Lita till livet. Är du redo att go with the flow? Då kanske du är den vi söker!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lita till livet. Är du redo att go with the flow? Då kanske du är den vi söker!"

Transkript

1

2 Lita till livet Det är ingen överdrift att säga att Naked Juicebar är en riktig solskenshistoria i franchisevärlden. Tvärtom. I själva verket föddes hela konceptet på en solig strand i Australien. Det var nämligen i Surfers Paradise som grundarna Steven Collyer och Maria Wirén började göra sina egna smoothies och juicer. Recepten var enkla. De blandade helt enkelt i vad de hade hemma; bananer, mango, citroner, ett äpple, yoghurt, kanske lite honung, några droppar färskpressad apelsinjuice - och naturligtvis en och annan papaya från det stora trädet på bakgården! Smakerna var förvisso exotiska men knappast banbrytande. I alla fall inte förrän Steve upptäckte Den Svenska Sommaren. Solvarma jordgubbar, nyplockade blåbär och vilda hallon hittade snart sin väg till blendern där de mixades med de exotiska frukterna. Maria och Steve drack och begrundade gav inte de krispigt fräscha bären en helt ny och unik twist åt deras smoothies? Paret var dock inte ensamt om att njuta även bland deras kompisar blev de nya recepten en stor hit. Efter en sällsynt läcker Raspberry Riot, ställde en av de entusiastiska vännerna därför den uppenbara frågan: - Varför öppnar ni inte en egen juicebar? Eftersom Maria och Steve inte hade något tillräckligt bra motargument, tyckte de att det var lika bra att lita till livet. Eller som man säger down under to go with the flow. Är du redo att go with the flow? Då kanske du är den vi söker!

3 Ett vinnande koncept Under de senaste åren har juicebarsindustrin tagit världen med storm. Och nu har möjligheten äntligen kommit till Sverige ett land där marknaden fortfarande ivrigt väntar på ett fräscht, gott och hälsosamt alternativ i grab & go-djungeln. Naked Juicebars koncept är genomarbetat in i minsta detalj. Vi kan därför erbjuda våra franchisetagare en lätthanterad verksamhet med ett spännande och mycket uppskattat utbud. Snabbt och fruktansvärt gott Naked Juicebar är ett grab & go-koncept där huvudsortimentet består av nypressade juicer, krämiga smoothies och färska grönsakssoppor. Som komplement erbjuds även en hälsosam lunchlinje och naturliga snacks. Endast naturliga råvaror används vid framställningen som för övrigt sker på direktbeställning inför kunden. Tack vare smarta arbetssystem underlättas serveringen, vilket gör att kunden får sin dryck i en take away-mugg inom loppet av en och en halv minut. Kunden kan även välja att lägga till olika typer av kosttillskott, så kallade kicks, till sin dryck eller soppa (till exempel Energy Kick eller Defence Kick).

4 Den nakna sanningen På en Naked Juicebar sker ingenting bakom lyckta dörrar. Tanken är tvärtom att kunden tack vare full insyn ska kunna följa sin beställning. Den öppna enheten är mellan 15 och 25 kvadratmeter stor och passar bäst i högtrafikerade köpcentra och reseterminaler. Juicebaren är en ö-enhet eller en butik i flödesläge och har ett tillhörande eller externt lager som bör vara mellan 10 och 15 kvadratmeter stort. En Naked Juicebar kräver el, vatten och avlopp. Däremot behövs vare sig fettavskiljning eller ventilation ett faktum som brukar underlätta betydligt vid etablering. Vår vision Naked Juicebar står för en naturlig, ärlig och hälsosam produkt som levereras i en spännande miljö med en lekfull känsla som återspeglas i namnen. Varumärket ska i första hand associeras med smak, upplevelse och kvalitet. Hälsoaspekten ser vi som en självklarhet. Naked Juicebar was born on a sundrenched beach in Australia det är ett av våra viktigaste budskap, och det är inte så konstigt. Det var ju så det började; en idé som steg för steg tog form under ljuvliga surf-morgnar i Australien. Vår vision är att denna grundkänsla av sol och njutning alltid ska återskapas och bli en självklar del av våra kunders upplevelse.

5 Mitt i vimlet Sedan den första Naked Juicebaren öppnade i köpcentret Nova Lund i juli 2007, har mycket hänt. Endast tre år senare hade vi till exempel 12 enheter i vår portfölj. Idag finns vi på en rad strategiska ställen såsom Sickla köpkvarter i södra Stockholm, Sturegallerian i Stockholm city, Täby centrum, Arlanda flygplats, Nian i centrala Gävle och A6 center som ligger precis intill E4: an i Jönköping. Naked Juicebar fortsätter att etablera sig över landet de senaste juicebarerna i vår kedja hittar du på Ett ömsesidigt förtroende Franchising innebär att någon som har ett framgångsrikt koncept för marknadsföring av varor och tjänster (franchisegivaren) låter andra få ta del av det vinnande konceptet. För att få använda konceptet i sin egen verksamhet, betalar franchisetagaren en avgift. Franchising är med andra ord en sorts säljrätt och den kan tillämpas inom praktiskt taget varje område av näringslivet där någon typ av försäljning av varor, tjänster eller service förekommer. Franchising innebär ett nära samarbete mellan två parter som har för avsikt att göra affärer och få en vinst. Därför är ett ömsesidigt förtroende nödvändigt. Franchisegivaren måste kunna lita på franchisetagaren och tvärtom. Om en franchisetagare inte sköter sin del av verksamheten är inte detta bara en dålig affär för franchisegivaren utan innebär även ett hot mot hela kedjan. Franchisetagaren måste i sin tur kunna lita på franchisegivaren. För utan tillit är det i det närmaste omöjligt att driva en rörelse med entusiasm och motivation.

6

7

8 Fördelen med franchising I en franchisekedja delar man på arbetsuppgifterna. Franchisegivaren gör saker centralt som resulterar i stordriftsfördelar. Marknadsföring, sortimentutveckling, inköp och datautveckling, är bra exempel på vad en skicklig franchisegivare bör sköta. Franchisetagaren kan då fokusera på sin primära uppgift som är försäljning. Resultatet av detta blir ofta lönsamma och välmående företag som tenderar att vinna viktiga konkurrensfördelar. En långsiktig satsning Många drömmer om att starta eget. Det är dock viktigt att du har realistiska förväntningar. I de flesta fall handlar nämligen inte företagande om att tjäna stora pengar snabbt. Om du däremot är beredd att jobba hårt och satsa på lite längre sikt, har du stora möjligheter att lyckas både när det gäller att säkerställa en god löpande ersättning och ett värdefullt företag. Fördelar: Du får möjlighet att arbeta med ett starkt och välbeprövat koncept med internationell känsla. Du kan fritt bestämma dina egna mål. Du får ett omväxlande arbete. Du har chans att tjäna mer pengar jämfört med om du är anställd. Du knyter många nya kontakter samt får ny kunskap och nya erfarenheter. Nackdelar: Du måste arbeta mycket hårt (åtminstone de första åren)! Du tar ekonomiska risker. Du binder eget och eventuellt lånat kapital i verksamheten. Du tar ett stort ansvar och får ofta fatta beslut som är viktiga för andra människor. Du kan få råd från en stor mängd personer men du måste alltid vara beredd att själv ta ansvar för de beslut som du fattar. Väg för- och nackdelar mot varandra. Det är bara du som vet vad som är rätt för dig!

9 Uppdrag: Företagare Som franchisetagare driver du din Naked Juicebar som ett eget företag. Därför krävs det att du inte bara har rätt kvalifikationer och personlighet för att arbeta i juicebaren. Du måste även ha ett gott affärssinne och gärna ha erfarenhet av att engagera medarbetare. Du bör ha ordnad ekonomi och för att lyckas måste du vara beredd att arbeta heltid i den dagliga verksamheten. Din vardag som franchisetagare kommer nämligen att kretsa kring den dagliga driften. Dina huvuduppgifter kommer att vara många och varierande. Du kommer bland annat att: Vara ekonomiskt ansvarig för din egen verksamhet. Säkra så att den dagliga driften och alla rutiner sköts. Sköta kundkontakter och försäljning. Behöva skapa en atmosfär som är gynnsam för försäljning. Behöva skapa en känsla av energi och positiv stämning kring din enhet. Anställa lämplig personal. Behöva leda verksamheten på ett effektivt sätt. Din största supporter Som franchisetagare till Naked Juicebar får du utöver varumärket även tillgång till all den kompetens och erfarenhet som vi har samlat på oss under resans gång. Vi hjälper dig inte bara från start till mål utan även i din kommande dagliga verksamhet. Hos oss får du utbildning såväl initialt som fortlöpande. Självklart erbjuder vi även projektledning och starthjälp under byggnationen och uppstarten av din enhet. Vår support omfattar allt från marknadsföring till rapportering och ekonomisk uppföljning av verksamheten. Utöver detta utvecklar vi dessutom ständigt vårt sortiment samt säkrar leverantörer av utvalda produkter. Davidshallsgatan 14, Malmö, Sweden,

10 Höga förväntningar Våra förväntningar på dig är höga! Innan du startar din butik vill vi därför diskutera igenom allt med dig. Vem är du? Vad är du beredd att satsa? Hur ser din budget ut? Du måste tro på vårt koncept och på oss som idag arbetar med Naked Juicebar. Du måste dessutom ha en stor önskan om att starta eget samt viljan och drivkraften att göra en verkligt helhjärtad insats. Är du: Ambitiös, engagerad och tror på dig själv? Utåtriktad och har lätt för att prata med andra människor? Beredd på att det blir mycket arbete i början? Har du: En stark vilja att bli egenföretagare, med de förväntningar och hänsynstaganden som detta medför inom ett franchisesystem? Affärsmässigt kunnande? En franchisetagare hos oss är en säljare. Lika nödvändigt som kvalifikationer är att du vågar bjuda på dig själv. Ett brinnande intresse när det gäller att hämta in kunskap? Branschkännedom kräver vi däremot inte den kan vi lära dig. Vad kostar det? Den största kostnaden är utan tvekan investering och iordningställande av lokalen. Här har du dock stor hjälp av oss. Vår erfarenhet av att starta och bygga barer är vid det här laget omfattande och vi finns med dig under hela processen. Vad just din bar kommer att kosta går inte med säkerhet att säga eftersom prislappen beror på en rad olika faktorer (storlek, läge, lager, hantverkare). Att starta en egen rörelse kräver dock alltid en ekonomisk insats. Barens iordningställande, inredning, maskiner och varulager ska finansieras. Det är därför viktigt att du som franchisetagare har en ordnad ekonomi och möjlighet att själv investera mellan och kr i ditt företag. Även när det gäller det finansiella har du dock stöd av oss. Med hjälp av våra kontakter och finansiella samarbetspartners, gör vi vårt bästa för att hitta den optimala lösningen för just dig. Förutom själva startkapitalet tillkommer även löpande kostnader. För att få vara med i vårt koncept och löpande ta del av vår support, framförhandlade inköpsrabatter och villkor, betalar du en franchiseavgift. Denna avgift baseras på din omsättning och betalas löpande.

11 Cornelia Bogdon eller genom att

12 Producent: Skyhatt AB I Tel: I

naked juicebar is a story

naked juicebar is a story naked juicebar is a story Born on a sundrenched beach in Australia är ett av Naked Juicebars budskap. Och det var så det började. En idé som började ta form under surfmorgnar i Australien, vars grundkänsla

Läs mer

Naked Juicebar - Konceptpresentation

Naked Juicebar - Konceptpresentation Naked Juicebar - Konceptpresentation NAKED JUICEBAR PRODUKTKONCEPT Naked Juicebar står för nakna, ärliga råvaror. Vi är framförallt ett grab & go koncept som erbjuder färska juicer och smoothies, samt

Läs mer

Naked Juicebar - Konceptpresentation Etablering

Naked Juicebar - Konceptpresentation Etablering Naked Juicebar - Konceptpresentation Etablering NAKED JUICEBAR PRODUKTKONCEPT Naked Juicebar är ett grab & go koncept som erbjuder färska juicer och smoothies, samt färska soppor som alla görs direkt inför

Läs mer

Välkommen till Kandy z!

Välkommen till Kandy z! -En god affär! Välkommen till Kandy z! Företaget bildades 2007 av mig och min kompanjon Staffan Högstedt som jag även driver en ICA-butik tillsammans med. Den sommaren var jag på väg till mitt landsställe

Läs mer

BREDDA DITT UTBUD OCH TJÄNA PENGAR

BREDDA DITT UTBUD OCH TJÄNA PENGAR BREDDA DITT UTBUD OCH TJÄNA PENGAR Från 2012 till 2014 ökade svenskarnas konsumtion av kvarg med nästan 200 % enligt undersökningsföretaget Nielsen. Anledningen är kvargens höga proteininnehåll, som gör

Läs mer

Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform!

Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform! Coop Franchise en spännande och lönsam företagarform! Har du drömt om att vara din egen men inte vågat ta steget? Som franchisetagare av en Coop Konsum- eller Coop Nära-butik får du det fulla ansvaret

Läs mer

VI SÖKER NU PARTNERS I HELA SVERIGE!

VI SÖKER NU PARTNERS I HELA SVERIGE! FRANCHISE PROSPEKT SUSHIRULLEN ERBJUDER EN AFFÄRSMODELL FÖR MAT OCH DRYCK SOM ÄR MYCKET UPPSKATTAT VÄRLDEN ÖVER. KONCEPTET STICKER UT FRÅN MÄNGDEN EFTERSOM TILLAGNINGEN ÄR ENKEL, FUSIONEN AV SMAKER ÄR

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION STARS AND STRIPES TRADEMARK AB

FÖRETAGSPRESENTATION STARS AND STRIPES TRADEMARK AB FÖRETAGSPRESENTATION STARS AND STRIPES TRADEMARK AB Inledning BAKGRUND Sveriges nyaste sportbar bjuder på en fantastisk miljö, som är inrett i en varm och modern stil. Med flera TV-skärmar än någonsin

Läs mer

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen.

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. AFFÄRSPLAN En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Jag/vi och idén 2 Företagsägare och affärsidé 3

Läs mer

Sociala företag. egenmakt i praktiken. Sociala företag

Sociala företag. egenmakt i praktiken. Sociala företag Social franchising När någon köper det som man själv har gjort, får man självförtroende eftersom föremålet blir värdefullt för någon annan. Därför är kunderna mycket viktiga. Möten med människor i missbrukssvängen

Läs mer

Juicer & Smoothies. 031-780 27 00 www.hebe.se

Juicer & Smoothies. 031-780 27 00 www.hebe.se Juicer & Smoothies 031-780 27 00 www.hebe.se Juicer & smoothies Hälsosamma juicer, både med frukt & grönsaker är populärt! De passar som snabb påfyllning när du är på språng, som ett nyttigt mellanmål

Läs mer

Öppna. Bli franchisetagare i Svenska Skydd. nya dörrar

Öppna. Bli franchisetagare i Svenska Skydd. nya dörrar Öppna Bli franchisetagare i Svenska Skydd nya dörrar Svenska Skydd är ett specialiserat entreprenadföretag som vänder sig till ägare och förvaltare av flerbostadshus med ett koncept för renovering av trapphus

Läs mer

SMOOTHIES receptbok 103977.101

SMOOTHIES receptbok 103977.101 SMOOTHIES receptbok SMOOTHIES Smoothie är en fantastisk dryck som många gillar och som passar vid flera olika tillfällen. Det är ett perfekt komplement till dina vanliga måltider och kan avnjutas av både

Läs mer

FRANCHISEPRESENTATION

FRANCHISEPRESENTATION FRANCHISEPRESENTATION OM OSS Salads and Smoothies öppnade sin första restaurang i centrala Malmö 2009. Idén var då att fylla det tomrum på lunchmarknaden i Malmö som fanns när ingen aktör kunde erbjuda

Läs mer

FIRA VIKTIGT DINA. DRÖMMaR. Nå dina mål DRIVKRAFT FOKUSERA LEDARE SKRIV VERKLIGHET RESURSER TRÄNING FRAMGÅNG BRA TYDLIGT MALIN BOSTRÖM

FIRA VIKTIGT DINA. DRÖMMaR. Nå dina mål DRIVKRAFT FOKUSERA LEDARE SKRIV VERKLIGHET RESURSER TRÄNING FRAMGÅNG BRA TYDLIGT MALIN BOSTRÖM RESURSER TRÄNING NÅ LYCKAS DRÖMMaR Ta VERKLIGHET DRIVKRAFT många VILjA Nå dina mål 10 enkla steg till framgång Malin Boström MÅLTAVLA TYDLIGT LEDARE FRAMGÅNG SKRIV INDER HANDLINGSPLAN DINA 10 ENkLA steg

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

our story BOLIGHETER OUR STORY 2 VÅR GRÅA TRÅD 4-5 HUR VI ARBETAR 6 VAD ÄR FRANCHISE 8 KONCEPTET VERKSAMHETEN EKONOMI & INSTAGRAM

our story BOLIGHETER OUR STORY 2 VÅR GRÅA TRÅD 4-5 HUR VI ARBETAR 6 VAD ÄR FRANCHISE 8 KONCEPTET VERKSAMHETEN EKONOMI & INSTAGRAM FRANCHISEPROSPEKT our story I april 2013 blev min dröm om att driva något eget till verklighet. Jag startade Boligheter i en liten lokal på andra våningen på Storgatan i centrala Västervik. Butiken fylldes

Läs mer

Att driva en Önskabutik!

Att driva en Önskabutik! Att driva en Önskabutik! Önskakedjan FAKTA OCH SIFFROR Önskakedjan består av 35 butiker med ett 100-tal anställda och omsatte 2014 ca 167 mkr, exklusive moms. Butikerna finns idag i huvudsak i mindre städer

Läs mer

Är du ett med din företagsidé?

Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Testa Dig själv 1 Varför vill Du starta företag? 2 Är det rätt tillfälle för dig? 3 Har du lämpliga erfarenheter och kunskaper? DINA SLUTSATSER

Läs mer

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker:

HISTORIK. Idag har Dimoda växt till sju butiker: HISTORIK Dimoda har sin grund i ett presentbutikskoncept som startades av Gunn Karlsson. Gunn arbetade under 1980-talet med försäljning av garner, dels som grossist, dels genom försäljning i butik. Redan

Läs mer

16 lyckade kombos för en uppfriskande smoothie

16 lyckade kombos för en uppfriskande smoothie 16 lyckade kombos för en uppfriskande smoothie Smaka på det bästa från två banker Den här foldern innehåller 16 nykomponerade smoothies en för varje skånsk kommun där Swedbank kommer att finnas på plats.

Läs mer

AFFÄRSPLAN. Namn. Företag. Adress. Telefon. E-post. Hemsida. Affärsplan. Sara Isaksson Pär Olofsson 2010.08.24

AFFÄRSPLAN. Namn. Företag. Adress. Telefon. E-post. Hemsida. Affärsplan. Sara Isaksson Pär Olofsson 2010.08.24 Namn Företag AFFÄRSPLAN Adress Telefon E-post Hemsida Affärsplan 2010.08.24 1 Sara Isaksson Pär Olofsson Innehåll AFFÄRSIDÉ 3 VISION, MÅL OCH STRATEGI 5 VERKSAMHET 7 KUND 8 KONKURRENTER 9 MARKNADSFÖRING

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 HUR ALLT BÖRJADE www.menti.com Slå in koden 33 67 83 RAMONA

Läs mer

HUR ALLT BÖRJADE. Slå in koden

HUR ALLT BÖRJADE.   Slå in koden HUR ALLT BÖRJADE www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 ANNA JANVEDEN,

Läs mer

Välkommen till Skällinge Hembageri!

Välkommen till Skällinge Hembageri! Leveransbageri Ungefär 85 procent av det vi bakar levererar vi till skolor, förskolor, restauranger, butiker och caféer. ICA och Ullared är två av våra stora kunder på kaffebrödssidan. Vi har fyra bussar

Läs mer

TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN

TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN Ett nyckelfärdigt koncept Det stora praktiska arbetet som det innebär att skapa en egen solstudio har hindrat många duktiga människor från att våga

Läs mer

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept ÄR DU BEREDD ATT SATSA PÅ NÅGOT NYTT? Mekonomen är ett av Sveriges starkaste varumärken. År efter år topprankar vi i olika undersökningar. Det är naturligtvis

Läs mer

Kompis med kroppen. 6. Mitt mellanmål

Kompis med kroppen. 6. Mitt mellanmål Kompis med kroppen 6. Mitt mellanmål Mellis mellan målen Har du märkt att du blir piggare när du ätit mellanmål? Se till att få i dig någon frukt eller grönsak vid varje mellis! 1. Frukt- och gröntmacka?

Läs mer

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans

Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 9 Butiken är scenen Du är viktig Vi vågar Vi har koll Vi är starka tillsammans 8 11 Varje dag är en ny föreställning. Vi lyssnar aktivt på våra kunder, för att bli bättre. Vi tar personligt ansvar för

Läs mer

VISA MUSKLERNA MED KVARG

VISA MUSKLERNA MED KVARG VISA MUSKLERNA MED KVARG KOM IGÅNG MED KVARG Kvarg är en av de starkaste mat- och hälsotrenderna under de senaste åren som numera återfinns i allemans kylskåp. Och det är ingen slump. Kvarg är en mejeriprodukt

Läs mer

Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen.

Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen. B R Ä M H U LT S RUBRIK OM SORTIMENT Version 2.0, september 2018 B R Ä M H U LT S Från frukostklassiker till spännande smakkombinationer och uppfriskande drycker. Vi ger dig marknadens bredaste sortiment

Läs mer

REvolution i e-handeln!

REvolution i e-handeln! REvolution i e-handeln! NU ÖPPNAR VI PLORIO nätshopping i verkligheten Du får en fysisk butik för dina varor Du och dina kollegor drar kunder till varandra Dina kunder kan känna på och prova varorna Du

Läs mer

Kundens förväntningar på dig

Kundens förväntningar på dig Kundens förväntningar på dig I slutändan handlar skillnaden på att vinna eller förlora om kunderna. Kunderna har en rad förväntningar på dig som effektiv partner. De företag som kan motsvara kundens förväntningar

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 VÄLKOMMEN TILL www.menti.com Slå in koden 33 67 83 VILKA ÄR

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Anna Janveden Franchisekonsult RAMONA BYRÖ, VD OCH ÄGARE 2009

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 81 52 68 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 81 52 68 FRANCHISETORGET Vad är franchise? Passar jag som franchisetagare?

Läs mer

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR.

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD Att delta på mässor är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister

Läs mer

Take Away. & färdigskuren frukt i lösvikt! 031-780 27 00 www.hebe.se

Take Away. & färdigskuren frukt i lösvikt! 031-780 27 00 www.hebe.se Take Away Fruktsallader & färdigskuren frukt i lösvikt! 031-780 27 00 www.hebe.se Färdigskuren frukt All vår färdigskurna frukt tillverkas i fullständigt livsmedelssäkra lokaler. Detta ger dig en produktsäkerhet

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

FRANCHISEPROSPEKT SAMORDNING SWIMMINGPOOL- OCH TRÄDGÅRDSPROJEKT

FRANCHISEPROSPEKT SAMORDNING SWIMMINGPOOL- OCH TRÄDGÅRDSPROJEKT FRANCHISEPROSPEKT SAMORDNING SWIMMINGPOOL- OCH TRÄDGÅRDSPROJEKT Carmonia ska få människor att må bra genom att hjälpa dem att skapa en vacker och harmonisk livsmiljö i hem och trädgård. 2 innehåll 4 BAKGRUND

Läs mer

Grupp 2 Marcus Andersen, Tobias Eiksund, Johanna Schedin och Fredrik Westling

Grupp 2 Marcus Andersen, Tobias Eiksund, Johanna Schedin och Fredrik Westling Medelåldersdröm blir framgångssaga En passion för bakning, en strävan efter att driva en egen verksamhet och en vilja att förverkliga detta i form av ett café. Så har Milo Kaléns dröm realiserats sedan

Läs mer

Litografen ett personligt tryckeri

Litografen ett personligt tryckeri Litografen ett personligt tryckeri Vi känner oss alla som en viktig del av Litografen. Det vill vi att du också ska göra. Litografen grundades sommaren 1990 av Ann-Britt Karlsson och sonen Peter. Även

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 81 52 68 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 FRANCHISETORGET Vad är franchise? Passar jag som franchisetagare?

Läs mer

Nya tidens lojalitetsarbete

Nya tidens lojalitetsarbete 5 råd för att lyckas med din satsning 5 råd för att lyckas med din satsning Det är dags att ta ert lojalitetsarbete till nästa nivå. Men vad behöver man tänka på när man ska investera i en lojalitetsplattform?

Läs mer

Matsäck SOMMAR Upptäck vårt portionssortiment

Matsäck SOMMAR Upptäck vårt portionssortiment Matsäck SOMMAR 2019 Upptäck vårt portionssortiment Smått och gott Drickyoghurten på väg till jobbet, proteintillskottet efter träningen, juicen till utflykten. Det finns en rad olika sammanhang där en

Läs mer

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Din vilja, ditt engagemang och din kompetens är en viktig del av Martin & Serveras framgång. Våra värderingar Den här skriften beskriver Martin

Läs mer

Nyetableringar - Sibylla

Nyetableringar - Sibylla Nyetableringar - Sibylla Krav och förutsättningar Rätt FT Vinnande koncept Rätt läge Sibyllakedjan Kedjan drivs av Nordic Fast Food AB (NFF). NFF ägs till 51% av Atria Concept och 49% ägs av Franchisetagarna

Läs mer

BLI EN BÄTTRE SÄLJARE

BLI EN BÄTTRE SÄLJARE BLI EN BÄTTRE SÄLJARE Johnny Rydholm, säljchef på SpeedLedger e-bokföring, berättar sin historia och ger dig sina bästa tips från säljvärlden! INGA KUNDER - INGEN VERKSAMHET Som egenföretagare jobbar du

Läs mer

Vad innebär det att vara franchisetagare hos Pressbyrån och Reitan Convenience Sweden AB (RCS)?

Vad innebär det att vara franchisetagare hos Pressbyrån och Reitan Convenience Sweden AB (RCS)? VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM FRANCHISE INOM PRESSBYRÅN Vad är franchise? Franchising är ett samarbete mellan två parter: franchisegivaren och franchisetagaren. Franchisetagaren får rätten att mot en avgift

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 FRANCHISE HYR EN AFFÄRSIDÉ www.menti.com Slå in koden 33 67

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 VÄLKOMMEN TILL www.menti.com Slå in koden 33 67 83 VILKA ÄR

Läs mer

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare.

Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare. Från tomt till färdigt boende. Vi gör resan enklare. Funderar du på att köpa tomt och bygga hus? Grattis du står inför en spännande resa. Att få skapa sitt drömboende bokstavligt talat från grunden är

Läs mer

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Vi arbetar med synlighet! Värdegrund i Skyltställets säljprocess Vår idé är lika enkel som den är tydlig vi vill få dig a synas. Med våra innova va skylt-

Läs mer

Landskrona en Fairtrade City. - En liten folder om det stora arbetet med att skapa en rättvisare värld

Landskrona en Fairtrade City. - En liten folder om det stora arbetet med att skapa en rättvisare värld Landskrona en Fairtrade City - En liten folder om det stora arbetet med att skapa en rättvisare värld Varför Fairtrade? Det finns häpnadsväckande vittnesmål om hur odlare och anställda i utvecklingsländerna

Läs mer

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE!

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! VÄRLDENS STÖRSTA KONST PROJEKT FÖR VÄLGÖRENHET LANSERADES I KAPSTADEN Press release 14-April-2012 Peace Love & Photography TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! ABCharity projektet lanserades framgångsrikt

Läs mer

Extern vd Så lyckas du! 15 framgångsfaktorer för vd i ägarledda företag

Extern vd Så lyckas du! 15 framgångsfaktorer för vd i ägarledda företag Extern vd Så lyckas du! 15 framgångsfaktorer för vd i ägarledda företag 1 Bakgrund Praktik (Agneta) möter forskning (Annika) Stark kombination där olika synvinklar vävs samman till en helhet Bokens struktur

Läs mer

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till Slå in koden Fråga på!

Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till   Slå in koden Fråga på! Sms:a in dina frågor! Ta din mobil Gå till www.menti.com Slå in koden 33 67 83 Fråga på! FRANCHISTORGET www.menti.com Slå in koden 33 67 83 VÄLKOMMEN TILL www.menti.com Slå in koden 33 67 83 VILKA ÄR

Läs mer

LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 www.ljk.se

LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 www.ljk.se 2014 LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 Omvärldsbevakning Vision var vill du vara om xx år Strategi hur kommer du dit Ditt varumärke Mission vad brinner du för Mål och delmåll Mål och

Läs mer

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång.

Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Våra värderingar Våra kunniga och kompetenta medarbetare skapar och möjliggör vår framgång. Vi vill att de ska fortsätta se oss som sin framtida arbetsgivare. Vi vill också att vårt varumärke ska locka

Läs mer

Skyltstället Franchise

Skyltstället Franchise Skyltstället Franchise Erbjuder dig som idag driver ett skyltföretag eller du som går i tankar om att starta ett, en unik möjlighet till att lyckas! Skyltstället hälsar er välkomna in i en värld av nya

Läs mer

ATT BYGGA FÖRTROENDE

ATT BYGGA FÖRTROENDE ATT BYGGA FÖRTROENDE Vissa saker är svårare att skapa än andra, även för oss specialister. I byggindustrin är ett starkt förtroende en av de allra svåraste sakerna att bygga upp. Det kräver en ärlighet,

Läs mer

VISION AFFÄRSIDÈ STRATEGIER & ÖVERGRIPANDE MÅL FOKUSOMRÅDEN

VISION AFFÄRSIDÈ STRATEGIER & ÖVERGRIPANDE MÅL FOKUSOMRÅDEN Frågeställningar Detta material är tänkt att finnas som ett hjälpmedel eller stöd kring vilka frågeställningar som kan vara relevanta att ta upp inom olika områden som berör ett företag. VISION AFFÄRSIDÈ

Läs mer

21-23 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm

21-23 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm För Älvräddarna har det i många år varit en självklarhet att träffa nya och gamla medlemmar i vår monter på Sportfiskemässan. 2014 års Sportfiskemässa utgör inget undantag, vi känner oss säkra på att den

Läs mer

Förslag på intervjufrågor:

Förslag på intervjufrågor: Förslag på intervjufrågor: FRÅGOR OM PERSONENS BAKGRUND 1. Var är du uppväxt? 2. Om du jämför din uppväxt med andras, hur skulle du ranka din egen uppväxt? 3. Har du några syskon? 4. Vad gör de? 5. Vilka

Läs mer

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Av: Studie- och yrkesvägledarna i Enköpings kommun 2008 Idékälla: I praktiken elev, Svenskt Näringsliv Varför PRAO? För att skaffa

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö.

Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö. Vad är bakgrunden till TINYHOUSESWEDEN? Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö. Sökte lösning på ställa om till ny livsstil. Ett svar på vanliga omställningsfrågor; hur

Läs mer

Att äntligen känna sig förstådd och hjälpt

Att äntligen känna sig förstådd och hjälpt Klienternas utmärkande tankar om kliniken Att äntligen känna sig förstådd och hjälpt En av kärnpunkterna till att kunderna tar hjälp av er klinik är att kiropraktik kort och gott har hjälpt dem. Som ni

Läs mer

Skrivglädje i vardagen!

Skrivglädje i vardagen! glädje i vardagen! - distanskursen för dig som vill hitta skrivglädje i vardagen! Inspirationsbrev om drömmar Hej! Nu har du nått halvvägs in i kursen och viktigast är att du har startat upp ditt skrivande

Läs mer

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter

Affärsplan. Produkten. Affärsidén. Marknaden. Kunder. Konkurrenter Affärsplan En affärsplan är en strategisk plan för hur ett företag ska förverkliga sin affärsidé. Detta är ett bra verktyg för att planera framåt. Den hjälper dig också att tänka långsiktigt när du stöter

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Ansökningsperioden pågår 2 maj - 15 juli 2012.

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Ansökningsperioden pågår 2 maj - 15 juli 2012. Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Är du ägare eller delägare i ett företag i Skåne med ca 10-50 anställda, och dessutom kvinna? I så fall är du en av de företagare som

Läs mer

Växa genom export? Vi tar dig från idé till succé! TEAM MID SWEDEN

Växa genom export? Vi tar dig från idé till succé! TEAM MID SWEDEN Växa genom export? Vi tar dig från idé till succé! TEAM MID SWEDEN Har du viljan att växa och är nyfiken på export? Då kan vi öppna dörrar åt dig ut på en global marknad. Affärer utanför landets gränser

Läs mer

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. KLASSENS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT

Läs mer

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net

Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem. En rapport från SlutaSnusa.net Tre misstag som förstör ditt försök att sluta snusa och hur du gör någonting åt dem En rapport från SlutaSnusa.net Innehåll Inledning... 3 Misstag #1: Nikotinnoja... 4 Misstag #2: Skenmotiv... 7 Misstag

Läs mer

Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt?

Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Ludwig Stendahl Affärsutvecklare / Marknadsansvarig Norrland på EY Detta tänker jag prata om Effektiv tjänsteförsäljning har ni sagt eller hört

Läs mer

Amerikansk chokladtårta, förskuren. Blåbärstårta med yoghurt, förskuren. Äppelkaka, förskuren. Cheesecake med jordgubbar, förskuren

Amerikansk chokladtårta, förskuren. Blåbärstårta med yoghurt, förskuren. Äppelkaka, förskuren. Cheesecake med jordgubbar, förskuren Konditorns bästa! Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. Art.nr

Läs mer

Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen.

Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen. 2019:1 Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen. 1 RUBRIK OM SORTIMENT NY SMAK. VARJE DAG. HÖGA KVALITET SMAKER SOM KÄNNS Nypressad juice smakar som färsk frukt Naturligt högt näringsinnehåll

Läs mer

50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG

50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG 50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG ! 50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG 50 IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETARENGAGEMANG 1 2 3 4 5 SKAPA EN GOD RELATION Relationen

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör

Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör Bygg din egen framtid som hälsoinriktad entreprenör Varför har vi skapat denna kurs? Vi tror att alla människor oavsett nuvarande situation (ålder, hälsa, gener) kan förändra och förbättra sin hälsa och

Läs mer

Mentorskap ett sätt att utvecklas. Region Halland, Laholms kommun och Halmstads kommun

Mentorskap ett sätt att utvecklas. Region Halland, Laholms kommun och Halmstads kommun Mentorskap ett sätt att utvecklas Region Halland, Laholms kommun och Halmstads kommun 1. Vad är mentorskap? Historia Begreppet mentor har sin bakgrund i den grekiska mytologin. Mentor var den person som

Läs mer

Att teckna ett. En kort presentation. För djupare studier, Copyright FranchiseArkitekterna AB

Att teckna ett. En kort presentation. För djupare studier, Copyright FranchiseArkitekterna AB Att teckna ett franchiseavtal En kort presentation För djupare studier, läs FranchisePraktikan Copyright FranchiseArkitekterna AB För att kunna skriva ett välbalanserat franchiseavtal krävs ett gediget

Läs mer

Volymen av bokningar som görs online

Volymen av bokningar som görs online Ställ ut på Sportfiskemässan i Älvsjö. Angeln i Duisburg. Fiskeguidens erfarenheter. Säljkanaler View this email in your browser Vi har med 10 snabba frågor kollat läget med guiden och fiskeprofilen Mikael

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper - i världens bästa förening! Våren 2011 Filmgruppen FUF-bladet Biståndsdebatten Seminariegruppen Projektgruppen Vem kan söka

Läs mer

Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen.

Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen. 2019:2 Spännande nyheter från v 19! Se baksidanvi ger Vi ger dig det bästa från frukt, för alla tillfällen. 1 RUBRIK OM SORTIMENT NY SMAK. VARJE DAG. HÖGA KVALITET SMAKER SOM KÄNNS Nypressad juice smakar

Läs mer

supersmoothies Sju energidrycker för en bättre matsmältning mer energi bra för matsmältningen med många essentiella näringsämnen

supersmoothies Sju energidrycker för en bättre matsmältning mer energi bra för matsmältningen med många essentiella näringsämnen supersmoothies Sju energidrycker för en bättre matsmältning mer energi bra för matsmältningen med många essentiella näringsämnen Molkosan supersmoothies Lättsmälta, bra för hälsan För att känna dig i form

Läs mer

Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami.

Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami. SKOLKLASSER, LAG OCH FÖRENINGAR! Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami. Enkelt att komma igång! Niklas Wikegård coachar! Lätt att sälja! Ger mycket

Läs mer

Centralt läge Charmig lokal Ljust och luftigt Centrum

Centralt läge Charmig lokal Ljust och luftigt Centrum Centralt läge Charmig lokal Ljust och luftigt Centrum Drottninggatan 38, plan 5, 205 kvm LOKALEN Charmig lokal i gårdshus Kontorsyta 205 kvm Antal arbetsplatser Ca 10-12 Välkommen till en charmig lokal

Läs mer

VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT

VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT WhitePaper från Dale Carnegie Training Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. drive_engagement_031113_wp_sw

Läs mer

Smoothie på blåbär, banan och kokos

Smoothie på blåbär, banan och kokos Smoothie på blåbär, banan och kokos Smoothie på blåbär, banan, kokos och mandel är ett exempel. Smooties går att variera i det oändliga efter tycke och smak eller efter vad som finns hemma. Banan eller

Läs mer

INSIGHTLAB: KOMPETENSKORT 2014. EXECUTIVE SUMMARY Njut av resan och prestera på topp

INSIGHTLAB: KOMPETENSKORT 2014. EXECUTIVE SUMMARY Njut av resan och prestera på topp INSIGHTLAB: KOMPETENSKORT 2014 EXECUTIVE SUMMARY Njut av resan och prestera på topp Föreläsningsanteckningar Aron Anderson Stockholm, Ingenjörshuset 15 oktober 2014 EXECUTIVE SUMMARY: Njut av resan och

Läs mer

Välkommen till MEDDO!

Välkommen till MEDDO! 1 2 Välkommen till MEDDO! Vi vill med denna broschyr ge Dig information om MEDDO Drop in solarium som affärsidé och vad det kan innebära för Dig som eventuell blivande franchisetagare i kedjan. Hur går

Läs mer

FINALISTER 2018 Årets Butik

FINALISTER 2018 Årets Butik FINALISTER 2018 Årets Butik Finalister 4 Ica Kvantum Landvetter 7 Östenssons Skänninge 8 Ica Maxi Nacka VANA VINNARE En butik där personalen får leda sig själva, ta egna initiativ, vara kreativa och utvecklas

Läs mer

Annika Hentila med dottern Ellie ägarombud Coop Konsum Brickebacken. Ägarombud. medlemmarnas röst

Annika Hentila med dottern Ellie ägarombud Coop Konsum Brickebacken. Ägarombud. medlemmarnas röst Annika Hentila med dottern Ellie ägarombud Coop Konsum Brickebacken Ägarombud medlemmarnas röst Den första kooperativa butiken öppnade i Gävle redan 1898 Det hela började redan i slutet av 1800-talet.

Läs mer