Styrelsen för Stockholmspolisens IF, Roddförening får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2010.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsen för Stockholmspolisens IF, Roddförening får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2010."

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Styrelsen för Stockholmspolisens IF, Roddförening får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret STYRELSEN Styrelsen har bestått av ordförande, sex ledamöter och en suppleant. Ordförande Sekreterare Kassör Roddchef Båtmaterial Ungdom Båthus IT ansvarig/aktivas representant Valberedning Revisorer Revisorssuppelant Lena Malm Kristina Knejp Christensson, ledamot Jessika Nyström, ledamot Jan Knejp, ledamot Jim Fröblom, ledamot Berit Carow, ledamot Urban Kärrfelt, ledamot Kristina Hedlund, suppleant Osmon Scipio, Håkan Sjökvist Karin Rådström Mikael Wessling Olof Jonmarker Styrelsen har under året hållit sex protokollförda sammanträden. ÖVRIGA UPPDRAG Jan Knejp Ludmila Knejp Kerstin Hamrin Lena Malm Ordförande i Svenska roddförbundets tävlingskommitté samt Ordförande i Stockholms & Svealands Roddistrikt (S&SRD) Stugfogde i S&SRD Revisorsuppleant i S&SRD Suppleant i SPIF alliansförenings styrelse ANTAL MEDLEMMAR Föreningen hade under st medlemmar (år st).

2 TRÄNING OCH FÖRENINGSAKTIVITETER Båthuset i Kristineberg var välbesökt av våra medlemmar, för rodd, styrketräning och ergo-rodd. Båtarna har fått bekänna färg efter flitigt användande. Föreningen deltog som med arrangörer i årets upplaga i Farstarodden. Som varje år, så även under 2010, blev en del av träningsverksamheten utlokaliserad till sjön Magelungen under sommaren. Ungdomsverksamheten Ungdomarna tränar olika mycket, vissa grupper har tränat mer regelbundet under året. Gymnasierodden var välbesökta både under träningar och under tävlingen. Åva gymnasiet, som Spif även i år hade hand om, gjorde återigen bra ifrån sig i kampen mellan olika skollag. Inriggaren råkade ut för en olyckshändelse och gick sönder under ett av de sista träningstillfällena. Filippa och Erik Kärrfelt har på ett föredömligt sätt introducerat ungdomar från bland annat Skuru IF till roddverksamheten inom ramen för satsningen på Idrottslyftet där vi ska hålla kontakt med skolor och andra idrottsföreningar för att rekrytera ungdomar. En större grupp ungdomar besökte klubben i samband med en Schacktävling i Stockholm. I samband med detta fick de även introduktion i roddsporten och fick praktiskt testa på olika aktiviteter på klubben. Introduktion av nya roddare 2010 ersattes roddskolan av ett antal introduktionstillfällen under vår, sommar och höst. Vi hade två nybörjardagar i veckan som var öppna för alla. Dessa dagar var både välbesökta och uppskattade. Vi fick några nya medlemmar som tränar i klubben regelbundet. Föreningsutveckling Klubben har genomfört ett antal lärgrupper under året (förr kallades det studiecirkel). Tema för dessa grupper har varit föreningsutveckling (planering av klubbdagar och introduktion av nya roddare), kost och hälsa för elitgruppen samt underhållsplanering av båthuset. Två klubbdagar har genomförts samt två grillkvällar i samband med introduktionen av nybörjare. Av praktiska skäl fokuserades mycket på städning invändigt samt röjning av skadat material i det raserade århuset vid klubbdagarna. Även gemensamma dagar för röjning och uppsnyggning vid roddbanan i Farsta har genomförst i samarbete med de andra klubbarna i distriktet. I klubbutvecklingsdag var inplanerad tillsammans med SISU men fick i sista stund ställas in på grund av att århuset havererade och alla praktiska insatser behövdes i det arbetet. En ersättningsdag är inplanerad under våren 2011 istället.

3 TÄVLINGSVERKSAMHET Tävlingsverksamheten i föreningen, har ökat en del i jämförelse med föregående år Det var både våra dam och herr lättviktsroddare samt några ambitiösa juniorroddare som stod för ökningen. Roddföreningen erövrade två SM tecken vid årets SM i fyra utan damer och i scullerfyra damer. Det blev även en del andra, tredje och övriga finalplatser på SM. Tyvärr slog Filippa Kärrfelt rund i finalloppet för 1xDJA när hon var i ledningen. Glada flickor efter SM gulden! Under 2010 gick 1:a upplagan av officiella Sprint Mästerskap av stapeln i Malmö. Rodden avgjordes i Malmö kanal, där Urban Kärrfelt blev tvåa i 1xH och Filippa Kärrfelt blev 4:a i 1xDJA. Svenska mästare Fyra utan styrman Damer Scullerfyra Damer Liv Kalström, Berit Carow, Kristina K Christensson och Karin Rådström Liv Kalström, Berit Carow, Karin Rådström och Kristina K Christensson Internationella uppdrag Liv, Kristina, Karin samt Cecilia Lilja och Emma Fredh (tävlande för TRS resp. ÖSS) som alla tillhör Besättningssatsning Dlv en träningsgrupp med sättet i föreningen, representerade Sverige i FISA:s WC:s serie Det var Kristina som nådde A-finalen som bästa resultat i 1xDlv i Münchens WC. Cecilia och Emma belade en hedrande 4:e plats i 2xDlv på U23VM. Samma placering som 2009, tjejerna hade dock sikte inställt på en medalj, men det ville sig annorlunda. Lida & Jan vid WCI i Bled där Spif hade 4 deltagare. Cecilia och Karin representerade Sverige på EM i Portugal i 2xDlv, där de gjorde den bästa regatta för säsongen och blev 2:a i B-finalen, sammanlagd 8:a av 12 nationer. Tyvärr beslöt Karin Rådström efter säsongen 2010 att inte fortsätta sin satsning på internationell rodd karriär.

4 Filippa Kärrfelt blev uttagen till Juniorlandslaget och fick ro 2xDJA samt 4xDJA på JNM. I dubbeln satt hon tillsammans med Josefin Berglund, tävlande för SRF, där tjejerna erövrade en 3:a plats, detta efter att de lett fram tills en krabba strax innan målet. Tjejerna tog dock revansch i 4xDJA tillsammans med två tjejer från västkusten och lyckades vinna, och blev därmed Nordiska Junior mästarinnor. Grattis! Filippa med Josefin fick även representera Sverige på JVM i Racice, Tjeckien, i 2xDJA och var 3:a i FC som 17 år gamla med en möjlighet till i JVM BÅTMATERIAL Klubben har genom QUESADA, fått en ny dubbel, som är tillägnad DLV gruppen fram till efter I övrig är båtarna i varierande kondition. BÅTTRAILER Under året har vi klarat oss med att använda den begaganade trailer vi fick överta från Stockholms roddförening 2009 samt låna Svenska Roddförbundets trailer. Detta har vi kunnat göra som tack för att Svenska Roddförbundet många gånger lånade vår trailer som ju fick skrotas 2009 på grund av allt slitage. BÅTHUS Klubben har nu ett aktuellt upplåtelseavtal med Stockholms stad för marken där båthuset står. Med detta avtal i hamn kan vi nu börja planera långsiktigt för de renoveringar som behöver göras. Akut under hösten visade det sig att delar av århuset havererat och golvet bland annat ruttnat sönder. De långsiktiga planerna fick läggas åt sidan för att åtgärda problemet. Under hösten och början av år 2011 har både tank och bjälklag bytts. Styrelsen får tacka de medlemmarna som hjälpt till vid utforslande av bjälklag, tank och uppbyggnad av nytt bjälklag. Styrelsen ger ett extra tack till pensionärerna Lida och Jan som ägnat många timmar i århuset istället för träningslokalerna. Båthuset är mycket attraktivt för kanotister och vi har under året hyrt ut kanotplatser till privatpersoner. EKONOMI Ännu ett år där vi kan visa upp ett positivt reslutat. Under året som gick har vi varit tvungna att investera pengar i renoveringen av århuset som helt plötsligt visade sig vara i sämre skick än vad vi trodde. Ca 37tkr fick vi betala för att återställa århuset till dugligt skick, utan all frivillig hjälp hade det blivit betydligt dyrare. Vidare så investerade föreningen i en ny dubbelsculler från Salani till ett mycket bra pris om 66tkr.

5 SPIF fick även ta emot 50tkr för Idrottslyftet vilket är mycket glädjande. Under året arbetade även styrelsen med att lägga om försäkringarna för föreningen vilket resulterade i en minskning av försärkingskostnaderna med ca 12tkr per år. I övrigt hänvisas till bifogad Balans- och Resultaträkning. SPONSRING Styrelsen vill tacka Projektengagemang som skjutigt till 5000kr till en ny trailer samt QUESADA som sponsrar damlättviktsgruppen. HEMSIDA, IDROTT ONLINE och INFORMATIONSINSATSER Under året har vi bytt från vår tidigare hemsida till en hemsida under Idrott online ( fungerar fortfarande), där fler möjligheter finns. På hemsidan skall nyheter, viktiga händelser, protokoll från styrelsemöten och andra viktiga dokument publiceras. Idrott online har som sagt många möjligheter och nu har hela medlemsregistret lagts över i Riksidrottsförbudndets verktyg för föreningsadministration Idrott online medlemsregister. Detta gör det möjligt att i framtiden snabbt och digitalt rapportera in till exempel aktivitetsstöd Verktyget är bra men lider fortfarande av en del barnsjukdomar te x långsam hantering när man uppdaterar medlemsuppgifter. Klubben har också reglebundet börjat använda mejladressen spifrodd@gmail.com när vi skickat ut information till medlemmar som vi har mejladress till. Enligt tidigare traditioner skickades också en hälsning med ett medlemsbrev ut per post till alla medlemmar och utvalda före detta medlemmar om att fortsätta stödja förenigen via sitt medlemskap. Styrelsen uppmanar våra medlemmar att bidraga med bilder och text som vi kan fylla hemsidan med. ÖVRIG VERKSAMHET Under sommaren uthyrdes återigen delar av båthallen till ett företag som sysslar med kanotuthyrning.

6 SLUTORD Det första året som förening på egna ben som fristående förening har varit både roligt men också svårt. Roligt eftersom rodd naturligtvis som vi alla vet är en fantastiskt sport som det är kul att hålla på med. Svårt eftersom vi fortfarande känner en ovisshet om båthuset och vi dessutom haft ett tapp av medlemmar som vi inte riktigt kunnat förklara. Svårt också för att träning och tävling kräver mycket av såväl material som ledare och för att klara det som vi alla önskar oss, nämligen en växande förening med rodd på många nivåer så behöver vi helt enkelt ännu fler eldsjälar som bidrar med tid och engagemang. Tack alla för det här första spännande året och ett lycka till för oss själva i hela föreningen inför kommande utmaningar. Stockholm i februari 2011 Lena Malm Jan Knejp Jessika Nyström Berit Carow Jim Fröblom Urban Kärrfelt Kristina Knejp Christensson

Stockholms/Svealands Roddistrikt

Stockholms/Svealands Roddistrikt Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen för Stockholms & Svealands Roddistrikt får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2011 Styrelsen: Jan Knejp Bo Berglund Richard Sjöberg Markus Jonsson

Läs mer

Hammarby IF Roddförening

Hammarby IF Roddförening 1. Föreningen a. Historia Föreningen bildades som Hammarby Roddförening den 10 april 1889. Hammarby IF bildades ur roddföreningen 7 mars 1897. På nyårsdagen 1999 slöts cirkel och vi blev Hammarby IF Roddförening.

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Stockholms & Svealands Roddistrikt

Stockholms & Svealands Roddistrikt Stockholms & Svealands Roddistrikt VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Stockholms & Svealands Roddistrikt får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2014 Styrelsen och övriga funktionärer:

Läs mer

Stockholms/Svealands roddistrikt

Stockholms/Svealands roddistrikt Verksamhetsplan för Stockholms och Svealands Roddistrikt år 2015 1. Kontakt med specialförbund, distriktsförbund och föreningar i distriktet a) Syfte/mål: Stockholms och Svealands Roddistrikt (S&SRD) är

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stockholms Roddförening

Kallelse till årsmöte i Stockholms Roddförening 2014-11-10 Stockholms Roddförening stiftad 8 april 1880 Kallelse till årsmöte i Stockholms Roddförening Tid: Torsdagen den 27 november 2014 kl. 19.00 Plats: Föreningens båthus, Lidovägen 22 Dagordning

Läs mer

Stockholms Roddförenings

Stockholms Roddförenings Stockholms Roddförenings årsberättelse 2017 Segrarna i Sprint-SM i 2x Haidar Rasheid och Arash Arastoupour Josefin Berglund och Birgitta Berglund efter vinsten på Magelungen Eskil Borgh 3:a i singel på

Läs mer

Stockholms/Svealands roddistrikt

Stockholms/Svealands roddistrikt Verksamhetsplan för Stockholms och Svealands Roddistrikt år 2007 1. Kontakt med distriktsförbund och föreningar i distriktet a) Syfte/mål: Hålla kontakt med och om möjligt positivt påverka och stimulera

Läs mer

Investeringsplan för roddbana på sjön Magelungen i Farsta

Investeringsplan för roddbana på sjön Magelungen i Farsta IDROTTSFÖRVALTNINGEN DRIFTAVDELNINGEN 21 TJÄNSTEUTLÅTANDE SID 1 (4) 2013-05-03 IDN 2013-05- Handläggare: Thomas Wiklund Telefon: 508 28 200 Till idrottsnämnden Investeringsplan för roddbana på sjön Magelungen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSBOKSLUT STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND/ CASTING REGION ÖST FÖR VERKSAMHETSÅRET 2009 01 01 2009 12 31 Sida 1 av 5 STOCKHOLMS CASTINGFÖRBUND/CASTING REGION ÖST VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Läs mer

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN HANDLINGSPLAN 2011 INLEDNING Vid 2010 års förbundsmöte fick styrelsen i uppdrag att se över castingsportens organisation och arbeta för en förändring. Med anledning av det då stundande världsmästerskapet

Läs mer

Stockholms/Svealands Roddistrikt

Stockholms/Svealands Roddistrikt Verksamhetsplan för Stockholms och Svealands Roddistrikt år 201 1. Kontakt med specialförbund, distriktsförbund och föreningar i distriktet a) Syfte/mål: Stockholms och Svealands Roddistrikt (S&SRD) är

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

BLEKINGE BOWLINGFÖRBUND

BLEKINGE BOWLINGFÖRBUND BLEKINGE BOWLINGFÖRBUND VERKSAMHETSBERÄTTELSE MED EKONOMISK REDOVISNING VERKSAMHETSÅRET 2008-2009 Styrelsens sammansättning. Ordförande Patric Kalnins Karlskrona BK Utbildningsansvar (avgick 2009-01-01)

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Årsberättelse 1/1-31/12 2010

Årsberättelse 1/1-31/12 2010 Årsberättelse 1/1-31/12 2010 - 2 - Förbundsstyrelse / övriga uppdrag Styrelseuppdrag Ordförande Sekreterare, vice kassör Mats Simonsson Lödde Birgitta Nilsson Lödde Eleonor Ståhl Ängelholm Tommy Persson

Läs mer

Dansklubben Quick & Quick

Dansklubben Quick & Quick Dansklubben Quick & Quick Medlem av Svenska Danssportförbundet Verksamhetsberättelse 2016 Dansklubben Quick & Quicks styrelse avger härmed följande redogörelse över klubbens verksamhet under 2016. Årsmöte

Läs mer

Bohuslän-dals konståkningsförbund

Bohuslän-dals konståkningsförbund Bohuslän-dals konståkningsförbund Styrelsen Verksamhetsberättelse 2016-2017 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning Ordförande Helen Karlsson Vice ordförande Therese Arvidsson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Falkenbergs Roddklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016/2017

Falkenbergs Roddklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016/2017 Falkenbergs Roddklubb Falkenbergs Roddklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016/2017 Styrelsen för Falkenbergs Roddklubb avger följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-09-01 2017-08-31 Styrelse Ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Skånes Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Skånes Volleybollförbund VERKSAMHET 2014... 3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 4 UTBILDNING... 5 UNGDOMSVERKSAMHET... 5 TÄVLINGSVERKSAMHET...

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01-2014-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2014 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

Lördag Lopp 101 Tvåa us herrar lättvikt 2000m. Final 1 Falkenbergs RK 1 Rasmus Mehlin 07:08,6 2 Daniel Gustafsson

Lördag Lopp 101 Tvåa us herrar lättvikt 2000m. Final 1 Falkenbergs RK 1 Rasmus Mehlin 07:08,6 2 Daniel Gustafsson Svenska Mästerskapen Lördag 2005-08-13 Lopp 101 Tvåa us herrar lättvikt 2000m Resultatlista 1 Falkenbergs RK 1 Rasmus Mehlin 07:08,6 2 Daniel Gustafsson 2 Mölndals RK 1 Joakim Toll 07:12,8 2 Kristoffer

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012-2013 Gymnastikföreningen Astra 2012-2013 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant Peter Rudin Thomas Åkerdahl Linda Knutar Maria Sandgren

Läs mer

Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2012

Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2012 Kungälvs Roddklubb Verksamhetsberättelse 2012 Idrottsskolan - september 2012 Transport Bussen har i år tagit oss till läger och regattor runt om i Sverige, Danmark och 2 Tysklands resor. Under vintern

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 1 Verksamhetsberättelse 2013 1 2 Styrelsen för Svenska Landseer klubben får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013 Styrelsen Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Suppleant

Läs mer

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Martin Landås Katarina Finn Stig Nilsson Karin Spets Seppo Reijonen Lars Säfström Anders Smevold Conny Venngren

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2013

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2013 Skånes Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2013 Skånes Volleybollförbund VERKSAMHET 2013... 3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 4 TÄVLINGSVERKSAMHET... 6 SISU-UTBILDNING...

Läs mer

Stockholms & Svealands Roddistrikt

Stockholms & Svealands Roddistrikt Stockholms & Svealands Roddistrikt VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Stockholms och Svealands Roddistrikt får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2016 Styrelsen och övriga funktionärer:

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb Närvarande: 8 medlemmar representerade Helsingborgs Roddklubb, Landskrona Roddklubb, Malmö Roddklubb samt Åhus Roddklubb.

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS ÅRSBERÄTTELSE 2009 Fredrik Åström, Ordförande Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under verksamhetsåret genomfört tre stycken protokollförda möten. Styrelsen har bestått av följande individer:

Läs mer

Årsmöte Strandtorp GK

Årsmöte Strandtorp GK Årsmöte Strandtorp GK 2019-02-26 Plats:IF Metallhuset Älesvägen 2 Datum 2019-02-26 Tid Mötesstart 18:00 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt

Läs mer

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret Åhus Roddklubb Årsberättelse 2016 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2016-01-01-2016-12-31. Styrelse mm. Befattning Namn Vald till Styrelse Ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2013-01-01-2013-12-31 Prisbordet till Romfarsritten som vi tackar våra sponsorer för. 1(5) Mälardalens distansrytarförening Enköping Uppland

Läs mer

Svenska Roddförbundet

Svenska Roddförbundet ätt roddsverige i rörelse Svenska Roddförbundet 2 Sätt roddsverige i rörelse Alarmerande forskarrapporter visar att allt färre svenskar idrottar och motionerar på sin fritid. Samtidigt lever många ett

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Nattfari Islandshästförening Verksamhetsåret 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsen har bestått av: Ordinarie Ledamöter: Ordförande: Vice ordförande Kassör: Sekreterare: Suppleanter: Ulrika Fröding Jeanette Englund

Läs mer

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E F Ö R 2010

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E F Ö R 2010 ~ 1 ~ SMKF/MODERN FEMKAMP 2011-01-11 V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E F Ö R 2010 Svenska Mångkampsförbundets sektion för Modern Femkamp ber härmed att få lämna följande Verksamhetsberättelse för

Läs mer

Kungälvs Roddklubb 80år Verksamhetsberättelse Foto från 1931

Kungälvs Roddklubb 80år Verksamhetsberättelse Foto från 1931 Kungälvs Roddklubb 80år 1931-2011 Verksamhetsberättelse 2011 Foto från 1931 Transport Då saknaden efter buss visade sig vara för stor i klubben tog Mariana tag i saken. Hon besökte ett antal företag i

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2007-03-12 på Malmö Roddklubb Närvarande: 14 medlemmar representerade Helsingborgs Roddklubb, Höganäs Roddförening, Landskrona Roddklubb, Malmö Roddklubb

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte

Dagordning vid VMBK:s årsmöte Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2016-11-22 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande

Hannes Holmberg. Tf. Ordförande Verksamhetsberättelse 2018 Inledande ord 2018 var ett år av förändring för Nyköpings basket. Det var en stor utmaning för föreningen, som tappade många av de basketsjälar som varit viktiga i att driva

Läs mer

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 Datum: 2009-08-28 1 (5) 1. Mötets öppnande Föredragningslista Örebridgens årsmöte söndagen den 6 sept 2009 2. Godkännande av föredragningslista 3. Val av ordförande för mötet

Läs mer

Svenska Castingförbundet Organisationsnummer: Verksamhetsberättelse. Svenska Castingförbundet

Svenska Castingförbundet Organisationsnummer: Verksamhetsberättelse. Svenska Castingförbundet Organisationsnummer: Verksamhetsberättelse 2009 Svenska Castingförbundet VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Svenska Castingförbundet avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2009-01-01--2009-12-31

Läs mer

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret Åhus Roddklubb Årsberättelse 2018 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31. Styrelse mm. Befattning Namn Vald t.o.m Styrelse Ordförande

Läs mer

HKK-NYTT Januari 2011

HKK-NYTT Januari 2011 HKK-NYTT Januari 2011 Hej HKK:are! Förra året avslutades med en bra luciaträff med stort deltagande trots isläget. Seglarna har just haft pubkväll där planerna smidits och bedrifterna målats ut. Nu siktar

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015

VERKSAMHETSPLAN 2015 VERKSAMHETSPLAN 2015 PISTOLSEKTIONEN Svenskt pistolskytte mot världsklass 2020 Svenska Skyttesportförbundet Swedish Shooting Sport Federation www.skyttesport.se Pistolsektionens verksamhetsplan 2015 -

Läs mer

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24

Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 Dagordning vid VMBK:s årsmöte 2015-11-24 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justeringsmän 4. Val av mötesordförande 5. Val av mötessekreterare 6. Genomgång av verksamhetsberättelse

Läs mer

TYNGDLYFTNING 1-2 Juli-2013, Halmstad Aréna, Hall C, Växjövägen 11, Halmstad Mer info: www.tyngdlyftning.com

TYNGDLYFTNING 1-2 Juli-2013, Halmstad Aréna, Hall C, Växjövägen 11, Halmstad Mer info: www.tyngdlyftning.com SVENSKA MÄSTERSKAPEN TYNGDLYFTNING 1-2 Juli-2013, Halmstad Aréna, Hall C, Växjövägen 11, Halmstad Mer info: www.tyngdlyftning.com Måndag 1:a - Tisdag 2:a juli 2013 Tävlingsstart 11:00 båda dagarna Entré:

Läs mer

! Svenska Roddförbundet

! Svenska Roddförbundet Sammanställning och analys: Ulrika Lingslunde, projektledare Sammanställning och analys Utvecklingsträffar 2015 Innehållsförteckning: Bakgrund. 3 1. Sammanställning per Utvecklingsträff 4 Upplägg Utvecklingsträffarna

Läs mer

Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan

Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan 2012/2013 VÄSTERGÖTLANDS SKIDFÖRBUNDS sättningar och verksamhetsinriktningar för Styrelsen och Kommittéerna 2012-2013 Styrelsen Grunden för

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret

Årsredovisning för räkenskapsåret 0 Årsredovisning för räkenskapsåret 2013.01.01-2013.12.31 Styrelsen för Idrottsföreningen avger härmed följande årsredovisning Innehåll Sida Förvaltningberättelse 1 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Noter

Läs mer

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari 2011 31 december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avse följande berättelse för verksamheten under tiden 1 januari

Läs mer

Verksamhetsberättelse. för. Varbergs NSF-scoutkår

Verksamhetsberättelse. för. Varbergs NSF-scoutkår Verksamhetsberättelse 2010 för Varbergs NSF-scoutkår Styrelse och representanter Ordförande V ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Seniorscoutrepr. Revisorer Revisorsuppleant Stugvärd Repr. i föräldraföreningen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Verksamhetsberättelse 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelse Ordförande, Ledamot Richard Brännström Anläggningssektionen (1 år) Vice ordförande, Ledamot Hans Bark marknad/ekonomi (1 år) Sekreterare

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

SR:s öppna sprintmästerskap

SR:s öppna sprintmästerskap Lopp 101 Åtta med styrman damer senior A 500m 1 Uppsala Akademiska RS 1 Johanna Andersson 01:55,0 2 Sofia Dahlbäck 3 Ida Andersson 4 Alma Jula 5 Helena Helhke 6 Anna Malvina Svennung 7 Anna Jentzen 8 Maria

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

Svenska IF-båtförbundet Swedish IF-boat Association. Kallelse till Svenska IF-båtförbundets årsmöte

Svenska IF-båtförbundet Swedish IF-boat Association. Kallelse till Svenska IF-båtförbundets årsmöte Kallelse till Svenska IF-båtförbundets årsmöte Tid: Söndagen den 20 januari 2008 klockan 11:00 till 14 (cirka) Plats: Kista Träff, Grönlandssalen, Kista Torg 7, (våningen ovanpå KIsta bibliotek), 100 m

Läs mer

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n. Verksamhetsbera ttelse 2012. Version 1.0

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n. Verksamhetsbera ttelse 2012. Version 1.0 Vreta Kloster GK Junior & Elitkommitte n Verksamhetsbera ttelse 2012 Version 1.0 Innehåll VERKSAMHET 2012... 4 GOLFKUL... 4 GOLFÄVENTYRET GRÖNA KORTET... 4 UTVECKLING PAR, BIRDIE... 5 UTVECKLING EAGLE,

Läs mer

Regler för Ungdomsallians Saleby/Trässberg/Norra Härene Utgåvan giltig fr.o.m

Regler för Ungdomsallians Saleby/Trässberg/Norra Härene Utgåvan giltig fr.o.m Regler för Ungdomsallians Saleby/Trässberg/Norra Härene Utgåvan giltig fr.o.m. 2013-11-11 Regler för samarbete kring ungdomsfotboll mellan föreningarna; Norra Härene BK, Saleby IF och Trässbergs BK. Ungdomsalliansen

Läs mer

Verksamhetsberättelse. för verksamhetsåret till

Verksamhetsberättelse. för verksamhetsåret till Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2017-01-01 till 2017-12-31 Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Organisation och styrelsen 2 Styrelsen 2 Övriga förtroendevalda 3 Deltagande i möten och

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2015... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 5 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan

Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan 2016/2017 VÄSTERGÖTLANDS SKIDFÖRBUNDS sättningar och verksamhetsinriktningar för Styrelsen och Kommittéerna 2016-2017 Styrelsen Grunden för

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

senast den 4 september 2006

senast den 4 september 2006 Till Sunda Takters medlemmar Härmed kallas du till årsmöte med STs idrottsförening SUNDA TAKTER Torsdagen den 7 septemberl 2006 kl 14.00 i Lönnkrogen. Vi bjuder även på lite att äta därför är det viktigt

Läs mer

Mötesprotokoll fört vid Gävle-Dala Curlingförbunds Årsmöte Den 25-26 maj 2012 på Viking Line Cinderella

Mötesprotokoll fört vid Gävle-Dala Curlingförbunds Årsmöte Den 25-26 maj 2012 på Viking Line Cinderella 1(4) Mötesprotokoll fört vid Gävle-Dala Curlingförbunds Årsmöte Den 25-26 maj 2012 på Viking Line Cinderella Närvarande: Klubbrepresentanter Christer Olofsson Monika Mabergs Per-Olof Jansson Helena Hermelin

Läs mer

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2010/2011

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2010/2011 Luleå Allmänna Konståkningsförening Verksamhetsberättelse Säsongen 2010/2011 Föreningsverksamhet Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Anne Lindahl Tina Johansson Ulrica van

Läs mer

FARSTARODDEN. Med Delat Junior Mästerskap. Junior Mästerskap!

FARSTARODDEN. Med Delat Junior Mästerskap. Junior Mästerskap! FARSTARODDEN Med Delat Junior Mästerskap 2011 Junior Mästerskap! På grund av att SM/JSM går samtidigt som Baltic Cup har berörda JSM-lopp införts i Farstarodden. Magelungen - Farsta 13-14 augusti 2011

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

HANDLINGAR TILL ÅRSMÖTE 2014

HANDLINGAR TILL ÅRSMÖTE 2014 Stockholm & Svealands Roddistrikt HANDLINGAR TILL ÅRSMÖTE 2014 Tisdag 28 Januari - Hammarby Rodds Båthus Stockholm & Svealands Roddistrikt DAGORDNING TILL ÅRSMÖTET 2014 1. Upprop och fullmaktsgranskning

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK)

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Klädsel: Vanliga kläder, ej Gi Alla medlemmar och målsmän till medlemmar under

Läs mer

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN. Svenska Castingförbundet Idrottens Hus, Stockholm Tel:

SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN. Svenska Castingförbundet Idrottens Hus, Stockholm Tel: SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HANDLINGSPLAN 2010 1 INLEDNING s anordnade en utvecklingskonferens i November 2009 där förbundets verksamhet utvärderades. Målet var att försöka lyfta fram positiva händelser under

Läs mer

RESULTATLISTA. i Landskrona Idrottshall. 16 januari

RESULTATLISTA. i Landskrona Idrottshall. 16 januari RESULTATLISTA i Landskrona Idrottshall 16 januari 2015-06-07 LÖRDAGEN DEN 16 JANUARI Lopp nr: 103 Klass: F 11 Sträcka: 250 1 Alice Goldstrand LRK 00:57,5 2 Alexandra Kirk-Johansson ÖSS 01:04,9 3 Fanny

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Skånes Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Skånes Volleybollförbund VERKSAMHET 2015... 3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 4 TÄVLINGSVERKSAMHET... 5 SISU-UTBILDNING...

Läs mer

Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan

Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan Västergötlands Skidförbunds & Kommittéernas Verksamhetsplan 2017/2018 VÄSTERGÖTLANDS SKIDFÖRBUNDS sättningar och verksamhetsinriktningar för Styrelsen och Kommittéerna 2017-2018 Styrelsen Grunden för

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017

VERKSAMHETSPLAN 2017 VERKSAMHETSPLAN 2017 PISTOLSEKTIONEN Svenskt pistolskytte mot världsklass 2020 Svenska Skyttesportförbundet Swedish Shooting Sport Federation www.skyttesport.se Pistolsektionens verksamhetsplan 2017 -

Läs mer

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010

Hammarö GK Junior. Verksamhetsplan 2010 Hammarö GK Junior Verksamhetsplan 2010 Inledning Under 2009 hade vi på Hammarö GK 120 juniorer i träning med 27 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 4 gånger per vecka. Vi hade serielag för

Läs mer

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen.

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen. Alliansen Varbergs Boulehall Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014 kl. 17.00 i Boulodromen.se DAGORDNING: 1 Parentation 2 Mötets öppnande 3 Frågan om mötet kallats

Läs mer

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet!

Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Hur går det till att börja segla i Hjuviks Båtklubb? Information Segling är en fantastiskt rolig sport som passar hela familjen, man kan segla hela livet! Det finns en mängd jollar och båtar att välja

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2015-01-01-2015-12-31 Mälardalens distansryttarförening Enköping Uppland Organisationsnummer 802462-5397 1(5) Verksamhetsberättelse för

Läs mer

Svenska IF-båtförbundet Swedish IF-boat Association KALLELSE TILL SVENSKA IF-BÅTFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE

Svenska IF-båtförbundet Swedish IF-boat Association KALLELSE TILL SVENSKA IF-BÅTFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE KALLELSE TILL SVENSKA IF-BÅTFÖRBUNDETS ÅRSMÖTE Tid: Söndagen den 19 februari 2012 klockan 12:30 till 16.30 (cirka) Plats: Fridhemsgatan 16, in på gården, bostadsrättsföreningens samlingslokal Ring: Ragnar

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Medlemsbrev våren 2017

Medlemsbrev våren 2017 Medlemsbrev våren 2017 Föreningen Backamo Vänner kallelse till årsmöte 29 april Alla är hjärtligt välkomna till årsmötet, ingen föranmälan. Årsmöte 29 april Vi samlas i matsalen, byggnad 40. Programmet

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 1/

REGISTER: Sammanträde nr 1/ REGISTER: Sammanträde nr 1/2019-01-24 1 Mötets öppnande 2 Godkännande av dagordning 3 Justering av föregående protokoll (2018-11-15) 4 Inför Stångaspelen 2019 a) Avtal FGI/SIF/FS b) Sponsring 2019 c) Bilaga

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 2011 Inbjuder till 44:e årsmötet Måndag den 26 Mars 2012 Kl 19.00 Lokal: Malmfältens Folkhögskola Vi bjuder på fika Varmt välkomna! 2 DAGORDNING FÖR TORNETRÄSK FRITIDSFÖRENING 44:

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2015

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2015 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten 4. Informationsverksamhet 1. ORDFÖRANDEN

Läs mer

Föreningen Björndammens Masugn ÅRSREDOVISNING Föreningen Björndammens Masugn

Föreningen Björndammens Masugn ÅRSREDOVISNING Föreningen Björndammens Masugn Föreningen Björndammens Masugn ÅRSREDOVISNING 2018 Föreningen Björndammens Masugn VERKSAMHETSBERÄTTELSE Organisations nr. 802473-4959. Föreningen bildades 18 maj 2013 för att vårda och synliggöra historia,

Läs mer

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2009/2010

Luleå Allmänna Konståkningsförening. Verksamhetsberättelse Säsongen 2009/2010 Luleå Allmänna Konståkningsförening Verksamhetsberättelse Säsongen 2009/2010 Föreningsverksamhet Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Adjungerade ledamöter Revisorer Ordinarie

Läs mer

Kallelse till årsmöte för

Kallelse till årsmöte för Kallelse till årsmöte för Tid och plats: 2015-02- 03, klockan 18.00 Närke Kultur Bryggeri (på I3- området på Norr) Anmälan: Anmälan och eventuella motioner skall skriftligt skickas senast 2015-01- 27 via

Läs mer

Att planera och arrangera RODDSKOLA

Att planera och arrangera RODDSKOLA Att planera och arrangera RODDSKOLA Läser du detta är du på väg att göra en viktig insats för din förening och för rodden i Sverige, eftersom du troligen har tänkt att din förening ska genomföra en roddskola.

Läs mer

SVENSKA RODDFÖRBUNDET

SVENSKA RODDFÖRBUNDET version 3 SVENSKA RODDFÖRBUNDET inbjuder till ÖPPNA NORDISKA MÄSTERSKAP för SENIOR och JUNIOR samt NORDIC OPEN REGATTAN/FARSTARODDEN på sjön Magelungen i Farsta lördagen 29 och söndagen 30 juni 2013 Arrangeras

Läs mer