Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter"

Transkript

1

2 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan hemtjänst eller andra insatser från samhället. Vi jobbar för att bryta ensamheten, skapa gemenskap i bostadsområdet och att man ska lära känna sina grannar. Vi arbetar också för att förebygga fallolyckor genom att hjälpa till med sådana sysslor där hyresgästen behöver hjälp. PRESENTATION Vi som jobbar här på Trygghetsboendet Järpen i Viken heter Maria Adolfsson som är vikarie för Maria Myringby. Vi båda är anställda av KBAB och Margaretha Nilsson som är anställd av vård och omsorg. Maria gör sitt första år på trygghetsboendet och Margaretha firar 10-års jubileum i början av 2015! HEMBESÖK, HJÄLP OCH KONTAKTER Som ny hyresgäst får man ett hembesök där vi presenterar oss, hur vi jobbar och vad vi kan hjälp med. Man kan få hjälp med att hänga gardiner, ta ner saker från vind och höga skåp samt hämta medicin och få sällskap till läkarbesök. En trevlig pratstund, stöd i kontakter med olika myndigheter, skriva räkningar och få handlat är några andra sysslor vi kan hjälpa hyresgästen med. Så länge det inte blir ett regelbundet behov. Ibland ringer vi upp hyresgäster och kollar hur de mår om vi inte sett dem på länge eller att vi fått veta att de kommit hem efter en sjukhusvistelse. STÄDNING I vårt uppdrag ingår även trapphusstädning. Genom att vistas i trapphusen och runt i området lär många känna oss. Många öppnar sin lägenhetsdörr när vi städar och säger hej eller för att göra en felanmälan. På området har vi 19 stycken trapphus med 268 lägenheter, där cirka hälften av dem har hyresgäster som är 65 år eller äldre. AKTIVITETER Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Måndagar: Tisdagar: Onsdagar: Torsdagar: Fredagar: Promenad grupp Vikengõbbarna Kvinnogrupp Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter Underhållning på Resurscentrum Rosenbad Handarbetsträffar en gång i månaden Seniorgympa där man följer en dvd från Friskis och Svettis 11-kaffe

3 Beskrivning av dessa aktiviteter kommer nedan tillsammans med övriga aktiviteter som genomförts under 2014: Kvinnogruppen: Mansgruppen: Detta är en grupp där damerna på området träffas måndagar på udda veckor. Under året har vi tittat på foton, fikat och påsk pysslat. Vi har också varit på bibliotekets lunchbio och ätit lunch på Café Iris. I samband med internationella barndagen fick vi besök av diakon Bibbi Selldén som pratade om barn förr och nu. Vi har också haft picknick i stadsträdgården, utflykt till Tehuset med lunch och information om deras kvinnoverksamhet. Mini spa, julbak med pyssel och julavslutning med jullandgång är också aktiviteter vi underhållit oss med under år De kallar sig för Vikengõbbarna och är cirka 14 stycken herrar som träffas varannan vecka för att hitta på något kul. De lånar gärna vår lokal Vikenhörnan för att till exempel lyssna på någon trubadur, föreläsning, fika eller laga mat tillsammans. Här spelas bingo med kvinnogruppen. Herrgruppen njuter av en fika.

4 Promenadgrupp: Boule: Denna grupp har hyresgästerna själva hållit i men efter sommaren gjorde vi en nystart där även vi går med. Vi brukar samlas utanför Vikenhörnan där vi delar in oss i olika grupper där några går längre och fortare medan andra tar det lite lugnare. Efteråt tar vi en gemensam samling i Vikenhörnan för att äta ett nyttigt mellanmål och prata om vad vi sett och upplevt under promenaden. Varje tisdag under maj-aug samlades mellan hyresgäster i ur och skur, vid stadsträdgården för att spela boule. Ett samarbete med kommunens aktivitetssamordnare. På avslutningen grillades korv och det var prisutdelning! Boule i stadsträdgården Bokcirkel: Ca var femte vecka träffas åtta damer för att diskutera den senast lästa boken. En ny bok delas ut och vi högläser ett stycke var tillsammans medan vi fikar. I turordning väljer man varsin bok och den som har valt den aktuella boken står med kvällens fika.

5 Lätt gympa: Onsdagscaféer Resurscentrum En mjukare gympa med rörelser hämtade från både qi-gong, yoga samt vanlig gymnastik för att stärka muskler, förbättra balansen, mjuka upp och öka rörligheten i kroppen. När vädret tillåter vistas vi utomhus. Vi avslutar med en skön avslappning. Varje onsdag kommer mellan hyresgäster för att träffa sina grannar över en fika. Vi har olika teman på våra caféer varav några är återkommande varje månad. Så som bingo och nutidskryss. Ett annat tema vi haft vid flera tillfällen som varit väldigt populärt är poesi café. Övrigt har vi haft musikkryss, höstcafé, skypat med Maggans son i Kina. Tipspromader, röruss café, spelat minigolf, ätit semlor, musikunderhållning av systrarna Rydberg, haft besök från Seniorshop, sjungit allsång, lussefika med sång, tårtbuffé, kanelbullensdag, nyårs café, korsord, fotovisning från Maggans Canada resa, samt gott och blandat. 3-4 torsdagar i månaden är det underhållning på Resurscentrum Rosenbad som kommunens aktivitetssamordnare ordnar med. Då hjälper vi hyresgäster som inte kan ta sig iväg själva att komma dit eller ordnar med att hemtjänsten kör dit dem. Handarbetsträffar En torsdagkväll i månaden träffs några damer med eller utan sina handarbeten, samtalar och äter en gemensam kvällsfika. Fredags gympa 11-kaffe Inomhusboule Fettisdagen Varje fredag förmiddag kör vi seniorgympa med Friskis och Svettis. Efter gympan tar vi 11-kaffe med dopp, då det finns möjlighet att lägga pussel, spela spel, låna böcker eller bara umgås. Det har ordnats med inomhusboule i cafélokalen. På självaste fettisdagen serverades självklart semlor i Vikenhörnan som 32 hyresgäster mumsade i sig! Musikunderhållning Under året har vi under några tillfällen haft musikunderhållning som Rune Blidh på sillunch, sjönsång av systrarna Rydberg, viskväll med vår egen hyresgäst Tora Broström samt vår allsångsexpert Maggan! Våffeldagen Våffeldagen inföll i år på en tisdag men vi firade den dagen efter på onsdagens café. Många våfflor gräddades och åts med god aptit!

6 Påskfrukost Odlingslådor Grillkväll På skärtorsdagen bjöd vi på en god frukostbuffé för att välkomna påsken tillsammans! Ett ny uppstart denna försommar är våra odlingslådor! Där har de boende fått tingat en låda och odlat i. Det odlades både grönsaker, växter och örter. Det blev en gemensam samlingspunkt för både samtal, vattning och skördning! En vacker augustikväll fick våra hyresgäster avnjuta grillat kött av vår inhyrda grillmästare Kjella potatisgratäng, sallad, olika såser, kaffe och kaka. Vi var många som trängdes runt våra utebord! Grillkväll med grillmästaren Kjella Nävgrötsfest Måltider Vårstädning Ett samarbete med kommunens aktivitetssamordnare, där hyresgäster fick äta nävgröt med tillbehör, kaffe med kaka till underhållning. En gång i månaden ordnar vi på Trygghetsboendet gemensamma måltider där man får möjlighet att äta tillsammans med sina grannar. Under 2014 har vi ordnat med bl. a 3st soppluncher, sillunch, paj-partaj, sommarlunch, grill-kväll, frukost, beställt mat till lokalen och ätit lunch på café Iris, Tehuset, biblioteket. Ca 40 st hyresgäster var med och planterade, rensade och krattade i rabatterna. Efteråt blev det belöning i form av korv med bröd.

7 Viskväll Glass-elbilen Sillunch Gundegabaletten Tårtbuffé Järpens egna vissångerka Tora Broström spelade gitarr och sjöng visor tillsammans med våra hyresgäster. Som även fick äta en god svampsoppa, bröd, kaffe och kaka Vår elbil pyntades även i år och vi åkte runt till olika hållplatser nära våra hyresgäster för att bjuda på glasstrutar! KBAB bjuder sina hyresgäster på en silltallrik, boende hjälper till att koka potatis och ägg samt hjälper till med andra bestyr. Vård och omsorg ordnade med underhållning av Rune Blidh. Bjöd på en vacker dansuppvisning som skulle varit i stadsträdgården men som på grund av regn flyttades in på resurscentrum. Trots att Järpens tårtmakerska inte fanns på plats bjöd vi upp till en av sommarens höjdpunkter. För femte året i rad dukas det upp en gedigen tårtbuffé med 8 stycken olika hembakta tårtor som cirka 40 personer mumsade i sig! Tipspromenad Vi har åkt med aktivitetssamordnarnas buss till Kungsvik för att gå tipspromenad. På avslutningen kunde man köpa grillad korv och det var prisutdelning. Vi har även anordnat kortare tipspromenader på området när det har varit vackert väder. Luciafirande Vi dukade upp långbord på ett av våningsplanen på Annexet där vi bjöd dem boende på lussefika med allsång. I Vikenhörnan anordnade vi ett eget luciatåg bestående av några skönsjungande hyresgäster, bovärdar och vi trygghetsvärdar.

8 Allsångscafé Poesicafé Filmkvällar Kanelbullens dag Seniordagen Seniormode: Mini spa: Handarbete Grabbkväll Brigad museet Glöggkväll Vår egen lilla trubadur Maggan har tagit med sig sin gitarr och det har blivit härliga allsånger på flera av våra caféer. Vid flera tillfällen har vi haft poesi som ett tema på våra caféer något som uppskattats av många! Dom som vill tar med dikter eller verser som läses högt för dem andra. Många roliga verser på mål har det blivit under året! Ett nytt återkommande inslag denna höst har varit dem populära filmkvällarna. Vi visar film på projektorduk med riktigt bioljud. Sen har vi haft olika tilltugg till som pizzaslice, korv med bröd och mackor! Detta år inföll kanelbullensdag på en lördag så vi firade den med att bjuda på kaffe och hembakta kanelbullar i Vikenhörnan. Eftersom den inföll på en helg så hade fler hyresgäster möjlighet att ta del av firandet! Ett samarbete med aktivitetssamordnarna, vi håller till i stadsträdgården där alla seniorer i kommunen är välkomna. Kaffeservering, underhållning och tipspromenad med mera. Seniorshopen kom även hit denna vår då hyresgästerna fick tillfälle att prova och handla snygga kläder! En mörk november dag bjöds kvinnogruppen in till lite extra mys. Det blev rygg och axelmassage av vår egna massör Maria. Både fotmassage, lättare manikyr, varma vetekuddar med plockmat, dryck, lugn musik och många levande ljus erbjöds. Har blivit ett populärt inslag! Under året har ett gäng glada damer samlats med eller utan sina handarbeten en gång i månaden på kvällen. Mycket skratt och roliga historier har berättats här! I början av året bjöd vi på en grabbkväll där herrarna fick njuta av god mat och något extra till kaffet. Lagom till andra advent stod Maggan och Maria som värdar för årets andra herrkväll där det bjöds på glögg, en god jultallrik, kaffe och julkaka! Under sen vintern gjorde vi ett besök på Brigad museet där vi fick en trevlig vistelse tillsammans med en kunnig guide och avslutade med fika. Mellan tände vi upp vår eldkorg och serverade varm glögg och pepparkaka utanför Vikenhörnan.

9 Lucia Gemenskap Till lucia dukade vi upp långbord på ett av våningsplanen på Annexet och bjöd på lussefika. Maggan hade med gitarren så det blev stämningsfull julallsång. I Vikenhörnan bjöd vi också på traditionellt luciatåg tillsammans med några av våra hyresgäster som agerade sjungande tärnor och en bovärd fick hoppa in som tomte, även där plockades gitarren fram så det blev julsånger som sjöngs tillsammans. Genom våra aktiviteter har hyresgästerna lärt känna och visar stor omsorg för varandra. Många av dem träffas och umgås även utan vår medverkan. De fikar, äter mat, bjuder in varandra till storhelger och handlar hjälper varandra med in inhandling av vardagliga varor. Om man inte sett till varandra på ett tag blir de oroliga att det hänt något och kontaktar för säkerhens skull oss. Några damer som har fönster mittemot varandra har ett kodsystem med sina fönsterlampor och talar på så vis om att de är ok varje morgon. Andra damer delar morgontidning med varandra och har inte den ena hängt ut tidningen kollas det upp om hon är ok, eller har inte den andra damen hämtat tidningen kollas det om det har hänt henne någonting. Det är alltså en härlig atmosfär här på Järpen!

10 STATISTIK SAMMANSTÄLLNING AV 2014: Antal Antal/år Snitt/mån Aktiviteter Deltagare Nybesök 22 2 Hembesök Fallförebyggande tjänster Tjänster VERKSAMHETSBERÄTTELSEN ÄR SKRIVEN AV Maria Adolfsson, KBAB Margaretha Nilsson, Vård och Omsorg

11

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende. På så vis kan de bo kvar i sina lägenheter längre och klara sig utan hemtjänst eller andra insatser från samhället.

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Intentionen med vårt arbete är att ge våra hyresgäster ett tryggt boende, fånga upp personer med hjälpbehov, stötta dem och förlänga tiden som de kan bo hemma utan behov av hemtjänst

Läs mer

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Mötesplats Kristineberg Seniorverksamhet

Mötesplats Kristineberg Seniorverksamhet Mötesplats Kristineberg Seniorverksamhet Maj 2019 Kristinegränd 3 Välkommen in i vår nya seniorhörna på Mötesplatsen. Hit är du välkommen för att delta i aktiviteter, umgås eller ta en kopp kaffe i lugn

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. September 2019

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. September 2019 , AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 Datum Tid 1/9 2/9 3/9 September 2019 Aktivitet 15:00-17:00 Seniorerna på trygghetsbostäderna har Spelträff

Läs mer

Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag.

Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag. MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun vår och sommar 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 1/11 November 2019 Vecka 44 smys med inomhus-minigolf. Goda smörgåsar till fikat! Målarträff med Ulla Zimmerman.

Läs mer

Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun

Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun Vi ger dig trygghet Genom att välja ett boende hos oss hyr du en lägenhet av Uppsala kommun. Det innebär att du bor hemma hos dig själv

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen En del av julen! December Vecka 49 Måndag 3 Julgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. Oktober 2019

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5. Oktober 2019 AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 Oktober 2019 Vecka 40 (30/9-4/10) Balansera Mera vecka Vecka 41 (7/10-11/10) E-medborgarveckan - motverka digitalt

Läs mer

Mötesplats Centrum. Maj 2019 Engelbrektsgatan 2. V.19 Måndag 6. V.18 Torsdag 2

Mötesplats Centrum. Maj 2019 Engelbrektsgatan 2. V.19 Måndag 6. V.18 Torsdag 2 Mötesplats Centrum Maj 2019 Engelbrektsgatan 2 Datum Tid Aktivitet V.18 Torsdag 2 Fredag 3 Lördag 4 V.19 Måndag 6 10.00-10.20 10.20 ca 11.30 10.00-11.00 10.30-11.30 Samling & ombyte i fritidslokalen Seniorgymnastik

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Maj - juni 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl. 10.00

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Februari 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 februari ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 februari Kl. 10:00 Vattengympa Kl. 10:30-12

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM December 2016 + Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 December ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 december Kl. 10:00 Vattengympa Kl.

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun höst och vinter 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP INLEDNING Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt till hyresgäster

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats

Kulturcenter Oxbackens mötesplats MÅNADSPROGRAM Juni 2017 Välkommen till våra aktiviteter i juni! Mot Tanzania Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190,

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Gruppens sammansättning Vi har 8 barn. 7 flickor och 1 pojke 3 barn födda 12 1 barn födda 11 3 barn födda 10 1 barn födda 09 Personal Liselott Karlsson

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel 2015-05-20 1 (8) Måndag 25/5 Tisdag 26/5 Onsdag 27/5-16:00 Torsdag 28/5 Fredag 29/5 Promenad - Tjurasjö - Promenaden utgår från KIVI till Tjurasjö. Vi anpassar promenaden efter alla. 14:00 Kortspel Kubb

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

Program Februari 2019 Mötesplatsen Solhaga

Program Februari 2019 Mötesplatsen Solhaga Program Februari 2019 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00 Söndag kl. 14:30-16:30

Läs mer

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten 2018 Konstnär Eva Petterson Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Se Ale Kuriren på Kommunens informationssida och på kommunens

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-06-07 Information till boende och närstående juni 2017 Hej! Vi vill gärna berätta lite för er bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Nibblegården, om vad som är på gång hos oss

Läs mer

Tips och aktiviteter för dig som fyllt 65 år

Tips och aktiviteter för dig som fyllt 65 år Förebyggande enheten Västra Göteborg Tips och aktiviteter för dig som fyllt 65 år Kalender januari juni 2015 goteborg.se/traffpunkterivaster Välkommen till våra mötesplatser! Du håller just nu vårens utbud

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 SENIORER 65+

AKTIVITETSBLAD FÖR MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 SENIORER 65+ AKTIVITETSBLAD FÖR MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 SENIORER 65+ Tänk va tiden går.vi firar redan 1 års Jubileum på mötesplats Norrmalm. Se nedan!! Datum Tid 2/5 3/5 5/5 6/5

Läs mer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer Sommarblad 2019 Rönnby Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Månadsbladet riktar sig till Seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-393635 Ansvarig för seniorverksamheten

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI Hej. Önskar alla god fortsättning på det nya året. Nu är snart alla aktiviter i full gång igen. Lite nya

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

Grövelsjön Söndag 11/ elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön.

Grövelsjön Söndag 11/ elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön. Grövelsjön 2016. Söndag 11/9-2016. 14 elever i årskurs 4 på Norrängsskolan deltog i årets resa till Grövelsjön. I dag åkte vi buss. Efter ett tag stannade vi och pausade. Vi åt på Mac Donalds. Det var

Läs mer

Solkullen. Meny & aktiviteter December

Solkullen. Meny & aktiviteter December Solkullen Meny & aktiviteter December Välkommen till Solkullens aktiviteter Vad skulle just du vilja göra för att din dag skulle kännas meningsfull? Vi lyssnar gärna! Förslag på aktiviteter, utfärdsmål

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012 julkalender 2012 22 20 5 4 18 11 6 21 23 15 9 12 19 7 8 14 24 17 3 10 16 13 1 2 1 Tänd ljus i mörkret Stäng av mobiltelefon, TV tänd ljus och bara njut av tystnad. Mys och ha det bra med årets första varma

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2018. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-12-11 Information till boende och närstående december 2017 Hej! Här är lite information för er som bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Söndasgården om vad som händer hos oss

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckan invigs söndagen den 13 september av kommunstyrelsens

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Personalmöte Onsdag 6/6 Stängt SVERIGES NATIONALDAG

Personalmöte Onsdag 6/6 Stängt SVERIGES NATIONALDAG JUNI- JULI- AUGUSTI 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Fredag 1/6 17.00- ca 20.00 GEMENSAM GRILLKVÄLL PÅ ÄRINGEN - Se anslag på Ekåsen. -Sista anmälan mån. 28/5 (gärna innan eftersom Ewa är på Enliden på måndagar

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER Våren 2017

AKTIVITETSKALENDER Våren 2017 Träna tillsammans! AKTIVITETSKALENDER Våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Häng mé på Party - dansa och kom loss! mars

Läs mer

Kvibergsgatan 17 Januari Sittjympa

Kvibergsgatan 17 Januari Sittjympa Kvibergsgatan 17 Januari 2019 Datum Tid V.1 31/12 2018 1/1 2019 Ons 2/1 13.00 Tors 3/1 10.30-11.00 13.00-15.00 Aktivitet Mötesplatsen har stängt under helgdagarna. Gott nytt år önskar Christina, Karin

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2016/2017

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2016/2017 Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2016/2017 Gruppens sammansättning Vi har 10 barn, 8 flickor och 2 pojkar 1 barn födda 15 3 barn födda 14 1 barn födda 13 4 barn födda 12 1 barn födda 11

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2017/2018

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2017/2018 Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem 2017/2018 Gruppens sammansättning Vi har 11 barn, 8 flickor och 3 pojkar 2 barn födda 16 1 barn födda 15 3 barn födda 14 1 barn födda 13 4 barn födda 12

Läs mer

Aktiviteter på Anhörigcenter

Aktiviteter på Anhörigcenter Aktiviteter på Anhörigcenter Hösten 2019 Under hösten erbjuder vi många olika aktiviteter som du är välkommen till. De vänder sig främst till personer som stöttar en närstående. Du anmäler dig genom att

Läs mer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer

Mötesplats Rönnby. En mötesplats för alla åldrar. Månadsbladet riktar sig till Seniorer Månadsblad 2018 Mötesplats Rönnby Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Månadsbladet riktar sig till Seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-393635 Ansvarig för seniorverksamheten

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg, Familjedaghem Gruppens sammansättning Vi har 12 barn, 10 flickor och 2 pojkar 3 barn födda 14 1 barn födda 13 4 barn födda 12 1 barn födda 11 3 barn födda 10 Personal

Läs mer

Välkommen till Segeltorps seniorträff!

Välkommen till Segeltorps seniorträff! Välkommen till Segeltorps seniorträff! Seniorträffen är öppen för alla seniorer. Även anhöriga, närstående och seniorvolontärer är välkomna att delta i aktiviteter och evenemang. Vi delar lokal med Trygghetsringningen

Läs mer

Träffpunkter för seniorer

Träffpunkter för seniorer Örgryte-Härlanda Träffpunkter för seniorer Program januari mars 2016 www.goteborg.se/orgryteharlanda Välkommen till ett gott liv i gemenskap med andra Välkommen till våra träffpunkter för seniorer i Örgryte-Härlanda!

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

Seniorträffen i Segeltorp

Seniorträffen i Segeltorp Seniorträffen i Segeltorp Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Du är varmt välkommen att delta i aktiviteter och evenemang. Då vi delar lokal med Trygghetsringningen

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

Program Mars 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Mars 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Mars 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00 Söndag kl. 14:30-16:30

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

Mötesplats för äldre. Nålmakaren

Mötesplats för äldre. Nålmakaren Vuxennämnden Vuxenförvaltningen Mötesplats för äldre Mötesplats för äldre Nålmakaren Höstens program 18/8-19/12 2014 Välkomna! Mötesplats Nålmakaren tel.710 27 38 Från och med hösten byter vi namn från

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad september 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Glad Påsk April Vecka 14 Måndag 1 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00-15.30 [kostnad 30

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal.08.00 16.30...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra tider,

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2012 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2012 Invigning på Strandgården klockan 14.00. Monica Johansson, ordförande

Läs mer