Information inför Midnattssolsrallyt juli 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Information inför Midnattssolsrallyt 17 20 juli 2013"

Transkript

1 Information inför Midnattssolsrallyt juli 2013 Kungliga Automobil Klubben och nya samarbetspartnern Rally Sweden hälsar alla välkomna till Midnattssolsrallyt Årets rally körs som en nationell tävling för regularity och historiska rallybilar där svenska och utländska deltagare är mycket välkomna. Karlstad kommer att vara basen för årets tävling. Det kommer att vara 3 dagsetapper som utgår varje dag från Karlstad. Gemensam information för regularity och historisk Rally MSR kommer att fortsätta med att bilarna inte behöver ställas i parce ferme onsdag 17/7, torsdag 18/7 och fredag 19/7 efter målgång. Det innebär att bilarna kan stå på respektive serviceplats under nätterna. Det är ett sätt att skapa intresse för publik, sponsorer etc. att vistas under kvällarna med teamen och dess bilar. Det är absolut förbjudet att ta ut bilen från deltagarens respektive serviceplats. Det kommer att finnas ett bevakat område där man kan parkera bilen under natten om man inte vill ha bilen på sin serviceplats. Vid målgången lördag 20/7 så kommer det att bli viss prisutdelning på målrampen är mingel buffen öppen på samma plats som middagarna. Här kan man komma i tävlingsoverall för att mingla runt med deltagare. Kl är det prisutdelning för klassvinnare och damklassen och totalvinnare. MSR kommer att fortsätta med den instiftade damklassen i regularity och historisk rally. Man tävlar om vandringspriser i de båda klasserna. Preliminärt program med cirka tider. Fredag 26 april Onsdag 15 maj Onsdag 20 maj Fredag 31 maj inbjudan publiceras och anmälan öppnar. anmälan stängs. anmälningslista anslås. tävlingsavgiften måste vara Midnattssolsrallyt tillhanda. Det har ingen betydelse när man anmäler sig under anmälningsperioden. Midnattssolsrallyt har rätt till fri gallring.

2 Onsdag 17 juli Karlstad B besiktning av historiska rallybilar genomkörning för test av noter i standardbil (sträckan är ej med i tävlingen) besiktning av regularity invigning av Midnattssolsrallyt första bil startar SS välkomstbuffé för deltagare Torsdag 18 juli Karlstad första bil startar från Karlstad. Det kommer att köras 4 sträckor, sedan uppehåll med lunch och service i Årjäng, därefter 3 sträckor första bil in i etappmål dag 1 och service Karlstad middags buffé för deltagare Fredag 19 juli Karlstad första bil startar från Karlstad. Det kommer att köras 4 sträckor, sedan uppehåll med lunch och service, därefter 3 sträckor första bil in i etappmål dag 2 och service Karlstad middags buffé för deltagare Lördag 20 juli Karlstad första bil startar från Karlstad. Det kommer att köras 3 sträckor, sedan uppehåll med lunch och service i Örebro län, därefter 3 sträckor målgång Karlstad med prisutdelning mingel buffé prisutdelning för klassvinnare, damklassen och totalsegrare Rallyinfo Rallyinfo (istället för namnet Rally HQ) kommer att vara bemannat under hela tävlingen, från anmälan till målgången Karlstad. Där kommer anmälan att vara och under hela tävlingen så är det deltagarnas info center. Rallyinfo kommer även att finnas vid lunchuppehållen under rallyt där ni kan få svar på frågor och få resultatlista. Deltagare Totalt blir det cirka 165 deltagare fördelat på regularity och historiska rallybilar. Ett väsentligt inslag i denna historiska tävling är trevligt umgänge och utbyte mellan deltagarna och teamen. Eftersom det ska finnas tid för avkoppling vill vi inte ha för långa tävlingsdagar. Startordning Regularity startar först, därefter historiskt rally i seedad ordning. För fredag/lördag gäller resultat som startordning om inte annat beslutas av säkerhetsskäl. Om man bryter en etapp kan man starta om nästa etapp mot ett tidstillägg. Specialsträckor Specialsträckorna körs på grus i mycket bra skick samt någon procent på asfalt. En totallängd på cirka 1000 km inklusive cirka 180 km specialsträckor. Reklam Det är tillåtet att ha reklam på bilen men ej på framskärmar, framdörrar och övre kant på vindrutan som tillhör Midnattssolsrallyt. Reklam för alkohol och tobak är förbjudet. Tidtagning Tidtagning sker på tiondels sekund på specialsträckorna.

3 Roadbook Tävlingen körs efter roadbook på transportsträckor och specialsträckor. Beställning av mat Det kommer att finnas möjlighet att beställa extra välkomst buffé, lunch, middag och mingel buffé med prisutdelningen till servicepersonal etc. Beställning görs i samband med anmälan till tävlingen på särskild blankett. Hotell Midnattssolsrallyt har gjort avtal med hotell i Karlstad under rallyt. När ni bokar ange Midnattssolsrallyt så får ni det avtalspris som vi har. OBS vi har ett begränsat antal rum till vårt förfogande. Information kommer finnas på hemsidan. Serviceplats Vid serviceplatsen har varje tävlande till sitt förfogande 6 x 10 meter. Om man vill ha större plats kostar det 100 kronor extra per kvadratmetern. El går att beställa för en kostnad. Husbil, husvagn För er som bor i husbil eller husvagn så kommer det att finnas plats vid området av serviceplatsen. MSR kan inte garantera att man kan ha husbil eller husvagn på sin serviceplats men vi kommer att göra vårt bästa för att deltagarna ska få det så bra som möjligt. Duschmöjligheter och toaletter kommer att finnas i anslutning till serviceplatsen. Tävlingsavgift Tävlingsavgiften är 15000: - för regularity och historisk rally inklusive servicepaket. Arrangörsnoter 800: - Följande kommer att ingå i tävlingsavgiften: 1 roadbook 1 program inklusive karta Rallyskyltar, startnummer till tävlingsbil, reklam Välkomstbuffé för förare och co-driver Lunch vid uppehållen torsdag, fredag, lördag för förare och co-driver Middag buffé vid etapp uppehållen torsdag, fredag för förare och co-driver Prisutdelning med mingel buffé för förare och co-driver 2 Plaketter från Midnattssolsrallyt servicepaket Följande ingår i service paket: 1 service roadbook 1 program inklusive karta 1 service skylt 2 service brickor för mekaniker Varje tävlande har möjlighet att köpa till ett extra servicepaket för 600 kr För att komma in på serviceplatser så fordras att man har en service skylt på service fordonet.

4 Information Regularity Midnattssolsrallyt 2013 I regularity får man tävla med helt vanliga standardbilar och rallybilar med 1985 som senaste tillverkningsår. Midnattssolsrallyt 2013 är en nationell tävling och då fodras inga speciella krav om exempelvis FIVA pass (behövs endast när tävling är internationell). Midnattssolsrallyts regularity klass är ett precisionskörningsrally som körs på transportsträckor (normala trafikregler) och på avlysta specialsträckor (SS), vilka i hela sin längd skall köras med den av arrangören bestämda medelhastigheten max 50 km/tim. Medelhastigheten kontrolleras vid ett antal hemliga kontroller liksom vid mållinjen för varje specialsträcka. Regularity I regularity ingå endast en klass och där det är tillåtet att ha extra trippmätare. Regler De tävlande i regularity klasserna måste följa den bestämda medelhastigheten. Om den tävlande vid upprepade tillfällen överträder den satta medelhastigheten utdelas först en varning och därefter uteslutning. Detta är för att se till att inte deltagare nonchalerar de regler som gäller för regularity. Vill man åka fort så får man köra i rallyklassen. Trippmätare och hjälm Det är tillåtet med mekaniska och elektroniska trippmätare men absolut förbjudet att trippmätaren kan visa medelhastighet. Den tripp som används skall vara i originalskick utan någon som helst modifiering och får under inga omständigheter visa medelhastighet, vilket tävlingsledningen har rätt att kontrollera var som helst under rallyt. Överträdelse medför uteslutning. I öppna bilar skall besättningen bära hjälm på specialsträckorna. Tripp Kalibrering Det kommer att finnas en sträcka på 10 km för kalibrering av tripp Elektronisk utrustning Det är förbjudet att i tävlingsbilen medföra eller använda elektronisk utrustning som kan användas för navigering eller mätning av medelhastighet, exempelvis GPS-mottagare, mobiltelefon, elektronisk tidtabell. Dock får mobiltelefon medföras, men den får inte användas och därmed ska den vara antingen avslagen eller förvarad osynlig och oanvändbar på specialsträckorna. Bilarnas utrustning och däck Det är tillåtet att tävla med bilar tillverkade före Normalt så är det standardbilar. Bilarna måste vara utrustade med första förband, brandsläckare och varningstriangel. Det är tillåtet att sätta in andra stolar, bälten, säkerhetsutrustning etc. Man kan även deltaga med en historisk rallybil, eller en kopia av en rallybil (utseendemässigt etc.). Fria däck.

5 Licenser För Regularity skall besättningen bestå av minst två tävlande, där kartläsaren måste ha fyllt 13 år. Giltig rallylicens (eller tillfällig licens) för förare och minst kartläsarlicens (eller tillfällig licens) för kartläsare skall uppvisas vid anmälan före tävlingen För att få information om tillfällig tävlingslicens, kontakta MSR. Information Historisk Rally Midnattssolsrallyt 2013 Tävlingsklasser I klasserna category 1 till category 4 historiska rallybilar upp till och med 1985 års modell. Bilarna är indelade beroende på årsmodeller och motorstorlek. Bilarna är utrustade med säkerhetsbur, besättningarna har säkerhetsutrustning i form av hjälm och brandsäkra overaller med mera. Här gäller det att köra snabbast på de avlysta specialsträckorna och man utser klassegrare samt en totalsegrare. I Midnattssolsrallyt så är det endast bilar som är Appendix-K besiktigade som kan delta. Appendix-K dokument måste visas upp vid besiktningen. Följande klasser ingår i årets Historic Rally upp till 1985 Category 1 (före ) A1 upp till 1000 cm3 A2 från 1000 cm3 till 1600 cm3 A3 över 1600 cm3 Category 1 ( ) B1 upp till 1000 cm3 B2 från 1000 cm3 till 1300 cm3 B3 från 1300 cm3 till 1600 cm3 B4 från 1600 cm3 till 2000 cm3 B5 över 2000 cm3 Category 2 ( ) C1 upp till 1300 cm3 C2 från 1300 cm3 till 1600 cm3 C3 från 1600 cm3 till 2000 cm3 C4 från 2000 cm3 till 2500 cm3 C5 över 2500 cm3 Category 3 ( )

6 D1 upp till 1300 cm3 D2 från 1300 cm3 till 1600 cm3 D3 från 1600 cm3 till 2000 cm3 D4 över 2000 cm3 Category 4 ( ) E1 Group A upp till 1600 cm3 E2 Group A över 1600 cm3 E3 Group B upp till1600 cm3 E4 Group B over 1600 cm3 Arrangörsnoter MSR fortsätter med möjligheten att använda arrangörsnoter gjorda av Bruno Berglund för alla klasser. Det kommer att finnas beskrivande och siffer noter. Arrangörsnoter måste beställas samtidigt med er anmälan till tävlingen. Onsdagen 17/7 finns möjlighet att provköra notsystemet med standardbil. Endast arrangörsnoterna är tillåtna och kontroll av detta kommer att ske. Det är förbjudet att kopiera arrangörsnoter. Det är absolut förbjudet att vistas eller köra på 2013 års specialsträckor innan tävlingen. Midnattssolsrallyt kommer att kontrollera innan tävlingen att regeln följs. Om någon deltagare ertappas före tävlingen på en specialsträcka så blir det startförbud i årets rally och likaså för kommande 2 års Midnattssolsrallyn. Licenser För att delta krävs det en förarlicens i rally och för kartläsare minst en kartläsarlicens. För svenska förare gäller krav på co-driver utbildning för att få använda arrangörsnoter. För mer information Per Carlsson Project ledare Telefontid vardagar Den här informationen gäller endast som en information för årets tävling och därför har tävlingsledningen rätt att ändra i texten innan tävlingen. Välkomna till ett av Sveriges största enskilda motorsportevenemang 2013 KAK, Rally Sweden.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, HISTORIC RALLY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, HISTORIC RALLY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, HISTORIC RALLY. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser denna inbjudan med dess tilläggregler

Läs mer

RALLY SWEDEN 10-13 FEBRUARY 2011 INDEX: APPENDIX:

RALLY SWEDEN 10-13 FEBRUARY 2011 INDEX: APPENDIX: Y R A T N E S M N E O L I 011 P T 2 y P A r L0-13 Februa SU REGU n1 e d e w lly S Ra TE K S SVEN XT RALLY SWEDEN 10-13 FEBRUARY INDEX: 1. INTRODUKTION 57 2. ORGANISATION 57 3. PROGRAM...... 59 4. ANMÄLAN....

Läs mer

Utbildningsmaterial. Förare/Kartläsare. Rally

Utbildningsmaterial. Förare/Kartläsare. Rally Rallyutskottet Utbildningsmaterial Förare/Kartläsare Rally 2015 [Anpassad till Regelbok utgåva Januari 2015] [Utgåva: Mars 2015] Svenska Bilsportförbundet Box 705, 191 27 Sollentuna Besöksadress: Bilsportens

Läs mer

Att arrangera en Rallytävling

Att arrangera en Rallytävling Att arrangera en Rallytävling Befattningsbeskrivning för: Tävlingssekreterare Bef.: 2 Utgåva: September 2005 Denna sida är avsiktligt lämnad blank. Denna Befattningsbeskrivning är ett utdrag ur Utbildningskompendiet

Läs mer

Arrangör Kristianstads Mk och Älmhults Mk arrangerar Rally över Gränsen Lördagen den 25 April

Arrangör Kristianstads Mk och Älmhults Mk arrangerar Rally över Gränsen Lördagen den 25 April INBJUDAN Tävlingen ingår i: SydSvenska RallyCupen DM för Södras BF och Smålands BF VOC Mekonomen Rally Sverigeserien VOC Mekonomen Rally Sommarserien VOC Mekonomen Rally NordicWestEuroCup Tävlingen anordnas

Läs mer

NoM-reglemente 2005. Bilorientering

NoM-reglemente 2005. Bilorientering KannonKiertäjät ry NoM-reglemente 2005 Bilorientering KA BILSPORTFÖRBUNDET Utgåva April 2005 2002 SVENS NoMregler2005 17 april.doc Utgåva sept 2002 Sidan 1 av 6 REGLEMENTE FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP I BILORIENTERING

Läs mer

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC SVENSK VERSION 13-14 FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC SVENSK VERSION 13-14 FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC 2015 SVENSK VERSION 13-14 FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN 1. VÄLKOMMEN Välkommen till Rally Sweden Historic! För tredje gången kommer vi att arrangera en tävling

Läs mer

HISTORIC CLOSER TO RALLY. INFORMATION 2 STARTBEKRÄFTELSE SVENSK VERSION 13-14FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN

HISTORIC CLOSER TO RALLY. INFORMATION 2 STARTBEKRÄFTELSE SVENSK VERSION 13-14FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN HISTORIC CLOSER TO RALLY. INFORMATION 2 2015 STARTBEKRÄFTELSE SVENSK VERSION 13-14FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN 2 Innehåll CLOSER TO RALLY. 1. VÄLKOMMEN 4 2. KONTAKT 5 3. PROGRAM OCH KRITISKA

Läs mer

Tävlingsreglemente STCC Mästerskapsracing 2014 14 febuari 2014

Tävlingsreglemente STCC Mästerskapsracing 2014 14 febuari 2014 1. Allmänna Bestämmelser 3 1.1 Befogenheter och juridik 3 1.2 Mästerskapets funktionärer 3 1.3 Serieanmälan 3 1.4 Mästerskapstävlingar 4 1.5 Poäng 4 1.6 Resultat i reducerad tävling. 4 1.7 Placering vid

Läs mer

Tävlingsreglemente RallyX 2015 8 Februari 2015

Tävlingsreglemente RallyX 2015 8 Februari 2015 1. Allmänna Bestämmelser 3 1.1 Befogenheter och juridik 3 1.2 Mästerskapets funktionärer 3 1.3 Serieanmälan 3 1.4 Mästerskapstävlingar 4 1.5 Kvalificering till finaltävling. 4 1.6 Slutresultat. 4 1.7 Deltagare

Läs mer

Tävlingsdag Söndagen den 7 juni 2015. Sövde Idrottsplats, Sövde.

Tävlingsdag Söndagen den 7 juni 2015. Sövde Idrottsplats, Sövde. Tävlingsinformation Sövde Triathlon 2015 Vi vill först och främst önska dig hjärtligt välkommen till Sövde Triathlon. Sövde Triathlon är sanktionerad av Svenska Triathlonförbundet och följer de regler

Läs mer

Riktlinjer och regler för införandet av Minicross inom SVEMOs verksamhet.

Riktlinjer och regler för införandet av Minicross inom SVEMOs verksamhet. Riktlinjer och regler för införandet av Minicross inom SVEMOs verksamhet. Innehåll: Bakgrund och Inledning Sektionsadjungerad för Minicross Hemsida (www.svemo.se) Tävlingstillstånd/Tävlingsansökan Förarlicens

Läs mer

KRETSLOPPET I BORÅS LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2015

KRETSLOPPET I BORÅS LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2015 TÄVLINGSINFOMATION KRETSLOPPET I BORÅS LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2015 21 km Löpning för alla, från elitlöpare till joggare, individuellt eller lag. Tidtagning, lägsta ålder 15 år. 21 km-loppet är sanktionerat

Läs mer

Rally Guide 1 Svensk version Swedish version Bilagor sidan 31-47

Rally Guide 1 Svensk version Swedish version Bilagor sidan 31-47 Rally Guide 1 Svensk version Swedish version Bilagor sidan 31-47 1 Rally Guide 1 INNEHÅLL 1 15 1. Introduktion och välkomna 3 2. Kontaktdetaljer 4 3. Program och stopptider 5 4. Anmälningsdetaljer 6 5.

Läs mer

Praktisk Information. 27-29 september 2013

Praktisk Information. 27-29 september 2013 3 mässor under 1 tak 2013 Praktisk Information 27-29 september 2013 16 augusti Monternummer mailas till monteransvarig Gå in på www.sydevent.se/monter och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som

Läs mer

www.eastswedenrally.se

www.eastswedenrally.se Inbjudan och tilläggsregler East Sweden Rally 4-5 Sept 2015 Linköping East Sweden Rally counts for: The Swedish Rally Championship (SM), the Swedish Junior Rally Championship (JSM), North European Zone

Läs mer

FAQ Entreprenörskap på riktigt 2015

FAQ Entreprenörskap på riktigt 2015 FAQ Entreprenörskap på riktigt 2015 Innehåll ALKOHOL- OCH DROGFRITT ARRANGEMANG... 1 AVANMÄLAN... 1 BEMANNING... 1 BESÖKARE... 1 BOENDE... 1 BYTE AV MONTER... 2 DJUR... 2 EL... 2 ELD/LEVANDE LJUS... 2

Läs mer

Nu är det dags att hälsa nya som gamla besökare åter varmt välkomna till Dalarna och Vansbro Triathlon.

Nu är det dags att hälsa nya som gamla besökare åter varmt välkomna till Dalarna och Vansbro Triathlon. Start-PM 2015 Välkommen till Vansbro Triathlon Nu är det dags att hälsa nya som gamla besökare åter varmt välkomna till Dalarna och Vansbro Triathlon. Det här dokumentet innehåller allt du behöver känna

Läs mer

Medlemsguide SÅ HÄR ÄR DET, SÅ HÄR GÖR VI I TBK. Tyresö Båtklubb Box 736 135 17 Tyresö Telefon klubbhus 08-770 17 62 www.tyresobat.

Medlemsguide SÅ HÄR ÄR DET, SÅ HÄR GÖR VI I TBK. Tyresö Båtklubb Box 736 135 17 Tyresö Telefon klubbhus 08-770 17 62 www.tyresobat. Tyresö Båtklubb Box 736 135 17 Tyresö Telefon klubbhus 08-770 17 62 www.tyresobat.se Medlemsguide SÅ HÄR ÄR DET, SÅ HÄR GÖR VI I TBK Utgåva 2013 ver 1 1 Innehållsförteckning SÅ HÄR ÄR DET, SÅ HÄR GÖR VI

Läs mer

Senaste dag för föranmälan och seedning 22 mars efter detta datum anmälan på plats

Senaste dag för föranmälan och seedning 22 mars efter detta datum anmälan på plats Skoj på Hoj 2011 (Första start 11.00 på alla dessa dagar om ej annat angivits.) Målet är att köra 7 deltävlingar. Beroende på bana som meddelas senare (beroende på väder), körs tävlingen på lördag eller

Läs mer

NR 1 Årgång 88 2012 Inget Rally-SM 2012, men det blir full fart ändå!

NR 1 Årgång 88 2012 Inget Rally-SM 2012, men det blir full fart ändå! NR 1 Årgång 88 2012 Inget Rally-SM 2012, men det blir full fart ändå! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer

FAQ Elektronisk inrapportering av resultat från mentalbeskrivning hund, MH.

FAQ Elektronisk inrapportering av resultat från mentalbeskrivning hund, MH. FAQ Elektronisk inrapportering av resultat från mentalbeskrivning hund, MH. Deltagarfrågor Fråga: Jag har aldrig skapat ett konto via något elektroniskt media tidigare. Hur gör jag? Svar: Se film på hur

Läs mer

PRAKTISK INFORMATION 6-9 MARS MALMÖMÄSSAN I HYLLIE

PRAKTISK INFORMATION 6-9 MARS MALMÖMÄSSAN I HYLLIE PRAKTISK INFORMATION 6-9 MARS MALMÖMÄSSAN I HYLLIE Vecka 50 inloggningsuppgifter och monternummer mailas till monteransvarig Logga in på www.storavillamassan.se (välj För utställare sedan Logga in) och

Läs mer

Arrangörshandbok Svenska Cheerleadingförbundet

Arrangörshandbok Svenska Cheerleadingförbundet Arrangörshandbok Svenska Cheerleadingförbundet 1 Förord Detta dokument, arrangörshandboken, är till för de föreningar som ska arrangera en av SCF:s tävlingar. För att arrangera en av SCF:s tävlingar måste

Läs mer

SVEMO MOTORKALENDER / REGLER

SVEMO MOTORKALENDER / REGLER SVEMO MOTORKALENDER / REGLER B SVERIGE PORTOBETALT Motorkalender 2014-2015 för SUPERMOTO Ansvarig utgivare: Per Westling Redaktörer: Pernilla Larsson, Anders Tibbling På omslaget: Max Ericsson Foto: Maeva

Läs mer

BMW Cup tävlingsregler 2013-2015

BMW Cup tävlingsregler 2013-2015 Version 2 Sida 1 av 11 Version och historik Tävlingsregler 2013-2015 Version Datum Kommentar 1 2012-11-01 Första utkast för reglementesperioden 2013-2015. 3.1 Förtydligat att klass- resp. totalmästerskap

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information 3-5 oktober 2014 1 september Praktisk information mailas till monteransvarig Gå in på www.harmoniochenergi.se under utställare och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som du

Läs mer

PRAKTISK INFORMATION 5-8 MARS 2015 MALMÖMÄSSAN I HYLLIE

PRAKTISK INFORMATION 5-8 MARS 2015 MALMÖMÄSSAN I HYLLIE PRAKTISK INFORMATION 5-8 MARS 2015 MALMÖMÄSSAN I HYLLIE Vecka 51 Monternummer mailas till monteransvarig Vecka 3 Inloggningsuppgifter mailas till monteransvarig Logga in på www.storavillamassan.se (välj

Läs mer

UF-MÄSSAN2014. 24 mars l conventum arena

UF-MÄSSAN2014. 24 mars l conventum arena UF-MÄSSAN2014 24 mars l conventum arena viktig Information och inbjudan till UF-företag www.ungforetagsamhet.se/orebro VÄLKOMNA! INNEHÅLL VÄLKOMNA ANMÄLAN & AVGIFTER TIDER MONTERN REGLER TÄVLINGAR VILLKOR

Läs mer

PM Alla kan bli vinnare

PM Alla kan bli vinnare PM Alla kan bli vinnare Allmän information Detta är ett skojigt arrangemang likt en sprinttävling men på helt andra villkor än vad ni är vana vid. Här handlar det inte om att vara snabbast på traditionellt

Läs mer