Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite"

Transkript

1 Printgroove JT Suite Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig Programvara Printgroove JT Suite

2 Printgroove JT Suite, programvaror Automatisering för arbetsflöden Printgroove JT Suite integrerar de självständiga programvarumodulerna Printgroove JT Web och Printgroove JT Man i en komplett lösning för ett utskriftsflöde med banbrytande egenskaper. Fördelarna med enkel uppladdning och överföring av utskriftsjobb via Internet i kombination med jobbhanteringsmöjligheterna ger effektiv trycksaksproduktion till låga kostnader. Hela arbetsflödet är automatiserat. Printgroove JT Web är Konica Minoltas professionella web-2-print -lösning för tryckerier och företag med kontor på olika platser. Printgroove JT Web förenklar generering och överföring av utskriftsjobb, garanterar effektiv produktoch jobbhantering, effektiviserar beställningsprocessen för slutanvändarna och erbjuder administratörer ökad flexibilitet och effektivitet. Printgroove JT Man är ett heltäckande utskriftshanteringsprogram som använder s.k. job tickets som gör det möjligt att framställa avancerade trycksaker utan kunskaper i komplexa program. JT Man integrerar alla funktioner för modern trycksaksproduktion från dokumentinlämning och sidutskjutning till mediaprogrammering och redovisning. Printgroove JT Suite är idealisk för: Interna reprocentraler Myndigheter Universitet Företag med kontor på flera platser Tryckerier (B2B)

3 Arbetsflöde Tryckeri Arbetsflöden Färgbroschyr Produkter Färgbroschyr Via internet Färgpresentation bizhub PRO C6501e-system med häftesefterbehandlare och efterbehandlare med häft Klient Färgpresentation Svartvit broschyr Via internet Via internet Sv/v broschyr Svartvit presentation Via internet Sv/v presentation bizhub PRO 1050e-system med häftesefterbehandlare och efterbehandlare med häft Printgroove JT möjliggör omfattade automatisering av utskriftsprocesser och optimerar arbetsflödet. Huvudfunktioner Ett intuitivt grafiskt användargränssnitt (GUI) Det ikonbaserade grafiska gränssnittet leder användaren genom beställningsprocessen steg för steg. Automatiserade arbetsflöden Fastställda produktionsrutiner kan sparas och när som helst återkallas. Alla detaljer kan definieras individuellt från sidutskjutning till önskad utskriftsenhet inklusive uppgifter om papperskassetter och efterbehandlingsinställningar. Tvåvägskommunikation Inställningar för både produktkatalog och prislistor görs centralt via Printgroove JT Man och överförs sedan till Printgroove JT Web. Orderhantering Beställningsövervakning: Funktionen för beställningsövervakning i Printgroove JT Man är även tillgänglig för Printgroove JT Web-användare. Beställningsstatusen som tryckeriet angett i Printgroove JT Man överförs automatiskt till Printgroove JT Web, där användare kan se den på skärmen och i beställningshistoriken. Samlade och blandade beställningar: I Printgroove JT Man ser man direkt om en beställning som tagits emot via Printgroove JT Web består av olika jobb, både för utskrift och andra typer av jobb. Huvudfördelar Harmoniserat grafiskt användargränssnitt Programvarornas användarvänlighet eliminerar förvirring och gör det enkelt för slutanvändarna att skapa utskriftsjobb. Automatisering av arbetsflöden Tryckerier kan enkelt skräddarsy automatiseringen av arbetsflödena så att de passar till varje kunds behov. Den omfattande automatiseringen av utskriftsprocessen minskar risken för misstag och gör det möjligt för tryckerier att ta emot fler beställningar samtidigt. Tvåvägskommunikation Tryckerier behöver bara sätta ihop kataloger och prislistor en enda gång, och kan sedan uppdatera dem centralt. Orderhantering Beställningsövervakning: Tryckerier sparar tid genom att bara behöva lägga in orderstatus en gång. Slutkunderna kan sedan när de vill omedelbart se den aktuella statusen på sina utskriftsjobb. Samlade och blandade beställningar: Tryckerier får en mycket bättre översikt och möjlighet att hantera samlade och blandade beställningar i ett enda steg.

4 Printgroove JT Web, programvaror Printgroove JT Web Praktisk och effektiv webbaserad utskriftslösning I takt med Internets framsteg under det senaste årtiondet har web-2-print blivit den lösning som föredras av de flesta för beställning av trycksaker. Med över 10 år på marknaden är Printgroove JT Web ett högt utvecklat system för säker, job-ticket-baserad beställning av trycksaker dygnet runt via nätet. Tryckerier står inför alltmer krävande arbetsflöden pga ökad jobbkomplexitet, kortare leveranstider, tryckserier och högre krav på webbaserade tjänster. Därför är de tvungna att effektivisera arbetsflödena och erbjuda tjänster med högre mervärde för att vara lönsamma. Web-2-print är den perfekta lösningen för alla tryckerier som strävar efter att expandera sin verksamhet, nå ökad effektivitet och ge bättre service till sina kunder.

5 Huvudfunktioner Praktisk beställning och förhandsgranskning online Printgroove JT Web har ett komplett webbaserat beställningssystem för snabb och enkel beställning. Det intuitiva användargränssnittet förenklar beställningsprocessen och erbjuder förhandsgranskning av den färdiga produkten online tillsammans med viktiga detaljer som häftning, hålslagning och pappersfärg. Direktoffert online Printgroove JT Web beräknar omedelbart priset på varje trycksak. Alla uppgifter, som till exempel utskrift i svartvitt eller färg, pappersformat o.s.v. ingår i den automatiska beräkningen. Kontroll av kundmaterial Printgroove JT Web inkluderar grundläggande kontroll av kundens material så kallad Pre-flight. Funktionen går igenom alla filer som laddats upp på Printgroove JT Web för att verifiera att bilderna har korrekt upplösning, att teckensnitten är inbäddade och att transparans är inkluderat. Användaren får direkt information för att vid behov kunna justera dokumentet för bästa slutresultat. Huvudfördelar Praktisk beställning och förhandsgranskning online Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt även för nybörjare att snabbt och enkelt beställa avancerade trycksaker. Förhandsgranskningen förhindrar dyrbara misstag och varnar exempelvis för layouter som inte fungerar. Direktoffert online Den viktigaste aspekten för kunden är kostnaden. Med direktofferter online minimeras kommunikationsbehovet och effektiviteten förbättras tack vare att tryckeripersonalen kan arbeta med sina huvuduppgifter i stället för att tala i telefon. Kontroll av kundmaterial Förhandskontrollen av kundernas material sparar tid och förebygger misstag och onödiga kostnader orsakade av felaktiga tryckningar. Tillgänglig dygnet runt Tack vare att tjänsten är tillgänglig under dygnets alla timmar via Printgroove JT Web-portalen, kan tryckerier ge bättre service till sina kunder än om de begränsas av öppettider. Tillgänglig dygnet runt Printgroove JT Web är en web-2-print-lösning som gör det möjligt för kunder att göra beställningar och lämna in sitt material för tryck dygnet runt via Internet.

6 Printgroove JT Web, programvaror Huvudfunktioner Tryckeriadministration Tryckerier kan enkelt övervaka sina produktionsrutiner och generera översikter och statistik över alla sina aktiviteter. Tryckprocesserna kan analyseras i detalj och produktionsplaneringen förbättras. Verktyget ger omedelbar översikt över arbetsmängden och smidigare administration av användare och produkter. Statusövervakning online Funktionen gör det möjligt för tryckerier att på ett enkelt sätt ge kunderna information om statusen på deras beställningar. Informationen inkluderar alla eventuella modifikationer och kan antingen ges via e-post eller via kontrollpanelen i Printgroove JT Web, där kunden kan logga in och ta fram status för sin beställning. Flexibelt Printgroove JT Web är en heltäckande och mycket kraftfull web-2-print-lösning men om behov finns kan programvaran anpassas. Huvudfördelar Tryckeriadministration Professionella övervakningsfunktioner ger indikationer om potentiella kostnadsbesparingar, och en effektivisering av arbetsrutinerna ger ökad produktivitet. Statusövervakning online Genom att kunden kan följa statusen på sin beställning minskar antalet onödiga telefonsamtal från kunder och gör det möjligt för dig som tryckare att arbeta mer effektivt. Flexibilitet Kunderna får exakt det som de vill ha och behöver Konica Minolta erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta även de mest specifika kundbehoven vilket är långt ifrån standard på marknaden. Språkstöd Med Printgroove JT Webs utbyggda språkstöd kan tryckerier erbjuda sina tjänster på svenska. Språkstöd Printgroove JT Web finns tillgängligt på 16 av Europas 23 officiella språk däribland svenska. Detta täcker över 90 % av den europeiska befolkningen.

7 Ökad flexibilitet med tilläggsmoduler. Tack vare tilläggsmodulerna nedan är möjligt att anpassa Printgroove JT Web helt efter varje kunds specifika behov. JT Document Converter Som standard kan kunder bara ladda upp PDFfiler i Printgroove JT Web. Genom att installera JT Document Converter ökar kundens flexibilitet: modulen ger möjlighet att arbeta med upp till 300 olika filformat. Exempelvis kan.doc,.xls och.pptfiler laddas upp på Printgroove JT Web-portalen utan att kunden behöver använda konverteringsprogram på sin dator. JT Forms JT Forms är VDP-modulen för Printgroove JT Web och ger alla de grundläggande funktionerna för anpassade utskrifter. Den kan t.ex. användas för att på ett enkelt sätt skapa visitkort i standardformat och göra specialanpassningar av produkter som broschyrer, flygblad, anteckningsblock. Kort sagt ökar JT Forms flexibiliteten för produktion av alla typer av trycksaker som har särskilda egenskaper. JT Multishop Med den här modulen kan tryckerier skapa individuella webbutiker för olika kunder och användargrupper. Webbutikerna kan ha anpassade användargränssnitt, produkter och prislistor. Varje butik har sin egen webbadress. Tack vare modulen behöver tryckerier som vill ha mer än en webbutik inte längre köpa flera olika programvarupaket allt kan utföras med ett enda exemplar av Printgroove JT Web. JT Online Payment Connector Ett omfattande utbud av olika betalningsmetoder stöds via JT Online Payment Connector: alla större kreditkort och betalkort, banköverföring och e-betalningstjänster som t.ex. Paypal. Modulen stöder olika betalningsmetoder, språk och valutor. Förutom de sedvanliga betalningsmetoderna för konsumenter ges även möjlighet till företagsbetalning. Detta reducerar transaktionskostnader och gör också att företag kan handla utan att behöva skriva fakturor. JT Shop Corner I stort är Printgroove JT Web en web-2-printlösning med huvudfokus på utskriftsjobb. Med JT Shop Corner kan Printgroove JT Web uppgraderas till en komplett webbutik genom att möjliggöra för tryckerier att lägga till lagerlagda produkter i sitt utbud till användarna, t.ex. profilprodukter och kontorsmaterial. JT Copy Service Standardrutinen i Printgroove JT Web är att användare laddar upp utskriftsfiler till Printgroove JT Web. Med JT Copy Service kan originalen överföras separat, antingen som utskriven kopia eller lagrade på t.ex. CD eller USB-minne, samtidigt som användarna fortfarande kan utnyttja fördelarna med det enkla beställningsförfarandet via portalen.

8 Printgroove JT Web GO, programvaror Printgroove JT Web GO Det perfekta web-2-print-verktyget för att få företaget att växa Printgroove JT Web GO är en molnbaserad web-2-print-tjänst. Att den är molnbaserad innebär att tryckerier inte behöver ha egna servrar, IT-kunskap eller personal för att implementera lösningen i sina företag. Allt detta tillhandahålls av Koneo, ett dotterbolag som ägs till 100 % av Konica Minolta. Denna enkla, snabba och prisvärda lösning gör detta till den perfekta tjänsten för små och stora tryckerier. Huvudfunktioner Full Printgroove JT Web funktionalitet Detta paket ger tillgång till alla funktioner i Printgroove JT Web, utan begränsningar. Molntjänst Tack vare att tryckeriet inte behöver investera i programvara, servrar och IT-personal ger Printgroove JT Web GO även små tryckerier tillgång till web-2-print marknaden. Snabb, enkel och prisvärd implementering Kunderna behöver ingen server, och inte heller någon IT-kunskap för underhåll och uppdatering av programvara. 99,7 % servertillgänglighet Butiken är alltid öppen för kunderna. Serveravbrottstiderna för tryckerierna är minimala, eftersom underhåll alltid görs på natten. Huvudfördelar Full Printgroove JT Web funktionalitet När konkurrerande leverantörer erbjuder molnbaserade tjänster är de oftast begränsade och mer ett smakprov på den fullständiga applikationen till skillnad mot Konica Minolta som erbjuder full funktionalitet. Molntjänst Ett enkelt, riskfritt och prisvärt alternativ för att starta upp en web-2-print-verksamhet. Snabb, enkel och prisvärd implementering Hjälper till att begränsa kostnaderna och gör det möjligt även för små tryckerier att erbjuda sina kunder en web-2-print-butik. 99,7 % servertillgänglighet Avbrottstiderna för tryckerier är minimala, vilket sparar tid och pengar.

9 Printgroove JT Man, programvaror Printgroove JT Man Professionella arbetsflöden för ökad produktivitet och tillförlitlighet Printgroove JT Man är en heltäckande programvarulösning för arbetsflödesautomatisering av professionella utskrifter, och erbjuder snabb och effektiv redigering och administrering av utskriftsjobb. Det avancerade utskriftshanteringsprogrammet gör det möjligt att skapa sofistikerade trycksaker med ett job-ticket drivet arbetsflöde. Printgroove JT Man integrerar alla funktioner för modern trycksaksproduktion från dokumentinlämning och sidutskjutning till val av papper. Med Printgroove JT Man blir även de mest komplexa jobb enkla och lätthanterliga, vilket gör att användarna inte behöver lära sig flera olika programvaror.

10 Printgroove JT Man, programvaror Huvudfunktioner Orderhantering Printgroove JT Man gör det möjligt att effektivt hantera komplexa beställningar. Utskriftsjobb kan kombineras med andra typer av produkter och allt kan hanteras tillsammans. Tryckerier kan välja vilken information de vill förmedla i kundernas beställningsstatus. Varje uppdatering kan meddelas kunderna automatiskt eller manuellt med e-post. Job editor Job editorn ger heltäckande funktioner för snabb och enkel redigering av utskriftsjobb: Byte mellan färg och svart/vitt Ändring av pappersstorlek och -vikt Ändring av utskriftsformat Tillägg eller borttagning av flikar, mellanlägg eller tomma sidor Snabb växling mellan sidvy, sidlista och listvy, och möjlighet att göra ändringar oavsett vilken vy som valts Om annan skrivare väljs kommer en automatisk varning om de valda formatalternativen inte längre är möjliga Modulen ger följande funktioner: Avancerad signaturredigering med automatisk sidlayout Automatisk skrivarkonfigurering: om rätt drivrutin har allokerats till en skrivare, konfigureras de möjliga tillvalen automatiskt efter att ha hämtat information från skrivardrivrutinen Ny papperskatalog Förbättrad produktkonfigurering via kategorier Nytt användargränssnitt Det nya gränssnittet ger tydlig struktur och intuitiv navigering, t.ex.: Öppning av beställningar i tabbar, på samma sätt som i en webbläsare Enkel sök- och filterfunktion Praktisk kontrollpanel för hantering av beställningar och uppgiftslistor PDF-baserat arbetsflöde I den nya versionen av Printgroove JT Man använder programvaran nu ett helt och hållet PDFbaserat arbetsflöde. Tack vare PDF-standarden blir det lättare för tryckerier att integrera andra applikationer. Media configuration editor Alla inställningar för skrivare, media, produkter och tjänster kan ändras från ett och samma fönster.

11 Huvudfördelar Orderhantering Användare sparar tid och får tydligare översikt när utskriftsjobb och lagerlagda produkter behandlas tillsammans. Beställare får korrekt information i realtid om statusen på sina beställda jobb. Job editor Ökad flexibilitet där operatören har möjligheter att uppfylla kunders önskemål om ändringar ända fram till produktionstillfället. Media configuration editor Det förenklade användargränssnittet där man gör alla mediainställningar från ett och samma fönster spar tid. Nytt användargränssnitt Kunderna förstår lättare hur programmet är uppbyggt, kan göra inställningar snabbare och slutföra beställningarna på kortare tid. PDF-baserat arbetsflöde Tiden det tar att ladda upp stora filer har kunnat kortas betydligt. Dessa tidsvinster betyder ökad produktivitet för tryckeriet. Tilläggsmoduler JT Color Split Modulen identifierar sidor i färg och svartvitt och kan dela upp utskriftsjobb sidvis utifrån färgstatus. Varje sida kan skickas till lämplig skrivare, varefter sidorna automatiskt sammanförs i rätt ordning i den slutliga produktionsskrivaren. JT Accounting Connector Möjliggör anslutning av Printgroove JT Man till redovisningsprogram som PCounter och SafeQ. JT Printer for Terminal Server Det här är ett tillägg till Windows utskriftssystem som gör det möjligt för fjärranslutna användare att använda arbetsflödet i JT Man.

12 Tekniska specifikationer Printgroove JT Web Server: Operativsystem som stöds Windows XP Pro (32 Bit) Windows 7 Professional (32 / 64 Bit) Windows Server 2003 (32 Bit) Windows Server 2008 Standard Edition (32 Bit) Windows Server 2008 R2 Foundation (64 Bit) Minimum maskinvarukrav Dual core processor 1 GB minne 10 GB ledigt hårddiskutrymme Internet-/Intranetanslutning Rekommenderade maskinvarukrav Quad core processor 4 GB minne 100 GB ledigt hårdiskutrymme (snabb hårddisk eller RAID system) Internet-/Intranetanslutning Printgroove JT Web + Printgroove JT Web GO Klient: Operativsystem som stöds Windows XP Windows Vista Windows 7 (32/64 Bit) Minimum maskinvarukrav 1 GHz processor 512 MB minne Internet-/Intranetanslutning Rekommenderade maskinvarukrav Dual core processor 2 GB minne Internet-/Intranetanslutning Internet webläsare som stöds Firefox Version 5.0 eller senare Internet Explorer Version 7 eller senare Safari Version 5.0 eller senare Plattor och smarta telefoner som stöds OS* Beställning från katalog Uppladdning av filer ios 5 jail break krävs Android 3.1 Windows Phone 7.5 X *Funktioner kan ej garanteras för alla mobiltelefoner med dessa operativsystem Printgroove JT Man Server: Operativsystem som stöds Windows XP Pro (32 Bit) Windows 7 Professional (32/64 Bit) Windows Server 2003 (32 Bit) Windows Server 2008 Standard Edition (32 Bit) Windows Server 2008 R2 Foundation (64 Bit) Minimum maskinvarukrav Dual core processor 2 GB minne 10 GB ledigt hårddiskutrymme Internet-/Intranetanslutning Rekommenderade maskinvarukrav Quad core processor 4 GB minne 100 GB ledigt hårdiskutrymme (snabb hårddisk eller RAID system) Internet-/Intranetanslutning Operatör: Operativsystem som stöds Windows XP Pro (32 Bit) Windows 7 Professional (32/64 Bit) Printgroove JT Web Printer systemkrav Windows XP Windows Vista Windows 7 (32/64 Bit) Stöd och tillgänglighet av specifikationer och funktioner är beroende av operativsystem, program, nätverksprotokoll såväl som nätverks- och systemkonfigurationer. Vissa produktillustrationer innehåller tillbehörsutrustning. Specifikationer och tillbehör baseras på tillgänglig information vid publiceringen och kan ändras utan föregående meddelande. Priser och specifikationer från Konica Minolta är angivna med förbehåll för eventuella fel. Microsoft, Windows och Windows-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Alla övriga varu- och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive innehavare och erkänns härmed. Tryckt på en Konica Minolta. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland Tfn: +49 (0) Fax: +49 (0) Konica Minolta Business Solutions Sweden AB E-post: Solna HK: Box 9060 (Solna strandväg 96), Solna, Tfn: , Fax: Malmö: Box 181 (Jörgen Kocksgatan 9), Malmö, Tfn: , Fax: Helsingborg: Berga allé 1, Helsingborg, Tfn: , Fax: Göteborg: Olof Asklunds gata 6, Västra Frölunda, Tfn: , Fax: /2012

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Kraftfull dokumentbearbetning Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, dokumentdigitalisering och distribution Effektiva dokumentflöden

Läs mer

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR

JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR JAG VILL ATT KONTORS UTRUSTNINGEN ARBETAR LIKA EFFEKTIVT SOM JAG GÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR 2 TILLGODOSER BEHOVEN I ARBETSLIVET Oavsett behov och önskemål är de allmänna kraven

Läs mer

Pcounter. kontrollerar dina kostnader. Pcounter programvara

Pcounter. kontrollerar dina kostnader. Pcounter programvara Pcounter kontrollerar dina kostnader Pcounter programvara Pcounter, introduktion Den centrala utskriftsstrategin Pcounter är en programvara för spårning och redovisning av utskrifter så att organisationer

Läs mer

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT

JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT JAG VILL FÅ UTBILDNING TILLSAMMANS MED TEKNISKA LÖSNINGAR SOM GÖR ALLTING ENKELT FÖRBÄTTRAD UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER DEN ENKLA VÄGEN TILL UTBILDNING MED TEKNISKA TJÄNSTER Utbildning är en av grunstenarna

Läs mer

YSoft SafeQ Suite. Kategorier. Moduler

YSoft SafeQ Suite. Kategorier. Moduler YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Utskriftshantering Användar- och kostnadshantering Säkerhet YSoft SafeQ verifiering YSoft SafeQ utskriftsroaming YSoft SafeQ rapportering YSoft SafeQ debitering YSoft

Läs mer

En plattform för hantering av utskrift, kopiering och scanning. you can

En plattform för hantering av utskrift, kopiering och scanning. you can En plattform för hantering av utskrift, kopiering och scanning you can Få en mer styrd och effektiv scannings- och utskriftsmiljö Vad är uniflow? uniflow är en programvaruplattform som har konstruerats

Läs mer

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 och C360 Innovation för svartvitt och färg Kontorssystem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorssystem Extra färg i en svartvit innovation bizhub C220, bizhub C280 och bizhub

Läs mer

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Helt enkelt övertygande Kontorssystem bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 och bizhub C652DS, kontorssystem Övertygande egenskaper på både insidan

Läs mer

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35

Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion. Kontorssystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller hubb universallösningen för A4-produktion Kontorssystem bizhub C35 Det perfekta komplementet för heltäckande kommunikation Konica Minoltas nya A4-färgmultifunktionsmaskin kombinerar

Läs mer

Multifunktionell flexibilitet och prestanda i storformat

Multifunktionell flexibilitet och prestanda i storformat Multifunktionell flexibilitet och prestanda i storformat KIP 700m KIP 7100 KIP 700m KIP 7100 Kraftfulla funktioner i ett kompakt, effektivt och prisvärt paket KIP 700m och KIP 7100 är multifunktionsskrivare

Läs mer

Mika Sverige AB. Beskrivning för trycksaksköpare 2008. UniQueue utvecklas av Mika Sverige AB, som framgångsrikt genomfört uppdrag åt exempelvis:

Mika Sverige AB. Beskrivning för trycksaksköpare 2008. UniQueue utvecklas av Mika Sverige AB, som framgångsrikt genomfört uppdrag åt exempelvis: Mika Sverige AB UniQueue utvecklas av Mika Sverige AB, som framgångsrikt genomfört uppdrag åt exempelvis: Adobe, FujiFilm, EFI, Océ, Sharp, International Data Group (IDG), SAAB, SEB, Ericsson, Moniér,

Läs mer

Mediabank introduktion

Mediabank introduktion Mediabank introduktion Mediabank är en webbaserad mediabank som gör ditt interna och externt marknadsmaterial tillgängligt för alla med behörighet. Du kan lagra, administrera, organisera, granska och hämta

Läs mer

Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium Edition och Standard Edition

Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium Edition och Standard Edition Symantec Backup Exec 11d for Windows Small Business Server Premium Edition och Standard Edition Omfattande dataskydd och dataåterställningsverktyg för Windows Small Business Server Dagens små företag behöver

Läs mer

Datorlösningar för slutanvändare. Gör människor mer produktiva

Datorlösningar för slutanvändare. Gör människor mer produktiva Datorlösningar för slutanvändare Gör människor mer produktiva Produktivitet Det är människorna som för ett företag framåt. Det är när de samarbetar som strategier och planer utvecklas och genomförs. Det

Läs mer

KOM IGÅNG MED DITT FÖRETAG MAMUT STARTAEGET HJÄLPER DIG ATT LYCKAS

KOM IGÅNG MED DITT FÖRETAG MAMUT STARTAEGET HJÄLPER DIG ATT LYCKAS KOM IGÅNG MED DITT FÖRETAG MAMUT STARTAEGET HJÄLPER DIG ATT LYCKAS SIDAN 3 4 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 17 18 INNEHÅLL INSTALLATIONSGUIDE FUNKTIONSÖVERSIKT STARTAEGET-PORTAL AFFÄRSPLAN KONTAKT ORDER/FAKTURA

Läs mer

HelpDesk. Sju fördelar med HelpDesk: PRODUKTBLAD

HelpDesk. Sju fördelar med HelpDesk: PRODUKTBLAD PRODUKTBLAD Med Artologik hanterar ni enkelt interna och externa supportfrågor. Tack vare att all kundkommunikation, alla svar, kommentarer och frågeställningar sparas, kan kunskap och erfarenhet som finns

Läs mer

// Kom igång med. Mamut One. Nyttiga tips som hjälper dig att komma igång snabbt med systemet

// Kom igång med. Mamut One. Nyttiga tips som hjälper dig att komma igång snabbt med systemet // Kom igång med Mamut One Nyttiga tips som hjälper dig att komma igång snabbt med systemet Välkommen till Mamut One! Mamut One är en serie affärslösningar som hjälper dig att hantera arbetsuppgifterna

Läs mer

Dokumentet får spridas fritt i sin helhet, digitalt eller i tryckt format till alla användare av EPiServer CMS.

Dokumentet får spridas fritt i sin helhet, digitalt eller i tryckt format till alla användare av EPiServer CMS. Copyright Detta dokument skyddas av upphovsrättslagen. Förändringar av innehåll eller delvis kopiering av innehåll får ej ske utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren. Dokumentet får spridas fritt i

Läs mer

Vad är Dynamics NAV MyWay?... 3. Hur är Dynamics NAV MyWay uppbyggt?... 4. Vilka typer av företag passar Dynamics NAV MyWay för?... 5. Ekonomi...

Vad är Dynamics NAV MyWay?... 3. Hur är Dynamics NAV MyWay uppbyggt?... 4. Vilka typer av företag passar Dynamics NAV MyWay för?... 5. Ekonomi... Produktöversikt för Microsoft Dynamics NAV MyWay Innehåll Vad är Dynamics NAV MyWay?... 3 Hur är Dynamics NAV MyWay uppbyggt?... 4 Vilka typer av företag passar Dynamics NAV MyWay för?... 5 Ekonomi...

Läs mer

Mätbar marknadsföring - Bättre resultat och lägre kostnader

Mätbar marknadsföring - Bättre resultat och lägre kostnader [ CROSS MEDIA ] Mätbar marknadsföring - Bättre resultat och lägre kostnader Hantera alla kampanjer och se resultatet i realtid Skapa/importera personifierade trycksaker, e-post och webbsidor Automatisera

Läs mer

JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN

JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN JAG BEHÖVER KONTORSUTRUSTNING SOM HJÄLPER MIG PÅ VÄGEN INTELLIGENTA KONTORSLÖSNINGAR Kontorslösningar 2 ARBETSMILJÖER I FAS MED DAGENS SAMHÄLLE Det moderna arbetslivet innebär en ständig flod av data och

Läs mer

Din manual XEROX WORKCENTRE 5632 http://sv.yourpdfguides.com/dref/4277989

Din manual XEROX WORKCENTRE 5632 http://sv.yourpdfguides.com/dref/4277989 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för XEROX WORKCENTRE 5632. Du hittar svar på alla dina frågor i XEROX WORKCENTRE 5632 instruktionsbok

Läs mer

SAP Business One MED NY EFFEKTIVITET, ÖVERBLICK OCH LÖNSAMHET FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

SAP Business One MED NY EFFEKTIVITET, ÖVERBLICK OCH LÖNSAMHET FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG SAP Business One MED NY EFFEKTIVITET, ÖVERBLICK OCH LÖNSAMHET FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG Copyright 2004 SAP AG. Alla rättigheter förbehålls. Ingen del av denna publikation får återges eller överföras

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

PRAKTISKA ADMINISTRATIVA LÖSNINGAR I NÄTVERKET OCH INTEGRERING AV SKRIVARE OCH MULTIFUNKTIONSSYSTEM DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

PRAKTISKA ADMINISTRATIVA LÖSNINGAR I NÄTVERKET OCH INTEGRERING AV SKRIVARE OCH MULTIFUNKTIONSSYSTEM DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ADMINISTRATIVA LÖSNINGAR FÖR UTSKRIFTSHANTERING PRAKTISKA ADMINISTRATIVA LÖSNINGAR I NÄTVERKET OCH INTEGRERING AV SKRIVARE OCH MULTIFUNKTIONSSYSTEM DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ETT SMARTARE SÄTT ATT HANTERA

Läs mer

SOMMARERBJUDANDE. Behov för nya funktioner? Spara upp till 75% Ring gratis 0200-92 01 01 www.mamut.se/sommar. EXTRA ANVÄNDARE Upp till 40 % rabatt

SOMMARERBJUDANDE. Behov för nya funktioner? Spara upp till 75% Ring gratis 0200-92 01 01 www.mamut.se/sommar. EXTRA ANVÄNDARE Upp till 40 % rabatt EXTRA ANVÄNDARE Upp till 40 % rabatt Läs mer på sidan 3 upp till EXTRA FUNKTIONER upp till 75% vid uppgradering Läs mer på sidan 4 upp till 75% INVESTERA I KUNSKAP Över 50% rabatt Läs mer på sidan 8 över

Läs mer

P/I OfficeMail Windowsskrivardrivrutin. Installations- och användarhandbok

P/I OfficeMail Windowsskrivardrivrutin. Installations- och användarhandbok P/I OfficeMail Windowsskrivardrivrutin Installations- och användarhandbok Version: 3.6 Publiceringsdatum: juni 2012 Pitney Bowes tillgängliggör det här dokumentet för dig, utan avgift, för användning med

Läs mer

ATIVA-Dokument Produktinformation

ATIVA-Dokument Produktinformation ATIVA-Dokument Produktinformation Sidan 1 av 11 Allmänt om ATIVA-Dokument ATIVA Development AB har utvecklat programvaran ATIVA-Dokument. En slagkraftig lösning inom området dokumentstyrning. Programmet

Läs mer

Världens ledande programvara för utskrifter av etiketter, streckkoder, RFID och kort

Världens ledande programvara för utskrifter av etiketter, streckkoder, RFID och kort Världens ledande programvara för utskrifter av etiketter, streckkoder, RFID och kort Komma igång med BarTender Application Suite Översikt, installation och grundläggande användning (Svensk version) Rev.

Läs mer