!! Verksamhetsberättelser 2010 och Verksamhetsplaner 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "!! Verksamhetsberättelser 2010 och Verksamhetsplaner 2011"

Transkript

1 Verksamhetsberättelser 2010 och Verksamhetsplaner 2011 HaningeStrand Golfklubbs kommittéer

2 " #$%&'()"*++ Verksamhetsberättelser 2010 Vid årsmötet 2010 informerade styrelsen om den nya organisationen med fyra huvud kommittéer. Bana Fastighet Medlem och Marknad. Ansvarig för Bankommittén är Thomas Nilsson. Kommitténs uppdrag är att säkerställa att vi HaningeStrand Golfklubb får den kvalitet och kostnad för banan som vi köper av Golfdrift i Haninge AB. Ansvarig för Fastighetskommittén är Stefan Gaterud. Fastighetskommittén svarar för förvaltning, drift och underhåll av klubbens byggnader, vägar och anläggningar. Ansvarig för Medlemskommittén är Kjell Grönquist som med stöd av klubbens pro Rikard Näslund samordnar föreningens medlemsaktiviteter i för damer, juniorer, tävlingar och veteraner. Ansvarig för Marknadskommittén är Fredrik Lennmalm. Marknadskommittén arbetar med klubbens sponsorverksamhet samt intern och extern kommunikation. Utöver huvudkommittéerna arbetar miljökommittén med att få klubbens miljöpolicy och miljöplan att ingå som en naturlig del i hela klubbens verksamhet. Ansvarig för miljökommittén är Dan Sjöberg. Bankommittén Hösten 2009 fick Haninge GK och HaningeStrand GK i uppdrag av respektive styrelse att titta över möjligheten om ett fördjupat samarbete mellan klubbarna vad gällande gemensam skötsel av golfbanorna. Under resans gång dök det upp ett bolag (CMI) som tillhandahöll en sådan tjänst som vi var ute efter. Sagt och gjort vi tecknade ett gemensamt avtal med företaget. Från HaningeStrand var vi väldigt nöjda med vad som blev levererat, en bana som fick en kvalitetshöjning till en lägre kostnad. Sen är det vissa saker som borde skötts bättre så som utbildning av personal t.ex. Det är vår förhoppning att vi tagit lärdom av året som gått för att kunna leverera en ännu bättre bana säsongen Fastighetskommittén Fastighetskommittén har under året bestått av Olle Nyman, Sven Strömberg, Arne Veski och Stefan Gaterud. Fredrik Lennmalm och Thomas Nilsson har varit adjungerade. Fastighetskommittén har haft 9 stycken protokollförda möten och flertalet arbetsträffar under året. Rörelse- och mörkstyrning av belysning i klubbhus har installerats. Klubbhuset målades om vid städdagarna. Ny spis köptes in och installerades i köket. Kommittén har därutöver sett över nödvändiga underhållsprojekt för klubben som bör genomföras år Medlemskommittén Lars-Eric Beijer och Bo Hessedahl arbetade som tidigare år med att planera och genomföra den mycket populära klubbtävlingen MAXI Cup. Tradition är också att tävlingen spelas som bästboll i fyrmannalag med kanonstart. Efter tävlingen var det dags att avnjuta en god middag med gott vin i det vackert uppdukade festtältet. Vår sponsor MAXI ställde upp med mycket fina priser till de första tio lagen, närmast hål-pris på hål 8 och 11, och bjöd oss alla dessutom på både det ena och andra under tävlingens gång. Vi sänder ett stort och varmt tack till Mikael Andersson och Mikael Gadd från MAXI i Haninge.

3 #$%&'()"*++, Damer Tisdagsgolfen Vi fortsatte att spela damgolf på tisdagar mellan kl Vi spelade även denna säsong eclectic över 9 hål löpande under säsongen. Vi spelade i två klasser samt hade ett pris till klubbens Flitiga Lisa. Prisutdelning blir på vårmötet Träning/seriespel De seriespelande damerna har fått fortsätta sin träning hos våra pron. Vi har haft fyra seriespelande lag, ett i Stockholmsserien D 22, ett lag D 50 och två lag i D60. Matchturneringen Vi har fortsatt med matchturneringen och som vanligt haft en A- och en B-sida. Vi korar vinnarna på vårmötet Vårmöte Vi korade matchturneringens vinnare Vi korade också vinnaren av eclectic-tävlingen och vår egen Flitiga Lisa. Damkommittén informerade om säsongens aktiviteter och våra pron berättade om deras utbud vad gäller kurser m.m. Årets golfmode visades upp av damkommitténs mannekänger och kvällen avslutades traditionsenligt med ett besök i shopen. Damresa Årets resa gick till Vidbynäs GC där vi spelade på en fantastiskt fin bana bägge dagarna och blev väldigt väl bemötta. Haningetriangeln Har spelats under säsongen. Nationell Damdag Som vanligt hade vi fullt antal i denna tävling. Och damernas sponsorer hade sett till att prisbordet var välfyllt. Qtee Succétävling som förra året tog tjejslagets plats spelades även i år. En tävling som var öppen även för medlemmar i andra klubbar och tävlingen drog fullt hus. Qtee stod för ett jättebra arrangemang och ett fantastiskt prisbord. SGDF:s möten Vi har deltagit i de av SGDF anordnade mötena. Det ger oss kontakt med andra damkommittéer och vi får dessutom aktuell information från förbundet. Juniorer Under vintern hade Rosie Juniorträning i golfhallen. Juniorträningen fortsatte under våren med träningar i tre grupper vid åtta tillfällen. Under sommaren genomfördes tre sommarläger. På hösten fortsatte juniorträningen i tre grupper vid sex tillfällen. Säsongen avslutades med en Föräldrar/Juniorer tävling.

4 - #$%&'()"*++ Veteraner Kommittén har under året bestått av följande personer: Kjell Grönquist, Birgitta Nilsson, Gunnel Olsson, Claes Pettersson, Åke Belfrage, Åke Samuelsson och Inger Gyllenflykt. Styrelsen har haft fem protokollförda sammanträden under året. Onsdagsgolfen har denna säsong varit mycket välbesökt. Åke Samuelsson som varit ansvarig för onsdagsgolfen har skött detta jättebra med sina medhjälpare, Cajarne Petersson, Stefan Larsson, Monica Larsson och Birgitta Samuelsson. Sven Strömberg har som vanligt skött resultatdelen från onsdagsgolfen med stor bravur. Resultaten finns på vår hemsida under veterankommittén / resultat. Vinnare i veteranernas onsdagsgolf blev på damsidan Venus Larsson och på herrsidan Rudolf Ljungdahl. Ett stort grattis till Er. Veteranernas inofficiella KM spelades den 14 och 15 september. Klubbmästare i A-klassen år 2010 blev Jan Oderby och i B-klassen Venus Larsson samt i C-klassen Bengt Lindemalm. Årets fyrslag har Åke Belfrage ansvarat för och det har han gjort väldigt bra. Vår klubb gick från sista till första plats, tvåa blev Nynäshamn, trea Österhaninge och Haninge GK blev sist, bra jobbat. H 65 som leds av Claes Pettersson lyckades efter förtjänstfullt arbete ta sig upp i division 1 den högsta. Grattis. Vårresan gick i år till Österlen, resan samlade 23 deltagare och spelades på banorna Djupa Dal, Lilla vik, samt Värnamo GK, allt var bra utom vädret. Höstresan gick till Belek i Turkiet den 6-13 november och var mycket välorganiserad och trevlig med gott umgänge, god mat och fina banor. Säsongen avslutades med 4 klubbor, prisutdelningar och gemensam lunch som klubben står för. Vi tackar vår klubb för deras generositet. Tävlingar Under året arrangerades 11 st. tävlingar, Södertörn runt spelades på de 7 klubbar som är med i Södertörnssamarbetet d.v.s. Botkyrka, Haninge, HaningeStrand, Nynäshamn, Salem, Ågesta och Österhaninge lockade fulla startfält men HaningeStrand var dåligt representerade framförallt då tävlingarna gick på de andra klubbarna. KM segrare blev på damsidan Jenny Lindell och bland herrarna vann Fredrik Lennmalm. Tävlingen fick genomföras något förkortad då regnet efter den långa torka som varit slog till med full styrka. Tävlingssponsorer har varit ICA-Maxi, Skanska,Viking Line, Olofsson Bil, Glas Hilding, vår krögare Mikael Stregart samt vår pro Rikard Näslund. Marknadskommittén Fredrik Lennmalm är verkställande i klubbens marknadsfrågor. Olle Nyman, Rolf Carlsson, Lars-Eric Beijer, Thomas Nilsson och Kjell Grönquist har till stor nytta bistått klubben med att behålla och knyta kontakter inom näringslivet. Per-Åke Olsson ansvarar för klubbens kommunikativa arbete. Under året har Bo Lindmalm kommit in i marknadskommittén.

5 #$%&'()"* års sponsorintäkter blev lägre än budgeterat. Några sponsoravhopp har skett, några sponsoravtal har nerförhandlats och avtal som avser två år har bokföringsmässigt förts till Intäkterna för företagsgolf överträffade budgeten. Uthyrningen av Blistavik och intäkterna för golfpaket har ökat HaningeStrand GK är en av 20 golfklubbar och 8 hotell som är delägare i hemsidan Golfdestination Stockholm som med hjälp av en agent marknadsför golfpaket i Stockholm. Hösten 2010 har klubbens sponsorer getts tillfälle att besvara en enkät och framföra synpunkter och önskemål kring vad de vill få ut av sin satsning. Ca 50 % av företagen besvarade enkäten och tack vare enkäten kan vi planera ett bra program för klubbens sponsorer En majoritet av sponsorer har varit sponsorer i mer än 7 år. Medlemsundersökningen genomförd med över 500 svarande vilket grovt motsvarar 8 gånger fler än antalet medlemmar som bevistar klubbens årsmöten. Nyhetsbreven har blivit fler och medlemmarna har i medlemsundersökningen fått lämna sina synpunkter på såväl nyhetsbrev som hemsida. Resultaten bearbetas.

6 / #$%&'()"*++ Verksamhetsplaner 2011 Bankommittén Då vår tidigare samarbetspartner gått i konkurs har vi tillsammans med Haninge GK bildat ett gemensamt driftbolag (Golfdrift i Haninge AB) för skötsel av båda klubbarna. Det är viktigt att poängtera att samarbetet endast gäller bansidan. Tanken är att vi skall bli än mer kostnadseffektiva plus få de stordriftsfördelar som vi vet följer med gentemot våra leverantörer samt att vi framgent kan minska den kostnadskrävande maskinparken. Bolaget har 4 fast anställda personer en mekaniker John Frennessen, en bevattningsansvarig Magnus Lundell, en platschef på HaningeStrand GK Daniel Johansson samt Tomas Eriksson platschef på Haninge GK. Därtill kommer säsongspersonal som förra året att vara inhyrd. Fastighetskommittén Förslag till verksamhetsplan för En permanent inglasning av terrassen framför klubbhuset. Nytt golv i omklädningsrum, köket. Målning av toaletter och omklädningsrum, klubbhuset. Samt målning av tävlingskur, staket verkstad. Asfaltera delar av golfbilsförrådet. 2 st. Vattentoaletter på banan. Medlemskommittén Även 2011 spelas Maxi Cup och medlemskommittén är ansvariga för arrangemanget. I år skall medlemskommittén bjuda in nya medlemmar till en informationsträff för nya och gamla medlemmar som vill veta mer om klubbens olika aktiviteter. Styrelse, kommittéer, klubbchef, krögare och pro närvarar, informerar och svarar på frågor. Damer Vårmöte Vi korar matchturneringens vinnare 2010 samt förra årets vinnare i eclectic-tävlingen och damernas egen Flitiga Lisa. Damkommittén informerar om aktiviteter och vilka tävlingar som står till buds denna säsong. Shopen visar säsongens golfmode och vår Pro informerar om kurser etc. Damresa Resa med övernattning planeras till våren. Tisdagsgolfen Vi kommer vara noga med att man anmäler sig innan spel. Matchturnering Vi fortsätter med matchturneringen. Max 32 damer kan delta och det blir som tidigare en A- och en B-sida. Träning/seriespel Det blir även i fortsättningen träning med vår pro för de seriespelande damerna. Vi kommer att ha 3 seriespelande lag, ett D22, ett D50 och ett D 60-lag. Haningetriangeln Vandrar runt bland klubbarna.

7 #$%&'()"*++ 0 Nationell Damdag Partävling, bästboll i tre klasser. Qtee Partävling, bästboll, öppen tävling där Qtee är arrangör Övrigt Vi kommer att delta i de av SGDF anordnade mötena. Juniorer Planerat är en basträning på 8st. tillfällen under våren samt 6st. tillfällen under hösten, vinterträning har bedrivits i golf hallen under vintern. I en utvecklingsgrupp finns det möjlighet för dem som vill träna mer att få ytterligare träningstillfällen. Tre stycken sommarläger är planerade inför året. Tävlingen Rikard Näslund Junior Cup återkommer. I år kommer vi även att återigen delta i Skandia Cup klubbkval samt Lilla Stockholmsligan. Sommarspel är en nyhet där vi på torsdagar perioden 23/6-18/8 erbjuder juniorer gemensamt spel på förbokade starttider. Tävling Haninge GK har hoppat av greenfee samarbetet och får därför inte vara med i tävlingen Södertörn runt. Vi på HaningeStrand har inte tagit ställning till om vi skall vara med i tävlingen då deltagarantalet från oss har legat på en alltför låg nivå. Återkommer till detta då tävlingsprogrammet presenteras innan årsmötet. I år arrangeras en deltävling i Golfresans tour på Haningestrand den 14 maj. För övrigt kommer antalet tävlingar att vara i stort sätt oförändrat med en tanke om att få till någon eller några ut av tävlingar med löpande start. Veteraner Onsdagsgolfen Ansvarig: Åke Samuelsson Onsdagsgolfens nya system har fungerat utmärkt och kommer även under 2011 att användas. Önskemål om andra spelformer har inkommit. H 65 Ansvarig: Claes Pettersson. Laget kommer att spela i division 1 av stockholmsserien under 2011 Fyrslaget Ansvarig: Åke Belfrage Intresset för fyrslaget gjorde att vi 2010 tog förstaplatsen och målsättningen för 2011 är att vi skall behålla förstaplatsen Veteran-KM Ansvarig: Kjell Grönquist

8 1 #$%&'()"*++ Vårresa Ansvarig: Inger Gyllenflykt Vårresan går till Ombergs GK den 3-5 maj med två dagars spel på Ombergs GK och tredje dagen som är hemresedag spelas på Söderköpings GK Höstresa Ansvarig: Inger Gyllenflykt Säsongsavslutning och spel med 4 klubbor Ansvarig: Kjell Grönquist Regelkunskap Ansvarig: Åke Belfrage Höstmöte Ansvarig: Kjell Grönquist Marknadskommittén Arbetet med att behålla samt hitta nya sponsorer pågår i skrivande stund och målsättning för 2011 är att nå intäkter på 961 tkr mot 900 tkr I mitten av april är klubbens hemsida färdig. Målsättningen är att bli tydligare i kommunikationen med klubbens målgrupper medlemmar, gäster och sponsorföretag. Nya hemsidan integreras med en facebooksida för att se hur de sociala medierna kan hjälpa till att sprida vårt goda namn och vår fina verksamhet. Nyhetsbrevet från klubben fortsätter att vara en viktig informationskanal kommer fler golfaktiviteter att genomföras för klubbens sponsorer. HaningeStrand ingår även 2011 i Golfdestination Stockholm.

9 #$%&'()"*++ 2

Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner för kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb 2012-2013

Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner för kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb 2012-2013 Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner för kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb 2012-2013 VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2012 Bankommittén Vår bana öppnades den 13 april och stängdes den 26 november. Under

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2011 OCH VERKSAMHETSPLANER 2012. Kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb. Bild: Jacob Sjöman, www.sjomanart.

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2011 OCH VERKSAMHETSPLANER 2012. Kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb. Bild: Jacob Sjöman, www.sjomanart. VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2011 OCH VERKSAMHETSPLANER 2012 Kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb Bild: Jacob Sjöman, www.sjomanart.com VERKSAMHETS BERÄTTELSER 2011 BANA 2011 var första året med samarbetet

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2014 VERKSAMHETSPLANER 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2014 VERKSAMHETSPLANER 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2014 och VERKSAMHETSPLANER 2015 Kommittéerna HaningeStrand Golfklubb Verksamhetsberättelser 2014 Bangruppen Bangruppen, som består av 6 ledamöter samt klubbchef. Till sitt stöd har

Läs mer

Vreta Kloster GK Damkommitté

Vreta Kloster GK Damkommitté Vreta Kloster GK Damkommitté Verksamhetsberättelse 2012 Säsongen 2012, allmänt 3 Mål för säsongen 2012 3 Verksamhetsplanen 4 Genomförda tävlingar 5 Tisdagsgolf 5 Målarstegen 6 Ladies Tour 6 Klubbmästare

Läs mer

Vårmötet 2016. Onsdagen 16 mars 2016

Vårmötet 2016. Onsdagen 16 mars 2016 Vårmötet 2016 Onsdagen 16 mars 2016 3 KVÄLLENS AGENDA Årsmötet Verksamhetsberättelser 2015 Fastställande av resultat- och balansräkning för 2015 Ansvarsfrihet för 2015 Hedersomnämnanden Information om

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2015. och INFORMATION 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2015. och INFORMATION 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2015 och INFORMATION 2016 Styrelsen samt kommittéerna HaningeStrand Golfklubb 1 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelse Den 16 mars 2015 valdes följande styrelse; Jan B Andersson ordförande,

Läs mer

Fjällbacka GK. Tävlingsprogram 2016. Bokning 0525-311 50 Reception/Kansli 0525-311 50 Shop 0525-315 60 fjallbacka.gk@telia.com www.fjallbackagk.

Fjällbacka GK. Tävlingsprogram 2016. Bokning 0525-311 50 Reception/Kansli 0525-311 50 Shop 0525-315 60 fjallbacka.gk@telia.com www.fjallbackagk. Fjällbacka GK Tävlingsprogram 2016 Bokning 0525-311 50 Reception/Kansli 0525-311 50 Shop 0525-315 60 E-mail fjallbacka.gk@telia.com Hemsida www.fjallbackagk.se TÄVLINGSBESTÄMMELSER Anmälan: Anmälan skall

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2014

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2014 KANSLI/SHOP 2014 Peter Falck som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, Greenfeegäster,

Läs mer

Verksamhetsplan 2016-2017

Verksamhetsplan 2016-2017 Sida 1 av 7 Verksamhetsplan 2016-2017 Nynäshamns GK är en klubb med trevlig atmosfär och med en bana som rekommenderas av alla. Idrott och Tävling Vi vill arbeta så att alla som så önskar, oavsett etnisk

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Betalning av utomhusträning, juniorläger och Skandia Cup

Betalning av utomhusträning, juniorläger och Skandia Cup Juniorblogg 2015 Vinterträning juniorer 2015-12-15 Nu är det hög tid att börja tänka på nästa golfsäsong. För att komma väl förberedda till den är det dags att börja träningen inomhus med oss. I år vill

Läs mer

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna 2014-11-04 Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015 Ändamål 1 i stadgarna Golfklubben har som ändamål att verka för att medlemmarna ska kunna utöva golfspel på Närs golfbana i enlighet med idrottens verksamhetsidé

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 Art: Årsmöte Umeå Golfklubb Tid: 2015-03-13, kl. 1800 Plats: Tegs Församlingsgård 1 Mötets öppnande Ordförande i Umeå Golfklubb, Ted Samuelsson, förklarade mötet öppnat och hälsade

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Protokoll fört vid medlemsmöte för Ingelsta GK den 22 oktober 2014 kl. 18:30-20:00 ca vid Stadiums kontor Norra Promenaden 63, Norrköping.

Protokoll fört vid medlemsmöte för Ingelsta GK den 22 oktober 2014 kl. 18:30-20:00 ca vid Stadiums kontor Norra Promenaden 63, Norrköping. Ingelsta GK Medlemsmöte 2014-10-22 Protokoll fört vid medlemsmöte för Ingelsta GK den 22 oktober 2014 kl. 18:30-20:00 ca vid Stadiums kontor Norra Promenaden 63, Norrköping. 0 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Alfta-Edsbyns GK 2013 1(5)

VERKSAMHETSPLAN. Alfta-Edsbyns GK 2013 1(5) VERKSAMHETSPLAN Alfta-Edsbyns GK 2013 1(5) NULÄGESANALYS Under 2012 har två träningsgrupper för ungdomar haft kontinuerlig träning med ett ledarlett pass i veckan. Totalt 30 ungdomar har deltagit med varierande

Läs mer

Sammanfattning Damgolf 2015

Sammanfattning Damgolf 2015 Sammanfattning Damgolf 2015 Damernas säsongsavslutning 2015-09-26 Vilken härlig avslutningskväll Säsongen 2015 avslutades med golftävling, mingel, puttningstävling, prisutdelning, lotteri och en god middag

Läs mer

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Allmänt om verksamheten Kalix Golfklubbs syfte och ändamål är att bedriva och utveckla den idrottsliga golfverksamheten i Kalix Kommun fysiskt, mentalt, och

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2014-04-09

Informationsmöte Juniorer 2014-04-09 Informationsmöte Juniorer 2014-04-09 Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Övriga tävlingar Juniorrepresentanter Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Övergripande mål Jönåkers golfklubb skall karaktäriseras av familjekänsla med personlig och bra service och vi skall ha en kvalitetsbana med ambitioner för ett långt

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling Program Träningen Förmåner och skyldigheter Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Tävlingsgrupper Det här är träningen för dig som har ambitioner med din

Läs mer

SKANDIA SCRAMBLE TJEJER SKANDIA SCRAMBLE KILLAR TÄVLINGSLEDARMANUAL 2007

SKANDIA SCRAMBLE TJEJER SKANDIA SCRAMBLE KILLAR TÄVLINGSLEDARMANUAL 2007 2007-03-16 Skandia Scramble 1 (6) SKANDIA SCRAMBLE TJEJER och SKANDIA SCRAMBLE KILLAR TÄVLINGSLEDARMANUAL 2007 INNEHÅLLSFÖRTECKNING sid 1. Övergripande tävlingsbestämmelser 2 2. Klubbkval 2 3. Regionkval

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015.

Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015. Bilaga till Göingebladet oktober 2014-januari 2015. kunde vi verkligen säga till de 159 golfspelare som kommit till Hässleholm för att delta i årets golftävling. Arrangemanget var väl förberett och vackert

Läs mer

Höstslaget 2009. Ordföranden har ordet

Höstslaget 2009. Ordföranden har ordet Ordföranden har ordet Golfåret 2009 är nu i princip tillända och jag hoppas det varit bra och att alla är nöjda med den rekreation, motion och det egna golfspelet som vi fått. Klubben har under året haft

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Samlingssalen på Falkenbergs Sparbank Tid: 2013-11-25 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2013-04-10

Informationsmöte Juniorer 2013-04-10 Informationsmöte Juniorer 2013-04-10 Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Övriga tävlingar Juniorrepresentanter Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 20 mars 2011 mellan kl 09.00-11.45

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 20 mars 2011 mellan kl 09.00-11.45 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 20 mars 2011 mellan kl 09.00-11.45 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordf Ossian Nilsson

Läs mer

Årsredovisning för. Sölvesborgs golfklubb. 836200-8867 Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Sölvesborgs golfklubb. 836200-8867 Räkenskapsåret Årsredovisning för Sölvesborgs golfklubb 836200-8867 Räkenskapsåret 2013 Verksamhetsberättelse Styrelsen 2013 Styrelsen har haft följande sammansättning: Ture Svensson ordförande, Gunnar Lundahl vice ordförande,

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

FORE. Finaste banan någonsin! Sommar, golfvecka och allsång Årets klubbmästare korade Det händer på banan i höst och vinter

FORE. Finaste banan någonsin! Sommar, golfvecka och allsång Årets klubbmästare korade Det händer på banan i höst och vinter FORE Nyheter från Askersunds Golfklubb. Nummer 3, 2014. Finaste banan någonsin! Sommar, golfvecka och allsång Årets klubbmästare korade Det händer på banan i höst och vinter I skrivande stund är säsongen

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Inledning Under 2013 hade vi på Melleruds GK 15-talet juniorer i träning med 4 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 2 gånger per vecka. Vi hade serielag

Läs mer

Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Extra årsmötet sid 4 HUKE-TISSOT final sid 6

Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Extra årsmötet sid 4 HUKE-TISSOT final sid 6 Rätt o Slätt Sö erslätts Golfklubb Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 3. 2009 Va?!! å t s ö H n e d e t ö m s r 0 0. 9 1 l. k 1 1. 24 Extra årsmötet sid

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom

Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Elit... 3 Elitjuniorer... 4 Juniorer och Miniorer... 5 Knattar... 6 Stipendier... 6 Kommittén... 6 2 Inledning Det har

Läs mer

TÄVLINGSPROGRAM 2012

TÄVLINGSPROGRAM 2012 TÄVLINGSPROGRAM 2012 Tidsbokning 040-42 96 80 Tävling 040-42 96 81 Kansli 040-42 96 82 Klubbchef 040-42 96 83 Fax 040-42 96 84 Shop 040-42 96 85 Restaurang 040-42 96 86 E-mail: soderslattsgk@sslgk.se Hemsida:

Läs mer

Junior- kalendern. www.sgdf.se

Junior- kalendern. www.sgdf.se Junior- kalendern 2015 www.sgdf.se Gemenskap, Glädje och Uppmuntran! Stockholms Golfförbund är ett organ för SGFs regionala verksamhet och skall inom ramen för detta verka för att utveckla golfidrotten

Läs mer

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad.

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad. Österåkers Golf 06 En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet. Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Vardag eller Hagby ) Bli medlem i Österåkers Golfklubb 06 Som medlem

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NR 7, 2012 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Juniorverksamheten på Viksjö GK Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit! Ledare

Läs mer

Verksamhetsplan 2016

Verksamhetsplan 2016 Verksamhetsplan 2016 Motala GK klubben för alla golf med gemenskap och glädje Det yttersta målet för klubbens verksamhet är en nöjd golfspelare medlem eller greenfeegäst, som upplever att han/hon kan spela

Läs mer

TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014

TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014 TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014 PRESENTATION, PROGRAM OCHINLEDNING PRESENTATION Pierre Oksanen, Tävlingskommittén Hasse Pettersson, Juniorkommittén PROGRAM 09.00 Inledning 09.15 Återblick från säsongen/statistik

Läs mer

Vårslaget 2006. Väl mött våren 2006. Per Åke Evén, ordf.

Vårslaget 2006. Väl mött våren 2006. Per Åke Evén, ordf. Ordföranden har ordet Vårsolen skiner varmt och gott så här i vårdagjämningens tid men den ovanligt fina vintern med en myckenhet av snö har inte börjat vika än! Hoppas ni åkt mycket skidor och njutit

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Huvudstadens Golfklubb Lindö

Huvudstadens Golfklubb Lindö Verksamhetsplan 2013 Teamet kommer att arbeta enligt en förenklad organisation som fastställts av huvudstyrelsen. Vi kommer att bestå av följande ledamöter: Ordförande Sekreterare + resursperson Juniorer

Läs mer

Kommungolfen. Verksamhetsberättelse 2015

Kommungolfen. Verksamhetsberättelse 2015 Kommungolfen Verksamhetsberättelse 2015 Gammal är äldst visade Kommungolfens nestor Johnny Person som segrade i KM 2015 Kommungolfen 2015 Medlemskap Årsavgift Syfte Kommunanställd, förtroendevald eller

Läs mer

Riktlinjer 2016 för spelare som deltar i Junior & Elitsektionens verksamhet

Riktlinjer 2016 för spelare som deltar i Junior & Elitsektionens verksamhet Allmänt Dessa riktlinjer gäller tills vidare och kan efter beslut av Junior- & Elitsektionen (JES) ändras under pågående säsong. Alla spelare som deltar i JES verksamhet omfattas av dessa riktlinjer. Riktlinjerna

Läs mer

Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016. Inledning

Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016. Inledning Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016 Inledning Året inleddes lite turbulent och det var först en bit in på året som styrelsen fick mandat att fatta framåtriktade beslut. Vi som sitter i

Läs mer

HÖSTMÖTE. Golfrestaurangen klockan 19:00. 28 november. Gävle Golfklubb

HÖSTMÖTE. Golfrestaurangen klockan 19:00. 28 november. Gävle Golfklubb Vi börjar med ett föredrag om modern banskötsel av bankonsulent Mikael "Bobban" Frisk. Därefter prisutdelningar KM och vandringspris. 28 november HÖSTMÖTE 2013 Golfrestaurangen klockan 19:00 Gävle Golfklubb

Läs mer

Sammanställning av enkäterna

Sammanställning av enkäterna Sammanställning av enkäterna Under senhösten gjordes två enkäter som besvarades av medlemmar respektive gäster. Ovanligt många svar från gäster och framförallt medlemmar har gett mycket värdefull input.

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

LAHOLMS GOLFKLUBB - VERKSAMHETSPLAN

LAHOLMS GOLFKLUBB - VERKSAMHETSPLAN LAHOLMS GOLFKLUBB - VERKSAMHETSPLAN Vision Laholms Golfklubbs målsättning är att vara en ekonomiskt trygg och i övrigt välskött golfklubb som tillgodoser olika golfspelares behov, oavsett spelstyrka. Besöket

Läs mer

Nyhetsbrev #1 2016. Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong

Nyhetsbrev #1 2016. Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong Nyhetsbrev #1 2016 Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong kallelse Sida 1 av 6 Kallelse årsmöte Frösåker Golfklubb

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Falkenberg Strandbad Tid: 2015-11-30 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har utlysts på rätt

Läs mer

Styrelsen. Möten. Uppdrag i förbund och organisationer. Ekonomi. Nya i styrelsen. Har avgått under året. Styrelsen 2008-12-31

Styrelsen. Möten. Uppdrag i förbund och organisationer. Ekonomi. Nya i styrelsen. Har avgått under året. Styrelsen 2008-12-31 Stockholm Speedskaters verksamhetsberättelse 2008 Klubben är inne på sitt fjärde år och fortsätter att växa. Jag tycker att detta är väldigt roligt och det har möjliggjort nya satsningar. Många av klubbens

Läs mer

Bäste medlem, Görel Groos

Bäste medlem, Görel Groos Bäste medlem, Med några avslutande ord av år 2015 vill jag tacka Er medlemmar. Mycket har hänt och mycket arbetar vi på i styrelsen inför 2016. Det har varit ett fantastiskt golfår för Sörfjärdens GK.

Läs mer

INBJUDAN TILL CITROËN GOLF TOUR 2009. www.citroëngolftour.se SPORTS

INBJUDAN TILL CITROËN GOLF TOUR 2009. www.citroëngolftour.se SPORTS INBJUDAN TILL CITROËN GOLF TOUR 2009 www.citroëngolftour.se SPORTS 08Tack! Den tionde upplagan av Citroën Golf Tour blev en ännu större succé än tidigare år. Tack alla ni som deltagit i de lokala klubbtävlingarna,

Läs mer

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13 1. Årsmötet öppnades 2. Röstlängd fastställdes till 10st 3. Till ordförande för mötet valdes Fredrik Nordfelth och till sekreterare Jenny Eriksson.

Läs mer

Verksamhetsberättelse Onsjö GK 2013

Verksamhetsberättelse Onsjö GK 2013 Verksamhetsberättelse Onsjö GK 2013. Styrelsen Styrelsen har utgjorts av Jan-Erik Falk, ordförande Christina Haglund, vice ordförande Jan Lundborg, ekonomiansvarig Bjarne Persson Anders Lundberg Katarina

Läs mer

14 Mötet öppnades av ordförande Svante Gustafsson som hälsade alla välkomna.

14 Mötet öppnades av ordförande Svante Gustafsson som hälsade alla välkomna. Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 9 april 2012 mellan kl 09.00-12.30 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian

Läs mer

KARIN-projektet Kvinnor Aktiva för Roligare golf i NyGK

KARIN-projektet Kvinnor Aktiva för Roligare golf i NyGK 2007-10-11 1 (5) Kvinnor Aktiva för Roligare golf i NyGK Certifiering av Nyköpings GK ur ett kvinnligt perspektiv utifrån Qtee-kriterier inkl utveckling av damverksamheten. 2007-07 Undertecknad fick uppdraget

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 - Breddgrupper

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 - Breddgrupper Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 - Breddgrupper Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen, om du har

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 och 2016 med konstsnöspår

Verksamhetsplan 2015 och 2016 med konstsnöspår Verksamhetsplan 2015 och 2016 med konstsnöspår Medlemsaktiviteter Träning på barmark och snö Tanken är att hålla igång träningen under hela året o Barmarksträning från 12 september till skidsäsong samt

Läs mer

Kansliblogg. God fortsättning på det nya året! 2016-01-02. Vad händer på banan under vintern. Caroline Holmblad, ansvarig för Kanslibloggen

Kansliblogg. God fortsättning på det nya året! 2016-01-02. Vad händer på banan under vintern. Caroline Holmblad, ansvarig för Kanslibloggen Kansliblogg Caroline Holmblad, ansvarig för Kanslibloggen God fortsättning på det nya året! 2016-01-02 Vi önskar alla medlemmar en god fortsättning på det nya året! Vi är åter på kansliet torsdag 7 januari.

Läs mer

Kursprogram Golfträning 2014

Kursprogram Golfträning 2014 Kursprogram Golfträning 2014 Välkommen till årets kursprogram på Åda Golf & Country Club. Jag hoppas programmet kommer att inspirera dig till att börja träna golf och att du tar chansen att tillsammans

Läs mer

FORE. Våren är här! ny vit marmorsand. Lektioner med Peter Runius gjorde att Lena fick tillbaka glädjen för golfen

FORE. Våren är här! ny vit marmorsand. Lektioner med Peter Runius gjorde att Lena fick tillbaka glädjen för golfen FORE Nyheter från Askersunds Golfklubb. Nummer 1, 2016. Våren är här! Renovering av bunkrarna med ny vit marmorsand Lektioner med Peter Runius gjorde att Lena fick tillbaka glädjen för golfen Vårens städdagar

Läs mer

SKANDIA CUP 2008. Till Tävlingsledaren av klubb-, grupp- och regionkval samt riksfinal

SKANDIA CUP 2008. Till Tävlingsledaren av klubb-, grupp- och regionkval samt riksfinal 40 Till Tävlingsledaren av klubb-, grupp- och regionkval samt riksfinal SKANDIA CUP 2008 Skandia Cup är en unik idrottstävling, inte bara till sin omfattning utan också till sin form. Den börjar som en

Läs mer

Årsredovisning. Koncernårsredovisning. Björklidens Golfklubb

Årsredovisning. Koncernårsredovisning. Björklidens Golfklubb Björklidens Golfklubb Årsredovisning och Koncernårsredovisning för Björklidens Golfklubb 897300-3844 Räkenskapsåret 2014 Björklidens Golfklubb 1(21) Styrelsen för ideella föreningen Björklidens Golfklubb

Läs mer

Verksamhetsplan 2014-2018 Damkommittén Vreta Kloster GK. Version 3

Verksamhetsplan 2014-2018 Damkommittén Vreta Kloster GK. Version 3 Verksamhetsplan 2014-2018 Damkommittén Vreta Kloster GK Version 3 Bakgrund 3 Damkommitténs vision 4 Ledord 4 Värderingar 4 Verksamhet 4 Långsiktiga mål 5 Kortsiktiga mål 2014 5 Förutsättningar 6 Kommitténs

Läs mer

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening Navet Nr 3 2014 KALENDARIUM Här har vi samlat inkomna uppgifter om vad som är på gång i Fåglum under juli - september 2014. Alla är välkomna att lämna in uppgifter till nästa nummer av Navet som gäller

Läs mer

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommittén. Verksamhetsberättelse 2015. Version 1.0

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommittén. Verksamhetsberättelse 2015. Version 1.0 Vreta Kloster GK Junior & Elitkommittén Verksamhetsberättelse 2015 Version 1.0 Innehåll VERKSAMHETEN... 3 GOLFKUL... 3 GOLFÄVENTYRET GRÖNA KORTET... 3 UTVECKLING OCH BREDDGRUPPER... 4 UTVECKLING JSM...

Läs mer

Nyhetsbrev #2 januari 2014. Välkomna till det nya året

Nyhetsbrev #2 januari 2014. Välkomna till det nya året Nyhetsbrev #2 januari 2014 Välkomna till det nya året Välkomna till 2014! Hej alla medlemmar och en riktigt God Fortsättning på det nya året! Nu ligger det lite snö på backen och många medlemmar är ute

Läs mer

Verksamhetsplan Seniorkommittén.

Verksamhetsplan Seniorkommittén. 1 Verksamhetsplan Seniorkommittén. 1. Vision: Utökad och förbättrad social verksamhet. Mål: Att få fler involverade i vår Seniorverksamhet. Strategier: Seniorgolf en gång i veckan. Gemensamma luncher vid

Läs mer

Lerums Bridgeklubb. Verksamhetsberättelse. för tiden 2014-07-01 till 2015-06-30

Lerums Bridgeklubb. Verksamhetsberättelse. för tiden 2014-07-01 till 2015-06-30 Lerums Bridgeklubb Verksamhetsberättelse för tiden 2014-07-01 till 2015-06-30 Styrelsen har bestått av ordförande Britt-Marie Wahlgren, vice ordförande Hans Egerstad, kassör Göran Larsson, sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ellagårds Tennisklubb 2009

Verksamhetsberättelse för Ellagårds Tennisklubb 2009 1 Verksamhetsberättelse för Ellagårds Tennisklubb 2009 Årets styrelse har bestått av: Nils Göran Ramberg, ordförande, Johan Ahnfelt, vice ordförande och sekreterare, Sanna Molin, Anders Nyman, kassör,

Läs mer

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand HaningeStrand GK Höstmöte 2018 Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand Innehållsförteckning Kallelse... 2 Föredragningslista... 2 Förslag till HaningeStrand Golfklubbs

Läs mer

Resultat Onsdagsgolfen 2015

Resultat Onsdagsgolfen 2015 Onsdagsgolfen 2015 28 juli Så är vi tillbaks i normala gängor, dvs. nu är det riktigt golf som gäller. Och det visade sig direkt 21 spelsugna unga herrar kom till spel. Mest spelsugen var nog Lars-Erik

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 Styrelsen har under 2015 bestått av Augusta Hagman ordförande Ingrid Dahlström vice ordförande Åsa Sjöstedt Nilsson kassör Sigrid Sjöstrand sekreterare Christine Lindbäck Solveig

Läs mer

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003

Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Kronobergsdistriktets specimencup Slutrapport 2003 Individuellt Morgan Svensson Ulf Sennvall Dan Dellerfjord Lagtävlingen SFK Bottennappet AFK Borren SFK Flugan Årets fisk 2003. mört 1068 gr 133,5 %, Morgan

Läs mer

STYRELSEMÖTE 2013-09-13/14 Protokoll

STYRELSEMÖTE 2013-09-13/14 Protokoll Styrelsemöte 2013-09 13/14 117-131 Start 22.00/09.00 Plats Medlefors Folkhögskola, Skellefteå Närvarande Michael Sikström Ordförande Adrian Bordeianu Ungdom Berith Nilsson Damer Bo Elmgren Kassör Börje

Läs mer

Stora Lundby Golfklubb

Stora Lundby Golfklubb Stora Lundby Golfklubb Kallelse Höstmöte Måndag den 21 november 2011 Klockan 19.00 ca 21.00 OBS! Plats Lekstorps IF Klubbhus (Vid fotbollsplanen mittemot Shell i Gråbo) Anmälan görs till via mail, telefon

Läs mer

H Ö S T M Ö T E 3 0 N OV E M B E R 2 0 1 5

H Ö S T M Ö T E 3 0 N OV E M B E R 2 0 1 5 HÖSTMÖTE 30 N OV E MBE R 201 5 Sida 2 FÖREDRAGNINGSLISTA 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts. 3. Fastställande av Föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

BLEKINGE 2015. Klass Klassindelning Hcp Spelform Antal hål Tee. A Pojkar/Flickor <12,0 Slagtävl scratch 18 Gul/röd

BLEKINGE 2015. Klass Klassindelning Hcp Spelform Antal hål Tee. A Pojkar/Flickor <12,0 Slagtävl scratch 18 Gul/röd 1 Deltagare För klass A, B och C: Pojkar och Flickor födda 1994-2002 Spelare född senare än 2002 som önskar delta i A-klass skall söka dispens för detta via SGF. Klass Klassindelning Hcp Spelform Antal

Läs mer

Juniorverksamheten 2016 2016-04-25

Juniorverksamheten 2016 2016-04-25 Juniorverksamheten 2016 2016-04-25 Juniorkommitén 2016 Maria Lockman marialockman@gmail.com 070-328 27 74 Janne Dannberg janne@luleahockey.se 070-592 51 23 Malin Högström malin.hogstrom@gmail.com 070-258

Läs mer

Idrottsprogram Nicklastorp. Golfklubb 2005. Framtaget av Idrottsteamet:

Idrottsprogram Nicklastorp. Golfklubb 2005. Framtaget av Idrottsteamet: Idrottsprogram Nicklastorp Golfklubb 2005 Framtaget av Idrottsteamet: Lars Remröd, instruktör, medarbetare i utbildningskommittén, marknadskommittén, junior/elitkommittén, adjungerad i styrelsen. Huvudansvarig

Läs mer

Rätt oslätt Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 1. 2011

Rätt oslätt Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 1. 2011 Rätt oslätt Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 1. 2011 Sö erslätts Golfklubb Söderslätts GK har ny krögare! Kallelse till vårårsmöte 8 mars. Kansliet informerar

Läs mer

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 9-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på söndagen

Läs mer

Golf Nytt. Nr 1 / 2012 Medlemsskrift för Söderhamns Golfklubb. Ett litet tag kvar innan banan ser ut så här men den som väntar på något gott.

Golf Nytt. Nr 1 / 2012 Medlemsskrift för Söderhamns Golfklubb. Ett litet tag kvar innan banan ser ut så här men den som väntar på något gott. Golf Nytt Nr 1 / 2012 Medlemsskrift för Söderhamns Golfklubb Ett litet tag kvar innan banan ser ut så här men den som väntar på något gott. Ordförande har ordet Golf ska vara en upplevelse! Hej! Vintern

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Årsmöte. Plats: Ädelfors folkhögskola. 15/3 2014 kl.15.00. Vetlanda Rally & Racing Club www.vetlandarrc.

Verksamhetsberättelse 2013. Årsmöte. Plats: Ädelfors folkhögskola. 15/3 2014 kl.15.00. Vetlanda Rally & Racing Club www.vetlandarrc. Verksamhetsberättelse 2013 Årsmöte Plats: Ädelfors folkhögskola 15/3 2014 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Lördagen den 15 mars 2014 kl.15.00 Plats: Ädelfors folkhögskola

Läs mer

Övriga Joakim Jansson, sekreterare. 1 Mötet öppnades av ordförande Svante Gustafsson som hälsade alla välkomna.

Övriga Joakim Jansson, sekreterare. 1 Mötet öppnades av ordförande Svante Gustafsson som hälsade alla välkomna. Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 19 feb 2012 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian

Läs mer

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder Hösten 2014 körde vi ett projekt där vi var ute i invandrartäta bostadsområden och ordnade små gårdsorienteringar. Intresset var stort men vi hade mycket svårt att få någon till klubben. Den stora behållningen

Läs mer

Saltsjöbadens Golfklubb

Saltsjöbadens Golfklubb 1(16) Saltsjöbadens Golfklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2014 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 6 - balansräkning 7 - noter

Läs mer

Välkommen. På Skinnarebo skall det finnas träning för alla, oavsett nivå och ambition är man lika välkommen till oss.

Välkommen. På Skinnarebo skall det finnas träning för alla, oavsett nivå och ambition är man lika välkommen till oss. Välkommen På Skinnarebo skall det finnas träning för alla, oavsett nivå och ambition är man lika välkommen till oss. Juniorkommittén, kontaktuppgifter Joakim Bäckström 0763 190944 joakim.backstrom@pgasweden.com

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008

STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008 STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008 GOLF GLÄDJE GEMENSKAP Styrelsen för Bredareds Golfklubb får härmed avge sin verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 Styrelsen: Ordförande:

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR VÄLKOMMEN TILL HÖSTÅRSMÖTE 2013 LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL.10:00 I KLUBBHUSET PÅ KRONHOLMEN

ÅRSMÖTESHANDLINGAR VÄLKOMMEN TILL HÖSTÅRSMÖTE 2013 LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL.10:00 I KLUBBHUSET PÅ KRONHOLMEN ÅRSMÖTESHANDLINGAR VÄLKOMMEN TILL HÖSTÅRSMÖTE 2013 LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL.10:00 I KLUBBHUSET PÅ KRONHOLMEN visbygk.com INNEHÅLLSFÖRTECKNING FÖREDRAGNINGSLISTA VERKSAMHETSPLANER RESULTATBUDGET VALBEREDNINGENS

Läs mer

Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018

Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018 Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018 I Billingens Golfklubb är vi cirka 750 medlemmar varav drygt 200 är damer. Vi i damklubben vill här informera om de aktiviteter som är riktade till oss damer

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Ingrid Löf-Dahl, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Ingrid Löf-Dahl, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 7 december 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman,

Läs mer

Arbetsplan för olika verksamheter i Kalix GK under 2016

Arbetsplan för olika verksamheter i Kalix GK under 2016 Arbetsplan för olika verksamheter i Kalix GK under 2016 Bakgrund Arbetsplanen är det årliga dokument som ska styra vår verksamhet. Den har utformats utifrån det dokument som beskriver mål, strategier och

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Dalsjö GK. Föreningens 22:a verksamhetsår 2011-01-01 2011-12-31

Verksamhetsberättelse för Dalsjö GK. Föreningens 22:a verksamhetsår 2011-01-01 2011-12-31 Verksamhetsberättelse för Dalsjö GK Föreningens 22:a verksamhetsår 2011-01-01 2011-12-31 Vi är många som bidrar till att vi är en stark och attraktiv klubb. Jag vill tacka alla som gjort en ideell insats,

Läs mer

Informationsstrategi & Målgrupper. Verksamhetsplaneringsdagar Gimo 2015-09-18

Informationsstrategi & Målgrupper. Verksamhetsplaneringsdagar Gimo 2015-09-18 Informationsstrategi & Målgrupper Verksamhetsplaneringsdagar Gimo 2015-09-18 Varför en informationsstrategi? Bristande eller ingen information kan skapa: Okunskap Dålig motivation Rykten Felaktiga uppgifter

Läs mer