VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015"

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 Styrelsen har under 2015 bestått av Augusta Hagman ordförande Ingrid Dahlström vice ordförande Åsa Sjöstedt Nilsson kassör Sigrid Sjöstrand sekreterare Christine Lindbäck Solveig Aronsson suppleant Karita Nilsson suppleant Styrelsen har haft regelbundna möten under året och har även haft möjligheten till per capsulam-beslut via mail för att kunna ta beslut om sådant som behövde åtgärdas genast. Under hösten fick klubben äntligen igång sin nya hemsida. Sidan styrs tills vidare av styrelseledamöterna, som alla har behörighet att lägga in texter och bilder. Ännu återstår lite detaljer, som inloggning för att komma åt speciell information till instruktörer samt för registrering av barometerresultat. Det är glädjande att vi har fått igång den vilande verksamheten samhällsnytta igen. Under hösten har en räddningshundutbildning startat, där alla ekipage som gjorde inträdesprovet blev godkända. Klubbens tävlingar, BPH och utställning har i stort sett flutit på som planerat. Deltagarna har varit nöjda, och vi får ofta beröm för vår fina plan och våra duktiga funktionärer. Antalet kurser har under året inte riktigt levt upp till våra förhoppningar. Det ledde till att budgeten inte blev en nollbudget som beräknat, utan resultatet blev negativt. Detta, och en känsla av ett minskande engagemang bland klubbens medlemmar, gjorde att styrelsen drog igång ett framtidsprojekt inför 2016, där syftet är att öka engagemanget hos medlemmarna och förbättra klubbens verksamhet. Vi har hunnit ha två möten hittills, vilka har varit välbesökta. Dessa möten kommer ligga till grund för 2016 års verksamhetsplan. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som ställt upp för klubben under året. Ni är guld värda! För styrelsen Augusta Hagman, ordförande

2 Avel och Hälsa Avel och Hälsa har under 2014 bestått av: Sammankallande Christina Wendestam Styrelsekontakt Augusta Hagman Utställning Maj-Britt Danell MH Mia Lange BPH Christer Klein Friskvård Madelaine Andersson BPH BPH drog igång på riktigt under våren, men pga få anmälningar fick några tillfällen ställas in. Under hösten hade vi istället fler anmälda än det fanns platser till, vilket gjorde att vi fick ha extra tillfällen. De som har gjort BPH hos oss har varit nöjda. Banan blev kontrollerad av SKK under hösten och fick godkänt. Utställning Vi har haft en utställningshelg, där det varit en officiell del för bruksraser och en inofficiell del för valpar och hundar av andra raser. Antalet anmälda var något lägre än tidigare år, men arrangemanget var trots det en ekonomiskt lyckad satsning. Till största delen användes inhyrda ringsekreterare, men övriga funktionärer bestod till största delen av klubbens medlemmar. Avel & Hälsa vill rikta ett stort tack till sponsorer, funktionärer och övriga som varit kommittén behjälplig. Friskvård Den planerade kursen i friskvård för instruktörerna blev inte av, och verksamheten har varit vilande under året.

3 Hundägarutbildning Kommittén omfattar följande områden: agility, bruks, lydnad och rallylydnad. Kommittén har bestått av följande personer: Birthe Persson Annika Öberg Vivika Hovenberg Gertrud Malm Solveig Aronsson sammankallande lydnadsklass o bruksverksamhet, suppleant S Aronsson agilityverksamhet rallylydnadsverksamhet, suppleant Kerstin Korning styrelserepresentant, suppleant Karita Nilsson Kommittén har haft möten med jämna mellanrum under året och även haft en del mailkontakt vid behov. Det har också hållits ett instruktörsmöte för att planera den kommande kursverksamheten. Totalt sett har kursverksamheten varit mycket låg i klubben under året. Vi har haft generationsbyte hos instruktörerna och många har haft personliga situationer som inte gett plats för kursverksamhet. Att ändra på detta blir därför en av satsningarna inför 2016 Bruks och Lydnadsverksamhet Under året har hållits tävlingslydnads-, brukslydnads- och allmänlydnads/valp kurs. Vi har dessutom haft en omfattande verksamhet i lydnad för Bruks och Lydnadsklass i träningsgruppsform Fältverksamheten i bruksgrenarna spår och sök har bedrivits i träningsgrupper, huvudsakligen under helgerna. Klubben har två spårgrupper och två sökgrupper. Hela året har det varit skotträning minst varje torsdagskväll på klubben. Träningstävlingar har anordnats enskilt i klubben och i samarbete med andra klubbar. Rallylydnadsverksamhet Vi har hållit följande kurser: 1 nybörjarkurs ca 10 deltagare 2 fortsättningskurser ca 12 deltagare Vi har haft en träningsgrupp med 9 deltagare.

4 Vi har haft en utbildningsdag för Anna Larsson. Agilityverksamhet Vi genomförde följande kurser Vårtermin Tävlingskurs, två grupper, och vi avtackade vår instruktör sedan många år, Ingrid Dahlström. Du har betytt mycket för så många av oss. Två fortsättningskurser Två grundkurser En agilityförberedande Sommar En träningsgrupp Hösttermin En agilityförberedande En grundkurs Två fortsättningskurser, varav en för tävlingsekipage klass 1 och 2 En träningsgrupp för tävlingsekipage En del av våra instruktörer gick klickerkurs för Solveig Sex träningstävlingar genomfördes i samarbete med Lomma och Oxie. Lund arrangerade den avslutande omgången med mat och prisutdelning.

5 Prov och Tävling Kommittén för Prov och Tävling har under året 2015 bestått av Madeleine Andersson Katarina Lindström Peter Lipniunas Karita Nilsson Beatrice Palm Anders Öberg Ingrid Dahlström (styrelserepr.) Brukstävlingar Lägre klass spår 18/4 med 6 tävlande varav 2 godkända, högre klass spår 19/4 med 10 tävlande varav 3 godkända Appell spår och sök 25/10 med 7 tävlande, 2 uppflyttningar spår, 2 uppflyttningar sök Lydnadstävlingar Lydnadsklass 1, 2, 3 och elit 17/5, 16 tävlande varav 7st 1-pris Lydnadsklasser 1, 2, 3 i samband med årets utställning 21/9, 13 tävlande varav 3 st 1-pris Tävlingarna genomfördes som planerat. Klubbens egna tävlingsledare/sekreterare har anlitats. Under året har ett flertal ekipage blivit uppflyttade. Tävlingsåret blev mycket lyckat. Domare, funktionärer och tävlande trivdes. Rallylydnadstävlingar Vi har haft 2 tävlingar under året: 12 april med 150 tävlande, avancerad- och mästarklass 27 september med ca 140 tävlande, nybörjar- och fortsättningsklass 8 maj genomförde vi KM. Anna Nilsson deltog i SM i Rallylydnad Agilitytävlingar Vi har haft en tävling under året: Den 16 augusti anordnade vi klass 1 och 2 med 440 tävlande. Vi fick mycket beröm av våra domare för väl genomförd tävling. Vi har haft 6 träningstävlingar tillsammans med Lomma och Oxie, 2 tävlingar på resp. klubb. 8 maj genomförde vi KM med 15 deltagare. Klubbmästare Small: Christin Hansson med Milla, Medium: Karin Emanuelsson med Tezz, Large: Vivica Hovenberg med Tiny Vi har haft 5 ekipage som deltagit på årets SM, 2 st individuellt och 3 st i lag. Klubben har haft många ekipage som tävlat under året.

6 Samhällsnytta Under året har det bildats en tjänstehundssektor, i nuläget med inriktning räddningshund. Tjänstehundssektorn består av Johanna Thuvesson och Petra Geistrand. Tjänstehundssektorn erbjöd en kurs i miljö och sök i våras, men pga för få deltagare fick denna kurs ställas in. Istället startades en räddningshundsutbildning med.johanna Thuvesson som ansvarig instruktör. Intresserade deltagare samlades för en informationsträff i Revinge i oktober och under november har 16 ekipage deltagit i förträffar. Den 5/12 gjorde sedan 8 ekipage inträdesprov till räddningshund, och samtliga ekipage blev godkända. Support Kommittén för verksamhetssupport har haft fyra möten under året. Kommittén har bestått av: Maud Jönsson Lena Adolfsson Bo Svensson Åsa Sjöstedt Nilsson fiket kontoret anläggning styrelserepresentant och sammankallande Fiket Arbetet med att utöka bemanningen av fiket har fortsatt. Checklista för instruktörer har utformats, så att dessa kan ordna fika då fiket inte är bemannat alla kvällar. Det har ordnats servering under klubbens olika tävlingar, utställningar och BPH. Under 2015 har köket haft servering vid 31 tillfällen/helger, varav 15 för BPH s räkning. Administration Kontoret har varit öppet under våren torsdagar och under hösten onsdagar mellan kl och med uppehåll under sommar- och julperioden. Kontoret har skött medlemsregister, kursinbetalningar samt post och information.

7 Anläggning Agilityplanens yta har under året haft en högre skötselnivå än övriga delar av appellplanen med mycket bra resultat. Inköp har skett av åkgräsklippare, som blev stulen under augusti månad. WEB/IT Arbetet med den nya hemsidan är i det närmaste slutfört. Det finns ett behov av en WEB/IT - ansvarig, så att utskick och kommunikation ska kunna fungera på ett tillfredsställande sätt.

Lunds Brukshundklubb satsar 2016

Lunds Brukshundklubb satsar 2016 Lunds Brukshundklubb satsar 2016 Förslag till verksamhetsplan för 2016 utifrån bl.a. våra Framtidsmöten Övergripande mål Behålla och utveckla Lunds Brukshundklubb som en klubb med bred verksamhet genom..

Läs mer

Styrelsen för Karlshamns Hundungdom avger härmed följande verksamhetsberättelse för år 2014.

Styrelsen för Karlshamns Hundungdom avger härmed följande verksamhetsberättelse för år 2014. Karlshamns Hundungdom Årsmöteshandlingar 2015 1 Styrelsen för Karlshamns Hundungdom avger härmed följande verksamhetsberättelse för år 2014. Styrelsen Christer Nilsson Catja Knutsson Moa Gustafsson Julia

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen Bodens Brukshundklubb och Hundungdoms styrelse har under året arbetat med målstyrning utifrån den verksamhetsplan som beslutades om på årsmöte. Uppföljning har skett

Läs mer

Medlemsmöte 2014-05-15. Protokoll torsdagen den 15 maj 2014. Tid och plats Klubbstugan kl. 19.00

Medlemsmöte 2014-05-15. Protokoll torsdagen den 15 maj 2014. Tid och plats Klubbstugan kl. 19.00 Medlemsmöte 2014-05-15 Protokoll torsdagen den 15 maj 2014. Tid och plats Klubbstugan kl. 19.00 Närvarande: Styrelsen: Justeringsmän/rösträknare: Sekreterare 23 st. medlemmar Marie Andersson, ordf. Lina

Läs mer

Sveriges Hundungdoms Representantskapsmöte 2014

Sveriges Hundungdoms Representantskapsmöte 2014 Bestämmelser för Sveriges Hundungdoms Ungdoms-SM Att gälla från och med 2015-01-01. Ändringar i dessa bestämmelser beslutas av Representantskapet. Grenar, genomförande och resultat Ungdoms-SM är en inofficiell

Läs mer

1. Mötets öppnande Vice ordförande, Anya Kräusel hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat..

1. Mötets öppnande Vice ordförande, Anya Kräusel hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.. Kristianstads Brukshundklubb Protokoll från medlemsmöte Datum: 2010-10-13 Plats: Klubbstugan Gälltofta. 1. Mötets öppnande Vice ordförande, Anya Kräusel hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat..

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015. Sundsvalls Brukshundklubb

VERKSAMHETSPLAN 2015. Sundsvalls Brukshundklubb VERKSAMHETSPLAN 2015 Sundsvalls Brukshundklubb Styrelsen för Sundsvalls Brukshundklubb föreslår följande preliminära verksamhetsplan för verksamhetsåret 2015. Verksamhetsplanen består av följande delar:

Läs mer

Aktivt hundliv. Klubbens verksamhetsidé: Verksamhetsplan 2015

Aktivt hundliv. Klubbens verksamhetsidé: Verksamhetsplan 2015 Aktivt hundliv Kungsörs Brukshundsklubb är en förening inom Svenska Brukshundsklubben. SBK;s ledord är Aktivt hundliv och organisationens övergripande mål är att kontinuerligt skapa goda förutsättningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014-2015

Verksamhetsberättelse 2014-2015 Verksamhetsberättelse 2014-2015 Styrelsen har bestått av följande personer; Ordförande Krister Söderstam, avgick på egen begäran 27/8 Vice Ordförande/utställningsansvarig Helena Kvarnström, TF ord fr.o.m

Läs mer

ÅRSMÖTE. Filipstads brukshundklubb. 11 februari 2015

ÅRSMÖTE. Filipstads brukshundklubb. 11 februari 2015 ÅRSMÖTE Filipstads brukshundklubb 11 februari 2015 Dagordning vid årsmöte med Filipstads Brukshundklubb 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Val av två protokolljusterare tillika rösträknare,

Läs mer

ÅRSREDOVISNING FÖR ÅR 2014

ÅRSREDOVISNING FÖR ÅR 2014 Styrelsen för Svenska Sennenhundklubben lämnar härmed berättelse över verksamheten under perioden 2014-01-01 2014-12-31. Ändamål Verksamheten har under året utgått från stadgarnas ändamåls paragraf vilken

Läs mer

Söderåsens Brukshundklubb

Söderåsens Brukshundklubb 1962 2012 Söderåsens Brukshundklubb Så började det... 1948-1969 Det började redan 1948. Då var det 10 hundintresserade som ville lära sina hundar lite hyfs och startade en sektion under Helsingborgs Brukshundklubb.

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid Svenska Rottweilerklubbens/AfR styrelsemöte via telefon Närvarande: Angelina Ohlsson, Ingela Plahn Lindström, Anna Lindgren (utom under 179- Registerkommittén), Veronica Nilsson, Ann-Git

Läs mer

Protokoll fört vid medlemsmöte med Sölvesborgs brukshundklubb. Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat

Protokoll fört vid medlemsmöte med Sölvesborgs brukshundklubb. Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat Protokoll fört vid medlemsmöte med Sölvesborgs brukshundklubb Datum: 2013-05-07 Tid: 19:00 Plats: Klubbstugan Närvarande: 25 personer 1Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna och

Läs mer

Verksamhetsmål. Styrelsen Att medlemmarna trivs på klubben och aktivt deltar i verksamheten

Verksamhetsmål. Styrelsen Att medlemmarna trivs på klubben och aktivt deltar i verksamheten Verksamhetsmål Styrelsen Att medlemmarna trivs på klubben och aktivt deltar i verksamheten HUS-Hundägarutbildningssektorn Att hundägarna ska få ett bra liv med sina hundar och att klubbens instruktörer

Läs mer

BODENS BRUKSHUNDKLUBB & HUNDUNGDOM. Verksamhetsplan 2016. www.bodensbrukshundklubb.se

BODENS BRUKSHUNDKLUBB & HUNDUNGDOM. Verksamhetsplan 2016. www.bodensbrukshundklubb.se BODENS BRUKSHUNDKLUBB & HUNDUNGDOM Verksamhetsplan Övergripande mål Bodens BK & HU är en lokalklubb i Svenska Brukshundklubben och arbetar mot ställda mål enligt gällande stadgar. De övergripande målen

Läs mer

Distriktsombud: Elisabeth Arebark Ninni Malmström Liselotte E Svensson Malin Olsson

Distriktsombud: Elisabeth Arebark Ninni Malmström Liselotte E Svensson Malin Olsson Karlshamns Brukshundklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Styrelsen får härmed avge sin berättelse över klubbens verksamhet under 2013 Styrelse mm, Ordförande Ninni Malmström, Vice ordförande Åsa Sandström,

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 Lunds Brukshundklubb Förslag till verksamhetsplan för 2018 Övergripande mål Behålla Lunds Brukshundklubb och utveckla den som en klubb med bred verksamhet med alla grenar För detta

Läs mer

SPECIALKLUBBEN RHODESIAN RIDGEBACK SVERIGE. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2015 SRRS lokalavdelning Västra

SPECIALKLUBBEN RHODESIAN RIDGEBACK SVERIGE. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2015 SRRS lokalavdelning Västra SPECIALKLUBBEN RHODESIAN RIDGEBACK SVERIGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2015 SRRS lokalavdelning Västra INNEHÅLL 1. DAGORDNING... 3 2. VERKSAMHETSBERÄTTELSE... 4 2.1. Förtroendevalda... 4 2.2. Fullmäktigedeligater...

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 YSTADS BRUKSHUNDKLUBB

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 YSTADS BRUKSHUNDKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 YSTADS BRUKSHUNDKLUBB Styrelsen för Ystads Brukshundklubb 2010 avger härmed redovisning för föreningens verksamhet under året 2010. Styrelsen har haft följande sammansättning:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR MÖNSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR MÖNSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR MÖNSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB 2015 Mönsterås Brukshundklubb har under året haft nio (9) styrelsemöten och två (2) avdelningsmöten. Medlemsantalet har varit: Ordinarie: 170 st Ungdomsmedlemmar:

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Utskott för avel och hälsa

Svenska Brukshundklubbens Utskott för avel och hälsa Svenska Brukshundklubbens Utskott för avel och hälsa Protokoll 3/2015 Datum: 2015-03-16 Tid: 19:00-22:00 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ulrika Paulin sammankallande Kirsten Wretstrand Gunnel Crona Anmält

Läs mer

Utvärdering av RAS, Rasspecifik AvelsStrategi, kortsiktiga mål för airedaleterrier år 2013

Utvärdering av RAS, Rasspecifik AvelsStrategi, kortsiktiga mål för airedaleterrier år 2013 UtvärderingavRAS,RasspecifikAvelsStrategi, kortsiktigamålförairedaleterrierår201 SvenskaKennelklubbengodkändeochfastställdeRASförairedaleterrierden22mars2012, förattgällafrånochmedår2012tillochmedår2016.rasharredovisatsiairedaleterrier

Läs mer

HÖSTMÖTESPROTOKOLL. Protokoll från SBK Stockholmsdistriktets höstmöte 2009 11 24 kl. 19.00 Plats: Vällingby BK.

HÖSTMÖTESPROTOKOLL. Protokoll från SBK Stockholmsdistriktets höstmöte 2009 11 24 kl. 19.00 Plats: Vällingby BK. HÖSTMÖTESPROTOKOLL Protokoll från SBK Stockholmsdistriktets höstmöte 2009 11 24 kl. 19.00 Plats: Vällingby BK. Närvarande lokalklubbar: Danderyd Täby BK, Lidingö BK, Mälarö BK, Nacka BK, Solna Sundbyberg

Läs mer

SM LYDNAD & AGILITY 2013

SM LYDNAD & AGILITY 2013 Hjärtligt välkommen till Falkenberg och SM LYDNAD & AGILITY 2013 PM Fredagen den 14 juni träffas vi på Falkenbergs Idrottsplats och SM drar igång. Parkering för tävlande finns i direkt anslutning till

Läs mer

Poängberäkning för år 2015 (sammanställs i början av 2016)

Poängberäkning för år 2015 (sammanställs i början av 2016) Poängberäkning för Årets Utställningsfurie Poängberäkning för år 2015 (sammanställs i början av 2016) Hundägarna skall vara medlem i Svk FUR Hundarna skall vara svenskregistrerade (undantag norskregistrerade,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för AiredaleTerrierGillet 2015

Verksamhetsberättelse för AiredaleTerrierGillet 2015 Verksamhetsberättelse för AiredaleTerrierGillet 2015 Styrelsen för AiredaleTerrierGillet (ATG) avger härmed sin berättelse för verksamheten under perioden 2015-01-01 2015-12-31. Styrelsens sammansättning

Läs mer

Att anordna en rallylydnadstävling. Planera i god tid

Att anordna en rallylydnadstävling. Planera i god tid Att anordna en rallylydnadstävling Planera i god tid Tänk på att vara ute i god tid med planeringen av tävlingen. Är det en officiell rallylydnadstävling som klubben ska arrangera, så ska ansökan göras

Läs mer

VERKSAMHETSFÖRSLAG SBK SKARABORGSDISTRIKTET 2016/2017 VERKSAMHETSFÖRSLAG

VERKSAMHETSFÖRSLAG SBK SKARABORGSDISTRIKTET 2016/2017 VERKSAMHETSFÖRSLAG VERKSAMHETSFÖRSLAG Verksamhetsförslag för 2016 och 2017 Brukshundklubbens uppgifter är: Vi ska sprida kunskap om hund Vi ska genom att sprida kunskap om hund förbättra förutsättningarna för hunden och

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

Club Show för Welsh Springer Spaniel klubben

Club Show för Welsh Springer Spaniel klubben Club Show för Welsh Springer Spaniel klubben Fastställt vid ordinarie årsmöte 20150322 Club Show Club Show arrangeras av Welsh Springer Spaniel klubbens klubbstyrelse i samarbete med medlemmar eller aktivitetsgrupper

Läs mer

Hammarö Brukshundklubb. Årsmöteshandlingar 2015-02-21

Hammarö Brukshundklubb. Årsmöteshandlingar 2015-02-21 Hammarö Brukshundklubb Årsmöteshandlingar 2015-02-21 Dagordning årsmöte Hammarö Brukshundklubb, 21 februari 2015 1. Årsmötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Val av ordförande att leda årsmötesförhandlingarna

Läs mer

Bodens Brukshundklubb och Hundungdom Verksamhetsmål 2013

Bodens Brukshundklubb och Hundungdom Verksamhetsmål 2013 Bodens Brukshundklubb och Hundungdom Verksamhetsmål 2013 En lokalklubbs uppgift enligt stadga för lokalklubb inom SBK är: Vi ska sprida kunskap om hund Vi ska genom att sprida kunskap om hund förbättra

Läs mer

Sleipnir, Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06

Sleipnir, Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06 Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06 Tid: 18.00 Plats: hos Camilla Reichenberg, Löpargatan 91 Närvarande: Camilla Reichenberg (CR) Sofia Kindlund (SK) Lise-Lott Jansson (LJ) Mia

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-06-23, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-06-23, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-06-23, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Svenska Leonbergerklubben

Svenska Leonbergerklubben Nr 02/14 Svenska Leonbergerklubben Svenska Leonbergerklubbens ordinarie styrelsemöte, telefonmöte. 2014-03-04 13. Mötets öppnande Ordförande hälsade alla välkomna 14. Närvarande/frånvarande: Närvarande:

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsens Skype möte 2015-04-28 Plats: Sundsvall

Protokoll fört vid styrelsens Skype möte 2015-04-28 Plats: Sundsvall Protokoll fört vid styrelsens Skype möte 2015-04-28 Plats: Sundsvall Närvarande ledamöter: Britt-Marie Edfors Ordförande Carina Östberg Utställnings ansvarig Agneta Östlund Retriever ansvarig Ingela Norrby

Läs mer

Svenska Leonbergerklubben

Svenska Leonbergerklubben Nr 11/13 Svenska Leonbergerklubben Svenska Leonbergerklubbens ordinarie styrelsemöte. Telefonmöte 2013-06-20 38. Mötets öppnande 39. Närvarande: Pamela Abrahamsson, Robin Neumann, Kristina Truedsson Mikaela

Läs mer

SVENSKA WELSH CORGI KLUBBEN

SVENSKA WELSH CORGI KLUBBEN Styrelsen i SWCK ber att få framlägga följande VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande : Vice Ordförande : Sekreterare : Kassör : Ordinarie Ledamöter

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte 20080925 Telefonkonferens

Protokoll fört vid styrelsemöte 20080925 Telefonkonferens Protokoll fört vid styrelsemöte 20080925 Telefonkonferens Närvarande: Ordinarie ledamöter: Carsten Sörensen Catarina Hultgren Birgitta Abrahamsson Mia Hansson Maria Bergman Karin Hellström Suppleanter:

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Protokoll 2010 Nr 8 Datum: 2010-11-10 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Anya Kräusel Vice Annika Nilsson Marie-Louise Nilsson Mikael Olsson Catharina Hårsmar Lena Weiffert Suppleant Micke Hansson

Läs mer

Revisorer Ordinarie har varit Ingela Bergare och Johanna Biderman. Suppleanter har varit Jane Avena och Camilla Appelgren.

Revisorer Ordinarie har varit Ingela Bergare och Johanna Biderman. Suppleanter har varit Jane Avena och Camilla Appelgren. Svenska Australian Shepherdklubben, SASK Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen för Svenska Australian Shepherdklubben (SASK) avger härmed följande verksamhetsberättelse avseende verksamhetsåret 2015. Styrelse

Läs mer

Verksamhetsplan för Kungsörs Brukshundklubb 2016

Verksamhetsplan för Kungsörs Brukshundklubb 2016 Aktivt hundliv Kungsörs Brukshundsklubb är en förening inom Svenska Brukshundsklubben. SBK;s ledord är Aktivt hundliv och organisationens övergripande mål är att kontinuerligt skapa goda förutsättningar

Läs mer

Svenska Agilityklubben 9-2014

Svenska Agilityklubben 9-2014 Svenska Agilityklubben 9-2014 2014-10-30 160-184 Protokoll från styrelsemöte via telefon med Svenska Agilityklubbens styrelse torsdag 30 oktober 2014. Närvarande Per-Inge Johansson ordförande (från punkt

Läs mer

161-184. Svenska Lagotto Romagnoloklubben org. nummer: 802435-6076 -Styrelseprotokoll- Datum: 2015-11-23 Möte nr 8/2015

161-184. Svenska Lagotto Romagnoloklubben org. nummer: 802435-6076 -Styrelseprotokoll- Datum: 2015-11-23 Möte nr 8/2015 Datum: 2015-11-23 Möte nr 8/2015 161-184 Plats: Telefonmöte, kl. 19.00 21.30 Beslutande: Suppleanter: Förhinder: Mötessekreterare: Utsedd att justera: Dan Wikström, Carina Larsson ( 161-176), Jonas Bygdén,

Läs mer

Styrelsen och revisorerna samt anslås i klubbstugan och på hemsidan

Styrelsen och revisorerna samt anslås i klubbstugan och på hemsidan Styrelsemöte Protokoll 2011 Nr 5 Datum: 2011-08-25 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Rolf Weiffert Ordförande Marie-Louise Nilsson Kassör Cathrine Carlström Vice Ordförande Catharina Hårsmar Sekreterare

Läs mer

Mötesdatum 2011-04-05

Mötesdatum 2011-04-05 (ordförande), Reidar Otterbjörk (ledamot), (ledamot), (ledamot), 252. Mötets öppnande 252.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare vid dagens möte. 252.2. Val av protokolljusterare utsågs

Läs mer

WSSK Verksamhetsberättelse 2011

WSSK Verksamhetsberättelse 2011 WSSK Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen har från 05 mars 2011 haft följande sammansättning: Ordinarie ledamöter: Bo Olofsson (BO) Marianne Welander (MW) Dan Axelsson (DA) Torbjörn Håkansson (TH) Eva

Läs mer

Årsmöte 2010 4 februari i Alnarp kl. 11.00-12.00. Årsmöteshandlingar Dagordning Styrelsekandidater Verksamhetsberättelse Verksamhetsplan Mål 2010

Årsmöte 2010 4 februari i Alnarp kl. 11.00-12.00. Årsmöteshandlingar Dagordning Styrelsekandidater Verksamhetsberättelse Verksamhetsplan Mål 2010 Årsmöte 2010 4 februari i Alnarp kl. 11.00-12.00 Årsmöteshandlingar Dagordning Styrelsekandidater Verksamhetsberättelse Verksamhetsplan Mål 2010 Dagordning årsmöte 2010-02-04 Alnarp 1. Val av mötesordförande

Läs mer

82 Mötets öppnande Ordförande Björn Bjuggren hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

82 Mötets öppnande Ordförande Björn Bjuggren hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Sidan 1 av 5 NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERKLUBBEN Protokoll fört vid styrelsemöte, telefon 2010 06 17 Närvarande Björn Bjuggren Anders Wahlberg Cecilia Bergling Ulla Nilsson Lotta Strömberg 95 c.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 Plats: Vrigstads värdshus, Vrigstad Tid: 2015-03-14 kl 10.30-14.00 Närvarande: Från 27 lokalklubbar 47 delegater, 3 övriga, 6 distriktsfunktionärer och 2 personer från valberedningen.

Läs mer

SVENSKA DREVERKLUBBEN

SVENSKA DREVERKLUBBEN SVENSKA DREVERKLUBBEN Protokoll fört vid möte med CS för Svenska Dreverklubben, söndagen den 10/8 2014, Solna 1. Sammanträdets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade välkommen och öppnade dagens möte.

Läs mer

INFOBLADET. våren 2013 NU ÄR KURSER OCH TÄVLINGSSÄSONG ÄNTLIGEN IGÅNG PRENSENTATION AV ÅRETS STYRELSE KALLELSE TILL ÅRETS MEDLEMSMÖTEN

INFOBLADET. våren 2013 NU ÄR KURSER OCH TÄVLINGSSÄSONG ÄNTLIGEN IGÅNG PRENSENTATION AV ÅRETS STYRELSE KALLELSE TILL ÅRETS MEDLEMSMÖTEN INFOBLADET våren 2013 NU ÄR KURSER OCH TÄVLINGSSÄSONG ÄNTLIGEN IGÅNG PRENSENTATION AV ÅRETS STYRELSE KALLELSE TILL ÅRETS MEDLEMSMÖTEN LINKÖPINGS BRUKSHUNDKLUBB Linköpings brukshundklubb på nätet Håll vår

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2015 Dagordning för årsmötet den 16 februari 2016 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Godkännande av dagordning 4 Nya medlemmar hälsas välkomna 5 Val av ordförande för

Läs mer

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2012

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2012 The Oak Leaf Medlemsblad för Löv nummer 5, december 2012 Vi startar terminen med att tillsammans ta farväl av julen eftersom vi aldrig kunde hälsa den välkommen! Alla våra dansare, medlemmar såväl som

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb/avelsavd. för Riesenschnauzer Protokoll no. 2/ 2012

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb/avelsavd. för Riesenschnauzer Protokoll no. 2/ 2012 Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens styrelsemöte i Kopparbo 2012-07-14 Närvarande: Alf Karlström, ordförande Bo Nilsson, vice ordförande Lotta Persson, sekreterare Kerstin Petersson, ledamot

Läs mer

NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERKLUBBEN Protokoll fört vid fysiskt styrelsemöte, Scandic Upplands Väsby, 20160115-17

NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERKLUBBEN Protokoll fört vid fysiskt styrelsemöte, Scandic Upplands Väsby, 20160115-17 Sidan 1 av 6 NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERKLUBBEN Protokoll fört vid fysiskt styrelsemöte, Scandic Upplands Väsby, 20160115-17 156 Ordföranden hälsade välkommen och öppnade mötet 156 Beslutsmässighet.

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Svenska Bostonterrierklubbens årsmöte. den 6 mars 2016 i. Jönköping

Svenska Bostonterrierklubbens årsmöte. den 6 mars 2016 i. Jönköping Svenska Bostonterrierklubbens årsmöte den 6 mars 2016 i Jönköping SVENSKA BOSTONTERRIERKLUBBENS ÅRSMÖTESHANDLINGAR DEN 6 MARS 2016 DAGORDNING 1 Justering av röstlängden. 2 Val av ordförande för årsmötet.

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb Verksamhetsberättelse Sid 1( 6) Verksamhetsberättelse Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för Verksamhetsberättelse Sid 2( 6) Styrelsens sammansättning

Läs mer

Djäkneboda Byastämman 2013

Djäkneboda Byastämman 2013 Djäkneboda Byastämman 2013 Protokoll för mötet 11 april 2013 Djäkneboda skola 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande att leda mötet Bo Jonsson valdes till ordförande 3. Val av sekreterare för dagens protokoll

Läs mer

Kungälvs Brukshundklubb

Kungälvs Brukshundklubb Kungälvs Brukshundklubb Kungälvs Brukshundklubb består av ca 300 hundintresserade medlemmar i olika åldrar. Klubben är till för dig som vill vara aktiv med din hund, träna, tävla eller lära dig och din

Läs mer

DAGORDNING ÅRSMÖTE. Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby

DAGORDNING ÅRSMÖTE. Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby DAGORDNING ÅRSMÖTE Islandshästföreningen Austur Kl 14.00 Lördag 30 januari 2016 på Gotlands Slagteri i Visby 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av föredragningslista 3. Fråga om mötets behöriga utlysande

Läs mer

Årsmöte den 11 februari 2010 Eds Sockenstuga

Årsmöte den 11 februari 2010 Eds Sockenstuga Grums Jaktvårdskrets Årsmöte den 11 februari 2010 Eds Sockenstuga Grums Jaktvårdskrets Dagordning årsmöte den 11 februari 2010 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Val av årsmötesfunktionärer

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 7/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-05-05 Plats: Broby Gård, Märsta 106-137

Labrador Retrieverklubben 7/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-05-05 Plats: Broby Gård, Märsta 106-137 Labrador Retrieverklubben 7/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-05-05 Plats: Broby Gård, Märsta 106-137 Närvarande: Dan Ericsson, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Ninni Ericsson, Susanne Rehlin,

Läs mer

Tierps Brukshundklubb. Årsmöteshandlingar 2014. Mötet hålls i klubbstugan den 12 februari 2014 klockan 19.00

Tierps Brukshundklubb. Årsmöteshandlingar 2014. Mötet hålls i klubbstugan den 12 februari 2014 klockan 19.00 Tierps Brukshundklubb Årsmöteshandlingar 2014 Mötet hålls i klubbstugan den 12 februari 2014 klockan 19.00 Förslag på dagordning till årsmötet för Tierps Brukshundklubb den 12 feb 2014 kl 19.00 i klubbstugan

Läs mer

Svenska Spaniel och Retrieverklubben Protokoll 4 2014-03-29 Västernorrlandsavdelning Orgnr 889601-2724 58-81

Svenska Spaniel och Retrieverklubben Protokoll 4 2014-03-29 Västernorrlandsavdelning Orgnr 889601-2724 58-81 Protokoll fört vid styrelsens möte 2014-03-29 Plats: Canons lokaler, Örnsköldsvik Närvarande: Anders Flodin, Åsa Åberg, Maria Hansson, Lotta Fornås, Lena Ohlsson. Närvarande suppleant: Ulla Olsson Ej närvarande:

Läs mer

Protokoll Botkyrka Brukshundklubb

Protokoll Botkyrka Brukshundklubb Närvarande Ej närvarande. Lena Jernström Lars-Erik Johansson Silva Holmér Anna Carlson Ulrik Bergquist Jeanette Liljebäck Kerstin Sundberg Vanja Ljung Crister Rosenberg Jenny Mellåker Ulrika Pettersson

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK)

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 20 mars 2014, kl 19.30 Klädsel: Gi för dem som vill träna efteråt, vanliga kläder för föräldrar Alla

Läs mer

Avelspolicy & avelsstrategier 2012-2016

Avelspolicy & avelsstrategier 2012-2016 Avelspolicy & avelsstrategier 2012-2016 INLEDNING Detta deldokument i Golden retrieverklubbens RAS, är till för att användas vid det dagliga arbetet i klubben när det gäller att förverkliga våra mål och

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Bjuvs BK

Protokoll från styrelsemöte i Bjuvs BK Protokoll från styrelsemöte i Bjuvs BK Protokoll nr: 10-2012/2013 Datum: 2012-11-05 Plats: Klubbstugan Närvarande: Annika Edvinsson, Berit Streifert, Kamilla Roupé, Ken Lundahl och Louise Adamsson Anmält

Läs mer

Årsmöteshandlingar 2013

Årsmöteshandlingar 2013 Trollhättans Brukshundklubb Årsmöteshandlingar 2013 Dokument: Dagordning Preliminärt årsprogram Verksamhetsplan Valberedningens förslag Budgetförslag Dagordning Trollhättans brukshundklubb 2013 1. Mötet

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse Årsredovisning 130901-140831 Verksamhetsberättelse för SMC Gotland Verksamhetsåret omfattar tiden 1 september 2013 t.o.m. 31 augusti 2014 Styrelse Styrelsen har under det gångna

Läs mer

SVENSKA WELSH CORGI KLUBBEN

SVENSKA WELSH CORGI KLUBBEN Mötesdatum : 13 December Tid: 13.00 17.00 Plats: Scandic Hotell Receptionen Närvarande : Annette Jonasson (AJ), Eva Liljekvist-Borg (ELB), Ann Tholsson (AT), Helena Orre (HO), Monika Johansson (MJ), Lennart

Läs mer

SVENSKA DREVERKLUBBEN

SVENSKA DREVERKLUBBEN SVENSKA DREVERKLUBBEN Protokoll fört vid möte med CS för Svenska Dreverklubben, lördag och söndag 15-16/3 2014, Upplands Väsby 1. Sammanträdets öppnande Ordförande Martin Svensson hälsade välkommen och

Läs mer

Vi tackar för din anmälan och önskar dig en trevlig Flatshow!

Vi tackar för din anmälan och önskar dig en trevlig Flatshow! Vi tackar för din anmälan och önskar dig en trevlig Flatshow! Vi har även i år, ett stort antal anmälningar det tycker vi är väldigt kul! Med många startanden krävs en bra planering, ett preliminärt tidschema

Läs mer

Verksamhetsberättelse Svenska Hamitonstövareföreningen 2014

Verksamhetsberättelse Svenska Hamitonstövareföreningen 2014 Verksamhetsberättelse Svenska Hamitonstövareföreningen 2014 Styrelsen får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 2014-01-01 2014-12-31. Styrelse Erling Buch, Hönö Marita Lithander, Strömsund

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

Vår nya ordförande jorun olsson

Vår nya ordförande jorun olsson Jämtland/Härjedalens spelmansförbund MEDLEMSBLAD MAJ 2015 hemsida: www.spelmansforbundet.se epost: info@spelmansforbundet.se Vår nya ordförande jorun olsson jämtstämman 12-14 juni Hej från Jorun! Det rör

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-04-06, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-04-06, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-04-06, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, LAILA MÄLLINEN, MALIN TOIVAINEN, NICKLAS NULAND, JENNIE HAMMARQVIST, SUZETTE ELESTEDT,

Läs mer

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 Verksamheten i stort Styrelsen och dess arbete Styrelsen har under året bestått av följande medlemmar Ordförande Bengt Sandell Viceordförande Christer Ahlberg Sekreterare

Läs mer

Protokoll fört vid SAASDCs förbundsstämma i Östersund den 13 juni 2009.

Protokoll fört vid SAASDCs förbundsstämma i Östersund den 13 juni 2009. 1/5 Svenska Squaredansförbundet Protokoll fört vid SAASDCs förbundsstämma i Östersund den 13 juni 2009. Närvarande: Ombud enligt separat lista och övriga intresserade. 1 Mötets öppnande 2 Mötets utlysande

Läs mer

Verksamhetsplan och budget Svenska Grand Danois Klubben 2015

Verksamhetsplan och budget Svenska Grand Danois Klubben 2015 Verksamhetsplan och budget Svenska Grand Danois Klubben 2015 Sida 1 av 5 Styrelsen Styrelsen ska verka för en god sammanhållning inom klubben för att främja och bevara rasen Grand Danois. Styrelsen ska

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Djurskyddet Eskilstuna verksamhetsåret 2012

Verksamhetsberättelse för Djurskyddet Eskilstuna verksamhetsåret 2012 Verksamhetsberättelse för Djurskyddet Eskilstuna verksamhetsåret 2012 Styrelsen Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av Ordförande Maude Larsson Kassör Karin Zartmann Sekreterare Eirik Isene Vice

Läs mer

Distriktskonferens 24-25 oktober 2015

Distriktskonferens 24-25 oktober 2015 Distriktskonferens 24-25 oktober 2015 Plats: Deltagare: Åkerby herrgård Se bilaga Lördagen ägnades åt gemensam konferens där innehållet presenteras i dessa minnesnoteringar. Söndagen ägnades åt utvecklingsprojektet

Läs mer

HUNDENS HUS KURSPROGRAM !!! STOCKHOLM HÖSTTERMINEN 2014 P Å RÄTT KURS MED

HUNDENS HUS KURSPROGRAM !!! STOCKHOLM HÖSTTERMINEN 2014 P Å RÄTT KURS MED KURSPROGRAM STOCKHOLM HÖSTTERMINEN 2014 P Å RÄTT KURS MED HUNDENS HUS, Årsta e-post: tel: 08-29 17 74 Hundens Hus kursprogram PUPPY PARTY Informationskväll för dig som ska eller har skaffat valp Gratis,

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid Svenska Rottweilerklubbens/AfR styrelsemöte via telefon. Närvarande: Angelina Ohlsson (fr.o.m 126 Registerkommittén-slut), Ingela Plahn Lindström, Anna Lindgren, Veronica Nilsson, Jenny

Läs mer

Protokoll fört vid Springerklubbens ordinarie fullmäktigemöte 2006-03-25

Protokoll fört vid Springerklubbens ordinarie fullmäktigemöte 2006-03-25 Protokoll fört vid Springerklubbens ordinarie fullmäktigemöte 2006-03-25 1 Mötets öppnande Krister Söderstam hälsade fullmäktige delegaterna och övriga medlemmar välkomna och riktade ett särskilt välkommen

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Protokoll 3/2014 Datum: 2014-03-10 Tid: 20:00-21:45 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ange ev. nedan Ordförande Barbro Olsson Yvonne Ahlin (UG Agility)

Läs mer

Protokoll från ordinarie årsstämma 2015-02 18

Protokoll från ordinarie årsstämma 2015-02 18 Protokoll från ordinarie årsstämma 2015-02 18 Tid: 2015-02-18, Kl. 19.00 Plats: Rydebäcksskolan, Rydebäck 1. Stämmans öppnande. Byalagets ordförande Kent E. Nilsson hälsade deltagarna välkomna och förklarade

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sköldkörtelföreningen år 2014. Anna-Maria Johansson, kassör avgick 2014 04 01

Verksamhetsberättelse för Sköldkörtelföreningen år 2014. Anna-Maria Johansson, kassör avgick 2014 04 01 Verksamhetsberättelse för år 2014 Sammansättning av styrelse och andra funktionärsroller 2014 03 21 2015 03 05 Styrelse Nadja Öström ordförande Sekreterare - Vakant Anna-Maria Johansson, kassör avgick

Läs mer

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Verksamhetsåret 2014 Kallelse till årsmöte 2015 Härmed kallas alla medlemmar i MK Gotlands Terräng Gäng till årsmöte Söndag den 8 Mars ca kl 15.00 Plats:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2013

Verksamhetsberättelse för år 2013 Verksamhetsberättelse för år 2013 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamot Suppleanter Hedersordförande Hedersmedlem Ulrika

Läs mer

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Datum: 2007-11-21 Tid: 1900 Plats: Strömgården, Lyan 1. Ordförande Peter Lysholm öppnade årsmötet med att hälsa alla välkomna och i samband med detta hölls

Läs mer

SVENSKA PUDELKLUBBEN VÄSTRA AVDELNINGEN

SVENSKA PUDELKLUBBEN VÄSTRA AVDELNINGEN SVENSKA PUDELKLUBBEN VÄSTRA AVDELNINGEN Protokoll 06-15, fört vid styrelsemöte 21 april 2015, Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg, konferensrummet andra våningen. Närvarande: Marie Torgerson, ordförande

Läs mer

MÅL & VERKSAMHETSPLAN 2015. Mål 2015

MÅL & VERKSAMHETSPLAN 2015. Mål 2015 1(6) MÅL & VERKSAMHETSPLAN 2015 Mål 2015 Under 2014 påbörjade vi arbetet med att omorganisera sektorerna till Utskott för att få mer helhetssyn och sammarbete över intressegränserna. Under 2015 vill vi

Läs mer