Missa inte E2 Trading Expo 2014!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Missa inte E2 Trading Expo 2014!"

Transkript

1 Missa inte E2 Trading Expo 2014! (Peter Nilsson föreläser om E2:s mest kompletta jämviktspendlingsstrategi Bayn på E2 Expo 2013) 2013 års E2 Trading Expo var det andra i sitt slag och ett mycket framgångsrikt och uppskattat event. I höst är det dags igen! Den 20 september 2014 arrangerar Empirical Edge Trading (E2 Trading), tillsammans med NASDAQ OMX, E2 Trading Expo 2014, hos NASDAQ OMX i Stockholm. Föreläser gör Carl Björkegren, Johan Hellström, Johnny Torssell, Peter Nilsson och Eric Olaison. Material och innehåll produceras just nu och kan komma att ändras. Vi vet dock med säkerhet är att kvaliteten på informationen och föreläsningarna kommer att vara lika bra och bättre än förra året. Nytt för i år är förutom föreläsarna Eric Olaison (av många ansedd som Sveriges skickligaste Trader) och Carl Björkegren (en av Sveriges främsta experter inom derivathandel) också det att eventet genomförs i händelsernas centrum, dvs hos NASDAQ OMX, Tullvaktsvägen 15 i Värtahamnen, Stockholm. Missa således inte chansen att också få besöka NASDAQ OMX.

2 Anmälan Antalet deltagare är begränsat, så anmäl dig i tid. Pris: SEK inklusive moms (5000 SEK exklusive moms). I priset ingår lunch samt fika under dagen. Vidare så ingår access till utställarna samt deras specialerbjudanden. Samtliga presentationer och eventuell kod ingår också och distribueras elektroniskt. Vi planerar att arrangera ett Traders Party i centrala Stockholm på kvällen under förutsättning att intresse för detta finns. Till detta ingår en eventuell entréavgift. Vi räknar med att fylla hörsalen hos NASDAQ OMX och därefter tillämpa kölista. Först till kvarn gäller således. För mer info och anmälan maila oss på Malin.Staralv@e2trading.com Har du svårt att ta dig till årets största tradingevent? Det finns ett alternativ. Du kan luta dig tillbaka i favoritsoffan och samtidigt ta del av E2:s Trading Expo 2014 via direktsänd TV för SEK inklusive moms (4 720 SEK exklusive moms). Veckan före Expot får du en personlig inloggningskod som ger dig tillträde till TV-sändningen. (Det är vi som är E2 Trading. Malin Starälv, Johan Hellström och Peter Nilsson)

3 Om föreläsarna Johnny Torssell är en av Sveriges främsta och mest kända tekniska analytiker. Han är föredragshållare och författare till flera böcker bl a Edge lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel. Johnny arbetar som caseanalytiker på Carnegie sedan många år tillbaka. Johan Hellström är privat trader med fokus på svenska börsen och S&P 500. För Johan är daytrading lika naturligt som swingtrading. Han är en av författarna till boken Framgångsrik aktiehandel och Boken om Gerillatrading. Johan är tillsammans med Peter Nillson en av grundarna av E2 i Skandinavien AB Peter Nilsson har bl a arbetat som fondförvaltare, valutahandlare, räntehandlare och aktieanalytiker. Sedan många år tillbaka verkar han bara som privat trader. Peter är författare till flera böcker inom ämnet trading och aktieanalys. Han driver E2 i Skandinavien tillsammans med Johan Hellström. Eric Olaison har 10 a rs erfarenhet av kortsiktig handel. Han har agerat market maker i stora svenska bolag pa ett flertal börser. Under flera a r stod han för drygt 10% av omsättningen i bl.a. ABB, Husqvarna, Meda och Trelleborg. Han har även varit med och grundat en HFT-firma med fokus pa nordiska aktier. I dagsläget handlar han i privat regi och gör flera hundratusen affärer om a ret i ba de aktier och derivat. En typisk dag gör han mellan trades och omsätter omkring MSEK. Carl Björkegren har en lång karriär bakom sig i derivatmarknaden som trader, institutionshandlare samt hedgefondsförvaltare. Idag utbildar, inspirerar och föreläser han om de otaliga möjligheter som finns inom derivathandeln.

4 Schema Registrering & kaffe Program samt presentation av föreläsare och sponsorer Parhandelsstrategier med inbyggd katastrofförsäkring Johan Hellström, E2 I denna föreläsning lär Johan ut E2:s senaste research om parhandelsstrategier och hur man t ex kan gå kort i index samtidigt som man går lång i en aktie. Denna typ av handel har ett inbyggt skydd mot en marknadskollaps, samtidigt som den erbjuder utökad opportunity i att handla i alla marknadsfaser. Konkreta strategier kommer att redovisas med tillhörande statistik och rekommendationer Lär dig handla som en algo Eric Olaison, Privat Trader Erics föreläsning kommer att ge en introduktion till HFT-firmornas verktygslåda samt hur man kan dra nytta av det i sin egen handel och trada som en algo. Enligt oss pa E2 är Eric än av Sveriges absolut bästa och skickligaste traders Kaffe/sponsorutställning Optimal avkastning med effektiva optionsstrategier - Carl Björkegren, NASDAQ OMX Carl berättar om hur du kan skapa avkastning i olika marknadsrörelser och om optionsstrategier som komplement till aktier. En viktig komponent i en traders verktygslåda för att kunna agera i alla marknadsfaser Lunch/sponsorutställning Nya strategier & edgar Peter Nilsson, E2 Peter kommer att presentera E2:s senaste research med fokus på swingtrading i aktier. Nya strategier och edgar till traderns verktygslåda presenteras. Konkreta strategier med tillhörande statistik och rekommendationer presenteras Strategier för aktiehandel i ett längre tidsperspektiv - Johnny Torssell, Carnegie Johnny kommer att prata om aktiehandel på ett antal veckor till ett antal månaders sikt. Föredraget bygger på Johnnys chart reading-tekniker som han använder varje dag i sin roll som analytiker på Carnegie. Johnny kommer också att presentera en ny säsongsindikator som är en intressant byggsten i aktie- och indexanalysen Eftermiddagsfika/sponsorutställning Det aktuella börsläget just nu - Johnny Torssell Johnny kommer att presentera sin syn på världens börser och hur hans karta framöver ser ut. Detta är en ovärderlig ledstång inför höstens och vinterns trading Frågor & avslutning E2:s Trading Expo 2014 avslutas med en möjlighet att ställa frågor till föreläsarna E2 Traders party De som har möjlighet samlas på en krog i centrala Stockholm för att under gemytliga former umgås och prata trading. Entré ingår i anmälningsavgiften. Mer information om detta kommer senare. Schemat ska betraktas som preliminärt och kan komma ändras både avseende tider, föreläsare och innehåll.

5 Sponsorer NASDAQ OMX är ett globalt börsföretag med stark lokal förankring. Vi har varit navet i svensk ekonomi sedan NASDAQ OMX kombinerar tradition med innovation och strävan att ligga steget före. Vi erbjuder en miljö där köpare, säljare, visionärer och experter kan agera tryggt och professionellt. Med våra innovativa lösningar, där kunden står i fokus, skapar vi grunden för en effektivare handel. NASDAQ uppfann elektronisk värdepappershandel 1971 och sedan dess har tekniken gjort världens kapitalmarknader snabbare, mer effektiva och öppna. Vår globala plattform, Genium Inet, är den snabbaste i världen. Och vi fortsätter att förbättra den och utveckla våra produkter med sikte på att behålla en tätposition. NASDAQ OMX har fler än 3200 listade företag världen över varav cirka 750 i Europa. Vi äger och driver 24 marknader, ett bolag för Back Office Services, tre clearingorganisationer och fem värdepapperscentraler och vår verksamhet spänner över sex kontinenter vilket gör oss till världens största börsföretag. Vi är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Global Select Market (symbol NDAQ) och ingår i Standard & Poors 500 sedan 2008.

6 Avanza Bank erbjuder dig som kund kostnadseffektiv handel med driftsäkra system på de nordiska, kanadensiska, amerikanska och europeiska marknaderna. Avanza Bank är idag den vanligaste vägen för svenska sparare att göra aktieaffärer och fondbyten, genom våra system gör våra kunder varje dag tiotusentals aktie- och fondaffärer. Inom vårt Pro-segment erbjuder vi dessutom dig som aktiv kund våra allra lägsta courtage (från 0,034% och nedåt), våra bästa räntor, gratis handelsapplikation och personlig och professionell support, mäkleri och kundansvariga- allt via ett VIP-nummer. Vi tror också på att erbjuda dig som kund relevanta och intressanta utbildningar och event, då vi vill att växa tillsammans! Självklart har vi inga fasta års- eller administrativa avgifter, du betalar bara när du gör affärer! Läs mer på Hitta kursvinnare är ett mycket bra hjälpmedel för dig som handlar med aktier. Du kan göra både tekniska och fundamentala analyser med programmet och självklart visas kurserna i realtid. Hitta kursvinnare är sedan några år tillbaka det analysprogram som används av flest personer i Sverige och det ägs och drivs av Aktiespararna. Du som deltar på Trading Expo och som inte redan har Hitta kursvinnare kan under dessa dagar köpa programmet med rabatt. Mer information om Hitta kursvinnare finns på Nordnet Active Trader - Skräddarsytt utbud för dig som är aktiv Nordnet är ett smart val för dig som är daytrader. Utifrån dina behov och önskemål gör vi en individuell anpassning av vårt utbud och skapar en komplett tjänst för dig. Förutom konkurrenskraftiga priser kan vi erbjuda dig den eller de handelsapplikationer samt informationskällor som du behöver. Vi har flera vassa kredittjänster och kan erbjuda blankning och intradagslimit i nordiska aktier. Som Active Trader har du alltid en bra inlåningsränta och Nordnets bästa utlåningsränta.

7

med daytrading i fokus

med daytrading i fokus i samarbete med Vinnarbyrån välkomnar Dig till E RD T RESEARCH DAY 013 med daytrading i fokus Lördagen den 16 mars 013 går Empirical Edge Research Day 013 av stapeln på Marriott hotell i Stockholm. Fokus

Läs mer

EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012. Johan Hellström Johnny Torssell Peter Nilsson Tobbe Rosén

EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012. Johan Hellström Johnny Torssell Peter Nilsson Tobbe Rosén 2 T EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012 Den 22 september 2012 hålls Sveriges första Trading Expo på Marriott hotell Stockholm. Evenemanget erbjuder svenska traders många intressanta föreläsningar och mingel

Läs mer

Tobbe Rosén föreläser om sina bästa Candlestick-setuper med material från sin nya bok.

Tobbe Rosén föreläser om sina bästa Candlestick-setuper med material från sin nya bok. 2 T EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012 Den 5-6 maj 2012 hålls Sveriges första Trading Expo på Marriott hotell Stockholm. Evenemanget erbjuder svenska traders många intressanta föreläsningar och mingel med

Läs mer

Tobbe Rosén föreläser om sina bästa Candlestick-setuper med material från sin nya bok.

Tobbe Rosén föreläser om sina bästa Candlestick-setuper med material från sin nya bok. 2 T EMPIRICAL EDGE TRADING EXPO 2012 Den 5-6 maj 2012 hålls Sveriges första Trading Expo på Marriott hotell Stockholm. Evenemanget erbjuder svenska traders många intressanta föreläsningar och mingel med

Läs mer

Empirical Edge Trading bjuder in till Sveriges första utbildning i MultiCharts!

Empirical Edge Trading bjuder in till Sveriges första utbildning i MultiCharts! Empirical Edge Trading bjuder in till Sveriges första utbildning i MultiCharts! Den 24-25 november 2012 erbjuder Empirical Edge Trading (Johan Hellström & Peter Nilsson) en exklusiv utbildning i MultiCharts,

Läs mer

C4 Traditionell teknisk analys del 1 Vi diskuterar stöd och motstånd som är centrala inom den traditionella tekniska analysen.

C4 Traditionell teknisk analys del 1 Vi diskuterar stöd och motstånd som är centrala inom den traditionella tekniska analysen. Hjälp oss Kursen är ambitiös och omfångsrik. Om du hittar ett fel eller något som är otydligt så berätta det för oss så vi kan göra kursen ännu bättre. Maila oss på info@e2trading.com. A1 Introduktion

Läs mer

SCHEMA TALARE. Banken för en värld i förändring

SCHEMA TALARE. Banken för en värld i förändring SCHEMA TALARE Banken för en värld i förändring SCHEMA Tid 09:00-10:00 Stora salen Tobbe Rosén En ny komplett swingtradingstrategi som bara presenteras för Trading Expodeltagarna. Expertsalen Johan Hellström

Läs mer

C4 Traditionell teknisk analys del 1 Vi diskuterar stöd och motstånd som är centrala inom den traditionella tekniska analysen.

C4 Traditionell teknisk analys del 1 Vi diskuterar stöd och motstånd som är centrala inom den traditionella tekniska analysen. Hjälp oss Kursen är ambitiös och omfångsrik. Om du hittar ett fel eller något som är otydligt så berätta det för oss så vi kan göra kursen ännu bättre. Maila oss på info@e2trading.com. A1 Introduktion

Läs mer

Aktieanalys med Hitta kursvinnare

Aktieanalys med Hitta kursvinnare Aktieanalys med Hitta kursvinnare Sundsvall 7 oktober Ola Jansson, Aktiespararna 1 Vilka aktier ska jag köpa? Vilka aktier ska jag köpa? Cirka 600 bolag på den svenska börsen Mål: 10-15 olika aktier i

Läs mer

Peter von Euler peeu01@handelsbanken.se

Peter von Euler peeu01@handelsbanken.se Peter von Euler peeu01@handelsbanken.se Lanserade den första börshandlade fonden i Norden, redan år 2000 Först i världen med negativ exponering och hävstång Förvaltar ca 20 000 mkr fördelat på 10 fonder

Läs mer

Våra värdepapperstjänster

Våra värdepapperstjänster Våra värdepapperstjänster För mer information om värdepapperstjänsterna kontakta närmaste Swedbank- eller sparbanks, ring telefonbanken, besök swedbank.se/aktier eller din sparbanks hemsida. Välkommen!

Läs mer

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE Din kompletta börsarena TILLSAMMANS SKAPAR DE VÄLMÅENDE BOLAG RUSTADE FÖR FRAMTIDEN FOKUS PÅ TILLVÄXT välkommen till din börsarena Alla är överens om att

Läs mer

Hör och se oss på Stora Aktie- och Fonddagen

Hör och se oss på Stora Aktie- och Fonddagen Nyhet 2008-09-25 Hör och se oss på Stora Aktie- och Fonddagen Den 15 oktober äger Stora Aktie- och Fonddagen rum i Uppsala Konsert & Kongress. Under dagens gång arrangeras flera intressanta seminarier

Läs mer

NÄR VÄGEN ÄR MÅLET. Arrangeras av Resurscentrum för jämställd tillväxt

NÄR VÄGEN ÄR MÅLET. Arrangeras av Resurscentrum för jämställd tillväxt NÄR VÄGEN ÄR MÅLET. Arrangeras av Resurscentrum för jämställd tillväxt VÄLKOMMEN TILL 13 maj Värmlands Museum Hörsalen Jämställdhet är en viktig fråga för Värmlands tillväxt och utveckling. Och Värmland

Läs mer

RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & OEC. www.aktivborshandel.se

RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & OEC. www.aktivborshandel.se RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & Open end certifikat Så fungerar Open end certifikat Vad kan man handla Avgifter Ett exempel - RICI Råvaruindex RBS MINI FUTURES, BULL BEAR CERTIFIKAT & RBS öppnar

Läs mer

Agenda: Analysera marknaden. Candlesticks. Teknisk analys. Strategi. Risk. Strategi för handel:7 verktyg.

Agenda: Analysera marknaden. Candlesticks. Teknisk analys. Strategi. Risk. Strategi för handel:7 verktyg. Nordenansvarig RBS börshandlade produkter Agenda: Analysera marknaden. Candlesticks. Teknisk analys. Strategi. Risk. Strategi för handel:7 verktyg. www.aktivborshandel.se PRO Analys Fundamental analys

Läs mer

Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa

Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa Ett helt nytt affärsutvecklingsprogram för företag som: Vill utveckla Ledning och Styrning Vill sticka ut på marknaden Vågar Vilja Växa Anmälan t o m 31 oktober 2013 - är uppföljaren till det mycket uppskattade

Läs mer

Det har aldrig varit så enkelt att placera i råvaror

Det har aldrig varit så enkelt att placera i råvaror www.handelsbanken.se/certifikat RÅVARUCERTIFIKAT INDEX Det har aldrig varit så enkelt att placera i råvaror SISTA DAG FÖR KÖP ÄR DEN 15 NOVEMBER 2009 Marknadsläget just nu Låg skuldsättning gör att tillväxtekonomierna

Läs mer

Strukturerade Produkter Kista Anna von Knorring

Strukturerade Produkter Kista Anna von Knorring Strukturerade Produkter Kista 2014-11-05 Anna von Knorring Historisk utveckling svenska börsen? 2 Historisk utveckling svenska börsen +190%? -70% -57% 3 Låg risk eller hög avkastning? "Paniken är starkare

Läs mer

Börshandlade fonder - ETF

Börshandlade fonder - ETF Börshandlade fonder - Agenda Förenar fondens & aktiens fördelar. Olika typer av :er Rak indexföljare och Indexföljare med hävstång. Fysisk, syntetisk eller terminsbaserad replikering. Vad skiljer en från

Läs mer

Marknadsföringsmaterial mars 2016. Följer index till punkt och pricka

Marknadsföringsmaterial mars 2016. Följer index till punkt och pricka Marknadsföringsmaterial mars 2016 Följer index till punkt och pricka Strikt följer marknaden till punkt och pricka Nordeas SmartBeta-index Nordea har lanserat en helt ny placering Strikt. Alla våra Strikt

Läs mer

Marknadsföringsmaterial juni 2015. STRIKT Följer index till punkt och pricka

Marknadsföringsmaterial juni 2015. STRIKT Följer index till punkt och pricka Marknadsföringsmaterial juni 2015 STRIKT Följer index till punkt och pricka Strikt följer marknaden till punkt och pricka Nordea har lanserat en helt ny placering Strikt. Alla våra Strikt utvecklas likadant

Läs mer

Daytradingkurs 6-8 februari 2017

Daytradingkurs 6-8 februari 2017 Daytradingkurs 6-8 februari 2017 Daytradingkurs på Falsterbo kursgård i Höllviken med Lars Hansson, heltidstrader, grundare och utbildare i ST3, hålls över 3 dagar den 6-8 februari. Fullspäckat program

Läs mer

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev

VM-UPDATE. börs. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev 2 3 VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2013 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

I Kundens Huvud Berghs School of Communication

I Kundens Huvud Berghs School of Communication I Kundens Huvud En utbildning i kommunikation, varumärken, marknad och kreativitet. Presenteras av Zellout Reklambyrå i samarbete med Berghs School of Communication Se till att vara där affärerna avgörs.

Läs mer

Handel med ETF:er i primär- & sekundärmarknaden

Handel med ETF:er i primär- & sekundärmarknaden Handel med ETF:er i primär- & sekundärmarknaden Jacob Sternius, Chef ETF, Carnegie Fonder Carnegie Investment Bank AB Primär och sekundärmarknad Fondbolag Andelar Aktiekorg Market maker Market maker Market

Läs mer

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg

92% Barnens Vän. Möt en köpstark. Barnvagnstestbana. Sveriges mest tongivande barnmässa 15-17 april 2011, Svenska Mässan Göteborg Möt en köpstark och intresserad målgrupp Barnvagnstestbana succén fortsätter Barnens Vän vi belönar hjältar med ett nytt pris 92% av besökarna skulle rekommendera andra att besöka Baby & Barn Källa: Detector

Läs mer

LÄRARNYTT NR 1 13/14. Senaste nytt inom UF-världen!

LÄRARNYTT NR 1 13/14. Senaste nytt inom UF-världen! LÄRARNYTT NR 1 13/14 Vi lanserar våra nya, fräscha webb! Kolla in årets kalendarium! Kickoff den 24 september i Kungsbacka och Halmstad Fortbildning: gruppdynamik och konflikthantering den 11 december

Läs mer

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 LÅT OSS INSPIRERA DIG Varmt välkommen till en ny säsong tillsammans med oss på Björn Axén Academy! Vi erbjuder kurstillfällen med bara demo eller längre kurser där du själv arbetar

Läs mer

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 4 december drar vi igång!

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 4 december drar vi igång! Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 4 december drar vi igång! Nu startar vi Region Skånes fjärde affärsutvecklingsprogram för vård- och omsorgsföretag!

Läs mer

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 6 november drar vi igång!

Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 6 november drar vi igång! Mer om programmet: Vi presenterar medverkande personer & Värdet för dig och ditt företag! Den 6 november drar vi igång! Nu startar vi Region Skånes fjärde affärsutvecklingsprogram för vård- och omsorgsföretag!

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Onlinehandel Marknad. Securities

Onlinehandel Marknad. Securities Onlinehandel Marknad Securities INTRODUKTION Vår webblösning är en kostnadsfri tjänst som Pareto Securities tillhandahåller våra depåkunder. Du loggar in genom: www.paretosec.com/online Här får du tillgång

Läs mer

Mentorskapsprogram 2013/2014. i samarbete med

Mentorskapsprogram 2013/2014. i samarbete med Mentorskapsprogram 2013/2014 i samarbete med REDIRE - att återvända och avkastning Mentor - handledare och förebild med uppdrag att vägleda en yngre person i dennes personliga och professionella utveckling

Läs mer

Aktieinformation. Börshandel. Kursutveckling

Aktieinformation. Börshandel. Kursutveckling Aktieinformation Börshandel Ericssonaktien noteras på OMX Nordiska Börs Stockholm (Aoch ). B-aktien noteras även på Londonbörsen. Ericssonaktien kan också handlas i form American Depositary Shares (ADS)

Läs mer

SISP Marknadsmöte. - SISP + RISE Research Institutes of Sweden - Nätverks- och communitybyggande - Hello innovation - talkshow om innovation

SISP Marknadsmöte. - SISP + RISE Research Institutes of Sweden - Nätverks- och communitybyggande - Hello innovation - talkshow om innovation SISP Marknadsmöte - SISP + RISE Research Institutes of Sweden - Nätverks- och communitybyggande - Hello innovation - talkshow om innovation 26-27 februari 2015 Lunch-till-lunch Mäster Samuelsgatan 60 i

Läs mer

Nordiskt Hemslöjdsläger

Nordiskt Hemslöjdsläger Nordiskt Hemslöjdsläger 30 juni 5 juli 2013 Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund hälsar välkommen till sommarens Nordiska hemslöjdsläger vid Visjön i Östergötland. Missa inte chansen att slöjda tillsammans

Läs mer

Warranter En investering med hävstångseffekt

Warranter En investering med hävstångseffekt Warranter En investering med hävstångseffekt Investerarprofil ÄR WARRANTER RÄTT TYP AV INVESTERING FÖR DIG? Innan du bestämmer dig för att investera i warranter bör du fundera över vilken risk du är beredd

Läs mer

+ 3 150 % 2002 2012. Ett resultat av genuint hantverk

+ 3 150 % 2002 2012. Ett resultat av genuint hantverk +3 150% + 3 150 % 2002 2012 Ett resultat av genuint hantverk Diskretionär aktieförvaltning av småbolag Consensus aktieförvaltning inriktar sig på att placera i oupptäckta ValueGrowthbolag på de mindre

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-aktier VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 2 3 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev VM-UPDATE

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

vårt erbjudande till stiftelser & organisationer

vårt erbjudande till stiftelser & organisationer vårt erbjudande till stiftelser & organisationer Vårt mål är att uppnå era mål Er rådgivare arbetar med hela er verksamhet som utgångspunkt. De lösningar vi kommer att presentera för er ska harmoniera

Läs mer

Bostadsindex Finansiella Produkter

Bostadsindex Finansiella Produkter 1 Bostadsindex Finansiella Produkter Magnus Olsson Juni 2010 Agenda NASDAQ OMX och index Omvärlden vad händer Vad bygger en ny marknad Produkter baserade på HOX några exempel 2 NASDAQ OMX och Index NASDAQ

Läs mer

VECKANS TREJD. från Börstjänaren. börs VÅRA SPONSORER

VECKANS TREJD. från Börstjänaren. börs VÅRA SPONSORER VECKA 20, 2015 AvaTrade CMC Markets MetaStock Global Futures Interactive Öhman Capital Andra chansen att blanka OMX Tidigare har vi tagit upp en säljsättupp baserad på utbrott ned mot en lägre botten i

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2015 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

Läs mer

Pareto Trader. Securities

Pareto Trader. Securities Pareto Trader Securities ALT DU TRENGER Allt du behöver för att hålla dig uppdaterad på börsen Pareto Trader ger dig enkel tillgång till den information du behöver, när du behöver den. Du kan bygga ditt

Läs mer

IR-enkät 2012. Totalt har 113 respondenter från drygt 100 bolag noterade på Nasdaq OMX Stockholm besvarat generella frågor om svensk aktiemarknad

IR-enkät 2012. Totalt har 113 respondenter från drygt 100 bolag noterade på Nasdaq OMX Stockholm besvarat generella frågor om svensk aktiemarknad IR-enkät 2012 Totalt har 113 respondenter från drygt 100 bolag noterade på Nasdaq OMX Stockholm besvarat generella frågor om svensk aktiemarknad Undersökningen genomfördes under perioden 20 nov 7 dec 51

Läs mer

Välkommen till Aktiespararna och Aktiekunskap ABC

Välkommen till Aktiespararna och Aktiekunskap ABC Välkommen till Aktiespararna och Aktiekunskap ABC 1 Övergripande mål Det övergripande målet med Aktiekunskap ABC är att du, med Aktiespararnas Gyllene regler som grund, ska kunna praktiskt tillämpa ett

Läs mer

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning!

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning! THE AMAZING ACADEMY KURSER JAN-MAR 2013 Genom vår akademi erbjuder vi kurser och seminarier så att du och din organisation kan komma igång med sociala medier på allvar. Kurserna genomförs antingen på plats

Läs mer

FINANCIAL TECHNOLOGY INFORMATIONSBROSCHYR AVSEENDE AKITEEMISSION I FX INTERNATIONAL AB

FINANCIAL TECHNOLOGY INFORMATIONSBROSCHYR AVSEENDE AKITEEMISSION I FX INTERNATIONAL AB FINANCIAL TECHNOLOGY INFORMATIONSBROSCHYR AVSEENDE AKITEEMISSION I FX INTERNATIONAL AB 2018-11-27 info@fxi.se www.fxi.se FX INTERNATIONAL AB I KORTHET FinTech FX International är ett svenskt FinTech-bolag

Läs mer

Möjlighet att dela med sig av utbildningsmaterial kommer att arrangeras.

Möjlighet att dela med sig av utbildningsmaterial kommer att arrangeras. KURSBESKRIVNING 1. Utbildningens titel Strålskyddsutbildning kan vi göra det bättre? 2. Typ av utbildning Fortbildning för legitimerade sjukhusfysiker, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor radiologiska

Läs mer

Digitala verktyg i skolan 2018

Digitala verktyg i skolan 2018 Digitala verktyg i skolan 2018 kunskap utveckling inspiration Hur kan du framgångsrikt arbeta med digitala verktyg som stödjer den formativa bedömningen och återkopplingen? Så arbetar du inkluderande med

Läs mer

Fakta och praktisk info Plats: Tid: Pris 1: Pris 2: I priset ingår: InneBAndyKonvenT 2010 16 1 7 april Boende Anmälan och betalning

Fakta och praktisk info Plats: Tid: Pris 1: Pris 2: I priset ingår: InneBAndyKonvenT 2010 16 1 7 april Boende Anmälan och betalning innebandykonvent 2010 16 17 april Bäst även utanför plan bli en attraktiv samarbetspartner Svenska Innebandyförbundet har glädjen att traditionsenligt bjuda in till vårt konvent i samband med SM-finalerna

Läs mer

Välkomna till en inspirerande mässa för digitalt lärande i Norrtälje kommunala skolor.

Välkomna till en inspirerande mässa för digitalt lärande i Norrtälje kommunala skolor. Välkomna till en inspirerande mässa för digitalt lärande i Norrtälje kommunala skolor. Plats: Rodengymnasiet Tid: 15 augusti 8.00-16.30 "digital kompetens innefattar säker och kritisk användning av informationssamhällets

Läs mer

Vässa ekonomin i vinter

Vässa ekonomin i vinter Du öppnar väl ditt orange kuvert? Upptäck Aktiehandel på nätet. Smart Safety: enklare för dig svårare för tjuven. Vässa ekonomin i vinter Januari 2009 Nytt år nya möjligheter Det år som vi nu lämnat bakom

Läs mer

Inspiration Days 2015. 14-16 april / Stockholm Waterfront Hotel

Inspiration Days 2015. 14-16 april / Stockholm Waterfront Hotel Inspiration Days 2015 14-16 april / Stockholm Waterfront Hotel Handfasta tips, erfarenhetsutbyte och nätverkande Välkommen till vår användarkonferens för dig som vill lära dig mer om flexitebpms, utbyta

Läs mer

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Ansökningsperioden pågår 2 maj - 15 juli 2012.

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Ansökningsperioden pågår 2 maj - 15 juli 2012. Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill skapa innovationer! Är du ägare eller delägare i ett företag i Skåne med ca 10-50 anställda, och dessutom kvinna? I så fall är du en av de företagare som

Läs mer

Välkommen till Aktiespararnas Internetbaserade fortsättningskurs i aktiekunskap!

Välkommen till Aktiespararnas Internetbaserade fortsättningskurs i aktiekunskap! Så sätter du ihop en lönsam aktieportfölj Välkommen till Aktiespararnas Internetbaserade fortsättningskurs i aktiekunskap! Materialet som hör till kursen är den elektroniska versionen av kursboken Hitta

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Kom igång med trading En introduktion till aktiehandel

Kom igång med trading En introduktion till aktiehandel Kom igång med trading En introduktion till aktiehandel Förord När vi fick rådet att skapa en e-bok för nybörjare var jag skeptisk. Hur skulle vi kunna fånga essensen i trading i en e-bok på ett par få

Läs mer

Går det som det ska eller blir det som det blir?

Går det som det ska eller blir det som det blir? Går det som det ska eller blir det som det blir? Styr du ekonomin eller styr ekonomin dig och ditt företag? Det är kanske dags att fundera över hur du vill att det ska vara? Alla beslut du tar får ekonomiska

Läs mer

Välkommen till Sparportalen.

Välkommen till Sparportalen. FONDSPARA PERSONLIG RÅDGIVNING FINANSIELLA TJÄNSTER OCH FÖRSÄKRINGAR HANDLA MED FONDER ALLT I ETT-KONTO Välkommen till Sparportalen. Hundratals fonder. Alltid personlig rådgivning. www.direct.se Fondspara

Läs mer

Aktie-Ansvar Ansvar Avkastningsfond - 2013 års bästa korta räntefond

Aktie-Ansvar Ansvar Avkastningsfond - 2013 års bästa korta räntefond Aktie-Ansvar Ansvar Avkastningsfond - 2013 års bästa korta räntefond Aktie-Ansvar ett av Sveriges äldsta fondbolag. 1965: Aktie-Ansvar grundas av Frikyrko- och Nykterhetsrörelsen. 1999: Stenbeckkoncernen

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER!

DU VET VÄL ATT DU KAN FÖLJA BÖRSTJÄNAREN I REALTID PÅ TWITTER! börs Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor Ett marknadsbrev från Börstjänaren Världsmarknaden update valutor aktier råvaror index valutor 2 3 tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Agenda. Kort om Aktieinvest. Sparande genom Aktieinvest Aktiesparande - AndelsOrder, BörsOrder, PortföljOrder Fondsparande FondOrder

Agenda. Kort om Aktieinvest. Sparande genom Aktieinvest Aktiesparande - AndelsOrder, BörsOrder, PortföljOrder Fondsparande FondOrder Aktieinvest FK AB, 113 89 Stockholm 2007-03-30 1 Agenda Kort om Aktieinvest Sparande genom Aktieinvest Aktiesparande - AndelsOrder, BörsOrder, PortföljOrder Fondsparande FondOrder Avgifter och prisjämförelse

Läs mer

KURS. Tema autoimmunitet. Funktionsmedicin med Liz Lipski Produktkunskap med fördjupning probiotika Hårmineralanalys, steg 2

KURS. Tema autoimmunitet. Funktionsmedicin med Liz Lipski Produktkunskap med fördjupning probiotika Hårmineralanalys, steg 2 Utbildningar och kurser hösten 2018 KURS Tema autoimmunitet Funktionsmedicin med Liz Lipski Produktkunskap med fördjupning probiotika Hårmineralanalys, steg 2 Läs mer och anmäl dig via vår hemsida alpha-plus.se,

Läs mer

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden.

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. 8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Statistik 4. Värden

Läs mer

ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs

ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs UnderÖver ÖverUnder När du tror aktien ska sluta över eller under en viss kurs Med ÖVER och UNDER kan du på ett nytt och enkelt sätt agera på vad du tror kommer att hända på börsen. När du köper en ÖVER

Läs mer

Bli börsproffs på ett par timmar : 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer PDF ladda ner

Bli börsproffs på ett par timmar : 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer PDF ladda ner Bli börsproffs på ett par timmar : 30 regler du måste behärska för att göra bra aktie- och fondaffärer PDF ladda ner LADDA NER LÄSA Beskrivning Författare: Peter Nilsson. Boken innehåller råden du inte

Läs mer

Lära för Livets. Talarutbildning. Introduktionskurs för dig som vill bli talare

Lära för Livets. Talarutbildning. Introduktionskurs för dig som vill bli talare Lära för Livets Talarutbildning Introduktionskurs för dig som vill bli talare Utbildning för dig som vill bli talare Vissa talare talar så bra, så övertygande och med sådan inlevelse att deras ord betingar

Läs mer

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren

Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Small Cap. USA-Aktier. börs VÄRLDSMARKNADEN UPDATE. tjänaren VECKA 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 2017 2019 VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Ett Ett kostnadsfritt

Läs mer

Alternativa aktiemarknaden i Sverige AB (publ)

Alternativa aktiemarknaden i Sverige AB (publ) 1 Bokslutskommuniké 2013 för Alternativa aktiemarknaden i Sverige AB (publ) Nettoomsättningen under året blev 3,7 (3,8) milj kr. Resultat efter finansiella poster blev -0,8 (-0,2) milj kr. Fjärde kvartalet

Läs mer

Ung Privatekonomi. Elevmanual Testportföljen

Ung Privatekonomi. Elevmanual Testportföljen Ung Privatekonomi Elevmanual Testportföljen Ung Privatekonomi Elevmanual - Testportföljen Ung Privatekonom är en satsning som Unga Aktiesparare, Stockholmsbörsen, Aktiefrämjandet, Fondbolagens förening,

Läs mer

Produktkatalog CHARM 2015

Produktkatalog CHARM 2015 Produktkatalog CHARM 2015 Innehåll Våra paket 1 Ingår i alla paket 3 Överblick paket 4 Tillval 5 Tillval event 7 Tillval marknadsföring 12 Välkommen till CHARM 2015! Tack så mycket för Er anmälan till

Läs mer

Lär er utveckla innovativa tjänster som invånarna vill ha och behöver

Lär er utveckla innovativa tjänster som invånarna vill ha och behöver Utveckla er verksamhet utifrån användarens behov. Anmäl er till SKL:s utvecklingsprogram! Lär er utveckla innovativa tjänster som invånarna vill ha och behöver Idag bygger ofta utveckling på antaganden

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Vad får människor att växa i Kalmar län? 8 oktober 2015, Forum, Oskarshamn

Vad får människor att växa i Kalmar län? 8 oktober 2015, Forum, Oskarshamn Vad får människor att växa i Kalmar län? 8 oktober 2015, Forum, Oskarshamn Vad får människor att växa i Kalmar län? 8 oktober 2015, Forum, Oskarshamn Globalisering, urbanisering och digitalisering spås

Läs mer

Framgångsrik implementering av evidensbaserad praktik inom socialtjänsten

Framgångsrik implementering av evidensbaserad praktik inom socialtjänsten Framgångsrik implementering av evidensbaserad praktik inom socialtjänsten Inbjudan till konferens i Stockholm den 15-16 februari 2011 TALARE Örebro universitet Umeå kommun Jan Brännström Jan Hjelte Uppsala

Läs mer

Energideklarationer och effektiva åtgärder hur hänger det ihop? Inbjudan till EnergiRådgivarnas 31:a kongress. Kongress i Uppsala 3 november 2010

Energideklarationer och effektiva åtgärder hur hänger det ihop? Inbjudan till EnergiRådgivarnas 31:a kongress. Kongress i Uppsala 3 november 2010 Energideklarationer och effektiva åtgärder hur hänger det ihop? Inbjudan till EnergiRådgivarnas 31:a kongress Hur gör vi energideklarationer till färdplaner för ett hållbart samhälle? Under årets kongress

Läs mer

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren

VM-UPDATE. Råvaror Valutor Index Världsmarknaden Large Cap Mid Cap Small Cap USA-Aktier. börs. VÄRLDSMARKNADEN UPDATE Marknadsbrev från Börstjänaren ATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR INDEX ETT MARKNADSBREV FRÅN BÖRSTJÄNAREN VÄRLDSMARKNADEN UPDATE VALUTOR AKTIER RÅVAROR

Läs mer

Haldex delårsrapport, januari - september 2015

Haldex delårsrapport, januari - september 2015 Innovative Vehicle Solutions PRESSMEDDELANDE Landskrona, 23 oktober, 2015 Haldex delårsrapport, januari - september 2015 Stark rörelsemarginal och förbättrat kassaflöde Fokuserat arbete med kostnadsbasen

Läs mer

Berky Partnership. Långsiktiga investeringar i värdebolag utanför de stora börserna. Powered by

Berky Partnership. Långsiktiga investeringar i värdebolag utanför de stora börserna. Powered by Berky Partnership Långsiktiga investeringar i värdebolag utanför de stora börserna Powered by Erbjudandet i sammandrag Teckningskurs: 10 000 kr per aktie Ingen överkurs, inget courtage Teckningspost: 25

Läs mer

Ekonomi för beslutsfattare i kommunala bolag, en specialdesignad

Ekonomi för beslutsfattare i kommunala bolag, en specialdesignad Ekonomi för beslutsfattare i kommunala bolag, en specialdesignad utbildning för förtroendevalda, VD:ar och ekonomiansvariga 18-19 mars, Sturup Särskilt i början av en ny mandatperiod är behovet stort,

Läs mer

Månadsbrev november 2018

Månadsbrev november 2018 Månadsbrev november 2018 November inleddes precis som oktober med hög volatilitet och orolig handel på världens börser. S&P 500 föll under månaden tillbaka till de lägsta nivåer som indexet handlade på

Läs mer

Temadag om alternativa drivmedel och fordonstekniker

Temadag om alternativa drivmedel och fordonstekniker Inbjudan Inbjudan Temadag om alternativa drivmedel och fordonstekniker Tid: 2 november 2006, kl. 09.00 14.45 Plats: Kommunförbundet Västernorrland, Härnösand eller via webb-tv Välkomna till en temadag

Läs mer

Turbowarranter. För dig som är. helt säker på hur. vägen ser ut. Handelsbanken Capital Markets

Turbowarranter. För dig som är. helt säker på hur. vägen ser ut. Handelsbanken Capital Markets Turbowarranter För dig som är helt säker på hur vägen ser ut Handelsbanken Capital Markets Hög avkastning med liten kapitalinsats Turbowarranter är ett nytt finansiellt instrument som ger dig möjlighet

Läs mer

SIPF Vårmöte 5 maj 2015

SIPF Vårmöte 5 maj 2015 SIPF Vårmöte 5 maj 2015 Folkets Hus i Lund Kiliansgatan 13-15, 22350 Lund Svenska Industriens Patentingenjörers Förening (SIPF) grundades år 1939. Föreningen bytte namn till Svenska Industrins IP Förening

Läs mer

Personalstrategiska nyckeltal i offentlig sektor

Personalstrategiska nyckeltal i offentlig sektor Personalstrategiska nyckeltal i offentlig sektor Inbjudan till konferens i Stockholm den 5-6 september 2011 TALARE Rådet för främjande av kommunala analyser, SKL Anders Norrlid Sundsvalls kommun Victoria

Läs mer

Inbjudan till. kurs om EDI Odette. torsdagen den 22 mars 2012 Scandic Europa, Göteborg Göteborg

Inbjudan till. kurs om EDI Odette. torsdagen den 22 mars 2012 Scandic Europa, Göteborg Göteborg Inbjudan till kurs om EDI Odette torsdagen den 22 mars 2012 Scandic Europa, Göteborg Göteborg Välkommen att lära Dig mera om EDI Odette! Varför en kurs om EDI Odette? Anledningen till att vi erbjuder denna

Läs mer

HANDELNS DAG TORSDAG 17 NOVEMBER LANDSKRONA TEATER 2011 INSPIRERANDE FÖRELÄSARE MODESHOW MED BUTIKER. Fotograf: Gekås Ullared

HANDELNS DAG TORSDAG 17 NOVEMBER LANDSKRONA TEATER 2011 INSPIRERANDE FÖRELÄSARE MODESHOW MED BUTIKER. Fotograf: Gekås Ullared FÖRELÄSNINGAR MODESHOW KONTAKTER INSPIRATION ETABLERINGAR HANDELNS DAG TORSDAG 17 NOVEMBER LANDSKRONA TEATER 2011 MODESHOW MED BUTIKER INSPIRERANDE FÖRELÄSARE Fotograf: Gekås Ullared VÄLKOMMEN TILL HANDELNS

Läs mer

OWASP AppSec Research 2010 Conference

OWASP AppSec Research 2010 Conference AppSec Research 2010 Conference Stockholm 21-24 juni Sponsringsprogram för OWASP AppSec Research 2010 Open Web Application Security Project (OWASP) är en öppen, global, icke-kommersiell organisation bestående

Läs mer

SHARED SERVICE CENTER

SHARED SERVICE CENTER inbjudan till konferens i Stockholm den 9-10 maj 2012 TALARE FRÅN KF Shared Services Christer Jönsson ABB Ingrid Wåhlberg Volvo Business Service Elisabeth Rocke Lönsam koncentration av tjänster för optimerad

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

Välkommen till IT-forum! ny teknik goda exempel utvecklande möten

Välkommen till IT-forum! ny teknik goda exempel utvecklande möten Välkommen till IT-forum! IT SOM KONKURRENSMEDEL ny teknik goda exempel utvecklande möten En spännande dag i Sandviken Seminariedagen arrangeras för fjärde året i rad och syftet är att lyfta fram ny teknik

Läs mer

Köpa och sälja aktier m.m.

Köpa och sälja aktier m.m. Köpa och sälja aktier m.m. För att handla med aktier eller andra börshandlade värdepapper måste du ha en depå hos Skandiabanken. (Om du inte har någon depå kan du enkelt öppna en genom att klicka på Depåer

Läs mer