Tumba. Årsmötet. Friskvård. Kommunala pensionärsrådet KPR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tumba. Årsmötet. Friskvård. Kommunala pensionärsrådet KPR"

Transkript

1 Tumba Medlemsblad nr Adress. Grödingevägen 2, Tumba, Seniorhuset. Telefon Pg Epost: tumba@pro.se Hemsidan Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com. Seniorhuset är öppet varje helgfri måndag-torsdag kl , på tisdagar kl finns en styrelseledamot på plats. Det är öppet även andra tider, men då är det inte säkert att PRO är där. Årsmötet Årsmötet hölls den 23 februari. Ordförande var Tuva Lund, som är socialdemokrat och ordförande i Vård- och omsorgsnämnden. Innan hon tog över ordförandeklubban kunde hon också berätta om aktuella frågor i nämnden som berör äldreomsorgen. Fler äldreboenden Man kommer att bygga flera nya äldreboenden i kommunen, och den kommundel som står närmast i tur är Vårsta. Tumba äldreboende är utdömt och måste renoveras och byggas om. Även Allégården ska renoveras och måste evakueras. PRO-kören med medlemmar från Tumba, Tullinge och numera också Salem underhöll oss på ett mycket trevligt sätt. Tack till Martin Koff! Av hälsoskäl har Martin Koff avböjt omval till styrelsen, men alla andra styrelseledamöter vars mandattid gått ut omvaldes. Martin har varit med länge i PRO och haft många olika uppdrag, från ordförande till trafikombud. Styrelsen riktar ett stort och varmt tack till Martin för många och viktiga insatser för PRO i Tumba. Martin har också fyllt 90 år och då passade PRO på att uppvakta och avtacka honom. Kommunala pensionärsrådet KPR På senaste mötet i KPR den 2 februari 2015 var Charlotte Ekfeldt från Botkyrkabyggen inbjuden att rapportera om Seniorbo. Nu är det helt klart att det blir ett seniorboende på Gröndalsvägen 12 B. Gemensamhetsutrymmet i bottenplanet är klart och nu planeras parken utanför. Den borde heta Gröndalsparken tyckte Charlotte. Vi föreslog att en gång byggs mellan husen, så att det är lätt att ta sig till Orren. De kommer troligen att ta upp frågan med kommunen. En referensgrupp där pensionärsorganisationerna ska delta kommer att bildas. Den ska bevaka olika områden vad gäller äldre, bl. a. byggen av nya äldreboenden. KPR ska ha ett heldagsseminarium den 3 juni, då bl.a. fallolyckor bland äldre ska behandlas. Friskvård Gudrun Carlsson En ny verksamhet har startat med hobbyverksamhet i Seniorhuset men också stavgång. Kolla anslags-tavlan eller kontakta Kari Strömgren Gerhardsson för mer information.

2 golvet. De fem privatlektionerna for förbi med vindens hastighet, och jag funderade på vad jag kunde hitta på för att få fortsätta att dansa med honom. Jag fortsatte att dansa. Han frågade om jag ville dansa Pro-Am. Det betyder att professionella tränare dansar med amatörer, alltså med sin elev. Först var jag tveksam, men jag hakade på. Efter åtta månaders träning deltog jag i min första danstävling! I slutet av maj i år blir det ännu en och till hösten åker vi till Ohio i USA. Kirsten Funder Sjöblom Vilken elegans! Kirsten inför tävlingarna i San Augustine, Florida, där hon och hennes partner vann flera moment. Danstävling i Florida Den 28 februari 2014 reste vi, fyra dansare och vår danstränare, från Team Barilo till Florida för att tävla i standard- och latinodans. Vi åkte till Fort Lauderdale först för att hämta oss efter resan. Ett par dagar senare åkte vi till San Augustine där tävlingarna skulle gå av stapeln. Efter några lyckade tävlingar åkte vi en sväng till Miami Beach innan vi vände näsan mot Sverige och Stockholm. Det hela började för min del med att jag för ett och ett halvt år sedan fick fem privatlektioner med Dmitri Barilo. Ju, hu, skrek jag, för jag visste att han kunde dansa, så att det kändes som att sväva över PRO Tumba åker till Hjälmarens Pärlor Vår förening har beställt en bussafari till Julita Gård och Hjälmare Docka torsdagen den 28 maj. På Julita Gård skall vi få strosa omkring i den vackra parken med äppel- och päronträd. Vi skall kunna handla i Julitaboden som skall vara öppen. Researrangör är Svenska Dagsresor. De har en presentation av Cloudberrys produkter på förmiddagen. Därför är priset endast 240 kronor per person. I priset ingår bussresa, lunch och besöken. Möjlighet finns att köpa förmiddags- och eftermiddagskaffe. Preliminär avresetid är kl från Botkyrka kommunalkontor i Tumba. Anmälan bör ske snarast, dock senast 11 maj, på anmälningslista i Seniorhuset eller per telefon till Ove Persson, alt

3 Så kunde det också gå till Utdrag ur protokoll fört vid Tumba Folkpensionärers årsmöte den 16 februari Det vilade en olustig stämning över de av styrelsen som var närvarande när vi skulle öppna mötet. Ordförande själv hade uteblivit och vice ordf. hade fått i uppdrag att öppna mötet å att för övrigt visa att han vara herre på täppan för kvällen. Det hade hänt ett obehagligt intermässo i köket. Han hade varit i köket o synat vad som fanns å han påstår att så skulle det inte vara. Så han gav en regelrätt utkällning å ändå fanns det bara vanligt vetebröd å några billiga tårtor å det var ju ändå ett årsmöte. 2. Ordförande för kvällen N.N. från Nynäshamn som var hitkallad av ordf. att leda mötet för kvällen å det visade sig vara rätt man på rätt plats å vi som är mer eller mindre amatörer fick en lärorik lektion hur ett ordförandeskap skulle skötas. _ 14. Ja så var det slut på mötesförhandlingarna å det skulle som vanligt bli en lättare del för kvällen å eftersom det var annonserat sång så gick vi upp på estraden för att sjunga. Vi hade ju också pianist men då inträffade det andra intermessot. Vice ordf rusar fram å befaller oss att gå ner å i stället servera kaffe å det blev ju allmän förvirring. Då kom kvällens ordf. till vår hjälp o uppmanade oss att sjunga å vi sjöng ju våra enkla sånger men inte med glädje som tänkt Vi var mycket nervösa men vi fick varma applåder Utdraget har Gunvor Thurgren hämtat ur gamla protokoll. Stavningen är autentisk Äldrebarometern Äldrebarometern handlar om att bedöma kvaliteten på den service, vård, omsorg, tillgänglighet och mycket annat som kommunen står för. Bedömningen görs på en sexgradig skala. Underlaget har tagits fram av PROs riksorganisation och görs över hela landet. På vår Samorganisations uppdrag har en studiecirkel arbetat med barometern under vintern och våren med deltagare från Norra Botkyrka, Tullinge och Tumba. Ett ambitiöst arbete har lagts ner med intervjuer och studiebesök. Det bästa betyget fick kommunen för tillgänglighet och det sämsta för trygghetsboende. Det sistnämnda saknas helt nu, men sådana planeras. Hemtjänstens kvalitet varierar i de olika kommundelarna. Allégårdens kök Vård och Omsorgsförvaltningen beslutade under 2013 att köket i Allégården skulle läggas ner. Maten skulle i fortsättningen tillagas vid Tumba äldreboende. Personalen som arbetade i köket vid Allégården placerades om till andra kök i kommunen. PRO har i handlingsprogrammet för Vård och Omsorg framhållit att maten är en viktig del av den service som kommunen tillhandahåller i hemtjänst och på äldreboenden. Den ska vara god och näringsrik. Bäst anser PRO att det sker om maten tillagas på det äldreboende där man bor. Politikerna uppmärksammades på att nedläggning av köket skulle vara en stor försämring för de boende. Detta har de hörsammat och nu har köket rustats upp och ny personal har anställts. Slutet gott och de boende får maten tillagad där de bor och trivseln bland personal och boende har ökat.

4 Kommande möten 20 april kl Sillunch. Underhållning av Björn Hemstad. Folkets hus 16 april, kl Pubträff. SPF Seniorer står för arrangemanget. 8 maj kl Öppet hus i Seniorhuset 21 maj kl Pubträff i Seniorhuset. Erwin Häring berättar om sitt liv. 25 maj kl Månadsmöte i Konsthallen. Claes Ånstrand berättar om X-et 5 juni kl Öppet hus i Seniorhuset. med en kort vandring. Efteråt serveras kaffe i Seniorhuset. 10 juni kl Trädgårdsfest utanför Seniorhuset. Bulls Trio underhåller. 24 augusti kl Månadsmöte i Seniorhuset. Obs! Månadsmötena är i regel öppna även för icke-medlemmar. Ta gärna med en granne eller en god vän. Behöver du skjuts till PRO-mötet så ring någon av oss i styrelsen. Boule Boulen har startat! Varje onsdag kl. 10 spelar man på Rödstu hage. Bridge Spelas varje tisdag kl i Seniorhuset. Läs mer om aktiviteterna på vår hemsida. Där finns också länkar till Miljonstories, som handlar om dem som bor och verkar i Tumba. Kolla också vår anslagstavla i Seniorhuset. Styrelsen Inga-Britt Rova, ordförande, tel eller , ingabritt.rova@gmail.com Lars Schou, v. ordförande, eller , lars.schou@comhem.se Karin Lindgren, kassör, eller , karinlindgren01@gmail.com Berit Larsson, sekreterare, , fanny.larsson@telia.com Gudrun Carlsson, studieorganisatör och hemsidesansvarig, eller , gudrun.dorothea@gmail.com Inger Olsson, ledamot, tel eller , inol@hem.utfors.se Ove Persson, reseansvarig, , , ove.persson4@outlook.com Erna Larsson, ledamot, , Harriet Gustafsson, kulturansvarig, eller , harriet.g@telia.com Kari Strömgren Gerhardsson, ansvarig för friskvård, eller , kari.stromgren@glocalnet.net Bioträffen 24 april kl Tusen bitar. En kritikerrosad dokumentär om Björn Afzelius liv.

5

Stängt i Seniorhuset. Botkyrkacirkeln. Friskvård. Kapning av mejladress. Namninsamling

Stängt i Seniorhuset. Botkyrkacirkeln. Friskvård. Kapning av mejladress. Namninsamling Tumba Medlemsblad nr 2 2016 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabrittrova5@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Femårsjubileum i Seniorhuset

Tumba. Femårsjubileum i Seniorhuset Tumba Medlemsblad nr 3 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Tumba. 5-årskalas. Nya regler för föreningsbidrag? Sommarstängt. Ekonomin idag. Receptionist önskas!

Tumba. 5-årskalas. Nya regler för föreningsbidrag? Sommarstängt. Ekonomin idag. Receptionist önskas! Tumba Medlemsblad nr 2 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Årsmötet. Stig-Åke Karlsson. Els-Mari Eliasson

Tumba. Årsmötet. Stig-Åke Karlsson. Els-Mari Eliasson Tumba Medlemsblad nr 1 2016 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Novembermötet. Bouleresa med PRO till Spanien. vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta.

Tumba. Novembermötet. Bouleresa med PRO till Spanien. vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta. Tumba Medlemsblad nr 4 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S)

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[7] Kommunala pensionärsrådet 2016-09-06 Plats och tid Kommunalhuset, Alytus, kl 16:00-18:00 Beslutande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Eddy Kristiensen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Frösön VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Styrelsen för SPF Frösön får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE OCH FÖRTROENDEVALDA Ordförande Ingrid Borgström Vice ordförande

Läs mer

Tumba. Verksamhetsberättelse

Tumba. Verksamhetsberättelse Tumba Verksamhetsberättelse 2015 1 Dagordning för årsmötet Underhållning av Dan Hagelberg 1. Öppnande 2. Parentation 3. Dagordningens godkännande 4. Val av presidium för årsmötet a) Val av ordförande b)

Läs mer

5 Signering av mötesanteckningar från pensionärsrådets sammanträde

5 Signering av mötesanteckningar från pensionärsrådets sammanträde KALLELSE/FÖREDRAGNINGSLISTA 1 [5] Kommunala pensionärsrådet 2019-03-13 Tid 2019-03-20 Plats Lagunen, plan 8 kommunalhuset Ärenden 1 Aktuellt från organisationerna 2 Undernäring inom äldreomsorgen -Information

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 DAGORDNING 2 (8) Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 1. Årsmötets öppnande 2. Parentationer (en tyst minut) 3. Fråga om mötet har behörig kallas 4. Fastställande av dagordning 5. Val av

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2017 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande.

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande. 1 Skellefteå i december 2017 Välkommen till PRO Skellefteå under 2018! Alla pensionärer, oavsett ålder och bostadsort, är välkomna till PRO Skellefteå och alla aktiviteter. Har du, som redan är medlem,

Läs mer

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!!

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! Tisdag 13 mars kl 13.30 Kättilstad församlingshem Vikten av en god munhälsa Information av tandhygienist från Folktandvården. Einar Samuelsson med

Läs mer

Tuva Lund (S),ordförande Anny Mejdahl (S) Ewonne Ekmyr-Göransson (KD) tj ers. Jean- Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) Anders Magnusson

Tuva Lund (S),ordförande Anny Mejdahl (S) Ewonne Ekmyr-Göransson (KD) tj ers. Jean- Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) Anders Magnusson SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Plats och tid Xenter, kl 10:00-15:00 ande Tuva Lund (S),ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Ewonne Ekmyr-Göransson (KD) tj ers. Thomas Karlsson (TUP) Karin Recksén

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka)

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Plats och tid Kärsdala vård- och omsorgsboende, kl 16:00-18.15 ande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Siv Persson Trogen (S) tj ers. Helle Larsson (M) Thomas Karlsson

Läs mer

Enkätundersökning i Stockholms kommun Hur är det att vara ny medlem i PRO?

Enkätundersökning i Stockholms kommun Hur är det att vara ny medlem i PRO? Enkätundersökning i Stockholms kommun 2016 Hur är det att vara ny medlem i PRO? Vi frågade de nya medlemmarna Varit med i max 13 månader. PRO förening i Stockholms kommun. Helt nya i PRO och inte dem som

Läs mer

Tuva Lund (S) ordförande Anny Mejdahl (S) Jean-Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka)

Tuva Lund (S) ordförande Anny Mejdahl (S) Jean-Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Kommunala pensionärsrådet Plats och tid Alytus, kl 16:00-18.10 ande Tuva Lund (S) ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larssson (M) Inger Grönberg (MP) Thomas Karlsson (TUP) Jean-Pierre

Läs mer

Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) ANSLAG/BEVIS 2014-12-16 2015-01-06. Vård- och omsorgsförvaltningen

Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) ANSLAG/BEVIS 2014-12-16 2015-01-06. Vård- och omsorgsförvaltningen SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[9] Plats och tid Kommunalhuset Tumba rum 2:2 Alytus, klockan 16:00-18:00 ande Tuva Lund (S) ordförande Jörgen Andersson (PRO Norra) Anny Mejdahl (S) Karin Recksén (PRO Tullinge)

Läs mer

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018 1 Program Hösten 2018 2 Program för våra månadsmöten Månadsmötena börjar kl.12.00 tredje torsdagen i månaden i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss finns. (Buss 31 hållplats

Läs mer

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman)

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman) SPF-NYTT 2009-4 Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10 (Foto: Lennart Ekman) Styrelse Ordförande: Vice ordf: Kassör: Sekreterare: Vice sekr: Ledamöter: Ersättare: Karin Michols 253 98 Barbro Andréason 147 72

Läs mer

Hur är det att vara senior i Tullinge?

Hur är det att vara senior i Tullinge? 1 [6] Referens Charlotte Rydberg Hur är det att vara senior i Tullinge? Dag och tid Fredag 8 juni kl. 14-16 Plats Närvarande Ej närvarande Restaurang Tullen i Tullinge Hans Richardsson (S) Ordförande Sven-Gunnar

Läs mer

Ordflorande V ordforande. Sekreterare Kassör Ledamöter. Friskvård AivY Häll Boule Hörsel KPR. Program Arne Hag Resor Studier Syn.

Ordflorande V ordforande. Sekreterare Kassör Ledamöter. Friskvård AivY Häll Boule Hörsel KPR. Program Arne Hag Resor Studier Syn. SPF HUSBY VERKSAMHET SBERÄTTEL SE 20 1 4 Styrelsens sammansättning ör år 2014 Ordflorande V ordforande Sekreterare Kassör Ledamöter Arne Hag Inger Hag Sonja Joas Birgifra Hammarström Verksamhetsansvariga

Läs mer

Veckobrev nr 39 (23-29 september) 2019

Veckobrev nr 39 (23-29 september) 2019 Veckobrev nr 39 (23-29 september) 2019 Nu är seniorveckan avklarad. Ett mycket ambitiöst och intressant program, däribland fyra timmar öppet hus på Mötesplats Grödinge där duon Tvåflis (ganska lika duon

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Sida 1 av 5 SPF Seniorerna Svartbäcken Uppsala Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Närvarande 55 medlemmar.

Läs mer

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Våren 2019 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00. Start

Läs mer

Sammanträdesrum Åsnen, Torggatan 12, Tingsryd Tid Onsdagen den 18 november 2009, kl. 13.30 15.30. Andréa Hellsberg, sekreterare

Sammanträdesrum Åsnen, Torggatan 12, Tingsryd Tid Onsdagen den 18 november 2009, kl. 13.30 15.30. Andréa Hellsberg, sekreterare 1 (5) TINGSRYDS KOMMUN Kommunala Pensionärsrådet Sammanträdesdatum 2009-11-18 Plats Sammanträdesrum Åsnen, Torggatan 12, Tingsryd Tid Onsdagen den 18 november 2009, kl. 13.30 15.30. Närvarande Göran Andersson,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Styrelsen för PRO i Tullinge överlämnar härmed verksamhetsberättelsen för 2016 till årsmötet. Föreningens medlemmar Föreningen hade vid årets början 474 medlemmar

Läs mer

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan Furulund 2018 / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE Öppet hus torsdagar mellan 10. 00-11. 30 (ej juli) Här finns det alltid någon från styrelsen som tar sig tid till att lyssna på dina idéer,

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

Verksamheten 2014. Björkhagen - Hammarbyhöjden

Verksamheten 2014. Björkhagen - Hammarbyhöjden Verksamheten 2014 Björkhagen - Hammarbyhöjden Förslag till dagordning Vid PRO Björkhagen-Hammarbyhöjdens årsmöte 2015 Tisdagen den 10 mars klockan 13.00 i föreningslokalen på Halmstadsvägen 43 1. Mötet

Läs mer

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping.

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Protokoll S8/2009 Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 20090803 kl 9.0011.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Närvarande: Stig Karlsson, ordf., Ingrid Lundh, v ordf., KarlErik Lööv,

Läs mer

Förslag till dagordning vid SKPF avd 53, årsmöte Alingsås 17/2-2015

Förslag till dagordning vid SKPF avd 53, årsmöte Alingsås 17/2-2015 2014 FÖR 1 Förslag till dagordning vid SKPF avd 53, årsmöte Alingsås 17/2-2015 Årsmötet öppnas Parentation Val av ordförande för mötet Val av sekreterare för mötet Val av 2 justerare tillika rösträknare

Läs mer

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Brodalen Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Styrelsen för Brodalens PRO-förening avger härmed följande verksamhetsberättelse för 2013 Medlemmar Antal medlemmar 2013-12 -31, 225 10 nya

Läs mer

Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 10 februari 2015. Lokal: Åsbacka Servicehus.

Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 10 februari 2015. Lokal: Åsbacka Servicehus. Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 10 februari 2015. Lokal: Åsbacka Servicehus. 1 Årsmötets öppnande Ordf. Barbro Ekberg hälsade alla hjärtligt välkomna till årsmötet. Hon hälsade även representanterna

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune PRO Norra Botkyrka

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune PRO Norra Botkyrka SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[11] Kommunala pensionärsrådet 2017-12-04 Plats och tid Stange, kl 16:00-18.00 ande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Thomas Karlsson (TUP) Jean Pierre

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP!

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP! Lokalförening 0357 Klubb 77 Oskarshamn Bankgiro 5445-2040 Slottsgatan 15, 572 42 Oskarshamn Postadress: Södra Långgatan 11C, 572 55 Oskarshamn PROGRAM hösten 2013 Våra sammankomster hålls i ODD Fellows

Läs mer

Veckobrev nr 37 (10 september - 16 september) 2018

Veckobrev nr 37 (10 september - 16 september) 2018 Veckobrev nr 37 (10 september - 16 september) 2018 Nu har ni alla förhoppningsvis fått höstens program Vi förväntar oss att ni kommer att vara flitiga besökare till all våra aktiviteter, ett sätt att visa

Läs mer

Täby Centrum c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, TÄBY. PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Täby Centrum c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, TÄBY. PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, 183 35 TÄBY PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Styrelsen har efter årsmötet och konstituerande sammanträde haft följande ledamöter Namn Befattning Mandatperiod

Läs mer

Bästa SPF:are! Vecka

Bästa SPF:are! Vecka Botkyrka Bästa SPF:are! Vecka 40 2019 Pensionärsrådet, tidigare kallat Kommunala Pensionärsrådet, sammanträdde för ett par veckor sedan. I rådet deltar representanter för SPF, PRO och ett par andra organisationer

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

ERSBODA 1 DETTA ÄR PRO Pensionärernas riksorganisation, PRO, är en intresseorganisation för Sveriges pensionärer. PRO är en självständig, partipolitiskt och religiöst obunden organisation. PRO medverkar

Läs mer

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E För PRO-KNISLINGE ÅR 2015

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E För PRO-KNISLINGE ÅR 2015 V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E För PRO-KNISLINGE ÅR 2015 Styrelse Ordförande Marianne Haak Kassör Gösta Oscarsson Sekreterare Lennart Bengtsson V ordf. Studieorganisatör Ing-Britt Fredriksson

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN 2015 VÄLKOMNA!

PROGRAM HÖSTEN 2015 VÄLKOMNA! PROGRAM HÖSTEN 2015 VÄLKOMNA! Innehållsförteckning Sida Innehåll 2.... Innehållsförteckning. 3.... Ordföranden har ordet och Kanelbullens Konditori. 4.... Medlems och styrelsemöten, Prima Liv, PRO Café.

Läs mer

Program 2019 Äldrefrågor Utvecklingsfrågor Interna frågor Trafik och säkerhet Hemsida och IT

Program 2019 Äldrefrågor Utvecklingsfrågor Interna frågor Trafik och säkerhet Hemsida och IT Program 2019 SPF är en politisk neutral organisation, som har till uppgift att tillvarata pensionärernas intressen. SPF Olofströmsbygden omfattar hela Olofströms kommun och har mer än 300 medlemmar. Avdelningen

Läs mer

Anders Magnusson (SPF Botkyrka)

Anders Magnusson (SPF Botkyrka) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[6] Kommunala pensionärsrådet 2015-02-03 Plats och tid Kommunalhuset Tumba, Alytus 2:2, kl 16:00-18:00 Beslutande Tuva Lund (S) ordförande Jean Pierre Zune (PRO Tumba) Anny Mejdahl

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Program våren I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården

Program våren I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården Program våren 2019 I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården Pg 444699-3 Bråbo SPF Månadsmöten. Blå Salen, Ättetorpskyrkan kl 14.00

Läs mer

Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrum A, torsdag 17 november, kl 13:15-15:30. Kommunkontoret måndag 28 november

Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrum A, torsdag 17 november, kl 13:15-15:30. Kommunkontoret måndag 28 november 2016-11-17 1 (6) Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrum A, torsdag 17 november, kl 13:15-15:30 Beslutande Ledamöter Jan-Åke Lindgren, ordförande Roland Mähl, (PRO) Roger Torvidsson (PRO) Mats Ivarsson

Läs mer

Våren 2015. Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet

Våren 2015. Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet Våren 2015 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet MOTIONSDANS OBS! Ny lokal, ny tid och ny dag: Vallmogården 3 km norr om Malung

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM VÅREN 2014 Göteborg i januari 2014 Hjärtligt välkomna till ett nytt verksamhetsår! Vi fortsätter att ha våra månadsmöten på onsdagar. Vi startar klockan

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 9 februari Lokal: Åsbacka Servicehus - Matsalen.

Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 9 februari Lokal: Åsbacka Servicehus - Matsalen. Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 9 februari 2016. Lokal: Åsbacka Servicehus - Matsalen. 1 Årsmötets öppnande Ordf. Barbro Ekberg hälsade alla hjärtligt välkomna till årsmötet. Hon hälsade även

Läs mer

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson PRO PRO Lindsdal Verksamhetsplan för 2019. Aktiviteter Våren: Stick-café onsdagar kl. 10.00 Lindsdals bibliotek Inga-Lott Håkansson 0480-473062 Träslöjd torsdagar kl. 15.00 Lindsdalsskolan Ingvar Carlsson

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte på Solbackens Trygghetsboende Länghem

Protokoll fört vid årsmöte på Solbackens Trygghetsboende Länghem Föreningen SPF Seniorerna Västra Kind. Protokoll fört vid årsmöte på Solbackens Trygghetsboende Länghem 2016-02-10. 1 Mötet öppnades och ordförande hälsade välkommen. 2 Parentation hölls över 5 medlemmar

Läs mer

PROGRAM CLUB FREJA. Vår och höst 2014 Våren 2015. För deltagande i aktivitet krävs medlemskap i SPF Club Freja

PROGRAM CLUB FREJA. Vår och höst 2014 Våren 2015. För deltagande i aktivitet krävs medlemskap i SPF Club Freja PROGRAM CLUB FREJA Vår och höst 2014 Våren 2015 För deltagande i aktivitet krävs medlemskap i SPF Club Freja Månadsmöten Vår och höst 2014 Club Freja Månadsmöten hålls vanligen första tisdagen i månaden

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 2011 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Ordförande Magnus Brattström Kassör Christina Dahlqvist

Ordförande Magnus Brattström Kassör Christina Dahlqvist Styrelse Ordinarie Ordförande Magnus Brattström 070-551 73 50 magne53.mbm@gmail.com Sekreterare Anita Nyström 070-618 94 48 anita.nystrom1@gmail.com Kassör Christina Dahlqvist 070-692 15 46 christina.dahlqvist@bredband.net

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2014

Programblad Vår - Sommar 2014 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Årsmötesprotokoll, i Vrena Församlingshem (SPF Seniorerna Stigtomta-Vrenabygden, org.nr )

Årsmötesprotokoll, i Vrena Församlingshem (SPF Seniorerna Stigtomta-Vrenabygden, org.nr ) Stigtomta-Vrenabygden http://www.spfseniorerna.se/distrikt/sormland/foreningslista/stigtomta-vrenabygden Årsmötesprotokoll, 2017-02-20 i Vrena Församlingshem (SPF Seniorerna Stigtomta-Vrenabygden, org.nr.

Läs mer

Protokoll fört vid Årsmöte med PRO Bälinge onsdagen den 18 feb 2015.

Protokoll fört vid Årsmöte med PRO Bälinge onsdagen den 18 feb 2015. Sida 1 av 6 Bälinge Protokoll fört vid Årsmöte med PRO Bälinge onsdagen den 18 feb 2015. Förening: 877605-6444 Datum 2015-02-18 Tid Kl. 1300 Plats Bälinge Bygdegård Närvarande 101 medlemmar Ordföranden

Läs mer

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD September 2017 Mars 2018

Vallebygden. RESE- OCH PROGRAMBLAD September 2017 Mars 2018 Vallebygden RESE- OCH PROGRAMBLAD September 2017 Mars 2018 Föreningen tillhör SPF Seniorerna, en partipolitiskt och religiöst obunden medlemsorganisation för alla som har rätt till pension i Sverige, oavsett

Läs mer

Veckobrev nr 42 (15 oktober- 21 oktober) 2018

Veckobrev nr 42 (15 oktober- 21 oktober) 2018 Veckobrev nr 42 (15 oktober- 21 oktober) 2018 Månadsmöte Grödinge Bygdegård Onsdag den 17oktober kl.12.00 BJÖRN HEMSTAD ÄR TILLBAKA! Denna gång heter hans program "Gobitar på nytt sätt" och består både

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

Konferensdag för KPR/RPR ledamöter/ersättare, i Östersund

Konferensdag för KPR/RPR ledamöter/ersättare, i Östersund 1 Konferensdag för KPR/RPR ledamöter/ersättare, i Östersund måndag 19/11-18, Hotel Scandic Syd. Sammanställning av svaren från grupparbetet under konferensdagen, 19/11-18. Frågor och svar: 1. Hur fungerar

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune ( PRO Norra Botkyrka) Anders Magnusson (SPF Botkyrka)

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune ( PRO Norra Botkyrka) Anders Magnusson (SPF Botkyrka) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[7] Plats och tid Alytus, kl 16:00-18.00 ande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Rolf Garneij (S) tj ers. Thomas Karlsson (TUP) Jean Pierre Zune ( PRO Norra

Läs mer

Måndagen den 20 november 2017 kl i Folkets Park, Dalsjöfors.

Måndagen den 20 november 2017 kl i Folkets Park, Dalsjöfors. Protokoll Föreningsmöte Budget Måndagen den 20 november 2017 kl. 15.00 i Folkets Park, Dalsjöfors. Ca 85 medlemmar 1 Mötets inledning Ordförande öppnar mötet och hälsar alla välkomna och passar samtidigt

Läs mer

Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby

Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby Protokoll fört vid Aneby PRO årsmöte den 12 februari 2013 i Allianskyrkan, Aneby 1 Årsmötet öppnas Ordförande Roland förklarade årsmötet öppnat och hälsade ett 90-tal medlemmar samt kyrkoherde Peter Andreasson

Läs mer

Nu är det dags för femkamp igen!!!

Nu är det dags för femkamp igen!!! Motorblocket Våren 2007 Nu är det dags för femkamp igen!!! Vi har beslutat att arrangera en femkamp i år också. Eftersom vi har begränsat med plats på vissa grenar så är antalet aktiva deltagare begränsat

Läs mer

Kommunalhuset Tumba, rum 2:2 Alytus. 2 Uppfattningar om äldreomsorgen bland äldre med utländsk bakgrund

Kommunalhuset Tumba, rum 2:2 Alytus. 2 Uppfattningar om äldreomsorgen bland äldre med utländsk bakgrund KALLELSE/FÖREDRAGNINGSLISTA 1 [2] Tid, Kl 16:00-18.00 Plats Kommunalhuset Tumba, rum 2:2 Alytus Ärenden Justering 1 Aktuellt från organisationerna 2 Uppfattningar om äldreomsorgen bland äldre med utländsk

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018 Antal närvarande medlemmar: 49 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Barbro

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2017 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

Samorganisation Sundsvall

Samorganisation Sundsvall Samorganisation Sundsvall VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 PRO Alnö, PRO Attmar, PRO City Sundsvall, PRO Holm, Pro Indal, PRO Liden, PRO Matfors-Tuna PRO Njurunda, PRO Selånger, PRO Sköns Norra, PRO Sköns Södra,

Läs mer

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 Program 2016-2017 14 september: Månadsträff med Vikstasonen Torsten Hallman, fyrfaldig världsmästare i motocross. Berättar om sina framgångar världen över. 4 oktober: Kl 19.00

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Hösten 2018 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Boule: Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00.

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI Hej. Önskar alla god fortsättning på det nya året. Nu är snart alla aktiviter i full gång igen. Lite nya

Läs mer

PRO-Skellefteå. Program hösten 2013 och våren Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d.

PRO-Skellefteå. Program hösten 2013 och våren Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. PRO-Skellefteå Program hösten 2013 och våren 2014 Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. gamla seminariet) Vi vill med vår verksamhet stimulera våra medlemmar till aktiviteter

Läs mer

Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018

Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018 Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018 Nu rullar vi igång igen, Styrelsen vill hälsa er välkomna till höstens aktiviteter. Vi hoppas att ni har haft en härlig sommar trots torka och värme. Höstens

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer

ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019

ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019 ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019 Foto KEA Hemsida: www.spfseniorerna.se/ostrablekinge V i samarbetar med Möten och Träffar för alla medlemmar Alltid kl 14.00 - om inget annat anges!! TEMA-träffar:

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna vårens och sommarens aktiviteter intressanta! 20 januari: Information

Läs mer

Protokoll nr 9 fört vid stadsdelsnämndens pensionärsråds (SPR) sammanträde måndagen den 14 oktober kl

Protokoll nr 9 fört vid stadsdelsnämndens pensionärsråds (SPR) sammanträde måndagen den 14 oktober kl Stadsdelsnämndens pensionärsråd Protokoll Sida 1 (5) 2013-10-14 Protokoll nr 9 fört vid stadsdelsnämndens pensionärsråds (SPR) sammanträde måndagen den 14 oktober kl.12.30-15.00 Justerat 2013-10-17 Lena

Läs mer

PROTOKOLL. Monica Samuelsson Rolf Gustafsson Laila Johansson Ritva Jansson Hans Hellman Harry L. Fischer Hans Åström Daniel Höglund

PROTOKOLL. Monica Samuelsson Rolf Gustafsson Laila Johansson Ritva Jansson Hans Hellman Harry L. Fischer Hans Åström Daniel Höglund 1(10) Sammanträdesdatum: 2015-02-16 Plats och tid C-salen, kl 13:30-16:30 Beslutande Monica Samuelsson Rolf Gustafsson Laila Johansson Ritva Jansson Hans Hellman Harry L. Fischer Hans Åström Daniel Höglund

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN Foto Sia Magnusson

PROGRAM HÖSTEN Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2015 Foto Sia Magnusson Göteborg i augusti 2015 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av sommaren. Vi hoppas också att ni har möjlighet att

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Stig Bjernerup (FP) Sekreterare Paragrafer Annita Olsson ANSLAG/BEVIS

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Stig Bjernerup (FP) Sekreterare Paragrafer Annita Olsson ANSLAG/BEVIS SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Plats och tid Alby Äng, Albyvägen 22, kl 19:00-21:00 ande Gabriel Melki (S), ordförande Anna-Marie Engqvist (S) Kia Hjelte (M) Mattias Lindgren (S) tom p 2 Berit Larsson (S)

Läs mer

Fålhagen. Årsmötesprotokoll 1(5)

Fålhagen. Årsmötesprotokoll 1(5) Årsmötesprotokoll 1(5) 2017-03-16 Årsmötet ägde rum i lokalen Storgatan 11. Närvarande 50 medlemmar och två gäster. 1 Årsmötet inleddes med parentation för att hedra minnet av under året avlidna medlemmar

Läs mer

Täby Centrum c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, 183 35 TÄBY. PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Täby Centrum c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, 183 35 TÄBY. PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, 183 35 TÄBY PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen har efter årsmötet och konstituerande sammanträde haft följande ledamöter Namn Befattning Mandatperiod

Läs mer

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Hantverk- och datahjälp / den 11 april klockan 10-12. Välkomna till Malmtorpsvägen 25 med början den 24 januari kl. 10-12. Vi träffas vidare onsdagar 11/4 och 25/4.

Läs mer

045-055: Anders Svensson, sekreterare 051-052: Roland Renteria, kostchef. 2015-11-03, socialkontoret. Jane Holmström- Björkman

045-055: Anders Svensson, sekreterare 051-052: Roland Renteria, kostchef. 2015-11-03, socialkontoret. Jane Holmström- Björkman SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Kommunala pensionärsrådet Kommunala handikapprådet Plats och tid Kommunhuset, torsdagen den 22 oktober 2015, klockan 09.00-12.00 Beslutande Arne Andersson, Socialnämnden fr.o.m 051

Läs mer