Nyår i Wien

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyår i Wien 28.12.2016 01.01.2017"

Transkript

1 Ett oförglömligt nyårsfirande Nyår i Wien med Axtours.ax Följ med oss på en oförglömlig resa och fira nyår i Wien! På Nyårsaftonen upplever vi den traditionella nyårskonserten med Wienerfilharmonikerna på Musikverein och dansar på Kejsarbalen i en svepande wienervals på sagoslottet Hofburg! Vi ser operetten My fair Lady", på anrika Wiener Volksoper, upplever en festmiddag på Wiens äldsta restaurang Griechenbeisl och besöker det kejserliga slottet Schönbrunn. Vi firar Heurigenkväll och provar det nya vinet med underhållning till Schrammelmusik och vi ger oss ut i folkvimlet på Kärtnerstrasse och njuter av kejsarstaden vid Donau. Den som önskar har möjlighet att se de magnifika Lipizzanerhästarna på Spanska Ridskolan. Vi upplever den vackra staden Wien med förstklassig kultur och musik där Mozart, Beethoven, Strauss och flera andra kända kompositörer skapade sina mest berömda verk. Wiens Kaffeehauskultur är berömd och caféernas namn är kända utöver landets gränser. Sachertårta, apfelstrudel och kaiserschmarrn - den kejserliga pannkakan - är några berömda bakverk som lockar oss. Vi upplever eleganta Ringstrasse som omges av klassiska byggnader med påkostade fasader och vi njuter av arkitektur i världsklass under våra dagar i Wien! Varmt välkommen med!

2 DAG 1: 28 DECEMBER HELSINGFORS/STOCKHOLM - Flyg från Helsingfors/Stockholm till Wien. Ankomst till Wien kl 18:30 respektive 19:20. Transfer med egen buss till vårt mycket centralt belägna hotell, 4-stjärniga Hotel Das Tigra, med gångavstånd till många av de berömda sevärdheterna så som Stefansdomen och Hofburg. Incheckning. Kvällen fri. DAG 2: 29 DECEMBER Efter frukost stadsrundtur med egen buss tillsammans med vår svenskspråkiga lokalguide. Vi ser kejsarstaden vid Donau med Parlamentet, Staatsoper, Konst och Naturhistoriska muséerna, Stephansdomen och Musikverein. Vi åker längs Ringstrasse, en av stadens största sevärdheter, och som omges av många historiska byggnader. Vid slottet Hofburg promenerar vi genom borggårdarna mot Schloss Belvedere prins Eugens vackra barockslotts-anläggning i Wiens historiska centrum. Det magnifika sommarslottet Schönbrunn är beläget i ett parkområde om 197 ha och slottet har 1441 rum samt 139 kök. Sedan 1996 finns slottet med på Unescos lista över världens kulturarv. Tillsammans med vår svenskspråkiga guide gör vi en intressant och spännande vandring i ett urval av slottets många rum. Vi avslutar vår stadsrundtur med avstigning i centrum. Bussen fortsätter till hotellet för de som så önskar. Lunch på egen hand. Heurigenkväll Ikväll inbjuder vi till Heurigenkväll. Vi intar vår middag på anrik Heurigen-restaurang med vin, musik och sång. Namnet Heurigen kommer från det österrikiska-bayerska ordet för ungt vin. Vinbönderna visar att det nya vinet är färdigt, genom att hänga en tallkvist utanför krogen. Inget besök i Wien är komplett utan ett besök på en Heurigen, gärna då med underhållning av Schrammelmusik, en kombination av fiol, gitarr och klarinett och dragspel. Stadsrundturen med inträden och utflykt till Schönbrunn samt Heuringkväll ingår i resans pris. DAG 3: 30 DECEMBER Utfärd till Wienerwald med Mayerling Vår halvdagsutfärd går genom natursköna Wienerwald med besök i Heiligencreutz och Mayerling, platsen för det omskrivna dramat med samma namn. Vi besöker den välkända vinorten Gumpoldkirchen och kör vidare till kurorten Baden bei Wien. Vår färd fortsätter längs slingriga, vackra vägar genom Helenthal till Mayerling. Det var i Mayerling 30 januari 1889 som kronprins

3 Rudolf tog sitt eget och älskarinnan Maria Vetseras liv i det jaktslott som han låtit bygga här. Vi besöker klosterkyrkan som är byggd på platsen där dramat utspelade sig. Vi åker vidare till Heiligenkreutz, där vi besöker Europas största cistercienserkloster med stiftskyrka från 1100-talet. Efter vårt besök kan vi handla souvenirer i den välsorterade klosterbutiken så som heiligenkreuzvin, schnapps, likörer och andra delikata varor. Strax intill finns det välrenommerade värdshuset Klostergasthof Heiligenkreuz där vi intar vår lunch. Tillbaka till Wien vid 15-tiden. Volksoper Under vårt besök på Volksoper denna kväll får vi se en festföreställning av den amerikanska musikalen/operetten My fair Lady". Musiken skrevs av Frederick Loewe och Alan Jay Lerner stod för texten. Operetten är baserad på Bernard Shaws pjäs Pygmalion och hade premiär på Broadway På Volksoper, som är Wien äldsta operettscen, spelas fortfarande de gamla operetterna tillsammans med moderna musikaler. Volksoper har även en förstklassig balettensemble vilket vi får uppleva denna kväll. Utfärden till Mayerling med lunch, föreställningen på Volksoper med busstransport ingår i resans pris. DAG 4: 31 DECEMBER NYÅRSAFTON Wien rustar sig för ett storslaget nyårsfirande med glühwein och sekt och under förmiddagen kan vi strosa längs Kärntner Strasse och eleganta Kohlmarkt, smita in på Café Sacher för chokladperfektion eller smutta på Wiener melange på klassiska Café Hawelka. Spanska Ridskolan (tillval) Den spanska ridskolan är världens enda institution som har praktiserat klassisk ridkonst i den högre skolans tradition sedan renässansen. Här kan vi se nyårshelgens festföreställning med de världsberömda Lipizzanerhästarna som ursprungligen kommer från Spanien. Hästarna har utbildas i vinterridskolan vid Hofburgpalatset i en hippodrom som en gång användes endast av den kungliga familjen. Lipizzanerhästen, som är Europas äldsta tama hästras, har hämtat sitt namn från en kunglig hingst som levde i närheten av Trieste. Biljetterna måste beställas i samband med anmälning till resan. Biljetter i följande kategori: 2nd Galleri lower short side à 79 Festmiddag Sen eftermiddag börjar vår nyårsfest! Vi klär upp oss i högtidsklädsel med smoking eller frack för herrarna och de vackra damerna har klätt sig i långa festklänningar. Vi åker med vår buss till en alldeles speciell festmiddag på Wiens äldsta värdshus, restaurang Griechenbeisl. Huset är från år 1350, men restaurangen nämndes första gången år Här i de vackra rummen serveras vi vår superba festmeny på fyra rätter. Festmiddagen inklusive sekt, vin och vatten ingår i resans pris.

4 Musikverein Efter vi avnjutit vår festmiddag åker vi med vår buss till Musikverein och nyårsaftonens konsert med Wienerfilharmonikerna. Innan konserten börjar får vi tid att flanera omkring i de vackra salarna innan konserten tar sin början vid 19:30. Det är en unik upplevelse att få vara med här ikväll denna förtrollande nyårsafton. I Musikvereins Gyllene Sal avnjuter vi nyårskonserten där filharmonikerna i huvudsak framför verk av Straussdynastin. Det är stor fest och denna galakväll spelas även i år in av den österrikiske televisionen. Konserten slutar ca 22:00. Dirigent i år är den världsberömde dirigenten Gustavo Dudamel. Nyårsaftonens konsert på Musikverein ingår. Begränsat antal biljetter. Biljetter i de högsta kategorierna mot tillägg. Samtliga biljetter till nyårsaftonens konsert med Wienerfilharmonikerna måste beställas i samband med anmälning till resan. Kejsarbal Grand Bal de Hofburg Vår kväll fortsätter efter nyårskonsten med Kejsarbalen i Habsburgarnas sagolika slott Hofburg. Hela slottet är smyckat denna afton med blommor och all tänkbar dekoration och livréklädda betjänter hälsar oss välkomna. Hofburg är fyllt av musik och vi underhålls av flera orkestrar under vår kväll. Och det är sannerligen en magnifik upplevelse när Pummerin, Österrikes största klocka på ca 2,5 ton, slår in det nya året alltmedan vi virvlar runt i smäktande wienervals! Vi har reserverade bord i bästa galleriet under hela vår festkväll. Vid 01:30-tiden ses vi för gemensam hemresa till hotellet med vår buss. Besöket på Kejsarbalen med bokade bord och alla uppträdanden ingår i resans pris. DAG 5: 1 JANUARI HELSINGFORS/STOCKHOLM Bufféefrukost på hotellet. Vid 10:45 avfärd till flygplatsen för Stockholmsresenärerna. Avresa kl 13:10 från Wien och ankomst Stockholm kl 17:55. För Helsingforsresenärerna är det avfärd klockan 16:45 till flygplatsen. Avresa kl 19:10 från Wien med ankomst Helsingfors kl 22:45. INFO I resans pris ingår: Flygresa från Helsingfors och Arlanda med reguljärflyg i Economy Class inklusive flyg- och säkerhetsskatter. Inkvartering 4 nätter i Comfort rum inkl frukost på centralt belägna 4-stjärniga Hotel Das Tigra. Stor stadsrundtur i Wien 29 december. Besök på slottet Schönbrunn 29 december. Samtliga entréavgifter i samband med stadsrundturen. Heurigenkväll med trerätters middag, vin och musik. Utfärd till Wienerwald, slottet Mayerling, Heiligenkreutzklostret 30 december. Samtliga entréer och 3-rätters lunch i samband med Mayerlingutfärden den 30 december.

5 Besök på Volksoper My fair Lady 30 december kl 19:00 inklusive transfer. Festmiddag Nyårsafton på Restaurang Griechenbeisl, 4-rätters meny, välkomstsekt, valda viner till måltiden, vatten och kaffe. Nyårsaftonens konsert med Wienerfilharmonikerna på Musikverein i kategori 5 ingår i resans grundpris. Biljetter i de högsta kategorierna mot tillägg. Begränsat antal biljetter till samtliga kategorier. Kejsarbalen på slottet Hofburg på nyårsafton. Entré, bordsreservation, sekt och uppträdanden. Transfer ingår under hela nyårsaftonens evenemang. Svenskspråkig reseledare från Axtours. Ax AB. Resepris: 2995 euro per person i dubbelrum. Tilläggskostnader: Enkelrumstillägg 295 euro (begränsat antal). Tillägg för Junior Suite 288 euro per person. Nyårsaftonens konsert med Wienerfilharmonikerna på Musikverein: Tillägg 210 euro för biljetter i kategori 2, balkongloge. Tillägg 330 euro för biljetter i kategori 1, parterre. Spanska ridskolans festföreställning 30 december: Biljetter 79 euro, 2nd Galleri lower short side. Anmälningsavgift 500 euro per person, slutbetalningen förfaller den Avbokningsregler: avbokningskostnad från anmälningstillfället är lika med anmälningsavgiften, från 27.9 till % av resepriset, därefter 100 % av resans pris. Vi reserverar oss för programändringar och eventuella prisändringar som vi i maj 2016 ej kan överblicka, t ex valutaändringar, ändringar i flygtider, extra skatter, eventuellt bränsletillägg. ANMÄLAN Anmälan snarast. Begränsat deltagarantal beroende på den stora efterfrågan till de olika arrangemangen. Upplysningar telefon: , e-post: groups@axtours.ax Resebyrån håller öppet måndag fredag BOENDE Hotel das Tigra **** Detta familjeägda 4-stjärniga hotell har ett mycket centralt läge på en lugn gata i hjärtat av Wien med bara 10 minuters promenad från Stefansdomen. Rummen och sviterna på hotellet är rymliga och moderna. Frukostmatsal.

Nyår i Wien med Axtours.ax

Nyår i Wien med Axtours.ax Nyår i Wien 28.12.2016 01.01.2017 med Axtours.ax Följ med oss på en oförglömlig resa och fira nyår i Wien! På Nyårsaftonen upplever vi den traditionella nyårskonserten med Wienerfilharmonikerna på Musikverein

Läs mer

Ett oförglömligt nyårsfirande Nyår i Wien

Ett oförglömligt nyårsfirande Nyår i Wien Ett oförglömligt nyårsfirande Nyår i Wien 28.12.2017 01.01.2018 med Axtours.ax Följ med oss på en oförglömlig resa och fira nyår i Wien! På Nyårsaftonen upplever vi den traditionella nyårskonserten med

Läs mer

Nyår i Wien

Nyår i Wien Nyår i Wien 28.12.2019 1.1.2020 FÖLJ MED OSS PÅ EN OFÖRGLÖMLIG RESA OCH FIRA NYÅR I WIEN! På Nyårsaftonen upplever vi den traditionella nyårskonserten med Wienerfilharmonikerna på Musikverein och under

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

PROGRAM KONDITORGRUPPEN WIEN 2015 DAG 1, LÖRDAG 14 MARS Anslutning till flygplatserna sker på egen hand. Incheckning.

PROGRAM KONDITORGRUPPEN WIEN 2015 DAG 1, LÖRDAG 14 MARS Anslutning till flygplatserna sker på egen hand. Incheckning. PROGRAM KONDITORGRUPPEN WIEN 2015 DAG 1, LÖRDAG 14 MARS 2015 Anslutning till flygplatserna sker på egen hand. Incheckning. FLYG FRÅN STOCKHOLM /GÖTEBORG / KÖPENHAMN Tidiga morgonflyg till Wien från Stockholm,

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN.

NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN. NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN. Pressmeddelande 12 februari Stora Hotellet återinvigs 28/2-2/3: Premiärnatten tillägnas Umeåborna Det blir ingen storslagen fest för VIP-gäster, istället bjuds Umeåborna

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 BYGGPROGRAMMET ÅK.2 STAFFANGYMNASIET Innehållsförteckning Slutrapport...3 Första dagen (Måndag)...3 Andra dagen (Tisdag)...3 Tredje dagen (Onsdag)...3 Fjärde dagen (Torsdag)...3

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!)

Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!) En vinresa av och med BKWine Vinresa i Bordeaux (med skörd i Médoc!) 22-26 september 2010 För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! De röda Bordeaux-vinerna är för många kvintessensen av

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Inbjudan ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Hej alla mat o vin intresserade! I år tar vi klivet över till Spanien och kan njuta av lite Tapas o Pintxos vilket är helt rätt

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Sommarresor 2016 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst.

Läs mer

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND Resans tidpunkt: Lördag 11.9 tisdag 14.9.2010 Vi gör en minnesvärd resa till Åland. Vi får se den vackra skärgårdsnaturen med havets många sidor

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011

Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011 En vinresa av och med BKWine Bordeaux under skörden, 28 sep 2 okt 2011 Vinresa i Bordeaux med egen skörd på vinslott! För en vinälskare är det ett måste att besöka Bordeaux! De röda Bordeaux-vinerna är

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

BJÖRN AXÉN på mallorca

BJÖRN AXÉN på mallorca BJÖRN AXÉN på mallorca välkommen till mallorca 15 19 MAJ 2016 Upplev Mallorca när ön är som bäst och fyll på med uppsättnings- och stylinginspiration tillsammans med Johan Hellström och Peter Hägelstam.

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 German National Tourist board/ernst Wrba Moseldalen under vinfesten - cykla eller följ med på utflykter 7 dagar Cykling eller Följ med på en underbar upplevelseresa

Läs mer

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Under tre härliga dagar i juli bjuds vi på det bästa Hälsingland har att erbjuda gällande mat, dryck, kultur

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg VÅRPROGRAM 2016 Kära Unionen-Senior, Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna vårens och sommarens aktiviteter intressanta! 20 januari: Information

Läs mer

Program konstresa till Holland för Tranåsbygdens Konstförening 15-18 september 2016

Program konstresa till Holland för Tranåsbygdens Konstförening 15-18 september 2016 Program konstresa till Holland för Tranåsbygdens Konstförening 15-18 september 2016 I september 2016 åker Tranåsbygdens Konstförening till Holland. Den holländska 1600- talskonstenvittnar om landets stormaktstid

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR Mitt mellan Grönland och Färöarna ligger sagornas ö, Island. Här finns det glödande vulkaner, varma källor och isiga glaciärer. Upptäck

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Sommarresor 2016. Fritid LSS

Sommarresor 2016. Fritid LSS Sommarresor 2016 Nu är det dags för en ny sommar. Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter t.ex. att njuta av Soludden. Vi har öppet

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Fly vintern & upplev 31 dagar på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella

Fly vintern & upplev 31 dagar på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Club Eriks noga utvalda upplevelser Fly vintern & upplev 31 dagar på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Marbella, Spanien 31 dagar! Följ med oss på Club Eriks till härliga Spanien under den stundande

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Möte i Trollhättan augusti 2015

Möte i Trollhättan augusti 2015 1 Föreningen Försvarsdirektörer Emeriti Möte i Trollhättan augusti 2015 Den 29 juni fick vi från mötesarrangören Lennart Olofsson följande hälsning: Jag har fått ihop ett program som ser ut så här: 19

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST Ungern ligger i hjärtat av det gamla Europa och är välkänt för god mat, varma termalbad och vinerna som är folkets stolthet. Budapest är en vacker kulturstad med mycket att

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar.

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. DAG 1 (1/6). Ca 81 mil Avresa kl 05.30 från Järnvägsstationen i Vänersborg.Vi åker ner genom Halland där vi stannar till hos

Läs mer

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala!

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Sveriges förenade studentkårer (SFS) bjuder en gång om året in alla medlemskårer till SFS Fullmäktigemöte och för det står varje år en eller flera av SFS medlemskårer

Läs mer

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016 Vinresa till Alsace 24 30 september 2016 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar och vinodlingar

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Konferensen. Välkomna till Visby! i Gotlands kommun

Konferensen. Välkomna till Visby! i Gotlands kommun Inbjudan & anmälan till Revisionskonferens i Visby 27-28 augusti 2009 Konferensen Revisionen i Gotlands kommun inbjuder, tillsammans med Sveriges kommuner och landsting, till konferens för revisorer i

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden England Det böljande gröna landskapet i Cotswolds, vackra slott och trädgårdar, idylliska byar

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER

SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER SKOTTLAND 2016 12:e TILL 16:e OKTOBER Årets höjdpunkt = att få åka till Skottland, eller... Nu är det dax att boka in sig på EWA s utflykt till whiskyns mecka Skottland. Det bär av i oktober och vi är

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Mallorca oktober 2009

Mallorca oktober 2009 Mallorca oktober 2009 Palma de Mallorca Det var egentligen två saker som avgjorde att vi åkte till Mallorca på höstlovet. Vi hade aldrig varit där någon gång och det är kort flygtid. Denna sista veckan

Läs mer