AMBLIN EKONOMIKONSULTATIONER OCH EKONOMISK FÖRVALTNING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "AMBLIN EKONOMIKONSULTATIONER OCH EKONOMISK FÖRVALTNING"

Transkript

1 AMBLIN EKONOMIKONSULTATIONER OCH EKONOMISK FÖRVALTNING

2 För de bolag som endast konsoliderar i samband med kvartalsrapporter är det mer kostnadseffektivt att ta in en konsult vid dessa tillfällen, än att avlöna en heltidsanställd.

3 Att hyra in personal är tids- och kostnadseffektivt i och med att kunden endast betalar för den tid som det tar att utföra arbetet. PRESENTATION AV FÖRETAGET Amblin är ett konsultföretag inom ekonomi och redovisning. Bolaget bedriver verksamhet inom två affärsområden; ekonomikonsultationer samt ekonomisk förvaltning. Vi har idag konsulter som är auktoriserade av SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund. AFFÄRSIDÉ Amblins affärsidé är att inom ekonomi och redovisning erbjuda tjänster med hög kvalitet och bra service till konkurrenskraftiga priser. VISION Amblins vision är att vara det självklara valet när våra kunder behöver en ekonomikonsult. HISTORIK Amblin grundades Våra tre delägare kommer från de stora revisionsbyråerna och har god erfarenhet från fastighetsbranschen. Bolaget har sitt kontor i Stockholm. VARFÖR SKA MAN VÄLJA AMBLIN? Vi levererar ekonomikonsultationer, till såväl publika som privata företag, med en hög kvalitet och god service. Genom att ha anställda med allt från ett till över tjugofem års erfarenhet kan vi utföra alla typer av ekonomikonsultationer allt från enklare till kvalificerade tjänster. Vi anser att ett bra konsultföretag kännetecknas av kompetens, service, engagemang, tillgänglighet och ambition. Detta är nyckelord som definierar vår verksamhet och genomsyrar varje del av vårt arbete.

4 Tjänster Inom affärsområdet konsultationer har Amblin tre olika typer av tjänsteområden; kvalificerade konsultationer, årsredovisningar samt outsourcing. Nedan beskrivs dessa samt affärsområdet ekonomisk förvaltning. KVALIFICERADE KONSULTATIONER Inom detta område erbjuder vi följande tjänster: bokslut samt årsredovisningar koncernredovisning kassaflödesanalyser delårsrapporter fastighetstransaktioner likvidationer och fusioner ekonomihandbok finansiell due diligence IFRS ÅRSREDOVISNINGAR Vi arbetar i projektform med att upprätta årsredovisningar för koncerner med många dotterbolag. I projekten ingår följande: upprättande av bolagens årsredovisningar enligt gällande lagar och rekommendationer genomgång och uppföljning med revisorer upprättande av formalia såsom fastställelseintyg och årsstämmoprotokoll OUTSOURCING Vi hyr ut ekonomipersonal. De olika typer av arbetsbefattningar vi kan bemanna är: ekonomi- och redovisningschefer projektledare koncernredovisare controllers bolagsekonomer hyresadministratörer leverantörsadministratörer ekonomiassistenter EKONOMISK FÖRVALTNING Vi erbjuder ekonomisk förvaltning för fastighetsägare. Kunden kan här välja mellan att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion. De arbetsuppgifter vi utför är: bokföring elektronisk fakturahantering betalningar löner hyresavisering momsdeklarationer projektredovisning bokslut budgets och prognoser konsolidering årsredovisningar inkomstdeklarationer kassaflödesrapportering (IRR)

5 FEM SKÄL TILL ATT VÄLJA OSS Nedan ges fem skäl till att välja Amblin som leverantör. KOMPETENS Redovisningsregler blir allt mer komplicerade och uppdateras ständigt. Att hålla sig uppdaterad är kostsamt och tidskrävande. Genom att anlita oss är kunden alltid uppdaterad på ett effektivt sätt och till en rimlig kostnad. Vi lägger stor vikt vid att vidareutbilda vår personal, samt att kvalitetssäkra vårt arbete. ERFARENHET Övning ger färdighet. Ju mer erfarenhet man får desto bättre blir resultatet. I och med att vi har levererat ekonomitjänster i över 10 år har vi stött på det mesta och kan därför relatera/hänvisa till tidigare uppdrag när vi tar oss an en ny kund. Detta ger Amblin bredd samt kvalitet. KONTINUITET En bra arbetsrelation tar tid att bygga upp. För att få en fungerande långsiktig arbetsrelation tror vi att det är viktigt med personlig kontakt. Därför försöker vi i mesta möjliga mån se till att samma medarbetare jobbar med samma kunder. På detta sätt får både kunden och vi kontinuitet i uppdragen. AVLASTNING Under vissa perioder av året är arbetsbelastningen hög på ett företags ekonomiavdelning. Tiden är knapp och pressen är stor. Genom att hyra in personal kan ekonomipersonalen avlastas. Vår erfarenhet har lärt oss att det i preventivt syfte är av stor vikt att undvika att personalen överbelastas. ENHETLIGHET På Amblin lägger vi stor vikt vid enhetlighet. Det innebär att vår personal utbildas för att arbeta på samma sätt och enligt samma metodik. Fördelen med detta är att det är lätt att sätta sig in i vad andra medarbetare har gjort. Det innebär även en säkerhet för kunderna, då de vet att arbetet görs på samma sätt oavsett vem som gör det.

6 KUNDCASE Amblin arbetar mestadels med publika bolag samt fonder inom fastighetsbranschen, men vi arbetar även med privata företag och andra branscher. Nedan beskrivs några typiska uppdrag som vi har utfört. KONCERNREDOVISNING & EKONOMIHANDBOK Ett nyligen börsnoterat fastighetsföretag behöver hjälp med koncernredovisning, ekonomihandbok samt bokslut. Amblin kontaktas av företagets CFO som vill få hjälp med att implementera ett koncernredovisningssystem och att etablera en rutin för att ta fram kvartalsrapporter. Klienten behöver även ta fram en ekonomihandbok samt förstärka personalstyrkan på ekonomiavdelningen i samband med årsbokslutet. Amblin sätter samman ett team av tre konsulter för att bemöta klientens förfrågan på bästa sätt. Efter att uppdraget har slutförts har klienten valt att även framledes ta hjälp av Amblin vid upprättande av kvartalsrapporter och bokslut. EKONOMISK FÖRVALTNING En utländsk fastighetsfond vill anlita en ekonomisk förvaltare för en nyförvärvad fastighetsportfölj. Amblin kontaktas av fondens svenska management som vill anlita en ekonomisk förvaltare. Uppdraget innefattar allt från hyresavisering och bokföring till att upprätta finansiella rapporter till de utländska investerarna. Då Amblin har stor erfarenhet av att arbeta med fastighetsfonder, så kan vi sätta ihop ett team med rätt kompetens och erfarenhet. Samarbetet fungerar så bra att fonden senare väljer att lägga över ytterligare två portföljer till Amblin för förvaltning. OUTSOURCING Ett statligt fastighetsbolag har fått en vakans på ekonomiavdelningen på grund av att en anställd är mammaledig i ett år. Företagets CFO kontaktar Amblin för att hyra in en kompetent person med erfarenhet av fastighetsbranschen för att fylla upp vakansen. Eftersom Amblin har konsulter med erfarenhet mellan 1-25 år är det inget problem att hitta rätt kompetens och erfarenhetsnivå för att bemöta kundens önskan. För att få en så kostnadseffektiv lösning som möjligt väljer kunden att hyra in vår konsult på heltid under intensiva perioder som årsbokslut och kvartalsrapportering samt halvtid under övriga perioder. FASTIGHETSTRANSAKTION & ÅRSREDOVISNINGAR Ett börsnoterat fastighetsföretag behöver hjälp med en fastighetstransaktion samt upprättande av årsredovisningar för koncernens dotterbolag. Företaget har sålt ett större fastighetsbestånd och behöver hjälp med att upprätta frånträdesbokslut i ett antal bolag. Amblin ansvarar för att lämna ifrån sig kompletta bokslut för de sålda bolagen inom 60 dagar. Samma företag tycker att processen kring upprättande av årsredovisningar behöver förbättras. Det är alldeles för många fel och alla rättningar leder till att arbetet drar ut på tiden. Amblin anlitas för att ta hand om hela processen, från att bokslutet är klart till att årsredovisningarna är påskrivna och lämnade till Bolagsverket.

7 Vid förvärv och försäljningar av fastigheter uppkommer ett tillfälligt resursbehov av någon som är ansvarig under ett från- eller tillträde. Istället för att anställa en person kan en konsultinsats vara lösningen. DELÄGARE KONTAKTINFORMATION MIKAEL SIVERT, GRUNDARE OCH DELÄGARE Mikael började sin karriär som revisor på Deloitte & Touche, där han jobbade fram till Därefter startade han Amblin tillsammans med sin bror Ronnie. AMBLIN AB Telefon: Fax: E-post: RONNIE SIVERT, GRUNDARE OCH DELÄGARE Ronnie började sin karriär som revisor på Deloitte & Touche, där han jobbade fram till Därefter startade han Amblin tillsammans med sin bror Mikael. MATS LÖFGREN, DELÄGARE Mats började sin karriär som revisor på Öhrling PWC. Han har därefter jobbat som ekonomisk fastighetsförvaltare på Synerco. Mats kom till Amblin under 2008 efter att ha jobbat som koncernredovisningschef på Fabege.

8 AMBLIN

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015

Inbjudan till företrädesemission av aktier i. Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Inbjudan till företrädesemission av aktier i PromikBook AB (publ) Teckningstid: 4 september 2015 24 september 2015 Vårt mål är att vara det självklara systemet för företagskonsulter, redovisningskonsulter

Läs mer

Prislista Branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare. ISO 9001:2008

Prislista Branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare. ISO 9001:2008 Prislista 2018 Branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare. ISO 9001:2008 den 1 januari 2018 Skriven av: Marzena Blomqvist Löpande redovisning E-ekonomi Din månads kostnad

Läs mer

Guide för inköp av redovisningsoch revisionstjänster

Guide för inköp av redovisningsoch revisionstjänster Guide för inköp av redovisningsoch revisionstjänster Administration, revision, bokföring, deklaration, likviditetsplanering, kontrolluppgifter, aktieägaravtal, momsdeklarationer, lönehantering, förfrågan

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2005

Delårsrapport januari juni 2005 Delårsrapport januari juni 2005 April-juni 2005 Nettoomsättningen ökade med 43 % till 10,6 (7,4) mkr Resultatet efter skatt uppgick till 0,5 (-0,8) mkr Resultatet per aktie uppgick till 0,17 (-0,25) kr

Läs mer

December Rapport avseende löpande granskning Uddevalla kommun

December Rapport avseende löpande granskning Uddevalla kommun December 2015 Rapport avseende löpande granskning Uddevalla kommun Innehåll Inledning 1 Utförd granskning 2 Sammanfattande bedömning 6 Inledning Bakgrund Som ett led i den löpande revisionen har vi i denna

Läs mer

December 2014. Rapport avseende löpande granskning Uddevalla kommun

December 2014. Rapport avseende löpande granskning Uddevalla kommun December 2014 Rapport avseende löpande granskning Uddevalla kommun Innehåll Inledning 1 Utförd granskning 2 Sammanfattande bedömning 6 Inledning Bakgrund Som ett led i den löpande revisionen har vi i denna

Läs mer

Projektbolagen. Partnering i aktiebolagsform för entreprenader eller leveranser inom Byggteknik eller IT Teknik

Projektbolagen. Partnering i aktiebolagsform för entreprenader eller leveranser inom Byggteknik eller IT Teknik Projektbolagen Partnering i aktiebolagsform för entreprenader eller leveranser inom Byggteknik eller IT Teknik Ett företag som vill bygga om, bygga nytt eller investera i ett projekt Ny byggnad på egen

Läs mer

Guide upphandling outsourcingtjänster

Guide upphandling outsourcingtjänster Guide upphandling outsourcingtjänster Information Publicerat: 2016-05-09 Språk: Svenska Dokumenttyp: Guide Antal sidor: 8 Författare: Office Factory AB Inledning I en alltmer komplex värld blir det allt

Läs mer

Önskar du en komplett CV i Pdf format skicka ett mail till: interim-2013@controller-ekonomichef-att-hyra.com

Önskar du en komplett CV i Pdf format skicka ett mail till: interim-2013@controller-ekonomichef-att-hyra.com Önskar du en komplett CV i Pdf format skicka ett mail till: interim-2013@controller-ekonomichef-att-hyracom 2011Nya intressanta utmaningar? The future will tell Produktionscontroller/Cost Account Manager

Läs mer

Ideell sektor En presentation av PwC:s tjänster

Ideell sektor En presentation av PwC:s tjänster www.pwc.se Ideell sektor En presentation av PwC:s tjänster Kort om PwC Specialistkompetens inom ideell sektor PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med

Läs mer

Enlight i linje med förväntningarna

Enlight i linje med förväntningarna Enlight i linje med förväntningarna Dataföreningen outsourcar drift och tjänster kring Datakörkortet till Enlight. Rörelseresultat efter avyttring av KPS -1,4 MSEK för kvartalet och 15,9 MSEK för rapportperioden.

Läs mer

PromikBook AB. Bokföring, fakturering, kraftfull företagsanalys och ekonomisk simulering helt molnbaserat

PromikBook AB. Bokföring, fakturering, kraftfull företagsanalys och ekonomisk simulering helt molnbaserat PromikBook AB Bokföring, fakturering, kraftfull företagsanalys och ekonomisk simulering helt molnbaserat PromikBook bakgrund Verksamheten startade som dotterbolag till BCS Dotterbolaget delades ut i början

Läs mer

Prislista Branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare. ISO 9001:2008

Prislista Branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare. ISO 9001:2008 Prislista 2017 Branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare. ISO 9001:2008 den 1 januari 2017 Skriven av: Marzena Blomqvist Löpande redovisning E-ekonomi Din månads kostnad

Läs mer

Rapport för första kvartalet 2008

Rapport för första kvartalet 2008 Kvartalssrapport januari mars 2008 Rapport för första kvartalet 2008 Omsättning var 8,2 MSEK (17,5) för kvartalet. Rörelseresultat -1,8 MSEK (-2,2) för kvartalet. Resultat efter skatt för kvartalet -1,9

Läs mer

Revisionsrapport. Granskning av ekonomihandbok Kustbostäder och Oxelö Energi. December 2009 Karin Sundelius

Revisionsrapport. Granskning av ekonomihandbok Kustbostäder och Oxelö Energi. December 2009 Karin Sundelius Revisionsrapport Granskning av ekonomihandbok Kustbostäder och Oxelö Energi December 2009 Karin Sundelius INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Sammanfattning och revisionell bedömning...1 2. Bakgrund och revisionsfråga...3

Läs mer

ORD FRÅN VD. Organisationsarbetet med att anpassa personalen mot klienternas behov har påbörjats och kommer att fortsätta över tiden.

ORD FRÅN VD. Organisationsarbetet med att anpassa personalen mot klienternas behov har påbörjats och kommer att fortsätta över tiden. ORD FRÅN VD Jag har fått styrelsens förtroende att som verkställande direktör leda företaget. Målet är att utveckla bolaget till en fullserviceförvaltning med inriktning på kvalitet för våra klienter.

Läs mer

Utbildningar. våren 2015. För dig som är: Controller Ekonomichef Redovisningschef Ekonomiassistent Redovisningsassistent

Utbildningar. våren 2015. För dig som är: Controller Ekonomichef Redovisningschef Ekonomiassistent Redovisningsassistent Utbildningar våren 2015 För dig som är: Controller Ekonomichef Redovisningschef Ekonomiassistent Redovisningsassistent EkonomiSveriges självklara val. Utbildning är alltid en god investering Ekonomifunktionens

Läs mer

Presentation. Moretime Outsourcing Stockholm Öst

Presentation. Moretime Outsourcing Stockholm Öst Presentation 1 1. Presentation av är en auktoriserad redovisningbyrå som följer REKO, vilket är FARs regelverk för Redovisningskonsulter. Vi ingår i en växande kedja av redovisningsbyråer, vars samarbete

Läs mer

Till er tjänst www.statenssc.se

Till er tjänst www.statenssc.se Till er tjänst Vi gör den administrativa vardagen enklare för statliga myndigheter Regeringen har gett oss i uppdrag att arbeta för en mer effektiv statsförvaltning genom att erbjuda myndigheter hjälp

Läs mer

Ekonomitjänster från Visma Låt oss ta hand om företagets redovisning och lönehantering

Ekonomitjänster från Visma Låt oss ta hand om företagets redovisning och lönehantering Ekonomitjänster från Visma Låt oss ta hand om företagets redovisning och lönehantering Viktiga frågor vid beslut Idag är det etablerat att ta extern hjälp med redovisning och lön. Trenden gäller både det

Läs mer

28-29 september 2017 på Kistamässan, Stockholm MÖTESPLATSEN FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE

28-29 september 2017 på Kistamässan, Stockholm MÖTESPLATSEN FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE 28-29 september 2017 på Kistamässan, Stockholm MÖTESPLATSEN FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE #ekonomiftg Huvudpartner Guldsponsor Mässan får högt betyg av utställarna 4,67 av 6 möjliga. BYGG NÄTVERK, TRÄFFA

Läs mer

Delårsrapport för perioden 1 januari 30 juni 2005 för Genesis-IT AB (publ)

Delårsrapport för perioden 1 januari 30 juni 2005 för Genesis-IT AB (publ) Delårsrapport för perioden 1 januari 30 juni 2005 för Genesis-IT AB (publ) Periodens resultat förbättrades med 0,2 MSEK. Periodens resultat före skatt uppgick till 0,8 MSEK ( 0,6 MSEK ). Väsentliga händelser

Läs mer

Här nedan är ett urval av de vanligaste frågorna (FAQ, Frequently Asked Questions) som kommit till FAR och Srf konsulterna om uppdragsavtal.

Här nedan är ett urval av de vanligaste frågorna (FAQ, Frequently Asked Questions) som kommit till FAR och Srf konsulterna om uppdragsavtal. Svensk standard för redovisningstjänster, Reko FAQ Vanliga frågor om uppdragsavtal Här nedan är ett urval av de vanligaste frågorna (FAQ, Frequently Asked Questions) som kommit till FAR och Srf konsulterna

Läs mer

Välkommen till Modern Ekonomi

Välkommen till Modern Ekonomi MODERN EKONOMI Mats Olsson - Falköping Lena Grevsjö - Kungsbackakontoret Mats Olsson - Falköpingskontoret Välkommen till Modern Ekonomi Modern Ekonomi är ett av Sveriges snabbast växande företag för ekonomitjänster.

Läs mer

ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSTRANSAKTIONER

ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSTRANSAKTIONER ALWAYS ON SITE FASTIGHETSFÖRVALTNING LOKALUTHYRNING FASTIGHETSUTVECKLING FASTIGHETSTRANSAKTIONER Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna Joakim Orthén, vd, Nordic PM OM NORDIC

Läs mer

PRI OCH IAS 19 / IFRS

PRI OCH IAS 19 / IFRS PRI OCH IAS 19 / IFRS IAS 19 / IFRS ett nytt sätt att beräkna och redovisa pensionsåtaganden Det svenska redovisningsrådets rekommendation RR 29 som grundar sig på IAS 19 / IFRS infördes vid årsskiftet

Läs mer

Qtym är ett sätt att jobba på.

Qtym är ett sätt att jobba på. Qtym är ett sätt att jobba på. QtymResurs QtymEkonomi QtymTelefoni QtymBemanning QtymRekrytering Avlastning och ny energi i rätt tid är något som alla företag och organisationer behöver för att må bra.

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Octagon Development är ett. konsultbolag med fokus. arbeta med företagsledare,

FÖRETAGSPRESENTATION. Octagon Development är ett. konsultbolag med fokus. arbeta med företagsledare, Octagon Development är ett konsultbolag med fokus på att arbeta med företagsledare, styrelse eller ledningsgrupper. Vi kan under kort eller lång tid verka i företag som en resurs, antingen i en vakant

Läs mer

Litet om styrelsearbete

Litet om styrelsearbete Litet om styrelsearbete Gustaf Drake, 070-7688466 Om styrelser Det handlar.. Om styrelseledamöter Om arbetsuppgifter Om resultat Om ansvar 1 Varför styrelser? Föreningar Företag Myndigheter Gemensamma

Läs mer

Å R S R E D OV I S N I N G 2015

Å R S R E D OV I S N I N G 2015 ÅRSREDOVISNING 2015 KONTOR I STOCKHOLM GÖTEBORG KARLSTAD ANTAL RESENÄRER 2015 22 450 2015 I KORTHET EBITA 15,2Mkr OMSÄTTNING 455Mkr 893 000 61% BESÖKARE ONLINE KÖP ONLINE 87 ANSTÄLLDA 79% KVINNOR Innehåll

Läs mer

Läs mer på www.frejs.se

Läs mer på www.frejs.se Om oss Frejs är en byrå med ca 50 anställda och tre kontor. Vi har kompetensen och kapaciteten att vara revisorer och rådgivare åt kunder i alla storlekar. Vi är stora nog att kunna erbjuda erfarenhet

Läs mer

Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider. Inbjudan till seminarium med. business matchmaking. En aktivitet inom Deloitte Access

Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider. Inbjudan till seminarium med. business matchmaking. En aktivitet inom Deloitte Access Så skapar du en framgångsrik ägarförändring i tuffare tider En aktivitet inom Deloitte Access Inbjudan till seminarium med business matchmaking Ägarförändring är en komplicerad process i vanliga fall och

Läs mer

Förvärva, Utveckla och Förvalta

Förvärva, Utveckla och Förvalta Presentation bolagsstämma 27 april 2007 Förvärva, Utveckla och Förvalta kommersiella fastigheter i regioner med god tillväxt företrädesvis i södra Sverige. Bakgrund Active Properties koncernen bildas i

Läs mer

24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.)

24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) 24 Mobile Advertising Solutions AB (publ.) VD-ord... 4 Finansiell översikt...

Läs mer

Revision av årsbokslutet

Revision av årsbokslutet Revision av årsbokslutet 2014-12-31 Stockholms Stadshus AB Mikael Sjölander 2015-03-23 Väsentlighet Riskbedömning och fokusområden koncernen Högre Lagstiftning begränsning avdragsrätt räntor Intäktsredovisning

Läs mer

Ekonomicheferna AB. Bokföring & redovisning för bättre lönsamhet. Bokföring >>> Resultatuppföljning och Lönsamhetsanalys >>> Personligt Ledarskap

Ekonomicheferna AB. Bokföring & redovisning för bättre lönsamhet. Bokföring >>> Resultatuppföljning och Lönsamhetsanalys >>> Personligt Ledarskap Ekonomicheferna AB Bokföring & redovisning för bättre lönsamhet Bokföring >>> Resultatuppföljning och Lönsamhetsanalys >>> Personligt Ledarskap A Kort om Ekonomicheferna AB Vision Vår vision är att alltid

Läs mer

Här har du världens möjligheter. Studentinformation

Här har du världens möjligheter. Studentinformation Här har du världens möjligheter Studentinformation Grant Thornton är det ledande revisionsoch konsultföretaget med fokus på dynamiska entreprenörsföretag. Våra medarbetare beskriver att vår företagskultur

Läs mer

Uppdragsavtal. Uppdragsavtal enligt nedan har tecknats mellan:

Uppdragsavtal. Uppdragsavtal enligt nedan har tecknats mellan: Uppdragsavtal Uppdragsavtal enligt nedan har tecknats mellan: Uppdragsgivare Uppdragstagare (nedan kallad byrån ) Namn: Namn/Byrå: Adress: Adress: Hammarby fabriksväg 25 Postadress: Postadress: 120 33

Läs mer

KeyMan är ett tryggt val när ni ska hyra in eller anställa IT-proffs

KeyMan är ett tryggt val när ni ska hyra in eller anställa IT-proffs KeyMan är ett tryggt val när ni ska hyra in eller anställa IT-proffs konsultmäklare Konsultmäklaren KeyMan ett av nordens största mäklarföretag Tio år efter företagsstarten 1998 brinner vi på KeyMan fortfarande

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE 26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE #ekonomiftg www.ekonomiforetag.se Huvudpartner Guldsponsor Silversponsor DEN 26-27 SEPTEMBER ÄR DET DAGS FÖR

Läs mer

Bråviken Logistik AB (publ)

Bråviken Logistik AB (publ) Bråviken Logistik AB (publ) Bokslutskommuniké 2017 januari juni 2017 KONTAKTINFORMATION Bråviken Logistik AB (publ) ett bolag förvaltat av Pareto Business Management AB Johan Åskogh, VD +46 402 53 81 johan.askogh@paretosec.com

Läs mer

*Koncernen har inga jämförelsesiffror då koncernen är nybildad.

*Koncernen har inga jämförelsesiffror då koncernen är nybildad. *Koncernen har inga jämförelsesiffror då koncernen är nybildad. RISKER Det finns flertalet risker som kan påverka Bolagets verksamhet och resultat. Flertalet av de interna riskerna förebygger bolaget genom

Läs mer

Kvartersstudie vid ombyggnad av gård, Alviksvägen i Bromma. Pålsundsgatan, Södermalm, Stockholm

Kvartersstudie vid ombyggnad av gård, Alviksvägen i Bromma. Pålsundsgatan, Södermalm, Stockholm 2 3 Kvartersstudie vid ombyggnad av gård, Alviksvägen i Bromma Pålsundsgatan, Södermalm, Stockholm 4 UNGT BOLAG MED STOR ERFARENHET I mitten av 2009 grundade de två familjeföretagen, Gillesvik Fastigheter

Läs mer

Svenska staten Finansdepartementet Enheten för statligt ägande 103 30 STOCKHOLM. Riksdagens centralkansli 100 12 STOCKHOLM

Svenska staten Finansdepartementet Enheten för statligt ägande 103 30 STOCKHOLM. Riksdagens centralkansli 100 12 STOCKHOLM Svenska staten Finansdepartementet Enheten för statligt ägande 103 30 STOCKHOLM Riksdagens centralkansli 100 12 STOCKHOLM Kallelse till årsstämma i SJ AB 2014 Härmed kallas till årsstämma i SJ AB, 556196-1599.

Läs mer

BVK BoVera Konsult AB

BVK BoVera Konsult AB Bakre raden: Martin & Bo. Mitten: Christina, Eva & Marianne. Nedre raden: Vera, Lize & Lena. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder en personlig och snabb service. För närvarande administrerar vi drygt

Läs mer

Här är ett urval av de vanligaste frågorna (FAQ, Frequently Asked Questions) som FAR och SRF har fått om uppdragsavtal.

Här är ett urval av de vanligaste frågorna (FAQ, Frequently Asked Questions) som FAR och SRF har fått om uppdragsavtal. Svensk standard för redovisningstjänster, Reko FAQ Vanliga frågor om uppdragsavtal Här är ett urval av de vanligaste frågorna (FAQ, Frequently Asked Questions) som FAR och SRF har fått om uppdragsavtal.

Läs mer

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr

Delårsrapport. Fortnox AB (publ), org nr Delårsrapport Fortnox AB (publ), org nr 556469-6291 Januari september 2008 >> Omsättningsökning med 136 % jämfört med samma period föregående år >> Omsättningen uppgick till 5 381 (2 282) kkr >> Rörelseresultatet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2007

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2007 DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2007 Januari - mars 2007 Nettoomsättningen uppgick till 7,6 (11,0) mkr Resultat efter skatt uppgick till 0,1 (0,8) mkr Resultat per aktie uppgick till 0,05 (0,26) kr Soliditeten

Läs mer

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena

PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE. Din kompletta börsarena PÅ VÅR ARENA MÖTER VÄXANDE BOLAG NYA INVESTERARE Din kompletta börsarena TILLSAMMANS SKAPAR DE VÄLMÅENDE BOLAG RUSTADE FÖR FRAMTIDEN FOKUS PÅ TILLVÄXT välkommen till din börsarena Alla är överens om att

Läs mer

Sundbybergs stad. Granskning av delårsrapport per

Sundbybergs stad. Granskning av delårsrapport per Sundbybergs stad Granskning av delårsrapport per 2017-08-31 1 Innehåll Inledning... 3 Resultaträkning och prognos... 3 Balansräkningen... 3 Sammanfattande slutsats rörande resultat och ställning i staden...

Läs mer

ANALYSKURSER. Läsa & förstå bokslut Analys I Analysera företag Analys II Värdera & förvärva företag Analys III

ANALYSKURSER. Läsa & förstå bokslut Analys I Analysera företag Analys II Värdera & förvärva företag Analys III KAPITELNAMN ANALYSKURSER FÖR DIG SOM VÄRDERAR ELLER KREDITBEDÖMER Läsa & förstå bokslut Analys I Analysera företag Analys II Värdera & förvärva företag Analys III KAPITELNAMN ANALYSKURSER Du kan tentera

Läs mer

Bolagsstyrningsrapport 2013

Bolagsstyrningsrapport 2013 Bolagsstyrningsrapport 2013 Elos AB är ett svenskt aktiebolag, vars B aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm AB Small Cap listan. Elos AB är sektorklassificerat som Health Care bolag. Elos bolagsstyrning

Läs mer

Moms på fastigheter. Grundkurs Fördjupningskurs. Bygger din kompetens

Moms på fastigheter. Grundkurs Fördjupningskurs. Bygger din kompetens Moms på fastigheter Grundkurs Fördjupningskurs Bygger din kompetens Moms på fastigheter Grundkurs På den här kursen får du grundläggande kunskaper om momsredovisning inom fastighetsbranschen. Vi reder

Läs mer

HUFVUDSTADENS UPPFÖRANDEKOD

HUFVUDSTADENS UPPFÖRANDEKOD HUFVUDSTADENS UPPFÖRANDEKOD Om Hufvudstadens uppförandekod. Hufvudstaden har en hundraårig historia. Sedan 1915 har vi utvecklat företaget till att vara ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med ett

Läs mer

Delårsrapport januari september 2005

Delårsrapport januari september 2005 Delårsrapport januari september 2005 Januari-september 2005 Nettoomsättningen ökade med 32 % till 29,5 (22,4) mkr Resultatet efter skatt uppgick till 1,5 (-2,8) mkr Resultatet per aktie uppgick till 0,47

Läs mer

Välkommen till Be in Business

Välkommen till Be in Business Välkommen till Be in Business Be in Business erbjuder konsultation vid anskaffning, implementation och underhåll av affärssystem. Specialområden är Visma Business och elektronisk fakturahantering. Den

Läs mer

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE 26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE #ekonomiftg www.ekonomiforetag.se Huvudpartner Guldsponsor Silversponsor DEN 26-27 SEPTEMBER ÄR DET DAGS FÖR

Läs mer

Kvartalsrapport Q1 2016/2017. Perioden maj-juli 2016/2017

Kvartalsrapport Q1 2016/2017. Perioden maj-juli 2016/2017 Kvartalsrapport Q1 2016/2017 Om Bolaget: Maxkompetens är ett kompetensförsörjningsföretag som levererar kvalitativa tjänster inom bemanning, rekrytering, outsourcing, omställning och utbildning. Bolaget

Läs mer

Ytterligare information om Sjunde AP-fonden finns på www.ap7.se, där också Sjunde APfondens senaste årsredovisningar finns tillgängliga.

Ytterligare information om Sjunde AP-fonden finns på www.ap7.se, där också Sjunde APfondens senaste årsredovisningar finns tillgängliga. Bakgrund Sjunde AP-fonden har nöjet att bjuda in er att inkomma med anbud avseende hantering av fondens ekonomifunktion. Fonden efterfrågar en utkontrakterad ekonomitjänst där ni som leverantör ansvarar

Läs mer

AFFÄRSPRESENTATION B E M A N N I N G A B

AFFÄRSPRESENTATION B E M A N N I N G A B AFFÄRSPRESENTATION B E M A N N I N G A B Du som kund kan vara säker på att vi förstår, kan ditt verksamhetsområde och löser ditt behov. Bemanning gör din verksamhet flexibel och du får en extra resurs

Läs mer

Box IR:s årliga IR-enkät

Box IR:s årliga IR-enkät Box IR:s årliga IR-enkät November-december 2011 Copyright Box IR Executive summary Under november och december 2011 genomförde Box IR för andra gången den årliga IR-undersökningen bland svenska börsbolag.

Läs mer

Vi har skapat TRIVSEL & TRYGGHET. sedan Din totalförvaltare för ett lönsamt fastighetsägande

Vi har skapat TRIVSEL & TRYGGHET. sedan Din totalförvaltare för ett lönsamt fastighetsägande Vi har skapat TRIVSEL & TRYGGHET sedan 1976 Din totalförvaltare för ett lönsamt fastighetsägande Vi har skapat trivsel och trygghet sedan 1976 Michael Bergander och Mats Bergander Historik: Initiativet

Läs mer

Göteborgs Stads räkenskaper och bokslut Granskningsplan för 2017

Göteborgs Stads räkenskaper och bokslut Granskningsplan för 2017 Stadsrevisionen Göteborgs Stads räkenskaper och bokslut Granskningsplan för 2017 goteborg.se/stadsrevisionen 2 GÖTEBORGS STADS RÄKENSKAPER OCH BOKSLUT 2017 Granskningsplan för 2017 Stadsrevisionens uppdrag

Läs mer

En bokslutsrapport kan lämnas som ett resultat. Vad är en bokslutsrapport? Fördjupning #4/2015 Balans

En bokslutsrapport kan lämnas som ett resultat. Vad är en bokslutsrapport? Fördjupning #4/2015 Balans Vad är en bokslutsrapport? Bokslutsrapporten är för många en kvalitetsstämpel. Men vad den innebär mer i detalj är inte lika känt. I denna artikel redogör Yvonne Jansson, Bodil Gistrand och Kristina Lilja

Läs mer

GoBiGas AB ÅRSREDOVISNING 2010

GoBiGas AB ÅRSREDOVISNING 2010 GoBiGas AB ÅRSREDOVISNING 2010 GoBiGas AB bildades 2008 och skall utveckla och nyttja teknik för produktion av SNG (Substitute Natural Gas). G o B i G a s BILD INFOGAS HÄR SENARE INNEHÅLL INNEHÅLL Förvaltningsberättelse

Läs mer

Referensuppdrag. Uppdrag:

Referensuppdrag. Uppdrag: År 2004 - - Marknadsledande IT-företag i Norden inom trafik och logistik, driftövervakning, säkerhet samt informationshantering Anm: Årets Tillväxtföretag 2013! Management/- organisationsutveckling Styrelserapportering/-frågor

Läs mer

Skrivelse gällande stiftelsen Gräsöfondens administration och ekonomi

Skrivelse gällande stiftelsen Gräsöfondens administration och ekonomi Sidan 1 av 7 Strategienheten Datum Dnr Sid 2016-02-03 2015 KS 895 1 (3) Gräsöfondens styrelse Skrivelse gällande stiftelsen Gräsöfondens administration och ekonomi Bakgrund Gräsöfonden har sedan bildandet

Läs mer

Kallelse till årsstämma i Aktiebolaget Svensk Bilprovning 2016. Härmed kallas till årsstämma i Aktiebolaget Svensk Bilprovning, 556089-5814.

Kallelse till årsstämma i Aktiebolaget Svensk Bilprovning 2016. Härmed kallas till årsstämma i Aktiebolaget Svensk Bilprovning, 556089-5814. Kallelse till årsstämma i Aktiebolaget Svensk Bilprovning 2016 Härmed kallas till årsstämma i Aktiebolaget Svensk Bilprovning, 556089-5814. Tid: Torsdagen den 28 april 2016, kl 11.30 Plats: Bolagets huvudkontor,

Läs mer

Ragunda kommun Stiftelser

Ragunda kommun Stiftelser Ragunda kommun Stiftelser Revisionsoffert 2019-01-07 Revisionsoffert till Företaget 0 1 Vårt erbjudande Ragunda kommun förvaltar följande stiftelser: - Stiftelsen Nils Eriksson Minnesfond - Stiftelsen

Läs mer

Förenkla verksamheten och minska dina kostnader

Förenkla verksamheten och minska dina kostnader FÖRETAGSSERVICE Förenkla verksamheten och minska dina kostnader Rådgivning Revision Skatt Företagsservice 2 Förenkla verksamheten och minska dina kostnader AFFÄRSOMRÅDE FÖRETAGSSERVICE #1 2015 VI HAR BRANSCHENS

Läs mer

Stockholms stad, Bromma stadsdelsförvaltning Helalivet Omsorg AB. Johan Rasmusson Magnus Källander Teodora Heim Malin Lundberg

Stockholms stad, Bromma stadsdelsförvaltning Helalivet Omsorg AB. Johan Rasmusson Magnus Källander Teodora Heim Malin Lundberg Stockholms stad, Bromma stadsdelsförvaltning Helalivet Omsorg AB Johan Rasmusson Magnus Källander Teodora Heim Malin Lundberg 18 december 2014 Innehåll 1. Sammanfattning... 1 2. Inledning... 2 3. Bakgrund...

Läs mer

Box IR:s årliga IR-enkät. Augusti september 2010

Box IR:s årliga IR-enkät. Augusti september 2010 Box IR:s årliga IR-enkät Augusti september 2010 Executive summary Att intresset för finansiell kommunikation och Investor Relations-frågor bland svenska börsbolag är stort framgår av den enkätundersökning

Läs mer

2014-2015. modern ekonomi sverige holding ab (publ) DELÅRSRAPPORT JULI 2014 - MARS 2015 JANUARI 2015 - MARS 2015 (JANUARI 2014 - MARS 2014)

2014-2015. modern ekonomi sverige holding ab (publ) DELÅRSRAPPORT JULI 2014 - MARS 2015 JANUARI 2015 - MARS 2015 (JANUARI 2014 - MARS 2014) MODERN EKONOMI Q3 Juli - Mars 1 modern ekonomi sverige holding ab (publ) DELÅRSRAPPORT JULI - MARS Modern Ekonomi driver en av Sveriges snabbast växande redovisningsbyråer. På grund av legala skäl presenteras

Läs mer

Vad kan vi erbjuda er?

Vad kan vi erbjuda er? Vad kan vi erbjuda er? 2018 Gozinto studentkonsulter 2 Historia Medlemmar Affärsområden 2001 Gozinto grundas av fyra studenter som lärt sig om studentkonsult-verksamheter i Tyskland 2010 Gozinto erbjuder

Läs mer

Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28

Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28 Delårsrapport Q 3, 2014 2014-11-28 Verksamhet Consensus Asset Management AB är en fondkommissionär med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Stockholm. Bolaget är verksamt inom kapitalförvaltning, Corporate

Läs mer

Landstingsstyrelsens förvaltning. Outsourcing av vissa ekonomifunktioner inom centrala delar av Stockholms läns landsting, SLL.

Landstingsstyrelsens förvaltning. Outsourcing av vissa ekonomifunktioner inom centrala delar av Stockholms läns landsting, SLL. 1 Outsourcing av vissa ekonomifunktioner inom centrala delar av Stockholms läns landsting, SLL. 2 Bakgrund 2005 sammanförs redovisningsenheterna för två centrala förvaltningar inom Stockholms läns landsting,

Läs mer

Formulera din affärsidé så att den är enkel att förstå! Ta hjälp av vår mall för affärsplan som beskriver vad, hur och varför du ska starta företag.

Formulera din affärsidé så att den är enkel att förstå! Ta hjälp av vår mall för affärsplan som beskriver vad, hur och varför du ska starta företag. Affärsplan Formulera din affärsidé så att den är enkel att förstå! Ta hjälp av vår mall för affärsplan som beskriver vad, hur och varför du ska starta företag. Tidpunkt Ha koll på hur förutsättningarna

Läs mer

Den 1 december bytte Vasakronan AB namn till Vasakronan Fastigheter AB.

Den 1 december bytte Vasakronan AB namn till Vasakronan Fastigheter AB. Vasakronan Fastigheter AB Bokslutsrapport Januari december 2008 Vasakronan Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till Vasakronan AB (tidigare AP Fastigheter). AP Fastigheter valde i samband med förvärvet

Läs mer

Perioden feb-apr. Perioden maj-apr. Vd:s kommentar. Bokslutskommuniké 2015/2016

Perioden feb-apr. Perioden maj-apr. Vd:s kommentar. Bokslutskommuniké 2015/2016 Om Bolaget: Maxkompetens är ett kompetensförsörjningsföretag som levererar kvalitativa tjänster inom bemanning, rekrytering, outsourcing, omställning och utbildning. Bolaget startade sin verksamhet 2003

Läs mer

Specsavers Recruitment Services (SRS)

Specsavers Recruitment Services (SRS) Specsavers Recruitment Services (SRS) SRS är Specsavers interna rekryteringsteam, som arbetar uteslutande med att attrahera och rekrytera kompetent optikpersonal till våra nordiska butiker. Vårt mål är

Läs mer

SJR: s fokus på kvalitet och service medför att koncernen fortsätter att växa med bibehållen rörelsemarginal.

SJR: s fokus på kvalitet och service medför att koncernen fortsätter att växa med bibehållen rörelsemarginal. Fortsatt tillväxt med god rörelsemarginal Perioden juli september Omsättningen uppgick till 79,7 MSEK (74,4), vilket motsvarar en tillväxt på 7,7 % (6,5) Rörelseresultatet uppgick till 8,6 MSEK (8,1) vilket

Läs mer

Strategi för Corporate Social Responsibility

Strategi för Corporate Social Responsibility Strategi för Corporate Social Responsibility Sammanfattning Stockholm stad är i stark tillväxt och har höga målsättningar för att utveckla en jämlik och hållbar stad. För att systematiskt styra bostadsbolagens

Läs mer

affärssystemkonsult Implema Traineeprogram

affärssystemkonsult Implema Traineeprogram affärssystemkonsult Implema Traineeprogram Vill du jobba med verksamhetsutveckling och med företags affärsprocesser? På Implema får du jobba med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av marknadens

Läs mer

Q1 V ä s t e r å s

Q1 V ä s t e r å s Q1 V ä s t e r å s 2 0 0 9-0 4-2 1 A r o s Q u a l i t y G r o u p A B ( p u b l ) D e l å r s r a p p o r t j a n u a r i m a r s 2 0 0 9 Nettoomsättning 441 MSek (386) Beställningsingång 404 MSek (439)

Läs mer

Enskild firma. Allmänt

Enskild firma. Allmänt Enskild firma 1/4 Allmänt Väljer du att driva företaget som en enskild firma är det viktigt att veta att du själv ansvarar för allt du gör i företagets namn, t.ex. att avtal hålls och skulder betalas.

Läs mer

Fredrik Ruben Verkställande Direktör 2011-11-07

Fredrik Ruben Verkställande Direktör 2011-11-07 Fredrik Ruben Verkställande Direktör 2011-11-07 Om bolaget 3L System Group 3L System Group Grundat 1976 Nischade affärssystem och mjukvaruprodukter Fokus mot sökmediabranschen samt bygg- och fastighetsförvaltande

Läs mer

Halvårsrapport januari juni 2012

Halvårsrapport januari juni 2012 Västerås Stockholm Provinsfastigheter I AB (publ) Obligationslån 8,5 % Allokton I 2015 Januari juni 2012 April juni 2012 Nettoomsättning för perioden uppgick till Nettoomsättning för perioden uppgick till

Läs mer

Granskning av delårsrapport 2016

Granskning av delårsrapport 2016 Granskningsrapport Anna Carlénius Revisionskonsult Conny Erkheikki Auktoriserad revisor Granskning av delårsrapport 2016 Pajala kommun Innehållsförteckning 1 Sammanfattande bedömning 1 2 Inledning 2 2.1

Läs mer

REVISORSEXAMEN Del II

REVISORSEXAMEN Del II REVISORSEXAMEN Del II Maj 2015 Revisorsnämnden 2015 REVISORSEXAMEN Allmänt Datum: 27 Maj 2015 Skrivtid: Krav för godkänt resultat: 2 x 6,0 timmar, varav 6,0 timmar för del II 90 poäng av 150 utan några

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BDO Malmö Hur äga häst?

VÄLKOMMEN TILL BDO Malmö Hur äga häst? VÄLKOMMEN TILL BDO Malmö Hur äga häst? Kristina Anderson Auktoriserad revisor, partner 070-624 58 06 VI SPEGLAR LOKALA BEHOV OCH GLOBALA ÖNSKEMÅL BDO International är världens femte största revisions-

Läs mer

BOLAGSSTYRNINGSRAPPORT ELECTRA GRUPPEN AB (publ) 2012

BOLAGSSTYRNINGSRAPPORT ELECTRA GRUPPEN AB (publ) 2012 BOLAGSSTYRNINGSRAPPORT ELECTRA GRUPPEN AB (publ) 2012 Styrningen av Electra Gruppen utgår från svensk lagstiftning, främst aktiebolags- lagen, noteringsavtalet med börsen Nasdaq OMX och Svensk kod för

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2005

Delårsrapport januari mars 2005 Delårsrapport januari mars 2005 Nettoomsättningen uppgick till 10,1 (8,7) mkr Resultat efter skatt uppgick till 0,8 (-0,8) mkr Resultat per aktie uppgick till 0,26 (-0,26) kr Likvida medel samt kortfristiga

Läs mer

Delårsrapport Januari september 2008

Delårsrapport Januari september 2008 Delårsrapport Januari september 2008 Hyresintäkterna ökade med 10 % till 2 341 (2 124) Mkr. Kontrakterad årshyra ökade till 3 660 Mkr och översteg redovisad årshyra 3 091 Mkr med 18 %. Vakansgraden minskade

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2005-01-01 2005-03-31 Periodens omsättning uppgick till 7,4 Mkr Periodens resultat uppgick till 2,5 Mkr Förändrad affärsmodell implementerad i ny butik Förhandlingar pågår rörande

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val.

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val. Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015 EkonomiSveriges självklara val. En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är

Läs mer

En stadig byggentreprenör

En stadig byggentreprenör En stadig byggentreprenör Social, flitig och många år av erfarenhet är tre utmärkande kvaliteter hos Stig Bergman. Aktiv inom byggbranschen sedan 1959 har gjort att Bergman har upplevt både samhällsförändringar

Läs mer

Svenska staten Finansdepartementet Enheten för statligt ägande 103 30 STOCKHOLM. Riksdagens centralkansli 100 12 STOCKHOLM

Svenska staten Finansdepartementet Enheten för statligt ägande 103 30 STOCKHOLM. Riksdagens centralkansli 100 12 STOCKHOLM Svenska staten Finansdepartementet Enheten för statligt ägande 103 30 STOCKHOLM Riksdagens centralkansli 100 12 STOCKHOLM Kallelse till årsstämma i SJ AB 2013 Härmed kallas till årsstämma i SJ AB, 556196-1599.

Läs mer

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO Rådgivning Revision Skatt Företagsservice Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO www.bdo.se 2018 FÖR SJÄTTE ÅRET I RAD TACKAR VI VÅRA 700 MEDARBETARE LITE EXTRA. BRANSCHENS NÖJDASTE

Läs mer

Auktoriserad Redovisningskonsult

Auktoriserad Redovisningskonsult Auktoriserad Redovisningskonsult och Rex Svensk standard för redovisningsuppdrag Vik$ga byggstenar för redovisningskvalitet och företagsbedömning! Bild 2 07/06/18 Kort om Srf konsulterna Ledande branschorganisa8on

Läs mer