Information inför Midnattssolsrallyt juli 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Information inför Midnattssolsrallyt 17 20 juli 2013"

Transkript

1 Information inför Midnattssolsrallyt juli 2013 Kungliga Automobil Klubben och nya samarbetspartnern Rally Sweden hälsar alla välkomna till Midnattssolsrallyt Årets rally körs som en nationell tävling för regularity och historiska rallybilar där svenska och utländska deltagare är mycket välkomna. Karlstad kommer att vara basen för årets tävling. Det kommer att vara 3 dagsetapper som utgår varje dag från Karlstad. Gemensam information för regularity och historisk Rally MSR kommer att fortsätta med att bilarna inte behöver ställas i parce ferme onsdag 17/7, torsdag 18/7 och fredag 19/7 efter målgång. Det innebär att bilarna kan stå på respektive serviceplats under nätterna. Det är ett sätt att skapa intresse för publik, sponsorer etc. att vistas under kvällarna med teamen och dess bilar. Det är absolut förbjudet att ta ut bilen från deltagarens respektive serviceplats. Det kommer att finnas ett bevakat område där man kan parkera bilen under natten om man inte vill ha bilen på sin serviceplats. Vid målgången lördag 20/7 så kommer det att bli viss prisutdelning på målrampen är mingel buffen öppen på samma plats som middagarna. Här kan man komma i tävlingsoverall för att mingla runt med deltagare. Kl är det prisutdelning för klassvinnare och damklassen och totalvinnare. MSR kommer att fortsätta med den instiftade damklassen i regularity och historisk rally. Man tävlar om vandringspriser i de båda klasserna. Preliminärt program med cirka tider. Fredag 26 april Onsdag 15 maj Onsdag 20 maj Fredag 31 maj inbjudan publiceras och anmälan öppnar. anmälan stängs. anmälningslista anslås. tävlingsavgiften måste vara Midnattssolsrallyt tillhanda. Det har ingen betydelse när man anmäler sig under anmälningsperioden. Midnattssolsrallyt har rätt till fri gallring.

2 Onsdag 17 juli Karlstad B besiktning av historiska rallybilar genomkörning för test av noter i standardbil (sträckan är ej med i tävlingen) besiktning av regularity invigning av Midnattssolsrallyt första bil startar SS välkomstbuffé för deltagare Torsdag 18 juli Karlstad första bil startar från Karlstad. Det kommer att köras 4 sträckor, sedan uppehåll med lunch och service i Årjäng, därefter 3 sträckor första bil in i etappmål dag 1 och service Karlstad middags buffé för deltagare Fredag 19 juli Karlstad första bil startar från Karlstad. Det kommer att köras 4 sträckor, sedan uppehåll med lunch och service, därefter 3 sträckor första bil in i etappmål dag 2 och service Karlstad middags buffé för deltagare Lördag 20 juli Karlstad första bil startar från Karlstad. Det kommer att köras 3 sträckor, sedan uppehåll med lunch och service i Örebro län, därefter 3 sträckor målgång Karlstad med prisutdelning mingel buffé prisutdelning för klassvinnare, damklassen och totalsegrare Rallyinfo Rallyinfo (istället för namnet Rally HQ) kommer att vara bemannat under hela tävlingen, från anmälan till målgången Karlstad. Där kommer anmälan att vara och under hela tävlingen så är det deltagarnas info center. Rallyinfo kommer även att finnas vid lunchuppehållen under rallyt där ni kan få svar på frågor och få resultatlista. Deltagare Totalt blir det cirka 165 deltagare fördelat på regularity och historiska rallybilar. Ett väsentligt inslag i denna historiska tävling är trevligt umgänge och utbyte mellan deltagarna och teamen. Eftersom det ska finnas tid för avkoppling vill vi inte ha för långa tävlingsdagar. Startordning Regularity startar först, därefter historiskt rally i seedad ordning. För fredag/lördag gäller resultat som startordning om inte annat beslutas av säkerhetsskäl. Om man bryter en etapp kan man starta om nästa etapp mot ett tidstillägg. Specialsträckor Specialsträckorna körs på grus i mycket bra skick samt någon procent på asfalt. En totallängd på cirka 1000 km inklusive cirka 180 km specialsträckor. Reklam Det är tillåtet att ha reklam på bilen men ej på framskärmar, framdörrar och övre kant på vindrutan som tillhör Midnattssolsrallyt. Reklam för alkohol och tobak är förbjudet. Tidtagning Tidtagning sker på tiondels sekund på specialsträckorna.

3 Roadbook Tävlingen körs efter roadbook på transportsträckor och specialsträckor. Beställning av mat Det kommer att finnas möjlighet att beställa extra välkomst buffé, lunch, middag och mingel buffé med prisutdelningen till servicepersonal etc. Beställning görs i samband med anmälan till tävlingen på särskild blankett. Hotell Midnattssolsrallyt har gjort avtal med hotell i Karlstad under rallyt. När ni bokar ange Midnattssolsrallyt så får ni det avtalspris som vi har. OBS vi har ett begränsat antal rum till vårt förfogande. Information kommer finnas på hemsidan. Serviceplats Vid serviceplatsen har varje tävlande till sitt förfogande 6 x 10 meter. Om man vill ha större plats kostar det 100 kronor extra per kvadratmetern. El går att beställa för en kostnad. Husbil, husvagn För er som bor i husbil eller husvagn så kommer det att finnas plats vid området av serviceplatsen. MSR kan inte garantera att man kan ha husbil eller husvagn på sin serviceplats men vi kommer att göra vårt bästa för att deltagarna ska få det så bra som möjligt. Duschmöjligheter och toaletter kommer att finnas i anslutning till serviceplatsen. Tävlingsavgift Tävlingsavgiften är 15000: - för regularity och historisk rally inklusive servicepaket. Arrangörsnoter 800: - Följande kommer att ingå i tävlingsavgiften: 1 roadbook 1 program inklusive karta Rallyskyltar, startnummer till tävlingsbil, reklam Välkomstbuffé för förare och co-driver Lunch vid uppehållen torsdag, fredag, lördag för förare och co-driver Middag buffé vid etapp uppehållen torsdag, fredag för förare och co-driver Prisutdelning med mingel buffé för förare och co-driver 2 Plaketter från Midnattssolsrallyt servicepaket Följande ingår i service paket: 1 service roadbook 1 program inklusive karta 1 service skylt 2 service brickor för mekaniker Varje tävlande har möjlighet att köpa till ett extra servicepaket för 600 kr För att komma in på serviceplatser så fordras att man har en service skylt på service fordonet.

4 Information Regularity Midnattssolsrallyt 2013 I regularity får man tävla med helt vanliga standardbilar och rallybilar med 1985 som senaste tillverkningsår. Midnattssolsrallyt 2013 är en nationell tävling och då fodras inga speciella krav om exempelvis FIVA pass (behövs endast när tävling är internationell). Midnattssolsrallyts regularity klass är ett precisionskörningsrally som körs på transportsträckor (normala trafikregler) och på avlysta specialsträckor (SS), vilka i hela sin längd skall köras med den av arrangören bestämda medelhastigheten max 50 km/tim. Medelhastigheten kontrolleras vid ett antal hemliga kontroller liksom vid mållinjen för varje specialsträcka. Regularity I regularity ingå endast en klass och där det är tillåtet att ha extra trippmätare. Regler De tävlande i regularity klasserna måste följa den bestämda medelhastigheten. Om den tävlande vid upprepade tillfällen överträder den satta medelhastigheten utdelas först en varning och därefter uteslutning. Detta är för att se till att inte deltagare nonchalerar de regler som gäller för regularity. Vill man åka fort så får man köra i rallyklassen. Trippmätare och hjälm Det är tillåtet med mekaniska och elektroniska trippmätare men absolut förbjudet att trippmätaren kan visa medelhastighet. Den tripp som används skall vara i originalskick utan någon som helst modifiering och får under inga omständigheter visa medelhastighet, vilket tävlingsledningen har rätt att kontrollera var som helst under rallyt. Överträdelse medför uteslutning. I öppna bilar skall besättningen bära hjälm på specialsträckorna. Tripp Kalibrering Det kommer att finnas en sträcka på 10 km för kalibrering av tripp Elektronisk utrustning Det är förbjudet att i tävlingsbilen medföra eller använda elektronisk utrustning som kan användas för navigering eller mätning av medelhastighet, exempelvis GPS-mottagare, mobiltelefon, elektronisk tidtabell. Dock får mobiltelefon medföras, men den får inte användas och därmed ska den vara antingen avslagen eller förvarad osynlig och oanvändbar på specialsträckorna. Bilarnas utrustning och däck Det är tillåtet att tävla med bilar tillverkade före Normalt så är det standardbilar. Bilarna måste vara utrustade med första förband, brandsläckare och varningstriangel. Det är tillåtet att sätta in andra stolar, bälten, säkerhetsutrustning etc. Man kan även deltaga med en historisk rallybil, eller en kopia av en rallybil (utseendemässigt etc.). Fria däck.

5 Licenser För Regularity skall besättningen bestå av minst två tävlande, där kartläsaren måste ha fyllt 13 år. Giltig rallylicens (eller tillfällig licens) för förare och minst kartläsarlicens (eller tillfällig licens) för kartläsare skall uppvisas vid anmälan före tävlingen För att få information om tillfällig tävlingslicens, kontakta MSR. Information Historisk Rally Midnattssolsrallyt 2013 Tävlingsklasser I klasserna category 1 till category 4 historiska rallybilar upp till och med 1985 års modell. Bilarna är indelade beroende på årsmodeller och motorstorlek. Bilarna är utrustade med säkerhetsbur, besättningarna har säkerhetsutrustning i form av hjälm och brandsäkra overaller med mera. Här gäller det att köra snabbast på de avlysta specialsträckorna och man utser klassegrare samt en totalsegrare. I Midnattssolsrallyt så är det endast bilar som är Appendix-K besiktigade som kan delta. Appendix-K dokument måste visas upp vid besiktningen. Följande klasser ingår i årets Historic Rally upp till 1985 Category 1 (före ) A1 upp till 1000 cm3 A2 från 1000 cm3 till 1600 cm3 A3 över 1600 cm3 Category 1 ( ) B1 upp till 1000 cm3 B2 från 1000 cm3 till 1300 cm3 B3 från 1300 cm3 till 1600 cm3 B4 från 1600 cm3 till 2000 cm3 B5 över 2000 cm3 Category 2 ( ) C1 upp till 1300 cm3 C2 från 1300 cm3 till 1600 cm3 C3 från 1600 cm3 till 2000 cm3 C4 från 2000 cm3 till 2500 cm3 C5 över 2500 cm3 Category 3 ( )

6 D1 upp till 1300 cm3 D2 från 1300 cm3 till 1600 cm3 D3 från 1600 cm3 till 2000 cm3 D4 över 2000 cm3 Category 4 ( ) E1 Group A upp till 1600 cm3 E2 Group A över 1600 cm3 E3 Group B upp till1600 cm3 E4 Group B over 1600 cm3 Arrangörsnoter MSR fortsätter med möjligheten att använda arrangörsnoter gjorda av Bruno Berglund för alla klasser. Det kommer att finnas beskrivande och siffer noter. Arrangörsnoter måste beställas samtidigt med er anmälan till tävlingen. Onsdagen 17/7 finns möjlighet att provköra notsystemet med standardbil. Endast arrangörsnoterna är tillåtna och kontroll av detta kommer att ske. Det är förbjudet att kopiera arrangörsnoter. Det är absolut förbjudet att vistas eller köra på 2013 års specialsträckor innan tävlingen. Midnattssolsrallyt kommer att kontrollera innan tävlingen att regeln följs. Om någon deltagare ertappas före tävlingen på en specialsträcka så blir det startförbud i årets rally och likaså för kommande 2 års Midnattssolsrallyn. Licenser För att delta krävs det en förarlicens i rally och för kartläsare minst en kartläsarlicens. För svenska förare gäller krav på co-driver utbildning för att få använda arrangörsnoter. För mer information info@rallytravels.com Per Carlsson Project ledare Telefontid vardagar Den här informationen gäller endast som en information för årets tävling och därför har tävlingsledningen rätt att ändra i texten innan tävlingen. Välkomna till ett av Sveriges största enskilda motorsportevenemang 2013 KAK, Rally Sweden.

Information inför Midnattssolsrallyt 10 12 juli 2014

Information inför Midnattssolsrallyt 10 12 juli 2014 Information inför Midnattssolsrallyt 10 12 juli 2014 Kungliga Automobil Klubben hälsar alla välkomna till Midnattssolsrallyt 2014. Årets rally körs som en nationell tävling för regularity och historiska

Läs mer

Information inför Midnattssolsrallyt juli 2012

Information inför Midnattssolsrallyt juli 2012 Information inför Midnattssolsrallyt 18 21 juli 2012 Kungliga Automobil Klubben hälsar alla välkomna till Midnattssolsrallyt 2012 Årets rally körs som en nationell tävling för Regularity och Historiska

Läs mer

Rallyinfo KAK-Midnattssolsrallyt 29/6 2/7 2016

Rallyinfo KAK-Midnattssolsrallyt 29/6 2/7 2016 Rallyinfo KAK-Midnattssolsrallyt 29/6 2/7 2016 Kungliga Automobil Klubben (KAK) hälsar tävlande, funktionärer, sponsorer och övriga samarbetspartners samt publik hjärtligt välkomna till Midnattssolsrallyt

Läs mer

Rallyinfo KAK-Midnattssolsrallyt 28/6 1/7 2017

Rallyinfo KAK-Midnattssolsrallyt 28/6 1/7 2017 Rallyinfo KAK-Midnattssolsrallyt 28/6 1/7 2017 Kungliga Automobil Klubben, KAK, hälsar tävlande, funktionärer, sponsorer och övriga samarbetspartners samt publik hjärtligt välkomna till Midnattssolsrallyt

Läs mer

Välkommen till Regularity Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2013

Välkommen till Regularity Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2013 Välkommen till Regularity Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2013 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och denna tävlingsinbjudan och kommande

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2016, HISTORIC RALLY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2016, HISTORIC RALLY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2016, HISTORIC RALLY. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser enligt denna inbjudan med dess tilläggregler

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, HISTORIC RALLY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, HISTORIC RALLY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, HISTORIC RALLY. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser denna inbjudan med dess tilläggregler

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, REGULARITY

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, REGULARITY Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2015, REGULARITY Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser denna inbjudan med dess tilläggregler och

Läs mer

Välkomna till årets upplaga av MIDNATTSSOLSRALLY 2012

Välkomna till årets upplaga av MIDNATTSSOLSRALLY 2012 Välkomna till årets upplaga av MIDNATTSSOLSRALLY 2012 Rally Guide - PM 1 för regularity och historic rally Midnattssolsrallyt kördes ursprungligen första gången 1950 och sista gången 1964. År 2006 återupptogs

Läs mer

Välkommen till Historiskt Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2013

Välkommen till Historiskt Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2013 Välkommen till Historiskt Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2013 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och denna tävlingsinbjudan och kommande

Läs mer

Välkommen till Regularity Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2012

Välkommen till Regularity Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2012 Välkommen till Regularity Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2012 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och denna tävlingsinbjudan samt tillkommande

Läs mer

Inbjudan till Riksmästerskap CLASSIC RALLY

Inbjudan till Riksmästerskap CLASSIC RALLY Inbjudan till Riksmästerskap CLASSIC RALLY 26-28:e juni 2014 Tävlingen ingår även i Klassiska och Historiska Rally Cupen. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella

Läs mer

Välkomna till årets upplaga av MIDNATTSSOLSRALLY 2014. Rally Guide - PM 1 för Regularity. OBS tidsplan ändrat mot inbjudan onsdagen 9 juni

Välkomna till årets upplaga av MIDNATTSSOLSRALLY 2014. Rally Guide - PM 1 för Regularity. OBS tidsplan ändrat mot inbjudan onsdagen 9 juni Välkomna till årets upplaga av MIDNATTSSOLSRALLY 2014 Rally Guide - PM 1 för Regularity OBS tidsplan ändrat mot inbjudan onsdagen 9 juni Midnattssolsrallyt kördes ursprungligen första gången 1950 och sista

Läs mer

Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen

Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen Simrishamnsmixen Lördagen den 28 mars 2015 Tävlingen Ingår i Södra BF Rally DM. Syd Svenska Rallycupen. Svenskacupen i Regularity Tävlingen

Läs mer

Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY 2014. Rally Guide - PM 1 för Historiska Rallyt. OBS tidsplan ändrat mot inbjudan onsdagen 9 juni

Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY 2014. Rally Guide - PM 1 för Historiska Rallyt. OBS tidsplan ändrat mot inbjudan onsdagen 9 juni Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY 2014 Rally Guide - PM 1 för Historiska Rallyt OBS tidsplan ändrat mot inbjudan onsdagen 9 juni Midnattssolsrallyt kördes ursprungligen första gången 1950 och sista gången

Läs mer

Tilläggsregler Rally Sweden Historik 2013

Tilläggsregler Rally Sweden Historik 2013 Tilläggsregler Rally Sweden Historik 2013 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och denna tävlingsinbjudan och kommande bulletiner. Ansvar.

Läs mer

Välkommen till Historiskt Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2014

Välkommen till Historiskt Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2014 Välkommen till Historiskt Rally MIDNATTSSOLSRALLYT 2014 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och denna tävlingsinbjudan och kommande

Läs mer

Inbjuder till POLAR CLASSIC RALLY

Inbjuder till POLAR CLASSIC RALLY Inbjuder till POLAR CLASSIC RALLY 2013-06-25/29 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och FIA App K. 1. Tävlingsarrangör. Rallyklassikerna.

Läs mer

Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY Rally Guide - PM 1 för Regularity

Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY Rally Guide - PM 1 för Regularity Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY 2013 Rally Guide - PM 1 för Regularity Midnattssolsrallyt kördes ursprungligen första gången 1950 och sista gången 1964. År 2006 återupptogs traditionen. Tävlingen anordnas

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2018 HISTORIC RALLY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2018 HISTORIC RALLY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2018 HISTORIC RALLY. 1 Innehållsförteckning 1. Arrangör. Sid 3. 2. Organisationskommitté. Sid 3. 3-8 Tävlingsledning. Sid 3. 9. Tävlingsform. Sid 4. 10. Tävlingsplats.

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2017, HISTORIC RALLY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2017, HISTORIC RALLY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2017, HISTORIC RALLY. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser enligt denna inbjudan med dess tilläggregler

Läs mer

Inbjudan till KAK- MIDNATTSSOLSRALLYT 2019 REGULARITY

Inbjudan till KAK- MIDNATTSSOLSRALLYT 2019 REGULARITY Inbjudan till KAK- MIDNATTSSOLSRALLYT 2019 REGULARITY 1 Innehållsförteckning 1 Arrangör-ort-datum Sid 3 2 Organisationskommitté Sid 3 3-6 Tävlingsledning Sid 3-4 7 Tävlingsform Sid 4 8 Tävlingsplats Sid

Läs mer

Jämtlands Motorklubb (JMK) inbjuder Er härmed till Light On Sprinten. Sveriges längsta sprint med 70km SS och 15km transport.

Jämtlands Motorklubb (JMK) inbjuder Er härmed till Light On Sprinten. Sveriges längsta sprint med 70km SS och 15km transport. Jämtlands Motorklubb (JMK) inbjuder Er härmed till Light On Sprinten. Sveriges längsta sprint med 70km SS och 15km transport. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA's Internationella, Svenska

Läs mer

Inbjudan. Inbjudan SSR Regularity 2016 sida 1

Inbjudan. Inbjudan SSR Regularity 2016 sida 1 Inbjudan Inbjudan SSR Regularity 2016 sida 1 Innehållsförteckning 1. Arrangör 3 2. Organisationskommitté 3 3. Tävlingsledning 3 4. Tekniska chefer 3 5. Domarordförande 4 6. Domare 4 7. Teknisk kontrollant

Läs mer

Jämtlands Motorklubb (JMK) inbjuder Er härmed till Furulund Sprinten ingående i mellannorrlands distriktsmästerskap.

Jämtlands Motorklubb (JMK) inbjuder Er härmed till Furulund Sprinten ingående i mellannorrlands distriktsmästerskap. inbjuder Er härmed till Furulund Sprinten ingående i mellannorrlands distriktsmästerskap. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA's Internationella, Svenska Bilsportförbundets nationella, MNB

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2016, REGULARITY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2016, REGULARITY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2016, REGULARITY. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser enligt denna inbjudan med dess tilläggregler

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2017, REGULARITY.

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2017, REGULARITY. Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2017, REGULARITY. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser enligt denna inbjudan med dess tilläggregler

Läs mer

Fagersta MK inbjuder till

Fagersta MK inbjuder till Fagersta MK inbjuder till Fagersta Motorklubb inbjuder till Nattkröken. Ingående i Autoexperten Rallycup. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med SBF:s nationella tävlingsbestämmelser. Ansvar, den

Läs mer

Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY Rally Guide - PM 1 för Historiska Rallyt

Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY Rally Guide - PM 1 för Historiska Rallyt Välkommen till MIDNATTSSOLSRALLY 2013 Rally Guide - PM 1 för Historiska Rallyt Midnattssolsrallyt kördes ursprungligen första gången 1950 och sista gången 1964. År 2006 återupptogs traditionen. Tävlingen

Läs mer

SÄFFLE MC BJUDER TILLSAMMANS MED IN TILL

SÄFFLE MC BJUDER TILLSAMMANS MED IN TILL SÄFFLE MC BJUDER TILLSAMMANS MED IN TILL REGULARITYTÄVLING DEN 8/6 2019 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser, denna inbjudan och tilläggsregler

Läs mer

Trelleborgs MK inbjuder till Falsterbo Rallysprint Lördagen den 19 oktober 2019

Trelleborgs MK inbjuder till Falsterbo Rallysprint Lördagen den 19 oktober 2019 Trelleborgs MK inbjuder till Falsterbo Rallysprint Lördagen den 19 oktober 2019 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Deltagande i tävlingen

Läs mer

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC FEBRUARY 2020 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN SVENSK VERSION

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC FEBRUARY 2020 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN SVENSK VERSION INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC 2020 SVENSK VERSION 13-16 FEBRUARY 2020 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN 1. VÄLKOMMEN OCH INTRODUKTION Välkommen till Rally Sweden Historic! För sjunde gången arrangerar vi

Läs mer

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2018 REGULARITY

Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2018 REGULARITY Inbjudan till KAK-MIDNATTSSOLSRALLYT 2018 REGULARITY 1 Innehållsförteckning 1. Arrangör. Sid 3. 2. Organisationskommitté. Sid 3. 3-8 Tävlingsledning. Sid 3. 9. Tävlingsform. Sid 4. 10. Tävlingsplats. Sid

Läs mer

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC FEBRUARY 2018 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN SVENSK VERSION

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC FEBRUARY 2018 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN SVENSK VERSION CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC 2018 SVENSK VERSION 16-17 FEBRUARY 2018 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN 1. VÄLKOMMEN OCH INTRODUKTION Välkommen till Rally Sweden Historic! För femte gången

Läs mer

INBJUDAN SSRC:S MÄSTARMÖTE BJÖRKÖSPRINTEN 26 JULI 2019

INBJUDAN SSRC:S MÄSTARMÖTE BJÖRKÖSPRINTEN 26 JULI 2019 INBJUDAN SSRC:S MÄSTARMÖTE BJÖRKÖSPRINTEN 26 JULI 2019 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportsförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Ansvar. Den som deltar i tävling gör detta

Läs mer

Fagersta MK inbjuder till

Fagersta MK inbjuder till Fagersta MK inbjuder till Fagersta Motorklubb inbjuder till Nattkröken. Ingående i Klassiska & Historiska rallycupen samt 1300 Rallycup. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med SBF:s nationella

Läs mer

Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen. Simrishamnsmixen

Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen. Simrishamnsmixen Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen Simrishamnsmixen Lördagen den 1 april 2017 Tävlingen Ingår i: Södra BF & Smålands BF Rally DM. Syd Svenska Rallycupen. Riksmästerskap

Läs mer

INBJUDAN SSRC:S MÄSTARMÖTE. 27 juli 2018

INBJUDAN SSRC:S MÄSTARMÖTE. 27 juli 2018 INBJUDAN SSRC:S MÄSTARMÖTE 27 juli 2018 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportsförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Ansvar. Den som deltar i tävling gör detta under eget

Läs mer

ÖNBF:s DM-BESTÄMMELSER RALLY 2019

ÖNBF:s DM-BESTÄMMELSER RALLY 2019 ÖNBF:s DM-BESTÄMMELSER RALLY 2019 I tävling för ÖNBF ingår de tävlingar och arrangörer som framgår av dessa bestämmelser. 1. Bilklasser 1.1 Distriktsmästerskap Arrangören inbjuder Klass 3-7 och 9 (enl.

Läs mer

DALS MOTORKLUBB. Lördag den 27 oktober 2018

DALS MOTORKLUBB. Lördag den 27 oktober 2018 DALS MOTORKLUBB inbjuder till Rally Dalbo Kvartsit Lördag den 27 oktober 2018 INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Dals MK:s rallytävling på grus, lördagen den 27 oktober. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse

Läs mer

Tävlingsinbjudan. Till. Gullaboknixen. Lördagen den 6:e Sept. Deltävling i

Tävlingsinbjudan. Till. Gullaboknixen. Lördagen den 6:e Sept. Deltävling i Tävlingsinbjudan Till Gullaboknixen Lördagen den 6:e Sept Deltävling i Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportsförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Ansvar. Den som deltar

Läs mer

Alesvängen 22:e april 2017

Alesvängen 22:e april 2017 TÄVLINGSINBJUDAN Alesvängen 22:e april 2017 Rally på grus som ingår i Riksmästerskap i Regularity Västra BF:s Förbundsmästerskap 2017 Klassiska och Historiska Rallycupen Mega Rally Cup Älvbygdens MK:s

Läs mer

Kl

Kl Tävlingsinbjudan Arrangör: Wäxjö MS Inbjuder till Final i SSRC (Sydsvenska Rallycupen) 2017-10-28 Kl. 11.30 Nationellt rally, final i SSRC-cupen inbjudna av arrangören lördagen 28 oktober kl. 11:30 i Hovmantorp.

Läs mer

Inbjudan Krogrundan lördag 17 juni 2017 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella och Svenska Bilsportförbundets

Inbjudan Krogrundan lördag 17 juni 2017 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella och Svenska Bilsportförbundets Inbjudan Krogrundan lördag 17 juni 2017 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella och Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser samt denna inbjudan. Ansvar Den

Läs mer

KAK Midnattssolsrallyt 24-27 juni 2015 Rallyinfo

KAK Midnattssolsrallyt 24-27 juni 2015 Rallyinfo KAK Midnattssolsrallyt 24-27 juni 2015 Rallyinfo Kungliga Automobil Klubben (KAK) hälsar tävlande, funktionärer, sponsorer och övriga samarbetspartners samt publik hjärtligt välkomna till Midnattssolsrallyt

Läs mer

Inbjuder till. Gästabudstrofén. 5 juli 2014. Rally DM. Tjej RM 2014

Inbjuder till. Gästabudstrofén. 5 juli 2014. Rally DM. Tjej RM 2014 Inbjuder till Gästabudstrofén 5 juli 2014 Rally DM Tjej RM 2014 Rally DM 2014 www.1300rallycup.se www.emotorsport.se TÄVLINGSBESTÄMMELSER OCH REGLER Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska

Läs mer

Inbjuder till. Gästabudstrofén. 4 Juli 2015. SverigeSerien och SommarSerien. Rally DM

Inbjuder till. Gästabudstrofén. 4 Juli 2015. SverigeSerien och SommarSerien. Rally DM Inbjuder till Gästabudstrofén 4 Juli 2015 SverigeSerien och SommarSerien Rally DM TÄVLINGSBESTÄMMELSER OCH REGLER Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser

Läs mer

Kl

Kl Tävlingsinbjudan Arrangör: Eslövs MK Inbjuder till Final i SSRC (Sydsvenska Rallycupen) 2018-10-06 Kl. 11.00 Nationellt rally, final i SSRC-cupen inbjudna av arrangören lördagen 6 oktober kl. 11:00 Granbacken

Läs mer

RALLY UPPSALA. INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER 1 3 oktober 2015. Innehållsförteckning

RALLY UPPSALA. INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER 1 3 oktober 2015. Innehållsförteckning 1 2 Innehållsförteckning 1 ARRANGÖR... 3 2 ORGANISATIONSKOMMITTÉ... 3 3 TÄVLINGSLEDARE... 3 4 TEKNISK CHEF... 3 5 DOMAREORDFÖRANDE... 3 6 DOMARE... 3 7 A TEKNISK KONTROLLANT SM/JSM... 3 7 B TEKNISK KONTROLLANT

Läs mer

Inbjudan. Zabra-Rallyt. 3:e Maj 2014

Inbjudan. Zabra-Rallyt. 3:e Maj 2014 Inbjudan Zabra-Rallyt 3:e Maj 2014 Nationell rallytävling, 1:a deltävlingen i Bilsport Rally Cup. Tävlingen ingår också i Klassiska & Historiska rallycupen samt SRH-cupen (Smålands Rally Historiker) Tävlingen

Läs mer

CLOSER TO RALLY. INBJUDAN RALLY SWEDEN HISTORIC SVENSK VERSION 13-14 FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN

CLOSER TO RALLY. INBJUDAN RALLY SWEDEN HISTORIC SVENSK VERSION 13-14 FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN INBJUDAN RALLY SWEDEN HISTORIC 2015 SVENSK VERSION 13-14 FEBRUARY 2015 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN Innehåll 1 INTRODUKTION 3 2 TÄVLINGSFORM 3 3 ORGANISATION 4 4 PROGRAM 5 5 ANMÄLAN TILL RALLY SWEDEN HISTORIC

Läs mer

INBJUDER TILL. GÄSTABUDSTROFÉN 7e JULI 2012 HUVUDSPONSOR INGÅENDE I RALLY DM RALLY DM/FM

INBJUDER TILL. GÄSTABUDSTROFÉN 7e JULI 2012 HUVUDSPONSOR INGÅENDE I RALLY DM RALLY DM/FM INBJUDER TILL GÄSTABUDSTROFÉN 7e JULI 2012 HUVUDSPONSOR INGÅENDE I RALLY DM 2012 RALLY DM/FM www.emotorsport.se RALLY DM 2012 www.stockholmsbf.org TÄVLINGSBESTÄMMELSER OCH REGLER Tävlingen anordnas i full

Läs mer

BEFAB-TROFÉN Diarie nr. 07-016

BEFAB-TROFÉN Diarie nr. 07-016 TÄVLINGSINBJUDAN 7-8 SEPTEMBER 2007 Linköpings MS inbjuder till deltävling fem i Rally 2007 samt till deltävling fem i Öppna Östgötamästerskapen () 2007. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med

Läs mer

Inbjudan SSR 2011. Inbjudan

Inbjudan SSR 2011. Inbjudan Inbjudan 0 Innehållsförteckning 1. Arrangör 2 2. Organisationskommitté 2 3. Tävlingsledning 2 4. Tekniska chefer 3 5. Domarordförande 3 6. Domare 3 7. Tekniska kontrollanter 3 8. Miljöchef 3 9. Tävlingsform

Läs mer

GRANGÄRDESPRINTEN 9/9 2017

GRANGÄRDESPRINTEN 9/9 2017 Grangärde RRC Inbjuder till GRANGÄRDESPRINTEN 9/9 2017 Sista Deltävling i GrangärdeCupen samt 1300 Rallycup och Dala RallyCup Arrangör: Grangärde RRC c/o Andersson Gamla vägen 48B 77013 Grangärde Organisationskommitté:

Läs mer

Stor motorshow och rally den 10 maj

Stor motorshow och rally den 10 maj 38 th Tingsryd 9-11 maj 2013 www.southswedishrally.com Stor motorshow och rally den 10 maj vid Lokgatan på östra industriområdet i Tingsryd. Välkommen FRI ENTRÈ Startlista säljs på industriområdet på fredagen,

Läs mer

KILS MK-BIL INBJUDER TILL SM-RALLY KILLINGEN

KILS MK-BIL INBJUDER TILL SM-RALLY KILLINGEN KILS MK-BIL INBJUDER TILL SM-RALLY KILLINGEN LÖRDAG 5 AUGUSTI 2006 VÄLKOMNA! INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER 1 SM-RALLY KILLINGEN 5 augusti 2006 Nationellt rally som ingår i Svenska Bilsportsförbundets Svenska

Läs mer

INBJUDER TILL GÄSTABUDSTROFÉN. 6 Juli 2013 INGÅENDE I RALLY DM/FM

INBJUDER TILL GÄSTABUDSTROFÉN. 6 Juli 2013 INGÅENDE I RALLY DM/FM INBJUDER TILL GÄSTABUDSTROFÉN 6 Juli 2013 INGÅENDE I RALLY DM 2013 RALLY DM/FM TÄVLINGSBESTÄMMELSER OCH REGLER Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser

Läs mer

PM 1 Zabra-Rallyt 4:e Maj 2019

PM 1 Zabra-Rallyt 4:e Maj 2019 PM 1 Zabra-Rallyt 4:e Maj 2019 Arrangör Nybro Auto Club Transtorpsvägen 11 382 33 Nybro www.nybroac.se 32. Bensin, Olja Det finns bensinstation, OK Q8 ca 1 km från start och målplats (samt serviceplats).

Läs mer

STRÖMKARLEN 2008. SMK Trollhättan Lördagen den 30 augusti 2008

STRÖMKARLEN 2008. SMK Trollhättan Lördagen den 30 augusti 2008 STRÖMKARLEN 2008 SMK Trollhättan Lördagen den 30 augusti 2008 Tävlingsinbjudan till SMK Trollhättans nationella rally ingående i Klassiska Rallycupen, Historiska Rallycupen samt MEGA Rally Cup 2008 Tävlingen

Läs mer

Inbjudan till KAK- MIDNATTSSOLSRALLYT 2019 HISTORISKT RALLY

Inbjudan till KAK- MIDNATTSSOLSRALLYT 2019 HISTORISKT RALLY Inbjudan till KAK- MIDNATTSSOLSRALLYT 2019 HISTORISKT RALLY 1 Innehållsförteckning 1 Arrangör-ort-datum Sid 3 2 Organisationskommitté Sid 3 3-6 Tävlingsledning Sid 3-4 7 Tävlingsform Sid 4 8 Tävlingsplats

Läs mer

Laxå Motorklubb. Laxårallyt

Laxå Motorklubb. Laxårallyt Laxå Motorklubb Inbjuder till Laxårallyt Lördagen den 11 juni 2016 Inbjudan och tilläggsregler Laxårallyt 2016 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser.

Läs mer

Kolsva MS bjuder in till: Kolsvarundan. 17 september Deltävling i

Kolsva MS bjuder in till: Kolsvarundan. 17 september Deltävling i Kolsva MS bjuder in till: Kolsvarundan 17 september 2016 Deltävling i Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser och tävlingsregler, denna

Läs mer

VIK S-8:an. ÖSTERGÖTLANDS DM Öppna Östgötamästerskapet 2014 Inbjudan. 2 aug 2014

VIK S-8:an. ÖSTERGÖTLANDS DM Öppna Östgötamästerskapet 2014 Inbjudan. 2 aug 2014 VIK S-8:an ÖSTERGÖTLANDS DM Öppna Östgötamästerskapet 2014 Inbjudan VIK S-8:an 2 aug 2014 Nationell rallytävling. 3:e deltävlingen i i Bilsport Rally Cup. Tävlingen ingår också i Tinter Classic Rally Cup

Läs mer

SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL

SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL Trätäljasprinten LÖRDAGEN 29:e Oktober 2016 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING...3 2. ARRANGÖR...3 3. ORGANISATIONSKOMMITTÉ...3 4. TÄVLINGSLEDNING / ÖVRIGA...3 5. TÄVLINGENS

Läs mer

Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella och

Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella och Inbjudan för rallytävling Gruvrundan 4:e deltävlingen i Bilsport RallyCup. Tävlingen ingår också i Tinter Classic Rally Cup samt Östergötlands DM/FM. Öppna Östgötamästerskapet 2014 Tävlingen anordnas i

Läs mer

MK Ratten inbjuder till Finnskogsvalsen/Fryksdalens Brunnsborrnings Rallyt

MK Ratten inbjuder till Finnskogsvalsen/Fryksdalens Brunnsborrnings Rallyt MK Ratten inbjuder till Finnskogsvalsen/Fryksdalens Brunnsborrnings Rallyt Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med SBF:s nationella tävlingsbestämmelser, denna inbjudan samt tillkommande PM utfärdade

Läs mer

Tävlingsinbjudan. Till. Jubileumsknixen. Gullabo RC 40 år. Lördagen den 8:e Sept Deltävling i

Tävlingsinbjudan. Till. Jubileumsknixen. Gullabo RC 40 år. Lördagen den 8:e Sept Deltävling i Tävlingsinbjudan Till Jubileumsknixen Gullabo RC 40 år. Lördagen den 8:e Sept 2018 Deltävling i Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportsförbundets nationella tävlingsbestämmelser,

Läs mer

INBJUDAN SKILLING 500

INBJUDAN SKILLING 500 INBJUDAN SKILLING 500 Lördagen den 28 juni 2014 Ingår i: SydSvenska RallyCupen DM Södra DM Småland Start och Mål Vaggeryd Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med SBF:s nationella tävlingsbestämmelser,

Läs mer

MK Ratten inbjuder till Finnskogsvalsen / Fryksdalens Brunnsborrnings Rallyt 12 januari 2019

MK Ratten inbjuder till Finnskogsvalsen / Fryksdalens Brunnsborrnings Rallyt 12 januari 2019 MK Ratten inbjuder till Finnskogsvalsen / Fryksdalens Brunnsborrnings Rallyt 12 januari 2019 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med SBF:s nationella tävlingsbestämmelser, denna inbjudan samt tillkommande

Läs mer

LUDVIKA MOTORSÄLLSKAP 2016-01-30 INBJUDAN

LUDVIKA MOTORSÄLLSKAP 2016-01-30 INBJUDAN 2016-01-30 INBJUDAN SKOGRUNDAN AD BILDELAR LUDVIKA INBJUDAN OCH TILLÄGGREGLER 30 JANUARI 2016 Tävlingen ingår i Svenska Rallycupen, 1300 Rallycup, FM NNBF och DM Stockholms BF i Rally. Tävlingen anordnas

Läs mer

NOVMBERKÅSAN INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER 5 6 november 2016

NOVMBERKÅSAN INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER 5 6 november 2016 2 Tävlingen arrangeras i full överensstämmelse med SVEMO:s nationella tävlingsbestämmelser samt dessa tilläggsregler för Novemberkåsan 2016, som har godkänts av SVEMO:s Supervisor. Tillståndsnummer: SVEMO

Läs mer

INBJUDAN TILL LightOnSprinten 27 juli 2013

INBJUDAN TILL LightOnSprinten 27 juli 2013 Jämtlands Motorklubb (JMK) inbjuder Er härmed till Light On Sprinten. Sveriges längsta sprint med 70km SS och 15km transport. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA's Internationella, Svenska

Läs mer

Inbjudan SSR 2014. Inbjudan. English version page 10

Inbjudan SSR 2014. Inbjudan. English version page 10 Inbjudan English version page 10 1 Innehållsförteckning 1. Arrangör 3 2. Organisationskommitté 3 3. Tävlingsledning 4 4. Tekniska chefer 4 5. Domarordförande 4 6. Domare 4 7. Teknisk kontrollant 4 8. Miljöchef

Läs mer

Mölndals Bilsportklubb inbjuder till MölndalsTrippen

Mölndals Bilsportklubb inbjuder till MölndalsTrippen Mölndals Bilsportklubb inbjuder till MölndalsTrippen lördagen den 8 juni 2019 en Regularitytävling som även är öppen för ELBILAR Tävlingen ingår i RM och Svenska Regularityserien Mölndals Bilsportklubb

Läs mer

Sveriges största grusrally. Start och mål i Tingsryd

Sveriges största grusrally. Start och mål i Tingsryd 38th Tingsryd 29-31 maj 2014 Tingsryd 9-11 maj 2013 www.southswedishrally.com Sveriges största grusrally South Swedish Rally Weekend Start och mål i Tingsryd i Tingsryd Foto: Tommy Fritzon, www.rallysidan.com

Läs mer

Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen. Simrishamnsmixen

Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen. Simrishamnsmixen foto: RallySladd.se Simrishamns Motorklubb bjuder in till Rally & Regularity tävlingen Simrishamnsmixen Lördagen den 9 april 2016 Tävlingen Ingår i: Södra BF & Smålands BF Rally DM. Syd Svenska Rallycupen.

Läs mer

RALLY KARLSTAD ARLSTAD K S MO K C IL T M OR CLUB-B

RALLY KARLSTAD ARLSTAD K S MO K C IL T M OR CLUB-B RALLY ARLSTAD ARLSTADS OTOR LUB-BIL arlstads otor lub-bil inbjuder till Rally arlstad, rally på vägar av god beskaffenhet. Tävlingen ingår i 1300 Rally cup samt i F/D, Förbundsmästerskap Västra Bilsportförbundet.

Läs mer

DALS MOTORKLUBB. Lördagen den 7 April

DALS MOTORKLUBB. Lördagen den 7 April DALS MOTORKLUBB inbjuder till BDS Racet Lördagen den 7 April INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Dals MK:s Lokaltävlingen Bds Racet Lördagen den 7 April Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella

Läs mer

23/8 2015. Rallysprint ingående i RS DM. B-och C-förarcup för Södra BF. och Asfaltcupen

23/8 2015. Rallysprint ingående i RS DM. B-och C-förarcup för Södra BF. och Asfaltcupen 23/8 2015 Rallysprint ingående i RS DM B-och C-förarcup för Södra BF och Asfaltcupen Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Ansvar. Den

Läs mer

KOLSVA RUNDAN 13 14 juni

KOLSVA RUNDAN 13 14 juni INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER TILL SM-RALLYT KOLSVA RUNDAN 13 14 juni samt DM-RALLYT Guttstasnurren 14 juni 2014 Nationellt rally som är deltävling i Svenska Bilsportförbundets Svenska Mästerskap i Rally.

Läs mer

SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL

SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL Lars-Erik Torph:s Memorial Ingår i Öppna Förbundsmästerskapet Västra Bilsportförbundet med 20-års Jubileum Sverigeserien Volvo Original Cup LÖRDAGEN 6 JUNI 2009 Foto: Jonas

Läs mer

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Dream it. Plan it. Drive it. 1.0 Rallyt REGLER OCH VILLKOR FÖR ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Senast uppdaterad: 2011-07-06 ARCTIC 4x4 EXPERIENCE är en tävling i körförmåga, uthållighet och

Läs mer

Tävlingen ingår som deltävling i Svenska Rally Cupen 2013, Grupp E Cupen samt SUZUKI 1300 Rallycup.

Tävlingen ingår som deltävling i Svenska Rally Cupen 2013, Grupp E Cupen samt SUZUKI 1300 Rallycup. INBJUDAN TILL REJMES-SVÄNGEN 21 SEPTEMBER 2013 Tävlingen ingår som deltävling i Svenska Rally Cupen 2013, Grupp E Cupen samt SUZUKI 1300 Rallycup. Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska

Läs mer

SÄFFLE MOTOR CLUB. Lars-Erik Torph Memorial Rally

SÄFFLE MOTOR CLUB. Lars-Erik Torph Memorial Rally SÄFFLE MOTOR CLUB INBJUDER TILL Lars-Erik Torph Memorial Rally foto: www.rally-pics.se LÖRDAGEN 8:e Juni 2013 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 2. ARRANGÖR... 3 3. ORGANISATIONSKOMMITTÉ... 3 4.

Läs mer

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC SVENSK VERSION 12-13 FEBRUARI 2016 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN

CLOSER TO RALLY. INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC SVENSK VERSION 12-13 FEBRUARI 2016 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN INFORMATION RALLY SWEDEN HISTORIC 2016 SVENSK VERSION 12-13 FEBRUARI 2016 RALLYSWEDEN.COM #RALLYSWEDEN 1. VÄLKOMMEN OCH INTRODUKTION Välkommen till Rally Sweden Historic! För fjärde gången arrangerar vi

Läs mer

Tävlingsinbjudan Arrangör: Wäxjö MS

Tävlingsinbjudan Arrangör: Wäxjö MS Tävlingsinbjudan Arrangör: Wäxjö MS Inbjuder till 2009-06-27 Ingår i: DM för Smålands, Södras och Gotlands BF Volvo Original Sverigeserien, Mitsubishi Evolution Challenge SydSvenska RallyCupen (SSRC) Sydsvenska

Läs mer

www.volvooriginal.com

www.volvooriginal.com Inbjuder till Ingående i Gästabudstrofén Den 9e Juli 2011 Sverigeserien 2011 www.volvooriginal.com www.motorsportivarmland.nu/suzuki.html www.7klubbars.se www.svbf.se TÄVLINGSBESTÄMMELSER OCH REGLER Tävlingen

Läs mer

DALS MOTORKLUBB RÅSJÖRACET

DALS MOTORKLUBB RÅSJÖRACET DALS MOTORKLUBB inbjuder till RÅSJÖRACET Lördagen den 21 september 2013 INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Dals MK:s rallytävling Råsjöracet lördagen 21 september 2013 Tävlingen ingår i Mega Rally Cup Superfinal

Läs mer

Inbjudan till Final i SSRC (Sydsvenska Rallycupen) SUZUKI-cupens sista deltävling Lördag 29 oktober kl. 12:00 Hovmantorp

Inbjudan till Final i SSRC (Sydsvenska Rallycupen) SUZUKI-cupens sista deltävling Lördag 29 oktober kl. 12:00 Hovmantorp Inbjudan till Final i SSRC (Sydsvenska Rallycupen) SUZUKI-cupens sista deltävling Lördag 29 oktober kl. 12:00 Hovmantorp Sponsorer: Tävlingsarrangör, -form. och Datum. Wäxjö Motorsällskap Box 202 351 04

Läs mer

INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Strömkarlen 31 augusti

INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Strömkarlen 31 augusti INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Strömkarlen 31 augusti Tävlingen ingår i Suzuki Cup 2013, Klassiska rallycupen 2013 och Mega Rally Cup 2013. Tävlingen arrangeras i full överensstämmelse med SBF: s nationella

Läs mer

Tilläggsregler för. HMSS Pokalen. 13 september 2008

Tilläggsregler för. HMSS Pokalen. 13 september 2008 Tilläggsregler för HMSS Pokalen 13 september 2008 Rallyt är på inbjudan öppet för sportbilar oavsett ålder och veteranbilar t.o.m. 1978 års modell. I. ALLMÄNT II. PROGRAM III. ORGANISATIONSKOMMITTÉ IV.

Läs mer

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE

ARCTIC 4x4 EXPERIENCE ARCTIC 4x4 EXPERIENCE Dream it. Plan it. Drive it. REGLER OCH VILLKOR FÖR ARCTIC 4x4 EXPERIENCE 2011 1.0 Rallyt ARCTIC 4x4 EXPERIENCE är en tävling i körförmåga, uthållighet och navigeringskunskap. Rallyt

Läs mer

RALLY EDANE den 7 juli 2018 Sverigeserien/Sommarserien VOC Mekonomen Rally FM/DM Västra Bilsportsförbundet

RALLY EDANE den 7 juli 2018 Sverigeserien/Sommarserien VOC Mekonomen Rally FM/DM Västra Bilsportsförbundet MK Team Westom inbjuder till RALLY EDANE den 7 juli 2018 Sverigeserien/Sommarserien VOC Mekonomen Rally FM/DM Västra Bilsportsförbundet Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med SBF:s nationella tävlingsbestämmelser,

Läs mer

INBJUDAN AM ELTEKNIK AM ELTEKNIK. 14 juli Huvudsponsorer:

INBJUDAN AM ELTEKNIK AM ELTEKNIK. 14 juli Huvudsponsorer: INBJUDAN AM ELTEKNIK 14 juli 2018 Huvudsponsorer: AM ELTEKNIK TÄVLINGSINBJUDAN FÖR AM ELTEKNIK RALLYSPRINT 2018-07-14 Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella, Svenska Bilsportförbundets

Läs mer

Flens MS Inbjuder till Violenrallyt Ingår i. Samt DM för

Flens MS Inbjuder till Violenrallyt Ingår i. Samt DM för Flens MS Inbjuder till Violenrallyt 2017-05-20 Ingår i Samt DM för 1: Tävlingsarrangör, ort, datum: Flens MS inbjuder till Violenrallyt Lördagen 20 maj 2017 Flens MS inbjuder till Violenrallyt lördagen

Läs mer

Bulletin 1. Serviceplatsansvariga Emmaboda Marcus Johansson 070 690 07 83

Bulletin 1. Serviceplatsansvariga Emmaboda Marcus Johansson 070 690 07 83 Bulletin 1 2.3 Chefsfunktionärer Lägg till Tävlingsledning Tävlingsledare regularity Bo Bengtsson 070 547 67 66 041322772@telia.com Biträdande tävlingsledare Lars Mattsson, för regularity Serviceplatsansvariga

Läs mer

INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER VÄST RALLYT 3-4 september

INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER VÄST RALLYT 3-4 september INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER VÄST RALLYT 3-4 september Tävlingen ingår i Svenskt Mästerskap i Rally (SM), Svenskt Mästerskap för Juniorer i Rally (JSM), NEZ Rally Championship, Volvo Original Sverigeserien,

Läs mer

DALS MOTORKLUBB. inbjuder till. Dalslandstjuren

DALS MOTORKLUBB. inbjuder till. Dalslandstjuren DALS MOTORKLUBB inbjuder till Dalslandstjuren Lördagen den 9 september 2017 INBJUDAN OCH TILLÄGGSREGLER Tävlingen ingår i Mega Rally Cup Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med FIA:s internationella

Läs mer

Tävlingsinbjudan. Silversprinten Ungdomsgänget i ÄMK som fixar tävlingen

Tävlingsinbjudan. Silversprinten Ungdomsgänget i ÄMK som fixar tävlingen Tävlingsinbjudan Silversprinten 2018-12-08 Ungdomsgänget i ÄMK som fixar tävlingen Tävlingen anordnas i full överensstämmelse med Svenska Bilsportförbundets nationella tävlingsbestämmelser. Deltagande

Läs mer