Konserthallen, Metropol, Hultsfred kl Agneta Bergman Sture Persson Kommunhuset , kl

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Konserthallen, Metropol, Hultsfred kl Agneta Bergman Sture Persson Kommunhuset , kl"

Transkript

1 1(20) Plats och tid Konserthallen, Metropol, Hultsfred kl Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Tid för justering Underskrifter Agneta Bergman Sture Persson Kommunhuset , kl Paragrafer Sekreterare Ordförande Justerande. Magnus Blomberg. Jonny Bengtsson. Agneta Bergman Sture Persson Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats av protokollet Kommunkansliet Underskrift. Magnus Blomberg

2 2(20) KF 126/2007 Meddelanden 1. Redovisning av anslagen för oförutsedda ändamål: Till Kf:s förfogande Anslag från Anslaget Återstår årets början : : :- Till Kf:s förfogande för särskilda ändamål (löneökningar m. m.) Anslag från Anslaget Återstår årets början : :- 0:- 2. Anhållan från Marcus Gladh, fp om entledigande från sitt uppdrag som ersättare i miljö- och byggnadsnämnden. 3. Fyllnadsval av Margaretha Hultgren, fp som ny ersättare i miljö- och byggnadsnämnden efter Marcus Gladh. 4. Anhållan från Maria Knutsson, s om att från och med entledigas från sina uppdrag som ledamot i kommunfullmäktige och socialnämnden samt ersättare i socialnämndens arbetsutskott.

3 Miljö- och byggnadsnämnden Marcus Gladh Margaretha Hultgren Pärmen Personalkontoret 3(20) KF 127/2007 Dnr 2007/ Entledigande från uppdrag som ersättare i miljö- och byggnadsnämnden, Marcus Gladh, fp samt fyllnadsval av ny ersättare Marcus Gladh, fp hemställer i skrivelse daterad om att bli entledigad från sitt uppdrag som ersättare i miljö- och byggnadsnämnden. s beslut Marcus Gladh entledigas från sitt uppdrag som ersättare i miljö- och byggnadsnämnden för folkpartiet. Till ny ersättare utses Margaretha Hultgren, Granliden 14, Virserum.

4 Maria Knutsson Personalkontoret Länsstyrelsen Pärmen 4(20) KF 128/2007 Dnr 2007/ Entledigande från samtliga politiska uppdrag, Maria Knutsson, s Maria Knutsson, s anhåller i skrivelse daterad om att bli entledigad från sina uppdrag som ledamot i kommunfullmäktige och socialnämnden samt ersättare i socialnämndens arbetsutskott. s beslut Maria Knutssons anhållan bifalls och kommunkansliet får i uppdrag att hemställa hos länsstyrelsen om en ny sammanräkning.

5 Kommunstyrelsen 5(20) KF 129/2007 Dnr 2007/ Motion om seniorbostäder i Silverdalen, inlämnad av Gunilla Aronsson, c och Jan Kennmark, s Ledamöterna Gunilla Aronsson, c och Jan Kennmark, s har lämnat in en motion om behov av seniorbostäder i Silverdalen. Motionärerna föreslår att ett antal seniorbostäder snarast bör byggas eller att redan befintliga lägenheter görs om till seniorbostäder i Silverdalen. s beslut Motionen remitteras till kommunstyrelsen för beredning.

6 Samtliga förvaltningar Informationssekreteraren Löneavdelningen 6(20) KF 130/2007 Dnr 2005/ Förslag till ändrad organisation för den operativa kommun- och koncernledningen, kommunkansliet samt utvecklings- och näringslivsarbetet Den nuvarande organisationen för kommunledningskontoret, kommunkansliet samt utvecklings- och näringslivsarbetet har, med vissa förändringar och revideringar, varit gällande sedan Under denna tid har vi målmedvetet strävat efter att stärka såväl ledningen och samordningen av kommunen och kommunkoncernen som det offensiva arbetet med tillväxt-, näringslivs- och profileringsfrågorna. Bland annat genomförs sedan 2004 särskilda satsningar på högskoleverksamheten, utvecklingen av Rock City samt profileringen/marknadsföringen av kommunen. Vårt nya tillväxt- och näringslivsprogram antogs hösten 2005 och arbetet med att genomföra mål och åtgärder pågår för fullt. Konkreta exempel där utvecklingsarbetet i programmets anda ger goda resultat är bildandet av Campus Hultsfred, ombyggnaden och uppgraderingen av Hultsfreds gymnasium, satsningarna på attraktiva bostadsområden, den pågående uppgraderingen och breddningen av näringslivsarbetet samt arbetet med attityd-, profilerings- och varumärkesfrågorna. Avsikten med nedanstående förslag är att skapa bästa möjliga organisation för att med kraft kunna möta framtidens krav. Förslaget eftersträvar bl a följande effekter: Stärka och förnya den övergripande ledningen och samordningen av kommunen och kommunkoncernen. Stärka den löpande samordningen av näringslivsarbetet inklusive den uppsökande verksamheten ute hos företagen. Underlätta samverkan och skapa en gemensam plattform för arbetet med tillväxt- och utvecklingsfrågorna, näringslivsarbetet, hanteringen av de centrala inköpsfrågorna, den övergripande planeringen samt varumärkes-, marknadsförings- och informationsfrågorna. Tillvarata möjligheter och potential inom befintlig personalstyrka innan eventuella nyanställningar görs.

7 7(20) Kommunchef Sven Carlsson redogör för förslag till kommunkoncernens struktur samt den operativa kommun- och koncernledningen. Kommunkoncernens struktur innefattar ett nybildat utvecklingskontor och den nya förvaltningsenheten Campus Hultsfred. Det nuvarande kommunledningskontoret utgår ur organisationen. Kommunchefen får en klart markerad roll som övergripande ansvarig för den operativa ledningen och samordningen av kommunen och kommunkoncernen inklusive ordförandeskapet i koncernledningsgruppen, ledningsansvaret för förvaltningscheferna och den övergripande samordningen av näringslivsarbetet. Ett utvecklingskontor bildas med följande huvudsakliga arbetsområden: utvecklings- och tillväxtfrågor näringslivsfrågor centrala inköpsfrågor övergripande planeringsfrågor varumärkesbyggande/marknadsföring information Förslaget innebär att de centrala inköpsfrågorna, kollektivtrafikhanteringen och informationsverksamheten överförs från kommunkansliet till utvecklingskontoret. Utvecklingskontoret förutsätts arbeta i nära samverkan med kommunkansliet och Hultsfreds NäringslivsCentrum AB. Utvecklingschefen blir ansvarig för utvecklingskontoret och ställföreträdare för kommunchefen samt ansvarig för samordningen av det löpande näringslivsarbetet. Efter att den centrala inköpsfunktionen, kollektivtrafikfrågorna och informationsverksamheten överförts till utvecklingskontoret kommer kommunkansliet fortsättningsvis bestå av kansli- och serviceenhet samt juridik- och överförmyndarenhet. Kommunkansliet förutsätts arbeta i nära samverkan med utvecklingskontoret. Näringslivsarbetets hittillsvarande organisation i stort framgår av den beskrivning som finns med i tillväxt- och näringslivsprogrammet. Fortsättningsvis föreslås näringslivsarbetet i stort bygga på en nära samverkan mellan utvecklingskontoret, Hultsfreds Kommunala Industri AB och Hultsfreds NäringslivsCentrum AB med kommunchefen som övergripande samordningsansvarig.

8 8(20) Den fortsatta organisationen bygger, som delvis framgått ovan, bl a på följande premisser: Kommunchefen har det övergripande samordningsansvaret. Utvecklingschefen har det dagliga löpande samordningsansvaret. Kultursekreteraren ägnar 25 procent av sin tid åt näringsorienterat arbete inom kultur- och upplevelsenäringarna. Inköpschefen ägnar ca 30 procent av sin tid åt uppsökande kontakter ute hos företagen och kan därmed även fungera som en kompletterande länk i det totala näringslivsarbetet. Tjänsten som näringslivschef utgår ur organisationen fr o m Tjänsten som näringslivsutvecklare vakantsätts tills vidare. Den totala bemanningen inom näringslivsorganisationen blir på detta sätt ca 4,45 tjänster. I kommunkansliet ingår kanslichefen, kommunsekreterare, assistent, arkivtjänstemän, alkohollagshandläggaren, serviceenheten med vaktmästeri, reception och cafeteria samt juridik- och överförmyndarenheten. Ovanstående organisationsförslag har framtagits i samverkan med kanslichef Magnus Blomberg och utvecklingschef Lars-Erik Rönnlund och i samråd med personalen inom berörda kontor och bolag. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 376/07, 455/07, 587/07, 619/07 Kommunstyrelsen 166/07 Yrkande Bo Bergman, s yrkar bifall till kommunstyrelsens förslag. s beslut Förslaget till ändrad organisation godkänns enligt ovan.

9 Miljö- och byggnadsnämnden Informationssekreteraren Kommunsekreteraren 9(20) KF 131/2007 Dnr 2007/ Ändringar i lokala föreskrifter för att skydda människors hälsa och miljön Miljö- och byggnadsnämnden har översänt ett reviderat förslag till lokala föreskrifter för att skydda människors hälsa och miljön. Enligt beslut i miljö- och byggnadsnämnden 115/ överlämnas förslaget för antagande och fastställande i kommunfullmäktige. I samband med detta upphör då tidigare föreskrifter som antogs i kommunfullmäktige 54/ Miljö- och byggnadschef Anders Helgée informerar om de förändringar som gjorts i föreskrifterna. De ändringar som föreslås är bland annat att ta bort avsnittet om eldning av svavelhaltigt bränsle då det regleras i förordningen om svavelhaltigt bränsle. Kravet på anmälan av värmepump tas bort från de lokala föreskrifterna eftersom installationer av sådana värmepumpar är anmälningspliktiga enligt förordningen om miljöfarlig verksamhet och hälsoskydd. Dessutom ändras tredje punkten i 4 i de lokala föreskrifterna från att ha omfattat orm till att omfatta giftiga sällskapsdjur. Kommunstyrelsen beslutade att en redaktionell ändring skulle ske i stycket om eldning på sidan 4 till kommunfullmäktiges sammanträde. Beredning Miljö- och byggnadsnämnden 115/07 Kommunstyrelsen 167/07 s beslut Förslaget till lokala föreskrifter för att skydda människors hälsa och miljön antas och fastställs. Tidigare beslut 54/ om lokala föreskrifter upphävs.

10 Agneta och Cathrine Lundberg Tekniska kontoret Ekonomikontoret 10(20) KF 132/2007 Dnr 2007/ Köpeavtal för del av Hultsfred 3:95 Ett köpeavtal har upprättats där kommunen köper del av fastigheten Hultsfred 3:95, ett markområde om ca m². Köpeskillingen är bestämd till kronor. Säljare är Agneta Lundberg, Eksjö och Cathrine Lundberg, Norrköping. Köpeavtalets giltighet gäller under förutsättning av dels kommunfullmäktiges godkännande dels att kommunen får förvärvstillstånd om det erfordras. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 614/07 Kommunstyrelsen 160/07 Yrkande Tommy Ejnarsson, v yrkar bifall till kommunstyrelsens förslag. s beslut Köpeavtalet för del av Hultsfred 3:95 godkänns. Finansiering får ske ur tillgängligt rörelsekapital alternativt genom upplåning.

11 Ekonomikontoret Personalkontoret 11(20) KF 133/2007 Dnr 2007/ Tilläggsanslag år 2007 på grund av nya löneavtal Personalkostnaderna i budgeten för år 2007 är beräknade med utgångspunkt från löneläget Tilläggsanslaget är beräknat efter nu gällande löner. För Kommunals medlemmar ingår engångsbelopp. Vidare beräknades arbetsgivaravgiften i budgeten med 41,66 % av utbetald lön. Arbetsgivareavgiften har senare fastställts till 41,8 %. När lönerna höjs ökar inte bara de löpande löneutbetalningarna utan också värdet av kommunens skuld för de anställdas semesterlöner samt pensionsavgift och löneskatt. Fördelningen av personalkostnadsökningarna mellan nämnder och kommunstyrelsens förvaltningar, semesterlöneskuld, pensionsavgift och justering för förändrad arbetsgivaravgift redovisas i särskild bilaga. Nya löner ger kostnadsökningar med ,2 tkr och högre arbetsgivaravgifter än i budget ökar kostnaderna med 525,3 tkr. Kostnaderna i det begärda tilläggsanslaget ökar med ,5 tkr. Av detta finansieras 23,9 tkr av statsbidrag m m. Netto att finansiera är då ,6 tkr, vilket föreslås ske genom att beloppet ianspråktas ur kommunfullmäktiges reserverade medel för löneökningar. För detta finns avsatt ,0 tkr i 2007 års budget. Beredning Kommunstyrelsen 162/07 s beslut Ett tilläggsanslag med ,6 tkr godkänns för att täcka kostnaderna för nya löner vilket innebär att anslagna medel överskrids med 3043,6 tkr.

12 Gunilla Larsson Samtliga förvaltningar Ekonomikontoret Eivor Lindh Kjell Björngard KF 134/2007 Dnr 2007/ (20) Projekt Nystartcentrum Projektet skulle vara ett utökat samarbete mellan arbetsförmedlingen och kommunen samt andra berörda myndigheter. Arbetsutskottet beslutade, 559/ , att ge kanslichef Magnus Blomberg i uppdrag att ta fram ett underlag med finansiering till en förstudie och återkomma i ärendet. Kanslichefen har lämnat ett förslag till förstudie, daterat I förslaget redogörs att syftet med att samla huvuddelen av praktik- och jobbanskaffning i en organisation, Nystartcentrum, är att effektivisera, samordna, förstärka och bättre organisera de ansträngningar som görs idag på flera olika håll. Erfarenheterna från förstudien Träffpunkt Hultsfred ett integrationsprojekt, arbetet med att ta fram förslaget till lokal överenskommelse om introduktion av nyanlända invandrare samt projektet Arbete först - lärande sedan pekar alla i samma riktning. Att ha ett arbete är en grundläggande och viktig förutsättning för att kunna fungera som individ och samhällsmedborgare. Sysselsättningscentrums uppdrag skulle också kunna integreras i ett Nystartcentrum. Ett förslag är att Gunilla Larsson får uppdraget att utarbeta ett komplett förslag till hur Nystartcentrum ska dimensioneras, organiseras, bemannas och finansieras. I uppdraget ska också ingå att upprätta en komplett ansökan avseende medfinansiering från EFS Mål 3 och ev andra lämpliga finansiärer. Projektet beräknas kosta kronor och kronor kan finansieras via kommunala medel som garanterats projektet Arbete först lärande sen. Övriga kronor föreslås ur kommunfullmäktiges anslag för oförutsett. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 559/07, 622/07 Kommunstyrelsen 161/07 Yrkande Tommy Ejnarsson, v yrkar bifall till kommunstyrelsens förslag. s beslut Förslaget till förstudie för projektet godkänns. Finansiering får ske genom att kronor disponeras enligt ovan samt att kronor för år 2007 och kronor för år 2008 anvisas ur kommunfullmäktiges anslag för oförutsedda behov.

13 Länsstyrelsen i Kalmar Migrationsverket Socialnämnden Barn- och utbildningsnämnden 13(20) KF 135/2007 Dnr 2007/ Avtal för mottagande av flyktingar Kanslichef Magnus Blomberg fick i uppdrag av arbetsutskottet 390/ att ta fram ett förslag till treårigt avtal för perioden med mottagande om 30 platser per år. Ett avtal har tagits fram mellan Migrationsverket och Hultsfreds kommun. Avtalet gäller under förutsättning av kommunfullmäktiges godkännande. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 390/07, 621/07 Kommunstyrelsen 164/07 s beslut Avtalet med Migrationsverket om mottagande av flyktingar och andra skyddsbehövande under perioden med 30 per år godkänns.

14 Socialnämnden Ekonomikontoret 14(20) KF 136/2007 Dnr 2007/ Förslag till mellankommunal utjämning med anledning av överförandet av hemsjukvården m m till länets kommuner Under förutsättning att samtliga länets kommuner samt landstingets fullmäktige beslutar att säga ja till ett övertagande av hemsjukvården m m från och med uppkommer ett behov av kommunal kostnadsutjämning. Överenskommelsen mellan Landstinget i Kalmar län och länets kommuner innebär en överföring av resurser motsvarande kronor från landstinget till kommunerna. Det sker genom en skatteväxling i 2006 års nivå. Kommunernas övertagande av hemsjukvården m m finansieras således genom skatteväxlingen. Detta leder till en sänkning av skattesatsen med 26 öre per skattekrona för landstinget och en höjning med 26 öre per skattekrona för respektive kommun. Den växlade skattesatsen är således lika för alla länets kommuner medan den verksamhet som förs över är ojämnt fördelad mellan kommunerna. Av den anledningen behövs en kostnadsutjämning mellan länets kommuner. Regeringen har i prop. 2007/08 lämnat ett förslag till tillägg i hälso- och sjukvårdslagen (1982:763) om kostnadsutjämning mellan kommuner. Förslaget innebär att om samtliga kommuner inom ett landstingsområde ingår i en överlåtelse av skyldighet att erbjuda hemsjukvård får kommunerna lämna ekonomiskt bidrag till varandra om det behövs för en kostnadsutjämning. Ett sådant förslag till mellankommunal utjämningsmodell/ strut mellan länets kommuner har under en tid processats i länet och överlämnas härmed till fullmäktige för beslut. En uppföljning av utjämningsmodellen föreslås ske under år Den praktiska hanteringen med utjämningen kommer att skötas av Kalmar kommun, kommunledningskontoret/ekonomienheten. För detta föreslås en enkel modell med inbetalning från de kommuner som lämnar bidrag och utbetalning till de kommuner som får bidrag en gång per år den 15 juni. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 637/07 Kommunstyrelsen 165/07

15 15(20) Yrkande Bo Bergman, s yrkar bifall till kommunstyrelsens förslag. s beslut Förslaget till mellankommunal utjämning enligt ovan godkänns och en uppföljning av utjämningsmodellen ska ske under år 2010.

16 Kommunkansliet 16(20) KF 137/2007 Dnr 2007/ Uppsägning av förbundsordningen för Regionförbundet i Kalmar län för omförhandling Ordförande Bo Bergman redogör för ett förslag till uppsägning av regionförbundets förbundsordning för omförhandling så att ny reviderad förbundsordning gäller från och med kommande mandatperiod Förslaget lyder enligt följande: Hultsfreds kommun begär härmed att säga upp regionförbundets förbundsordning för omförhandling, så att en ny reviderad förbundsordning gäller från och med den nya kommande mandatperioden 1/ Regionförbundets styrelse enligt nuvarande förbundsordning speglar inte det sammanvägda valresultatet i länets kommuner och landsting. Detta är ett demokratiskt underskott som vi i förlängningen inte kan acceptera, trots att vi har ett konsensustänkande arbetssätt i styrelsen. För vårt framtida deltagande i regionförbundet förutsätter vi att ett nytt system som på ett bättre sätt speglar det sammanvägda resultatet i kommun- och landstingsvalen för Kalmar län. Arbetsutskottet beslutade 644/ att föreslå kommunstyrelsen att föreslå kommunfullmäktige att besluta om uppsägning av regionförbundets förbundsordning för omförhandling. Beredning Kommunstyrelsens arbetsutskott 644/07 Kommunstyrelsen 168/07 Yrkanden Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd och Lennart Michanek, mp yrkar återremiss av ärendet. Bo Bergman och Tomas Söreling, båda s samt Tommy Ejnarsson, v yrkar bifall till kommunstyrelsens förslag. Propositionsordning Ordföranden ställer proposition på förslaget om återremiss och på förslaget om att ärendet ska avgöras idag och finner att kommunfullmäktige beslutar att ärendet ska avgöras idag varvid votering begärs.

17 17(20) Omröstningsproposition godkänner följande omröstningsproposition. Ja-röst för att ärendet ska avgöras idag. Nej-röst för återremiss. Omröstningsresultat Vid omröstningen som redovisas i särskild omröstningslista beslutar kommunfullmäktige med 16 nej-röster mot 23 ja-röster och en nedlagd röst att återremittera ärendet till kommunstyrelsen för beredning, omröstningslista 137:1. s beslut Ärendet återremitteras till kommunstyrelsen för beredning. Reservationer Mot beslutet reserverar sig Bo Bergman, Gunilla Abrahamsson, Jonny Bengtsson, Silva Andersson, Ove Engkvist, Hans Holmdahl, Arne Fäldt, Tommy Rälg, Kira Berg, Mattias Wärnsberg, Carola Nilsson, Tomas Söreling, Jan Kennmark, Edgar Hofvergård, Agneta Bergman, Konny Bogren, Eréne Öberg, Bengt Nilsson samtliga s samt Lennart Beijer, Dicka Brännkärr, Tommy Ejnarsson, Ingrid Rosén och Dragan Vujasinovic samtliga v.

18 18(20) KF 138/2007 Julhälsning Ordförande Jonny Bengtsson tackar ledamöter, presidium, press och åhörare för ett framgångsrikt år. Ett speciellt tack riktas till fullmäktiges förre ordförande Ove Engkvist för förtjänstfullt stöd i uppdraget som ordförande. Alla tillönskas en God Jul och ett Gott Nytt År. Per-Inge Pettersson tackar ordförande och övriga deltagare för gott samarbete under 2007 och önskar alla en god helg.

19 19(20) NÄRVARO-/RÖSTNINGSLISTA 137:1 Närvar- Fullmäktigeledamot ande Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja Nej Bo Bergman, s x 1 Per-Inge Pettersson, c x 1 Gunilla Abrahamsson, s x 1 Lennart Beijer, v x 1 Jonny Bengtsson, s x 1 Åke Bergh, m x 1 Lars Rosander, c x 1 Åke Nilsson, kd x 1 Silva Andersson, s x 1 Ove Engkvist, s x 1 Dicka Brännkärr, v x 1 Gunilla Aronsson, c x 1 Susanne Sjöblom, m --- Hans Holmdal, s x 1 Arne Fäldt, s x 1 Lennart Davidsson, kd x 1 Bo Fransson, c x 1 Tommy Rälg, s x 1 Kira Berg, s x 1 Carl-Johan Pettersson, SD --- Torbjörn Wirsenius, fp x 1 Tommy Ejnarsson, v x 1 Pär Edgren, m x 1 Mattias Wärnsberg, s x 1 Lars Lundgren, c x Avstår

20 20(20) NÄRVARO-/RÖSTNINGSLISTA 137:1 Fullmäktigeledamot Närvarande Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja Nej Ja Nej Carola Nilsson, s x 1 Tomas Söreling, s x 1 Fredrik Karlsson, c --- Ewa Johansson-Rosso, kd x 1 Ingrid Rosén, v x 1 Jan Kennmark. s x 1 Sture Persson, m x 1 Edgar Hofvergård, s x 1 Ivan Gunnarsson, c x 1 Agneta Bergman, s x 1 Konny Bogren, s x 1 DraganVujasinovic, v x 1 Gunilla Nilsson, c x 1 Johan Svensson, m --- Eréne Öberg, s x 1 Runa Petersson, kd x 1 Lennart Michanek, Mp x 1 Bengt Nilsson, s x 1 Elisabeth Löfkvist, c x 1 Vakant, SD --- Närvarande 40/ Avstår 1

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(6) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 17.00-18.20 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Silva Andersson

Läs mer

Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström. Kommunhuset , kl Underskrifter Paragrafer. Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström

Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström. Kommunhuset , kl Underskrifter Paragrafer. Gunilla Abrahamsson Sivert Bergström 1(12) Plats och tid Missionskyrkan i Järnforsen, Hultsfred kl. 18.30-19.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera

Läs mer

Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Margaretha Helander, Birgitta Sigfridsson, Erik Sandberg. Stig Andersson Ivan Gunnarsson

Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Margaretha Helander, Birgitta Sigfridsson, Erik Sandberg. Stig Andersson Ivan Gunnarsson 1(12) Plats och tid Sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-19.35 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Margaretha Helander, Birgitta

Läs mer

Tommy Rälg Ivan Gunnarsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Tommy Rälg Ivan Gunnarsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(12) Plats och tid Bygdegården i Vena, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Tommy Rälg

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda Lindgren och Marika Hjelm, kulturinslag. Gunilla Abrahamsson Ivan Gunnarsson

Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda Lindgren och Marika Hjelm, kulturinslag. Gunilla Abrahamsson Ivan Gunnarsson Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Bygdegården i Vena, Hultsfred kl. 18.30-21.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(13) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-19.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Christel

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(17) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Arne Fäldt

Läs mer

Skeppet i Målilla, Hultsfred kl Erene Öberg Jonny Sigvardsson Kommunhuset, Hultsfred , kl 14.00

Skeppet i Målilla, Hultsfred kl Erene Öberg Jonny Sigvardsson Kommunhuset, Hultsfred , kl 14.00 1(13) Plats och tid Skeppet i Målilla, Hultsfred kl. 18.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Hanna Rotelius Utses att justera

Läs mer

Tommy Aronsson Ivan Gunnarsson. Kommunhuset , kl 08 Underskrifter Paragrafer. Tommy Aronsson Ivan Gunnarsson

Tommy Aronsson Ivan Gunnarsson. Kommunhuset , kl 08 Underskrifter Paragrafer. Tommy Aronsson Ivan Gunnarsson Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.10 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1(9) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-14.20 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Jonny Bengtsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Tommy Ejnarsson, v Konny Bogren, s Lennart Beijer, v Åke Bergh, m Torbjörn Wirsenius,

Läs mer

Ewa Engdahl, (C), ordförande Stefan Carlsson, (C) Folke Karlsson (S) Andreas Furuskog (S) Patrik Köhler(M) Folke Karlsson och Stefan Carlsson

Ewa Engdahl, (C), ordförande Stefan Carlsson, (C) Folke Karlsson (S) Andreas Furuskog (S) Patrik Köhler(M) Folke Karlsson och Stefan Carlsson 1 Sammanträdesdatum 2007-12-04 Plats och tid Kommunhusets tingssal, tisdagen den 4 december 2007 kl 09.00-12.10. Beslutande Ewa Engdahl, (C), ordförande Stefan Carlsson, (C) Folke Karlsson (S) Andreas

Läs mer

Lennart Beijer Lars Lundgren. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Lennart Beijer Lars Lundgren. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(12) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Lennart

Läs mer

Tommy Ejnarsson Lars Lundgren Kommunhuset , kl Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Tommy Ejnarsson Lars Lundgren Kommunhuset , kl Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1(21) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-21.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (16) Plats och tid Sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Britt Olsson, sekreterare Utses

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(15) Plats och tid Stålhagsskolans samlingssal, Hultsfred kl. 18.30-20.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Se särskild närvarolista. Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Se särskild närvarolista. Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare 1(24) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-21.40 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Stig Andersson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(13) Plats och tid DackeStop, Virserum, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.05 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson, c Carola

Läs mer

Silva Andersson Sture Persson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Silva Andersson Sture Persson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (14) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Lena

Läs mer

Till KF:s förfogande för särskilda ändamål. Eget kapital Anslaget 1995 Återstår

Till KF:s förfogande för särskilda ändamål. Eget kapital Anslaget 1995 Återstår 1995-03-20 1 Kf 27 Meddelanden 1.Redovisning av anslagen för oförutsedda utgifter mm år 1995. Till Kf:s förfogande Anslag från Anslaget 1995 Återstår årets början 1 000 000 264 918 735 082 Till KF:s förfogande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-27 kl. 08.30-12.15. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-27 kl. 08.30-12.15. Per-Inge Pettersson 1(20) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.15 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-14.35 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Eva Didriksson, s Tomas Söreling, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Dragan Vujasinovic, v Per-Inge

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(17) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Britt Olsson, sekreterare Sune Tidlund

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Medborgarhuset, Rosenfors den 27 oktober 2003 klockan. 18.30-21.10 Beslutande Se särskild närvarolista sid 9-10 Övriga deltagande Magnus Blomberg

Läs mer

Bolaget, Virserum 27 maj 2019 kl Se särskild närvarolista

Bolaget, Virserum 27 maj 2019 kl Se särskild närvarolista Plats och tid Bolaget, Virserum 27 maj 2019 kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Emma Oscarsson, sekreterare Joakim Ivarsson, samordningsförbundet

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(12) Plats och tid Vena Bygdegård, Hultsfred kl. 17.00-18.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Agneta Goth

Läs mer

Sture Persson Agneta Bergman. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Sture Persson Agneta Bergman. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (16) Plats och tid Sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 17:00-20.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef Mats Stenström, ekonomichef

Läs mer

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius...

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius... 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.50 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Kira Berg, s

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57 Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.20 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Pär Edgren, M ej 57 Carola

Läs mer

Pia Rydh Fredrik Karlsson. Kommunhuset kl Underskrifter Paragrafer

Pia Rydh Fredrik Karlsson. Kommunhuset kl Underskrifter Paragrafer 1(13) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Pia Rydh

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(15) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-15.45 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Eva Didriksson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Ingrid Rosén,

Läs mer

2 Val av protokolljusterare, justering kommunkansliet Allmänhetens frågestund

2 Val av protokolljusterare, justering kommunkansliet Allmänhetens frågestund Kungörelse 1 (2) Ersättarna för kännedom Kommunfullmäktige 2017-01-24 Tid för sammanträde måndagen den 6 februari 2017 kl. 18:30 Lokal Skeppet, Målilla Fredrik Eirasson Ordförande Johan Sandell Sekreterare

Läs mer

Kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige Kommunfullmäktige 2010-02-22 11 Plats och tid Kommunhuset, måndag 22 februari 2010, kl. 19.00 19.30 och 19.35 21.10 Beslutande Lars-Åke Bergman (S), Bengt Sjöberg (M), Karl-Johan Gustafson (C), Anne- Charlotte

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-9.40 Beslutande Kira Berg, s Pia Rydh, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 11 september 2018 kl. 08:30-11.35 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Eva Engström Sekreterare. Hans-Åke Bergman (c) Sven-Erik Sjölund (s)

Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Eva Engström Sekreterare. Hans-Åke Bergman (c) Sven-Erik Sjölund (s) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (6) Sida Plats och tid Beslutande Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Se närvarolista. Övriga deltagande Eva Engström Sekreterare

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Carina Littorin, MP. Mona-Lisa Carlsson, S Michael Leijonhud 1

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Carina Littorin, MP. Mona-Lisa Carlsson, S Michael Leijonhud 1 Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.45 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Sievert Andersson, M

Läs mer

Vårgårda kommunfullmäktige Namn Parti Närvar. Ja Nej Ja Nej Ja Nej

Vårgårda kommunfullmäktige Namn Parti Närvar. Ja Nej Ja Nej Ja Nej KOMMUNFULLMÄKTIGE Nya hyrestaxor för kommunens idrottsanläggningar 2 Åtgärder för att få budget i balans 200 3 Kommunbidrag 2002, kommunfullmäktige och revisionen 4 Exploateringsavtal, Västra Degrabo 5

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Se särskild närvarolista. Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Se särskild närvarolista. Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare 1(19) Plats och tid Medborgarhuset i Rosenfors, Hultsfred kl. 18.30-21.40 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera

Läs mer

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12)

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 10.00-12.15 Beslutande Sven Gustavsson Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-15.20 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Sivert

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.25 Beslutande Sivert Bergström Jonny Bengtsson Gun-Yvonne Fahlström Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (6) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 09.00-11.30 Beslutande Kira Berg, s 92 Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Arne Fäldt, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

Vallentuna Teater, Vallentuna måndagen den 12 oktober 1998 kl 19 00-19 30. Se bifogad närvarolista

Vallentuna Teater, Vallentuna måndagen den 12 oktober 1998 kl 19 00-19 30. Se bifogad närvarolista AB VALLENTUNA KOMMUN Kommunfullmäktige 1998-10-12 1(12) Plats och tid för sammanträdet Beslutande Övriga deltagare Utses att justera Justeringens plats och tid Vallentuna Teater, Vallentuna måndagen den

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

2004-10-20. Plats och tid Färgelanda Allhem, onsdag 2004-10-20, kl. 19.00-20.30. Marianne Martinsson, kommunsekreterare

2004-10-20. Plats och tid Färgelanda Allhem, onsdag 2004-10-20, kl. 19.00-20.30. Marianne Martinsson, kommunsekreterare SAMMATRÄDESPROTOKOLL 1(14) Plats och tid Färgelanda Allhem, onsdag, kl. 19.00-20.30 Beslutande Övriga deltagare 29 ordinarie ledamöter och 6 tjänstgörande ersättare, totalt 35 beslutande Se bifogade närvaro-

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 12 december 2017 kl. 08:30-13.00 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Beslutande Ledamöter 30 ledamöter eller tjänstgörande ersättare enligt sammanträdeslista. Sara Svensson, Rädda Barnen, 40

Beslutande Ledamöter 30 ledamöter eller tjänstgörande ersättare enligt sammanträdeslista. Sara Svensson, Rädda Barnen, 40 1(14) Plats och tid Aulan Varagårdsskolan i Bjuv, kl 19.00-22.05 Beslutande Ledamöter 30 ledamöter eller tjänstgörande ersättare enligt sammanträdeslista Övriga närvarande Tjänstemän Christer Pålsson,

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-18 1 (9) Plats och tid Sammanträdesrum Häverö, kl 09.00-09.55 ande Övriga deltagande Kjell Jansson (M), ordförande Berit Jansson (C) Hans Andersson (FP) Olle Jansson

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Miljö- och byggnadsnämnden. nedtagande

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Miljö- och byggnadsnämnden. nedtagande Sammanträdesprotokoll 1(7) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset Hultsfred 16 augusti 2017 kl. 9.00-9.20 Beslutande Övriga deltagande Se särskild närvarolista Anders Helgée, miljö- och byggnadschef

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Laila

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Kira Berg, s Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

27 ordinarie ledamöter jämte 7 tjänstgörande ersättare enligt bifogad närvarolista. Jan Norlund, kommunchef Eva R Stensson, kommunsekreterare

27 ordinarie ledamöter jämte 7 tjänstgörande ersättare enligt bifogad närvarolista. Jan Norlund, kommunchef Eva R Stensson, kommunsekreterare Kommunfullmäktige 2009-05-27 65 Plats och tid Församlingshemmet, 2009-05-27 kl 19.00-19.30 Beslutande 27 ordinarie ledamöter jämte 7 tjänstgörande ersättare enligt bifogad närvarolista. Övriga deltagande

Läs mer

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer......

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer...... Plats och tid Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Anders Andersson, KD Britt Idensjö, sekreterare Carl-Johan

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Jonny Bengtsson, s Ove Engqvist, s Ingrid Rosen Per-Inge Pettersson Åke Bergh Övriga deltagande Sven Carlsson Bo Strangnefjord

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Hultsfreds gymnasium, Hultsfred 23 april 2018 kl. 18.30-19.55 ande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Emma Oscarsson, sekreterare Felicia Kurjenkallio, dataskyddsombud

Läs mer

Pia Rydh Gunilla Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Pia Rydh Gunilla Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(21) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Pia Rydh

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Plats och tid Stadshuset, rum 1, kl 13.30-14.00 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2007-09-19 1 Beslutande Ersättare Övriga deltagande Utses att justera Justeringens plats/tid Bo-Anders Thornberg (m) ordf Jan Nilsson

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-10.40 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Göran Berglund Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Bengt Nilsson Ivan Gunnarsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Bengt Nilsson Ivan Gunnarsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(25) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-19.20 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Bengt Nilsson

Läs mer

HJO KOMMUN Kommunfullmäktige

HJO KOMMUN Kommunfullmäktige SAMMANTRÄDES PROTOKOLL 1 Plats och tid Deltagande Medborgarhuset Park, kl 18.30-19.00 Beslutande Samtliga ordinarie ledamöter utom: Ida Hägne ( s) Jörgen Fransson (s) Karl Johan Froh (m) Anna Johansson

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-10.45 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Kommunhuset, Revelj 2012-10-10 kl 13.00 16.45. Gunilla Aronsson, C

Kommunhuset, Revelj 2012-10-10 kl 13.00 16.45. Gunilla Aronsson, C Sammanträdesprotokoll 1(11) Plats och tid Kommunhuset, Revelj kl 13.00 16.45 Beslutande Per-Inge Pettersson, C, ordf Göran Lundberg, S Evert Möller, KD Eva Svedberg, S Monica Bergh, KD Stig Andersson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(23) Plats och tid Målilla Motorstadion, Målilla, kl. 18.30-19.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera n Kennmark

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-16.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(8) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen kl. 17.30-17.50 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

VILHELMINA KOMMUN PROTOKOLL 1(9) Kommunstyrelsen 2007-12-03. Ordförande... Gunnar Hörnlund BEVIS OM ANSLAG

VILHELMINA KOMMUN PROTOKOLL 1(9) Kommunstyrelsen 2007-12-03. Ordförande... Gunnar Hörnlund BEVIS OM ANSLAG VILHELMINA KOMMUN PROTOKOLL 1(9) Plats och tid Fjällgården Saxnäs, Måndagen den 3 december 2007, kl. 09.45-10.00 Beslutande Övriga deltagande Gunnar Hörnlund, ordf. Joakim Risberg Rickard Norberg Conny

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Tomas Söreling, s Gunilla Aronsson,c Dicka Brännkärr, v Åke Nilsson, kd Patrik Axelsson, v

Sessionssalen, Hultsfred kl Tomas Söreling, s Gunilla Aronsson,c Dicka Brännkärr, v Åke Nilsson, kd Patrik Axelsson, v 1(17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-16.10 Beslutande Tommy Ejnarsson, v Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Susanne Sjöblom, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Kira Berg, s Lars Rosander,

Läs mer

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Konny Bogren, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Allan Seger, s

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Konny Bogren, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Allan Seger, s 1(14) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14.00-15.15 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Konny Bogren, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Allan Seger, s Peter

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 25 april 2017 kl. 08:30-12.15 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl Plats och tid Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl. 08.30-12.10 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Tomas Söreling, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Britt Idensjö, sekreterare

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2004-12-02 1 Plats och tid Norra Station, sal 1, kl 15.00-15.35, information -16.30 Beslutande Ersättare Övriga deltagande Utses att justera Justeringens plats/tid Bengt Andersson (s) ordf Lars Olsson

Läs mer

PROTOKOLL Kommunstyrelsen

PROTOKOLL Kommunstyrelsen PROTOKOLL Kommunstyrelsen Sammanträdesdatum 2014-02-24 Sida 1 (6) Paragrafer 23-25 Plats och tid Kommunhuset i Klippan, Sessionssalen, kl. 17.00-17.30 Beslutande Bengt Svensson (M), ordförande Carl-Axel

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19 Plats och tid Sessionssalen kommunhuset i Hultsfred 26 januari 2016 kl. 08.30-11.45 Beslutande Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

SIMRISHAMNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Kommunstyrelsen (11) Enligt särskild förteckning, sid 2. Enligt särskild förteckning, sid 2

SIMRISHAMNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Kommunstyrelsen (11) Enligt särskild förteckning, sid 2. Enligt särskild förteckning, sid 2 2006-12-29 1 (11) Plats och tid Rådhuset, kl 08.30-09.20 Beslutande Enligt särskild förteckning, sid 2 Övriga närvarande Enligt särskild förteckning, sid 2 Utses att justera Justeringens plats och tid

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.45 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) Bertil Nilsson (m)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-16.30 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Bergh, m Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2007-04-11

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2007-04-11 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(8) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 13.50-16.40 Beslutande Gunilla Abrahamsson, s Gunilla Nilsson, c Arne Fäldt, s Lennart Eklund, c Carola Nilsson, s Eréne

Läs mer

Kommunfullmäktige () Beslutande Björn Hörgren (M), ordförande Per Helsing (KD) Marie Johansson, sekreterare Caroline Depui, kommunchef

Kommunfullmäktige () Beslutande Björn Hörgren (M), ordförande Per Helsing (KD) Marie Johansson, sekreterare Caroline Depui, kommunchef Kommunfullmäktige 2014-09-01 1() Plats och tid Sockenstugan, Lövnäs, Hammarö, kl 18:30-19:15 Beslutande Björn Hörgren (M), ordförande Per Helsing (KD) Siw Gidlöf (S) Bengt-Gustav Persson (S) Leif Sandberg

Läs mer

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt, s

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt, s 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14:00-15.15 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt,

Läs mer

Monica Nilsson, s Lennart Eklund, c. Eva Didrikson, s Agneta Goth, v Runa Petersson, kd, ersättare för Annica Eek, kd

Monica Nilsson, s Lennart Eklund, c. Eva Didrikson, s Agneta Goth, v Runa Petersson, kd, ersättare för Annica Eek, kd 1(10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 10.00 12.15 Ajournering kl. 10.30-10.45 ande Gunilla Abrahamsson, s Pär Edgren, m Arne Fäldt, s Lars Nilsson, c Monica Nilsson, s Lennart Eklund,

Läs mer

Eva Svedberg Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Eva Svedberg Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (18) Plats och tid Sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 18.30-20.15 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses

Läs mer

Jenny Önnevik (S), ordförande Christer Broman (-) Stig Gerdin (Alt) Peter Svensson (S) Gudrun Bengtsson (SD)

Jenny Önnevik (S), ordförande Christer Broman (-) Stig Gerdin (Alt) Peter Svensson (S) Gudrun Bengtsson (SD) Kommunstyrelsens allmänna utskott Plats och tid A-salen kl. 09:00-11:50 Beslutande Ledamöter Jenny Önnevik (S), ordförande Christer Broman (-) Stig Gerdin (Alt) Peter Svensson (S) Gudrun Bengtsson (SD)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum s. 1 (7)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum s. 1 (7) Plats Lomma kommunhus, sammanträdesrum Alnarp Tid 2018-09-17, kl. 18:34-19.27 Sammanträdesdatum s. 1 (7) Beslutande Övriga deltagare Alf Michelsen (M) Lennart Månsson (M) Rune Netterlid (S) Monica Thomhave

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.10 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 20 november 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga

Läs mer

Carina Persson. Karl-Erik Olsson 2018-

Carina Persson. Karl-Erik Olsson 2018- 1 1 Plats och tid Rådhuset, Stora salen, kl 13.3014.15 Beslutande Enligt särskild förteckning, sidan 2 Övriga närvarande Enligt särskild förteckning, sidan 2 Utses att justera Justeringens plats och tid

Läs mer

Tomas Söreling Åke Bergh 49. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Tomas Söreling Åke Bergh 49. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(22) Plats och tid Dackestop i Virserum, Hultsfred kl. 18.30 21.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Tid för

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v 1(14) Plats och tid Revelj, Hultsfred kl. 08:30-16.35 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 10.15-12.10 Beslutande Övriga deltagande Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Carola Nilsson,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 31 januari 2017 kl. 08:30-13:30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-16.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Kristina

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Kommunfullmäktige 2018-03-19 1 (6) Plats och tid Vallsjösalen, Kommunalhuset, Sävsjö, måndagen den 19 mars 2018 klockan 18.30 19.30 ande Samtliga ordinarie ledamöter med undantag av: Gunilla Andersson

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 5 december 2017 kl. 08:30-12.10 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-15.00 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Kommunfullmäktige 2006-01-26. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista.... Virve Svedlund

Kommunfullmäktige 2006-01-26. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista.... Virve Svedlund SALA KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 Plats och tid Vallaskolans aula, kl 19.00-20.55 Beslutande Se bifogad deltagarlista. Närvarande ersättare Se bifogad deltagarlista. Övriga deltagande Se bifogad deltagarlista.

Läs mer

Maria Gustafsson (S) och Christina Bruhno (KD)

Maria Gustafsson (S) och Christina Bruhno (KD) 1(16) Plats och tid Riddarsalen i Ödeshög, kl 19:00 20:50 Beslutande Ledamöter Se särskild närvarolista. Ersättare Se särskild närvarolista. Övriga närvarande Se särskild närvarolista. Justerare Justeringens

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (22)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (22) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (22) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Lars Ekvall Lars Rosander Göran Berglund Övriga deltagande Magnus

Läs mer