Tumba. Novembermötet. Bouleresa med PRO till Spanien. vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tumba. Novembermötet. Bouleresa med PRO till Spanien. vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta."

Transkript

1 Tumba Medlemsblad nr Adress. Grödingevägen 2, Tumba, Seniorhuset. Telefon Pg Epost: tumba@pro.se Hemsidan Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com. Seniorhuset är öppet varje helgfri måndag-torsdag kl , på tisdagar kl finns en styrelseledamot på plats. Det är öppet även andra tider, men då är det inte säkert att PRO är där. Novembermötet Under novembermötet ska föreningen enligt stadgarna bl.a. godkänna budgeten och bestämma medlemsavgiften för kommande år. Det gjorde vi i år också. Men dessförinnan blev det en ordentlig genomgång av föreningens ekonomi. Med hjälp av powerpoint visade kassören Karin Lindgren, med teknisk assistans av Gudrun Carlsson, enkelt och tydligt både inkomster och utgifter i föreningen. Höjd medlemsavgift Innan mötet beslutade om budget och medlemsavgift blev det gruppdiskussioner. De blev livliga och många idéer lades fram. Förslag om höjning av avgiften med 10 kronor per år framfördes. Styrelsen förslag var oförändrad avgift. En majoritet av mötesdeltagarna var emellertid för en höjning. Beslutet blev en höjning till 350 kronor per år. Inga-Britt Rova vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta. Rune Thurgren försvarade PRO Tumbas färger genom att bli trea av 28 i bouletävlingen som genomfördes under fyra dagar. Vi hade också gott om tid att ta promenader och bada. Vattnet höll en temperatur på ca 20 grader och svalkade skönt när den fuktiga luften fick en temperatur uppåt 28 grader. Kort sagt så var det ett skönt avbrott från hösten i Sverige. Det tror jag att Gudrun Liljegren, Berith Johansson, Rune och Gunvor Thurgren håller med om när vi påstår det. Gudrun och Sten-Göran Carlsson Bouleresa med PRO till Spanien PRO har bland alla olika verksamheter också en del resor att erbjuda. En av dessa resor är en kombination av flykt från hösten till varma trakter för att utöva sin favoritsport boule. Sex personer från Tumba nappade på erbjudandet. Vi lämnade Tumba i mörker och regn på morgonen den 7 november, för att vistas i solsken i sju dagar i södra Spanien. Vi bodde i Almunecar en ort i närheten av Malaga. Förutom att spela boule gjorde Rune Thurgren försvarade Tumba PROs färger genom att bli trea i tävlingen.

2 Kallelse till årsmöte Härmed kallas medlemmarna i Tumba PRO till årsmöte. Tid: 22 februari kl Gäst är Tuva Lund, ordförande i Vård- och omsorgsnämnden. Plats: Café Garbo, Tumbascenen (Observera!) På dagordningen: val av styrelseledamöter, revisorer och valberedning samt godkännande av verksamhetsberättelse och bokslut. Det kommer också att bli tillfälle att ställa frågor till Tuva Lund. Motioner till årsmötet ska vara inlämnade till styrelsen senast 31 januari Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga i Seniorhuset senast den 10 februari. Välkomna! Fattigdom bland äldre PROs riksorganisation har tagit fram en undersökning som handlar om fattigdom bland äldre. Den visar att hälften, eller 52 procent, av alla kvinnliga pensionärer har en pension som ligger under EUs relativa fattigdomsgräns, dvs kr/månad efter skatt. Att det skulle vara så många hade nog få trott. Många klarar sig bra därför att de har en make som har bättre pension. Svårare är det för den ensamstående. Sök bostadstillägg! Skattemyndigheterna har tagit fram uppgifter som visar att personer i landet är berättiga-de till bostadstillägg, men har inte sökt något. Vi Tumba PRO uppmanar alla med låga pensioner att kolla detta och skaffa blanketter. Styrelsen har redan tidigare erbjudit hjälp med att fylla i dem, och det gör vi fortfarande. Kontakta Harriet Gustafsson, Lucia kommer till oss! I år är decembermötet den 14 december i Folkets hus i Segersjö. Denna gång behöver vi inte sjunga julsångerna själva utan vi får besök av en skönsjungande grupp av åttondeklassare från Björkhaga skola. Sedan blir det kaffe med lussebulle och pepparkakor. Kom med du också! Ta gärna med vänner och grannar! Julstängt på expeditionen Expeditionen har stängt från och med den 18 december 2015 till den 10 januari Grödinge PRO bjuder oss att delta i en Ålandsresa den 14 mars. Kolla anslagstavlan!

3 Genomförda resor Hjalmars drömrevy För två år sedan gjorde några medlemmar från PRO Tumba en resa till Örebro för att se Hjalmars revy. Nu pågår en ny revy, som annonseras som den sista. Vi lyckades få tag i en buss som hämtade oss i Tumba för att kunna se en matinéföreställning av denna sista revy. Den här gången valde vi en lågprisvariant där vi åt lunchen högst upp på Svampen, vattentornet i Örebro. Föreställningen var en klassisk revy, där de mest kända artisterna var Peter Flack, Tina Leijonberg, Marie Kühler och Gunilla Åkesson. Vi arton från PRO Tumba hade en trevlig eftermiddag. Planerade resor Vårens program är inte klart, så alla ressugna får titta på anslagstavlan i eller utanför Seniorhuset. Ett förslag är en bussresa till Linköping, med omnejd, någon gång i maj. En resa till Solvalla skall vi kunna hinna med även i vår. På fredagar är det lunchtrav, som passar bra för oss som är lediga. Då finns det gott om plats i restaurangen och lunchbuffén ingår i entrépriset. Det kommer även att bli en hel del resor med studiecirkeln Lär känna Ditt Botkyrka. Kursen kommer att återupptas den 22 mars. En annan studiecirkel, där resa ingår, är Res och lär till Berlin. Cirkeln är ännu inte startad, men intresserade kan komma till Seniorhuset 15 december kl , då vi planerar cirkeln. Efter kursens slut åker de som är intresserade på en fyradagarsresa till Berlin. Finns det intresse att resa till Ullared? En lista är uppsatt i Seniorhuset. Det blir i så fall en tvådagarsresa i mars, med övernattning i fyrbäddsstuga. Avresa 16 mars. Birger Henriksson väntar på att föreställningen skall börja Solvalla Även denna höst gjorde vi ett besök på Solvalla och vi valde även nu fredagen den 13 november. Nu hade vi ingen stallvisning, utan tittade bara på travtävlingarna. Dess-utom spelades på V65, främst andelsspel. Några rekordutdelningar blev det inte, men de flesta fick i alla fall lunchen betald. En resa, reserverad för medlemmar i PRO Stockholms län, går till Haapsalu och Dagö i Estland. Hittills har tio personer från PRO Tumba anmält sig till den senare resan, avgång 19 juni Det är Tallink-Siljaline som är arrangör. Vi åker med M/S Romantika från Värtahamnen till Tallinn. Därefter bussresa till svenskbygderna i Haapsalu och även en tur till Dagö. Två hotellnätter på ett spahotell i Haapsalu. Resan får Ni boka själva på telefon Bokningskod: SENIOR PRO. Priset är ca kronor per person, beroende på hyttval och om Ni är en eller flera. Betalning skall ske i slutet av april, men det kan vara bra att boka så tidigt som möjligt. Ove Persson

4 Kommande möten och evenemang 14 december, kl. 13 Månadsmöte i Folkets hus. Lucia från Björkhaga skola. 25 januari, kl. 13 Månadsmöte i Seniorhuset. Upptaktsmöte. Besök av ABFs ombudsman Sebastian Flygar 5 februari, kl Öppet hus, Seniorhuset 19 februari, kl Bingo, Seniorhuset 22 februari, kl. 13 Årsmöte i Café Garbo, Tumbascenen. Gäst: Tuva Lund. (Obs Lokal! Se särskild kallelse) 4 mars, kl Öppet hus, Seniorhuset 17 mars, kl 16 Pubträff, Seniorhuset. Ansvarig: Seniornet 18 mars, kl Bingo, Seniorhuset 21 mars, kl. 13. Månadsmöte, Folkets hus 1 april, kl, Öppet hus, Seniorhuset 15 april, kl Bingo, Seniorhuset 21 april, kl. 16 Pubträff, Seniorhuset. Ansvarig: SPF 25 april, kl. 13 Sillunch, Folkets hus 6 maj, kl Öppet hus, Seniorhuset 20 maj, kl Bingo, Seniorhuset 23 maj, kl. 13 Månadsmöte, Folkets hus 3 juni, kl Öppet hus, Seniorhuset 10 juni, kl Bingo, Seniorhuset 15 juni, kl Trädgårdsfest Stavgång varje tisdag kl. 10. Start vid Seniorhuset Klipp ut/spara God Jul och Gott Nytt År! Önskar styrelsen för Tumba PRO

5

Tumba. Femårsjubileum i Seniorhuset

Tumba. Femårsjubileum i Seniorhuset Tumba Medlemsblad nr 3 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Stängt i Seniorhuset. Botkyrkacirkeln. Friskvård. Kapning av mejladress. Namninsamling

Stängt i Seniorhuset. Botkyrkacirkeln. Friskvård. Kapning av mejladress. Namninsamling Tumba Medlemsblad nr 2 2016 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabrittrova5@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Årsmötet. Stig-Åke Karlsson. Els-Mari Eliasson

Tumba. Årsmötet. Stig-Åke Karlsson. Els-Mari Eliasson Tumba Medlemsblad nr 1 2016 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Årsmötet. Friskvård. Kommunala pensionärsrådet KPR

Tumba. Årsmötet. Friskvård. Kommunala pensionärsrådet KPR Tumba Medlemsblad nr 1 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Tumba. 5-årskalas. Nya regler för föreningsbidrag? Sommarstängt. Ekonomin idag. Receptionist önskas!

Tumba. 5-årskalas. Nya regler för föreningsbidrag? Sommarstängt. Ekonomin idag. Receptionist önskas! Tumba Medlemsblad nr 2 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Augusti Medlemsblad nr 6. Foto: Bernt Ljungqvist

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Augusti Medlemsblad nr 6. Foto: Bernt Ljungqvist Hjärtbladet Medlemsblad nr 6 Augusti 2018 Foto: Bernt Ljungqvist Vi tar vid där sjukvården slutar! Ordföranden har ordet! Hej alla, En sådan härlig sommar vi haft! Maj månad, Juni månad, Juli månad och

Läs mer

Bästa SPF:are! Vecka

Bästa SPF:are! Vecka Botkyrka Bästa SPF:are! Vecka 40 2019 Pensionärsrådet, tidigare kallat Kommunala Pensionärsrådet, sammanträdde för ett par veckor sedan. I rådet deltar representanter för SPF, PRO och ett par andra organisationer

Läs mer

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande.

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande. 1 Skellefteå i december 2017 Välkommen till PRO Skellefteå under 2018! Alla pensionärer, oavsett ålder och bostadsort, är välkomna till PRO Skellefteå och alla aktiviteter. Har du, som redan är medlem,

Läs mer

Tumba. Verksamhetsberättelse

Tumba. Verksamhetsberättelse Tumba Verksamhetsberättelse 2015 1 Dagordning för årsmötet Underhållning av Dan Hagelberg 1. Öppnande 2. Parentation 3. Dagordningens godkännande 4. Val av presidium för årsmötet a) Val av ordförande b)

Läs mer

Måndagen den 20 november 2017 kl i Folkets Park, Dalsjöfors.

Måndagen den 20 november 2017 kl i Folkets Park, Dalsjöfors. Protokoll Föreningsmöte Budget Måndagen den 20 november 2017 kl. 15.00 i Folkets Park, Dalsjöfors. Ca 85 medlemmar 1 Mötets inledning Ordförande öppnar mötet och hälsar alla välkomna och passar samtidigt

Läs mer

VI BILDAR FÖRENING. Information från Kultur och Fritid, Nyköpings kommun

VI BILDAR FÖRENING. Information från Kultur och Fritid, Nyköpings kommun VI BILDAR EN FÖRENING Information från Kultur och Fritid, Nyköpings kommun SAMMANSTÄLLNING I KORTHET ÖVER VAD SOM SKALL GÖRAS NÄR EN FÖRENING BILDAS - Inbjud de som är intresserade - Besluta om att bilda

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

Exempel på att bilda en förening

Exempel på att bilda en förening Exempel på att bilda en förening Information om hur man går till väga för att bilda en förening och information om vad styrelsen och styrelsens ledamöter har för uppgifter. 1. Att bilda en förening I Sverige

Läs mer

Lätt och roligt att bilda en förening

Lätt och roligt att bilda en förening Lätt och roligt att bilda en förening Instruktioner till dig som vill starta en förening Vid frågor kontakta på 0155-24 89 01, eller e-post 2 Uppstart av en förening Bjud in de som är intresserade Besluta

Läs mer

SeniorNet Järfälla. Utseende av ombud till SeniorNet Sweden s stämma. Klubben för seniorer som vill lära IT och data

SeniorNet Järfälla. Utseende av ombud till SeniorNet Sweden s stämma. Klubben för seniorer som vill lära IT och data SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data Kallelse till SeniorNet Järfällas stadgeenliga årsmöte fredag den 15 april 2016 kl. 10.00 i ABF:s stora samlingslokal, Riddarplatsen 36,

Läs mer

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) 2017 Då var det dags igen Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Ståtliga svampar Onsdagen den 20 september kl. 12.00 Med ord och bild presenterar Botkyrka Teaterförening

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Att bilda en förening

Att bilda en förening Att bilda en förening Här hittar du information om hur man startar en förening och om vilka uppgifter styrelsen och styrelsens ledamöter har. Förberedelser För att kunna bilda en förening måste det finnas

Läs mer

Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid

Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid En grupp människor med samma intresse samlas till ett möte för att bilda en förening. En provisorisk styrelse(interimsstyrelse) som kan bestå av tre personer

Läs mer

Program hösten Jeepläkare i Kenya berättar. Pegasus spelar miniteater. Grannarna underhåller på höstens fest. Lucia ger oss adventskänsla

Program hösten Jeepläkare i Kenya berättar. Pegasus spelar miniteater. Grannarna underhåller på höstens fest. Lucia ger oss adventskänsla Program hösten 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Jeepläkare i Kenya berättar Pegasus spelar miniteater Grannarna underhåller på höstens

Läs mer

Stockholms Spiritualistiska Förening

Stockholms Spiritualistiska Förening 1 Stockholms Spiritualistiska Förening STADGAR Slutligen fastställda på årsmötet den 28 april 1998. (Justerade enligt beslut på årsmötet den 20 april 2009.) (Justerade enligt beslut på årsmötet den 22

Läs mer

senast den 4 september 2006

senast den 4 september 2006 Till Sunda Takters medlemmar Härmed kallas du till årsmöte med STs idrottsförening SUNDA TAKTER Torsdagen den 7 septemberl 2006 kl 14.00 i Lönnkrogen. Vi bjuder även på lite att äta därför är det viktigt

Läs mer

ERSBODA 1 DETTA ÄR PRO Pensionärernas riksorganisation, PRO, är en intresseorganisation för Sveriges pensionärer. PRO är en självständig, partipolitiskt och religiöst obunden organisation. PRO medverkar

Läs mer

En information om hur det går till att bilda en förening.

En information om hur det går till att bilda en förening. Bilda förening En information om hur det går till att bilda en förening. Att bilda en förening I Sverige finns det ingen lag som kräver att ideella föreningar ska registreras eller godkännas. Det innebär

Läs mer

Månadsmöte/höstmöte med PRO Centrala Huddinge måndag 29 oktober 2018

Månadsmöte/höstmöte med PRO Centrala Huddinge måndag 29 oktober 2018 Centrala Huddinge PROTOKOLL M2/2018 Månadsmöte/höstmöte med PRO Centrala Huddinge måndag 29 oktober 2018 Plats: ABF huset Huddinge Närvarande: 55 medlemmar 1 Mötets öppnande Ordförande Kjell Andersson

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Glad Påsk. Veckobrev nr 15 (10 april - 16 april) Stavgång

Glad Påsk. Veckobrev nr 15 (10 april - 16 april) Stavgång Veckobrev nr 15 (10 april - 16 april) 2017 Glad Påsk Stavgång Nu startar vi upp stavgången efter vinteruppehållet. Vi fortsätter som tidigare tisdagar och torsdagar kl. 10.00 med samling vid Brosjöns parkering.

Läs mer

Protokoll fört vid LFV:s pensionärsförening Arlanda-Bromma årsmöte ombord på Birka Paradise den 9-10 mars 2010

Protokoll fört vid LFV:s pensionärsförening Arlanda-Bromma årsmöte ombord på Birka Paradise den 9-10 mars 2010 Luftfartsverkets pensionärsförening Arlanda-Bromma Org.nr:80 2413-1685 Pg: 408345-7 www.lfvpensionarer.se Protokoll fört vid LFV:s pensionärsförening Arlanda-Bromma årsmöte ombord på Birka Paradise den

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb Expon den 26 februari 2008 Närvarande: 53 medlemmar 1. Mötets öppnande Jan Stanley hälsade alla hjärtligt välkomna. 2. Årsmötets behöriga utlysande Mötet fanns behörigen

Läs mer

INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE

INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE Till samtliga medlemmar i Saab Aktiv INBJUDAN TILL SAAB AKTIV ÅRSMÖTE Saab AKTIV inbjuder härmed till årsmöte lördagen den 13 april 2013, kl. 15:00 på Vikingterminalen, Stockholm. Eventuella motioner till

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Kassör Bodil Gustafsson 711 50 15 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Ledamot

Läs mer

VÄLKOMMEN. till årsmötet 2012. SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja

VÄLKOMMEN. till årsmötet 2012. SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja VÄLKOMMEN till årsmötet 2012 SVENSKA CELIAKIFÖRBUNDET för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk och soja DAGORDNING ÅRSMÖTE 10 MARS 2012 1 Årsmötet öppnas 2 Val av mötesfunktionärer a. Mötesordförande

Läs mer

SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00

SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00 SeniorNet Örebro Årsmöte 23 mars 2015 kl 14.00-16.00 Plats: SV:s lokaler, Fabriksgatan 8, Örebro Innehållsförteckning Sid Föredragningslista 1 Styrelsen 2 Revisorer 2 Verksamhet 2 Seniorfestivalen 2 SeniorNet

Läs mer

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping.

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Protokoll S8/2009 Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 20090803 kl 9.0011.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Närvarande: Stig Karlsson, ordf., Ingrid Lundh, v ordf., KarlErik Lööv,

Läs mer

Samorganisation Sundsvall

Samorganisation Sundsvall Samorganisation Sundsvall VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 PRO Alnö, PRO Attmar, PRO City Sundsvall, PRO Holm, Pro Indal, PRO Liden, PRO Matfors-Tuna PRO Njurunda, PRO Selånger, PRO Sköns Norra, PRO Sköns Södra,

Läs mer

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen.

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen. Adress Vårvädersvägen 4 D, 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00. Vi har sommarstängt 22/6 17/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Nyhet! Medlemsavgiften betalas

Läs mer

Protokoll från årsmöte den 28 februari 2016 Storvretsvägen i Storvreten, Tumba

Protokoll från årsmöte den 28 februari 2016 Storvretsvägen i Storvreten, Tumba Protokoll från årsmöte den 28 februari 2016 Storvretsvägen 17-19 i Storvreten, Tumba 1 Mötet öppnas, parentation - Yvonne Haglöf, vår ordförande hälsade alla närvarade välkomna. - Hon tände ett ljus och

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2016. januari, februari, mars

SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2016. januari, februari, mars SPF SENIORERNA Höganäs MEDLEMSBLAD 2016 januari, februari, mars Från kol till kruka 13/1 Kullahistorikern Torbjörn Gerward kåserar om Bruket - området kring Höganäsbolaget och Höganäs Outlet. När: Onsdag

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 27 januari 2017

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 27 januari 2017 Antal närvarande medlemmar: 55 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Genadi

Läs mer

Kallelse till årsmöte för

Kallelse till årsmöte för Kallelse till årsmöte för Tid och plats: 2015-02- 03, klockan 18.00 Närke Kultur Bryggeri (på I3- området på Norr) Anmälan: Anmälan och eventuella motioner skall skriftligt skickas senast 2015-01- 27 via

Läs mer

Föreningen Ekets Framtid

Föreningen Ekets Framtid Stadgar för Föreningen Ekets Framtid med säte i Eket, Örkelljunga kommun organisationsnummer 802451-9277 Föreningen bildades 2010-02-10 Dessa stadgar ersätter tidigare fastställda stadgar vid årsmötet

Läs mer

Asociación Hispano-Nórdica de NERJA. Dokumentation inför Årsmötet i AHN Nerja 18 februari 2013, kl Kallelse med dagordning sida 1

Asociación Hispano-Nórdica de NERJA. Dokumentation inför Årsmötet i AHN Nerja 18 februari 2013, kl Kallelse med dagordning sida 1 Asociación Hispano-Nórdica de NERJA Dokumentation inför Årsmötet i AHN Nerja 18 februari 2013, kl 18.00 Innehållsförteckning Kallelse med dagordning sida 1 Föregående årsmötesprotokoll sida 2 3 Verksamhetsberättelse

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Välkomna till årsmöte torsdagen den 11 april 2019 med början kl på Kockum Fritid i Malmö. Fika serveras från kl !

Välkomna till årsmöte torsdagen den 11 april 2019 med början kl på Kockum Fritid i Malmö. Fika serveras från kl ! Till PRO Föreningar och Samorganisationer/Samrådsgrupper. Distriktets styrelse, revisorer och valberedning. Eslöv 2018-11-29 Kallelse till distriktets årsmöte 2019-04-11 Välkomna till årsmöte torsdagen

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Pirkko Nevantausta hälsar alla välkomna till årsmötet 2011 och förklarar det därmed för öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Pirkko Nevantausta hälsar alla välkomna till årsmötet 2011 och förklarar det därmed för öppnat. Neurologiskt Handikappades NHR MotalaNadstena Riksförbund Protokoll fort vid NHR MotalaNadstena ÅRSMÖTE Ort: 59: an, Gamla Stan, Motala Datum: 2011-02 -13 Klockan: 15.00-17.30 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

STADGAR FÖR IDEELLA FÖRENINGEN Vi Konsumenter

STADGAR FÖR IDEELLA FÖRENINGEN Vi Konsumenter STADGAR FÖR IDEELLA FÖRENINGEN Vi Konsumenter Fastställda av årsmötet 21 april 2015 1. Namn 2. Ändamål 3. Uppgift 4. Säte Föreningens namn är Vi Konsumenter Föreningen är en fristående, partipolitiskt

Läs mer

Välkomna till höstmöte onsdagen den 4 november 2015 med början kl. 09.30 på Scandic Star i Lund. Fika serveras från kl 08.45!

Välkomna till höstmöte onsdagen den 4 november 2015 med början kl. 09.30 på Scandic Star i Lund. Fika serveras från kl 08.45! Malmö 2015-09-01 Kallelse till distriktets höstmöte 2015-11-04 Välkomna till höstmöte onsdagen den 4 november 2015 med början kl. 09.30 på Scandic Star i Lund. Fika serveras från kl 08.45! Höstmötet kommer

Läs mer

SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data

SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data Kallelse till SeniorNet Järfällas stadgeenliga årsmöte tisdagen den 18 mars 2014 kl. 10.00 i ABF:s stora samlingslokal innanför datasalen.

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Sida 1 av 5 SPF Seniorerna Svartbäcken Uppsala Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Närvarande 55 medlemmar.

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

STADGAR för den ideella föreningen Västerås Modellflygklubb VMFK ~o~

STADGAR för den ideella föreningen Västerås Modellflygklubb VMFK ~o~ Sid 1 (8) STADGAR för den ideella föreningen Västerås Modellflygklubb VMFK ~o~ Innehåll sida 1 ÄNDAMÅL 2 2 SAMMANSÄTTNING 2 3 ANSLUTNING TILL ANDRA ORGANISATIONER 2 4 BESLUTANDE ORGAN 2 5 FIRMA OCH FIRMATECKNING

Läs mer

Tuva Lund (S),ordförande Anny Mejdahl (S) Ewonne Ekmyr-Göransson (KD) tj ers. Jean- Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) Anders Magnusson

Tuva Lund (S),ordförande Anny Mejdahl (S) Ewonne Ekmyr-Göransson (KD) tj ers. Jean- Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) Anders Magnusson SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Plats och tid Xenter, kl 10:00-15:00 ande Tuva Lund (S),ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Ewonne Ekmyr-Göransson (KD) tj ers. Thomas Karlsson (TUP) Karin Recksén

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Stadgar för SPF Seniorerna Filbyter Linköping Antagna vid årsmötet 2015-02-16

Stadgar för SPF Seniorerna Filbyter Linköping Antagna vid årsmötet 2015-02-16 Stadgar för SPF Seniorerna Filbyter Linköping Antagna vid årsmötet 2015-02-16 Innehåll sid 1 Namn 2 2 Ändamål 2 3 Medlemskap 2 4 Möten 2 Tid för årsmötekallelse motioner 2 Extra årsmöte 3 Antal möten 3

Läs mer

Att starta en förening

Att starta en förening Att starta en förening Att starta en förening I den här broschyren kan du läsa om hur flera människor kan starta en förening tillsammans. I en förening kan människor som har samma intresse träffas och

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Stadgar för AHN Nerja

Stadgar för AHN Nerja Stadgar för AHN Nerja Antagna G92302595 1. Namn Föreningens namn är Asociación Hispano-Nórdica de Nerja (här kallad föreningen). Föreningen bildades år 2001 och styrs av nedanstående stadgar, bestämmelser

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Välkomna till årsmöte onsdagen den 21 mars 2018 med början kl på Medborgarhuset i Eslöv. Fika serveras från kl !

Välkomna till årsmöte onsdagen den 21 mars 2018 med början kl på Medborgarhuset i Eslöv. Fika serveras från kl ! Till PRO - Föreningar och Samorganisationer/Samrådsgrupper Eslöv 2017-12-15 Kallelse till distriktets årsmöte 2018-03-21 Välkomna till årsmöte onsdagen den 21 mars 2018 med början kl. 09.30 på Medborgarhuset

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Foto Taina Ahola ANSLAGSTAVLAN Ört och Kryddcafé Kom på vårt första Ört

Läs mer

Programblad april-maj 2019

Programblad april-maj 2019 Programblad april-maj 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 April Måndag 1/4 Besök från Blomstermåla Träffpunkten från Blomstermåla kommer och besöker oss. Tisdag 2/4 Baka med

Läs mer

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010

Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Årsmöte i Barsebäcksverkets Seniorklubb i Nya Infocenter den 18 februari 2010 Innan mötesförhandlingarna inleddes hölls en tyst minut för medlemmar som avlidit under år 2009. Närvarande: 56 medlemmar 1

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård.

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. SPFSeniorerna Orsa Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl.15.00 i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. 1 Årsmötets öppnande. Parentation. Ordförande Bernt Westerhagen hälsade ca

Läs mer

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll fört vid årsmöte för Sydskanes Emse på Ring Knutstorp den 27 oktober 2012. Ordföranden Thomas Christiansson hälsar samtliga mötesdeltagare välkomna till

Läs mer

3. Val av mötessekreterare Till sekreterare för mötet valdes Gunilla Carlson

3. Val av mötessekreterare Till sekreterare för mötet valdes Gunilla Carlson Protokoll fört vid årsmöte med Gothems sockenförening den 8 mars 2015 i Gothems Bygdegård Närvarande: Ca 40 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Christina Näslund hälsade alla välkomna och inledde med

Läs mer

Verksamheten 2014. Björkhagen - Hammarbyhöjden

Verksamheten 2014. Björkhagen - Hammarbyhöjden Verksamheten 2014 Björkhagen - Hammarbyhöjden Förslag till dagordning Vid PRO Björkhagen-Hammarbyhöjdens årsmöte 2015 Tisdagen den 10 mars klockan 13.00 i föreningslokalen på Halmstadsvägen 43 1. Mötet

Läs mer

Protokoll från årsmöte den 1 mars 2015 Storvretsvägen i Storvreten, Tumba

Protokoll från årsmöte den 1 mars 2015 Storvretsvägen i Storvreten, Tumba Protokoll från årsmöte den 1 mars 2015 Storvretsvägen 17-19 i Storvreten, Tumba 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Lars Johansson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Nödvändiga handlingar för mötet fanns

Läs mer

Kallelse till Årsmöte

Kallelse till Årsmöte Kallelse till Årsmöte Taekwon-Do Sweden 2018 Er förening är härmed kallad till årsmöte i Taekwon-Do Sweden 2018 och vi ser gärna att ni skickar minst en representant från föreningen. Föreningen är berättigad

Läs mer

Kalendarium RFSL Örebro 2012

Kalendarium RFSL Örebro 2012 Kalendarium RFSL Örebro 2012 Februari 2 februari: Stolta föräldrar drar igång igen, vi träffas, fikar och diskuterar vad vi vill göra denna termin kl. 18.00. Vi träffas på Järnvägsgatan 38, RFSL Örebros

Läs mer

ÅRSMÖTE - Personalföreningen MARKISERNA 2004-02-25, klockan 18.30-20.00 Restaurang Lovisa, Kunskapens Hus, Skene

ÅRSMÖTE - Personalföreningen MARKISERNA 2004-02-25, klockan 18.30-20.00 Restaurang Lovisa, Kunskapens Hus, Skene ÅRSMÖTE - Personalföreningen MARKISERNA, klockan 18.30-20.00 Restaurang Lovisa, Kunskapens Hus, Skene Närvarande medlemmar: Enligt separat förteckning, BILAGA 1 Fråga om mötets behöriga utlysande Godkännande

Läs mer

Välkommen på årsmöte!

Välkommen på årsmöte! 2015-02-06 Välkommen på årsmöte! Den 28:e februari är det dags för Djurens Rätt Lunds årsmöte, där vi sammanfattar året som varit och planerar för 2015. Mötet äger rum 11.00-13.00 på Svaneskolan, Möllegatan

Läs mer

Att starta en förening

Att starta en förening Att starta en förening Fritidskontoret Hur du bildar en förening En grupp människor med samma intresse samlas till ett möte för att bilda en förening. En provisorisk styrelse (interimsstyrelse) utses som

Läs mer

AVD 43 NYKÖPING, OXELÖSUND,

AVD 43 NYKÖPING, OXELÖSUND, PROGRAM 2019 AVD 43 NYKÖPING, OXELÖSUND, GNESTA och TROSA VÅR VISION SKPF Pensionärerna arbetar för ett samhälle där alla äldre ges möjlighet att leva ett bra liv med en god ekonomi, med den omvårdnad

Läs mer

Veckobrev nr 23 (3 juni - 9 juni) 2019

Veckobrev nr 23 (3 juni - 9 juni) 2019 Veckobrev nr 23 (3 juni - 9 juni) 2019 Detta är vårterminens sista veckobrev Vi önskar er alla en härlig och skön sommar Styrelsen Rese-och Utflyktsprogram Tisdag den 11 juni 2019 För de som anmält sig

Läs mer

SPF MÄLARHÖJDEN-HÄGERSTEN FÖRENING 149 INOM SPF, SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND

SPF MÄLARHÖJDEN-HÄGERSTEN FÖRENING 149 INOM SPF, SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND SPF MÄLARHÖJDEN-HÄGERSTEN FÖRENING 149 INOM SPF, SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND Protokoll fört vid årsmöte 2012-02-17 i SPF förening 149 Mälarhöjden- Hägersten i Axelsbergs servicehus Närvarande enligt röstlängd

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Vikens Kultur- och Byaförening Onsdagen den 5 mars 2014 på Vikens Hemgård

Protokoll fört vid årsmöte i Vikens Kultur- och Byaförening Onsdagen den 5 mars 2014 på Vikens Hemgård Protokoll fört vid årsmöte i Vikens Kultur- och Byaförening Onsdagen den 5 mars 2014 på Vikens Hemgård Kvällen inleddes med att Anders Rönndal från Öresundskraft och Ulf Liljefors från Höganäs Energi informerade

Läs mer

Kallelse - Till årsmöte/vägstämma för

Kallelse - Till årsmöte/vägstämma för Kallelse - Till årsmöte/vägstämma för Glamsarvsvägens Samfällighetsförening Väg 30122 Tisdagen 12 april 2016 Plats: Lilltorpet, Falun Tid: 18:00 18:30 Inskrivning av röstlängd per fastighet. Under inskrivningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Styrelsen för PRO i Tullinge överlämnar härmed verksamhetsberättelsen för 2016 till årsmötet. Föreningens medlemmar Föreningen hade vid årets början 474 medlemmar

Läs mer

Ordförande Ina El-Sherif förklarade årsmötet öppnat. Årsmötet beslutade att välja Åsa Andersson till ordförande.

Ordförande Ina El-Sherif förklarade årsmötet öppnat. Årsmötet beslutade att välja Åsa Andersson till ordförande. Protokoll Årsmöte Distriktssköterskeföreningen i Stockholm 2016-04-07 Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm Närvarande: 54 medlemmar 1 Mötets öppnande Ordförande Ina El-Sherif förklarade

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00 Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Stavgång har flyttat tillbaks till lördagar kl 11:15 13:00 Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen,

Läs mer

Program. september december 2017

Program. september december 2017 Program september december 2017 Detta är höstterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till

Läs mer

KALLELSE OCH DAGORDNING ÅRSMÖTE 2018 FÖRENINGEN KLIMATKOMMUNERNAS ÅRSMÖTESDAGAR APRIL 2018 I VÄXJÖ

KALLELSE OCH DAGORDNING ÅRSMÖTE 2018 FÖRENINGEN KLIMATKOMMUNERNAS ÅRSMÖTESDAGAR APRIL 2018 I VÄXJÖ KALLELSE OCH DAGORDNING ÅRSMÖTE 2018 FÖRENINGEN KLIMATKOMMUNERNAS ÅRSMÖTESDAGAR 12 13 APRIL 2018 I VÄXJÖ VÄLKOMNA TILL KLIMATKOMMUNERNAS ÅRSMÖTESDAGAR 2018! I tio år har Klimatkommunerna arbetat som förening

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LINKÖPINGS FRITEATER 2013 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordning 3. Val av presidium a/ Årsmötets ordförande b/ Årsmötets sekreterare c/ Justerare

Läs mer

FÖRSLAG TILL REVIDERADE STADGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKANT STOCKHOLM (KTS).

FÖRSLAG TILL REVIDERADE STADGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKANT STOCKHOLM (KTS). 1(6) FÖRSLAG TILL REVIDERADE STADGAR FÖR KOLLEKTIVTRAFIKANT STOCKHOLM (KTS). INTRESSEFÖRENINGENS NAMN OCH SÄTE 1. Den ideella intresseföreningens namn är KOLLEKTIVTRAFIKANT STOCKHOLM (KTS) och har sitt

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Frösön VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Styrelsen för SPF Frösön får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE OCH FÖRTROENDEVALDA Ordförande Ingrid Borgström Vice ordförande

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011

Verksamhetsberättelse för 2011 Verksamhetsberättelse för 2011 ILCO:s Jönköpings länsförening 2012-03-10 Best Wester Hotell Småland i Klevshult Kallelse till ILCO:s årsmöte 2012 Lördagen den 10 mars håller vi årsmötesförhandlingar på

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Aktiviteter juli december juli Bussresa i Pitebygden

Aktiviteter juli december juli Bussresa i Pitebygden Klipp ut! Aktiviteter juli december 2017 12 juli Bussresa i Pitebygden 10 aug SPF Häggens Golftävling 15-16 aug 2 dagars- resa till Kiruna (Kiruna i framtiden, Stadsomvandlingen, besök i gruvan) 30 aug

Läs mer

Talmanus till film om stadgar. Se filmen på MUCF:s webbplats

Talmanus till film om stadgar. Se filmen på MUCF:s webbplats Talmanus till film om stadgar Se filmen på MUCF:s webbplats www.mucf.se/stadgar ATT BILDA EN FÖRENING Att bilda en förening är att samlas kring en idé. Det kan vara att man vill förändra något i världen

Läs mer

Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari :00

Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari :00 Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari 2019 15:00 På mötet kommer bland annat att behandlas frågan om ett samgående med SPF Seniorerna Sotenärbygden. Efter förhandlingarna bjuder

Läs mer

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Hantverk- och datahjälp / den 11 april klockan 10-12. Välkomna till Malmtorpsvägen 25 med början den 24 januari kl. 10-12. Vi träffas vidare onsdagar 11/4 och 25/4.

Läs mer