SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014"

Transkript

1

2 INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns en övernattningslägenhet samt en fritidslokal att hyra för en liten peng. Plusboendet startades hösten Vi upplever detta som ett positivt och bra boende som skapar trygghet då det i uppdraget ingår social omsorg som till exempel tillfällig hjälp vid behov. Det skapar även relationer mellan grannar då det finns en gemensam samlingsplats: Kaffekällar n. Där anordnar vi en rad olika aktiviteter för hyresgästerna. Dessa presenterar vi här i vår verksamhetsberättelse. Tisdagscaféer, öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag. Dessa bakverk gjordes av en kreativ hyresgäst som bjöd barn och vuxna när vi hade Öppet hus. Våfflor och räksmörgåsar är några av godsakerna som kan stå på caféborden.

3 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014 JANUARI Vecka ett hade vi jullovsöppet och filmvisning för barn. 28 januari fyllde Kaffekällar n fyra år och det firade vi med tårta! Alltid uppskattat av våra hyresgäster, då fylls lokalen med fikasugna vuxna och barn. FEBRUARI Skiddagar 1-2 februari hade vi skiddagar på Hemvägen. Grava skidklubb fanns på plats även i år med skidor och pjäxor som man fick låna. Det bjöds på varm saft. Sportlovskul Vi hade öppet för barn på sportlovet där vi pysslade och fikade tillsammans. Grava skidklubb skulle kommit vid ett tillfälle men tyvärr fanns ingen snö kvar.

4 MARS Sopplunch Trubadur Fettisdagen Vi hade sopplunch och det blev en god grönsakssoppa. Att samlas och äta något gott tillsammanas är uppskattat. Tore Fromén gästade oss på ett cafétillfälle och spelade och sjöng. Många goda dagar att fira - Fettisdagen firades såklart med goda semlor och Marie bebådelse dag med våfflor. APRIL Marsipanpyssel Påsklunch Påsklovsdag En stående aktivitet när påsken närmar sig. Detta är uppskattat bland barnen men även någon enstaka vuxen vill delta. Det skapades kycklingar, ägg och blommor med mera i olika former och färger och för den som ville kunde skapelserna även rullas i socker och doppas i choklad. En annan återkommande aktivitet är påsklunch. Då dukar vi upp långbord och har det trevligt och njuter av påskens godsaker såsom sill, Janssons frestelse, ägghalvor, omelett, köttbullar och godis med mera. Då våren äntligen var här kunde vi ta en skogstur. Påsklovsdag med grill och tipspromenad - vi gick tipspromenaden i spåret och därefter samlades vi och grillade korv tillsammans.

5 Grannaktivitet Teater Sixbacken ordnade rullatorservice för den som ville få lite vårservice. I projektet Berättelser på Hemvägen (BpH), som drivs tillsammans med Riksteatern Värmland, ordnades en uppsättning av föreställningen Kejsaren av Epplerum vår nya arrangörsgrupp som består av hyresgäster i området samt Riksteatern Värmland. MAJ Knytcafé Vi hade ett knytcafé där man fick ta med sig valfritt bakverk att bjuda på. Kanske ingen succé men man måste ju prova! Grillkväll Att få möjlighet att äta grillat och mysa med sina grannar är en uppskattad aktivitet. Stora. som små, umgås.

6 JUNI, JULI OCH AUGUSTI Under sommaren drar vi ner lite på öppettiderna på caféet och på torsdagarna har vi stängt. Istället ordnade vi några filmtillfällen och grillkvällar med underhållning i projektet Berättelser på Hemvägen. Vi firade nationaldagen i förväg med bakelser, vi körde KBAB -glassbilen, vi hade sommarskoj, sillunch, cirkusskola, frukostar med mera. Vi har även ett samarbete med Parkleken Karmen som ordnade skolavslutningsfest med grill och underhållning samt en grillkväll på Karmen. Sommarskoj Första sommarlovsdagen hade vi Sommarskoj och det var uppskattat. Det kom cirka 40 personer i blandade åldrar. Vi grillade, lekte och hade trevligt. Det spelades kubb, rockades med rockringar, bollekar, hinkskor med mera. En solig fin dag med mycket glädje! Sillunch En återkommande aktivitet är våra silluncher där vi bjuder alla som vill vara med på lunch, detta görs på alla plus och trygghetsboende inom KBAB. Vi bjuder på sill, köttbullar, ägghalvor, potatis och lite tillbehör och även underhållning. I år stod Maria Rydberg och hennes syster Anna för skönsång och berättelser från deras barndom. Vi blev cirka 50 personer runt borden i år, det ökar med några varje år vilket är kul! Det dök även upp några nyfikna oanmälda som vi självklart fixade mat och sittplats till. Härligt med spontanitet! Cirkusskola Under två spännande dagar fick man lära sig balansera, slå volter, jonglera och mycket annat med riktiga cirkusartister. Detta var uppskattat bland de små barnen men även en och annan entusiastisk förälder var med och provade sina kunskaper. Det bjöds på Festis och frukt.

7 KBAB-glassbilen Detta har blivit en återkommande favoritaktivitet! Barnen jublar och jagar oss, vuxna får lite kaffe till glassen och alla är glada - inte minst vi! Det gläder att få glädja. SEPTEMBER Under hösten drog vi igång lite lättgympa: 15 minuter med Kjerstin Dellert. Det var ett gäng som hängde på några gånger men innan året var slut så var även gympan slut tyvärr. Teater I år bildades en arrangörsgrupp i projektet BpH med hyresgäster som är med och hjälper till vid exempel teaterföreställningar, musikarrangemang, Levande adventskalender med mera. Rödluvan och vargen visades en kväll. Just denna kväll var en succé, lokalen var full med barn men även en och annan äldre dam.

8 Brigadmuséet Vi provade att göra ett studiebesök på Brigadmuseet, där var dock intresset inte så stort men vi gjorde ett försök. Loppis Vår årliga loppis gick av stapeln en lördag i slutet av månaden. Intresset för shopping på Hemvägen/Plintgatan var lite dåligt även i år då det är många storloppisar runt omkring. Trots det låga intresset så blev borden bokade. Filmvisning På ett cafétillfälle provade vi att visa filmen Monica Z. Det visade sig vara mycket uppskattat! OKTOBER Glasfusing Anneli från Konsthantverkarna i Karlstad kom och instruerade dem som ville att göra egna smycken i glas. Det var spännande att se hur glasets form och färg ändrades i ugnen. De flesta blev nöjda med sina smycken och nedan har vi några exempel på färdiga smycken samt arbetsmaterial. Kul att kunna erbjuda något nytt. Höstlovsaktiviteter Film, spökhus och café bjöd vi på under höstlovet. Då Halloween stod för dörren pimpades lokalen med spindlar, spöken och pumpor. Det pysslades, fikades och veckan avslutades med en film: Monsters house. En välbesökt vecka med många barn.

9 NOVEMBER Sopplunch Vi fick till ytterligare en sopplunch, mungbönesoppa stod på menyn och denna gång var det en hyresgäst lagat maten. Trevligt att få uppleva nya smaker tillsammans. Marsipanpyssel Då var det dags igen, men nu med jultema. Vår inspiratör i ämnet kom till oss och visade hur man skapar i marsipan. Det doppades i choklad och socker och kreativiteten flödade. Man kunde även färga sin marsipan med karamellfärg. Ca 20 deltagare. Julföreställning Även i år anordnades det en julshow, Wermland Operas Julturné, i projektet Berättelser på Hemvägen med hjälp av arrangörsgruppen.

10 DECEMBER Glöggmys Glöggmys i vintermörkret har blivit en tradition. Vi samlades återigen utanför bovärdskontoret vid öppen eld med glögg, pepparkakor och fiskdamm - mycket uppskattat av barnen! Denna kväll hade vi även öppning av lucka nummer tre i Levande adventskalendern. Och i år så var det självaste Tomtemor som bjöd in till fiskdammen. Vi fick även äran att njuta av julmusik framfört av Norrstrandskolans musikklass. Duktiga ungdomar!

11 Liten jullunch En årlig tradition är Kaffekällarens julbord. Mycket mat med god julstämning. I år blev delar av jullunchen levererat av Mor Emilias kök på Alsters herrgård. (catering) Julcafé En dag ändrade vi tiden lite för caféet och körde öppet hus med pyssel och lucköppning mellan klockan 15 och 18. Vi hade ett härligt jultema: pyssel och fika. Det hela avslutades med öppning av lucka nummer 18 i Levande adventskalendern. En trevlig kväll! Julklappsbytarcafé Nytt för i år! Alla som ville tog med sig en julklapp för cirka 20 kronor som vi sedan lottade ut under en uppskattad och glädjefylld stund. Till detta fick vi återigen njuta av julmusik från Norrstrands musikklass. Även dessa väldigt duktiga ungdomar! Levande adventskalender för fjärde året KBAB, Sensus, Riksteatern Värmland och Västerstrandkyrkan samarbetade för att för fjärde året i rad organisera Levande adventskalendern. 24 fönstervärdar står för var sin lucka i form av till exempel ett fönster eller en balkong. En fönstervärd är oftast en hyresgäst men det kan även vara närliggande skola, dagis eller butik. Varje dag samlades besökare och leddes av en stjärnbärare till dagens lucka. Det var oftast någon av oss arrangörer som var stjärnbärare, vid något tillfälle var det även en hyresgäst som hjälpte till med detta. Kul med engagemang. Efter varje lucköppning bjöds det även på levande kulturinslag. Det kunde vara diktläsning, teater, sång från en balkong, dans eller något helt annat. Dessa små händelser har varit väldigt uppskattade i vintermörkret - något att se fram emot och som drar ut hyresgästerna i mörkret för en gemensam trevlig upplevelse. Med denna lilla sammanställning tackar vi för ett härligt år med mycket nya ansikten, möten och händelser och ser fram emot ett lika fantastisk 2015! Carola & Therese

12

Tisdagscaféer, Öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag.

Tisdagscaféer, Öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse.

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse. OM OMRÅDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Inledning. Café. Januari. 3-årskalas

Inledning. Café. Januari. 3-årskalas Inledning Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från 1:or till 5 rummare i etage, vi har även ett antal studentlägenheter. Plusboendet startades hösten 2009,

Läs mer

Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet.

Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet. MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

Coop Värmland ägs av värmlänningar

Coop Värmland ägs av värmlänningar PREMIÄRFEST I FYRA DAGAR PÅ COOP 28 SEP TILL 1 OKT MASSOR AV PREMIÄRPRISER VI SES I Coop Värmland ägs av 160 000 värmlänningar VI HAR VÄNTAT PÅ ATT FÅ TRÄFFA DIG. VÄLKOMMEN PÅ PREMIÄRFESTEN! MASSOR AV

Läs mer

Sammanställning av aktiviteter under 2014

Sammanställning av aktiviteter under 2014 Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende. På så vis kan de bo kvar i sina lägenheter längre och klara sig utan hemtjänst eller andra insatser från samhället.

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP INLEDNING Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt till hyresgäster

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018 AKTIVITETSKALENDER VÅREN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

MARS APRIL MAJ. Den 17 maj var det tänkt att vi skulle åka till Wolfland Spring Meet i Sunne. Men ingen anmälde sig, så resan ställdes in

MARS APRIL MAJ. Den 17 maj var det tänkt att vi skulle åka till Wolfland Spring Meet i Sunne. Men ingen anmälde sig, så resan ställdes in INLEDNING KBAB arbetar sedan många år för att aktivera kunderna på olika sätt och för att kunna erbjuda olika slags aktiviteter. Vi samarbetar med olika idrottsföreningar, bildningsförbund, kulturoch teaterförningar,

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

Aktivitetskalender våren 2018

Aktivitetskalender våren 2018 Aktivitetskalender våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb

Uddevalla Motorbåtsklubb Här hittar du oss Klubblokalen ligger på Föreningsgatan 7 451 52 Uddevalla Telefon: 0727 22 23 23 E-Post: umk@uamotorbatsklubb.com MIDSOMMAR PÅ HOLMEN AktiviteterSkapad av Annika 2011-06-30 21:15:05 Midsommar

Läs mer

21/11 2015 Kl. 11-15

21/11 2015 Kl. 11-15 21/11 2015 Kl. 11-15 BASARHÄFTE Waldorfbasar Lördag den 21 november 2015 kl. 11 15. Basaren är en fest för att sprida glädje och gemenskap. Välkommen med ditt bidrag! SYFTE Huvudsyftet med basaren är

Läs mer

Vårens och sommarens program 2017

Vårens och sommarens program 2017 Nyby Bygdegård www.nybybygdegard.se Vårens och sommarens program 2017 Här kommer programmet för vårens och sommarens aktiviteter med Nyby Bygdegårdsförening. Som du kanske vet har föreningen fått en ny

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012 julkalender 2012 22 20 5 4 18 11 6 21 23 15 9 12 19 7 8 14 24 17 3 10 16 13 1 2 1 Tänd ljus i mörkret Stäng av mobiltelefon, TV tänd ljus och bara njut av tystnad. Mys och ha det bra med årets första varma

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

GETSKÄRS WÄRDSHUS S T O R A H Ö G A 0303-77 77 02

GETSKÄRS WÄRDSHUS S T O R A H Ö G A 0303-77 77 02 Det första huset byggdes på två veckor. Ett märkligt hus, byggt mellan två kullar med en portal under - en öppning mot det som man kallade festplatsen. 1930 startades här i Stora Höga en barnkoloni, kallad

Läs mer

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN 2019

PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har någon form

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen Balkongprojektet, sommaren 2011 Balkongprojektet är en ungdomssatsning från Kultur och Fritid där ungdomar ordnar event för andra ungdomar som inte har något att göra. Det kan innefatta volleybollturneringar,

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DET STORA BARNKALASET I KARLSTAD. Lördag 26 november klockan PROGRAM

VÄLKOMMEN TILL DET STORA BARNKALASET I KARLSTAD. Lördag 26 november klockan PROGRAM VÄLKOMMEN TILL DET STORA BARNKALASET I KARLSTAD Lördag 26 november klockan 11.00 15.00 PROGRAM Mellan klockan 10.00-16.00 får två barn upp till 15 år åka gratis tillsammans med betalande vuxen på Karlstadsbuss!

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden Äldrekulturveckan 22-26 september 2014 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2014 invigs äldrekulturveckan på Lövåsgården i caféet klockan 10, alla

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Glad Påsk April Vecka 14 Måndag 1 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00-15.30 [kostnad 30

Läs mer

Julbrev 2013. känslan av jul, men vi hoppas på kyla igen inför julhelgen!

Julbrev 2013. känslan av jul, men vi hoppas på kyla igen inför julhelgen! Julbrev 2013 Förra söndagen, den andre advent, var det julstämning. Ute låg snön vit, hjortarna hade gjort intåg på gatorna i Grebo, vågats sig upp på altanen och ätit slut på våra äpplen som blivit kvar

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

FEST & KALAS JUL BORD SM E N Y

FEST & KALAS JUL BORD SM E N Y FEST & KALAS JUL BORD SM E N Y NÄRPRODUCERADE MENYER FÖR JULENS ALLA KALAS! Dags för julavslutning? Jullunch? Fest med grannarna? Eller bara umgås mer med familjen i julhelgen? Oavsett tillfälle har vi

Läs mer

Naturaktiviteter 2017

Naturaktiviteter 2017 Naturaktiviteter 2017 www.eskilstuna.se/natur BESÖK OSS I NATURSTUGAN! Naturstugan ligger i Årby naturreservat, i direkt anslutning till motionsspår, grillplats och lekplats. Naturstugan är en mötesplats

Läs mer

HÖRDABLADET Nr.5/2018 Utgivare Hörda byförening Ansvarig: Anna-Lena Ljungberg

HÖRDABLADET Nr.5/2018 Utgivare Hörda byförening Ansvarig: Anna-Lena Ljungberg HÖRDABLADET Nr.5/2018 Utgivare Hörda byförening Ansvarig: Anna-Lena Ljungberg E-mail: anna-lena.ljungberg@ljungby.se Hej alla! Nu är det dags för höstrusk förhoppningsvis med hög mysfaktor samt även vinter

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2018 Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen BOWLING 25/2 Ungdomarna bjöd in till bowling i Åstorp. Sammanlagt kom det 40 personer och deltog i aktiviteten. Vi var representerade

Läs mer

Julbord 2014. Allt för festen

Julbord 2014. Allt för festen Julbord 2014 Allt för festen CATERING Vällagad julcatering till alla tillfällen! Vi har levererat catering sedan 1991, missa inte våra populära köttbullar och vår berömda Janssons Frestelse. BISTRO Vårt

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för.

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för. Scoutens guide till FM på Scout Camp Ransberg Varmt välkommen till förbundsmöte på Scout Camp Ransberg. Om en vecka är det dags för sommarens stora event. Det är första gången vi har förbundsmöte på sommaren

Läs mer

Familjedag. Sidsjö TIDNING. för alla... EN DAG FÖR ALLA - kring Sidsjön. en ny stadsdel växer fram... Fri entré. Lördag 28 augusti kl. 11.00-15.

Familjedag. Sidsjö TIDNING. för alla... EN DAG FÖR ALLA - kring Sidsjön. en ny stadsdel växer fram... Fri entré. Lördag 28 augusti kl. 11.00-15. Augusti 2010 Familjedag för alla... Fri entré SidsjöBolagen i samarbete med Villaägarna i Sundsvall presenterar: EN DAG FÖR ALLA - kring Sidsjön Lördag 28 augusti kl. 11.00-15.00 Början på en tradition...

Läs mer

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Sommarmeddelande Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Vi i styrelsen vill tacka för att vi fick Ert fortsatta förtroende. Vi vill passa på att önska alla en trevlig sommar och lämna lite information.

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Sommarlovsprogrammet finns även på Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året.

Sommarlovsprogrammet finns även på   Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. Grästorps kommun Sommarlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. Föreningskansliet 0514-392 26 Med reservation för eventuella ändringar & felstavningar

Läs mer

Aktivitetslista för sommarlovet v.24-33 2016

Aktivitetslista för sommarlovet v.24-33 2016 Aktivitetslista för sommarlovet v.24-33 2016 Att tänka på att ta med sig varje dag eller ha kvar på Simmargården: badkläder schampo solkräm Badkläder Solkräm Ta också med Färdtjänstkort/busskort varje

Läs mer

Frysskåpspoesi Med fokus på mat och humor

Frysskåpspoesi Med fokus på mat och humor Pedagogiskt material för teckeninlärning Logopedprogrammet, 2011 Frysskåpspoesi Med fokus på mat och humor Henrik Järåsen Joel Petersson Pedagogiskt material för teckeninlärning Logopedprogrammet, 2011

Läs mer

Välkommen ombord! Nu är du Garantör. En av tio, bland över 11 000 sökande. Häftigt, va? Och grattis till ett av Sveriges mest sökta jobb!

Välkommen ombord! Nu är du Garantör. En av tio, bland över 11 000 sökande. Häftigt, va? Och grattis till ett av Sveriges mest sökta jobb! Välkommen ombord! Nu är du Garantör. En av tio, bland över 11 000 sökande. Häftigt, va? Och grattis till ett av Sveriges mest sökta jobb! Matkassen du har framför dig är den första av totalt tolv, fylld

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för våren 2017

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för våren 2017 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för våren 2017 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på Bufff Stockholm

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015 MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

Tranbärets månadsbrev november

Tranbärets månadsbrev november 2013-12-04 Tranbärets månadsbrev november Snart kommer han med skägget! Det ligger längtan och förväntan i luften. Vi myser, pysslar och firar jul här på förskolan. Julen är också en tid att rå om varandra

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

JULI I juli har semestern börjat för de flesta, och även för dig. Du bestämmer dig för att fira dina första lediga dagar med en grillkväll. De självkl

JULI I juli har semestern börjat för de flesta, och även för dig. Du bestämmer dig för att fira dina första lediga dagar med en grillkväll. De självkl MAJ Maj är vårens sista månad och du har börjat njuta av de ljusa kvällarna och de ljumma vindarna. Anna-Sara och Andreas har också börjat njuta, av sin tid med varandra. De har flyttat in i sin gemensamma

Läs mer

Årskalender Årskalender

Årskalender Årskalender Årskalender 2015 Årskalender 2015 1 Årsmötet 2015 Årsmötet hölls den 5 mars i LFV filmsal. Ordföranden Arne Axelsson hälsade 27 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. Lennart Jönsson valdes

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2016

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2016 AKTIVITETSKALENDER VÅREN Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se Träna inför Alla som deltar i träningarna vid minst hälften av

Läs mer

Julen 2016 med Lokstallet Catering

Julen 2016 med Lokstallet Catering Julen 2016 med Lokstallet Catering www.lokstalletalvesta.se info@lokstalletalvesta.se Julbord eller Jultallrik för avhämtning eller leverans Hos oss på Lokstallet Catering använder vi lokala leverantörer

Läs mer

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar!

SPORTLOV! För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! snämnden SPORTLOV! Aktiviteter i samarbete mellan Älmhults föreningar och Kultur- och Fritidsnämnden För ett aktivt sportlov för barn och ungdomar! Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-12-11 Information till boende och närstående december 2017 Hej! Här är lite information för er som bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Söndasgården om vad som händer hos oss

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2016

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2016 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Söndag september Bussutflykt till Fäbobacken Hästar, kaniner,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till våra verksamheter för Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till vår hemsida Titta gärna på vår hemsida för telefonnummer, e-postadresser och aktuell information som t.ex. terminsstart

Läs mer

Fritidsgården. Vävaren. Verksamhetsberättelse

Fritidsgården. Vävaren. Verksamhetsberättelse Fritidsgården Vävaren Verksamhetsberättelse År 2012 Verksamhetsberättelse för Fritidsgården Vävaren 2012 Fritidsgården Vävaren öppnade den 25 september 1996. Fritidsgården har ett täckningsområde bestående

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Aktiviteterna startar VÅRT EGET CAFÉ söndag augusti BAD måndag

Läs mer

Jul jul, strålande jul

Jul jul, strålande jul Jul jul, strålande jul Sfi En julhälsning från rektor Nu är det december och det är snart jul. Det är inte många dagar kvar innan skolan stänger för jul och nyår. 2017 ska bli intressant. Vi ska anställa

Läs mer

1/9. Text Påsk Nivå B.1. PÅSK

1/9. Text Påsk Nivå B.1. PÅSK 1/9 PÅSK Inom kristendomen firar man påsken till åminnelse av Jesus Kristus död och uppståndelse. Det är den största kristna högtiden. Man räknar från vårdagjämningen som är den 20. eller 21. mars, då

Läs mer

aktiviteter på MMK 19 23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MMK 19 23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MMK 19 23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Äventyrsklubben 14.30 16.00 Dansklubben 15.00 Film Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE på skolgården SAL 3 Ute-lek Ute-lek

Läs mer

Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER

Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER 2017 Vecka Dag Aktivitet Plats Sida 24 14/6 Bowling Sporthallen 4 14/6 Skolavslutningsfest Lilla Kvarn 4 15/6 Öppen simskola Sångens badplats 4 16/6 Öppen simskola

Läs mer

Tranbärets månadsbrev maj 2015

Tranbärets månadsbrev maj 2015 Tranbärets månadsbrev maj 2015 Maj månad försvann med en hiskelig fart och även om vi haft en del dagar med sol och värme, så har den ändå varit ganska kall. Vi får trösta oss med att vårblommorna har

Läs mer

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan Nr.1 2015 ???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan * 30 jan. 4H start se program i bladet! * 18 febr. Årsmöte med Hejdeby och Endre Röda Kors kl.19.00 i Hejdeby

Läs mer

Julen 2012 på Lokstallet

Julen 2012 på Lokstallet Julen 2012 på Lokstallet www.lokstalletalvesta.se Telefon 0472-146 50 info@lokstalletalvesta.se Julbord eller Jultallrik för avhämtning eller leverans Hos oss på Lokstallet använder vi lokala leverantörer

Läs mer

Aktivitetskalender Du hakar väl på!

Aktivitetskalender Du hakar väl på! Aktivitetskalender 2018 Du hakar väl på! Hej hembygdsvänner och sockenbor! Denna kalender är inte ett ordinarie Tingstädeblad - det kommer två Tingstädeblad som vanligt under hösten. Detta är information

Läs mer

AKTIVITETER I JULI. 1 JULI Fria aktiviteter : Kom in och ta en fika, spela spel eller bara umgås med MÅN. oss, välkomna.

AKTIVITETER I JULI.   1 JULI Fria aktiviteter : Kom in och ta en fika, spela spel eller bara umgås med MÅN. oss, välkomna. AKTIVITETER I JULI Välkommen till Brandbergens seniorcentrum Adress: jungfruns gata 419 Tel: 08-6069288 Öppet: mån-tors. kl.09.00-16.00 fre. 09.00-15.30 caféet öppet: 09.00-15.00 tel. 086068744 1 JULI

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 för Trygghetsboendet Sixbacken

Verksamhetsberättelse 2013 för Trygghetsboendet Sixbacken 1 Verksamhetsberättelse 2013 för Trygghetsboendet Sixbacken Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun.

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

SAMMANFATTNING från julfesten på Idalagården i Veberöd den 9 december 2015.

SAMMANFATTNING från julfesten på Idalagården i Veberöd den 9 december 2015. SAMMANFATTNING från julfesten på Idalagården i Veberöd den 9 december 2015. Jul, jul strålande jul. Nu är det dags. Men, man undrar, var är den? Visserligen blommar julrosen i trädgården men det räcker

Läs mer