Maxxum multicontroller SerieN Hk

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Maxxum multicontroller SerieN. 112-141 Hk"

Transkript

1 Maxxum multicontroller SerieN Hk

2 Full kontroll över verksamheten Dessa MAXXUM-modeller har en optimal utformning av förarmiljön med Multicontroller III monterad på förarstolens högra armstöd - traktorns alla nyckelfunktioner i din hand. 2 Hastighet och Multicontroller III Powershift tar bort all stress vid växelbyte under belastning medan Powershuttle fram-backväxeln ger perfekt manövrering - en enkel knapptryckning på Multicontroller III och du kan byta växel eller körriktning. Kraft för dem som kräver mer Du kommer att bli mer än nöjd med den imponerande kraft dessa Case IH common-rail dieselmotorer utvecklar. Med ett urval av 6 modeller från 112 till 141 hästkrafter finns det en MAXXUM traktor som tillfredsställer ditt behov av att få ut mer. Lönsam produktivitet med kombinationer Halvera antalet överfarter med både frontoch bakmonterade redskap. Beställ din nya MAXXUM med helt integrerad frontlyft och frontkraftuttag. Smidig på fältet - trygg på vägen Framaxelfjädring, hyttfjädring och svängningsdämpning i trepunktslyften samarbetar för att ge dig trygghet under transporter, bekvämlighet i förarstolen och full kontroll över traktorns rörelser vid körning med tunga burna redskap. Optimal dragkraft minimal packning Kombinationen av automatisk fyrhjulsdrift, diffspärr och slirningskontroll ger MAXXUM optimal dragkraft. Automatiskt kraftuttag, konstant varvtalskontroll av motorn och det idealiska vikt/effektförhållandet, garanterar effektivitet på hög nivå under alla förhållanden.

3 3 KONCEPTET Skaffa dig bästa överblick Förarhyttens sidor består av hela, obrutna glasrutor och hyttaket har ett öppningsbart takfönster som ger god sikt över upplyft last. Maximalt effektiv tid minimalt rutinunderhåll Dagligt underhåll genomförs snabbt och enkelt från marknivå. MAXXUM traktorer har långa serviceintervaller och original Case IH reservdelar finns alltid tillgängliga med kort varsel. CASE IH MAXXUM TA KONTROLL: FOKUS PÅ LÖNSAMHET Power by tradition Bevisad produktivitet och låga driftskostnader Oslagbar körupplevelse med Multicontroller III Kräv mer - uppnå mer Med de beprövade Case IH MAXXUM-traditionerna som bas och därtill försedda med nya nivåer av mångsidighet och prestandastyrning är Maxxum traktorerna designade för att göra ditt företag mera lönsamt. Med elektroniskt styrda motorer och avancerade Multicontroller III, har fokus satts på att minimera kostnaderna samtidigt som produktiviteten höjs. För dig som kräver mer uppnå mer med MAXXUM. Kraft med traditioner lönsamhet med MAXXUM. MAXXUM serien är utrustad med kraftfulla Case IH common-rail motorer med 112, 117, 121, 126, 132 och 141 hästkrafter. Alla modellerna är turboladdade, har intercooler och elektronisk motorstyrning. Som ett resultat av detta är bränsleförbrukningen och miljöpåverkan lägre än någonsin, helt enligt emissionskraven steg III. Bevisad produktivitet låga driftskostnader. MAXXUM-traktorerna har en mängd automatiska system för att kontrollera prestanda medan du håller fokus på ditt företagsresultat. Elektronisk effektstyrning ger upp till tjugosex extra hästkrafter vid kraftuttagsarbete, samtidigt som bränsleförbrukningen sänks. Motorvarvtalsstyrning håller motorvarvet konstant då det är viktigt med bibehållet kraftuttagsvarv oberoende av belastning, och dragkraftsstyrningen tar hand om inoch urkoppling av fyrhjulsdrift och diffspärrar. Rutinunderhåll utförs snabbt och enkelt och de förlängda serviceintervallerna på 600 timmar spar både tid och pengar. Multicontroller III mer än bara ett namn. Varför Multicontroller? Multicontroller III ger dig den mest logiska och mest lättanvända förarkontrollen i branschen. Alla traktorns nyckelfunktioner ligger i din hand, integrerade i en enda manöverspak. Du kan till och med programmera inställningar och sekvenser i kombination med den tydligt utformade displaypanelen som är integrerad i armstödet. Ingen inlärning är nödvändig sätt bara igång och jobba. Kräv mer uppnå mer. Du kräver mer; Case IH levererar. Mångsidighet ingår som standard, liksom CASE IH Surround Vision förarhytt, nu tillgänglig med hyttak i både standard och lågprofil versioner. MAXXUM traktorer ger imponerande kraft och ger dig total kontroll så att du kan fokusera på att uppnå mer på fältet, på vägen, runt gården, året runt. MAXXUM. Fokus på lönsamhet med CASE IH. Ett lyft för din verksamhet Integrera lastarreglaget i Multicontroller III armstödet och öka komforten vid lastning.

4 4 Power Management effektstyrning (boost) finns på samtliga Maxxum modeller och ger upp till 26 extra hästkrafter under specifika förutsättningar vid kraftuttagsarbeten och under transportkörning. Inställningen för konstant motorvarvtal ger konstant motor- och kraftuttagsvarvtal oberoende av belastning, för optimal bränsleekonomi. 600-timmars bytesintervaller för motorolja och filter spar både underhållstid och - kostnader. Godkänd för användning av bränsleblandningar med upp till 20 procent biodiesel (B20). Common-rail dieselteknologi och fyra ventiler per cylinder ger optimal prestanda och låga emissioner.

5 5 MOTOR KRAFT FÖR DEM SOM KRÄVER MER Kraftfulla Case IH common-rail motorer Perfekt vikt/effektförhållande Högpresterande fyr-/sex -cylinder, fyrventilsteknik Effektiv elektronisk motorstyrning Lugn och jämn gång i motorn Case IH har ett välgrundat gott rykte för stor kraft och MAXXUM traktorer har ett välgrundat gott rykte för hög prestanda. Lägg därtill allra senaste common-rail fyrventilsteknik och elektronisk motorstyrning och du får en high-tech allround modellserie som är konstruerad för att du ska tjäna pengar. Case IH:s strategi för din verksamhet: kraft med tradition, lönsamhet med MAXXUM. Lägre vikt - högre prestanda. En ny 132Hk fyrcylindrig modell, som med effektstyrning utvecklar hela 152Hk, kan nu levereras. Den erbjuder ansenliga fördelar jämfört med de tidigare 6-cylindriga modellerna tack vare reducerad längd och vikt. Överhuvudtaget är hela traktorns konstruktion mera kompakt vilket gör den mera manövrerbar och smidig. Lägre vikt betyder mindre packning av jord och gröda, och mer kraft tillgänglig när den behövs. Mindre belastning på miljön och på din plånbok. MAXXUM traktorer har common-rail teknologi med fyra ventiler per cylinder och elektronisk bränslestyrning. Common-rail bränslesystemet garanterar utomordentlig bränsleekonomi och lugn gång i motorn. Utsläppen är också låga (steg III godkänd). Denna investering är en tillgång både för din plånbok och för miljön. Styr mer effektivt. Power Management effektstyrning finns på alla MAXXUM traktorer och ger dig upp till tjugosex extra hästkrafter vid körning med kraftuttagsdrivna redskap och vid transporter. Samtidigt förbättrar det ytterligare det fördelaktiga vikt/effektförhållandet. Styrning av konstant motorvarv ger föraren möjlighet att programmera in ett motorvarv när kraftuttagsvarvtalet måste hållas konstant oberoende av belastningsgrad för att säkerställa att redskapen arbetar lugnt och ryckfritt. Ett urval av prestandapaket. Med högpresterande motorer i storlekar från 112 Hk till 141 Hk att välja bland finns det alltid en MAXXUM traktor skräddarsydd för dina behov. Dessa 4- och 6-cylindriga motorer erbjuder dig den prestanda som behövs för att hantera vad du än kräver av din traktor. Power Management effektstyrning. Levererar upp till 26 hästkrafter extra MAXXUM Hk 150 Hk varv/min

6 Powershuttle ger dig den ultimata manövreringen och den elektroniska joysticken, placerad i armstödet, ger dig bästa komfort och kontroll. 6 Fält-läge med automatisk växling i alla tre fältgrupperna tillåter transmissionen att växla upp och ner för att optimera produktiviteten vid ett givet motorvarvtal och tillåter föraren att helt koncentrera sig på redskapen. Transport-läge gör det möjligt att köra traktorn precis som en automatväxlad bil med upp till nio växlar upp eller ner.

7 7 TRANSMISSION OCH KRAFTUTTAG HASTIGHET OCH MULTICONTROLLER Automatväxlad semi Power Shift transmission 40 km/tim ekonomi Krypväxlar (endast 16 x 16 transmission utan 40 km/tim Ekonomi) Multicontroller III - Power Shift och Power Shuttle med knapptryckning Högeffektskraftuttag MAXXUM ger dig den grad av automatik du behöver för att växla upp ett steg i din verksamhet. Här finns ett urval av transmissioner för exakt den typ av arbete du specialiserat dig på. Vilka krav du än har så är transmissionstekniken och den optimerade ergonomin designade för att ge dig möjlighet att arbeta snabbare och mycket bekvämare. Växla upp ett steg med Power Shift och Power Shuttle. Styrningen av Power Shift är integrerad i Multicontroller III i höger armstöd, för att ge dig mjuk och smidig växling utan ansträngning. Power Shuttle finns också vid dina fingertoppar i Multicontroller III i form av en knapp, eller som en spak på rattkonsollen för att ge smidig hantering vid lastarkörning eller på vändtegen. Alltid i rätt läge. Den högst avancerade 17 x 16 transmissionen har Auto-fält och Auto-väg lägen för automatisk växling upp och ner genom växlarna för maximering av prestandan. För att höja förarkomforten ytterligare behöver du inte använda kopplingen för att köra igång från stillastående. Krypväxlar är också tillgängligt på 16 x 16 transmission (ej 40 km/tim ekonomi), med så låga hastigheter som 163 m/tim vid nominellt varvtal. 40 km/tim Ekonomi. Alla MAXXUM traktorerna har en 17:e växel för att ge möjlighet till lugn och bekväm körning på väg i upp till 40 km/tim med reducerat motorvarv. Ekonomi 40 km/tim transmissionen är konstruerad för att vid tyngre vägtransporter ge lägsta möjliga bränsleförbrukning. Kraftuttag. 540/540E/1000 varv/min är standardutrustning för kraftuttaget bak, som är integrerat i traktorns automatiksystem och har progressiv inkoppling för redskap med högt startmoment. Automatisk in- och urkoppling kontrolleras av trepunktslyftens rörelser. Externa manöverknappar, monterade på bakskärmarna, är standard för att höja förarkomforten ytterligare. Multicontroller III ger dig fingertoppskontroll över hastighet och övrig manövrering. Treväxlat kraftuttag med progressiv inkoppling som standard.

8 Styrning av fyrhjulsdrift och differentialspärrar med Traction Management för automatisk in- och urkoppling beroende av körhastighet och styrvinkel. 8 Framaxelfjädring ger föraren större kontroll över traktorn och bättre stabilitet. Turn Assist ger styrning mellan fulla rattutslag med endast en knyck på ratten.

9 9 DRAGKRAFT OCH DRIVAXLAR MAXXUM DRAGKRAFT - MINIMUM PACKNING Automatisk in- och urkoppling av fyrhjulsdrift/diffspärr som standard Fjädrande framaxel för bättre kontroll Effektiva fyrhjulsbromsar och släpvagnsbromsar Diffspärrar med 100% låsning Dessa fördelar ger dig möjlighet att utnyttja motorns imponerande kraft maximalt genom att dragkraften leds ner i marken så effektivt som möjligt. Arbetet kan utföras snabbare och smidigare utan att man för den skull måste kompromissa vad gäller säkerhet eller stress för föraren. I kombination med traktorns fördelaktiga vikt/ effektförhållande, är dessa konstruktioner designade för att ge maximal dragkraft och minimal jordpackning. Automatisk fyrhjulsdrift/differentialspärr. Dragkraftsstyrning finns tillgängligt på alla MAXXUM-modeller. Med reglage för växling mellan manuellt- och automatikläge, kan föraren alltid se till att uppnå optimal dragkraft med både burna och bogserade redskap. Framaxelfjädring. Elektroniskt styrd framaxelfjädring, som finns tillgängligt på alla MAXXUM-traktorerna, höjer körkomforten samtidigt som det ger föraren bättre möjligheter till att ha full kontroll över traktorn. Traktorn gungar avsevärt mindre vid transportkörning med tunga burna redskap, eller vid manövrering med frontlastare. De sexcylindriga modellerna kan utrustas med en klass 4 framaxel för de riktigt tunga jobben. Vid lägre hastigheter kan upp till 5% högre dragkraft uppnås med en fjädrande framaxel idealiskt vid plöjning. Kraftfull fyrhjulsbroms. Mycket låg pedalkraft krävs med dessa kraftiga, underhållsfria skivbromsar i oljebad. Hydraulisk släpvagnsbroms är standard medan tryckluftssystem för släpvagnsbromsen är tillval. Diffspärrar med 100% låsning. De äkta diffspärrarna gör att du kan uppnå maximal dragkraft även under de svåraste fältförhållandena. 100% låsning är mycket fördelaktigt även vid snöröjning och körning på isbelagd väg. En snävare vändradie. Tack vare de kompakta motordimensionerna har MAXXUM traktorerna en extremt liten vändradie. Dynamiska framskärmar ger 30% större styrvinkel vid smal spårviddsinställning. Tryckluftsbromsar finns som tillval. 4.04m

10 Integrerad frontlyft och frontkraftuttag utformade för att komplettera traktorns totala prestanda. 10 Upp till fyra hydraulventiler och ett Power Beyonduttag kan monteras. Fjärrmanövreringsknappar på bakskärmarna för snabb och säker montering av burna redskap. Även idealiskt för stationär körning av redskap.

11 11 HYDRAULIK OCH TREPUNKTSLYFT FULLT INTEGRERADE LYFTSYSTEM 113 l/min för att ge kraft och effekt till de mest krävande redskapen Elektrohydraulisk trepunktslyft (EHC) är standard Integrerad frontlyft/frontkraftuttag (tillval) 4 elektroniskt styrda hydraulventiler Hydraulsystemen är konstruerade för att ge en massiv lyftkraft samtidigt som det ska vara enkelt och stressfritt för föraren att använda. Din MAXXUM är din fullt integrerade företagslösning. 113 l/min oljeflöde. En tryck- och flödeskompenserande kolvpump med variabelt deplacement och hög kapacitet levererar upp till 113 l/min via ett power beyonduttag eller upp till 95 l/min till någon av hydraulventilerna. En helt separat hydraulpump ger 40 l/min till styrsystemet så att maximalt flöde alltid finns tillgängligt för huvudhydraulkretsen även vid körning med frontlastare. EHC dragkraftskontroll. MAXXUM traktorerna är utrustade med elektrohydraulisk trepunktslyft (EHC) för automatisk justering av de burna redskapens arbetsdjup i förhållande till dragmotstånd. Systemet är självförklarande och kan ställas in med hjälp av reglagen som är integrerade i panelen på förarens högra sida. Frontlyft och frontkraftuttag. Öka produktiviteten ytterligare genom att arbeta med en kombination av både front- och bakmonterade redskap samtidigt. MAXXUM traktorer kan utrustas med Kat II frontlyft och ett 1000 varvs frontkraftuttag med en maximal lyftkraft av 3700 kg, helt integrerat i traktorns chassi. Elektroniskt styrda hydraulventiler. Hydrauloljeflödet och tiden som ventilen skall vara aktiv kan ställas in för varje enskild ventil med hjälp av Multicontroller i höger armstöd. Två av ventilerna kan manövreras med en elektronisk joystick integrerad i armstödet. Kraftfull trepunktslyft med en max lyftkraft av upp till 7864 kg tillåter hantering av de allra tyngsta redskapen utan problem. Svängningsdämpare absorberar stötar från burna redskap.

12 Det idealiska arbetsklimatet Luftkonditionering är standardutrustning (ACC finns som tillval). 12 Förstklassig sikt även vid arbete med frontlastare. Hyttfjädring ger mycket hög förarkomfort under alla arbetsförhållanden.

13 13 HYTTERGONOMI OCH FÖRARMILJÖ TA KOMMANDO MED DEN BÄSTA RUNTOMSIKTEN Rymlig, bekväm förarhytt med en oslagbar runtomsikt Takfönster för bästa sikt mot upplyft last Case IH ergonomi och Multicontroller Omfattande elektroniskt styrsystem Låg ljudnivå, endast 72 db(a) En utformning enligt allra senaste ergonomiska rön, högsta möjliga komfort och bästa tänkbara runtomsikt eliminerar verkligen stressen från en krävande dag i hytten. Ta steget upp till äkta business class med Case IH. Fokus på din verksamhet. Dörrarna på hyttens båda sidor består av hela obrutna glasrutor, svängda inåt mot insteget för att ge stabilitet och reducera ljudnivån. Tack vare konstruktionen med fyra hyttstolpar ger MAXXUM-hytten din verksamhet helt nya, positiva perspektiv. Deluxe förarstol och hyttfjädring. Förarstolen som är vridbar har extra svankstöd för att alltid garantera föraren maximal komfort. Även hyttfjädring tillhör standardutrustningen för att ge mesta möjliga skydd mot stötar och vibrationer. Mer styrning på vändtegen. Med hjälp av vändtegsautomatiken kan du spela in upp till tjugoåtta separata manövreringar som kan spelas upp var för sig eller som en sekvens. Trepunktslyftens position, motorvarvtal, transmissionsinställning och elektroniskt styrda hydraulventiler, allt kan ställas in med fingertoppsreglage. Integrerad instrumentpanel. instrumentpanel och informationsmonitor är bekvämt placerade i förarens synfält. Information om nyckelfunktioner och data om avverkad areal, momentan avverkning, hjulslirning i % och tillryggalagd körsträcka visas tydligt i displayen för snabb och lätt avläsning. Lugn arbetsmiljö. Med en ljudnivå av endast 72 db(a) är MAXXUM förarhytt en av de allra tystaste och säkraste fältkontoren på marknaden. Värmeanläggning och luftkonditionering, stora elektriskt justerbara*, teleskopiska backspeglar och ett kraftfullt belysningspaket innebär att denna traktor kan arbeta kontinuerligt oberoende av vilket väder som råder eller vilken tid på dygnet det är. *tillval MAXXUM instrumentpanel med informationsmonitor för full kontroll över alla komponenter. Förena nytta med nöje under långa arbetsdagar - även passagerare har tillgång till ett bekvämt säte med säkerhetsbälte.

14 FRONTLASTARE 14 MAXXUM MC OCH FRONTLASTARE - EN IDEALISK KOMBINATION Lättmanövrerad under alla förhållanden Full kontroll över lastningarbetet Bekväm manövrering i Multicontroller Svenskanpassad skogsutrustning Case IH vill att du ska få maximal avkastning på din investering. Därför är MAXXUM MC även optimalt förberedd för att utrustas med frontlastare. Lättstyrd under alla förhållanden. MAXXUM MC har en separat hydraulpump som är oberoende av det övriga systemet och som förser styrningen med upp till 40 liter/minut. Det innebär att traktorn alltid är lätt att styra oberoende av hur mycket last du har i frontlastaren. För lastarens hydraulik finns en lastkännande pump som ger upp till 113 liter/minut. Perfekt kontroll. Hyttens generöst tilltagna glasytor tillsammans med det praktiska takfönstret gör att du har full uppsikt över din last från marknivån ända upp till den maximala lyfthöjden. Bekväm manövrering. Med Multicontroller kan du manövrera din lastare bekvämt, snabbt och effektivt med joystick-reglaget som är integrerat i höger armstöd. Enastående kapacitet. Prestation handlar om att få arbetet att flyta utan uppehåll. MAXXUM MC traktorerna har en mycket snäv vändradie, vilken kommer till sin fulla rätt i kombination med Powershuttle, den kopplingsfria fram-back-växlingen. Smart transmission med minnesfunktion. Som grädden på moset finns det ytterligare en funktion som gör att frontlastararbeten går snabbare och som underlättar för dig som förare. Du kan nämligen koppla in en minnesfunktion, som gör att traktorn kommer ihåg vilka växlar du tycker är optimala för det arbete du utför just nu. Antag att du vill backa något snabbare än du kör framåt. Du kopplar in minnesfunktionen och väljer t ex växel 7 framåt. Byt körriktning med Powershuttle och växla upp till växel 9. När du byter körriktning nästa gång kommer traktorn ihåg dina val. Smart, eller hur? Komplett utrustning för arbete i skogen. Mångsidigheten hos MAXXUM MC sträcker sig längre än till bara normal användning där traktorn används för att dra, transportera eller lyfta. Är du skogsägare eller arbetar inom andra områden med en bak- eller vagnsmonterad kran, kan du beställa din traktor med en vändbar förarplats. Du kan även beställa bukplåt, frontskydd med grenavvisare, takbåge, ventilskydd mm. Helt enkelt skräddarsy din traktor efter dina egna behov. Flexibel användning. Din MAXXUM MC är inte bara en kraftfull dragare, snabb transporttraktor eller effektiv lastmaskin. Med svenskbyggd skogsutrustning ökar flexibiliteten ytterligare.

15 15 TEKNISKA DATA Maxxum 110 Maxxum 120 Maxxum 130 Maxxum 115 Maxxum 125 Maxxum 140 CASE IH MOTOR UTVECKLAD AV CNH Engine Corporation Typ / emissionsnivå / bränslestyrning Common rail, 4-ventils dieselmotor, turboladdad med intercooler / Steg III / Elektroniskt Cylindervolym / antal cylindrar 4485 / / / / / / 6 Nominell motoreffekt ECE R120 2) [kw/hk] 82 / / / / / / 141 Nominell motoreffekt ECE R120 2) - med effektstyrning 1) * [kw/hk] 97 / / / / / / vid varvtal (/min) Max motoreffekt ECE R120 2) vid 1900/2000 varv/min [kw/hk] 90 / / / / / / 152 Max motoreffekt ECE R120 2) - med effektstyrning 1) * [kw/hk] 105 / / / / / / 178 Max vridmoment ECE R120 vid 1400 varv/min (Nm) Max vridmoment ECE R120 vid 1600 varv/min - med effektstyrn. 1) * (Nm) Vridmomentökning - Standard / effektstyrning (%) 46 / / / / / / 27 Bränsletank, volym (l) TRANSMISSION* Typ Semi-Powershift, Powershuttle Antal växlar / med krypväxlar (FxB) 16 x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x 32 Antal växlar Ekonomi 40 km/tim (FxB) 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 FYRHJULSDRIFT OCH STYRNING Fyrhjulsdrift, manövrering Elektrohydraulisk med automatfunktioner för fyrhjuldsdrift och differentialspärrar * Styrvinkel ( ) Optimal vändradie (m) KRAFTUTTAG Typ Elektrohydraulisk manövrering med progressiv inkoppling Varvtal (/min) 540 / 540E / / 540E / / 540E / / 540E / / 540E / / 540E / 1000 Vid motorvarvtal (/min) 1969 / 1546 / / 1546 / / 1546 / / 1546 / / 1546 / / 1546 / 2120 Frontkraftuttag* varvtal / vid motorvarvtal (/min) 1000 / / / / / / 2120 HYDRAULSYSTEM Max pumpflöde och systemtyp huvudhydraulik 113 l/min med tryck- och flödeskompenserande avkänning Trepunktslyft EHC elhydrulisk med svängningsdämpare Max lyftkapacitet vid kopplingspunkterna med horisontella armar (kg) Max antal yttre hydraulventiler Upp till 4 elektroniska proportionerliga - programmerbara via Multicontroller, 1 power beyond Frontlyft* max lyftkapacitet (kg) VIKTER Lägsta vikt (kg) Max tillåten totalvikt (kg) DIMENSIONER 3) Totallängd inkl. frontviktspaket och bakre trepunktslyft (mm) Minsta bredd / totalhöjd (mm) 1873 / / / / / / 2920 Höjd från bakaxelcentrum till hyttak, std resp fjädrande hytt (mm) 2100 / / / / / / 2165 Frigångshöjd (mm) Hjulbas standard / med fjädrande framaxel (mm) 2412 / / / / / / 2661 STANDARDDÄCK* Fram 14.9 R R R R R R28 Bak 16.9 R R R R R R38 * Fabriksstandard. För uppgift om utrustningsalternativ i Sverige, se gällande prislista. 1) Effektstyrning endast tillgängligt vid kraftuttagsarbeten och transport 2) ECE R120 motsvarande ISO och 97/68/EC 3)Med standard däck

16 Denna broschyr är producerad för internationell användning och kan därför visa och beskriva maskiner, modeller och utrustningar som inte marknadsförs i Sverige. Tekniska data lämnas utan förbindelse och kan ändras utan föregående meddelande. Rätt till konstruktionsändringar förbehålles. För information om modeller, utföranden och utrustningar som säljs i Sverige hänvisas endast till gällande prislista. Case IH rekommenderar smörjmedel CASE IH - - MAXXUM Tryck: Trydells Tryckeri - 11/07 - Art.nr. BR6C0016 Söderberg & Haak Maskin AB Box Staffanstorp

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet.

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet. JX 60-95 hk u Förarkomfort. Den fullt justerbara upraktisk teknologi i alla avseende. u förarstolen kan lätt ställas in för att ge dig en bekväm arbetsplats, även under besvärliga förhållanden. Som tillval

Läs mer

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite T6020 New Elite T6040 Holland Elite T6060 Elite T6000 Elite Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite: konstruerad för produktivitet. New Holland

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Puma CVX. Nominell effekt 167-224 HK Max effekt med Power Management 215-251 HK

Puma CVX. Nominell effekt 167-224 HK Max effekt med Power Management 215-251 HK Puma CVX Nominell effekt 167-224 HK Max effekt med Power Management 215-251 HK FÖR D Varje dag kräver du mer. Mer av jorden, mer av Dig själv och mer av Din utrustning. DÄRFÖR KRÄVER VI OCKSÅ MER. MER

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario Vägen till nya prestanda Fendt 700 Vario 700 Nya 700 Vario Perfektion när den är som bäst Med nya Fendt 700 Vario lanserar Fendt en kompakt stortraktor som saknar motstycke vad gäller praktiska innovationer.

Läs mer

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7 440-450-460-660-670-680 (T4i) X7 McCormick Nya McCormick X7-serien - innovativ design för överlägsen komfort och prestanda Varje McCormick-traktor återspeglar den passion och det engagemang som alla inblandade

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI

NX Serien TRAKTORER FRåN KIOTI NX Serien traktorer från Kioti traktor NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Ny avancerad TEKNIK Modern och elegant Kioti-design Kiotis nya, moderna och elegant utformade motorhuv ger snabb och bekväm åtkomst

Läs mer

AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK

AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK NYA AGROPLUS: KOMPAKT, Naturligtvis så kan både fram och bakruta öppnas. Hydraulisk fram/back växellåda med Stop & Go funktion finns som tillval. Den öppningsbara motorhuven

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

T 6 A U T O C O M M A N D

T 6 A U T O C O M M A N D Auto Command T 6 A U T O C O M M A N D TA KONTROLL Modernt lantbruk utvecklas ständigt. Du måste hela tiden få ut mer ur varje kvadratmeter åker och ur varje timme av din arbetsdag. Du är värd att unna

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 1500 19,5-46 MF Ett brett program av lantbruks- och grönytetraktorer för gårdar och kommersiellt bruk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Vill du ha hög prestanda

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

A SERIEN. HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE

A SERIEN. HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE A SERIEN HiTech 88 101 hk YOUR WORKING MACHINE Index 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Individually Yours Side 6... Nya praktiska egenskaper Side 8... Nya A-seriens HiTech-modeller Side 10... Valtra A

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive Årets maskin 2015 2 3 Effekt och transmission HÖGRE EFFEKT, DELUXE-KOMFORT OCH ENKEL ATT ANVÄNDA New Holland har nu svarat på kundernas

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG 69-100 HK MF3600 Mångsidiga traktorer för specialområden A-, V-, S-, F- och GE-versioner VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Specialtraktorer i MF 3600-serien Mer

Läs mer

Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser.

Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser. Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser. Den nya Deutz-Fahr 5-serien sätter en ny standard för stil, effektivitet, produktivitet och komfort i mellanklassens hästkrafts segment. State-of-the-art maskiner,

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF4400 Mångsidiga universaltraktorer 3 modeller: 74, 88 och 101 hk HK 4400 74-101 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Robust enkelhet för kostnadseffektiv produktivitet

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF 6600 120-160 HKMF Skanna mig! http://www.facebook.com/masseyfergusonglobal twitter.com/agcocorp http://www.youtube.com/masseyfergusonvideo blog.agcocorp.com är ett världstäckande varumärke från AGCO Corporation

Läs mer

ARION 430 420 410. En för allt.

ARION 430 420 410. En för allt. ARION 430 420 410 En för allt. Goda gener. CLAAS utvecklar nya maskiner med målsättning att möta de praktiska behoven i det dagliga användandet. ARION-serierna har också konstruerats på dessa grunder.

Läs mer

Nya 1470 och 1570 tröskor. MER maskin

Nya 1470 och 1570 tröskor. MER maskin Nya 1470 och 1570 tröskor MER maskin 2 Mer kvalitet Mer maskin. Behöver du öka din skördeproduktivitet? De nya 1470 och 1570 tröskorna har allt du behöver för att få jobbet gjort i tid enastående tillförlighet

Läs mer

Diesel- / gasoldriven motviktstruck

Diesel- / gasoldriven motviktstruck Diesel- / gasoldriven motviktstruck eco-x 24/7 support worldwide network DX GX Anställ UniCarriers diesel- / gasoldrivna motviktstruckar Arbetsverktyg med din tjänst THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

Eldrivna motviktstruckar

Eldrivna motviktstruckar Eldrivna motviktstruckar 24/7 support worldwide network TX3 TX4 QX2 Säkra din verksamhet från beställning till leverans med UniCarriers eldriv motviktstruckar THE BEST OF UniCarriers utformar, tillverkar

Läs mer

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN 02-03 MODELLURVAL 4 ELLER 6 CYLINDRAR FÖR ATT TILLGODOSE ALLA TÄNKBARA BEHOV PRESTANDA MED INTELLIGENT

Läs mer

OPTUM CVX 270-300 HK TRAKTORER

OPTUM CVX 270-300 HK TRAKTORER OPTUM CVX 270-300 HK TRAKTORER DEN NYA OPTUM CVX Ytterligare en milstolpe för Case IH. Case IH har alltid koncentrerat sig på de krav kunden ställer på lantbruksmaskinerna. Kunderna talade om för oss att

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-105 HKMF 02 03 Innehåll 04 En global framgångssaga 06 Konstruerad av oss, skapad för dig 09 Byggd speciellt med tanke på föraren 11 Ren kraft och prestanda 12 En ny kraftgeneration 14 Underhållsfri

Läs mer

New Holland t5 T5.95 I T5.105 I T5.115

New Holland t5 T5.95 I T5.105 I T5.115 New Holland t5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 en ny typ av traktor för framtidsorienterade lantbrukare Maximal mångsidighet New Holland vet att T5-traktorn kommer att användas i en mängd olika typer av arbeten.

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw

SD75, SD115, SD135. VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw SD75, SD115, SD135 VOLVO ENVALSVÄLT 8-14,4 t 75-110 kw Kraft att prestera. Volvo introducerar SD75, SD115 och SD135 envalsvältar kraftfulla maskiner konstruerade för överlägsen kompaktering. Valet av amplitud,

Läs mer

Nya 83 till 155 hk (97/68 EC) 6030-serien traktorer

Nya 83 till 155 hk (97/68 EC) 6030-serien traktorer Nya 83 till 155 hk (97/68 EC) 6030-serien traktorer Nya 6030 traktorer Behöver du en kraftfull arbetshäst som klarar av det mesta på gården? Då ska du titta lite närmre på den nya, mycket mångsidiga 6030-serien.

Läs mer

AGROFARM PROFILINE / TTV 420 430

AGROFARM PROFILINE / TTV 420 430 AGROFARM PROFILINE / TTV 420 430 UTVECKLAR LANTBRUKET. AGROF DET ENKLA SÄTTET AT Bekväm hytt, med fyra stolpar och tonade rutor, solskydd och perfekt panoramasikt som ger en optimal arbetsmiljö som inte

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

MEST AVANCERAD. Den Nya Deutz-Fahr 6-Serien Agrotron

MEST AVANCERAD. Den Nya Deutz-Fahr 6-Serien Agrotron MEST AVANCERAD Den Nya Deutz-Fahr 6-Serien Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 PRESTANDA AVANCERAD INTELLIGENS TAR KONTROLL. En intelligent användning av teknik finner sitt slutliga uttryck i den

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring

FR28 SKOTARE. För högkvalitativ gallring FR28 SKOTARE För högkvalitativ gallring FR28 Skotare Sampo Rosenlew har svarat på kundernas förfrågan genom att utforma FR28 skotare som är optimerad för gallringsarbeten. Denna skotare, med en last kapacitet

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

KIOTI CK4010C CK4010CH

KIOTI CK4010C CK4010CH Nya CK 4010 CK4010C / CK4010CH KIOTI TRAKTOR KIOTI CK4010C CK4010CH Frontlastare Frontlastaren KL4010 är speciellt framtagen för CK4010 serien med fabriksmonterad joystick och hydraulventil för effektiv

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

MFMer effekt, högre produktivitet

MFMer effekt, högre produktivitet HK 86-112 5400 Mer effekt, högre produktivitet MFMer effekt, högre produktivitet 4 modeller: 86 till 112 hk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Utvecklingen fortsätter...

Läs mer

Nya 165 till 180 hk (97/68 EC) 7030 Premium traktorer 190 till 203 hk med Intelligent Power Management

Nya 165 till 180 hk (97/68 EC) 7030 Premium traktorer 190 till 203 hk med Intelligent Power Management Nya 165 till 180 hk (97/68 EC) 7030 Premium traktorer 190 till 203 hk med Intelligent Power Management Nya 7030 Premium traktorer Den helt nya 7030 Premiumserien har konstruerats för att maximalt kunna

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

Fendt 411 Vario 120 hk 88 kw Fendt 412 Vario 130 hk 96 kw Fendt 413 Vario 140 hk 103 kw Fendt 414 Vario 150 hk 110 kw Fendt 415 Vario 160 hk 118 kw

Fendt 411 Vario 120 hk 88 kw Fendt 412 Vario 130 hk 96 kw Fendt 413 Vario 140 hk 103 kw Fendt 414 Vario 150 hk 110 kw Fendt 415 Vario 160 hk 118 kw Fendt 400 Vario En kraftfull familj Med 400 Vario, erbjuder Fendt den perfekta allroundtraktorn för gårdar med blandad produktion och djurgårdar. Låg vikt, kompakt och smidig, representerar traktorserien

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll Sidan 04 Konstruerad av oss, skapad för dig Sidan 06 Ren kraft och prestanda från Massey Ferguson Sidan 10 En ny kraftgeneration

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

T5522 Teleskoplastare

T5522 Teleskoplastare T5522 Teleskoplastare Tekniska data Motordata Tillverkare Perkins Motortyp (tillval) 404D-22 (404F-22T) Cylinderantal 4 Effekt (max.) /tillval 36.3/ 44,7 ( 49 / 61 ) kw (HP) vid (max.) 2,8 varv/min Cylindervolym

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN R M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal prestanda, god kvalitet och hög körkomfort. Traktorerna uppfyller de senaste utsläppskraven Euro Stage IIIB. JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN NYA

Läs mer

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF3600 HP 3600 69-102 Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF 3600-serien: Smidig, kraftfull och mångsidig MF 3600-serien består av

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140B/EC160B/EC210B EC240B/EC290B/EC360B/EC460B

VOLVO GRÄVMASKINER EC140B/EC160B/EC210B EC240B/EC290B/EC360B/EC460B VOLVO GRÄVMASKINER EC140B/EC160B/EC210B EC240B/EC290B/EC360B/EC460B De nya grävmaskinerna i B-serien ger dig: bättre prestanda, komfort och ekonomi. För att utveckla en klassledande grävmaskin så startade

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

Det flexibla kraftpaketet:

Det flexibla kraftpaketet: 1880 Det flexibla kraftpaketet: Med förarskyddstak eller hytt. Vår mest kraftfulla Hoftrac. Den nya 1880 är en länk mellan de små multifunktionella Hoftrac och de kraftfulla hjullastarna. Den förbinder

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

EC360B LC EC360B NLC VOLVO GRÄVMASKIN

EC360B LC EC360B NLC VOLVO GRÄVMASKIN VOLVO GRÄVMASKIN EC360B LC EC360B NLC Motoreffekt brutto: 198 kw (265 hk) Maskinvikt: LC: 37,1 ~ 38,4 t NLC: 36,3 ~ 37,5 t Skopor (SAE) 1 350 ~ 3 000 l Turboladdad VOLVO dieselmotor med direktinsprutning

Läs mer

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet.

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. DÄCKSORTIMENT LANTBRUKSDÄCK I RADIALUTFÖRANDE 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. 28 30 Upp till 20 % tyngre last. Utmärkt körkomfort även

Läs mer

69-102 HKMF. Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON

69-102 HKMF. Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON 3600 69-102 HKMF Modell A och F FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sidan 04 Smidig, kraftfull och mångsidig Sidan 06 Enkla, men imponerande funktioner Sida 08 Motor Kraftfull respons från din

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

HK 100-135 Traktorer i medeleffektsklassen från Massey Ferguson. Ren kraft och prestanda

HK 100-135 Traktorer i medeleffektsklassen från Massey Ferguson. Ren kraft och prestanda HK 100-135 MF6400 Traktorer i medeleffektsklassen från Massey Ferguson. Ren kraft och prestanda VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Oslagbar prestanda och mångsidighet

Läs mer

Sätt fart. Lita på hållbarheten

Sätt fart. Lita på hållbarheten Groundsmaster 580-D Sätt fart Groundsmaster 580-D Klippbredd på 4,88 m 59,6 kw (80 hk) motor Toro Traction Plus drivsystem Kan svänga 180 utan att lämna något gräs oklippt Toro ACE diagnossystem Då produktiviteten

Läs mer

Sex cylindrar 350 hk. Fantastisk kraft. Förfinad upplevelse. En perfekt balans mellan prestanda, bränsleekonomi och körupplevelse.

Sex cylindrar 350 hk. Fantastisk kraft. Förfinad upplevelse. En perfekt balans mellan prestanda, bränsleekonomi och körupplevelse. Sex cylindrar 350 hk Fantastisk kraft. Förfinad upplevelse. En perfekt balans mellan prestanda, bränsleekonomi och körupplevelse. Motortyp Rak 6-cylindrig Slagvolym (l) 2.6 Varvtal vid full gas 5800-6400

Läs mer

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. Malwa, i en helt Kompakta maskiner med stora egenskaper. För effektiv gallring och modern skogsvård med minsta möjliga miljöpåverkan. egen klass Malwa 560 Kombi är idealisk när du vill ha en beståndsgående

Läs mer

ATT TITTA IN I FRAMTIDEN,

ATT TITTA IN I FRAMTIDEN, ATT TITTA IN I FRAMTIDEN, TVÅ ÖGON RÄCKER INTE. NYA 7 SERIEN Deutz-Fahr Agrotron TTV NYA 7 SERIEN Deutz-Fahr Agrotron TTV. Deutz-Fahr presenterar 7-serien, den nya kraftfulla Agrotron TTV serien med

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Fendt 700 Vario mellanklassens egen klass

Fendt 700 Vario mellanklassens egen klass Fendt 700 Vario Fendt 700 Vario mellanklassens egen klass Ända sedan den introducerades 1998, har Fendt 700 Vario varit den mest sålda traktorn med steglös drivning. När den nu kommer i sin tredje generation,

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

Samma höga krav världen över. Innehåll. Tänk i processer. Bra blir bättre.

Samma höga krav världen över. Innehåll. Tänk i processer. Bra blir bättre. Traktorprogram 2014 Av hög kvalitet. Samma höga krav världen över. Oavsett om det är i franska Le Mans, indiska Chandigarh eller tyska Harsewinkel var och varannan minut lämnar en CLAAS maskin en av de

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton JCB micro- mini-midi grävmaskiner Viktklasser 0,9-8 ton Micro mini och midigrävmaskiner MICRO 8008 8016 8018 Arbetsvikt (ton) 0,95 Effekt (kw) 9,5 Grävdjup (m) 1,7 Arbetsvikt (ton)) 1,59 Effekt (kw) 14,2

Läs mer