Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa"

Transkript

1

2 Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende. På så vis kan de bo kvar i sina lägenheter längre och klara sig utan hemtjänst eller andra insatser från samhället. Vi arbetar för att bryta ensamheten, skapa gemenskap i bostadsområdet och att man ska lära känna sina grannar. Detta försöker vi åstadkomma genom att anordna aktiviteter och naturliga mötesplatser i området, exempelvis en fikastund i vårt café, inomhusgympa, gemensamma luncher med mera. Vi arbetar också med att förebygga fallolyckor genom att hjälpa till med sådana sysslor där man behöver klättra på stol eller liknande. Presentation Vi som jobbar här på Trygghetsboendet Sixbacken heter Therese Wegerstedt (jobbade janapril 2014), Maria Myringby (vik. För Therese, jobbade maj-dec 2014) som är anställda av KBAB och Doris Axelsson som är anställd av vård och omsorg. Therese har jobbat på trygghetsboendet i ca 5 år, Maria i 6 år (9 mån på Sixbacken och 5 år på Järpen) och Doris i 4 år. Hembesök, hjälp och kontakter Som ny hyresgäst får man ett hembesök där vi presenterar oss, hur vi jobbar och vad man kan få hjälp med. Man kan få hjälp med att hänga gardiner, ta ner saker från vind och höga skåp, hämta medicin, sällskap på läkarbesök, pratstund, stöd i kontakter med olika myndigheter, skriva räkningar, få handlat och annat smått och gott, så länge det inte blir ett regelbundet behov. Vi ska inte ersätta hemtjänsten på något vis, utan bara utföra tillfälliga tjänster. Ibland ringer vi upp hyresgäster och kollar hur de mår om vi inte sett dem på länge eller att vi fått veta att de kommit hem efter en sjukhusvistelse. Städning I vårt uppdrag ingår även trapphusstädning. Genom att vistas i trapphusen och runt i området lär många känna igen oss. Många öppnar sin lägenhetsdörr när vi städar och säger hej eller för att kanske göra en felanmälan. På området har vi 26 trapphus med 348 lägenheter, där ungefär hälften av dem har hyresgäster som är 65 år eller äldre. Konceptet vänder sig framförallt till de hyresgäster över 65 år, men även till de yngre hyresgästerna som vill delta i aktiviteter eller tillfälligt behöver hjälp och stöd av olika slag. Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa Inomhusboule Varje måndagförmiddag under året har vi haft inomhusgympa med en trogen skara besökare. Vi har kört 30 minuter långa gympapass med lättare rörelser som är anpassade för seniorer. I början av juni hade vi första tillfället med inomhusboule, med mjuka klot. Sedan dess har vi kört regelbundet varje måndag, med ca 8-10 deltagare vid varje tillfälle.

3 Tisdagscaféer Varje tisdageftermiddag kommer i snitt 25 boende till Café Koppen. Under året har vi haft olika tema på våra caféer t ex. knytkalas, chokladfrossa, spelcaféer, bingo, musikunderhållning, tipspromenader, våfflor, bokcafé, rollatorservice, kak-kalas, pajpartaj, glasscafé, äppelcafé, roliga historier, lotteri samt caféer utan tema för att de ska kunna sitta ner och bara prata. Cafégäster på Café Koppen Öppet hus Varje fredag förmiddag har vi haft öppet hus med ca 15 hyresgäster. De brukar fika, spela spel och läsa tidningar eller låna med sig en bok. Musikunderhållning Frukostar Vi har haft olika sorters musikunderhållning under året med allt från trubadurer till dragspel, t ex Tore Fromén, systrarna Rydberg, Lasse Jansson, Berit Karlsson, Kommunens feriearbetande ungdomar, Rune Blidh, Pingstkyrkans kör och även kören Resonans. Vid 3 tillfällen under året har det serverats frukost på Café Koppen med bland annat gröt, smörgås, olika pålägg, ägg, juice och kaffe.

4 Ventilgatan I och med att 34 av våra hushåll ligger en bit från cafélokalen och på en annan del av vårt upptagningsområde så har vi under året arrangerat aktiviteter nära dem på deras hemmaplan - Ventilgatan. Vi har haft ett alla hjärtans-café, glassrunda, sommarcafé, firat kanelbullens dag och avslutade året med en glöggrunda. Sommarcafé på Ventilgatan, då det även spelades fia med knuff! Filmer Temavecka Sillunch Vi har visat film under 3 tillfällen i år med varierande tema t ex humor, cowboy och deckare. Vi har provat att ha temaveckor där ett tema går som en röd tråd genom hela veckan på café, mattillfälle och film. En av årets höjdpunkter är sillunchen, då KBAB bjuder på sill, potatis, köttbullar, ägghalvor och rulltårtbakelse. I år stod trubaduren Rune Blidh för underhållningen.

5 Seniordagen Försommarkalas Ett samarbete mellan kommunens aktivitetssamordnare, KBAB, Studieförbundet Vuxenskolan och ABF. Vi höll till i stadsträdgården där alla seniorer i kommunen var välkomna. Det fanns kaffeservering, underhållning och tipspromenad. Vi bjöd in till försommarkalas där man kunde spela fia med knuff, krocket, trädgårdsyatzy och det fanns fiskdamm till barnen som var mycket uppskattat. Barnen spelar krocket och seniorerna trädgårdsyatzy i bakgrunden. Glass-runda Tipspromenad Handarbete För att nå ut till fler hyresgäster än de som besöker vår cafélokal gav vi oss ut på en glass-runda med bestämda hållplatser på området. Denna dag fick 54 hyresgäster en varsin glasstrut. Våra hyresgäster och vi som personal har haft möjlighet att följa med på aktivitetssamordnarnas bussturer till Kungsnäs utanför Skattkärr. Där har vi kunnat gå tipspromenad och ta en kaffe i det fria. Ungefär 10 damer träffas varje torsdag eftermiddag för att ha handarbetsträffar och fika tillsammans. Detta är en helt självgående aktivitet i samarbete med ABF.

6 Femkamp I augusti hade vi en gemensam aktivitet för alla trygghetsboendena. Vi bjöd in till en eftermiddag med lekar och skoj, fika och trevligheter. Femkampen innehöll boll och pilkastning, inomhus bowling, minigolf och gissa snörets längd. Allt var gratis, inklusive resa med buss från de andra boendena. Pilkastning på femkampen Luncher Under året har vi anordnat luncher för att skapa möjlighetet för de boende att äta tillsammans. Det har bl. a serverats sopplunch, pyttipanna, köttbullar & mos, kräfttallrik, kallskuret och jultallrik. Kräfttallrik

7 Tårtbuffé Det dukades upp med 6 olika hembakade tårtor som 28 hyresgäster gladeligen mumsade i sig! Hembakade tårtor från årets tårtbuffé Svamputflykt En eftermiddag i september tog vi med några hyresgäster till Kilenegården på Hammarö för att leta svamp och äta medhavd matsäck. Karl-Johan svamp från Kilenegården

8 Kanelbullens dag Mini spa Grabbträffar Vi firade kanelbullens dag genom att bjuda på nybakade kanelbullar i cafélokalen samt att vi gick en runda till Ventilgatans hyresgäster. En härlig kväll i november bjöds det in till lite extra mys. Det blev massage, lättare manikyr, varma vetekuddar, plockmat, dryck, lugn musik och många levande ljus. För att locka lite fler herrar till våra aktiviteter, gick vi runt och knackade dörr och lämnade en personlig inbjudan. Det resulterade i att det kom 19 herrar på vår första Grabbkväll. De har hittills haft möjlighet att träffas 2 eftermiddagar och 2 kvällar. Ägg och ansjovismacka på en av Grabbkvällarna. Spontana aktiviter Under året har vi passat på att göra lite spontana aktiviteter på området, t ex delat ut glass när det varit fint väder och delat ut kladdkaka. Vi har även gjort hembesök vid flera tillfällen bara för att önska god helg. Då har vi fokuserat på dem som vi inte träffar så ofta och som inte deltar i våra övriga aktiviter.

9 Glöggrunda I början av december gick vi runt till olika trapphus nära våra hyresgäster för att skapa lite julstämning. Vi stod i trapphusen samt utomhus på Ventilgatan och bjöd på glögg, pepparkaka, skumtomtar och julmusik. Glöggrunda på Ventilgatan Lunch på Café Koppen

10 Gemenskap Genom våra aktiviteter har hyresgästerna lärt känna varandra och visar stor omsorg för varandra. Många av dem träffas och umgås även utan vår medverkan. De fikar, äter mat, bjuder in varandra till storhelger och handlar åt varandra. Om de inte sett till varandra på ett tag blir de oroliga och kontaktar oss. Vi arbetar aktivt för att få med nya hyresgäster i gemenskapen. Det känns extra roligt när de kommer med på en aktivitet och sen fortsätter att komma. Många av hyresgästerna som flyttat från området fortsätter att hålla kontakten med varandra. SABO Träff Maria deltog med andra trygghetsvärdar från KBAB och Vård och omsorgs personal i en nätverksträff. Denna arrangeras av SABO i Stockholm riktad mot seniorbo-personal. Där man fick möjlighet att träffa personal från olika trygghetsboenden i Sverige och höra hur de jobbar samt att utbyta erfarenheter. Mässa Utbildningar Under oktober besökte Maria och Doris vård och omsorgsmässan i Karlstad. Där fanns det utställare från olika hemtjänstgrupper, dietister, sjukgymnaster osv. Vi lyssnade på olika föreläsningar om anhörigstöd, demensstöd och om härskarteknik. Doris har varit på städutbildning vid 2 tillfällen, som hölls av Nilfisk. Båda har varit på workshops i Värdegrund, samt inspirationsdagar med olika föreläsare. Samarbeten Vi har ett samarbete med kommunens aktivitetssamordnare på Våxnäs. Vid flera cafétillfällen har vi varit behjälpliga på Café Hörnan på träffpunkt Våxnäs i servicehuset. Studieförbundet Bilda har vi också ett regelbundet samarbete med. Vi presenterar månadsvis Svenska Kyrkans aktivitetsaffischer. ABF har regelbundna handarbetsträffar för våra boende. Vi samarbetar med många andra organisationer. Det kan se olika ut från år till år beroende på vad vi behöver informera om eller vad det finns intresse för.

11 Statistik Sammanställning av 2014: Antal Antal/år Snitt/mån Aktiviteter 237 Ca 20 st/mån Deltagare 3141 Ca 262 st/mån Hembesök hos nyinflyttade/nya 65 åringar 30 Ca 3 st/mån Hembesök 428 Ca 36 st/mån Fallförebyggande tjänster 154 Ca 13 st/mån Övriga tjänster 319 Ca 27 st/mån Verksamhetsberättelsen är skriven av Maria Myringby, KBAB Doris Axelsson, Vård och Omsorg

12

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP INLEDNING Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt till hyresgäster

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter

Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. Oktober 2019

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. Oktober 2019 AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 Oktober 2019 Vecka 40 (30/9-4/10) Balansera Mera vecka Vecka 41 (7/10-11/10) E-medborgarveckan - motverka digitalt

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 för Trygghetsboendet Sixbacken

Verksamhetsberättelse 2013 för Trygghetsboendet Sixbacken 1 Verksamhetsberättelse 2013 för Trygghetsboendet Sixbacken Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun.

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Intentionen med vårt arbete är att ge våra hyresgäster ett tryggt boende, fånga upp personer med hjälpbehov, stötta dem och förlänga tiden som de kan bo hemma utan behov av hemtjänst

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 1/11 November 2019 Vecka 44 smys med inomhus-minigolf. Goda smörgåsar till fikat! Målarträff med Ulla Zimmerman.

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. September 2019

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. September 2019 , AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 Datum Tid 1/9 2/9 3/9 September 2019 Aktivitet 15:00-17:00 Seniorerna på trygghetsbostäderna har Spelträff

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 September 2019 Datum Tid Aktivitet V.36 Mån 2/9 10.00 12.00 Bakning Tis 3/9 14.00 Gemensam utflykt för mötesplatserna! Våffelcafé på Färgatorpet i Rångedala Våffla och kaffe

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse.

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse. OM OMRÅDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga

INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga TÖREBODA KOMMUN 2011-03-01 Vård och omsorg INFORMATION OCH VERKSAMHET för äldre och daglediga Äldreomsorgens dagverksamhet i samarbete med föreningslivet Om du undrar över något eller känner någon som

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE

SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE Social verksamhet SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE SEPTEMBER DECEMBER 2014 Maria Toll Samordnare anhörigstöd/volontärarbete/förebygga Postadress: Besöksadress: socialverksamhet@grastorp.se

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten 2018 Konstnär Eva Petterson Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Se Ale Kuriren på Kommunens informationssida och på kommunens

Läs mer

Handlings plan RoM projektet för : Stattutgatan 4, avd 6 Datum: 2010. Förbättringsområde Delmål/Mål Hur gör vi? Klart/när?

Handlings plan RoM projektet för : Stattutgatan 4, avd 6 Datum: 2010. Förbättringsområde Delmål/Mål Hur gör vi? Klart/när? Handlings plan RoM projektet för : Stattutgatan 4, avd 6 Datum: 2010 Förbättringsområde Delmål/Mål Hur gör vi? Klart/när? Resultat Ny arbetsordning Vardagsrehabilitering Gå till maten Förbättra personalens

Läs mer

Kvibergsgatan 17 Januari Sittjympa

Kvibergsgatan 17 Januari Sittjympa Kvibergsgatan 17 Januari 2019 Datum Tid V.1 31/12 2018 1/1 2019 Ons 2/1 13.00 Tors 3/1 10.30-11.00 13.00-15.00 Aktivitet Mötesplatsen har stängt under helgdagarna. Gott nytt år önskar Christina, Karin

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

Träffpunkter för seniorer

Träffpunkter för seniorer Östra Göteborg Träffpunkter för seniorer 14 januari 14 juni Program Våren 2019 www.goteborg.se Välkommen in i gemenskapen! Seniorträffen Hundraårsgatan 32 B, Kortedala Öppet måndag fredag Måndagar 10 11

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun höst och vinter 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Maj - juni 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl. 10.00

Läs mer

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.

Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16. Program på Äldrecentrum september oktober 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet Information

Läs mer

Oktober månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Oktober månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Oktober månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: Alice Sandström: 076-8262386 Solveig Widstrand: 0584-411453

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Vår målgrupp är i första hand seniorer men alla är välkomna.

Vår målgrupp är i första hand seniorer men alla är välkomna. 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Intentionen med vårt arbete är att ge våra hyresgäster ett tryggt boende, fånga upp personer med hjälpbehov, stötta dem och förlänga tiden som de kan bo hemma utan behov av hemtjänst

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Söndag 14:30-16:30 Måndagar:

Läs mer

SOMMARENS MÅNADSBLAD JUNI, JULI, AUGUSTI 2019

SOMMARENS MÅNADSBLAD JUNI, JULI, AUGUSTI 2019 SOMMARENS MÅNADSBLAD JUNI, JULI, AUGUSTI 2019 Under sommar o semestertider ändras en del aktiviteter, bla har vi gemensam frukost varje vardag fr kl 8:00-10:00 i träffpunkten. Bingo med fika varje onsdag

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad september 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

ÄLDREDAGEN i Borås Stad plats: Parkhallen Arrangör Vuxenskolan och Mötesplatserna. Anhörigstödet medverkar. Se program i BT.

ÄLDREDAGEN i Borås Stad plats: Parkhallen Arrangör Vuxenskolan och Mötesplatserna. Anhörigstödet medverkar. Se program i BT. Anhörigträff Centrum Anhörigträffarna vänder sig till dig som ger omsorg, stöd eller vård i hemmet till någon närstående. Vi träffas över en kopp kaffe för att ge information och stöd, du får tillfälle

Läs mer

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Välkommen till Anhörigcenter Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Vår gruppverksamhet för anhöriga

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

Akvarellgrupp. Kropp i balans

Akvarellgrupp. Kropp i balans Akvarellgrupp Att som anhörig till en långvarigt sjuk eller funktionshindrad person få tid över för egen verksamhet är inte lätt och det kan vara svårt att komma igång. För dig som är intresserad av att

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

MÖTESPLATS KARIDAL

MÖTESPLATS KARIDAL MÖTESPLATS KARIDAL 1 2019 Hälsa, friskvård & aktiviteter Mötesplats Karidal erbjuder massor med inspirerande information, föreläsningar och gruppaktiviteter under året. Allt i samverkan med olika föreningar,

Läs mer

Mötesplats Centrum. Maj 2019 Engelbrektsgatan 2. V.19 Måndag 6. V.18 Torsdag 2

Mötesplats Centrum. Maj 2019 Engelbrektsgatan 2. V.19 Måndag 6. V.18 Torsdag 2 Mötesplats Centrum Maj 2019 Engelbrektsgatan 2 Datum Tid Aktivitet V.18 Torsdag 2 Fredag 3 Lördag 4 V.19 Måndag 6 10.00-10.20 10.20 ca 11.30 10.00-11.00 10.30-11.30 Samling & ombyte i fritidslokalen Seniorgymnastik

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden Äldrekulturveckan 22-26 september 2014 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2014 invigs äldrekulturveckan på Lövåsgården i caféet klockan 10, alla

Läs mer

Aktiviteter på Anhörigcenter

Aktiviteter på Anhörigcenter Aktiviteter på Anhörigcenter Hösten 2019 Under hösten erbjuder vi många olika aktiviteter som du är välkommen till. De vänder sig främst till personer som stöttar en närstående. Du anmäler dig genom att

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Dyslexiförbundet FMLS Ungdomssektionen i Skåne Presentation av ungdomssektionen vid pennan Johan Viebke Ansvarig ledare: Johan Viebke Ledare: Mikael (Mige) Lundahl Ledare: Eva

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun vår och sommar 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ 2018 VÄLKOMMEN TILL OSS! Du håller just nu Träffpunkten Lindomes utbud för våren i din hand. Vi hoppas att detta program väcker din nyfikenhet och får dig att vilja besöka

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018

Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Program på Äldrecentrum September-Oktober 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 2012-11-07 Rosengård stadsdelsförvaltning Vård och omsorg Verksamhetsberättelse Teamarbete kring mat i Riddargårdens hemtjänstgrupp Riddargårdens hemtjänstgrupp består av sektionschefen, och med alla yrkeskategorier

Läs mer

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Välkommen till Klubb 65 Hallstahammar

Välkommen till Klubb 65 Hallstahammar SPF Progr 2018_Layout 1 2018-08-23 08:40 Sida 1 PROGRAMBLAD Höst/Vinter 2018-2019 Måndag 3/9 Månadsträff i Forum kl. 13.30 Stina Elg underhåller. Information, lotteri och kaffe. Torsdag 6/9 Bowling med

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014 INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 Emma och Lisa som var och kollade när IF Hammaren spelade match på I2 i september. 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet

Läs mer

Tips och aktiviteter för dig som fyllt 65 år

Tips och aktiviteter för dig som fyllt 65 år Förebyggande enheten Västra Göteborg Tips och aktiviteter för dig som fyllt 65 år Kalender januari juni 2015 goteborg.se/traffpunkterivaster Välkommen till våra mötesplatser! Du håller just nu vårens utbud

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Välkommen till Segeltorps seniorträff!

Välkommen till Segeltorps seniorträff! Välkommen till Segeltorps seniorträff! Seniorträffen är öppen för alla seniorer. Även anhöriga, närstående och seniorvolontärer är välkomna att delta i aktiviteter och evenemang. Vi delar lokal med Trygghetsringningen

Läs mer

Om du får ett negativt beslut kan du överklaga. För mer information, ring mottagningsgruppen på 011-15 27 37.

Om du får ett negativt beslut kan du överklaga. För mer information, ring mottagningsgruppen på 011-15 27 37. Hemtjänst i Norrköping Det är vård- och omsorgsnämnden som har ansvar för kommunens äldre- och handikappomsorg. Vård- och omsorgsnämnden erbjuder stöd, omsorg och omvårdnad i livets olika skeden. I vård-

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Program på Äldrecentrum November-December 2018

Program på Äldrecentrum November-December 2018 Program på Äldrecentrum November-December 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola Augusti 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckans program finns att hämta på Medelpunkten, Rådhuset och

Läs mer

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl

Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl , Lördag och söndag: kl Program på Äldrecentrum juli augusti 2010 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Mötesplats Kristineberg Seniorverksamhet

Mötesplats Kristineberg Seniorverksamhet Mötesplats Kristineberg Seniorverksamhet Maj 2019 Kristinegränd 3 Välkommen in i vår nya seniorhörna på Mötesplatsen. Hit är du välkommen för att delta i aktiviteter, umgås eller ta en kopp kaffe i lugn

Läs mer

Träffpunkt Karl-Johan

Träffpunkt Karl-Johan Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Karl-Johan En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen En del av julen! December Vecka 49 Måndag 3 Julgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-06-07 Information till boende och närstående juni 2017 Hej! Vi vill gärna berätta lite för er bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Nibblegården, om vad som är på gång hos oss

Läs mer

Trivselpunkten. En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun. Foto: Couleur

Trivselpunkten. En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun. Foto: Couleur Trivselpunkten En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun Foto: Couleur Aktivitetsprogram för Oktober 2019 Information Trivselpunkten är en öppen social mötesplats.

Läs mer

Träffpunkt Sävja. Månadsblad september 2019

Träffpunkt Sävja. Månadsblad september 2019 Månadsblad september 2019 Träffpunkt Sävja En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER OM OSS MÖTESPLATS LINDOME - En meningsfull fritid för alla! Du håller just nu höstens program i din hand, allt som kommer att hända finns inte med i

Läs mer

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI Hej. Önskar alla god fortsättning på det nya året. Nu är snart alla aktiviter i full gång igen. Lite nya

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Januari 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Träffpunkt Skogslid. månadsblad September 2015

Träffpunkt Skogslid. månadsblad September 2015 Träffpunkt Skogslid månadsblad September 2015 Tis 1 9.00-10.15 14.30-16.00 Våffel café 25 kr Anders och Bertil spelar Ons 2 15.00 Kort bingo Anhörig café (café för anhöriga som vårdar sina respektive i

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Juni - augusti 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter

Läs mer

Sammanställning av aktiviteter under 2014

Sammanställning av aktiviteter under 2014 Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Fridebo. Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog

Fridebo. Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog Fridebo Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog Fridebo är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område i centrala Hanaskog. I huset finns bibliotek, en mötesplats för äldre och lägenheter för

Läs mer