Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Printgroove JT Suite. Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig. Programvara Printgroove JT Suite"

Transkript

1 Printgroove JT Suite Den kompletta utskriftsprocessen snabb, enkel och tillförlitlig Programvara Printgroove JT Suite

2 Printgroove JT Suite, programvaror Automatisering för arbetsflöden Printgroove JT Suite integrerar de självständiga programvarumodulerna Printgroove JT Web och Printgroove JT Man i en komplett lösning för ett utskriftsflöde med banbrytande egenskaper. Fördelarna med enkel uppladdning och överföring av utskriftsjobb via Internet i kombination med jobbhanteringsmöjligheterna ger effektiv trycksaksproduktion till låga kostnader. Hela arbetsflödet är automatiserat. Printgroove JT Web är Konica Minoltas professionella web-2-print -lösning för tryckerier och företag med kontor på olika platser. Printgroove JT Web förenklar generering och överföring av utskriftsjobb, garanterar effektiv produktoch jobbhantering, effektiviserar beställningsprocessen för slutanvändarna och erbjuder administratörer ökad flexibilitet och effektivitet. Printgroove JT Man är ett heltäckande utskriftshanteringsprogram som använder s.k. job tickets som gör det möjligt att framställa avancerade trycksaker utan kunskaper i komplexa program. JT Man integrerar alla funktioner för modern trycksaksproduktion från dokumentinlämning och sidutskjutning till mediaprogrammering och redovisning. Printgroove JT Suite är idealisk för: Interna reprocentraler Myndigheter Universitet Företag med kontor på flera platser Tryckerier (B2B)

3 Arbetsflöde Tryckeri Arbetsflöden Färgbroschyr Produkter Färgbroschyr Via internet Färgpresentation bizhub PRO C6501e-system med häftesefterbehandlare och efterbehandlare med häft Klient Färgpresentation Svartvit broschyr Via internet Via internet Sv/v broschyr Svartvit presentation Via internet Sv/v presentation bizhub PRO 1050e-system med häftesefterbehandlare och efterbehandlare med häft Printgroove JT möjliggör omfattade automatisering av utskriftsprocesser och optimerar arbetsflödet. Huvudfunktioner Ett intuitivt grafiskt användargränssnitt (GUI) Det ikonbaserade grafiska gränssnittet leder användaren genom beställningsprocessen steg för steg. Automatiserade arbetsflöden Fastställda produktionsrutiner kan sparas och när som helst återkallas. Alla detaljer kan definieras individuellt från sidutskjutning till önskad utskriftsenhet inklusive uppgifter om papperskassetter och efterbehandlingsinställningar. Tvåvägskommunikation Inställningar för både produktkatalog och prislistor görs centralt via Printgroove JT Man och överförs sedan till Printgroove JT Web. Orderhantering Beställningsövervakning: Funktionen för beställningsövervakning i Printgroove JT Man är även tillgänglig för Printgroove JT Web-användare. Beställningsstatusen som tryckeriet angett i Printgroove JT Man överförs automatiskt till Printgroove JT Web, där användare kan se den på skärmen och i beställningshistoriken. Samlade och blandade beställningar: I Printgroove JT Man ser man direkt om en beställning som tagits emot via Printgroove JT Web består av olika jobb, både för utskrift och andra typer av jobb. Huvudfördelar Harmoniserat grafiskt användargränssnitt Programvarornas användarvänlighet eliminerar förvirring och gör det enkelt för slutanvändarna att skapa utskriftsjobb. Automatisering av arbetsflöden Tryckerier kan enkelt skräddarsy automatiseringen av arbetsflödena så att de passar till varje kunds behov. Den omfattande automatiseringen av utskriftsprocessen minskar risken för misstag och gör det möjligt för tryckerier att ta emot fler beställningar samtidigt. Tvåvägskommunikation Tryckerier behöver bara sätta ihop kataloger och prislistor en enda gång, och kan sedan uppdatera dem centralt. Orderhantering Beställningsövervakning: Tryckerier sparar tid genom att bara behöva lägga in orderstatus en gång. Slutkunderna kan sedan när de vill omedelbart se den aktuella statusen på sina utskriftsjobb. Samlade och blandade beställningar: Tryckerier får en mycket bättre översikt och möjlighet att hantera samlade och blandade beställningar i ett enda steg.

4 Printgroove JT Web, programvaror Printgroove JT Web Praktisk och effektiv webbaserad utskriftslösning I takt med Internets framsteg under det senaste årtiondet har web-2-print blivit den lösning som föredras av de flesta för beställning av trycksaker. Med över 10 år på marknaden är Printgroove JT Web ett högt utvecklat system för säker, job-ticket-baserad beställning av trycksaker dygnet runt via nätet. Tryckerier står inför alltmer krävande arbetsflöden pga ökad jobbkomplexitet, kortare leveranstider, tryckserier och högre krav på webbaserade tjänster. Därför är de tvungna att effektivisera arbetsflödena och erbjuda tjänster med högre mervärde för att vara lönsamma. Web-2-print är den perfekta lösningen för alla tryckerier som strävar efter att expandera sin verksamhet, nå ökad effektivitet och ge bättre service till sina kunder.

5 Huvudfunktioner Praktisk beställning och förhandsgranskning online Printgroove JT Web har ett komplett webbaserat beställningssystem för snabb och enkel beställning. Det intuitiva användargränssnittet förenklar beställningsprocessen och erbjuder förhandsgranskning av den färdiga produkten online tillsammans med viktiga detaljer som häftning, hålslagning och pappersfärg. Direktoffert online Printgroove JT Web beräknar omedelbart priset på varje trycksak. Alla uppgifter, som till exempel utskrift i svartvitt eller färg, pappersformat o.s.v. ingår i den automatiska beräkningen. Kontroll av kundmaterial Printgroove JT Web inkluderar grundläggande kontroll av kundens material så kallad Pre-flight. Funktionen går igenom alla filer som laddats upp på Printgroove JT Web för att verifiera att bilderna har korrekt upplösning, att teckensnitten är inbäddade och att transparans är inkluderat. Användaren får direkt information för att vid behov kunna justera dokumentet för bästa slutresultat. Huvudfördelar Praktisk beställning och förhandsgranskning online Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt även för nybörjare att snabbt och enkelt beställa avancerade trycksaker. Förhandsgranskningen förhindrar dyrbara misstag och varnar exempelvis för layouter som inte fungerar. Direktoffert online Den viktigaste aspekten för kunden är kostnaden. Med direktofferter online minimeras kommunikationsbehovet och effektiviteten förbättras tack vare att tryckeripersonalen kan arbeta med sina huvuduppgifter i stället för att tala i telefon. Kontroll av kundmaterial Förhandskontrollen av kundernas material sparar tid och förebygger misstag och onödiga kostnader orsakade av felaktiga tryckningar. Tillgänglig dygnet runt Tack vare att tjänsten är tillgänglig under dygnets alla timmar via Printgroove JT Web-portalen, kan tryckerier ge bättre service till sina kunder än om de begränsas av öppettider. Tillgänglig dygnet runt Printgroove JT Web är en web-2-print-lösning som gör det möjligt för kunder att göra beställningar och lämna in sitt material för tryck dygnet runt via Internet.

6 Printgroove JT Web, programvaror Huvudfunktioner Tryckeriadministration Tryckerier kan enkelt övervaka sina produktionsrutiner och generera översikter och statistik över alla sina aktiviteter. Tryckprocesserna kan analyseras i detalj och produktionsplaneringen förbättras. Verktyget ger omedelbar översikt över arbetsmängden och smidigare administration av användare och produkter. Statusövervakning online Funktionen gör det möjligt för tryckerier att på ett enkelt sätt ge kunderna information om statusen på deras beställningar. Informationen inkluderar alla eventuella modifikationer och kan antingen ges via e-post eller via kontrollpanelen i Printgroove JT Web, där kunden kan logga in och ta fram status för sin beställning. Flexibelt Printgroove JT Web är en heltäckande och mycket kraftfull web-2-print-lösning men om behov finns kan programvaran anpassas. Huvudfördelar Tryckeriadministration Professionella övervakningsfunktioner ger indikationer om potentiella kostnadsbesparingar, och en effektivisering av arbetsrutinerna ger ökad produktivitet. Statusövervakning online Genom att kunden kan följa statusen på sin beställning minskar antalet onödiga telefonsamtal från kunder och gör det möjligt för dig som tryckare att arbeta mer effektivt. Flexibilitet Kunderna får exakt det som de vill ha och behöver Konica Minolta erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta även de mest specifika kundbehoven vilket är långt ifrån standard på marknaden. Språkstöd Med Printgroove JT Webs utbyggda språkstöd kan tryckerier erbjuda sina tjänster på svenska. Språkstöd Printgroove JT Web finns tillgängligt på 16 av Europas 23 officiella språk däribland svenska. Detta täcker över 90 % av den europeiska befolkningen.

7 Ökad flexibilitet med tilläggsmoduler. Tack vare tilläggsmodulerna nedan är möjligt att anpassa Printgroove JT Web helt efter varje kunds specifika behov. JT Document Converter Som standard kan kunder bara ladda upp PDFfiler i Printgroove JT Web. Genom att installera JT Document Converter ökar kundens flexibilitet: modulen ger möjlighet att arbeta med upp till 300 olika filformat. Exempelvis kan.doc,.xls och.pptfiler laddas upp på Printgroove JT Web-portalen utan att kunden behöver använda konverteringsprogram på sin dator. JT Forms JT Forms är VDP-modulen för Printgroove JT Web och ger alla de grundläggande funktionerna för anpassade utskrifter. Den kan t.ex. användas för att på ett enkelt sätt skapa visitkort i standardformat och göra specialanpassningar av produkter som broschyrer, flygblad, anteckningsblock. Kort sagt ökar JT Forms flexibiliteten för produktion av alla typer av trycksaker som har särskilda egenskaper. JT Multishop Med den här modulen kan tryckerier skapa individuella webbutiker för olika kunder och användargrupper. Webbutikerna kan ha anpassade användargränssnitt, produkter och prislistor. Varje butik har sin egen webbadress. Tack vare modulen behöver tryckerier som vill ha mer än en webbutik inte längre köpa flera olika programvarupaket allt kan utföras med ett enda exemplar av Printgroove JT Web. JT Online Payment Connector Ett omfattande utbud av olika betalningsmetoder stöds via JT Online Payment Connector: alla större kreditkort och betalkort, banköverföring och e-betalningstjänster som t.ex. Paypal. Modulen stöder olika betalningsmetoder, språk och valutor. Förutom de sedvanliga betalningsmetoderna för konsumenter ges även möjlighet till företagsbetalning. Detta reducerar transaktionskostnader och gör också att företag kan handla utan att behöva skriva fakturor. JT Shop Corner I stort är Printgroove JT Web en web-2-printlösning med huvudfokus på utskriftsjobb. Med JT Shop Corner kan Printgroove JT Web uppgraderas till en komplett webbutik genom att möjliggöra för tryckerier att lägga till lagerlagda produkter i sitt utbud till användarna, t.ex. profilprodukter och kontorsmaterial. JT Copy Service Standardrutinen i Printgroove JT Web är att användare laddar upp utskriftsfiler till Printgroove JT Web. Med JT Copy Service kan originalen överföras separat, antingen som utskriven kopia eller lagrade på t.ex. CD eller USB-minne, samtidigt som användarna fortfarande kan utnyttja fördelarna med det enkla beställningsförfarandet via portalen.

8 Printgroove JT Web GO, programvaror Printgroove JT Web GO Det perfekta web-2-print-verktyget för att få företaget att växa Printgroove JT Web GO är en molnbaserad web-2-print-tjänst. Att den är molnbaserad innebär att tryckerier inte behöver ha egna servrar, IT-kunskap eller personal för att implementera lösningen i sina företag. Allt detta tillhandahålls av Koneo, ett dotterbolag som ägs till 100 % av Konica Minolta. Denna enkla, snabba och prisvärda lösning gör detta till den perfekta tjänsten för små och stora tryckerier. Huvudfunktioner Full Printgroove JT Web funktionalitet Detta paket ger tillgång till alla funktioner i Printgroove JT Web, utan begränsningar. Molntjänst Tack vare att tryckeriet inte behöver investera i programvara, servrar och IT-personal ger Printgroove JT Web GO även små tryckerier tillgång till web-2-print marknaden. Snabb, enkel och prisvärd implementering Kunderna behöver ingen server, och inte heller någon IT-kunskap för underhåll och uppdatering av programvara. 99,7 % servertillgänglighet Butiken är alltid öppen för kunderna. Serveravbrottstiderna för tryckerierna är minimala, eftersom underhåll alltid görs på natten. Huvudfördelar Full Printgroove JT Web funktionalitet När konkurrerande leverantörer erbjuder molnbaserade tjänster är de oftast begränsade och mer ett smakprov på den fullständiga applikationen till skillnad mot Konica Minolta som erbjuder full funktionalitet. Molntjänst Ett enkelt, riskfritt och prisvärt alternativ för att starta upp en web-2-print-verksamhet. Snabb, enkel och prisvärd implementering Hjälper till att begränsa kostnaderna och gör det möjligt även för små tryckerier att erbjuda sina kunder en web-2-print-butik. 99,7 % servertillgänglighet Avbrottstiderna för tryckerier är minimala, vilket sparar tid och pengar.

9 Printgroove JT Man, programvaror Printgroove JT Man Professionella arbetsflöden för ökad produktivitet och tillförlitlighet Printgroove JT Man är en heltäckande programvarulösning för arbetsflödesautomatisering av professionella utskrifter, och erbjuder snabb och effektiv redigering och administrering av utskriftsjobb. Det avancerade utskriftshanteringsprogrammet gör det möjligt att skapa sofistikerade trycksaker med ett job-ticket drivet arbetsflöde. Printgroove JT Man integrerar alla funktioner för modern trycksaksproduktion från dokumentinlämning och sidutskjutning till val av papper. Med Printgroove JT Man blir även de mest komplexa jobb enkla och lätthanterliga, vilket gör att användarna inte behöver lära sig flera olika programvaror.

10 Printgroove JT Man, programvaror Huvudfunktioner Orderhantering Printgroove JT Man gör det möjligt att effektivt hantera komplexa beställningar. Utskriftsjobb kan kombineras med andra typer av produkter och allt kan hanteras tillsammans. Tryckerier kan välja vilken information de vill förmedla i kundernas beställningsstatus. Varje uppdatering kan meddelas kunderna automatiskt eller manuellt med e-post. Job editor Job editorn ger heltäckande funktioner för snabb och enkel redigering av utskriftsjobb: Byte mellan färg och svart/vitt Ändring av pappersstorlek och -vikt Ändring av utskriftsformat Tillägg eller borttagning av flikar, mellanlägg eller tomma sidor Snabb växling mellan sidvy, sidlista och listvy, och möjlighet att göra ändringar oavsett vilken vy som valts Om annan skrivare väljs kommer en automatisk varning om de valda formatalternativen inte längre är möjliga Modulen ger följande funktioner: Avancerad signaturredigering med automatisk sidlayout Automatisk skrivarkonfigurering: om rätt drivrutin har allokerats till en skrivare, konfigureras de möjliga tillvalen automatiskt efter att ha hämtat information från skrivardrivrutinen Ny papperskatalog Förbättrad produktkonfigurering via kategorier Nytt användargränssnitt Det nya gränssnittet ger tydlig struktur och intuitiv navigering, t.ex.: Öppning av beställningar i tabbar, på samma sätt som i en webbläsare Enkel sök- och filterfunktion Praktisk kontrollpanel för hantering av beställningar och uppgiftslistor PDF-baserat arbetsflöde I den nya versionen av Printgroove JT Man använder programvaran nu ett helt och hållet PDFbaserat arbetsflöde. Tack vare PDF-standarden blir det lättare för tryckerier att integrera andra applikationer. Media configuration editor Alla inställningar för skrivare, media, produkter och tjänster kan ändras från ett och samma fönster.

11 Huvudfördelar Orderhantering Användare sparar tid och får tydligare översikt när utskriftsjobb och lagerlagda produkter behandlas tillsammans. Beställare får korrekt information i realtid om statusen på sina beställda jobb. Job editor Ökad flexibilitet där operatören har möjligheter att uppfylla kunders önskemål om ändringar ända fram till produktionstillfället. Media configuration editor Det förenklade användargränssnittet där man gör alla mediainställningar från ett och samma fönster spar tid. Nytt användargränssnitt Kunderna förstår lättare hur programmet är uppbyggt, kan göra inställningar snabbare och slutföra beställningarna på kortare tid. PDF-baserat arbetsflöde Tiden det tar att ladda upp stora filer har kunnat kortas betydligt. Dessa tidsvinster betyder ökad produktivitet för tryckeriet. Tilläggsmoduler JT Color Split Modulen identifierar sidor i färg och svartvitt och kan dela upp utskriftsjobb sidvis utifrån färgstatus. Varje sida kan skickas till lämplig skrivare, varefter sidorna automatiskt sammanförs i rätt ordning i den slutliga produktionsskrivaren. JT Accounting Connector Möjliggör anslutning av Printgroove JT Man till redovisningsprogram som PCounter och SafeQ. JT Printer for Terminal Server Det här är ett tillägg till Windows utskriftssystem som gör det möjligt för fjärranslutna användare att använda arbetsflödet i JT Man.

12 Tekniska specifikationer Printgroove JT Web Server: Operativsystem som stöds Windows XP Pro (32 Bit) Windows 7 Professional (32 / 64 Bit) Windows Server 2003 (32 Bit) Windows Server 2008 Standard Edition (32 Bit) Windows Server 2008 R2 Foundation (64 Bit) Minimum maskinvarukrav Dual core processor 1 GB minne 10 GB ledigt hårddiskutrymme Internet-/Intranetanslutning Rekommenderade maskinvarukrav Quad core processor 4 GB minne 100 GB ledigt hårdiskutrymme (snabb hårddisk eller RAID system) Internet-/Intranetanslutning Printgroove JT Web + Printgroove JT Web GO Klient: Operativsystem som stöds Windows XP Windows Vista Windows 7 (32/64 Bit) Minimum maskinvarukrav 1 GHz processor 512 MB minne Internet-/Intranetanslutning Rekommenderade maskinvarukrav Dual core processor 2 GB minne Internet-/Intranetanslutning Internet webläsare som stöds Firefox Version 5.0 eller senare Internet Explorer Version 7 eller senare Safari Version 5.0 eller senare Plattor och smarta telefoner som stöds OS* Beställning från katalog Uppladdning av filer ios 5 jail break krävs Android 3.1 Windows Phone 7.5 X *Funktioner kan ej garanteras för alla mobiltelefoner med dessa operativsystem Printgroove JT Man Server: Operativsystem som stöds Windows XP Pro (32 Bit) Windows 7 Professional (32/64 Bit) Windows Server 2003 (32 Bit) Windows Server 2008 Standard Edition (32 Bit) Windows Server 2008 R2 Foundation (64 Bit) Minimum maskinvarukrav Dual core processor 2 GB minne 10 GB ledigt hårddiskutrymme Internet-/Intranetanslutning Rekommenderade maskinvarukrav Quad core processor 4 GB minne 100 GB ledigt hårdiskutrymme (snabb hårddisk eller RAID system) Internet-/Intranetanslutning Operatör: Operativsystem som stöds Windows XP Pro (32 Bit) Windows 7 Professional (32/64 Bit) Printgroove JT Web Printer systemkrav Windows XP Windows Vista Windows 7 (32/64 Bit) Stöd och tillgänglighet av specifikationer och funktioner är beroende av operativsystem, program, nätverksprotokoll såväl som nätverks- och systemkonfigurationer. Vissa produktillustrationer innehåller tillbehörsutrustning. Specifikationer och tillbehör baseras på tillgänglig information vid publiceringen och kan ändras utan föregående meddelande. Priser och specifikationer från Konica Minolta är angivna med förbehåll för eventuella fel. Microsoft, Windows och Windows-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Alla övriga varu- och produktnamn kan vara registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive innehavare och erkänns härmed. Tryckt på en Konica Minolta. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Europaallee Langenhagen Tyskland Tfn: +49 (0) Fax: +49 (0) Konica Minolta Business Solutions Sweden AB E-post: Solna HK: Box 9060 (Solna strandväg 96), Solna, Tfn: , Fax: Malmö: Box 181 (Jörgen Kocksgatan 9), Malmö, Tfn: , Fax: Helsingborg: Berga allé 1, Helsingborg, Tfn: , Fax: Göteborg: Olof Asklunds gata 6, Västra Frölunda, Tfn: , Fax: /2012

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv hantering av arbetsflöden. Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv hantering av arbetsflöden Programvara Printgroove POD Suite Version 1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Automatiserad effektivitet för tryckeriet Med programsviten

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Pcounter. kontrollerar dina kostnader. Pcounter programvara

Pcounter. kontrollerar dina kostnader. Pcounter programvara Pcounter kontrollerar dina kostnader Pcounter programvara Pcounter, introduktion Den centrala utskriftsstrategin Pcounter är en programvara för spårning och redovisning av utskrifter så att organisationer

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

Utökad bizhubfunktionalitet

Utökad bizhubfunktionalitet Utökad bizhubfunktionalitet Avancerade funktioner med i-option Smidig maskinhantering och effektivisering av arbetsflöden är grundläggande krav i moderna kontor. Och Konica Minoltas i-option-funktionalitet

Läs mer

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok Molnplattform Version 1.0 Användarhandbok September 2017 www.lexmark.com Innehåll 2 Innehåll Ändringshistorik...3 Översikt... 4 Komma igång...5 Systemkrav... 5 Öppna molnplattformen...5 Öppna Print Management-webbportalen...

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

PageScope Enterprise Suite. Centraliserad hantering av utskriftsenheter. Programvara, PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite. Centraliserad hantering av utskriftsenheter. Programvara, PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Centraliserad hantering av utskriftsenheter Programvara, PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Smidig administration, absolut effektivitet Effektivitet handlar

Läs mer

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP LÖSNINGAR I OLIKA SKRIVARMILJÖER MULTIFUNKTIONSSYSTEM FÖR DOKUMENTPRODUKTION I OLIKA SKRIVARMILJÖER DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP ALLA APPLIKATIONER. ALLA MILJ Den snabba utvecklingen av datatekniken innebär

Läs mer

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager

Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager u n i F L O W uniflow Output Manager Ta kontroll över kopiering och utskrifter med uniflow Output Manager Ta kontroll över dina kopior och utskrifter och öka effektiviteten Med uniflow Output Manager får

Läs mer

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR JOHN ARBETA DOE ENKELT INC. HAR OCH ETT FLEXIBELT BRA MED FÖRHÅLLANDE MOBILA UTSKRIFTER TILL KONICA MINOLTA Världsledande teknikföretag tjänar på säker dokumenthantering, lägre kostnader, miljövänliga

Läs mer

Systemkrav WinServ II Edition Release 2 (R2)

Systemkrav WinServ II Edition Release 2 (R2) Systemkrav WinServ II Edition Release 2 (R2) Observera: Alla rekommendationer är aktuella vid den tid då dokumentet publicerades och visar den senaste informationen för nödvändig mjukvara. Systemkrav för

Läs mer

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust

www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust www.konicaminolta.se Produktionssystem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Effektiv och robust bizhub PRO 920, produktionssystem Snabb dokumentproduktion när den är som bäst Detta förträffliga produktionssystem

Läs mer

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv

www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv www.konicaminolta.se Svartvitt produktionssystem bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Produktiv, mångsidig och kostnadseffektiv bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p svartvitt produktionssystem Bättre

Läs mer

Program för skrivarhantering

Program för skrivarhantering Program för skrivarhantering Det här avsnittet omfattar: "Använda programvaran CentreWare" på sidan 3-10 "Använda funktioner för skrivarhantering" på sidan 3-12 Använda programvaran CentreWare CentreWare

Läs mer

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite

Konica Minolta Unity Document Suite. Kraftfull dokumentbearbetning. Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Kraftfull dokumentbearbetning Dokumentdigitalisering och distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, dokumentdigitalisering och distribution Effektiva dokumentflöden

Läs mer

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Version B SWE 1 Översikt 1

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal är en enkel, webbaserad ingång till ProMark både när det gäller att registrera sin egen tid, sina uppgifter, sin information och att utföra specifika arbetsuppgifter. körs i en webbläsare och kan även

Läs mer

FileCentral Desktop. Användarhandledning Version 1.0 2010-11-05

FileCentral Desktop. Användarhandledning Version 1.0 2010-11-05 FileCentral Desktop Användarhandledning Version 1.0 2010-11-05 Inf of lex Connect AB Sankt Eriksgatan 58 SE-112 34 Stockholm Sweden Tel: 08-555 768 60 Fax 08-555 768 61 inf o@inf of lexconnect.se www.inf

Läs mer

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet...

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet... Nyheter i Dynamics NAV 2016 Innehåll App-klient för smartphones... 2 Power BI... 3 Arbetsflöde... 4 CRM Online... 5 Webb-klienten... 6 Dokumenthantering... 7 Molnet... 8 Elektronisk fakturering... 9 App-klient

Läs mer

Lathund Blanketthotell Komma igång

Lathund Blanketthotell Komma igång Lathund Blanketthotell Komma igång Introduktion Denna lathund innehåller lite samlade råd och tips för de som ska använda tjänster från NT Smartwork. (För de som redan börjat använda Blanketthotellet finns

Läs mer

MarkVision skrivarhanteringsprogram

MarkVision skrivarhanteringsprogram Skrivarprogramvara och hjälpprogram 1 MarkVision skrivarhanteringsprogram MarkVision för Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 och Macintosh levereras med skrivaren på CD-skivan Drivrutiner, MarkVision och

Läs mer

FileMaker. Köra FileMaker Pro 10 på Terminal Services

FileMaker. Köra FileMaker Pro 10 på Terminal Services FileMaker Köra FileMaker Pro 10 på Terminal Services 2004 2009, FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker, filmappslogotypen,

Läs mer

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP

EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP UTSKRIFTSHANTERING EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM ÖKAR MÖJLIGHETERNA MED DINA NÄTVERKSSKRIVARE DOKUMENTLÖSNINGAR FRÅN SHARP MINSKA KOSTNADERNA OCH ÖK De flesta företag behöver använda förtryckta brevpapper och

Läs mer

Systemkrav Tekis-Bilflytt 1.3

Systemkrav Tekis-Bilflytt 1.3 Systemkrav 1. Systemkrav Systemkrav 2015-06-09 2 (8) Systemkrav 1. Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q3

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q3 Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q3 För att 3L Pro skall fungera krävs att nedanstående hårdvarukrav och mjukvarukrav är uppfyllda. Viktigt är att tänka på att

Läs mer

Connected business. Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE

Connected business. Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE CLOUD PORTAL OFFICE SKAPAD I OSLO. GODKÄND I HELSINGFORS. LANSERAD ÖVER HELA NORDEN. Connected business Goda kontakter skapar fantastiska team /This is Why affärerna går bättre med Cloud Portal Office.

Läs mer

1. Hur öppnar jag Polisens blanketter / formulär, trycksaker och annat som är i PDF-format?

1. Hur öppnar jag Polisens blanketter / formulär, trycksaker och annat som är i PDF-format? PDF-tips Vill du veta mer eller har problem med att ladda ner eller att öppna PDF-filer på polisen.se? Här får du några tips. 1. Hur öppnar jag Polisens blanketter / formulär, trycksaker och annat som

Läs mer

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q2

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q2 Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2013.Q2 För att 3L Pro skall fungera krävs att nedanstående hårdvarukrav och mjukvarukrav är uppfyllda. Viktigt är att tänka på att

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.3.1 för version 1.3.1 Copyright information 2011 Tidomat AB. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande

Läs mer

Upplev Symantec Backup Exec.cloudcloud

Upplev Symantec Backup Exec.cloudcloud Automatiskt, kontinuerligt och säkert skydd som gör backup av data till molnet eller via en hybridmetod som kombinerar lokal och molnbaserad backup. Datablad: Symantec.cloud Endast 21 procent av tillfrågade

Läs mer

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1

Systemkrav. www.hogia.se/approval. Systemkrav för Hogia Approval Manager. Gäller från och med programversion 2012.1 Systemkrav Systemkrav för Hogia Approval Manager Gäller från och med programversion 2012.1 För produkten Hogia Approval Manager gäller samma systemkrav som för ekonomisystemet, med vissa tillägg. Tilläggen

Läs mer

DOCUMENT MANAGER FI/ NO/ SE

DOCUMENT MANAGER FI/ NO/ SE SOLUTION DESCRIPTION 1 (7) DOCUMENT MANAGER FI/ NO/ SE SOLUTION DESCRIPTION SOLUTION DESCRIPTION 2 (7) INNEHÅLL 1. DOCUMENT MANAGER... 3 2. BESKRIVNING AV DOCUMENT MANAGER... 3 2.1 Produkter... 4 2.1.1

Läs mer

30 år av erfarenhet och branschexperts

30 år av erfarenhet och branschexperts 30 år av erfarenhet och branschexperts Integrerad Säkerhet Integrerad Säkerhet Varför överordnat system Användarvänlighet Kvalitet Trygghet Kostnadseffektivitet Varför ett överordnat system? Med stora

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning

Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Sharpdesk Sharpdesk Dokumenthanteringslösning Fungerande affärsinformation Hantera arbetsflödet Att hämta, organisera och dela affärsinformation Sharpdesk är ett av branschens mest populära dokumenthanteringssystem.

Läs mer

ESMIKKO4 är den driftmässiga grundstommen i Schneider Electrics integrerade säkerhetssystem.

ESMIKKO4 är den driftmässiga grundstommen i Schneider Electrics integrerade säkerhetssystem. ESMIKKO4 Integrerat säkerhetssystem ESMIKKO4 integrerat säkerhetssystem är grunden i systemkonceptet ESMI integrerat säkerhetssytem. Från de olika enheterna i vår driftsäkra produktserie kan man hitta

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0

Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Versionsinformation Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0 Det här dokumentet innehåller information om programvaran Fiery Print Controller MX-PEX1, version 1.0. Innan du använder Fiery Print Controller

Läs mer

För installationer av SQL Server som inte görs från Hogias installation måste följande inställningar göras:

För installationer av SQL Server som inte görs från Hogias installation måste följande inställningar göras: Systemkrav 2009 Gäller från och med programversion 2009.2 Avser enanvändarinstallation i Hogias ekonomisystem. Systemkraven specificerar de miljöer och förutsättningar som programvaran är testad i och

Läs mer

Hogias Ekonomisystem. Systemkrav för enanvändarinstallation fr o m version 2015.1 av GENERELLA KRAV

Hogias Ekonomisystem. Systemkrav för enanvändarinstallation fr o m version 2015.1 av GENERELLA KRAV Systemkrav för enanvändarinstallation fr o m version 2015.1 av Hogias Ekonomisystem Systemkraven specificerar de miljöer och förutsättningar som programvaran är testad i och som vi rekommenderar för att

Läs mer

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2015.Q1

Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2015.Q1 Hå rd- och mjukvårukråv såmt rekommendåtioner fo r 3L Pro from version 2015.Q1 För att 3L Pro skall fungera krävs att nedanstående hårdvarukrav och mjukvarukrav är uppfyllda. Viktigt är att tänka på att

Läs mer

Installationsguide för FAR Komplett Offline 2.1.2

Installationsguide för FAR Komplett Offline 2.1.2 Installationsguide för FAR Komplett Offline 2.1.2 Denna guide gäller för installation av FAR Komplett Offline 2.1.2 på Windows XP, Windows Vista respektive Windows 7. Dialogrutorna kan skilja sig åt beroende

Läs mer

START FINNS DET EN LÖSNING FÖR MIN VERKSAMHET HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEM? Behöver du ett enda system för tidsregistrering?

START FINNS DET EN LÖSNING FÖR MIN VERKSAMHET HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEM? Behöver du ett enda system för tidsregistrering? FINNS DET EN LÖSNING FÖR MIN VERKSAMHET HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEM? START Behöver du ett enda system för tidsregistrering? Är det extremt viktigt att skydda dina data? Har du behov av att hålla

Läs mer

Guide för Google Cloud Print

Guide för Google Cloud Print Guide för Google Cloud Print Version B SWE Beskrivning av anmärkningar Följande anmärkning används i den här bruksanvisningen: Information om hur du agerar i en viss situation eller hur du använder en

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

Systemkrav 2014 för enanvändarinstallation fr o m version 2014.2 av

Systemkrav 2014 för enanvändarinstallation fr o m version 2014.2 av Systemkrav 2014 för enanvändarinstallation fr o m version 2014.2 av Hogias ekonomisystem Systemkraven specificerar de miljöer och förutsättningar som programvaran är testad i och som vi rekommenderar för

Läs mer

Om så önskas kan givetvis ramverket kompletteras med funktionalitet och anpassas helt efter kundens önskemål.

Om så önskas kan givetvis ramverket kompletteras med funktionalitet och anpassas helt efter kundens önskemål. NSI Ramverk Beskrivning WEBfactory är tredje generationens SCADA-system och är det första helt baserad på standardiserad webb-teknik. Fördelen med denna teknik är många, förutom att Internet Explorer är

Läs mer

FileMaker. Köra FileMaker Pro 10 på Citrix Presentation Server

FileMaker. Köra FileMaker Pro 10 på Citrix Presentation Server FileMaker Köra FileMaker Pro 10 på Citrix Presentation Server 2004 2009, FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker, filmappslogotypen,

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.6.0

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.6.0 för version 1.6.0 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Krav för...3 Systemskiss...3 Systemkrav Server...4 Operativsystem*...4 Program i servern...4 Databas...5 Backup...5 Systemrekommendation

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 KOMMERSIELLA TRYCKERIER Låg investeringskostnad för instegslösning för digitaltryck SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM ÖVERGÅ TILL DIGITAL TEKNIK OCH EXPANDERA bizhub PRO 1052 är resultatet av

Läs mer

Uppgradering avavigilon Control Center 6

Uppgradering avavigilon Control Center 6 Uppgradering avavigilon Control Center 6 När du uppgraderar till programvaran ACC 6, måste din programvara och dina licenser uppgraderas. OBS: Du kan endast uppgradera ACC 5.x till ACC 6. Om du kör en

Läs mer

För kunder som använder Windows för nätverksanslutningar

För kunder som använder Windows för nätverksanslutningar För kunder som använder Windows för nätverksanslutningar Om du använder olika operativsystem eller olika arkitekturer för servern och klienten så kanske inte anslutningen fungerar som den ska, även om

Läs mer

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen

Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen www.konicaminolta.se Kontorssystem bizhub 160/160f/161 bizhub 160/160f/161 Den kompakta lösningen bizhub 160/160f/161, Kontorssystem Mindre plats mer kvalitet Många små företag använder fortfarande flera

Läs mer

Installation av WinPig Slakt

Installation av WinPig Slakt Installation av WinPig Slakt Grundinstallation av WinPig Slakt ska göras med en cd skiva, den går inte att hämta från Internet. I samband med installationen installeras också vissa nödvändiga komponenter

Läs mer

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING

Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Cloud Portal Office MOLNBASERAD DOKUMENTHANTERING Optimering av din dokumenthantering kan öka effektiviteten med upp till 30 % /This is Why småföretag använder Cloud Portal Office för att skapa en lönsam

Läs mer

Förändringar i v4 SR-4

Förändringar i v4 SR-4 Innehåll Innehåll... 2 Allmän information... 3 Windows-delen... 3 Ärendehantering... 3 Jobbhantering... 3 E-post m.m... 3 Inventering... 3 Connections... 3 Användare... 3 Export... 4 Management... 4 Webb-delen...

Läs mer

Mer information hittar du på:

Mer information hittar du på: Mer information hittar du på: Effektiv frankering: www.pitneybowes.se Prisvärda förbrukningsmaterial: www.pbdirect.se Huvudkontor Regionkontor Regionkontor Box 408 Box 1063 Box 23011 191 24 Sollentuna

Läs mer

DEN KOMPLETTA PROGRAMVARAN FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR PROGRAMVARA FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR LÄTT ATT ANVÄNDA

DEN KOMPLETTA PROGRAMVARAN FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR PROGRAMVARA FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR LÄTT ATT ANVÄNDA PROGRAMVARA FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR LÄTT ATT ANVÄNDA MODULSYSTEM DEN KOMPLETTA PROGRAMVARAN FÖR DESIGN OCH TILLVERKNING AV TRÄTRAPPOR God avkastning på investeringen i form av minskade

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Tekis-FB 7.1.0. Systemkrav

Tekis-FB 7.1.0. Systemkrav 7.1.0 Systemkrav Systemkrav 2015-09-17 MAAN 2 (2) Systemkrav 7.1.0 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för systemet.

Läs mer

Pyramid Print och Watcher - Installationsanvisning

Pyramid Print och Watcher - Installationsanvisning Pyramid Print och Watcher - Installationsanvisning Gäller Pyramid Business Studio version 3.42A och PBS Webb Version 1.0 - (141014) Installationshandbok för moduler i Pyramid Business Studio för användning

Läs mer

Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365

Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365 Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365 Version 1.0 Introduktion Skapa ett MSPA-konto Aktivera Office 365 i Telia Business Apps Verifiera företagets domännamn Lägg till användare

Läs mer

Handbok för Google Cloud Print

Handbok för Google Cloud Print Handbok för Google Cloud Print Information om Google Cloud Print Utskrifter med Google Cloud Print Bilaga Innehåll Handbokens användning... 2 Symboler i handboken... 2 Friskrivningsklausul... 2 1. Information

Läs mer

Systemkrav Bilflytt 1.3

Systemkrav Bilflytt 1.3 Systemkrav 1.3 Systemkrav Systemkrav 2016-11-22 2 (9) Systemkrav 1.3 Dokumentet beskriver de krav som systemet ställer på maskinvara och programvara i de servrar och klientdatorer som ska användas för

Läs mer

Office Synchronizer. Utgåvekommentarer. Version 1,61

Office Synchronizer. Utgåvekommentarer. Version 1,61 Office Synchronizer Utgåvekommentarer Version 1,61 Huvudkontor Trimble Navigation Limited Engineering and Construction 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Telefon: +1-937-233-8921 Avgiftsfritt:

Läs mer

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI Vad är Merivaara INTEGRA? Servicekoncept för att skapa funktionella arbetsplatser tillsammans Integrerar utrustning och system Förbättrar arbetsflödet, ökar

Läs mer

DIGITALA FLERFUNKTIONELLA FÄRGSYSTEM / DIGITALA FLERFUNKTIONSSYSTEM. Användarmanual för AirPrint

DIGITALA FLERFUNKTIONELLA FÄRGSYSTEM / DIGITALA FLERFUNKTIONSSYSTEM. Användarmanual för AirPrint DIGITALA FLERFUNKTIONELLA FÄRGSYSTEM / DIGITALA FLERFUNKTIONSSYSTEM Användarmanual för AirPrint 2013 TOSHIBA TEC CORPORATION Alla rättigheter förbehålles Användarmanualen får inte reproduceras i någon

Läs mer

Definition DVG A06. Varför operativsystem? Operativsystem. Översikt. - Vad är ett operativsystem?

Definition DVG A06. Varför operativsystem? Operativsystem. Översikt. - Vad är ett operativsystem? DVG A06 Operativsystem, mm Definition Den del av systemet som hanterar all hårdvara och all mjukvara. Kontrollerar: -alla filer -alla enheter -varje del av minnet -varje ögonblick av processortiden (-nätverk

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Din manual XEROX WORKCENTRE PRO 255 http://sv.yourpdfguides.com/dref/4264618

Din manual XEROX WORKCENTRE PRO 255 http://sv.yourpdfguides.com/dref/4264618 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för XEROX WORKCENTRE PRO 255. Du hittar svar på alla dina frågor i XEROX WORKCENTRE PRO

Läs mer

Fullständig prestandahantering

Fullständig prestandahantering Fullständig prestandahantering Fungerar även med Windows XP och Windows Vista 2013 Öka takten och ta hand om datorns prestanda i ett kraftfullt och smidigt program. Hämta och installera Powersuite Powersuite

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

Startsida. Högskolan Dalarna

Startsida. Högskolan Dalarna Logga in myprint-webbplatsen ger tillgång till myprint-funktioner (utskrift, inköpskredit, hantering av extra e- postadresser...). Den kan användas av studenter och personal på. Du måste logga in med din

Läs mer

Din manual SONY MSAC-EX1 http://sv.yourpdfguides.com/dref/681769

Din manual SONY MSAC-EX1 http://sv.yourpdfguides.com/dref/681769 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för SONY MSAC-EX1. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information, specifikationer,

Läs mer

Program för skrivarhantering

Program för skrivarhantering Program för skrivarhantering "Via programvaran CentreWare" på sida 3-9 "Via funktioner för skrivarhantering" på sida 3-11 Via programvaran CentreWare CentreWare Internet Services (IS) (CentreWare Internet-tjänster)

Läs mer

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: FÖR INTELLIGENT SCANNING Med SimplifyScan kan användarna enkelt scanna in och och distribuera dokument vart som helst i nätverket, direkt från ett Sharp

Läs mer

Produktbilaga. Fördelar med LärSjälv. Tjänsterna

Produktbilaga. Fördelar med LärSjälv. Tjänsterna Produktbilaga Fördelar med LärSjälv Undervisningen sker i ditt eget tempo när du har tid, lust och behov Du får intressant och inspirerande utbildning Förtesten säkerställer att du bara behöver lära dig

Läs mer

Handicom. Symbol for Windows. Encyklopedi. Version 3.4

Handicom. Symbol for Windows. Encyklopedi. Version 3.4 Handicom Symbol for Windows Encyklopedi Version 3.4 Handicom, Nederländerna/Frölunda Data AB 2009 Innehåll Installation och licenser...2 1. Inledning...4 1.1 Vad är Encyklopedi?...4 2. Encyklopedis huvudmeny...5

Läs mer

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER

bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER bizhub PRO 1052 INTERNTRYCKERIER Stabil produktivitet för interntryckerier SVARTVITT PRODUKTIONSSYSTEM PLUS FÖR EFFEKTIVITET bizhub PRO 1052 är Konica Minoltas svar på våra kunders önskemål om ett prisvärt

Läs mer

DVG A06. Operativsystem, mm. Karlstads universitet Datavetenskap. DVG A06 Johan Eklund. Datavetenskap, Karlstads universitet 1

DVG A06. Operativsystem, mm. Karlstads universitet Datavetenskap. DVG A06 Johan Eklund. Datavetenskap, Karlstads universitet 1 DVG A06 Operativsystem, mm DVG A06 Johan Eklund, 1 2 DVG A06 Johan Eklund, 2 Operativsystem - Vad är ett operativsystem? - Hur fungerar det..? - Vad använder vi operativsystemet till? - Vilka olika operativsystem

Läs mer

NSi Output Manager Vanliga frågor och svar. Version 3.2

NSi Output Manager Vanliga frågor och svar. Version 3.2 NSi Output Manager Vanliga frågor och svar Version 3.2 I. Allmän produktinformation 1. Vad finns det för nyheter i NSi Output Manager 3.2? I NSi Output Manager 3.2 finns det flera förbättringar på serversidan,

Läs mer

Programmeringsmjukvara TwidoSuite Ett enklare sätt att programmera

Programmeringsmjukvara TwidoSuite Ett enklare sätt att programmera Programmeringsmjukvara TwidoSuite Ett enklare sätt att programmera P94543 P94541 Följ guiden Projekt Beskrivning Testa skillnaden! Här hittar du en kort sammanfattning av de olika utvecklingsfaserna i

Läs mer

skriva ut för alla Enkelt att

skriva ut för alla Enkelt att Om eleverna/studenterna vet hur det går till att skicka e-post eller ta sig till en webbsida då kan de också göra sina utskrifter via EveryonePrint Enkelt att skriva ut för alla EveryonePrint är det perfekta

Läs mer

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Intelecom levererar avancerade, molnbaserade kontaktcenteroch växellösningar. Flexibla,

Läs mer

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.7

TEKNISK SPECIFIKATION. för TIDOMAT Portal version 1.7 för version 1.7 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Krav för... 3 Systemskiss... 3 Systemkrav Server... 4 Operativsystem*... 4 Program i servern... 4 Databas... 5 SMTP inställningar för mail....

Läs mer

Handbok för skrivarprogramvara

Handbok för skrivarprogramvara Handbok för skrivarprogramvara (För Canon Compact Photo Printer Solution Disk Version 6) Windows 1 Innehåll Säkerhetsföreskrifter...3 Läs det här först...4 Handboken...4 Flödesdiagram för utskrift...5

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

Guide för Google Cloud Print

Guide för Google Cloud Print Guide för Google Cloud Print Version 0 SWE Definitioner av symboler Följande symboler används i hela bruksanvisningen: Det här indikerar att det finns en förklaring till hur du hanterar en viss situation

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internettjänster

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internettjänster Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Med ensamrätt. Opublicerade rättigheter förbehålls enligt upphovsrättslagstiftningen i USA. Innehållet i denna publikation får inte reproduceras i någon

Läs mer

Net id OEM Användarhandbok för Windows

Net id OEM Användarhandbok för Windows Net id OEM Användarhandbok för Windows Net id OEM Användarhandbok för Windows Copyright 2012 SecMaker AB Klassning: Publik Version: 5.6 1 / 8 Net id OEM Användarhandbok för Windows Copyright 2012 SecMaker

Läs mer

Storegate Pro Backup. Innehåll

Storegate Pro Backup. Innehåll Storegate Pro Backup Välkommen! I denna manual kan du bland annat läsa om funktioner och hur du ska konfigurerar programmet. Läs gärna vårt exempel om versionshantering och lagringsmängd innan du konfigurerar

Läs mer

Användarmanual medium

Användarmanual medium M Användarmanual medium Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Personlig profil...6 Företagsprofil...7 Produktprofil...7 Korrektur...8 Produktkategorier...9 Mallprodukt...9 Originalprodukt...9 Lagerprodukt...0

Läs mer

hogia.se/approval Gäller från och med programversion 2015.1

hogia.se/approval Gäller från och med programversion 2015.1 Gäller från och med programversion 2015.1 För produkten Hogia Approval Manager gäller samma systemkrav som för ekonomisystemet, med vissa tillägg. Systemkraven specificerar de miljöer och förutsättningar

Läs mer

LATHUND INSTALLATIONSANVISNINGAR PROJEKTSTRUKTUR 1 SAMMANFATTNING... 2 1.1 FUNKTIONER I INSTALLATIONSPAKET... 2 2 TEKNISK PLATTFORM...

LATHUND INSTALLATIONSANVISNINGAR PROJEKTSTRUKTUR 1 SAMMANFATTNING... 2 1.1 FUNKTIONER I INSTALLATIONSPAKET... 2 2 TEKNISK PLATTFORM... 2013-12-05 Version 1.3 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 SAMMANFATTNING... 2 1.1 FUNKTIONER I INSTALLATIONSPAKET... 2 2 TEKNISK PLATTFORM... 3 3 INSTÄLLNINGAR OCH... 4 3.1 INSTÄLLNINGAR I INTERNET EXPLORER... 4 3.1.1

Läs mer

Installera & Aktivera. In Print 3. funktionsverket

Installera & Aktivera. In Print 3. funktionsverket Installera & Aktivera In Print 3 funktionsverket Innehållsförteckning 1. Systemkrav...3 2. Före installationen...3 3. Installera...4 4. Aktivering kan behövas...6 5. Före aktiveringen...6 6. Aktivera din

Läs mer