Pressmeddelande. Malmö höjer julstämningen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Pressmeddelande. Malmö höjer julstämningen"

Transkript

1 Malmö stad Datum Malmö höjer julstämningen Den 30 november inleds julen i Malmö traditionsenligt med skyltsöndag, jultal, konserter och tändning av julträdet. Under hela december bjuder Malmö på en glittrande och stämningsfull ljussättning och en rad upplevelser och aktiviteter för barn och vuxna ljuspunkter och marschaller tillsammans med julmarknader, konserter och shower bidrar till att höja julstämningen i staden. Julen inleds med Skyltsöndag I Malmö inleds julen med skyltsöndag den 30 november. I butikerna är julpyntet på plats och shoppingstråken fylls av Malmöbor som är ivriga att komma i julstämning. Mitt i city på Gustav Adolfs torg blir det traditionsenligt jultal, konserter och tändning av julträdet. Samma helg öppnar Tomten sitt hus på torget, där alla barn kan träffa jultomten och berätta om sina önskningar. Strax intill vid Södertull startar Julmarknaden i City som pågår fram till den 23 december. Pressmeddelande Hundratusentals ljus i vintermörkret Under julmånaden tänds ljuspunkter och marschaller runtom i centrala Malmö. Flera meter höga granar pryder stadens torg, lyktstolpar kläs om till julgranar, vackra träd får stämningsfull belysning, över gatorna hängs skira ljusridåer, portaler och pampiga ljuskronor och enbart på Gustav Adolfs torg tänds varje kväll 500 marschaller. På Stadshusets fasad lyser en fantasifull julkalender. Till denna har barn i Malmö bidragit med sina teckningar på temat min jul. 24 bilder omvandlas till stora ljusskyltar, som tänds slumpmässigt en efter en fram till julafton. Julkalendern kan därefter ses till och med den 13 januari. Stämningsfulla julmarknader Ett besök på en riktigt traditionell julmarknad är kanske det bästa sättet att komma i julstämning. Den 29 november startar Julmarknaden i City med försäljning av hantverk, mat och julgodis. Julmarknaden är förlagd till Södertull, strax intill Gustav Adolfs torg, och pågår alla dagar utom måndagar fram till den 23 december. På Jägersro trav & galopp firar man jul den 29 november med V75 och julmarknad med massor av utställare och julklappstips. För barnen blir det ponnyridning, fiskdamm och pysselhörna. Tomten är förstås också på plats.

2 2 (5) Katrinetorp arrangerar sin populära julmarknad den 5-7 december. På denna vackra 1800-tals gård finns hela inramningen för en stämningsfull upplevelse. Här kan man köpa hantverk och antikviteter, julmat och julgotter. Det blir dans kring granen, körsång och andra musikaliska upplevelser. I pepparkaksstugan läser tomtemor sagor för barnen. Och under huvudbyggnadens kristallkronor serverar krögaren kaffe, glögg, pepparkakor och skinksmörgåsar. På Koggmuseet i Malmö har man julaktiviteter för hela familjen den 6-7 december. Upplev en trolsk stämning i medeltida miljöer och passa på att gå ombord på världens största kogg-skepp. Helgen därefter, den december, blir det julmarknad i det medeltida kvarteret S:t Gertrud. Inne på den mysiga gården finns stånd med försäljning av hantverk och mat. Jultomte är också på plats och det blir underhållning med julmusik. Lördagen den 13 december är det även Bondens egen julmarknad på Drottningtorget. Här säljs både ekologiska och konventionella produkter som är närproducerade av lokala bönder. Botanisera bland grönsaker och frukter, ost och bröd, kött och charkuterier samt hantverk av ull- och skinnprodukter. Julkul för barnen Den 30 november bjuder Malmö Museer in alla barn (och vuxna med förstås) till julfirande på Malmöhus slott. Under dagen blir det musik och sång, olika aktiviteter och levande djur, samt försäljning av hantverk och julgotter. Denna dag är det fri entré och öppet mellan kl På Barnens Scen i Folkets park blir det pyttedans med jullekar den 29 november. Här kan hela familjen ladda upp inför julhelgen med dans och ringlekar. På samma scen spelar Teater Morianen mellan den 4-13 december föreställningen Granen baserad på H.C. Andersens saga. På Malmö Konserthus kan man fira jul med Nalle och hans vänner och Malmös längsta Luciatåg den 13 och 14 december. Malmö Symfoniorkester har sina egna nallekonserter, där publiken till stora delar består av barn och lika många medföljande nallar. Aldrig har så många nallar samlats på ett och samma ställe för att sjunga in julen! Den 20 november är det dags för Arena Rama Julen med Doris & Knäckebröderna, Mora Träsk, den galne TV-programledaren Ola Selmén och TV-bandet. Platsen är förstås Malmö Arena och showen bjuder på massor av musik, humor, galenskap och en rejäl portion julstämning för hela familjen. In i det nya året fortsätter Malmö Arena att bjuda på stor show när Disney on Ice Princess Classics intar isen den januari med en magisk och musikalisk resa till förtrollade slott och fjärran länder. Malmö firar sin Lucia Den 13 december blir det traditionsenligt firande av Malmö stads Lucia. I Malmö röstar Malmöborna fram sin egen Lucia, som alltid är en ung kvinna med en stark utstrålning och ett stort engagemang för staden. Följ Malmös Lucia och hennes tärnor i hästkortege från Stadsbiblioteket genom city till Stortorget, där det blir körsång från Residensets balkong cirka kl

3 3 (5) Wintermezzo en isshow i världsklass Under mellandagarna visas spektakulära Wintermezzo på Stortorgets isbana. Ett 30-tal konståkare, akrobater och dansare bjuder på stor show som speglar vintern. Föreställningen kommer att innehålla roliga tekniska lösningar, vertikala åkningar, projiceringar, specialkomponerad musik och överraskningar. Den december med tre föreställningar per dag och fri entré. Koppla av med skridskoåkning Ta en paus i julklappsjakten och koppla av med skridskoåkning. På Stortorget, i Raoul Wallenbergs park och i Folkets park är det fri skridskoåkning under hela vintern från slutet av november fram till februarilovet, om vädret tillåter. Dignande julbord med lokala specialiteter Under hela december dukar restaurangerna upp sina egna julbord. I Malmö serverar bland andra restaurang Årstiderna, Rådhuskällaren och S:t Markus vinkällare julbord under medeltida valv. På Katrinetorps gård och Kleins Mat använder man närproducerad mat till julbordet som har en ekologisk inriktning. Julens konserter och shower Wallmans Golden, Julinspirerad show den 11/11-20/12 med grillbuffet och stort gottebord. Från den 11 november till den 20 december. Glasklart Julshow 2008, Featuring Fredrik Kempe, Three D och luftakrobaterna Jimmy & Anna. Julens vackraste klassiker varvas med schlagerns största hits och oförglömlig disco. Showen serveras med julbuffet på restaurang Glasklart den 21 november- 19 december. Abba Arrival, Fartfylld show med de bästa av Abbas låtar serverat med julbord. På Malmömässan den 26, 27, 28 november och 3, 4, 5 december. Mamma Mia, En internationell uppsättning av denna bejublade musikal kommer till Malmö Arena för ett gästspel. Det blir 11 föreställningar från den 29 november fram till den 7 december, som serveras med eller utan skånskt julbord. Julkonsert Manhattan Transfer, Den världskända kvartetten kommer till Malmö Konserthus den 29 november kl A Christmas show in a Glenn Miller mood, Jan Slottenäs Storband bjuder på en show med Glenn Miller-musik och julmusik i Glenn Millers anda. Malmö Konserthus den 30 november kl En ANNAN liten jävla show, En liten jävla kvinnorörelse är tillbaka på Slagthuset med sin bejublade show. Med Anna-Lena Brundin, Ann Westin, Yvonne Skattberg och Zeid Andersson. På Slagthuset den 3-4 december kl 20.

4 4 (5) Lussikal, En både lekfull och stämningsfull show med bl a Charlotte Perrelli och Olle Persson. Malmö Konserthus 8, 9 och 10 december kl Christmas, Julshow med Jill Johnson, Björn Kjellman, Andreas Johnson, Titiyo, Thomas Di Leva, Anders Glenmark, Björn Forss och gospelkören One Voice samt Johan Glans. Baltiska Hallen den 12 december. Omogna killar firar jul, Tuff humorshow med ståupparna Måns Möller, Patrik Larsson och Özz Nûjen. Serverat med eller utan julbord. På Slagthuset den och december kl Peter Jöback - Jag kommer hem igen till jul, Peter Jöbacks numera klassiska julskiva har sålt närmare exemplar och passerat gränsen för fyrdubbel platina! Nu gör Peter sin första julturné på fem år. Malmö Arena den 13 december. Nalles julkonsert Änglar & Harpor, Fira jul med Nalle och hans vänner, Malmö SymfoniOrkester och Malmös längsta Luciatåg. Malmö Konserthus den december kl 14 och Julkonsert med Tommy Juth, Årets julkonsert med Tommy Juth gästas av Helen Sjöholm och Gospel Company. Caroli kyrka den 15 december kl 18 och Bokning tel Julmusik O Magnum Mysterium, Gästspel av DR VokalEnsemblet som framför julsånger och hymner från Bach till S-D Sandström. Malmö Konserthus den 16 december kl Julkonserten 2008, I årets julkonsert medverkar bland andra Triple & Touch, Pernilla Wahlgren, Linda Lampenius. Baltiska Hallen den 19 december. www. Juliusbiljettservice.se Arena Rama Julen, Doris & Knäckebröderna, Mora Träsk, den galne TVprogramledaren Ola Selmén och TV-bandet i en show med mycket humor, galenskap och musik. Malmö Arena den 20 december. Nyårskonsert, Nyårsnatten börjar i Malmö Konserthus med musik till fördrink. Tillsammans med trumpet och jazzsång bjuds ett unikt nyårsprogram med Malmö Symfoniorkester under ledning av Mats Rondin, Håkan Hardenberger trumpet och Caecilie Norby sång. Värdinna för kvällen är Boel Adler. Malmö Konserthus den 31 december kl 14 (förkortat program) och kl 17.

5 5 (5) Nyårsgala, Malmö Opera firar nyår med festlig middag och konsert med det bästa från opera- och musikalvärlden. Vid tolvslaget blir det bubbel ute på balkongen och därefter dans till levande orkester. Wienergala, Malmö Symfoniorkester inleder det nya året som sig bör med wienervals och operett. Malmö Konserthus den 5 januari kl 15 och18. Disney on Ice Princess Classics, Följ med de vackra och modiga Disneyprinsessorna på en magisk och musikalisk resa till förtrollade slott och fjärran länder och en färgsprakande isshow för hela familjen. Malmö Arena den januari. På finns mer information om Malmö och en bildbank där man kan ladda ner Malmöbilder utan kostnad. För ytterligare information kontakta: Elisabet Corengia, pressansvarig Malmö Turism, tel eller elisabet.corengia@malmo.se

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM Upplev Malmö! Malmö har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att välja bland alla upplevelser. Vi på Malmö Turism vill gärna hjälpa er! Låt er inspireras av våra förslag på hur en dag i vår stad

Läs mer

En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014

En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014 Dikter 3b En diktbok av klass 3b på Grimstakolan i Vällingby Höstterminen 2014 I mina drömmars stad I mina drömmars stad är det varmt. I mina drömmars stad bor det kändisar och fotbollsspelare. I mina

Läs mer

MEDLEMSINFO Västra Göinge Hembygdsförening December 2015/Januari 2016

MEDLEMSINFO Västra Göinge Hembygdsförening December 2015/Januari 2016 MEDLEMSINFO Västra Göinge Hembygdsförening December 2015/Januari 2016 Hänt sedan sist Ja det har hänt en del sedan sist. Det har varit en intensiv höst för styrelsen och inför den nya utställningen Leksaker

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN DECEMBER (NR 2) 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN DECEMBER (NR 2) 2007 HANTVERKSKAMMAREN Har men ingen snö får man uppfinna den! HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN DECEMBER (NR 2) 2007 SÅ HAR VI FIRAT 1:A ADVENT Vi mötes av regn den morgonen julmarknaden öppnade. Så här års

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2011 Tema MINNEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2011 Tema MINNEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2011 Tema MINNEN 11 20 mars 2011 Fredag 11 mars Invigning! Plats: Stadshuset Tid: 12-14 Årets kulturfestival inleds av clownen Fiffi, särskolekören och zumbadans! Vernissage

Läs mer

Tylösandsnytt. Trivselföreningen. Nr 6 november 2013

Tylösandsnytt. Trivselföreningen. Nr 6 november 2013 Tylösandsnytt Nr 6 november 2013 Trivselföreningen Ordföranden skriver Årets sista styrelsemöte i Tylösand Trivselförening hölls i dagarna på Halmstad Golfklubb. Vi kunde redovisa en mycket lyckad bubbelprovning

Läs mer

Malmöavdelningen. Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv?

Malmöavdelningen. Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv? Malmöavdelningen ETTAN nr 4/15 God Jul och Gott nytt År Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv? Det har varit ömsom vin och ömsom vatten och ibland har det varit både ok. Om vi börjar

Läs mer

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa

Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Julprogram Storhogna Högfjällshotell & Spa Öppettider Lekrum vid Plupps kåta i Vinterträdgården och pingisbord i Kalles Källare. 07:00-20:00 Badet är öppet. Simma till lugn musik, från 16 år. Alla dagar

Läs mer

Kallelse till årsmöte 2013 för föreningen: Teater Thea Söndagen 7 april klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B) !

Kallelse till årsmöte 2013 för föreningen: Teater Thea Söndagen 7 april klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B) ! Kallelse till årsmöte 2013 för föreningen: Teater Thea Söndagen 7 april klockan 18.00 i sal 6 (ingång N. Skolgatan 10 B)!"""# $%&$' $%&$' $%&$' $%&( )) Dagordning för årsmötet &*! $%&(# $ (' +*),* -) ).

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

Som låtskrivare har Chris arbetat med flera artister, bl.a. gode vännen Markoolio.

Som låtskrivare har Chris arbetat med flera artister, bl.a. gode vännen Markoolio. Chris har arbetat många år i branschen. Man kan säga att han gått den långa vägen the doggy years innefattande allt ifrån företags, kör, karaokevärds och tv-jobb till events, modevisningar och trubadurande.

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2015 Halloweendisco 0 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kultur- och fritidsförvaltningen, Ludvika kommun Fritidsförvaltningen, Smedjebackens kommun Välkommen

Läs mer

Sjung i kör! Hösten 2014. Mer information svenskakyrkan.se/helsingborg

Sjung i kör! Hösten 2014. Mer information svenskakyrkan.se/helsingborg Sjung i kör! Hösten 2014 Mer information svenskakyrkan.se/helsingborg 1 Barnkörer från 4-7 år och uppåt GA Citykids För barn i åldern 4-6 år Måndagar kl. 16:00-16:45 Sångkällaren Vi sjunger kända barnvisor,

Läs mer

Eslövs Stadskärneförening

Eslövs Stadskärneförening Eslövs Stadskärneförening Verksamhetsberättelse 2014 Sida 1 Inledning Eslövs Stadskärneförening är ett samarbete mellan handlare, Eslövs kommun, fastighetsägare, föreningar och övrigt näringsliv med syfte

Läs mer

Sommar program. alltid i juli. 13-21 juli

Sommar program. alltid i juli. 13-21 juli Sommar program Färilaveckan 2011 alltid i juli 13-21 juli 2013 Alla dagar under Färilaveckan Kyrkstallarna Välkommen att göra ett besök i Färilas kyrkstallar. Vi slår upp portarna på lördag 13 juli. Kultur

Läs mer

Josephine A. Andersson Daniela Lundin-Hatje. AL Publishing

Josephine A. Andersson Daniela Lundin-Hatje. AL Publishing Josephine A. Andersson Daniela Lundin-Hatje AL Publishing Välkomna Hit En pedagogisk familjebok för nyanlända om livet i Sverige koncept och text illustrationer och omslag grafisk formgivning Josephine

Läs mer

Julen Vårt julfirande här i Sverige är en blandning av kristen tro (t.ex. Jesus) och ännu äldre traditioner (t.ex. julklappar). Vi har dessutom lånat

Julen Vårt julfirande här i Sverige är en blandning av kristen tro (t.ex. Jesus) och ännu äldre traditioner (t.ex. julklappar). Vi har dessutom lånat Julen Vårt julfirande här i Sverige är en blandning av kristen tro (t.ex. Jesus) och ännu äldre traditioner (t.ex. julklappar). Vi har dessutom lånat traditioner från andra länder, bl a från Tyskland (t.ex.

Läs mer

Kom, fira med oss! Under 10 dagar sjuder Råda kyrkby av liv och nöje för stora och små! 21-30 september. www.rada.nu

Kom, fira med oss! Under 10 dagar sjuder Råda kyrkby av liv och nöje för stora och små! 21-30 september. www.rada.nu Kom, fira med oss! Under 10 dagar sjuder Råda kyrkby av liv och nöje för stora och små! 21-30 september www.rada.nu VARJE DAG! Tid för dig Tid för Gud Be en bön, tänd ett ljus i kyrkorummet. Kyrkan är

Läs mer

FUB-Bladet Borlänge. Nr 2 hösten 2015

FUB-Bladet Borlänge. Nr 2 hösten 2015 FUB-Bladet Borlänge Nr 2 hösten 2015 FUB BORLÄNGES STYRELSE 2015 Ordförande Anette Nilsson Stickspåret 11 784 67 BORLÄNGE 0243-23 88 13; 070-588 13 76 flintanette@telia.com Vice ordförande Gunilla Wikblad

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? November. Fritidsgården + Musikskolan = SANT!

Vad händer i Färgelanda? November. Fritidsgården + Musikskolan = SANT! Vad händer i Färgelanda? November Fritidsgården + Musikskolan = SANT! Onsdag 29 oktober klockan 19.30 välkomnar musiklärare Johan Ahl alla spelsugna ungdomar till Fritidgården. En prova på kväll där du

Läs mer

Musik. i Säterbygdens kyrkor. Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg

Musik. i Säterbygdens kyrkor. Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg Musik i Säterbygdens kyrkor Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg Hjärtligt välkommen till musikgudstjänster och konserter i Säterbygdens kyrkor under höst och vinter 2015. Här nedan

Läs mer

Underlag till investeringsprojekt

Underlag till investeringsprojekt Bilaga 2.17 Underlag till investeringsprojekt Investeringsprojekt: Allt ljus på Piteå 2015:Bildande av projektgrupp, framtagande av målbild, bygga upp koncept, sätta samman plan och åtgärdsförslag. 2016-2021:

Läs mer

BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY

BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY BJÄRNUMS CASINOGÄNG PRESENTERAR 2014 ÅRS REVY Ensemble för 2014 års revy Martina Olofsson Linda Persson Mats Olofsson Pelle Svensson Paul Tilly Jeannette Storm Emelie Bengtsson Micke Andersen Rosita Elfving

Läs mer

Välkommen till Ellen Key skolan

Välkommen till Ellen Key skolan Välkommen till Ellen Key skolan Utgiven av Ellen Key skolans föräldraförening. Oktober 2010 Innehåll * Föräldraengagemang * Föräldraföreningen * Klassen * Skolmaten * Kalendarium Förälder i Ellen Key skolan

Läs mer

JULMARKNAD i Jakriborg

JULMARKNAD i Jakriborg JULMARKNAD i Jakriborg Äntligen är planeringen igång inför den traditionella och populära julmarknaden i Jakriborg den medeltida Hansastaden, som ligger i Hjärup utanför Lund. Marknaden har under sina

Läs mer

Välkommen till Julita gård!

Välkommen till Julita gård! Julita gård 2014 23 Grind till lantbruksområdet M WC 22 21 20 26 Buss 27 WC P 24 Buss Lantbruksområdet Välkommen till Julita gård! 25 1. Entré & utgång Museibutik 2. Wärdshus 3. Bäckstugan 4. Pettsongården

Läs mer

KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12

KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12 KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12 KULTURSKOLAN - Skolan du längtar till Välkommen till Kulturskolan! Kulturskolan i Katrineholm finns till för alla som drömmer om att kunna spela ett instrument, sjunga,

Läs mer

November 2013 Årgång 2 Nummer 4. Gillar. Gillar inte Vet ej

November 2013 Årgång 2 Nummer 4. Gillar. Gillar inte Vet ej November 2013 Årgång 2 Nummer 4 TEMANUMMER: Lucia 11% 10% Gillar Vi har gjort en undersökning om hur många som gillar lucia här på skolan. Vi frågade 100 elever och till vänster ser ni resultatet. Gillar

Läs mer

Månadskalendern JANUARI. Tel. 0521-26 55 00 www.svenskakyrkan.se/vanersborg

Månadskalendern JANUARI. Tel. 0521-26 55 00 www.svenskakyrkan.se/vanersborg Månadskalendern JANUARI Tel. 0521-26 55 00 www.svenskakyrkan.se/vanersborg Uppgift om präst är preliminär Gudstjänster Januari Torsdagen den 1 januari - Nyårsdagen Vänersborgs kyrka 11.00 Högmässa, Gunilla

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Mullhyttans Bygdeförenings styrelse avger följande verksamhetsberättelse för år 2012. STYRELSEN har haft följande sammansättning: Ordinarie ledamöter Wivianne Högman, ordförande Lena

Läs mer

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar

Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Teambildning aktivitetspaket Uppfinningsrikedom, glada skratt och spännande tävlingar Med Uppsala Konsert & Kongress aktivitetspaket med tema musik, mat, underhållning samt kunskap och utveckling kan du

Läs mer

Sida 1 av 8 Låt dig fångas av Jordens Poeter Haldor Paulsson. Foto: Ninni Andersen. Ninni Andersen. Home Artister Caféet Kontakta oss Link Unit Bilder Film 14 maj Ljud News Jordens Poeter - Läs dagboken!

Läs mer

Vinterprogram. december april 2012/2013

Vinterprogram. december april 2012/2013 Vinterprogram december april 2012/2013 Vintern i Åre församling I den här kalendern har vi samlat allt som händer i Svenska kyrkan, Åre församling, under vintersäsongen 2012 2013. Eller nästan allt, ska

Läs mer

Lövsångarna. Lövsångarna. 30 år Strängnäs 2010. Från vår sopp & sångkväll 27 maj 2010. Fotograf: Jaana Asp. www.lovsangarna.se

Lövsångarna. Lövsångarna. 30 år Strängnäs 2010. Från vår sopp & sångkväll 27 maj 2010. Fotograf: Jaana Asp. www.lovsangarna.se Lövsångarna Lövsångarna 30 år Strängnäs 2010 Från vår sopp & sångkväll 27 maj 2010. Fotograf: Jaana Asp www.lovsangarna.se Lövsångarna bjuder in till en Under ledning av Magnus Ädel & Gustaf Henriksson

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl -

SÖLVESBORG. - av naturliga skäl - SÖLVESBORG - av naturliga skäl - Jag pendlar en halvtimme inåt landet. När jag kommer hem och öppnar bildörren känner jag lukten av hav, det är underbart. Jimmy, 42 år värme och engagemang Sölvesborg är

Läs mer

Kulturkalendern hösten 2014

Kulturkalendern hösten 2014 Kulturkalendern hösten 2014 Information och bokning Hej! Kulturkalendern skickas via mejl till kulturombuden i Sundbybergs stads förskolor/grundskolor för spridning till övrig personal. Föreställningarna

Läs mer

VÄLKOMNA. ska prägla vår verksamhet genom en levande kristen grundsyn och en kärleksfull gemenskap.

VÄLKOMNA. ska prägla vår verksamhet genom en levande kristen grundsyn och en kärleksfull gemenskap. VÄLKOMNA till Brandströmska Förskolan Nylöse. Här nedan finner du information om Brandströmska förskolan Nylöse. Du kan klicka dig direkt till följande rubriker: 1. Mål och Metoder 2. Så här arbetar vi

Läs mer

Anders Fox Magical Entertainer

Anders Fox Magical Entertainer Anders Fox Magical Entertainer Rummen fylls av skratt och glädje när dina gäster blir bjudna på härlig magiunderhållning på nära håll. En fantastisk "ice-breaker" som ger dem något att prata om under kvällen.

Läs mer

Fullerö Handel. Invigning av vinterträdgården. 15-års jubileum. 2000 kvm Inredning. Trädgård Café. Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka

Fullerö Handel. Invigning av vinterträdgården. 15-års jubileum. 2000 kvm Inredning. Trädgård Café. Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka Fullerö Ha n d e l 15-års jubileum Invigning av vinterträdgården Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka Gjutjärnsänglar 15:- (max 2/pers) 2000 kvm Inredning Reservation för slutförsäljning.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2015

Verksamhetsberättelse för 2015 Verksamhetsberättelse för 2015 Styrelse Styrelsen för Musikens Hus Akademin har haft följande sammansättning under året. Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Anders Sundquist Bosse Lundgren Agneta

Läs mer

Barnen. i Härlanda och Örgryte församlingar. Våren 2014

Barnen. i Härlanda och Örgryte församlingar. Våren 2014 Barnen i Härlanda och Örgryte församlingar Våren 2014 Härlanda församling Härlanda församling Härlanda församling Öppen förskola Onsdagar och fredagar kl 10.00-12.00. Terminsstart 15 januari. Lek, sångstund

Läs mer

MUSIKALEN: VI HÖR IHOP

MUSIKALEN: VI HÖR IHOP MUSIKALEN: VI HÖR IHOP Handlar om att vad spridande av glädje, omtänksamhet och värme kan ge. En amma är ledsen. Hennes son gör henne glad. De går till affären där affärsbiträdet är nedstämd. Mamman gör

Läs mer

Evenemang i matens tecken, hösten 2012

Evenemang i matens tecken, hösten 2012 Evenemang i matens tecken, hösten 2012 Ålafestivalen 4 augusti, Åhus Traditionen bjuder till ålafestival i ålabodarna. www.alfonden.se Skördefest Österlen 5 augusti, Svenstorp/Tosterup Skördemad från trakten,

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2015 Tema Rörelse

Kul för dej å mej Kulturfestival 2015 Tema Rörelse Kul för dej å mej Kulturfestival 2015 Tema Rörelse 7 14 mars 2015 Lördag 7 mars Invigning: Luna Kulturhus 13.00 börjar programmet. Uppträdande av en musikgrupp från Haganäs. Fart & fläkt med Kom i formgruppen,

Läs mer

Drottningtorget - Framtidens torg. Trollhättan

Drottningtorget - Framtidens torg. Trollhättan Drottningtorget - Framtidens torg Trollhättan »» Drottningtorget - Ett torg för Trollhättans invånare, ett torg för framtiden. En flexibel aktivitetsyta för bl a fotboll, basket, handboll och volleyboll.

Läs mer

En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År önskar Equmeniakyrkan Örbyhus

En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År önskar Equmeniakyrkan Örbyhus En Fridfull Julhelg & Ett Välsignat Nytt År önskar Equmeniakyrkan Örbyhus Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det. Johannes 1:5 Jag är världens ljus. Den som följer mig ska inte

Läs mer

V 47. Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! APT 9 dec. Trevlig helg! Glöm inte varma kläder denna vecka

V 47. Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! APT 9 dec. Trevlig helg! Glöm inte varma kläder denna vecka Hej! Välkomna till vår vernissage på fredag 28 november kl. 14.30-16.30! Trevlig helg! V 47 APT 9 dec Glöm inte varma kläder denna vecka Vernissage 28 november Kl. 14.30-16.30 STJÄRNAN Veckans höjdpunkt

Läs mer

JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN. Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna.

JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN. Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna. DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna. Gör ett avbrott

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Styrelsen har ordet Inbjudan till Föreningsmöte Presentation av Fyrklöverns Arbetsgrupp JUL HOS PATRIK Freja Musikteater Adventssamkväm

Läs mer

Timbuktu&Damn! Hoffmaestro. Loreen Danny Saucedo Brolle Martin Stenmarck m.fl

Timbuktu&Damn! Hoffmaestro. Loreen Danny Saucedo Brolle Martin Stenmarck m.fl Timbuktu&Damn! Hoffmaestro Loreen Danny Saucedo Brolle Martin Stenmarck m.fl 23.12 20.12 2015 GalaJul fr 45: Pris per person GalaJul på Galaxy. Östersjöns bästa nöjesoch shoppingkvarter. Galaxy är en av

Läs mer

JUL & NYÅR KÅLLERED 2014-2015 Varmt välkommen till Ekenkyrkan, Centrumkyrkan, Apelgårdens kyrka och Kållereds kyrka.

JUL & NYÅR KÅLLERED 2014-2015 Varmt välkommen till Ekenkyrkan, Centrumkyrkan, Apelgårdens kyrka och Kållereds kyrka. Max kom till Kyrkis i Apelgården och gav oss en fantastisk julängel med riktigt starka gröna vingar. JUL & NYÅR KÅLLERED 2014-2015 Varmt välkommen till Ekenkyrkan, Centrumkyrkan, Apelgårdens kyrka och

Läs mer

SKOLPrOgram vår/sommar 2014

SKOLPrOgram vår/sommar 2014 SKOLProgram vår/sommar 2014 VÄLKOMMEN TILL VÅR SKOLVERKSAMHET VÄLKOMMEN TILL VÅR SKOLVERKSAMHET VISNING I DET MEDELTIDA LÖDÖSE Under hela medeltiden var Lödöse Sveriges enda hamnstad på västkusten. Här

Läs mer

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED PROGRAM BARN &UNGA HÖSTEN 2015 Sagostunder från 3 år Ingen föranmälan behövs SAGOSKOJ PÅ BIBLIOTEKEN! LOMMA BIBLIOTEK Följ med Tant Saga och Vilda Hilda in i sagornas förtrollade

Läs mer

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt njutbar sommar. Särskilt välkomnar vi våra nya medlemmar. Marita Idh-Gauntlett/ Ordförande

Vi i styrelsen önskar er alla en riktigt njutbar sommar. Särskilt välkomnar vi våra nya medlemmar. Marita Idh-Gauntlett/ Ordförande Program Hösten 2012 Bästa medlemmar Det här är min första introduktion till Höstprogrammet som ny ordförande. Våren har varit mycket intressant. Det har varit väldigt roligt att få vara delaktig i en sådan

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2010 Tema VÄLKOMMEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2010 Tema VÄLKOMMEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2010 Tema VÄLKOMMEN 12 19 mars 2010 Fredag 12 mars INVIGNING Festivalstart! Kom och var med! Välkommenshow - Invigningstal - Särskolekören -Vernissage av utställningen

Läs mer

21 dec 2015. Hej! God jul och Gott Nytt År till er alla. Yvonne Haldrup Förskolechef

21 dec 2015. Hej! God jul och Gott Nytt År till er alla. Yvonne Haldrup Förskolechef Hej! Nu är det snart dags att avsluta det här året på Fårdala Simmets förskolor Båten, Gunghästen, Pusslet och Sagan för att fira jul och nyår. Jag önskar att ni alla får umgås med era barn, nära och kära

Läs mer

Detta händer i Tomaskyrkan hösten 2015

Detta händer i Tomaskyrkan hösten 2015 Detta händer i Tomaskyrkan hösten 2015 TOMASKYRKAN ligger inrymt i ett bostadshus på T1 och är en del av Linköpings Domkyrkoförsamling. Tomaskyrkan samlar människor i olika åldrar i gudstjänster, musikverksamhet,

Läs mer

************************************* ************************************* ARBETSPLAN FÖR FÖRSKOLAN SÄDESÄRLAN AVDELNING 3

************************************* ************************************* ARBETSPLAN FÖR FÖRSKOLAN SÄDESÄRLAN AVDELNING 3 ************************************* ************************************* ARBETSPLAN FÖR FÖRSKOLAN SÄDESÄRLAN AVDELNING 3 ************************************* ************************************* Vår

Läs mer

Resmålet för dina sinnen

Resmålet för dina sinnen Sveriges vackraste park 2007 Stora turismpriset 2007 FIRAR MED GULDKANT 2009 Resmålet för dina sinnen För dig som vill uppleva och lära mer om trädgård, natur, konst, hantverk och mat eller bara vill göra

Läs mer

Nr 4: 2013 Y R K N Y T T. God Jul och Gott Nytt År önskar Västra Karaby, Hofterup och Dagstorps församlingar

Nr 4: 2013 Y R K N Y T T. God Jul och Gott Nytt År önskar Västra Karaby, Hofterup och Dagstorps församlingar K Nr 4: 2013 Y R K N Y T T God Jul och Gott Nytt År önskar Västra Karaby, Hofterup och Dagstorps församlingar Hej på er! Jag heter Charlotte Winther och ska göra mitt pastorsadjunktsår i Västra Karaby

Läs mer

Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby

Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning Sommarlov 2016 Aktiviteter i Hässelby & Vällingby stockholm.se/sommarlovhv Aktiviteter på sommarlovet För dig som är ung finns det många olika roliga aktiviteter

Läs mer

BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013

BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013 Besök Bolmsö sockenråds hemsida på http://www.bolmso.se BOLMSÖ SOCKENBLAD Nr 301 JUNI 2013 TACK För alla ekonomiska bidrag till Bolmsö sockenblad Sockenrådet har Bankgiro nummer 5850-5959 Bolmsö Sockenråd

Läs mer

MUSIK FÖR MOGEN PUBLIK 2015. Länsmusik för alla!

MUSIK FÖR MOGEN PUBLIK 2015. Länsmusik för alla! MUSIK FÖR MOGEN PUBLIK 2015 Länsmusik för alla! Innehåll Det lackar mot jul 4 Jul i 50-talets Sverige 5 Sakta vi gå genom stan 6 En musikalisk födelsedag 7 Sjung med oss! 8 Tango 9 På biografen 10 Vi hänger

Läs mer

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16.

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. s SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015 För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. Hej alla leksugna barn! Nu är det ÄNTLIGEN SOMMAR snart! Skolan är slut för denna gång och vi på kommer

Läs mer

PROGRAM. 1 mars - 24 april 2016. www.wesleykyrkan.se

PROGRAM. 1 mars - 24 april 2016. www.wesleykyrkan.se PROGRAM 1 mars - 24 april 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tisdag 1 mars 18:30 Temakväll. Vardagstro i ord och ton Kvällens gäster: Anna och Stefan Blom. Torsdag 3 mars 12:00 Wesleybröderna,

Läs mer

Aktiviteter i Käloms byalag 2015

Aktiviteter i Käloms byalag 2015 Aktiviteter i Käloms byalag 2015 Januari 5 Tisdag 27 Käloms VVO Årsmöte Käloms byalag, Styrelsemöte Onsdag 28 Tjejträff. Ca 20 kvinnor från Kälom, unga och gamla, träffades för att umgås! Kvällens tema:

Läs mer

2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café

2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café 20 G A M L A U P P S A L A 2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café Jul, jul, strålande jul... Butiken är nu fylld av glittrande dekorationer, tomtenissar, lucior, gammeldags plåtburkar, traditionella

Läs mer

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014 PRO Vivalla-Lundby Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Studieorganisatör Ledamot Ledamot Ledamot Revisorer

Läs mer

Verksamhetsplan för småbarnsfostran. Garantiföreningen för Kallbäck Barnträdgård r.f

Verksamhetsplan för småbarnsfostran. Garantiföreningen för Kallbäck Barnträdgård r.f Verksamhetsplan för småbarnsfostran. Garantiföreningen för Kallbäck Barnträdgård r.f Kallbäck Lekis grundades 1.9.1968. Lekiset startade vid Eriksnäsvägen. Sedan 1.9.1994 finns lekiset vid Kuusvägen 19

Läs mer

Familjedaghemmet Delfinen

Familjedaghemmet Delfinen Verksamhetsberättelse 2013 Familjedaghemmet Delfinen Presentation Familjedaghemmet har bedrivits i egen villa i bostadsområdet Mälarhöjden. Verksamheten har en egen ingång där barnen har varsin krok/hylla

Läs mer

HAWLAHA XAGAAGA ЛЕТЊЕ АКТИВНОСТИ LJETNE AKTIVNOSTI SHUGHULI MAJIRA KESÄTOIMINTAA SUMMER ACTIVITIES

HAWLAHA XAGAAGA ЛЕТЊЕ АКТИВНОСТИ LJETNE AKTIVNOSTI SHUGHULI MAJIRA KESÄTOIMINTAA SUMMER ACTIVITIES SOMMARLOV! AKTIVITETER SOMMAREN 2016 FÖR ALLA BARN MELLAN 6-15 ÅR األنشطة الصيفية HAWLAHA XAGAAGA ЛЕТЊЕ АКТИВНОСТИ LJETNE AKTIVNOSTI SHUGHULI MAJIRA KESÄTOIMINTAA SUMMER ACTIVITIES HALLSTAHAMMARS KOMMUN

Läs mer

ScenGalej Onsdag 3 okt

ScenGalej Onsdag 3 okt ScenGalej Onsdag 3 okt Utbudsdag med föreställningar och konserter från förskolan - åk 9 och gymnasiet Dynamo (f d Kulturkammaren), Tunnbindaregatan 37, Norrköping Del 1: Förskolan - åk 6, kl 08.30-15.30

Läs mer

Svenska Kyrkan Bjärreds församling Församlingsnytt Våren 2016

Svenska Kyrkan Bjärreds församling Församlingsnytt Våren 2016 Svenska Kyrkan Bjärreds församling Församlingsnytt Våren 2016 Ägget är också en symbol för uppståndelsen! 2016 VårFörsamlingsnytt Bjärred.indd 1 15/02/16 10:02 Kyrkoherden har ordet... Efter en kall och

Läs mer

Bumbibjörnarna som i vanlig ordning förbereder Julen ankomst men som oväntat stött på trubbel.

Bumbibjörnarna som i vanlig ordning förbereder Julen ankomst men som oväntat stött på trubbel. Värdparet (Värden) gör entré ljus & musik. Välkomna skall ni vara kära publik till vår lilla anspråkslösa julkortsoaré. Jo den heter så för vi har nämligen fått tidiga julkort som vi glatt oss så mycket

Läs mer

Vinter i Vattenriket. Foto: Sven-Erik Magnusson

Vinter i Vattenriket. Foto: Sven-Erik Magnusson Vinter i Vattenriket Dagarna blir kortare och temperaturen sjunker. Några djur går i ide och andra flyttar söderut. Ändå bjuder Vattenriket på fina upplevelser! Kan det vara en utter som smugit fram över

Läs mer

Opalens Förskoleklass

Opalens Förskoleklass Opalens Förskoleklass Veckobrev för vecka 48 Detta har varit en riktigt intensiv och härlig vecka! Vi har gjort så mycket kul tillsammans: Fadderträff, adventspyssel, Lilla melodifestivalen, besök av Golbang,

Läs mer

BABBEL. God Jul. Gott Nytt År. BABBEL gänget. önskar. Tidning producerad av arbetstagare inom Daglig verksamhet i Karlshamns kommun Nr 4, 2011

BABBEL. God Jul. Gott Nytt År. BABBEL gänget. önskar. Tidning producerad av arbetstagare inom Daglig verksamhet i Karlshamns kommun Nr 4, 2011 BABBEL Tidning producerad av arbetstagare inom Daglig verksamhet i Karlshamns kommun Nr 4, 2011 God Jul & Gott Nytt År önskar BABBEL gänget Babbels redaktörer har ordet Nu är det inte lång tid kvar innan

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

VI CAN BELYSNING CAN BELYSNING 2 CAN JULBELYSNING

VI CAN BELYSNING CAN BELYSNING 2 CAN JULBELYSNING JULBELYSNING CAN BELYSNING VI CAN BELYSNING Vi på CAN Belysning AB har lång erfarenhet av belysning och har under många år arbetat med försäljning av dekorationsbelysning och då specialiserat oss på juldekorationer.

Läs mer

MIN VÄN JOHAN HATAR KULTUR. En föreläsning av Robert Lillhonga

MIN VÄN JOHAN HATAR KULTUR. En föreläsning av Robert Lillhonga MIN VÄN JOHAN HATAR KULTUR En föreläsning av Robert Lillhonga 1 BAKGRUND Johan är en av mina bästa vänner. Hans två största intressen i livet är fotbollsklubben Arsenal och Formel 1. Johan gillar inte

Läs mer

Jakten på julen. - en julkalender på 30 min. Manus: Emil Kekonius copyright 2012

Jakten på julen. - en julkalender på 30 min. Manus: Emil Kekonius copyright 2012 Jakten på julen - en julkalender på 30 min Manus: Emil Kekonius copyright 2012 Kontakt Emil Kekonius 0736 28 26 19 emil@emilkekonius.com www.emilkekonius.com Roller: n Jultomten Möss, de fyra ovanstående

Läs mer

Dansrus och gemenskap gör dig fri och glad

Dansrus och gemenskap gör dig fri och glad Fakta ruta: Vad? Dans för 65 plus Var? Brunnsgatan 26, Stockholm. När? 13-16 måndagar. Arrangör: Trivselklubben Kvarnen. Syfte: Att vara ett andra hem, utbyta erfarenheter, umgänge och friskvård. Dansrus

Läs mer

Vår nya ordförande jorun olsson

Vår nya ordförande jorun olsson Jämtland/Härjedalens spelmansförbund MEDLEMSBLAD MAJ 2015 hemsida: www.spelmansforbundet.se epost: info@spelmansforbundet.se Vår nya ordförande jorun olsson jämtstämman 12-14 juni Hej från Jorun! Det rör

Läs mer

PROGRAM SOMMAREN 2016

PROGRAM SOMMAREN 2016 PROGRAM SOMMAREN 2016 GUIDADE VISNINGAR Upptäck Flygvapenmuseum! Gå med på en rundtur som visar lite av allt. Är du nyfiken på varför det svenska flygvapnet grundades och hur det har påverkats av det omgivande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2012. Rolf Andersson. Lennart Blomqvist Anna-Lena Sjödin

Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2012. Rolf Andersson. Lennart Blomqvist Anna-Lena Sjödin VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2012 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Ö-bladet. 2014 : 4 En hälsning från Föreningen Flatön www.flaton.se. Adventskonsert i Flatö Kyrka Söndag 30/11 2014 kl 17:00

Ö-bladet. 2014 : 4 En hälsning från Föreningen Flatön www.flaton.se. Adventskonsert i Flatö Kyrka Söndag 30/11 2014 kl 17:00 Ö-bladet 2014 : 4 En hälsning från Föreningen Flatön www.flaton.se Adventskonsert i Flatö Kyrka Söndag 30/11 2014 kl 17:00 Glögg o pepparkaka serveras innan konserten Inträde: 150kr Välkomna Julafton kl

Läs mer

Församlingsnytt hösten 2012

Församlingsnytt hösten 2012 Församlingsnytt hösten 2012 Redaktionen Ansvarig utgivare: www.bjarredsforsamling.se Öresundsvägen 9 kyrkoherde Eva Landberg Tryckt hos Tryckfolket AB,Malmö 237 35 Bjärred bjarredsforsamling@svenskakyrkan.se

Läs mer

HUNDRAÅRSJUBILEUM 1912-2012 PROGRAM 1 JANUARI-MARS 2012

HUNDRAÅRSJUBILEUM 1912-2012 PROGRAM 1 JANUARI-MARS 2012 HUNDRAÅRSJUBILEUM 1912-2012 PROGRAM 1 JANUARI-MARS 2012 Victoriateatern 1912-2012 Den 9 september fyller Victoriateatern 100 år! Vi kommer fira hela året! Håll dig uppdaterad på www.victoria.se 20/1 ARLO

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

OXIEBIBLIOTEKET Höst och vinter 2013

OXIEBIBLIOTEKET Höst och vinter 2013 OXIEBIBLIOTEKET Höst och vinter 2013 föreläsningar för vuxna Tisdagen den 24 september kl 18.30 Kärlek, svek och längtan tre unga kvinnoliv kring förra sekelskiftet Marianne Söderberg Marianne Söderberg

Läs mer

Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332)

Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332) Extra årsmötesprotokoll för Mölndals kammarkör (organisationsnummer 852000 6332) Datum 2013 03 25 kl 18.00 19.00 (Aktuellt gällande stadgar från 2005 11 14) Plats Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18, MÖLNDAL

Läs mer

Pressmeddelande från Wisby Strand

Pressmeddelande från Wisby Strand Visby den 7 april 2010 Pressmeddelande från Wisby Strand Gotland stärker sina positioner inom mötesindustrin! Inom mötesindustrin har Gotland stärkt sina positioner avsevärt i och med etableringen av Wisby

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År! 2009 nr 4 Brf Stigarna C/o HSB Stockholm 136 42 Handen HSB Servicecenter: 08-785 35 00 www.brfstigarna.se God Jul och Gott Nytt År! I detta nummer: Styrelsen Trädvård Trivselgruppen Vår bostadsrättsförening

Läs mer

Lokal plan för Hudene

Lokal plan för Hudene Lokal plan för Innehållsförteckning 1 Syfte med den lokala planen...3 2 Vem har tagit fram planen och hur...3 3 Beskrivning av...3 4 Vad är det bästa med?...4 5 Slogan för...4 6 Trender...5 7 Naturområden...5

Läs mer

SSK TÄVLING PÅGÅNG 10 ÅR INVIGNING UR & SKUR VARGENS LIVS ERBJUDER KALLELSER TILL ÅRSMÖTEN TRADITION I SKOMANSTJÄLEN

SSK TÄVLING PÅGÅNG 10 ÅR INVIGNING UR & SKUR VARGENS LIVS ERBJUDER KALLELSER TILL ÅRSMÖTEN TRADITION I SKOMANSTJÄLEN Jubileumsår Årgång 10 Nr 1 FEBRUARI 2007 SSK TÄVLING PÅGÅNG 10 ÅR INVIGNING UR & SKUR VARGENS LIVS ERBJUDER KALLELSER TILL ÅRSMÖTEN TRADITION I SKOMANSTJÄLEN Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL

Läs mer

Kulturskolan. Skapande på din fritid

Kulturskolan. Skapande på din fritid Kulturskolan Skapande på din fritid Musik Teater Dans Konst Sång Musikal Cirkus Media Vi ger dig kunskap och inspiration på din fritid! På Kulturskolan ger vi dig möjligheter till eget konstnärligt skapande,

Läs mer

Välkommen till Grodan, våren 2009

Välkommen till Grodan, våren 2009 Välkommen till Grodan, våren 2009 Ett nytt år och en ny termin står framför oss med massor av nya utmaningar och spännande lärande. Vi planerar för fullt vad våren ska innehålla men vi tänker också ta

Läs mer

Totalt: 44 röster Förslag 1: 23 röster Förslag 2: 19 röster Båda: 1 röst Inget: 1 röst. Synpunkter på Stortorget

Totalt: 44 röster Förslag 1: 23 röster Förslag 2: 19 röster Båda: 1 röst Inget: 1 röst. Synpunkter på Stortorget Totalt: 44 röster Förslag 1: 23 röster Förslag 2: 19 röster Båda: 1 röst Inget: 1 röst Synpunkter på Stortorget Båda förslagen har positiva inslag. Torget är omtyckt av många men det har blivit mer igenväxt.

Läs mer

Julmarknad i City på söndag 24 november

Julmarknad i City på söndag 24 november ANNONSSIDA FRÅN HANDLARNA I VÄSTERÅS CITY NOVEMBER 2013 Julmarknad i City på söndag 24 november Söndagen den 24 november är det dags för den årliga julmarknaden i City och samtidigt inviger vi isbanan

Läs mer