Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare."

Transkript

1 Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare.

2 Vår affärsidé! DanagårdLiTHO ska erbjuda attraktiva och marknadsledande tjänster inom grafisk produktion och systemutveckling, med kundens behov och förutsättningar i centrum. Genom vår erfarenhet, förståelse och djupa kunskap om både nya och mer traditionella media, medverkar vi som leverantör och samarbetspartner inom mediakommunikation.

3 Gnissel? Det måste inte gnissla och gå trögt! Vi arbetar ofta och gärna i ett nära samarbete med våra kunder. Det skapar förståelse och kunskap om våra kunders behov, önskemål och förutsättningar. Utifrån det skapar vi sedan en helhetslösning som förenklar produktionen av våra kunders marknadsmaterial. Vi har ett komplett utbud av grafiska Vi har tjänster inom lagerhantering och tjänster, våra verktyg; distribution som kompletterar grafisk Vi producerar trycksaker i små och produktion. stora upplagor. Så oavsett vilken kommunikationskanal Vi tar fram storformatsutskrifter och ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÅÄÖ expo-system i olika format och på olika abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö material. Vi gör original, layout och avancerad ,! # %&/()=?`^*_:; bildbearbetning. våra kunder väljer, anpassar vi innehållet i verktygslådan och ger våra kunder en enkel och effektiv lösning med optimerat slutresultat. Teknik i all sin ära, bästa resultat får vi Vi har webblösningar för grafisk alltid när vi får kombinera vår erfarenhet, produktion och publicering på internet. kompetens och ett nära samarbete med kunden. idé Danagård LiTHO verktyg erfarenhet Ditt behov Din lösning

4 Vi sammanfattar våra tjänster i fem produktområden - våra verktyg. Utifrån behov, önskemål och förutsättningar tar vi fram den mest kostnadseffektiva helhetslösningen för just ditt uppdrag. WEBB Vi skapar smarta, attraktiva och effektiva webblösningar och har lång erfarenhet inom systemutveckling. Vi har en plattform med verktyg färdiga att använda, och vi kan anpassa och utveckla funktioner efter dina behov och förutsättningar för att få fram den bästa lösningen. Våra verktyg TRYCK Vi producerar allt ifrån digitaltryckta upplagor med variabel information till offsettryckta produktioner i stora upplagor. Inget uppdrag är för litet och inget uppdrag är för stort. Hemsidor, mediadatabaser, bildbanker, web-to-print, appar, publiceringsverktyg för webben och crossmedia-verktyg. EXPO Vi producerar storformatsutskrifter och exponeringsmaterial på en mängd olika material och i olika format. Visitkort, foldrar, broschyrer, tidningar, kataloger, böcker, affischer, kuvert samt tillhörande tjänster som kuvertering, adressering mm Affischer, vepor, banderoller, roll-uper och utställningssystem, butiksmaterial och skyltar. DOKUMENT & BILD Vi hjälper dig med originalarbete och layout, färghantering, avancerad bildbearbetning, retusch och optimering av bilder för bästa slutresultat. Oavsett om bilden ska publiceras på webben, vara med i en trycksak eller skrivas ut i stora format ser vi till att förväntat resultat uppnås. LAGER & LOGISTIK Vi har tjänster inom lagerhantering och distribution som kompletterar produktionskedjan. Både fysisk hantering och lagring av trycksaker, samt distribution och lagring av digitala dokument och bilder. Vi bygger anpassade beställningsportaler som som ger dig en kostnadseffektiv och överskådlig trycksakshantering. Produktkataloger med höga krav på bildkvalité. Framställning av dokument med exempelvis variabel text och bild. Webbshop, beställning, lagerhantering, ekonomi och administration samt leveranser.

5 VI ENERGIKOMPENSERAR OCH ANVÄNDER ENBART GRÖN EL! För att ytterligare förstärka vår miljöprofil är vi sedan drygt 10 år andelsägare i ett par vindkraftverk, vilket gör oss till största delen självförsörjande av el. Miljöarbetet är en viktig del av vår verksamhet Ett aktivt miljöarbete får allt större betydelse och är en ständigt pågående process. Vårt arbete med att minska vår egen miljöpåverkan blir viktigare och viktigare. Vi för regelbundna samtal med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer hur vi tillsammans kan förbättra vårt miljöarbete, både på kort sikt samt i ett längre tidsperspektiv. Vi jobbar hela tiden med förbättring av detta arbete och sätter upp nya miljömål. Vi genomför fortlöpande utbildning av vår personal och vi gör detta i samverkan med vår omgivning. För att ytterligare förstärka vår miljöprofil är vi sedan drygt 10 år andelsägare i ett par vindkraftverk placerade nära Vänern och Vättern, vilket innebär att stor del av vår elförbrukning kommer från vindkraft. I Hästholmen, vid foten av Omberg står Patricia, ett av de vindkraftverk vi är andelsägare i.

6 Våra certifieringar Vi är certifierade inom flera olika områden och uppfyller högt uppställda krav på bl a kvalitet, miljöpåverkan och färgstyrning. Nr 004 ISO 9001 Specificerade krav för ett ledningssystem för kvalitet där vi visar vår förmåga att tillhandahålla produkter som uppfyller kunders krav och tillämpliga författningskrav. ISO Anger kraven på ett miljöledningssystem som gör att vi kan utveckla och införa policys och upprätta mål som tar hänsyn till lagkrav och de betydande miljöaspekterna. CGP Certifierad Grafisk Produktion Certifieringen följer den internationella standarden ISO och innebär att både kund och vi som tryckeri har full kontroll på färgstyrningen i hela processen från förprovtryck till färdig produkt, med förutsägbart resultat. Svanen Svanenmärkning påvisar att trycksaken uppfyller en rad miljökrav och produktionen tillhör de minst miljöbelastade. Ett svanenmärkt tryckeri har ett helhetsperspektiv på sin miljöpåverkan och utnyttjar resurserna på bästa möjliga sätt, exempelvis ersätter förorenade och hälsoskadliga kemikalier med bättre alternativ och premierar även produktion som gör det enklare att återvinna trycksaker. FSC Forest Stewardship Council FSC-märkning av en trycksak innebär att man tar ett socialt ansvarstagande. Det betyder bland annat att ett ansvarsfullt bruk av våra skogar främjas, att människorna som arbetar i skogen har bra villkor och att det lokala samhället säkras. Fråga gärna efter våra produkter märkta med FSC. Klimatkompensera dina trycksaker I ett samarbete med Tricorona finns möjligheten att klimatkompensera i utsläppsreducerande projekt i utvecklingsländer, samtliga certifierade av FN under Kyoto Protokollets Clean Development Mechanism och Gold Standard. PEFC/ Främjande av uthålligt skogsbruk PEFC PEFC-märk din trycksak och medverka till ett uthålligt skogsbruk. PEFC är en global fristående paraplyorganisation för utvärdering och ömsesidigt erkännande av nationella skogsstandarder som verkar för uthålligt skogsbruk genom oberoende tredjeparts certifiering. Fråga gärna efter våra produkter märkta med PEFC.

7 Vi hjälper gärna våra kunder att färgsäkra Välkommen! Ta gärna kontakt med oss, så gör vi ett besök eller kom hit om du har vägarna förbi. Vi diskuterar gärna dina önskemål och behov över en kopp kaffe. Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi trycker digitalt och offset: Med känsla för information E-magin Trycksaker på webben Skapa, beställ & leverera. Marknadsportaler Campaign Manager Kommunikationsverktyg MOLiTHO 3 Publiceringsverktyg för webben Kvalitetssäkring Det här är CGP Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vårt utbud av grafiska tjänster ger den effektivaste lösningen! Komplettera din trycksak Maximal kontroll på filer, upplagor och leveranser! När kunden är viktig! Ta kontroll över din hemsida! Optimerat och kontrollerat med förutsägbart resultat varje gång. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare. och säkerställa den grafiska produktionen. Mer att läsa om oss, våra verktyg och produktområden finns på vår hemsida och i våra broschyrer och foldrar. Huvudkontor, produktion och försäljning För att kontakta oss, ring vår växel ÖDESHÖG Huvudkontor, produktion och försäljning Postadress: Box 33, Ödeshög Besöksadress: Mjölbyvägen 15, Ödeshög MOTALA Produktion och försäljning Postadress: Box 361, Motala Besöksadress: Moränvägen 6, Motala Försäljningskontor För att kontakta närmaste säljare, ring vår växel LINKÖPING Brigadgatan Linköping STOCKHOLM Barnhusgatan Stockholm VÄRNAMO Malmstensgatan Värnamo MARKARYD Kungsgatan Markaryd Den här företagspresentationen är givetvis producerad av oss själva. Den är tryckt digitalt i en HP Indigo, på tre olika papper. Omslaget är tryckt på Tom&Otto silk 250 g och laminerat med blank seglaminering. Inlagan är tryckt på Edixion Offset 170 g och Tom&Otto gloss 170 g. Eventuella bilder på oss och vår produktion har tagits av fotograf Samuel Gustafvander. HELSINGBORG Rönnowsgatan 8 DA Helsingborg Besök: Bredg. 11, Helsingborg DanagårdLiTHO Vi gör effektiv mediakommunikation enklare.

GAMING. snabb hantering av spelmaterial

GAMING. snabb hantering av spelmaterial GAMING snabb hantering av spelmaterial 1 2 3 Helhetslösning för event och spel Brottas du med att få logistiken till flera tusen spelombud att fungera med bara några timmars ledtid? Försöker du få spelrelaterad

Läs mer

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Ditt val gör skillnad

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Ditt val gör skillnad DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ Ditt val gör skillnad Det finns flera olika märken. Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer i den grafiska

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION )))

FÖRETAGSPRESENTATION ))) FÖRETAGSPRESENTATION ))) Information som ska spridas och information som ska sparas Det började under femtiotalets byggboom. Information i form av mått och material behövde mångfaldigas och distribueras

Läs mer

Att satsa på miljön är att satsa på livet

Att satsa på miljön är att satsa på livet SATSA PÅ MILJÖN! Att satsa på miljön är att satsa på livet JMS Mediasystem satsar stora resurser på sitt miljöarbete. Genom en öppen dialog med samarbetspartners, kunder, allmänhet, leverantörer, miljöorganisationer,

Läs mer

Det finns flera olika miljömärkningar å andra sidan räcker det gott med en

Det finns flera olika miljömärkningar å andra sidan räcker det gott med en Det finns flera olika miljömärkningar å andra sidan räcker det gott med en Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika miljömärkningar. Vilka förekommer i den grafiska branschen och vad

Läs mer

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete PRINT MANAGEMENT Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontroll över din tryckta kommunikation Vill du fokusera på din kärnverk

Läs mer

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Välj ett Svanenmärkt tryckeri

DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ. Välj ett Svanenmärkt tryckeri DET FINNS ENKLARE SÄTT ATT BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ Välj ett Svanenmärkt tryckeri Det finns flera olika märken. Å andra sidan räcker det gott med ett. Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med

Läs mer

Rätt mix av. Grafiska möjligheter

Rätt mix av. Grafiska möjligheter Rätt mix av Grafiska möjligheter Inhousebyrå och digitaltryckeri under samma tak Print Avant Garde digitalt tryckeri och Outhouse grafisk produktion tillsammans ett team med kreativ kompetens och avancerad

Läs mer

P R O J E K T P R E S E N T A T I O N

P R O J E K T P R E S E N T A T I O N PROJEKT PRESENTATION Det var farfar Knut Östman som grundade företaget 1954. Det är alltså 60 år sedan företagssjälen föddes. Första uppdraget var att trycka serietidningarna Dennis och Hökens omslag i

Läs mer

Avisera Miljöredovisning

Avisera Miljöredovisning Avisera Miljöredovisning Vi har arbetat hårt för att minimera vår miljöpåverkan och jag är stolt över att Avisera klarade klimatmålet för 2015! Vi har lyckats med bedriften att mer än halvera våra utsläpp

Läs mer

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Det finns flera olika märke Å andra sidan räcker det Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer i den grafiska

Läs mer

Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 1. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 1. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 1 Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Svanen Broschyr-Tryck_ORIGINAL3(pag):Layout 1 08-10-01 13.14 Sida 2 Det finns flera

Läs mer

Prislista. Butiken 2008

Prislista. Butiken 2008 Prislista Butiken 2008 Grafisk form, layout och originalarbete När du behöver hjälp att formge eller producera dina trycksaker så ställer vi självklart upp. Allt från broschyrer, produktblad, inbjudningar

Läs mer

Certifiering för ett ansvarsfullt skogsbruk

Certifiering för ett ansvarsfullt skogsbruk Certifiering för ett ansvarsfullt skogsbruk Vill du få ett kvitto på att du har ett miljöanpassat skogsbruk? Vill du också kunna visa att ditt skogsbruk tar social hänsyn och är långsiktigt ekonomiskt?

Läs mer

Standardisering för ökad försäljning Martin Elofsson Februari 2017

Standardisering för ökad försäljning Martin Elofsson Februari 2017 Standardisering för ökad försäljning Martin Elofsson Februari 2017 Grafiska Företagen 2 Varför ökar ett standardiserat arbetssätt försäljningen? 1. Fler kunder blir medvetna om fördelarna 2. Krav vid offentlig

Läs mer

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Det finns flera olika märken. Å andra sidan räcker det gott med ett. Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer

Läs mer

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt

vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt vad vi gör Reklamateljen - Nybod Tel: 08-82 55 77 - Fax: 08-514 9 -logo/reklamateljen är registrer vissa gör lite, vissa gör allt vi gör lite av allt Originalateljé Med vår egen original- och layoutateljé

Läs mer

Vision, verklighet och varsamhet. Kvalitets- och miljösäkring på HS Copy

Vision, verklighet och varsamhet. Kvalitets- och miljösäkring på HS Copy Vision, verklighet och varsamhet Kvalitets- och miljösäkring på HS Copy Välkommen till HS Copy! HS Copy är Norrlands ledande digitaltryck-, kopierings- och skyltföretag. Vi har funnits i snart 30 år och

Läs mer

Svanenmärkning av Tryckerier. Utbildningspaket till kriterieversion 4

Svanenmärkning av Tryckerier. Utbildningspaket till kriterieversion 4 Svanenmärkning av Tryckerier Utbildningspaket till kriterieversion 4 Varför finns Miljömärkningen Svanen? Samhället är inte hållbart Vår vision är ett hållbart samhälle Vårt syfte är att bidra till arbetet

Läs mer

Version April 2015. TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag

Version April 2015. TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag Version April 2015 TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag Tryckguide De riktlinjer och råd som vi listar i guiden kan hjälpa dig att spara både arbete och tid. Vi ger dig information om hur du bäst anpassar

Läs mer

HUR FÅNGAR DITT FÖRETAG UPP DE KUNDER SOM SÖKER INFORMATION PÅ DIN WEBBSIDA? VI HAR EN LÖSNING FÖR VISNING AV TRYCKSAKER OCH EFFEKTIV HANTERING AV

HUR FÅNGAR DITT FÖRETAG UPP DE KUNDER SOM SÖKER INFORMATION PÅ DIN WEBBSIDA? VI HAR EN LÖSNING FÖR VISNING AV TRYCKSAKER OCH EFFEKTIV HANTERING AV HUR FÅNGAR DITT FÖRETAG UPP DE KUNDER SOM SÖKER INFORMATION PÅ DIN WEBBSIDA? VI HAR EN LÖSNING FÖR VISNING AV TRYCKSAKER OCH EFFEKTIV HANTERING AV TRYCKSAKSBESTÄLLNINGAR SOM KAN SKE VIA DIN WEBBSIDA. Vi

Läs mer

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser!

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Trycksaker abab Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit

Läs mer

Webhandelspresentation

Webhandelspresentation Webhandelspresentation Inloggningssida För att komma igång behöver användaren identifiera sig. Det sker med hjälp av användarens e-postadress och lösenord. Det går också att skapa en direktlänk till en

Läs mer

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm.

Trycksaker. Visitkort. Visitkortsask i stål. Plats för upp till 20 visitkort. Art nr 4900860 Storlek: 60 x 95 x 12 mm. Trycksaker Trycksaker Trycksaker Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit upp ett urval av vad vi kan hjälpa

Läs mer

Västkustens nya grafiska centrum

Västkustens nya grafiska centrum Västkustens nya grafiska centrum Grafiska nyheter från Munkreklam och Hatech Två företag med hög grafisk kompetens och servicenivå ger trygghet och kvalitet Munkreklam AB 30 år som tryckeri Hatech Digital

Läs mer

Vi har gjort det enkelt att välja rätt.

Vi har gjort det enkelt att välja rätt. Vi har gjort det enkelt att välja rätt. Miljögranskat sortiment Vi miljögranskar hela vårt sortiment, så att du som kund tryggt ska kunna handla hos oss. Hur går miljögranskningen till? Vi går först igenom

Läs mer

Innehållsförteckning. Vi tar ansvar 006. IT & webbtjänster 008. Tryck & utskrifter 012. Utskick & kampanjer 014. Tidningar & magasin 018

Innehållsförteckning. Vi tar ansvar 006. IT & webbtjänster 008. Tryck & utskrifter 012. Utskick & kampanjer 014. Tidningar & magasin 018 våra kunder syns 003 Innehållsförteckning Vår verksamhet 004 Vi tar ansvar 006 IT & webbtjänster 008 Tryck & utskrifter 012 Utskick & kampanjer 014 Tidningar & magasin 018 Skyltar & dekorer 022 Ågrenshuset

Läs mer

myter om papperstillverkning och miljö

myter om papperstillverkning och miljö myter om papperstillverkning och miljö Sant eller falskt? Som konsument av papper kan det vara svårt att veta vad som är sant eller falskt när det gäller papper och miljö. Vi får ofta höra att papper

Läs mer

HÅLLBARHETSREDOVISNING LIBER AB 2016

HÅLLBARHETSREDOVISNING LIBER AB 2016 HÅLLBARHETSREDOVISNING LIBER AB 2016 Liber och miljön - hållbarhet ska genomsyra hela vår verksamhet Liber är ett av Sveriges ledande förlag inom läromedel och facklitteratur. I vårt dagliga uppdrag ingår

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING prislista 2012 INNEHÅLLSFÖRTECKNING A4-papper (budget)... 1 A4-papper (digital)... 2 A4-papper (offset)... 3 Affischer... 4 Almanackor... 5 Banderoller... 6 Block (budget)... 7-9 Block (digital)... 10-12

Läs mer

Vi hjälper våra kunder att bli unika

Vi hjälper våra kunder att bli unika UniGraphics Branding your world Vi hjälper våra kunder att bli unika UniGraphics är en kompetent helhetsleverantör av produkter och tjänster för märkning och profilering. Med ett marknadsledande utbud,

Läs mer

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem.

Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Alla har sett våra produkter, men få vet att det är vi som har gjort dem. Ett av Sveriges största etikettryckerier med över 2.5 miljarder producerade etiketter/år. Din förpackning vår passion 2012 bildades

Läs mer

KåKå. Egen distribution. Bake-it. ledande leverantör med helhetsansvar. KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den

KåKå. Egen distribution. Bake-it. ledande leverantör med helhetsansvar. KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den www.kaka.se KåKå ledande leverantör med helhetsansvar KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den Egen distribution Vi levererar varor runt om i Sverige via egen distribution. Vi har

Läs mer

Litografen ett personligt tryckeri

Litografen ett personligt tryckeri Litografen ett personligt tryckeri Vi känner oss alla som en viktig del av Litografen. Det vill vi att du också ska göra. Litografen grundades sommaren 1990 av Ann-Britt Karlsson och sonen Peter. Även

Läs mer

TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag

TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag VÄLKOMMEN TILL ENVÄRLD AVTRYCK- SAKER! ARKITEKTKOPIA.SE Version Mars 2017 Tryckguide De riktlinjer och råd som vi listar i guiden kan hjälpa dig att spara både arbete

Läs mer

Avisera Miljöredovisning

Avisera Miljöredovisning Avisera Miljöredovisning Vi på Avisera har bestämt oss för att vara en del av lösningen på de miljöutmaningar som världen står inför. Vi arbetar hårt och konsekvent för att minimera vår egen miljöpåverkan

Läs mer

Ett mer hållbart val.

Ett mer hållbart val. Ett mer hållbart val. Ett mer hållbart val. Att ta sitt miljöansvar är för många företag viktigare än någonsin. För oss, som verkar i en bransch som tar naturens resurser i anspråk, är engagemanget för

Läs mer

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser!

Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Trycksaker abab Trycksaker i små serier med riktigt snabba leveranser! Antalet varianter på vad en kund kan önska sig när det gäller trycksaker är väldigt stort. På det här produktbladet har vi bara tagit

Läs mer

PRODUKT KATALOG 2015

PRODUKT KATALOG 2015 PRODUKTKATALOG 2015 FLAGGA Flagga -Utomhus stor. Svanen Neutral. Flagga i stickad polyester. Dubbelsöm med låsta hörn samt kantband med plastkrokar. Storlek: 240x150cm. Pris: 270,00/st Artnr 923336 Generell

Läs mer

Ledningssystem för kvalitet en introduktion

Ledningssystem för kvalitet en introduktion ISO 9001 Ledningssystem för kvalitet en introduktion Innehåll 3 Vad är ett ledningssystem för kvalitet? 3 ISO 9001 4 Varför ska man ha ett kvalitetsledningssystem? 5 Hur man börjar? 7 Vad betyder certifiering?

Läs mer

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar Våra monterlösningar Genvägen till en lyckad mässa Har du tänkt på allt? Det har vi. Du behöver inte vara expert på design och layout för att ha mässans snyggaste monter. Faktum är att du till och med

Läs mer

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker!

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker! ADT digitaltryck Din helhetsleverantör av trycksaker! maximerad tryckkvalité >> Lackning Estetiskt och funktionellt. Omslaget på trycksaken du håller i är lackat med vår Kodak NexGlosser. Under tryckningen

Läs mer

PRISLISTA TRYCKNING VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016

PRISLISTA TRYCKNING VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016 VI INFÖR ETT PRISSTOPP SOM GÄLLER UNDER HELA 2016 MED VISS RESERVATION PRISLISTA 2015-2016 FÖR OLIKA KAMPANJERBJUDANDE UNDER PERIODEN GÅ IN PÅ VÅR HEMSIDA OCH TITTA DÅ OCH DÅ. för mer info www.arktryck.se

Läs mer

Version Augustii TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag

Version Augustii TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag Version Augustii 2018 TRYCKGUIDE för bästa digitala underlag För bästa tryck De riktlinjer och råd som vi listar i guiden kan hjälpa dig att spara både arbete och tid. Vi ger dig information om hur du

Läs mer

Alltid på trycket...

Alltid på trycket... FOLDER & BROSCHYRER digitalt 2014-11-24 Produkt Tryck 100 st. 200 st. 300 st. 500 st. 1000 st. Folder A5, 4-sidig* 4-färg (4+4) 650 kr 850 kr 1 050 kr 1 407 kr 2 389 kr Broschyr A5, 8-sidig* 4-färg (4+4)

Läs mer

Miljö & Kvalitet. Konkreta resultat direkta vinster för miljön. Arkitektkopias har noll klimatpåverkan på över 75% av pappers- och elförbrukningen.

Miljö & Kvalitet. Konkreta resultat direkta vinster för miljön. Arkitektkopias har noll klimatpåverkan på över 75% av pappers- och elförbrukningen. Miljö & Kvalitet Konkreta resultat direkta vinster för miljön Version September 2014 Arkitektkopias har noll klimatpåverkan på över 75% av pappers- och elförbrukningen. KVALITETSPOLICY Vårt främsta mål

Läs mer

Hållbarhetsrapport. Woody Bygghandel AB Version 1.0

Hållbarhetsrapport. Woody Bygghandel AB Version 1.0 Hållbarhetsrapport Woody Bygghandel AB 2017 Version 1.0 Om Hållbarhetsrapporten Denna Hållbarhetsrapport lämnas av styrelsen i Woody Bygghandel AB som en fristående handling till årsredovisningen enligt

Läs mer

Alltid på trycket...

Alltid på trycket... FOLDER & BROSCHYRER digitalt 2015-04-09 Produkt Tryck 100 st. 200 st. 300 st. 500 st. 1000 st. Folder A5, 4-sidig* 4-färg (4+4) 650 kr 850 kr 1 050 kr 1 407 kr 2 389 kr Broschyr A5, 8-sidig* 4-färg (4+4)

Läs mer

Miljö & Kvalitet. Version Augusti 2018 HÅLLBARHET I RELATIONER MED KUNDER OCH OMVÄRLD

Miljö & Kvalitet. Version Augusti 2018 HÅLLBARHET I RELATIONER MED KUNDER OCH OMVÄRLD Miljö & Kvalitet Version Augusti 2018 HÅLLBARHET I RELATIONER MED KUNDER OCH OMVÄRLD Kvalitetspolicy Vårt främsta mål med kvalitetsarbetet är nöjda kunder, som kommer tillbaka och som rekommenderar oss

Läs mer

Vi har gjort det enkelt att välja rätt.

Vi har gjort det enkelt att välja rätt. Vi har gjort det enkelt att välja rätt. Miljögranskat sortiment Vi miljögranskar hela vårt sortiment, så att du som kund tryggt ska kunna handla hos oss. Hur går miljögranskningen till? Vi går först igenom

Läs mer

Riktlinjer för Trosa kommuns miljöledningssystem

Riktlinjer för Trosa kommuns miljöledningssystem Riktlinjer för Trosa kommuns miljöledningssystem Fastställda av kommunfullmäktige 2002-12-18/ 111 Sid 1 Innehåll Sid Allmänt om dessa riktlinjer 3 Varför miljöledningssystem?. 3 Miljöledningsnivåer 3 Beskrivning

Läs mer

Skogsstrategi Arvika kommun

Skogsstrategi Arvika kommun Skogsstrategi Arvika kommun Skogsstrategi för Arvika kommun Arvika kommuns skogsinnehav ska skötas med målsättningen att ha en hög och uthållig avkastning. Skogsbruket ska ta stor hänsyn till skogarnas

Läs mer

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING Rätt självklart. Rätt erbjudande. Rätt kanal. Rätt mottagare. Rätt tid. IT-SYSTEM AUTOMATISER AD KOMMUNIK ATION Rätt självklart. K AMPANJHANTERING LOGISTIKOP TIMERING Det spelar ingen roll hur bra din

Läs mer

Miljö & Kvalitet. Hållbarhet i relationer med kunder och omvärld. Arkitektkopias har noll klimatpåverkan på över 75% av pappers- och elförbrukningen.

Miljö & Kvalitet. Hållbarhet i relationer med kunder och omvärld. Arkitektkopias har noll klimatpåverkan på över 75% av pappers- och elförbrukningen. Miljö & Kvalitet Hållbarhet i relationer med kunder och omvärld Version Juli 2017 Arkitektkopias har noll klimatpåverkan på över 75% av pappers- och elförbrukningen. Kvalitetspolicy Vårt främsta mål med

Läs mer

Cirkeln har slutits. MediaPlant Group öppnar nu dörrarna till Sveriges enda fullservicecenter för tryckt och optisk media.

Cirkeln har slutits. MediaPlant Group öppnar nu dörrarna till Sveriges enda fullservicecenter för tryckt och optisk media. Cirkeln har slutits MediaPlant Group öppnar nu dörrarna till Sveriges enda fullservicecenter för tryckt och optisk media. Välkommen in och se vilka produktionsenheter och tjänster vi samlat under ett och

Läs mer

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB SVENSKTILLVERKAT SEDAN 1972 STF SVENSKA TEXTILFILTER AB VENTILATION RÖKGASRENING VÅT F ILT RERING STOFTAVSKILJNING SERVICE VI TILLVERKAR FILTER Så enkelt skulle vi kunna förklara vad vi gör här på Svenska

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

bästa stunden Tillsammans ger vi läsaren den på dagen

bästa stunden Tillsammans ger vi läsaren den på dagen AD&D Foto: Ingemar Lindewall / Helena Karlsson / Namn Namnssson Tillsammans ger vi läsaren den bästa stunden på dagen Postadress: Box 1121, 111 81 Stockholm Besöksadress: Terminalvägen 14 K2, 171 73 SOLNA

Läs mer

Produktblad - Arbetsö

Produktblad - Arbetsö Produktblad - Arbetsö ARBETSÖ 80x4 ARBETSÖ Arbetsön för dig som värdesätter flexibilitet och valmöjlighet. Betjäning från båda håll, välj mellan dörrar och lådor. Lådor tål upp till 50 kilos belastning

Läs mer

Miljö- och Hållbarhetspolicy. Fastställd av styrelsen i Orusts Sparbank

Miljö- och Hållbarhetspolicy. Fastställd av styrelsen i Orusts Sparbank Miljö- och Hållbarhetspolicy Fastställd av styrelsen i Orusts Sparbank 2016-04-19 110. Datum för fastställelse 2016-04-19 Sidan 2 Innehåll 1. Syfte... 3 3. Organisation och ansvar... 3 3.1 Styrelsen...

Läs mer

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker!

ADT digitaltryck. tryckkvalité. maximerad. Din helhetsleverantör av trycksaker! ADT digitaltryck Din helhetsleverantör av trycksaker! maximerad tryckkvalité Lackning Estetiskt och funktionellt. Omslaget på trycksaken du håller i är lackat med vår Kodak NexGlosser. Under tryckningen

Läs mer

Information om vårt miljöledningssystem

Information om vårt miljöledningssystem 1 av 8 TS-Miljöinfo_R_ 03-09-03 003-09-03 Information om vårt miljöledningssystem av 8 TS-Miljöinfo_R_ 03-09-03 003-09-03 1 Inledning Tage & Söners miljöarbete bygger på engagemanget hos våra kunniga medarbetare

Läs mer

VI GER SVERIGE KRAFT.

VI GER SVERIGE KRAFT. VI GER SVERIGE KRAFT. www.stockholmselbolag.se LÅNGSIKTIGHET TRYGGHET & PRISVÄRDHET STOCKHOLMS ELBOLAG Stockholms Elbolag är här för att visa vägen till en trygg och miljövänlig framtid. Vår el är 100%

Läs mer

Vi sitter nu på Torsgränd 9 i Vasastan dit du förstås är hjärtlig välkommen.

Vi sitter nu på Torsgränd 9 i Vasastan dit du förstås är hjärtlig välkommen. Vi är en tight grupp med bred samlad erfarenhet från de flesta grafiska sammanhang såväl tryck som digitalt. Vi arbetar med allt från annonser till avancerad webbshop via trycksaker, montrar, appar, säljpresentationer

Läs mer

Point-of-Sales material

Point-of-Sales material Point-of-Sales material Bannerdisplayer -/rollups New Expo World är specialisten på Point-of-Sales produkter som roll-ups, pull-ups/floor displays, bannerdisplayer, pop-up, flaggdisplayer, banderoller,

Läs mer

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKYLTAR ALUMINIUM AKRYL ROS PLAST FRIGOLIT BILDEKOR DEKAL BANDEROLLER ROLLUPS MÄSSM VEPOR DEKALER TAPETER FÖNST D SKYLTAR BEACHFLAGS FLAGGOR REFLEX VÄGGDEKOR DEKALER BA

Läs mer

T3 Kravspecifikation Upphandling: 2014 Tryckeritjänster Diarienr: Ansvarig: Susanne Lantto

T3 Kravspecifikation Upphandling: 2014 Tryckeritjänster Diarienr: Ansvarig: Susanne Lantto T3 Kravspecifikation Upphandling: 2014 Tryckeritjänster Diarienr: 2330-14 Ansvarig: Susanne Lantto INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. KRAVSPECIFIKATION 2 1.1 BESKRIVNING AV ARTIKLAR 2 1.2 PROVTRYCK 4 1.3 BOKBINDERI

Läs mer

Svanenmärkning av Tryckerier. Fördjupningsmaterial

Svanenmärkning av Tryckerier. Fördjupningsmaterial Svanenmärkning av Tryckerier Fördjupningsmaterial PPT slide 5: fördjupad info Tryckerier Varför Svanen? Fem enkla skäl Svanen är ett kostnadseffektivt verktyg i miljöarbetet. Det spar inte bara tid och

Läs mer

Det svenska PEFC-systemet består av:

Det svenska PEFC-systemet består av: MILJÖCERTIFIKAT Skogscertifiering Certifiering innebär att någon garanterar att en produkt eller tjänst utförs enligt en angiven standard. Störst trovärdighet får certifieringen då garantin lämnas av

Läs mer

FSC-certifierade produkter från SCA

FSC-certifierade produkter från SCA FSC-certifierade produkter från SCA Vad är FSC? Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende internationell organisation som främjar utvecklingen av miljöanpassade, socialt ansvarstagande och finansiellt

Läs mer

Välkommen till Max Matthiessen. Max Matthiessen är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalplaceringar. Men det är trygghet vi levererar.

Välkommen till Max Matthiessen. Max Matthiessen är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalplaceringar. Men det är trygghet vi levererar. 11-05-13 Välkommen till Max Matthiessen Max Matthiessen är specialister på försäkringar, pensioner och kapitalplaceringar. Men det är trygghet vi levererar. 2 Kort om Max Matthiessen 2011 Sveriges ledande

Läs mer

Svar på vanliga frågor

Svar på vanliga frågor Svar på vanliga frågor Här följer lite samlade tips kring de valmöjligheter som finns vid en uträkning eller beställning med vårt offertverktyg www.printinmind.se. Ring oss gärna om ni har några frågor

Läs mer

Företagspresentation. Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri

Företagspresentation. Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Företagspresentation Produkter och system för Disk, Tvätt, Rengöring, Hygien och Desinfektion 2 Du är till för dina gäster. Vi är till för dig.

Läs mer

Myter och fakta om papper, tryck och miljö

Myter och fakta om papper, tryck och miljö Myter och fakta om papper, tryck och miljö Grafisk Miljödag 2012 Subheading Lars Lindgren 2012-11-22 1 Hur viktigt är det för dig personligen att skydda miljön? Källa: Eurobarometer 295 2 Papper (Trycksaker)

Läs mer

Hållbarhetspolicy. Norrenergi

Hållbarhetspolicy. Norrenergi Hållbarhetspolicy Norrenergi Hållbarhetspolicy Vår verksamhet består i att producera och leverera miljömärkt fjärrvärme och fjärrkyla med tillhörande energitjänster i Solna, Sundbyberg och angränsande

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

Upphandlingsguide. - för trycksaker/grafiska tjänster. Sveriges Grafiska Medieförening

Upphandlingsguide. - för trycksaker/grafiska tjänster. Sveriges Grafiska Medieförening Upphandlingsguide - för trycksaker/grafiska tjänster Sveriges Grafiska Medieförening En guide för bättre offentliga affärer Det finns en potential för kommuner, landsting och statliga verk att göra bättre

Läs mer

Bodel Norrby. Sundsvall 22 mars 2011

Bodel Norrby. Sundsvall 22 mars 2011 Bodel Norrby Sundsvall 22 mars 2011 Människan i skogen Certifiering vad är det? Överensstämmelse med krav Kontroll av efterlevnad Tidsbegränsning Ackreditering Att frivilligt göra mer än vad som krävs

Läs mer

Nu blir vi ännu snyggare! Umeå universitet byter profil

Nu blir vi ännu snyggare! Umeå universitet byter profil Nu blir vi ännu snyggare! Umeå universitet byter profil Göran Sandberg Rektor Universitetsledningen Umeå universitet 901 87 Umeå Telefon 090-786 53 50 rektor@adm.umu.se Umeå universitet har fått en ny

Läs mer

Det lönar sig att prata med oss

Det lönar sig att prata med oss Det lönar sig att prata med oss Lidbergs Grafiska är ett infomedia- och fullservicetryckeri i tredje och fjärde generationen med 105 års erfarenhet till dags dato. Genom ett stort utbud av kringtjänster

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

Profilprodukter för ökad försäljning. PacsOn Helmer Nilsson AB

Profilprodukter för ökad försäljning. PacsOn Helmer Nilsson AB Profilprodukter för ökad försäljning PacsOn Helmer Nilsson AB Produkter som får ditt varumärke att synas Förutom att vara en helhetsleverantör av förbrukningsmaterial hjälper vi även dig med en helhetslösning

Läs mer

LEDNINGSSYSTEM FÖR MILJÖ. Norbergstrappan AB:s Miljöledningssystem enligt EN ISO 14001:2994 MILJÖPOLICY

LEDNINGSSYSTEM FÖR MILJÖ. Norbergstrappan AB:s Miljöledningssystem enligt EN ISO 14001:2994 MILJÖPOLICY LEDNINGSSYSTEM FÖR MILJÖ Norbergstrappan AB:s Miljöledningssystem enligt EN ISO 14001:2994 MILJÖPOLICY NORBERGSTRAPPAN AB 2 Företagsfakta Företagsnamn: Norbergstrappan AB Företagsadress: Svarvargatan 22,

Läs mer

InItIatIvet för. miljö ansvar

InItIatIvet för. miljö ansvar InItIatIvet för miljö ansvar Initiativet för miljöansvar Initiativet för Miljöansvar är ett av CSR Västsveriges handlingsprogram för ökat ansvarstagande, lokalt som globalt. Det är tänkt att kunna fungera

Läs mer

PRODUKTKATALOG 2015. Danmark Norge Sverige Finland

PRODUKTKATALOG 2015. Danmark Norge Sverige Finland PRODUKTKATALOG 20 Danmark Norge Sverige Finland 2 INTERMAIL KUVERT OCH EMBALLAGE InterMail är en av Nordens ledande leverantörer av försändelsekoncept. I Danmark, Sverige, Finland och Norge levererar vi

Läs mer

+visitkort konferensblock foldrar affischer etiketter dekaler TRYCKSAKER & ETIKETTER. & Etiketter. >> Trycksaker

+visitkort konferensblock foldrar affischer etiketter dekaler TRYCKSAKER & ETIKETTER. & Etiketter. >> Trycksaker 2017 TRYCKSAKER & ETIKETTER >> Trycksaker & Etiketter +visitkort konferensblock foldrar affischer etiketter dekaler folietexter UV-digitaltryck gravyrer mm. TRYCKSAKER INNEHÅLL TRYCKSAKER Visitkort, Visitkortsaskar

Läs mer

Mer vardagsglädje genom mindre. miljöpåverkan

Mer vardagsglädje genom mindre. miljöpåverkan Mer vardagsglädje genom mindre miljöpåverkan På väg mot en långsiktigt hållbar framtid I löpande utredningar från FN:s klimatpanel är människans roll i de globala klimatförändringarna obestridlig. Överallt

Läs mer

FSC -gruppcertifiering för ett hållbart skogsbruk

FSC -gruppcertifiering för ett hållbart skogsbruk FSC -gruppcertifiering för ett hållbart skogsbruk Ett ansvarsfullt skogsbruk Ett hållbart skogsbruk är en konkurrensfördel för Sverige. Sveaskog utvecklar skogens värden och är drivande i utvecklingen

Läs mer

Attraktiva arbetsplatser med miljön i fokus. Bengt Håkansson, Coor Service Management

Attraktiva arbetsplatser med miljön i fokus. Bengt Håkansson, Coor Service Management Attraktiva arbetsplatser med miljön i fokus Bengt Håkansson, Coor Service Management Coor Service Management - ledande aktören inom service management i Norden 3 Omsättning 2008 cirka 5 700 MSEK Medarbetare

Läs mer

Version September 2014. Utskriftsbeställning

Version September 2014. Utskriftsbeställning Version September 2014 Utskriftsbeställning ) Kort om Byggnet Access Byggnet Access är ett internetbaserat dokumenthanteringssystem för bygg- och fastighet- samt industriprojekt. Eftersom mappstruktur

Läs mer

PEFC. Spårbarhetscertifiering. För att sälja träprodukter från hållbart brukade skogar

PEFC. Spårbarhetscertifiering. För att sälja träprodukter från hållbart brukade skogar PEFC Spårbarhetscertifiering För att sälja träprodukter från hållbart brukade skogar Marknaden för certifierade produkter växer. Allt fler konsumenter vill veta att de varor de köper är tillverkade på

Läs mer

CSR. corporate social responsibility inom inekogruppen

CSR. corporate social responsibility inom inekogruppen CSR corporate social responsibility inom inekogruppen maj 2014 CSR INOM inekogruppen 1 CSR corporate social responsibility inom inekogruppen Det är vår fasta övertygelse att ansvarsfullt företagande gagnar

Läs mer

Omtanke varje dag vi gör din vardag bekväm och enkel

Omtanke varje dag vi gör din vardag bekväm och enkel Omtanke varje dag vi gör din vardag bekväm och enkel Pålitlighet, effektivitet och uthållighet, tre för oss viktiga kärnvärden som visar vad vi står för. Vår viktigaste uppgift är att driva utvecklingen

Läs mer

Miljöledningssystem FURNITURE CONSULTING AB

Miljöledningssystem FURNITURE CONSULTING AB Miljöledningssystem FURNITURE CONSULTING AB 2008-01-01, reviderad 2011-08-01 Miljöledningssystem FC. AB Organisation och ansvar Ledningsgrupp Verkställande direktör Dan-Henrik Eriksson Ekonomi/ administration

Läs mer

ÅRSSAMMANFATTNING IKEA SVERIGE VÅ15

ÅRSSAMMANFATTNING IKEA SVERIGE VÅ15 ÅRSSAMMANFATTNING IKEA SVERIGE VÅ15 2 IKEA VISION & AFFÄRSKONCEPT »Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsprodukter till så låga priser att så många

Läs mer

För VF Tryck är det självklart med en verksamhet som genomsyras av miljöhänsyn. Vi ska

För VF Tryck är det självklart med en verksamhet som genomsyras av miljöhänsyn. Vi ska Miljöpolicy För VF Tryck är det självklart med en verksamhet som genomsyras av miljöhänsyn. Vi ska hushålla med resurser och i största möjliga mån använda förnybara naturresurser i vår produktion och administration

Läs mer

W e b b k a t a l o g

W e b b k a t a l o g DESIGNERSTUDION W e b b k a t a l o g 2010 H ö s t & V i n t e r Vi skrädda rs yr anpassade H e l h e t s l ö s n i n g a r U t b i l d n i n g a r S t r a t e g i e r Vi erbj uder I n t e r n & e x t

Läs mer

MILJÖSORTERING KITE. Formgivning: Annica Doms NYHET. Kite lockinsats i lackerad MDF, NCS S 0500-N, vit.

MILJÖSORTERING KITE. Formgivning: Annica Doms NYHET. Kite lockinsats i lackerad MDF, NCS S 0500-N, vit. Produktblad - Kite MILJÖSORTERING KITE MILJÖSORTERING KITE Kite en genialt designad möbel för källsortering tilldelades 2012 Red Dot Design Award för sin innovativa form. Moduluppbyggnaden och möjligheten

Läs mer

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Störst på lagom stora systemlösningar Vad är Agera Affärsstöd Webb? Montania har med utgångspunkt från det egenutvecklade affärssystemet Agera Affärsstöd 9 tagit

Läs mer

ett starkt lyft för framtiden

ett starkt lyft för framtiden ett starkt lyft för framtiden För att ge våra kunder en förstklassig service arbetar vi kontinuerligt med bland annat teknik och utbildning. Vi tar hänsyn till önskemål, går igenom rutiner och utvärderar

Läs mer