news Ny webbplats lanseras under hösten Nu bygger vi för framtiden Nr

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "news Ny webbplats lanseras under hösten Nu bygger vi för framtiden Nr"

Transkript

1 Nu bygger vi för framtiden Efter ett över 50 år långt samarbete sedan Trätrappor i Norsjö var med och grundade Skellefteå Snickercentral, SSC, har Trätrappor nu vuxit till den storlek där företaget väljer att ta över all försäljning i egen regi. Nr news Ny webbplats lanseras under hösten En helt ny form och förenklad struktur och många efterlängtade förbättringar.

2 Nu bygger vi för framtiden! Efter ett över 50 år långt samarbete sedan Trätrappor i Norsjö var med och grundade Skellefteå Snickercentral, SSC, har Trätrappor nu vuxit till den storlek där företaget väljer att ta över all försäljning i egen regi. Vi hälsar gamla och nya kunder hjärtligt välkomna! Det står nu klart att utträdet från SSC kommer att ske redan den 1 oktober. - Då kommer all verksamhet som idag sköts av SSC att ha övertagits av Trätrappor, säger vd Urban Malmbom. Mycket arbete återstår Trätrappor som grundades 1923 var djupt engagerat i SSC:s tillkomst för drygt 50 år sedan. - Efter alla dessa år är det självfallet så att vi har många områden där vi så att säga är sammanvuxna. Vi delar olika IT-stöd, använder gemensamma tekniska plattformar i övrigt och mycket annat, säger Urban Malmbom. Hoppas på förståelse Urban hoppas därför att alla samarbetspartners ska ha förståelse för att det kan uppstå störningar under den period som nu ligger framför oss. - Det ska ske oerhört mycket arbete under kort tid, vilket känns som en spännande utmaning. Men vi arbetar hårt för att detta ska bli bra för alla och under hösten händer det många spännande saker. Att vara samarbetspartner med oss ska vara roligt, lönsamt och utvecklande! Ännu högre kvalitet och attraktivare varumärke. Ännu större produktionskapacitet. Ännu flexiblare och kraftfullare sãljstöd. Detta blir viktiga resultat när vi på SSC Trätrappor nu slutför en av våra mest offensiva satsningar någonsin. De aktuella investeringarna omsluter totalt 25 MSEK och löper parallellt med en utträdesprocess från SSC Ekonomisk Förening. Från och med den 1 oktober2011 kommer vi att bedriva vår verksamhet helt i egen regi, inklusive försäljningsdelen under vårt varumärke Drömtrappor. Vår satsning har tre huvudsyften: Att ytterligare stärka vår position som Nordens ledande och största trapptillverkare Att tillföra vårt och marknadens starkaste varumärke Drömtrappor ännu fler unika konkurrensfördelar. Och sist men inte minst - att skapa ännu större ekonomiskt värde för dig som kund. Vad gäller utträdesprocessen kommer vi självklart att fullgöra alla överenskommelser som träffats med säljbolaget SSC. Vår satsning ger er nya och större fördelar Den förändring som vi nu gör i organisationen är den största i företagets historia. Det kommer att påverka nästan alla i företaget på olika sätt. - Vi är helt övertygade om att detta är det absolut bästa vi kan göra för att säkerställa vårt företags fortsatta utveckling, säger vd Urban Malmbom. Omställningstiden kommer med all säkerhet att bli

3 tuff med många ändrade rutiner. - Det är svårt att peka ut exakt vilka arbetsuppgifter vi ställs inför på förhand. Mycket kan vi förutse, men inte allt. Därför är vi förstås oerhört tacksamma för den positiva attityd som företagets medarbetare intar. Vi kommer alla att behöva vara mer flexibla än någonsin förut, säger Urban. Men belöningen finns där också. - Förutom att vi tror att detta långsiktigt innebär en ökad chans till tillväxt betyder detta också att vi som företag kommer att jobba närmare varandra än tidigare. Vi blir ett mer helt företag med kortare kontaktvägar. Och det är jag övertygad om kommer att öka glädjen i det dagliga arbetet för oss alla - till nytta för såväl vårt företag som för alla våra samarbetspartners.

4 Ny webbplats lanseras i september! I september lanseras vår nya efterlängtade webbplats. Den nya webbplatsen får ett ännu luftigare och lättare formspråk, en helt ny och förenklad struktur och många efterlängtade förbättringar. För dig som återförsäljare kommer det att dyka upp en inloggningsfunktion som ger dig tillgång till extra information och på sikt också nya verktyg. Vi har stora planer! Design- och strukturarbetet pågår för fullt och efter semestrarna kommer programmeringsarbetet att sätta full fart med målet att sidan ska kunna lanseras så snart som möjligt, men allra senast i slutet av september. Med den nya webben följer också spännande möjligheter för dig som återförsäljare. Nya återförsäljarwebbar med automatisk bilduppdatering och annat spännande följer kort efter lanseringen. Stay tuned för mer information!

5 Och ny skylt... så småningom Som du förmodligen känner till så heter vårt företag idag SSC Trätrappor AB i enlighet med den namnmodell som överenskommits mellan medlemsföretagen i SSC. I samband med utträdet behöver vi därför byta namn. Vilket det nya namnet blir är ännu inte klart, men ansökan har lämnats in till Bolagsverket. En sak kan vi dock med säkerhet säga redan nu, och det är att det nya namnet kommer att innehålla ordet Trätrappor som ju varit en del av vår identitet genom alla år. Varför ska då bolaget inte heta Drömtrappor kanske du undrar? Helt enkelt för att vi vill skilja på produktvarumärken och företagsnamn. När vi får besked från Bolagsverket om de godkänt vårt nya namn vet vi ännu inte, men vi kommer självklart med mer information så snart vi vet mer själva!

6 Ge oss er feedback! Vi behöver veta vad ni tycker - om detta nyhetsbrev och allt annat vi gör! Vi är oerhört tacksamma för all feedback vi kan få. Tyvärr kan vi inte alltid svara på alla enskilda synpunkter, men ni kan vara helt övertygade om att vi tar till oss! Vi vill hela tiden utveckla oss så att vi blir en allt bättre samarbetspartner. Och den som vet bäst hur vi blir det är ju du! Tveka aldrig att framföra dina åsikter om det vi gör. Vi kan kanske inte alltid hörsamma, men även idéer som vi inte direkt kan realisera kommer att kunna påverka det vi gör längre fram - direkt och indirekt. Glöm heller inte bort att vi gärna tar emot konkret information om hur ni själva har det. Svackor i försäljningen, oförklarliga toppar eller annat kan kanske sättas in i ett sammanhang när vi får information från många. Det är steg för steg och tillsammans som alla ni återförsäljare och vi på Trätrappor formar och utvecklar Drömtrappor-konceptet till nytta och glädje för oss alla. Tack för din hjälp! Försäljningen ökar! Glädjande är att försäljningen hittills i år ökat med ett antal procent jämfört med förra året. Jämförelser är alltid svåra att göra på delårssiffror, men klart är att det går åt rätt håll. - Ökningen är något lägre än vi hoppats, men är ändå tillräckligt stor för att kunna ses som en klar förbättring av läget. Vi ser också framöver att förutsättningarna för att ytterligare kunna öka försäljningen ser goda ut, inte minst tack vare att fler återförsäljare satsar på Drömtrappor-utställningar, säger vd Urban Malmbom. Även enskilda återförsäljares siffror visar på positiva trender. - Det ser bra ut för de allra flesta, och vi får ständigt signaler om hur värdefull vår satsning på Drömtrappor är för våra återförsäljare vilket sporrar oss enormt för framtiden!

7 Nya organisationen tar form! Team försäljning Dick Steinar Som teamledare för vår säljavdelning har vi anställt Dick Holmstrand. Dick har med stor framgång sålt trappor åt oss via SSC under de senaste 29 åren. För att leda säljarbetet på den norska marknaden har vi anställt Steinar Jørgensen som har lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Peter Lundgren övertar rollen som säljansvarig för återförsäljare i Sverige. Patrik Andersson övertar rollen som säljansvarig till svenska husfabriker. Lasse Norberg utökar sin roll och kommer även att arbeta med försäljning till norska huskedjor. Peter Patrik Lasse Team innesälj/kundsupport Lars-Göran Jonsson kommer att arbeta framför allt mot den norska marknaden. Bosse Eriksson övertar kundansvaret för Wood-Step och kvarstår som ansvarig för sina svenska återförsäljare. Anna-Karin Lidman kommer huvudsakligen att arbeta med husfabriker i Sverige. Lars-Göran Bosse Anna-Karin Jan Westergren är kundansvarig för en rad återförsäljare i Sverige. Team innesälj/kalkylstöd Jan Robert Ola Robert Åman och Ola Lundström kommer att arbeta som innesäljare/kalkylerare. Robert är nyanställd hos oss, men för många är nog namnet bekant ändå eftersom han arbetat hos oss förut, och vi räknar därför med att han snabbt kommer att vara på banan.

8 Vår ambition är lika enkel och tydlig som den är utmanande och inspirerande: Vi ska vara marknadens bästa tillverkare av trätrappor. Vi ska ha det starkaste varumärket, de nöjdaste kunderna och den största försäljningen. Vi ska vara den leverantör som erbjuder det största mervärdet till sina samarbetspartners. Att jobba med oss ska vara roligt, lönsamt och utvecklande! SSC Trätrappor AB, Snickargatan 2, NORSJÖ,

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT DR SANNAS NU OCH FRAMÅT Grundare & Styrelseordföranden i Dr Sannas Sweden AB har ordet Jag är väldigt glad och tacksam för det vi har byggt upp tillsamman med Dr Sannas AB för mitt mål är att förena kunskap

Läs mer

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september?

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september? Frågor och Svar: 2004-02-03 Nedan följer svar på frågor vi fått från våra aktieägare. Frågorna har vi fått via email under de senaste två till fyra veckorna. Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD)

Läs mer

Starta eget av flera skäl: Lingon & Blåbär, Alpnaering och Madame Chic

Starta eget av flera skäl: Lingon & Blåbär, Alpnaering och Madame Chic Praktikfall 6 Starta eget av flera skäl: Lingon & Blåbär, Alpnaering och Madame Chic Anna Carlsson Käck Anledningarna till att man väljer att starta eget är säkert lika många som det finns egenföretagare.

Läs mer

FÖRORD AV LEDNINGEN. Välkommen ombord på BUSSEN Ledningen

FÖRORD AV LEDNINGEN. Välkommen ombord på BUSSEN Ledningen FÖRORD AV LEDNINGEN Du kommer att se ordet BUSSEN på flera ställen i denna handbok om våra värderingar. Vi kommer att börja med att bjuda in rätt personer i BUSSEN. Med rätt personer avser vi anställda

Läs mer

ATT BYGGA FÖRTROENDE

ATT BYGGA FÖRTROENDE ATT BYGGA FÖRTROENDE Vissa saker är svårare att skapa än andra, även för oss specialister. I byggindustrin är ett starkt förtroende en av de allra svåraste sakerna att bygga upp. Det kräver en ärlighet,

Läs mer

Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017

Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017 Kvartalsredogörelse Q3 Januari september 2017 Januari september 2017 (2016 inom parentes) NETTOOMSÄTTNINGEN uppgick till 1 053 (944) Tkr. RÖRELSERESULTAT (EBITDA) för perioden uppgick till 2 263 ( 1 610)

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS LOHILO -familjen utökas nu även i kylen. Efter en omfattande produktutveckling under 2018/2019 så lanserades LOHILO FUNCTIONAL DRINK i april 2019. DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2019 Lansering webshop LOHILO

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Jays - Företagets bästa kvartal

Jays - Företagets bästa kvartal Jays - Företagets bästa kvartal I oktober i fjol lanserade Jays sin nya hörlur - a-jays Five - individuellt anpassad för Android, ios samt Windows Phone. Oktober var sista månaden i kvartal två 2013, vilket

Läs mer

INNOVATION & CORPORATE VENTURING 2011 GOOGOL BUSINESS NAVIGATOR AB

INNOVATION & CORPORATE VENTURING 2011 GOOGOL BUSINESS NAVIGATOR AB Vad driver tillväxt och lönsamhet? Beteende och inställning Fem procent ökad kundlojalitet ökar lönsamhet med 25-85% 5:a i kundnöjdhet ger 6ggr högre chans till återköp. ƒ(förväntan; utfall) Vad jag får

Läs mer

Presentation - Tredje Kvartalet

Presentation - Tredje Kvartalet Presentation - Tredje Kvartalet Introduktion Bergman & Beving utvecklar, förvärvar och tillhandahåller starka varumärken för industri- och byggsektorn Building Materials Workplace Safety Tools & Consumables

Läs mer

Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling

Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling Cornerstone HCM Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling Ett av de viktigaste målen för Human Resources är att se till verksamheten hela

Läs mer

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Vi är samma lag Vi levererar minnen Ledande branschkunskap Våga sticka ut Ingen kund är den andra lik Glöd Vi är alla stolta ambassadörer Utstråla glädje

Läs mer

Alla kan äga. Alla kan bidra. Alla är välkomna.

Alla kan äga. Alla kan bidra. Alla är välkomna. Alla kan äga. Alla kan bidra. Alla är välkomna. På Pepins är alla delägare lika värdefulla. Tillsammans demokratiserar vi riskkapitalinvesteringar och entreprenörskap. Nu kan vem som helst med 500 kr till

Läs mer

Företagarens vardag 2014

Företagarens vardag 2014 En rapport om de viktigaste frågorna för svenska företagare nu och framöver. Företagarens vardag 2014 3 av 10 Många företagare tycker att det har blivit svårare att driva företag under de senaste fyra

Läs mer

Kvartalsredogörelse Q3 2014. Community Entertainment

Kvartalsredogörelse Q3 2014. Community Entertainment Kvartalsredogörelse Q3 2014 unity Entertainment Kvartalsredogörelse, Q3 2014 23 OKTOBER 2014 Januari-september 2014 för CEAB-koncernen (2013 inom parentes för jämförelse). Januari september 2014 NETTOOMSÄTTNINGEN

Läs mer

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam Vårt sätt att vara Vi är Skanska. Men vi är också ett stort antal individer, som tillsammans har ett ansvar för att vårt företag uppfattas på ett sätt som andra respekterar och ser upp till. Det är hur

Läs mer

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB

Bokslutskommuniké Sleepo AB (publ) (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Bokslutskommuniké 2015-06-01 2016-05-31 Sleepo AB (publ) 556857-0146 (SLEEP) 29 juli 2016 Styrelsen för Sleepo AB Sleepo AB är ett e-handelsbolag som säljer möbler och heminredning på nätet med ett uttalat

Läs mer

Visa vad din butik står för. KRAV-certifiera! Receptet på godare mat

Visa vad din butik står för. KRAV-certifiera! Receptet på godare mat Visa vad din butik står för KRAV-certifiera! Receptet på godare mat Visa vad din butik står för KRAV är en symbol för positiv utveckling. Nästan alla konsumenter, 98 procent*, känner till KRAV-märket.

Läs mer

DELÅRSRAPPORT april juni

DELÅRSRAPPORT april juni 2019 DELÅRSRAPPORT april juni DETTA ÄR NEW WAVE GROUP Sverige Bangalore Dhaka Ho Chi Min Shanghai New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken. Koncernen skall erbjuda

Läs mer

FICKHANDBOK: ATT LEVA VARUMÄRKET SVERIGES NATIONALPARKER

FICKHANDBOK: ATT LEVA VARUMÄRKET SVERIGES NATIONALPARKER FICKHANDBOK: ATT LEVA VARUMÄRKET SVERIGES NATIONALPARKER Det här är en förenklad beskrivning av hur vi jobbar med varumärket Sveriges nationalparker. Här hittar du snabbt och enkelt grunderna för hur vi

Läs mer

Steget in på den största marknaden

Steget in på den största marknaden Steget in på den största marknaden I oktober 2008 är det 20 år sedan Konftel registrerades hos det svenska bolagsverket. 1998 var drömmen hos två affärsmän och två unga uppfinnare att deras konferenstelefon

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Hemlagade middagar till dörren

Hemlagade middagar till dörren Hemlagade middagar till dörren Det nystartade företaget Ellens gryta erbjuder vällagade middagar med fokus på traditionellt långkok, inspirerade av mormor Ellens goda grytor. Vi träffade grundaren Ann-Louise

Läs mer

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, Teknikföretagen och Svensk Teknik och

Läs mer

7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig

7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig 7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig www.visma.se/enterprise Sverige befinner sig sedan ett par år i en högkonjunktur och har relativt låg arbetslöshet. Många företag

Läs mer

Verksamhetsplan Verksamhetsplan Friskis&Svettis Tyresö, Bollmora gårdsväg 8, Tyresö.

Verksamhetsplan Verksamhetsplan Friskis&Svettis Tyresö, Bollmora gårdsväg 8, Tyresö. Verksamhetsplan Friskis&Svettis Tyresö, Bollmora gårdsväg 8, 135 39 Tyresö www.friskissvettis.se/tyreso sida 1 Verksamhetsplan Inledning Sedan starten för 30 år sedan har föreningen drivits utifrån Friskis&Svettis

Läs mer

lll#vyazc#cj <yg6c 69AwC \dgvc5vyazc#cj >CHE>G6I>DC IG:C9:G FÖRELÄSNINGAR 2009

lll#vyazc#cj <yg6c 69AwC \dgvc5vyazc#cj >CHE>G6I>DC IG:C9:G FÖRELÄSNINGAR 2009 FÖRELÄSNINGAR 2009 Jag älskar citat, det vet alla som varit på en föreläsning med mig, eller om man läst mina böcker. En av de personer som alltid gett mig något att fundera på är den franske aforismförfattaren

Läs mer

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen!

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Hur gör dem som lyckas stärka sina positioner under lågkonjunkturen? Vad och hur gör de för att ta marknadsandelar, stärka varumärket, öka försäljningen?

Läs mer

TILLVÄXTMOTORN. 84 procent. - hjälper små och medelstora företag att utvecklas

TILLVÄXTMOTORN. 84 procent. - hjälper små och medelstora företag att utvecklas TILLVÄXTMOTORN - hjälper små och medelstora företag att utvecklas 84 procent uppger att Tillväxtmotorn bidragit till att förbättra deras affärsutveckling och strategi. Vi vänder oss till dig: Tillväxtmotorn

Läs mer

Delårsrapport. Juli september. J.Harvest & Frost

Delårsrapport. Juli september. J.Harvest & Frost Delårsrapport Juli september 2016 J.Harvest & Frost Detta är New Wave Group New Wave Group är ett tillväxtbolag. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranchen samt sport-

Läs mer

Strategi för e-tjänster i Kumla kommun

Strategi för e-tjänster i Kumla kommun 1(6) 2015-04-21 KS 2015/44 Kommunstyrelsen Strategi för e-tjänster i Kumla kommun Antagen av kommunstyrelsen 2015-09-02 2(6) Innehåll Strategi för e-tjänster i Kumla kommun... 1 Vision... 3 Mål... 3 Syfte...

Läs mer

DELÅRSRAPPORT januari september

DELÅRSRAPPORT januari september 2018 DELÅRSRAPPORT januari september DETTA ÄR NEW WAVE GROUP New Wave Group är ett tillväxtbolag. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och

Läs mer

Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD

Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD I. Utvecklingen 2011 II. Renodlingen III. Marknad och strategi IV. Framtidsutsikter Utvecklingen under året Försäljningen uppgick till 375,6 MSEK (386,8) Rörelseresultatet

Läs mer

Tillväxtkartläggning. Höga tillväxtambitioner i landets små och medelstora företag

Tillväxtkartläggning. Höga tillväxtambitioner i landets små och medelstora företag Tillväxtkartläggning 2019 Höga tillväxtambitioner i landets små och medelstora företag 1 Innehålls- förteckning Förord En undersökning som ger kunskap om små och medelstora företags verklighet 3 Förord

Läs mer

DELÅRSRAPPORT januari - juni

DELÅRSRAPPORT januari - juni 2018 DELÅRSRAPPORT januari - juni DETTA ÄR NEW WAVE GROUP New Wave Group är ett tillväxtbolag. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn.

Läs mer

Utan sina elever, sina lärare, och det värdefulla samspelet dem emellan, är en skola bara en byggnad med golv, väggar och tak.

Utan sina elever, sina lärare, och det värdefulla samspelet dem emellan, är en skola bara en byggnad med golv, väggar och tak. På följande sidor presenteras AMBs värdegrunder och lite tankar kring dessa. Dessa värdegrunder genomsyrar hela skolan och kommuniceras på en mängd olika sätt varje vecka under samtliga tre skolår. 1.

Läs mer

Morgans medlemmar tar del av bransch och seminarieinformationen vi skickar ut via mail och dem tycker det fungerar bra.

Morgans medlemmar tar del av bransch och seminarieinformationen vi skickar ut via mail och dem tycker det fungerar bra. Av Morganforums medlemmar är det bara 35 procent som besvarat enkäten, av dessa har inte alla besvarat alla 15 frågor. Mot den bakgrunden är det svårt att uttala sig om vad medlemmarna tycker i de olika

Läs mer

MULTIPLATTFORMAR STÄLLER KRAV PÅ DIN STRATEGI OCH LEDNING

MULTIPLATTFORMAR STÄLLER KRAV PÅ DIN STRATEGI OCH LEDNING BiTA Service Management Gamla Brogatan 11 111 20 Stockholm MULTIPLATTFORMAR STÄLLER KRAV PÅ DIN STRATEGI OCH LEDNING Mats Voxlin, managementkonsult 8 november 2017 mats.voxlin@bita.eu +46 70-910 05 48

Läs mer

Förbättringskompetens/mognad

Förbättringskompetens/mognad /mognad En fullständigt ovetenskaplig analys baserad på ett antal års erfarenhet av svensk industri Av Ronny Brandqvist QDC Förbättringskonsult AB Kännetecken: -Kortsiktigt tänkande -Accepterar vissa förluster,

Läs mer

Digital kundservice i Sverige Rapport 2016

Digital kundservice i Sverige Rapport 2016 Digital kundservice i Sverige Rapport 2016 Sammanfattning Vi har fått svar från 100 svenska företag och organisationer. Den genomsnittliga kundserviceorganisationen har idag 4 digitala kontaktvägar. E-post

Läs mer

Undvika återkoppling. Avsätta för lite tid för våra medarbetare och vårt team

Undvika återkoppling. Avsätta för lite tid för våra medarbetare och vårt team Du har säkert hört talas om att våra misstag är våra bästa läromästare, men handen på hjärtat, vore det inte ganska skönt att slippa några av dem? Nedan har vi samlat ett axplock av de vanligaste misstag

Läs mer

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör Kulturguide v1.1 Vi strävar efter att bli bättre...alltid - vad vi än gör Vår kultur är grunden för allt vi gör på Squeed Uppdrag Människor Kultur Vår kultur är det vi säger, det vi gör och så vi uppfattas

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ oktober december

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ oktober december 2018 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ oktober december DETTA ÄR NEW WAVE GROUP Sverige Bangalore Dhaka Ho Chi Min Shanghai New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken. Koncernen

Läs mer

Delårsrapport. Januari - mars. J.Harvest & Frost

Delårsrapport. Januari - mars. J.Harvest & Frost Delårsrapport Januari - mars 2016 J.Harvest & Frost Detta är New Wave Group New Wave Group är ett tillväxtbolag. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranchen samt sport-

Läs mer

Nyckeln till framgång

Nyckeln till framgång Nyckeln till framgång 1 2 En liten bok om Industrilås värderingar att bära nära hjärtat. 3 När vi på Industrilås ville formulera vilka vi är och vad vi står för skapade vi begreppet En filosofi, många

Läs mer

Personalvision Polykemi AB

Personalvision Polykemi AB Personalvision Polykemi AB I ett företag som Polykemi anser vi att teknik står för 30 % och att människan står för 70 % av företagets framgång. Medarbetarna är alltså den viktigaste resursen för att kunna

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

IMMATERIELLA TILLgångAR

IMMATERIELLA TILLgångAR IMMATERIELLA Tillgångar En stor del av ditt företags värde beror på de idéer du har utvecklat och skyddat. Om du skyddar ditt varumärke, din design eller uppfinning ökar chanserna att tjäna pengar på din

Läs mer

Välkommen som samarbetspartner!

Välkommen som samarbetspartner! Välkommen som samarbetspartner! VISIT ROSLAGEN 2014 Varför bör jag delta aktivt i Visit Roslagens arbete och synas med mitt företag på www.roslagen.se? VISIT ROSLAGEN Välkommen! Visit Roslagen välkomnar

Läs mer

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig... en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med unika möjligheter för dig att få ta ansvar och att få utvecklas - hjälper företag utvecklas Välkommen till Hogia-gruppen!

Läs mer

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor? Vad ska du bli när du blir stor? Svaret blir förmodligen olika beroende på vem som frågar. Men säkert är att CSN- blanketternas och tentornas tid är den period i livet då du bestämmer hur resten skall

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. januari - mars

DELÅRSRAPPORT. januari - mars 2018 DELÅRSRAPPORT januari - mars DETTA ÄR NEW WAVE GROUP New Wave Group är ett tillväxtbolag. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn.

Läs mer

Välj energi för livet. Så är det att jobba på Skellefteå Kraft.

Välj energi för livet. Så är det att jobba på Skellefteå Kraft. Välj energi för livet. Så är det att jobba på Skellefteå Kraft. Varför Skellefteå Kraft? Här får jag arbeta med hållbar utveckling, som är viktig både för Sverige och resten av världen. Det många kopplar

Läs mer

Förord. Maria Lönnbark VD

Förord. Maria Lönnbark VD Varumärkesbok Förord I varje möte med omvärlden bygger vi tillsammans bilden av Folktandvården Gävleborg. För att vi ska kunna skapa en tydlig och attraktiv bild finns en varumärkesplattform som ger oss

Läs mer

Sjösatt! Så tänker en modern hamn. HallandsHamnar går från en vision till verklighet. Stort medialt intresse Här tänker vi satsa! HALLANDSHAMNAR.

Sjösatt! Så tänker en modern hamn. HallandsHamnar går från en vision till verklighet. Stort medialt intresse Här tänker vi satsa! HALLANDSHAMNAR. INFORMATION OCH NYHETER FRÅN HALLANDSHAMNAR AB NR 1 2013 Sjösatt! HallandsHamnar går från en vision till verklighet Så tänker en modern hamn Stort medialt intresse Här tänker vi satsa! HALLANDSHAMNAR.SE

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Vårsamlingen Virke. Soria Moria 28. mars 2019

Vårsamlingen Virke. Soria Moria 28. mars 2019 Vårsamlingen Virke Soria Moria 28. mars 2019 H I S T O R I E N O M Care of Carl Företaget grundades år 2010 i textilstaden Borås, Sverige. Öppnar den svenska butiken 23:e augusti 2010. Summering - historien

Läs mer

7 MISSTAG DU BÖR UNDVIKA VID DINA MEDARBETARSAMTAL

7 MISSTAG DU BÖR UNDVIKA VID DINA MEDARBETARSAMTAL 7 MISSTAG DU BÖR UNDVIKA VID DINA MEDARBETARSAMTAL YESbox Talent www.yesboxtalent.se info@yesboxtalent.se 1. Att inte vara ordentligt förberedd Medarbetarsamtal har du haft 100 gånger, tänker du. Dina

Läs mer

Hur nöjda är våra kunder med SPV? Sammanfattning av nöjdkundmätning 2015

Hur nöjda är våra kunder med SPV? Sammanfattning av nöjdkundmätning 2015 Hur nöjda är våra kunder med SPV? Varje år gör vi undersökningar om hur våra kunder upplever de tjänster, den service och bemötande samt den information som vi ger om den statliga tjänstepensionen. Resultatet

Läs mer

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA 8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA RIKSTÄCKANDE PROFILERING MED LOKAL NÄRHET När ditt företag ingår i 4Sign vet du att det innebär en satsning på din tillväxt och lönsamhet. Dina kunder känner

Läs mer

EXPERTEN PÅ INDUSTRIARBETSPLATSEN.

EXPERTEN PÅ INDUSTRIARBETSPLATSEN. EXPERTEN PÅ INDUSTRIARBETSPLATSEN 5S www.gigant.se EXPERTEN PÅ 5S EXPERTEN PÅ 5S KUNSKAPEN SOM GER EN BÄTTRE ARBETSPLATS Med 20 års erfarenhet vet vi på Gigant vad som gör en bra arbetsplats ännu bättre.

Läs mer

Ansökan Referensbrev. Referensbrev - Inledning. Formellt, manlig mottagare, namnet okänt. Formellt, kvinnlig mottagare, namnet okänt

Ansökan Referensbrev. Referensbrev - Inledning. Formellt, manlig mottagare, namnet okänt. Formellt, kvinnlig mottagare, namnet okänt - Inledning Bäste herrn, Formellt, manlig mottagare, namnet okänt Bästa frun, Formellt, kvinnlig mottagare, namnet okänt Bästa herr eller fru, Formellt, både mottagarens namn och kön är okända Bäste herrn,

Läs mer

Nya tidens lojalitetsarbete

Nya tidens lojalitetsarbete 5 råd för att lyckas med din satsning 5 råd för att lyckas med din satsning Det är dags att ta ert lojalitetsarbete till nästa nivå. Men vad behöver man tänka på när man ska investera i en lojalitetsplattform?

Läs mer

Agenda. Swedol i korthet Strategisk omstart Våra initiativ för ökad tillväxt Delårsrapport

Agenda. Swedol i korthet Strategisk omstart Våra initiativ för ökad tillväxt Delårsrapport Agenda Swedol i korthet Strategisk omstart Våra initiativ för ökad tillväxt Delårsrapport Swedol i korthet Vision Swedol är den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål.

Läs mer

14 egenskaper som kännetecknar de bästa marknadscheferna

14 egenskaper som kännetecknar de bästa marknadscheferna 14 egenskaper som kännetecknar de bästa marknadscheferna Alinder Design www.alinderdesign.se 1 Vad gör att en marknadschef lyckas skapa bra resultat? Efter mer än 15 års arbete med många bra marknadschefer

Läs mer

P U F F. Personlig utveckling för uppfinnare. Smakprov - PUFF sidan 1-5

P U F F. Personlig utveckling för uppfinnare. Smakprov - PUFF sidan 1-5 P U F F Personlig utveckling för uppfinnare Smakprov - PUFF sidan 1-5 Idé En guide av Eva Swede, Fri och Stark AB, projektledare och författare Petra Schatter, SHIRLET by Sweden AB, layout och design 1

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

Varumärkesplattform för Mariestad och Mariestads kommun

Varumärkesplattform för Mariestad och Mariestads kommun Varumärkesplattform för Mariestad och Mariestads kommun 1 Att bygga ett starkt varumärke Att bygga ett starkt varumärke kräver inte enbart en bra produkt eller tjänst. Att bygga ett starkt varumärke kräver

Läs mer

Årsstämma 2018 Håkan Jeppsson VD och koncernchef

Årsstämma 2018 Håkan Jeppsson VD och koncernchef 1 Årsstämma 2018 Håkan Jeppsson VD och koncernchef Till minne av Arne Frank 1958-2017 2 Resultatutveckling Kort om 2017 Ett bra utfall trots ett tufft år Nyckeltalsutvecklingen: Omsättningen ökade med

Läs mer

Uppdragsbeskrivning. för rollen som

Uppdragsbeskrivning. för rollen som Uppdragsbeskrivning för rollen som VD Välkommen till FDT 04/09 2015 EEL-koncernen, i vilken bland annat kedjorna ELON, Elkedjan samt Euronics Norge verkar, satsar stort i Luleå. Under det senaste året

Läs mer

Roll, Mål & Sammanhang

Roll, Mål & Sammanhang Roll, Mål & Sammanhang Roll: Fastighetschef på Örebroporten www.orebroporten.se Huvuduppdrag: Bidra till Örebros och Örebroportens framtida utveckling. - Du leder fastighetsavdelningens medarbetare och

Läs mer

Rickard Harrysson, VD

Rickard Harrysson, VD Jag har levt med tillverkning av solskydd i hela mitt liv. Det var min farfar Harry Karlsson som startade persienntillverkningen på 1950-talet. Han förstod att persienner var framtiden och åkte runt på

Läs mer

Kundundersökning 2017

Kundundersökning 2017 Kundundersökning 2017 Kundundersökning 2017 - resultat Övergripande resultat Sveland Djurförsäkringars årliga kundundersökning skickas ut via e-post till försäkringstagarna. 37 631 kunder fick undersökningen

Läs mer

Hur lång är väntetiden för dem som inte får plats för sitt barn inom förskoleverksamheten på önskat placeringsdatum?

Hur lång är väntetiden för dem som inte får plats för sitt barn inom förskoleverksamheten på önskat placeringsdatum? Hur lång är väntetiden för dem som inte får plats för sitt barn inom förskoleverksamheten på önskat placeringsdatum? Vingåker 20 dagar (*siffror saknas) Medel 22 dagar Median 20 dagar Min 0 dag Max 122

Läs mer

Stark avslutning på rekordår

Stark avslutning på rekordår Bokslutskommuniké 20 Stark avslutning på rekordår Fjärde kvartalet i sammandrag De totala intäkterna ökade med 51 procent till 13 369 KSEK (8 852), vilket var den bästa siffran för ett enskilt kvartal

Läs mer

KABE AB (publ.) Informationspolicy. Fastställd på styrelsemöte 2014-05-20

KABE AB (publ.) Informationspolicy. Fastställd på styrelsemöte 2014-05-20 KABE AB (publ.) Informationspolicy Fastställd på styrelsemöte 2014-05-20 Innehåll 1. Inledning 2. Extern/intern information 1 2.1 Kanaler för extern och intern information 1 2.2 Extern information 1 2.3

Läs mer

Delårsrapport. Januari juni 2007 Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Januari juni 2007 Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Januari juni 2007 Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 >> Stark tillväxt av antalet kunder >> Omsättningen uppgick till 1 510 TKR (908) >> Rörelseresultatet uppgick till -5 270 TKR (-1 859)

Läs mer

SAMMANFATTNING AV MEDLEMSUNDERSÖKNING

SAMMANFATTNING AV MEDLEMSUNDERSÖKNING SAMMANFATTNING AV MEDLEMSUNDERSÖKNING Hej! Under våren 2012 skickade vi ut en medlemsundersökning. Syftet med den var att Friskis&Svettis Karlstad ska bli en bättre förening och att vi ska kunna följa

Läs mer

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR VÄLKOMNA TILL DET ROLIGASTE VI VET! Vi jobbar i en fantastiskt rolig och spännande bransch och vi kan varje år räkna in många nya medlemmar. Restauranger och

Läs mer

KRAFT TRÄNING RESULTAT INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! START DATUM 2015 FÖR MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE.

KRAFT TRÄNING RESULTAT INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! START DATUM 2015 FÖR MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE. KRAFT & RESULTAT TRÄNING START DATUM 2015 1 Juni 16 Sept MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE FÖR INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! FÖR INTRA/ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! Mer BUSINESS,

Läs mer

Vi vidgar vyerna. Det är det översättare gör.

Vi vidgar vyerna. Det är det översättare gör. Vi vidgar vyerna Välkomna till SFÖ:s konferens på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg 19-21 april 2013 Vi vidgar vyerna. Det är det översättare gör. Som facköversättare arbetar vi dagligen med att vidga

Läs mer

KUNSKAP FRAMGÅNG. Kommunikativ Lösningsorienterad Affärsfokuserad Passionerad

KUNSKAP FRAMGÅNG. Kommunikativ Lösningsorienterad Affärsfokuserad Passionerad KUNSKAP FRAMGÅNG Kommunikativ Lösningsorienterad Affärsfokuserad Passionerad Kursutbud 2014 - Vi ska vara Sveriges bästa företag inom mediaförsäljning Medarbetarna är vår viktigaste resurs. Att få er att

Läs mer

Frågor och svar till styrelsens förslag om att införa avgift på bredd- och motionsarrangemang

Frågor och svar till styrelsens förslag om att införa avgift på bredd- och motionsarrangemang Frågor och svar till styrelsens förslag om att införa avgift på bredd- och motionsarrangemang Här sammanställs frågor och svar som inkommit till styrelsen på ett eller annat sätt gällande förslaget om

Läs mer

BEGAGNAT ÄR INGET NYTT...

BEGAGNAT ÄR INGET NYTT... BEGAGNAT ÄR INGET NYTT...... och idag är marknadsplatsen nätet Bara på Blocket omsattes 254 mdr 2011 vilket motsvarar 7,3% av Sveriges BNP och 7 av 10 svenskar köpte eller sålde något där. Under samma

Läs mer

Varför FRAMTIDS- FÖRETAG?

Varför FRAMTIDS- FÖRETAG? Varför FRAMTIDS- FÖRETAG? För företag som vill öka synlighet och profilering och attrahera jobbsökande i fastighets- och samhällbyggnadssektorn. För jobbsökande som vill kunna jämföra samma slags tjänster

Läs mer

50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG

50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG 50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG ! 50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG 50 IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETARENGAGEMANG 1 2 3 4 5 SKAPA EN GOD RELATION Relationen

Läs mer

Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör

Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör Min sommar räcker inte mycket längre än hit. >> Fredrik Gustafsson - Chefredaktör STARTSIDA ARTIKLAR BRANSCHNYTT REDAKTIONEN ANNONSERA PRENUMERERA EVENEMANGSKALENDERN SENASTE NUMRET SSQ AWARD BRANSCHNYTT

Läs mer

SERVICEBOK FÖR IMMATERIELLA TILLGÅNGAR

SERVICEBOK FÖR IMMATERIELLA TILLGÅNGAR SERVICEBOK FÖR IMMATERIELLA TILLGÅNGAR 1 Serviceboken hjälper dig att känna igen ditt företags immateriella tillgångar och att skydda, förvalta och utnyttja ditt kunnande och resultaten av ditt arbete.

Läs mer

Därför är bisnodes. de bästa argumenten för en lyckad försäljning

Därför är bisnodes. de bästa argumenten för en lyckad försäljning Därför är bisnodes kreditvärderingssystem bäst de bästa argumenten för en lyckad försäljning Innehåll. Bisnodes kredit värderingssystem. 4 Nordens äldsta kreditvärderingssystem 4 Det mest kända kreditbetyget

Läs mer

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN VÄLKOMMEN! ADI är den marknadsledande distributören av brand- och säkerhetsprodukter och har bedrivit verksamhet i över 30 år. Vi säljer allt från video- till brandsäkerhetslösningar

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL)

BOKSLUTSKOMMUNIKÈ JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) BOKSLUTSKOMMUNIKÈ 2017-01-01--2017-12-31 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 16 FEBRUARI 2018 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari december 2017 Januari december

Läs mer

Oktober 2014. Kronfönster Gasellföretaget, ett av Sveriges snabbast växande företag

Oktober 2014. Kronfönster Gasellföretaget, ett av Sveriges snabbast växande företag Oktober 2014 Kronfönster Gasellföretaget, ett av Sveriges snabbast växande företag Kronfönster har fått många fina utmärkelser genom åren. Kanske den allra roligaste är det priset som delas ut av Sveriges

Läs mer

UPPROP FRÅN BRANSCHRÅD VA

UPPROP FRÅN BRANSCHRÅD VA Våga rekrytera smartare! Branschråd VA vill uppmuntra dig att tänka både kreativt och strategiskt vid rekrytering. Det finns väldigt många människor med kunskaper som du inte har råd att bortse ifrån,

Läs mer

Delårsrapport. Januari - mars. J.Harvest & Frost

Delårsrapport. Januari - mars. J.Harvest & Frost Delårsrapport Januari - mars 2015 J.Harvest & Frost Detta är New Wave Group New Wave Group är ett tillväxtbolag. Vi skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för profil och detaljhandeln.

Läs mer

AI Guide: Så här blir du en modern redovisningskonsult med hjälp av artificiell intelligens

AI Guide: Så här blir du en modern redovisningskonsult med hjälp av artificiell intelligens AI Guide: Så här blir du en modern redovisningskonsult med hjälp av artificiell intelligens Vad är artificiell intelligens (AI)? AI är metoder och tekniker som gör det möjligt för datorsystem att utföra

Läs mer