Sjuk- och olycksfall. Ersättning vid olycka och sjukdom. Även för din partner!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sjuk- och olycksfall. Ersättning vid olycka och sjukdom. Även för din partner!"

Transkript

1 Även för din partner! Du kan försäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjuk- och olycksfall Ersättning vid olycka och sjukdom En Sjuk- och olycksfallsförsäkring är en olycksfallsförsäkring som även kan lämna ersättning för invaliditet på grund av sjukdom. Försäkringen gäller till utgången av det år du fyller 67 år. Vår Sjuk- och olycksfallsförsäkring är framtagen tillsammans med Movestic Livförsäkring AB.

2 Försäkringen Sjuk- och olycksfall En Sjuk- och olycksfallsförsäkring är en olycksfallsförsäkring som även kan lämna ersättning för invaliditet på grund av sjukdom. Försäkringen gäller till utgången av det år du fyller 67 år. Vem kan teckna försäkringen? Gruppmedlem och make/maka/sambo/registrerad partner kan teckna försäkringen. Var och hur länge gäller försäkringen? Försäkringen gäller till och med året ut då försäkringstagaren fyller 67 år. Vad kostar försäkringen? Premie per månad Försäkring år år år år år Sjuk- och olycksfall 98 kr 148 kr 207 kr 236 kr 266 kr Vad krävs för att få teckna försäkringen? Det krävs att du är fullt arbetsför*, stadigvarande bosatt i Sverige och inskriven i svensk försäkringskassa. Du behöver också vara medlem eller make/maka, sambo eller registrerad partner till medlem i ett av våra anslutna förbund: Sveriges Ingenjörer, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter, Sveriges Farmaceuter, Akademikerförbundet SSR eller Svenska Logopedförbundet. För att teckna försäkringen behöver du fylla i en fullständig hälsodeklaration. *För att anses som fullt arbetsför ska man kunna fullgöra sitt vanliga arbete utan inskränkningar och inte få sjuklön från arbetsgivaren eller ersättning från Försäkringskassan på grund av arbetsoförmåga, exempelvis sjuk- eller rehabiliteringspenning, sjukersättning samt aktivitetsersättning. Man anses inte heller som fullt arbetsför om man uppbär arbetsskadelivränta eller lönebidragsanställning på grund av hälsoskäl eller har någon av de uppräknade ersättningsformerna beviljad som vilande.

3 Vad ingår i försäkringen? Invaliditet (på grund av sjukdom eller olycksfall) Med invaliditet menas en bestående funktionsnedsättning. Invaliditetsskador regleras enligt tabeller som är gemensamma för försäkringsbranschen. Merkostnader (på grund av olycksfall) Ersättning kan lämnas för saker som gått sönder i samband med olyckan, exempelvis: Kläder, glasögon och klockor, förutsatt att skadan krävt behandling av läkare eller distriktssköterska. Ersättningens maxbelopp är 0,5 pbb för glasögon med mera, men totalt med övriga merkostnader inräknat är ersättningen maximalt 3,5 pbb. Läke-, tandskade- och resekostnader (på grund av olycksfall) Ersättning kan lämnas för exempelvis sjukhusvård, resa till- och från läkarvård samt tandskador i samband med olyckan. Rehabilitering (på grund av olycksfall) Försäkringen kan lämna ersättning för några olika former av rehabilitering och vissa hjälpmedel. Högsta ersättning är 2 pbb. Vanprydande ärr (på grund av olycksfall) Om godkänd olycksfallsskada, som har krävt läkarvård, medför vanprydande ärr eller annan utseendemässig skadeföljd, lämnas ersättning enligt trafikskadenämndens hjälptabell. Sveda & värk (på grund av olycksfall) Olycksfall som leder till minst 25 % sjukskrivning i mer än 30 dagar kan ge rätt till ersättning för sveda och värk, om motsvarande ersättning inte utbetalas från annat håll. Krisförsäkring (på grund av olycksfall) Om den försäkrade drabbats av psykisk ohälsa på grund av exempelvis olycksfallsskada, nära anhörigs död eller överfall, kan försäkringen ersätta tolv behandlingstillfällen hos psykolog. Anhörigstöd I denna försäkring ingår även ett skydd för din familj. Om en nära anhörig till den försäkrade drabbas av psykisk ohälsa, på grund av den försäkrades dödsfall eller livshotande sjukdom, ersätter försäkringen för skäliga kostnader för behandling avseende korttidsterapi. Dödsfallskapital (på grund av sjukdom eller olycksfall) Om den försäkrade avlider på grund av skadehändelsen inom 5 år efter olyckstillfället betalas 1 pbb ut till dödsboet. Övriga skador Försäkringen täcker även vid förfrysning, värmeslag, solsting, total hälseneruptur samt vridvåld mot knä.

4 Ersättning och försäkringsbelopp Ersättning vid Belopp Medicinsk invaliditet till följd av olycksfall upp till kr Medicinsk invaliditet till följd av sjukdom upp till kr * Läke-, rese- och tandskadekostnader ingår * Merkostnader kr * Ersättning vid rehabilitering upp till kr (2 pbb) * Sveda och värk ingår * Krisförsäkring ingår Dödsfall kr (1 pbb) Ovan angivna belopp är maxbelopp. Invaliditetsersättningen utbetalas i förhållande till invaliditetsgrad. Ersättning bestäms och beräknas i enlighet med Trafikskadenämndens hjälptabell. Nödvändiga och skäliga kostnader om ej annat anges. * Gäller vid olycksfall Det finns begränsningar i försäkringen Försäkringen innehåller vissa begränsningar, exempelvis vid skada som inträffat innan försäkringen tecknades, vid trafikskador samt deltagande i sport- och idrottstävlingar som sker på högre nivå. Det finns även undantag för vissa särskilda sjukdomar som drabbar den försäkrade under försäkringens tolv första månader. Om oriktig eller ofullständig uppgift har lämnats vid försäkringarnas tecknande, kan detta medföra att försäkringen är ogiltig eller att ersättningen kan sättas ned. Försäkringarnas giltighet vid utlandsvistelse kan begränsas av var den försäkrade befinner sig och av vistelsetiden utomlands. Begränsningar finns för exempelvis ersättning vid brottslig handling, krig, politiska oroligheter m.m. Om skadan orsakats genom uppsåt eller grov vårdslöshet, kan ersättning från försäkringen begränsas eller utebli. Detsamma gäller om olycksfallet har samband med användande av alkohol eller andra berusningsmedel. Ovan nämnda begränsningar i försäkringens giltighet är endast exempel på viktigare begränsningar i försäkringsskyddet. Fullständiga villkor och för-/efterköpsinformation Detta produktblad är inte för-/efterköpsinformation i försäkringsavtalslagens mening. Fullständiga försäkringsvillkor och för-/efterköpsinformation hittar du på

5 Information om Akademikerförsäkring AB Akademikerförsäkring är en försäkringsförmedlare som ägs av AkademikerTjänst IAS AB. Bolagets främsta uppgift är att genom avtal med försäkringsbolag tillgodose medlemmars i anslutna fackliga organisationer behov av förmånliga och trygga försäkringslösningar. I gruppförsäkringsavtal med anslutna fackliga organisationer anges att bolaget i första hand förmedlar anpassade försäkringslösningar från de försäkringsbolag som Akademikerförsäkring har avtal med. Vår verksamhet styrs av ett antal lagar och förordningar, bland andra lagen (2005:405) om försäkringsförmedling och FI:s allmänna råd (FFFS 2005:11) om försäkringsförmedling. För att få bedriva vår verksamhet ställs en rad krav på Akademikerförsäkring som bolag men också på de enskilda medarbetarna. Bland annat ska de som förmedlar försäkringar och ger råd ha en bred försäkringskunskap, ha relevant kunskap inom juridik och ekonomi samt även praktisk erfarenhet. Samtliga anställda försäkringsförmedlare på Akademikerförsäkring har genomgått adekvata utbildningar och har den erfarenhet som krävs. Vi har också omfattande informationsskyldighet gentemot våra kunder. Bolagsinformation Registrering För att få bedriva verksamhet som försäkringsförmedlare måste försäkringsförmedlingsbolaget vara registrerat hos Bolagsverket. Aktiebolaget Akademikerförsäkring i Stockholm Organisationsnummer: Adress: Box 30120, Stockholm Telefon: , fax: Mailadress: info@akademikerforsakring.se Webbplats: Besöksadress: S:t Eriksgatan 46a Akademikerförsäkring är registrerad hos Bolagsverket för förmedling av livförsäkring och skadeförsäkring. För kontroll av registrering, kontakta Bolagsverket Bolagsverket Adress: Sundsvall Telefon: Webbplats: Anmälan och tillsyn Anmälan För att få bedriva verksamhet som försäkringsförmedlare måste försäkringsförmedlingsbolaget ansöka om tillstånd hos Finansinspektionen. Akademikerförsäkring har tillstånd för förmedling av Livförsäkringar och Skadeförsäkringar Tillsyn Akademikerförsäkring står under tillsyn av Finansinspektionen (FI), den myndighet som övervakar företagen på finansmarknaden. Finansinspektionen ska på begäran upplysa kunder och andra om en anställd hos Akademikerförsäkring har rätt att förmedla försäkringar och om denna rätt är begränsad till visst slag av försäkring, någon eller några försäkringsklasser eller grupper av försäkringsklasser. För kontroll av tillstånd, kontakta Finansinspektionen. För kontroll av tillstånd, kontakta Finansinspektionen Adress: Box 7821, Stockholm Telefon: Fax: E-post: finansinspektionen@fi.se Webbplats:

6 Ersättning för förmedlingen Akademikerförsäkring får provisionsersättning från Movestic med 25 % av den premie som kunden betalar. All personal har fast lön och inga individuella provisioner finns. Ansvar Akademikerförsäkring har tecknat Gruppansvarsförsäkring hos QBE Insurance (Europe) Ltd, filial Sverige genom Sfm (Svenska försäkringsförmedlares förening) som avser förmedlingsverksamhet enligt de krav som Finansinspektionen föreskriver. Behandling av personuppgifter AB Akademikerförsäkring är ansvarig för behandlingen av personuppgifter. Genom att lämna dina personuppgifter till oss samtycker du till att de kommer att användas för ändamål så som premieberäkning, statistik, marknadsföring, kundkännedom, skadereglering och förebyggande av skador. Du samtycker även till att vi behandlar så kallade känsliga personuppgifter om medlemskap i fackförbund eller annan organisation i syfte att säkerställa att du får de förmåner du har rätt till som medlem, samt att dessa lämnas ut till anslutna försäkringsgivare eller samarbetspartners. Dina adressuppgifter och försäkringsuppgifter kommer att sparas i ett kundregister för administration, samordning av information till dig samt för marknadsföring. Uppgifterna om dig kan också komma att sparas i kompletterande ärendehanteringssystem. Dina personuppgifter kan också hanteras av anslutna samarbetspartners och försäkringsgivare för att kunna hantera dina försäkringar. Uppgifterna i vårt system lämnar du själv men kompletteras även med information från anslutna fackförbund. Uppgifterna kan också komma att, efter samtycke med dig, kompletteras med uppgifter från försäkringskassan och vårdinrättningar för att riskbedöma avtalet. Vissa för avtalet grundläggande uppgifter kommer att arkiveras även efter avtalsperiodens slut. Om du inte önskar ta del av eventuella erbjudanden kan du skriftligen meddela direktreklamspärr till nedan adress. Om du önskar närmare information om vilka personuppgifter vi har om dig, och vid behov begära rättelse, kan du skriftligen begära detta hos: Akademikerförsäkring, ATT: PUL-ansvarig Box Stockholm

7 Om du inte är nöjd med vår rådgivning Om du av någon anledning inte är nöjd med en tjänst som Akademikerförsäkring levererat bör du höra av dig så snart som möjligt. Beslut om skador och riskbedömning hanteras av ansvarigt försäkringsbolag och ditt klagomål kommer att vidarebefordras. Har du klagomål bör du först och främst vända dig till den medarbetare på Akademikerförsäkring som du haft kontakt med angående det ärende som reklamationen gäller. Skulle du fortfarande vara missnöjd efter detta kan du gå vidare genom att skriftligen kontakta klagomålsansvarig på Akademikerförsäkring. När du klagar skriftligen ska du bifoga kopior på relevanta handlingar. Det är bra om du anger vilka medarbetare på Akademikerförsäkring du haft kontakt med i ärendet, samt när dessa kontakter skett. Om klagomålet är att betrakta som ett enkelt fel eller ett missförstånd kommer detta att åtgärdas snarast möjligt. Kan vi inte besvara ditt ärende inom 14 dagar från det att vi tar emot klagomålet får du skriftlig information om detta samt information om den fortsatta handläggningen av ditt ärende. Akademikerförsäkrings ambition är att ett klagomål ska behandlas snabbt, effektivt och på ett omsorgsfullt sätt. Hit skickar du ditt ärende: Akademikerförsäkring, Att: Klagomålsansvarig Box Stockholm Så går du vidare Om du inte är nöjd efter att du klagat skriftligen och fått ditt ärende behandlat kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Du kan också få kostnadsfri hjälp från instanser som Konsumenternas försäkringsbyrå och konsumentvägledningen i din kommun. Allmänna reklamationsnämnden (ARN) Webbplats: Telefon: Konsumenternas försäkringsbyrå Webbplats: Telefon: Konsumentverket eller den kommunaka konsumentvägledningen Du kan även få vägledning hos Konsumentverket eller av kommunens konsumentvägledare. Webbplats Konsumentverket: Telefon: Tvistlösning Om en tvist skulle uppstå mellan dig och Akademikerförsäkring finns möjlighet att få denna prövad i allmän domstol. Eftersom Akademikerförsäkring är registrerat i Stockholm vänder du dig i första hand till Stockholms tingsrätt. Stockholms tingsrätt Webbplats: Telefon: Övrigt Vi friskriver oss från eventuella tryckfel. Fullständiga villkor finns på

Sjuk- och olycksfall. Ersättning vid olycka och sjukdom. Även för din partner!

Sjuk- och olycksfall. Ersättning vid olycka och sjukdom. Även för din partner! Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjuk- och olycksfall Ersättning vid olycka och sjukdom En Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Läs mer

Olycksfallsförsäkring

Olycksfallsförsäkring er! n t r a p n i d Även fraödinrregistrerade paaretnrber,judande. amm rsäk Du kan fö eller sambo till s a k a make/m Olycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet En Olycksfallsförsäkring

Läs mer

Studentolycksfallsförsäkring

Studentolycksfallsförsäkring Kostnadsfri försäkring! För dig som studentmedlem i ditt fackförbund. Dock längst till 40 års ålder. Studentolycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet Försäkringen gäller dygnet runt

Läs mer

Livförsäkring. Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall. Även för din partner!

Livförsäkring. Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall. Även för din partner! Även för din partner! Du kan försäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Livförsäkring Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall Om du avlider kan en livförsäkring

Läs mer

Ersättning vid olycksfall och invaliditet

Ersättning vid olycksfall och invaliditet Studentolycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet Försäkringen gäller dygnet runt vid olycksfall och ersätter invaliditet, kostnader, sjukhusvistelse och kristerapi. Vår Studentolycksfallsförsäkring

Läs mer

Studentlivförsäkring. 100.000 kr Ekonomisk ersättning vid dödsfall. Kostnadsfri försäkring! För dig som studentmedlem i ditt fackförbund.

Studentlivförsäkring. 100.000 kr Ekonomisk ersättning vid dödsfall. Kostnadsfri försäkring! För dig som studentmedlem i ditt fackförbund. Kostnadsfri försäkring! För dig som studentmedlem i ditt fackförbund. Dock längst till 40 års ålder. Studentlivförsäkring 100.000 kr Ekonomisk ersättning vid dödsfall Försäkringen betalar ut ett skattefritt

Läs mer

Sjukförsäkring. Extra inkomst vid sjukskrivning. Även för din partner!

Sjukförsäkring. Extra inkomst vid sjukskrivning. Även för din partner! Även för din partner! Du kan försäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjukförsäkring Extra inkomst vid sjukskrivning Vid långvarig sjukdom kan din ekonomi påverkas

Läs mer

Olycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet

Olycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet r! e n t r a p din erade partner, r ö f n e v Ä edförsäkra din registramma erbjudande. Du kan m eller sambo till s aka make/m Olycksfallsförsäkring Ersättning vid olycksfall och invaliditet En Olycksfallsförsäkring

Läs mer

Livförsäkring. Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall. Även för din partner!

Livförsäkring. Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall. Även för din partner! Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Livförsäkring Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall Om du avlider kan en livförsäkring

Läs mer

Livförsäkring Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall

Livförsäkring Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Livförsäkring Ekonomiskt stöd för din familj vid dödsfall Om du avlider kan en livförsäkring

Läs mer

Barnförsäkring Vid sjukdom och olycksfall. Flera barn?

Barnförsäkring Vid sjukdom och olycksfall. Flera barn? Barnförsäkring Vid sjukdom och olycksfall Genom samhället har barnet ett skydd när det vistas i skolan eller förskolan, men på fritiden står barnet oftast oförsäkrat. Genom att teckna en barnförsäkring

Läs mer

Sjukskyddsförsäkring Om du blir långvarigt sjukskriven

Sjukskyddsförsäkring Om du blir långvarigt sjukskriven Sjukskyddsförsäkring Om du blir långvarigt sjukskriven Vid långvarig sjukdom kan din ekonomi påverkas avsevärt. Det inkomstbortfall som en längre tids sjukdom medför blir ofta en ekonomisk påfrestning

Läs mer

Senior olycksfallsförsäkring. För dig som är 61+

Senior olycksfallsförsäkring. För dig som är 61+ er! n t r a p n i d Även frsöäkrra din registreradaeeprbajurtndaenr,de. amm edfö Du kan m eller sambo till s a k a make/m Senior olycksfallsförsäkring För dig som är 61+ För dig som uppnår slutålder för

Läs mer

Senior olycksfallsförsäkring. För dig som är 61+

Senior olycksfallsförsäkring. För dig som är 61+ er! n t r a p n i d Även frsöäkrra din registreradaeeprbajurtndaenr,de. amm edfö Du kan m eller sambo till s a k a make/m Senior olycksfallsförsäkring För dig som är 61+ För dig som uppnår slutålder för

Läs mer

Sjukvård vid olycksfall

Sjukvård vid olycksfall Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjukvård vid olycksfall När du fått en remiss En Sjukvårdsförsäkring vid olycksfall gör att

Läs mer

Sjukförsäkring. Extra inkomst vid sjukskrivning. Även för din partner!

Sjukförsäkring. Extra inkomst vid sjukskrivning. Även för din partner! Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjukförsäkring Extra inkomst vid sjukskrivning Vid långvarig sjukdom kan din ekonomi påverkas

Läs mer

Diagnosförsäkring. Ekonomisk ersättning om du får en diagnos. Även för din partner!

Diagnosförsäkring. Ekonomisk ersättning om du får en diagnos. Även för din partner! Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Diagnosförsäkring Ekonomisk ersättning om du får en diagnos En Diagnosförsäkring är en händelseförsäkring

Läs mer

Diagnosförsäkring Ett ekonomisk bidrag i händelse av diagnos

Diagnosförsäkring Ett ekonomisk bidrag i händelse av diagnos Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Diagnosförsäkring Ett ekonomisk bidrag i händelse av diagnos En Diagnosförsäkring är en händelseförsäkring

Läs mer

Sjukvård vid olycksfall

Sjukvård vid olycksfall Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjukvård vid olycksfall När du fått en remiss En Sjukvårdsförsäkring vid olycksfall gör att

Läs mer

Sjukvårdsförsäkring. Privat vård vid sjukdom. Även för din partner!

Sjukvårdsförsäkring. Privat vård vid sjukdom. Även för din partner! Även för din partner! Du kan medförsäkra din registrerade partner, make/maka eller sambo till samma erbjudande. Sjukvårdsförsäkring Privat vård vid sjukdom Vårdköerna är långa i Sverige och behovet av

Läs mer

Sjukvårdsförsäkring. Snabb hjälp vid sjukdom. Även för din partner!

Sjukvårdsförsäkring. Snabb hjälp vid sjukdom. Även för din partner! Sjukvårdsförsäkring Snabb hjälp vid sjukdom Vårdköerna är långa i Sverige och behovet av sjukvård är stort. En Sjukvårdsförsäkring ger dig tillgång till privat vård och operation. Fördelen är att du inte

Läs mer

Söderberg & Partners Insurance Consulting AB

Söderberg & Partners Insurance Consulting AB information om Söderberg & Partners Insurance Consulting AB SÖDERBERG & PARTNERS målsättning är att bidra med tjänster och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva

Läs mer

Efterköpsinformation

Efterköpsinformation 2075 Efterköpsinformation Studentolycksfallsförsäkring Samtalsstöd 2019 Innehåller information som är bra att känna till under tiden du har den. Kontakta oss på 0771-111 999 eller info@akademikerforsakring.se

Läs mer

Innehåll: Gruppförsäkringsbesked med viktig information om dina försäkringar. Läs om kommande förändringar samt nya premier för 2016.

Innehåll: Gruppförsäkringsbesked med viktig information om dina försäkringar. Läs om kommande förändringar samt nya premier för 2016. Innehåll: Gruppförsäkringsbesked med viktig information om dina försäkringar. Läs om kommande förändringar samt nya premier för 2016. Allt om dina försäkringar inför 2016 Innehåll Kommande förändringar

Läs mer

Allt om dina försäkringar inför 2015

Allt om dina försäkringar inför 2015 Allt om dina försäkringar inför 2015 Brevet är öppnat. Bra! Bifogat finns ditt Gruppförsäkringsbesked/faktura med viktig information om dina försäkringar Läs ditt Gruppförsäkringsbesked/faktura med dina

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa Mekonomen BilLivetförsäkring Våra populära Bas- och innehåller Liv-, Sjuk- och Olycksfallsförsäkring som ger dig och din familj en ekonomisk trygghet.

Läs mer

Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa

Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa Villkorssammanfattning Personförsäkring Liv och Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du

Läs mer

efterköpsinformation Olycksfall

efterköpsinformation Olycksfall Villkor Innehåller information om Olycksfallsförsäkringen som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 020-51 10 20 eller För- och Alla vet att olyckor

Läs mer

efterköpsinformation Seniorolycksfall

efterköpsinformation Seniorolycksfall För- och Innehåller information om Seniorolycksfallsförsäkringen som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 0771-111 999 eller info@akademikerforsakring.se

Läs mer

efterköpsinformation Liv

efterköpsinformation Liv Villkor Innehåller information om Livförsäkringen som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 020-51 10 20 eller info@akademikerforsakring.se För-

Läs mer

Movestic Gruppförsäkringsplan 2014

Movestic Gruppförsäkringsplan 2014 Movestic Gruppförsäkringsplan 2014 Gäller för yrkesverksam medlem fr o m 1 januari 2014. Planen beskriver alla de olika personförsäkringar du kan teckna hos Akademikerförsäkring. I ditt Gruppförsäkringsbesked

Läs mer

Medlemsförsäkring. för dig i Brandmännens Riksförbund. Gäller från 1 jan 2016 Avtal 40802

Medlemsförsäkring. för dig i Brandmännens Riksförbund. Gäller från 1 jan 2016 Avtal 40802 Medlemsförsäkring för dig i Brandmännens Riksförbund Gäller från 1 jan 2016 Avtal 40802 en gruppförsäkring för medlemmar i Brandmännens Riksförbund Snabb hjälp när den behövs som mest Vi hjälper dig om

Läs mer

LIV & HÄLSA. Våra populära Bas- och Pluspaket innehåller Liv-, Sjukoch Olycksfallsförsäkring som ger dig och din familj en

LIV & HÄLSA. Våra populära Bas- och Pluspaket innehåller Liv-, Sjukoch Olycksfallsförsäkring som ger dig och din familj en LIV & HÄLSA Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer

Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren.

Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren. Båtolycksfall Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren. Varför behöver du båtolycksfall? De flesta är olycksfallsförsäkrade under tiden

Läs mer

Omfattande skydd till bra pris

Omfattande skydd till bra pris Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer

Försäkrad person Försäkringen gäller för den person som i försäkringsbrevet anges som försäkrad. Försäkringstagare är den som ingår avtal med oss.

Försäkrad person Försäkringen gäller för den person som i försäkringsbrevet anges som försäkrad. Försäkringstagare är den som ingår avtal med oss. Olycksfall Senior - Försäkringsinformation Denna broschyr är en information om innehållet i försäkringen som vi enligt lag ska lämna till dig. Det är en kortfattad översikt av det försäkringsvillkor, OLS

Läs mer

efterköpsinformation

efterköpsinformation Villkor Innehåller information om Studentförsäkringarna För- och som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 020-51 10 20 eller Alla vet att olyckor

Läs mer

efterköpsinformation

efterköpsinformation Villkor Innehåller information om Olycksfallsförsäkringen för nyanlända som är bra att känna till under tiden du har den. Kontakta oss på 020-51 10 20 eller För- och Alla vet att olyckor händer men ingen

Läs mer

Liv & Hälsa FÖRSÄKRING

Liv & Hälsa FÖRSÄKRING FÖRSÄKRING Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom

Läs mer

Ledarnas seniorförsäkring i Bliwa

Ledarnas seniorförsäkring i Bliwa FÖRKÖPSINFORMATION GÄLLER FRÅN 1 JANUARI 2016 Ledarnas seniorförsäkring i Bliwa DÖDSFALL OLYCKSFALL BLIWA LIVFÖRSÄKRING I SAMARBETE MED LEDARNA Förköpsinformationen innehåller översiktlig och allmän information

Läs mer

efterköpsinformation Seniorolycksfall

efterköpsinformation Seniorolycksfall Villkor Innehåller information om Seniorolycksfallsförsäkringen som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 020-51 10 20 eller För- och Alla vet

Läs mer

Omfattande skydd till bra pris

Omfattande skydd till bra pris Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer

efterköpsinformation Sjuk

efterköpsinformation Sjuk Villkor Innehåller information om Sjukförsäkringen som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 020-51 10 20 eller info@akademikerforsakring.se För-

Läs mer

Omfattande skydd till bra pris

Omfattande skydd till bra pris Liv & Hälsa Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående har genom samhället har

Läs mer

efterköpsinformation Diagnos

efterköpsinformation Diagnos För- och Innehåller information om Diagnosförsäkringen som du enligt lag har rätt att få ta del av och vad som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta

Läs mer

OMIFALL Gravid- och barnförsäkring Bra att veta!

OMIFALL Gravid- och barnförsäkring Bra att veta! OMIFALL Gravid- och barnförsäkring Bra att veta! Information till IKEA:s kunder i samarbete med IKEA Svenska Försäljnings AB Hej, Från och med 1 oktober 2014 kommer du att kunna köpa OMIFALL Gravid- och

Läs mer

När gäller försäkringen Olycksfallsförsäkringen gäller under hela dygnet, både på din fritid och arbetstid.

När gäller försäkringen Olycksfallsförsäkringen gäller under hela dygnet, både på din fritid och arbetstid. Olycksfall Bas - Förköpsinformation Denna broschyr är en information om innehållet i försäkringen som vi enligt lag ska lämna till dig. Det är en kortfattad översikt av det försäkringsvillkor, OLB 2013,

Läs mer

Medlemsförsäkring. för dig i Sveriges Åkeriföretag

Medlemsförsäkring. för dig i Sveriges Åkeriföretag Medlemsförsäkring för dig i Sveriges Åkeriföretag Gäller från 1 jan 2016 en gruppförsäkring för medlemmar i Sveriges Åkeriföretag Snabb hjälp när den behövs som mest Vi hjälper dig om något händer. En

Läs mer

Liv och Hälsa. För dig och din familj

Liv och Hälsa. För dig och din familj Liv och Hälsa För dig och din familj Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående

Läs mer

Fortsättningsförsäkring för tidigare medlem i Vision

Fortsättningsförsäkring för tidigare medlem i Vision Fortsättningsförsäkring för tidigare medlem i Vision Gäller från 1 maj 2014 forenadeliv.se/vision Fortsätt med din försäkring Fortsättningsförsäkringen är för dig som inte längre kan vara gruppförsäkrad,

Läs mer

Liv och Hälsa. För dig och din familj

Liv och Hälsa. För dig och din familj Liv och Hälsa För dig och din familj Du är säkert noga med att se över försäkringarna för dina fordon och ditt boende. Men hur är det med det personliga skyddet? De försäkringar som du och dina närstående

Läs mer

Medlemsförsäkring för dig i Vision

Medlemsförsäkring för dig i Vision Medlemsförsäkring för dig i Vision Gäller från 1 maj 2016 en gruppförsäkring för medlemmar i VISION Snabb hjälp när den behövs som mest Vi hjälper dig om något händer. En olycka, en längre sjukskrivning

Läs mer

Söderberg & Partners Securities AB

Söderberg & Partners Securities AB I N F O R M AT I O N O M Söderberg & Partners Securities AB SÖDERBERG & PARTNERS målsättning är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva

Läs mer

Förköpsinformation LEDARNAS SENIORFÖRSÄKRING Liv till 85 år och olycksfall Gäller från 1 januari 2016

Förköpsinformation LEDARNAS SENIORFÖRSÄKRING Liv till 85 år och olycksfall Gäller från 1 januari 2016 BLIWA LIVFÖRSÄKRING, ÖMSESIDIGT BOX 5125, 102 43 STOCKHOLM Organisationsnummer 502006-6329 BLIWA I SAMARBETE MED LEDARNA Förköpsinformation LEDARNAS SENIORFÖRSÄKRING Liv till 85 år och olycksfall Gäller

Läs mer

Förköpsinformation. Danica Livförsäkring

Förköpsinformation. Danica Livförsäkring Förköpsinformation Danica Livförsäkring Förköpsinformation Danica livförsäkring 2018 10 01 2 Information inför val av livförsäkring Denna förköpsinformation är en kortfattad översikt av Danica Pensions

Läs mer

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen TryggaPersonalen en helhetslösning för personalen Information Detta produktblad är inte förköpsinformation i försäkringsavtalslagens mening. Mer information om produkterna i Trygga Personalen finns i respektive

Läs mer

Förköpsinformation Du har rätt att få denna information innan du köper försäkringen. Det är viktigt att du läser den. Förköpsinformationen är skapad för att ge dig en kortfattad översikt av Chubb EfterJobbet

Läs mer

En försäkring för olika händelser i livet

En försäkring för olika händelser i livet MEDLEMSFÖRSÄKRING FÖR DIG I BRANDMÄNNENS RIKSFÖRBUND AVTAL 40802 En försäkring för olika händelser i livet gäller från 1 januari 2012 Teckna försäkringar på Snabb hjälp när den behövs som mest Ingen kan

Läs mer

Förköpsinformation. Hur du ansluts till försäkringarna. Om försäkringarna

Förköpsinformation. Hur du ansluts till försäkringarna. Om försäkringarna Förköpsinformation Hur du ansluts till försäkringarna Automatisk anslutning Gruppavtalet har automatisk anslutning vilket innebär att du som ny medlem/nyanställd automatiskt ansluts till en gruppförsäkring.

Läs mer

Medlemsbarn. Sjuk- och olycksfallsförsäkring för barn och ungdom 2010

Medlemsbarn. Sjuk- och olycksfallsförsäkring för barn och ungdom 2010 Medlemsbarn Sjuk- och olycksfallsförsäkring för barn och ungdom 2010 2 Många barn och unga är dåligt försäkrade Föräldrar tror ofta att samhället automatiskt rycker in med all ekonomisk hjälp om barn drabbas

Läs mer

Alla barn har rätt till en bra försäkring. Välkommen till Medlemsbarn Barnförsäkring för det värdefullaste du har

Alla barn har rätt till en bra försäkring. Välkommen till Medlemsbarn Barnförsäkring för det värdefullaste du har Alla barn har rätt till en bra försäkring Välkommen till Medlemsbarn Barnförsäkring för det värdefullaste du har Skydda det bästa du har från 80 kr /mån För den du vill skydda mest i världen Världen är

Läs mer

Försäkrad person Försäkringen gäller för den person som i försäkringsbrevet anges som försäkrad. Försäkringstagare är den som ingår avtal med oss.

Försäkrad person Försäkringen gäller för den person som i försäkringsbrevet anges som försäkrad. Försäkringstagare är den som ingår avtal med oss. Olycksfall Plus - Försäkringsinformation Denna broschyr är en information om innehållet i försäkringen som vi enligt lag ska lämna till dig. Det är en kortfattad översikt av det försäkringsvillkor, OLP

Läs mer

Fortsättningsförsäkring för tidigare medlem i Unionen

Fortsättningsförsäkring för tidigare medlem i Unionen Fortsättningsförsäkring för tidigare medlem i Unionen Gäller från 1 januari 2014 forenadeliv.se/unionen Fortsätt med din försäkring Fortsättningsförsäkringen är för dig som inte längre kan vara gruppförsäkrad,

Läs mer

Alla barn har rätt till en bra försäkring

Alla barn har rätt till en bra försäkring S 2849 12-02 Foto: Andreas Lind Alla barn har rätt till en bra försäkring Välkommen till Medlemsbarn Barnförsäkring för det värdefullaste du har S2849.indd 3 2012-02-02 14:19:20 Skydda det bästa du har

Läs mer

Sjukvård vid olycksfall

Sjukvård vid olycksfall För- och Innehåller information om Sjukvård vid olycksfallförsäkringen som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. Kontakta oss på 0771-111 999 eller info@akademikerforsakring.se

Läs mer

REHAB Förköpsinformation

REHAB Förköpsinformation REHAB Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du på vår webbplats eller ring vår kundservice

Läs mer

Olycksfallsförsäkring med livskydd i sammarbete med Eurocard Förköpsinformation

Olycksfallsförsäkring med livskydd i sammarbete med Eurocard Förköpsinformation Olycksfallsförsäkring med livskydd i sammarbete med Eurocard Förköpsinformation Om du ska teckna en försäkring är det viktigt att först läsa den här förköpsinformationen och att ta del av försäkringens

Läs mer

Åkarnas gruppförsäkring

Åkarnas gruppförsäkring gruppförsäkring för dig i sveriges åkeriföretag Åkarnas gruppförsäkring gäller från 1 januari 2014 Nyhet 2014 - Ny Barnförsäkring Snabb hjälp när den behövs som mest Ingen kan förutse hur livet ska bli.

Läs mer

Medlemsförsäkring för dig i SULF

Medlemsförsäkring för dig i SULF Medlemsförsäkring för dig i SULF gäller från 1 januari 2011 Teckna försäkringar på Snabb hjälp när den behövs som mest Ingen kan förutse hur livet ska bli. Om du skulle råka ut för något kan du behöva

Läs mer

Försäkringspaket för friska företag

Försäkringspaket för friska företag Försäkringspaket för friska företag Du är säkert noga med att se över försäkringarna för ditt företag och dess fordon. Men hur är det med det personliga skyddet för dig och dina anställda? De privata försäkringar

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring SKANSKA ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING GÄLLER FRÅN 1 APRIL 2019, AVTAL 550: Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter

Läs mer

VÅRA TILLSTÅND SOM FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE

VÅRA TILLSTÅND SOM FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE VÅR VISION Centrum Pensions vision är att förändra marknaden för pensioner och försäkringar i grunden. Något som är svårt, tråkigt och jobbigt ska kännas inspirerande, spännande men framför allt tryggt.

Läs mer

Förköpsinformation. Nobu AB, Umestan företagspark, Umeå

Förköpsinformation. Nobu AB, Umestan företagspark, Umeå Förköpsinformation Vår Vision Nobu AB har som vision att erbjuda marknadens bästa totalrådgivning för ägarledda bolag och dess ägare när det kommer till försäkrings- och investeringsrådgivning. Vi vet

Läs mer

Ikano Koncept Privat. - Förköpsinformation. Försäkringarna. För fullständig information, se försäkringsvillkoren. 3. Sjuk- och arbetslöshetsförsäkring

Ikano Koncept Privat. - Förköpsinformation. Försäkringarna. För fullständig information, se försäkringsvillkoren. 3. Sjuk- och arbetslöshetsförsäkring Ikano Koncept Privat - Förköpsinformation För fullständig information, se försäkringsvillkoren. Försäkringsgivare är Ikano Livförsäkring AB org nr 556104-6783, för Sjuk- och arbetslöshetsförsäkring Ikano

Läs mer

Ansökan till gruppförsäkring i Bliwa 2018 Gruppmedlem

Ansökan till gruppförsäkring i Bliwa 2018 Gruppmedlem GRUPPAVTAL 550 Skanska Sverige AB Ansökan till gruppförsäkring i Bliwa 2018 Namn Gatuadress Telefonnummer dagtid Bliwa Livförsäkring, ömsesidigt Box 5125, 102 43 STOCKHOLM Tfn kundtjänst: 08-696 22 80

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring NCC ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING 2019, AVTAL 570: Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter om försäkrad/försäkrade.

Läs mer

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen Försäkringsbesked 2017 Olycksfallsförsäkring ingår i medlemsavgiften i din båtklubb, ansluten till Svenska båtunionen Vad försäkringen ersätter och inte Var och när gäller försäkringen? Olycksfallsförsäkring

Läs mer

Försäkringsförmedlaren

Försäkringsförmedlaren Sida 1 av 6 Försäkringsförmedlaren - din partner på försäkringsmarknaden Sida 2 av 6 Vad är en försäkringsförmedlare? Med försäkringsförmedling avses att yrkesmässigt: lägga fram och förslå försäkringsavtal

Läs mer

Olycksfall. Förköpsinformation - villkor Gäller från

Olycksfall. Förköpsinformation - villkor Gäller från Olycksfall Förköpsinformation - villkor 3004002 Gäller från 2017-12-01 För- och efterköpsinformation försäkring för Olycksfall Här fi nner du en kortfattad information om vår försäkring Olycksfall. Vi

Läs mer

efterköpsinformation Diagnos

efterköpsinformation Diagnos Villkor Innehåller information om Diagnosförsäkringen som du enligt lag har rätt att få ta del av och vad som är bra att känna till innan du tecknar försäkringen samt under tiden du har den. För- och Alla

Läs mer

När gäller försäkringen Olycksfallsförsäkringen gäller under hela dygnet, både på din fritid och arbetstid.

När gäller försäkringen Olycksfallsförsäkringen gäller under hela dygnet, både på din fritid och arbetstid. Olycksfall Plus - Förköpsinformation Denna broschyr är en information om innehållet i försäkringen som vi enligt lag ska lämna till dig. Det är en kortfattad översikt av det försäkringsvillkor, OLP 2013,

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring SEB Avtal 545 SEB ANSÖKAN OM GRUPPFÖRSÄKRING 2019 Frivillig gruppförsäkring FYLL I: 1. Personuppgifter 2. Välj försäkring Välj de försäkringar du vill ansöka om och fyll i uppgifter om försäkrad/försäkrade.

Läs mer

Personförsäkring Villkorssammanfattning

Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Personförsäkring Villkorssammanfattning Du har säkert bra koll på dina försäkringar för fordon och boende. Men hur står det egentligen till med det personliga skyddet?

Läs mer

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring. som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet

Försäkringsbesked. Olycksfallsförsäkring. som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet Försäkringsbesked 2017 Olycksfallsförsäkring som ingår i medlemsavgiften till din klubb, ansluten till Svenska Seglarförbundet Vad försäkringen ersätter och inte Översiktlig information. Fullständiga villkor

Läs mer

GRAVID? VI HAR TVÅ FÖRSÄKRINGAR FÖR DIG. DEN ENA ÄR GRATIS. En extra trygghet för dig som är gravid. Ingen självrisk

GRAVID? VI HAR TVÅ FÖRSÄKRINGAR FÖR DIG. DEN ENA ÄR GRATIS. En extra trygghet för dig som är gravid. Ingen självrisk GRAVID? VI HAR TVÅ FÖRSÄKRINGAR FÖR DIG. DEN ENA ÄR GRATIS. En extra trygghet för dig som är gravid Ingen självrisk Råd och tips på vår föräldrasajt www.tryggabarn.nu Snabb skadeservice ofta kan vi reglera

Läs mer

Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring

Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring Kollektiv olycksfallsförsäkring och Livförsäkring som en del av TryggaPersonalen Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag.

Läs mer

Frivillig Gruppförsäkring

Frivillig Gruppförsäkring SH Pension Gruppförsäkring 2019 Gruppavtal nr 660 ANSÖKAN Frivillig Gruppförsäkring FYLL I: 1. Medlemsföretaget och personer Uppgifter om medlemsföretaget. Uppgifter om dig och den person du vill medförsäkra

Läs mer

Frivillig gruppförsäkring

Frivillig gruppförsäkring AI Pension gruppförsäkring 2018 avtalsnummer 13000 ANSÖKAN: Frivillig gruppförsäkring Gruppmedlem NAMN: ADRESS: POSTNUMMER: POSTORT: TELEFON (INKL RIKTNUMMER): DATUM FÖR MEDLEMSKAP I SVERIGES ARKITEKTER:

Läs mer

Förköpsinformation. Hur du ansluts till försäkringarna. Om försäkringarna

Förköpsinformation. Hur du ansluts till försäkringarna. Om försäkringarna Förköpsinformation Hur du ansluts till försäkringarna Automatisk anslutning Gruppavtalet har automatisk anslutning vilket innebär att du som ny medlem/nyanställd automatiskt ansluts till en gruppförsäkring.

Läs mer

Insplanet Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Insplanet Sjuk- och olycksfallsförsäkring Insplanet Sjuk- och olycksfallsförsäkring - rätt försäkring till rätt pris - Besök oss på www.insplanet.com eller ring 08-51 000 000 1 sjuk och olycksfallsförsäkring olyckor och sjukdomar kan hända vem

Läs mer

Försäkringsförmedlingen omfattas av Willis ABs Ansvarsförsäkring för Ren Förmögenhetsskada med försäkringsbelopp enligt vid varje tidpunkt gällande

Försäkringsförmedlingen omfattas av Willis ABs Ansvarsförsäkring för Ren Förmögenhetsskada med försäkringsbelopp enligt vid varje tidpunkt gällande Personuppgifter Willis AB åtar sig att behandla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204), PUL. Willis AB behandlar sådana personuppgifter som är nödvändiga för fullgörande av våra

Läs mer

Medlemsförsäkring för dig i Unionen

Medlemsförsäkring för dig i Unionen Medlemsförsäkring för dig i Unionen Gäller från 1 jan 2016 en gruppförsäkring för medlemmar i unionen Snabb hjälp när den behövs som mest Vi hjälper dig om något händer. En olycka, en längre sjukskrivning

Läs mer

Personförsäkring Olycksfallsförsäkring PLUS Vuxen

Personförsäkring Olycksfallsförsäkring PLUS Vuxen Personförsäkring Olycksfallsförsäkring PLUS Vuxen En olycka händer så lätt och då är det skönt att vara rätt försäkrad. Om du arbetar är du oftast försäkrad under arbetstid men vad har du för trygghet

Läs mer

Vårdförbundets Studentförsäkringar

Vårdförbundets Studentförsäkringar 1 januari 2015 Vårdförbundets Studentförsäkringar i samarbete med Folksam Vårdförbundet väljer förmånliga studentförsäkringar I den här broschyren från Folksam kan du läsa mer om studentförsäkringarna

Läs mer

Fakta om dina nya försäkringar. Här hittar du information om bland annat försäkringsvillkor, försäkringsbolag och kontaktuppgifter.

Fakta om dina nya försäkringar. Här hittar du information om bland annat försäkringsvillkor, försäkringsbolag och kontaktuppgifter. Fakta om dina nya försäkringar Här hittar du information om bland annat försäkringsvillkor, försäkringsbolag och kontaktuppgifter. Innehåll A. Försäkringsinformation 4 B. Gruppavtalet 4 B.1 Försäkringsgivare

Läs mer

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen

TryggaPersonalen. en helhetslösning för personalen TryggaPersonalen en helhetslösning för personalen Förköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar

Läs mer

Information inför anslutning Liv och Hälsa

Information inför anslutning Liv och Hälsa Information inför anslutning Liv och Hälsa Här får du information som kan vara till nytta att känna till innan du köper din försäkring. Detta är endast en översiktlig sammanfattning av försäkringens innehåll.

Läs mer

Ansökan personförsäkring

Ansökan personförsäkring Ansökan personförsäkring Svenska Journalistförbundets personförsäkringar Gruppavtal nr 615 Fyll i ansökan: 1. Personer Uppgifter om dig och den person du vill medförsäkra (make, maka, sambo). 2. Försäkringar

Läs mer

Tjänstegrupplivförsäkring TGL. Förköpsinformation 2018 OMTANKE + HANDLINGSKRAFT + NYTÄNKANDE

Tjänstegrupplivförsäkring TGL. Förköpsinformation 2018 OMTANKE + HANDLINGSKRAFT + NYTÄNKANDE Tjänstegrupplivförsäkring TGL Förköpsinformation 2018 OMTANKE + HANDLINGSKRAFT + NYTÄNKANDE Tjänstegrupplivförsäkring TGL Välkommen till Euro Accident. I denna förköpsinformation hittar du en kortfattad

Läs mer

och vägleder dig till ett anpassat försäkringsskydd

och vägleder dig till ett anpassat försäkringsskydd E t t an passat försäk ringss k ydd personförsäkringar och vägleder dig till ett anpassat försäkringsskydd Corbis/Scanpix Över 100 år av omtanke Där vi kommer ifrån måste man bry sig lite mer För drygt

Läs mer