BYGGD FÖR ATT LEVERERA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BYGGD FÖR ATT LEVERERA"

Transkript

1 FZ-N1 BYGGD FÖR ATT LEVERERA Vi bemöter utmaningarna i den europeiska post- och logistikbranschen med slitstark mobil datoranvändning

2 Förord Med e-handelns explosiva framfart ökar trycket på post- och logistikbranschen och dess personal. Onlineförsäljningen i Europa uppgick till 232,6 miljarder euro 2016 och förväntas stiga med 94 % till 450,2 miljarder euro fram till 2021 en sammansatt årlig tillväxttakt på 14 % 1. Denna förändring av köpvanor för företag och konsumenter har haft en enorm inverkan på postoch leveransbranschen, med en uppskattad ökning på 69 % av de europeiska paketleveranserna fram till Denna ökade arbetsbörda har gjort det mycket angeläget att hitta nya effektivare sätt att arbeta på, eftersom den överansträngda teknikinfrastrukturen och personalen får kämpa hårt. Det råder inga tvivel om att branschen är överansträngd. Den oberoende forskningen 3 som utförts på uppdrag av oss har visat att 60 % av arbetstagarna inom leverans-, lager- och logistikbranschen anser att deras mobila streckkodsläsare bara är ganska effektiva eller inte alls effektiva. Dessa enheter används redan för skanning i genomsnitt 197 gånger per dag, och arbetstagarna uppskattar en årlig tillväxt på 24 %.

3 Den dramatiska ökningen av arbetsbördan kombinerat med föråldrad teknik påverkar även personalens hälsa. Mer än 60 % av deltagarna i undersökningen uppgav att de lider av värk i handleder eller armar, och 69 % hade sjukfrånvaro, på i genomsnitt 2,75 arbetsdagar, under de senaste tolv månaderna. Förslitningsskador påverkade också 52 % av personalstyrkan, varav 78 % var tvungna att vara sjuklediga i genomsnitt tre dagar under de senaste 12 månaderna. För att kunna tillgodose den ökade efterfrågan i Europa bör post- och logistikföretag utvärdera sin användning av bärbara enheter. Den senaste hårdvaran, tillsammans med specialistprogramvarulösningar, kan hålla deras organisation i framkanten av leveransrevolutionen. Syftet med det här faktabladet är att visa exakt hur tekniken kan hjälpa branschen och hur framåtblickande europeiska företag redan har börjat använda dessa lösningar för att säkerställa att de är effektiva och att deras personal förblir frisk. Jan Kaempfer General Manager for Marketing Panasonic Computer Product Solutions 1 Baserat på resultat från Centre for Retail Researchs rapport från 2017: Online Retail: Britain, Europe, US and Canada. 2 Baserat på resultat från Cushman & Wakefields rapport från 2017: Urban Logistics. 3 Baserat på resultat från följande faktablad från 2016: Scanning pain for no gain.

4 Leveransutmaningen De sista metrarna i leveranskedjan har blivit en avgörande faktor i köpprocessen, och i takt med att allt fler konsumenter föredrar hemleverans står branschen inför en tillväxt utan like vad gäller efterfrågan men en brist på resurser. Att minska antalet återkommande leveranser samtidigt som full leverans i tid (DIFOT delivery in full, on time) förbättras, kommer att gynna alla parter avsevärt. Dessutom kommer ett anammande av ny teknik som är specifikt utformad för dessa processer att leda till prestandaförbättringar. Till exempel säger logistik- och leveranspersonal att pressen från arbetet i kombination med dåligt utformade mobila streckkodsläsare påverkar deras produktivitet. 60% arbetstagarna inom leverans-, lager- och logistikbranschen anser att deras mobila streckkodsläsare bara är ganska effektiva eller inte alls effektiva.

5 De största stressfaktorerna är: Den långsamma och besvärliga skanningsprocessen på grund av enheten som används Tiden det tog att skanna paket Artiklar som är svåra att skanna Att leveranstiderna kortas ner 23% 26% 32% 31% Antalet paket som måste skannas under en dag 22% Dessutom upplever personalen att skanningskraven ökar dramatiskt, och den genomsnittliga medarbetaren säger att DE SKANNAR 197 GÅNGER OM DAGEN MED EN UPPSKATTAD ÅRLIG TILLVÄXT PÅ 24%

6 Enhetsproblem De huvudsakliga klagomålen från personalen rörande utformning av de mobila enheterna är: 27% Läsbarhet på skärmen Misslyckade skanningsförsök 14% Svårt att skanna 14% 19% Dålig registrering av underskrifter Otillräcklig batteritid 46% Oförmågan att registrera elektroniska underskrifter rapporteras även sänka produktiviteten, och arbetstagare säger att enheterna misslyckas att registrera elektroniska underskrifter varannan dag. 49% 36% De tre huvudsakliga förslagen för att förbättra streckkodsskanning och registrering av underskrifter är: 22% En högprecisionspenna En enhet med vinklad streckkodsläsare Bättre läsbarhet på skärmen i starkt solsken

7 Effekterna på hälsan Utformningen av många streckkodsläsare och de ökade skanningskraven påverkar även arbetstagarnas hälsa. 63% rapporterade att de lider av värk i handleder eller armar och 69% var tvungna att stanna hemma i genomsnitt 2,75 arbetsdagar under de senaste tolv månaderna, vilket kostade deras arbetsgivare 310 GBP (ca SEK) per person 78% 52% av de som lider av detta var tvungna att stanna hemma i genomsnitt av arbetsstyrkan påverkas av förslitningsskador vilket kostade deras arbetsgivare dagar under det GBP senaste året, (ca 4000 SEK) per person Stora hälso- och produktivitetsvinster vid designändringar Arbetstagare som var missnöjda med sina mobila enheter rapporterade att betydande produktivitetsförbättringar skulle kunna göras genom att införliva vissa ändringar som de rekommenderade. De föreslog att skanneraktiveringsknappar på båda sidor av enheten skulle kunna öka skanningsvolymen med i genomsnitt 13 %. 13% 12% Dessutom skulle en vinklad streckkodsläsare och en högprecisionspenna förbättra skanningsproduktiviteten med 12 %.

8 Panasonics slitstarka handhållna enheter utformade för att leverera Panasonic har utvecklat den tunna och lätta robusta enheten Toughpad FZ-N1 på 4,7 tum, konstruerad för att uppfylla behoven hos post- och leveransbranschen. Denna Android 6.0-enhet, med sin bakåtvinklade streckkodsläsare, är en av de tunnaste och lättaste surfplattorna i sin kategori. FZ-N1 erbjuder unika funktioner, inklusive en bakåtvinklad streckkodsläsare som skyddar användaren från förslitningar samtidigt som den ökar produktiviteten samt en passiv och aktiv penna som tillval för exakt registrering av handskrift och underskrifter. Den här enheten förenar de bästa funktionerna hos handhållna enheter, smarta telefoner och streckkodsläsare i en enda slitstark 4,7-tums platta. Tack vare dess slitstarka utformning med MIL-STD-810G certifiering, IP68-klassificering, 1,8 meters fallsäkerhet och förmågan att motstå upp till fall från 1 meters höjd har varje enhet en lång livslängd och en mycket låg total ägandekostnad. Batterierna, som kan bytas av användaren och som är utbytbara under drift, tillsammans med ett utbud av tillbehör som bär- och monteringslösningar, gör denna till en mobil enhet på riktigt. Båda drivs av en toppmodern Qualcomm - processor med fyra kärnor och har 2 GB RAM-minne, vilka tillsammans garanterar hög prestanda.

9 En hemlig ingrediens för framgång Även om valet av teknik är avgörande för att optimera viktiga områden i logistikprocessen kommer en tydlig integrering av processer till en sammanhängande helhet och överbryggande av informationssilos att förändra vilken verksamhet som helst. Med den aktuella efterfrågan på ökade servicenivåer, minskade leveransfönster och möjligheten att ändra leveransalternativ på vägen är realtidsinsyn och ett flexibelt processutförande också grundläggande för alla företag som vill ha framgång. Panasonic är medvetna om detta och har nyligen utökat bredden på dess verksamhetslösningar för post- och logistikbranschen. Hur? Genom att förvärva Zetes. Zetes är ett innovativt teknikföretag som hjälper företag att uppnå flexibilitet, synlighet och spårbarhet över deras heltäckande leveranskedja. Vad innebär detta för post- och logistikföretag? Ett snabbare och mer exakt processutförande med insyn och kontroll i realtid. Den kraftfulla sammanslagningen av Panasonic och Zetes demonstrerades nyligen när ZetesChronos och Toughpad FZ-N1 lanserades tillsammans för PostNL. ZetesChronos är en högpresterande elektronisk mottagningsbevisprogramvara som hjälper till att kontrollera och förbättra upphämtning, leverans och relaterade hanteringsprocesser. Den kopplar samman förare, kontorspersonal och logistikhantering för att ge realtidsinsyn på varor, fordon och återanvändbara tillgångar. Detta säkerställer en perfekt leverans varje gång och ger kunderna överblick över deras sändningars status.

10 Jätte inom paketleverans förvandlar sin verksamhet med Panasonic PostNL väljer Panasonics handhållna enheter för deras skanningshastighet, långa batteritid och vinklade streckkodsläsare. Panasonic har ingått ett avtal med PostNL det största paketleveransföretaget i Benelux för nästan slitstarka handhållna Toughpad FZ-N1-enheter. Genom att använda de här nya enheterna, som installerats med ZetesChronosprogramvara, planerar PostNL att erbjuda kunderna bättre leveransspårning i realtid, från sorteringscenter till leveransadress. Flera olika enheter testades av PostNLpersonalen under urvalsprocessen. Med deras feedback i åtanke valde företaget den handhållna enheten Toughbook FZ-N1. Några av de viktigaste faktorerna i valet var skanningshastigheten, den långa batteritiden och hållbarheten, men i synnerhet dess ergonomiska design och vinklade streckkodsläsare. PostNL hanterar fler än paket varje dag, och detta är en siffra som ökar. Med den här nya mobila plattformen kommer vi att fortsätta att effektivt tillgodose den växande e-handelsmarknaden och dess följaktiga effekt på e-logistiken. Både e-handelsföretag och slutanvändare förlitar sig på att vi levererar beställningar effektivt och i rätt tid. Den här nya enheten gör att vi kan förbättra vår service ännu mer. Gerrie de Jonge IT-chef, Paket och logistik på PostNL

11 STORA NYHETER Den ungerska posten (Magyar Posta Zrt.) har precis gjort en beställning på handhållna Panasonic Toughpad FZ-N1-enheter för sin personal.

12 Se alla våra faktablad >> FZ-G1 FZ-N1 CF-54 FZ-M1 CF-33 FZ-T1

Undermåligt utformade streckkodsläsare leder till lägre produktivitet och missnöjd personal. Scanning pain for no gain

Undermåligt utformade streckkodsläsare leder till lägre produktivitet och missnöjd personal. Scanning pain for no gain Undermåligt utformade streckkodsläsare leder till lägre produktivitet och missnöjd personal Scanning pain for no gain Förord Det finns ett populärt engelskt ordspråk som lyder there is no gain without

Läs mer

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser Hybrider hotar de bärbara företagsdatorernas dominans i Europa Trots att man trodde att surfplattorna skulle revolutionera

Läs mer

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser

PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER. Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser PRODUKTERNA SOM TAR ÖVER Europeisk undersökning om den mobila arbetsstyrkans preferenser Hybrider hotar de bärbara företagsdatorernas dominans i Europa Trots att man trodde att surfplattorna skulle revolutionera

Läs mer

FÖRVIRRANDE JÄMFÖRELSER RÅD TILL INKÖPARE AV SLITSTARKA BÄRBARA DATORER

FÖRVIRRANDE JÄMFÖRELSER RÅD TILL INKÖPARE AV SLITSTARKA BÄRBARA DATORER FÖRVIRRANDE JÄMFÖRELSER RÅD TILL INKÖPARE AV SLITSTARKA BÄRBARA DATORER FÖRORD Inköpare, var försiktiga! Allt fler tillverkare lanserar produkter med tuffa namn och robusta klassificeringar bland sina

Läs mer

Sammanfattning av undersökning: Hållbarhetsstrategier för mobila enheter ger avsevärda besparingar för företag.

Sammanfattning av undersökning: Hållbarhetsstrategier för mobila enheter ger avsevärda besparingar för företag. Sammanfattning av undersökning: Hållbarhetsstrategier för mobila enheter ger avsevärda besparingar för företag. Förord Denna undersökning visar tydligt att företag snabbt har insett att ett hållbarhetsperspektiv

Läs mer

Det handlar om tillit. En enkät om kundnöjdhet avseende robusta datorlösningar

Det handlar om tillit. En enkät om kundnöjdhet avseende robusta datorlösningar Det handlar om tillit En enkät om kundnöjdhet avseende robusta datorlösningar Förord Det är avgörande för alla organisationer att välja rätt leverantör av bärbara datorlösningar. Lösningsleverantören måste

Läs mer

FRAMTIDA TEKNIK OCH INNEBÖRDEN FÖR MOBIL ARBETSKRAFT

FRAMTIDA TEKNIK OCH INNEBÖRDEN FÖR MOBIL ARBETSKRAFT FRAMTIDA TEKNIK OCH INNEBÖRDEN FÖR MOBIL ARBETSKRAFT FÖRORD Vid en granskning av ett brett omfång av spännande framtida teknik finns det tydliga bevis från denna undersökning att företag använder och försöker

Läs mer

2014-09-26 Stockholm

2014-09-26 Stockholm 2014-09-26 Stockholm E-handel till nya nivåer 2014-05-05 Prognos för 2014: 42,5 miljarder kronor 50 42,5 40 30 20 10 4,9 6,8 9 14,3 17,7 20,4 22,1 25 27,7 31,6 37 0 15 procent tillväxt under Q2 25% 20%

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Pressmeddelande. Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet

Pressmeddelande. Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet Pressmeddelande Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet Pressmeddelande Pressmeddelande Pressmeddelande Pressmeddelande Tre nya modeller med bättre portabilitet,

Läs mer

HUR MAN LYCKAS MED BYOD

HUR MAN LYCKAS MED BYOD HUR MAN LYCKAS MED BYOD WHITE PAPER Innehållsförteckning Inledning... 3 BYOD Checklista... 4 1. Val av system... 4 2. Installation och konfiguration... 5 3. Prestanda... 5 4. Valfrihet ökar upplevelsen...

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer

Vi tillverkar etiketter för bland annat: Proctor & Gamble Rieber & Søn Dairy Crest Sara Lee Tulip Coop Arla Velux Ahold Silvo

Vi tillverkar etiketter för bland annat: Proctor & Gamble Rieber & Søn Dairy Crest Sara Lee Tulip Coop Arla Velux Ahold Silvo 1 Vi tillverkar etiketter för bland annat: Proctor & Gamble Rieber & Søn Dairy Crest Sara Lee Tulip Coop Arla Velux Ahold Silvo 2 Dansk etikett-gruppe Två tryckerier i Danmark Två tryckerier i Storbritannien

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

en hälsoförsäkring från Euro Accident

en hälsoförsäkring från Euro Accident en hälsoförsäkring från Euro Accident OMTANKE HANDLINGSKRAFT NYTÄNKANDE FRISKA FÖRETAG SKAPAR LÖNSAMMA AFFÄRER» Det ska vara enkelt att utveckla företagets hälsosituation. Därför har vi tagit fram Friska

Läs mer

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag Kontoret på fickan Coredination hjälper dig planera och hålla ordning på din mobila verksamhet. Du och dina medarbetare har alltid uppdaterad information om varandra och arbetet ni utför. Oavsett var ni

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Q3-2010 Jetshop gör handel på nätet enkelt och lönsamt för butiker och konsumenter

Q3-2010 Jetshop gör handel på nätet enkelt och lönsamt för butiker och konsumenter e-survey Q3-2010 Jetshop gör handel på nätet enkelt och lönsamt för butiker och konsumenter FÖRORD OCH KOMMENTAR Socala medier har nu på bred front slagit igenom som en naturlig del i kommunikation och

Läs mer

Det handlar om hybrid. HybrId systemet

Det handlar om hybrid. HybrId systemet Det handlar om hybrid HybrId systemet det HaNdLar Om HybrId sedan 2003 geesinknorba erbjuder hybridsystem för sina geesinknorba baklastare. under 2009 vann Hybrid plug-in systemet CIWm recycling Award

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

Fortsatt tillväxt och positiv marknadsutveckling. Delårsrapport för perioden jan-sep 2016 Publicerad 15 november 2016

Fortsatt tillväxt och positiv marknadsutveckling. Delårsrapport för perioden jan-sep 2016 Publicerad 15 november 2016 Fortsatt tillväxt och positiv marknadsutveckling Delårsrapport för perioden jan-sep 216 Publicerad 15 november 216 INTEGRERAD I 24 MOBILA ENHETER I kvartal tre lanserades 24 mobila enheter med Precise

Läs mer

SJUKLÖNEANSVAR Promemoria hösten 2018

SJUKLÖNEANSVAR Promemoria hösten 2018 SJUKLÖNEANSVAR Promemoria hösten 2018 Sida 2 av 10 Sammanfattning Två av tre företagare (64 procent) upplever sjuklöneansvaret som negativt. Två procent upplever sjuklöneansvaret som positivt. Yngre företagare

Läs mer

Öppna gränser och frihandel. - Risker och möjligheter för svensk industri i dagens EU Cecilia Wikström Europaparlamentariker

Öppna gränser och frihandel. - Risker och möjligheter för svensk industri i dagens EU Cecilia Wikström Europaparlamentariker Öppna gränser och frihandel - Risker och möjligheter för svensk industri i dagens EU Cecilia Wikström Europaparlamentariker Hotet mot Schengensamarbetet Konsekvenser för transportsektorn Det europeiska

Läs mer

en hälsoförsäkring från Euro Accident

en hälsoförsäkring från Euro Accident en hälsoförsäkring från Euro Accident OMTANKE HANDLINGSKRAFT NYTÄNKANDE FRISKA FÖRETAG SKAPAR LÖNSAMMA AFFÄRER» Det ska vara enkelt att utveckla företagets hälsosituation. Därför har vi tagit fram Friska

Läs mer

SBAB ÖKAR SNABBHETEN OCH KUNDNYTTAN MED COMPLIANT CLOUD

SBAB ÖKAR SNABBHETEN OCH KUNDNYTTAN MED COMPLIANT CLOUD SBAB ÖKAR SNABBHETEN OCH KUNDNYTTAN MED COMPLIANT CLOUD SBAB är Sveriges femte största bank som erbjuder lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag på den svenska

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

FYRA ENKLA SÄTT ATT HJÄLPA ANSTÄLLDA ATT SPARA TID

FYRA ENKLA SÄTT ATT HJÄLPA ANSTÄLLDA ATT SPARA TID FYRA ENKLA SÄTT ATT HJÄLPA ANSTÄLLDA ATT SPARA TID Se skillnaden varje dag Oavsett hur du betygsätter ditt företags nuvarande prestanda kan nästan alla företag bli mer produktiva frågan är med hur mycket?

Läs mer

Modernt arbete kräver moderna verktyg

Modernt arbete kräver moderna verktyg En guide för dig som är företagare: Modernt arbete kräver moderna verktyg Windows 10 Pro ger nya möjligheter att jobba smartare och säkrare. Du behöver bra verktyg för att kunna göra ett bra jobb. Din

Läs mer

Hjälper människor att behålla hälsa och livskvalitet

Hjälper människor att behålla hälsa och livskvalitet 2017-09-06 Hjälper människor att behålla hälsa och livskvalitet SOL-sidan är en prototyp till en digital plattform med tjänster som hjälper människor med behov av välfärdsteknik, hjälpmedel, samhällstjänster

Läs mer

är här! Xpo Seniortuffingen Premiär för vår tåliga kameramobil Doro PhoneEasy 520X NYHET!

är här! Xpo Seniortuffingen Premiär för vår tåliga kameramobil Doro PhoneEasy 520X NYHET! NYHET! Xpo HÖST 2012 Seniortuffingen är här! Beställ produkter för 15 000 kr, få en SNYGG VÄST FRÅN TOMMY HILFIGER! Premiär för vår tåliga kameramobil Doro PhoneEasy 520X Nya tåliga Doro PhoneEasy 520X»

Läs mer

Ett white paper om: Konsumentdriven logistik

Ett white paper om: Konsumentdriven logistik White paper från PostNord Ett white paper om: Konsumentdriven logistik Digitaliseringstakten ökar snabbt och därmed stärks konsumentmakten. En viktig dimension av detta är att logistiken måste utgå från

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

Lagen om anställningsskydd

Lagen om anställningsskydd Enskild motion Motion till riksdagen 2016/17:447 av Isabella Hökmark (M) Lagen om anställningsskydd Förslag till riksdagsbeslut Riksdagen ställer sig bakom det som anförs i motionen om lagen om anställningsskydd

Läs mer

Kraftfull avslutning på e-handelsåret 2009

Kraftfull avslutning på e-handelsåret 2009 + 15 % e-barometern Q4 2009 Kraftfull avslutning på e-handelsåret 2009 Försäljningen över internet satte återigen full fart under fjärde kvartalet 2009. Lågkonjunkturen lämnade under de tre första kvartalen

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

Jobbet gör dig inte sjuk - men kan hålla dig frisk?

Jobbet gör dig inte sjuk - men kan hålla dig frisk? Jobbet gör dig inte sjuk - men kan hålla dig frisk? Myter kring stigande sjukfrånvaro Att skapa friska organisationer 1 Jobbet är en friskfaktor Psykisk ohälsa och stigande sjukfrånvaro är växande samhällsproblem

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

Nordens ledande kommunikationsoch logistikföretag

Nordens ledande kommunikationsoch logistikföretag Nordens ledande kommunikationsoch logistikföretag PostNord i korthet 37,1 MDR SEK Omsättning 388 MSEK Justerat rörelseresultat, EBIT 6 250 Utlämningsställen i Norden 31 000 Medarbetare 154 miljoner paket

Läs mer

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? Toshiba EasyGuard är en av de bästa metoderna för ökad datasäkerhet, avancerat systemskydd och enkel anslutning. Mobila användare

Läs mer

Nordens ledande kommunikationsoch logistikföretag

Nordens ledande kommunikationsoch logistikföretag Nordens ledande kommunikationsoch logistikföretag PostNord i korthet 38,5 MDR SEK Omsättning 500 MSEK Justerat rörelseresultat, EBIT 6 100 Utlämningsställen i Norden 33 000 Medarbetare 142 miljoner paket

Läs mer

PRATAMERA SVERIGE AB VI HJÄLPER FÖRETAG ATT MÅ BÄTTRE

PRATAMERA SVERIGE AB VI HJÄLPER FÖRETAG ATT MÅ BÄTTRE PRATAMERA SVERIGE AB VI HJÄLPER FÖRETAG ATT MÅ BÄTTRE VAD KAN VI GÖRA FÖR ERT FÖRETAG? Psykisk ohälsa är ett växande problem. Psykisk ohälsa är ett stort problem på många arbetsplatser och medför höga

Läs mer

FLEET MANAGEMENT. Full kontroll på fordonsflottan

FLEET MANAGEMENT. Full kontroll på fordonsflottan FLEET MANAGEMENT Bastjänster Full kontroll på fordonsflottan Full kontroll på fordonsflottan När du vill spara tid och pengar samt värna om miljön använder du Fleet Management från Datatronics, ett internetbaserat

Läs mer

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING www..se BETONGBORRNING OCH MEJSLING Du har köpt det bästa verktyget, nu kan du köpa det bästa tillbehöret för arbetsuppgiften. FRÅGA EFTER DEWALT BORR OCH

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

TOSHIBA LANSERAR NÄSTA GENERATION FÖRETAGSHÅRDDISKAR MED 4 TB

TOSHIBA LANSERAR NÄSTA GENERATION FÖRETAGSHÅRDDISKAR MED 4 TB TOSHIBA LANSERAR NÄSTA GENERATION FÖRETAGSHÅRDDISKAR MED 4 TB Nearline HDD-enheter för affärskritiska servrar och lagringsplattformar med kapacitet i toppklass Den 29 november 2012, Düsseldorf Toshiba

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC är den mobila arbetsplatsen en Windowsbaserad terminal för alla typer av registreringar via dator eller surfplatta, både på företaget och för dem på språng. Imponerande kraftfull off-line funktionalitet.

Läs mer

När hög hållbarhet är ett krav. Latitude Rugged-serien

När hög hållbarhet är ett krav. Latitude Rugged-serien När hög hållbarhet är ett krav. Latitude Rugged-serien Nya Dell Latitude Rugged-serien De bästa Surfplattan Latitude 12 Rugged Latitude 12 Rugged Extreme produk- Få klassledande tillförlitlighet och produktivitet

Läs mer

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN.

wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe LADDAD FÖR FRAMTIDEN. wallbe Enkel laddning. wallbe är en tysk aktör inom elbilsladdning och startade sin verksamhet redan 2009. Vi är idag den mest flexibla aktören på marknaden inom laddprodukter

Läs mer

PostNord rustar för framtiden. Fredrik Hammarqvist. Vi levererar!

PostNord rustar för framtiden. Fredrik Hammarqvist. Vi levererar! PostNord rustar för framtiden Fredrik Hammarqvist Vi levererar! PostNord i korthet 2014 40 mdr SEK OMSÄTTNING 351 MSEK RÖRELSERESULTAT, EBIT 38 000 MEDARBETARE PostNords organisation PostNord koncern PostNord

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

Länken till personalen på vägarna. Connected Navigation

Länken till personalen på vägarna. Connected Navigation Länken till personalen på vägarna. Connected Navigation Miljövänlig körning Skydda miljön och dina förare genom att övervaka indikatorer för säker körning och minskade koldioxidutsläpp. Förarna förbrukar

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

Billigt från fjärran eller snabbt från närmare håll?

Billigt från fjärran eller snabbt från närmare håll? Whitepaper 14.11.2012 1 / 6 Billigt från fjärran eller snabbt från närmare håll? Förena det bästa av två världar! Författare: Mikko Kärkkäinen Verkställande direktör, D.Sc. (Tech.) mikko.karkkainen@relexsolutions.com

Läs mer

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET Makes IT happen Idnet grundades 1991 och har på den tiden gått från att vara en teknikleverantör till att bli en expert på IT-logistiklösningar för varuflöden i både butik-, lager- och transportsektorn.

Läs mer

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Din vision: En snabb totalstation Välkommen till Leica Viva TPS Det blir inte snabbare Med Leica TPS kan du slutföra jobbet snabbare, erbjuda kompetenta anbud

Läs mer

The Klarna story: framtiden för näthandel och mobilhandel

The Klarna story: framtiden för näthandel och mobilhandel The Klarna story: framtiden för näthandel och mobilhandel Fredrik Green Country Manager Norway Det här är Klarna Group Grundat 2005 med fokus på att förenkla handeln online Ledande aktör i Europa inom

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna ARBETSLAMPOR NOVA Nätdrivna Scangrip Area Lite CO är en 360 rundstrålande arbetsbelysning som ger dig stora användningsområden och många tillfällen att använda då den både är kraftfull med sina 4000 Lumen,

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

BEAT HF Högpresterande elsvetsenhet för att sammanfoga PE och PP rör och rördelar

BEAT HF Högpresterande elsvetsenhet för att sammanfoga PE och PP rör och rördelar BEAT HF Högpresterande elsvetsenhet för att sammanfoga PE och PP rör och rördelar BEAT HF Högpresterande elsvetsenhet för att sammanfoga PE och PP rör och rördelar INFORMATION > Egenskaper Elsvetsenheten

Läs mer

Ökad försäljning under fjärde kvartalet. Bokslutskommuniké 2014 Publicerad den 27 januari, 2015

Ökad försäljning under fjärde kvartalet. Bokslutskommuniké 2014 Publicerad den 27 januari, 2015 Ökad försäljning under fjärde kvartalet Bokslutskommuniké 2014 Publicerad den 27 januari, 2015 Väsentliga händelser fjärde kvartalet > Precise BioMatch Mobile integrerades i ytterligare en smartphone,

Läs mer

KARTLÄGGNING: Så ser vardagen ut för IT-CHEFER. Du förtjänar bättre. Gör slut med dålig it.

KARTLÄGGNING: Så ser vardagen ut för IT-CHEFER. Du förtjänar bättre. Gör slut med dålig it. KARTLÄGGNING: Så ser vardagen ut för 400 IT-CHEFER Du förtjänar bättre. Gör slut med dålig it. Innehåll Sid 5 #1: Incidenter slår hårt mot produktiviteten Sid 6 #2: Hälften av it-cheferna hinner inte tänka

Läs mer

Dahl eshop. många smarta funktioner

Dahl eshop. många smarta funktioner Dahl eshop många smarta funktioner Dahl eshop många smarta funktioner Välkommen till Dahl eshop, butiken som är öppen även när vi har stängt. Här kan du handla när du vill, både från datorn, surfplattan

Läs mer

Söker du rätt information för att effektivisera truckdriften?

Söker du rätt information för att effektivisera truckdriften? Söker du rätt information för att effektivisera truckdriften? Vi erbjuder ISM Online. Informationssystemet för truckhantering. 1 2 ISM Online hjälper dig att styra, analysera och optimera truckflottan

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 besparingar*

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200

Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 Maximal snabbhet, minimal bredd Dubbelstaplaren PDP 200 24/7 support worldwide network Double Stacker PDP Dubbelstaplaren PDP 200 är smalare än en EURpall, har en kapacitet på 2000 kg (1000 kg + 1000 kg

Läs mer

FYRA ENKLA SÄTT ATT LÅTA PERSONALEN ARBETA MER FLEXIBELT

FYRA ENKLA SÄTT ATT LÅTA PERSONALEN ARBETA MER FLEXIBELT FYRA ENKLA SÄTT ATT LÅTA PERSONALEN ARBETA MER FLEXIBELT Vidareutveckla ditt företag Oavsett hur du betygsätter ditt företags nuvarande prestanda kan nästan alla företag bli mer produktiva frågan är med

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT

Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Bisnode LÖSNINGAR OCH INSIKTER FÖR SMARTA BESLUT Utan frågor & svar stannar världen OM BISNODE Det finns små och stora frågor inom alla företag, organisationer och verksamheter. Frågor som kräver uppmärksamhet

Läs mer

HUR FÅNGAR DITT FÖRETAG UPP DE KUNDER SOM SÖKER INFORMATION PÅ DIN WEBBSIDA? VI HAR EN LÖSNING FÖR VISNING AV TRYCKSAKER OCH EFFEKTIV HANTERING AV

HUR FÅNGAR DITT FÖRETAG UPP DE KUNDER SOM SÖKER INFORMATION PÅ DIN WEBBSIDA? VI HAR EN LÖSNING FÖR VISNING AV TRYCKSAKER OCH EFFEKTIV HANTERING AV HUR FÅNGAR DITT FÖRETAG UPP DE KUNDER SOM SÖKER INFORMATION PÅ DIN WEBBSIDA? VI HAR EN LÖSNING FÖR VISNING AV TRYCKSAKER OCH EFFEKTIV HANTERING AV TRYCKSAKSBESTÄLLNINGAR SOM KAN SKE VIA DIN WEBBSIDA. Vi

Läs mer

7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig

7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig 7 trender inom rekrytering - Hur du hittar talanger och knyter dem till dig www.visma.se/enterprise Sverige befinner sig sedan ett par år i en högkonjunktur och har relativt låg arbetslöshet. Många företag

Läs mer

CONSUMER PAYMENT REPORT 2015

CONSUMER PAYMENT REPORT 2015 SVERIGE CONSUMER PAYMENT REPORT För att förstå och få insikt i den europeiske konsumentens ekonomiska vardag har Intrum Justitia genomfört en undersökning bland personer i 21 länder. Resultatet presenteras

Läs mer

JLT Mobile Computers AB Bolagsstämma World Trade Center Växjö Per Holmberg, VD

JLT Mobile Computers AB Bolagsstämma World Trade Center Växjö Per Holmberg, VD JLT Mobile Computers AB Bolagsstämma World Trade Center Växjö 2018-05-08 Per Holmberg, VD Inledning IT-utrustning i tuffa miljöer JLT:s affär Hur det gick 2017 JLT:s tillväxtstrategi 2 Ökande effektivitetskrav

Läs mer

e-barometern [konsument] mars 2017 av Carin Blom, Detaljhandelsanalytiker PostNord Sverige

e-barometern [konsument] mars 2017 av Carin Blom, Detaljhandelsanalytiker PostNord Sverige Mars 2017 Mars-summering E-handelskonsumtionen ökade med 22 procent, jämfört med mars 2016. 66 procent av svenskarna e-handlade under månaden. Starkare modeförsäljning under mars jämfört med januari och

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

F-ONS. Federated Object Naming Service. Katalogen för Internet of Things

F-ONS. Federated Object Naming Service. Katalogen för Internet of Things F-ONS Federated Object Naming Service Katalogen för Internet of Things F-ONS The Internet of Things Om några år kommer Internet of Things att revolutionera våra liv ungefär som det vanliga Internet har

Läs mer

Sms:a utan gränser kommissionen vill sätta stopp för orimliga roamingavgifter för textmeddelanden utomlands

Sms:a utan gränser kommissionen vill sätta stopp för orimliga roamingavgifter för textmeddelanden utomlands IP/08/1144 Bryssel den 15 juli 2008 Sms:a utan gränser kommissionen vill sätta stopp för orimliga roamingavgifter för textmeddelanden utomlands Siffror som Europeiska kommissionen offentliggjorde idag

Läs mer

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning Family 1 2018 Värdegrunden Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning 2 Den globala studien bygger på 2 953 svar från ledande befattningshavare i familjeföretag i 53 länder,

Läs mer

Skrivare, skannrar och kopiatorer Sven

Skrivare, skannrar och kopiatorer Sven Skrivare, skannrar och kopiatorer 2018-11-08 Sven Olika typer av skrivare På era papper finns fyra olika skrivare produktbeskrivna, dock inga bilder. 1. En av skrivarna kostar 499 kr 2. En av skrivarna

Läs mer

Jonas Ogvall, Vd Svensk Digital Handel

Jonas Ogvall, Vd Svensk Digital Handel Jonas Ogvall, Vd EMOTA-EU Omvärldsbevakning & rapportering Riksdag Samhälle Press Leverantörer Påverkan & Förändring Betalningar & säkerhet EU-Bevakning Framtidssäkrar medlemmarnas digitala verksamhet

Läs mer

Nationell granskning av handledare i tjänsten Arbetsförmedlingens kundval - Stöd och matchning Af-2016/

Nationell granskning av handledare i tjänsten Arbetsförmedlingens kundval - Stöd och matchning Af-2016/ Nationell granskning av handledare i tjänsten Arbetsförmedlingens kundval - Stöd och matchning Af-2016/0002 3112 Af 00009_4.0_(2018-06-19, AF5000) Arbetsförmedlingen Författare: Mikael Edin, Hannele Railo

Läs mer

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope.

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope. Gjord vit och förblir vit noboeurope.com Prestige Connex Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor Kontakta din återförsäljare för information om alla Nobos tavlor.

Läs mer

GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: LADDA NER APPEN GRATIS REGISTRERA FÄRDIG

GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: LADDA NER APPEN GRATIS REGISTRERA FÄRDIG GUIDE VERKTYGSSÄKERHET LÅS DITT VERKTYG OM DET BLIR STULET STEG 1 KOM I GÅNG PÅ 5 MINUTER: STEG 2 STEG 3 LADDA NER APPEN GRATIS MILWAUKEE ONE-KEY APP REGISTRERA DIN PROFIL SNABBT OCH LÄTT FÄRDIG DU ÄR

Läs mer

Bilaga 8 Prislista Dnr: 2.4.2-7622/2015 Förfrågningsunderlag 2016-01-11

Bilaga 8 Prislista Dnr: 2.4.2-7622/2015 Förfrågningsunderlag 2016-01-11 Förfrågningsunderlag stockholm.se Utbildningsförvaltningen Avdelningen för utveckling och samordning Hantverkargatan 2F 104 22 Stockholm Växel 08-508 33 000 www.stockholm.se Innehåll 1 Inledning 3 1.1

Läs mer

Pressmeddelande 2007-08-20

Pressmeddelande 2007-08-20 Pressmeddelande 2007-08-20 Tel: 08-744 85 00 www.canon.se Canon lanserar två kraftfulla nya faxmodeller Canon lanserar i dag två nya fristående laserfaxmodeller kraftfulla FAX-L3000IP och systermodellen

Läs mer

NYA LICENSAVTAL SKAPAR YTTERLIGARE TILLVÄXTMÖJLIGHETER. Delårsrapport för perioden januari-juni 2016 Publicerad 16 augusti 2016

NYA LICENSAVTAL SKAPAR YTTERLIGARE TILLVÄXTMÖJLIGHETER. Delårsrapport för perioden januari-juni 2016 Publicerad 16 augusti 2016 NYA LICENSAVTAL SKAPAR YTTERLIGARE TILLVÄXTMÖJLIGHETER Delårsrapport för perioden januari-juni 2016 Publicerad 16 augusti 2016 INTEGRERAD I 40 MOBILA ENHETER Precise BioMatch Mobile var med i totalt 40

Läs mer

Molnet som skapats för ditt företag.

Molnet som skapats för ditt företag. Molnet som skapats för ditt företag. Det här är Microsoft Cloud. Alla företag är speciella på sitt sätt. Hälso-/sjukvård, detaljhandel, tillverkning och ekonomi ingen verksamhet fungerar exakt likadant.

Läs mer

Framtidssäkra din Logistik!

Framtidssäkra din Logistik! Framtidssäkra din Logistik! Sara Ihrlund Consortio Fashion Group Bo Zetterqvist Svensk Digital Handel Logistikgruppens Uppdrag Hos medlemmar och i omvärlden: Hitta de för E-handeln viktigaste logistikfrågorna

Läs mer

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning PRECIO FISHBONE // INRIVER PIM inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning inriver PIM är Nordens mest köpta plattform för hantering av produktinformation Ökad försäljning och omsättning med PIM

Läs mer

Sverige

Sverige Julklappsinköp i Sverige 2015 2015-12-22 Kraftig ökning för julhandeln på internet + 25 procent METOD PostNord har låtit TNS SIFO fråga 2 009 konsumenter om deras julklappsinköp i år. Undersökningen genomfördes

Läs mer

Sex frågor du bör ställa dig innan du väljer M2M-uppkoppling

Sex frågor du bör ställa dig innan du väljer M2M-uppkoppling GUIDE Sex frågor du bör ställa dig innan du väljer M2M-uppkoppling Inom de flesta branscher utvecklas idag nya och innovativa applikationer och tjänster för att bättre kunna monitorera, analysera och styra

Läs mer

Produkter, tjänster och samarbeten för bättre sjukvård

Produkter, tjänster och samarbeten för bättre sjukvård Produkter, tjänster och samarbeten för bättre sjukvård Baxter är ett globalt, mångsidigt medicinskt företag som utvecklar specialiserade behandlings metoder och läkemedel som räddar och förbättrar liv.

Läs mer

Tjänster för arbetskläder

Tjänster för arbetskläder Tjänster för arbetskläder Låt våra experter ta hand om era arbetskläder Lindström är ett av Europas ledande företag inom textila tjänster. Vi samarbetar globalt med företag som har verksamhet i både Europa

Läs mer

DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt.

DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt. DHL Inrikes DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt. Flexibla inrikestransporter som ger dig kontroll över logistiken. DHL Inrikes är en unik tjänst på marknaden som ger

Läs mer

Ta kontrollen över inkommande paket.

Ta kontrollen över inkommande paket. Frakt och post Hantering och spårning Ta kontrollen över inkommande paket. Spåra, övervaka och leverera med trygghet. Inga fler paket som kommer bort eller hamnar fel. Information är allt. Det vet alla

Läs mer

Avsiktsförklaring S2016/01389/SF. Till socialförsäkringsministern och Pensionsgruppen

Avsiktsförklaring S2016/01389/SF. Till socialförsäkringsministern och Pensionsgruppen Rapport 2016-09-19 S2016/01389/SF Socialdepartementet Till socialförsäkringsministern och Pensionsgruppen Avsiktsförklaring Pensionsgruppen har i en överenskommelse dels konstaterat att det behöver vidtas

Läs mer

EXECUTIVE SUMMARY FRAMTIDENS BACK END - UTMANINGARNA MED ATT MÖTA KONSUMENTERS KRAV PÅ OMNIKANALHANDEL. ITś a promise

EXECUTIVE SUMMARY FRAMTIDENS BACK END - UTMANINGARNA MED ATT MÖTA KONSUMENTERS KRAV PÅ OMNIKANALHANDEL. ITś a promise EXECUTIVE SUMMARY FRAMTIDENS BACK END - UTMANINGARNA MED ATT MÖTA KONSUMENTERS KRAV PÅ OMNIKANALHANDEL PULSEN 1 RETAIL I I SAMARBETE MED HUI MED RESEARCH HUI RESEARCH 2016 2016 FRAMTIDENS BACK END - FÖRORD

Läs mer