Invest. Inbjudan till teckning av aktier Nyemission. teckningskurs: 3,00 kronor / aktie. antal nyemitterade aktier:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Invest. Inbjudan till teckning av aktier Nyemission. teckningskurs: 3,00 kronor / aktie. antal nyemitterade aktier: 3 030 000."

Transkript

1 Inbjudan till teckning av aktier Nyemission teckningskurs: 3,00 kronor / aktie antal nyemitterade aktier: Invest Aktiesymbol: MOBI ISIN kod: SE Kan din mobil inte scanna koden? Sms:a gratis invest till 71120

2 Imagine a new mobile behavior that turns loyalty into cash Idag står mobiltelefoni där internet stod för 10 år sedan med samma urkraft och potential. Vad som saknas är en plattform för att släppa dessa krafter fria. Nyckeln till detta är loyalty. Mobile Loyalty.

3 Mobil marknadsföring Söka information om produkter och varumärken, minst en gång i veckan M-commerce Har handlat varor med sin mobiltelefon MCDC 2009, undersökningsbas: användare av mobilt internet, 15 år och uppåt, Sverige. Potentialen att skapa pengar utifrån lojalitet är större än rena affärer. Användarnas lojalitet till Google har gjort dem till världens rikaste företag utan att slutanvändarna någonsin behövt betala ett öre för att använda deras tjänster. Inte ett enda öre. Googles framgång är byggd på hur de kan dra nytta av vår lojalitet. Detta är vad varje företag, världen över har möjlighet att göra på sitt eget sätt. Mobile Loyalty handlar om att utnyttja denna potential. När vi lämnar hemmet gör vi det inte utan mobilen. När vi vaknar hinner vi kolla mobilen före morgonkaffet. Vi tar med den till jobbet. Vi har med den på lunchen. Vi har den på fotbollsmatcher. Vi filmar våra barn med den. Vi har den vid matbordet. Vi har den i sängen. Inom kort kommer vi hellre låna ut vår tandborste än vår mobil. Utvecklingen av ett livsnödvändigt verktyg Idag finns det 5,3 miljarder mobiltelefoner världen över, med detta också 5,3 miljarder människor som använder dessa. När vi talar om den betydelse telefonerna har i våra liv, har de blivit något som vi alltid bär med oss. Tillsammans med nycklar och pengar är våra telefoner nödvändiga redskap i våra liv.

4 Genomsnittlig årlig tillväxt för medier , globalt Internet, video Mobil Utomhusreklam, digitalt Betal-TV Betalda sökord Bio Utomhusreklam, övrigt Genomsnittlig tillväxt Internet, övrigt TV Radio Tidningar Magasin 25% Användning av mobilt internet Någon gång använt Webbsurf Sociala Medier Video EIAA Mediascope Europe 2010, undersökningsbas: användare av mobilt internet, 16 år och uppåt, Sverige. Mobile Loyalty är en tankerörelse mot en ny metodologi. Ett sätt att öppna upp för en ny inkomstmodell Kriget om de nya kommersiella möjligheterna står inte och faller med den senaste tekniken den finns redan, redo att användas. På slagfältet handlar allt om metodologi. Hur tyglar man de kraftfulla känslorna kring mobiltelefoner, och hur skapar man nya inkomstkällor? Det här handlar inte om patent, det handlar om känslor. Mobile Loyalty sitter på både kunskapen och metodologin. Utprovad, testad och med bevisad effekt. Vi har exempelvis skapat en plattform som ger företag nya möjligheter att bygga upp en ny marknadsföringskanal, för alla mobilplattformar, och koppla dessa tjänster direkt till webb och sociala medier. Allt detta från noll till online på år månader veckor.

5 Användning av mobiler och smartphones i mataffärer, mars 2010 % av amerikanska internetanvändare som använder sin mobil/smartphone i butiken Jämföra priser Ta emot och lösa in kuponger och rabatter Få information om näringsinnehåll Läsa produktrecensioner Besöka livsmedelsföretagens sidor för information Mobil marknadsföring Tagit emot reklam via SMS Intresserade av mobila former av marknadsföring, direktmarknadsföring, geolokalisering... M-commerce Källa: Deloitte, 2010 Consumer Food Safety Survey 11 maj 2010, USA. Använt mobiltelefonen för att betala / ta del av erbjudandet / göra bokningar Mobile Exposure Undersökningsbas: användare av mobila medier 16 år och uppåt, Storbritannien. Attrahera istället för att attackera Intäktsmodell Varifrån kommer all denna kraft? Jo, från mobilanvändarna själva. Vi behöver inte pracka på dem de här lösningarna användarna efterfrågar dem, och vi kan leverera attraktiva lösningar. Ett mobilt beteende flyttar kommunikationen från en envägsmodell, med avsändare/mottagare, till en tvåvägskommunikation som bygger på en relation. Mobilanvändarna är aktiva genom att själva ange vilken typ av affärer de är intresserade av. Behoven handlar idag om relevans, alltså kvalitet framför kvantitet. Och de är mer än villiga att dela med sig av detaljerad information om sig själva, och deras konsumtionsmönster, för att få denna relevans. För att tillmötesgå dessa behov tillhandahåller Mobile Loyalty användbara och relevanta lösningar som knyter samman mobil marknadsföring och mcommerce. Vi underlättar mobila affärer som förstärker online-närvaron och bildar nya affärsmodeller genom att frambringa nya affärer och nya inkomstkällor. Den grundläggande frågan kvarstår: Hur tjänar man pengar på denna medienärvaro? Vi måste börja med att slå fast att den här förståelsen är extremt viktig. Det handlar om metodologi: Hur saker genomförs; förståelse för den mobila världen; att se möjligheterna till kontakt och dialog och i enlighet med denna insikt skapa den kommunikation som uppfyller syftet. Det handlar om marknadsföring byggd på samtycke, och därför är tillvägagångssättet radikalt annorlunda från traditionell kommunikation. Frågan man måste ställa sig, om och om igen, är: Vad kommer denna produkt, tjänst, information och inbjudan till dialog att göra för den som håller mobiltelefonen i sin hand? Finns det inte ett tillfredsställande svar på den frågan då finns förmodligen inte heller viljan att skapa en dialog. För att uttrycka det enkelt. Frågeställningen kan tyckas komplex, Men för att enkelt reda ut denna komplexitet: Det grundläggande är att omvandla lojalitet till pengar.

6 Sterner de la Mau Vice VD, Chef Affärsutveckling, Grundare och styrelseordförande Professionell erfarenhet Medgrundare av Scandvision 1990 Grundare av flera dotterbolag till Scandvision Holding under Vice VD, Chef Affärsutveckling, grundare och styrelsemedlem i Mobile Loyalty PLC Mobile Loyalty handlar om mobil marknadsföring Marknaden för mobil marknadsföring expanderar snabbare än någon annan marknad på en global nivå. Det känslomässiga värde vi tillskriver mobiltelefonerna har blivit en egen värld en fjärde dimension. Och då har vi bara börjat skrapa på ytan av all den potential som finns under våra fingertoppar. Mobile Loyalty: koncept, tjänster, metodologi. Kundreferenser: Nicklas Gerhardsson VD, styrelseledamot Professionell erfarenhet VD, Mobile Loyalty PLC Erfarenhet från ledningsarbete som VD i internationella sammanhang Över tio års erfarenhet från telekombranschen, däribland ledande positioner inom Sälj- och produktledning på Ericsson Praktisk erfarenhet från internationella uppstartsföretag, inklusive en stor spin-off-enhet från Ericsson Flera års erfarenhet inom managementkonsulting och genomförande av stora förändringsprogram inom multinationella företag Erfarenhet av att slå samman organisationer från olika kulturer E.ON Maersk Group Telia SonyEricsson Inwido Abbott NCC Kristianstadsbladet Helsingborgs Dagblad Audi Gant Home Brio

7 Anmälningssedel för teckning av svenska depåbevis (SDB) i Mobile Loyalty Plc Teckningstid: 8 november 2 december 2011 Teckningskurs: 3,00 kronor Tilldelning: Eventuell tilldelning meddelas genom utskick av avräkninggsnota. Likviddag: Tre bankdagar efter utfärdande av avräkningsnota Fullständig information samt villkor framgår av Memorandum utgivet i november 2011 av styrelsen för Mobile Loyalty Plc. Vid en bedömning av bolagets framtida utveckling är det av vikt att också beakta relevanta risker. Varje investerare måste göra sin egen värdering av effekten av dessa risker genom att ta del av tillgänglig information kring detta. Memorandum finns att ladda ner från och A. Undertecknad anmäler sig härmed för teckning enligt följande: stycken SDB i Mobile Loyalty Plc till ovan angiven teckningskurs. Minsta teckningspost är aktier och därefter i poster om aktier. B. Om tilldelning sker ska aktierna levereras till: VP-Konto: Eller Depånummer: OBS! Om depån är kopplad till en kapitalförsäkring var vänlig kontakta din förvaltare för teckning av dessa aktier. C. Namn- och adressuppgifter: (VÄNLIGEN TEXTA TYDLIGT!) För- och efternamn/ Firmanamn Postadress Postnummer Ort Land Bank/ Fondkommissionär Person-/ Organisationsnummer E-postadress Undertecknad är medveten om samt medger att: Anmälan är bindande, dock kan ofullständig eller felaktigt ifylld anmälningssedel komma att lämnas utan avseende. Aktieinvest FK AB befullmäktigas att för undertecknads räkning verkställa teckning av aktier enligt de villkor som framgår av memorandum utgivet november 2011 av styrelsen för Mobile Loyalty Plc. Vid eventuell överteckning kan tilldelning komma att ske med lägre antal aktier eller helt utebli. Personuppgifter som lämnas i samband med, eller i övrigt registreras med denna anmälan, behandlas av Aktieinvest FK AB för förberedelse och administration av uppdraget. Behandling av personuppgifter kan även komma att ske hos andra företag som Aktieinvest FK AB eller emittenten samarbetar med. D. Skicka in din anmälan Per post till: Aktieinvest FK AB Emittentservice Stockholm eller per fax till: +46 (0) eller scannad per e-post till: Ort och datum Telefonnummer Mer information och Memorandum finns att ladda ner på Undertecknas av ägare (i förekommande fall behörig firmatecknare eller förmyndare) OBS! Om teckningen avser fler än aktier ska kopia på giltig id-handling bifogas för att anmälningssedeln ska vara giltig. För juridisk person ska istället registreringsbevis som styrker firmateckningen, samt kopia på firmatecknares id-handling bifogas.

8 Limhamnsvägen 110 C SE Malmö, Sweden Office +46 (0) Scandinavian Advertising MARKETING IN DIGITAL- AND SOCIAL MEDIA. BOOSTED.

Vi ger dig 9,05 % avkastning per år

Vi ger dig 9,05 % avkastning per år Vi ger dig 9,05 % avkastning per år Placera smart, placera hos oss Erbjudande att teckna Obligationslån Värmlands Finans Sverige AB (publ) Erbjudande att teckna obligationslån Teckningstid: 10 december

Läs mer

Inbjudan att teckna konvertibler i

Inbjudan att teckna konvertibler i Inbjudan att teckna konvertibler i Värmlands Finans Sverige AB (publ) Årlig ränta: 9,05 % Löptid: 2 år Med Värmlands Finans erbjudande kan du tjäna pengar på två sätt:»» Du får en årlig fast hög ränta

Läs mer

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I DAHL SWEDEN MOBILE TECHNOLOGY AB (PUBL) 10 juni 24 juni 2013

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I DAHL SWEDEN MOBILE TECHNOLOGY AB (PUBL) 10 juni 24 juni 2013 INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I DAHL SWEDEN MOBILE TECHNOLOGY AB (PUBL) 10 juni 24 juni 2013 KORT OM DAHL Robin Dahl, en av grundarna av Dahl Sweden Mobile Technology AB (publ), har sedan början av

Läs mer

See what I m saying Inbjudan till teckning av units i VMSPlay AB (publ) inför listning på Nasdaq OMX First North 16-30 juni 2014

See what I m saying Inbjudan till teckning av units i VMSPlay AB (publ) inför listning på Nasdaq OMX First North 16-30 juni 2014 See what I m saying Inbjudan till teckning av units i VMSPlay AB (publ) inför listning på Nasdaq OMX First North 16-30 juni 2014 Viktig information Med VMSPlay eller Bolaget avses VMSPlay AB (publ) (fd

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i SingöAffären AB organisationsnummer 556782-6747

Inbjudan till teckning av aktier i SingöAffären AB organisationsnummer 556782-6747 Till bofasta och fritidsboende på Singö och Fogdö. Inbjudan till teckning av aktier i SingöAffären AB organisationsnummer 556782-6747 INFORMATIONSMEMORANDUM Initierat av Levande Roslagsbygd i samarbete

Läs mer

VILLKOR OCH ANVISNINGAR

VILLKOR OCH ANVISNINGAR VILLKOR OCH ANVISNINGAR avseende nyemission i Kancera AB (nedan Kancera ) Antal aktier Nyemissionen omfattar högst 4.927.386 aktier. Antalet i aktier i Kancera före nyemissionen uppgår till 98 547 732.

Läs mer

EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2011

EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2011 EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2011 Med Adoperator och Bolaget avses Adoperator AB org. nr 556733-9410. Med Thenberg & Kinde avses Thenberg & Kinde Fondkommission AB med org.nr 556474-6518. Memorandumet har

Läs mer

DENNA TRYCKSAK MEDFÖLJER SOM BILAGA I TIDNINGEN AKTIESPARAREN. ALLT ANSVAR FÖR DESS INNEHÅLL VILAR PÅ CORTUS ENERGY.

DENNA TRYCKSAK MEDFÖLJER SOM BILAGA I TIDNINGEN AKTIESPARAREN. ALLT ANSVAR FÖR DESS INNEHÅLL VILAR PÅ CORTUS ENERGY. DENNA TRYCKSAK MEDFÖLJER SOM BILAGA I TIDNINGEN SPARAREN. ALLT ANSVAR FÖR DESS INNEHÅLL VILAR PÅ CORTUS ENERGY. Inbjudan att teckna aktier i Cortus Energys nyemission 7 april 24 april 2015 Marknadsföringsbroschyr

Läs mer

Cumula AB (publ.) Org.nummer : 556867-8873 Informationsmemorandum www.cumula.se

Cumula AB (publ.) Org.nummer : 556867-8873 Informationsmemorandum www.cumula.se AB (publ.) TM Org.nummer : 556867-8873 www.cumula.se VÄLKOMMEN TILL NÄSTA GENERATIONS AKTIEHANDEL Cumula 4 www.cumula.se Innehåll.... Innehåll. 5 Viktig information 6 Erbjudandet i sammandrag. 7 Investerings

Läs mer

KENTIMA HOLDING AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier och teckningsoptioner (Units)

KENTIMA HOLDING AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier och teckningsoptioner (Units) KENTIMA HOLDING AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier och teckningsoptioner (Units) Den Norske Opera & Ballett i Oslo Du kommer som aktieägare i Kentima Holding att erhålla uniträtter. Observera att

Läs mer

MEMORANDUM EDOCTRINA (PUBL)

MEMORANDUM EDOCTRINA (PUBL) MEMORANDUM EDOCTRINA (PUBL) Februari 2009 556666-9460 Kunskapslogistik för en global marknad Memorandum edoctrina ab Februari 2009. 1 Memorandum edoctrina ab Februari 2009. 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING OM MEMORANDUMET...4

Läs mer

ATC Industrial Group Management AB. 2014 Emissionsmemorandum

ATC Industrial Group Management AB. 2014 Emissionsmemorandum ATC Industrial Group Management AB 2014 Emissionsmemorandum Årsredovisningen för ATC Industrial Management Group AB för räkenskapsåret 2012 är en del av detta memorandum. En digital version av årsredovisningen

Läs mer

FFN Internet Retail Holding

FFN Internet Retail Holding FFN Internet Retail Holding 2014 Emissionsmemorandum 2 Bokslutskommuniké för FFN Internet Retail Holding AB för räkenskapsåret 2013 är en del av detta memorandum. En digital version av bokslutskommunikèn

Läs mer

Innehåll. Observandum

Innehåll. Observandum Inbjudan att teckna aktier i Fortnox AB (publ) Informationsmemorandum Publik nyemission Mars 2008 1 Innehåll Sammanfattning 3 Riskfaktorer 5 Bolaget och emissionen 7 VD har ordet 7 Historik 8 Bakgrund

Läs mer

LJUS I ALLA RUM! Parans lanserar hybridarmatur som kombinerar solljus och LED-belysning

LJUS I ALLA RUM! Parans lanserar hybridarmatur som kombinerar solljus och LED-belysning Parans lanserar hybridarmatur som kombinerar solljus och LED-belysning LJUS I ALLA RUM! 100-metersvisionen blir verklighet satsning mot nästa generation solljussystem INBJUDAN ATT TECKNA AKTIER I PARANS

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i nyemission samt erhållande av teckningsoptioner (Units) Oktober 2011

Inbjudan till teckning av aktier i nyemission samt erhållande av teckningsoptioner (Units) Oktober 2011 Inbjudan till teckning av aktier i nyemission samt erhållande av teckningsoptioner (Units) Oktober 2011 VIKTIG INFORMATION Denna informationsbroschyr är inte och skall inte anses utgöra ett prospekt enligt

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i nyemission samt erhållande av teckningsoptioner (Units) Oktober 2011

Inbjudan till teckning av aktier i nyemission samt erhållande av teckningsoptioner (Units) Oktober 2011 Inbjudan till teckning av aktier i nyemission samt erhållande av teckningsoptioner (Units) Oktober 2011 VIKTIG INFORMATION Denna informationsbroschyr är inte och skall inte anses utgöra ett prospekt enligt

Läs mer

Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat

Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat HANDBOK I E-POSTMARKNADSFÖRING UPPDATERAD MED e-post för sociala medier och mobila enheter INNEHÅLL 1. nycklarna till framgång 6 2.

Läs mer

Informationsmemorandum för nyemission Oktober 2007

Informationsmemorandum för nyemission Oktober 2007 Informationsmemorandum för nyemission Oktober 2007 www.sycapgroup.com Innehållsförteckning Sammanfattning av Memorandum..3 VD har ordet... 4 Finansiell översikt.. 7 Projiceringar... 8 Riskfaktorer...10

Läs mer

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I GREATER THAN AB

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I GREATER THAN AB INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I GREATER THAN AB SHARE AND COMPARE HOW SMART YOU DRIVE SAMARBETSPARTNERN JAGUAR OCH LAND ROVER I STOCKHOLM KÖR ENERFY DRIVING. ENERFY DRIVING 3 Viktig information Detta

Läs mer

Inbjudan till teckning av Units I SPIFFX AB (PUBL)

Inbjudan till teckning av Units I SPIFFX AB (PUBL) Next Generation of Betting Exchanges Inbjudan till teckning av Units I SPIFFX AB (PUBL) MARS-APRIL 2015 FONDKOMMISSION VIKTIG INFORMATION Definitioner I detta Memorandum gäller följande definitioner om

Läs mer

EMISSIONSMEMORANDUM. MARS 2014 Ambia Trading Group AB (publ) FONDKOMMISSION

EMISSIONSMEMORANDUM. MARS 2014 Ambia Trading Group AB (publ) FONDKOMMISSION ARBETSKOPIA EMISSIONSMEMORANDUM MARS 2014 Ambia Trading Group AB (publ) FONDKOMMISSION DEFINITIONER I detta Memorandum gäller följande definitioner om inget annat anges: Med Bolaget, Ambia eller Ambia

Läs mer

Inbjudan till teckning av units i Moretime Professional Services AB (publ) inför listning på AktieTorget

Inbjudan till teckning av units i Moretime Professional Services AB (publ) inför listning på AktieTorget Moretime frigör tid och kreativitet hos entreprenörer och företagare. Inbjudan till teckning av units i Moretime Professional Services AB (publ) inför listning på AktieTorget Viktig information Detta memorandum

Läs mer

INBJUDAN ATT TECKNA AKTIER I FÖRETRÄDESEMISSION BLACK EARTH EAST AB TECKNINGSTID 23 MARS-8 APRIL 2015 OBSERVANDUM!

INBJUDAN ATT TECKNA AKTIER I FÖRETRÄDESEMISSION BLACK EARTH EAST AB TECKNINGSTID 23 MARS-8 APRIL 2015 OBSERVANDUM! INBJUDAN ATT TECKNA AKTIER I FÖRETRÄDESEMISSION BLACK EARTH EAST AB TECKNINGSTID 23 MARS-8 APRIL 2015 OBSERVANDUM! Detta memorandum riktar sig till dig som genom att vara aktieägare i Bolaget känner till

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i Ikonoskop AB (publ) Upprättat i samband med listning på AktieTorget www.ikonoskop.com

Inbjudan till teckning av aktier i Ikonoskop AB (publ) Upprättat i samband med listning på AktieTorget www.ikonoskop.com Inbjudan till teckning av aktier i Ikonoskop AB (publ) Upprättat i samband med listning på AktieTorget www.ikonoskop.com INNEHÅLLSFÖRTECKNING VIKTOR BJÖRK HAR ORDET... 2 OM MEMORANDUMET... 3 INBJUDAN TILL

Läs mer

Investeringsmemorandum Inbjudan till teckning av aktier i FDT System Holding AB (publ) inför listning på AktieTorget

Investeringsmemorandum Inbjudan till teckning av aktier i FDT System Holding AB (publ) inför listning på AktieTorget Investeringsmemorandum Inbjudan till teckning av aktier i FDT System Holding AB (publ) inför listning på AktieTorget FDT tillhandahåller affärs- och butiksdatasystem som förenklar och effektiviserar för

Läs mer

Fortnox AB (publ) Prospekt för publik emission inför listning på NGM Nordic MTF

Fortnox AB (publ) Prospekt för publik emission inför listning på NGM Nordic MTF Fortnox AB (publ) Prospekt för publik emission inför listning på NGM Nordic MTF 1 2 Innehåll SAMMANFATTNING............................ 4 Om Prospektet................................. 4 Om Erbjudandet................................

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i FINT AB (publ)

Inbjudan till teckning av aktier i FINT AB (publ) Inbjudan till teckning av aktier i FINT AB (publ) 27 november 11 december 2014 Erbjudande i sammandrag Företrädesrätt till teckning De som på avstämningsdagen den 25 november 2014 var registrerad som aktieägare

Läs mer

Investeringsmemorandum

Investeringsmemorandum Inbjudan att teckna aktier i H1 Communication AB (publ) Investeringsmemorandum Emissionsmemorandum upprättat i samband med anslutning av Bolagets aktier till AktieTorget i maj 2008. INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer