vikhems lycka 28 RADHUS, staffanstorp hus att växa i veidekkebostad.se

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "vikhems lycka 28 RADHUS, staffanstorp hus att växa i veidekkebostad.se"

Transkript

1 Brf vikhems lycka veidekkebostad.se 28 RADHUS, staffanstorp hus att växa i

2 hemmamatch Allt blir så mycket enklare och roligare när det är nära till skola och dagis och alla fritidsintressen. Vikhem är den allra nyaste sidan av Staffanstorp där alla i familjen snabbt blir hemmastadda. På bara några minuter kör du till Malmö eller Lund och vill du låta bilen stå, kan du såklart välja att ta bussen. I ett nybyggt hus med ett barnvänligt läge är det lättare att få tiden att räcka till. Vem vet, du kanske till och med hinner bädda sängen innan du tar dig till jobbet? Som sagt, det är lätt att stormtrivas på hemmaplan när du bor riktigt bra.

3 Välkommen i laget I den här kommunen har du förmånen av att ha allt inom räckhåll, även naturen. Du har dessutom ett oändligt utbud av aktiviteter för fritiden. Vad sägs om att öva upp bollsinnet, lära dig rida eller bara slå dig ner och drömma. Området Vikhem är en betydelsefull plats i Staffanstorp och spås bli en framtida livsoas där du får möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken. Här trivs barnfamiljen med alla lekkamrater och trevliga grannar. Gillar du historia tar du dig en liten bit bort och besöker Uppåkra med bosättningar från järnåldern. Gillar du bad uppskattar du Bråhögsbadet som erbjuder allt från spakvällar till simskola och äventyrsbad. Som du förstår är detta en kommun som bjuder på det mesta. Du kommer snart att vara en del av hejarklacken. Var beredd på en ovanligt rik fritid och allt nära tillhands. Bilden är en illustration framtagen av Metro Arkitekter på uppdrag av Staffanstorps kommun. Avvikelser kan förekomma.

4 Stora härliga fönster. Välj till inredd vind på ca 34 m 2. Sagolika möjlig- En barnvänlig adress. Gott om plats förråd på båda sidor om huset. heter Välkommen till Vikhems Bygata. Här bor du och medlemmarna i Brf Vikhems Lycka i en barnvänlig miljö med mysiga radhus. Redan innan du stiger in möts du av stora möjligheter och uppskattade detaljer, ta som exempel de två förråden som ger dig extra förvaringsplats. För visst är det så att man aldrig tycks få nog av plats? Men här, i familjens nya palats kan du välja att inreda vinden till det nya lekrummet eller kanske din egen ateljé. Snacka om ett kungarike av möjligheter på alla plan. Här får leken ta plats och blir leksakerna för många är det skönt att ha gott om förvarningsutrymmen. Bilden är en illustration, avvikelser och egna tillval kan förekomma.

5 Utöver din egen gröna trädgård finns fler gröna ytor i området. Gott om mötesplatser här planeras för ett torg. Slåttergränd Många Vikhems Bygata Vårbruksvägen Mer plats för gemenskap ännu ett torg att träffas vid. Vikhems Bygata Tröskgränd goda grannar Husen längs Vikhems Bygata skapar en mysig miljö att växa upp i med närheten till grannar och lekkamrater. På baksidan av husen finns smågator som inbjuder till lek och som är perfekta att lära sig cykla på. Här samsas allt från trehjulingar, Bobby Cars och hopprep. Kvarteret känns tryggt och ombonat och ger barnen stor rörelsefrihet, mitt i hjärtat av Vikhem. Med cykeln tar man sig snabbt till både skolan, träning och hem igen. Se illustration från Staffanstorps kommun för angränsande bebyggelse.

6 Alltid chans att göra tillval. Gott om utrymme. Energisnåla vitvaror. Köksö finns som tillval. Rymlig och lätt möblerbar altan. Vänd ut och in och in och ut Känn det härliga flödet av ljus och rörelse. Med kök och vardagsrum i en öppen planlösning är entréplan mitt i händelsernas centrum. Vill du förlänga rummet ytterligare öppnar du upp altandörren och parketten övergår i trädäck och det är lätt att springa in och ut. Så vad sägs om middag i trädgården eller kanske bara en fikastund när solen tittar fram? På denna sida av huset har du en alldeles lagom stor trädgård med plats för såväl utemöbler och odlingsprojekt som mycket lek. Blir leken lite väl vild finns en direktingång till tvättstugan. Stoppa kläderna direkt i maskinen och spola av stövlarna så håller du ordning lekande lätt. Bilden är en illustration, avvikelser och egna tillval kan förekomma.

7 Bilden är en illustration, avvikelser och egna tillval kan förekomma. Extra fönster i några gavelhus. Ovanligt ljus matplats. Öppen planlösning. Ljust det, det är mycket ljust Dagsljus piggar alltid upp och här flödar det dessutom in från två håll vilket gör tillvaron extra ljus. Stora fönster ger en härlig atmosfär i rummet och skapar kontakt med trädgården och grönskan utanför. De ljusa väggarna och det vackra parkettgolvet är lätt att möblera till ett alltid lika välkomnande och avkopplande hem ett hem där du ser ljust på tillvaron.

8 Stora fönster. Skön parkett. Gott om plats för drömmar Här är det bäddat för god sömn och vill du dagdrömma finns det utrymme för det också. Medan aktiviteterna är många på entréplan, är detta det lite lugnare våningsplanet där du kan dra dig undan och få plats för egna tankar. Dra upp gardinen och släpp in dagen genom de stora fönstren i sovrummen. Precis som på våningsplanet under, ligger här vacker parkett som ger en varm ombonad känsla.tre sovrum, stort badrum och walk-in-closet hittar du också här. Bilden är en illustration, avvikelser och egna tillval kan förekomma.

9 Extra förrådsplats. Lekvänligt både innanför och utanför tomtgränsen. Direktingång till tvättstugan. Bilden är en illustration, avvikelser och egna tillval kan förekomma. Äkta matta i grönt Odla dina egna örter eller ge dig på andra odlingsprojekt i ditt gröna rum. Trädgården kan ses som ditt extra uterum med plats för både lek och avkoppling. Inte bara huset är nytt och fräscht, du flyttar även till en nyanlagd trädgård med trädäck, spaljé, häckar och gräsmatta. Det där med plats tycks man ju aldrig få för mycket av, därför har du möjlighet att välja om du vill bo på två eller tre plan. Du kan nämligen välja att inreda vinden som då blir ett perfekt sovrum, tv-rum eller sällskapsrum.

10 Trägården för dig som trivs med att umgås och koppla av utomhus. De gröna fingrarnas paradis och alla möjligheter att skapa en prunkande grönska. Aktiviteternas trädgård med plats för livliga barn och föräldrar. Inred det gröna rummet Vi har låtit landskapsarkitekten rita tre olika tomttyper för att du ska kunna få inspiration till en som passar dig. Från vänster ser du ett förslag för dig som vill kunna koppla av i solstol och ha gott om plats att umgås med vännerna i ditt gröna rum utan att det ställer krav på stora insatser från dig. Den mellersta trädgården är odlarens paradis. Här får dina gröna fingrar utlopp och du har plats för massor av växter att pyssla om. Med hjälp av pallkragar i olika storlekar kan du odla det mesta och skapa variation. Trädgården längst till höger är aktiviteternas trädgård. Spela kubb, hoppa studsmatta eller duka upp ett långbord när det är dags för fest. Här finns plats för att göra vad du vill. Bilden är en illustration som visar hur du kan själv kan inreda din trädgård.

11 Brf vikhems lycka, staffanstorp 114 m 2 + ca 34 m 2 med inredd vind Plan 1 Plan 2 Vindsplan Teckenförklaring Förbehåll för tryckfel och ändringar. Bilderna är illustrationer. Avvikelser eller egna tillval kan förekomma.

12 byggnadsbeskrivning Grundläggning Isolerad platta på mark. Yttervägg isolerad träregelstomme, utvändigt klädd med målad panel respektive puts på luftad putsbärare STO Ventec system eller likvärdigt. Innervägg Regelstomme, gips. Våningsbjälklag Träbjälklag, gips, spånskiva. Yttertak cembrit eller likvärdigt. Uppvärmning Frånluftsvärmepump. Ventilation Frånluftsvärmepump. El-installation Elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare i varje bostad. TV/data Bostäderna är anslutna till Staffanstorps fiber. Ytterdörr fabriksmålad, trä. Fönster/fönsterdörrar Fabriksmålad, trä. Sopsortering Varje hushåll sorterar själva i egna kärl. Förråd oisolerad träregelstomme, platta på mark. UTRUSTNING GRUNDSTANDARD Golv lackad ekparkett. Socklar vita fabrikslackerade. Väggar Målade. Innertak vitmålat gipsplank. Innerdörrar Vita släta med trycke i metall. Dörrfoder och listverk Vita, fabriksmålade. Smygar vid fönster Vitmålade. Fönsterbänkar Natursten. Garderober Skjutdörrar i föräldrasovrum. Klädkammare Hylla och klädstång. Kökssnickerier Vita släta lådfronter av märket Marbodal eller liknande, handtag av metall. Bänkskiva Laminatskiva, svart. Vitvaror energieffektiva vitvaror i vitt. Separat kyl och frys, diskmaskin, spishäll och inbyggnadsugn. Spisfläkt vit inbyggd. Kökskakel cm, vit matt, fog silvergrå. Golv bad/dusch/ Klinker, cm, grå, fog grå, wc/tvätt vid dusch cm. Vägg bad/dusch/wc Kakel, välj storlek: cm, cm eller cm, vit matt, fog silvergrå. Vägg tvätt målad. Badrumsporslin Tvättställ med kommod med spegel (nedervåning). K kommod med spegel (ovanvåning). Duschplats Vikbar duschskärm i klarglas (nedervåning). Duschstång (ovanvåning). Badkar tillval (ovanvåning). Vitvaror tvätt Energisnål tvättmaskin och torktumlare. Övrigt tvätt Vit laminatskiva ovanpå tvättmaskin/ torktumlare. Utslagsvask. Belysning fast takbelysning i bad, tvätt, wc har spegel med belysning. Bänkbelysning under köksskåp i form av ramp med lysrör. Trädgård uteplats, trädäck mot trädgårdssida. F färdig gräsmatta med häck i tomtgräns. Förbehåll för tryckfel och ändringar. Bilden är en illustration, avvikelser och egna tillval kan förekomma.

13 bostadsrätt Helt rätt Det finns många anledningar till att bostadsrätten blivit så populär. Inte minst för att man tillsammans löser många av de uppgifter som är förknippade med en fastighet. Ett bekvämt sätt att bo men ändå med stor frihet. Det är bostadsrättsföreningen (det vill säga du och dina grannar) som äger fastigheten. Du ansvarar för inre underhåll och får själv bestämma över mindre reparationer och ombyggnader. Föreningen svarar för underhållet av alla gemensamma anläggningar. Styrelse Bostadsrättsföreningen är en ekonomisk förening som förvaltas av styrelsen. Styrelsen väljs av medlemmarna vid den årliga föreningsstämman. Fram till godkänd slutbesiktning ingår en representant från Veidekke Bostad i styrelsen. Boendekostnad När du köper en bostadsrätt betalar du en insats (som är en andel i bostadsrättsföreningen). Utöver det betalar du en avgift till föreningen för att täcka din del av föreningens kostnader. Den totala boendekostnaden utgörs av avgiften, räntor och amorteringar på dina eventuella lån samt kostnader för hushållsel, värme, hemförsäkring med bostadsrättstillägg samt multimediatjänster. I avgiften ingår normalförbrukning av varmvatten samt en parkeringsplats inom området. Kan priset ändras? Årsavgiften kan ändras, om förutsättningarna för föreningens ekonomi förändras från det att prislistan gjordes, till exempel om räntorna blir avsevärt högre. Föreningen gör dock kalkylen utifrån en ränteprognos avseende ränteläget vid slutplacering av föreningens bottenlån. Prognosen bygger i huvudsak på olika bankers officiella prognoser om ränteutvecklingen. När får jag flytta in? Inflyttning sker cirka 14 månader efter byggstart. För att få den senaste informationen om tider, kontakta mäklaren. Exakt datum meddelas senast tre månader före inflyttning. Skruva den som Harry Så kommer den stora dagen och du får äntligen flytta in. Alldeles underbart och totalt kaotiskt. Då ringer det på dörren och där står Händige Harry med verktygslådan under armen. Var det här det skulle hängas upp hyllor?. Vi erbjuder två timmars kom-i-ordning-hjälp till alla i Brf Vikhems Lycka. när du bestämt dig Brf Vikhems Lycka säljs genom en auktoriserad mäklare. Som oberoende mäklare garanterar de att du får professionell rådgivning och att dina intressen som köpare tas tillvara på bästa sätt. Finansiering Veidekke Bostad kan erbjuda en finansieringslösning i samarbete med bank. Kontakta oss för mer information. Resan fram till nytt hem 1.Visning På våra visningar träffar du oss från Veidekke Bostad och ansvarig mäklare. Du kan även boka personligt möte med mäklaren om du föredrar det. 2. Förhandsavtal När du väl har bestämt dig för vilket hus du vill köpa träffar du ansvarig mäklare för att teckna bindande Förhandsavtal. I samband med detta erlägger du ett förskott till föreningen. 3. Egen kontaktperson För att din resa ska bli så bra som möjligt får du en kontaktperson (kundansvarig) som finns med dig hela vägen fram till tillträde. Du kan alltid vända dig till kundansvarig med frågor. 4. Inredningsval Dags att göra eventuella inredningsval. Det sker tillsammans med kundansvarig, där du både får inspiration och möjlighet att titta på materialprover. 5. En första titt Här är nästan mitt hem! När spaden satts i jorden och det börjar finnas något att titta på guidar vi dig runt på byggarbetsplatsen. Det är även ett tillfälle att träffa blivande grannar. 6. Upplåtelseavtal Cirka 3 6 månader innan inflyttning tecknar du upplåtelseavtal och betalar en handpenning på 10 procent av insatsen (minus tidigare betalt förskott). 7. Slutbesiktning När ditt hem är färdigt får du vara med vid slutbesiktningen som utförs av en opartisk besiktningsman. Då kan du även kontrollera att dina inredningsval är riktigt utförda. 8. Dags att flytta in! Representanter från oss på Veidekke Bostad finns på plats vid inflyttningen och hjälper dig så att du snabbt känner dig hemma och visar hur saker och ting fungerar i huset. Ofta dyker det upp praktiska frågor som exempelvis hur den nya ugnen fungerar och då kan vi ge dig snabbt svar. Förbehåll för tryckfel och ändringar.

14 trygghet och garantier Att köpa ett nytt hem är ett stort och viktigt beslut. Då kan det vara skönt med alla tänkbara garantier som skyddar dig som köpare. Dessutom har vi lång erfarenhet som bostadsbyggare. Läs och känn lugnet. Prisgaranti När förhandsavtal är skrivet garanterar vi att avtalad insats hålls. Förskottsgaranti En säkerhet för det förskott på insatsen som du betalar i samband med undertecknande av förhandsavtal. Förskotten finns på ett spärrat konto på banken. Byggfelsförsäkring Avser fel i husets konstruktion, material och utförande. Gäller i 10 år från slutbesiktningsdagen. Följer villkoren i Lag om byggfelsförsäkring. Färdigställandegaranti Skyddar beställaren (bostadsrättsföreningen) mot att produktionen inte färdigställs enligt entreprenadkontraktet. Slutbesiktning Innan fastigheten överlämnas till dig görs en slutbesiktning. En opartisk besiktningsman bedömer då om uppförandet är utfört i enlighet med avtalet. Entreprenadgaranti Veidekke Bostad AB ställer en femårig garanti på utfört arbete, räknat från godkänd slutbesiktning. Efter två år genomförs en garantibesiktning som samlar upp eventuella fel som kan anses hänförliga till byggnationen. Garantier för osålda bostadsrätter Veidekke Bostad AB svarar för månadsavgifter för osålda bostadsrätter och ansvarar för försäljningen av dessa. Osålda bostadsrätter förvärvas av oss senast sex månader efter inflyttning. Rätt till frånträdande av förhandsavtal Du har rätt att frånträda förhandsavtalet om bostaden inte upplåts med bostadsrätt senast vid inflyttning, eller om de avgifter som ska betalas för bostadsrätten är väsentligt högre än vad som angetts i förhandsavtalet.

15 Adressen är grunden, trivsel bygger vi in i väggarna När vi utvecklar nya bostadsområden, väljer vi ut de bästa adresserna platser där det finns alla möjligheter för människor att bo och ha det riktigt bra. Ibland är det mitt i stadens brus, ibland på en plats som har framtiden för sig. Med en bra adress som grund, låter vi sedan arkitekten rita bostäder som gör det lätt att trivas. Självfallet har vi först lyssnat in vilka förväntningar och önskningar som bostäderna ska infria. Slutligen låter vi dig göra dina val så att ditt nya boende inte bara blir bra, utan precis som du drömt om. Välkommen till Veidekke Bostad tillsammans förverkligar vi bostadsdrömmar! Kör miljövänligt på Vikhems Lycka (bilen på bilden ingår). Mer information om Brf Vikhems Lycka, hittar du på vikhemslycka.se Veidekke Bostad förverkligar bostadsdrömmar tillsammans med våra kunder och samarbetspartners genom att utveckla bostäder som både är attraktiva och hållbara ur ett klimatperspektiv. Vi är verksamma i Mälardalen, Västra Sverige och Skåne och ingår i Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. veidekkebostad.se

Brf. veidekkebostad.se

Brf. veidekkebostad.se 24 RADHUS, RYDEBÄCK, HELSINGBORG Brf havsbrisen NÄRA HEM veidekkebostad.se sov lite längre Hur underbart är det inte att vinna några minuter extra på morgonen? Och tänk så gott att hinna med frukost i

Läs mer

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen.

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. 1 ott om plats för det goda livet Välkommen till Hildedal Park som förenar både grönska och ett 2 av de absolut

Läs mer

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla

Med staden för dina fötter. Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla Med staden för dina fötter Brf Stadsvyn - 27 bostadsrätter i Uddevalla 1 2 Här ser du ända till bron. Med staden för dina fötter. En vacker vy av framtiden Du har just nu en fantastisk möjlighet i din

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept.

Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept. Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept. När du har bestämt dig Bostäderna i Brf Parkslingan säljs genom oberoende mäklare. Detta garanterar att du som kund får professionell

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

Brf Lindarnas Park. Beckomberga - idyllen i Bromma

Brf Lindarnas Park. Beckomberga - idyllen i Bromma Brf Lindarnas Park Beckomberga - idyllen i Bromma Beckomberga - idyllen i Bromma Nya bostadsfrön bland äldre träd Beckomberga är ett väletablerat, nybyggt område med gröna oaser för både unga och gamla.

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor

radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor radhusidyll i Åkersberga Smedbyhöjden nära bad och golfbanor villalivets kvalitéer med lägenhetsboendets bekvämlighet livskvalité i nybyggt hem På Smedby Skolväg, mitt i ett befintligt och uppvuxet villaområde

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Bros klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Bros klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Bros klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Grindstugan. Boendekostnad från 9.786:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Malmös klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Malmös klokaste! Här finns plats för dig! Hej Malmös klokaste! Nu bygger vi radhus och kedjehus för er. En boendekostnad på 9.204:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara den.

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Säljstart. 17 september på IKEA i Gävle. Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er.

Säljstart. 17 september på IKEA i Gävle. Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Säljstart 17 september på IKEA i Gävle Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Från 9.869:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara den Nu bygger

Läs mer

Bo i Kronetorp Park - det goda livet nära allt

Bo i Kronetorp Park - det goda livet nära allt Bo i Kronetorp Park - det goda livet nära allt brf allén 1 Moderna lägenheter i Brf Allén 1 antal våningar 4 antal lägenheter 32 antal rum 2-5 rum och kök boarea 57,5-110 kvm byggstart Hösten 2015 beräknad

Läs mer

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi

Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås Situationsplan 7 Vi bygger i betong Detta lovar vi Bofakta mars 2015 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14 Översikt

Läs mer

amhult centrum, torslanda Brf lufthamnen.

amhult centrum, torslanda Brf lufthamnen. amhult centrum, torslanda LÄGENHETER NÄRA HAV OCH STAD Brf lufthamnen. Det sköna livet nära havet. Den som en gång har upptäckt Torslandas charm och fördelar har svårt att tänka sig att bo någon annanstans.

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Sundsvalls klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Sundsvalls klokaste! Här finns plats för dig! Hej Sundsvalls klokaste! Nu bygger vi radhus för er vid Sidsjön. Bästa utsikten från 8.841:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

VALLEN. Bo nära naturen med cykelavstånd till centrum. Så tänkte arkitekten: Vi har valt cederträ för att husen ska åldras med värdighet.

VALLEN. Bo nära naturen med cykelavstånd till centrum. Så tänkte arkitekten: Vi har valt cederträ för att husen ska åldras med värdighet. VALLEN 18 BOSTADSRÄTTSRADHUS OCH 3 RADHUS I ÄANDERÄTT Så tänkte arkitekten: Vi har valt cederträ för att husen ska åldras med värdighet. SID 6 Bo nära naturen med cykelavstånd till centrum. 1 2 MED VÄXJÖS

Läs mer

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala

Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta. Bo bra må bättre. Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken Inspiration & Bofakta Bo bra må bättre Välkommen till Bonum i Uppsala Brf Pilgrimsfalken ett seniorboende med många möjligheter i Kapellgärdsallén Äntligen! Nu bygger vi etapp 3 i Kapellgärdsallén,

Läs mer

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter.

Trygga framtiden. Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Trygga framtiden Brf Ljusglimten. Här bor du som är över 55 år i en öppen, ljus och hållbar miljö nära alla tänkbara bekvämligheter. Innehåll Nya Tuve Centrum 4 Trygga framtiden 6 Nära och bekvämt 8 Förändring

Läs mer

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder

Gudö Park. Kedjehus i Haninge. Familjeidyll lite söder om söder Gudö Park Kedjehus i Haninge Familjeidyll lite söder om söder Hitta hem lite söder om Stockholm Nära till natur och badsjö. Och bara 20 minuter till stan! Lite söder om Söder i Haninge kommun, växer ett

Läs mer

Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg

Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg Nya hem med fantastisk sjöutsikt Välkommen till Bysjö strand i Åtvidaberg Med reservation för ändringar. 1 Bysjö strand Åtvidabergs bästa läge Välkommen till ett hem som låter dig njuta av det bästa av

Läs mer

Det är inte så unikt att kalla sig unik. Det unika är att leva upp till det.

Det är inte så unikt att kalla sig unik. Det unika är att leva upp till det. Låt livet ta plats. Brf. Granngården i Klockhusparken, Brommas nya Beckomberga. Välkommen hem till ett boende med gott om gröna ytor utanför dörren och generösa kvadrat innanför tröskeln. Innehållsförteckning

Läs mer

När vardagslivet och växtlivet är i balans

När vardagslivet och växtlivet är i balans När vardagslivet och växtlivet är i balans Bonums Brf. Trollbacken i Sigtuna. Välkommen till ett bekvämt seniorboende där du lever i harmoni med naturen. BR. TROBACEN När vardagslivet och växtlivet är

Läs mer

Det är inte så unikt att kalla sig unik. Det unika är att leva upp till det.

Det är inte så unikt att kalla sig unik. Det unika är att leva upp till det. Låt livet ta plats. Brf. Granngården i Klockhusparken, Brommas nya Beckomberga. Välkommen hem till ett boende med gott om gröna ytor utanför dörren och generösa kvadrat innanför tröskeln. Innehållsförteckning

Läs mer

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad

Moderna villor nära Vänerns vackra strand. Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad Moderna villor nära Vänerns vackra strand Välkommen till Zakrisdal Strandäng, Karlstad 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten. 3 OMRÅDET sid

Läs mer

Lunds Höjdpunkt. Brf Musslan. 24 nya bostadsrätter med milsvid utsikt över slätten.

Lunds Höjdpunkt. Brf Musslan. 24 nya bostadsrätter med milsvid utsikt över slätten. unds Höjdpunkt Brf Musslan. 24 nya bostadsrätter med milsvid utsikt över slätten. I Riksbyggens nya bostadsrättsförening Musslan finns rum att tänka nytt. Innehållsförteckning Rum att tänka nytt 03 Om

Läs mer

Bofakta Brf. Kärnträdgården Åby, Norrköping. www.karnhem.se. Skapa livsrum! Info Så här går det till... 2 Mall för bokningsavtal...

Bofakta Brf. Kärnträdgården Åby, Norrköping. www.karnhem.se. Skapa livsrum! Info Så här går det till... 2 Mall för bokningsavtal... www.karnhem.se Bofakta Brf. Kärnträdgården Åby, Norrköping Info Så här går det till... 2 Mall för bokningsavtal... 3 Beskrivningar Rumsbeskrivning... 4 Teknisk beskrivning... 6 Garantier och försäkringar...

Läs mer