DEUTZ-FAHR Agrotron 6 SERIEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN"

Transkript

1 DEUTZ-FAHR Agrotron 6 SERIEN

2 02-03 MODELLURVAL 4 ELLER 6 CYLINDRAR FÖR ATT TILLGODOSE ALLA TÄNKBARA BEHOV PRESTANDA MED INTELLIGENT TEKNIK Användning av intelligent teknik visar sig från den bästa sidan i Deutz- Fahr 6-serien: Maximal prestanda med minimal bränsleförbrukning och minsta möjliga miljöpåverkan. En vinnande koncept för de som söker prestanda, komfort och tillförlitlighet på högsta nivå. Modellerna i 6-serien utgör en betydande del i utvecklingen av traktorer i mellanklassen med Powershift transmissioner, de är inte längre bara enkla arbetshästar utan effektiva, produktiva och mångsidiga maskiner som också tar hänsyn till miljön. De innovativa Deutz Steg IIIB motorerna med SCR system är redo för framtidens utmaningar, oavsett om det gäller jordbearbetning, transportkörning eller andra arbetsuppgifter. Med redskap monterade såväl fram som bak, får du enastående prestanda med minimal miljöpåverkan. Deutz-Fahr 6-serien kan du få med antingen 4-cylindrig eller 6-cylindrig motor, vilket ger dig större flexibilitet i ditt modellval. De 4-cylindriga modellerna är det perfekta valet där du värdesätter smidighet vid manövrering på trånga ytor, medan de 6-cylindriga modellerna är det bättre valet för lite tyngre dragkraftsarbeten där prestanda är av avgörande betydelse. Oavsett vilken modell du väljer, har de alla ett brett spektrum av användningsområden, allt från jordbearbetning, gödsling, sådd, växtskydd, slåtter och skörd till snabb transportkörning på väg. Den utomordentliga mångsidigheten för 6-serien gör den perfekt för både medelstora gårdar som en allroundtraktor, samt för större gårdar där traktorns användning är mer specialinriktad.

3 04-05 HÖJDPUNKTER VIKTIGA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER S-klass² hytt - Tyst, komfortabel och ergonomisk. C-Shift transmission med 40x40 växlar, 6 semi-automatiska gruppväxlar och 4 Powershift steg, med Automatic Powershift, SpeedMatching, SenseShift, SenseClutch och ComfortClutch. Kraftfull och miljövänlig 4- eller 6-cylindrig DEUTZ Common Rail motor med SCR system. Lastkännande axialkolvpump med ett flöde på 120 l/min och upp till 7 elektroniska tipputtagsventiler. Kraftuttag med 4 varvtal och mjukstart. Integrerad frontlyft och front kraftuttag med Comfort control som tillval. Förberedd för ISO- Bus och Agrosky GPS guidningssystem som tillval. Omfattande utbud av arbetsbelysning med upp till 16 arbetslampor totalt, även Xenon finns som tillval. Alla viktiga reglage för motor, transmission, hydraulsystem och 3-punktslyft sitter samlade på armstödet. Upp till 42" bakhjul för maximal dragförmåga och minimal jordpackning. Hydraulisk framaxelfjädring och pneumatisk hyttfjädring (tillval) som arbetar i perfekt harmoni. Lyftkapacitet på upp till 9,2 ton klarar de flesta redskap. 6-SERIEN ETTT PAKET MED OMFATTANDE TEKNOLOGISK EFFEKTIVITET Deutz-Fahr 6-serien C-Shift är det rätta valet för dig som vill utnyttja fördelarna av modern motor- och transmissionsteknologi. Lättanvända med enastående prestanda och oöverträffad driftsekonomi som alltid stått i centrum för Agrotron konceptet. DEUTZ Steg IIIB motorerna med SCR-system som är konfigurerade för optimal förbränning, erbjuder maximal kraft och prestanda med minimal bränsleförbrukning. Dessa motorer är anpassade till den nya C-Shift Powershift transmissionen med Sense Shift teknologi, som kommer att ge dig en körupplevelse och förarkomfort som inte liknar något du någonsin har upplevt tidigare.

4 06-07 AGROTRON KVALITETSSÄKRAD... TUSENTALS GÅNGER Med över tillverkade enheter hittills, är DEUTZ-FAHR Agrotron en av de bäst säljande tyska traktorerna i världen och med totalt över 100 miljoner drifttimmar tillsammans, har de bevisat sin driftsäkerhet och slitstyrka. DU KOMMER ATT BLI ÖVERTYGAD 6-serien utvecklades med tysk ingenjörskonst och tillverkas i Lauingen. Välkommen på ett besök på DEUTZ-FAHR fabriken för att se produktionslinjen, den höga kvaliteten på tillverkningsmetoderna och materialen, samt den professionella och välutbildade personalen med egna ögon. UTVECKLAD MED DIN HJÄLP För att utveckla sina produkter drar DEUTZ-FAHR nytta av sitt nära samarbete med olika lantbrukare och maskinstationsägare och involverar dem i varje steg av utvecklingsprocessen. Arbetsgrupper med experter inom varje specifikt område bidrar till att varje steg i utvecklingsprocessen av en ny produkt säkerställs och att alla krav och förväntningar uppfylls. HÖGTEKNOLOGISKT UTVECKLINGSCENTER DEUTZ-FAHR har ett av världens mest avancerade utvecklings- och teknikcentra för jordbruksmaskiner. Testanläggningen analyserar funktion, driftsäkerhet och hållbarhet för varje komponent i traktorn under långtidstester och resultaten spelar sedan en viktig roll i det fortsatta utvecklingsarbetet för maskinerna.

5 08-09 S-KLASS 2 HYTT FRI SIKT - EN DEUTZ-FAHR PRINCIP Stora glasytor, smala hyttstolpar, rundade skärmar och en sluttande motorhuv är grundstenarna i DEUTZ-FAHR principen för fri sikt. Ett frisikts-takfönster och en bakruta som går långt ner, förbättrar sikten ytterligare uppåt och nedåt, vilket är av största vikt vid arbete med frontlastare eller burna redskap. PERFEKT KLIMAT Det kraftiga ventilationssystemet med värme och A/C levererar ett generöst luftflöde, som fördelas via luftventilerna som sitter strategiskt placerade, runtom föraren, i hytten. Hyttluften renas via två filter som sitter i hyttstolparna. S-KLASS² HYTTEN: TYST, KOMFORTABEL OCH ERGONOMISK EN HYTT MED VÄLKÄNT DNA S-klass² hytten i 6-serien C-Shift är nästa steg i utvecklingen av den legendariska Agrotron hytten. Stora glasytor i kombination med smala hyttstoplar ger dig perfekt runt-om sikt. Helt ny interiör med inredning av högkvalitativa material och en färgsättning som skapar en trevlig arbetsmiljö. Det finns gott om förvaringsutrymmen där du kan förvara dokument och saker du behöver under arbetets gång samt ett kylfack för att hålla dina drycker kalla. Vill någon åka med en bit så kan de sitta både bekvämt och säkert på det fällbara, klädda och stoppade instruktörssätet med eget säkerhetsbälte.

6 10-11 MULTIFUNKTIONSSPAK OCH ARMSTÖD PowerComS MULTIFUNKTIONSSPAK MED COMFORTIP 1 Tipputtagsventil 1, indrag/utskjut 2 Tipputtagsventil 2, indrag/utskjut Fram/backknappar 4 Trepunktslyft lyft/sänk/snabbsänkning och EDR aktivering 5 Spärrknapp trepunktslyft 6 APS automatväxling 7 Konstant motorvarvtal Elektroniskt handgasreglage 9 Neutral (transmission) 10 Diffspärrar 11 4WD 12 Joystick för manövrering av tipputtagsventil 3 och 4 13 Automatisk 4WD och diffspärr 14 Spärra framaxelfjädring 15 Programmering och inställning av APS automatväxling 8 15 MULTIFUNKTIONSSPAK OCH ARMSTÖD: ALLT PÅ ETT STÄLLE GÖR DITT ARBETE ENKLARE OCH BEKVÄMARE Alla reglage och strömställare i 6-serien är färgkodade efter funktion. De är logiskt och ergonomiskt placerade inom räckhåll på armstödet och multifunktionsspaken till höger om föraren. Armstödet med PowerComS multifunktionsspak omfattar alla viktiga funktioner på traktorn: Powershift växelreglage, byte av körriktning, tipputtagsventiler, trepunktslyft, hantera ComforTip vändtegsautomatik mm. Detta tillåter att föraren utför alla arbeten och manövrar utan att flytta armen eller handen från armstödet och multifunktionsspaken. Detta ger många fördelar i form av tidsbesparing, ökad säkerhet och högre produktivitet när du arbetar, eftersom alla reglage är samlade på ett ställe.

7 12-13 FÖRARKOMFORT FRAMAXELFJÄDRING Den elektrohydrauliskt reglerade framaxelfjädringen på nya 6-serien TTV består av en kraftig, pendelupphängd framaxel, två hydraulcylindrar och ett elektroniskt kontrollsystem. Framaxelfjädringen kan spärras men framaxeln kan fortfarande pendla. Detta ger en stor fördel vid arbete med frontlastare och vid tunga dragkraftsarbeten i fält, då arbetsdjupet för ett jordbearbetande redskap skall hållas konstant med bibehållen maximal drivkraft. PNEUMATISK HYTTFJÄDRING Det pneumatiska hyttfjädringssystemet består av två generöst dimensionerade luftbälgar som bär upp hytten. Ett automatiskt nivåregleringssystem ser till att hytten alltid är i korrekt nivå och har korrekt fjädringsväg under alla förhållanden. Till skillnad från hydrauliska system påverkas inte pneumatiska system av yttertemperaturen och förarkomforten hålls därför på en jämnare nivå. KOMFORT OCH SÄKERHET: MAXIMERA DIN PRODUKTIVITET Oavsett om du utför arbete i fält, transportkörning på väg eller arbetar med frontlastare hemma på gården, erbjuder 6-serien utmärkt komfort för alla typer av arbete. 6-serien är standardutrustad med framaxelfjädring, hyttfjädring och luftfjädrad förarstol som arbetar tillsammans för att ge högsta komfort även på riktigt ojämnt underlag, medan C-Shift transmissonen med Sense Shift ger mjuka växlingar även under belastning. Flera automatfunktioner erbjuds som standard för att underlätta ditt arbete och reducera förarbelastningen: automatisk 4WD och diffspärr, kraftuttagsautomatik och ComforTip vändtegsautomatik, vill du ha fler automatfunktioner så finns Agrosky GPS guidningssystem som tillval. För att ytterligare öka bekvämligheten sitter det externa reglage för trepunktslyft, PTO och en tipputtagsventil på båda bakskärmarna. HÖGPRESTANDABROMSAR För att maximera aktiv och passiv säkerhet, tog Deutz-Fahr fram ett bromssystem utan kompromisser och med den bästa teknik som finns tillgänglig. Power Brake bromsförstärkare är redan känt för att erbjuda maximal bromskraft med minimal pedalkraft för optimal förarkomfort. För att ytterligare öka säkerheten, kan man som tillval få våta skivbromsar på framaxeln som erbjuder personbilsliknande inbromsning utan behov av automatisk inkoppling av 4WD. ASM AUTOMATISK 4WD OCH DIFFSPÄRR Beroende på körhastighet och styrvinkel, kopplar den elektroniska styrenheten automatiskt in eller ur 4WD och diffspärrar för att erhålla maximal dragkraft vid jordbearbetning och säkerställa snabba och säkra manövrar på vändtegen.

8 14-15 ENERGIEFFEKTIV MOTOR Tack vare SCR avgasefterbehandlingssystem kan motorerna i 6-serien TTV konfigureras för maximal effekt med minimal bränsleförbrukning. Motorerna skall köras på vanlig diesel (EN590) och klarar även att köras på Biodiesel (upp till B100), vilket ger dig maximal flexibilitet att välja det mest kostnadseffektiva bränslet för dina behov. TRANSMISSION Den nya C-Shift transmissionen med SenseShift teknologi ger, tack vare sin enkla och logiska konstruktion, en hög verkningsgrad med minimal effektförlust. Med perfekt anpassad stegning mellan växlarna och mjuka powershiftväxlingar, arbetar alltid motorn med ett optimalt varvtal under alla förhållanden. KRAFTUTTAG Kraftuttaget har 4 varvtal som standard varav 2 är ekonomivarvtal. Detta innebär ökad flexibilitet då du kan välja varvtalsläge efter redskapets behov. På så sätt sparar du bränsle och ökar både effiktivitet och produktivitet. HYDRAULSYSTEM 6-serien C-Shift har som standard ett hydraulsystem med en lastkännande pump med variabelt deplacement, vilket innebär att systemet bara arbetar när det behövs. Med ett flöde på 120 l/min och 4 elektroniska tipputtagsventiler som standard kan redskapen hanteras båda snabbt och säkert. S-KLASS² HYTT Så fort du sätter dig i det bekväma förarsätet i S-klass 2 hytten, kommer du att känna dig som hemma. Logiskt och ergonomiskt placerade reglage samt flertalet automatiska funktioner gör att du får arbetet snabbare och säkrare utfört. ENASTÅENDE EFFEKTIVITET OCH EKONOMI Spara bränsle Kör DEUTZ. Under årtionden har denna slogan använts för att belysa Deutz-Fahr traktorernas låga bränsleförbrukning. Idag är en effektiv motor bara en av många viktiga faktorer som spelar in för driftsekonomin. Energieffektiv är den filosofi som tillämpas av DEUTZ-FAHR för att utveckla, designa och förbättra var och en av produkterna. Inget lämnas åt slumpen, varje komponent är optimerad för att öka effektiviteten och minimera effektförluster. Resultatet för dig blir maximal prestanda med minimal bränsleförbrukning och minsta möjliga miljöpåverkan. Spara bränsle K Ö R D E U T Z

9 16-17 MOTOR 135 Agrotron Effekt (kw) Varvtalsområde för konstant vridmoment r/min Varvtalsområde för konstant effekt r/min Vridmoment (Nm) Motorvarvtal r/min 530 Effekt (kw) Agrotron r/min Varvtalsområde för konstant vridmoment Varvtalsområde för konstant effekt r/min Vridmoment (Nm) Motorvarvtal r/min 450 Metering unit Filter Fuel pump Pressure cut-off valve RAIL Rail Sensor Power limiter Pre-filter Other control elements Other sensors Injector Pedal sensor Speed sensor ECU BOX Km/h Speed sensor Km/h Fuel tank High pressure Low pressure ÖVERRASKANDE STYRKA I över 140 år har motorer från DEUTZ varit synonymt med ren kraft och ekonomi. Med den senaste tekniken för bränsleinsprutningssystem och innovativ SCR teknologi, kan motorerna i 6-serien C-Shift leverera enastående kraft och prestanda med bästa bränsleekonomi. Tack vare SCR avgasefterbehandlingssystem kan motorns inställningar konfigureras för optimal förbränning med maximal prestanda och minimal förbrukning som resultat. EFFEKTIVA OCH MILJÖVÄNLIGA MOTORER Med ett urval av 4- eller 6-cylindriga motorer, kan 6-serien C-Shift skräddarsys för att passa alla applikationer. Dessa motorer är konstruerade och byggda speciellt för lantbruksmaskiner, med maximalt vridmoment redan vid låga 1400 r/min och maximal effekt erhålls vid 1800 r/min. Motorerna har ett brett varvtalsområde för konstanteffekt från 1600 r/min till 2100 r/min, ett varvtalsområde där de flesta arbeten i fält utförs. Med 4 ventiler per cylinder, centralt placerad insprutare, turboaggregat med elektroniskt reglerad wastegateventil, elektroniskt reglerad högtrycks DCR (Deutz Common Rail) bränsleinsprutning med ett arbetstryck på 1600 bar och SCR system, är Deutz motorerna den optimala drivkällan med maximal prestanda, minimal bränsleförbrukning och minsta möjliga miljöpåverkan. MER EFFEKTIV FÖR ÖKAD PRODUKTIVITET Tack vare en ny design av förbränningsrummen i kolvarna kombinerat med DCR Common Rail insprutningen, säkerställs maximal motorprestanda även under de mest krävande förhållanden med en flack vridmomentkurva redan från mycket låga varvtal. Resultatet av detta är en överlägsen dragkraft för både jordbearbetning och tunga transporter vilket leder till högre produktivitet, minimal bränsleförbrukning samt låga ljud- och vibrationsnivåer oavsett körhastighet. Genom att använda ett SCR avgas-efterbehandlingssystem, kan motorn konfigureras för maximal effekt med optimal förbränning, vilket innebär att dessa motorer förbrukar upp till 10% mindre bränsle än motorer med motsvarande effekt utan SCR system.

10 18-19 TRANSMISSION COMFORT SHIFT TRANSMISSION C-Shift transmissionen har semi-automatisk gruppväxling som tillåter att föraren växlar mellan alla sex grupperna från multifunktionsspaken utan att använda kopplingspedalen, eller via en mekanisk växelspak. För att växla mellan grupperna (1-6) är allt du behöver göra att trycka eller dra multifunktionsspaken och trycka på shiftknappen på baksidan samtidigt. Alternativt kan föraren aktivera APS, ställa in önskad grupp och låta systemet automatiskt välja lämplig växel efter motorns belastning. På så sätt får föraren en uppgift mindre, samtidigt som man får ut maximal dragkraft med rätt växel. APS Automatisk PowerShift - En fullvärdig automatisk växlingsfunktion som väljer den lämpligaste växeln av de 4 Powershift-stegen inom gruppen i förhållande till belastning och motorvarvtal. Detta ger extremt snabb reaktionstid och är ovärderligt för arbeten som kräver frekvent växling. Föraren kan helt koncentrera sig på arbetet medan systemet ser till att effektiviteten är optimal med minimal bränsleförbrukning. Fram/backspak med SenseClutch funktion: Du har 5 olika lägen för aggresivitet att välja mellan, vilket man även kan göra under körning. OSLAGBART ENKEL ATT VÄXLA: ALLTID RÄTT VÄXEL RÄTT VÄXEL FÖR VARJE JOBB C-Shift transmissionen i 6-serien har 6 semi-automatiska gruppväxlar och 4-stegs powershift, vilket totalt ger 40 x 40 växlar med krypväxel i de 4 lägsta grupperna. Den är full av högteknologiska funktioner som bl.a. SenseShift systemet med proportionella solenoidventiler som säkerställer mjuka och ryckfria växlingar även under belastning samt SpeedMatching, en hastighetsanpassning som ser till att rätt växel är ilagd. Vidare har transmissionen elektrohydraulisk växling mellan fram/back med SenseClutch, justerbar aggressivitet i 5 lägen, vilket är speciellt användbart vid arbete med t.ex. frontlastare. ComfortClutch ger dig möjlighet att växla utan att använda kopplingspedalen. Maximal körhastighet för 6-serien C-Shift är 40 km/h vid reducerat* motorvarvtal. (*) exempel: 1550 r/min för 6160, 1640 r/min för 6150, 6180 och 6190 (med standard däckdimension) L 0,39 M 0,47 H 0,56 S 0,67 S 0,70 M H S 0,84 1,00 1,20 L 1,14 M H S 1,35 1,61 1,93 L 1,69 M H S 1 2 2,03 2,43 2, L 3,2 M 3,8 H 4,6 S 5,5 L 4,9 M H S L M H S L M H S L M H S 5,7 6,9 5,9 7,0 8,4 7,9 9,4 11,3 8,2 9,8 9,2 11,0 13,2 13,6 15,8 11,8 13,8 14,2 16,6 17,0 20,4 16,3 19,5 Perfekt stegad växellåda. Här finns en växel för varje arbtesuppgift. Dessutom 16 krypväxlar för de riktigt låga hastigheterna. 23,4 19,8 23,8 19,0 22,8 27,3 32,7 29,1 34,9 41,8 28,0 L 24,9 M 29,9 6 H 35,8 50,0 S 42,9 km/h (*) om tillåtet enligt lag

11 20-21 HYDRAULSYSTEM Basmodellerna har ett enklare armstöd med reglage för bakre trepunktslyft och ett tipputtagsventilreglage avsett för frontlyft. Säljs ej i Sverige. HYDRAULSYSTEM MED PRECISION KAPACITET SOM RÄCKER LÅNGT 6-serien C-Shift är utrustad med ett lastkännande (LS) hydraulsystem med en pumpkapacitet på 120 liter/min och kan leverera tillräckligt oljeflöde för applikationer. I standardutrustningen ingår även fyra bakre elektroniska dubbelverkande tipputtagsventiler som kan utökas upp till totalt sju som tillval, då är två ventiler prioriterade för manövrering av frontlastare/frontlyft (tillval). Naturligtvis har alla tipputtagsventiler spärrlägen vid behov och kan kopplas om mellan enkel- och dubbelverkande eller flytläge. Timer och flödeskontroll är tillgängligt för alla ventiler. Alla reglage är färgkodade och kan tilldelas de olika tipputtagventilerna. LS systemet anpassar kontinuerligt flödet efter behov, när inget behov finns går pumpen över till standbyläge, vilket minimerar effektbehovet (och bränsleförbrukningen) samt säkerställer lång livslängd på komponenterna i hydraulsystemet. MÅNGSIDIGT OCH LÄTTANVÄNT Power Beyond uttag finns som tillval och ger dig möjlighet att direktansluta redskap och maskiner med ett hydraulsystem som kräver höga flöden, t.ex. hydraulmotordrift. Denna funktion är särskilt användbar för redskap med eget on-board hydraulsystem. Alla modeller i 6-serien C-Shift är utrustade med push-pull snabbkopplingar på hydrauluttagen för tipputtagsventilerna. En spilloljebehållare samlar upp ev. spill när man kopplar till eller från en hydraulslang, så att traktorn och marken under hålls fri från hydrauloljespill.

12 22-23 KRAFTUTTAG KRAFTUTTAG EKONOMIVARVTAL Specifik bränsleförbrukning: g/kwh E -20% Motorvarvtal r/min Ekonomivarvtal ger lägre motorvarvtal, lägre bränsleförbrukning, sänker ljudnivån och ger minskat slitage. Varvtalsväljarreglage för kraftuttaget med elektrohydraulisk in- och urkoppling. VÄLJ KRAFTUTTAGSVARVTAL EFTER BEHOV FYRA KRAFTUTTAGSVARVTAL Med ett urval av alternativa kraftuttagsvarvtal ökar mångsidigheten för en traktor och tillåter maximal effektivitet, med lägre bränsleförbrukning, där inte full effekt krävs för att driva redskapet. Alla modeller i 6-serien erbjuder fyra varvtal med 540, 540E, 1000 och 1000E. Varvtal väljs via ett varvtalsväljarreglage och kopplas in/ur via en elektrohydrauliskt manövrerad koppling med progressiv mjukstart. Det bakre kraftuttaget kan även manövreras via externa reglage på bakskärmarna. Tillvalet frontlyft kan kompletteras med ett frontkraftuttag med 1000 r/min.

13 24-25 UNDERHÅLL VÄL SYNLIGT OCH LÄTT ATT KONTROLLERA Alla vätskenivåer kan snabbt och enkelt kontrolleras utan behov av verktyg och alla huvudfunktioner kan övervakas elektroniskt från förarplats. LÄTTÅTKOMLIGT Alla underhålls- och servicepunkter på 6-serien TTV sitter lättåtkomliga från marknivå. Kylarpaketet kan delas och fällas, vilket underlättar vid rengöring. De punkter som kräver smörjning sitter väl skyddade men ändå lätta att komma åt. SERVICE OCH UNDERHÅLL SNABBT OCH ENKELT ALLTID FRISK LUFT Ett flerstegs luftfiltersystem ser till att motorn alltid har tillgång till massor av frisk luft. Som standard sitter en cyklonförrenare och ett automatiskt dammavskiljningssystem monterat. Det nya Powercore huvudfiltret med säkerhetsfilter säkerställer optimalt motorskydd även vid arbete i mycket dammiga förhållanden. SÄKERT OCH BEKVÄMT Traktorer utrustade med tryckluftkompressor för pneumatiska släpvagnsbromsar har ett torkfilter installerat och erbjuder samma säkerhets- och komfortnivå som i en lastbil. Kondensvatten behöver inte längre dräneras manuellt från systemet, och det finns ingen större risk att systemet fryser vid låga temperaturer. LÅNGA SERVICEINTERVALL Förlängda intervall för olje- och filterbyte reducerar drastiskt de totala drifts- och underhållskostnaderna. Dessutom blir stilleståndstiden minimal, vilket innebär att ditt arbete blir effektivare och mer produktivt, speciellt under högsäsong. DEUTZ-FAHR SERVICE Personalen hos din DEUTZ-FAHR återförsäljare går på specialutbildningar varje år. Detta håller dem uppdaterade med de kunskaper som krävs för att alltid tillhandahålla en god service även för de mest innovativa produkterna och ger dem möjlighet att rekommendera den bästa konfigurationen för dina behov vid köptillfället, samt erbjuda dig den support du behöver under traktorns livstid. Våra återförsäljares professionalism och omfattande kunskap om våra maskiner kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din traktor. Återförsäljarnas serviceverkstäder är utrustade med de senaste diagnostiska systemen och de rätta verktygen för korrekt service av din traktor och är en pålitlig allierad du kan alltid vända dig till för support. SÖDERBERG & HAAK FINANSIERING Varje kund är unik, med specifika behov både när det gäller tekniska lösningar och finansiella behov. Därför skapade vi 1998 S&H Finans, som kännetecknas av enkel och effektiv administration, snabba besked och ett finansupplägg som är anpassat till lantbrukets förutsättningar. Du löser finansieringen av din investering direkt genom din återförsäljare utan onödigt krångel. Detta i kombination med låg, rörlig ränta och upp till sju års löptid gör att vi kan erbjuda dig en av branschens bästa lösningar. Förutom lån finns även leasingalternativ att tillgå. ORIGINAL DEUTZ-FAHR RESERVDELAR Genom att använda Deutz-Fahr originalreservdelar, får du den driftsäkerhet och tillförlitlighet som din traktor är byggd för. De är optimalt anpassade till traktorns komponenter med de specifikationer som krävs för att erhålla maximal prestanda.

14 26-27 TILLVALSUTRUSTNING ALL INCLUSIVE ELLER VILL DU HA MER... DEUTZ-FAHR traktorerna har en generös utrustningsnivå som standard men det finns även ett stort utbud av tillvalsutrustning som kan öka produktiviteten eller höja den redan höga komfortnivån. Din DEUTZ-FAHR återförsäljare hjälper dig gärna och kan ge dig råd om de bäst lämpade alternativen för dina behov.

15 28-29 TEKNISKA DATA TEKNISKA DATA MOTOR Fabrikat Typbeteckning TCD 4.1 L4 TCD 4.1 L4 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 Utsläppsnivå Steg IIIB Steg IIIB Steg IIIB Steg IIIB Steg IIIB Steg IIIB Steg IIIB Cylinderantal/Cylindervolym (liter) 4/4,038 4/4,038 6/6,057 6/6,057 6/6,057 6/6,057 6/6,057 Turboaggregat m elektronisk wastegate och Intercooler Kylfläkt med Viscostatisk koppling Deutz Common Rail (DCR) insprutningstryck bar Max. effekt (ECE R120) kw/hk 112,8/ / ,8/ / ,5/ / ,1/210 Max. effekt med boost (ECE R120) kw/hk Motorvarvtal vid max. effekt r/min Nominellt motorvarvtal r/min Max. vridmoment Nm Motorvarvtal vid max. vridmoment r/min Momentökning % Elektroniskt reglerad bränsleinsprutning Luftfilter med dammejektor Avgasrör på hyttens A-stolpe Bränsletank, volym liter AdBlue tank, volym liter Biodieselgodkänd (EN 14214) % B100 B100 B100 B100 B100 B100 B100 TRANSMISSION Fabrikat ZF ZF ZF ZF ZF ZF ZF Typbeteckning T7224 T7226 T7224 T7226 T7229 T7230 T7232 Antal växlar F/B Number of speeds with super creep gear Antal Powershift-steg Minsta körhastighet med krypväxlar km/h 0,40 0,41 0,40 0,41 0,39 0,39 0,39 Max. körhastighet (begränsad till 40 km/h) km/h ECO vid reducerat motorvarvtal Semi-automatisk gruppväxelfunktion (endast C-Shift) APS Automatic Powershift* SpeedMatching* SenseShift (mjukväxlingsfunktion) Elektrohydraulisk F/B växling (power shuttle) ComfortClutch SenseClutch med justerbar aggressivitet 5 lägen Elektrohydrauliskt manövrerade flerskiviga våta kopplingspaket PTO Bakre kraftuttagsvarvtal 540/540E/1000/1000E Drivhjulsberoende PTO Kraftuttagsautomatik Frontkraftuttag TEKNISKA DATA STANDARD TILLVAL - Ej tillgängligt * Tillval eller standard beroende på version AXLAR OCH BROMSAR Elektrohydrauliskt manövrerade diffspärrar fram- och bakaxel Framaxelfjädring Elektrohydraulisk manövrering av 4WD ASM automatisk in-/urkoppling av 4WD och diffspärr Aktivering av 4WD vid bromsning Bromsar på framaxel (våta skivbromsar) PowerBrake, bromsförstärkare Mekaniskt manövrerad parkeringsbroms Hydrauliska släpvagnsbromsar Pneumatiska släpvagnsbromsar Pneumatiska + hydrauliska släpvagnsbromsar Hydrostatisk styrning med separat pump Styrpump, kapacitet l/min Styrvinkel grader Dynamiska framskärmar HYDRAULSYSTEM OCH TREPUNKTSLYFT Fabrikat Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Bosch Hydraulpump CCLS, kapacitet (std. i Sverige) l/min CCLS hydraulpump, lastkännande, varibelt deplacement Elektroniska bakre tipputtagsventiler* (std) antal Elektroniska bakre tipputtagsventiler (tillval) antal 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 5,6,7 Power-Beyond Max. hydrauloljeuttag liter Elektrohydrauliskt manövrerad trepunktslyft Radar Max. lyftkapacitet, bakre trepunktslyft (std) kg Max. lyftkapacitet, bakre trepunktslyft (tillval) kg Mekanisk lyftlänk Hydraulisk lyftlänk Teleskopiska stabiliseringsstag Externa reglage på bakskärmar Frontlyft med justerbara lyftarmar Max. lyftkapacitet, frontlyft kg Snabbkopplingar

16 30-31 TEKNISKA DATA TEKNISKA DATA ELSYSTEM Spänning V Standard batteri V/Ah 12 / / / / / / / 143 Battery för kallt klimat V/Ah 12 / / / / / / / 180 Generator V/A 14 / / / / / / / 200 Startmotor V/kW 12 / 4 12 / 4 12 / 4 12 / 4 12 / 4 12 / 4 12 / 4 Externt eluttag 12V Eluttag 12V för högre strömstyrka CAB S-Class 2 cab PowerComS* multifunktionsspak Prestandamonitor Agrosky guidningssystem Max Comfort Professional XL förarsäte, lågfrekvensdämpning, luftfjädring, elektriskt svankstöd Max Comfort Dynamic XL förarsäte, luftfjädring, elektriskt svankstöd Passagerarsäte med klädd och stoppad dyna Arbetsdisplay Comfortip (Vändtegsautomatik)* / / / / / / / Mekanisk hyttfjädring Pneumatisk hyttfjädring A/C luftkonditionering Mekaniskt justerbara yttre backspeglar Bakrutetorkare Omgivningsbelysning Halogen arbetsbelysning HITCHDRAG Kombidrag med hydrauliskt utskjut DIMENSIONER OCH VIKT Däckdimension fram 540/65R28 540/65R28 540/65R24 540/65R28 600/65R28 600/65R28 600/65R28 Däckdimension bak 650/65R38 650/65R38 600/65R38 650/65R38 710/60R38 710/60R38 710/60R38 Hjulbas (a) mm Längd (b) mm Höjd (c) mm Bredd (d) mm Markfrigång (e) mm Nettovikt över framaxel (min-max) kg Nettovikt över bakaxel (min-max) kg Nettovikt totalt (min-max) kg Max. framaxelbelastning kg Max. bakaxelbelastning kg Max. tillåten totalvikt kg (a) (b) (c) STANDARD TILLVAL EJ TILLGÄNGLIGT - * Tillval eller standard beroende på version (e) (d) Tekniska data, specifikationer och bilder anges eller visas endast i indikationssyfte. DEUTZ-FAHR förbehåller sig rätten att ändra eller uppdatera utan krav på föregående meddelande.

17 För mer information, kontakta din lokala DEUTZ-FAHR återförsäljare: Tryck Norra Skåne 15/12 - Best nr BR deutz-fahr.com Vi rekommenderar original Deutz-Fahr smörj- och kylmedel. DEUTZ-FAHR LUBRICANTS Söderberg & Haak Maskin AB Industrivägen 2, Staffanstorp mail@sodhaak.se

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario Vägen till nya prestanda Fendt 700 Vario 700 Nya 700 Vario Perfektion när den är som bäst Med nya Fendt 700 Vario lanserar Fendt en kompakt stortraktor som saknar motstycke vad gäller praktiska innovationer.

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG 69-100 HK MF3600 Mångsidiga traktorer för specialområden A-, V-, S-, F- och GE-versioner VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Specialtraktorer i MF 3600-serien Mer

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-105 HKMF 02 03 Innehåll 04 En global framgångssaga 06 Konstruerad av oss, skapad för dig 09 Byggd speciellt med tanke på föraren 11 Ren kraft och prestanda 12 En ny kraftgeneration 14 Underhållsfri

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

MFMer effekt, högre produktivitet

MFMer effekt, högre produktivitet HK 86-112 5400 Mer effekt, högre produktivitet MFMer effekt, högre produktivitet 4 modeller: 86 till 112 hk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Utvecklingen fortsätter...

Läs mer

Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF8600 Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Precis som en traktor ska vara. Ren kraft med högt vridmoment. Med en konstruktion

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN R M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal prestanda, god kvalitet och hög körkomfort. Traktorerna uppfyller de senaste utsläppskraven Euro Stage IIIB. JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN NYA

Läs mer

Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser.

Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser. Nya 5 Serien. Mångsidighet utan gränser. Den nya Deutz-Fahr 5-serien sätter en ny standard för stil, effektivitet, produktivitet och komfort i mellanklassens hästkrafts segment. State-of-the-art maskiner,

Läs mer

EFFEKT AVANCERAD. Nya 6 Serien TTV Agrotron

EFFEKT AVANCERAD. Nya 6 Serien TTV Agrotron EFFEKT AVANCERAD Nya 6 Serien TTV 6150.4-6160.4-6160-6180-6190 Agrotron NYA 6 SERIEN TTV FÖR ATT UTVECKLAS BEHÖVER JORDBRUKET KONTINUERLIG INNOVATION. 3 ENORM KRAFT UNDER DIN KONTROLL. Den nya 6-serien

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

ATT TITTA IN I FRAMTIDEN,

ATT TITTA IN I FRAMTIDEN, ATT TITTA IN I FRAMTIDEN, TVÅ ÖGON RÄCKER INTE. NYA 7 SERIEN Deutz-Fahr Agrotron TTV NYA 7 SERIEN Deutz-Fahr Agrotron TTV. Deutz-Fahr presenterar 7-serien, den nya kraftfulla Agrotron TTV serien med

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM Ligg steget före. ProCore 648 Innovativ placering av hjulen Effektiv luftning Hög produktivitet Djup luftning av hög kvalitet TrueCore markföljningssystem

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

X (Tier 4 Interim)

X (Tier 4 Interim) X7040-50-60-70-80 (Tier 4 Interim) Nya X70-serien: överlägsen effektivitet, lägre driftskostnader, minimal miljöpåverkan För att uppfylla de ständigt ökande utsläppskraven har McCormick utvecklat traktorserien

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet:

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet: AR 95 Operativ vikt: 7900 kg Motoreffekt: 85 kw (115,5Hk) : 1,4-1,6 m 3 AR 95 Litet e. Stor effekt. ATLAS Weyhausen hjullastare är mer än summan av dess komponenter. De är äkta passion för teknik med Made

Läs mer

Växellåda, hytt och manövrering avgjorde.

Växellåda, hytt och manövrering avgjorde. 700 Växellåda, hytt och manövrering avgjorde. Populär nykomling Fendt fortsätter att utveckla sina traktorer. Efter de premierade modellerna i 800- och 900-serien (226 396 hk) har turen nu kommit till

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF 6600 120-160 HKMF Skanna mig! http://www.facebook.com/masseyfergusonglobal twitter.com/agcocorp http://www.youtube.com/masseyfergusonvideo blog.agcocorp.com är ett världstäckande varumärke från AGCO Corporation

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer Atlas Copco Transportabla luftkompressorer XA(T,H)S 106-136 101-135 l/s, 6,1-8,1 m 3 /min vid 7-12 bar(e), 102-175 psig Vi bryr oss om dina tryckluftsbehov XA(S) 106 till 136 Dd är specialkonstruerade

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Nya Fendt 500 Vario 2 3 Utformad för fulländning 500 Vario sammanför de bästa egenskaperna i en helt ny traktorserie. Måtten från den legendariska 500 Favorit, kombinerade med en prisbelönt

Läs mer

Sätt fart. Lita på hållbarheten

Sätt fart. Lita på hållbarheten Groundsmaster 580-D Sätt fart Groundsmaster 580-D Klippbredd på 4,88 m 59,6 kw (80 hk) motor Toro Traction Plus drivsystem Kan svänga 180 utan att lämna något gräs oklippt Toro ACE diagnossystem Då produktiviteten

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite

Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite T6020 New Elite T6040 Holland Elite T6060 Elite T6000 Elite Modellerna T6020 Elite, T6040 Elite and T6060 Elite New Holland T6000 Elite: konstruerad för produktivitet. New Holland

Läs mer

VÅRVISNING VI VISAR. - maskiner ab www.x-maskiner.se HUDIKSVALL ÖSTERSUND SUNDSVALL ÖRNSKÖLDSVIK

VÅRVISNING VI VISAR. - maskiner ab www.x-maskiner.se HUDIKSVALL ÖSTERSUND SUNDSVALL ÖRNSKÖLDSVIK VÅRVISNING ÖSTERSUND 8-9/4 HUDIKSVALL/GRÖNYTE 12/4 HUDIKSVALL 15-16/4 ÖRNSKÖLDSVIK 15-16/4 VI VISAR TRAKTORER JOHN DEERE 5E/M, 6M/R & 7R VALLMASKINER, GRÖNYTEMASKINER, KOMPAKTLASTARE M.M KAMP A 29.90 NJ

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

AGROTRON K AGROTRON K

AGROTRON K AGROTRON K AGROTRON K AGROTRON K Tryckt i Tyskland UTVECKAR JORDBRUKET AGROTRON K: DEN KOPAKTA TRAKTORN SO FYTTAR PÅ BERG. Odlings- och grönytearbete ställer höga krav på en modern traktor viktiga egenskaper är:

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK Det finns många starka skäl att välja Geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

3080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata. Cylinderantal 4. www.weidemann.de 24.04.2015 Sida: 1 / 8

3080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata. Cylinderantal 4. www.weidemann.de 24.04.2015 Sida: 1 / 8 3080 Tekniska data Motordata Tillverkare Deutz Motortyp TCD 2,9 L4 Cylinderantal 4 Effekt (max.) 55,4 (75*) kw (HP) vid (max.) 2,3 varv/min Cylindervolym 2,9 cm³ Kylning Vatten/laddluft www.weidemann.de

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm.

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm. PRESS info P13102SE / Per-Erik Nordström 29 jan 2013 Scania har marknadens bredaste utbud av tunga lastbilar Tack vare Scanias moduluppbyggda produktsystem kan kunderna välja bland miljontals specifikationer

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

906H,907H,908H. Kompakthjullastare

906H,907H,908H. Kompakthjullastare 906H,907H,908H Kompakthjullastare 906H 907H 908H Cat motor C3.4 C3.4 C3.4 Nettoeffekt - (ISO 9249) 51 kw/68 hk 51 kw/68 hk 58 kw/78 hk Arbetsvikt 5630 kg 5810 kg 6465 kg Skopkapacitet 0.9 m 3 1,0 m 3 1,1

Läs mer

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd CABSTAR 35.14 Totalvikt: 3.500 Kg. 136 hk Specifikationer M C G. C. A B Underrun protection bar 140 Foh B 109 PÅBGGNAD SKISS DIMENSIONER (mm) 35.14 MB 2 900 3 400 Foh Överhäng fram 1 062 Överhäng bak 1

Läs mer

Styrsystemlösningar. Katalog nr PDE2523SLSE-ca

Styrsystemlösningar. Katalog nr PDE2523SLSE-ca Styrsystemlösningar Katalog nr PDE2523SLSE-ca Vem erbjuder den effektivaste lösningen? SPECIFIKATIONER Uppbyggnad på platsen STEG 1 Kretskonstruktion STEG 6 Mekanisk konstruktion STEG 3 Specificera komponenterna

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack det finns många starka skäl att välja geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

Huddig - ett verktyg för proffs

Huddig - ett verktyg för proffs 1260B service huddig 1260B Huddig - ett verktyg för proffs Huddig Telematik gör det möjligt för Huddigs servicetekniker och Huddigs auktoriserade servicelämnare att snabbt göra både diagnostik samt uppdateringar

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF4400 Mångsidiga universaltraktorer 3 modeller: 74, 88 och 101 hk HK 4400 74-101 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Robust enkelhet för kostnadseffektiv produktivitet

Läs mer

Volvo FE Hybrid. Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning

Volvo FE Hybrid. Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning Volvo FE Hybrid Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning En ren och lönsam framtidslösning Volvo Lastvagnar har över tjugo års erfarenhet av hybridteknologi. Redan 1985 presenterades

Läs mer

Bostadsaggregat RECOM 4. Experter på inneklimat i lågenergihus

Bostadsaggregat RECOM 4. Experter på inneklimat i lågenergihus Experter på inneklimat i lågenergihus ... sid. 3 Om aggregatet... sid. 4 Prestanda... sid. 5 Tekniska data... sid. 6 Mått... sid. 7 Ventilation & värmeåtervinning... sid. 7 Komponenter... sid. 8 Tillbehör...

Läs mer

I sitt rätta element.

I sitt rätta element. 0510-1 SE 950F I sitt rätta element. Kraftiga mot- eller medlut klarar 950F lätt och säkert. Logiska, smidiga reglage och den starka motorns överskottskraft ger dig alltid full kontroll. Du kan välja till

Läs mer

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7

440-450-460-660-670-680 (T4i) PRO DRIVE X7 440-450-460-660-670-680 (T4i) X7 McCormick Nya McCormick X7-serien - innovativ design för överlägsen komfort och prestanda Varje McCormick-traktor återspeglar den passion och det engagemang som alla inblandade

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

MEST AVANCERAD. Den Nya Deutz-Fahr 6-Serien Agrotron

MEST AVANCERAD. Den Nya Deutz-Fahr 6-Serien Agrotron MEST AVANCERAD Den Nya Deutz-Fahr 6-Serien Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 PRESTANDA AVANCERAD INTELLIGENS TAR KONTROLL. En intelligent användning av teknik finner sitt slutliga uttryck i den

Läs mer

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN

PRODUKTBLAD VÄRMEPUMP LUFT/VATTEN Kostnadseffektiva produkter för maximal besparing! Anslut energisparprodukter för vattenburen värme maximalt för pengarna! Om din bostad har vattenburen värme kan du reducera dina uppvärmningskostnader

Läs mer

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet!

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! BIGAB 7 10 Lätt och smidig, men ändå stark och stadig är orden som bäst beskriver den minsta modellen i BIGAB sortimentet.

Läs mer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer Atlas Copco Transportabla luftkompressorer XA(T,H)S 37-97 32-89 l/s, 1,9-5,3 m 3 /min, vid 7-12 bar(e), 102-175 psig Serie 7 Ett fullständigt sortiment utformat för att ge så nöjda kunder som möjligt Kompressorerna

Läs mer

Tekniska data R25Z-9A

Tekniska data R25Z-9A Tekniska data R25Z-9A MOTOR MODELL MITSUBISHI S3L2 Vattenkyld 4-takts dieselmotor. 3 cylindrar i rad Nominell svänghjuls effekt SAE J1995 (brutto) 24,7 hk ( 18,4 kw) / 2300 rpm J1349 (netto) 23,1 hk (

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

CX-L (T3) CX-L CX-LC

CX-L (T3) CX-L CX-LC 70-80-85 (T) CX-LcX-L cx-lc CX-L och CX-LC (T): kraftfull, lätt och mångsidig anpassad för dina behov Från slätt till berg, från öppna fält till radodlingar, från grönytevård till gatuarbete de nya McCormick

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI 1 Teknik i framkant under 30 år Mowikranen har egenskaper som ingen annan skogskran har Din - det finns ju bara ett original. bäste Tillsammans med Mowis

Läs mer

ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009

ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009 ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009 Tekniska data Tekniska data Grizzly 700 Motortyp Insugsystem Cylindervolym Smörjsystem Tändsystem Startsystem Bränsletank Oljevolym Växellåda Transmission Slut transmission

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK

AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK AGROPLUS UTVEKLAR LANTBRUK NYA AGROPLUS: KOMPAKT, Naturligtvis så kan både fram och bakruta öppnas. Hydraulisk fram/back växellåda med Stop & Go funktion finns som tillval. Den öppningsbara motorhuven

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF3600 HP 3600 69-102 Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF 3600-serien: Smidig, kraftfull och mångsidig MF 3600-serien består av

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

Samma höga krav världen över. Innehåll. Tänk i processer. Bra blir bättre.

Samma höga krav världen över. Innehåll. Tänk i processer. Bra blir bättre. Traktorprogram 2014 Av hög kvalitet. Samma höga krav världen över. Oavsett om det är i franska Le Mans, indiska Chandigarh eller tyska Harsewinkel var och varannan minut lämnar en CLAAS maskin en av de

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF7200 MF BETA skördetröskor - skörda med högsta kapacitet 2 modeller: 5 eller 6 halmskakare HK 275-335 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Skörda framgång med

Läs mer

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet.

Användarvänlig teknologi. Bestående kvalitet. JX 60-95 hk u Förarkomfort. Den fullt justerbara upraktisk teknologi i alla avseende. u förarstolen kan lätt ställas in för att ge dig en bekväm arbetsplats, även under besvärliga förhållanden. Som tillval

Läs mer

DRILLAIR Y35/V39. Fully empowered

DRILLAIR Y35/V39. Fully empowered DRILLAIR Y35/V39 Fully empowered 4 SKÄL att investera i en DrillAir Y35 3 I DrillAir Y35/V39 500 1 100 % 2,2 Att borra 500 meter per dag är fullt möjligt med DrillAir Y35. Två 4,5-tums geotermiska brunnar

Läs mer

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton JCB micro- mini-midi grävmaskiner Viktklasser 0,9-8 ton Micro mini och midigrävmaskiner MICRO 8008 8016 8018 Arbetsvikt (ton) 0,95 Effekt (kw) 9,5 Grävdjup (m) 1,7 Arbetsvikt (ton)) 1,59 Effekt (kw) 14,2

Läs mer

Aktivering av drivaxelfrånskiljande kraftuttag via BWS

Aktivering av drivaxelfrånskiljande kraftuttag via BWS Allmänt om funktionen Allmänt om funktionen Drivaxelfrånskiljande kraftuttag används framför allt när mycket stora effektuttag krävs. Fördelen är att drivaxlarna då är frånkopplade och all kraft kan användas

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

Fendt 411 Vario 120 hk 88 kw Fendt 412 Vario 130 hk 96 kw Fendt 413 Vario 140 hk 103 kw Fendt 414 Vario 150 hk 110 kw Fendt 415 Vario 160 hk 118 kw

Fendt 411 Vario 120 hk 88 kw Fendt 412 Vario 130 hk 96 kw Fendt 413 Vario 140 hk 103 kw Fendt 414 Vario 150 hk 110 kw Fendt 415 Vario 160 hk 118 kw Fendt 400 Vario En kraftfull familj Med 400 Vario, erbjuder Fendt den perfekta allroundtraktorn för gårdar med blandad produktion och djurgårdar. Låg vikt, kompakt och smidig, representerar traktorserien

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

HJULLASTARE F-SERIEN 521F 621F

HJULLASTARE F-SERIEN 521F 621F HJULLASTARE F-SERIEN 521F 621F SNABBARE, BRÄNSLESNÅLARE EN SÄKER INVESTERING FÖR DE TUFFASTE JOBBEN För de tuffaste jobben så kommer tillförlitlighet med en perfekt kontroll av axlarnas oljetemperatur.

Läs mer

Rådgivning Försäljning Produktion Montage Service. Automatiska dörrsystem. Automatiska skjutdörrar

Rådgivning Försäljning Produktion Montage Service. Automatiska dörrsystem. Automatiska skjutdörrar Rådgivning Försäljning Produktion Montage Service Automatiska dörrsystem Automatiska skjutdörrar Automatiska dörröppnare Dörrpartier Xxxxxx Vänerfasader montage AB montage Vänerfasader AB, din samarbetspartner

Läs mer