VILLKOREN FÖR CIRKOS RESIDENSVERKSAMHET

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VILLKOREN FÖR CIRKOS RESIDENSVERKSAMHET 2015-2016"

Transkript

1 1(5) VILLKOREN FÖR CIRKOS RESIDENSVERKSAMHET Arbetstiden och tillträde till utrymmen Residensperioderna är huvudsakligen 2-4 veckor lång. Perioden börjar på tisdag under den första arbetsveckan, och sluter på söndag den sista arbetsveckan. Måndagarna mellan residensperioderna är reserverade för tekniskt arbete. När residensperioden slutar, tömmar arbetsgruppen salen, så att den är klar och redo för nästa grupps riggning. Den exakta tiden för residenset bestäms på förhand. Arbetsgruppen kan lasta in tekniken och tillbehör först på första dagen av residensperioden. Cirko försöker att vara flexibel för att möjliggöra logistiken, men kan inte lova att kunna ta in redskap före residensperiodens början. Eventuella undantag ska diskuteras i god tid på förhand. Residensperiodens arbetstider avtalas separat för varje tillfälle. Arbetet sker huvudsakligen mellan klockan Kväll- och nattbruk av utrymmen krävs Cirkos instruktion till larmsystemet. Arbetsgruppen bör vara fri från andra plikter under residensperioden. Om den överenskomna residensperioden dels eller helt och hållet blir oanvänd, kräver Cirko en ersättning. Cirkos personal är på plats på vardagar under kontorstider. Ifall Cirkos personal behövs på plats på kvällar eller veckosluten ska man diskutera detta undantag i god tid på förhand. Cirko försöker att vara flexibel men kan inte garantera närvaron utanför kontorstider. Arbetsgruppen får en nyckel för residensperioden. Nyckeln kvitteras personligt i början av residenset. Nyckeln ska aldrig ges vidare till någon annan än arbetsgruppmedlem. Arbetsgruppen ansvarar för nyckeln under hela residensperioden. Arbetsgruppen ersätter kostnader av eventuellt förlorade nyckeln. Tid och sätt hur nyckeln ska återlämnas avtalas i startmötet. Nyckeln återlämnas i alla fall senast vid sista arbetsdagen. Förutom ifall sista arbetsdagen är en söndag, kan nyckeln återlämnas på måndagsmorgon. Går det inte att återlämna nyckeln personligt under kontorstider, är det möjligt att återlämna den i ett kuvert till Cirkos brevlåda. Även i sådana fall ska nyckeln återlämnas vid sista residensdagen.

2 2(5) Utrymmen och uthyrningsverksamhet Under programmet residensperioderna kommer att ta plats i Solmu-studion. Studion är i stort sett i arbetsgruppens bruk under hela residensperioden. Cirko har ändå rätt att kortvarigt hyra ut salen även till annat bruk under residensperioden. Om möjliga uthyrningars inverkan på arbetstiderna kan man separat komma överens om före residensperioden börjar. Maneesi-salen är i uthyrningsbruk under programperioden och där kommer att arbeta olika aktörer. Dessutom arbetar Cirkos personal och 6 andra cirkusaktörer i kontorsutrymmena i Cirko. När man arbetar i Cirko, bör man ta hänsyn till de andra som arbetar i huset. Arbetsgruppen ska meddela Cirko i god tid på förhand, ifall de har särskilda evenemang/tider under residenset som t.ex. kommer att ha höga ljud, kräver tystnad eller ifall arbetsgruppen får externa gäster. Cirko informerar vidare andra aktörer i huset. Resor, boende och mat Arbetsgruppen ansvarar själv för möjliga resor, dagpenningar och i regel också för boendet. Cirko kan möjligen erbjuda boende till en del av gruppen. Om boendet kommer man skiljt överens, ifall arbetsgruppen har angett sitt behov för inkvartering i ansökan. När Cirko ordnar boendet, börjar det vanligen på residensperiodens första arbetsdag. Det finns regler och instruktioner som man ska följa ifall man bor i Cirkos gästrum. Reglerna och instruktionerna diskuteras med Cirko innan inflyttning. Arbetsgruppen och Cirko avtalar vilka gäster som bor i rummet, och ingen annan får övernatta i rummet. När residenset är slut, tar gästen sina lakan och handdukar till tvättmaskinen, tömmar rummet av sina egna saker och lämnar rummet i rätt kondition. Matlagning, städning och tvätt Cirkos salar och andra utrymmen städas varje vecka (inkl. torka golv och ytor, tömma papperskorgar, rengöra duschar och toaletter). Ifall arbetsgruppen märker brist på städningen är det deras ansvar att meddela Cirko. Arbetsgruppen ansvarar för sina egna saker, bl.a. diska, ta skräp i papperskorg, återlämna saker på sin plats. Det finns ett kök för arbetsgruppen i Cirkos utrymmen, där man kan tillreda, värma och bevara mat under residensperioden. Köket är i gemensamt bruk och arbetsgruppen ska ta hänsyn till de andra. Egen mat ska markeras och utdaterade och oanvända produkter ska tas ut i slutet av residenset.

3 3(5) Det är också möjligt att tvätta byk i Cirkos utrymmen. Andra aktörer i huset och Cirko använder också tvättmaskinen. Kom ihåg att tömma tvättmaskinen och torktumlaren så snart byken är klar. När man lånar Cirkos lakan och handdukar ska dem tvättas och torkas själv. Ifall utrymmen inte ser ut som de ska, när residenset är slut, kan Cirko fakturera eventuella städningskostnader från arbetsgruppen. Cirko och arbetsgruppen kollar konditionen av utrymmen tillsammans i både början och slutet av arbetsperioden. Kontorsfaciliteter Det finns trådlöst internet i studion och i andra utrymmen. Dessutom har arbetsgruppen tillgång till kontorsutrymmen i tredje våningen, där det finns möjlighet att skriva ut, kopiera och skanna dokumenten samt låna ut kontorsvaror. Teknik Residensperioden förverkligas huvudsakligen med teknik och apparatur som finns i Cirko. Tekniska behov ska diskuteras på förhand: tekniska redskap delas med andra evenemang och aktörer som händer under samma period. Ifall Cirko inte har apparatur eller redskap som behövs, ansvarar arbetsgruppen för anskaffningen av dem och alla eventuella kostnader. Residensperiodens tekniska behov och önskemål skall meddelas till Cirko på residensplanblanketten senast två månader före residenset börjar. Cirkos tekniska personal utarbetar tillsammans med arbetsgruppen en teknisk verksamhetsplan, som skall vara godkänd av båda parterna senast en månad före residenset börjar. Ifall tekniska behov och önskemål inte har meddelats till Cirko i tid, ansvarar arbetsgruppen för all teknisk produktion och dess kostnader, inkl. hyra redskap och anställa personal. Cirko stöder artisten med förverkligandet av tekniska och sceniska lösningar, men gör ingen scen-, ljus- eller ljudplanering och inte heller kör tekniken i repetitioner eller föreställningar. Fästelement, krokar, vajrar och förankringar i golvet installeras av Cirkos personal och görs med Cirkos utrustning eller redskap. Installeringar som artisten själv gör skall godkännas av Cirkos personal. Artisten ansvarar för alla egna redskap, som används i Cirkos utrymmen. Cirkos tekniska redskap kan användas endast av sådana arbetsgruppmedlemmar som har tillräckliga kunskaper och färdigheter, och är godkända av Cirkos tekniska personal. Cirkos tekniska personal instruerar och hjälper till vid behov. Ifall någonting drabbas eller går sönder på grund av oaktsam eller felaktig bruk, är det arbetsgruppen som ansvarar för ersättningen och relaterade kostnader.

4 4(5) Observerade och förbjudna medel Det är inte tillåtet att använda i Cirkos utrymmen sådana medel som kan skada faciliteter eller redskap, eller leda till behov av extra städning. Sådana medel inkluderar t.ex. dammiga material (så som sand), kraftiga dofter eller flytande ämnen. Bruk av eld och rök skall alltid och varje gång diskuteras på förhand, och det krävs instruktioner av Cirkos personal. Dessutom bruk av eld i en repetition eller i en föreställning kräver alltid en säkerhetsansvarig på plats. Den ansvarig ska ha ett tillstånd till tjänsten beviljad av finska myndigheter. Försäkringar Cirko har en ansvarsförsäkring som täcker dess verksamhet, utrustning och utrymmen. Artistens egna, hyrda eller lånade utrustning, täcks inte av Cirkos försäkringar. Artisten bör till residensets tid ta hand om försäkringar för redskap och apparatur, som hämtas utifrån. Artisten bör ha en olycksfallsförsäkring, som täcker övning och uppträdande. Ifall olycka, skada eller någonting går sönder, ansvarar arbetsgruppen för att omedelbart meddela Cirkos personal om vad som har hänt. Publikarbetet och andra cirkusaktörer Residensperioden innehåller öppning av processen för publik och/eller deltagande i det lokala cirkusfältet. Om förverklingssättet kommer man separat överens med den utvalda arbetsgruppen. Processens öppnande för publik kan till exempel vara en öppen övning/demo och deltagandet till exempel ett möte med cirkuskonstnärer. Demo / work-in-progress-visningar Arbetsgruppen håller en öppen demovisning för publik om verket som utarbetas i residenset. Demonas mening är att öppna residensprocessen just i det skedet, som den under demovisningen är. Formen kan variera från diskussion till korta scener, från videomaterial till visning av rörelsematerial eller till genomgång av en nästan färdig föreställning. Meningen med demona är att de också fungerar som ett arbetsredskap för arbetsgruppen; även arbetsgruppen kan framställa frågor och pröva material inför publik.

5 5(5) Samarbetspartner Arbetsgruppen bör nämna Cirko Centrumet för nycirkus som samarbets- /residenspartner i all kommunikation och marknadsföring som rör residenset eller verket som bearbetas under residensperioden. Cirkos logga kan laddas ner i olika format på cirko.fi/aineistopankki. Planering, rapport och kommunikation Arbetsgruppen ger en uppdaterad arbetsplan till Cirko senast två månader före residensperioden börjar. Arbetsplanen skall innehålla en teknisk plan samt detaljerade ändamål för residensen och hur man kommer att nå dem. Arbetsplanen skrivs på Cirkos blankett. Residensperioden börjar med ett möte med Cirkos produktion, teknik och kommunikation, då man går igenom arbetsplanen och residensets gång både för arbetsgruppen och Cirko. Under perioden öppnar och dokumenterar arbetsgruppen sitt residensarbete på ett skiljt överenskommet sätt och ger materialet till Cirkos kommunikation (t.ex. videosnuttar, bilder, bloggtexter). I slutet av residensperioden hålls ett evalueringsmöte. Cirko kan fota och filma arbetet under residensperioden och använda materialet som en del av sin egen kommunikation under residensprogrammet Cirko använder alltid ovannämnda material med krediter till de ursprungliga upphovsmännen och överlämnar inte materialet till en tredje part utan ett separat avtal. Föreställningar inför publik Cirko har en valmöjlighet att innefatta verket, som bearbetats under residensen i sitt eget program, som en föreställning eller en serie av föreställningar. Om möjliga föreställningar och dess villkor kommer man separat överens med de ansökande.

ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 2015-2016

ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 2015-2016 1(5) ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 2015-2016 Vad ansöker man om och för vilken tid? I Cirkos residensansökning kan man ansöka om en 2-4 veckors residensperiod i Cirko, i Södervik i Helsingfors.

Läs mer

ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING

ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 1(5) ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 2016-2017 Vad ansöker man om och för vilken tid? I Cirkos residensansökning kan man ansöka om en 2-4 veckors residensperiod i Cirko, i Södervik i Helsingfors.

Läs mer

ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING

ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 1(5) ANSÖKNINGSANVISNINGAR / CIRKOS RESIDENSANSÖKNING 2017-2018 Vad ansöker man om och för vilken tid? I Cirkos residensansökning kan man ansöka om en 2-4 veckors residensperiod i Cirko, i Södervik i Helsingfors.

Läs mer

Målinriktade arbetsplaner

Målinriktade arbetsplaner Målinriktade arbetsplaner Rubrik: Målinriktad arbetsplan Personnummer: Namn: Klarar: Behov: Hjälpmedel: Datum: 2008-11-10 Kontaktperson: Klarar sin hygien med påminnelser. Värma sin mat i mikron. Behöver

Läs mer

Beskrivning av Utsikten

Beskrivning av Utsikten Brf. Månberget 2009-12-14 Hyr gästrummet Utsikten Beskrivning av Utsikten Rummet har en magnifik utsikt över Mysingen och hamnområdet genom sina stora fönster på långsidan. Här finns matplats för 20 personer

Läs mer

INFORMATION OCH VILLKOR

INFORMATION OCH VILLKOR Begär offert, eller gör en bokning När du söker efter tillgängliga husbilar i bokningskalendern på vår hemsida. kommer du att bli erbjuden att mata in dina kreditkortsdata, eller lämna de fälten tomma.

Läs mer

INFORMATION OCH VILLKOR

INFORMATION OCH VILLKOR Begär offert, eller gör en bokning När du söker efter tillgängliga husbilar i bokningskalendern på vår hemsida. kommer du att bli erbjuden att mata in dina kreditkortsdata, eller lämna de fälten tomma.

Läs mer

Regler för Bostadskontoret.

Regler för Bostadskontoret. Dokumenttyp Dokumentstatus Statusdatum Dokument-ID/Version Anvisning verksamhet Frisläppt 2006-01-25 1738130 / 5.0 Intern dokumentägare Sekretessklass Gäller t o m Alt. dokument-id 1 PRRV Företagsintern

Läs mer

Personalbostäder Nyköping

Personalbostäder Nyköping Personalbostäder Nyköping Personalbostäder Nyköping På Nyköpings lasarett är det FM-enheten som ansvarar för personalbostäder. Det finns 40 möblerade rum för uthyrning. Syftet med personalbostäderna är

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Välkommen till Svalan

Välkommen till Svalan Sölvesborgs kommun Omsorgsverksamheten Välkommen till Svalan INFORMATION ANGÅENDE BOENDE PÅ SVALAN Svalan är ett äldreboende i Sölvesborgs kommun som ligger i centrala Mjällby. Det är ett trevåningshus

Läs mer

REGLER FÖR NYTTJANDE AV BRF JÄSTENS GÄSTRUM

REGLER FÖR NYTTJANDE AV BRF JÄSTENS GÄSTRUM REGLER FÖR NYTTJANDE AV BRF JÄSTENS GÄSTRUM ANTAGNA AV BRF JÄSTENS STYRELSE I NOVEMBER 2016 ALLMÄNT Rummen är en gemensam tillgång som kan bokas av alla medlemmar i föreningen vilka godkänt dessa regler.

Läs mer

Reviderad Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands Stugby i Jang

Reviderad Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands Stugby i Jang Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands Stugby i Jang Välkommen till Kommunal Mellersta Norrlands stugby i Jang Nyckel Nyckel till stugan finns i nyckelskåpet i lilla boden, se markering på bild.

Läs mer

Öppettider. Kontaktpersoner. Kontakt och öppettider. Vardagar Centrumets entréer 07-21 Livsmedel 08-20 Butiker 10-20

Öppettider. Kontaktpersoner. Kontakt och öppettider. Vardagar Centrumets entréer 07-21 Livsmedel 08-20 Butiker 10-20 Kontaktpersoner Väktare Securitas Tel. 070-988 58 33 Avfall och sopor Logistikbolaget Stefan Rickmer 070-756 06 74 Brand Events Manager Nordic Linda Jensen 076-525 57 43 Linda.jensen@unibail-rodamco.com

Läs mer

Väktare Tel. 070-369 95 32 Ordningsvakterna Addici Täby C är på plats: Mån-Fre 09.45-21.00 Lör-Sön 09.45-20.00

Väktare Tel. 070-369 95 32 Ordningsvakterna Addici Täby C är på plats: Mån-Fre 09.45-21.00 Lör-Sön 09.45-20.00 Eventvillkor Kontaktpersoner Väktare Tel. 070-369 95 32 Ordningsvakterna Addici Täby C är på plats: Mån-Fre 09.45-21.00 Lör-Sön 09.45-20.00 Brand Events Manager Nordic Linda Jensen 076-525 57 43 Linda.jensen@unibail-rodamco.com

Läs mer

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- INNAN STÄDNING

Allmänna Villkor 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION 2- INNAN STÄDNING 1- STÄDGARANTI / REKLAMATION För oss är det viktigt att Du som kund är nöjd och får valuta för pengarna. För att Du ska känna dig trygg när du beställer våra tjänster erbjuder vi en 5 dagars garanti. 5

Läs mer

Välkommen! Utbildnings- och info dag på Högsand

Välkommen! Utbildnings- och info dag på Högsand Välkommen! Utbildnings- och info dag på Högsand 20.05.2017 Barnavårdsföreningen i Finland r.f. Finlands äldsta barnskyddsorganisation, från 1893 Grundande medlem i stiftelsen Barnens Dag (Borgbacken) Verksamhet:

Läs mer

Trivselregler: Vid akuta fall kontakta Grupplarm 044-10 38 50

Trivselregler: Vid akuta fall kontakta Grupplarm 044-10 38 50 Trivselregler: För att alla hyresgäster ska kunna trivas så bra som möjligt har vi här sammanställt våra trivselregler. Detta är reglerna som gäller i Invectus fastigheter. Inflyttning: Inflyttningsdag

Läs mer

STÄDNINGSFÖRESKRIFTER FÖR LOKALER I

STÄDNINGSFÖRESKRIFTER FÖR LOKALER I MEDICINSKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM 1 (5) STÄDNINGSFÖRESKRIFTER FÖR LOKALER I KÅRHUSET Fastställda av Förvaltningsutskottet 2005-01-12. Generella föreskrifter: MF tillhandahåller sopborstar, sopskyfflar,

Läs mer

I all vår verksamhet ska vi värna om miljön och tillsammans arbeta för att minska energiförbrukningen.

I all vår verksamhet ska vi värna om miljön och tillsammans arbeta för att minska energiförbrukningen. Allmän information om att bo på Forslunda Gymnasiets elevhem. I all vår verksamhet ska vi värna om miljön och tillsammans arbeta för att minska energiförbrukningen. Brandföreskrifter Brandlarm är installerat

Läs mer

Exempel på genomförandeplan i hemtjänsten

Exempel på genomförandeplan i hemtjänsten Exempel på genomförandeplan i hemtjänsten Delaktighet Kunden har varit delaktig i upprättandet av genomförandeplanen Övriga deltagare Anna Andersson Kontaktman Lotta Svensson Dotter Utredning ICF-test2

Läs mer

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Alla hus åldras och behöver renoveras Vid en badrumsombyggnad får badrum och el-installationer en ny modern standard

Läs mer

Utlåningsregler för idét och sektionens inventarier 2.0. Styrelsen

Utlåningsregler för idét och sektionens inventarier 2.0. Styrelsen för idét och sektionens inventarier 2.0 Styrelsen 30 november 2010 1 Tillåtna låntagare idét får lånas ut till Teknologkåren vid LTH (TLTH), fria föreningar under TLTH, sektioner inom TLTH, medlemmar i

Läs mer

Trivselregler Brf Nyboda 1

Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselreglerna kompletterar föreningens stadgar. Uppdaterade juni 2016 Våra trivselregler finns för att föreningen ska fungera till allas trevnad. Även för att undvika missförstånd

Läs mer

Till dig som flyttar in

Till dig som flyttar in Till dig som flyttar in Rev datum 2011-10-10 Välkommen till oss på Invectus... Ni kommer i kontakt med oss via: Telefon 044-21 91 91 Mejl Info@invectus.net Hemsida www.invectus.net Brev Invectus AB Box

Läs mer

trygghet engagemang nytänkande Nu renoverar vi ditt badrum

trygghet engagemang nytänkande Nu renoverar vi ditt badrum trygghet engagemang nytänkande Nu renoverar vi ditt badrum Nytt och fräscht badrum Vi planerar badrumsrenovering och stambyte för Valhallavägen 41, 43 samt Torsvägen 6. Vi kommer då att göra en totalrenovering

Läs mer

Välkommen till Pettersberg!

Välkommen till Pettersberg! Välkommen till Pettersberg! Här är en sammanställning av råd och anvisningar för dig som hyr storstugan på Pettersberg. Det finns även en checklista som skall användas vid ankomst och före avfärd. Vi ber

Läs mer

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG Informationshäfte om framträdanden och uthyrning av scener hos EQ House. Framträdanden på scen i Woodstock Den ideella kulturföreningen EQ Kultur har en önskan

Läs mer

VÄLKOMMEN till vårt hus!

VÄLKOMMEN till vårt hus! VÄLKOMMEN till vårt hus! Vi är alla glada för vårt fina hus och vi hoppas att Du också ska finna dig väl till rätta här och känna att du faktiskt är delägare i huset. Detta gör nämligen att man är rädd

Läs mer

Arrangera i Glashuset 2014

Arrangera i Glashuset 2014 Arrangera i Glashuset 2014 Information för dig som vill eller ska arrangera aktiviteter i Glashuset. Glashusets mått Yta: 30m 2 (5,5 x 5,5 m) Fönster: 29 (1,28 x 2,63 m) Målet med Umeå2014 Kulturhuvudstadsåret

Läs mer

Stambyte och nytt badrum

Stambyte och nytt badrum Stambyte och nytt badrum 1 2 Vad händer vid stambytet? I huset du bor i eller är på väg att flytta till så börjar rörstammar och vattenledningar bli gamla. De har slitits under årens lopp och måste nu

Läs mer

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 För att uppnå en trevlig miljö och ett öppet klimat mellan oss boende i föreningen har styrelsen upprättat detta dokument. Du

Läs mer

Handbok för entreprenörer

Handbok för entreprenörer Handbok för entreprenörer Hej! Att trivas och må bra i sitt hem är för de flesta av oss en av de viktigaste och mest betydelsefyllda delarna i livet. Mitt hem är min borg, som det så bekant heter. Vetskapen

Läs mer

Handbok för entreprenörer

Handbok för entreprenörer Handbok för entreprenörer 1 www.umea.se/kommun Om den här handboken Umeå kommun Fastighet har som uppdrag att tillhandahålla lokaler till kommunens verksamheter. I lokalerna bedrivs bland annat omsorg

Läs mer

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG

WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG WOODSTOCK MUSIK DANS POESI LITTERATUR SÅNG Informationshäfte om framträdanden och uthyrning av scener hos EQ House. Framträdanden på scen i Woodstock Den ideella kulturföreningen EQ Kultur har en önskan

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

Evenemang: Plats: Datum:

Evenemang: Plats: Datum: Checklista Den här checklistan kan du använda som underlag för arrangerande av ett evenemang. Du kan även gå in på webben och ladda ner checklistan som PDF-fil: www.utsiktevent.se/checklista Evenemang:

Läs mer

Rapportblankett Manual

Rapportblankett Manual Rapportblankett Manual Innehållsförteckning Rapportblanketten... 3 Allmänt... 4 Steg 1/7... 5 Steg 2/7... 5 Steg 3/7... 6 Steg 4/7... 6 Steg 5/7... 7 Steg 6/7... 7 Steg 7/7... 8 Rapportblanketten Tidigare

Läs mer

Sätila Bygdegård. Sätila Bygdegårdsförening. Hyreskontrakt. Org. nummer 802440-4355. Föreningen är ansluten till Bygdegårdarnas Riksförbund

Sätila Bygdegård. Sätila Bygdegårdsförening. Hyreskontrakt. Org. nummer 802440-4355. Föreningen är ansluten till Bygdegårdarnas Riksförbund Sätila Bygdegård Hyreskontrakt Sätila Bygdegårdsförening Org. nummer 802440-4355 Föreningen är ansluten till Bygdegårdarnas Riksförbund 1 Hyreskontrakt Sätila Bygdegårdsförening upplåter härmed Sätila

Läs mer

Entreprenörshandboken

Entreprenörshandboken Entreprenörshandboken I denna handbok beskriver vi på ett enkelt sätt hur vi vill att vårt samarbete med dig och ditt företag ska fungera. Det är inga konstigheter utan handlar bara om ett bra bemötande

Läs mer

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Torsgatan 27 B. Torsgatan 27 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Västmanland Gatuadress Kommun Köping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Nyckelberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus lägenhet i ett bra område i gamla delen av Köping. Trevlig

Läs mer

Till närstående som ska vara med vid samordnad vård- och omsorgsplanering via video eller telefon

Till närstående som ska vara med vid samordnad vård- och omsorgsplanering via video eller telefon Egna anteckningar Till närstående som ska vara med vid samordnad vård- och omsorgsplanering via video eller telefon Kontakt Sjukhus Telefonnummer Kommun Telefonnummer Primärvården Telefonnummer Tid för

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

AVGIFTER FÖR UTHYRNING AV KBS KLUBBHUS

AVGIFTER FÖR UTHYRNING AV KBS KLUBBHUS AVGIFTER FÖR UTHYRNING AV KBS KLUBBHUS 2013-11-25 KBS MEDLEM Bokningsavgift 400:- 500:- Hyra 600:- 4000:- Deposition 1000:- 2000:- TOTALT 2000:- 6500:- Återbetalas efter godk. avsyning 1000:- 2000: EJ

Läs mer

HEMTJÄNST i Årjängs kommun

HEMTJÄNST i Årjängs kommun Rev 140116 HEMTJÄNST i Årjängs kommun Innehållsförteckning Vad kan du ansöka om enligt Socialtjänstlagen... 3 Ingår i städning... 4 Ingår ej i städning... 4 För att vi skall kunna städa behövs... 5 Ingår

Läs mer

BOKNING AV BILDNINGSNÄMNDENS ANLÄGGNINGAR OCH LOKALER

BOKNING AV BILDNINGSNÄMNDENS ANLÄGGNINGAR OCH LOKALER BOKNING AV BILDNINGSNÄMNDENS ANLÄGGNINGAR OCH LOKALER - Taxor, regler och villkor, att gälla från och med 1 juli 2017 BILDNINGSFÖRVALTNINGEN Rev. 2017-03-29 Boka hos 1 Fritidsavdelningen 0582-685 536 lokalbokningar@hallsberg.se

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

Regler för lån av Verum

Regler för lån av Verum Regler för lån av Verum Fastställd av: V-Styret 28 april 2015 Sida 1 (12) Information Bokning kan ske max en månad i förväg och senast tre dagar innan arrangemanget om inget annat bestäms med Verdinnan.

Läs mer

PM STUDENTHEMMET SPARAS! Viktiga ändringar meddelas via anslag.

PM STUDENTHEMMET SPARAS! Viktiga ändringar meddelas via anslag. PM STUDENTHEMMET SPARAS! Viktiga ändringar meddelas via anslag. sida 1 VÄLKOMMEN TILL JOHANNELUNDS STUDENTHEM Studenthemmet är en del av Johannelunds organisation. Johannelunds ledning fastställer hyror,

Läs mer

Villkor fo r uthyrning av Hja lmsjo Arena

Villkor fo r uthyrning av Hja lmsjo Arena Villkor fo r uthyrning av Hja lmsjo Arena 1. Ansvarig ledare Som ansvarig ledare godkänns endast myndig person. Det åligger den ansvariga ledaren att se till att villkoren i detta dokument efterföljs.

Läs mer

TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO!

TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO! TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO! Vi på Buratino älskar enkelheten. Därför har vi valt bort krångliga betalningsrutiner såsom bankgiro och OCR- nummer. Istället betalar du allt med SWISH! För att bekräfta

Läs mer

Du har ansökt om ett trygghetslarm och här nedan finns viktig information som är bra att känna till. Syfte

Du har ansökt om ett trygghetslarm och här nedan finns viktig information som är bra att känna till. Syfte TRYGGHETSLARM Larminformation Du har ansökt om ett trygghetslarm och här nedan finns viktig information som är bra att känna till. Syfte Trygghetslarmet är beviljat för att skapa trygghet utifrån var och

Läs mer

Förening Privat kund. Utdelningsadress Telefon Telefax. Kontaktperson i detta ärende Person-/organisationsnr Tel dagtid Mobil

Förening Privat kund. Utdelningsadress Telefon Telefax. Kontaktperson i detta ärende Person-/organisationsnr Tel dagtid Mobil Förening Privat kund ANSÖKAN Träningstid säsongen 201-201 Namn Sektion/avdelning/lag o dyl Utdelningsadress Telefon Telefax Postnr Ort E-post Kontaktperson i detta ärende Person-/organisationsnr Tel dagtid

Läs mer

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider är endast cirkatider, vi har självfallet öppet så länge det pågår aktivitet på planerna. Kiosken ska öppnas 30 minuter innan aktiviteten

Läs mer

Riktlinjer. För skolor som hyr lokal på Kompetenscentrum

Riktlinjer. För skolor som hyr lokal på Kompetenscentrum Riktlinjer För skolor som hyr lokal på Kompetenscentrum Innehållsförteckning RECEPTIONEN PÅ KOMPETENSCENTRUM plan 2... 3 SERVICE TILL SKOLORNA... 4 LARM, LÅS OCH HISS... 4 TRÅDLÖST INTERNT... 4 ELEVKÖK...

Läs mer

Priser för att hyra Blå Hallen och Gyllene Salen 2013

Priser för att hyra Blå Hallen och Gyllene Salen 2013 STADSLEDNINGSKONTORET SID 1 (6) 2012-01-01 Priser för att hyra Blå Hallen och Gyllene Salen 2013 (Priser för hyra och tillhörande tjänster efter 2013 beslutas under året.) Hyra På hyra utgår för närvarande

Läs mer

Swante jobbar och bor på annan ort

Swante jobbar och bor på annan ort Swante jobbar och bor på annan ort Du som övernattar på arbetsorten ska ha ett bra boende Swantes rum Bor du och arbetar på annan ort ska du inte behöva bo hur som helst. Arbetsgivaren ska ta hänsyn till

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Det här dokumentet är ett resultat av styrelse och föreningsbeslut som fattats genom åren och är ett komplement till föreningens stadgar.

Det här dokumentet är ett resultat av styrelse och föreningsbeslut som fattats genom åren och är ett komplement till föreningens stadgar. För att alla ska trivas.. Föreningen har sedan den bildades haft som policy att de boende genom egna arbetsinsatser ska bidra till att hålla kostnaden för underhåll på en låg nivå. Detta medför att samtliga

Läs mer

Genomförandeplan Exempel på en genomförandeplan som utgår från exempelutredning

Genomförandeplan Exempel på en genomförandeplan som utgår från exempelutredning Genomförandeplan 161111 Exempel på en genomförandeplan som utgår från exempelutredning Lärande och tillämpa kunskap, allmäna uppgifter och krav, kommunikation Vad ska stödet innehålla: Att genomföra daglig

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Ulricehamn Storlek 260 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Fabriksvägen 4

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Ulricehamn Storlek 260 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Fabriksvägen 4 Fabriksvägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Ulricehamn Storlek 260 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Fabriksvägen 4 Nitta Missionshus! Fd Missionshuset i Nitta finns nu till salu! Perfekt

Läs mer

Instruktioner för Brf Siljans elektroniska låssystem

Instruktioner för Brf Siljans elektroniska låssystem Erik Åman 2016-02-28 2.0 1 (6) Instruktioner för Brf Siljans elektroniska låssystem 1 Introduktion... 1 1.1 Varför nytt låssystem?... 1 1.2 Utvärderingsperiod... 2 2 Låssystemet i korthet... 2 3 Nycklar...

Läs mer

Anvisningar och regler Med reservation för ändringar

Anvisningar och regler Med reservation för ändringar Anvisningar och regler 11.8.2014 Med reservation för ändringar Innehållsförteckning Fritidsbyråns anvisningar... 1 Ansökningstider för regelbundna hallturer görs enligt följande:... 2 Anvisningar och regler

Läs mer

Kommunikationsverkets rekommendationer

Kommunikationsverkets rekommendationer 15.11.2006 LÅSANORDNING FÖR TELEUTRYMMEN I EN FASTIGHET Kommunikationsverkets rekommendationer Kommunikationsverket 306/2006 S REKOMMENDATION Kommunikationsverket 306/2006 S 1 (8) FÖRORD Denna rekommendation

Läs mer

Föreningshuset Gasellen Hellbergssalen

Föreningshuset Gasellen Hellbergssalen Föreningshuset Gasellen Hellbergssalen Hyresvillkor upprättade 2015-02-17. Fastställda av styrelsen för HSB brf. Gasellen per den 2015-04-14. 1 Bokning av lokalen Hellbergssalen Hyresvillkor för Hellbergssalen

Läs mer

Handbok för entreprenörer

Handbok för entreprenörer Handbok för entreprenörer Hej! Att trivas och må bra i sitt hem är för de flesta av oss en av de viktigaste och mest betydelsefyllda delarna i livet. Vetskapen om det är bärande i vår verksamhet och utformar

Läs mer

Information El Palmeral 46.

Information El Palmeral 46. Information El Palmeral 46. Välkommen till ett fantastiskt boende på Costa del Sol. El Palmeral ligger på bekvämt avstånd till både sandstränder, golfbanor, restauranger och uteliv. Huset består av 2 våningar

Läs mer

Välkommen till Casa Lugna Gränden!

Välkommen till Casa Lugna Gränden! Välkommen till Casa Lugna Gränden! Urbanizacion Playa Flamenca Calle Pintor Ribera 3 Hus nr 1058 Orihuela Costa, Spanien Vid ankomst till huset 1. Slå på strömmen: Elskåpet sitter bakom ytterdörren, slå

Läs mer

Kontrakt för lån av personlig Chromebook

Kontrakt för lån av personlig Chromebook Barn- och utbildningsförvaltningen 2018-08-07 1 (5) Kontrakt för lån av personlig Chromebook 1 Bakgrund Boxholms kommun vill skapa goda förutsättningar för en utbildning där modern informationsteknik används

Läs mer

Inför kommande renoveringar

Inför kommande renoveringar December 2017 Till dig som bor på Västra Kyrkogatan 8 A E och Västra Norrlandsgatan 38 A E Inför kommande renoveringar I slutet av november bjöd vi in dig som bor på Västra Kyrkogatan 8 A E och Västra

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Södra Hunnetorpsvägen 112 Kommun Helsingborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Adolfsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevliga omgivningar med stora gröna ytor

Läs mer

Material till flyttstädning. Planering av flyttstädning

Material till flyttstädning. Planering av flyttstädning Material till flyttstädning Här är en lista på städmaterial du behöver för att uppnå bästa resultat vid flyttstädning. Glöm inte heller att du behöver ha tillgång till (varmt) vatten och el under städningen.

Läs mer

TAXOR och AVGIFTER vid KORTTIDSHYRA av KOMMUNENS SKOLLOKALER och FRITIDSANLÄGGNINGAR

TAXOR och AVGIFTER vid KORTTIDSHYRA av KOMMUNENS SKOLLOKALER och FRITIDSANLÄGGNINGAR TAXOR och AVGIFTER vid KORTTIDSHYRA av KOMMUNENS SKOLLOKALER och FRITIDSANLÄGGNINGAR ÅR 2012 Boka hos 1 Lokalbokningar idrottshallar 0582-685 536 lokalbokningar@hallsberg.se 2 Simhallens kassa 0582-685

Läs mer

Provsidor. Kök. 3.1 Kylskåp och frys TIPS. I de flesta kylskåp finns det automatisk avfrostning, så kylskåpet

Provsidor. Kök. 3.1 Kylskåp och frys TIPS. I de flesta kylskåp finns det automatisk avfrostning, så kylskåpet 3 Kök 3.1 Kylskåp och frys Den som bor i lägenheten ansvarar för att kylskåpet samt frysen fungerar sakenligt och inte förorsakar risk för vattenskada eller eldsvåda. I de flesta kylskåp finns det automatisk

Läs mer

Till dig som flyttar in och till dig som flyttar ut. Städning, nycklar, besiktning och lägenhetsfond

Till dig som flyttar in och till dig som flyttar ut. Städning, nycklar, besiktning och lägenhetsfond Till dig som flyttar in och till dig som flyttar ut Städning, nycklar, besiktning och lägenhetsfond Innehåll Städning Städbesiktning sid 4 sid 5 Lämna nycklar Hämta nycklar sid 6 sid 7 Besiktning Hur

Läs mer

Datum AVTALSVILLKOR VID LÅN AV DATORUTRUSTNING. 1 Allmänna villkor

Datum AVTALSVILLKOR VID LÅN AV DATORUTRUSTNING. 1 Allmänna villkor Datum 2017-04-20 AVTALSVILLKOR VID LÅN AV DATORUTRUSTNING 1 Allmänna villkor 1.1 Detta avtal reglerar villkoren för elevens lån av en bärbar persondator med kringutrustning inklusive programvaror, nedan

Läs mer

NÄR DU ARBETAR FÖR OSS...

NÄR DU ARBETAR FÖR OSS... NÄR DU ARBETAR FÖR OSS... Information till dig som utför arbete på uppdrag av Helsingborgshem HEJ ENTREPRENÖR! Vi hoppas att du känner dig välinformerad och trygg med de riktlinjer och förhållningssätt

Läs mer

Att tänka på när du skall. flytta

Att tänka på när du skall. flytta Att tänka på när du skall flytta Bra att veta när du ska flytta ut Tips på vägen för att underlätta flytten Börja flyttstäda redan veckan innan, avfrosta kyl/frys, städa golvbrunnar, putsa fönster, damma

Läs mer

Version Boka vår gästlägenhet Birka! Gäster till helgen? Eller syskon eller föräldrar på besök?

Version Boka vår gästlägenhet Birka! Gäster till helgen? Eller syskon eller föräldrar på besök? Boka vår gästlägenhet Birka! Gäster till helgen? Eller syskon eller föräldrar på besök? Nu kan du som boende i föreningen Gjutaren 11 låta dina gäster bo i föreningens gästlägenhet Birka. Gästlägenheten

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

8:27 Kulturhus i Örnsköldsvik

8:27 Kulturhus i Örnsköldsvik 1 (8) 8:27 Kulturhus i Örnsköldsvik Sammanfattning av förslaget om att bygga ett nytt kulturhus 2 (8) Den här rapporten är ett förslag på hur ett nytt kulturhus i Örnsköldsvik kan se ut. Det ska vara Sveriges

Läs mer

Kollegiegatan 3B. Län Skåne Gatuadress Kollegiegatan 3B Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Kollegiegatan 3B. Län Skåne Gatuadress Kollegiegatan 3B Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5.0 rum / 132.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En sammanslagen tvåa och trea. Två utbyggda inglasade balkonger

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

Marknadskoordinator Stefan Hugosson 076-525 56 85 Stefan.hugosson@unibail-rodamco.com

Marknadskoordinator Stefan Hugosson 076-525 56 85 Stefan.hugosson@unibail-rodamco.com Kontaktpersoner Väktare Tel. 070-766 27 23 Avfall och sopor Ragn-Sells Tel. 076-888 05 57, 076-888 05 56 Brand Events Manager Nordic Linda Jensen 076-525 57 43 Linda.jensen@unibail-rodamco.com Marknadskoordinator

Läs mer

Till er som startar upp cafeterian

Till er som startar upp cafeterian Till er som startar upp cafeterian Innan du kommer till hallen ta reda på vilka matcher som går i hallen under er dag. Planera färdigt hur omklädningsrummen ska fördelas. Alla ytterkläder hängs i ledarrum

Läs mer

Information till arbetsgivare och handledare

Information till arbetsgivare och handledare Information till arbetsgivare och handledare Informationen här, är till dig som ska vara handledare för en feriepraktikant. Tack för att du tar emot en feriepraktikant! OBS! Nytt från och med det året

Läs mer

2. När kan jag söka feriearbete inför sommaren 2019? Ansökningen öppnar kl. 08:00 den 1 februari och stänger 28 februari.

2. När kan jag söka feriearbete inför sommaren 2019? Ansökningen öppnar kl. 08:00 den 1 februari och stänger 28 februari. Här kan du få svar på en del frågor och funderingar som kan uppkomma inför och under ditt feriearbete. Först hittar du en lista med de frågor som sedan besvaras nedan. Läs gärna svaren här i första hand

Läs mer

Trygghetslarm. Trygghetslarm är till för att skapa trygghet för dig och din anhöriga

Trygghetslarm. Trygghetslarm är till för att skapa trygghet för dig och din anhöriga Trygghetslarm Trygghetslarm är till för att skapa trygghet för dig och din anhöriga Varför trygghetslarm? Trygghetslarm är en tjänst för dig som på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning behöver

Läs mer

Hisingsgatan 2A. Län Västra Götaland Gatuadress Hisingsgatan 2A Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område. Tillträde tidigast

Hisingsgatan 2A. Län Västra Götaland Gatuadress Hisingsgatan 2A Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område. Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Centrala Hisingen Tillträde tidigast 2013-07-15 www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Vardagsrum Vardagsrummet ligger i

Läs mer

Information om personalbostäder

Information om personalbostäder Information om personalbostäder Information till boende i personalbostäder På Nyköpings lasarett är det FM-enheten som ansvarar för personalbostäder. Det finns 40 möblerade rum för uthyrning. Syftet med

Läs mer

Skärlundagatan 8 VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Skärlundagatan 8 VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Skärlundagatan 8 VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Välkommen till Skärlundagatan 8! Det är vård- och omsorgsnämnden som har ansvar för kommunens äldre- och funktionshindersomsorg. I vård- och omsorgsnämndens servicedeklarationer

Läs mer

GL B. Fastigheter. Uthyrning och förvaltning sedan Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning

GL B. Fastigheter. Uthyrning och förvaltning sedan Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning Fastigheter GL B Uthyrning och förvaltning sedan 1994 Flyttstädning & lite andra råd vid flyttning Här följer en praktisk checklista för att flytt städa. En flyttstädning är betydligt mer omfattande än

Läs mer

Allt du behöver veta innan du flyttar

Allt du behöver veta innan du flyttar Allt du behöver veta innan du flyttar Du har sagt upp din lägenhet hos Mimer. Här har vi samlat viktig information som du behöver ha koll på innan du flyttar. KOM-IHÅG-LISTAN När du ska flytta är det mycket

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Vidarstigen 11 C Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västernorrland Gatuadress Vidarstigen 11 C Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 4 rum (3 sovrum) / 76 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt naturnära boende men ändå centralt och nära till allt. Härlig utemiljö

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

MEDLEMSAVTAL AVTAL NR. 2015-0XX

MEDLEMSAVTAL AVTAL NR. 2015-0XX MEDLEMSAVTAL AVTAL NR. 2015-0XX NAMN PERSONNR. DATUM Namn Namnsson 19XX-XX-XX-XXXX 2015-XX-XX GSP Makerspace är en förening där alla är välkomna oavsett ålder, könsidentitet, funktionsskillnad, etnicitet,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer