till 300 g/m 2. Mixplex enkel-/ dubbelsidigt under drift Kombinerad mixplex/ mixmedia Mixmedia vita/färgade ark från olika kassetter Efterbehandlare med häft FS-31 Genom att utrusta bizhub-systemet med en häftningsenhet får tryckeriet en efterbehandlare som kan häfta olika positioner för smidig och tillförlitlig framställning av manualer, rapporter och andra typer av omfattande dokument. Enheten har en utmatningskapacitet på art, häftar upp till 50 ark. Den kan även fås med automatisk sicksacksortering och gruppering. FS-531 kan även uppgraderas med hålslag och inbladning som tillval. Hörnhäftning Tvåpunktshäftning Sicksacksortering Allt-i-ett-efterbehandlare FS-612 Som ett kompakt alternativ för miljöer med begränsade utrymmen erbjuder den multifunktionella efterbehandlaren häftesframställning med 20 ark (80 sidor), två vikningsfunktioner (mittvikning och brevvikning) liksom tillval som hålslagning och inbladning av förtryckta ark. En stor fördel med denna lösning är enhetens kompakta mått. Du tvingas inte längre kompromissa på grund av platsbegränsningar utan kan producera trycksaker som tillfredsställer alla kunder. Brevvikning inåt Hålslagning två hål* Häfte Hålslagning fyra hål Hörnhäftning Tvåpunktshäftning Sadelvikning Inbladning* * tillval Inbladning av omslag*

14 bizhub PRO C6000L 14

15 bizhub PRO C6000L 15 HÖG TILLGÄNGLIGHET Professionella tryckerier behöver driftsäker produktionsutrustning med tillförlitlig teknik. Därför prioriterades driftsäkerheten under utvecklingen av Konica Minoltas bizhub-system. Den högklassiga och robusta metallkonstruktionen garanterar säker drift. En mängd olika systemfunktioner utökar användbarheten ytterligare. Påfyllning av papper och toner under drift Papper och toner kan fyllas på under drift utan att störa produktionen. Konica Minolta Color Care Konica Minolta Color Care är underhållstjänst som garanterar att utrustningen fungerar optimalt i enlighet med motsvarande serviceavtal. När det gäller färgkvalitet definierar Konica Minoltas Color Care-verktyg en produktspecifik standard och garanterar att all Konica Minolta-utrustning som ingår i Color Care-konceptet håller den avtalade standarden. Konica Minolta Color Care består av en specificerad installationsprocess som utförs enligt en standardiserad process och reglerar och garanterar en viss kvalitetsstandard.

16 bizhub PRO C6000L 16 Tekniska specifikationer SKRIVARSPECIFIKATIONER KOPIATORSPECIFIKATIONER Utskriftshastighet A4 Utskriftshastighet A3 Utskriftsupplösning Skalor Upp till 60 sidor/minut Upp till 34 sidor/minut x dpi x 8 bitar, max.: motsvarande x dpi 256 skalor (graderingar) Kopieringshastighet A4 Upp till 60 sidor/minut Kopieringshastighet A3 Upp till 34 sidor/minut Skalor 256 skalor (graderingar) Tid till första kopia Mindre än 6,5 sek. (A4 färg) Förstoring % i steg om 0,1% Antal kopior SYSTEMSPECIFIKATIONER Pappersvikter 64 upp till 300 g/m 2 Duplexenhet Icke-staplande, g/m 2 Pappersformat A5 SRA3 (330 x mm) Maximal sidyta 321 x 480 mm Papperskapacitet Max.: ark Huvudenhet: upp till ark Utskriftskapacitet Max.: ark Huvudenhetens mått 760 x 992 x mm (B x D x H mm) Huvudenhetens vikt 356 kg SPECIFIKATION FÖR KONTROLLENHET IC-413 intern EFI Fiery-kontrollenhet Processor Intel Dual 2,6 GHz RAM 2 GB Hårddisk 160 GB SATA-hårddisk Gränssnitt Ethernet (10/100/1000-Base-T) Filformat Adobe PostScript Level 1, 2, 3, Adobe PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, PDF/X-1a, 3, PCL, Fiery FreeForm v1/fiery FreeForm v2.1 IC-601 intern kontrollenhet från Konica Minolta Processor Intel Core2 2,8 GHz RAM 4 GB Hårddisk 2x 250 GB SATA lagringsutrymme Gränssnitt Ethernet (10/100/1000-Base-T) Filformat Adobe PostScript 3, PCL 5c/6, standard PDF, PDF 1.7 PDF/X-1a, X-3, EPS, TIFF, TIFF/IT, JPEG, PPML TILLBEHÖR Automatisk dokument- Max.: 100 ark matare DF-622 Storkassett LU kassett, papperskapacitet max ark, pappersvikter: g/m 2, standardformat: B5 SRA3, min. pappersformat: 210 x 182 mm, max. pappersformat: 330 x 487 mm Manuellt matningsbord 1 kassett, upp till 250 ark pappersvikter: g/m 2, MB-504 standardformat: A6S SRA3, min. pappersformat: 100 x148 mm, max. pappersformat: 330 x mm Efterbehandlare med För häften med upp till 20 ark (80 sidor), hörn- och häft FS punktshäftning, häftning av upp till 50 ark, sadel- och brevvikning, automatisk sicksacksortering och gruppering, utmatningsfack för upp till ark, extrafack för upp till 100 ark Efterbehandlare med Hörn- och 2-punktshäftning, häftning av upp till 50 ark, häft FS-531 automatisk sicksacksortering och gruppering, utmatningsfack för upp till ark, extrafack för upp till 100 ark Inbladningsenhet PI-502 Inbladning av förtryckta ark (tillval för FS-612/ 2 inbladningskassetter för 200 ark vardera FS-531) Hålslagsenhet PK-512 Hålslagning (2 eller 4 hål) (tillval för FS-612/ FS-531) Hålslagsenhet PK-513 Hålslagning (4 hål) (tillval för FS-612/ FS-531) SKANNERSPECIFIKATIONER Skanningshastighet A4 Skanningshastighet A3 Skannerupplösning Skanningslägen Skanningsformat Upp till 40 sidor/minut Upp till 22 sidor/minut 600 x 600 dpi TWAIN-skanning, skanning till hårddisk, skanning till FTP, skanning till SMB, skanning till e-post TIFF (enkel- och flersidig), PDF Alla specifikationer förutsätter A4-papper på 80 g/m 2. Stöd och tillgänglighet av specifikationer och funktioner är beroende av operativsystem, program, nätverksprotokoll såväl som nätverks- och systemkonfigurationer. Den angivna livslängden för skrivarens olika förbrukningsvaror är baserad på särskilda utskriftsförhållanden, bland annat vad gäller sidtäckningen för en viss pappersstorlek (5% sidtäckning för A4). Förbrukningsvarornas faktiska livslängd varierar beroende på användningen och andra utskriftsvariabler, bland annat sidtäckning, pappersstorlek, typ av media, kontinuerlig eller periodisk användning, lufttemperatur och luftfuktighet. Vissa produktillustrationer innehåller tillbehörsutrustning. Specifikationer och tillbehör baseras på tillgänglig information vid publiceringen och kan ändras utan föregående meddelande. Priser och specifikationer från Konica Minolta är angivna med förbehåll för eventuella fel. Alla varu- och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive innehavare och erkänns härmed. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB E-post: business@konicaminolta.se, Solna HK: Box 9060 (Solna strandväg 96), Solna, Tfn: , Fax: Malmö: Box 181 (Jörgen Kocksgatan 9), Malmö, Tfn: , Fax: Helsingborg: Berga allé 3, Helsingborg, Tfn: , Fax: Göteborg: Olof Asklunds gata 6, Västra Frölunda, Tfn: , Fax: Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland 09/2012

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

C6000/C7000. Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C6000/C7000 Smidig digital färgproduktion på instegsnivå FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM VÄX MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C6000 och bizhub PRO C7000 är idealiska bassystem för digital färgproduktion som

Läs mer

bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C8000 Framtiden för digitaltryck är här FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM INNOVATION SOM ÄNDRAR SPELREGLERNA Framtiden för digitaltryck är här med Konica Minoltas bizhub PRESS C8000. Höga krav från interna

Läs mer

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P

bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P Genomgående kraft för färgproduktion FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS C6000/C7000/C7000P 2 TYGLA KRAFTEN AV FÄRG Med bizhub PRESS C6000/C7000/P får du kraftfulla funktioner

Läs mer

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Färgstark, kraftfull och mångsidig Produktionssystem, bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, produktionssystem Färgstark kraftfull och mångsidig Färg är grundläggande för kreativa proffs inom

Läs mer

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO C754 Kompakt maskin med låg ägandekostnad FÄRGPRODUKTIONSSYSTEM BÖRJA MED DIGITAL FÄRG bizhub PRO C754 är en smidig instegslösning för digitaltryck som säkerställer tryckeriets tillväxt precis

Läs mer

bizhub PRO C70hc Färggeniet Produktionssystem bizhub PRO C70hc

bizhub PRO C70hc Färggeniet Produktionssystem bizhub PRO C70hc bizhub PRO C70hc Färggeniet Produktionssystem bizhub PRO C70hc bizhub PRO C70hc produktionssystem Banbrytande teknik, exceptionell färgåtergivning Färg har mycket stor betydelse i dagens massiva informationsflöde

Läs mer

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM ÖVERGÅ TILL DIGITAL TEKNIK OCH EXPANDERA bizhub PRO 1052 är resultatet av

Läs mer

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER Stabil produktivitet för interntryckerier SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM PLUS FÖR EFFEKTIVITET bizhub PRO 1052 är Konica Minoltas svar på våra kunders önskemål om ett prisvärt

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

bizhub PRESS C70hc Färggeniet Produktionssystem bizhub PRESS C70hc

bizhub PRESS C70hc Färggeniet Produktionssystem bizhub PRESS C70hc bizhub PRESS C70hc Färggeniet Produktionssystem bizhub PRESS C70hc bizhub PRESS C70hc produktionssystem Banbrytande teknik, exceptionell färgåtergivning Färg har mycket stor betydelse i dagens massiva

Läs mer

bizhub PRO 1052 Enastående hög utskriftskvalitet för produktion på instegsnivå SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 Enastående hög utskriftskvalitet för produktion på instegsnivå SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 Enastående hög utskriftskvalitet för produktion på instegsnivå SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DIGITAL PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIV EKONOMISK TILLVÄXT bizhub PRO 1052 har en stadig och beprövad

Läs mer

1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

1052/1250/1250P. Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionellt svartvitt tryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DEN HÖGSTA FORMEN AV DIGITALTRYCK I bizhub PRO 1250-serien har Konica Minolta kombinerat viktiga egenskaper med högklassig

Läs mer

bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 951 Produktion på instegsnivå med hög driftsäkerhet SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM DIGITAL PRODUKTION GARANTERAR EFFEKTIV EKONOMISK TILLVÄXT bizhub PRO 951 är det idealiska bassystemet för svartvit

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT

KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT December 2012 PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM PRODUKTSORTIMENT KONTORSSYSTEM INTRODUKTION 2 DEN NYA GENERATIONEN KONTORSMASKINER Gör kontoret effektivare Konica Minolta har

Läs mer

bizhub PRO 1200-serien Det modulbaserade kvalitetsgeniet Produktionssystem bizhub PRO 1051/1200/1200P

bizhub PRO 1200-serien Det modulbaserade kvalitetsgeniet Produktionssystem bizhub PRO 1051/1200/1200P bizhub PRO 1200-serien Det modulbaserade kvalitetsgeniet Produktionssystem bizhub PRO 1051/1200/1200P bizhub PRO 1051/1200/1200P, produktionssystem Enastående kvalitet, prestanda i särklass Nyckeln till

Läs mer

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare

Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C450P bizhub C450P är inte bara en skrivare bizhub C450P, Kontorssystem Har mer än vad du anar Du vet att en snabb svartvit högvolymsskrivare är viktigt för ditt

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT

SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS SYSTEM PRODUKTSORTIMENT Juli 2013 PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONS- SYSTEM PRODUKTSORTIMENT PRODUKTIONSSYSTEM INTRODUKTION 2 FTIDEN FÖR DIGITALTRYCK SER LJUS UT Konica Minolta började framgångsrikt

Läs mer

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200

bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200 Färg för alla Kontorssystem bizhub C200 bizhub C200, kontorssystem Enkel men kompetent: prisvärd färg Allt fler företag börjar nu ta steget över till färgkopiering och färgutskrifter. bizhub

Läs mer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer

Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer www.konicaminolta.se Kontorsystem bizhub 162/210 bizhub 162/210 Kompetenta kommunikatörer bizhub 162/210, Kontorssystem Hög kvalitet genomtänkt tekn Det är bättre att tänka efter, före. Speciellt om du

Läs mer

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet

Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 420 bizhub 420 gör underverk med arbetsflödet bizhub 420, kontorssystem Imponerande och otroligt effektiv bizhub 420 passar utmärkt på alla stora avdelning eller

Läs mer

Kontorssystem bizhub C352P bizhub C352P Enastående utskrift

Kontorssystem bizhub C352P bizhub C352P Enastående utskrift www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C352P bizhub C352P Enastående utskrift bizhub C352P, kontorssystem Omedelbar och kraftfull kvalitet De flesta tittar på utskriftshastigheten och hur kraftfull

Läs mer

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin

Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin www.konicaminolt.se Kontorssystem bizhub 350 bizhub 350 Din proffsiga svartvita maskin bizhub 350, Kontorssystem En optimal kontorslösning En maskin som tar hand om dina behov. Hög kvalitet, hög upplösning,

Läs mer

Den kompakta kommunikationsexperten för färg och svartvitt. Kontorssystem bizhub C20

Den kompakta kommunikationsexperten för färg och svartvitt. Kontorssystem bizhub C20 bizhub C20 Den kompakta kommunikationsexperten för färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C20 bizhub C20, kontorssystem A4-enhet för avancerad affärskommunikation i färg och svartvitt Stora företag och

Läs mer

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team

www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252 bizhub C252 Kommunikation som ett team bizhub C252, kontorssystem Förbättrad kommunikation. Internt och externt Produktivt lagarbete på kontoret är en utmatning

Läs mer

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet

Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 250 bizhub 250 Kompakt kreativitet bizhub 250, Kontorssystem Kreativa svar på svartvita utskriftsbehov Resurser till kontoret En kompakt och robust maskin som

Läs mer

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P

Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C252P och bizhub C352P bizhub C252P och bizhub C352P Enastående utskrift bizhub C252P och bizhub C352P, kontorssystem Omedelbar och kraftfull kvalitet De flesta

Läs mer

Kontorssystem bizhub C250P bizhub C250P Kopiatorfunktioner i en skrivare

Kontorssystem bizhub C250P bizhub C250P Kopiatorfunktioner i en skrivare www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C250P bizhub C250P Kopiatorfunktioner i en skrivare bizhub C250P, Kontorssystem Från utskrift till efterbehandlings- lösning Skrivaren bizhub C250P ger användaren

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc460 LÅT KONTORET BLIXTRA I FÄRG Ett snabbare sätt att producera dokument i färg och svartvitt I affärsvärlden har snabbhet en avgörande betydelse. Tid är pengar och pressen

Läs mer

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters

Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub C250 bizhub C250 Business matters bizhub C250, Kontorssystem Mer till ditt företag Framgång i affärer kräver att man har en konkurrensfördel. Du måste vara effektivare,

Läs mer

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min

Pro C5100S/5110S. 65 sid/min. Kompakta digitala produktionsskrivare. Pro. Pro C5100S C5110S. Svartvitt & Svartvitt & sid/min Pro C5100S/5110S Kompakta digitala produktionsskrivare Pro C5100S Svartvitt & 65 sid/min Pro C5110S Svartvitt & färg 80 färg sid/min Hög färgproduktion utan höga kostnader I dagens ekonomiska klimat behövs

Läs mer

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv hantering av arbetsflöden Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Automatiserad effektivitet för tryckeriet Med programsviten

Läs mer

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 För både funktionalitet och produktivitet Kontorssystem bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorssystem Professionell svartvit produktion för färg Numera omfattar i

Läs mer

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt

A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt bizhub C25 A4-kontorsskrivare för färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C25 bizhub C25, kontorssystem Allt-i-ett-färglösning för administrativa arbetsuppgifter Oavsett bransch finns det gemensamma nämnare

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S

Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro Pro 8100S 8110S Pro 8120S Pro 8100S/8110S/ 8120S Högproduktiv digital svartvit skrivare för grafisk produktion Pro 8100S 95 ppm Svartvitt Pro 8110S 110 ppm Svartvitt Pro 8120S 135 ppm Svartvitt Avancerad teknik som lyfter produktiviteten

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

En helt ny standard för digitalt färgtryck

En helt ny standard för digitalt färgtryck Digitalt färgtryckoch provtryck En helt ny standard för digitalt färgtryck C O L O U R DIGITALTRYCK OCH PROVTRYCK DIGITALT FÄRGTRYCK OCH PROVTRYCK När detaljerna är betydelsefulla. Nu presenterar vi imagepress

Läs mer

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorssystem Extra färg i en svartvit innovation bizhub C220, bizhub C280 och bizhub

Läs mer

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS, kontorssystem Övertygande egenskaper på både insidan

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm635/645 DOKUMENTKOMMUNIKATION MED EN EXTRA DIMENSION Högproduktiv multifunktionsmaskin för utskrift, kopiering, skanning och fax För maximal produktivitet på det moderna kontoret

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Alla specifikationer som gäller papperskapacitet förutsätter A4-papper på 80 g/m2. Alla specifikationer som gäller skannings-, kopierings- eller utskriftshastigheter använder A4-format som skannas, kopieras

Läs mer

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg.

DocuColor 240/250. skrivare/kopiator. Kraftfulla prestanda. Professionell färg. skrivare/kopiator Kraftfulla prestanda. Professionell färg. Prestanda när de är som bäst Anpassningsbart användargränssnitt! Stor och lättanvänd färgpekskärm som är enkel att använda och anpassa. Anpassa

Läs mer

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451

bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451 Jämvikt mellan färg och svartvitt Kontorssystem bizhub C451 bizhub C451, kontorssystem Perfekt jämvikt på kontoret Konica Minoltas nya bizhub C451 skapar en perfekt balans mellan utskrifter

Läs mer

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Färg-MFP:er MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Färg 35 Färg MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP 45 Färg 55

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group

DSm622/627/632. TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 ENKLA, SÄKRA NÄTVERKSSKRIVARE - MED MULTIFUNKTIONALITET. Part of the NRG group TEKNISK SPECIFIKATION DSm622/DSm627/DSm632 Kopieringsprocess Avläsning med dubbla laserstrålar, elektrofotografisk utskrift Gränssnitt Dubbelriktad höghastighetsport (enligt IEEE 1284) Ethernet 10 base-t/100

Läs mer

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT

FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT Produktionsskrivarna SureColor SC-T3200, SC T5200, SC-T7200 24 tum, 36 tum och 44 tum FÖRNYA, SKAPA, SKRIV UT CAD-ritningar Reprografi Butiksbanners UTVECKLAD FÖR UTSKRIFTER T E K N I K DESIGNAD FÖR DITT

Läs mer

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital multifunktionsskrivare i färg Kopiator Skrivare Fax skanner MP C6502SP MP C8002SP 65 Sv/v Färg sid/mi 80 Sv/v Färg sid/mi Revolutionerar din färgproduktion. Du behöver innovativ

Läs mer

Förvänta dig mer. Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter. WIRELESS

Förvänta dig mer. Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter.   WIRELESS Förvänta dig mer Tyst, snabb och pålitlig - Exeptionella monolaserutskrifter WIRELESS www.brother.se Brother förstår att varje minut räknas, hemma och på arbetsplatsen. Att kunna lita på skrivaren är lika

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc424/DSc432 SKAPA DOKUMENTSUCCE MED FÄRGSTARK GENOMSLAGSKRAFT Multifunktionell dokumentproduktion med färgkapacitet Färg väcker uppmärksamhet samtidigt som den gör dokumentet

Läs mer

Produktivitet till låg kostnad

Produktivitet till låg kostnad Produktivitet till låg kostnad MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Det perfekta kontorsstödet Tillgodose dina nuvarande och framtida behov Optimera arbetsflödet, öka produktiviteten och skär kostnader. Med Nashuatecs

Läs mer

Specifikationer. Allmänt. Kontorsapparat. Fax/kopiator/skrivare/skanner. Skrivare, Scanner, Kopieringsapparat, Fax. Utskriftsteknik.

Specifikationer. Allmänt. Kontorsapparat. Fax/kopiator/skrivare/skanner. Skrivare, Scanner, Kopieringsapparat, Fax. Utskriftsteknik. Specifikationer Allmänt Tillverkare Produktlinje Modell Samsung Samsung ProXpress M4580FX Kontorsapparat Typ Funktioner Utskriftsteknik Utskriftstyp Driftscykel per månad (max) Rekommenderad månatlig volym

Läs mer

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda

Xerox 4110. Översikt. Mot. nya höjder. med maximal. prestanda Översikt Mot nya höjder med maximal prestanda Hjälper dig på vägen mot nya mål varje dag En lösning många fördelar Ägna mindre tid åt att vänta vid kopiatorn och mer tid åt att få saker och ting gjorda.

Läs mer

Serien MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055

Serien MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Svartvit MFP för A3 Serien 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Kopiator Skrivare Skanner Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Svartvitt 30 Svartvitt 35 Svartvitt 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 Svartvitt 50 Svartvitt

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP5500/6500/7500 TOPPFART I PRODUKTIONEN Produktivitet dokument i stora volymer Större kontor och centrala reproavdelningar behöver högvolymsenheter som är driftsäkra, lätta att

Läs mer

ES2032 MFP. En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov

ES2032 MFP. En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov ES2032 MFP En total dokumentlösning Perfekt för verksamhetens behov Varför OKI Printing Solutions? OKI Printing Solutions är specialister på kontorsskrivare. Vårt mål är att hjälpa andra företag att växa

Läs mer

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid

SNABBGUIDE. Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid SNABBGUIDE Skanning Ricoh flerfunktion/hybrid Innehåll Användarpanel: Skanningtangenten och grundinställningar... 3 Skanningsdisplay: Ändra grundinställningar, dpi, dubbelsidigt, färg eller svartvit...

Läs mer

Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite

Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite Printgroove JT Suite Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig Programvara Printgroove JT Suite Printgroove JT Suite, programvaror Automatisering för arbetsflöden Printgroove JT Suite

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

Digital MFP för fullfärg RICOH. Kopiator Skrivare Skanner RICOH MP CW2200SP. S/V 3,2s/m Färg 1,1s/m

Digital MFP för fullfärg RICOH. Kopiator Skrivare Skanner RICOH MP CW2200SP. S/V 3,2s/m Färg 1,1s/m Digital MFP för fullfärg RICOH MP CW2200SP Kopiator Skrivare Skanner RICOH MP CW2200SP A1 S/V 3,2s/m Färg 1,1s/m Fullfärgskapacitet och höghastighetsutskrift i svartvitt. Den nya digitala inkjet-skrivaren

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg

Pro. C7100/C7100X-serierna. Digitalpressar för kreativ färgproduktion. Pro TM Modell C7100 C7110. Färg. Färg Pro C7100/C7100X-serierna Digitalpressar för kreativ färgproduktion Pro TM Modell C7100 Pro TM Modell C7110 Färg Färg 80 Svartvitt 90 Svartvitt sid/min sid/min Mervärde och bättre prestanda Både interna

Läs mer

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Färg-MFP för SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Svartvitt Färg sid/mi 35 Svartvitt Färg sid/mi Skapa en effektiv arbetsplats Förbättra företagets produktivitet

Läs mer

SureColor SC-P10000 och SC-P20000 KORREKTA FÄRGER, EXAKTA UTSKRIFTER

SureColor SC-P10000 och SC-P20000 KORREKTA FÄRGER, EXAKTA UTSKRIFTER SureColor SC-P10000 och SC-P20000 KORREKTA FÄRGER, EXAKTA UTSKRIFTER ENKLA UTSKRIFTER Denna enkla och intuitiva åtgärd ökar drifttiden och kräver färre användaringrepp. KRAFTFULL Epsons högprecisionsteknik

Läs mer

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibla plattformar för multikommunikation MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Lösningen för alla dokumenthanteringsbehov Sätter standarden för svartvitt Prestandamaskinerna MP 2550/MP 2550B och MP 3350/MP

Läs mer

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Färg-MFP för SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Svartvitt Färg sid/mi 55 Svartvitt Färg sid/mi MP C6003SP 60 Svartvitt Färg sid/mi

Läs mer

Färgskrivare för A3 SP C840DN SP C842DN. Skrivare SP C842DN SP C840DN. 60 Svartvitt. 45 Svartvitt. Fullfärg ppm. Fullfärg ppm

Färgskrivare för A3 SP C840DN SP C842DN. Skrivare SP C842DN SP C840DN. 60 Svartvitt. 45 Svartvitt. Fullfärg ppm. Fullfärg ppm Färgskrivare för A3 SP C840DN SP C842DN Skrivare SP C840DN SP C842DN 45 Svartvitt Fullfärg ppm 60 Svartvitt Fullfärg ppm Snabb bearbetning. Endast utmärkt kvalitet. Snabb färgbehandling och utmärkta efterbehandlingstillval

Läs mer

SP 8300DN. A3-laserskrivare för svartvitt. Skrivare. 50 Sv artvitt s / m SP 8300DN

SP 8300DN. A3-laserskrivare för svartvitt. Skrivare. 50 Sv artvitt s / m SP 8300DN SP 8300DN A3-laserskrivare för svartvitt Skrivare SP 8300DN 50 Sv artvitt s / m Högpresterande pålitlig laserskrivare för svartvitt Laserskrivaren SP 8300DN kombinerar hastighet, mångsidighet och pålitlighet.

Läs mer

Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003. Kopiering Skrivare Skanning Fax 8 0 S / V 6 5 S / V. F ä r g p p m. F ä r g p p m

Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003. Kopiering Skrivare Skanning Fax 8 0 S / V 6 5 S / V. F ä r g p p m. F ä r g p p m Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003 Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C6503 MP C8003 6 5 S / V F ä r g p p m 8 0 S / V F ä r g p p m Klarar alla dina affärsbehov med lätthet. Vi förstår vilka utmaningar

Läs mer

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER

AR-C260P. Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER AR-C260P Digital fullfärgsskrivare DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR DINA FÄRGUTSKRIFTER FÅR VI PRESENTERA: DEN ULTIMATA FÄRGSKRIVAREN Ett system skapat för att hantera de stadigt ökande kraven på kontoren. AR-C260P

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc224/DSc232. Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc224/DSc232 Dokumentproduktion för svart/vitt och färg i en förstklassig maskin Allt-i ett kopiator, skrivare, skanner och fax med färgfunktion För vardagliga dokumentbehov är

Läs mer

MP C5502 MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner.

MP C5502 MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C4502 MP C5502 Sv 45 Färg 55 s/m s/m Sv Färg Morgondagens dokumentlösning

Läs mer

Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003. Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C8003 MP C S/V 65 S/V. Färg ppm. Färg ppm

Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003. Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C8003 MP C S/V 65 S/V. Färg ppm. Färg ppm Färg-MFP för A3 MP C6503 MP C8003 Kopiering Skrivare Skanning Fax MP C6503 MP C8003 65 S/V Färg ppm 80 S/V Färg ppm Klarar alla dina affärsbehov med lätthet. Vi förstår vilka utmaningar din verksamhets

Läs mer

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner

Kraftfulla och kompakta färgmaskiner Kraftfulla och kompakta färgmaskiner MP C2050/MP C2550 Kostnadseffektiv produktion av dokument i färg för alla slags kontor Det ställs högre och högre krav på företags dokumentproduktion och digital distribution

Läs mer

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Skräddarsydda och mångfunktionella kommunikationscentraler MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Dokumenthantering med prestanda Produktivitet på en helt ny nivå De kraftfulla multifunktionella enheterna MP

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

KOPIERA SKICKA SKRIV UT SCANNA. Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper

KOPIERA SKICKA SKRIV UT SCANNA. Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper Svartvita copyprintrar för medelstora arbetsgrupper ir1018/1022-serien ir1018j, ir1018, ir1022a, ir1022f, ir1022i, ir1022if ir2018/2030-serien ir2018/i, ir2022/i, ir2025/i, ir2030/i SKRIV UT SCANNA KOPIERA

Läs mer

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper.

Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. Levererar snabb, professionell och tillförlitlig prestanda till små företag och arbetsgrupper. www.brother.se INTRODUKTION ROBUST OCH HÅLLBAR. Företag behöver en enhet som de kan lita på. Det är därför

Läs mer

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if

Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien ir1020 (A4) ir1020j, ir1020, ir1024a, ir1024f, ir1024i, ir1024if Serien imagerunner 2500 (A3) imagerunner 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i, 2545/i you can Kompakta multifunktionella skrivare för svartvitt

Läs mer

Snabb. Lättanvänd. Utformad för ditt företag. Två kraftfulla dokumentskannrar

Snabb. Lättanvänd. Utformad för ditt företag. Två kraftfulla dokumentskannrar Snabb. Lättanvänd. Utformad för ditt företag. Två kraftfulla dokumentskannrar SCAN ADS-2200 I ADS-2700W Brother dokumentskannrar: Resultatet av ett århundrade av innovation Brother är ett innovativt företag

Läs mer

varioprint 140-serien BYGGD FÖR AFFÄRER Skrivare för svartvit produktion inom light production segmentet.

varioprint 140-serien BYGGD FÖR AFFÄRER Skrivare för svartvit produktion inom light production segmentet. varioprint 140-serien BYGGD FÖR AFFÄRER Skrivare för svartvit produktion inom light production segmentet. ACCELERERA AFFÄRERNA MED varioprint 140-serien Canon varioprint 140-serien hjälper användaren att

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS MP 1100/MP 1350 BLI HERRE PÅ TÄPPAN Avancerade efterbehandlingsfunktioner ger optimerad dokumentproduktion I miljöer där stora volymer tryckt material produceras kontinuerligt

Läs mer

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Multifunktionsmaskiner

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Multifunktionsmaskiner Umeå kommun Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Multifunktionsmaskiner Diarie 13002 Ansvarig upphandlare Jan Lundberg Detta dokument är en kopia på

Läs mer

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i

irc2380i irc3080/i irc3580/i Kommunicera i färg Copyprinter LÄGRE KOSTNADER. EFFEKTFULLT. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i irc2380i irc3080/i irc3580/i Copyprinter Kommunicera i färg EFFEKTFULLT. LÄGRE KOSTNADER. C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i FÄRG GER ETT BESTÅENDE INTRYCK Kostnadseffektiv färg för bestående

Läs mer

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR 2 TILLGODOSER BEHOVEN I ARBETSLIVET Oavsett behov och önskemål är de allmänna kraven

Läs mer

Xerox förbrukningsvaror och tillbehör

Xerox förbrukningsvaror och tillbehör Xerox förbrukningsvaror och tillbehör Phaser 7300 färgskrivare 3 4 1 3 2 4 7300-30 1 Värmeenhet 2 Överföringsenhet 3 Tonerkassett(er) 4 Bildenhet(er) Alla handtag och delar som används vid byte av kundersättningsbara

Läs mer

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital multifunktionsskrivare för svartvitt Kopiator Skrivare Fax Skanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Svartvitt sid/mi 75 Svartvitt sid/mi Aficio MP 9002 90 Svartvitt sid/mi

Läs mer

Serierna MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex

Serierna MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Färg-MFP:er Serierna MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Kopiator Skrivare Fax Skanner MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 Färg 25 Färg 30 Färg 35 Färg

Läs mer

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4

Ljussvart, ljus ljussvart, fotosvart, mattsvart, cyan, ljus cyan, gul, intensiv magenta, intensiv ljus magenta, orange, grön, lila 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknik Bläckteknik UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Utskriftsmetod PrecisionCore

Läs mer

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS C7528n/C7535hdn HÅLL DIG I RAMPLJUSET MED LYSANDE FÄRGDOKUMENT Snabba professionella färgutskrifter när du behöver dem Snabba C7528n och C7535hdn från Nashuatec klarar problemfritt

Läs mer

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg

MP C3002/MP C3502. Digital multifunktionsskrivare med fullfärg. Kopiator Skrivare Fax Skanner. Sv Färg MP C3002/MP C3502 Digital multifunktionsskrivare med fullfärg Kopiator Skrivare Fax Skanner MP C3002 MP C3502 Sv 30 Färg 35 s/m s/m Sv Färg Den perfekta partnern för det aktiva kontoret MP C3002/MP C3502

Läs mer

1.0 Segment 1 Skrivare, minimum 20 sidor/min, svart/vit

1.0 Segment 1 Skrivare, minimum 20 sidor/min, svart/vit Umeå kommun Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Multifunktionsmaskiner Diarie 13002 Ansvarig upphandlare Jan Lundberg Detta dokument är en kopia på

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

HP Color LaserJet Professional CP5225 skrivarserie

HP Color LaserJet Professional CP5225 skrivarserie Datablad HP Color LaserJet Professional CP5225 skrivarserie Täck alla dina behov av affärsutskrifter i färg, från vykort till dokument i stora format, med den här mångsidiga och billiga A3-bordsn. Få överlägsen

Läs mer

tänk dig hög prestanda och maximal effektivitetet

tänk dig hög prestanda och maximal effektivitetet tänk dig hög prestanda och maximal effektivitetet Tänk dig en färglaserskrivare som maximerar produktionen och samtidigt sänker de totala utskriftskostnaderna. Med Samsung färglaserskrivare på jobbet är

Läs mer