MAGASINET. I detta nummer av Uvasolmagasinet presenterar vi stolt 2008 års hetaste nyheter på solariemarknaden. Ny design NYA SOLARIER.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MAGASINET. I detta nummer av Uvasolmagasinet presenterar vi stolt 2008 års hetaste nyheter på solariemarknaden. Ny design NYA SOLARIER."

Transkript

1 MAGASINET I detta nummer av Uvasolmagasinet presenterar vi stolt 2008 års hetaste nyheter på solariemarknaden Ny design NYA SOLARIER Nya lösningar

2 Det du nu håller i dina händer är vårt nya Uvasolmagasin. Ett återkommande magasin som skall ge dig inspiration, lite nyheter och lite nyttigheter för dig som solar och tycker om solarium. Uvasolmagasinet är vår återkommande kundtidning som ger oss möjligheten att sprida information och nyheter till kunder och på samma gång erbjuda lite avkopplande läsning. Men allt som är bra kan alltid bli bättre och det är något vi verkligen vill ta fasta på är ett förändringens år, det kommer du som kund att märka. Det finns inget bättre sätt att informera dig på, än just ett trevligt magasin. Som du redan har märkt har Uvasol under senaste tiden genomgått en stor förändring. Ny logotyp, nytt utseende och nytt material, men framförallt vill vi presentera våra helt nya solariemodeller. Solmagasinet kommer att vara levande, nya kunder kommer att intervjuvas, råd och rön presenteras, det absolut senaste visas upp. Eftersom vi hela tiden vill bli bättre så vill vi gärna ha din åsikt om vårt magasin och vårt företag. Dina åsikter är guldvärda och kan hjälpa oss att bli bättre. Skickar oss ett mail, med dina tankar, ris eller ros, och vem vet? Din åsikt kommer kanske i nästa nummer. Uvasol AB Box 292, Linköping Telefon Fax info@uvasol.se Webb:

3 Uvasol presenterar! Prestige by Uvasol Prestige st 100 watt rör 48 st förstärkningsrör Prestige st 100 watt rör, 14 st förstärkningsrör, 3 st HP 400 watt Prestige st 100 watt rör 14 st förstärkningsrör, 4 st HP 250 watt

4 Det händer mycket inom solariebranschen, inte bara i Sverige, utan över hela Europa. Alla länder i Europa har nu bland annat liknande bestämmelser för solariers styrka och strålvärden som vi haft i Sverige under många år. Detta är en konsekvens av en sundare syn på solarium och ett djupare engagemang för skonsammare solning och förnuftig användning. Solarieanvändning skall vara hälsosamt och ge solaren vila, avkoppling och en frisk hudfärg. Trender Europas soltrend för ett sundare och förnuftigare solande Rönen om solningens positiva effekter för våra kroppar blir allt fler och skräckprogagandan som tidigare ensidigt fått spalt utrymme har börjat blandats med relevant fakta om fördelarna med förnuftig solning. Vi följer med intresse trenderna och vill vara en del av utvecklingen. Det är en av anledningarna till vår totala förändring mot en sundare och friskare känsla i allt vi gör och presenterar. Vi vill ge våra kunder ett format av reklam och exponering som verkligen syns och återspeglar vår företagsfilosofi. Attitude by Uvasol Stilstudie direkt från ritbordet. Vår utvecklingsavdelning arbetar för högtryck under 2007, med förädling och utveckling av solarier för den Europeiska marknaden. Näst på tur att gå från ritbordet till produktion är våra nya mellanklass solarium med namnet Attitude. Serien kommer att släppas på den Svenska marknaden i början av Attitude serien kommer att förändra synen på mellanklass solarium. Vi har inte sparat på vare sig prestanda eller komfort, det enda vi sparat på är priset. Allt går med en rasande hastighet så det är bara att hålla ögonen öppna. Your Attitude!!!

5 Vi syns på vägarna! Våra duktiga tekniker och säljare är nära nog alltid på väg till någon av våra underbara kunder Service Vår serviceorganisation består av kunniga servicetekniker som älskar sitt arbete och framförallt mötet med dig som kund. Via vårt väloljade servicemaskineri läggs ditt servicebesök in på våra rutter från Kiruna i norr till Ystad i söder. SOLARIUM PÅ VÄG UVASOL UVASOL Service och omtanke Vår service och försäljningspersonal älskar att besöka våra kunder och du blir snart bekant med dina solariekontakter. Oavsett om det gäller service, marknadsföring eller förändring av maskinparken är Uvasol din partner, med hjälp och omtanke för att din solarieverksamhet skall vara smidig och resultatgivande. Våra servicebilar besöker hela landet, levererar och utför service. Bilarna innehåller lager av förbrukningsdelar och vår personal avhjälper alltid problemen snabbt och enkelt. Flera av medarbetarna har varit med från start vilket borgar för lång erfarenhet och hög kompetens.

6 Powerdream Dynamic by Uvasol Dynamic 8.9 C 48st 180 watt 200 cm rör + 9 spagettirör Dynamic 9.2 S 48st 180 watt 200 cm rör + 21 spagettirör

7 Design Som du säkert märkt händer det mycket med Uvasol. Vi har tagit beslutet att förbereda oss för framtiden genom att byta skepnad på nära nog allt vi producerar och all företagsexponering. Detta är lite av vad du kan förvänta dig av Uvasol Ny webbmiljö Hela vår webbmiljö omarbetas för att bättre kunna exponera våra produkter och ge dig som kund en enklare kontaktkanal. Ny design Solarium är hälsa, friskhet och sunt liv. Det är just de egenskaperna vi vill förmedla till dig i färg och form. Ljusa bilder, enkelt formspråk och en genomtänkt design som passar alla. Nytt reklammaterial Under en tid framöver kommer du att verkligen se skillnaden, nya affischer, nytt PR-material. Med vårt exponeringsmaterial kan vi garantera att ditt företag kommer att synas Nya skyltlösningar Vi utökar vårt tidigare omfattande PR program med nya fräscha lösningar för bland annat butiksskyltning. Bilder i storformat för applicering på skyltfönster, etc. Ny logotyp Efter mer än 10 år med samma logotyp tycker vi att det är dags att etablera en helt ny grafisk profil. Den kommer att märkas inomhela vårt ny sortiment, från visitkort, till dekor på våra bilar.

8 Kundvård Det absolut viktigaste för oss är nöjda kunder. Vi vet att vi bara har er till låns och måste anstränga oss att uppfylla er förväntan. Alla som säljer och levererar solarium vill visa att just deras företag är det bästa för dig, vi går ett steg längre och garanterar att vi skapar en lösning som motsvarar din förväntan. Marknadens bästa garantier Våra produkter är kvalitétssäkrade vilket gör att vi kan lämna, inte mindre än 8 års elektronikgaranti. Solariets elektronik är oftast dyrt att reparera. Uvasol ger dig trygghet med marknadens längsta elektronikgaranti. GARANTI GARANTI KRETSKORTS GARANTI Produktgaranti 2 års produktgaranti är även det en självklarhet på alla våra produkter. Garantin omfattar allt utom rena förslitningsdelar. Vi kan med stolthet säga att vi ger våra kunder marknadens bästa garantipaket. Egen tillverkning ger dig trygghet Eftersom vi utvecklat och därefter tillverkar våra produkter är kompetensen alltid nära. Skulle du ha några frågor eller problem ring helt enkelt till ansvarig tekniker som då oftast kan avhjälpa ditt problem direkt. Solariejour Vi vet att frågor kan dyka upp när som helst och inte bara under kontorstid. Därför har våra tekniker solariejour under kvällar och helger, så du kan få hjälp oavsett när ditt problem uppstår.

9 Prestigeserien Skimmrande Swarovski Kristaller och pulserande dekorbelysning. Vi har inte sparat på krutet när vi konstruerade våra nya solariums effekter. Via solariets digitala ljusstyrningssystem ställs solariets dekorbelysning enkelt in till en publikdragande ljuseffekt. Stroboskopeffekter blandas med färgat ljus efter eget tycke och smak. Doft, microdusch och röstanvisning är några av funktionerna som gör Prestigeserien unik Refreshing Fragrance Doftfunktionen i vårt solarium ger solaren en frisk och behaglig doftupplevelse under solningen. Funktionen styrs med solariets ergonomiskt utformade manöverpanel. Sunmist Med ett enkelt tryck på solariets ergonomiskt utformade manöverpanel ger solariet sköna microduschar över den solande. En mycket behaglig och svalkande solupplevelse. Röstanvisningar Innan varje solning får solaren utförlig information om solariets inställningar och funktioner genom Voice Directiv vilket är solariets förinspelade speakerröst. Speakerrösten hjälper enkelt den solande att hitta passande inställning av radiokanal, ljud, doft, microdusch, förstärkningsalternativ, fläktkapacitet och soltid. Solariet talar även om för solaren när solningen närmar sig sitt slut. På den ergonomiskt utformade manöverpanelen finns alla funktioner samlade. Panelen har även indikeringsdioder för funktion och drift.

10 Tunnelform Till skillnad från alla solarium på den Svenska marknaden är våra konsturerade med tunnelform. Tunnelformen ger en jämn solfärg runt hela kroppen, helt utan vita ränder längs sidorna. Rören är dessutom placerade på optimalt avstånd till solaren för högsta effekt och skonsam solning. EasyOpen Våra solarium är utrustade med en unik lås- och öppningsmekanism som ger smidig access till både solarietsrör och elektronikdelar. Med EasyOpen, öppnas solariets liggskivor med en hand. High Fidelty Solariet kraftfulla högtalarpaket med riktad ljudbild och subwoofer ger kvalitativt lyssnande under solningen. Solariet har inbyggd radiotuner och Mp3 uttag för inkoppling av egen ljudkälla. Voicedirective Solariet speakerröst informerar dig om solariets funktion och inställningar på mycket lättfattligt och trevligt sätt. Solariet talar även om för solaren när solningen närmar sig sitt slut, DDTC Dual Digital Temp Control är en helt unik reglersystem som vi är ensamma om i branschen. DDTC, känner av solariets temperatur separat i över- och underdel, vilket reglerar solariets ventilationssystem och ger optimal arbetstemperatur för solarierören. Detta gör att rören kan ge högsta effekt och ha avsevärt längre livslängd.

11 ErgoLift Vår unika konstruktion helt utan gasdämpare och synlig mekanism arbetar med motstånd och rörlighet för flexibel höj och sänkning av överdel utan lägen. ErgoLift har extremt lång livslängd och högsta säkerhet med kraftfulla kedjekonstruktion. Sveriges i särklass största solarium Inte mindre än 95 högeffektsrör ger den solande högsta tillåtna effekt. Prestige är det absolut största och mest generösa solariet på den Svenska marknaden. Pulserande dekorbelysning. Via solariets digitala ljusstyrningssystem ställs solariets dekorbelysning enkelt in till en publikdragande ljuseffekt. Fragrance Doftfunktionen i vårt solarium ger solaren en frisk och behaglig doftupplevelse under solningen. Funktionen styrs med solariets ergonomiskt utförande manöverpanel. Sunmist Med ett enkelt tryck på solariets ergonomiskt utformade manöverpanel ger solariet sköna microduschar över den solande. En mycket behaglig och svalkande solupplevelse.

12 Tunnelform Formen är effektavgörande - Uvasols solarium ger alltid garanterat solresultat Solar du i ett Uvasol solarium slipper du vita ränder Att få vita ränder längs sidorna vid solning var ett problem under 80 talet och är fortfarande ett problem med vissa solariemodeller som har fläktar och manöverpaneler som hindrar soleffekten. Vi tillverkar idag Sveriges i särklass största solarieserie som ger absolut bästa effekt. Ett stort problem med andra solariemodeller är ofta att solarierören placeras för långt ifrån solaren i en alltför kupad överdel. Detta ger klart sämre effekt. Öppna sidor Ingen soleffekt För hög överdel Dålig soleffekt VI tycker att man skall få färg runt om hela kroppen när man solar. Därför har alla våra solariemodeller en unik konstruktion som ger solaren effekt och vacker färg runt om. Med generösa liggytor och kupade liggskivor passar våra solarium alla, stor som liten. Våra solarium ger alltid optimalt avstånd mellan solaren och solarierören, vilket ger bästa effekt. I Uvasols solarium är rören placerade på optimalt avstånd till solaren för högsta effekt och skonsam solning.

13 Glöm krånglande dämpare och tunga överdelar med vår unika konstruktion Livstids garanti Vi har helt eliminerat gasdämpare och synliga delar i vår helt unika lyft konstruktion för våra solarium. Överdelen regleras med drag och motstånd teknik med kraftiga kedjor vilket ger en oslagbar säkerhet och mycket lång livslängd, livstidsgaranti Alla vet att solarium med gasdämpare har sina brister och kan ge solaren obehag med för tunga överdelar eller för kraftiga dämpare. ErgoLift Reglerar solariets överdel helt steglöst och utan synliga delar Vi för utvecklingen framåt och kan som det enda företaget i Sverige presentera ErgoLift, en helt överlägsen och modern konstruktion för smidig solariemanövrering. Samtliga solarium i Prestige- och Attitudeserien är utrustade med ErgoLift. EasyOpen Med EasyOpen funktionen öppnar man enkelt solariets liggskiva för smidiga rörbyten. Lyftes dessutom reflektorplåten har man full access till solariets elektronik. Vrid insticksverktyget och vips kan du med en hand lyfta och öppna liggskivan för rörbyte. Liggskivan är monterade i en kraftig aluminiumram som ställs upp i önskat läge för snabb kontroll, byte eller rengöring av solarierören. Huvuddelen av solariets elektronik är samlad i solariets underdel. EasyOpen kostruktionen ger även smidigt access till dessa komponenter. Man lyfter helt enkelt upp både liggskivan och reflektordelen i samma moment och får på så sätt möjlighet att enkelt utgöra service, rengöring eller felsökning.

14 High quality Medium format Full power Attitude by Uvasol Inom kort presenterar vi den hetaste mellanklass nyheten någonsin -Attitude serien- Attitude st 100 watt rör 27 st förstärkningsrör Attitude st 100 watt rör 2 st HP 400 watt 6 st förstärkningsrör Attitude st 100 watt rör 3 st HP 250 watt

15 År 2008, ett år fullt av nyheter Inte nog med vår totala förändring av företagets utseende i text och bild och att vi presenterar vi fem helt nya solariemodeller. Vi fortsätter utvecklingen! Under 2008 kommer vi presentera ännu fler nyheter, unika lösningar och kreativa idéer. Det enda som kommer vara sig likt är vår erkänt goda service och omfattande kundvård. Vår serie av mellanklass solarium Attitude går under året i produktion och kommer att presenteras ingående i följande nummer av Uvasol Magasinet. Vi kommer under året lägga mycket stora resurser på vårt PR-material som är ett reklamstöd för våra kunder. Nya dekorlösningar bland annat i form av fönsterdekor, inomhus- och utomhus exponering. Utveckling Vi pratar med Nisse Heurlén, Uvasols produktionschef Hur började du i solariebranschen? Solariebranschen kom jag in i -99, då jag började arbeta som resande servicetekniker. Ett passande jobb för mej då jag har ett stort intresse för teknik och el, vilket ett solarie ju är uppbyggt av. Under mina år som resande blev mina uppgifter mera att vara med och utveckla utrustningen runt omkring solarierna, typ styrsystem och automater. Men du jobbar nu som produktionsansvarig? Efter fem år tog jag steget att sätta mej på kontoret (sitta förresten, sprang runt en hel del) för att ta hand om den tekniska delen gentemot företagets kunder och leverantörer. Du jobbade tidigare på ett annat solarieföretag och är nu en resurs inom Uvasol, vad är ditt ansvarsområde? Till Uvasol kom jag våren -07 och har ansvar för produktionen av solarierna i gott samarbete med företagets medarbetare. Arbetsuppgiften är komplex och innefattar allt från att beställa material till att montera ihop solarierna. Jag är med och utvecklar de nya solarierna. Ett mycket intressant arbete. En hel del tekniska och elektriska "prylar" som ska funka ihop. High Presure Lamps vara eller icke vara, är en smaksak High Presure Lamp eller HP-lampor som de brukar kallas är en populär ansiktsförstärkning i moderna solarium inte minst på den Europeiska marknaden. I många länder är det uteslutande HP-lampor i solarierna. I Sverige finns det två läger. De som gillar HP-lampor och dom som föredrar sk. spagettirör som förstärkning. I utveckling av våra nya modellserier har vi tagit fasta på valmöjligheterna. Vi har helt enkelt utvecklat solariemodeller med olika förstärkningsalternativ. När du väljer ett Uvasol solarium kan du vara säker på att du väljer kvalité detta gäller inte minst HP-lampenheterna. Det välkända och mycket välrenomérade Tyska företaget Heraeus har varit med i utveckling av våra nya solariemodeller och är vår leverantör av HP- enheten vilket borgar för högsta kvalité och säkerhet. HP-lampornas strålning regleras av de filter som sitter i enheter och kan skilja i färg och utseende. Det finns HP-lampor som ger ett vitt, blått eller rött sken utan att för den skull ge olika effekt. HP-lampan ger större mängd värme än t.ex. solarierör vilket ställer höga krav på ventilation. Vi har tagit alla parametrar i beräkningen och konstruktionen av våra nya solarieserier och kan påstå att oavsett vad du väljer som förstärkningsalternativ, så har du valt rätt. Läs mer om våra solarium med HP alternativ i nästa nummer av Uvasol Magasinet

16 UVASOL PRESENTERAR Dynamic SUNCABIN Häftigare, fetare, effektivare, Dynamic Dynamic 8.9 C 48st 180 watt 200 cm rör + 9 spagettirör Dynamic 9.2 S 48st 180 watt 200 cm rör + 21 spagettirör

17 Klaga mera De kan löna sig att klaga! Din åsikt hjälper oss att bli bättre. Vinnare Carpe Diem i Strängnäs Vinnare Solharmoni i Katrineholm Vinnare Solharmoni i Katrineholm Vann priset för att Lena och Hasse gjorde oss uppmärksamma på att vi kunde vara bättre på att informera om våra rörpriser, programmeringsmöjligheter i våra myntboxar och inte minst att informera om att man behöver anmäla sin solarieverksamhet till Miljökontoret i sin stad. Tack för er ovärderliga hjälp och ha en trevlig Vinn resa. en solresa! Vi älskar klagomål! Inget är så bra att det inte kan bli bättre, vi vill hela tiden bli bättre. Därför älskar vi klagomål som gör oss uppmärksamma på något som är fel eller kunde göras bättre. Stort eller smått, alla dina åsikter hjälper oss att bli bättre. Ring chefen om du inte är nöjd Vår VD vill veta hur vi sköter oss och telefonen är alltid öppen för ditt omdöme av vårt arbete, ris eller ros säg din mening! Klaga mera tävling Varje år utser vi årets bästa klagomål som vinner en resa! Klagomål ger oss tips och råd på hur vi hela tiden kan bli bättre både som tillverkare och leverantör. Klagomål skall därför belönas! Vinnare av tävlingen 2005: Carpe Diem Gym i Strängnäs Vinnare av tävlingen 2006: Solharmoni i Katrineholm

18 Nya affischer Nya dekorlösningar Nya vepor Nya banderoller Nya annonser Public relations 2008

19 Östra Finans Alla bra affärer kräver bra finansiering. Oavsett hur du planerar att finansiera din solarieaffär är vi din bästa partner. Vi kan finansiering. Vi samarbetar med landets ledande finansbolag inom företag till företagssektorn och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för alla typer av finansupplägg. Vi har dessutom ett delägt finansbolag som enbart sysslar med solariefinansiering. Vi kan genom detta erbjuda mycket kreativa lösningar vid sidan om de etablerade finansformerna, hyra, leasing och avbetalningsköp. Leasing är den vanligaste finansformen, då kunden förvärvar solarieutrustningen genom en fast månadssumma och ett restvärde som löses efter avtalstiden. Hyra är en finansform där kunden inte vill äga utrustningen och som ger kunden möjlighet att byta ut sin utrustning under avtalstiden och även påverka månadskostnaden. Solariebranschen är nog den bransch som kan erbjuda flest antal finansalternativ. Det är inte ovanligt med upplägg med namn som time pay rörlig avbetalning intäktsdelning det alla har gemensamt är att de är anpassade finanslösningar som ger kunden den bästa lösningen för sin situation. Vi sätter en ära i att lösa även de mest komplicerade finansproblemen och vi kan med stolthet säga att: -När kunden har bestämt sig för att skaffa solarium, löser vi alltid finansieringen. -Jag heter Claes och är en av säljarna på Uvasol -Under mitt första år på Uvasol har jag fått möjligheten att träffa massor av trevliga solariekunder över hela landet och det är det absolut bästa med mitt arbete. -Att få hjälpa till och hitta en passande lösning för varje kund är otroligt stimulerande. -Innan jag började på Uvasol har jag arbetat med försäljning inom olika branscher t.ex. inom vitvaru branschen (Elektrolux), tandvårdsprodukter (3M), hårvårdsprodukter (Tigi) m.m. Men jag har aldrig trivts så bra, haft så mycket att göra, haft så mycket kundkontakter som nu på Uvasol. När jag började på Uvasol trodde jag det skulle vara svårt att sälja solarier, men efter ett års erfarenhet tycker jag precis tvärtom. -Säljarbetet innebär besök och affärer via allt från offentliga upphandlingar till att förhandla med ägaren av det lilla gymmet, vilket betyder att inget kundbesök är det andra likt.

20 B Uvasol presenterar! Prestige by Uvasol Prestige st 100 watt rör 48 st förstärkningsrör Prestige st 100 watt rör 14 st förstärkningsrör, 4 st HP 250 watt Prestige st 100 watt rör, 14 st förstärkningsrör, 3 st HP 400 watt

MAGASINET SOLARIERNYHETER. Från Uvasol. Det senaste inom branschen

MAGASINET SOLARIERNYHETER. Från Uvasol. Det senaste inom branschen MAGASINET Nya reklamlösningar Vitalizer Longliferör - en nyhet på marknaden Repotage från solariekunder Tanny Maxx senaste solkrämer Det senaste inom branschen SOLARIERNYHETER Från Uvasol Dags för vårt

Läs mer

[Sveriges Största Solarium] [Ring företagets chef!] [Smartare mynt- och kortboxar] MAGASINET

[Sveriges Största Solarium] [Ring företagets chef!] [Smartare mynt- och kortboxar] MAGASINET [Sveriges Största Solarium] [Ring företagets chef!] [Smartare mynt- och kortboxar] U V A S O L Årgång 10 2005/1 MAGASINET SOLARIEKUNDER BJUDS TILL EUROPAS STÖRSTA SKÖNHETSMÄSSA I ITALIEN! AERO FITNESS

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt RECVENT+ Ventilation och värme Tryggt, Säkert och Enkelt REC i korthet REC Indovent AB grundades 1954 och är verksamma inom affärsområdena Ventilation & Energi och Industriprodukter. Huvudkontoret finns

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKYLTAR ALUMINIUM AKRYL ROS PLAST FRIGOLIT BILDEKOR DEKAL BANDEROLLER ROLLUPS MÄSSM VEPOR DEKALER TAPETER FÖNST D SKYLTAR BEACHFLAGS FLAGGOR REFLEX VÄGGDEKOR DEKALER BA

Läs mer

Nyckeln till en inspirerande och lönsam butik!

Nyckeln till en inspirerande och lönsam butik! Nyckeln till en inspirerande och lönsam butik! DET SOM ÄR RIKTIGT BRA ÄR ALLTID UNIKT! Som professionell handlare vet du hur viktig din butik är. Vilken känsla man ska få när man kommer in, hur man exponerar

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? Sida 1/5 BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du bäst väljer produktionsbolag Hur du bedömer ett bolags kompetens Hur du undviker att bli lurad

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

BESTÄLL NU BÖRJA BETALA OM TRE MÅNADER

BESTÄLL NU BÖRJA BETALA OM TRE MÅNADER TOP OF THE LINE LUXURA X7 38 Bling Edition är toppmodellen från Solana det absolut mest exklusiva solariet på marknaden. 38 rör 160 W, 3 HPA-lampor Innehåller vinter erbjudanden från Solana. Värde totalt

Läs mer

Frösundas fototävling.

Frösundas fototävling. > VD har ordet: Ett viktigt steg mot ett kundfokuserat Frösunda > Välkommen Mjölby! > Från personlig assistent till verksamhetschef Det här fotot av Maria Wahlgren är en av tre vinnare i Frösundas fototävling.

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Den kompletta lösningen för komfortabelt inneklimat. Bensinstationer

Den kompletta lösningen för komfortabelt inneklimat. Bensinstationer Den kompletta lösningen för komfortabelt inneklimat Bensinstationer Frico har den kompletta lösningen för komfortabelt inneklimat på bensinstationen, vilken omfattar såväl butiksytor och tvätthall som

Läs mer

Senaste infratekniken

Senaste infratekniken Senaste infratekniken Unna dig stimulerande och hälsosam infraröd värme Pure Infra-kabinen ger dig trygg värme via den senaste infratekniken. Självklart innebär detta de lägsta nivåerna av elektromagnetisk

Läs mer

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt!

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! NYHETER HÖSTEN 2011 Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! FÖRETAGET Catell grundades 2009 och är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm.

Läs mer

TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN

TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN Ett nyckelfärdigt koncept Det stora praktiska arbetet som det innebär att skapa en egen solstudio har hindrat många duktiga människor från att våga

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? Sida 1/7 BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du sparar halva reklamfilmskostnaden Vad det är som kostar i en film Vad du måste berätta

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Petra Engström Stockholm Business region Maj 2007

Petra Engström Stockholm Business region Maj 2007 FÖR VEM DESIGNAR DU? Petra Engström Stockholm Business region Maj 2007 EN PRODUKTS URSPRUNG Vad ger en produkt existensberättigande? Är det tillgång och efterfrågan? Eller är det så att åtrå, längtan,

Läs mer

Bidrag till tävlingen Bästa vara

Bidrag till tävlingen Bästa vara Haganässkolan, Älmhult Erik Nilsson tel. 070-574 97 18 Vår affärsidé: Att skapa snyggt designade kökstillbehör där funktion och kvalité står i centrum. Bidrag till tävlingen Bästa vara Bakgrund ES Design

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Handdukstorkar www.wosab.se

Handdukstorkar www.wosab.se Torkar och värmer Handdukstorkar www.wosab.se Linear Den elektriska handdukstorken Linear fi nns i 2 storlekar 300W och 600W. Handdukstorken Är försedd med en elektronisk termostat som dimmar temperaturen

Läs mer

furniture in time presented by Hans K

furniture in time presented by Hans K furniture in time presented by Hans K Rötter från Hyssna - från Hyssna till ett framgångsrikt internationellt möbelproducerande designföretag För den som är intresserad av möbler väcker namnet Hyssna direkt

Läs mer

Ta vara på tiden, du är snabbt "för gammal" för att inte behöva ta ansvar.

Ta vara på tiden, du är snabbt för gammal för att inte behöva ta ansvar. Några ord till min Tips och råd från IHL1A, 16 januari 2015 Lev livet medan du kan Tänk ej för mycket på framtiden, ej heller på det förflutna Var snäll mot dem som är snälla mot dig; det lönar sig. Gör

Läs mer

Att marknadsföra bibliotekens tjänster

Att marknadsföra bibliotekens tjänster Att marknadsföra bibliotekens tjänster Innan ni påbörjar planeringen av olika marknadsföringsaktiviteter så bör ni fundera igenom några grundläggande saker: resurser som ni har att tillgå, era viktigaste

Läs mer

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte?

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte? 20 vanliga avslutstekniker att använda för att öka din försäljning Du kanske blir förvirrad när du läser det här, men det är alldeles för många säljare som tror och hoppas, att bara för att de kan allt

Läs mer

Konceptet har ett namn: RECVENT, och vid eventuella tillval utöver ventilation RECVENT+.

Konceptet har ett namn: RECVENT, och vid eventuella tillval utöver ventilation RECVENT+. www.recvent.se Tryggt, Säkert och Enkelt Kanske är detta synonymt med vad ert företag och era hus står för. Genom samarbetet med REC kan ni leverera ett komplett paket med miljövänlig ventilation + värme/varmvatten

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat ELSTOLPE Alfa & Beta KAJCENTRAL Omega Kraft Ljus Klimat El-Björn AB Med över 50 års erfarenhet inom tillfällig el är El-Björn den ledande tillverkaren/leverantören av elcentraler och utrustning för tillfälliga

Läs mer

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving.

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving. Trendimport AB Showroom: yssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 68 50 Mail: kontakt@investliving.se Med reservation för tryckfel och konstruktionsändringar som vi ej kan råda över. Vid

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Målbild för medarbetarskap. Vi skapar välfärd. för mölndalsborna. Vi vet när vi gör ett bra jobb. Vi omprövar och utvecklas

Målbild för medarbetarskap. Vi skapar välfärd. för mölndalsborna. Vi vet när vi gör ett bra jobb. Vi omprövar och utvecklas Vi skapar välfärd Målbild för medarbetarskap för malsborna Vi vet när vi gör ett bra jobb Vi omprövar och utvecklas å här vill vi ha det i M Visst är du en bra medarbetare! Men man kan alltid utvecklas,

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

RER IATO D A R EL N PA

RER IATO D A R EL N PA PANELRADIATORER 132502871 2547543453 85340028 NUMERÄR STYRKA Vi är nummer 1 i vår bransch eftersom vi tror och fokuserar på hårda, rationella fakta. Det krävs 100 % engagemang för att klara av att leverera

Läs mer

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt vad vi gör Reklamateljen - Nybod Tel: 08-82 55 77 - Fax: 08-514 9 -logo/reklamateljen är registrer vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt Originalateljé Med vår egen original- och layoutateljé

Läs mer

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB

Det handlar om dig. Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Att jobba på Sto Det handlar om dig Björn Täljsten vd, Sto Scandinavia AB Som medarbetare på Sto är det i grunden dig och dina kollegor det handlar om. Utan att förringa vår fina produktportfölj, är det

Läs mer

5 tips för en mer harmonisk arbetsdag

5 tips för en mer harmonisk arbetsdag 5 tips för en mer harmonisk arbetsdag Innehållsförteckning Förord...4 Steg 1...6 Börja varje vecka med en tydlig plan...6 Steg 2...8 Skriv upp allt du ska göra på ett ställe...8 Steg 3...10 Lär dig att

Läs mer

Utställarpaket Microsoft TechDays

Utställarpaket Microsoft TechDays Utställarpaket Microsoft TechDays Örebro 23-24 mars 2010 TechDays 2009 blev en stor succé. Med nästan 1300 deltagare - två dagar fyllda av 97 sessioner, över 100 experter, mötesplatser, utställningar och

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

80Nordic++ - marknadens kraftigaste solcellsdrivna åtelbelysning!

80Nordic++ - marknadens kraftigaste solcellsdrivna åtelbelysning! 80Nordic++ - marknadens kraftigaste solcellsdrivna åtelbelysning! Sedan februari 2009 är det lagligt att använda fast belysning på vildsvinsåtlar i Sverige. Därför har vi utvecklat en egen solcellsdriven

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

GUIDEN TILL LYCKAD TRADE I ASIEN

GUIDEN TILL LYCKAD TRADE I ASIEN GUIDEN TILL LYCKAD TRADE I ASIEN Din agent i Asien Det kan vara svårt att göra smarta affärer i en världsdel du inte själv är verksam i. Därför har du allt att vinna på att samarbeta med en agent som förstår

Läs mer

Julens gåvor 2014. Tel 020-55 44 20. www.fruktbudet.se

Julens gåvor 2014. Tel 020-55 44 20. www.fruktbudet.se Julens gåvor 2014 Tel 020-55 44 20 www.fruktbudet.se BESTÄLL IDAG OCH SLIPP ALL STRESS, VI LEVERERAR FINA GÅVOR TILL RÄTT ADRESS Tro det eller ej, men det har blivit dags att beställa julens gåvor! Här

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Följ med på en spännande resa!

Följ med på en spännande resa! Följ med på en spännande resa! » Idag är vi en av Sveriges största teknikkonsulter inom el- och säkerhetsområdet. En utveckling som inte hade varit möjlig utan våra engagerade och kompetenta medarbetare.

Läs mer

FRÅN WEBBYRÅ TILL SÅ MYCKET MER

FRÅN WEBBYRÅ TILL SÅ MYCKET MER KOMMUNIKATIONSBYRÅ Nu närmar vi oss årets sista veckor och jag ser tillbaka på ett händelserikt 2013. I mitt nyhetsbrev har jag valt ut några av de fina uppdrag och spännande milstolpar som varit under

Läs mer

IVT 633. Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare

IVT 633. Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare IVT 633 Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare Komplett värmepump för värme, varmvatten, ventilation och IVT 633 är den nya generationens värmepump. Den är utvecklad för att motsvara moderna

Läs mer

Alcro Spray. Allt du behöver. Och behöver veta. Om sprutmålning.

Alcro Spray. Allt du behöver. Och behöver veta. Om sprutmålning. Alcro Spray. Allt du behöver. Och behöver veta. Om sprutmålning. Alcro Färg 120 86 Stockholm telefon 08-775 62 00 info@alcro.se www.alcro.se Art nr 139 475 Oktober 2011 Vi gjorde en film. Ett möte mellan

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

TÖI ROLLSPEL E 006 1 (6) Arbetsmarknadstolkning

TÖI ROLLSPEL E 006 1 (6) Arbetsmarknadstolkning ÖI ROLLSPEL E 006 1 (6) Arbetsmarknadstolkning Ordlista arbetslöshetskassa kassakort montera reparera preliminärt gatubelysning övertid projekt gatukontoret fackman installation armatur arbetsmoment högspänning

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer

LÅT DIG INSPIRERAS AV INREDNING FRÅN LAND OCH HAV

LÅT DIG INSPIRERAS AV INREDNING FRÅN LAND OCH HAV LÅT DIG INSPIRERAS AV INREDNING FRÅN LAND OCH HAV MARINA MILJÖER Alla sinnen stimuleras i en miljö där naturen är närvarande. Luften blir bättre och stressen minskar. Det är därför vi på Akvarieleasing

Läs mer

Välkommen till spännringarnas fantastiska värld. Information om Rosengrens spännringar och de möjligheter vi skapar för våra användare.

Välkommen till spännringarnas fantastiska värld. Information om Rosengrens spännringar och de möjligheter vi skapar för våra användare. Välkommen till spännringarnas fantastiska värld. Information om Rosengrens spännringar och de möjligheter vi skapar för våra användare. Den geniala idén! Förslutning av fat för vår kund Crown Pakkus OY

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle EMPOWERING YOUR BUSINESS Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle www.toyota-forklifts.se HYRESLÖSNINGAR Rätt truck för rätt tillfälle Olika situationer kräver olika lösningar. Vilken truck passar

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Låt kunderna göra jobbet!

Låt kunderna göra jobbet! Låt kunderna göra jobbet! Innehållsförteckning Inledning...4 Vad är referensprogrammet?...6 250 gånger 250-regeln...8 ABC-listan...10 Ha mig i åtanke...12 Bevara kontakten!...14 - Årsplan för utskick...16

Läs mer

ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER. Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten

ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER. Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten ECODAN LUFT/VATTEN INVERTER Ny revolutionerande teknik och ett komplett system för värme/varmvatten Ny effektiv och miljövänlig teknik sänker dina kostnader Ecodan ett komplett system I uteluften finns

Läs mer

Välkommen till Conlego Elektronik AB

Välkommen till Conlego Elektronik AB Välkommen till Conlego Elektronik AB Om Conlego Startades 1983 av Markku Penttilä 45 anställda 2011, Oms 46 MSEK 2010, Mannerheim Industrier förvärvar Conlego. Joakim Norlén, VD Yta 2 300m 2 Vi är din

Läs mer

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen INSAMLINGSGUIDE Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen 13 Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi - en framtid där diabetes kan botas och

Läs mer

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil TRYCK OCH PROFILPRODUKTER VI HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT SYNAS Många av kontorets produkter har utvecklats till unika bärare av ditt varumärke. Det är alltid bra att synas

Läs mer

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS POSTNR ORT TELEFON MOBIL DATUM E-POST Vedums köksprocess steg för

Läs mer

PROCESSBESKRIVNING BYALAG. Hur det fungerar det när ni har bestämt er för fibernät

PROCESSBESKRIVNING BYALAG. Hur det fungerar det när ni har bestämt er för fibernät PROCESSBESKRIVNING BYALAG Hur det fungerar det när ni har bestämt er för fibernät Bredband i hela Sverige Målet för bredbandspolitiken är att Sverige ska ha bredband i världsklass. För att kunna realisera

Läs mer

Tradition och kontinuitet har alltid varit viktigt för Göteborgs Tvätt. Numera drivs företaget av två generationer Jaldin sida vid sida, Kristofer

Tradition och kontinuitet har alltid varit viktigt för Göteborgs Tvätt. Numera drivs företaget av två generationer Jaldin sida vid sida, Kristofer MER ÄN BARA TVÄTT Tradition och kontinuitet har alltid varit viktigt för Göteborgs Tvätt. Numera drivs företaget av två generationer Jaldin sida vid sida, Kristofer och Lennart. Det bästa av två världar

Läs mer

E&M Motivation and Solutions AB, emma@emsolutions.se, tel: 0733794133, www.emsolutions.se

E&M Motivation and Solutions AB, emma@emsolutions.se, tel: 0733794133, www.emsolutions.se and n o i t otiva, M E&M ions AB lutions o t, Solu a@ems 794133 emm el: 0733 ions.se t t.se,.emsolu www Kommunk ationens möjlighete r och hinde r E& M Motivatio n and Solut ions AB Detta är berättelsen

Läs mer

Säljande kommunikation

Säljande kommunikation Säljande kommunikation 1. Konsten att vara tydlig 2. Konsten att lyssna 3. Konsten att hantera invändningar 4. Kontaktmatematik Copyright EQP Business School AB 1 Copyright EQP Business School AB. Denna

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR

VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR VÄRLDSLEDANDE AVFUKTARE MED UNIKA FÖRDELAR ENERGIEFFEKTIVA ES-FAMILJEN MED EXTRA MYCKET IQ 1 ES-FAMILJEN ÄR DEN MEST INTELLIGENTA, FLEXIBLA, KOMPAKTA OCH ENERGISNÅLA PRODUKTLINJE VI HAR TAGIT FRAM. SAMTIDIGT

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

J u s t a d d w a t e r...

J u s t a d d w a t e r... Just add water... Malmstens företaget med vattenvana Simhallen en plats för motion, välbefinnande och gemensamma aktiviteter. Vår målsättning på Malmstens är att hjälpa våra kunder att skapa vackra, lönsamma

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

Hej! Vad kul att du är intresserad av oss!

Hej! Vad kul att du är intresserad av oss! Hej! Vad kul att du är intresserad av oss! Att jobba hos oss Som försäljare på Qall arbetar du med att ringa nya och befintliga kunder. Den första tiden, under utbildningen, är det främst nykundsbearbetning

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR MARKNADSLEDANDE I BRANSCHEN Amiga AB grundades i augusti 2000 och är idag en av Sveriges ledande el- och VVS-grossister för proffsoch konsumentfackhandeln. Verksamheten

Läs mer

50 kr till laget/klassen per såld produkt!

50 kr till laget/klassen per såld produkt! plats för din förenings logotype produkter 2015-2016 Jag som säljer heter:... ledbelysning övriga ledprodukter batterier 50 kr till laget/klassen per såld produkt! Ditt köp förverkligar drömmar! innehåll

Läs mer

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com

EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015. www.ekobyggmassan.com EXPO XTRA MARKNADSFÖRINGSYTOR OCH REKLAMPLATSER PÅ KISTAMÄSSAN EKOBYGG 30 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2015 KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA 20 15 På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa möjliga

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Småföretagstempen. Ta snabbtempen på dig och ditt företag!

Småföretagstempen. Ta snabbtempen på dig och ditt företag! Småföretagstempen Ta snabbtempen på dig och ditt företag! Resultatet blir ett snapshot som hjälper dig att se om du behöver förändra eller förstärka delar av ditt företagande. Så här gör du: 1. Läs igenom

Läs mer

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten.

Marina produkter. * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. Marina produkter * Nu ger vi 5 års garanti vid köp av nya produkter genom att enkelt gå in på vår hemsida och registrera sig och produkten. El-Björn AB El-Björn AB är Nordens ledande producent av elstolpar

Läs mer

Ringmuren och igelkotten gör ett lysande jobb. Nu kan du designa gotlänningarnas nya livräddare. Vinn 10 000 kr till klassen/ laget!

Ringmuren och igelkotten gör ett lysande jobb. Nu kan du designa gotlänningarnas nya livräddare. Vinn 10 000 kr till klassen/ laget! Ringmuren och igelkotten gör ett lysande jobb. Nu kan du designa gotlänningarnas nya livräddare Vinn 10 000 kr till klassen/ laget! Att synas, är att finnas 40 procent av alla trafikolyckor där gående

Läs mer

Kvinnor är våra favoriter

Kvinnor är våra favoriter Kvinnor är våra favoriter För oss på Bonnier Tidskrifter är skönhet ett av de viktigaste segmenten både innehållsmässigt i våra varumärken och gentemot våra annonsörer, läsare och besökare. Med våra varumärken

Läs mer

KAM-utbildning Key Account Management

KAM-utbildning Key Account Management KAM-utbildning Key Account Management Nercia Utbildning AB I Sverige finns ca 1600 utbildningsföretag med olika utbud av program och kurser, de flesta med ett redan färdigt upplägg som sedan anpassas efter

Läs mer

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath GOLIATH Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath Professionellt dagsljus dygnet runt. För stort, smått och allt däremellan Goliath När solen går

Läs mer

Lyckas med din fö rsa ljning

Lyckas med din fö rsa ljning Lyckas med din fö rsa ljning Försäljning kan se ut på många vis, men det finns en grundstomme i all försäljning som alla kan lära sig något av. Din inställning är viktig, så först av allt, en duktig säljare

Läs mer

Nu anlägger vi framtiden! 10 punkter om varför du och vi är så bra och om hur vi anlägger framtiden

Nu anlägger vi framtiden! 10 punkter om varför du och vi är så bra och om hur vi anlägger framtiden Nu anlägger vi framtiden! 10 punkter om varför du och vi är så bra och om hur vi anlägger framtiden PMS 286 Den här lilla skriften handlar om hur vi alla tillsammans ska vara med och göra SVEAB till det

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

Lämna in uppgifterna vartefter jag spar dem in en pärm för att kunna återkomma till dem. Glöm inte sidhuvud med namn och uppgiftens nummer/namn.

Lämna in uppgifterna vartefter jag spar dem in en pärm för att kunna återkomma till dem. Glöm inte sidhuvud med namn och uppgiftens nummer/namn. Ni kommer att få arbeta en och en. Vi kommer att jobba med detta på Affärsutveckling- och ledarskapskursen på måndag eftermiddag och varannan onsdag morgon. Jag kommer också ge er feedback på sådana uppgifter

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Sortimentsbroschyr Cascol trälim. Limning av trä och andra material

Sortimentsbroschyr Cascol trälim. Limning av trä och andra material Sortimentsbroschyr Cascol trälim Limning av trä och andra material Cascol trälim en ikon på marknaden 1953 lanserade Casco ett trälim som så småningom skulle bli det mest erkända trälimmet på marknaden.

Läs mer