Välkommen till Ahlsell Maskin AB. Industrins maskinleverantör

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till Ahlsell Maskin AB. Industrins maskinleverantör"

Transkript

1 Välkommen till Ahlsell Maskin AB Industrins maskinleverantör

2 Rikstäckande försäljning Ahlsell Maskin AB arbetar rikstäckande med försäljning av verktygsmaskiner, tillbehör och service. Vi har ett 10-tal maskinagenturer för såväl skärande bearbetning, plåtbearbetning samt hantering/lagring av råmaterial såsom stänger och plåt mm. Vår mångåriga erfarenhet av leveranser till den svenska verkstadsindustrin tillsammans med ledande europeiska tillverkare, gör att vi kan effektivisera våra kunders produktion och materialhantering. Huvudkontor i Örebro, utställningshallar har vi i Örebro och Värnamo. Våra säljare är stationerade i Örebro, Askersund, Stockholm, Jönköping, Värnamo och i Göteborg. service... Vi har en egen serviceorganisation med en eftermarknadsansvarig, en servicekoordinator och fem tekniker för akut service, installationer, utbildning och förebyggande underhåll. Vi samarbetar med våra leverantörers serviceorganisationer samt med utvalda externa serviceföretag. Vi har en omfattande lagerhållning av reservdelar, tillbehör och verktyg till våra agenturmaskiner.... och utbildning Vi erbjuder utbildningar i CNC-teknik i olika steg för er som vill utveckla er kunskap i CNC-programmering, för styrsystemen FANUC, MITSUBISHI och HEIDENHAIN. Utbildningarna sker i våra egna lokaler i Örebro och i huvudsak under två till tre dagar. Vi kan också erbjuda kundanpassande utbildningar, som även kan utföras hos kund. Besök vår hemsida...

3 MTE fräsmaskinprogram: Tillverkar bäddfräsmaskiner i 4 olika modeller. K-serien upp till 2500 mm längdrörelse. BF- serien upp till 5000 mm längrörelse. KT serien med linjärstyrningar och extra stor tvärrörelse 1400 mm och upp till 4000 mm längdrörelse. FBF- serien med fast bord och rörlig pelare byggd på beprövad MTE teknik med en spindeleffekt på 36kW, och med samma optionsmöjligheter som BF-serien. Längdrörelser från 6000 mm upp till mm. RT- serien med rundbord som 4:e axel istället för fast bordmaskinerna kan utrustas med en stor mängd standardiserade optioner för att göra varje leverans kundanpassad. Juaristi maskinprogram: Ett brett produktprogram för bearbetning av komplexa detaljer. Fräsverk med vandrande pelare eller bord. Arborrverk av T-typ med bord eller golvverksutförande med ram. Fräsverk med integrerat svarvbord för vertikala svarvoperationer. Ett omfattande tillvalsprogram för ökad automatiseringsgrad t.ex. palettsystem, automatiskt inbyte av fräshuvuden och planskivor. Egen produktion av fullstyrda bord, indexerande fräshuvuden samt fullstyrda fräshuvuden för 5-axlig bearbetning. Moduluppbyggt standard program som enkelt anpassas efter kundens behov. Längdrörelser från mm och styckevikter från ton som standard. AXA fräsmaskinprogram: Ett brett produkt program för bearbetning av komplexa detaljer. Vertikala fräsmaskiner med vandrande pelare i C-design med fast planbord, alternativt kombinationer med vridbart huvud och roterande bord. Möjlighet till pendel bearbetning med två arbetsområden för att eliminera stillestånd vid detaljbyte h= hög produktivitet. Portalmaskiner i kompaktutförande med vridbart huvud och fast planbord samt roterande bord, maskinerna kan utrustas med svarvbord samt capto svarv verktyg. AXA kan med sin flexibilitet, egen konstruktion och utveckling samt tillverkning av bäddar, bord, spindlar, verktygsmagasin samt växlare hitta lämpliga lösningar och kundanpassningar.

4 Akari fräsmaskinprogram: Ny agentur av en horisontal fleroperationsmaskin i vårt maskin program. Maskinen kännetecknas av en stabil och tung konstruktion med stativet i gjutjärn. Maskinerna är mycket stabila och snabba. Maskinerna kan utrustas med 400, 500 eller 630 mm palletter. Maskinerna kan utökas med större verktygsmagasin och fler palletter efter leverans. Högsta kvalitet på ingående komponenter. Pinnacle fräsmaskinprogram: Stort program av kraftfulla vertikala fleroperationsmaskiner med längdrörelser från 300 mm upp till 2000 mm, samt en modell med palett, storlek 850 x 500 mm x 2. Horisontal fleroperationsmaskin med palettstorlek 630 x 630 mm. Samt portala fleroperationsmaskiner, finns i modeller med både fast pelare och rörlig pelare, avstånd mellan pelare 1400 mm, längdrörelser från mm.

5 Breton fräsmaskinprogram: Tillverkare av fräsmaskiner för bearbetning av komplexa ytor med höga toleranskrav. Modellerna ShapeMill, Matrix, FlyMill och Maxima är maskiner med fast bord och med längdrörelse från mm. Kan levereras för 3-axlig bearbetning eller med gaffelhuvud för 5-axlig bearbetning. Modell Maxima är en kombinerad maskin för fräsning och svarving av stora arbetsstycken i en och samma uppspänning. På programmet finns också Xceeder och Ultrix vilka är maskiner med längdrörelser på ca 1000 mm för 3 eller 5-axlig bearbetning i kombination med svarvmöjlighet. Handtman fräsmaskinprogram: Stort program av kraftfulla 5-axliga fräsmaskiner, profilfräsmaskiner och horisontala bearbetningscenter. Maskiner med fasta bord eller rörliga bord, med längdrörelser från 2000 mm upp till mm. Rosa planslipmaskinprogram: Planslipmaskiner för produktion av absolut högsta kvalitet. På programmet finns maskiner i storlekar från 300 x 600 mm till 2500 x 7600 mm. Finns med både konventionell hydraulisk bordsmatning och med linjärmotor för fullständig kontroll av sliprörelsen.

6 Kasto bandsågar: Robusta manuella, halvautomater och helautomater för all kapning av fullmaterial, rör och profiler. För rak- och/eller gerkapning. Från manuella verkstadssågar för styckekapning till högpresterande helautomatiska produktionssågar för tung industri med garanterat hög tillförlitlighet, precision och prestanda. Utföranden för bimetall eller hårdmetallband. Brett modell och tillbehörsprogram. Kasto klingsågar: Robusta manuella, halvautomater och helautomater för kapning av fullmaterial, rör och profiler i stål, även i utföranden för aluminium och plast. Från manuella verkstadssågar för styckekapning till högpresterande helautomatiska produktions-sågar för tung industri. Rak eller gerkapning med garanterat hög tillförlitlighet, precision och prestanda. Brett modell och tillbehörsprogram. Kasto lagersystem och sågcentra: Manuella eller helautomatiska lagersystem för hantering av stora mängder och många varianter långgods eller plåt. Lagren finns t.ex. i utförande staplings-, plock-, längs-, bikake-, palett-, kassett-, portal- och tornsystem, med mängder av kombinationsmöjligheter och tillbehör. Sågcentra med helautomatisk hantering och kapning av långgods ur lager. Vissa lager kan även utgöra stommen för lagerbyggnaden, olika inklädningsalternativ finnes.

7 Biglia svarvprogram: Stor variation av CNC-svarvar med 1 till 3 revolvrar, subspindlar, Y-axlar, drivna verktyg med stort vridmoment, marknadens största sortiment av drivna verktyg, C-axlar på samtliga spindlar samt Fanuc styrsystem med 2 års garanti. Maskinerna finns för stångbearbetning upp till 100 mm, samt max. svarvdiameter 500 mm. Dubbavståndet varierar mellan mm. Finns även med frässpindel (B-axel) samt varianter i vertikalt utförande. DMT svarvprogram: Förstklassiga tyska Teach-In svarvar med max. sving från mm. Dubbavståndet varierar från mm. Maskinerna är utrustade med marknadens senaste styrsystem från Heidenhain eller Siemens. Samtliga maskiner kan utrustas med Multifix/Parat fäste / revolver / drivna verktyg och C-axel. CNC-Takang svarvprogram: Kraftiga planbäddssvarvar med sving från mm och med ett dubbavstånd mellan mm. Snedbäddssvarvar från mm sving över bädd och dubbavstånd upp till 5200 mm. Maskinerna är utrustade med marknadens senaste styrsystem från Fagor, Fanuc och Siemens. Utbudet av tillbehör är rikligt.

8 Hänel lagersystem: För effektiv lagring av olika detaljer och komponenter i direkt anslutning till arbetsplatsen. Hänel är en världsledande tillverkare av hiss automater, paternosterverk samt kundanpassade varianter av dessa. Förvaring av en mängd olika produkter och komponenter på minimal golvyta. Höjderna och storlekarna samt lastkapaciteten kundanpassas från standard komponenter. I Sverige finns ca 200 st lagersystem i drift. ESAB skärmaskiner: som har sjuttio års erfarenhet och ständigt fokuserar på kundernas behov som ligger till grund för deras framgångsrika och omfattande produktutbud av skärmaskiner. I linje med processerna för termisk skärning d,v,s. plasmaskärning, gasskärning och laserskärning, har ESAB utvecklat ett utbud av maskiner som effektivt kombinerar bästa möjliga skärkvaliteten.

9 Ercolina rör- ringbockningsmaskiner: CML International SpA - ledande inom bocknings sektorn. CML International SpA har varit aktiva på världsmarknaden i tre decennier med ERCOLINA som varumärke. Ercolinas produkter består av manuella och CNC-styrda rörbockningsmaskiner med eller utan dornutrustning samt ringbockmaskiner. CML marknadsför också varumärket ERA som tillverkar maskiner för smidesjärn, prydnadsändamål och andra generiska metallbearbetningsprocesser. Mepsa slip och polermaskiner: Spansk tillverkare av automatiska slip och polermaskiner. Mepsa är ledande inom detta område och har utvecklat en mängd olika CNC styrda polermaskiner med robotceller. Mepsa har byggt många kundanpassade specialmaskiner genom åren. De har stor erfarenhet av att tillverka den bästa lösningen för kunden.

10 Peddinghaus profiljärnsaxar: Peddinghaus har tillverkat kombinerade profiljärnsaxar i över 90 år, och har idag ett mycket brett program av maskiner för hålstans, platt- och profil- och stångstålsaxar, samt modeller för endast hålstansning. Ahlsell Maskin lagerhåller hela standardprogrammet av stansar och dynor till nya och äldre Peddinghausmaskiner. Fresmak/Arnold skruvstycken: Fresmak ARNOLD har i mer än 35 år producerat ARNOLD LINE högprecisionsskruvstycken med högtryckspindlar, för fräsmaskiner och bearbetningcenter.

11 Kontaktinformation Ahlsell Maskin AB Södra vägen Örebro Tel: Fax: Organisationsnummer: E-postadress: Anders Elfving VD, Försäljningschef Produktansvar för MTE, Akari Tel: Mobil tel: Johan Martinez vvd, Teknisk chef Produktansvar för Juaristi, Kasto, Handtman Tel: Mobil tel: Hans Lindsten Distriktansvarig säljare Produktansvar för DMT, Biglia, CNC-Takang Tel: Mobil tel: Thomas Jacobson Distriktansvarig säljare Produktansvar för Pinnacle, Ercolina, Era Tel: Mobil tel: Mikael Warström Distriktansvarig säljare Tel: Mobil tel: Jan Olof Mattsson Distriktansvarig säljare (Mölndal) Produktansvar för Breton, Rosa, Sigma Tel: Mobil tel: Tomas Estehag Distriktsansvarig säljare (Jönköping) Produktansvar för Mepsa, Hänel Mobil tel: Kjell Gallneby Distriktsansvarig säljare (Värnamo) Produktansvar för Sigma Mobil tel: Per-Olof Johansson Distriktsansvarig säljare (Tibro) Produktansvar för AXA Mobil tel: Martin Liebrich Senior säljare KASTO Mobil tel: Sven Rosendahl Senior säljare (Bålsta) Mobil tel: Karl-Erik Ekström Eftermarknadsansvarig Tel: Mobil tel: Per-Olof Karlsson Reservdelar/service Tel: Mobil tel: Ove Järefäll Servicetekniker Lars-Göran Mahrs Servicetekniker Nicklas Bergman Servicetekniker Jörgen Wiborg Servicetekniker Mikael Gustafsson Servicetekniker Marie Bäckström Orderadministration Tel: Inger Johansson Orderadministration Tel: Susanne Lusth Administration/sälj Tel: Victoria Östring Administration/ekonomi/data Tel: Urban Malmqvist Senior säljare Mobil tel:

12

Försäljningsprogram. Kompetens Kvalitetsprodukter Service

Försäljningsprogram. Kompetens Kvalitetsprodukter Service Försäljningsprogram Fräsmaskiner Fleroperationsmaskiner sid 3 Portal och bäddfräsmaskiner sid 5 Borr/-fräsverk, bords- och golvverk sid 7 CNC-Styrda / Manuella fräsmaskiner sid 8 Kuggfräsmaskiner/Kugghyvlar

Läs mer

Maskinlista. Zeiss Accura II 16/30/10. Fakta. Zoller Smile 800. Facts. Mätutrustning

Maskinlista. Zeiss Accura II 16/30/10. Fakta. Zoller Smile 800. Facts. Mätutrustning Maskinlista Mätutrustning Zeiss Accura II 16/30/10 X= 1600 mm Y= 3000 mm Z= 1000 mm Automatisk Probeväxling VAST Scanningssensor för scanningsfunktion Programvara: Calypso Zoller Smile 800 Facts Working

Läs mer

Vertikala fleroperationsmaskiner V 33/43

Vertikala fleroperationsmaskiner V 33/43 M A S K I N P R O G R A M Vertikala fleroperationsmaskiner V 33/43 MCV 300 MCV 850/1100 MCV 1300/1500 MCV 2000 Modell X-Y-Z-rörelse (mm) Spindelvarvtal (v/min) Spindelkona Effekt (kw) Styrsystem 610-305-460

Läs mer

stora resurser & höga ambitioner

stora resurser & höga ambitioner stora resurser & höga ambitioner Vi erbjuder våra kunder... Maskiner Verktyg Utbildning Rådgivning Programmering Service För att producera ekonomiskt och tillförlitligt med hög precision dygnet runt och

Läs mer

FÖR SVENSK TILLVERKNING I GLOBAL KONKURRENS!

FÖR SVENSK TILLVERKNING I GLOBAL KONKURRENS! Broschyr_2015_ver3.indd 1 2015-03-25 16:58:14 FÖR SVENSK TILLVERKNING I GLOBAL KONKURRENS! Sedan starten 1964 har vi utvecklats till ett fullserviceföretag inkl. kvalificerad service, utbildning samt finansiering.

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

CNC5003. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium.

CNC5003. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. CNC5003 CNC5003 CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. Industrimaskin som även passar hantverkaren Kombinerad

Läs mer

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER 2015 KULSKRUV WWW.INTERALIA.SE LINJÄRENHETER STÄLLDON LINJÄRLAGER PLANETVÄXLAR SKRUVDOMKRAFTER KOPPLINGAR GLIDSKRUV SOLENOIDER OM INTERALIA InterAlia är ett

Läs mer

Wolkerova 845 CZ-768 24 Hulin Czech Republic

Wolkerova 845 CZ-768 24 Hulin Czech Republic TILLVERKARE: TOSHULIN, A.S. Wolkerova 845 CZ-768 24 Hulin Czech Republic Datum: 27 April 2014 II. MASKIN GRUNDDATA TOSHULIN typ SKQ 16. Denna maskin är en vertikal CNC-svarv, designad för effektiv svarvning

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium.

CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. CNC5003 CNC5003 Industrimaskin som även passar hantverkaren Kombinerad maskin, kan utrustas för flera olika operationer Kan betjänas från 3 sidor Industristyrsystem, ej PC-baserat Digitala servon med hög

Läs mer

Maskinlista 2012-2013

Maskinlista 2012-2013 Maskinlista 2012-2013 Titech System AB, V. Ringvägen 4, SE-522 31 Tidaholm, Sweden Phone +46 (0)502 195 00 Fax +46 (0)502 712 54 e-mail info@titech.se www.titech.se Komponenttillverkning Titech erbjuder

Läs mer

Laserskärning av plåt Laserskärning av rör Stansning Nibbling Pressning Andra typer av bearbetning Ytbehandling PLÅTBEARBETNING

Laserskärning av plåt Laserskärning av rör Stansning Nibbling Pressning Andra typer av bearbetning Ytbehandling PLÅTBEARBETNING PLÅTBEARBETNING Laserskärning av plåt Laserskärning av rör Stansning Nibbling Pressning Andra typer av bearbetning Ytbehandling 2 Innehåll Lager och konstruktion 3 Laserskärning av plåt 4-5 Laserskärning

Läs mer

Järvsö Industriplast AB har bearbetat plast i över 20år.

Järvsö Industriplast AB har bearbetat plast i över 20år. Järvsö Industriplast AB har bearbetat plast i över 20år Historia 1992 anställdes Lars-Åke Söderlund i Ljusdalsplast AB, där han drev och utvecklade bearbetningen av plastdetaljer. 2000 bildade Lars-Åke

Läs mer

Välkommen till AGRIPPAFABRIKEN

Välkommen till AGRIPPAFABRIKEN Välkommen till AGRIPPAFABRIKEN för Utveckling & tillverkning av dina produkter i tunnplåt och rör 9001/14001 www.agrippafabriken.se Certifierade Allt från idé till leverans Spara kapital & tid med AGRIPPAFABRIKENS

Läs mer

Maskinlista

Maskinlista Maskinlista 2015-2016 Titech System AB, V. Ringvägen 4, SE-522 31 Tidaholm, Sweden Phone +46 (0)502 195 00 Fax +46 (0)502 712 54 e-mail info@titech.se www.titech.se Komponenttillverkning Titech erbjuder

Läs mer

LASERSKÄRNING. och plåtbearbetning

LASERSKÄRNING. och plåtbearbetning LASERSKÄRNING och plåtbearbetning Häfla Bruks AB grundades 1682 och har sedan dess kontinuerligt varit verksamma inom tillverkning av järn, stål och metallprodukter på samma plats i norra Östergötland.

Läs mer

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar. tel. +46 (0)

Tillverkare av maskiner för metallbearbetning. pressar valsverk stansar.   tel. +46 (0) Tillverkare av maskiner för metallbearbetning pressar valsverk stansar www.ewn-maskiner.se tel. +46 (0) 7679 24 006 UPH 28 Horisontell hydraulpress - Inbyggt minne med möjlighet att spara upp till fyra

Läs mer

Bearbetningskonst. Fleroperationsmaskiner

Bearbetningskonst. Fleroperationsmaskiner Bearbetningskonst Fleroperationsmaskiner 40 års erfarenhet Hur bra ett bearbetningsproblem kan lösas beror dels på maskintillverkarens erfarenhet och dels på användarens kunskap. Bakom namnet HEDELIUS

Läs mer

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Ravema Ledande partner till nordisk verkstadsindustri En omfattande rationaliseringsprocess pågår ständigt för att stärka den nordiska verkstadsindustrins

Läs mer

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING 1 2 KOMPETENTA MEDARBETARE MED AVANCERAD MASKINPARK STARKA SKÄL ATT VÄLJA WERMLANDS TUNNPLÅT Framgångsrika industritillverkare kräver professionella partners.

Läs mer

LARSSON & KJELLBERG: KVALITET OCH NYTÄNK SEDAN 1880

LARSSON & KJELLBERG: KVALITET OCH NYTÄNK SEDAN 1880 LARSSON & KJELLBERG: KVALITET OCH NYTÄNK SEDAN 1880 VÅR FRAMTID BÖRJADE REDAN 1880 Om smidesmästare Larsson och hovslagare Kjellberg, som tillsammans bildade det som i dag fortfarande bär deras namn,

Läs mer

PRODUKTION & SPECIAL FAKTA

PRODUKTION & SPECIAL FAKTA PRODUKTION & SPECIAL PRODUKTION & SPECIAL Ända sedan starten 1985 har vi levererat specialtillverkade produkter. I början köpte vi allt från våra leverantörer, men sedan 2003 tillverkar vi mycket själva.

Läs mer

TransporT och logistik 0171-530 85 www.skubbet.se. Allt som är maskintekniskt möjligt kan vi göra i större format än andra

TransporT och logistik 0171-530 85 www.skubbet.se. Allt som är maskintekniskt möjligt kan vi göra i större format än andra tänker stort Allt som är maskintekniskt möjligt kan vi göra i större format än andra Vi utför bland annat legotillverkning av prototyper för industrin samt små serier inom området skärande bearbetning,

Läs mer

Modulsystem Coromant EH

Modulsystem Coromant EH Modulsystem Coromant EH Verktygsflexibilitet för små diametrar Att komma åt delar av komponenten som är svåra att nå, och att hålla verktygsuppsättningen så kort och kompakt som möjligt, är avgörande för

Läs mer

Industriell automation

Industriell automation Industriell automation Under ett och samma tak levererar vi komponenter och system inom pneumatik, linjärteknik, profilsystem, elektriska driv- och styrsystem DET ÄR BARA FANTASIN SOM BEGRÄNSAR MÖJLIGHETERNA

Läs mer

Bufab Lann är specialister inom skärande bearbetning med tillverkning av svarvade komponenter sedan 40-talet.

Bufab Lann är specialister inom skärande bearbetning med tillverkning av svarvade komponenter sedan 40-talet. Bufab Lann är specialister inom skärande bearbetning med tillverkning av svarvade komponenter sedan 40-talet. Small components. Big business. På 40-talet var Bufab Lann en liten men gedigen svarvarverkstad.

Läs mer

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Kompakt lagersystem för effektivt plock till så många detaljer som möjligt samtidigt. Kort avstånd innebär tids- och

Läs mer

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar 2 Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar Modern produktion kräver ständig effektivisering. Effektivisering i form av minskade produktionskostnader men också i form

Läs mer

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER WWW.INTERALIA.SE OM INTERALIA InterAlia är ett företag utanför Kristianstad som fokuserar på produkter för linjära och roterande rörelser. Våra huvudsakliga

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

Pressgjutning Blockformning Sandgjutning/Bullformning Bearbetning Värmebehandling FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT

Pressgjutning Blockformning Sandgjutning/Bullformning Bearbetning Värmebehandling FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT DIN AKTIVA PARTNER FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG SLUTPRODUKT Vi gjuter, smider, bearbetar, svetsar, monterar och ytbehandlar olika metaller med andra ord formar vi dina idéer till färdig slutprodukt. Vårt mål är

Läs mer

Holsbygruppen UTVECKLING GJUTNING BEARBETNING

Holsbygruppen UTVECKLING GJUTNING BEARBETNING Holsbygruppen UTVECKLING GJUTNING BEARBETNING Holsbygruppen Gruppen som består av Holsbyverken med dotterbolagen Älmhults Gjuteri, Nordcast, Rosenfors Bruk samt Vcast är en modern företagsgrupp som utvecklar,

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION

FÖRETAGSPRESENTATION FÖRETAGSPRESENTATION CALIBRA - FÖRETAGET MED ALLT UNDER ETT TAK Calibra har sin verksamhet i Arlandastad, här har vi funnits sedan 2010. Som företag har vi funnits sedan 1991. Det gör att vi har en stor

Läs mer

Pivatic introducerar det NYA elektriska Stanscentret för Coils.

Pivatic introducerar det NYA elektriska Stanscentret för Coils. Pivatic introducerar det NYA elektriska Stanscentret för Coils. Stansmaskin för tillverkning dir ekt från coils, förbrukar mindre energi, kräver mindre underhåll och är miljövänligare. Pivatic s stanscenter,

Läs mer

Sheet Metalworking Our Passion, Your Solution

Sheet Metalworking Our Passion, Your Solution Sheet Metalworking Our Passion, Your Solution BOCKNING STANSNING LASERSKÄRNING KLIPPNING KANTPRESS VERKTYG INTEGRERBAR MJUKVARA BOCKNING STANSNING LASERSKÄRNING LASERSYSTEM LASERSYSTEM Lasersystem Med

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

LKAB MEKANISKA EN KOMPLETT MEKANISK VERKSTAD

LKAB MEKANISKA EN KOMPLETT MEKANISK VERKSTAD LKAB MEKANISKA EN KOMPLETT MEKANISK VERKSTAD EN AV MALMFÄLTENS STÖRSTA MEKANISKA VERKSTÄDER En del av LKAB sedan 1975 Omsätter ca 175 miljoner kronor Ingår i LKAB Berg & Betong-koncernen Cirka 80 anställda

Läs mer

Kompromisslös kompetens för höga krav

Kompromisslös kompetens för höga krav www.format-4-sweden.com Kompromisslös kompetens för höga krav Våra rådgivare hjälper er gärna med planering och sammanställning av er individuella maskin från Format-4. Rådgivning Utbildning Service Vi

Läs mer

Från rulle till paket med samma leverantör

Från rulle till paket med samma leverantör Värmeväxlarplattor Från rulle till paket med samma leverantör Oavsett vilken typ av värmeväxlarplattor du tillverkar behövs rätt utrustning som är anpassad för din produktion. AP&T har utvecklat och levererat

Läs mer

PEMA Rullbockar. Rullbockar

PEMA Rullbockar. Rullbockar Rullbockar PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn, stora rör eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller montering.

Läs mer

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris.

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Tryckt på Cyclus Offset/Print, ett till 100% återvunnet och miljövänligt papper producerat av avsvärtat returpapper från hushåll och

Läs mer

ECUline. Tel edeco.se

ECUline. Tel edeco.se ECUline 2019 Tel 054-55 80 00 Kvalitet från ledande tillverkare MILLER GmbH. En av Europas bästa och största tillverkare av hårdmetallborr Tillverkning sker i de senaste och bästa CNC verktygsslipmaskiner

Läs mer

Sammanställning maskiner och utrustning Molkom

Sammanställning maskiner och utrustning Molkom Sammanställning maskiner och utrustning Molkom 2016-10-05 1st: 360901 Esab CNC gasskärmaskin Längd: 2x6000mm Bredd: 6000 mm Tjocklek: 380 mm 8 st gasbrännare Effekt: 35A Burny 5 Swedskär, Laxå Installerad:

Läs mer

DEN RÄTTA MASKINEN FÖR BEHOVET HOS VILKEN KUND SOM HELST

DEN RÄTTA MASKINEN FÖR BEHOVET HOS VILKEN KUND SOM HELST DEN RÄTTA MASKINEN FÖR BEHOVET HOS VILKEN KUND SOM HELST För att upptäcka hur Tornos gör sin produktserieutveckling för att uppfylla kundernas förväntningar träffade vi Dr. Willi Nef, försäljnings- och

Läs mer

Weland entresolplan. 2 www.weland.se 0371-344 00

Weland entresolplan. 2 www.weland.se 0371-344 00 Entresolplan Utöka golvytan Weland entresolplan Med Weland entresolplan kan du utnyttja lokalens hela volym till att utöka golvytan. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att utnyttja den befintliga lokalens

Läs mer

E D G E T E C H N O L O G Y A B Människor som gör skillnad

E D G E T E C H N O L O G Y A B Människor som gör skillnad E D G E T E C H N O L O G Y A B Människor som gör skillnad Vi skapar tid och rum Edge Technology AB är en ledande leverantör av produktivitetshöjande system i Sverige. Mer än 700 företag från norr till

Läs mer

proplate CUTTING ON THE CUTTING EDGE

proplate CUTTING ON THE CUTTING EDGE proplatecutting ON THE CUTTING EDGE Vi är experter på skärning i stål Tack vare en industrialiserad produktion med maskiner som går dygnet runt, året runt kan vi erbjuda flexibel tillverkning med skärning

Läs mer

Ungt företag med stark marknadsposition

Ungt företag med stark marknadsposition Ungt företag med stark marknadsposition Westmetall AB är en lokal lagerhållare av halvfabrikat inom aluminium, stål, rostfritt och koppar. Till bygg- och verkstadsindustrin levereras standardprodukter

Läs mer

Unika snickerimaskiner

Unika snickerimaskiner PH260 Unika snickerimaskiner MOReTENs har tillverkat snickerimaskiner i över 25 år. Den innovativa konstruktionen formad av våra kunders behov har gjort att vi fått kostnadseffektiva lösningar och unika

Läs mer

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet!

Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Vi sänker kostnaderna för högt tryck i er verksamhet! Minimum Size Maximum Power Varför investera i kostsamma högtryckspumpar, när ni kan få högtryckshydraulik med ert redan befintliga låga hydraultryck

Läs mer

ALWAYS IN THE FRONTLINE

ALWAYS IN THE FRONTLINE ALWAYS IN THE FRONTLINE ROTAGE AB Rotage AB grundades 1979 och är beläget i Kvänum. Företagets ambition är att vara en attraktiv detalj- och komponentleverantör av plåtprodukter med inriktning på laserskärning

Läs mer

TRÄFFA DIN MASKIN PÅ EUROBLECH 2018

TRÄFFA DIN MASKIN PÅ EUROBLECH 2018 TRÄFFA DIN MASKIN PÅ EUROBLECH 2018 Prima Power på EuroBLECH Prima Power visar ett imponerande utbud av högteknologi för plåtbearbetning på EuroBLECH. Tekniken som visas hos Prima Power i den 1400 m2 stora

Läs mer

Kuggväxelmotorer i världsklass

Kuggväxelmotorer i världsklass Kuggväxelmotorer i världsklass Tysk kvalitet bidrar till din framgång. 1908 1992 2000 2011 2013 Stephan-Werke grundades Sålt till BTR BTR Gruppe Sålt till Rexnord "Rexnord Stephan" Sålt till Premium Transmission

Läs mer

Välkomna till Merx Din samarbetspartner vid högteknologisk tillverkning

Välkomna till Merx Din samarbetspartner vid högteknologisk tillverkning Välkomna till Merx Din samarbetspartner vid högteknologisk tillverkning År 1989 bildades Merx Svenska AB av Hans Hammargren och Thomas Smedberg. Tillverkningen startade i mindre skala och nu tjugosex år

Läs mer

RAEX ANY TIME, ANY WEAR

RAEX ANY TIME, ANY WEAR RAEX ANY TIME, ANY WEAR RAEX TÄCKER DINA SLITAGEBEHOV Raex nötningsbeständiga stål är utformat för stålkonstruktioner som utsätts för hårt slitage. Raex-stålets slittåliga egenskaper kan förlänga livslängden

Läs mer

En professionell partner till industrin

En professionell partner till industrin En professionell partner till industrin Det handlar om att svara upp mot högt ställda krav LAGERKOMPONENTER I NORDEN AB erbjuder ett genomtänkt program av kvalitetskomponenter till industrin. Sortimentet

Läs mer

Välkommen till Dematek

Välkommen till Dematek 2 Välkommen till Dematek Din samarbetspartner inom materialhantering Dematek grundades 1994. Vi är idag fler än 50 anställda. Vi utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta

Läs mer

Maskinen har servoframmatning med positionering och är försedd med automatisk renkapning vid trädning samt autostoppfunktion.

Maskinen har servoframmatning med positionering och är försedd med automatisk renkapning vid trädning samt autostoppfunktion. Precisionskapautomat för kapning/stansning av mjuka och halvhårda profiler, raka och vinklade snitt. FA 393S, grundmaskin Max. kapfrekvens 200/min 1000 m Längdmätning, upplösning 0,1 mm Matningshastighet

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE PTH 1000/820 M 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien www.pezzolato.it Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/820 PTH 1200/820 PTH 1200/820 G

Läs mer

Rullbockar D SE

Rullbockar D SE Rullbockar D13853-7 SE 2 PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller

Läs mer

Sedan starten 1923 har vi med framgång levererat elektriska produkter till de nordiska länderna

Sedan starten 1923 har vi med framgång levererat elektriska produkter till de nordiska länderna Sedan starten 1923 har vi med framgång levererat elektriska produkter till de nordiska länderna BUSCK ett naturligt val för framtiden Elmotorer är sedan länge en väl beprövad och använd lösning att driva

Läs mer

Transmissioner Linjära system Materialhantering. Teknik och kunskap

Transmissioner Linjära system Materialhantering. Teknik och kunskap Transmissioner Linjära system Materialhantering Teknik och kunskap Vilka är vi? EIE Maskin AB Vi är ett handels- och agenturföretag som har verkat i Sverige sedan 1930. Vårt mål är att vara en eftertraktad

Läs mer

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING

CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING INDUSTRIKRANAR Kranar för KärnKraftverK HaMnKranar tunga lyfttruckar Service Service av verktygsmaskiner LYFTSYSTEM FÖR ARBETSSTATIONER CLX kättingtelfer INNOVATIVLASTHANTERING Konecranes clx Kättingtelfer

Läs mer

LagerKomponenter AB Vxl: Webb: PREFERENS

LagerKomponenter AB Vxl: Webb: PREFERENS Entresol ME250 Entresolen ger ett extra våningsplan En kundanpassad entresol ger din fastighet ett extra våningsplan. Välkomna kvadratmeter i lokaler där golvyta är en bristvara men där utrymme ges på

Läs mer

Solutions HÖJDPUNKTER

Solutions HÖJDPUNKTER Solutions Affärsområdet Solutions levererar automationsprodukter och effektiviseringslösningar till skandinavisk industri och till utvalda branscher internationellt. HÖJDPUNKTER Uppköpet av Fleximatic

Läs mer

En komplett systemleverantör

En komplett systemleverantör En komplett systemleverantör 2 Heltäckande legotillverkare Blekinge Pressgjuteri bildades 1994 och är idag en komplett systemleverantör. Med passion för teknik, ett brett kunnande och ett stort engagemang

Läs mer

Precision är vår passion

Precision är vår passion Precision är vår passion 100 år av precision och kvalitet Översikt Benzinger precisionsmaskiner GOFuture En maskinserie för många olika ändamål. Med eller utan motspindel B1 B2 45/45/15 m/min 10/10/5 m/s²

Läs mer

Arborrverk JUARISTI TS-1 JUARISTI TS-3 TNC-530 JUARISTI TS-5 TNC-426. Maskinen även utrustat med vinkelhuvud.

Arborrverk JUARISTI TS-1 JUARISTI TS-3 TNC-530 JUARISTI TS-5 TNC-426. Maskinen även utrustat med vinkelhuvud. Arborrverk JUARISTI TS-1 Maskinen även utrustat med vinkelhuvud. Längdrörelse(X): 2000 mm Tvärrörelse(W): 1400 mm Vertikalrörelse(Y): 1600 mm Pinol 125 mm(z): 600 mm TNC-426 Rundbord: 1000 x 1000 mm Spindelkona:

Läs mer

Ölands Vattenskärning AB. Vår leverans - din säkerhet

Ölands Vattenskärning AB. Vår leverans - din säkerhet Ölands Vattenskärning AB Vår leverans - din säkerhet Presentation Produktion Vi är ett komplett företag för dig som vill ha arbeten utförda med precision och snabb leverans. Vår styrka består av bred lagerhållning

Läs mer

Pallställ. Utdragsenheter, Grenställ, Listställ, Stålpall

Pallställ. Utdragsenheter, Grenställ, Listställ, Stålpall Pallställ Utdragsenheter, Grenställ, Listställ, Stålpall Weland för säkra och rationella lager Pallställ Sid. 3-6 Utdragsenheter Sid. 7 Grenställ Sid. 8-9 Listställ Sid. 10 SVENSKTILLVERKADE KVALITETSPRODUKTER

Läs mer

Raka Trappor. för utomhus- och inomhusbruk

Raka Trappor. för utomhus- och inomhusbruk Raka Trappor för utomhus- och inomhusbruk Raka trappor Weland raka trappor standard tillverkas av stål och används främst inom industrin och som utrymningstrappor i olika byggnader. Raka trappor är som

Läs mer

» One-stop shopping «

» One-stop shopping « »One-stop shopping« »Bredden är Titech System AB ingår i Binar Group. Under våren 2007 beslutade Binar att verksamheten i Tivox Sweden AB skulle delas upp i två bolag: Tivox Sweden AB och Titech System

Läs mer

w w w. s m k a b. s e

w w w. s m k a b. s e Välkommen till SMK! Vi är leverantör av en mängd olika plåt- och rörprodukter. Hos oss hittar du färdiga standardprodukter i form av kärror, slangvindor och gåbord. Men vi kan också specialtillverka efter

Läs mer

Konstruktioner och komponenter till ställverk, 12 400 kv

Konstruktioner och komponenter till ställverk, 12 400 kv Konstruktioner och komponenter till ställverk, 12 400 kv 1 2 Så bygger du nästa generations ställverk Necks Electric vässar sitt erbjudande för ställverk. Till vårt befintliga produktutbud lägger vi flera

Läs mer

Sida 3 av 12 MASKINFÖRTECKNING. Fräsmaskiner

Sida 3 av 12 MASKINFÖRTECKNING. Fräsmaskiner Innehållsförteckning Sida 3 Fräsmaskiner 4-5 Svarvmaskiner 6 Kapmaskiner 7 Slipmaskiner 8 Svetsmaskiner 9 Borrmaskiner 10 Laser&vattenSkärning 11 Plåtbearbetning 12 Övrigt Sida 3 av 12 Fräsmaskiner Fabrikat

Läs mer

EdmoLift, din kompletta legoleverantör

EdmoLift, din kompletta legoleverantör Laserskärning Bockning Svetsning Ytbehandling Montering EdmoLift, din kompletta legoleverantör EdmoLift är en komplett legoleverantör med toppmodern maskinpark, vår personal har lång erfarenhet av legoarbeten

Läs mer

swe

swe swe 1.01 2009-10-07 1 Binar är en industrikoncern som utvecklar nischföretag med unika produkter eller teknologier för professionella kunder. Vi är verksamma inom områdena Elektronik, Automation och Verkstad.

Läs mer

Handikappramper. Weland har ett brett program handikappramper av hög kvalité. Gallerdurk och kontrastmarkering. Handikappramper av stål

Handikappramper. Weland har ett brett program handikappramper av hög kvalité. Gallerdurk och kontrastmarkering. Handikappramper av stål Handikappramper Handikappramper Weland har ett brett program handikappramper av hög kvalité Våra ramper kan även användas som en stabil transportled mellan olika plan. Produkten är stabil, säker och lättmonterad.

Läs mer

RUNDBOCKNINGSMASKINER MANUELLA DRIVNA CNC

RUNDBOCKNINGSMASKINER MANUELLA DRIVNA CNC RUNDBOCKNINGSMASKINER MANUELLA DRIVNA CNC OM FÖRETAGET Nosstec AB är en del av Nossebro Holding Group där företag som Nosstec och den mekaniska verkstaden Nossebro Mekaniska Verkstad finns representerade.

Läs mer

Räcken. Weland tillverkar olika typer av räcken i både stål och aluminium. Sektionsräcke

Räcken. Weland tillverkar olika typer av räcken i både stål och aluminium. Sektionsräcke Räcken Räcken Weland tillverkar olika typer av räcken i både stål och aluminium. Räckestyperna har många olika användningsområden som t.ex. entresolplan, reningsverk, loftgångar, balkonger, avgränsningar

Läs mer

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera

Vår process. Konstruktion Produktion Logistik Installation. Design. Exponera, förvara, producera Producera Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL

KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL SLITSTARKT STÅL FÖR KRÄVANDE PRODUKTER Slitstarkt Raex-stål är utformat för att klara även de mest krävande förhållanden, där stålkonstruktioner utsätts för nötning och

Läs mer

Produktpresentation. Service, Support och Underhåll

Produktpresentation. Service, Support och Underhåll Produktpresentation Service, Support och Underhåll 2 Snabb och säker hjälp Sveba-Dahlen erbjuder dig ett serviceutbud som inkluderar allt från telefonsupport till underhåll, service och reparationer vid

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Vi bryter branschens mönster varje dag Under ett och samma tak levererar vi pneumatik, industriventiler, linjärteknik och profiler En unik mix av produktprogram Öbergs - en oberoende

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

Spiraltrappor. för industri och utrymning

Spiraltrappor. för industri och utrymning Spiraltrappor för industri och utrymning Spiraltrappor för industri och utrymning Spiraltrappor är i de flesta fall mycket praktiska trapplösningar Kort leveranstid Weland spiraltrappor för utrymning och

Läs mer

UPPDRAG: STÅLPRODUKTER Konstruktion, bearbetning och efterbehandling

UPPDRAG: STÅLPRODUKTER Konstruktion, bearbetning och efterbehandling UPPDRAG: STÅLPRODUKTER Konstruktion, bearbetning och efterbehandling www.hafla.se HÄFLA BRUK Tradition, kunskap och utveckling Häfla Bruk grundades för 300 år sedan och även om det inte är samma personal

Läs mer

Välkommen till Dematek AB!

Välkommen till Dematek AB! 2 Välkommen till Dematek AB! Din samarbetspartner inom materialhantering Vi på Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera såväl stora som små laster. Våra

Läs mer

Välkommen till Familjen PARS!

Välkommen till Familjen PARS! Babak Karimi inköp/it, Bo Karimi BTT, Johan Axelsson vice VD, Stefan Wängermark marknad, Ali Karimi styrelseordförande, Åsa Brovall ACAB, Ulf Liljewern ABL, Sofia Karimi controller, Seppo Laukkanen PREFORM,

Läs mer

Företagspresentation. All in motion technology

Företagspresentation. All in motion technology Företagspresentation All in motion technology FAKTA OEM MOTOR Anställda Omsättning Tillverkare Huvudkontor Säljkontor ISO 28 st 120 MSEK 36 st Tranås Stockholm Malmö Hultsfred 9001:2008 14001:2004 Vi står

Läs mer

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Våra tjänster

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Våra tjänster Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Våra tjänster Det flytande verktyget mer än en kyl & skärvätska. Faktorerna produktivitet, lönsamhet och bearbetningskvalitet beror till en betydande del på valet

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

GP & GH Serien. Pneumatiska och hydrauliska manöverdon för kvartsvarvsventiler. Marknadsledare inom ventilautomatisering

GP & GH Serien. Pneumatiska och hydrauliska manöverdon för kvartsvarvsventiler. Marknadsledare inom ventilautomatisering GP & GH Serien Pneumatiska och hydrauliska manöverdon för kvartsvarvsventiler Marknadsledare inom ventilautomatisering Rotork manöverdon Kvalitetssäkrade Rotork är en global ledare inom teknik för manöverdon.

Läs mer

Industrial Productive Ergonomics PRODUKTÖVERSIKT 2011:1.

Industrial Productive Ergonomics PRODUKTÖVERSIKT 2011:1. Industrial Productive Ergonomics PRODUKTÖVERSIKT 2011:1 Vi kallar detta produktiv ergonomi! Det finns många användningsområden för våra ergonomiska avlastningsarmar. Orsakerna varierar, men syftet är alltid

Läs mer

service & after sales The sideloader specialist

service & after sales The sideloader specialist service & after sales The sideloader specialist 2 Världsledande och alltid nära våra kunder HAMMAR Maskin AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en mobil självlastande containerutrustning, sidlastare,

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer