Välj stallplatsenhet utifrån dina behov

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välj stallplatsenhet utifrån dina behov"

Transkript

1 Välj stallplatsenhet utifrån dina behov DeLaval stallplatsenhet MPC580, MPC680 och MP780 Din lösning varje dag

2 DeLaval stallplatsenhet MPC580, MPC680 och MP780 Allt du behöver nära till hands För att optimera produktiviteten i din besättning är det viktigt med bra information och regelbundna, effektiva mjölkningsrutiner. Uppgifter om varje ko hjälper dig att kontrollera besättningen och att fatta rätt beslut i rätt tid. Vilka utmaningar du än stöter på i din verksamhet, så kommer DeLaval stallplatsenheter att ha en nyckelroll för din framgång. Information när den behövs Du behöver bra information för att kunna optimera produktionen i din besättning: för att veta om en ko producerar mindre än förväntat, om mjölkmängden sjunkit kraftigt, om kon behöver särskild omsorg vid mjölkning, om det finns spår av blod i mjölken, om konduktiviteten ändras påtagligt, eller om kon är redo för inseminering och så vidare. Med hjälp av larm på stallplatsenheter anslutna till driftsledningssystemet ALPRO, kan du vidta omedelbara åtgärder och även uppdatera uppgifter på plats. Förenkla dina mjölkningsrutiner Den nya generationen stallplatsenheter DeLaval stallplatsenheter MPC580, MPC680 och MP780 är konstruerade för att hjälpa dig att maximera produktionen genom en jämn, effektiv mjölkningsrutin. De förser dig med korrekta uppgifter om varje ko, tydliga meddelanden och larm; och registrerar uppgifter automatiskt, utan mycket manuell inmatning. Som tillbehör finns funktioner som kan förenkla mjölkningen, t.ex. Comfort Start som automatiskt startar mjölkningen när mjölkningsorganet sätts på juvret, och en extern startknapp för att starta/ stoppa mjölkningen. Komfort för mjölkare och ko De här stallplatsenheterna gör hela mjölkningsprocessen bekvämare. Ett bra val är att kombinera automatisk organavtagning med Duovac flödeskontrollerad mjölkning. Denna kombination, som är standard för MP780 och vissa versioner av MPC580 och 680, ger en säker, smidig mjölkning och utmärkt stimulering som främjar juverhälsan. Valet är ditt Om du väljer den eleganta MP780, kommer samtliga stallplatsenheter i ditt mjölkningsstall att ha full förbindelse med driftsledningssystemet och full MPC-funktionalitet. DeLaval MPC680 ger samma kontrollnivå. Du kan också kombinera några stycken DeLaval MPC680 med de enklare DeLaval MPC580 på de flesta stallplatser, för att få en kostnadseffektiv lösning med många funktioner lätt tillgängliga. Dessa MPC kan användas tillsammans med valfri DeLaval flödesmätare och mjölkmätare, inklusive den tekniskt avancerade DeLaval MM27BC. Den upptäcker blod i mjölken, varje förändring i mjölkens konduktivitet och övervakar luftinsläpp i spengummina för särskild omsorg om juverhälsan. Du bestämmer vilken funktionsnivå du behöver; för en ny anläggning eller för att uppgradera din befintliga utrustning. Vilken ALPRO-ansluten stallplatsenhet du än väljer så får du värdefull information som du kan använda vid rätt plats och rätt tid.

3 Du kan välja allt från standardlösning med integrerad avtagning DeLaval stallplatsenhet MPC580 Den lättanvända manöverpanelen vid mjölkningsplatsen har fokus på att sköta mjölkningen, samtidigt som den ger en pålitlig koppling till driftledningssystemet. DeLaval MPC580 kan fungera inom systemet eller fristående och är avsedd för smidig mjölkning i små till medelstora besättningar. Samtliga DeLaval MPC580 kan fjärrstyras av vilken DeLaval MPC680 som helst i mjölkningsstallet, så att mjölkaren inte tvingas att gå till en speciell mjölkningsplats. Detta är en effektiv och bekväm funktion som förenklar arbetet - till exempel ger den möjlighet att, från avstånd, ta av ett organ i ett karusellstall. MPC580 färgkodade lysdioder ger påminnelser och varningar för: Mjölka inte Avskilj mjölk Avskilj ko Låg mjölkmängd Lågt flöde Forcerat högvakuum Manuell mjölkning Snabbknappar Det finns snabbknappar för de vanligaste åtgärderna vid mjölkning, t.ex. starta/stoppa mjölkning, manuell mjölkning, styra en utsläppsgrind i ett karusellstall och separera kor. Mer avancerade funktioner, t.ex. att ställa in påminnelsekoder eller ge extra foderransoner, nås genom de två menyknapparna. Kontrollampa En mycket väl synlig lampa väcker din uppmärksamhet var du än befinner dig i mjölkningsstallet. Tydlig manöverpanel Information om mjölkmängd visas tydligt och lättläst, konummer växlar med mjölkmängd under mjölkning och det kan vara allt du ser vid en normal mjölkning. Den interaktiva displayen visar varningskoder, eller textade larm vid behov, såsom dumpa ej mjölken, lågt foderintag före mjölkning eller liten mjölkmängd, dålig urmjölkning, avsparkning, blod eller konduktivitetsavvikelser. Flexibel konfigurering DeLaval MPC580 finns med integrerad pulsator, ACR-ventil och Duovac eller med individuella, separata komponenter. Det ger den flexibilitet som behövs vid uppgradering av en befintlig anläggning.

4 DeLaval stallplatsenhet MPC580, MPC680 och MP780 till total kontroll DeLaval stallplatsenhet MPC680 Genom den robusta DeLaval MPC680 kommunicerar du med ALPRO driftsledningssystem från mjölkningsstallet. DeLaval MPC680 kan installeras på samtliga mjölkningsplatser, eller på utvalda platser för full kontroll över MPC580. Aktuella larm visas genom färgade lysdioder som omedelbart uppmärksammar mjölkaren när åtgärder krävs. Knapparna till vänster styr mjölkningsplatsen, fjärrkontrollerar samtliga DeLaval MPC580 och styr grindarna. Via knapparna till höger sker kommunikationen med ALPRO-programmets databas. Full kontroll DeLaval MPC680 har samtliga funktioner som finns i DeLaval MPC580, plus mycket mer. Flexibiliteten i konfigureringen gör att du kan skräddarsy en kombination av DeLaval MPC580 och MPC680. Tydlig information genom färgkoder Ger alla larm som finns i DeLaval MPC580, plus: lågt foderintag behandling 4 användardefinierade lysdioder för påminnelser MPC680 vänster knappsats Förutom de vanligaste åtgärderna vid mjölkning, finns det snabbknappar för: Grindstyrning Indexering Fjärrstyrning av DeLaval MPC580 För att få tillgång till mer avancerade funktioner, t.ex. inställning av påminnelsekoder, eller (i ett MidiLine-stall) läsning av konumren på motsatt sida före portionering av extra fodergiva, används menyknappen. Fjärrkontroll Varje DeLaval MPC680 kan fjärrstyra vilken MPC580 eller annan MPC680 som helst i mjölkningsstallet, och läsa eller justera information om en viss ko vid en viss mjölkningsplats. Detta minskar förflyttningarna under mjölkningen och gör mjölkningsprocessen effektivare. MPC680 höger knappsats Kommunicerar med ALPRO driftledningssystem, ger tillgång till kodata som förväntad mjölkmängd, eller används för inställning av egna påminnelsekoder. Interaktiv display Mjölkaren kan läsa samma typ av information som på MPC580: mjölkmängd och förväntad mjölkmängd, plus detaljer om alla larm. Kombinationen av rullande indikatorer plus lysdioder med påminnelser ger all nödvändig information för att fatta rätt beslut, utan att några knapptryckningar behövs.

5 DeLaval stallplatsenhet MPC580, MPC680 och MP780 DeLaval stallplatsenhet MP780 är inbyggd i ett rostfritt kabinett Elegant effektivitet för professionella mjölkningsstall Tydliga och exakta uppgifter om varje ko, kopplat till flödesstyrd mjölkning och automatisk avtagning. DeLaval integrerade stallplatsenhet MP780 erbjuder allt som behövs för snabb, effektiv mjölkning och optimal avkastning. Elegant integrerad stallplatsenhet DeLaval stallplatsenhet MP780 ger enkel och effektiv mjölkning, med koppling till ALPRO, vilket ger tillgång till all kodata. MP780 skickar automatiskt information fram och tillbaka: du får all information du behöver i klar och tydlig form, mjölkmängdsdata skickas automatiskt och du kan även uppdatera information på plats vid observationer i mjölkningsstallet. Allt i ett DeLaval MP780 har alla funktioner från MPC680, funktionellt inrymda i ett elegant, lodrätt kabinett av rostfritt stål. Kabinettet håller smuts och vatten ute, vilket skyddar den vitala utrustningen och ger problemfri drift. Den släta ytan är lätt att hålla ren och ljuddämpningen minskar stressen för kor och mjölkare. MP780 passar de flesta typer av mjölkningsstallar och levereras förmonterad för snabb och enkel installation. Med DeLaval MP780 är det enkelt att snabbt uppgradera ditt mjölkningsstall. MPC680 kan också monteras i rostfritt och lättskött kabinett och du kan kombinera uppsättningar av MPC580 med ett visst antal MPC680 för att få fler driftledningsfunktioner. Helt horisontellt kabinett Horisontella kabinett i rostfritt stål i ett parallellstall ger MPC:komponenterna skydd i en ren miljö. Bonusmöjligheter: du kan välja att montera en balanserad eller glidande slanghållare i det övre kabinettet, och juverbelysning som lyser upp mjölkarens arbetsmiljö. Att komma åt för service är enkelt: en lätt fingertoppstryckning på en smart spärr öppnar och stänger kabinettet. Individuellt lodrätt kabinett för parallellstallar Den långsmala DeLaval MPC580 är utformad för att passa in i parallella karusellstallar. Dess lite enklare kontrollpanel gör att mjölkaren kan fokusera på mjölkningen, men ger de viktigaste påminnelserna och ger dig möjlighet att från stallplatsen välja att sortera bort en ko efter mjölkningen. Installera MPC680 på strategiska platser nära ingången till karusellstallet eller inne i plattformen för att få tillgång till avancerad driftledning, t.ex. så att mjölkaren kan fjärrstyra andra stallplatsenheter för distansavtagning. Enkel service Service och felsökning är enkelt med integrerade stallplatsenheter. Det ger trygg och pålitlig funktion och minimerar driftsstopp. ALPRO integrerat i stallplatsenheter Den helt ALPRO-kopplade DeLaval MP780 är alltid monterad i sitt eget kabinett. DeLaval MPC580 och

6 DeLaval Sales AB Box Tumba Besöksadress: Hans Stahles v. 5 Tel Fax sverige.info@delaval.com Driftledning att få det rätt Dagens krav på lönsam mjölkproduktion kräver bästa möjliga driftledning. Oavsett om du vill förbättra mjölkning, utfodring, sortering, vägning eller dataanalyser för beslutsunderlag, så är ALPRO svaret. ALPRO är ett modulärt system så att du kan börja med det du behöver mest och stegvis lägga till fler och fler driftledningsfunktioner. Eftersom alla kor identifieras korrekt kan ALPRO stallplatsenheter ha kontroll på individuella mjölkmängder och avvikelser; du kan förbättra mjölkproduktionen med utfodring i eller utanför mjölkningsstallet, undvika onödigt manuellt arbete tack vare det automatiska sorteringssystemet eller förbättra avelsresultaten med aktivitetsmätningssystemet för individer och grupper. ALPRO-systemet erbjuder många kombinationer för att ge den driftledningslösning som just du behöver. Vilken ALPRO-ansluten stallplatsenhet du än väljer, kommer du att få nytta av effektiv mjölkning och information som du kan använda för att optimera besättningens produktivitet. DeLaval MPC580, MPC680 och MP780 Huvudegenskaper Duovac * Fördröjt vakuum Fördröjt nedsläpp Eftermjölkningsfas Fördröjd vakuumavstängning Mjölksvep Gräns för forcerad avtagning Pulseringsstopp Konummer, mjölkmängd och förväntad mjölkmängd Varningar för mjölka ej, dumpa och förväntad mjölkmängd Kosorteringsfunktion Behandling, utfodring och påminnelsekoder* Fullt datautbyte med driftsledningssystemet** De viktigaste tillvalen Comfort Start Fjärrstart och manuell knapp Utfodring i mjölkningsstallet ett foder Utfodring i mjölkningsstallet två foder** Styrning av in- och utgångsgrind** Indexering av kor** Kvarhållningsbom i parallellt karusellstall Tidig upptäckt vid avspark*** Larm för onormal mjölkning Registering av blod och konduktivitet*** * Tillval för vissa utföranden av MPC580 och 680 * * Finns med DeLaval MPC680 och MP780 *** Vid användning med DeLaval mjölkmätare MM27BC är ett varumärke registerat avtetra Laval Holdings & Finance S.A. och DeLaval är ett varu/servicemärke registrerat av DeLaval Holding AB. Tillverkaren har rätt att göra designändringar (S1)-1008

Lönsam mjölkproduktion

Lönsam mjölkproduktion Lönsam mjölkproduktion ALPRO driftsledningssystem Din lösning varje dag ALPRO är driftsledningssystemet som förser dig med daglig information om din mjölkproduktion. ALPRO-anslutna system ger automatiserad

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

Ger dig bättre kontroll

Ger dig bättre kontroll www.delaval.se DelPro för båsladugårdar Det integrerade driftsledningssystemet för mjölkproduktion DeLaval är ett varumärke i DeLaval-gruppen. Rätt till konstruktionsändringar förbehålles. Art.nr 6228186560(S1)0712

Läs mer

Tre nivåer av Perfektion Upptäck den nya serien av VMS system från DeLaval.

Tre nivåer av Perfektion Upptäck den nya serien av VMS system från DeLaval. Tre nivåer av Perfektion Upptäck den nya serien av VMS system från DeLaval. No. 1 på reproduktionsstyrning Den mest exakta juverhälsokontrollen liter mjölk/dygn Upp till 3,000 vms Supra+ vms Supra vms

Läs mer

Bevara din mjölkkvalitet

Bevara din mjölkkvalitet Bevara din mjölkkvalitet Mjölkkylning för DeLaval VMS Din lösning varje dag Mjölkkylning för DeLaval VMS Mjölkkylning för DeLaval VMS Automatisk mjölkning ställer nya krav på kylningen av mjölken. DeLaval

Läs mer

Tre nivåer av Perfektion Upptäck den nya serien av VMS system från DeLaval.

Tre nivåer av Perfektion Upptäck den nya serien av VMS system från DeLaval. Tre nivåer av Perfektion Upptäck den nya serien av VMS system från DeLaval. No. 1 på reproduktionsstyrning Den mest exakta juverhälsokontrollen liter mjölk/dygn Upp till 3,000 vms Supra+ vms Supra vms

Läs mer

Optimera djurhälsa och mjölkmängd

Optimera djurhälsa och mjölkmängd Optimera djurhälsa och mjölkmängd DeLaval foderstation FSC40 och FSC400 Din lösning varje dag DeLaval kraftfoderstation i kombination med systemet Feed First Du förväntar dig att dina kor ska producera

Läs mer

Mjölkningssystem för växande mjölkgårdar

Mjölkningssystem för växande mjölkgårdar Mjölkningssystem för växande mjölkgårdar Öka kapaciteten Din lösning varje dag Att få gården att växa från idé till verklighet Mjölkningssystem för växande mjölkgårdar Ditt mål är en större och mer lönsam

Läs mer

Kraftfodervagnar FW och FM smart utfodring för alla stallar

Kraftfodervagnar FW och FM smart utfodring för alla stallar Kraftfodervagnar FW och FM smart utfodring för alla stallar Kraftfodervagnar FW och FM DeLavals helautomatiska kraftfodervagnar FW och FM hjälper dig att maximera dina kors lönsamhet. Med en kraftfodervagn

Läs mer

Smarta lösningar för alla stallar DeLaval kraftfodrvagnar FW och FM

Smarta lösningar för alla stallar DeLaval kraftfodrvagnar FW och FM Smarta lösningar för alla stallar DeLaval kraftfodrvagnar FW och FM Kraftfodervagnar FW och FM DeLavals helautomatiska kraftfodervagnar FW och FM hjälper dig att maximera dina kors lönsamhet. Med en kraftfodervagn

Läs mer

DeLaval mixrar Kraftfulla, effektiva, robusta och pålitliga

DeLaval mixrar Kraftfulla, effektiva, robusta och pålitliga DeLaval mixrar Kraftfulla, effektiva, robusta och pålitliga Stationära mixrar bättre mixning, bättre foder En foderrådgivares rekommendationer kan ofta vara mycket detaljerade och exakta. Men med en stationär

Läs mer

DeLaval Roterande mjölkningsstallar

DeLaval Roterande mjölkningsstallar DeLaval Roterande mjölkningsstallar Prestanda som du vill ha den 1 Roterande mjölkingsstallar är de mest effektiva mjölkningssystemen på marknaden Den roterande plattformen tar korna till mjölkaren i en

Läs mer

Gör mer än att flytta fram fodret MIXA OM DET med DeLaval OptiDuo

Gör mer än att flytta fram fodret MIXA OM DET med DeLaval OptiDuo Gör mer än att flytta fram fodret MIXA OM DET med DeLaval OptiDuo NÖJ DIG INTE MED ATT BARA PUTTA FRAM FODRET Att regelbundet flytta fram fodret på foderbordet gör det tillgängligare för korna, men det

Läs mer

Ryktborstar. Frihängande ryktborste SCB 2 Frihängande ryktborste mini MSB 4 Stationär ryktborste 6

Ryktborstar. Frihängande ryktborste SCB 2 Frihängande ryktborste mini MSB 4 Stationär ryktborste 6 Ryktborstar Frihängande ryktborste SCB 2 Frihängande ryktborste mini MSB 4 Stationär ryktborste 6 DeLaval frihängande ryktborste SCB Borgar för bättre kokomfort 3:42 DeLaval frihängande ryktborste SCB360

Läs mer

Elstängselaggregat. Batteriaggregat E2B och ESE4B 2 ESE16BM 4 E8BM 6 ESE20BM 8 ESE25BM 10 ESE7BM 12 ESE50B 14 ESE120BM 16 ESE7BS 18

Elstängselaggregat. Batteriaggregat E2B och ESE4B 2 ESE16BM 4 E8BM 6 ESE20BM 8 ESE25BM 10 ESE7BM 12 ESE50B 14 ESE120BM 16 ESE7BS 18 Elstängselaggregat Batteriaggregat E2B och ESE4B 2 ESE16BM 4 E8BM 6 ESE20BM 8 ESE25BM 10 ESE7BM 12 ESE50B 14 ESE120BM 16 ESE7BS 18 DeLaval batteriaggregat E2B och ESE4B 8:10 Art nr Benämning 87881401 Batteriaggregat

Läs mer

Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS. Din lösning varje dag

Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS. Din lösning varje dag Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Välj den automation som arbetar smartast för dig DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Det finns många utmaningar

Läs mer

DeLaval BSC Styr stallmiljön från EN plats

DeLaval BSC Styr stallmiljön från EN plats DeLaval BSC Styr stallmiljön från EN plats www.delaval.se DeLaval Sales AB P.O. Box 21 Hans Stahles väg 5 147 21 Tumba Tel: 08 550 294 00 Fax: 08 550 339 15 Sverige.info@delaval.com www.delaval.se DeLaval

Läs mer

DeLaval Optimat II spara tid och skär ner på din största utgift

DeLaval Optimat II spara tid och skär ner på din största utgift spara tid och skär ner på din största utgift Se utfodringen som en möjlighet DeLaval Optimat är ett utfodringssystem som kommer att minska din arbetsbörda med timmar varje dag. Det kommer också ge dig

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden

Pappersförpackningssystem. Ett system för alla användningsområden Pappersförpackningssystem Ett system för alla användningsområden Stötdämpningsystem PackTiger RS pappersstötdämpningssystem Snabbt, enkelt och pålitligt papperssystem Skapar pappersförpackningar i oöverträffade

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Stabil högeffektiv mjölkning

Stabil högeffektiv mjölkning Stabil högeffektiv mjölkning DeLaval roterande fiskbensstall HBR Din lösning - varje dag Hög kapacitet för hög lönsamhet När din mjölkgård expanderar snabbt behöver du en professionell lösning för mjölkningen.

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Diskmedelsdosering. Diskmedelsdoserare 2 Doseringspump ED100 4

Diskmedelsdosering. Diskmedelsdoserare 2 Doseringspump ED100 4 Diskmedelsdosering Diskmedelsdoserare 2 Doseringspump ED100 4 DeLaval tillbehör för diskmedelsdosering och hantering 2:54 Enkla och robusta tillbehör gör hanteringen av diskmedel på gården säkrare och

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

LELY MJÖLKAUTOMATISERING

LELY MJÖLKAUTOMATISERING www.lely.com innovators in agriculture LELY MJÖLKAUTOMATISERING Skapa framtiden för din mjölkgård Breddar horisonterna tillsammans Som uppfinnarna av mjölkningsroboten, har vi nu installerat mer än 10.000

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Larm för olika behov. Idriftsättningen är enkel, ett eller ett par SMS så är du igång.

Larm för olika behov. Idriftsättningen är enkel, ett eller ett par SMS så är du igång. LARMPAKET GSM Larm för olika behov Induo Home har fem larmpaket för att passa de vanligaste larmbehoven för mindre objekt. Våra paket passar för att övervaka hem, mindre företag, fritidsbostäder, hobbygarage,

Läs mer

ALLT HANDLAR OM DIG. Nu behöver du inte välja mellan hög avkastning och mjuk spenbehandling. Med DeLaval Clover spengummi får du både och!

ALLT HANDLAR OM DIG. Nu behöver du inte välja mellan hög avkastning och mjuk spenbehandling. Med DeLaval Clover spengummi får du både och! DeLaval spengummi ALLT HANDLAR OM DIG Nu behöver du inte välja mellan hög avkastning och mjuk spenbehandling. Med DeLaval Clover spengummi får du både och! DeLaval Clover spengummi tillverkas av gummimaterial

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

Cargolog Impact Recorder System

Cargolog Impact Recorder System Cargolog Impact Recorder System MOBITRON Mobitron AB Box 241 561 23 Huskvarna, Sweden Tel +46 (0)36 512 25 Fax +46 (0)36 511 25 Att mäta är att veta Vi hjälper dig och dina kunder minska skador och underhållskostnader

Läs mer

DeLaval vertikalgrind VGM. Instruktionsbok. DeLaval 2012. 2012-04-10, Version 1 86450431. Bruksanvisning i original

DeLaval vertikalgrind VGM. Instruktionsbok. DeLaval 2012. 2012-04-10, Version 1 86450431. Bruksanvisning i original Instruktionsbok 2012-04-10, Version 1 86450431 Bruksanvisning i original Innehållsförteckning Produktdata... 5 1 Artikelnummer... 5 Installation... 9 1 Mått... 10 2 Installera stolpar... 12 2.1 Betonggjutning...

Läs mer

SNABBGUIDE för studenter windows. Utskriftshantering, Kopiering och Scanning

SNABBGUIDE för studenter windows. Utskriftshantering, Kopiering och Scanning SNABBGUIDE för studenter windows Utskriftshantering, Kopiering och Scanning Installation av klient på din privata dator Installation av klient För att kommunicera med utskriftssystemet behöver varje dator

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Energi Savr Node QSTM Mångsidig och energisparande belysningsstyrning som är lätt att installera och enkel att bygga ut

Energi Savr Node QSTM Mångsidig och energisparande belysningsstyrning som är lätt att installera och enkel att bygga ut Energi Savr Node QSTM Mångsidig och energisparande belysningsstyrning som är lätt att installera och enkel att bygga ut ENERGI SAVR NODE QS VAD ÄR ENERGI SAVR NODE QSTM? Energi Savr Node QS är en enkel

Läs mer

DeLaval mixrar Kraftfulla, effektiva, robusta och pålitliga

DeLaval mixrar Kraftfulla, effektiva, robusta och pålitliga DeLaval mixrar Kraftfulla, effektiva, robusta och pålitliga Stationära mixrar bättre mixning, bättre foder En foderrådgivares rekommendationer kan ofta vara mycket detaljerade och exakta. Men med en stationär

Läs mer

STYRSYSTEM. Grävmaskiner

STYRSYSTEM. Grävmaskiner STYRSYSTEM Grävmaskiner Proportionell styrning Vad är proportionell styrning? Mycket kortfattat, steglös styrning av maskinens olika funktioner. Det vill säga att föraren har direkt och steglös kontroll

Läs mer

iljömärk produkt! www.froeling.com

iljömärk produkt! www.froeling.com Miljömärkt produkt! www.froeling.com Uppvärmning med ved Fröling har arbetat med att effektivisera användningen av trädbränslen i snart fem decennier. I dag står Fröling för modern värmeteknik för biobränslen.

Läs mer

DeLaval November. månadserbjudanden! Gödselskrapor 226:- Mjölkfilter. Köp 8. så bjuder. vi på 2 extra. Köp 4. så bjuder. vi på det

DeLaval November. månadserbjudanden! Gödselskrapor 226:- Mjölkfilter. Köp 8. så bjuder. vi på 2 extra. Köp 4. så bjuder. vi på det DeLaval November månadserbjudanden! Gödselskrapor Håll rent i gångarna Vår bästa trekantsskrapa nu till extrapris. Håller för en stor mängd gödsel. Gör det enkelt att hålla gångkanterna rena. Art nr. 98882410

Läs mer

SPd5 mät- och styrsystem

SPd5 mät- och styrsystem SPd5 mät- och styrsystem mät- och styrsystem SPd5Bucking är ett komplett mät- och styrsystem för styrning av avverkningsprocessen i en skogsskördare. SPd5Bucking är vårt mest avancerade system och har

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

OÄNDLIGA LJUSKOMBINATIONER

OÄNDLIGA LJUSKOMBINATIONER Kardó OÄNDLIGA LJUSKOMBINATIONER Kardó är ett belysningssystem i moduler där du kan följa och förbättra arkitekturen i en byggnad. Systemet är helt flexibelt: du kan skapa långa eller korta moduler, raka

Läs mer

Spengummi & slang Spengummi Slangar

Spengummi & slang Spengummi Slangar Spengummi & slang Spengummi Spengummi Harmony 2 Spengummi TF 4 Spengummi HCC 6 Spengummi GUL 8 Spengummi VMS 10 Spengummi Harmony Plus 12 Spengummi Clover 14 Slangar Mjölkslang PVC 16 Pulseringsslangar

Läs mer

Dränkbara slitstarka pumpar för uthyrning, bygg och anläggning, tunnelarbeten, gruvor och andra krävande användningsområden

Dränkbara slitstarka pumpar för uthyrning, bygg och anläggning, tunnelarbeten, gruvor och andra krävande användningsområden Dränkbara slitstarka pumpar för uthyrning, bygg och anläggning, tunnelarbeten, gruvor och andra krävande användningsområden Länspumpar: Minex Minette Minor Major Master Matador Master S Maxi Magnum Slampumpar:

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

Minimera mjölkningstiden, maximera din produktion

Minimera mjölkningstiden, maximera din produktion Minimera mjölkningstiden, maximera din produktion DeLaval parallellstall P2100 Din lösning varje dag Högre komfort i ditt mjölkningsstall Att vara mjölkproducent är ett tufft, men intressant arbete. Du

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder

När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder När samverkan mellan affärssystemen är en besvärlig väg med många hinder ITWorks Group System Integration Specialists Tel: 08 625 46 40 E-post: filexfilexpress ... gör vi vägen både rakare, snabbare och

Läs mer

Comfort Focus Bruksanvisning. Comfort Focus. För ökad koncentration och inlärning. Svenska

Comfort Focus Bruksanvisning. Comfort Focus. För ökad koncentration och inlärning. Svenska Comfort Focus Bruksanvisning Comfort Focus För ökad koncentration och inlärning Svenska 1 Bruksanvisning Innehållsförteckning Sid Laddning 3 Information till läraren 4 Information till eleven 5 Flera mottagare

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Silent Gliss Rullgardiner

Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss fördelar De rena linjerna kompletterar modern arkitektur och inredning perfekt. Rullgardiner ger maximal avbländning och kan vid behov döljas helt. Kvalitet och garanti

Läs mer

PostBase POSTKOMMUNIKATION 2.0

PostBase POSTKOMMUNIKATION 2.0 POSTKOMMUNIKATION 2.0 INNOVATIV FRANKERINGSTEKNOLOGI UTVECKLAD I TYSKLAND BLIXTSNABB VÄGNING OCH DIREKTFRANKERING PÅ KUVERT ELLER ETIKETTER AUTOMATISK FÖRSLUTARE OCH MATARE INTEGRERAD ETIKETTMATARE KOMPAKT

Läs mer

2.2 Användning. 2.2 Utloppsenhet BLS-2

2.2 Användning. 2.2 Utloppsenhet BLS-2 2.2 Användning 2.2 Utloppsenhet BLS-2 Utloppsenhet BLS-2 är den enhet som reglerar färgnivån i färglådan. Utloppsenheterna har ingen behörighet till varandra utan varje enhet lever sitt eget liv. 1 2.2.1

Läs mer

LARM www.induohome.com LARMPAKET GSM

LARM www.induohome.com LARMPAKET GSM LARMPAKET GSM LARM www.induohome.com Larm för olika behov Induo Home har fyra larmpaket för att passa de vanligaste larmbehoven för mindre objekt. Våra paket passar för att övervaka hem, mindre företag,

Läs mer

ecocirc XL och XLplus cirkulationspumpar

ecocirc XL och XLplus cirkulationspumpar HÖGEFFEKTIVA CIRKULATIONSPUMPAR I ENKEL- OCH TVILLINGUTFÖRANDE I GJUTJÄRN ELLER BRONS FÖR VÄRME- OCH KYLAPPLIKATIONER I STÖRRE BYGGNADER ecocirc XL och XLplus cirkulationspumpar Exakt den cirkulationspump

Läs mer

Frihet att arbeta där du vill

Frihet att arbeta där du vill Frihet att arbeta där du vill Upptäck hur långt du kan gå med nya utvecklade GN 9120 Global innovatör inom headset Kommer du ihåg när du senast bara hade en sak att göra? Du arbetar hårt och vill gärna

Läs mer

Hällen för kockar utan gränser!

Hällen för kockar utan gränser! Hällen för kockar utan gränser! Siemens freeinduction med en enda heltäckande kokzon. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. En häll. Fullständig frihet. Nya Siemens freeinduction är en helt gränslös

Läs mer

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se,20101115 www

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se,20101115 www VAKA - Passersystem Aldrig har det varit enklare! VAKA är ett helt nyutvecklat passersystem och utmärker sig genom en unik systemuppbyggnad så väl som på en lång rad innovativa funktioner. Som första passersystem

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA

JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA ACCESSIBILITY PACK ACCESSIBILITY PACK JAG VILL HA EN bizhub SOM ALLA KAN ANVÄNDA DESIGN FÖR ALLA DESIGN FÖR ALLA 2 DESIGN FÖR ALLA: För att våra produkter ska vara lättanvända för alla För oss på Konica

Läs mer

Anordning för varsam tankpåfyllning

Anordning för varsam tankpåfyllning Instruktionsbok 89920431 2013-05-10, Version 1 Bruksanvisning i original Innehållsförteckning Allmän beskrivning... 5 Anordning för varsam tankpåfyllning 1 Introduktion... 5 2 T-rör... 6 Produktdata...

Läs mer

DeLaval September 15% månadserbjudanden! 15% 15% Kalvhink. Kalvbarer. Kalvtäcke NU 184:- NU 751:- NU 38:- NU 667:- NU 320:- Kalvbarer

DeLaval September 15% månadserbjudanden! 15% 15% Kalvhink. Kalvbarer. Kalvtäcke NU 184:- NU 751:- NU 38:- NU 667:- NU 320:- Kalvbarer DeLaval September månadserbjudanden! NU 184:- Art nr 8710101 NU 751:- Art nr 8780301 Du finner produkterna hos din DeLaval servicetekniker Återförsäljande butik DeLaval Webbutik Kalvbarer Erbjudande på

Läs mer

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat.

Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. AP&T CUSTOMER SERVICE Ombyggnader Vi ger din gamla press ett nytt, produktivt liv. Oavsett fabrikat. Börjar din gamla press eller produktionslinje att tappa stinget, kan det vara dags att fundera på en

Läs mer

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 Rundballshacare och utfodringsmaskin Marknadens mest kompletta program www.tks-as.no Stationär På hjul Opphängd i skenor Magasin K2 COMBICUTTER Arbetsbesparande, beprövad

Läs mer

Ingen har lovat att trådlös golvvärme skulle vara enkelt förrän nu. Trådlös trivsel med Danfoss

Ingen har lovat att trådlös golvvärme skulle vara enkelt förrän nu. Trådlös trivsel med Danfoss Ingen har lovat att trådlös golvvärme skulle vara enkelt förrän nu Trådlös trivsel med Danfoss Avancerat ganska enkelt Danfoss trådlösa system CF2 för reglering av golvvärme är designat med tanke på det

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Falcon III. AOI system för 2D och 3D inspektion för komponenter på fixtur eller på palett

Falcon III. AOI system för 2D och 3D inspektion för komponenter på fixtur eller på palett Falcon III AOI system för 2D och 3D inspektion för komponenter på fixtur eller på palett Falcon III är konstruerat för att inspektera komponenter både direkt i produktionsflödet och offline för stickprovskontroll.

Läs mer

CW263BT. Badrumsvåg. Manual

CW263BT. Badrumsvåg. Manual CW263BT Badrumsvåg Manual Innehållsförteckning 1. Specifikationer... 3 2. Batteri... 4 3. Drift/Funktion... 4 3. Indikation... 5 4. ios Enheter... 5 5. Android Enheter Installation... 10 6. Andra Instuktioner

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

BELYST BUDSKAP ISOFRAME LIGHT BOX 2.0

BELYST BUDSKAP ISOFRAME LIGHT BOX 2.0 BELYST BUDSKAP ISOFRAME LIGHT BOX 2.0 ISOFRAME LIGHT BOX 2.0 ÖKAR DIN SYNLIGHET Mark Brics produkter är alltid tillverkade enligt högsta standard vad gäller yrkesskicklighet och material. Samtliga produkters

Läs mer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer

Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer Pumpstyrning typ ABS PC 242 Övervakning och styrning av pumpar och pumpstationer En enkel enhet för övervakning och styrning Det finns många sätt att göra avloppsnät effektivare och mer tillförlitliga

Läs mer

MALIBU. Det flexibla systemet för assisterade bad. with people in mind

MALIBU. Det flexibla systemet för assisterade bad. with people in mind MALIBU Det flexibla systemet för assisterade bad with people in mind 2 Malibu GÖR BADETS FÖRDELAR TILLGÄNGLIGA FÖR VÅRDTAGAREN Tid i badet är väl använd tid. Bad tillhör livets goda - det är en trevlig

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Mjuka starter smarta stopp. Emotron MSF 2.0 mjukstartare

Mjuka starter smarta stopp. Emotron MSF 2.0 mjukstartare Mjuka starter smarta stopp Emotron MSF 2.0 mjukstartare Mycket mer än mjuka starter Att starta en elektrisk motor medför en mängd utmaningar, såsom hög startström och mekanisk påfrestning på utrustningen.

Läs mer

Swedish MY094. Snabb guide

Swedish MY094. Snabb guide Swedish MY094 Snabb guide Ställa in myreader A Tryck och håll inne knappen. Lyft handtaget, släpp knappen, lyft tills apparaten låser sig i uppfällt läge B Tryck och håll inne knappen. C Tryck här för

Läs mer

Idrifttagande av Truma inet Systemet. En praktisk komplettering till monteringsanvisningen

Idrifttagande av Truma inet Systemet. En praktisk komplettering till monteringsanvisningen Idrifttagande av Truma inet Systemet En praktisk komplettering till monteringsanvisningen Förutsättningar och beståndsdelar för Truma inet Systemet Truma inet Box styrcentralen för Truma inet Systemet

Läs mer

Mjölkning i uppbundna stallar

Mjölkning i uppbundna stallar Mjölkning i uppbundna stallar Små förändringar stora förbättringar Mjölkavkastningen har stadigt ökat under många år. Det innebär att din mjölkningsanläggning måste kunna hantera mycket mer mjölk nu än

Läs mer

CLOUDair. Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer

CLOUDair. Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer Fläktar Luftbehandlingsaggregat Brandsäkerhet Luftdistribution Luftkonditionering Värmeprodukter CLOUDair Det enklaste sättet att få kontroll över dina installationer 2 CLOUDair CLOUDair Det enklaste sättet

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

Kostnadseffektiv transport av personer och material Superlift MX 624/1024 1524/2024

Kostnadseffektiv transport av personer och material Superlift MX 624/1024 1524/2024 Kostnadseffektiv transport av personer och material Superlift MX 624/1024 1524/2024 www.boecker-group.com Fördelar när det gäller lönsamhet Superlift MX Bestäm Dig för bygghissystemet som på alla byggplatser

Läs mer

Swing-Gate. ECO B/S Installation av Swing Gate

Swing-Gate. ECO B/S Installation av Swing Gate Swing-Gate ECO B/S Installation av Swing Gate Generellt Nedanstående manual berör installation av motorer som omfattas av SKANDIMATIK`S produktprogram. Kontrollpanelen innehåller följande EU standarder:

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar För ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionsenheter HANTERA ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA DINA

Läs mer

Luxor. Automatiskt nedsänkbara pollare CAME GROUP AUTOMATIC BOLLARDS

Luxor. Automatiskt nedsänkbara pollare CAME GROUP AUTOMATIC BOLLARDS Luxor Automatiskt nedsänkbara pollare CAME GROUP AUTOMATIC BOLLARDS Styr, kontrollera och begränsa Modern stadsplanering ställer högre och högre krav på grad även i privata applikationer. Urbaco har över

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2 Det bästa har blivit ännu bättre Kräv NYA ALPHA2 KONTINUERLIG INNOVATION. DET LIGGER I VÅRA GENER. Med över 3 miljoner sålda enheter världen över har Grundfos ALPHA2 visat sig vara världens bäst säljande

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

Mattor till karusellstall. PRC - utvändig mjölkning R18P - invändig mjölkning

Mattor till karusellstall. PRC - utvändig mjölkning R18P - invändig mjölkning Mattor till karusellstall PRC - utvändig mjölkning R18P - invändig mjölkning 2 4 Matta för DeLaval PR karusellstall 9:55 Art nr Se baksida Mattan för DeLaval PR karusellstall är ett hållbart gummisystem

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser.

Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow. När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Vakuumpumpar och kompressorsystem från AxFlow När du behöver en pålitlig pumplösning för processgaser. Med hundra års erfarenhet Tack vare vår mångåriga erfarenhet av installerade system med vakuumpumpar

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

FLEET MANAGEMENT. Full kontroll på fordonsflottan

FLEET MANAGEMENT. Full kontroll på fordonsflottan FLEET MANAGEMENT Bastjänster Full kontroll på fordonsflottan Full kontroll på fordonsflottan När du vill spara tid och pengar samt värna om miljön använder du Fleet Management från Datatronics, ett internetbaserat

Läs mer

NVENT RAYCHEM QUICKNET Elektriskt golvvärmesystem COMFORT YOU DESERVE

NVENT RAYCHEM QUICKNET Elektriskt golvvärmesystem COMFORT YOU DESERVE NVENT RAYCHEM QUICKNET Elektriskt golvvärmesystem COMFORT YOU DESERVE Den elektriska golvvärmemattan nvent RAYCHEM QuickNet har förbättrad vidhäftningsförmåga och enhetliga kabelavstånd, vilket ger snabbare

Läs mer

Serverrack med kyla. Kyld korridor, EHDC Open Loop, EHDC Closed Loop. Kapsling av kall korridor

Serverrack med kyla. Kyld korridor, EHDC Open Loop, EHDC Closed Loop. Kapsling av kall korridor Serverrack med kyla Kyld korridor, EHDC Open Loop, EHDC Closed Loop Racktech har ett heltäckande utbud för bästa möjliga kylning av serverrack med hjälp av kall korridor, EHDC Open Loop samt EHDC Closed

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Eco Climate Control. Trådlös styrning av golvärme och kylsystem för intelligent komfort

Eco Climate Control. Trådlös styrning av golvärme och kylsystem för intelligent komfort Eco Climate Control Trådlös styrning av golvärme och kylsystem för intelligent komfort Intelligent komfort med intuitiv styrning. Med Eco Climate Control sätter SAUTER en ny standard för en komfortabel

Läs mer