Föräldraenkät Våren 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Föräldraenkät Våren 2012"

Transkript

1 Föräldraenkät Våren 2012 Genomfördes under mars 2012 Antal svar: 146 Mitt barn är flicka pojke Mitt barn är yngre än 10 år år år år 8 Mitt barn deltar i musik bildverkstan musikal 9 Svara genom att sätta ett kryss vid det svar som du tycker passar bäst. Om du vill kan du skriva en kommentar också. 1 = stämmer inte alls 2 = stämmer lite 3 = stämmer nästan helt 4 = stämmer helt

2 1 Mitt barn trivs i Kulturskolan Antal svar: 146 Medelvärde: 3,86 Hör inte så mycket från barnet om Kulturskolan (hur det har gått på lektionerna osv). Han vill alltid åka oavsett hur trött eller hängig han är. Han verkar tycka babysången är kul. Hon blir lugn. Hon trivs mycket bra och tycker det är kul. Trevliga arrangemang såsom Gast, säsongsavslutning bidrar till trivseln. 2 Jag är nöjd med mitt barns lärande i Kulturskolan Antal svar: 146 Medelvärde: 3,76 Väldigt många inställda lektioner. Han kan ju noterna och lärt sig spela instrumentet. Vet inget om hans lärande. Han sjunger sångerna här hemma. Ja men tyvärr är ofta lektionen inställd. Det går lite sakta kunde kanske ha 2 spellåtar i läxa/vecka. Trivs bra med läraren för hon är snäll. Jag tycker det har gått fort fram med pianokunskaperna = kul. Nina är mycket pedagogisk och fångar upp elevens egna önskemål. Man får intrycket att utmaningarna skulle kunna vara lite större, inspirera till mer övning hemma. 3 Läraren är lyhörd för mitt barns behov och önskemål Antal svar: 142 Medelvärde: 3,78 Mycket nöjda med Birgitta. Mkt engagerande, glada och tillmötesgående lärare jättekul!! Önskar deltaga i orkester som spelar de enklaste låtarna. Barnet kan ej uttrycka behov i tal men jag upplever det bra. Vet egentligen inte men han verkar nöjd! Hoppas det! Nina är underbar. Det verkar det som. Otroligt bra lärare. Mycket lyhörd och inkännande samtidigt som jag vet att hon driver på åt rätt håll så att mitt barn lär sig mycket. Fantastisk peppning inför intagningen till musikklasserna!

3 4 Lektionstiden är lagom lång Antal svar: 144 Medelvärde: 3,33 Kunde vara längre. 30 min. 30 min istället. För kort. Kan vara lite längre. För kort lektionstid, blir stressigt att ta ge??? (som man skulle önska) Mitt barn har 40 minuters lektion Vill ha lite längre. För kort gitarrlektion. Ja de är för korta. Kunde varit dubbelt så lång ca 1tim. Lite kort. Lite kort!! (20min). 30min är för kort. Bättre nu när lektionstiden inte är så lång. För kort. hur lång den är, 20 min? Det är säkert bra, annars hade Ida säkert klagat. Ibland kan den kännas kort. Lite kort. Kunde vara något längre när man blir äldre. För kort. Jag tycker att 20min per vecka är kort tid. För kort. Tiderna måste förlängas. Den kunde gärna vara lite längre 45min-1h. 30min vore bättre. Den kunde förstås vara längre, men bra att möjlighet finns till orkester också. Beror på. En 20-minuters lektion är för kort. En dubbellektion (som han har nu) är lagom. Kan vara längre nu. Kunde vara lite längre. Kunde vara 30 min, kanske? Känns som den rinner iväg. Kanske kunde vara lite längre 5 Terminsavgiften är rimlig Antal svar: 140 Medelvärde: 3,28 Lite dyrt när man har flera barn. Kunde vara helt gratis på skattebekostnad. OK. Ja, men om man har många barn är kostnaden stor. Ja, beroende på hur många aktiviteter och barn man har som deltar. Lite dyr för bara lektionsspel. Vår dotter har inte blivit erbjuden spel i orkester/ensemble. = samma avgift. Borde vara kostnadsfritt. Man betalar ganska mycket. Och vissa lektioner utgår pga att läraren ibland har andra uppgifter, då kunde man sätta in en vikarie eventuellt Hyran av fiol kan kännas lite dyr.

4 6 Kötiden är rimlig Antal svar: 123 Medelvärde: 2,87 Borde snabbare. Vet inte, har inte stått i kö. Har aldrig behövt köa.. För lång kötid. Vissa instrument tar för lång tid, som piano. Har ingen uppfattning hur det är idag.. Vi har inte behövt stå i kö Väntade 2 år på att få börja spela gitarr Vore kul om det gick att korta gitarrkön skickade ansökan för ett syskon för ett år sen. 2,5 års väntetid är alldeles för lång tid. Ja tycker de är för långa. För lång kö på gitarr och piano. Han fick plats direkt när vi sökte. Vet inte hur den ser ut just nu. Upplevde ingen kötid. Det var lång tid för gitarr men sedan kom han in på kompa på gitarr och det var egentligen det som passade honom bäst. För lång kötid, man hinner tröttna på det man valt. Vi har själva inte lidit av det. Men om barnet är relativt gammalt kan kön bli för lång. Ja, men populära aktiviteter kan ibland ta lång tid. På de flesta instrument utom slagverk., Lång kö på vissa instrument, synd när barnet ej är helt nybörjare & på så sätt går miste om speltid. Mitt barn har spelat instrument i annan kommun åk2-6 & vill nu åk 7 byta fr. fiol till gitarr. Hon har köat i snart 1 år (kan noter & har lite vana. Synd att gå miste om möjlighet att spela). Gitarr fick vänta i 3år. För lång, men pianot löste det ju med en gemensam pianogrupp, vilket var bra. För lång kö till piano, gitarr. Annars bra! Beroende på vilket instrument som man vill spela. Min son kom in snabbt!! Lång för gitarr och piano bra med erbjudande om annat instrument under tiden. Kötid för fiol existerade inte, det var bra. Däremot har min dotter köat rätt länge till piano nu. En fick börja direkt. En fick vänta 1,5 år, vilket inte är rimligt, men intresset fanns trots allt kvar efter så lång tid Längtan är ibland lång för längtansfulla småsyskon. 7 Mitt barn medverkar i lagom antal föreställningar/konserter/ /utställningar Antal svar: 135 Medelvärde: 3,36 Tycker att det borde fördelas jämnare. Har ännu inte varit med. Vill vara med i flera!.. Mitt barn har spelat för kort tid. Är inte intresserad. Inga föreställningar i babysång, tråkigt. Med på för lite.

5 För få. Hon har deltagit i 1 uppseplning på 2 terminer. Beror också på att sonen sagt ifrån själv. Dottern väljer själv vad hon vill delta i. Det har än så länge bara varit en julkonsert för oss föräldrar. Det kanske blir fler. Tyvärr inte, känner sig osäker. Dålig självkänsla. Klarinett, blåsbandet lagom! Trummor inte en enda föreställning, konsert på 3 år, och det är väl knappast lagom? 8 Kulturskolans lokaler är bra Antal svar: 129 Medelvärde: 3,40 Ett mysigt hus, men i behov av renovering. Ej så ljudisolerade., har ej varit där. Behöver renoveras. Sonen undervisas på sin skola. Men jag har förstått att ni är trångbodda? Tråkiga. Har lektioner på sin skola. En ramp till trappan (ute) skulle vara bra. När man har barnvagn med sig., men det verkar fungera. Har svårt att betygsätta då mitt barn har lektion på sin skola. Så jag vet ej hur era lokaler är. Trångt där konserter brukar hållas. Ej så ljudisolerat. Enligt dottern själv, inte varit där så mycket själv. Kaos på gatan utanför vid hämtning, lämning. Kaos på gatan utanför vid hämtning, lämning. Vi brukar parkera en gata längre bort för att undvika de som dubbelparkerar osv. Ej så ljudisolerade. Är dom säkert men jätteglad vår son kan spela i skolan! Jag lämnar mitt barn utanför, men där kan det vara trångt och få parkeringsmöjligheter. Nej, lite slitna och inte anpassade för skolans alla aktiviteter. Läget på huset (i stan) är centralt och bra. Duger absolut för mitt barn, men lärarna kanske är värda friare utrymmen? / Trivsam atmosfär, fungerar även bra att spela ute på skolor under skoltider. Trevliga med charm, men inte så bra om man hade haft rörelsehinder. 9 Kulturskolans café fungerar bra Antal svar: 93 Medelvärde: 3,43 Ej utnyttjat café /13 kommentarer/ Jag är inte där så ofta, min dotter är 16 år. Tråkigt med stölden. Fungerade toppen innan. Har ingen åsikt om det. Ingen uppfattning Har aldrig utnyttjat det. Har bara besökt det en gång! Har tyvärr inte nyttjat cafét så många gånger. Jättebra att det finns tillgång till mikro, bestick, tallrikar etc. Aldrig där. Har ej varit där. Tråkigt med stölden. Fungerade toppen innan. Nej tyvärr, efter att Ni fick låsa in efter stölden. Tidigare toppen. Toppen! Hoppas ekonomin funkar. Alltså att alla betalar för sig!

6 10 Det är lätt att få kontakt med Kulturskolan Antal svar: 140 Medelvärde: 3,64 Iaf. med Birgitta. Brukar maila Lotta Kan vara svårt när man kontaktar exp. telefonen, men inga problem när man ringer lärarens mobil. Ja, Lotta är alltid på hugget. Ja, Lotta svarar alltid. Lotta är bäst! Absolut. Lotta är toppen!!!!! Har inte tagit kontakt så ofta. Lärarna lättillgängliga, lämnar ut mobilnr! 11 Informationen från Kulturskolan är bra Antal svar: 145 Medelvärde: 3,51 Jag önskar information via brev (med mitt barn) via mail via sms via hemsidan via Facebook Via brev eller annat med barnet finns risk att det inte kommer fram. Endast telefonkontakt med läraren. Det har fungerat bra. Info om inställda eller flyttade lektioner kan förbättras ev. via sms. För kort framförhållning t.ex. i terminsstart på blåsverkstan. Spelar oss ingen roll bara vi vet var vi får infon. Alla de tre alternativen fungerar bra. Spelar ingen roll bara vi vet. Beroende på vad det gäller. Spelar inte så stor roll. Har ej fått så mycken inf. Det är den nog, om barnet kommer ihåg att överlämna informationen. Kan vara lite si och så med det. Infon är ibland knapphändig och sen men oftast OK. Sms eller mail vid snabba förändringar.

7 12 Kulturskolans hemsida är informativ Antal svar: 104 Medelvärde: 3,35 /8 kommentarer/ Har ingen åsikt. Har inte besökt den. Jättefin hemsida! Det var där jag hittade kör-lek och sökte. Brukar ej titta där så mycket. Vet inte, var så länge sedan jag tittade. 13 Jag läser Kulturskolans Facebook-sida Antal svar: 135 Medelvärde: 1,28 Ej kollas Läser ej Facebook för övrigt. Har ej Facebook Visste inte att vi hade en. Det har jag inte gjort, men tack för infon! Visste inte att det fanns. Har aldrig varit inne på Kulturskolans Facebook-sida. Jag har inte haft den förrän nu. Är inte så mycket för facebook. Visste ej det fanns. 14 Kulturskolan marknadsför sig bra Antal svar: 128 Medelvärde: 3,20 De stora föreställningarna lyfts fram väl, men vanliga mindre konserter och arbetet i vardagen är mycket tyst. Jag tycker era trycksaker är snygga och informativa. Jag vet om att kulturskolan finns, men en nyinflyttad visste inte om er. Bra att ni kommer ut till skolorna samt bjuder in barn i olika åldrar till diverse evenemang. Syns bäst genom konsert. Främst genom konserten. Ja men ett tätare arbete med grundskolan skulle fånga upp flera elever. Alla kan ju inte spela fotboll. Torsdagskonserterna kunde vara med i tidningen, annars jättebra marknadsföring.

8 15 Jag kan rekommendera Kulturskolan till mina vänners barn Antal svar: 145 Medelvärde: 3,81 Toppenlärare Absolut! Den nyinflyttade familjen ringde direkt och ville ha plats till sonen! Absolut! Absolut! Absolut, har jag redan gjort! 16 Som helhet - hur nöjd är du med Kulturskolan? Antal svar: 145 Medelvärde: 3,61 För få lektioner. Fantastiska engagerade lärare! Jag är som förälder mycket imponerad av ert arbete. Det finns bättre lärare och sämre lärare. Missat för många lektioner på grund av avsaknad av vikarier. Bra verksamhet med engagerade lärare! Jag har 2 barn som spelar olika instrument. För den ena fungerar allt bra men tyvärr inte för den andra. Mycket frånvaro på läraren. Vi undrar varför hon ej erbjuds orkesterspel och efterlyser något mer konserttillfälle. Vi tror att det är utvecklande. Önskar bara lite längre lektioner. Ola är bäst! Vi är väldigt nöjda! Tack till alla fantastiska lärare ni är UNDERBARA!!! Tack för fantastiskt engagemang under Gast och liknande föreställningar! 17 Förslag på kurser eller aktiviteter som Kulturskolan borde ha: Orkestern är toppen. Fortsätt med det. Keramik med drejning. Flera lärare. Är nöjda med utbudet. Typ musikallinje även för yngre med inslag av sång dans musik och teater. Kanske en sommarkurs. Kanske möjligheten att få prova t.ex. bildverkstan på lov (kort o intensiv kurs). Prova på kör, sång, dans teater? Maraton sång, dans på Kulturnatta. (Kulturnatta inte skolans ansvar MEN den behöver verkligen ett lyft! En aktivitet/evenemang som heter KULTURNATT kan inte sluta kl.20! Större möjlighet att delta i ensemble. Flera band att delta i vore bra. Längre tid för musikallinjen. Ni har ett bra utbud, tycker jag. Att spela i ett band, sonen spelar elgitarr skulle vara kul. Sång för ännu mindre barn 2-4 år tillsammans med förälder förstås Mera. Mer gruppverksamheter utanför stadskärnan. Orkester, drama mm. I landsorten. Ni har väl redan nu ett ganska stort utbud. Mer aktiviteter, dans etc. i Björkvik. Behov finns!! Sommarkurser (5 dagar på sommarlovet) med bild, körsång, teater.

9 18 Förslag på förändringar/förbättringar som du vill framföra till oss på Kulturskolan? Långa väntetider, få lärare? Längre tid för lektionen, för att lära sig ett instrument behöver barnet helt enkelt mer tid. Vore roligt om politikerna kunde satsa på en lokal som samlar all verksamhet, även dansen. Lektionstider bör vara senare p ådan, på helgerna, eller kan flyttas på resp. skolorna där barnen går. Minska köerna. Tycker att det varit för få lektioner/termin. Mer ensemblespel för blockflöjt. Inget vad jag kan komma på. Vikarie när ordinarie läraren är sjuk eller dubbellektioner så man inte missar så mycket. När läraren är borta/sjuk ofta så vore det bra om det finns vikarier. Alldeles för sent med konsertstart för barn på lågstadiet vore mkt bättre. Svårt att parkera trångt och få platser. Ramp till trappan (utomhus) Lösa situationer när läraren OFTA är borta med vikarier. Flera ensembler/band i kulturskolans regi. Ibland slutar kursen så tidigt på terminen (teater) då skulle det vara roligt att få fortsätta hela terminen. Att ha flera lektionstillfällen per vecka, t.ex. två ggr per vecka, samt att ha flera föreställningar. Utöka solosång då min dotter vill börja där, det verkar vara lite plats. Istället 20 min, kan vara 40minuter. Vi är nöjda som det är. Vår son trivs jättebra och vi märker att han lär sig. Längre lektioner. Till kommunen: Med alla dessa aktiviteter och ungdomar som passerar kulturskolan, vore det inte bra med ett kulturhus med teater, musik, bild, dans, mm. samlat!! På t.ex. trummor är det jättelång kö. Så det kanske borde finnas mer lärare och ev. salar att vistas i. Tycker allt är toppen fantastisk verksamhet, lärare, personal allt! Kom mer till oss i Björkvik. Välkommen! Har inte så mycket koll, men så länge sonen är nöjd så är jag nöjd. TACK för din hjälp att göra Kulturskolan ännu bättre!

Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal

Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal Elevenkät Våren 2012 Genomfördes under mars 2012 Antal svar: 186 Jag är 116 70 flicka pojke Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år 13 Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal 10

Läs mer

Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern 2010. januari 2011

Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern 2010. januari 2011 Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern januari 2011 Syftet med enkäten har varit att ta reda vad elever och deras föräldrar vid Kulturskolan tycker om verksamheten. Vi har

Läs mer

Kulturskolan föräldraundersökning VT-16. Undersökningsperiod: > Antal svar: 49 Svarsfrekvens: -

Kulturskolan föräldraundersökning VT-16. Undersökningsperiod: > Antal svar: 49 Svarsfrekvens: - Kulturskolan föräldraundersökning VT-16 Undersökningsperiod: 2016-04-04 -> 2016-05-07 Antal svar: 49 Svarsfrekvens: - Hur fick du information om Kulturskolans verksamhet och utbud? 100,0% 90,0% 80,0% 70,0%

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Vår strävan är att få eleverna att delta i samspel med andra

Vår strävan är att få eleverna att delta i samspel med andra Vår strävan är att få eleverna att delta i samspel med andra Bra att veta Var finns Kulturskolan? Den största delen av verksamheten finns i vårt eget hus på Eskilstunavägen 14 i Strängnäs. Naturligtvis

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Min ålder. Så länge har jag varit med i Musikskolan. Jag deltar i. Musikskolans elevenkät (9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens

Min ålder. Så länge har jag varit med i Musikskolan. Jag deltar i. Musikskolans elevenkät (9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens Musikskolans elevenkät 2018 1(9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens 250 Min ålder 200 150 100 50 0 Gymnasiet Klass 7-9 Klass 4-6 Klass 1-3 Så länge har jag varit med i Musikskolan 200 150 100 50

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling!

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Under våren 2015 gjordes en enkät på som handlade om trivsel, trygghet och barnens delaktighet. Enkäten riktades mot er som föräldrar,

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14 Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14 Vi har fått in svar från 27 föräldrar. Vi har ca 70 barn i fyran och femman, resten är sexor. Alla frågor kunde ni svara på med ett

Läs mer

Välkommen till Nya Musikskolan läsåret

Välkommen till Nya Musikskolan läsåret Vi som jobbar på Musikskolan Susanna Elmgren Lena Egardt Ewa Nylander Faiez Michail Andreas Bölling arbetslagsledare, träblås, sång, kör och orkester stråk, spelmanslag och orkester gitarr och gitarrorkester

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms 46 responses View all responses Publish analytics Summary Edit this form Nina Wormbs This version of Safari is no longer supported. Please upgrade to a supported browser. Dismiss Vilken kör gäller svaren?

Läs mer

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten.

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Föräldraenkät 2015 81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Är du/ni nöjda med verksamheten på Melliz och det utbud av aktiviteter som erbjuds? 6% 49% 45% Uppfattar

Läs mer

Resultat totalt Tyck till om Kulturskolan 2019

Resultat totalt Tyck till om Kulturskolan 2019 Resultat totalt Tyck till om Kulturskolan 2019 2019-06-14 1. Vilka verksamheter deltar du i nu? Bild och form 6 6,5 Dans 28 30,4 Dansfördjupning 0 0 Teater 1 1,1 Stråkinstrument 21 22,8 Blåsinstrument

Läs mer

Kulturskolans kurser

Kulturskolans kurser Kulturskolans kurser Vad får barn och ungdomar att gå till skolan igen när de redan tillbringat halva dagen där? Dagens barn och ungdomar kommer att leva ett liv som ställer stora krav på kreativitet,

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier 2019 Ålands musikinstitut Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Från 7 års ålder kan du söka

Läs mer

Välkommen till Ale kulturskola!

Välkommen till Ale kulturskola! ALE KULTURSKOLA KULTURSKOLA ALE 2015-2016 Välkommen till Ale kulturskola! Ale kulturskola erbjuder undervisning i estetiska ämnen och undervisar nybörjareelever såväl som elever som vill fortsätta att

Läs mer

Obesvarad 0 0% Ack. svar 51 Vertikal procentberäkning Frågetyp: Endast ett svar Report filtered

Obesvarad 0 0% Ack. svar 51 Vertikal procentberäkning Frågetyp: Endast ett svar Report filtered Aspebo förskola 1 vilken förskola går ditt barn på? Aspebo 51 100 Bokebo 0 0 Lönnebo 0 0 Obesvarad 0 0 2 Vilken avdelning går ditt barn på? Galaxen 17 33 Kometen 14 27 Månen 11 22 Solen 9 18 Elefanten

Läs mer

FÖRÄLDRAENKÄTER-BARN. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen.

FÖRÄLDRAENKÄTER-BARN. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen. FÖRÄLDRAENKÄTER-BARN Sammanställning av utvärderingsenkäter ifyllda av föräldrar till barn som ensamma åkte ut på Terapikoloniers sommarverksamheter sommaren 2014. Utvärderingsenkäter skickas efter avslutad

Läs mer

Om mig 2014. Snabbrapport för grundskolans år 8 per kön

Om mig 2014. Snabbrapport för grundskolans år 8 per kön Om mig 2014 Snabbrapport för grundskolans år 8 per kön Om mig är en webbaserad enkät om ungdomars hälsa och livsstil som genomfördes för första gången under hösten 2014. Enkäten är ett samarbete mellan

Läs mer

Enkät till föräldrar och vårdnadshavare om PTA:s kommunikation med mera

Enkät till föräldrar och vårdnadshavare om PTA:s kommunikation med mera Enkät till föräldrar och vårdnadshavare om PTA:s kommunikation med mera den 6 februari 2016 320 Totalt antal svar Skapad: den 25 januari 2016 Fullständiga svar: 304 Q1: Bakgrundsfråga till dig som svarar

Läs mer

Välkommen till. Musik & Dansskolan

Välkommen till. Musik & Dansskolan Välkommen till Musik & Dansskolan älkommen till usik & Dansskolan i Piteå Musik & Dansskolan är en skola i kommunal regi som är till för dig som vill lära dig spela, sjunga eller dansa. Du kan söka till

Läs mer

Nacka kultur- och musikskola

Nacka kultur- och musikskola Nacka kultur- och musikskola Kundundersökning 03 Studiefrämjandet Musikskola Genomförd av CMA Research AB December 03 Kön 3 svar ( %) Är du 3 9 0 3 3 0 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kille Tjej Ej svar Nacka kultur-

Läs mer

Kulturskolans kurser

Kulturskolans kurser Kulturskolans kurser www.enkoping.se/kulturskolan Foldern Kulturskolans kurser är producerad av Enköpings kommun 2011 Foto om inget annat anges Kulturskolans bildarkiv Vad får barn och ungdomar att gå

Läs mer

KULTURSKOLAN. Kulturskolan LOMMA KOMMUN

KULTURSKOLAN. Kulturskolan LOMMA KOMMUN KULTURSKOLAN 2014 2015 Kulturskolan LOMMA KOMMUN VÄLKOMMEN TILL ÖPPET HUS! Söndagen den 16 mars Bjärehovskolan i Bjärred, kl 11.00-13.00 Pilängskolan i Lomma, kl 15.00-17.00 Ta med hela familjen och prova

Läs mer

Tycker du om att sjunga? Nacka Musikklasser söker nya röster!

Tycker du om att sjunga? Nacka Musikklasser söker nya röster! Tycker du om att sjunga? Nacka Musikklasser söker nya röster! Hög kvalité och Glädje är Nacka Musikklassers ledord Vår vision är att ge varje elev bästa möjliga förutsättningar att utveckla sin personlighet,

Läs mer

Välkommen till Ale kulturskola!

Välkommen till Ale kulturskola! Välkommen till Ale kulturskola! Ale kulturskola erbjuder undervisning i estetiska ämnen och undervisar nybörjarelever såväl som elever som vill fortsätta att fördjupa sig inom ett konstnärligt område.

Läs mer

Enkätundersökning oktober 2008 Ungdomsmottagningen

Enkätundersökning oktober 2008 Ungdomsmottagningen SOCIALFÖRVALTNINGEN Datum Forskning och utveckling 2008-11-20 Vår beteckning Vår handläggare Ert datum Er beteckning Ola Nordqvist 1 (7) Enkätundersökning oktober 2008 Ungdomsmottagningen Bakgrund Ungdomsmottagningar,

Läs mer

Nacka kultur- och musikskola

Nacka kultur- och musikskola Nacka kultur- och musikskola Kundundersökning 0 Le Fou Cirkusskola Genomförd av CMA Research AB December 0 Kön Är du 6 6 79 7 8 7 Kille Tjej Ej svar Nacka kultur- och musikskola, Kundundersökning 0, sid

Läs mer

VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA?

VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA? VILL DU LÄRA DIG SPELA ELLER SJUNGA? Då är du välkommen att anmäla dig till Musikskolan Gislaved. Hos oss kan du lära dig spela ett instrument eller att sjunga. Vi har också många orkestrar, musikgrupper,

Läs mer

ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN

ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN ESTETISKA LÄROPROCESSER & SKAPANDE SKOLA 2015 KULTURSKOLAN DANDERYDS KULTURSKOLA Noragårdsvägen 27, 182 34 DANDERYD 08-568 910 96 kulturskolan@danderyd.se www.danderyd.se/kulturskolan 1 Äntligen! Musik

Läs mer

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 Kurserna har genomförts på Edvinshus, Köpingebro, Östra/Bleke och Svarte under v. 5-6 och på Löderup, Backa, Änga och Sövestad under v 10-12, två kurskvällar per skola.

Läs mer

KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12

KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12 KULTURSKOLAN i Katrineholm 2011/12 KULTURSKOLAN - Skolan du längtar till Välkommen till Kulturskolan! Kulturskolan i Katrineholm finns till för alla som drömmer om att kunna spela ett instrument, sjunga,

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Botvidsgårdens prova på kollo SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 0 0 B. Sällan 0 0 C. Ibland 5 8,9 D. Oftast 22 39,3 E. Alltid

Läs mer

et är här det börjar!

et är här det börjar! Det är roligt att kunna! Här får Du lära dig att spela instrument, sjunga, dansa, måla, teckna, och spela teater både i grupp och enskilt. Kulturskolan 60 år Kulturskolan i Huddinge Det är här det börjar!

Läs mer

Varför slutade du i Kulturskolans musikundervisning?

Varför slutade du i Kulturskolans musikundervisning? Varför slutade du i Kulturskolans musikundervisning? En bilaga med intervjuer Karin Markensten Forskningsenheten K U L T U R - Kulturförvaltningen F Ö R V A L T N I N G E N Foto: Anna Berglund Varför slutade

Läs mer

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet?

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet? Utvärdering Hur är du med dagen som helhet? miss B. 2 4 12,1 C. 3 19 57,6 10 30,3 Total 33 100 97,1% (33/34) Bra ordnat trots sista-minuten-återbud Familjeverkstaden blev inställd pga sjukdom Det blev

Läs mer

Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Musikundervisningen inom Kulturskolan

Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Musikundervisningen inom Kulturskolan 2015-2016 Välkommen till Kulturskolan Korpen den avgiftsfria Kulturskolan! Vi hoppas du förstår vilken förmån du som är ung och bor i Skinnskatteberg har. Du har chansen att utan avgift få lära dig att:

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Välkommen till Eskilstuna musikskola

Välkommen till Eskilstuna musikskola Välkommen till Eskilstuna musikskola Vi vill stimulera flickor och pojkar till eget skapande och bidra till ett rikt och varierat musikliv i Eskilstuna. Musikskolan är en frivillig skolform som vill ge

Läs mer

STUDIER & INTRÄDESPROV

STUDIER & INTRÄDESPROV ÅLANDS MUSIKINSTITUT STUDIER & INTRÄDESPROV 2018 Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Ålands musikinstitut För de yngsta finns danslekskolan

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 20 funktionärer svarade på utvärderingen. Genomgående är intrycket positivt och majoriteten vill göra om det. Många har kommenterat den dåliga informationen och planeringen

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Kulturskolans undersökning 2012

Kulturskolans undersökning 2012 Kulturskolans undersökning 2012 Pappersenkät med 13 frågor Enkäten besvarades under perioden 3-14 december 2012 550 elever besvarade enkäten vilket ger en svarsfrekvens på 53% 68% av de svarande var flickor

Läs mer

Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten Gunilla Carlson planeringssekreterare

Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten Gunilla Carlson planeringssekreterare Sammanställning av enkät till Kulturskolans elever hösten Gunilla Carlson planeringssekreterare GOTLANDS KOMMUN Barn- och Utbildningsförvaltningen Utvecklingsavdelningen/GCN Enkät till Kulturskolans elever

Läs mer

Nyanmälan till Kulturskolan

Nyanmälan till Kulturskolan Skyddade personuppgifter Skyddade personuppgifter [Platshållare, Databastext] [Platshållare, Databastext] Kommer formuläret att behandla skyddade personuppgifter? * (Endast ett val) Ja Nej Jag fyller i

Läs mer

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n!

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Som ni vet har musikskolan utvecklats och blivit en kulturskola. För att vi ska få kalla oss kulturskola måsta vi ha minst tre olika konstformer på skolan. Tidigare

Läs mer

Gymnasie & Vuxenutbildning

Gymnasie & Vuxenutbildning Gymnasie & Vuxenutbildning Kungsbacka kommun Kulturskolans elevundersökning Målgrupp: elever Kungsbacka i maj 2015 Uppdragsgivare: Kirsten Melin 0300 83 52 23 kirsten.melin@kungsbacka.se Projektledare:

Läs mer

KULTUR OCH FRITID Ung i Gävle

KULTUR OCH FRITID Ung i Gävle KULTUR OCH FRITID Ung i Gävle Resultat från Lupp-undersökningen, lokal uppföljning av ungdomspolitiken Ung i Gävle Lupp, som står för lokal uppföljning av ungdomspolitiken, är en enkätundersökning som

Läs mer

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016.

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. 2016-05-22 Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. Enkäten avser Språksatsningens bokpåsar. 101 föräldrar har svarat på enkäten. 1. Har du och ditt barn

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är Man 17 19,5 Kvinna 63 72,4 Annan 7 8 Min ålder yngre än 25 år 19 21,8 26 45 år 25 28,7 46 65 år 23 26,4 äldre än 65 20 23 Tid för mitt besök 8 13 9 10,3 13 17

Läs mer

Kulturskolan i Sjöbo Läsåret 2011-2012

Kulturskolan i Sjöbo Läsåret 2011-2012 Kulturskolan i Sjöbo Läsåret 2011-2012 Kulturskolan i Sjöbo erbjuder musikskola, teaterverksamhet, kreativt scenskapande och dockteaterverkstad. I vår verksamhet har vi ca 400 härliga, duktiga elever som

Läs mer

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST

Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST Täby Kulturskola MUSIK UNG TEATER KONST 1 MUSIK UNG TEATER KONST - Är glädje, gemenskap och kreativitet! Alla Täbys barn och ungdomar från år 1 i grundskolan till och med gymnasiet får hos oss möjlighet

Läs mer

252st patientenkäter. Du har idag behandlats av en, Tandläkarstudent som går på termin: Totalt 252 st

252st patientenkäter. Du har idag behandlats av en, Tandläkarstudent som går på termin: Totalt 252 st 252st patientenkäter Du har idag behandlats av en, Tandläkarstudent som går på termin: Totalt 252 st Vi ber dig att fylla i följande sidor, dina synpunkter är viktiga. Dessa gör att vi hela tiden ska kunna

Läs mer

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Ansvarig lärare: Andréa Mannberg 1. Deskriptiv statistik Descriptive Statistics N Min Max Mean Std. Deviation Vilket betyg vill du ge kursen som helhet?

Läs mer

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia

Tappa inte bort häftet för det ska du lämna in tillsammans med de skriftliga arbetsuppgifterna. Lycka till! Sofia Namn: Klass: Din uppgift: Ni kommer att arbeta med detta vecka 39 till vecka 43. Ni har svensklektionerna till ert förfogande. Uppgifterna ska lämnas in, allt tillsammans, senast måndag vecka 45. Då blir

Läs mer

Personalen arbetar medvetet med att 7 2 skapa ett positivt klimat i barngruppen. Aktiviteterna som erbjuds på fritids är bra.

Personalen arbetar medvetet med att 7 2 skapa ett positivt klimat i barngruppen. Aktiviteterna som erbjuds på fritids är bra. fsk Enkät till föräldrar, fritidshemmet Jag har en pojke flicka 9 Mitt barn går i klass stämmer mycket bra stämmer bra stämmer mindre bra stämmer inte Mitt barn tycker om att vara på fritids 6 2 1 =ej

Läs mer

Absoluta tal Fridebo 0 0% Åkerbo 25 100% Ängabo 0 0% Obesvarad 0 0% Ack. svar 25 Vertikal procentberäkning Frågetyp: Endast ett svar Report filtered

Absoluta tal Fridebo 0 0% Åkerbo 25 100% Ängabo 0 0% Obesvarad 0 0% Ack. svar 25 Vertikal procentberäkning Frågetyp: Endast ett svar Report filtered Åkerbo Förskola 1 vilken förskola går ditt barn på? Fridebo 0 0 Åkerbo 25 100 Ängabo 0 0 Obesvarad 0 0 2 Vilken avdelning går ditt barn på? Månen 1 4 Regnbågen 0 0 Solen 0 0 Stjärnan 0 0 Flöjten 12 48

Läs mer

Din uppgift: trovärdig verklig inte

Din uppgift: trovärdig verklig inte Din uppgift: Ni kommer att arbeta med detta vecka 39 till vecka 43. Ni har svensklektionerna till ert förfogande. Uppgifterna ska lämnas in, allt tillsammans, senast fredag vecka 43. En kortare redovisning

Läs mer

ENKÄTSVAR ELEVER Kulturskolan [våren 2015] Verksamhet (Kryssa i alternativ) Jag har deltagit i detta ämne i

ENKÄTSVAR ELEVER Kulturskolan [våren 2015] Verksamhet (Kryssa i alternativ) Jag har deltagit i detta ämne i ENKÄTSVAR ELEVER Kulturskolan [våren 2015] Verksamhet (Kryssa i alternativ) Dans 28 15,8 Teater 13 7,3 Dans/teaterensemble 7 4 Bild 7 4 Stråk 18 10,2 Klaviatur 8 4,5 Sång 20 11,3 Elgitarr/bas 15 8,5 Gitarr

Läs mer

Kursprogram Västerås Kulturskola

Kursprogram Västerås Kulturskola Kursprogram Västerås Kulturskola UPPLEV GLÄDJEN I ATT SPELA, SJUNGA, DANSA, AGERA, SKAPA OCH MÅLA...! Välkommen till Västerås Kulturskola För dig som söker kunskap och vill utveckla din kreativitet och

Läs mer

Föräldraenkät Arjeplogs förskola 2018

Föräldraenkät Arjeplogs förskola 2018 Föräldraenkät Arjeplogs förskola 2018 Exempel på kommentarer: Tack vare personalen Man kan aldrig veta vad som händer under dagen Vi älskar våra förskolepedagoger! Duktig personal och fin verksamhet. Då

Läs mer

Välkommen till Ale kulturskola!

Välkommen till Ale kulturskola! ALE KULTURSKOLA KULTURSKOLA ALE 2011-2012 Välkommen till Ale kulturskola! Ale kulturskola erbjuder undervisning i estetiska ämnen och undervisar nybörjareelever såväl som elever som vill fortsätta att

Läs mer

Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2)

Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2) Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2) Svarsalternativen stämmer ganska bra och stämmer mycket bra anses motsvara att påståendet stämmer. Den sammanlagda procentandel som svarat att påståendet stämmer

Läs mer

Sammanfattning av enkäten en till en projektet

Sammanfattning av enkäten en till en projektet Sammanfattning av enkäten en till en projektet Tack för att ni tog er tid att svara på enkäten. Vi på 4-6 har sammanställt resultatet, och även gjort små förklaringar och svar till frågor, eller kommentarer

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Anmälan till kulturskolan

Anmälan till kulturskolan Anmälan till kulturskolan * Obligatoriska fält 1 Dina uppgifter 1.1 Personnummer* 1.2 Förnamn* 1.3 Efternamn* 1.4 Adress* 1.5 Postnummer* 1.6 Ort* 1.7 E-post* 1.8 Telefon* 1.9 Mobil Sida 1 av 9 2 Elevens

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

... KVALITETSPLAN FÖR KUNG SAGAS ELEVER ...

... KVALITETSPLAN FÖR KUNG SAGAS ELEVER ... KVALITETSPLAN FÖR KUNG SAGAS ELEVER 1 Vi på Kung Saga gymnasium har som mål att arbeta med att ni elever ska få en bra förberedelse för ert vuxenliv, det tycker vi är det viktigaste. Andra mål som vi arbetar

Läs mer

Enkät bibliotek 2013 2013-10-30

Enkät bibliotek 2013 2013-10-30 Enkät bibliotek 2013 2013-10-30 1. Är du kvinna eller man? Är du kvinna eller man? A. Kvinna 103 83,7 B. Man 20 16,3 Total 123 100 100% (123/123) 2. Hur gammal är du? Hur gammal är du? A. 0-18 1 0,8 B.

Läs mer

Enkätsvar 2014. Fler kvinnor

Enkätsvar 2014. Fler kvinnor Enkätsvar 4 Enkäsvaren vid undersökning på Kyrkans Familjerådgivning i Stockholm och Haninge våren 4.. Män 62 47% Kvinnor 7 53% Summa: 32 Fler kvinnor 53% 47% 2. Ensam 26 Flest par Par Familj 5 32 8 6

Läs mer

Intervjusvar Bilaga 2

Intervjusvar Bilaga 2 49 Intervjusvar Bilaga 2 Fråga nummer 1: Vad säger ordet motivation dig? Motiverade elever Omotiverade elever (gäller även de följande frågorna) (gäller även de följande frågorna) Att man ska vilja saker,

Läs mer

Om mig 2014. Snabbrapport år 8 Norrköpings kommun. Detta är en automatiserad rapport baserad på ogranskad data.

Om mig 2014. Snabbrapport år 8 Norrköpings kommun. Detta är en automatiserad rapport baserad på ogranskad data. Om mig 2014 Snabbrapport år 8 Norrköpings kommun Detta är en automatiserad rapport baserad på ogranskad data. Rapporten innehåller resultat för grupper om minst fem elever. 1. Skola: (N=479) (N=410) Djäkneparksskolan

Läs mer

Vad är det bästa med Kulturskolan?

Vad är det bästa med Kulturskolan? Kulturskolans elever svarar på frågan: Vad är det bästa med Kulturskolan? Att det finns så mycket att välja på. Man får nya vänner. Man får vara med i föreställningar. Friheten att kunna uttrycka sig med

Läs mer

falun.se/kulturskolan Kulturskolan i Falun Läsåret

falun.se/kulturskolan Kulturskolan i Falun Läsåret falun.se/kulturskolan Kulturskolan i Falun Läsåret 2017 2018 Välkommen till Kulturskolan i Kulturhuset tio14! Kulturskolan har nyligen flyttat in i fantastiska lokaler i Kulturhuset tio14 där vi tillsammans

Läs mer

Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014

Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014 Kursvärdering för ugl-kurs vecka 42 2014 1. Hur uppfattar du kursen som helhet? Mycket värdefull 11 Ganska värdefull 1 Godtagbar 0 Ej godtagbar 0 Utan värde 0 Ange dina viktigaste motiv till markeringen

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

Sammanställning av statistik och kommentarer från medborgarna

Sammanställning av statistik och kommentarer från medborgarna Sammanställning av statistik och kommentarer från medborgarna 1. Statistik 1.1 Statistik över förslagslämnare Figur 1. Åldersfördelning av total andel förslag (196 st) Figur 2. Fördelningen på bostadsområde

Läs mer

Lilla Edets Musikskola

Lilla Edets Musikskola information år 4-9, läsåret 2013/2014 Lilla Edets Musikskola utbildning Välkommen till musikskolan I den här foldern hittar du information om musikskolan i Lilla Edet. I slutet av foldern hittar du en

Läs mer

Trivselenkät Vad tycker du?

Trivselenkät Vad tycker du? Sammanställning 2016 Trivselenkät Vad tycker du? Förskola Fritidshem Grundsärskola LSS/ Planeten Svarsfördelning - kön 60 58 56 54 52 50 48 46 44 42 40 51,8% 50,4% 49,6 % Flickor Pojkar 48,8% 2016 2015

Läs mer

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2 8 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Hur var ditt första intryck av denna kurs? Mycket bra 6 21 Bra 21 75 Dåligt - - Mycket dåligt 1 4 EAS - - Antal EAS:. Antal svarande: 28. Mv: (Skala 1) = 78,57

Läs mer

ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM

ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM ÖSTERÄNGSKYRKANS MUSIKSKOLA ÖKM Sverige kan stoltsera med en stor mängd fantastiska låtskrivare och artister som försett några av världens i särklass största artister med toppklassigt låtmaterial. Namn

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Rapport Absolut Förälder åk 6-9, läsår 12/13

Rapport Absolut Förälder åk 6-9, läsår 12/13 Rapport Absolut Förälder åk 6-9, läsår 12/13 Absolut Förälder har genomförts i årskurs 6-9, enligt följande koncept: två lektioner i årskurs 6, en åk 7 samt korta sammanfattningar i åk 7-9 i kommunala

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning - givare

Rapport: Enkätundersökning - givare Rapport: Enkätundersökning - givare Slutförd Vad är din generella uppfattning om Polstjärna? Mycket Bra 71% 34 Bra 27% 13 Neutral 2% 1 Dålig 0% 0 Mycket Dålig 0% 0 När du skänkte, hur upplevde du det praktiskt?

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

Användarenkät om högskolebiblioteket 2013 - Snabbrapport alla

Användarenkät om högskolebiblioteket 2013 - Snabbrapport alla Användarenkät om högskolebiblioteket 2013 - Snabbrapport alla 1. 1.1 Kön Kommentar: skulle gärna ha fått vara fler. Vi lade ut enkäten på högskolans hemsida och försökte locka med biobiljetter. Det totala

Läs mer

Rapport trivselenkät Kulturskolan 2016

Rapport trivselenkät Kulturskolan 2016 Rapport trivselenkät Kulturskolan 2016 1 Verksamhet (Kryssa i alternativ) Dans 51 29,8 Teater 18 10,5 Dans/teaterensemble 4 2,3 Bild 16 9,4 Stråk 16 9,4 Piano/keyboard 12 7 Sång 8 4,7 Elgitarr/bas 7 4,1

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Granliden Barnens ö SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 1 1,5 B. Sällan 0 0 C. Ibland 2 3 D. Oftast 17 25,4 E. Alltid 47 70,1

Läs mer

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet.

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet. 4or vecka 8 Fredag den 17 februari 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Hej på er! Jag var hemma sjuk tisdag och onsdag så jag missade teatern med gruppen Zebradans. Kritikerkåren (de teater- och

Läs mer

Våga Visa kultur- och musikskolor

Våga Visa kultur- och musikskolor Våga Visa kultur- och musikskolor Kundundersökning 2014 Huddinge kommun Genomförd av CMA Research AB April 2014 Kön Är du 37 61 2 40 58 1 Kille Tjej Ej svar Våga Visa kultur- och musikskolor, Kundundersökning

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer