BIG BROTHER DELTAGARE 2014 PREMIÄR 31 AUGUSTI



Relevanta dokument
Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Våga Visa kultur- och musikskolor

Det visar sig att hon har fått diabetes. Pappa tittar ner på Moa som är ledsen.! -Moa du kan inte ha kalas i morgon. Säger pappa.! -Va? Säger Moa.!

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Lägerutvärdering 2012

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna.

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016.

Thomas i Elvsted Kap 3.

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Ge aldrig upp. Träning

Uppdaterad. v 43. v 42. Vill du vara med från starten, rulla då ner till slutet av dokumentet. Nya inlägg alltid först. Böcker, sånger och verser

Bo år slutar Fsk.Södra

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret Klass: SPR2

Om skaparen. Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut.

Sociala berättelser 1

Spinderella Tarantella 1 - en dramatisering

Musen Martina vinner en baktävling

Pedagogiskt material till föreställningen

Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids. Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids

Vad handlar boken om? Vem passar boken för? Mål från Lgr 11: ring mig Lärarmaterial. Författare: Thomas Halling

Kapitel 1. Jag gillar inte honom sa jag, inte jag heller svarade Emil. När vi hade rast gick vi till dörren

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Så, med nytt (inget) hår satte jag mig på planet till Irland och Dublin!

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Anne Harju 1

Anna Siverbo 5B Ht-15

Vi hoppas att ni har glädje av berättelsen om Undra och Lollo som ska träna sina krångelhänder så de blir hjälparhänder!

UMO.se normkritisk sajt om sex, hälsa och relationer

Min dagbok. Av: Iris Frick

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/ Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Min kompis heter Sofie och har ljust kort hår. Hon älskar marsvin. Min ärkefiende Lisa, läraren Lisa, utan hår är läskig. Det känns som att hon

Övning 1: Vad är självkänsla?

Likabehandling och trygghet 2015

Ramp svenska som andraspråk

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet

Barnidrotten och barnrättsperspektivet. Ett forskningsprojekt vid Umeå universitet med stöd från Centrum för idrottsforskning

Elevenkät år

dom hem och hämtade en stor badbalja och stoppade mig i den. - vad ska vi kalla den? undrade ett barn. - Då sa ett anat barn kanske Padis. - Ja!

Vårt arbete. Trevlig läsning! Skribent: Alice Rådö

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari,

Säg STOPP! Ett samarbete mellan Kulturskolan, föreningen DuD och barn och ungdomsprojektet i Katrineholms kommun

Välkommen till din loggbok!

TD ungdomsprojekt. Uppföljning september 2015

Den magiska dörren. Elsa hallén

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA

AYYN. Några dagar tidigare

November 2013 Årgång 2 Nummer 4. Gillar. Gillar inte Vet ej

Kommunal - Åk 2 - Partille kommun

Högbyskolans förskoleklass / Bläcku ht 2009

Bonusmaterial Hej Kompis!

Fotoalbum. Englandsresa Mars All England Veteran Championship

Alice, Junie och Mia börjar höra konstiga ljud på skolan. Det är även flera konstiga lärare på skolan. Dom kan inte förstå vad det är för några ljud.

Ugglumskolan - Åk 2 - Partille kommun

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Kristet Sällskapande Stefan Forsbäck 2007

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

Kapitel 1. Lina. Innehållsförteckning: Kapitel 1: sid 1 Kapitel 2: sid 2 Kapitel 3: sid 3 Kapitel 4: sid 5 Kapitel 5: sid 7 Kapitel 6: sid 10

barnhemmet i muang mai torsdag 16 juni söndag 24 juli 2011

Ljuden Kap 1. -Vad var det där, sa Moa?

Kardinal Synd Umeå - Inspelningsinstruktioner -

En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014

1. Att lyssna 1. Titta på den som talar. 2. Tänk på vad som sagts. 3. Vänta på min tur att prata. 4. Säg det jag vill säga. 1.

ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ!

kapitel 4 en annan värld

Inledning. Övning 1: Frågestund

Lärarmaterial BROTT PÅ NÄTET. Vad handlar boken om? Mål och förmågor som tränas: Eleverna tränar på följande förmågor: Författare: Christina Wahldén

En snabblektion om homo-, bi- och transpersoner. Av Nils Granath

ÄNKANS GÅVA 32 SÖNDAGEN UNDER ÅRET (ÅRGÅNG B) 8 NOVEMBER Tidsram: minuter. Mark 12: (eller Mark 12:38-44, nedan väljs den kortare)

Efter många år på arenor, festivaler och andra events så har vi insett vad våra kunders behov är dvs vad som triggar dem att vilja ha hörselskydd.

Resultatrapport. Järfälla Kommun Äldreomsorg

KAPITEL 6. Verb: preteritum. *imperativ som slutar på p, k, s, t eller x +te. Special (it-verb och oregelbundna verb) T ex: gå-gick, drick-drack

Att skriva Hur utformar man en Social berättelse? Lathund för hur en Social berättelse kan skrivas

Din skattade profil inför 2012

Ungdomssamtalarna beaktas i internbudget för 2015, samt att samarbete inom ramen för Ungdomssamtalarna fortsatt sker med grundskolenämnden

Inför föreställningen

Fakta om Malala Yousafzai

En dag var jag ner i källaren då såg jag ett brev vid den magiska dörren jag gick dit men jag var lite rädd men det vart bättre när jag öppnde det.

NATURVETENSKAP FÖR LIVET?

ALI, SARA & ALLEMANSRÅTTAN

Molly brukade vara en så glad och sprallig tjej, men idag förändrades allt. Molly stirrade på lappen någon hade lagt i hennes skåp.

Valberedningen för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av:

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Samuel Sköldén Sanna Stadig Samantha Berglind Anna-Sofia Pehrson Seminariegrupp B1 VT-03

Berättelsen om Tugummi von Bubbelgum

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen.

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till föräldrar

Först till häcken... en berättelse om vad som hände innan prinsen kysste prinsessan ROLLER HÄCK-IRÈN MAMMA OLE DOLE DOFF

Lyssna, stötta och slå larm!

Av: Martina Gustafsson

Valberedningen, representant för Y1

Karlsängskolan - Filminstitutet

GÅR TILL TANDLÄKAREN

Ungdomar är viktiga. implementering och utvärdering av webbplats för möten mellan unga vuxna och folkhälsoexperter om livsstilsfrågor

Mini-kören på Fårö Texter

Svara på frågorna/diskutera med dina klasskamrater när du har läst kapitlet!

Transkript:

BIG BROTHER DELTAGARE 2014 PREMIÄR 31 AUGUSTI

ANDERS OLSSON/Karlstad 28 år/elevstödjare/singel JAG HAR FÖRDOMAR MOT TATUERADE TJEJER Här har ni lantisen som gärna vill skapa go stämning i huset. Han är inte troende, men tror på själen som han själv säger. Anders är rock n roll och gillar inte när det blir för stekigt. I skolan hade Anders svårt att sitta still och koncentrera sig. Idag är han en levnadsglad figur med ögon som svämmar över av energi.

CAROLINE JOSEFINE URDALEN Kristiansand/25 år/säljare JAG ÄR EN RÄV. JAG KAN VARA LITE AV EN LURIFAX Caroline fyller upp rummet på en gång. Det är inte bara hennes stora bruna ögon eller det faktumet att hon är söt som socker. Nej, hon är en tjej som pratar gärna och mycket också. Och hon har mycket att prata om! Caroline spelar både hockey och älskar Hello Kitty. Hon kandiderar till att bli husets lilla egna lyckopiller och det kommer varken vara tråkigt eller tyst runt henne. Det kan vi lova.

FELICIA MOBERG/Karlstad 22år/säljare/singel JAG HAR NOG HELT ENKELT INGEN OFFKNAPP Möt Felicia, en superspeedad hästtjej utan offknapp. När Felicia pratar är det svettigt att själv få en syl i vädret. Felicia ger sig aldrig och vill alltid ha rätt. Sidor som kan vara användbara både i huset och i hennes tänkta framtid som advokat.

JENNY FERNANDEZ-BOLSTAD Sortland/25 år/butiksbiträde PENGARNA ÄR EN MOTIVATION MEN DET SKA BLI KUL OCKSÅ Jenny är otroligt vacker och vet om det. Hon är en perfekt blandning av nordnorskt och spanskt och blandar hej vilt mellan temperamentsfullt bitchig och liten och söt. Vinstpengarna är en stor drivkraft, men inget lär hindra Jenny från att ha underbart roligt på vägen dit.

JOHN DALIN/Salem 22år/plattsättare/singel TRAMPAR DU MIG PÅ TÅRNA DÅ SMÄLLER DET John är en motsats på två ben! Han är hård och mjuk. Han gillar att pyssla och slå folk på käften i thaiboxningsringen. Dessutom är han väldigt intresserad av mode. Om John vinner lovar han att investera både i sig själv och i sin konst.

JULIA KRISCHEL/Karlstad 29år/butikschef& modell/singel VILL JAG HA NÅGOT SÅ TAR JAG DET Julias oräddhet och tillsynes outtömliga energi har tagit henne från djupaste Värmland till New York och tillbaka. Hon har många järn i elden och har bland annat modellat för Mikas. Hon attraheras av människor med självförtroende men stör sig på latmaskar och segproppar. Förmodligen kommer hon få möta båda sorterna i huset.

MARI-LENE MESTRE/Haugesund 20år/ lärling JAG KANSKE SER OSKYLDIG UT, MEN SKENET BEDRAR Bakom den gulliga fasaden döljer sig en tvättäkta tokstolle som du kommer att ha mycket roligt tillsammans med. Mari- Lene är inte bara en lustigkurre som gillar att sjunga valsång när hon är uttråkad, hon är också sjukt taggad på att få tävla. Hon är en riktigt bra vinnare men en sämre förlorare, enligt egen utsago. Håll i er, snart går startskottet!

PAULINA ENGFORS/Stockholm 23år/modell&student/singel JAG SKA GIFTA MIG MED EN 75-ÅRIG AMERIKAN OCH FÅ ETT GREEN-CARD Paulina växte ganska snabbt ur Tyresö och rollen som skötsam pluggis. Istället gav hon sig ut i vida världen som bland annat strippa och utvikningstjej. Paulina har inte så mycket till övers för den svenska mentaliteten utan identifierar sig mer med den amerikanska. Nu kör vi! Eller Here we go som Paulina skulle säga!

PER SIGBJØRN PELLE KRAVIK /Oslo 26år/butikssäljare& student JAG ÄR NOG EGENTLIGEN INGEN TYPISK REALITYKILLE Här har vi en riktig supergutt. Både gatusmart och smart på riktigt. Kreativ och charmig och någon som man gärna lättar sitt hjärta för. Pelle kan komma att bli något av en huspsykolog misstänker vi. Han lät sig övertalas att söka till Big Brother av en kompis som tyckte att Pelle skulle göra sig väldigt bra i tv. Snart får vi se om han hade rätt.

PHILIP HJERTÉN/Borås 28år/lastbilschaufför/singel JAG HADE SÅ MÅNGA TJEJER ATT JAG FICK STÄNGA MIN FACEBOOK Philip är en lyhörd, omtänksam och känslig kille som gillar att titta på film och gå på fotboll. Men han kan också plocka fram sitt festa-på-krogen-alter ego och blir då en helt annan person. Tjejtjusare är han dock på heltid.

STÅLE VOLLAN/Lillehammer 29år/fiskare/singel OM JAG SKULLE HA SEX I HUSET? JA, VARFÖR INTE? Ståle är en energibomb utan filter. När han inte är i huset jobbar han som fiskare, trots att han är lite rädd för vatten. Däremot är Ståle inte så värst rädd för att ta plats. Han hamnar ofta i centrum och är en kille man gärna följer när han leder. Dessutom är han noga med att noppa både rygg och ögonbryn. Kommer de andra killarna att haka på?

THORBJØRN ANDERSEN/Skjeberg 28år/lagerarbetare JAG HAR ALDRIG NÅGONSIN VARIT TROGEN I EN RELATION Trots att Thorbjørn vid en första anblick verkar vara en riktig spelevink kan han plocka fram en lyssnande och seriös sida också. Han är en ärlig och glad prick som vill vara bäst på allt han tar sig för. Självklart är allt annat än en seger i Big Brother ett misslyckande för Thorbjørn. Snart får vi se hur det går.

För mer information och högupplösta bilder gå in på presswebben: http://press.sbstv.se/login Eller: http://www.sbsdiscovery.se/press Ni kan också följa oss på: bigbrother.se Facebook Big Brother Sverige Snapchat bigbrothersve Presskontakt för Big Brother är: Camilla Filipsson camilla.filipsson@sbsdiscovery.se 070-399 87 39