Jag är yngre än 10 år år år år. Jag deltar i musik bildverkstan musikal

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal"

Transkript

1 Elevenkät Våren 2012 Genomfördes under mars 2012 Antal svar: 186 Jag är flicka pojke Jag är yngre än 10 år år år år 13 Jag deltar i musik bildverkstan musikal 10 Svara genom att sätta ett kryss vid det svar som du tycker passar bäst. Om du vill kan du skriva en kommentar också. = stämmer inte alls (1) = stämmer lite (2) = stämmer nästan helt (3) = stämmer helt (4)

2 1 Det är roligt att gå i Kulturskolan Antal svar: 183 Medelvärde: 3,87 Fagottälskaren! Det är super duper kul! Det är roligt på kulturskolan för att många är snälla. Det är roligt. Klart att det är roligt Det är jättekul på kulturskolan. Ja, då har man något speciellt att göra på fritiden som är kul. Bra lärare och bra undervisning. Bästa skolan ever Det är skitkul. Det är roligt för man lär sig. Det är roligt för man får träffa nya vänner. Alltid kul. Det är för lätt på orkestern. Så klart. Bra lärare! Jag tycker det är roligt för att man ibland får vara med på musikaler. Ibland är det tråkigt. Sådär, kören är inte så rolig. Ja jätteroligt. Superroligt! Den är bäst, man får göra det man älskar. Trevliga lärare i trevlig miljö. Man lär sig mycket. Jag trivs bra. För få i gruppen. Ibland är man ensam på en lektion. Tråkigt. Japp ganska. Jag har inte gått så länge. 2 Jag trivs med min lärare Antal svar: 183 Medelvärde: 3,92 Alla lärare är jättebra. Jättemycket! Skulle vilja byta. För hon lyssnar på mig Mycket. Hon är jättebra! Hon är jättebra lärare. Ja! Väldigt mycket! Väldigt mycket. Ahh, nästan inte. Hon är den bästa, hon är snäll, rolig, spelar bra och hjälper mig utveckla mitt spelande. Han är asbra Jag trivs med min lärare för hon är snäll mot mig Jag tycker om min lärare för han är rolig. Birgitta är bra på att lära oss. I love you Nina! Jag är jättenöjd.

3 De är fantastiska Ola är så snäll. Ja det gör jag. Birgitta är bra och snäll. Ja! Han är bara bäst. Alla lärare är otroligt duktiga och snälla. Inge snack. Han är duktig. Hon tycker att det ska vara roligt att spela och det behöver inte vara exakt taktfast osv. Bara det är kul! Superbra. XD 3 Läraren bryr sig om mina önskemål Antal svar: 177 Medelvärde: 3,79 Jag önskar låtar då fixar hon det för hon har alltid nåt. Nästan alltid. Klart hon gör. Ja hon brukar fråga om det är något speciellt jag vill spela. Jag brukar inte önska något. Han lyssnar inte på mig Jag brukar få ge förslag på vad jag vill lära mig. Det gör hon alltid Läraren brukar söka efter den låt jag önskat. Ja ibland Japp Ibland. Jag har inte gett några önskemål. Självklart. Brukar inte ha så mycket önskemål. Hjälper mig alltid! Jag brukar önska låtar. Hon vill veta vad jag tycker och vill spela och så gör vi oftast det. Javisst Ibland ja, ibland nej! 4 Min lektionstid är lagom lång Antal svar: 183 Medelvärde: 3,35 Gärna längre Leif! Jag vill att den ska vara längre. Alldeles för kort! Kören skulle dock kunna vara längre. Fast på gitarren är det för kort. Jag skulle gärna vilja ha längre lektionstid. Jag vill ha längre lektionstid. Lite längre.

4 20 min går väldigt fort! Önskade lite längre än 30 minuter. Det käns lite kort ibland. Lite mycket över tid. Jag tycker den är väldigt kort. Man hinner inte gå igenom allt man skulle vilja! Jag vill spela lite längre. Kunde vara längre. Jag tycker lektionen är för kort. 20 min är väldigt lite, men vet att det är många elever och min lärare utnyttjar tiden på ett bra sätt så jag lär mig mycket! Helst lite längre För kort! Det är roligt och borde vara längre! Det skulle vara bättre med en lektion på 30 minuter Den är bra. Perfekt. Lite kort. Jag tycker min lektionstid kunde vara längre. Mycket lagom Lite väl kort. Vill ha längre. Lite kort. Lite för korta. Den är för kort (20 min). Lite kort. För kort. Vill ha lite längre än 20 min. Den är för kort. För korta!!! Kanske lite kort. Kunde vara lite längre när man är äldre. Skulle kunna vara lite längre. Lite långt ibland. Den är perfekt. För kort. Lite längre om det går, annars är det bra. Absolut Jag tycker det är för kort. Vill att den ska vara ännu längre. Ibland för lång!!!! Ibland för kort!!! Skulle vilja ha längre. 5 Jag blir bra bemött på Kulturskolan Antal svar: 179 Medelvärde: 3,88 Vet ej! Brukar men ser ofta inte lärare. Min mamma jobbar där. Förstår inte riktigt vad ni menar. Alltid. Alla säger hej till mig. Ja det blir jag. Ja det tycker jag. Har ej varit där. Jag har aldrig varit där. Absolut, inte blivit besviken nån gång. Dom tar hand om mig.

5 Alla är så trevliga. Absolut! Av min lärare som kommer till skolan. Av min lärare som kommer till våran skola. Alla är trevliga! Brukar ej vara där. Jag har lektion på min skola. Ja jag känner många här. Spelar inte där. Tror det! 6 Jag trivs i Kulturskolans café Antal svar: 141 Medelvärde: 3,50 Mer fika. Mycket mer chokladbollar. Chokladbollelover. Det är gott fika. Brukar aldrig vara där. Jag är aldrig där bara går förbi. Vet inte aldrig vart där. Man skulle önska att man kunde köpa någon mindre påse med godis. Det är bra. Jag är aldrig där. Jag har inte varit där. Jag har inte varit där. Ja jag tycker det är bra det ens finns! Jag har inte varit där. Brukar inte handla där men det går bra att vistas där. Det är jättebra. Vet inte vart det ligger. Är aldrig där. Är inte där. Jag har bara varit där en gång Har nog inte varit där nån gång. Jag trivs bra där. Har inte varit där. Det är goda saker. Det är bra där. Ett härligt ställe där man bara kan vara, ta det lugnt, plugga, prata med vänner. Jag brukar inte vara där. Brukar typ aldrig vara där. Men det är trevligt. Finns inte alltid så mycket att välja på. Jag brukar aldrig vara där. Har inte varit där. Jag har inte varit i kaféet. Jag vet inte riktigt, jag är nästan aldrig där. Aldrig vart där. Har aldrig varit på kulturskolan. Är inte där så mycket så känner mig lite främmande där. Me inget som jag tycker borde ändras med caféet i sig. Jag använder det inte så mycket.

6 Det är kul och så men väldigt dyrt. Det finns gott om fika. Lotta, köp paj och sås igen! Är inte där så ofta men. Det är trivsamt och lugnt. Men är inte där så mycket. Brukar ej vara där. Mysigt. Jag har aldrig besökt cafét Jag har aldrig varit i kafet. Vet ej, har inte varit där. Har aldrig ätit där. Jag har aldrig varit där. Mer fika. Mer chokladbollar och mer saft eller fixa saft. Aldrig varit där. Har inte varit där. 7 Kulturskolans lokaler är bra Antal svar: 175 Medelvärde: 3,67 JA! De är stora och bra. Lite för gamla men dom fungerar väl. Mycket tekniska problem i K7 men annars bra. Jag vill ha lite större lokaler. Lite äcklig lukt. Jag har inte varit där. Det är jättebra. Det går inte att öppna fönster där jag har lektion i musikens hus, så det blir väldigt varmt där i rummet. Har ej varit där. Bra med utrymmen och rummen är fina också. Jag gillar dem. T ex 7:an skulle behöva vara mer ljudisolerad. Störs när man är i 6:an. Ja dom är bra och rymliga. Ja! Aldrig varit där. Bra kvalitet. De flesta. Ibland trånga. Brukar ej vara där. Inte ljudisolerade. Hör dom som spelar rock, pop i våningen över. Vet ej, har inte varit där.

7 8 Jag medverkar i lagom många föreställningar/konserter/ /utställningar Antal svar: 172 Medelvärde: 3,15 Inom gitarren har jag inte vart med i nåt än men det är bra eftersom jag inte spelat så länge. Mera mera mera! Aldrig gjort. Jag är med i många föreställningar.????? Har inte varit med. Japp! Jag har inte varit med i någon. Jag har inte haft nån konsert, föreställning eller utställning. Jag har ej varit med på konsert. Kunde vara lite mer. Alltså kanske ett solo på en eller så. Nyss börjat. Yes box Har nyss börjat, men vill gärna vara med Jag tycker det är roligt med konserter. Gärna fler konserter. Vill göra mer. Jag har bara varit med i en. Jag har bara varit med i en men vill vara med i fler. Vill inte delta i några konserter. Brukar aldrig vara med. Men jag vill vara med i många mer! Jag vill ha lite mer. Kanske lite lite. För ung. Inte varit på nån. Aldrig varit med. Det kunde vara lite oftare. Har ej varit med än. Det är bra. Små föreställningar som jag har tid med. Så ofta jag kan. Men det är pirrigt! Har ännu inte varit med på nåt. Inte varit med på nåt än. Mera utställningar Har inte gått så länge så jag har inte varit med! 9 Jag har lärt känna nya kompisar genom Kulturskolan Antal svar: 178 Medelvärde: 3,03 Ja, nej, ja=ev. Mycke nya kompisar. Bara en via chatten på whiteboardtavlan. Hehe Jag har lärt känna ganska många. Sådär, inte mycket vänner.

8 Har lektion på skoltid. Emil. Japp det har jag. Jag har inte varit där och träffat andra. Jag sjunger ju solosång så jag är mest själv, men lite bekanta har jag väl fått. Jag har fått många vänner genom kulturskolan, vänner för livet och som delar samma intressen. Jag har lärt känna många nya kompisar, det är kul. Inte så många. Ja! Jag spelar på min skola. Många. Jag spelar enskilt och är oftast inte med i stora arrangemang. Självklart. Kände redan som flesta här. 10 Jag besöker Kulturskolans hemsida Antal svar: 177 Medelvärde: 1,62 Aldrig! Utom en gång när mamma tvingade mig. Jag gör inte det så ofta. Har ni en hemsida? Ibland gör jag det. Det gör jag aldrig. Ibland. Jag visste inte att ni hade en. Nej inte så mycket men kanske mina föräldrar. Jag har inte besökt hemsidan. Jag visste ej att det fanns Vet ej vad den heter hehe. Jag har aldrig kollat på kulturskolans hemsida Händer nån gång ibland, tänker inte så ofta på det Jag har inte gjort det på länge. Jag har inte besökt den. Nej bara min mamma. Det brukar jag inte. Jag gör det aldrig. Jag vet inte vad adressen är. Ibland om jag behöver veta nåt. Jag har nästan aldrig varit inne Nej jag vet inte adressen. Inte besökt. Jag vet inget om den. Den är bra men jag känner inte behov av att titta så ofta. Inte tänkt på det tidigare. Inte ofta, har ingen anledning. Ibland om jag undrar något om t ex tider. Inte så ofta, nästan aldrig. Har aldrig besökt hemsidan. Nej inte mycket/aldrig. Utom 1 gång då mamma ville jag skulle se tider till Gast. Nej jag har inte gjort det än.

9 11 Jag kan rekommendera Kulturskolan till mina vänner Antal svar: 184 Medelvärde: 3,80 Ja absolut! Det är den bästa skolan som finns. Har många vänner i Eskilstuna, men till dem i Katrineholm visst! Jag rekommenderar kulturskolan till mina vänner nästan hela tiden. Sådär inte precis. Det kan jag. Japp Absolut, har gjort det flera gånger också. Berättar aldrig om det här Musikklass = ja Jag gör det. Ja verkligen SÅKLART! Ja det kan jag Det har jag gjort. Absolut, varför inte? Det kan jag väl. Däffenitivt. Det är en bra skola (4)!!! Japp. Vet inte. Går i musikklass. 12 Som helhet - hur nöjd är du med Kulturskolan? Antal svar: 184 Medelvärde: 3,71 På gränsen till helt nöjd. Ej caféets mat. Billigare ska det va. Jippie! Ja jag är lite/sådär nöjd. Lite okej och lite inte. Mycket. Kulturskolan är BÄST! Borde vara längre lektioner! Jag tycker det är jättebra. Allt är bra, man lär sig mycket och alla lärare är trevliga och bra på det dom gör. För att lektionstiden är mycket kort (1p) Det är ett superduperställe att kunna lära sig saker. Jättenöjd. Helt nöjd! Jag går bara in genom dörren till lokalen och går ut sen, så jag vet inte så mycket. Man skulle kunna göra det mer hemtrevligt med typ coola målningar på väggarna och lite fler soffor. Lektionstiden är för kort. Fler nya bra instrument/material. Jag tycker jättemycket om Kulturskolan. Det är roligt att spela med Anders Ericson.

10 Så nöjd man kan bli. Det är ett bra sätt för ungdomar som jag att vara kreativa på olika sätt. Jag är trygg där och gillar folket. Jag hör hemma på Kulturskolan. Jag är mest i stort sett nöjd. Lite små fel bara. Finskysteringar. Det är kul. 13 Fattas någon kurs eller aktivitet på Kulturskolan? Vet inte om det finns men typ så man kan ett band där. Nej det är perfekt som det är. Det finns väldigt många aktiviteter men de flesta är inte i K-holm. Det borde vara fler evenemang i K-holm. Inte vad jag kommer på. Nej det tycker jag nog inte. Är inte helt hundra på alla alternativ som finns så kommer inte på något speciellt. Nej det fattas inget. Nej det tycker inte jag. Fler danskurser vore trevligt, street dance? Nej det tycker jag nog inte, inget jag saknar i alla fall. Street dance Nej jag tycker det är bra med kurser. Bakning. Nej jag tycker att man har lyckats täcka alla områden. Nej det mesta finns ju. Nej jag tycker vi på Kulturskolan har det bra. Nej. På Kulturskolan finns det många saker. Något för barn i fyraårsåldern. Musikallinje för yngre 7:an-9:an. Designkurser som hör till bildområdena. Vet inte om det redan finns, men dans? Nej jo drejskivan. Drejen/drejning/drejskiva. 14 Har du något förslag på förändringar/förbättringar som du vill framföra till oss på Kulturskolan? Bättre musikutrustning i 7:an. Krukmakeri/drejeri. Fler reklamer för keramiken Fler fagottlektioner som jag kan få börja spela på som nybörjare. Finare instrument att hyra. Mer fika i fiket, och allt jag skrivit ta åt er, det stämmer faktiskt. Nej faktiskt inga. Bara Delicatos chokladbollar, dom lite mindre som ni har ibland är inte lika goda. Ska kunna bestämma vilka man vill spela med och vilken lärare. Nej jag tycker det är bra. Än så länge tycker jag att allt är bra så jag kommer inte på något förslag. Nej jag tycker allt är bra! Jag tycker att vi behöver mer föreställningar. Kulturskolan är bra som den är. Längre lektioner. Längre lektioner i solosång. Allt är redan bra! Nej inte vad jag vet. Ja! Att förlänga lektionerna. Man hinner nästan inget på tjugo minuter! I så fall att man spelar lite längre. Ni gör ett bra jobb! TACK!

11 Nej inte tycker jag det. Nej det är en bra skola som den är. Kanske en danslokal eller två? Nej, jag tycker redan det är bra. Allt är bra. Nej det är bra som det är Ja jag vill att lektionstiden måste ökas. 30-minuterslektioner Hiss till de handikappade barnen. Jag vill ha flera konserter. Större lokaler. Längre tid utan stor kostnad. Längre lektionstid utan att det blir så mycket dyrare! Som jag sa coola målningar på väggarna (t ex graffiti) och fler soffor. Fler effekter: lampor (olika ljusfärger t ex grön och blå). Lite längre lektioner. Vi har bara en halvtimme (30 min). Jag skulle vilja ha längre lektioner. Inga speciella krav men några minuter längre hade inte varit fel. Längre fiollektion. Nej, Kulturskolan är bra som den är. Nej, Kulturskolan är bra Gör reklam om arr. såsom Proj-café/gala. Affischer, Facebook m m. Mer folk än familj besöker då /Ralle Ja lokalerna. Att sänka priserna i cafét. Och att ha nån som står där hela tiden. Nej. Möjligtvis längre tider. Tydligare med information och fakta. Om man är bra på t ex ett instrument att man skulle kunna byta upp sig. Att de (lärarna) rekommenderar/berättar det. Vi vill gärna ha keramik med drejning. Mer reklam för de olika kurserna ni har/erbjuder elever/barn. Jag visste inte att ni hade keramik innan jag började här. Nepp eller jo längre övningspass. TACK för din hjälp att göra Kulturskolan ännu bättre!

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Föräldraenkät Våren 2012

Föräldraenkät Våren 2012 Föräldraenkät Våren 2012 Genomfördes under mars 2012 Antal svar: 146 Mitt barn är 95 51 flicka pojke Mitt barn är 39 67 32 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år 8 Mitt barn deltar i 131 11 musik bildverkstan

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Resultat totalt Tyck till om Kulturskolan 2019

Resultat totalt Tyck till om Kulturskolan 2019 Resultat totalt Tyck till om Kulturskolan 2019 2019-06-14 1. Vilka verksamheter deltar du i nu? Bild och form 6 6,5 Dans 28 30,4 Dansfördjupning 0 0 Teater 1 1,1 Stråkinstrument 21 22,8 Blåsinstrument

Läs mer

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Utvärdering läger 1, Flatön 2013 30 deltagare har svarat på Före 30 deltagare har svarat på Efter (En person svarade inte på självkänsla varken före eller efter ) Förmågor:

Läs mer

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp 214 Voice Camp Utvärdering 214 deltagare Voice Camp 55 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 2 Ja Nej Varför eller varför inte? För att jag har fått uppleva min dröm Lägret har varit roligt,

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0 Utvärdering 13 deltagare Filmkollo 2. 66 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 6 4 98 2 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - För att kollot är så galet roligt! :D - För

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original 128 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 100 80 60 40 20 0 98 2 0 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - Jag har träffat jättemycket

Läs mer

Kulturskolans undersökning 2012

Kulturskolans undersökning 2012 Kulturskolans undersökning 2012 Pappersenkät med 13 frågor Enkäten besvarades under perioden 3-14 december 2012 550 elever besvarade enkäten vilket ger en svarsfrekvens på 53% 68% av de svarande var flickor

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

Nacka kultur- och musikskola

Nacka kultur- och musikskola Nacka kultur- och musikskola Kundundersökning 03 Studiefrämjandet Musikskola Genomförd av CMA Research AB December 03 Kön 3 svar ( %) Är du 3 9 0 3 3 0 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kille Tjej Ej svar Nacka kultur-

Läs mer

Våga Visa kultur- och musikskolor

Våga Visa kultur- och musikskolor Våga Visa kultur- och musikskolor Kundundersökning 2014 Huddinge kommun Genomförd av CMA Research AB April 2014 Kön Är du 37 61 2 40 58 1 Kille Tjej Ej svar Våga Visa kultur- och musikskolor, Kundundersökning

Läs mer

Nacka kultur- och musikskola

Nacka kultur- och musikskola Nacka kultur- och musikskola Kundundersökning 0 Le Fou Cirkusskola Genomförd av CMA Research AB December 0 Kön Är du 6 6 79 7 8 7 Kille Tjej Ej svar Nacka kultur- och musikskola, Kundundersökning 0, sid

Läs mer

Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern 2010. januari 2011

Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern 2010. januari 2011 Redovisning av enkäter genomförda vid Kulturskolan Trollhättan vintern januari 2011 Syftet med enkäten har varit att ta reda vad elever och deras föräldrar vid Kulturskolan tycker om verksamheten. Vi har

Läs mer

Intervjusvar Bilaga 2

Intervjusvar Bilaga 2 49 Intervjusvar Bilaga 2 Fråga nummer 1: Vad säger ordet motivation dig? Motiverade elever Omotiverade elever (gäller även de följande frågorna) (gäller även de följande frågorna) Att man ska vilja saker,

Läs mer

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text 1 Har du köpt tillräckligt med saker? 2 Tja... Jag vet inte. Vad tycker du? Borde jag handla mer saker? 3 Är det nån på ön som du inte har köpt nåt åt? 4 -Ja, en. -En? 5 -Dig. -Men jag bor inte på ön...

Läs mer

Vad svarade eleverna?

Vad svarade eleverna? Vad tycker eleverna om sina skolor? Vad svarade eleverna? Tjej 78 50 % Kille73 47 % Vill inte svara 8 5 % Vad är det bästa med din skola? att man känner alla. maten och att fröknarna har tid med en bra

Läs mer

Ungefär hur många gånger har du haft någon form av kontakt med UM under de senaste 12 månaderna? Räkna även med telefonkontakt, brev, mail?

Ungefär hur många gånger har du haft någon form av kontakt med UM under de senaste 12 månaderna? Räkna även med telefonkontakt, brev, mail? FSUM Sammanställning av enkät för Västernorrland 2011-10-25 Jag är kön Antal Procent Tjej 172 91.5 Kille 16 8.5 Annat 0 0.0 Vet ej 0 0.0 Summa 188 100% 6 observationer saknar värde i variabel kön Hur fick

Läs mer

om läxor, betyg och stress

om läxor, betyg och stress 2 126 KP-läsare om läxor, betyg och stress l Mer än hälften av KP-läsarna behöver hjälp av en vuxen hemma för att kunna göra läxorna. l De flesta tycker att det är bra med betyg från 6:an. l Många har

Läs mer

Min ålder. Så länge har jag varit med i Musikskolan. Jag deltar i. Musikskolans elevenkät (9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens

Min ålder. Så länge har jag varit med i Musikskolan. Jag deltar i. Musikskolans elevenkät (9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens Musikskolans elevenkät 2018 1(9) 481 svar, digital enkät, 51%svarsfrekvens 250 Min ålder 200 150 100 50 0 Gymnasiet Klass 7-9 Klass 4-6 Klass 1-3 Så länge har jag varit med i Musikskolan 200 150 100 50

Läs mer

Besökarenkät Är du...? Vilken fritidsgård besöker du nu? Namn Antal % Tjej 38 52,8 Ickebinär 4 5,6 Kille 30 41,7 Total

Besökarenkät Är du...? Vilken fritidsgård besöker du nu? Namn Antal % Tjej 38 52,8 Ickebinär 4 5,6 Kille 30 41,7 Total Besökarenkät 2018 Är du...? Tjej 38 52,8 Ickebinär 4 5,6 Kille 30 41,7 Total 72 100 100% (72/72) Vilken fritidsgård besöker du nu? Lagan 12 16,9 Ljungby 59 83,1 Total 71 100 98,6% (71/72) Hur trygg känner

Läs mer

Elevenkät Viljan Friskola Vt. 2014

Elevenkät Viljan Friskola Vt. 2014 Elevenkät Viljan Friskola Vt. 2014 Sammanställning av Elevenkäterna på Viljan Friskola. Det är 19 av 21 elever som har besvarat enkäten. Kommentarer från ungdomarna är skrivna med röd text och resultatet

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms 46 responses View all responses Publish analytics Summary Edit this form Nina Wormbs This version of Safari is no longer supported. Please upgrade to a supported browser. Dismiss Vilken kör gäller svaren?

Läs mer

Fritidsgårdsenkät Jönköping tonår 2013

Fritidsgårdsenkät Jönköping tonår 2013 Fritidsgårdsenkät Jönköping tonår 2013 2-årig cykel Undersökningen feb - mars 2013 Redovisa/dokumentera genomföra åtgärder nov dec 2014 Sammanställning av resultat april - maj 2013 Planera och förebereda,

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Granliden Barnens ö SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 1 1,5 B. Sällan 0 0 C. Ibland 2 3 D. Oftast 17 25,4 E. Alltid 47 70,1

Läs mer

Fråga 1 6 Barnens kommentarer

Fråga 1 6 Barnens kommentarer Fråga 1 6 Barnens kommentarer Detta är en sammanställning av barnens kommentarer som lämnats i enkäten. Kommentarerna har grupperats efter fråga. För bättre läsbarhet har stavfel korrigerats. Ett stort

Läs mer

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa?

Hörmanus. 1 Ett meddelande. A Varför kommer hon för sent? B Vem ska hon träffa? 1 Ett meddelande Lyssna på meddelandet. Sätt kryss för rätt svar. Du får lyssna två gånger. Hej Peter! Jag är lite försenad. Jag hinner inte komma till klockan sex. Jag måste köra mamma till ögonläkaren.

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2015 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun 2015-12-08 1 Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 60 enkäter, i samband med de två arbetsperiodernas

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo 284 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 99 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Vi har gjort roliga och väldigt varierade saker! - För att

Läs mer

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling!

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Under våren 2015 gjordes en enkät på som handlade om trivsel, trygghet och barnens delaktighet. Enkäten riktades mot er som föräldrar,

Läs mer

Den försvunna diamanten

Den försvunna diamanten Den försvunna diamanten Jag sitter utanför museet i London, jag ser en man gå lite misstänksamt ut genom dörren. Jag går in på museet och hör att personalen skriker och säger att diamanten är borta. Diamanten

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Samtal med Hussein en lärare berättar:

Samtal med Hussein en lärare berättar: Samtal med Hussein en lärare berättar: Under en håltimme ser jag Hussein sitta och läsa Stjärnlösa nätter. Jag hälsar som vanligt och frågar om han tycker att boken är bra. Han ler och svarar ja. Jag frågar

Läs mer

Enkätresultat, Elever i åk 3, gymnasieskolor

Enkätresultat, Elever i åk 3, gymnasieskolor 1. TRIVSEL 1.1 Jag trivs med mina kamrater i skolan 4,22 4,51 4,08 4,16 1.2 Jag trivs med lärare och annan personal på skolan 1.3 Jag upplever att elever behandlas rättvist i skolan 1.4 Jag tycker att

Läs mer

10 september. 4 september

10 september. 4 september I AM GREGER PUTTESSON 4 september Hej dumma dagbok jag skriver för att min mormor gav mig den i julklapp! Jag heter Greger förresten, Greger Puttesson. Min mamma och pappa är konstiga, de tror att jag

Läs mer

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport Fritidsenkät 2014 Åk 5 och 8 Standardrapport Årskurs 5 56,4% 248 Årskurs 8 43,6% 192 Svarande 440 Inget svar 6 Kille 50,9% 227 Tjej 48,2% 215 Bor i Ljungby 59% 263 Bor utanför Ljungby 40,6% 181 Svarande

Läs mer

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass.

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Jag har en kompis i min klass han är skit snäll mot

Läs mer

ELEVFRÅGOR. International Association for the Evaluation of Educational Achievement. Bo Palaszewski, projektledare Skolverket 106 20 Stockholm

ELEVFRÅGOR. International Association for the Evaluation of Educational Achievement. Bo Palaszewski, projektledare Skolverket 106 20 Stockholm ELEVFRÅGOR International Association for the Evaluation of Educational Achievement Bo Palaszewski, projektledare Skolverket 106 20 Stockholm Instruktioner I det här häftet finns frågor om dig själv och

Läs mer

Övning: Föräldrapanelen

Övning: Föräldrapanelen Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Material: Bilder med frågor (se nedan) Tejp/häftmassa Tomma A4-papper (1-2 st/grupp) Pennor (1-2 st/grupp) 1) Förbered övningen genom att klippa

Läs mer

Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen.

Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Material: Bilder med frågor (se nedan) Tejp/häftmassa Tomma A4-papper (1-2 st/grupp) Pennor (1-2 st/grupp) 1) Förbered övningen genom att klippa

Läs mer

Hans Gedda på Nationalmuseum/Konstakademin 13/2 2014 Visning och arbete i ateljen

Hans Gedda på Nationalmuseum/Konstakademin 13/2 2014 Visning och arbete i ateljen Hans Gedda på Nationalmuseum/Konstakademin 13/2 2014 Visning och arbete i ateljen Vi började med att titta på de klassiska skulpturerna som finns i entréhallen för en kort introduktion av platsen och vad

Läs mer

Daniel Johannes Petri skola Nacka Värdens bästa lärare tycker jag är Daniel på Johannes petri skola som ligger i Nacka. Han är gympalärare.

Daniel Johannes Petri skola Nacka Värdens bästa lärare tycker jag är Daniel på Johannes petri skola som ligger i Nacka. Han är gympalärare. Daniel Johannes Petri skola Nacka Värdens bästa lärare tycker jag är Daniel på Johannes petri skola som ligger i Nacka. Han är gympalärare. Jag tycker att Daniel är Sveriges bästa lärare därför att han

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

ENKÄTSVAR ELEVER Kulturskolan [våren 2015] Verksamhet (Kryssa i alternativ) Jag har deltagit i detta ämne i

ENKÄTSVAR ELEVER Kulturskolan [våren 2015] Verksamhet (Kryssa i alternativ) Jag har deltagit i detta ämne i ENKÄTSVAR ELEVER Kulturskolan [våren 2015] Verksamhet (Kryssa i alternativ) Dans 28 15,8 Teater 13 7,3 Dans/teaterensemble 7 4 Bild 7 4 Stråk 18 10,2 Klaviatur 8 4,5 Sång 20 11,3 Elgitarr/bas 15 8,5 Gitarr

Läs mer

Likabehandling och trygghet 2015

Likabehandling och trygghet 2015 Likabehandling och trygghet 2015 1 Jag är Man 58 48,3 Kvinna 58 48,3 Jag avstår från att definiera 4 3,3 mig Total 120 100 100% (120/120) 2 Det känns bra att gå i skolan Alltid 46 38,3 Oftast 55 45,8 Ibland

Läs mer

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 1. Fanns det något bra med Hälsodagen? Det var roligt Frukost och priser Ja absolut! Jag tycker att

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

Resultat av skolutvärdering vårterminen 2004

Resultat av skolutvärdering vårterminen 2004 1 Trollhättans Internationella Gymnasium Resultat av skolutvärdering vårterminen 2004 I 2004 års skolutvärdering fick eleverna i årskurs 1 och 2 ta ställning till elva påståenden på en skala från 1 till

Läs mer

Sommarpraktik - Ungdom

Sommarpraktik - Ungdom Sommarpraktik - Ungdom 1. Födelseår 2. Kön 3. Inom vilket praktikområde har du praktiserat? 4. Hur är du med den information du fått hemskickad av Ung i Lund? Svara på en skala mellan 1-5 där 1 betyder

Läs mer

Gymnasie & Vuxenutbildning

Gymnasie & Vuxenutbildning Gymnasie & Vuxenutbildning Kungsbacka kommun Kulturskolans elevundersökning Målgrupp: elever Kungsbacka i maj 2015 Uppdragsgivare: Kirsten Melin 0300 83 52 23 kirsten.melin@kungsbacka.se Projektledare:

Läs mer

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 135 av 167 studenter (81%) har Lärare, tidigare år, förskola 39% besvarat utvärderingen Lärare, tidigare år, grundskola

Läs mer

UNGDOMSENKÄTER. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen.

UNGDOMSENKÄTER. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen. UNGDOMSENKÄTER Sammanställning av utvärderingsenkäter ifyllda av ungdomar som deltagit i någon av Terapikoloniers sommarverksamheter 2013. Enkäter skickas efter avslutad sommarperiod på Terapikolonier

Läs mer

Du är klok som en bok, Lina! Janssen-Cilag AB

Du är klok som en bok, Lina! Janssen-Cilag AB Du är klok som en bok, Lina! Janssen-Cilag AB Den här boken handlar om hur det är när man har svårt att vara uppmärksam och har svårt att koncentrera sig. Man kan ha svårt med uppmärksamheten och koncentrationen,

Läs mer

Den magiska dörren. Albin Vesterlund

Den magiska dörren. Albin Vesterlund Den magiska dörren Albin Vesterlund 1 Hej Hej jag heter Isabella jag är 10 år. Jag älskar att ha kjol och klänning och jag har lockigt blont hår och jag älskar sandal. Och jag går på Kyrkmons skola. Min

Läs mer

Utvärdering/sammanställning av UM Lönnens utåtriktade arbete läsåret 09/10

Utvärdering/sammanställning av UM Lönnens utåtriktade arbete läsåret 09/10 Utvärdering/sammanställning av UM Lönnens utåtriktade arbete läsåret 9/ Grundskolor Ungdomsmottagningen Lönnen gör inför varje ny termin ett utskick till 19 grundskolor där vi erbjuder deras elever (i

Läs mer

Lägerutvärdering VETTRA 2016

Lägerutvärdering VETTRA 2016 Lägerutvärdering VETTRA 2016 26 juni-4 augusti 2016 Utvärdering 7-dagars läger (läger 1,3 och 4), Vettra 2016 Förmågor: (Före och efter lägret, skalan 1-5 där 1=lägst, 5=högst) Tänka positivt Före 3,40

Läs mer

Att öka kunskapen om barnen i gruppverksamheter Första halvåret 2013

Att öka kunskapen om barnen i gruppverksamheter Första halvåret 2013 Arbetsrapport 2014:2 Att öka kunskapen om barnen i gruppverksamheter Första halvåret 2013 Annika Almqvist & Per Åsbrink Att öka kunskapen om barnen i gruppverksamheter Första halvåret 2013 Annika Almqvist

Läs mer

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige.

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Är det inte meningen att samhället ska hjälpa de som har det mindre bra? Är det inte meningen att man ska få stöd till ett bättre mående och leverne? Är det

Läs mer

Vad har du gjort på semestern?

Vad har du gjort på semestern? Vad har du gjort på semestern? Joanna, vad har du gjort på din semester? Min semester har varit lite ovanlig för vi hade inte så mycket tid att planera den. Vi visste inte riktigt hur det skulle bli med

Läs mer

Vi vill veta vad tycker du om skolan

Vi vill veta vad tycker du om skolan Vi vill veta vad tycker du om skolan 1 1 Hur gammal är du? år 2 Är 1 2 du Flicka Pojke 3 Går du i skolår 1 4 2 5 3 6 4 Har du och dina föräldrar valt en annan skola än den som ligger närmast ditt hem?

Läs mer

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Att våga tala - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Vad jag tänkte prata om... Vem är jag? Vad gör jag här? min bakgrund som talare Går det att lära sig att våga nåt?

Läs mer

Kultur kan ju verkligen vara allting, kultur är ju museum, bild, form, text. Man kan ju säga att kultur är allting. Tycker jag.

Kultur kan ju verkligen vara allting, kultur är ju museum, bild, form, text. Man kan ju säga att kultur är allting. Tycker jag. Arbetsgruppen för Regionalt handlingsprogram för Barn och ungas kultur och fritid UNGKULTURDIALOG Ungdomsfullmäktige, Göteborg 1 mars 2007 Under 1,5 timme samtalade vi med representanter från Göteborgs

Läs mer

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol När jag skulle börja skriva denna texten, visste jag inte exakt vad jag

Läs mer

Dethär tycker vi är viktigt! De ungas röst Ann Backman

Dethär tycker vi är viktigt! De ungas röst Ann Backman Dethär tycker vi är viktigt! De ungas röst Ann Backman En ungdomsgrupp i Österbotten Deltagare: 3 ungdomar, ålder: 15, 17 och 18 år. En ungdom var gruppansvarig och samlade ihop gruppen. Deltagarna fick

Läs mer

Kap. 1 Ljudet. - Sluta tjuvlyssna, Tommy! Just då blängde Ulf på Mimmi. Han sa åt Mimmi att inta skrika så åt sin snälla klasskompis Tommy.

Kap. 1 Ljudet. - Sluta tjuvlyssna, Tommy! Just då blängde Ulf på Mimmi. Han sa åt Mimmi att inta skrika så åt sin snälla klasskompis Tommy. Av: Signe Sundequist CC BY NC ND 2014 Kap. 1 Ljudet Mimmi satt i klassrummet och lyssnade på sin stränga magister Ulf. Det var en tråkig lektion. Då hörde Mimmi ett ljud som lät "pa pa pa". Mimmi viskade

Läs mer

Swedish 2014 PUBLIC EXAMINATION. Continuers Level. Transcript. Section 1: Listening and Responding

Swedish 2014 PUBLIC EXAMINATION. Continuers Level. Transcript. Section 1: Listening and Responding 2014 PUBLIC EXAMINATION Swedish Continuers Level Section 1: Listening and Responding Transcript 2014 Board of Studies, Teaching and Educational Standards NSW Section 1, Part A Text 1 Angelica, om vi vill

Läs mer

2. Hur tycker du att stämningen i sjuan i stort har förändrats under året glädje, trygghet, gemenskap och kommunikation?

2. Hur tycker du att stämningen i sjuan i stort har förändrats under året glädje, trygghet, gemenskap och kommunikation? 1. Hur tycker du att det har varit att gå i sjuan som helhet? Gör ett omdöme som handlar om rolighetsgraden (hur kul det har varit) och ett omdöme som handlar om hur du upplever ditt lärande (hur mycket

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2)

Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2) Anmälningsärende Dnr 3.4/4732/2013 Sida 2 (2) Svarsalternativen stämmer ganska bra och stämmer mycket bra anses motsvara att påståendet stämmer. Den sammanlagda procentandel som svarat att påståendet stämmer

Läs mer

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2 8 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Hur var ditt första intryck av denna kurs? Mycket bra 6 21 Bra 21 75 Dåligt - - Mycket dåligt 1 4 EAS - - Antal EAS:. Antal svarande: 28. Mv: (Skala 1) = 78,57

Läs mer

Mitt Jobb svenska som andraspråk

Mitt Jobb svenska som andraspråk Sara elektriker AV-nummer 41511tv 2 Programvinjett /Sara är i en lägenhet, hon spikar, borrar och monterar./ SARA elektriker. Jag är utbildad starkströmselektriker. Jag har ju alltid gillat mycket tekniska

Läs mer

Sune slutar första klass

Sune slutar första klass Bra vänner Idag berättar Sunes fröken en mycket spännande sak. Hon berättar att hela skolan ska ha ett TEMA under en hel vecka. Alla barnen blir oroliga och Sune är inte helt säker på att han får ha TEMA

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip

Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip Kapitel: 1 hej! Sid: 5 Kapitel: 2 brevet Sid: 6 Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip Kapitel: 3 nycklarna Sid: 7 Kapitel: 4 en annan värld Sid: 9 Kapitel: 5 en annorlunda vän Sid: 10

Läs mer

Elevenkät. Årskurs 4. Skolverket 106 20 Stockholm

Elevenkät. Årskurs 4. Skolverket 106 20 Stockholm j h Elevenkät Årskurs 4 Skolverket 106 20 Stockholm International Association for the Evaluation of Educational Achievement Copyright IEA, 2007 k l Instruktioner I det här häftet finns frågor om dig själv.

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Djuprämmen water camp ungdom SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 1 1 B. Sällan 3 2,9 C. Ibland 4 3,8 D. Oftast 35 33,3 E. Alltid

Läs mer

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida. Min bästa kompis heter Frida. Frida och jag brukar leka ridlektion

Läs mer

Våga Visa kultur- och musikskolor

Våga Visa kultur- och musikskolor Våga Visa kultur- och musikskolor Kundundersökning 04 Värmdö kommun Genomförd av CMA Research AB April 04 Kön Är du 37 6 34 65 39 60 3 69 0% 0% 40% 60% 0% 0% Kille Tjej Ej svar Våga Visa kultur- och musikskolor,

Läs mer

Falköpings kommun Feriepraktik 2015. Enkät ungdomar period 1, 2 och 3

Falköpings kommun Feriepraktik 2015. Enkät ungdomar period 1, 2 och 3 Falköpings kommun Feriepraktik 2015 Enkät ungdomar period 1, 2 och 3 Total Period 1 Period 2 Period 3 Kille 42% 37,7% 41,4% 50% Tjej 58% 62,3% 58,6% 50% Svarande 138 69 29 40 Total Period 1 Period 2 Period

Läs mer

KULTURSKOLAN VT 2016. Glädje & gemenskap. Kunskap & kreativitet. Upplevelse & livslångt lärande. www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN

KULTURSKOLAN VT 2016. Glädje & gemenskap. Kunskap & kreativitet. Upplevelse & livslångt lärande. www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN Glädje & gemenskap Kunskap & kreativitet Upplevelse & livslångt lärande KULTURSKOLAN VT 2016 www.atvidaberg.se BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN Välkommen till en mötesplats för musik och skapande i gemenskap

Läs mer

UGGLEPOSTEN 2011:1 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL

UGGLEPOSTEN 2011:1 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL UGGLEPOSTEN 2011:1 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL Uggleposten Exklusivt 2* intervju i detta nummer År: 2011 Nummer: 1 I det här numret: I detta nummer hedrar vi vår kära Barbro Ljungholm som snart går

Läs mer

1. Gillar du att vara på fritidshemmet? JA 167 NEJ 1 IBLAND 25 VET EJ 3

1. Gillar du att vara på fritidshemmet? JA 167 NEJ 1 IBLAND 25 VET EJ 3 Hej barn, Nu har vi några frågor till dig som är mellan 5-12 år för att se vad du tycker om fritidshemmet på Sandaredskolan (Rydet & Viken). Om du svarar hjälper du oss på fritidshemmet att bli ännu bättre

Läs mer

Talmanus till presentation om nätvardag 2015

Talmanus till presentation om nätvardag 2015 Talmanus till presentation om nätvardag 2015 Bild 1: Här kommer det finnas ett stolpmanus för föreläsningen. Du kan även ladda hem manuset på www.surfalugnt.se om du vill ha manuset separat. Om du inte

Läs mer

Inför föreställningen

Inför föreställningen LÄRARHANDLEDNING Tage Granit 2008 Inför föreställningen Förberedelser Innan man går med sina elever på teater är det alltid bra att prata igenom om hur det är att gå på teater och hur man uppför sig. Orka

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

Kulturskolan föräldraundersökning VT-16. Undersökningsperiod: > Antal svar: 49 Svarsfrekvens: -

Kulturskolan föräldraundersökning VT-16. Undersökningsperiod: > Antal svar: 49 Svarsfrekvens: - Kulturskolan föräldraundersökning VT-16 Undersökningsperiod: 2016-04-04 -> 2016-05-07 Antal svar: 49 Svarsfrekvens: - Hur fick du information om Kulturskolans verksamhet och utbud? 100,0% 90,0% 80,0% 70,0%

Läs mer

Kapitel 1 ljudet Jag hörde något hörde du det vad ljudet vart i golvet. Jobba nu ja ja men jobba då ja. Jag hörde det igen jag hörde också det det

Kapitel 1 ljudet Jag hörde något hörde du det vad ljudet vart i golvet. Jobba nu ja ja men jobba då ja. Jag hörde det igen jag hörde också det det Kapitel 1 ljudet Jag hörde något hörde du det vad ljudet vart i golvet. Jobba nu ja ja men jobba då ja. Jag hörde det igen jag hörde också det det lät som fågelkvitter Bert jobba nu. Anton jag är hungrig

Läs mer

Kapitel 1 - Hej Jag heter Gustav och min kompis heter Olle. Vi är bästa vänner. Jag går på Lönnskolan och jag är 8 år. Min kompis är 8 år.

Kapitel 1 - Hej Jag heter Gustav och min kompis heter Olle. Vi är bästa vänner. Jag går på Lönnskolan och jag är 8 år. Min kompis är 8 år. Av Axel Kapitel 1 - Hej Jag heter Gustav och min kompis heter Olle. Vi är bästa vänner. Jag går på Lönnskolan och jag är 8 år. Min kompis är 8 år. Vi är bästisar, vi leker varje dag. Jag är rädd för vaktmästaren.

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Roligaste Sommarjobbet 2014

Roligaste Sommarjobbet 2014 Roligaste Sommarjobbet Q Vilket program har du deltagit i? Svarade: Hoppade över: RS Nacka sv al RS Arboga/Köping/Kungsör RS Avesta RS Enköping RS Falun RS Heby RS Håbo RS Mora RS Nacka RS Sigtuna RS Skövde

Läs mer

Huset på gränsen. Roller. Linda Hanna Petra. Dinkanish. Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra

Huset på gränsen. Roller. Linda Hanna Petra. Dinkanish. Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra Huset på gränsen Roller Linda Hanna Petra Dinkanish Pan Näcken Skogsrå Troll Älva Häxa Vätte Hydra Scen 1 Linda, Hanna och Petra kommer in och plockar svamp som dom lägger i sina korgar - Kolla! Minst

Läs mer

Du är klok som en bok, Lina!

Du är klok som en bok, Lina! Du är klok som en bok, Lina! Den här boken handlar om hur det är när man har svårt att vara uppmärksam och har svårt att koncentrera sig. Man kan ha svårt med uppmärksamheten och koncentrationen, men på

Läs mer