Program Hösten Kurser - Workshops Föreläsningar - Storseanser Konsultationer

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Program Hösten Kurser - Workshops Föreläsningar - Storseanser Konsultationer"

Transkript

1 Program Hösten 2018 Kurser - Workshops Föreläsningar - Storseanser Konsultationer

2 3-5/8 Avancerad Healing Grundkurs Healinglärare: Jane Lyzell Tid: Fredag c.a Lördag Söndag Kurspris: 2800:- inkl. lunch & fika OBS! Denna kurs måste du ansöka för att få gå. Läs mer och ansök här>> En Kurs för dig som klarat Lyztrans och Ramsbergsgårdens Healing Certifikat och nu känner dig mogen utveckla dig mer i ämnet healing. Även för dig som har praktiserat någon healing form under några år och vill få en djupare insikt i healing. Kursen är ej för nybörjare. Efter du lärt dig vara verktyget emellan världarna för din healingdoktor och healing källan är det nu dags att fördjupa din kontakt och kunskaper på en mer avancerad nivå här går vi in på cellnivå med förnyade kunskaper. Med över 33 års erfarenhet av healing leder Jane Lyzell dig vidare till avancerad nivå /8 Magiskt Måleri Med Encaustic Art Handledare: Jane Lyzell Tid: lördag & söndag Kurspris: 2000:- inkl. lunch & fika Encaustic Art! Nu tar vi denna gamla konstform från pergaments- rullarna i Egypten till nutida material. Två dagar i denna roliga och spännande konstform som gör en så glad och inspirerad och alla kan måla i detta. Vi smälter vaxet med olika varma källor och arbetar med form, abstrakt, tredimensionellt, glada färger och naturbilder. Som en extra krydda blandar vi in vår medialitet och skapar, tillsammans med andevärlden, healing- tavlor för dig själv eller att ge till någon som behöver det. Även tavlor där vi ber våra nära och kära eller guider att visa sig i målningen. Vi lovar dig en rolig helg med god mat och fokus på att måla. Känner vi att vi orkar måla mer på lördagskvällen efter middagen så gör vi det. Vi handhar allt material du behöver under dagarna, men så klart finns material att köpa här för vidare utveckling hemma.

3 1-2/9 Förstå Kontakten Med Andra Sidan Tid: Lördag söndag Kurspris: 1600:- inkl. lunch & fika Förstå din kontakt med andra sidan där våra nära och kära finns Lär dig förstå tecknen ifrån de dina på andra sidan. En kurs i självhjälp att förstå och tolka tecknen som troligen haglar över dig men som du inte vågat tro på. Som erfaret medium leder jag dig i förståelse för hur just dina andliga vänner kontaktar dig. Vi gör även övningar för att söka deras kontakt under kursen. Du får med dig tekniker att fortsätta på egen hand hemma, så att du kan fortsätta ha kontakt med andra sidan. Efter att ha lett både medium och healing utbildningarna både på Ramsbergsgården och nu i Lyztran under många år så har denna kursen blommat fram, då Jane märkt att många sörjande sökare vill förstå mer om deras egna anhöriga i andens värld. Det är många sörjande som hoppar på mediumutveckling vilket de egentligen inte är ute efter. De vill förstå tecknen ifrån sina egna nära och kära. Alla kan ha en egen kontakt med sina avlidna, det gäller bara att förstå tecknen som de förmedlar till dig och det är det denna kursen går ut på. Att du själv ska förstå så du inte behöver gå till ett medium eller en kurs i mediumskap för att ha den egna kontakten med dina nära och kära. Vi rekommenderar att du har haft ett sorgeår och att du vill nu fortsätta kontakten med dina nära i deras nya existens i vetskapen om att livet fortsätter och kärleken mellan er gör det möjligt för kontakt. Våra nära och kära vill inget hellre än att få dig att sluta sörja dem som döda, då de lever och är mer levande en någonsin i sin nya existens. De vill vi ska fortsätta våra liv och leva fullt ut den jordevandring du har kvar. Tids nog möts ni igen och fram till dess vill de att du ska leva i vetskapen om att döden inte skiljer en åt. Döden är endast födelsen in i nästa existens av det eviga livet.

4 7-9/9 Mediumutveckling Mentalt Mediumskap Tid: fredag söndag Kurspris: 2000:- inkl. lunch & fika Mediumutveckling Mentalt Mediumskap Blandad grupp, från nybörjare till avancerad Passar alla som har intresse för mentalt mediumskap. (obligatorisk kurs för dem som går mentorsutbildning för certifiering i mentalt mediumskap). Ett bra kurstillfälle även för dig som funderar på att gå vår mentors utbildning och vill prova på och lära känna oss. Läs mer här Vi tränar områdena klart seende, klart hörande, klart kännande och klart vetande. Samt förståelsen för dina 5 (6) sinnen och hur de hjälper dig tolka andevärlden. Spiritualismens fundament är vår ledstjärna och vi lär ut efter internationella riktlinjer. Läs mer här Här hittar du mer information om de olika mediumskapen och healing Jane Lyzell är din lärare under kursen. Hon har över 30 års erfarenhet av healing och mediumskap. Jane är utbildad spiritualistiskt medium, healer och lärare av Colin Fry. Han var en av världens mest välrenommerade medium när han levde. Förutom de certifikat hon erhållit från Colin Fry, så har hon även, under 12 års tid, medverkat som assisterande lärare till Colin, under alla hans besök i Sverige och Ramsbergsgården. Jane brinner för våra svenska och nordiska medium som har vandrat jordelivet före oss. Hon lägger därför väsentlig tid på eget studium och skrivande inom området svenska/nordiska medium, mediumskap och healing. Är du ett medium eller medial som är: Klart Seende Clairvoyant Klart Hörande Clairaudient Klart Kännande Clairsentient Klart Vetande Clairknowing På denna kurs hjälper jag dig till en djupare förståelse av vad just du har och som är din gåva och hur du kan utveckla dina högre sinnen. Här stretchar du dina gåvor till hjälp för andra och för förståelse av dig själv. Du får hjälp att förstå hur du på bästa sätt ska utvecklas till ett bra medium Vi prövar även att lära tekniker för spiritualistiska storseanser Passar alla som har en önskan utveckla sig. Obs! Du arbetar alltid utifrån din egen utvecklingsnivå. Som medium ska du framföra ande- vännernas historia och på bästa sätt framföra detta så det blir värdigt och upplyftande för alla parter. Här får du tekniker med dig för att stretcha och komma vidare i din förståelse av din egen medialitet och mediumskap, så du ska veta skillnaden. Du utmanas i storseans- träning, såväl som privat sittningar för att få dig att gå utanför din komfortzon. Ett spiritualistiskt medium ska upplyfta och ge tröst för sörjande och ge bevisföring för själens överlevnad. Döden är för många skrämmande och här kan du hjälpa andra att lätta på den bördan som spiritualistiskt medium. Detta med ett stort mått av etik och moral, som vi går igenom på kursen. Kursen är fristående. Om du är intresserad finns en fördjupad certifierings utbildning >>Läs Här<<

5 21-23/9 Kurs i Transmediumskap nybörjare till medel Kurs i transmediumskap och dess förändrade medvetanden. Hjälplärare Joel Strandberg Tid: Fre Sön Kurspris: 2200:- inkl. lunch & fika Kurs i transmediumskap och dess förändrade medvetanden. Passar alla som har ett intresse i Transmediumskap. En fördel om du har utvecklat mentalt mediumskap innan. Vi arbetar i spiritualismens kunskap om trans (cirkelns betydelse) och även kunskapen från Rev Colin Fry. Jane assisterade som lärare till honom under 12 år på Ramsbergsgården och uppbär hans Lärarcertifikat. Transmediumskap har många olika medvetande nivåer, från överskuggning/inspiration, lätt- trans till djuptrans. Jag guidar dig igenom de olika stadierna och ger dig tekniker och kunskap om hur du på bästa sätt utvecklar detta fina mediumskap. Vi har i Sverige haft fina transmedium, som Carl Söderling, Ernst Broberg och Agnes Röklander. Vår förhoppning är att vi åter igen i Sverige ska hitta duktiga transmedium och utveckla dem på ett tryggt och säkert sätt, i kunskap och kärlek för hur. Känner du dig dragen till kursen och brinner för trans då är detta kursen för dig. Kursen kommer även innehålla en Transdemonstration med Jane Lyzell Varmt välkommen!

6 5-7/10 Healingkurs Tid: fredag söndag Kurspris: 2000:- inkl. lunch & fika Spiritualistisk Healingkurs Blandad grupp, från nybörjare till avancerad Passar alla som har intresse för healing och vill delta i en healingkurs (obligatorisk kurs för dem som går Mentorsutbildningarna för certifiering i Spiritualistisk Healing mediumskap.) Ett bra kurstillfälle även för dig som funderar på att gå vår mentors utbildning och vill prova på och lära känna oss. Läs mer här Vi tränar praktiskt och teoretiskt hur vi bäst kan vara till hjälp för andra med healing genom kontakthealing, grupphealing och distanshealing. Spiritualismen fundament är vår ledstjärna och vi lär ut efter internationella riklinjer. Läs mer här Även vikten av anatomi och fysiologi samt svenska lagen som gäller för healers. Här hittar du mer information om de olika mediumskapen och healing Jane Lyzell är utbildad spiritualistiskt medium, healer och lärare av Colin Fry. Han var en av världens mest välrenommerade medium när han levde. Lyztran följer de internationella riktlinjer som Colin förespråkade för att föra fram spiritualistiskt mediumskap och healing på en seriöst och vetenskaplig grund. Jane Lyzell arbetar som och är certifierat spiritualistiskt medium, medial vägledare och andlig healer, samt huvudlärare/ utbildningsansvarig på Lyztran. Hon har över 30 års erfarenhet av healing och mediumskap. Under en healingkurs som denna: varvar vi teori med praktik inom ramen för spiritualistisk healing så du bäst ska bli ett verktyg för den helande kraften i nära samarbete med din andliga healing doktor/guide. Du lär dig tekniker för att hålla kontakten med healingkällan och din healing vän och hur du sen ska applicera det till klient. Händerna är våra verktyg och vi förmedlar healingen lugnt och stilla i en behagligt takt. Du lär dig ge både sittandes healing och på bänk till klient. Etik och moral och svenska lagen för alternativård gås igenom. Vi berör även Grupphealing/ Batterihealing, som är en väldigt kraftfull form av healing, där vi arbetar i grupp. En teknik som du kan fortsätta använda hemma med dina vänner. Det krävs nämligen endast en healer (du) och resten (av dina vänner) kan fungera som batteri för healingkraften att nå den som ska få healingen. Det finns många spiritualistiska healingcirklar i världen som arbetar med denna teknik med väldigt goda resultat. Dagen varvas med teori och praktik inom ramen för healing. Dagen avslutas med distanshealingteknik. Förbered gärna en person som du vet du får sända healing till på distans innan du kommer och som kan ge feedback till dig direkt efter vi sänt healingen. Det går naturligtvis bra att ha flera vänner som behöver healing, men kom ihåg alla måste ge feedback. Kursen passar alla som brinner för healing eller går vår utbildning, lika väl som redan erfarna. Vi rekommenderar att du gått nybörjar kursen i healing först men inget krav.

7 Lyztran verkar med kraft för att healingen ska nå en status som en accepterad terapiform i Sverige och nå även våra svenska sjukhus likt det redan gör i England i dag. Därför är vår utbildning på hög nivå, andligt, medicinskt, terapeutiskt och etiska regler med kunskap också om gällande regler om sekretess. Utbildningen innefattar även kunskap om de internationella regler som Code of conduct innefattar. Kursen är fristående. Om du är intresserad finns en fördjupad certifierings utbildning >>Läs Här<< 10-11/11 Mediumkurs Andlig Inspiration Tid: Lördag söndag Kurspris: 1800:- inkl. lunch & fika En mediumkurs för att lära dig förstå och tolka den andliga inspirationen. För att kunna arbeta med andevärlden så måste man, oavsett vad man gör, lära sig att svara på andevännernas inspiration. Under kursen sitter vi i andevärldens laboratorium, dvs spiritualistisk cirkel och fokuserar på den andliga inspirationen och hur du bäst ska kunna motta den i tal, tankar, skrift och konst. En inspirerande helg och en nyckel för dig att förstå hur man kommunicerar med högre inspiration och hur du förfinar det som kommer till dig. Du lär dig skillnaden på den egna inspirationen och när andevärlden går in och ger inspirerat flöde. Våra guider och ledare kommer till oss i denna formen i ett första skede för att stärka era band emellan er. Oavsett om du ska verka som medial, medium, healer, transmedium eller fysiskt medium så är detta det viktigaste i förståelsen för dina andliga vänners påverkan på dig som instrument. Vi arbetar i lätt förändrat medvetande och intensiv cirkelträning.

8 16-18/11 Fysiskt Mediumskap/ Fysiska Fenomen Tid: Vi börjar fredag och vi slutar söndag fredag och lördag Kurspris: 2200:- inkl. lunch & fika Fysiskt mediumskap som avslutas med en experimentiell fysisk seans med medium Jane Lyzell De här dagarna introducerar dig till denna otroliga form av andlig kommunikation och för att kunna göra detta så kommer självutveckling vara grundstenarna. På agendan kommer att finnas experiment sessioner för transfiguration, oberoende direktröst, cirkelträning för fysiskt mediumskap, spiritualistiska bordsfenomen, EVP, mm. Här får du den sällsynta möjligheten att ha expert undervisning kombinerad av ett nära samarbete med andevärlden under många år. Som elev kommer du att få ta del av: * förändrade medvetande tillstånd * lära dig sätta upp fysiska cirklar * motta individuella instruktioner (vägledning) för ert mediumskap uppleva fysiska fenomen som: * bords- seans * transfigurations- seans, en väldigt sällsynt form av fysiskt mediumskap, där våra nära och kära kommer att igenom en mask byggd av ectoplasma. Ernst Broberg - Svenskt Trans- & Fysiskt Medium Agnes Röklander - Svenskt Transmedium Lämpar sig för alla som är intresserade av fysiskt mediumskap. Vi har i Sverige haft ett fint fysiskt medium i Ernst Broberg, som också var sk. trumpetmedium. Du kan läsa mer om honom i en speciell artikel på vår medlemssida. På Ramsbergsgården hade vi under många år Colin Fry, som undervisade och demonstrerade fysiskt mediumskap. Det är också från dessa grunder som Jane Lyzell lär ut, samt från egen utveckling i fysisk cirkel i över 18 år. Vår förhoppning är att vi åter igen i Sverige ska hitta duktiga fysiska medium och utveckla dem på ett tryggt och säkert sätt, i kunskap och kärlek för hur. Känner du dig dragen till kursen och brinner för fysiskt mediumskap, då är detta kursen för dig. Colin Fry

9 29/11-2/12 Andlig och Personlig Utveckling Tid: Vi börjar torsdag och vi slutar söndag fredag och lördag Kurspris: 2600:- inkl. lunch & fika Kom och upptäck hur ditt liv och hur andlig och personlig utveckling kan utvecklas på grund av hur du tänker. Under kursen kommer du att lära dig hur du med hjälp av ditt sätt kan förbättra ditt liv på alla nivåer! Genom att använda dig av affirmationer, kreativ visualisering och lära dig förstå de andliga lagarna kan du bli piloten i ditt liv istället för passagerare. Förbered dig på att konfrontera destruktiva och negativa tankar. Är du beredd att ändra ditt sätt att tänka så kan du få vara med om ditt livs förändring, som kommer att höja din livskvalitet! Innehållet i kursen är en grundsten i medium -och healingutbildningen, men du kan naturligtvis gå kursen andlig och personlig utveckling som en separat utan krav på vidareutbildning. Kursinnehåll: De Universella Lagarna Natur lagarna 7 Spiritualiska principerna. Vikten av Positivt tänkande Tankens Makt. Affirmationer, Visualisering och Manifestering. Vikten av skapande- förståelse. Vikten av återhämtande av kraft Qigong Meditation Stärka kontakten med guider kontemplation inspirerat tal Hur detta hjälper dig som Medium och Healer i din vardag. 15/12 SPIRITUALISTISK JULANDAKT MED STORSEANS! Kl i Fridens Sal, Nyvägen 2, Kilsmo, Örebro Medverkande: Jane Lyzell, Joel Strandberg mfl års Julandakt för barnen i Andevärlden och till förmån för barnen i Tibet/Haiti och sjuka barn på våra sjukhus. Spiritualistisk traditionsenlig Sunday Service Varvat med Svensk Jul tradition! Läs all info på hemsidan!

10 Skype- sittningar med medium Jane Lyzell Andliga samtal = Har med din andliga och mediala eller mediumistiska utveckling att göra. Eller så behöver du prata om och få råd om andlighet eller andliga problem. Medialt samtal = Vägledande samtal i och om livet Privat konsultation /Spiritualistisk seans = Kontakt med Nära och Kära på andra sidan. Läs all info om kriterier och bokning här>> Pris 500 kr för 40 minuter Under sommarhalvåret tar även Jane emot för sittningar i våra lokaler i Kilsmo, Örebro Kommun. Ring eller mejla för mer info och bokning. All info om våra kurser och evenemang, med rese- och boendeinformation finns på vår hemsida. Jane anlitas även på andra orter runt om i landet. Kontakta oss: Telefon: Epost: info@lyztran.com Hemsida: Adress: Lyztran, Nyvägen 2,

Kursschema Lärare: Susanne Jönsson /1 NY! Högre Medvetande Del VI: Kunskapens Kammare

Kursschema Lärare: Susanne Jönsson /1 NY! Högre Medvetande Del VI: Kunskapens Kammare Våren 2019 Kursschema 2019 Lärare: 19-20/1 NY! Högre Medvetande Del VI: Kunskapens Kammare 7-8/2 Helhetshealing terapeututbildning Samtliga kurstillfälle: 7-8/2, 7-8/3, 4-5/4, 2-3/5 (alltid torsd-fred)

Läs mer

Frejas Döttrar & Söner

Frejas Döttrar & Söner Nordiska PrästinnaSkolan Frejas Döttrar & Söner Information & anmälan till utbildningens första läsår, Resan Genom Hjulet Utbildningens skapare & huvudlärare: Carola Korpstjärna, Ravenstar Nordiska PrästinnaSkolan

Läs mer

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht 2017- Vt 2018 - en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Iyengar Yogaskolan i Piteå kommer i samarbete med Lisbet Vikman (Certifierad Iyengar yogalärare,

Läs mer

KURSKATALOG VÅREN Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls.

KURSKATALOG VÅREN Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls. KURSKATALOG VÅREN 2019 Översikt av kursutbud för våren 2019 Klippkurs i herrteknik med Johan Hagvall 21/2 eller 11/4 Hantverket i fokus med Juha Niemi 6/3 Arbeta som grön frisör med Maria Hellström 18/3

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

SPIRITUALISMENS 7 GRUNDPRINCIPER

SPIRITUALISMENS 7 GRUNDPRINCIPER SPIRITUALISMENS 7 GRUNDPRINCIPER Den moderna spiritualismen är en filosofi med en andlig livsåskådning som är centrerat runt 7 grunprinciper, vilka tagits emot av mediet Emma Hardinge Britten(1871), en

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande Resa...

Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande Resa... Sommarkursen ~ 2014 Inbjudan Till Den Nya Människan ~ Ett med Kroppen och Själsresan Hej och välkommen, Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande

Läs mer

Färdiga föredrag/ workshops

Färdiga föredrag/ workshops Färdiga föredrag/ workshops Behov av något spännande och att det andas framtid Kicki-off, Personalträff, Något annorlunda, Hälso-Tema, 2000-talets människa, Samvaro, Framtidsseminarie. Behov av något spännande,

Läs mer

LindgrenHelde Kommunikation

LindgrenHelde Kommunikation LindgrenHelde Kommunikation Kurskatalog Hösten 2014 LindgrenHelde KOMMUNIKATION KURSÖVERSIKT Hösten 2014 KURSDATUM Förbättra din kommunikation - och höja trivseln på jobbet! Välkommen att inspireras till

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt!

NISSAN HÄLSOCENTER. Meditation. Yoga & QiGong. Personlig utveckling. Healing. Färglära. Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! NISSAN HÄLSOCENTER Yoga & QiGong Meditation Personlig utveckling Healing Färglära Hypnos & Regression Tänk kreativt! Lev positivt! KURSER VÅREN 2015 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA

Läs mer

Ljusgården Januari-Juni 2015 Tillsammans är vi ljus!

Ljusgården Januari-Juni 2015 Tillsammans är vi ljus! Ljusgården Januari-Juni 2015 Tillsammans är vi ljus! helhetscenter för andlig och personlig utveckling OBS! Alla evenemang är på Platensgatan 16 om inget annat står i programmet Föreningsinformation Styrelsemedlemmar

Läs mer

Skogen i Skolan. Kurserna vänder sig i första hand till dig som arbetar som eller kommer att arbeta som pedagog med barn i alla åldrar, från F-9.

Skogen i Skolan. Kurserna vänder sig i första hand till dig som arbetar som eller kommer att arbeta som pedagog med barn i alla åldrar, från F-9. Välkommen att välja bland sex olika utbildningstillfällen där vi vill ge dig ökad skoglig kunskap och inspiration till att utnyttja skogen och naturen i din Rankhyttan undervisning! 12 juni Grundkurs Rankhyttan

Läs mer

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga.

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga. NYHET! Introduktionskurs under en halvdag För dig som vill ha en kort, men ändå gedigen introduktion i iyengaryoga. Du lär dig grunderna, så du sedan kan fortsätta på nivå 1 2, om du önskar. Kursen består

Läs mer

Nissan Hälsocenter. Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Retreat Yoga. HÖSten Dags för nästa steg?

Nissan Hälsocenter. Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Retreat Yoga. HÖSten Dags för nästa steg? Nissan Hälsocenter Kurser HÖSten 2013 Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Retreat Yoga Dags för nästa steg? Yoga & QiGong nybörjare- och fortsättningskurs Hatha-Yoga innehåller olika

Läs mer

Transseans på Öppna Spiritualister den 10 april Del 2 Efraim och Mahatma om energier samt energiövningar. Efraim fortsätter..

Transseans på Öppna Spiritualister den 10 april Del 2 Efraim och Mahatma om energier samt energiövningar. Efraim fortsätter.. Transseans på Öppna Spiritualister den 10 april 2016 Del 2 Efraim och Mahatma om energier samt energiövningar Efraim fortsätter.. Jag vill nu prata lite om Universum, om solar och planeter. Ni har en underbar

Läs mer

Ditt bästa verktyg är du!

Ditt bästa verktyg är du! Ditt bästa verktyg är du! Välkommen till Göteborg Design, mitt i Göteborg, vid Kungsportsplatsen. Vi ger dig som kursdeltagare en spännande, utvecklande och rolig period med våra kurser. Våra undervisningsgrupper

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

VÅGA VARA KREATIV! 1

VÅGA VARA KREATIV! 1 VÅGA VARA KREATIV! 1 VÅGA VARA KREATIV! Ta steget och våga använda fantasin! Prova olika uttryckssätt i en workshop som berör såväl kropp som själ! Genom konst och kultur kan ni gemensamt utveckla en öppnare

Läs mer

Kurser. Nissan Hälsocenter. Yoga Qigong Meditation Healing Färglära Kroppsspråk Profilanalys. HÖSteN 2012

Kurser. Nissan Hälsocenter. Yoga Qigong Meditation Healing Färglära Kroppsspråk Profilanalys. HÖSteN 2012 Yoga Qigong Meditation Healing Färglära Kroppsspråk Profilanalys Kurser HÖSteN 2012 Nissan Hälsocenter Center för alternativ behandling & utbildning Yoga & QiGong nybörjar- och fortsättningskurs Hatha-Yoga

Läs mer

LindgrenHelde Kommunikation

LindgrenHelde Kommunikation LindgrenHelde Kommunikation Kurskatalog Våren 2015 Trivs bättre prestera mera - med klar och dialogisk kommunikation i kulturmöten och i konflikter! Gå en utbildning! På våra kurser får du båda nya kunskaper,

Läs mer

Gå på kurs vt17.

Gå på kurs vt17. Gå på kurs vt17 - gör något tillsammans - SKAPA SKÖNHET - lär dig något nytt - bli inspirerad - utveckla din intuition - slappna av - upptäck dig själv - bli glad - designa - uttryck dig själv - överraska

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev vintern 2012 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

med hantverket i fokus KURSKATALOG HÖSTEN 2018

med hantverket i fokus KURSKATALOG HÖSTEN 2018 med hantverket i fokus KURSKATALOG HÖSTEN 2018 i Under hösten erbjuder Saxakademin varierande och spännande kurser Saxakademin, ett utbildningsföretag med hantverket i fokus. Här finns det allt från grund

Läs mer

Välkommen till yogayamas yogalärarutbildning i Stockholm. Yoga växer i Sverige.

Välkommen till yogayamas yogalärarutbildning i Stockholm. Yoga växer i Sverige. Välkommen! Välkommen till yogayamas yogalärarutbildning i Stockholm. En internationell Education in Yoga med en möjlighet att studera yoga mer ingående och samtidigt bli internationellt certifierad yogalärare.

Läs mer

Mei UPPGIFT 8 - PEDAGOGIK. Framförandeteknik. Jimmie Tejne och Jimmy Larsson

Mei UPPGIFT 8 - PEDAGOGIK. Framförandeteknik. Jimmie Tejne och Jimmy Larsson Mei UPPGIFT 8 - PEDAGOGIK Framförandeteknik Jimmie Tejne och Jimmy Larsson Innehåll Inledning... 1 Retorik för lärare... 2 Rätt röst hjälper dig nå fram konsten att tala inför grupp... 3 Analys... 4 Sammanfattning:...

Läs mer

HundAkutens kurser, hösten 2016

HundAkutens kurser, hösten 2016 HundAkutens kurser, hösten 2016 Anmäl dig till våra spännande kurser på: info@hundakuten.se eller 070-583 30 00 Valp- och unghundskurs Den här kursen vänder sig till dig som har en valp eller unghund,

Läs mer

Schema Höst Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Höst Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Höst 2013 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅN 17.00 18.30 Mjuk Yoga & Avspänning* För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 36 19.00 20.30 Dynamisk Hatha Flow*

Läs mer

Nissan Hälsocenter. Kurser våren 2013 Bach Blomstermedicin Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Yoga

Nissan Hälsocenter. Kurser våren 2013 Bach Blomstermedicin Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Yoga Nissan Hälsocenter Kurser våren 2013 Bach Blomstermedicin Coachning Färglära Healing Meditation Profilanalys Qigong Yoga Yoga & QiGong nybörjare- och fortsättningskurs Hatha-Yoga innehåller olika yoga-,

Läs mer

"Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen

Magiska tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen Guidad barnmeditation för harmoni och inre styrka "Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen www.helenespjut.se Du är unik och värdefull känn det!... 4 Varför guidad meditation?...

Läs mer

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning

Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Intuitiv Ledarskapsutbildning 2:årig - 5 helger/år med Fokus på Frigörande Andning Utbildningen är intensiv och kan vara personligt utmanande. Vågar och kan du vara dig själv, visa dina starka och svaga

Läs mer

NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN

NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN NISSAN HÄLSOCENTER KURSER HÖSTEN 2016 YOGA & QIGONG nybörjar- och fortsättningskurs HATHA-YOGA innehåller olika yoga-, avslappnings- och andningsövningar. Samspelet mellan kropp och medvetande i övningarna

Läs mer

Utbildning Katalog Hösten 2015

Utbildning Katalog Hösten 2015 Utbildning Katalog Hösten 2015 Trivs bättre prestera mera - med klar och dialogisk kommunikation i kulturmöten och i konflikter! - Det är lönsamt att investera i medarbetarnas utbildning! På våra kurser

Läs mer

2018 års Julandakt. Till förmån för barnen i Andevärlden och för barnen i Tibet/ Haiti och sjuka barn på våra sjukhus.

2018 års Julandakt. Till förmån för barnen i Andevärlden och för barnen i Tibet/ Haiti och sjuka barn på våra sjukhus. 2018 års Julandakt Till förmån för barnen i Andevärlden och för barnen i Tibet/ Haiti och sjuka barn på våra sjukhus. Spiritualistisk traditionsenlig Sunday Service Varvat med Svensk Jul tradition! Lördagen

Läs mer

Coachutbildning Hösten 2016

Coachutbildning Hösten 2016 Coachutbildning Hösten 2016 Drömmer Du om att arbeta med människor, i en ständigt växande bransch? Ser du ett yrke, eller kanske enbart en möjlighet att skapa ett eget frisk liv, med en ny syn på dig själv

Läs mer

Workshop med tema. Låter det intressant? Välkomna att höra av er på eller via mobilen: för en offert.

Workshop med tema. Låter det intressant? Välkomna att höra av er på eller via mobilen: för en offert. Workshop med tema Hälsa Att vi alla kan må lite bättre är väl helt underbart! Och det är dessutom sant. Men vad är det som påverkar vår hälsa? Och vad är egentligen hälsa? Under denna workshop pratar vi

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen NYA KURSER VÅREN 2019 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många härliga kurser våren 2019. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA TID knappen så ser du kurserna. Du kan också

Läs mer

kan kämpa ett helt liv i ständig uppförsbacke utan att uppnå de resultat som de önskar. Man försöker ofta förklara den här skillnaden med att vissa

kan kämpa ett helt liv i ständig uppförsbacke utan att uppnå de resultat som de önskar. Man försöker ofta förklara den här skillnaden med att vissa Förord Det här är en speciell bok, med ett annorlunda och unikt budskap. Dess syfte är att inspirera dig som läsare, till att förstå hur fantastisk du är, hur fantastisk världen är och vilka oändliga möjligheter

Läs mer

Ateljé Donna dell Arte Miniutbildning i dockmakeri och dockteater

Ateljé Donna dell Arte Miniutbildning i dockmakeri och dockteater Ateljé Donna dell Arte Miniutbildning i dockmakeri och dockteater Höst 2016 Kursserie med handledning för dig som vill skapa din egen dockteater! Nu är det dags! Under hösten blir det äntligen av med en

Läs mer

Vill du börja jobba som yogalärare?

Vill du börja jobba som yogalärare? Vill du börja jobba som yogalärare? Kanske är du redan yogalärare och vill fördjupa dina kunskaper i biomekanik, pedagogik och filosofi? Eller är du sugen på att göra en djupdykning i yogans värld för

Läs mer

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017 2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2016-2017 Vasastans Iyengar Yoga i Stockholm, kommer att starta en 2-årig fördjupningskurs i Iyengar Yoga med Ingrid Engström,

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

Schema Vår Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Vår Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Vår 2014 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅN 17.00 18.30 Mjuk Yoga & Avspänning* För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 6 19.00 20.30 Dynamisk Hatha Flow*

Läs mer

Fredagen den 1 augusti

Fredagen den 1 augusti 1-3 augusti i Klämmestorp Under denna tävlings- och kurshelg ligger fokus på den arbetande aussien och dess förmåga och kapacitet att hjälpa till på gården. Vi hoppas att fler aussieägare kommer att arbeta

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

Mot Högre Medvetande

Mot Högre Medvetande Mot Högre Medvetande Introduktion Susanne Jönsson Mångfaldigande av i detta kursmaterial ingående blad - helt eller delvis - samt utnyttjande i undervisningssyfte är förbjudet utan tillstånd av Susanne

Läs mer

FOTOLINJEN DISTANS HALVTID EN BROSCHYR FRÅN SÖRÄNGENS FOLKHÖGSKOLA

FOTOLINJEN DISTANS HALVTID EN BROSCHYR FRÅN SÖRÄNGENS FOLKHÖGSKOLA FOTOLINJEN DISTANS HALVTID 2017 EN BROSCHYR FRÅN SÖRÄNGENS FOLKHÖGSKOLA Välkommen till ett år med Fotolinjen Distans Den 20 januari startar Fotolinjen Distans Halvtid. Som deltagare kommer du tillsammans

Läs mer

mitt mitt LIV LIV En kurs för kvinnor som vill skapa balans i sitt liv.

mitt mitt LIV LIV En kurs för kvinnor som vill skapa balans i sitt liv. mitt LIV För mer information, kontakta: Eva Hellgren, telefon 031-12 89 77. E-post 128977@telia.com Katarina Modig, telefon 0709-40 08 40. E-post katarina.modig@powerpartner.se mitt LIV En kurs för kvinnor

Läs mer

Schema Vår Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Vår Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Vår 2013 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅN 9.15 10.30 Yoga Senior** För alla + 65 ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 6 16.45 18.15 Mjuk Yoga & Avspänning* För

Läs mer

Yuan Gong lärare. Studieplan 2016

Yuan Gong lärare. Studieplan 2016 Yuan Gong lärare Studieplan 2016 Vad innebär det att vara Yuan Gong lärare? Som Yuan Gonglärare får Du tillgång till ett unikt system för holistisk träning som vid aktivt utövande ger möjlighet att utveckla

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 29/10 MÅNDAG: Galoppkurs galoppera mera. Kl. 08.00-11.30 Pris: 350 kr Igenridning, sth + några ponny kl 09.00

Läs mer

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev hösten 2011

Hunden i Söderköping. Nyhetsbrev hösten 2011 Hunden i Söderköping Hundföretagare i samarbete Det mesta för din hunds bästa AlphaOhm Fysioterapi Carinas Hundvård Catharinas Agilitycenter Hundforum Hund & Katt shopen Pensionat Tass & Hov Nyhetsbrev

Läs mer

Coaching. Icf:s coachingfilosofi. Npfcoaching. Bokning av samtal Tel:

Coaching. Icf:s coachingfilosofi. Npfcoaching. Bokning av samtal Tel: Bokning av samtal Tel: 076-263 28 60 Jag heter Lasse Andersson jag arbetar med att föreläsa och handleda kring personer med adhd eller aspergers syndrom. Jag är diplomerad coach och vidareutbildar mig

Läs mer

Distanskurs SFI. Välkommen! sfidistanslerum.weebly.com. Vem får läsa sfi på distans? När passar det att läsa distans? Dina lärare

Distanskurs SFI. Välkommen! sfidistanslerum.weebly.com. Vem får läsa sfi på distans? När passar det att läsa distans? Dina lärare Distanskurs SFI sfidistanslerum.weebly.com Vem får läsa sfi på distans? Välkommen! Välkommen till distansutbildningen vid Lerums vuxenutbildning. Denna kurs vänder sig till dig som inte har tid att gå

Läs mer

Studieplan Välkommen till studieåret 2019!

Studieplan Välkommen till studieåret 2019! Studieplan 2019 Med upplysta medlemmar bygger vi en stark folkrörelse och kan på så vis sprida våra idéer för en tidlös samhällsmodell som bygger på tanken om alla människors lika värde, solidaritet, jämlikhet

Läs mer

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216 Öppet hus 22/1 kl. 17-20 31/1 kl. 11-15 i sal 216 Öppet Hus på KRITA! Kom och se vår ateljé, prata med våra lärare, ta en fika eller delta i en kreativ drop-in workshop. Du får prova på olika material,

Läs mer

Certifierad Styrkeinstruktör

Certifierad Styrkeinstruktör Utbilda dig till Certifierad Styrkeinstruktör Trainers Academy i Piteå Våren 2013 Utbildningen som lyfter din träning till nästa nivå Start 8 mars på Korpen Trainers Academy STYRKEUTBILDNING Varmt välkommen

Läs mer

Seniorer lär seniorer IT

Seniorer lär seniorer IT IT-handledarutbildning Seniorer lär seniorer IT Projektrapport nr 1 30 april 2019 1 Etapp 1, till 2019-04-30 Kartläggning av behov och inventering av existerande utbildningsmaterial 2 Etapp 2, 2019-05-01

Läs mer

2017 års Julandakt. Till förmån för barnen i Andevärlden och för barnen i Tibet/ Haiti och sjuka barn på våra sjukhus.

2017 års Julandakt. Till förmån för barnen i Andevärlden och för barnen i Tibet/ Haiti och sjuka barn på våra sjukhus. 2017 års Julandakt Till förmån för barnen i Andevärlden och för barnen i Tibet/ Haiti och sjuka barn på våra sjukhus. Spiritualistisk traditionsenlig Sunday Service Varvat med Svensk Jul tradition! Lördagen

Läs mer

AKTUELLA KURSSTARTER HOS PLUS INOM OMRÅDET UTEMILJÖ

AKTUELLA KURSSTARTER HOS PLUS INOM OMRÅDET UTEMILJÖ AKTUELLA KURSSTARTER HOS PLUS INOM OMRÅDET UTEMILJÖ www.plus.se Ett företag i Lexicongruppen Beskärning av buskar och träd Du som arbetar i en skötselförvaltning eller i ett skötselföretag och inte vet

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Kursplan Instruktörsutbildning Friskvård 2 Allmänt 2 Genomförande 4 Innehåll 4 Examination 5 Kursledare Britta Agardh 5

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Kursplan Instruktörsutbildning Friskvård 2 Allmänt 2 Genomförande 4 Innehåll 4 Examination 5 Kursledare Britta Agardh 5 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Kursplan Instruktörsutbildning Friskvård 2 Allmänt 2 Genomförande 4 Innehåll 4 Examination 5 Kursledare Britta Agardh 5 Postadress: Box 4, 123 21 Farsta Besöksadress: Fryksdalsbacken

Läs mer

Intro för nya utbildare. Riskhanteringskurs - Ett smakprov

Intro för nya utbildare. Riskhanteringskurs - Ett smakprov Intro för nya utbildare Är du ny som utbildare? På vår workshop får du inspiration och kunskap som gör dig redo för att börja utbilda! Elin Jungevi Fabian Östman En introduktion om vad utbildning handlar

Läs mer

Kursprogram Mogen-Kurs. Personlig hälsa och utveckling för den mogna människan.

Kursprogram Mogen-Kurs. Personlig hälsa och utveckling för den mogna människan. Kursprogram 2019 Mogen-Kurs Personlig hälsa och utveckling för den mogna människan. Om livet får levas kan vi få uppleva barndom, ungdom, vuxendom, mogendom och ålderdom. Mogendomen är livets skördetid.

Läs mer

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg!

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Du som själv har antikroppar eller om ditt barn har det är hjärtligt välkommen till denna träff/kurs. Detta är ett unikt tillfälle

Läs mer

Dominikansystrarnas Program vår och sommar 2010

Dominikansystrarnas Program vår och sommar 2010 Dominikansystrarnas Program vår och sommar 2010 Dominikansystrarna på Västmannagatan och i Fruängen inbjuder till olika program under våren och sommaren 2010. Mer information får ni på vår nya hemsida

Läs mer

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet Mat angår oss alla! Hushållningssällskapets matkonsulter bygger sin verksamhet på kunskap,

Läs mer

För dig som är ledare i Sensus västra Sverige

För dig som är ledare i Sensus västra Sverige Höstens program För dig som är ledare i Sensus västra Sverige Kurser, hösten 2018 Mångfald, makt och norm Metoder för att skapa inkludering och främja mångfald Datum: Torsdag 4 oktober 2018 Tid: Kl 17:30-20:30

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

DIN RÖST 2009 OCH HÖSTPROGRAMMET

DIN RÖST 2009 OCH HÖSTPROGRAMMET Låt mig bringa hopp där misströstan råder! Låt mig bringa ljus där mörker råder! Låt mig bringa glädje där sorg och bedrövelse härskar! O, mästare! Låt mig icke så mycket söka bli tröstad som att trösta!

Läs mer

3-årig Fördjupningskurs/ Lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström

3-årig Fördjupningskurs/ Lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 3-årig Fördjupningskurs/ Lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström 2018-2020 Yoga Nu Göteborg, kommer att starta en 3-årig fördjupningskurs/lärarutbildning i Iyengar Yoga med Ingrid Engström,

Läs mer

SYV:s viktiga roll i framtidens skola

SYV:s viktiga roll i framtidens skola SYV:s viktiga roll i framtidens skola Inbjudan till konferens i Stockholm den 3-4 maj 2011 LYSSNA TILL Malmö högskola Anders Lovén Forskare Skolsamverkan Gabriella Holm Praktiska arbetssätt och verktyg

Läs mer

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Grundkurs i Massage Friskvårdsmassör

UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS. Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Grundkurs i Massage Friskvårdsmassör UTBILDNINGAR & KURSER PÅ DISTANS Öronakupunktur Akupressur Medicinsk mobiliseringsterapeut Massageterapeut Grundkurs i Massage Friskvårdsmassör Grundkurs - Öronakupunktur Öronakupunktur är precis som namnet

Läs mer

KURSER I STOCKHOLM. Hösten 2010

KURSER I STOCKHOLM. Hösten 2010 KURSER I STOCKHOLM Hösten 2010 Välkommen till Move & Walk Assistans utbildningar! Vi på Move & Walk Assistans vill att du som anställd ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Vi värnar därför om den personliga

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

Nordiskt Hemslöjdsläger

Nordiskt Hemslöjdsläger Nordiskt Hemslöjdsläger 30 juni 5 juli 2013 Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund hälsar välkommen till sommarens Nordiska hemslöjdsläger vid Visjön i Östergötland. Missa inte chansen att slöjda tillsammans

Läs mer

Så lyckas du hålla ditt nyårslöfte - goda råd av mental coach.

Så lyckas du hålla ditt nyårslöfte - goda råd av mental coach. Så lyckas du hålla ditt nyårslöfte - goda råd av mental coach. Som alltid, kommer väldigt många människor även i år att avlägga ett nyårslöfte med förhoppning om ett bättre, friskare och gladare 2019.

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR NYA KURSER HÖSTEN 2015 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många nya kurs kombinationer. Beroende på intresse kommer jag återkoppla till dig efter anmälan om kursen blir av. Du kan också köpa

Läs mer

Fem Steg till Rikedom

Fem Steg till Rikedom Fem Steg till Rikedom Av Susanne Jönsson Vill du veta mer om ditt inre växande, ditt medvetande och vilka fantastiska förmågor just Du har inom dig? Besök Soul & Heart Journey School på: www.sj-school.se

Läs mer

Led dig själv med visioner

Led dig själv med visioner Var är du i livet Söker du färdigheter r och verktyg för att kunna Led dig själv med visioner en kurs i personligt ledarskap och effektivitet hantera förändringar? Är du intresserad av personlig utveckling

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fiskodling BI1125, 30035.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Andreas Pettersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-05-07-2012-05-20 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Årets första nyhetsbrev februari 2014

Årets första nyhetsbrev februari 2014 Årets första nyhetsbrev februari 2014 Nu har olika aktiviteter startat upp igen efter julledighet och många har hunnit med årsmöten, där ni som lokal förening tagit beslut om färdplan för framtiden. Byten

Läs mer

Rapport projektet En hemlighet känd av många

Rapport projektet En hemlighet känd av många Rapport projektet En hemlighet känd av många Workshop i Göteborg maj 2010 Fredag 7/5 Vi var totalt 29 personer, 12 deltagare, personliga assistenter, medhjälpare och kursledare som samlades på Dalheimers

Läs mer

Information om Certifieringskursen till:

Information om Certifieringskursen till: Information om Certifieringskursen till: Personlig Tränare och/eller Kostrådgivare Presentation av kursen I samverkan med Branschrådet För Hälsa finns möjligheten att ansöka om certifiering till Personlig

Läs mer

Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland

Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender läsåret 2019/2020 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender för UF-lärare & skolledare läsåret 2019/2020 Senast uppdaterad 13 maj 2019. Med reservation för ändringar. Processutbildningen

Läs mer

STUDIEPROGRAM. Kurs för blivande adoptivföräldrar. Jägarexamen, fiol, vegetarisk matlagning... Hos oss hittar du det mesta! Följ med in i vår värld

STUDIEPROGRAM. Kurs för blivande adoptivföräldrar. Jägarexamen, fiol, vegetarisk matlagning... Hos oss hittar du det mesta! Följ med in i vår värld Kurs för blivande adoptivföräldrar Jägarexamen, fiol, vegetarisk matlagning... Hos oss hittar du det mesta! STUDIEPROGRAM Följ med in i vår värld Bjuv, Båstad, Eslöv, Helsingborg, Höganäs, Hörby, Höör,

Läs mer

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Positiva synpunkter Bra upplägg. Lite teori blandat med övningar i lagom storlek. Verksamhetsnära och realistiskt. Många tankeställare

Läs mer

SjälsRo. Nyhetsbrev. På gång: Äntligen är hösten och mörkret här och vi får börja kura ihop oss med tända ljus och bara mysa oss genom kvällarna.

SjälsRo. Nyhetsbrev. På gång: Äntligen är hösten och mörkret här och vi får börja kura ihop oss med tända ljus och bara mysa oss genom kvällarna. SjälsRo Nyhetsbrev På gång: Annorlunda Personlig Utveckling i skapande form. Dag eller kvällskurs. Kommer även som helgkurs i tre block. Ny behandling med fokus på helheten mellan kropp och sinne. Äntligen

Läs mer

TILL DIG SOM ARBETSGIVARE. PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever

TILL DIG SOM ARBETSGIVARE. PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever TILL DIG SOM ARBETSGIVARE PRAO I PRAKTIKEN Tips och information för dig som tar emot prao-elever PRAO I PRAKTIKEN 1 Vägen till besöksnäringen börjar hos dig Dagens elever är framtidens medarbetare och

Läs mer

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack?

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? Lärande och samhälle. Schack som pedagogiskt verktyg På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? - Kan man få elever i år 9 att vilja spela på fritiden med kompisar eller via tekniska

Läs mer

Nya Andrums Andliga Akademi

Nya Andrums Andliga Akademi Nya Andrums Andliga Akademi Andlig basutbildning Denna utbildning vänder sig till dig som är nybörjare i din andliga/personliga resa eller till dig som har alla utbildningar men vill få en helhetssyn inom

Läs mer

Nyhetsbrev 7. Prova på coachning 1. Projektledning. Innehåll. [Volym 1, utgåva 1] Huvudartiklar

Nyhetsbrev 7. Prova på coachning 1. Projektledning. Innehåll. [Volym 1, utgåva 1] Huvudartiklar 2010 08 26 MPLL 070 532 32 10 [Volym 1, utgåva 1] Nyhetsbrev 7 Prova på coachning Uppskattad utbildning med Lysande Utsikter. Lars Sjödin från Coaching leaders leder utbildningen. Timrå: Dag 1 Dag 2 Grupp

Läs mer

Sommarkurser 2010 för elever i skolår 8

Sommarkurser 2010 för elever i skolår 8 Sommarkurser 2010 för elever i skolår 8 Gävle Sjukhus Primärvården Det är din framtid det handlar om Sommaren 2010 anordnas fyra sommarkurser. Syftet med kurserna är bland annat att du ska få möjlighet

Läs mer

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet

Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID Kunskap, inspiration och nya möjligheter! Utbildningar från Hushållningssällskapet Mat angår oss alla! Hushållningssällskapets matkonsulter bygger sin verksamhet på kunskap,

Läs mer

Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat

Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat 2014-04-03 Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat VÄLKOMMEN! Varmt välkommen till kursen Ledarskap för ökat resultat! I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer och

Läs mer

IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING

IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING BUSINESS UNUSUAL 3 dagar som gör dig till en betydligt bättre förhandlare och kommunikatör, oavsett din situation och yrkesroll. IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING IHM FRAMGÅNGSRIK FÖRHANDLING Att samarbeta

Läs mer

MÖJLIGHET Läs grundläggande behörighet för högskolestudier! [VO] VÅRD- OCH OMSORGSPROGRAMMET [HV] HANTVERKSPROGRAMMET FRISÖR

MÖJLIGHET Läs grundläggande behörighet för högskolestudier! [VO] VÅRD- OCH OMSORGSPROGRAMMET [HV] HANTVERKSPROGRAMMET FRISÖR Milnergymnasiet [VO] VÅRD- OCH OMSORGSPROGRAMMET [HV] HANTVERKSPROGRAMMET FRISÖR [HV] HANTVERKSPROGRAMMET FLORIST Gör verklighet av dina framtidsdrömmar! Gymnasietiden är en spännande och viktig del i

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC Öppet fördjupningsprogram i NVC i Stockholm 2015 Nu för andra året erbjuder vi ett program med stor flexibilitet och där du som deltagare kan välja träningsavsnitt utifrån dina behov och intressen. Vi

Läs mer

Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar

Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar Lev livet fullt ut! Befria dig från onödiga begränsningar Tänk på en sida av dig själv som du inte alls är nöjd med. Ställ dig frågan: "Var det här ett problem för mig förra månaden också? För ett halvår

Läs mer