Maxxum multicontroller SerieN Hk

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Maxxum multicontroller SerieN. 112-141 Hk"

Transkript

1 Maxxum multicontroller SerieN Hk

2 Full kontroll över verksamheten Dessa MAXXUM-modeller har en optimal utformning av förarmiljön med Multicontroller III monterad på förarstolens högra armstöd - traktorns alla nyckelfunktioner i din hand. 2 Hastighet och Multicontroller III Powershift tar bort all stress vid växelbyte under belastning medan Powershuttle fram-backväxeln ger perfekt manövrering - en enkel knapptryckning på Multicontroller III och du kan byta växel eller körriktning. Kraft för dem som kräver mer Du kommer att bli mer än nöjd med den imponerande kraft dessa Case IH common-rail dieselmotorer utvecklar. Med ett urval av 6 modeller från 112 till 141 hästkrafter finns det en MAXXUM traktor som tillfredsställer ditt behov av att få ut mer. Lönsam produktivitet med kombinationer Halvera antalet överfarter med både frontoch bakmonterade redskap. Beställ din nya MAXXUM med helt integrerad frontlyft och frontkraftuttag. Smidig på fältet - trygg på vägen Framaxelfjädring, hyttfjädring och svängningsdämpning i trepunktslyften samarbetar för att ge dig trygghet under transporter, bekvämlighet i förarstolen och full kontroll över traktorns rörelser vid körning med tunga burna redskap. Optimal dragkraft minimal packning Kombinationen av automatisk fyrhjulsdrift, diffspärr och slirningskontroll ger MAXXUM optimal dragkraft. Automatiskt kraftuttag, konstant varvtalskontroll av motorn och det idealiska vikt/effektförhållandet, garanterar effektivitet på hög nivå under alla förhållanden.

3 3 KONCEPTET Skaffa dig bästa överblick Förarhyttens sidor består av hela, obrutna glasrutor och hyttaket har ett öppningsbart takfönster som ger god sikt över upplyft last. Maximalt effektiv tid minimalt rutinunderhåll Dagligt underhåll genomförs snabbt och enkelt från marknivå. MAXXUM traktorer har långa serviceintervaller och original Case IH reservdelar finns alltid tillgängliga med kort varsel. CASE IH MAXXUM TA KONTROLL: FOKUS PÅ LÖNSAMHET Power by tradition Bevisad produktivitet och låga driftskostnader Oslagbar körupplevelse med Multicontroller III Kräv mer - uppnå mer Med de beprövade Case IH MAXXUM-traditionerna som bas och därtill försedda med nya nivåer av mångsidighet och prestandastyrning är Maxxum traktorerna designade för att göra ditt företag mera lönsamt. Med elektroniskt styrda motorer och avancerade Multicontroller III, har fokus satts på att minimera kostnaderna samtidigt som produktiviteten höjs. För dig som kräver mer uppnå mer med MAXXUM. Kraft med traditioner lönsamhet med MAXXUM. MAXXUM serien är utrustad med kraftfulla Case IH common-rail motorer med 112, 117, 121, 126, 132 och 141 hästkrafter. Alla modellerna är turboladdade, har intercooler och elektronisk motorstyrning. Som ett resultat av detta är bränsleförbrukningen och miljöpåverkan lägre än någonsin, helt enligt emissionskraven steg III. Bevisad produktivitet låga driftskostnader. MAXXUM-traktorerna har en mängd automatiska system för att kontrollera prestanda medan du håller fokus på ditt företagsresultat. Elektronisk effektstyrning ger upp till tjugosex extra hästkrafter vid kraftuttagsarbete, samtidigt som bränsleförbrukningen sänks. Motorvarvtalsstyrning håller motorvarvet konstant då det är viktigt med bibehållet kraftuttagsvarv oberoende av belastning, och dragkraftsstyrningen tar hand om inoch urkoppling av fyrhjulsdrift och diffspärrar. Rutinunderhåll utförs snabbt och enkelt och de förlängda serviceintervallerna på 600 timmar spar både tid och pengar. Multicontroller III mer än bara ett namn. Varför Multicontroller? Multicontroller III ger dig den mest logiska och mest lättanvända förarkontrollen i branschen. Alla traktorns nyckelfunktioner ligger i din hand, integrerade i en enda manöverspak. Du kan till och med programmera inställningar och sekvenser i kombination med den tydligt utformade displaypanelen som är integrerad i armstödet. Ingen inlärning är nödvändig sätt bara igång och jobba. Kräv mer uppnå mer. Du kräver mer; Case IH levererar. Mångsidighet ingår som standard, liksom CASE IH Surround Vision förarhytt, nu tillgänglig med hyttak i både standard och lågprofil versioner. MAXXUM traktorer ger imponerande kraft och ger dig total kontroll så att du kan fokusera på att uppnå mer på fältet, på vägen, runt gården, året runt. MAXXUM. Fokus på lönsamhet med CASE IH. Ett lyft för din verksamhet Integrera lastarreglaget i Multicontroller III armstödet och öka komforten vid lastning.

4 4 Power Management effektstyrning (boost) finns på samtliga Maxxum modeller och ger upp till 26 extra hästkrafter under specifika förutsättningar vid kraftuttagsarbeten och under transportkörning. Inställningen för konstant motorvarvtal ger konstant motor- och kraftuttagsvarvtal oberoende av belastning, för optimal bränsleekonomi. 600-timmars bytesintervaller för motorolja och filter spar både underhållstid och - kostnader. Godkänd för användning av bränsleblandningar med upp till 20 procent biodiesel (B20). Common-rail dieselteknologi och fyra ventiler per cylinder ger optimal prestanda och låga emissioner.

5 5 MOTOR KRAFT FÖR DEM SOM KRÄVER MER Kraftfulla Case IH common-rail motorer Perfekt vikt/effektförhållande Högpresterande fyr-/sex -cylinder, fyrventilsteknik Effektiv elektronisk motorstyrning Lugn och jämn gång i motorn Case IH har ett välgrundat gott rykte för stor kraft och MAXXUM traktorer har ett välgrundat gott rykte för hög prestanda. Lägg därtill allra senaste common-rail fyrventilsteknik och elektronisk motorstyrning och du får en high-tech allround modellserie som är konstruerad för att du ska tjäna pengar. Case IH:s strategi för din verksamhet: kraft med tradition, lönsamhet med MAXXUM. Lägre vikt - högre prestanda. En ny 132Hk fyrcylindrig modell, som med effektstyrning utvecklar hela 152Hk, kan nu levereras. Den erbjuder ansenliga fördelar jämfört med de tidigare 6-cylindriga modellerna tack vare reducerad längd och vikt. Överhuvudtaget är hela traktorns konstruktion mera kompakt vilket gör den mera manövrerbar och smidig. Lägre vikt betyder mindre packning av jord och gröda, och mer kraft tillgänglig när den behövs. Mindre belastning på miljön och på din plånbok. MAXXUM traktorer har common-rail teknologi med fyra ventiler per cylinder och elektronisk bränslestyrning. Common-rail bränslesystemet garanterar utomordentlig bränsleekonomi och lugn gång i motorn. Utsläppen är också låga (steg III godkänd). Denna investering är en tillgång både för din plånbok och för miljön. Styr mer effektivt. Power Management effektstyrning finns på alla MAXXUM traktorer och ger dig upp till tjugosex extra hästkrafter vid körning med kraftuttagsdrivna redskap och vid transporter. Samtidigt förbättrar det ytterligare det fördelaktiga vikt/effektförhållandet. Styrning av konstant motorvarv ger föraren möjlighet att programmera in ett motorvarv när kraftuttagsvarvtalet måste hållas konstant oberoende av belastningsgrad för att säkerställa att redskapen arbetar lugnt och ryckfritt. Ett urval av prestandapaket. Med högpresterande motorer i storlekar från 112 Hk till 141 Hk att välja bland finns det alltid en MAXXUM traktor skräddarsydd för dina behov. Dessa 4- och 6-cylindriga motorer erbjuder dig den prestanda som behövs för att hantera vad du än kräver av din traktor. Power Management effektstyrning. Levererar upp till 26 hästkrafter extra MAXXUM Hk 150 Hk varv/min

6 Powershuttle ger dig den ultimata manövreringen och den elektroniska joysticken, placerad i armstödet, ger dig bästa komfort och kontroll. 6 Fält-läge med automatisk växling i alla tre fältgrupperna tillåter transmissionen att växla upp och ner för att optimera produktiviteten vid ett givet motorvarvtal och tillåter föraren att helt koncentrera sig på redskapen. Transport-läge gör det möjligt att köra traktorn precis som en automatväxlad bil med upp till nio växlar upp eller ner.

7 7 TRANSMISSION OCH KRAFTUTTAG HASTIGHET OCH MULTICONTROLLER Automatväxlad semi Power Shift transmission 40 km/tim ekonomi Krypväxlar (endast 16 x 16 transmission utan 40 km/tim Ekonomi) Multicontroller III - Power Shift och Power Shuttle med knapptryckning Högeffektskraftuttag MAXXUM ger dig den grad av automatik du behöver för att växla upp ett steg i din verksamhet. Här finns ett urval av transmissioner för exakt den typ av arbete du specialiserat dig på. Vilka krav du än har så är transmissionstekniken och den optimerade ergonomin designade för att ge dig möjlighet att arbeta snabbare och mycket bekvämare. Växla upp ett steg med Power Shift och Power Shuttle. Styrningen av Power Shift är integrerad i Multicontroller III i höger armstöd, för att ge dig mjuk och smidig växling utan ansträngning. Power Shuttle finns också vid dina fingertoppar i Multicontroller III i form av en knapp, eller som en spak på rattkonsollen för att ge smidig hantering vid lastarkörning eller på vändtegen. Alltid i rätt läge. Den högst avancerade 17 x 16 transmissionen har Auto-fält och Auto-väg lägen för automatisk växling upp och ner genom växlarna för maximering av prestandan. För att höja förarkomforten ytterligare behöver du inte använda kopplingen för att köra igång från stillastående. Krypväxlar är också tillgängligt på 16 x 16 transmission (ej 40 km/tim ekonomi), med så låga hastigheter som 163 m/tim vid nominellt varvtal. 40 km/tim Ekonomi. Alla MAXXUM traktorerna har en 17:e växel för att ge möjlighet till lugn och bekväm körning på väg i upp till 40 km/tim med reducerat motorvarv. Ekonomi 40 km/tim transmissionen är konstruerad för att vid tyngre vägtransporter ge lägsta möjliga bränsleförbrukning. Kraftuttag. 540/540E/1000 varv/min är standardutrustning för kraftuttaget bak, som är integrerat i traktorns automatiksystem och har progressiv inkoppling för redskap med högt startmoment. Automatisk in- och urkoppling kontrolleras av trepunktslyftens rörelser. Externa manöverknappar, monterade på bakskärmarna, är standard för att höja förarkomforten ytterligare. Multicontroller III ger dig fingertoppskontroll över hastighet och övrig manövrering. Treväxlat kraftuttag med progressiv inkoppling som standard.

8 Styrning av fyrhjulsdrift och differentialspärrar med Traction Management för automatisk in- och urkoppling beroende av körhastighet och styrvinkel. 8 Framaxelfjädring ger föraren större kontroll över traktorn och bättre stabilitet. Turn Assist ger styrning mellan fulla rattutslag med endast en knyck på ratten.

9 9 DRAGKRAFT OCH DRIVAXLAR MAXXUM DRAGKRAFT - MINIMUM PACKNING Automatisk in- och urkoppling av fyrhjulsdrift/diffspärr som standard Fjädrande framaxel för bättre kontroll Effektiva fyrhjulsbromsar och släpvagnsbromsar Diffspärrar med 100% låsning Dessa fördelar ger dig möjlighet att utnyttja motorns imponerande kraft maximalt genom att dragkraften leds ner i marken så effektivt som möjligt. Arbetet kan utföras snabbare och smidigare utan att man för den skull måste kompromissa vad gäller säkerhet eller stress för föraren. I kombination med traktorns fördelaktiga vikt/ effektförhållande, är dessa konstruktioner designade för att ge maximal dragkraft och minimal jordpackning. Automatisk fyrhjulsdrift/differentialspärr. Dragkraftsstyrning finns tillgängligt på alla MAXXUM-modeller. Med reglage för växling mellan manuellt- och automatikläge, kan föraren alltid se till att uppnå optimal dragkraft med både burna och bogserade redskap. Framaxelfjädring. Elektroniskt styrd framaxelfjädring, som finns tillgängligt på alla MAXXUM-traktorerna, höjer körkomforten samtidigt som det ger föraren bättre möjligheter till att ha full kontroll över traktorn. Traktorn gungar avsevärt mindre vid transportkörning med tunga burna redskap, eller vid manövrering med frontlastare. De sexcylindriga modellerna kan utrustas med en klass 4 framaxel för de riktigt tunga jobben. Vid lägre hastigheter kan upp till 5% högre dragkraft uppnås med en fjädrande framaxel idealiskt vid plöjning. Kraftfull fyrhjulsbroms. Mycket låg pedalkraft krävs med dessa kraftiga, underhållsfria skivbromsar i oljebad. Hydraulisk släpvagnsbroms är standard medan tryckluftssystem för släpvagnsbromsen är tillval. Diffspärrar med 100% låsning. De äkta diffspärrarna gör att du kan uppnå maximal dragkraft även under de svåraste fältförhållandena. 100% låsning är mycket fördelaktigt även vid snöröjning och körning på isbelagd väg. En snävare vändradie. Tack vare de kompakta motordimensionerna har MAXXUM traktorerna en extremt liten vändradie. Dynamiska framskärmar ger 30% större styrvinkel vid smal spårviddsinställning. Tryckluftsbromsar finns som tillval. 4.04m

10 Integrerad frontlyft och frontkraftuttag utformade för att komplettera traktorns totala prestanda. 10 Upp till fyra hydraulventiler och ett Power Beyonduttag kan monteras. Fjärrmanövreringsknappar på bakskärmarna för snabb och säker montering av burna redskap. Även idealiskt för stationär körning av redskap.

11 11 HYDRAULIK OCH TREPUNKTSLYFT FULLT INTEGRERADE LYFTSYSTEM 113 l/min för att ge kraft och effekt till de mest krävande redskapen Elektrohydraulisk trepunktslyft (EHC) är standard Integrerad frontlyft/frontkraftuttag (tillval) 4 elektroniskt styrda hydraulventiler Hydraulsystemen är konstruerade för att ge en massiv lyftkraft samtidigt som det ska vara enkelt och stressfritt för föraren att använda. Din MAXXUM är din fullt integrerade företagslösning. 113 l/min oljeflöde. En tryck- och flödeskompenserande kolvpump med variabelt deplacement och hög kapacitet levererar upp till 113 l/min via ett power beyonduttag eller upp till 95 l/min till någon av hydraulventilerna. En helt separat hydraulpump ger 40 l/min till styrsystemet så att maximalt flöde alltid finns tillgängligt för huvudhydraulkretsen även vid körning med frontlastare. EHC dragkraftskontroll. MAXXUM traktorerna är utrustade med elektrohydraulisk trepunktslyft (EHC) för automatisk justering av de burna redskapens arbetsdjup i förhållande till dragmotstånd. Systemet är självförklarande och kan ställas in med hjälp av reglagen som är integrerade i panelen på förarens högra sida. Frontlyft och frontkraftuttag. Öka produktiviteten ytterligare genom att arbeta med en kombination av både front- och bakmonterade redskap samtidigt. MAXXUM traktorer kan utrustas med Kat II frontlyft och ett 1000 varvs frontkraftuttag med en maximal lyftkraft av 3700 kg, helt integrerat i traktorns chassi. Elektroniskt styrda hydraulventiler. Hydrauloljeflödet och tiden som ventilen skall vara aktiv kan ställas in för varje enskild ventil med hjälp av Multicontroller i höger armstöd. Två av ventilerna kan manövreras med en elektronisk joystick integrerad i armstödet. Kraftfull trepunktslyft med en max lyftkraft av upp till 7864 kg tillåter hantering av de allra tyngsta redskapen utan problem. Svängningsdämpare absorberar stötar från burna redskap.

12 Det idealiska arbetsklimatet Luftkonditionering är standardutrustning (ACC finns som tillval). 12 Förstklassig sikt även vid arbete med frontlastare. Hyttfjädring ger mycket hög förarkomfort under alla arbetsförhållanden.

13 13 HYTTERGONOMI OCH FÖRARMILJÖ TA KOMMANDO MED DEN BÄSTA RUNTOMSIKTEN Rymlig, bekväm förarhytt med en oslagbar runtomsikt Takfönster för bästa sikt mot upplyft last Case IH ergonomi och Multicontroller Omfattande elektroniskt styrsystem Låg ljudnivå, endast 72 db(a) En utformning enligt allra senaste ergonomiska rön, högsta möjliga komfort och bästa tänkbara runtomsikt eliminerar verkligen stressen från en krävande dag i hytten. Ta steget upp till äkta business class med Case IH. Fokus på din verksamhet. Dörrarna på hyttens båda sidor består av hela obrutna glasrutor, svängda inåt mot insteget för att ge stabilitet och reducera ljudnivån. Tack vare konstruktionen med fyra hyttstolpar ger MAXXUM-hytten din verksamhet helt nya, positiva perspektiv. Deluxe förarstol och hyttfjädring. Förarstolen som är vridbar har extra svankstöd för att alltid garantera föraren maximal komfort. Även hyttfjädring tillhör standardutrustningen för att ge mesta möjliga skydd mot stötar och vibrationer. Mer styrning på vändtegen. Med hjälp av vändtegsautomatiken kan du spela in upp till tjugoåtta separata manövreringar som kan spelas upp var för sig eller som en sekvens. Trepunktslyftens position, motorvarvtal, transmissionsinställning och elektroniskt styrda hydraulventiler, allt kan ställas in med fingertoppsreglage. Integrerad instrumentpanel. instrumentpanel och informationsmonitor är bekvämt placerade i förarens synfält. Information om nyckelfunktioner och data om avverkad areal, momentan avverkning, hjulslirning i % och tillryggalagd körsträcka visas tydligt i displayen för snabb och lätt avläsning. Lugn arbetsmiljö. Med en ljudnivå av endast 72 db(a) är MAXXUM förarhytt en av de allra tystaste och säkraste fältkontoren på marknaden. Värmeanläggning och luftkonditionering, stora elektriskt justerbara*, teleskopiska backspeglar och ett kraftfullt belysningspaket innebär att denna traktor kan arbeta kontinuerligt oberoende av vilket väder som råder eller vilken tid på dygnet det är. *tillval MAXXUM instrumentpanel med informationsmonitor för full kontroll över alla komponenter. Förena nytta med nöje under långa arbetsdagar - även passagerare har tillgång till ett bekvämt säte med säkerhetsbälte.

14 FRONTLASTARE 14 MAXXUM MC OCH FRONTLASTARE - EN IDEALISK KOMBINATION Lättmanövrerad under alla förhållanden Full kontroll över lastningarbetet Bekväm manövrering i Multicontroller Svenskanpassad skogsutrustning Case IH vill att du ska få maximal avkastning på din investering. Därför är MAXXUM MC även optimalt förberedd för att utrustas med frontlastare. Lättstyrd under alla förhållanden. MAXXUM MC har en separat hydraulpump som är oberoende av det övriga systemet och som förser styrningen med upp till 40 liter/minut. Det innebär att traktorn alltid är lätt att styra oberoende av hur mycket last du har i frontlastaren. För lastarens hydraulik finns en lastkännande pump som ger upp till 113 liter/minut. Perfekt kontroll. Hyttens generöst tilltagna glasytor tillsammans med det praktiska takfönstret gör att du har full uppsikt över din last från marknivån ända upp till den maximala lyfthöjden. Bekväm manövrering. Med Multicontroller kan du manövrera din lastare bekvämt, snabbt och effektivt med joystick-reglaget som är integrerat i höger armstöd. Enastående kapacitet. Prestation handlar om att få arbetet att flyta utan uppehåll. MAXXUM MC traktorerna har en mycket snäv vändradie, vilken kommer till sin fulla rätt i kombination med Powershuttle, den kopplingsfria fram-back-växlingen. Smart transmission med minnesfunktion. Som grädden på moset finns det ytterligare en funktion som gör att frontlastararbeten går snabbare och som underlättar för dig som förare. Du kan nämligen koppla in en minnesfunktion, som gör att traktorn kommer ihåg vilka växlar du tycker är optimala för det arbete du utför just nu. Antag att du vill backa något snabbare än du kör framåt. Du kopplar in minnesfunktionen och väljer t ex växel 7 framåt. Byt körriktning med Powershuttle och växla upp till växel 9. När du byter körriktning nästa gång kommer traktorn ihåg dina val. Smart, eller hur? Komplett utrustning för arbete i skogen. Mångsidigheten hos MAXXUM MC sträcker sig längre än till bara normal användning där traktorn används för att dra, transportera eller lyfta. Är du skogsägare eller arbetar inom andra områden med en bak- eller vagnsmonterad kran, kan du beställa din traktor med en vändbar förarplats. Du kan även beställa bukplåt, frontskydd med grenavvisare, takbåge, ventilskydd mm. Helt enkelt skräddarsy din traktor efter dina egna behov. Flexibel användning. Din MAXXUM MC är inte bara en kraftfull dragare, snabb transporttraktor eller effektiv lastmaskin. Med svenskbyggd skogsutrustning ökar flexibiliteten ytterligare.

15 15 TEKNISKA DATA Maxxum 110 Maxxum 120 Maxxum 130 Maxxum 115 Maxxum 125 Maxxum 140 CASE IH MOTOR UTVECKLAD AV CNH Engine Corporation Typ / emissionsnivå / bränslestyrning Common rail, 4-ventils dieselmotor, turboladdad med intercooler / Steg III / Elektroniskt Cylindervolym / antal cylindrar 4485 / / / / / / 6 Nominell motoreffekt ECE R120 2) [kw/hk] 82 / / / / / / 141 Nominell motoreffekt ECE R120 2) - med effektstyrning 1) * [kw/hk] 97 / / / / / / vid varvtal (/min) Max motoreffekt ECE R120 2) vid 1900/2000 varv/min [kw/hk] 90 / / / / / / 152 Max motoreffekt ECE R120 2) - med effektstyrning 1) * [kw/hk] 105 / / / / / / 178 Max vridmoment ECE R120 vid 1400 varv/min (Nm) Max vridmoment ECE R120 vid 1600 varv/min - med effektstyrn. 1) * (Nm) Vridmomentökning - Standard / effektstyrning (%) 46 / / / / / / 27 Bränsletank, volym (l) TRANSMISSION* Typ Semi-Powershift, Powershuttle Antal växlar / med krypväxlar (FxB) 16 x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x 32 Antal växlar Ekonomi 40 km/tim (FxB) 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 17x16 FYRHJULSDRIFT OCH STYRNING Fyrhjulsdrift, manövrering Elektrohydraulisk med automatfunktioner för fyrhjuldsdrift och differentialspärrar * Styrvinkel ( ) Optimal vändradie (m) KRAFTUTTAG Typ Elektrohydraulisk manövrering med progressiv inkoppling Varvtal (/min) 540 / 540E / / 540E / / 540E / / 540E / / 540E / / 540E / 1000 Vid motorvarvtal (/min) 1969 / 1546 / / 1546 / / 1546 / / 1546 / / 1546 / / 1546 / 2120 Frontkraftuttag* varvtal / vid motorvarvtal (/min) 1000 / / / / / / 2120 HYDRAULSYSTEM Max pumpflöde och systemtyp huvudhydraulik 113 l/min med tryck- och flödeskompenserande avkänning Trepunktslyft EHC elhydrulisk med svängningsdämpare Max lyftkapacitet vid kopplingspunkterna med horisontella armar (kg) Max antal yttre hydraulventiler Upp till 4 elektroniska proportionerliga - programmerbara via Multicontroller, 1 power beyond Frontlyft* max lyftkapacitet (kg) VIKTER Lägsta vikt (kg) Max tillåten totalvikt (kg) DIMENSIONER 3) Totallängd inkl. frontviktspaket och bakre trepunktslyft (mm) Minsta bredd / totalhöjd (mm) 1873 / / / / / / 2920 Höjd från bakaxelcentrum till hyttak, std resp fjädrande hytt (mm) 2100 / / / / / / 2165 Frigångshöjd (mm) Hjulbas standard / med fjädrande framaxel (mm) 2412 / / / / / / 2661 STANDARDDÄCK* Fram 14.9 R R R R R R28 Bak 16.9 R R R R R R38 * Fabriksstandard. För uppgift om utrustningsalternativ i Sverige, se gällande prislista. 1) Effektstyrning endast tillgängligt vid kraftuttagsarbeten och transport 2) ECE R120 motsvarande ISO och 97/68/EC 3)Med standard däck

16 Denna broschyr är producerad för internationell användning och kan därför visa och beskriva maskiner, modeller och utrustningar som inte marknadsförs i Sverige. Tekniska data lämnas utan förbindelse och kan ändras utan föregående meddelande. Rätt till konstruktionsändringar förbehålles. För information om modeller, utföranden och utrustningar som säljs i Sverige hänvisas endast till gällande prislista. Case IH rekommenderar smörjmedel CASE IH - - MAXXUM Tryck: Trydells Tryckeri - 11/07 - Art.nr. BR6C0016 Söderberg & Haak Maskin AB Box Staffanstorp

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet.

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet. JX 60-95 hk u Förarkomfort. Den fullt justerbara upraktisk teknologi i alla avseende. u förarstolen kan lätt ställas in för att ge dig en bekväm arbetsplats, även under besvärliga förhållanden. Som tillval

Läs mer

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll Sidan 04 Konstruerad av oss, skapad för dig Sidan 06 Ren kraft och prestanda från Massey Ferguson Sidan 10 En ny kraftgeneration

Läs mer

160-215 Klassledande stortraktorer 8 modeller: 160 till 215 hk (190 till 245 hk vid maxeffekt*) *Se specifikationerna

160-215 Klassledande stortraktorer 8 modeller: 160 till 215 hk (190 till 245 hk vid maxeffekt*) *Se specifikationerna HK MF 6400/7400 160-215 Klassledande stortraktorer 8 modeller: 160 till 215 hk (190 till 245 hk vid maxeffekt*) *Se specifikationerna VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

Läs mer

MF6400/7400. 100-170 Högeffektstraktorer i mellanklassen VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

MF6400/7400. 100-170 Högeffektstraktorer i mellanklassen VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF6400/7400 100-170 Högeffektstraktorer i mellanklassen VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Oslagbar prestanda och mångsidighet De senaste mellanklassmodellerna

Läs mer

Din manual MASSEY FERGUSON 6400 http://sv.yourpdfguides.com/dref/2875505

Din manual MASSEY FERGUSON 6400 http://sv.yourpdfguides.com/dref/2875505 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för MASSEY FERGUSON 6400. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information,

Läs mer

CASE IH FÖR DIG SOM KRÄVER MER

CASE IH FÖR DIG SOM KRÄVER MER 1 FöR dig som kräver MeR. MAXXUM-SERIEn EFTER MER ÄN 160 ÅR HAR VI FORTFARANDE SAMMA VISION: FÖR FRAMTIDENS LANTBRUK MÅSTE MASKINERNA ALLTID VARA EN INNOVATIV, TILLFÖRLITLIG OCH LÖNSAM INVESTERING För

Läs mer

AGROFARM 410 420 430. Printed in Germany UTVECKLAR JORDBRUKET.

AGROFARM 410 420 430. Printed in Germany UTVECKLAR JORDBRUKET. AGROFARM 410 420 430 Printed in Germany UTVECKLAR JORDBRUKET. AGROF DET ENKLASTE VÄGEN Bekväm, väldesignad hytt med välvda fönster och solskydd garanterar avkopplande, ej tröttande arbete. Ergonomisk,

Läs mer

För dig som kräver MeR. AXIAL FLOW 230-SERIEn AGRICULTURAL ENGINEERING

För dig som kräver MeR. AXIAL FLOW 230-SERIEn AGRICULTURAL ENGINEERING För dig som kräver MeR. AXIAL FLOW 230-SERIEn OF AGRICULTURAL ENGINEERING EFTER MER ÄN 160 ÅR HAR VI FORTFARANDE SAMMA VISION: FÖR FRAMTIDENS LANTBRUK MÅSTE MASKINERNA ALLTID VARA EN INNOVATIV, TILLFÖRLITLIG

Läs mer

din prestandamässiga och miljömässiga fördel.

din prestandamässiga och miljömässiga fördel. New Holland CX8OOO CX8O4O CX8O5O CX8O7O CX8O8O CX8O9O 2 3 din prestandamässiga och miljömässiga fördel. Över 10 000 CX tröskor har tillverkats sedan introduktionen år 2001 och under tiden har de genomgått

Läs mer

Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724

Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724 2015 Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724 Den nya Fendt 700 Vario 2 3 Perfektionisten. Det räcker inte med att vara bra. Det är den perfekta koordinationen mellan traktor och förare som ger goda resultat.

Läs mer

Nya T-serien. Valtra 6750 EcoPower. traktorer för alla tillfällen. Gratis affisch! Valtra kundtidning 2/2002. Nya Valtramaskiner för skogen

Nya T-serien. Valtra 6750 EcoPower. traktorer för alla tillfällen. Gratis affisch! Valtra kundtidning 2/2002. Nya Valtramaskiner för skogen Valtra kundtidning 2/2002 Nya Valtramaskiner för skogen Nya T-serien traktorer för alla tillfällen Valtras A-serie: snabb och mångsidig styrka Valtra 6750 EcoPower Gratis affisch! Valtras T-serie Mångsidighet,

Läs mer

Pantera. Pantera 4502. Smartare SPEED. spraying. personbilskomfort även vid växtskyddsbehandlingar. (profi 11/2011)

Pantera. Pantera 4502. Smartare SPEED. spraying. personbilskomfort även vid växtskyddsbehandlingar. (profi 11/2011) Pantera Pantera 4502 Smartare SPEED spraying personbilskomfort även vid växtskyddsbehandlingar (profi 11/2011) 2 3 Med Pantera är du optimalt rustad för att klara av alla behov vid växtskyddsarbetet. I

Läs mer

Rotorsträngläggare LINER. Varje strå räknas.

Rotorsträngläggare LINER. Varje strå räknas. Rotorsträngläggare LINER Varje strå räknas. System för vallskörd. I vallskörden är varenda minut viktig. Då känns det tryggt att ha en samarbetspartner som erbjuder betydligt mycket mer än bara rejäla

Läs mer

Vallskördemaskiner JAGUAR

Vallskördemaskiner JAGUAR Vallskördemaskiner JAGUAR 870 860 850 840 Inga alternativ. JAGUAR. Finns det på marknaden ett alternativ till bästa resultat? Till högsta effektivitet med minimal bränsleförbrukning? Dina utmaningar blir

Läs mer

Nr. 4. www.abelco.se. Vi gräver fram de bästa maskinerna. Pris: 25:- Upplaga 120 000 ex.

Nr. 4. www.abelco.se. Vi gräver fram de bästa maskinerna. Pris: 25:- Upplaga 120 000 ex. Vi gräver fram de bästa maskinerna Nr. 4 Upplaga 120 000 ex. Pris: 25:- www.abelco.se Ett lägre pris kan ha många fördelar Vi är ett ungt företag med breda kunskaper och nyskapande idéer. Vi erbjuder entreprenadmaskiner

Läs mer

TUCANO 450 440 430 340 330 320. Redo för allt.

TUCANO 450 440 430 340 330 320. Redo för allt. TUCANO 450 440 430 340 330 320 Redo för allt. Idealisk på varje gård. TUCANO lika individuell som dina behov. Varje lantbruksföretag är unikt, har sin egen struktur, sina egna förutsättningar och ställs

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKIN. Ew210C. 19,9 22,2 t, 173 hk

VOLVO GRÄVMASKIN. Ew210C. 19,9 22,2 t, 173 hk VOLVO GRÄVMASKIN Ew210C 19,9 22,2 t, 173 hk VOLVO EN PARTNER ATT LITA PÅ. Gräv djupare, lyft högre, och få mer gjort med Volvos kraftfulla hjulburna grävmaskin. Allt detta med en stabilitet som du bara

Läs mer

TRANSPORTSEKTORN HAR FÅTT EN NY SUPERHJÄLTE.

TRANSPORTSEKTORN HAR FÅTT EN NY SUPERHJÄLTE. TM & DC Comics. WB SHIELD:TM & Warner Bros. Entertainment Inc. (s11) NYA PASSAR EN SUPERHJÄLTE NYA PASSAR EN SUPERHJÄLTE IVECO Sweden AB Arlövsvägen 23, 232 21 ARLÖV www.iveco.com Publicering L115636 1

Läs mer

Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9900 Tar dig närmare dina drömmar Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9900 en lyxutrustad turistbuss som ger alla ombord en förstklassig upplevelse. Bussens design är ny och välgjord, allt

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF900 50-300 Kvalitet och prestanda Branschledande lastare till traktorer från 50 till 300 hk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Ett lastarprogram med högsta

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF MF ACTIVA Kostnadseffektiva och flexibla skördetröskor Nu 6 modeller med 5 eller 6 halmskakare 176-275 7200 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Okomplicerade

Läs mer

Nu är rätt tid att planera för skörden 2013!

Nu är rätt tid att planera för skörden 2013! Nu är rätt tid att planera för skörden 2013! Respekt FÖR VÅR MILJÖ Att ta ansvar för vår miljö betyder för New Holland inte bara att uppfylla de legala kraven. Det är ett åtagande, som går längre än så.

Läs mer

Ge dina besparingar ett lyft Kalmar DCG90-180

Ge dina besparingar ett lyft Kalmar DCG90-180 Ge dina besparingar ett lyft Kalmar DCG90-180 Säljbroschyr Effektivare truck- och förarteam och ökade livslängdsbesparingar Att hålla lasten i rörelse är självklart mycket viktigt. Samtidigt har trucken

Läs mer

PM200 Asfaltfräs. Cat C18-motor med ACERT -teknik Klassad effekt (ISO 14396) vid 1 900 varv/min 429 kw/583 hk Arbetsvikt.

PM200 Asfaltfräs. Cat C18-motor med ACERT -teknik Klassad effekt (ISO 14396) vid 1 900 varv/min 429 kw/583 hk Arbetsvikt. PM200 Asfaltfräs Cat C18-motor med ACERT -teknik Klassad effekt (ISO 14396) vid 1 900 varv/min 429 kw/583 hk Arbetsvikt med 2 010 mm vals 30 100 kg med 2 235 mm vals 31 500 kg Valsbredder Standard Tillval

Läs mer

New Holland BR6000 BR6080 BR6090 BR6090 Combi

New Holland BR6000 BR6080 BR6090 BR6090 Combi New Holland BR6000 BR6080 BR6090 BR6090 Combi En modell för varje jobb. Två grundmodeller New Holland erbjuder två modeller av fixkammarpressar, BR6080 och BR6090. Eftersom pressarna producerar balar med

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Swadro. Strängläggare

Swadro. Strängläggare Swadro Strängläggare Den kan man lita på. För att arbetet ska löpa smidigt och problemfritt i fält, Rotorväxellådor fyllda med flytande fett Inkapslade rotorhus: helt underhållsfria Rotor och rotorarmar

Läs mer

Variotronic VarioGuide VarioDoc ISOBUS Varioterminal

Variotronic VarioGuide VarioDoc ISOBUS Varioterminal Variotronic VarioGuide VarioDoc ISOBUS Varioterminal 2 Fendt Variotronic 3 I framkant genom integration. "Intelligent integrerat" är Fendts motto för att förbättra fordon med den senaste elektroniken för

Läs mer

Nya, kompakta modeller i N-serien

Nya, kompakta modeller i N-serien Valtra kundtidning 2/2007 Nya, kompakta modeller i N-serien Sidan 12 Valtra belönades med silvermedalj på AgriTechnica för de nya innovationerna Valtra LHLINK en frontlyft med sväng AutoComfort semiaktiv

Läs mer

PRIUS TOYOTA. Fr o m 0308:1

PRIUS TOYOTA. Fr o m 0308:1 PRIUS TOYOTA PRIUS Fr o m 0308:1 Ögonblicket när en stor idé blir verklighet finns det något mäktigare? Innehåll Toyota Prius 04 Introduktion 06 Design Teknik och prestanda 08 Köregenskaper 10 Grunden

Läs mer