MARS APRIL MAJ. Den 17 maj var det tänkt att vi skulle åka till Wolfland Spring Meet i Sunne. Men ingen anmälde sig, så resan ställdes in

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MARS APRIL MAJ. Den 17 maj var det tänkt att vi skulle åka till Wolfland Spring Meet i Sunne. Men ingen anmälde sig, så resan ställdes in"

Transkript

1

2 INLEDNING KBAB arbetar sedan många år för att aktivera kunderna på olika sätt och för att kunna erbjuda olika slags aktiviteter. Vi samarbetar med olika idrottsföreningar, bildningsförbund, kulturoch teaterförningar, allt för att skapa en bredd på utbudet då olika människor har olika förutsättningar och även olika tycke och smak. Vi anser att detta i sin tur skapar mer trivsel och sammanhållning i våra områden och ger de som har sämre ekonomiska förutsättningar en chans att delta i olika evenemang de annars inte hade kunnat göra. Sedan länge driver vi allt sponsorsarbete enligt win-win-metoden. Om vi betalar ut ekonomiska medel till en förening, anordnar de i sin tur en eller flera aktiviteter för våra hyresgäster.

3 JANUARI Vårterminens badminton startade upp i samarbete med Karlstad Badmintonklubb. Alla söndagar från 13 januari till 7 april mellan klockan 13 och 15 var alla som bor hos KBAB välkomna att spela badminton på Karlstad Racketcenter. Detta var gratis och klubben tillhandahöll både racket och bollar. Man kunde komma ensam eller tillsammans. Vi startade även upp säsongens slalomkvällar i Bryngfjorden. Karlstad Slalomklubb ställde upp med både utrustning, ledare, brasa och varm saft. Aktiviteten var gratis. Mycket populärt bland båda barn och vuxna! Sex tillfällen mellan 30 januari till den 6 mars mellan kl FEBRUARI Förutom slalom och badminton som rullade på fint, anordnande KBAB två lyckad och snögnistrande prova-på-tillfällen med längdskidåkning. Grava skidklubb spårade perfekta spår ovanför Plintgatan på Våxnäs och öppnade sin stora vagn med skidor, pjäxor och stavar i alla storlekar. Vi bjöd på fika och många glada skratt kunde höras från både stora och små när de kände på hur det är att åka längdskidor. Sol var det också! Sportlovet inföll under februari månad och som vanligt ordnade KBAB Sportlovsbowling i Sundstas idrotthalls bowlingklubb vid två tillfällen. KBAB bjöd på fika och allt var gratis.

4 MARS När våren började närma sig gick vi på teater på Tempelriddaren. KBAB subventionerade biljettpriserna och vi var 100 personer som såg på Kalenderflickorna producerad av Värmlandsteatern. Mycket underhållande föreställning! APRIL Årets första bussresa gick till Universeum i Göteborg. En heldag för en hel busslast av KBABs hyresgäster som fick chansen att titta på allt från tropiska djur till finurliga uppfinningar. Deltagarantal: 49 personer. MAJ Den 17 maj var det tänkt att vi skulle åka till Wolfland Spring Meet i Sunne. Men ingen anmälde sig, så resan ställdes in Bättre gick det med bussturen till Åstorps Gårds Handelsträdgård. Ett helt gäng med glada blomsterentusiaster shoppade loss hos Malin på Åstorp. KBAB bjöd på smörgås och kaffe och sedan skjutsade vi hem alla. Härligt med prunkade balkonglådor fulla med växter man valt med omsorg! Vi hann även med Seniordagen i Stadsparken där KBAB stod för underhållningen i form av Barnkören Krokajo från Barnens Katedral som sjöng så det stod härliga till. Efter det tog Kerstin Andeby och Peter Wanngren vid och framförde sitt program Beatles i våra hjärtan. Ytterligare en bussresa hanns med. Denna gång till Lekvattnets medeltidsmarknad. 50 personer var vi som vandrade runt i ösregnet och tittade på gycklare, hantverkare och handlade korv och honung från knallarna. Skönt att man kunde gå in i värmestugan och få njuta av nävgröt med fläsk! Trots det usla vädret en mycket trevlig resa!

5 JUNI När sommaren började komma drog vi igång med två veckors tennis i samarbete med Karlstads Tennisklubb. En vecka på Orrholmen och en på Rud. Ledare, racket och bollar fanns på plats och det spelades i alla väder! Deltagarantal totalt: ca 50 personer. Fem silluncher hanns med i våra olika plus- och trygghetsboenden. En återkommande mycket uppskattad aktivitet för alla. KBAB stod för underhållning i form av Vikenpojkarna, Rune Blidh och systrarna Anna och Maria Rydberg. Totalt deltagarantal: ca 500 personer. Precis innan semestern reste vi till Tusenfryd i Norge. Med coop-kort kunde man lösa entré och åkbande för endast 99 kronor/person! En oerhört populär aktivitet och det var många som inte kunde följa med. Hyresgästerna åkte karusell och bergochdalbana hela dagen så att reseledaren Maria blev yr i huvudet! Åkattraktioner är inget för henne! På hemvägen stannade vi vid Töcksfors shoppingcenter för att storhandla på den stora godisaffären där. Trötta men glada kom vi åter till Karlstad klockan 20 på kvällen. JULI Årets seglarskola i samarbete med Jolleseglarna KKF erbjöd i år även segling inte bara för barn, utan även för vuxna. Solen sken från klarblå himmel och i två veckor (må-fr) njöt många av KBABs hyresgäster av vågskvalp och fladdrande segel. Deltagarantal totalt: ca 100 personer. Ingen sommar blir det utan Gammelvala. I år åkte vi dit på Veterandbilens dag. Kanske var det årets allra varmaste dag, så många vätskepauser fick det bli mellan alla sevärdheter. Två teaterbesök hann vi också med. KBAB lyckades ordna 200 genrepsbiljetter till Sound of Music på Scalateatern (i samarbete med ER-Music) och 100 biljetter till barnteatern Bamse och världsmästaren i elakhet (i samerbete med Värmlandsteatern) på Mariebergsskogens utomhusteater. Alla biljetterna tog slut i ett nafs! I slutet av juli anordnade KBAB en konstresa till Sliperiet i Borgvik. En helt fantastiskt fotoutställning beskådades och vi åt en gemensam lunch i Sliperiets café. Vi fortsatte sedan vidare till den gamla Kvarnen och fikade på den gamla affären som ligg. Vi strosade runt i de vackra omgivningarna och njöt av det vackra vädret.

6 AUGUSTI Återigen dags för tennisskola. Denna gång på Karlstad Racketcenter. Två intensiva veckor (må-fr) med ledare från Karlstads Tennisklubb. Årets cirkusskola hölls i år på fyra områden Rud, Hemvägen, Orrholmen och Kronoparken. Ledare från Cirkus Utopia lärde barnen att balansera, jonglera, akrobatik och diabolo för att nämna något. I anslutning till cirkusskolan på Orrholmen kunde KBAB tillsammans med Parkleken Orrleken erbjuda rabatterade biljetter till Cirkus Wiktoria som slagit upp sitt tält precis bredvid parkeleken. Många tog chansen att få gå på cirkus. Utomhusbion 2014 visades i slutet av augusti, längst ut på Orrholmen. Vi visade filmen Känn ingen sorg. Regnet öste ner, men många stannade kvar ändå till slutet. OKTOBER-DECEMBER Den 3 oktober åkte tre bussar med hyresgäster till Säffle. Vi åkte för att se genrepet av Skönheten och Odjuret en musikal baserad på Disney s film med samma namn. Vi njöt av vacker musik och sång och fint skådespeleri. En jättebra föreställning. Höstens badminton drog i gång. Mellan 5 oktober till 14 december kunde man återigen spela gratis på söndagar mellan klockan

7 I samarbete med Karlstads Ridklubb kunde KBABs hyresgäster vid tre tillfällen prova på ridning ute på Tegelbruket i Alster.Tre grupper indelade i nybörjare, vana och rutinerade. Under höstlovet arrangerades också ett tvådagars höstridläger. Vädret var så vackert att alla kunde rida utomhus. För andra året i rad anordnade KBAB den mycket populära TVspelsturneringen FIFA14, för barn och ungdomar i våra områden. Deltävlingarna hölls på Kronoparken, Rud, Gruvlyckan och Orrholmen och den stora finalen i KBABs cafélokal på Hagaborg. Denna aktivitet lockade många barn i mellanoch högstadieåldern varav många med invandrarbakgrund. Ettan, tvåan och trean i turneringen vann presentkort på Stadium. Oerhört värdefullt att få träffa dessa kunder. Cupen anordnades i samarbete med FBK fotbollsklubb. Även sportlovet bjöd på två bowlingtillfällen och många tog chansen att slänga iväg några klot och fika på Sundstas Idrottshus.

8 När höstmörket började bli riktigt påtagligt gick vi på teater igen. Denna gång bjöds det på rockmusikalen Little Shop of Horrors på Tempelriddaren i Karlstad i samarbete med Värmlandsteatern. På Orrholmen ordnade vi en liten julmarknad Tomteyran i samarbete med Parkleken Orrleken. Det var försäljning, fiskdamm, lotterier, underhållning, dans kring granen och sist men inte minst bockbränning!. För att jula till det ytterligare åkte KBAB i december till Jul på Liseberg med ett par bussar. Där rådde minsann ingen brist på julstämning och alla steg på bussen hem med tunga kassar fyllda med klappar och godsaker som inhandlats under dagen. I de flesta av våra områden avslutade vi året med att bjuda på glögg och pepparkakor, på vissa ställen till tonerna av elever från Norrstrands Musikklasser. Ett fint tillfälle för oss att under otvungna former träffa våra hyresgäster och tôla bort en stônn nog så viktigt just under julens tid, då många kan bli ensamma! Verksamhetsberättelsen är skriven av Maria Rydberg.

9

Den allra sista maj var det Gruvlyckedagen. Ett lokalt arrangemang i samarbete med hyresgästerna

Den allra sista maj var det Gruvlyckedagen. Ett lokalt arrangemang i samarbete med hyresgästerna INLEDNING KBAB arbetar sedan många år för att engagera kunderna på olika sätt och för att kunna erbjuda olika slags aktiviteter. Vi samarbetar med olika idrottsföreningar, bildningsförbund, kultur- och

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance Fysiska aktiviteter Zumba och Linedance Vad innebar Vi träffas ett par gånger i veckan och dansar tillsammans med en instruktör. Hittills har vi testat att hålla kurser i både Zumba och Linedance. Vi dansar

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Slöjdarresa till Finland, 2015

Slöjdarresa till Finland, 2015 Slöjdarresa till Finland, 2015 Första träffen, på Stundars i Finland I månadsskiftet juli augusti 2015 genomfördes den första träffen i Stundars utanför Vasa i Finland. Åtta slöjdare anmälde sitt intresse

Läs mer

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16.

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. s SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015 För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. Hej alla leksugna barn! Nu är det ÄNTLIGEN SOMMAR snart! Skolan är slut för denna gång och vi på kommer

Läs mer

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Fagersta kommun 2016 Innehåll Bowlinghallen...2 Backhoppning...2 Biblioteket...3

Läs mer

FÄLTGRUPPENS SOMMARAKTIVITETER

FÄLTGRUPPENS SOMMARAKTIVITETER FÄLTGRUPPENS SOMMARAKTIVITETER 2009 Fältgruppens sommaraktiviteter är till för ungdomar mellan 13 18 år!!! Vill du åka med på någon aktivitet så sker anmälan via blanketten längst bak i broschyren, eller

Läs mer

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nr.3 Juli 2014 En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nu har redan maj och junimånad passerat och vi är mitt inne i den härliga sommaren. Vädret har varit varierande med

Läs mer

400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten.

400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten. SENIORDAGEN 2013 Utvärderingsenkät besökare 400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten. Syftet med enkäten var att fånga upp

Läs mer

VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? - SÄRSKILT BOENDE I HÖGANÄS KOMMUN 2013

VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? - SÄRSKILT BOENDE I HÖGANÄS KOMMUN 2013 SÄRSKILT BOENDE - 2013 1 (13) VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? Vad tycker de äldre om äldreomsorgen är en rikstäckande undersökning av äldres uppfattning om kvaliteten i hemtjänst och äldreboenden.

Läs mer

SPORTLOVET 2013. Kom ihåg att avboka dig vid förhinder! *Lovisabor är försäkrade i de av staden ordnade evenemangen.

SPORTLOVET 2013. Kom ihåg att avboka dig vid förhinder! *Lovisabor är försäkrade i de av staden ordnade evenemangen. SPORTLOVET 2013 Kom ihåg att avboka dig vid förhinder! *Lovisabor är försäkrade i de av staden ordnade evenemangen. Tilläggsinformation för evenemangen i broschyren fås från: Bildningscentralen Karlskronabulevarden

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Mullhyttans Bygdeförenings styrelse avger följande verksamhetsberättelse för år 2012. STYRELSEN har haft följande sammansättning: Ordinarie ledamöter Wivianne Högman, ordförande Lena

Läs mer

Projekt Trampa för liv och lust jdomebikearound Katrineholm

Projekt Trampa för liv och lust jdomebikearound Katrineholm Projekt Trampa för liv och lust jdomebikearound Katrineholm Elisabeth Rindom, FoU i Sörmland Carina Forsman Björkman, FoU i Sörmland FoU i Sörmland 2015-11-16 Innehåll Syfte och mål med projektet... 3

Läs mer

Vad håller vi på med?

Vad håller vi på med? Fyren Waxholms Scoutkårs tidning, april 2006 Myrornas möten Vi är på Kullön varje månad och går i mörkret med lyktor. Vi har varit på Kastellet med Småfåglarna. Där fick vi en guidad rundtur med guiden

Läs mer

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016 Seniorträffar i Partille Program våren 2016 Du behövs! Är du som enskild eller som medlem i en förening intresserad av att engagera dig i seniorträffarnas verksamhet? Vill du bli volontär eller veta mer

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Kapitel 3. Publicerat med tillstånd Tufft spel Text Magnus Ljunggren Bild Mats Vänehem Bonnier Carlsen 2013

Kapitel 3. Publicerat med tillstånd Tufft spel Text Magnus Ljunggren Bild Mats Vänehem Bonnier Carlsen 2013 Kapitel 3 ABK gör avspark. Först går bollen lite fram och tillbaka mellan lagen. Två klungor jagar efter den hit och dit, men sedan får Tina tag i bollen och drar sig ut på kanten. Hon ser Max komma och

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Gotlands Veteranbilklubb 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Gotlands Veteranbilklubb 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Gotlands Veteranbilklubb 2015 MEDLEMSAKTIVITETER Aktiviteterna för Gotlands Veteranbilklubb (GV) under verksamhetsåret 2015 inleddes med ett årsmöte 22 mars då vi avslutade det förutvarande

Läs mer

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder Hösten 2014 körde vi ett projekt där vi var ute i invandrartäta bostadsområden och ordnade små gårdsorienteringar. Intresset var stort men vi hade mycket svårt att få någon till klubben. Den stora behållningen

Läs mer

Hur har ni informerat om stödet från Leader Bergslagen? Bifoga affisch eller liknande!

Hur har ni informerat om stödet från Leader Bergslagen? Bifoga affisch eller liknande! SLUTRAPPORT HAGGE SOMMARCAFE Projektets namn Genomförare Mitt sommarprojekt/ Hagge sommarcafé Selma Hedberg Hur fick du idén till Hagge sommarcafé? Jag fick idén till caféet tack vare att jag bor i Hagge,

Läs mer

Vad handlar boken om? Vem passar boken för? Mål från Lgr 11: ring mig Lärarmaterial. Författare: Thomas Halling

Vad handlar boken om? Vem passar boken för? Mål från Lgr 11: ring mig Lärarmaterial. Författare: Thomas Halling sidan 1 Författare: Thomas Halling Vad handlar boken om? Boken handlar om Dennis Strid. Han är en kille som bor ensam i en lägenhet tillsammans med sin pitbull, Blixt. Dennis är arbetslös och fyller sina

Läs mer

PRIO Inventering Kartläggning - Behov av Öppen Mötesplats för personer med psykisk funktionsnedsättning

PRIO Inventering Kartläggning - Behov av Öppen Mötesplats för personer med psykisk funktionsnedsättning PRIO Inventering Kartläggning - Behov av Öppen Mötesplats för personer med psykisk funktionsnedsättning Inledning Staten och Sveriges kommuner och landsting(skl) har genom årlig överenskommelse enats om

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare.

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Sportlov 2014 Vecka 8 17-23 februari I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN 12-18 mars 2012 Måndag 12 mars Tisdag 13 mars Invigning! En SuePer show full med rörelse, dans, teater och musik. Härliga sånger med Särskolekören. Vernissage

Läs mer

Sportlovsprogram 16-20 februari 2015

Sportlovsprogram 16-20 februari 2015 Foto: Jörgen Wiklund Sportlovsprogram 16-20 februari 2015 Skidspår Se www.skidspar.se för status på skidspåren. Aggerudsspåret 2,6 km. Elljus tänt till kl 23.30 Bråtenspåret 3 km. Elljus tänt till kl 23.30

Läs mer

Sommarlovskul! Ett samarbete mellan Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen och föreningslivet i Torsås kommun

Sommarlovskul! Ett samarbete mellan Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen och föreningslivet i Torsås kommun Sommarlovskul! Ett samarbete mellan Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen och föreningslivet i Torsås kommun För första gången erbjuder Torsås kommun ett sommarlovsprogram med aktiviteter för barn

Läs mer

Gratis Sommarlovsaktiviteter i Lindesberg 2016

Gratis Sommarlovsaktiviteter i Lindesberg 2016 Gratis Sommarlovsaktiviteter i Lindesberg 2016 www.lindesberg.se/sommarlov Sommarlovsaktiviteter 2016 Lindesbergs kommun har fått statliga medel för att genomföra gratis sommarlovsaktiviteter för barn

Läs mer

Program våren 2014. Sjöbo bibliotek

Program våren 2014. Sjöbo bibliotek Program våren 2014 Sjöbo bibliotek 1 Biblioteket - allt från böcker till barnteater Biblioteket erbjuder böcker inom många olika ämnesområden. Här finns ljudböcker, e-böcker, film, tv-spel, tidningar och

Läs mer

MUSIKALEN: VI HÖR IHOP

MUSIKALEN: VI HÖR IHOP MUSIKALEN: VI HÖR IHOP Handlar om att vad spridande av glädje, omtänksamhet och värme kan ge. En amma är ledsen. Hennes son gör henne glad. De går till affären där affärsbiträdet är nedstämd. Mamman gör

Läs mer

Schloss Teschow Golfresa med Lundsbrunns golfklubb

Schloss Teschow Golfresa med Lundsbrunns golfklubb Schloss Teschow Golfresa med Lundsbrunns golfklubb Många av de 45 glada deltagarna startade med lunch på Lundsbrunns GK på lördagen den 12 april. Roger vår chaufför packade bussen och visade upp stor skicklighet

Läs mer

Smedjebackens kommun Sommarlovsprogram 2016

Smedjebackens kommun Sommarlovsprogram 2016 Smedjebackens kommun Sommarlovsprogram 2016 Romans 20-22 juni 2016 Arrangeras i samarbete med Smedjebackens kommuns barn- och ungdomskulturgrupp. Hos Cirkus Roman får barn och ungdomar 6-13 år lära sig

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320 Styrelsen: Styrelsen har under året bestått av ordförande Gunilla Lundkvist, vice ordförande Marjatta Onkenhout, kassör Barbro Englund, sekreterare Lillemor

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Sommarresor 2016. Fritid LSS

Sommarresor 2016. Fritid LSS Sommarresor 2016 Nu är det dags för en ny sommar. Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter t.ex. att njuta av Soludden. Vi har öppet

Läs mer

Samuel Sköldén Sanna Stadig Samantha Berglind Anna-Sofia Pehrson Seminariegrupp B1 VT-03

Samuel Sköldén Sanna Stadig Samantha Berglind Anna-Sofia Pehrson Seminariegrupp B1 VT-03 Samuel Sköldén Sanna Stadig Samantha Berglind Anna-Sofia Pehrson Seminariegrupp B1 VT-03 Bakgrund Hans Flyman var den som fick idén till det hela. Han hade varit med i Karlstads ornitologiska förening

Läs mer

Skriva berättande texter

Skriva berättande texter Skriva berättande texter Skriva berättande texter stavning, stor bokstav och punkter styckeindelning och struktur utvecklade svar textbindning och ett varierat språk grammatik Stavning, stor bokstav och

Läs mer

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra.

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagereds socken kan erbjuda mycket allt ifrån avskildhet, lugn

Läs mer

Malmöavdelningen. Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv?

Malmöavdelningen. Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv? Malmöavdelningen ETTAN nr 4/15 God Jul och Gott nytt År Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv? Det har varit ömsom vin och ömsom vatten och ibland har det varit både ok. Om vi börjar

Läs mer

Gammalkils Hembygdsförening

Gammalkils Hembygdsförening Gammalkils Hembygdsförening Verksamhetsberättelse för år 2015 Under 2014 vände vi blickarna ut i samhället och försökte hitta sätt att få nya kontakter och bjuda in nysvenskar till vår underbara bygd i

Läs mer

Projektplan. Tånga Julmarknad Jul för alla sinnen

Projektplan. Tånga Julmarknad Jul för alla sinnen Projektplan Tånga Julmarknad Jul för alla sinnen 1. Projektets namn: Tånga Julmarknad 2. Projektidé Vårgårda kommun har tillsammans med Herrljunga kommun en geografisk gränsroll i Sjuhäradsregionen och

Läs mer

Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015.

Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015. Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015. kunde vi verkligen säga till de 159 golfspelare som kommit till Hässleholm för att delta i årets golftävling. Arrangemanget var väl förberett och vackert

Läs mer

Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb

Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb Vi tycker det är roligt att ditt barn valt att spela tennis i Lerums Tennisklubb. Något som förhoppningsvis kommer att pågå under många år framöver.

Läs mer

En tävling som alla vinner på

En tävling som alla vinner på 2011/2012 En tävling som alla vinner på Att kunna simma är både roligt och livsviktigt. Därför har Svenska Simförbundet och E.ON startat Skolsimmet som är en tävling för alla skolor med elever i årskurs

Läs mer

Hej alla medlemmar! Förutom denna regelbundna verksamhethar vi också genomfört: Ö konstrundan 1 2 september

Hej alla medlemmar! Förutom denna regelbundna verksamhethar vi också genomfört: Ö konstrundan 1 2 september 2012 12 13 Hej alla medlemmar! Vårt jubileumsår går mot sitt slut och det är väl på sin plats med en liten summering av vad som hänt sen vårt senaste medlemsbrev, som kom i slutet av sommaren. Den ordinarie

Läs mer

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED PROGRAM BARN &UNGA HÖSTEN 2015 Sagostunder från 3 år Ingen föranmälan behövs SAGOSKOJ PÅ BIBLIOTEKEN! LOMMA BIBLIOTEK Följ med Tant Saga och Vilda Hilda in i sagornas förtrollade

Läs mer

MED ÖPPNA ÖGON. Text och musik och arrangemang: Gerd och Alf Strandberg

MED ÖPPNA ÖGON. Text och musik och arrangemang: Gerd och Alf Strandberg Text och musik och arrangemang: Gerd och Alf Strandberg Textbladet får skrivas ut och kopieras Talgoxen Hallå, hallå, hallå vad är det som står på? Nu kommer våren snart, helt underbart så klart! En talgoxe

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Sportlov 11-15 februari 2013

Sportlov 11-15 februari 2013 Sportlov 11-15 februari 2013 www.mariestad.se Innehållsförteckning Allmänhetens åkning 3 Isdisco 3 Spela badminton 3 Lockerudsgården 4 Ungdomskulturhuset Elvärket 5 Bibblan 6 Panncentralen 7 Vadsbo Museum

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fråga om kallelse till mötet skickats ut i god tid 3. Godkännande av föredragningslista inkl. anmälan av övriga ärenden 4. Val av ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Halliwickklubbarna Doppingen och Viggen 1. Valda av årsmötet för styrelseuppdrag för Halliwickklubbarna Doppingen och Viggen 2013 Följande personer har haft styrelseuppdrag i

Läs mer

Skottland del 2. Västkusten 2009-06-21 2009-07-02

Skottland del 2. Västkusten 2009-06-21 2009-07-02 Skottland del 2 Västkusten 2009-06-21 2009-07-02 Nu lämnar vi kanalen med dess trygga vatten ut till västkustens beryktade tidvatten o strömmar. Ben Nevis i bakgrunden (Skottlands (ev. UK s?) högsta berg)

Läs mer

FYRISGÅRDEN. Mötesplatsen för alla BARN UNG VUXEN FUNKTIONS NEDSÄTTNING

FYRISGÅRDEN. Mötesplatsen för alla BARN UNG VUXEN FUNKTIONS NEDSÄTTNING FYRISGÅRDEN Mötesplatsen för alla 2014 2015 BARN UNG VUXEN FUNKTIONS NEDSÄTTNING Fyrisgården är en ideell förening som erbjuder meningsfull fritid för alla människor, oavsett ålder och funktionsförmåga.

Läs mer

Kalendarium DALABULLEN

Kalendarium DALABULLEN DALABULLEN Nr 1 Våren 2015 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium Fikaträffar Se sid 3 Föreläsning för anhöriga! 25 mars, se sid 4 Föreläsning för barn! 18 april, se sid 6 Barn & Ungdomsverksamhet Se sid 8

Läs mer

Dybecks Folkdansgille

Dybecks Folkdansgille Nättidningen Dyningen Nr. 2-2007 Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille Box 2060, 731 02 Köping e-post: dybeck@folkdansringen.se hemsida: www.folkdansringen.se/dybeck Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille

Läs mer

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4 augusti - 8 augusti 2015 4. August - 8. August 2015 4 augusti - 8 augusti 2015 Om Generation Handball Generation handboll är en handbollsfestival för ungdomar mellan U12 -

Läs mer

Sportlovsprogram. Skridskoåkning. Lerduveskytte. Hoppborgar. Hästar och ridning. NERF-spel. Skrivarverkstad. Luftgevärsskytte. Filmvisning.

Sportlovsprogram. Skridskoåkning. Lerduveskytte. Hoppborgar. Hästar och ridning. NERF-spel. Skrivarverkstad. Luftgevärsskytte. Filmvisning. Sportlovsprogram Skridskoåkning Lerduveskytte Hoppborgar Hästar och ridning NERF-spel Skrivarverkstad Luftgevärsskytte Filmvisning Musik Hälsobak Sportlovsprogrammet 2016 I sportlovsprogrammet publiceras

Läs mer

Kultur- och fritid. 20-28 februari (vecka 8)

Kultur- och fritid. 20-28 februari (vecka 8) Kultur- och fritid 20-28 februari (vecka 8) Färgelanda fritidsgård Välkommen till en, vi har öppet under sportlovsveckan som vanligt! Öppettiderna är: Måndag: 18.00-20.00 Idrott i Valboskolans idrottshall

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbo ASKIMS BIBLIOTEK VÅRPROGRAM 2016. www.goteborg.se

Askim-Frölunda-Högsbo ASKIMS BIBLIOTEK VÅRPROGRAM 2016. www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo ASKIMS BIBLIOTEK VÅRPROGRAM 2016 www.goteborg.se Foto: Peter Svenson Välkommen till Askims bibliotek! Adress Askims torg 5 436 43 Askim Telefonnummer 031-366 31 90 031-366 31 92 E-post

Läs mer

Bruce Springsteen. Undersökning bland besökare på konserten på Friends Arena 11 maj 2013

Bruce Springsteen. Undersökning bland besökare på konserten på Friends Arena 11 maj 2013 Bruce Springsteen Undersökning bland besökare på konserten på Friends Arena 11 maj 2013 INNEHÅLLSFÖRTECKNING OM UNDERÖKNINGEN S. 3 KÖN OCH ÅLDER S. 4 SÄLLSKAP S. 5 HEMVIST S. 6 INFORMATION OM KONSERTEN

Läs mer

En upplevelse utöver det vanliga! Res med Veterantåg. Se mer om verksamheten: www.fsvj.se

En upplevelse utöver det vanliga! Res med Veterantåg. Se mer om verksamheten: www.fsvj.se En upplevelse utöver det vanliga! Res med Veterantåg. 2015 Se mer om verksamheten: www.fsvj.se Föreningens namn är Föreningen Sörmlands Veteranjärnväg, kallad FSVJ. FSVJ är en ideell förening som är religiöst

Läs mer

TENNIS PÅ GOTLAND 2016

TENNIS PÅ GOTLAND 2016 TENNIS PÅ GOTLAND 2016 UNGA FÖR UNGA JUNIOR OPEN 4-6 mars TENNIS GOTLAND RUNT 17-19 juni CEMENTA OPEN 22-24 juli GUTASPELEN 25-29 juli LJUGARN JUNIOR CUP 29-31 juli CRÊPERIE & LOGI JUNIOR OPEN 7-9 oktober

Läs mer

Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal

Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal När vi kom till den lilla viken Ria De Cedeira den 18 aug så blev vi liggande många nätter på svaj, vilket är det bästa vi vet (helt gratis och inga grannar

Läs mer

Veteranerna på Spången

Veteranerna på Spången Veteranerna på Spången Helgen 11 13 november hade Veteranerna sitt årliga årsmöte och i år var det dags att besöka Skåne. Lars Jacobsson hade på ett förtjänstfullt sätt lagt upp programmet och det blev

Läs mer

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Utvärdering läger 1, Flatön 2013 30 deltagare har svarat på Före 30 deltagare har svarat på Efter (En person svarade inte på självkänsla varken före eller efter ) Förmågor:

Läs mer

Koncernkontoret Enheten för demokratiutveckling

Koncernkontoret Enheten för demokratiutveckling Koncernkontoret Enheten för demokratiutveckling Annika Bahrtine Integrationshandläggare 040-675 31 45 annika.bahrtine@skane.se Rapport Datum 2015-10-19 Version Dnr 1500709 1 (5) UTVÄRDERING AV MALMÖFESTIVALEN

Läs mer

Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7

Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7 Gripens RF dressyr meeting för ponny 29/6-1/7 I helgen var det ett dressyr meeting för ponnyekipage i Strängnäs. Ett meeting är när en tävling håller på i två eller flera dagar och man stannar kvar på

Läs mer

Mini-kören på Fårö 2014. Texter

Mini-kören på Fårö 2014. Texter Mini-kören på Fårö 2014 Texter Välkommen till årets körvecka på Fårö! Det här är texter till dig som sjunger i Mini-Kören. Vi kommer att sjunga och leka oss fram genom melodier och texter under veckan

Läs mer

Signalhunden Loke numera också Kunglig hovleverantör

Signalhunden Loke numera också Kunglig hovleverantör Signalhunden Loke numera också Kunglig hovleverantör Ja, egentligen vet jag inte om han får kalla sig det på riktigt, därav situationstecknen, men det låter kul. Och han har faktiskt levererat till Kungen!

Läs mer

Säsongens sista riktiga tävling

Säsongens sista riktiga tävling Säsongens sista riktiga tävling Söndag 8/11. Vi lyckades även denna tidiga morgon lura in Candy i trailern snart tror jag att hon blivit vuxen o förståndig (peppar, peppar, ta i trä!)! Idag skulle vi på

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 3-2009

Nyhetsbrev Nr 3-2009 1 Nyhetsbrev Nr 3-2009 2009-08-18 Information till medlemmar inom KLF Göteborgskretsen Ordföranden har ordet Nu när sommaren 2009 går mot sitt slut och de flesta lönearbetare har avslutat sin semester

Läs mer

En dag i seglarskolan av Thomas Belius

En dag i seglarskolan av Thomas Belius Artikel i GMSS-tidningen 2012 En dag i seglarskolan av Thomas Belius En av GMSS huvudsakliga aktiviteter är den Seglarskola som klubben driver framgångsrikt sedan ett 20-tal år i Grisslehamn. Den utgör

Läs mer

Projektet med mina ögon

Projektet med mina ögon Projektet med mina ögon Encuentro Cultural Países Escandinavos Canarias Ett Kulturmöte mellan Skandinavien och Kanarieöarna som ägde rum i Los Cristianos 2009 12 10/13 Text och bild: Christine Dunkler

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

Stockholm, vårt mål.

Stockholm, vårt mål. 2013-07-13 Stockholm, vårt mål. Vi har varit för första gången med egen båt i vår huvudstad, en fin upplevelse att komma via södertörn och Dalarö in genom det vackra Stäket och Skurusundet ända in till

Läs mer

ÅRETS PROGRAM. 10 mars Årsmöte kl. 19.00 i vår nya lokal. 27 april Bytesmarknad i vår nya lokal. Hisingen runt, kajakpaddling

ÅRETS PROGRAM. 10 mars Årsmöte kl. 19.00 i vår nya lokal. 27 april Bytesmarknad i vår nya lokal. Hisingen runt, kajakpaddling HISINGEN Nr. 1 2008 ÅRETS PROGRAM 10 mars Årsmöte kl. 19.00 i vår nya lokal 16 mars Äggajakt i Backatorp 27 april Bytesmarknad i vår nya lokal Maj Hisingen runt, kajakpaddling 22-24 Familjeläger på Härsjönäs

Läs mer

Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen.

Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen. 2013 Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen. Fredagen den 13 september bjöd på solsken, då Gunilla, Eivor, Hjördis och Agneta blev hämtade av

Läs mer

Fritidsenkäten 2014 Sammanställning av svar och index

Fritidsenkäten 2014 Sammanställning av svar och index Fritidsenkäten 2014 Sammanställning av svar och index Post Botkyrka kommun, 147 85 TUMBA Besök Munkhättevägen 45 Tel 08-530 610 00 www.botkyrka.se Org.nr 212000-2882 Bankgiro 624-1061 1 [11] Kvalitetsstöd

Läs mer

Sportlov! Fagersta kommun 2012

Sportlov! Fagersta kommun 2012 Sportlov! Läsa böcker, gå på bio, spela spel, bowla, åka till Bodaborg, modellflyg, trolleriskola, frågesport, rida, åka skridskor, rita, pyssla, lyssna på saga, pimpla, lyssna på musik, spela pingis,

Läs mer

V 47. Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! APT 9 dec. Trevlig helg! Glöm inte varma kläder denna vecka

V 47. Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! APT 9 dec. Trevlig helg! Glöm inte varma kläder denna vecka Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! Trevlig helg! V 47 APT 9 dec Glöm inte varma kläder denna vecka Vernissage 28 november Kl. 14.30-16.30 STJÄRNAN Veckans höjdpunkt

Läs mer

Församlingsinstruktion för Ransbergs församling

Församlingsinstruktion för Ransbergs församling Församlingsinstruktion för Ransbergs församling Vad är vi? Att vara församling är att dela en tro. Vi tror på Gud som skapat världen och att hela skapelsen därför är viktig: natur, miljö, människor och

Läs mer

FOTO: ALEX & MARTIN /IKON. Konfirmand KÅLLERED FÄSSBERG STENSJÖN

FOTO: ALEX & MARTIN /IKON. Konfirmand KÅLLERED FÄSSBERG STENSJÖN FOTO: ALEX & MARTIN /IKON Konfirmand 2015 2016 KÅLLERED FÄSSBERG STENSJÖN FOTO: ALEX & MARTIN /IKON VÄLKOMMEN TILL ETT ÅR MED MINNEN FÖR LIVET! Konfirmationstiden är ett erbjudande om att fundera kring

Läs mer

Tranbärets månadsbrev september 2015

Tranbärets månadsbrev september 2015 Tranbärets månadsbrev september 2015 Vilken höst vi har! Sol och värme växlas med regn och rusk, men september ser ut att avslutas med sol och det gillar vi. Naturen bjuder på underbara färgkombinationer

Läs mer

GERBY SKOLAS EFTIS i Vasa. Text och foto: Hanna Klingenberg

GERBY SKOLAS EFTIS i Vasa. Text och foto: Hanna Klingenberg GERBY SKOLAS EFTIS i Vasa Text och foto: Hanna Klingenberg Det är bara några timmar kvar till sportlovet, men barnen på Gerby Skolas Eftis verkar inte rastlösa. - Det ska nog bli roligt på sportlovet,

Läs mer

Kulturell vistelse i BERLIN 17-22.4.2016 Presentation och utvärdering

Kulturell vistelse i BERLIN 17-22.4.2016 Presentation och utvärdering Kulturell vistelse i BERLIN 17-22.4.2016 Presentation och utvärdering - Film >> - Presentationer - Utvärdering - Kommentarer 18 frågor 11 frågor 5.3.2013 A. RESAN a. utveckla min kommunikationsförmåga

Läs mer

Hur gör vi Luleå till en bättre stad för unga?

Hur gör vi Luleå till en bättre stad för unga? Hur gör vi Luleå till en bättre stad för unga? En rapport utifrån de öppna frågorna i LUPP-enkäten (Lokal Uppföljning Av Ungdomspolitiken), som besvarades av unga i Luleå i åk 8 och år 2 på gymnasiet ht

Läs mer

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Välkommen till Astma och Allergiföreningen i Malmö Adress: Falkmansgatan

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet Västernorrlands modell för att göra barns röster hörda En definition av begreppet delaktighet Delaktighet

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Dagsemestrar med NBV 2014 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program följer också ett anmälningsformulär.

Läs mer

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Jag, Jenny Adhikari, min man MadhuSudan, samt vår halvåriga dotter Agnes i sällskap med två svenska kvinnor vid namn Isabella och Veronique,

Läs mer

Lommabuktens Seglarskola 2016

Lommabuktens Seglarskola 2016 ! Lommabuktens Seglarskola 2016 Målet med LBS seglarskola är att alla ska tycka att segling är roligt och känna sig trygga och vilja fortsätta segla! På seglarskolan lära du dig grunderna i segling och

Läs mer

3 Juli 7777. Kostnad: GRATIS! SAGONYTT FÖR STORA OCH SMÅ SAGOÄLSKARE. Ansvarig utgivare: Höna Pöna

3 Juli 7777. Kostnad: GRATIS! SAGONYTT FÖR STORA OCH SMÅ SAGOÄLSKARE. Ansvarig utgivare: Höna Pöna 3 Juli 7777 Kostnad: GRATIS! SAGONYTT FÖR STORA OCH SMÅ SAGOÄLSKARE Ansvarig utgivare: Höna Pöna PRINSEN Törnrosa är den rätta Namn: Prinsen Kungsson Ålder: 18 Aktuell: Som hjälte i hela kungariket Familj:

Läs mer

Kongahälla Ridsällskap

Kongahälla Ridsällskap Kongahälla Ridsällskap Nyhetsbrev juni 2015 Terminen närmar sig med stormsteg sitt slut. Vi vill först av allt tacka alla våra fantastiska, lojala medlemmar för denna termin som inte riktigt blev som vi

Läs mer

JER.NET NR 3 SEPTEMBER 2014. - Välbesökt kräftskiva i Stångby - Många ordonnansuppdrag - Fordonsmarknaden - succé än en gång - Rackartaj på gång

JER.NET NR 3 SEPTEMBER 2014. - Välbesökt kräftskiva i Stångby - Många ordonnansuppdrag - Fordonsmarknaden - succé än en gång - Rackartaj på gång DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 3 SEPTEMBER 2014 - Välbesökt kräftskiva i Stångby - Många ordonnansuppdrag - Fordonsmarknaden - succé än en gång - Rackartaj på gång Efter en kall och regnig

Läs mer

Resultatet kan man ju ana, det är som vanligt.. en bild säger mer än tusen ord...

Resultatet kan man ju ana, det är som vanligt.. en bild säger mer än tusen ord... Marknadsnatta... denna återkommande höjdpunkt för den inbitne rallyentusiasten.. oavsett vilken sida man står på.. som uppladdning i år började vi en hel vecka innan tävlingen och träffades hos den förlorade

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Örnsköldsviks Diabetesförening (org.nr 889600-6734) lämnar härmed följande redogörelse för verksamhetsåret 2014. Styrelsen har haft följande sammansättning: Lars

Läs mer