Planeringsmöte VBTF. Datum: Lördag 26 maj 2012 kl , i Karlstad.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Planeringsmöte VBTF. Datum: Lördag 26 maj 2012 kl , i Karlstad."

Transkript

1 Planeringsmöte VBTF Datum: Lördag 26 maj 2012 kl , i Karlstad. Närvarande: Andreas Wirén, Mikael Haster, Magnus Hildebrand, Marlene Notes, Maria-Therese Nordström (Kristinehamn) Per Häger (Skoghall), Erik Martvall Carlstads BTK, Ola Perman Carlstads BTK), Owe Kilström (Säffle BTK) och Tomas Bergquist (Storfors BTK) och Tomas Andersson (SBTF). 1. Föreningar: Årsavgifter, Föreningsrapporter. Denna säsong skall allt rapporteras in senast 31 maj. Föreningsrapporten skickas in via idrott online. Årsavgiften faktureras till respektive förening. Det är viktigt att göra detta då detta påverkar antalet röster Värmland har på förbundsmötet. Det är också viktigt att Sveriges föreningar sköter inrapporteringen då det ger en bild av hur stora svensk bordtennis är, vilket på sikt kommer vara ett beräkningsstöd för anslag som bordtennisen får via RF. Hur skall vi nå ut till de mindre föreningarna? Flertalet mindre föreningar har försvunnit de senaste åren. Och andra små föreningar har det svårt att växa. Diskussionen inleddes med att representanterna tog upp hur det ser ut i respektive förening och svårigheterna i att få in fler som kan hjälpa till som ledare eller i en styrelse. Inom de större lagsporterna sker det fler aktiviter löpande under en säsong vilket ger än bättre kontakt med föräldrar. Det är viktigt att tidigt skapa en kontakt när säsongen börjar. Styrelsen fick i uppdrag att ta en kontakt med övriga föreningar som idag inte fanns representerade för att få en bättre inblick i hur det ser ut och eventuellt vad de kan behöva hjälp med. Från styrelen får Marlene i uppdrag att göra en rundringning. 2. Ekonomi: Mötet gick igenom vilka satsningar som VBTF behöver inrikta sig på under kommande verksamhetsår och framåt. - SISU utbildningar. Dessa utbildningar krävs på varje steg i den nya utbildningsstrukturen och är något vi behöver bevaka när de genomförs eller samordna på egen hand inom förbundet. - Domarutbildningar, både distrikt- och förbundsdomarutbildningar. - Lägerverksamhet, bredd- elit- och tjejläger. - Administration av serier. Detta är ett tidskrävande arbete där i framtiden inte de ideella krafterna kanske räcker. - Nyb-tävlingar. Fler tävlingar för de yngsta eller de som inte tävlat så mycket.

2 Under våren har Ronny tagit fram en ny mall för hantering av lägeravgifter och utbetalning av lägerersättning. Kortfattat så innebär den att lägeravgiften tas in kontant av tränaren på första dagen av lägret. Detta lämnas till kassören som betalar ut ersättning till tränarna efter att allt som skall rapporteras in av tränaren är gjort. Tränararvoden. Mötet bestämde att vi ska följa de nationella riktlinjerna vad gäller tränararvoden. Huvudtränare: 1000 kr/dag Assisterade/hjälptränare: kr/dag Arrangörsbidrag: 500 kr. Till den som sköter det praktiska kring lägret. Ex: inbjudan, anmälan, inrapportering enligt nya mallen etc. 3. Träning/Läger: Följande satsningar på läger försöker vi genomföra under kommande säsong: - Breddläger, tjejläger och elitläger. Ansvarig för Bredd- och Tjejläger är Andreas Wirén och Jessika Larsson. Mötet föreslog en kombination av helgläger plus lägertävling för nyb-spelare, detta för att både få träning och tävlingserfarenhet under lättare former än en vanlig tävling. Målsättningen är att genomföra tre under hösten och två på våren på olika platser i distriktet. Öppna breddläger kommer genomföras likt tidigare på loven. Kommande säsong skall lägren arrangeras på olika platser. Tjejläger skall vi försöka genomföra vid en helg på hösten och en helg på våren. Målsättningen är att bjuda in alla som vill vara med och försöka samla så många som möjligt av distriktets tjejspelare. Intresserade tränare är Marlena Notes, Sandra Andersson och Jessika Larsson. Wirén stämmer av och samordnar med tränarna för att hitta lämpliga helger under säsongen Ansvarig för elitläger är Mikael Haster. Mötet bestämde att elitlägren skall inrikta sig till de spelarna som inte går på pingisgymnasium. Ev. kan de spelarna bjudas in som sparring i mån av plats. Målsättningen är att genomföra elitläger på loven samt några helger. - För samtliga läger skall inbjudan skickas ut till berörda parter senast 4 veckor innan. Samtidigt publiceras det via vår hemsida också. - För att stimulera spelare att delta kan reseersättningen tas ut av spelarna vid samåkning till lägren. - Mötet föreslog att lägeravgifterna bör höjas något till en mer rimlig nivå utifrån vad som erbjuds. Förslag på 100 kr/dag. - Andra läger som arrangeras i distriktet utanför VBTFs regi får inte krocka med våra egna läger om det skall bjudas in spelare. 4. Tävlingar :

3 - DM och Pingisiaden arrangeras av Skoghalls BTK/Carlstads BTK november 2012 i idrottshuset i Karlstad. - För lag-dm har vi inget upplägg eller arrangör i dagsläget. Tävlingskalender : 2012-Höst 8/9 8-manna i Säffle, Säffle BTK/VBTF 6/10 Tjejtävling i Kristinehamn, Kristinehamns BTF 19/10 Lilla Solstaträffen i Karlstad, Carlstads BTK 20-21/10 Solstaträffen (K1) i Karlstad, Carlstads BTK 27-28/10 Regions top 12 i Göteborg 10-11/11 DM+Pingisiaden i Karlstad, Skoghalls BTK/Carlstads BTK 8-9/12 Västsvenska Mästerskapen+Pingisiadens regionsfinal i Bohuslän-Dal 2013-Vår 23-24/2 Hammarö Pingispropaganda, Skoghalls BTK 22-24/3 Ungdoms/Veteranpoolen i Karlstad, Carlstads BTK För Bortanspelen föreslår mötet i första hand helgen 29-30/9 då flera tävlingar i Värmland spelas i oktober/november. Skulle detta inte passa så är 3-4/11 och 1-2/12 gångbara alternativ. Ronny får återkomma med besked för tävlingshelg. 5. Seriespel: Div.4 Spelas som en rak serie med 8-lag där alla möter alla två gånger. Div.5 Beror på hur många lag som anmäler sig, men vid ca 8 lag så spelas den som en rak serie likt division fyra. Ungdomsserierna Upplägget som var denna säsong med 4-lags serier där man flyttar upp eller ner beroende på resultat var mycket uppskattat enligt mötesdeltagarna. Inget beslut togs på hur serien skall se ut, utan styrelsen håller det öppet beroende på vilka och hur många lag som anmäler sig. Seriekalender: Följande datum gäller för distriktserierna kommande säsong. Div.4 och Div.5: (sammandragen spelas på söndagar) - 23/9 Omg.1-2 (Skoghall har tagit på sig både div.4 och div.5 i Hammarhallen, under förutsättning att de får hallen) - 14/10 Omg /11 Omg /1 Omg /1 Omg /2 Omg /3 Omg (Förslag på att sista sammandraget för div.4 och div.5 spelas i Arvika, Wirén ser över möjligheterna) Ungdomsserier: (sammandragen spelas på lördagar)

4 - 17/11 Sammandrag 1-26/1 Sammandrag 2-16/2 Sammandrag 3-9/3 Sammandrag 4 Inbjudan till div.4 och div.5 går ut i augusti och till ungdomsserierna i oktober. Tomas Andersson sköter förarbetet av serierna i cupassist. Arrangören av ett sammandrag ansvarar för resultatinmatningen. Serieavgifter, WO m.m. - Hur ska vi undvika att lag inte dyker upp eller lämnar WO? Detta var något som tyvärr drabbade division 5 och ungdomsserierna flertalet gånger under denna säsong. För att undvika detta bestämde mötet att införa högre anmälnings- och WOavgifter samt en avgift för lag som utan att meddela i förväg inte dyker upp. Detta gäller för : Serieavgifter: - Div.4 och Div kr/lag - Ungdomsserier 100 kr/lag WO-avgifter: Avgifter för att lämna walk over gäller per match och är samma som anmälningsavgiften i respektive serie. T.ex. blir WO-avgiften i div kr/match som man lämnar WO. Detta gäller för samtliga distriktsserier. Mötet beslutade också för en extra avgift för lag som utan att meddela i förväg inte dyker upp vid en match eller ett sammandrag. Den avgiften är högre än WO avgifterna och ligger på 500 kr/match i ungdomsserierna och 1000 kr/match i div.4 och div.5. Regler för distriktsserier Vi följer sedan tidigare de nationella seriespelsreglerna men det finns ett behov av ett regelverk som gäller inom distriktet och är anpassas till våra serier. Det gäller i första hand när man flyttar spelare mellan distriktserier eller nationella- och distriktserierna. Tomas tar fram ett förslag på tilläggsregler till de nationella seriespelsreglerna och presenterar det till styrelsen innan nästa möte i augusti. 6. Domare/Utbildning: Till kommande säsong skall vi försöka genomföra en distriktdomarkurs på hösten samt en på våren. Samordnare för domarutbildningar är Tomas Andersson. Önskemål finns att genomföra den första kursen till hösten i Kristinehamn. Tomas är även samordnare för ledarutbildningarna. Målsätningen är att genomföra en SISU kurs på hösten och en ungdom 1 kurs på våren. 7. Representanter SBTF:s konferenser: Andreas Wirén är vår fortsatta representant. Även Marlene Notes meddelade att hon är intresserad.

5 8. 8-manna: 8-manna har de senaste åren spelats i december men då tävlingskalendern fullmatad just då, så beslutade mötet att tävlingen tidigareläggs till 8 eller 9 september. Owe Kilström ser över om Säffle BTK tillsammans med VBTF kan arrangera 8-manna i Tegnerhallen i Säffle. Mikael Haster är ansvarig från VBTF för uttagning av spelare. I och med att det spelas på hemmaplan skall vi försöka ha fyra coacher på plats till respektive klass. Tomas ordnar matchtröjor från STIGA och samordnar det med Mikael. 9. Rekrytering: Kjell Olsson är ansvarig för bästa fyran en säsong till. Han har också en efterträdare på gång från Eda/Charlottenberg i Jan Johansson. 10. Lilla VM: Ola Perman ser över om Lilla Solstaträffen kan arrangeras som Lilla VM. 11. Styrelsemöten, årsmötet, planeringsmötet : Styrelsemöten ligger andra tisdagen i månaden per telefon. Tisdag 14 augusti, kl Tisdag 9 oktober, kl Tisdag 11 december, kl Tisdag 29 januari, kl Tisdag 9 april, kl Mikael skickar ut inbjudan och dagordning en vecka innan mötesdatum. Årsmöte tisdag 19 februari Planeringsmöte 25 maj Övrigt: En övrig fråga som togs upp är att VBTF kan sponsra spelare som blir uttagna till läger, ex regionsläger m.m. Inget beslut togs utan styrelsen tar upp frågan på kommande styrelsemöte.

Planeringsmöte VBTF. Närvarande: Andreas Wirén, Ronny Olsson, Mikael Haster, Tomas Andersson och Per Häger.

Planeringsmöte VBTF. Närvarande: Andreas Wirén, Ronny Olsson, Mikael Haster, Tomas Andersson och Per Häger. Planeringsmöte VBTF Datum: Lördag 4 juni 2011, i Tväruds skola Gunnarsskog kl 11.00 16.00. Närvarande: Andreas Wirén, Ronny Olsson, Mikael Haster, Tomas Andersson och Per Häger. 1. Föreningar/årsrapporter:

Läs mer

Bidragsansökan till VIF för 2019 måste skickas in under oktober. Olle undersöker.

Bidragsansökan till VIF för 2019 måste skickas in under oktober. Olle undersöker. Protokoll VBTF Styrelsemöte Plats: Telefonmöte (skype). Datum: 16 oktober 2018 Närvarande: Andreas Wirén, Jan Lindgren, Per Hagberg, Wiktor Larsson, John Åkesson, Daniel Jonasson Ej närvarande: Hans Sundberg

Läs mer

Protokoll Värmlands Bordtennisförbund planeringskonferens Dag: Lördagen den 5e maj Tid: Plats: Idrottens hus, Karlstad.

Protokoll Värmlands Bordtennisförbund planeringskonferens Dag: Lördagen den 5e maj Tid: Plats: Idrottens hus, Karlstad. Protokoll planeringskonferens 2018 Dag: Lördagen den 5e maj Tid: 09.00-13.00 Plats: Idrottens hus, Karlstad Deltagare: Hans Sundberg Jan Lindgren Jan Holmström Andreas Wiren Mattias Nilsson Olle Einarsson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014

VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Värmlands Bordtennisförbund får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 2014 31 december 2014. Styrelsens sammansättning: Ordförande:

Läs mer

Mötesnoteringar för Värmlands Bordtennisförbunds planeringskonferens 9 maj. Se Powerpoint presentationen för mer information.

Mötesnoteringar för Värmlands Bordtennisförbunds planeringskonferens 9 maj. Se Powerpoint presentationen för mer information. Mötesnoteringar för Värmlands Bordtennisförbunds planeringskonferens 9 maj. Se Powerpoint presentationen för mer information. Läger: Det finns en grundplanering gällande antalet tillfällen och dagar, men

Läs mer

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon)

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon) 1 Bordtennisförbund (VBTF) arbetar för utveckling tillsammans med våra föreningar för ett aktivt bordtennisintresse. VBTF tillhör de största distrikten i Sverige och har ca 60 aktiva föreningar. Lite fakta:

Läs mer

Minnesanteckningar PLANERINGSMÖTE

Minnesanteckningar PLANERINGSMÖTE Minnesanteckningar PLANERINGSMÖTE Torsdagen den 16 maj 2019 kl 19.00, Idrottens Hus, Örebro. Närvarande: Magnus Engstedt AGA BTK, Simon Itkonen, Simon Lönngren BTK Safir, Len Barrette Gropens IF/Ölbtf,

Läs mer

Välkomna till lagledarmöte säsongen Ålsta BTK Laxå BTK

Välkomna till lagledarmöte säsongen Ålsta BTK Laxå BTK Välkomna till lagledarmöte säsongen 2017-2018 Ålsta BTK Laxå BTK DAGORDNING Information från SISU Information från föreningsutvecklare Ebba Wengström Sbtf 1. Mötet öppnas 2. Information inför spelåret

Läs mer

Östansjö IF-1. Örebro BTK-1 från div 6 vann kvalmatchen Reserver: Storå BTK-4. Ålsta BTK-3

Östansjö IF-1. Örebro BTK-1 från div 6 vann kvalmatchen Reserver: Storå BTK-4. Ålsta BTK-3 Preliminär serieindelning säsongen 2012-2013. Lagen kommer att bjudas in enligt nedan. Anmälningsblanketter kommer att finnas tillgängliga på ÖLBTF s hemsida. Dessa går enkelt att fylla i direkt, sedan

Läs mer

Inbjudan till Ungdomsserier 18 19

Inbjudan till Ungdomsserier 18 19 Inbjudan till Ungdomsserier 18 19 Nordvästra Götalands Bordtennisförbund (NvgBTF) inbjuder föreningarna inom distriktet till seriespel för ungdomar säsongen 2018 19. Max ålder 15 år. (Födda 2003 och senare).

Läs mer

Styrelsemöte ÖBDF kl 18:00, Stadium Arena, Norrköping

Styrelsemöte ÖBDF kl 18:00, Stadium Arena, Norrköping Styrelsemöte ÖBDF 2014-01-23 kl 18:00, Stadium Arena, Norrköping Närvarande: Marie Jerhammar, Gunnar Hedlund, Lars Löfgren, Peter Nyström, Johan Bäckman, Ole Olsson (adjungerad sekreterare). 1. Mötets

Läs mer

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll.

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll. PROTOKOLL ISMÖTE Mötesdata: Tid: 2017-04-29, kl. 13:00 15.40 Plats: Scandic Nord, Sundsvall. 1. Mötets öppnande. Tony Olsson öppnade mötet och hälsade alla välkomna till Sundsvall. 2. Dagordning Dagordningen

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Per Mattsson (PM), Bengt Svensson (BS, adj) Magnus Lundin (ML), Hans Olofsson (HO), Andreas

Läs mer

Nordvästra Götalands Bordtennisförbund (NvgBTF) inbjuder föreningarna inom distriktet till seriespel för ungdomar säsongen

Nordvästra Götalands Bordtennisförbund (NvgBTF) inbjuder föreningarna inom distriktet till seriespel för ungdomar säsongen Nordvästra Götalands Bordtennisförbund (NvgBTF) inbjuder föreningarna inom distriktet till seriespel för ungdomar säsongen 2017-18. Max ålder 15 år. (Födda 2002 och senare) Lagen delas in efter den sammanlagda

Läs mer

VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018

VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Styrelsen för Värmlands Bordtennisförbund får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 2018 31 december 2018. Styrelsens sammansättning: Ordförande:

Läs mer

VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017

VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 VBTF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen för Värmlands Bordtennisförbund får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 2017 31 december 2017. Styrelsens sammansättning: Ordförande:

Läs mer

Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson.

Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson. Protokoll styrelsemöte 25/11 2012 Hotell Amigo Emmaboda Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson. Anmält förhinder Janne Larsson, Magnus Stenberg,

Läs mer

Välkommen till föräldrainformation Skoghalls Bordtennisklubb

Välkommen till föräldrainformation Skoghalls Bordtennisklubb Välkommen till föräldrainformation Skoghalls Bordtennisklubb 2016-10-31 Agenda: 1. Föreningen 2. Träning 3. Tävling 4. Egna arrangemang under året Sida 1 av 7 SBTK Föräldrainformation 2016-10-31 1. Föreningen:

Läs mer

Jämtland/Härjedalens Innebandyförbund Lokala förutsättningar

Jämtland/Härjedalens Innebandyförbund Lokala förutsättningar Jämtland/Härjedalens Innebandyförbund Lokala förutsättningar 1:a utgåvan Gäller från 1 juli 2014 Kapitel 3 12 a) Distriktstävlingar Före match Förening äger rätt att delta med lag i seriespel, distriktsmästerskap

Läs mer

Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015.

Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015. 20150928 Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015. 0 En beskrivning av förtroendeposter i ÖLOF 2015: Ordföranderollen inklusive styrelsens uppdrag och arbetsuppgifter

Läs mer

TÄVLINGSKONFERENS 21 FEBRUARI 2016 Idrottens Hus, Karlstad

TÄVLINGSKONFERENS 21 FEBRUARI 2016 Idrottens Hus, Karlstad TÄVLINGSKONFERENS 21 FEBRUARI 2016 Idrottens Hus, Karlstad Innehållsförteckning Motioner från Värmlands IBF:s Tävlingskommitté Motion 1 Förändring av Lilla VM sida 3 Motion 2 Förändring av senior-dm sida

Läs mer

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Boendeansvarig vid U/V-poolen Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Boendeansvarig vid U/V-poolen Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang Å rsredovisning Styrelsen för Carlstads BTK avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2015-07-01 2016-06-30. Förvaltningsberättelse Styrelsens sammansättning Föreningens styrelse har under året bestått

Läs mer

Önskar vi er alla, spelare, ledare, föräldrar, styrelser & sponsorer!

Önskar vi er alla, spelare, ledare, föräldrar, styrelser & sponsorer! Nr 9 dec-15 Önskar vi er alla, spelare, ledare, föräldrar, styrelser & sponsorer! Tillsammans kan vi komma långt, det viktigaste är att ALLA spelar på sina villkor och har roligt! PINGIS i Nordvästra Götaland

Läs mer

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Boendeansvarig vid U/V-poolen Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Boendeansvarig vid U/V-poolen Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang Å rsredovisning Styrelsen för Carlstads BTK avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2016-07-01 2017-06-30. Förvaltningsberättelse Styrelsens sammansättning Föreningens styrelse har under året bestått

Läs mer

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML.

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML. 2006-12-27 PROTOKOLL TRIAL 7-06 SAMMANTRÄDESDATA Tid: Söndagen den 17 december kl.10.00 16.00 Plats: Hotell Park Inn, Märsta NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Jan-Erik Mellberg JEM Lars Svedje

Läs mer

Norrbottens Bowlingförbund Styrelsemöte i Luleå

Norrbottens Bowlingförbund Styrelsemöte i Luleå Swedbank Norrbottens Bowlingförbund Styrelsemöte 2016-08-02 i Luleå Närvarande: Staffan Bergdahl, Louise Helgesson,, Andreas Lindgren, Ingela Ahlbäck, Helena Josjö och Ronnie Holmgren (via telefon). 1

Läs mer

Verksamhetsplan ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND

Verksamhetsplan ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND Verksamhetsplan ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND 1 Ångermanlands Ishockeyförbund Verksamhetsplan 2017-2018 Tävlingskommittén All tävlingsverksamhet Senior/Junior och ungdom 2017 Maj Juni Sanktionsansökningar

Läs mer

NVGF projektplan för juniorutveckling 2013

NVGF projektplan för juniorutveckling 2013 NVGF Juniorprojektet 2013 Sida 1 (8) NVGF projektplan för juniorutveckling 2013 Allmänt I samband med Norr- och Västerbottens golfförbunds planeringskonferens i Piteå den 21-22 november 2009 tog ordförande

Läs mer

Ungdoms Riks Top

Ungdoms Riks Top Svenska Bordtennisförbundet och Skoghalls & Carlstads BTK inbjuder till Ungdoms Riks Top 48-2017 2-3 December 2017, Idrottshuset i Karlstad Sida 1 (6) Svenska Bordtennisförbundet tillsammans med Skoghalls

Läs mer

Mötesprotokoll VKFS 1/2017

Mötesprotokoll VKFS 1/2017 Page 1 of 5 a. Mötets öppnande & val av protokolljusterare Norman Hatfield valdes som Protokolljuterare. Christofer Carlsson valdes som mötes sekreterare. b. Närvarande Siamak Rezaie, Norman Hatfield,

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SÄSONGEN 2011-12.

VERKSAMHETSPLAN SÄSONGEN 2011-12. 2011-06-07 VERKSAMHETSPLAN SÄSONGEN 2011-12. UPPTAKT, KICK-OFF. AGA bjuder in alla lag/ledare/medlemmar till ett upptaktsmöte den 25 augusti kl 18 00. Vi ska tillsammans forma AGA BTK för säsongen 2011-12

Läs mer

Mötesprotokoll VKFS 4/2017

Mötesprotokoll VKFS 4/2017 Page 1 of 5 a) Mötets öppnande b) Närvarande c) Val av sekreterare & protokolljusterare d) Fastställande av dagordning e) Tid för nästa möte f) Godkännande av föregående mötesprotokoll g) Administration

Läs mer

Välkomna till lagledarmöte säsongen Ålsta BTK BTK Örebro Väster Örebro PC

Välkomna till lagledarmöte säsongen Ålsta BTK BTK Örebro Väster Örebro PC Välkomna till lagledarmöte säsongen 2019-2020 Laxå BTK Ålsta BTK BTK Örebro Väster Örebro PC DAGORDNING 1. Mötet öppnas 2. Information inför spelåret 2019-2020 3. Information serier 4. Beslut om sammandragsarrangörer

Läs mer

Göteborgs K onståkningsförbund

Göteborgs K onståkningsförbund MINNESANTECKNINGAR VERKSAMHETSÅRET 2014/2015 Protokoll nr 1 2014-05-05 Närvarande: Ingela Strid(IS) Robert Casselbrant(RC) Jonas Sporrong(JS) Anna Nylén(AN) Anneli Bergwall(AB) Ej närvarande : Martin Silverborn(MS)

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2016 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-10) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang

Föreningens styrelse har under året bestått av följande medlemmar: Matansvarig vid våra tävlingsarrangemang Å rsredovisning Styrelsen för Carlstads BTK avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2017-07-01 2018-06-30. Förvaltningsberättelse Styrelsens sammansättning Föreningens styrelse har under året bestått

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2019 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2019 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2019 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR Här kommer inbjudan till Gestriklands Fotbollförbunds Tävlingskommittés fotbollsarrangemang fotbollsäsongen 2019. Följande inbjudningar och

Läs mer

Svealands Bouleförbund

Svealands Bouleförbund Protokoll fört vid SvBF:s styrelsemöte 181117 Närvarande: Maria Bergström (MB), Ann Hägglund (AH), Eric Ericsson (EE), Inga Stenbrink (IS), Stefan Olsson (SO), Marianne Henriksson (MH), Gunder Hägg (GH),

Läs mer

SERIE- INBJUDAN 2019/20

SERIE- INBJUDAN 2019/20 SERIE- INBJUDAN 2019/20 NYHETER SÄSONGEN 2019/20 * En ny singelspelare tillåts efter dubblarna i seniorserierna division 4-7 INFORMATION * Stockholms Bordtennisförbunds hemma/borta-serier startar vecka

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 4-2016 Måndag 20 juni 2016, kl.18.00 Alingsås Närvarande Ledamöter Suppleanter Verksamhetsledare Konsulent Kanslist Agneta Berlin Morgan Bodin Johan Larsson Fredrik

Läs mer

1 Mötets öppnande Jan-Arne Bäckström förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna.

1 Mötets öppnande Jan-Arne Bäckström förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna. Postadress: Box 890, 851 24 Sundsvall * Besöksadress: Idrottens Hus, Gärde, Sundsvall Tel: 060-56 61 22 * Fax: 060-56 63 70 * Pg: 12 88 99-2 * Bg: 5434-2811 * Org.nr 88 96 01 1312 E-mail: vnibf@vnidrott.rf.se

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Styrelsemöte måndagen den 29 september 2014

Styrelsemöte måndagen den 29 september 2014 Sida 1 av 7 Styrelsemöte måndagen den 29 september 2014 Protokoll 16. Sammanträdet öppnades Ordförande Gunbritt Öhlén öppnade mötet Samtliga ledarmöter närvarande. 17. Val av protokollsjusterare Agneta

Läs mer

NVGF projektplan fo r juniorutveckling 2015

NVGF projektplan fo r juniorutveckling 2015 NVGF Juniorprojektet 2015 Sida 1 (5) NVGF projektplan fo r juniorutveckling 2015 Allmänt NVGFs Juniorprojekt består av en samling åtgärder med syfte att utveckla distriktets juniorverksamhet samt stimulera

Läs mer

NVGF projektplan för juniorutveckling 2012

NVGF projektplan för juniorutveckling 2012 Sida 1 (9) NVGF projektplan för juniorutveckling 2012 Allmänt I samband med Norr- och Västerbottens golfförbunds planerinskonferens i Piteå den 21-22 november 2009 tog ordförande för distriktets klubbar

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund INBJUDAN TILL NORRBOTTENS FOTBOLLFÖRBUNDS 11-MANNA OCH 9-MANNA SERIER FÖR POJKAR & FLICKOR 2014 ANMÄLAN: Sker i FOGIS föreningsinloggningen samt på bifogad anmälningstalong som

Läs mer

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2016 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2016 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2016 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR Här kommer inbjudan till Gestriklands Fotbollförbunds Tävlingskommittés fotbollsarrangemang fotbollsäsongen 2016. Följande inbjudningar och

Läs mer

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb Tävlingar arrangerade av distriktet Distriktsmästerskap Årligen arrangeras fem distriktsmästerskap; öppna par, mixed, damer, veteraner, samt lag. I öppna par, mixed och veteraner är regerande distriktsmästare

Läs mer

Dalarnas Ishockeyförbund

Dalarnas Ishockeyförbund 2017-04-22 Distriktskonferens, Scandic Falun Närvarande: se bilaga 1 Öppnande Ordförande Sven-Åke Petters hälsar de närvarande välkomna. Delger information från Svenska Ishockeyförbundet om ekonomi och

Läs mer

Noteringar från informationsmöte den 20 november

Noteringar från informationsmöte den 20 november Noteringar från informationsmöte den 20 november 2018-11-20 Deltagare: GBBF styrelse: Gull-Maj Carlsson, BAS Inga Myrberg, BAS Magnus Halleen, DEB Clas Carlryd, GRE Peter Elmrin, GRE Anja Lysén, HÄL Hans-Erik

Läs mer

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 PROTOKOLL 03/11 Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 Närvarande: Bo Gustavsson, Agneta Alderin, Ellen Knutsson, Liz Hasselqvist, Helen Kjellander Närvarande

Läs mer

Preliminära serier och DM

Preliminära serier och DM Preliminära serier och DM 2018-2019 2018-10-17 11 lag 20 matcher U16 Div 1 (-03, lördag 3x20) 1 Arvika HC/Charlottenbergs HC /03 /04 2 BIK Karlskoga /03 10 /04 10 3 Forshaga IF /03 /04 4 Färjestad BK /03

Läs mer

INBJUDAN TILL SERIESPEL/DM SÄSONGEN 2013/2014

INBJUDAN TILL SERIESPEL/DM SÄSONGEN 2013/2014 INBJUDAN TILL SERIESPEL/DM SÄSONGEN 2013/2014 Viktiga datum 13 04 23 Anmälningsfönster öppnas i IDA för seriespel och DM GS. 13 05 13 Anmälningsfönster stängs. Då ska serie/dm/gs anmälningarna vara inlagda

Läs mer

Verksamhetsplan 2014-15 ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND

Verksamhetsplan 2014-15 ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND Verksamhetsplan 2014-15 ÅNGERMANLANDS ISHOCKEYFÖRBUND 1 Ångermanlands Ishockeyförbund Verksamhetsplan 2014-2015 Tävlingskommittén All tävlingsverksamhet Senior/Junior och ungdom 2014 Feb Mars April V 16

Läs mer

59 Val av Sekreterare för mötet. Till Sekreterare för mötet valdes Magnus.

59 Val av Sekreterare för mötet. Till Sekreterare för mötet valdes Magnus. Protokoll styrelsemöte: Nummer: 7/11 Datum: 2011-06-14 Närvarande: Mats Hult, Ragnar Nilsson, Eva Persson, Owe Rosenholm och Magnus Sandberg. Frånvarande: Håkan Jonsson. Telefonmöte över Skype: 2011-06-14

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

KCC info , nr 1.

KCC info , nr 1. Kristinehamns Curling Club Grundad 1965 KCC info 2015-2016, nr 1. Snart curlingdags Säsongen 2015-2016 står för dörren. Vi startar med curling-/golftävlingen Tee Tee där vi genomför detta arrangemang under

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

Dagordning VKFS 2/2017

Dagordning VKFS 2/2017 Page 1 of 6 a. Mötets öppnande b. Närvarande c. Val av sekreterare & protokolljusterare d. Fastställande av dagordning e. Tid för nästa möte f. Konstituerande mötesprotokoll g. Administration a. Ekonomi

Läs mer

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016

Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Föräldramöte angående juniorgolf på Gripsholms GK säsongen 2016 Mariefred, 24 april 2016 Agenda Presentation Kort om verksamhetsplanen och juniorkommittén Säsongens kalender Träningsupplägg och utveckling

Läs mer

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ OBS! Eller direkt laganmälan via FOGIS OBS!

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ OBS! Eller direkt laganmälan via FOGIS OBS! ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND Box 110 52 580 11 LINKÖPING 013 20 33 20 2008-12-11 Till Östergötlands samtliga fotbollsföreningar ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND INBJUDER HÄRMED TILL DELTAGANDE I 2009 ÅRS UNGDOMSSERIER

Läs mer

Friidrottsklubb. Regeldokument. rev

Friidrottsklubb. Regeldokument. rev Friidrottsklubb Regeldokument rev 2017-11-30 Grundregel Ianspråktagande av föreningens resurser för deltagande i tränings- och/eller tävlingsverksamhet, åtnjutande av ekonomiskt stöd/ersättning m.m. förutsätter

Läs mer

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2017 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2017 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2017 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR Här kommer inbjudan till Gestriklands Fotbollförbunds Tävlingskommittés fotbollsarrangemang fotbollsäsongen 2017. Följande inbjudningar och

Läs mer

Protokoll fört vid Göteborgs- och Bohusläns årsmöte

Protokoll fört vid Göteborgs- och Bohusläns årsmöte Protokoll fört vid Göteborgs- och Bohusläns årsmöte 2019-03-17 Plats: SISU:s lokaler, Mejerigatan 1, Kallebäck 1. Mötets öppnande :s ordförande Bert Nilsson hälsade alla hjärtligt välkomna och förklarade

Läs mer

Mötesprotokoll fört vid Gävle-Dala Curlingförbunds Årsmöte Den 25-26 maj 2012 på Viking Line Cinderella

Mötesprotokoll fört vid Gävle-Dala Curlingförbunds Årsmöte Den 25-26 maj 2012 på Viking Line Cinderella 1(4) Mötesprotokoll fört vid Gävle-Dala Curlingförbunds Årsmöte Den 25-26 maj 2012 på Viking Line Cinderella Närvarande: Klubbrepresentanter Christer Olofsson Monika Mabergs Per-Olof Jansson Helena Hermelin

Läs mer

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM 2016 10 05 Policy Tävling barn och ungdom Föreningskrav Tränare och spelare är med i en förening. Tränare ska agera som ett föredöme inför sina spelare och omgivning

Läs mer

Skellefteå AIK Bordtennis

Skellefteå AIK Bordtennis Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2016/2017 Vision En pingisklubb som utvecklar spelare i alla åldrar till svensk toppklass Grundläggande värderingar Kamratskap alla är välkomna, alla är lika värda

Läs mer

Spelare och seriespel Vi har i år två serielag i div 1, ett i div 2 och ett i div 3.

Spelare och seriespel Vi har i år två serielag i div 1, ett i div 2 och ett i div 3. Inledning Välkomna till en ny badmintonsäsong med Malmö Badmintonklubb. Vi står inför nya utmaningar med nya mål och hoppas att vi får en givande och rolig säsong. Spelare och seriespel Vi har i år två

Läs mer

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet.

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet. Sida 1 av 5 Styrelsemöte tisdagen den 8 mars 2016 Protokoll Närvarande: Gunbritt Öhlén, Ingmari Amoson, Bo Sanfridsson, Lilian Arvidsson, Owe Wåhlin och Göran Magnusson (delvis). Anders-Eric Andersson

Läs mer

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning.

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning. KCC info 2018-2019. Välkommen till en ny spännande curlingsäsong Efter en alldeles för varm sommar så har vädret äntligen återgått till det normala. Lag Edin har redan tjuvstartat sin säsong medan vi vackert

Läs mer

Årsberättelse för Gästriklands Bordtennisförbund

Årsberättelse för Gästriklands Bordtennisförbund Årsberättelse för Gästriklands Bordtennisförbund Verksamhetsåret 2014 Styrelsen 2014 Ordförande Vice ordförande/domaransvarig Kassör Helena Öhrn/Dan Lorén Leif Hedberg Helle Carlsson Bo Hedin Mats Pousette

Läs mer

SERIE- INBJUDAN 2016/17

SERIE- INBJUDAN 2016/17 SERIE- INBJUDAN 2016/17 NYHETER SÄSONGEN 2016/17 * I S:t Erikscupens grundspel bryts inte lagmatchen längre när något lag uppnått ointagliga 6 poäng. Samtliga matcher spelas ut och lagmatchen kan sluta,

Läs mer

1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 4 Lördag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 5 Söndag Ängbys

1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 4 Lördag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 5 Söndag Ängbys Augusti 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 4 Lördag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 5 Söndag Ängbys Internationella Summerpool - Stockholm 6 Måndag

Läs mer

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Arrangeras av: 3-4 DECEMBER 2016 I BRÄNNKYRKAHALLEN HÄGERSTEN INBJUDAN Spårvägens BTK, Ängby SK, Hammarby BTF inbjuder härmed till Östsvenska mästerskapen

Läs mer

SPHK SÖDRA STYRELSEMÖTE Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

SPHK SÖDRA STYRELSEMÖTE Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. SPHK SÖDRA STYRELSEMÖTE 2017-05-16 1. Mötet öppnades Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Närvarande: Ankie Laúrsen, Gerda Nihlén Petterson, Cecilia Almén, Birgitta Jöneros och

Läs mer

Gästrike-Hälsinge. Gästrike- Hälsinge golfdistrikt. Protokoll från ordinarie styrelsemöte Tönnebro Kopiemottagare: Deltagare:

Gästrike-Hälsinge. Gästrike- Hälsinge golfdistrikt. Protokoll från ordinarie styrelsemöte Tönnebro Kopiemottagare: Deltagare: Gästrike- Hälsinge golfdistrikt 2018-11-10 STYRELSEPROTOKOLL Protokoll från ordinarie styrelsemöte Tönnebro 2018-11-10 Deltagare: Kopiemottagare: Pär Lindfors, ordf Birgitta Adermark, Kajsa Sjölander,

Läs mer

Rättviks Slalomklubb

Rättviks Slalomklubb Rättviks Slalomklubb Avgifter och Ersättningar Giltighet Detta dokument anger de avgifter och ersättningar som gäller och fastslås varje år vid RSLK s årsmöte. Klubben gör inför och under varje säsong

Läs mer

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Reviderad av styrelsen april 2017 Tävlingar En del av friidrotten är att tävla; att mäta sig mot andra och framförallt mot

Läs mer

Idrottslyftsinformation Tisdagen den 11 december 2018 i Ronneby

Idrottslyftsinformation Tisdagen den 11 december 2018 i Ronneby Idrottslyftsinformation 2019 Tisdagen den 11 december 2018 i Ronneby Bakgrund Idrottslyftet Den största satsning som någonsin gjorts på barn- och ungdomsidrott i Sverige 2004 startade satsningen (som då

Läs mer

RUJK 2015. Marcus Lindström, Örnsköldsviks MGK Mats Nilsson, Perstorp BGK Carina Lindström, Umeå BGK Nicklas Strömberg, Kalmar MGK

RUJK 2015. Marcus Lindström, Örnsköldsviks MGK Mats Nilsson, Perstorp BGK Carina Lindström, Umeå BGK Nicklas Strömberg, Kalmar MGK RUJK 2015 Marcus Lindström, Örnsköldsviks MGK Mats Nilsson, Perstorp BGK Carina Lindström, Umeå BGK Nicklas Strömberg, Kalmar MGK Ungdomskommitténs aktiviteter under årsmötet Lördag Presentation av Ungdomsverksamheten

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund INBJUDAN TILL NORRBOTTENS FOTBOLLFÖRBUNDS 11-MANNA OCH 9-MANNA SERIER FÖR POJKAR & FLICKOR 2016 ANMÄLAN: Sker i FOGIS föreningsinloggningen samt på bifogad anmälningstalong som

Läs mer

Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson

Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson Distriktsstyrelsen Protokoll nr 6/2014 2014-08-19 Tid: Lördag 9 augusti kl 13.00 Plats: Närvarande: Jönköping Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson

Läs mer

Kallelse DK Juniordykarna. Datum: 6 April 2017 Tid: Plats: Olof Wijksgatan 6. Dagordning: Peter. 2. Godkännande av dagordning. Godkännes.

Kallelse DK Juniordykarna. Datum: 6 April 2017 Tid: Plats: Olof Wijksgatan 6. Dagordning: Peter. 2. Godkännande av dagordning. Godkännes. ! Kallelse DK Juniordykarna Datum: 6 April 2017 Tid: 18.30-21.00 Plats: Olof Wijksgatan 6 Dagordning: 1. Val av justerare Peter 2. Godkännande av dagordning Godkännes. 3. Träningarna; söndag, onsdag och

Läs mer

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Antagen av Styrelsen 21 januari 2016 Tävlingar En del av friidrotten är att tävla; att mäta sig mot andra och framförallt mot

Läs mer

Idrottslyftsinformation Tisdagen den 5 december 2017 i Ronneby

Idrottslyftsinformation Tisdagen den 5 december 2017 i Ronneby Idrottslyftsinformation 2018 Tisdagen den 5 december 2017 i Ronneby Bakgrund Idrottslyftet Den största satsning som någonsin gjorts på barn- och ungdomsidrott i Sverige 500 miljoner kronor årligen 2004

Läs mer

Serieinbjudan 2015/2016

Serieinbjudan 2015/2016 Serieinbjudan 2015/2016 VIKTIGA DATUM 22 maj: Anmälan ska vara ÖIBF tillhanda 30 maj: Preliminär serieindelning presenteras 8 juni: Serieindelningsträff för ungdom Röd nivå 9 juni: Serieindelningsträff

Läs mer

Tränings- och tävlingspolicy 2013/2014 tumgrepp universalgrepp rakt diagonalt Drop, stop, lyft och clear poängräkningen singel och dubbel

Tränings- och tävlingspolicy 2013/2014 tumgrepp universalgrepp rakt diagonalt Drop, stop, lyft och clear poängräkningen singel och dubbel Tränings- och tävlingspolicy 2013/2014 Träningar: Jag uppträder alltid sportsligt och kamratligt såväl på badmintonbanan som utanför. - Inga fula ord varken på eller bredvid banan. - Inte sparka/kasta

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Verksamheten 2012/13 Gästriklands Ishockeyförbund Innehållsförteckning Verksamhetsidé, värdegrund och vision Prioriterade verksamhetsområden med målsättningar och aktiviteter Ekonomisk plan Förslag till

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 20 april 2009, kl 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Per Holm Lena Persson Pia Ek Bosse Ericsson Gita

Läs mer

Årsmötet beslutade att godkänna den ekonomiska redogörelsen och lägga denna till handlingarna.

Årsmötet beslutade att godkänna den ekonomiska redogörelsen och lägga denna till handlingarna. Årsmöte Lindesbergs Curlingklubb Tid och plats 2016.09.23 i klubblokalen Närvarande Sören Edelton, Kjell Guldbrand, Sören Eriksson, Lars-Uno Karlsson, Patrick wiiand, Patrik Klockare, Kenneth Carlsson,

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 7-2014

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 7-2014 Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 7-2014 Torsdag 16 oktober 2014, kl.18:30 Hagatorpet, Tranemo Närvarande Ledamöter Suppleant Konsulenter Kansli Agneta Berlin Karin Johansson Fredrik Plumppu Johan

Läs mer

INBJUDAN TILL SERIESPEL SÄSONGEN 2016/2017

INBJUDAN TILL SERIESPEL SÄSONGEN 2016/2017 INBJUDAN TILL SERIESPEL SÄSONGEN 2016/2017 Anmälan Alla seniorlag är föreslagna i de serier som de kvalificerat sig till. Dessa anmäls genom att föreningens FA accepterar platsen i aktuell serie. Juniorlag

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Mötesprotokoll VKFS 3/

Mötesprotokoll VKFS 3/ Page 1 of 5 Dagordning a. Mötets öppnande b. Närvarande c. Val av sekreterare & protokolljusterare d. Fastställande av dagordning e. Tid för nästa möte f. Godkännande av föregående mötesprotokoll g. Administration

Läs mer

SÄSONGEN INFORMATION OM ANMÄLAN TILL SERIERNA

SÄSONGEN INFORMATION OM ANMÄLAN TILL SERIERNA SÄSONGEN 2011-2012 INFORMATION OM ANMÄLAN TILL SERIERNA Dags att anmäla lag till seriespel säsongen 11/12 Anmälningsavgifterna betalas i samband med anmälan senast den 13/5 2010 De föreningar som inte

Läs mer

Policy - Ersättningar och subventioner

Policy - Ersättningar och subventioner 2018-02-14 Inledning Policy - Ersättningar och subventioner Detta dokument skall vara ett underlag och stöd för styrelsen att ta beslut avseende kostnadsersättningar och subventioneringar i samband med

Läs mer