Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet."

Transkript

1

2 MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns en övernattningslägenhet samt en fritidslokal att hyra för en liten peng. Plusboendet startades hösten Vi upplever detta som ett positivt och bra boende som skapar trygghet då det i uppdraget ingår social omsorg som till exempel tillfällig hjälp vid behov. Det skapar även relationer mellan grannar då det finns en gemensam samlingsplats: Kaffekällar`n. Där anordnar vi en rad olika aktiviteter för hyresgästerna, stora som små. Dessa presenteras här i vår verksamhetsberättelse. Tisdags- och torsdags/onsdagscaféer, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag. I april månad så ändrade vi dag på eftermiddagscaféet från torsdag till onsdag, detta på grund av att en barn- och ungdomsgård i området har stängt på onsdagar. Detta var positivt då vi märkt en ökning av besökare på våra caféer. Vi har haft ett femårigt samarbete med Riksteatern Värmland. De har under åren lyckats få till en bra relation med några engagerade hyresgäster som nu blivit Arrangörsgruppen. Gruppen har varit med under året och arrangerat teatrar, musikarrangemang med mera. Antal besökare under året på våra totalt 137 aktiviteter var 2118 st. Hembesök, planerade eller spontana under året var 55 st. Antal tjänster av olika slag under året var 235 st. (Inköp, apotek, gardinhjälp, sopor med mera). Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet.

3 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016: JANUARI Jullovsfilm Vi avslutade jullovet med en mysig filmstund med filmen Tingeling. Vi bjöd på popcorn och saft. 6-årskalas Den 28 januari firade Kaffekällar n sex år. Det bjöds på kaffe, saft och tårta. Många fikasugna barn och vuxna fyllde lokalen och ville vara med och fira. FEBRUARI Avslutning på projektet Berättelser på Hemvägen Det bjöds in till ett litet avslutningsmöte för att uppmärksamma och tacka engagerade i projektet. Det bjöds på smörgåstårta. En trevlig kväll med film, bilder och prat. Sopplunch Årets första sopplunch blev röd linssoppa. Trevligt att luncha ihop! Semmelcafé I februari fick vi nöjet att njuta av semlor på caféet.

4 Sportlovskul Vi började veckan med skottårsdisco. Lokalen pimpades med discolampor och alla som kom fick lysande neonstavar. Vi hade discotävling där bästa dansaren utsågs. Priser delades ut. På tisdagens sportlovscafé serverades skrabbelucker; sockerkaksplättar som man steker i stekpanna. På torsdagscaféet var det porslinsmålning, det var en trevlig aktivitet för både vuxna och barn. Alla fick en varsin mugg att måla. Roligt med lite nya aktiviteter.

5 Grabbkväll Det stod varma mackor på menyn och en av herrarna visade bilder från sillunchen och hemliga resan. Trevligt! MARS Marie bebådelsedag Marie bebådelsedag firades med våfflor på ett kvällscafé. Handarbetsträffar På ett initiativ drog en hyresgäst igång handarbetsträffar, där man kunde sticka, virka eller vad man ville göra. Marsipanpyssel Det är en stående aktivitet när påsken närmar sig. Detta är uppskattat bland barnen men även någon enstaka vuxen ville gärna delta. Det skapades kycklingar, ägg och blommor med mera i olika former och färger och för den som ville kunde skapelserna även rullas i socker och doppas i choklad.

6 Påsklovsaktiviteter Vi tittade på film även detta lov. Dumma mej visades. Popcorn och saft såklart. Hockeyturnering anordnades, vi hade två bordshockeyspel. När turneringen var avslutad kom det en äldre herre och spelade med några barn. Härligt när olika generationer möts och umgås. APRIL Vårlunch En annan återkommande aktivitet har varit påsklunch. Men i år blev det vårlunch istället. Det serverades paj, sallader och mycket annat gott. Filmvisning En tisdag visades filmen Svenskarnas egen historia upplevelser från Värmland. Det kom ett gäng från grabbkvällen och var med och tittade. Onsdagscaféer Torsdagscaféerna blev från och med april onsdagscaféer då det redan finns en ungdomsverksamhet på området på torsdagar. Dumt att konkurrera med varandra. Kreativt med lera Play Doh-lera kunde man skapa med under denna månad. Kreativiteten var stor. Grabbkväll Denna gång stod det paj och sallad på menyn. Kortfilmer från förr visades.

7 MAJ Kvällscafé med odlingstips Våren är äntligen här och det bjuder in till nya möjligheter. Vi hade kvällscafé med odlingstips. Malin från Åstorps handelsträdgård kom med inspiration och visade växter. Lokalen fylldes med hyresgäster i olika åldrar. Det blev en trevlig kväll med trevliga tips inför odlingssäsongen. Shoppingtur till Åstorp I samband med detta så anordnades även en shoppingtur ut till Åstorp lite senare i maj. Detta var en aktivitet som var på fler områden inom KBAB. Ordjakt Detta är nu andra året vi gör detta ihop med trygghetsboendet på Sixbacken. Fina foldrar delades ut, färgglada stolpar (med ett ord på varje stolpe) sattes upp på lite kluriga ställen. Det gällde sedan att hitta alla orden och lista ut vilken sommarvisa som gömde sig bland orden. Detta kunde man göra under maj månad när man själv ville.

8 Grillkväll Detta är en återkommande aktivitet. Vi tänder grillen och fixar en enklare grillafton med karré och potatissallad, kaffe och efterrätt. Ett härligt gäng hungriga hyresgäster pratade, skrattade och njöt av maten och sällskapet. Att få möjlighet att äta grillat och mysa med sina grannar är uppskattat. JUNI, JULI OCH AUGUSTI I juni och juli kunde man ta del av film, utelek med mera. KBAB-glassbilen kom på besök, sommarskoj, sillunch, parkour, grillkvällar och frukostar är en del av det som erbjöds. Under juli månad drog vi ned lite på aktiviteterna, bland annat stängde vi onsdagscaféerna. Tisdagscaféerna körde vi som vanligt. Äggmacka, köttbullemacka, våfflor och glass var lite av det som serverades under sommaren. På önskemål av cafégänget tog vi oss en tur till Café Råtorp, denna dag hade vi vädergudarna med oss. Skönt att fika i det gröna! Det beställdes bakelser åt höger och vänster.

9 Sommarskoj Vid två tillfällen under sommaren plockade vi ut lite leksaker och fika. I år var det mest fokus på att jaga Pokemon och då var det trevligt med lite fika emellanåt. Grillkväll med tipspromenad och lek Vid två tillfällen under sommaren anordnades en trevlig kväll med gemenskap och grillning. Vi laddade med korv, kaffe med mera och gick en tipspromenad runt området. Självklart priser till de tre bästa, både för barn och vuxna. Filmtajm Vi visade film vid ett tillfälle under sommaren. En uppskattad aktivitet bland barnen och en och annan vuxen, popcorn och saft så klart. Sillunch Det är en återkommande aktivitet där vi bjuder alla som vill vara med på lunch. Detta görs på alla plus- och trygghetsboenden inom KBAB. Vi bjuder på sill, köttbullar, ägghalvor, potatis och lite tillbehör och även underhållning. I år var vädret ostadigt så det fick bli källarlunch. Kaffekällar n fylldes med sillsugna hyresgäster. Bengt Ingvars med Anders var på plats, de bjöd på sång och musik och skratt. God mat och trevlig stämning.

10 Parkour Härliga grabbar från Karlstad Parkour kom och engagerade de unga med hopp och lek. Stora mattor lades ut. Ordning och reda i ledet, när någon hoppade fick man inte busa. Detta var en aktivitet som alla KBAB:s hyresgäster bjöds in till. KBAB-glassbilen Det har blivit en återkommande favoritaktivitet! Vi stannade till på tre hållplatser på området, sedan rullade vi vidare till Sixbacken där glassugna väntade. Barnen jublade och jagade oss, vuxna fick lite kaffe till glassen och alla var glada. Och inte minst vi, det gläder att få glädja! I år var det två färgglada glassbilsjobbare som kom. I år gjordes det även ett besök till Gruvlyckan och Bellevue vilket var uppskattat. SEPTEMBER Tolkcentralen på tisdagscafé Vid ett tillfälle på ett tisdagscafé kom Tolkcentralen och informerade om skrivtolk. En tjänst man kan få ta del av om man till exempel hör dåligt. Hon hade med dator och skärm och visade hur det fungerade. Kräftskivelunch Premiär! Äntligen fick vi till en trevlig lunch där det bjöds på kräftor, räkor, paj, sallad, bröd och dryck med mera. Lokalen och borden pimpades för skivan. Gästerna njöt i fulla drag. Detta kommer bli en återkommande aktivitet nästa höst.

11 Hemlig resa I september gjorde vi en gemensam resa för våra hyresgäster ihop med Sixbacken. Denna gång begav vi oss till Filipstad där vi besökte Wasa bröd. Där fick vi en kort föreläsning om historien bakom fabriken och en god lunch. Man fick även handla i butiken till förmånliga priser. Det fanns bröd, pasta och lite annat gott. Lesjöfors Museum blev sista anhalten, där det bjöds på fika och även här en kort föreläsning. En riktig nostalgitripp. Sedan bar det av hemåt. OKTOBER Kanelbullens dag Vi firade kanelbullens dag med nybakade bullar på ett café. Sopplunch Vi serverade grönsakssoppa denna dag. Fifa 17 -cup Vi gjorde ett nytt försök med att försöka fånga in spelsugna barn och ungdomar. De stod och köade utanför lokalen! Två killar från FBK fotbollsklubb höll i aktiviteten med att indela i lag och vilka som gick vidare.

12 Många spelsugna ungdomar ville vara med i Fifa cup-turneringen i oktober. NOVEMBER Egen almanacka Under november och december har man haft möjlighet att göra sin egen almanacka. Man kunde ta med sig egna foton, övrigt material fanns på plats i Kaffekällar n. Uppskattat av alla åldrar. Tjejkväll Vi planerade in en tjejkväll med nageltema men tyvärr var intresset svalt denna gång så det blev inställt. Detta kommer att bokas in under våren igen. Pärlplattekonst På en söndag hade vi öppet för barn där de kunde skapa med pärlplattor, Martin Hagegård, en pärlplattekonstnär var där och instruerade och inspirerade. Lokalen fylldes med barn och vuxna. Martin hade med allt som behövdes för att skapa. Även de vuxna blev sugna på att skapa med pärlor.

13 Höstlovskul Då Halloween står för dörren så pimpades lokalen med spindlar, spöken och pumpor. Oktober månad avslutade vi en måndag med halloweencafé. Det kom många barn. På tisdagscaféet bjöds det denna gång på våfflor. DECEMBER Adventskalender för barn Även i år så gjorde vi en adventskalender där barnen fick varsitt paket med gott och blandat. Detta var en uppskattad nyhet bland barnen. Julfrukost Två dagar före julafton hade vi julfrukost med tomtegröt och skinka med mera. Musikcafé Vår arrangörsgrupp såg till att vi fick ett musikcafé en fredagskväll. Juletider är strålande tider som var mycket uppskattat. Glöggmys i vintermörkret Denna kväll har nu blivit en tradition. Vi samlades även i år utanför bovärdskontoret med öppen eld, glögg, pepparkakor och fiskedamm. Mycket uppskattat av barnen.

14 En liten jullunchbuffé En årlig tradition är Kaffekällarens julbord. Mycket mat med god julstämning. Även i år blev delar av jullunchen levererat av Mor Emilias kök på Alsters herrgård (catering). Julklappsbytarcafé De som ville tog med sig en julklapp för ca 30 kr som vi sedan lottade ut, en uppskattad och glädjefylld stund för de som deltog i julklappsbytet och även för de som bara fikade. Nyårscafé Året avslutade vi med ett nyårscafé. Det bjöds på snacks och bubbel, glitter och glamour. Med denna lilla sammanställning så tackar vi för ett härligt år med mycket nya ansikten, möten och händelser och ser fram emot ett lika fantastisk 2017! Carola & Therese

15

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse.

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse. OM OMRÅDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Tisdagscaféer, Öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag.

Tisdagscaféer, Öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014 INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Inledning. Café. Januari. 3-årskalas

Inledning. Café. Januari. 3-årskalas Inledning Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från 1:or till 5 rummare i etage, vi har även ett antal studentlägenheter. Plusboendet startades hösten 2009,

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Sammanställning av aktiviteter under 2014

Sammanställning av aktiviteter under 2014 Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla Ordförande har ordet Först vill jag tacka er för förtroendet att få fortsätta vara ordförande för detta trevliga byalag ett år till. Jag vill också tacka Ingvar Bagare Andersson för de trevliga byavandringar

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende. På så vis kan de bo kvar i sina lägenheter längre och klara sig utan hemtjänst eller andra insatser från samhället.

Läs mer

aktiviteter på MMK 19 23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MMK 19 23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MMK 19 23 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Äventyrsklubben 14.30 16.00 Dansklubben 15.00 Film Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE på skolgården SAL 3 Ute-lek Ute-lek

Läs mer

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen Balkongprojektet, sommaren 2011 Balkongprojektet är en ungdomssatsning från Kultur och Fritid där ungdomar ordnar event för andra ungdomar som inte har något att göra. Det kan innefatta volleybollturneringar,

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

Grövelsjön Söndag 11/ elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön.

Grövelsjön Söndag 11/ elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön. Grövelsjön 2016. Söndag 11/9-2016. 14 elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön. I dag åkte vi buss. Efter ett tag stannade vi och pausade. Vi åt på Mac Donalds. Det var

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

Som avslutning på Horsecamp hölls stafetter nere på gräsbanan. Deltagarna delades in i två lag och tävlade mot varandra i säckhoppning, vattenstafett

Som avslutning på Horsecamp hölls stafetter nere på gräsbanan. Deltagarna delades in i två lag och tävlade mot varandra i säckhoppning, vattenstafett Horsecamp 2013 Måndagen den 17 juni drog Horsecamp på Tingsrydstravet igång för fjärde året i rad. Ett helt gäng pigga och glada ungdomar anlände vid femtiden och började lägret med att göra sig hemmastadda

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel 2015-05-20 1 (8) Måndag 25/5 Tisdag 26/5 Onsdag 27/5-16:00 Torsdag 28/5 Fredag 29/5 Promenad - Tjurasjö - Promenaden utgår från KIVI till Tjurasjö. Vi anpassar promenaden efter alla. 14:00 Kortspel Kubb

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Ingela jobbar tisdag kväll Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så

Läs mer

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP INLEDNING Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt till hyresgäster

Läs mer

Bästa SPF:are Vecka

Bästa SPF:are Vecka Bästa SPF:are Vecka 16 2018 Vilka fantastiska dagar! Nu kanske vi kan hänga in vinterkappor och vinterrockar? Och snart kommer rapporter om höga flöden och översvämningar, aldrig kan man vara riktigt glad.

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2018 Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen BOWLING 25/2 Ungdomarna bjöd in till bowling i Åstorp. Sammanlagt kom det 40 personer och deltog i aktiviteten. Vi var representerade

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

Verksamhetsplan Grön avdelning F-1 Läsåret 10/11

Verksamhetsplan Grön avdelning F-1 Läsåret 10/11 Verksamhetsplan Grön avdelning F-1 Läsåret 10/11 Välkommen till oss på Gröna fritids! Det här är en översikt över vår verksamhet och hur vi arbetar på vår avdelning för att uppnå de gemensamma mål som

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN 2019

PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har någon form

Läs mer

aktiviteter på MMK 31 4 augusti/september LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MMK 31 4 augusti/september LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MMK 31 4 augusti/september LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bordshockey Äventyrsklubben Pingisturnering Biljardturnering Bak (Oscar) Film Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

Aktiviteter på mmk 16 20 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Aktiviteter på mmk 16 20 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter på mmk 16 20 Mars LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Äventyrsklubben Frågesport Film Sal 3 Sal 2 14.40 Fotboll 15.30 Parkour 3-5 16.20 Kräftfotboll 3:or 15.35 Dodgeball 16.30

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Till alla berörda. Så ett stort tack till just DIG för ditt bidrag! //FHC Styrelse. Dokumenttitel: Caféinstruktion Dokumentstatus: Utkast

Till alla berörda. Så ett stort tack till just DIG för ditt bidrag! //FHC Styrelse. Dokumenttitel: Caféinstruktion Dokumentstatus: Utkast Niklas/208 0 25 (6) Till alla berörda Fotskäls HC är en ideell förening och ingen vinstdrivande organisation, så ett steg i att få ekonomiskt stabilitet likväl som en god service under träning och match

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015 MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

MARIA. 3-7 oktober. MiniNYTT

MARIA. 3-7 oktober. MiniNYTT MARIA 3-7 oktober MiniNYTT BRÄNNBOLL i Tanto på torsdag! aktiviteter PÅ MMK 3 7 Oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Sardinburken på Boule på skolgården Bad Brännboll i Tanto Långhopprep

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb

Uddevalla Motorbåtsklubb Här hittar du oss Klubblokalen ligger på Föreningsgatan 7 451 52 Uddevalla Telefon: 0727 22 23 23 E-Post: umk@uamotorbatsklubb.com MIDSOMMAR PÅ HOLMEN AktiviteterSkapad av Annika 2011-06-30 21:15:05 Midsommar

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Gruppens sammansättning Vi har 8 barn. 7 flickor och 1 pojke 3 barn födda 12 1 barn födda 11 3 barn födda 10 1 barn födda 09 Personal Liselott Karlsson

Läs mer

Höstlovsspecial. på MFk!

Höstlovsspecial. på MFk! MFK-NYTT 1-5 oktober Tea Charader Moderna museet Höstlovsspecial FOTBOLLS- GOLF på MFk! Tekniska museet FÅNGARNA P Å FORTET Med mera AKTIVITETER PÅ MFK 1-5 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle J ÄRVST A B LADET Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 1 2009 Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 NY ORDFÖRANDE i järvstabyförening Det var med viss tveksamhet medlemmarna

Läs mer

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Välkommen till Hössna prästgård! Välkommen till den vackra prästgården vid Hössna kyrka, strax utanför Ulricehamn. Vi är glada över att få hälsa dig välkommen till

Läs mer

aktiviteter på MMK 24 28 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MMK 24 28 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MMK 24 28 augusti LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bordshockey Pingisturnering Frågesport (Jonas) Biljardturnering Bak (Oscar) Film Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2016

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2016 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Söndag september Bussutflykt till Fäbobacken Hästar, kaniner,

Läs mer

Aktiviteter på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Utelek Utelek Utelek Utelek Utelek Harry Potter Pricken Sofia/Olof. 15.

Aktiviteter på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Utelek Utelek Utelek Utelek Utelek Harry Potter Pricken Sofia/Olof. 15. Aktiviteter på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktivitet Ritidsklubben och vikfigurer Pärlplattor Bakning Stort fia med knuff Origami Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 16.00 På skolgården Utelek Utelek

Läs mer

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla.

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla. LERKIL Hälsning från pastorn I bibeln i Predikaren kap. 3:11 så står det så här: Allt vad Gud har gjort är skönt i rättan stund. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

2015-02-24 Tranbärets månadsbrev februari 2015

2015-02-24 Tranbärets månadsbrev februari 2015 Tranbärets månadsbrev februari 2015 Nu är februari månad slut och vi har fått njuta av snölek ett tag till, samtidigt som vårkänslorna har smugit sin in lite här och var. Solen tittar fram, och vissa dagar

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

Aktiviteter på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Teater på Minuten Utelek Utelek Utelek Utelek Utelek

Aktiviteter på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Teater på Minuten Utelek Utelek Utelek Utelek Utelek Aktiviteter på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktivitet Vikfigurer 4-i-rad-turnering Pokémonklubben Kalaha Film Teater på Minuten 15.10 Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 16.00 Utelek Utelek Utelek

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Gnistan

VERKSAMHETSPLAN Gnistan VERKSAMHETSPLAN Gnistan Hösten -09 Våren -10 Sanna Alvén Anna Stengard Ann-Kristin Lilja Marianne Fredriksson En dag på Gnistan 6:30 Förskolan öppnar, öppningsavdelning Gnistan 8:00 Frukost 8:30 lek ute/inne

Läs mer

Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Söndag 14:30-16:30 Måndagar:

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

APRIL. Fritiden i Grums

APRIL. Fritiden i Grums 2019 APRIL Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

Jul jul, strålande jul

Jul jul, strålande jul Jul jul, strålande jul Sfi En julhälsning från rektor Nu är det december och det är snart jul. Det är inte många dagar kvar innan skolan stänger för jul och nyår. 2017 ska bli intressant. Vi ska anställa

Läs mer

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND Oj, vad tiden går fort! April är snart slut och sommaren närmar sig med stormsteg. Men innan sommaren kommer har vi ytterliggare en fartfylld månad att se fram emot! Vårinsamling, mångfaldsrunda, nätverksträff,

Läs mer

Solkosternytt juli 2016

Solkosternytt juli 2016 Försommar Solkosternytt juli 2016 Början av maj var kall och uthyrningen gick trögt men i vecka 22 kom värmen och folk strömmade till Solkoster för att njuta av det ljuvliga försommarvädret. Det vackra

Läs mer

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November

Kärnan. Meny- och aktivitetshäfte November Kärnan Meny- och aktivitetshäfte November Välkomna! Alla seniorer boende i Sjöbo kommun är välkomna till oss på mötesplats Kärnan. Du är välkommen till våra lokaler där du kan träffa andra människor och

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

MARIA PÅ BORDET SPÖKTIMME. HINDERBANA och mycket mer TYGTRYCK. 29 oktober 2 november

MARIA PÅ BORDET SPÖKTIMME. HINDERBANA och mycket mer TYGTRYCK. 29 oktober 2 november MARIA 29 oktober 2 november mininytt SKRIDSKOR CHOKLADPENGARNA PÅ BORDET SPÖKTIMME TYGTRYCK HINDERBANA och mycket mer HÖSTLOV på MMK 29 okt 2 nov LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Smak

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Juni 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juni 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juni 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Glad sommar önskar kristallen! Juni Vecka 23 Måndag 3 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00-15.30

Läs mer

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012 julkalender 2012 22 20 5 4 18 11 6 21 23 15 9 12 19 7 8 14 24 17 3 10 16 13 1 2 1 Tänd ljus i mörkret Stäng av mobiltelefon, TV tänd ljus och bara njut av tystnad. Mys och ha det bra med årets första varma

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten

Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten Riktlinjer för måltider på Förskolan Blåklinten Riktlinjerna är framtagna av Blåklintens styrelse i samråd med förskolechef, kostansvarig, föräldrar och pedagoger. Mat är viktigt. Mat och måltider är centrala

Läs mer

MARIA DANS RADIOTEATER februari och mycket mer

MARIA DANS RADIOTEATER februari och mycket mer MARIA mininytt DANS RADIOTEATER 24 28 februari och mycket mer sportlov på MfK 24-28 februari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Utflykt Pulkarace Bada House of Shapes, dans (anmälan till Linnéa)

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör Efter ett litet juluppehåll startade kören igen den 21/1 i Linderås. Helgen efter var det dags för Sångartinget, som den här gången hölls i Gripenbergs

Läs mer