Missa inte E2 Trading Expo 2014!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Missa inte E2 Trading Expo 2014!"

Transkript

1 Missa inte E2 Trading Expo 2014! (Peter Nilsson föreläser om E2:s mest kompletta jämviktspendlingsstrategi Bayn på E2 Expo 2013) 2013 års E2 Trading Expo var det andra i sitt slag och ett mycket framgångsrikt och uppskattat event. I höst är det dags igen! Den 20 september 2014 arrangerar Empirical Edge Trading (E2 Trading), tillsammans med NASDAQ OMX, E2 Trading Expo 2014, hos NASDAQ OMX i Stockholm. Föreläser gör Carl Björkegren, Johan Hellström, Johnny Torssell, Peter Nilsson och Eric Olaison. Material och innehåll produceras just nu och kan komma att ändras. Vi vet dock med säkerhet är att kvaliteten på informationen och föreläsningarna kommer att vara lika bra och bättre än förra året. Nytt för i år är förutom föreläsarna Eric Olaison (av många ansedd som Sveriges skickligaste Trader) och Carl Björkegren (en av Sveriges främsta experter inom derivathandel) också det att eventet genomförs i händelsernas centrum, dvs hos NASDAQ OMX, Tullvaktsvägen 15 i Värtahamnen, Stockholm. Missa således inte chansen att också få besöka NASDAQ OMX.

2 Anmälan Antalet deltagare är begränsat, så anmäl dig i tid. Pris: SEK inklusive moms (5000 SEK exklusive moms). I priset ingår lunch samt fika under dagen. Vidare så ingår access till utställarna samt deras specialerbjudanden. Samtliga presentationer och eventuell kod ingår också och distribueras elektroniskt. Vi planerar att arrangera ett Traders Party i centrala Stockholm på kvällen under förutsättning att intresse för detta finns. Till detta ingår en eventuell entréavgift. Vi räknar med att fylla hörsalen hos NASDAQ OMX och därefter tillämpa kölista. Först till kvarn gäller således. För mer info och anmälan maila oss på Har du svårt att ta dig till årets största tradingevent? Det finns ett alternativ. Du kan luta dig tillbaka i favoritsoffan och samtidigt ta del av E2:s Trading Expo 2014 via direktsänd TV för SEK inklusive moms (4 720 SEK exklusive moms). Veckan före Expot får du en personlig inloggningskod som ger dig tillträde till TV-sändningen. (Det är vi som är E2 Trading. Malin Starälv, Johan Hellström och Peter Nilsson)

3 Om föreläsarna Johnny Torssell är en av Sveriges främsta och mest kända tekniska analytiker. Han är föredragshållare och författare till flera böcker bl a Edge lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel. Johnny arbetar som caseanalytiker på Carnegie sedan många år tillbaka. Johan Hellström är privat trader med fokus på svenska börsen och S&P 500. För Johan är daytrading lika naturligt som swingtrading. Han är en av författarna till boken Framgångsrik aktiehandel och Boken om Gerillatrading. Johan är tillsammans med Peter Nillson en av grundarna av E2 i Skandinavien AB Peter Nilsson har bl a arbetat som fondförvaltare, valutahandlare, räntehandlare och aktieanalytiker. Sedan många år tillbaka verkar han bara som privat trader. Peter är författare till flera böcker inom ämnet trading och aktieanalys. Han driver E2 i Skandinavien tillsammans med Johan Hellström. Eric Olaison har 10 a rs erfarenhet av kortsiktig handel. Han har agerat market maker i stora svenska bolag pa ett flertal börser. Under flera a r stod han för drygt 10% av omsättningen i bl.a. ABB, Husqvarna, Meda och Trelleborg. Han har även varit med och grundat en HFT-firma med fokus pa nordiska aktier. I dagsläget handlar han i privat regi och gör flera hundratusen affärer om a ret i ba de aktier och derivat. En typisk dag gör han mellan trades och omsätter omkring MSEK. Carl Björkegren har en lång karriär bakom sig i derivatmarknaden som trader, institutionshandlare samt hedgefondsförvaltare. Idag utbildar, inspirerar och föreläser han om de otaliga möjligheter som finns inom derivathandeln.

4 Schema Registrering & kaffe Program samt presentation av föreläsare och sponsorer Parhandelsstrategier med inbyggd katastrofförsäkring Johan Hellström, E2 I denna föreläsning lär Johan ut E2:s senaste research om parhandelsstrategier och hur man t ex kan gå kort i index samtidigt som man går lång i en aktie. Denna typ av handel har ett inbyggt skydd mot en marknadskollaps, samtidigt som den erbjuder utökad opportunity i att handla i alla marknadsfaser. Konkreta strategier kommer att redovisas med tillhörande statistik och rekommendationer Lär dig handla som en algo Eric Olaison, Privat Trader Erics föreläsning kommer att ge en introduktion till HFT-firmornas verktygslåda samt hur man kan dra nytta av det i sin egen handel och trada som en algo. Enligt oss pa E2 är Eric än av Sveriges absolut bästa och skickligaste traders Kaffe/sponsorutställning Optimal avkastning med effektiva optionsstrategier - Carl Björkegren, NASDAQ OMX Carl berättar om hur du kan skapa avkastning i olika marknadsrörelser och om optionsstrategier som komplement till aktier. En viktig komponent i en traders verktygslåda för att kunna agera i alla marknadsfaser Lunch/sponsorutställning Nya strategier & edgar Peter Nilsson, E2 Peter kommer att presentera E2:s senaste research med fokus på swingtrading i aktier. Nya strategier och edgar till traderns verktygslåda presenteras. Konkreta strategier med tillhörande statistik och rekommendationer presenteras Strategier för aktiehandel i ett längre tidsperspektiv - Johnny Torssell, Carnegie Johnny kommer att prata om aktiehandel på ett antal veckor till ett antal månaders sikt. Föredraget bygger på Johnnys chart reading-tekniker som han använder varje dag i sin roll som analytiker på Carnegie. Johnny kommer också att presentera en ny säsongsindikator som är en intressant byggsten i aktie- och indexanalysen Eftermiddagsfika/sponsorutställning Det aktuella börsläget just nu - Johnny Torssell Johnny kommer att presentera sin syn på världens börser och hur hans karta framöver ser ut. Detta är en ovärderlig ledstång inför höstens och vinterns trading Frågor & avslutning E2:s Trading Expo 2014 avslutas med en möjlighet att ställa frågor till föreläsarna E2 Traders party De som har möjlighet samlas på en krog i centrala Stockholm för att under gemytliga former umgås och prata trading. Entré ingår i anmälningsavgiften. Mer information om detta kommer senare. Schemat ska betraktas som preliminärt och kan komma ändras både avseende tider, föreläsare och innehåll.

5 Sponsorer NASDAQ OMX är ett globalt börsföretag med stark lokal förankring. Vi har varit navet i svensk ekonomi sedan NASDAQ OMX kombinerar tradition med innovation och strävan att ligga steget före. Vi erbjuder en miljö där köpare, säljare, visionärer och experter kan agera tryggt och professionellt. Med våra innovativa lösningar, där kunden står i fokus, skapar vi grunden för en effektivare handel. NASDAQ uppfann elektronisk värdepappershandel 1971 och sedan dess har tekniken gjort världens kapitalmarknader snabbare, mer effektiva och öppna. Vår globala plattform, Genium Inet, är den snabbaste i världen. Och vi fortsätter att förbättra den och utveckla våra produkter med sikte på att behålla en tätposition. NASDAQ OMX har fler än 3200 listade företag världen över varav cirka 750 i Europa. Vi äger och driver 24 marknader, ett bolag för Back Office Services, tre clearingorganisationer och fem värdepapperscentraler och vår verksamhet spänner över sex kontinenter vilket gör oss till världens största börsföretag. Vi är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Global Select Market (symbol NDAQ) och ingår i Standard & Poors 500 sedan 2008.

6 Avanza Bank erbjuder dig som kund kostnadseffektiv handel med driftsäkra system på de nordiska, kanadensiska, amerikanska och europeiska marknaderna. Avanza Bank är idag den vanligaste vägen för svenska sparare att göra aktieaffärer och fondbyten, genom våra system gör våra kunder varje dag tiotusentals aktie- och fondaffärer. Inom vårt Pro-segment erbjuder vi dessutom dig som aktiv kund våra allra lägsta courtage (från 0,034% och nedåt), våra bästa räntor, gratis handelsapplikation och personlig och professionell support, mäkleri och kundansvariga- allt via ett VIP-nummer. Vi tror också på att erbjuda dig som kund relevanta och intressanta utbildningar och event, då vi vill att växa tillsammans! Självklart har vi inga fasta års- eller administrativa avgifter, du betalar bara när du gör affärer! Läs mer på Hitta kursvinnare är ett mycket bra hjälpmedel för dig som handlar med aktier. Du kan göra både tekniska och fundamentala analyser med programmet och självklart visas kurserna i realtid. Hitta kursvinnare är sedan några år tillbaka det analysprogram som används av flest personer i Sverige och det ägs och drivs av Aktiespararna. Du som deltar på Trading Expo och som inte redan har Hitta kursvinnare kan under dessa dagar köpa programmet med rabatt. Mer information om Hitta kursvinnare finns på Nordnet Active Trader - Skräddarsytt utbud för dig som är aktiv Nordnet är ett smart val för dig som är daytrader. Utifrån dina behov och önskemål gör vi en individuell anpassning av vårt utbud och skapar en komplett tjänst för dig. Förutom konkurrenskraftiga priser kan vi erbjuda dig den eller de handelsapplikationer samt informationskällor som du behöver. Vi har flera vassa kredittjänster och kan erbjuda blankning och intradagslimit i nordiska aktier. Som Active Trader har du alltid en bra inlåningsränta och Nordnets bästa utlåningsränta.

7

EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012. Johan Hellström Johnny Torssell Peter Nilsson Tobbe Rosén

EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012. Johan Hellström Johnny Torssell Peter Nilsson Tobbe Rosén 2 T EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012 Den 22 september 2012 hålls Sveriges första Trading Expo på Marriott hotell Stockholm. Evenemanget erbjuder svenska traders många intressanta föreläsningar och mingel

Läs mer

med daytrading i fokus

med daytrading i fokus i samarbete med Vinnarbyrån välkomnar Dig till E RD T RESEARCH DAY 013 med daytrading i fokus Lördagen den 16 mars 013 går Empirical Edge Research Day 013 av stapeln på Marriott hotell i Stockholm. Fokus

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Mer till dig. Mindre till banken. Den tanken har givit oss Sveriges nöjdaste kunder fyra år i rad.

Mer till dig. Mindre till banken. Den tanken har givit oss Sveriges nöjdaste kunder fyra år i rad. Årsredovisning 2013 Mer till dig. Mindre till banken. Den tanken har givit oss Sveriges nöjdaste kunder fyra år i rad. 2 Avanza Bank 2013 Innehåll Kort om Avanza 4 Händelser under året 5 VD har ordet 6

Läs mer

Webbstrategidagarna 2014

Webbstrategidagarna 2014 Anmäl dig tidigt läs om våra rabatter på baksidan! Webbstrategidagarna 2014 Vilka bitar passar för ditt företags digitala strategi idag och imorgon? Konferens 3-4 JUNI 2014 SCANDIC HASSELBACKEN, STOCKHOLM

Läs mer

WEBBSTRATEGIDAGARNA 2015 Utveckla en digital kommunikation som driver försäljning och skapar konkret affärsnytta!

WEBBSTRATEGIDAGARNA 2015 Utveckla en digital kommunikation som driver försäljning och skapar konkret affärsnytta! Anmäl dig tidigt läs om våra rabatter på baksidan! WEBBSTRATEGIDAGARNA 2015 Utveckla en digital kommunikation som driver försäljning och skapar konkret affärsnytta! KONFERENS 26 & 27 MAJ 2015 SCANDIC HASSELBACKEN,

Läs mer

Årsredovisning 2012. Avanza Bank har en enkel idé: Du som är kund hos oss ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank.

Årsredovisning 2012. Avanza Bank har en enkel idé: Du som är kund hos oss ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank. Årsredovisning 2012 Avanza Bank har en enkel idé: Du som är kund hos oss ska få mer pengar över till dig själv än hos någon annan bank. 2012 Innehåll 4 Kort om Avanza Bank 5 Händelser under året 6 VD har

Läs mer

Välkommen till Sparportalen.

Välkommen till Sparportalen. FONDSPARA PERSONLIG RÅDGIVNING FINANSIELLA TJÄNSTER OCH FÖRSÄKRINGAR HANDLA MED FONDER ALLT I ETT-KONTO Välkommen till Sparportalen. Hundratals fonder. Alltid personlig rådgivning. www.direct.se Fondspara

Läs mer

- Fokus import och export - Mentor. fokus import och export

- Fokus import och export - Mentor. fokus import och export - Fokus import och export - Mentor fokus import och export Innehåll Mentorskapsprogram med fokus på import och export 3 Utveckla ditt företag med en mentor 4 Varför mentorskap 5 Almi tipsar inför import

Läs mer

Balans Vår byrå. resan har pågått i flera år, och frågan är om det finns någon. Text: Charlotta Marténg Foto: Christian Gustavsson

Balans Vår byrå. resan har pågått i flera år, och frågan är om det finns någon. Text: Charlotta Marténg Foto: Christian Gustavsson resan har pågått i flera år, och frågan är om det finns någon slutdestination. Ett steg närmare målet kom dock Deskjockey Revision när de fick utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2014, i samband med FAR:s branschdagar.

Läs mer

Köpa och sälja aktier

Köpa och sälja aktier Jimmy Algotsson Köpa och sälja aktier - så fungerar det Liber Innehåll 1. Inledning. 5 2. Aktien 7 3. Hur är börsen uppbyggd?. 10 4. Hur går handeln med aktier till? 14 5. Hur handlar privatpersoner aktier?

Läs mer

Cumula AB (publ.) Org.nummer : 556867-8873 Informationsmemorandum www.cumula.se

Cumula AB (publ.) Org.nummer : 556867-8873 Informationsmemorandum www.cumula.se AB (publ.) TM Org.nummer : 556867-8873 www.cumula.se VÄLKOMMEN TILL NÄSTA GENERATIONS AKTIEHANDEL Cumula 4 www.cumula.se Innehåll.... Innehåll. 5 Viktig information 6 Erbjudandet i sammandrag. 7 Investerings

Läs mer

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg

Juni 2014. Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg Juni 2014 Vi bygger Vision! nu tar vi nästa steg 1 2 Inledning Förbundsmötet 2012 var Visions första förbundsmöte. Då gick vi från att vara en ny version av SKTF till att vara Vision Sveriges nyaste fackförbund

Läs mer

Avanza Bank i korthet

Avanza Bank i korthet Avanza Bank Årsredovisning 2010 2010 Innehåll 3 Avanza Bank i korthet 5 Året i korthet 6 VD har ordet 11 Marknad och strategi 19 Avanza Banks samhällsansvar 20 Avanza Banks kunder 23 Avanza Banks medarbetare

Läs mer

SIDA 2: VARFÖR SKA MAN SPARA I AKTIER?

SIDA 2: VARFÖR SKA MAN SPARA I AKTIER? 1 SIDA 2: VARFÖR SKA MAN SPARA I AKTIER? >> Ställ öppen fråga: Varför ska man spara i aktier? Aktiemarknaden: Ger företag investeringskapital Genom att emittera (utfärda) aktier ges företag möjligheten

Läs mer

Idrottsstjärnors syn på ekonomi och ekonomisk rådgivning. Public Relations Enkät Juli 2008

Idrottsstjärnors syn på ekonomi och ekonomisk rådgivning. Public Relations Enkät Juli 2008 Idrottsstjärnors syn på ekonomi och ekonomisk rådgivning Public Relations Enkät Juli 2008 Bakgrund Capture och Impera kommunikation har genomfört och sammanställt följande enkät riktat till svenska toppidrottare

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

Samhällssäkerhet på Kistamässan

Samhällssäkerhet på Kistamässan Samhällssäkerhet på Kistamässan 16-17 november 2011 på Kistamässan Registrera dig på Mötesplatsen med fokus på samhällssäkerhet, beredskap och krishantering Huvudpartners Myndigheter/Branschorganisationer

Läs mer

Aktiviteter för en lång siktig, konkurrenskraftig och uthållig besöksnäring. Varumärket Visit Södra Dalarna

Aktiviteter för en lång siktig, konkurrenskraftig och uthållig besöksnäring. Varumärket Visit Södra Dalarna 2015 AKTIVITETSPLAN Aktiviteter för en lång siktig, konkurrenskraftig och uthållig besöksnäring Aktivitetsplan 2015 beskriver Visit Södra Dalarnas, VSD, planerade aktiviteter för 2015. Aktiviteternas mål

Läs mer

Kostnadsfria seminarier

Kostnadsfria seminarier Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum Nyhetsbrev Vecka 49 November och December 2009 Kostnadsfria seminarier Kurser Stockholm Business Region: Nobelfrukost 10/12 - Innovativt tänkande vägen till

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

E-handeln i Norden 2015

E-handeln i Norden 2015 E-handeln i Norden 2015 Innehåll Om rapporten...2 Norden, en e-handelsmarknad i framkant...3 Tillgänglighet och valfrihet allt viktigare... 4 Norden... 6 E-handel för drygt 140 miljarder kronor...6 Det

Läs mer

White paper Välskrivna texter för e-post

White paper Välskrivna texter för e-post White paper Välskrivna texter för e-post Lär dig knepen som hjälper dig att skriva bättre texter Din guide till bra och välskrivna texter för e-post Den digitala marknadsföringen är ofta inriktad på teknik.

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN UTBILDNINGSKATALOG F Ö R E L Ä S N I N G W O R K S H O P A F F Ä R S U T V E C K L I N G För utveckling av besöksnäringen ALUN VIKTEN AV ATT UTVECKLAS! I framtiden gäller det inte bara att ha rätt kunskaper

Läs mer

Kostnadsfria seminarier

Kostnadsfria seminarier Kostnadsfria seminarier Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum Nyhetsbrev Vecka 12 Mars 2010 Kostnadsfria seminarier Kurser Stockholms Handelskammare: Frukostmöte den 30 mars Angola - en doldis

Läs mer

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens starkaste koncept Vi söker dig som vill arbeta med larm och säkerhet som egen företagare. Som metodiskt och långsiktigt vill bygga upp en stabil och lönsam

Läs mer

1. Sätt ett mål med ditt aktiesparande

1. Sätt ett mål med ditt aktiesparande 50 1 Sätt ett mål med ditt aktiesparande var långsiktig. 2 Investera regelbundet. 3 Kontrollera riskerna. 4 Var försiktig med belåning. Bli kursvinnare med Gyllene regler Hitta kursvinnare är Aktiespararnas

Läs mer

Kurser och konsulttjänster

Kurser och konsulttjänster KPA 9061 985 10.05 Kurser och konsulttjänster hösten 2011 våren 2012 kurser seminarier informationsträffar konsulttjänster Innehåll KOMPETENSUTVECKLING MED KPA PENSION...3 FAST KURSUTBUD...4 KAP-KL grundkurs...6

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Avanza bank Årsredovisning 2008

Avanza bank Årsredovisning 2008 008 Avanza bank Årsredovisning 2008 Året i korthet Rörelseintäkterna minskade med 9 (+22) procent till 509 (557) MSEK. Rörelseresultatet minskade till 239 (307) MSEK. Resultat per aktie minskade till 6,78

Läs mer