Mars Bästa partner/vuxen i sällskap till DG Elect.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mars 2015. Bästa partner/vuxen i sällskap till DG Elect."

Transkript

1 Mars 2015 Bästa partner/vuxen i sällskap till DG Elect. Kon'nichiwa från Japan! Som maka till första vice president Dr. Jitsuhiro Yamada är det en glädje för mig få gratulera till att din partner har valts till distriktsguvernör för lionåret Efter många år som partner/vuxen i sällskap har jag förståelse för det ömsesidiga engagemang och samarbete som krävs för en framgångsrik ämbetsperiod. Jag är övertygad om att detta kommer att bli ett spännande och berikande år under vilket ni kommer att samarbeta, uppmuntra och stödja varandra. Jag hoppas du planerar att följa med din partner/vuxen i sällskap till DG Elect-seminariet och den internationella kongressen 2015 i Honolulu, Hawaii, USA. Både seminariet och kongressen erbjuder flera tillfällen där du kan lära dig mer om organisationen, distriktsguvernörens roll och ansvarsområden samt möjligheter att träffa andra distriktsguvernörers partner/vuxen i sällskap från hela världen. Även om DG Elect-seminariets fokus är att förbättra färdigheterna hos nästa års distriktsguvernörer är din roll som partner/vuxen i sällskap till en distriktsguvernör lika viktig för att din distriktsguvernör skall bli framgångsrik. Med anledning av detta vill jag bjuda in dig till att delta i den DG Elect session som är utformad för partners/vuxna i sällskap samt alla de andra evenemang till vilka du har inbjudits. Ta tillvara på den här ovärderliga möjligheten att inte bara få lyssna på seminariepresentatörerna utan även andra partners/vuxna i sällskap. Det här utskicket innehåller en vägledning för distriktsguvernörens partner/vuxen i sällskap och är en viktigt resurs som hjälper dig att förbereda dig inför året som ligger framför. Utöver viktig lionsinformation och beskrivningar av ditt ansvar innehåller vägledningen ytterligare information som kommer att vara användbar under lionåret Detta utskick innehåller även: En inbjudan om att skicka in foton, vilka kommer att användas som en del av seminariesessionen för partner/vuxen i sällskap under DG Elect-seminariet. En karta över området runt Hilton Hawaiian Village (DG Elect-hotellet och seminariets lokaler) och Hawaii Convention Center. Information avseende transporter, restauranger i området, lokala utflykter och attraktioner.

2 För verksamhetsåret har vice president Dr Jitsuhiro Yamada valt temat, Värdighet. Harmoni. Medmänsklighet. Dr. Yamada har en djup tro på att det mänskliga livet har en medfödd värdighet som förtjänar ömsesidig respekt. Varje dag skadas den värdigheten av de förödande konsekvenserna av hungersnöd, sjukdomar, katastrofer och krig. Som den största humanitära serviceorganisationen i världen har Lions till uppgift att främja fred och internationellt samarbete samt skydda den mänskliga värdigheten genom en kollektiv insats för att rädda liv, förbättra utbildning, skydda miljön, hjälpa människor med funktionsnedsättningar och främja internationell välvilja. Kom samman i år och hjälp dina lokala samhällen på ett sätt som bidrar till värdighet, harmoni och medmänsklighet bland alla dem som verkligen behöver vår hjälp. Ytterligare information om det internationella temat och andra resurser relaterade till DG Elect-seminariet 2015 finns på LCI:s webbplats (klicka på jordgloben och välj svenska, ange därefter sökordet "DGE seminarieinformation" i sökfältet i det övre högra hörnet på webbplatsen). Läs även igenom den bifogade vägledningen för partner/vuxen i sällskap för att lära dig mer om en viktig del av temat, papperstranan, vilken har en speciell betydelse för vår inkommande president. Jag uppskattar din entusiasm när du välkomnar denna möjlighet, och på vägnar av dem du redan har hjälpt och kommer att hjälpa vill jag säga tack. Dr. Yamada och jag ser framemot att få träffa dig i Honolulu och hänge oss åt att göra en skillnad genom hjälpinsatser under året som ligger framför. Med vänlig lionhälsning, Mrs. Toshiko Yamada Maka till första vice predisent Dr. Jitsuhiro Yamada Kopia: Dr. Jitsuhiro Yamada, första internationella vice president Kansler Bob Corlew, andra internationella vice president Somsakdi Lovisuth, DG Elect-seminariets ordförande 2015, tidigare internationell direktor Eugene Spiess, vice ordförande, tidigare internationell direktor DG Elect-seminariets gruppledare 2015 DG Elect-seminariets medarbetare 2015 Patti A. Repenn-Volante, gruppchef, District and Club Service and Leadership Development

3

4 DG Elect-seminariet 2015 Skicka in dina foton! För att fira livets värdighet och visa hur Lions runtom i världen utför hjälpinsatser för att främja harmoni och medmänsklighet, vill vi att du skickar 1-2 foton* av dig och din inkommande distriktsguvernör när ni utför hjälpinsatser i ert samhälle. *Gärna foton som stödjer årets tema: "Värdighet. Harmoni. Medmänsklighet. Ett antal foton kommer att sammanställas i en utställning och visas upp vid partnersessionen under DG Elect-seminariet i Honolulu. Skicka dina digitala foton i.jpeg- eller.tif-format till: photos2015dge@gmail.com Vänligen ange: - Ditt namn - Distrikt - En kort beskrivning av fotot Skicka in dina foton senast den 1 maj Frågor? Skicka e-post till photos2015dge@gmail.com för mer information. Notera: Foton som skickas till Lions Club International blir Lions Club Internationals egendom och kan komma att användas av Lions Clubs Internationl i marknadsföringssyfte.

5 OMRÅDESKARTA Hawaii Convention Center Hilton Hawaiian Village (13) (DG Elect) Sheraton Waikiki Hotel (27) (HQ) TRANSPORT Bussar kommer att finnas tillgängliga för transport till alla DG Elect seminarie- och kongressevenemang som du har blivit inbjuden till. Bussarna tar er tillbaka till hotellet vid evenemangets slut.

6 RESTAURANGER och SHOPPING I OMRÅDET Det finns ett brett utbud av restauranger i Honolulu*: DG Elect hotell Bali Steak & Seafood Rainbow Lanai Tropics Bar & Grill Benihana CJ s New York Deli Hatsuhana Fresco Italian Restaurant Round Table Pizza I närheten av DG Elect-hotellen Wailana Coffee House (amerikanskt kök, frukost & brunch) House Without A Key (fisk och skaldjur) Ocean House (fisk och skaldjur, hawaiianskt kök) Tonkatsu Ginza Bairin (japanskt kök) Chiba-Ken Restaurant (sushibar) Cheeseburger Waikiki Monsoon India Masala (indiskt kök) Arancino on Beachwalk (italienskt kök det rekommenderas att man bokar bord) För mer information om restauranger och shopping i området besök: och /2014-Hale-Aina-Award-Winners-Best-Restaurants/ *Listan är inte fullständig utan ger endast exempel på några av de restauranger som Honolulu har att erbjuda. Listan är korrekt vid publicering, men kan när som helst komma att ändras.

7 ATTRAKTIONER och UTFLYKTER I HONOLULU Honolulu är ett dynamiskt och spännande resmål med mycket att se och uppleva! Information om utflykter På kongresssidan på LCI:s webbplats finns den senast uppdaterade informationen gällande utflykter: Besök: Lokala utflykter och attraktioner Honolulu är inte bara Waikiki Beach - planera att utnyttja specialdesignade utflykter för lionmedlemmar och deras gäster. Utflykterna anordnas av vårt utsedda utflyktsföretag, MC&A. Utforska Hawaiis naturliga skönhet under en utflykt bland berg, vattenfall, våtmarker med mera. Besök en ananasplantage eller macadamianötsodling. Res bakåt i tiden och besök Pearl Harbors USS Arizona Memorial och slagskeppet Missouri för att få veta mer om vad som hände den ödesdigra dagen den 7 december Med allt från historiska utflykter, havsaktiviteter, luaus, middagskryssningar med mera kommer det svåraste vara att bestämma vilken av MC&A:s utflykter du ska välja! Notera: Honolulu-utflykterna säljs snabbt slut så boka din utflykt tidigt för att garantera att det finns plats på din utflykt under din vistelse. Om du har frågor eller vill boka en anpassad utflykt för din grupp ska du kontakta MC&A via e-post lionsclubs2015@mcahawaii.com eller ringa MC&A på telefon MC&A:s kundtjänst är öppen måndag-fredag mellan 8:30-16:30, lokal tid på Hawaii. MC&A kommer även att ha en utflyktsdisk i lobbyn på plan 1 i Hawaii Convention Center (HCC).

8 Utflykter före och efter kongressen Förläng din vistelse i paradiset genom att lägga till utflykter före och efter kongressen med hjälp av ett av de utflyktsföretag vi rekommenderar. Känner du till att Hawaii består av 6 större öar? Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui, och Hawaii Island. Varje ö är unik på sitt sätt - med sin egen karaktär och stil. Är du osäker på vilken ö du vill besöka? Kontakta de utflyktsföretag vi rekommenderar nedan, de är alla experter på Hawaii. Varje företag erbjuder ett stort utbud av utflykter för att passa dina intressen och din budget. Låt dem hjälpa dig att planera din drömresa så att du får ut det allra mesta av kongressupplevelsen på Honolulu Hawaii är en mycket populär resdestination, så boka dina utflykter tidigt för att få bästa pris och säkerställa att din drömresa inte säljer slut. LCI:s rekommenderar följande utflyktsföretag: Goway Travel har erbjudit oförglömliga reseupplevelser i över 40 år. Ta del av deras paket som bland annat innehåller en 7-dagars/4-dagars ö-kryssning på NCL! Frågor, speciella önskemål eller frågor om gruppresor? Kontakta Goway via e-post lions@goway.com eller ring Med mer än 50 år av erfarenhet specialiserar sig Plesant Holidays på resor till Hawaiis öar. Plesant Holidays erbjuder ett brett utbud av utflykter, från budget- till lyxpaket, till rimliga priser och med exceptionell service. Varumärket Plesant Holidays har sålt över 10 miljoner resor sedan Frågor, speciella önskemål eller frågor om gruppresor? Kontakta Pleasant Holidays/Pacific Island Institute via e-post haunani@pac-island.com eller ring deras representant på Honolulu, Ms Haunani Maunu-Hendrix, via telefon för att börja planera din Hawaiisemester redan idag! MC&A är ett Hawaiibaserat företag med över 30 år av erfarenhet av att välkomna gäster till Hawaii. Besök deras utflyktssida och boka ett paket med flyg mellan öarna, hotell och bil eller välj den del du behöver. Ta del av MC&A:s fantastiska erbjudanden som erbjuds på alla Hawaiis öar! För frågor, speciella önskemål eller frågor om gruppresor, kontakta MC&A via e-post sales@onlinetravel-services.com eller kontakta dem via telefonnummer eller Deras kundtjänst är öppen måndag-fredag mellan 06:00-17:30 och lördag mellan lokal tid på Hawaii.

Bringa värdighet till andra genom humanitär service LIONS CLUBS INTERNATIONAL 2015-2016 PRESIDENT DR. JITSUHIRO YAMADA

Bringa värdighet till andra genom humanitär service LIONS CLUBS INTERNATIONAL 2015-2016 PRESIDENT DR. JITSUHIRO YAMADA Bringa värdighet till andra genom humanitär service LIONS CLUBS INTERNATIONAL 2015-2016 PRESIDENT DR. JITSUHIRO YAMADA 2 LIONS CLUBS INTERNATIONAL VARJE ÅR, i samband med den årtidsmässiga flytten, flyger

Läs mer

Leda genom hjälpinsatser Bjuda in för att göra skillnad Kontakt med det lokala samhället

Leda genom hjälpinsatser Bjuda in för att göra skillnad Kontakt med det lokala samhället Klubbens planeringsguide om hundraårsjubileet Leda genom hjälpinsatser Bjuda in för att göra skillnad Kontakt med det lokala samhället Var med i hundraårsfirandet! Hundraårsjubileet samlar Lions medlemmar

Läs mer

LIONS SERVICE FÖR BARN BEDÖMNING AV SAMHÄLLSBEHOV

LIONS SERVICE FÖR BARN BEDÖMNING AV SAMHÄLLSBEHOV LIONS SERVICE FÖR BARN BEDÖMNING AV SAMHÄLLSBEHOV Aktuell statistik visar att ett svindlande stort antal barn över hela världen lever under olyckliga omständigheter och miljoner lever i fattigdom, med

Läs mer

Stora Hawaiiresan. Stora Hawaiiresan. Resan i korthet USA

Stora Hawaiiresan. Stora Hawaiiresan. Resan i korthet USA Stora Hawaiiresan Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmarna om den perfekta tropiska ön. En resa till Hawaii

Läs mer

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: 630-571-5466 Fax: 630-571-1689

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: 630-571-5466 Fax: 630-571-1689 Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: 630-571-5466 Fax: 630-571-1689 DATUM: Oktober 2015 TILL: Ärende: Första vice distriktsguvernörer och DG Elect

Läs mer

MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET

MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET De medlemmar som uppfyller kraven (sidan 3) för GLT-multipeldistriktskoordinator kan utnämnas till denna post. Kandidaterna ska ta del av ansvarsområdena och

Läs mer

Stora Hawaiiresan. Stora Hawaiiresan. Resan i korthet USA

Stora Hawaiiresan. Stora Hawaiiresan. Resan i korthet USA Stora Hawaiiresan Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmarna om den perfekta tropiska ön. En resa till Hawaii

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT Stora Hawaiiresan BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT (Resan skall vara bokad och klar senast 28/2 - avresa senast 30/9) I bilagan 9/1 i Svenska Dagbladet står felaktigt pris vid 2 vuxna. Korrekt

Läs mer

CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING. I enlighet med den internationella styrelsens uppdrag är det vår uppgift att förbättra lionmedlemmarnas ledarfärdigheter.

CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING. I enlighet med den internationella styrelsens uppdrag är det vår uppgift att förbättra lionmedlemmarnas ledarfärdigheter. CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING A. LEDARUTVECKLINGSPROGRAM 1. Uppgift 2. Mål I enlighet med den internationella styrelsens uppdrag är det vår uppgift att förbättra lionmedlemmarnas ledarfärdigheter. a. Att

Läs mer

DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET

DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET De medlemmar som uppfyller kraven (sidan 2) för GLT-distriktskoordinator kan utnämnas till denna post. Kandidaterna ska ta del av ansvarsområdena och kvalifikationerna,

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

FINANSIELLT STÖD TILL MULTIPELDISTRIKTETS LEDARUTVECKLINGSPROGRAM 2015-2016 FAKTABLAD

FINANSIELLT STÖD TILL MULTIPELDISTRIKTETS LEDARUTVECKLINGSPROGRAM 2015-2016 FAKTABLAD FINANSIELLT STÖD TILL MULTIPELDISTRIKTETS LEDARUTVECKLINGSPROGRAM 2015-2016 FAKTABLAD VAD INNEBÄR FINANSIELLT STÖD TILL MULTIPELDISTRIKTETS LEDARUTVECKLINGSPROGRAM? Detta program erbjuder begränsade finansiella

Läs mer

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: 630 571 5466 Fax: 630 571 1689

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: 630 571 5466 Fax: 630 571 1689 Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: 630 571 5466 Fax: 630 571 1689 DATUM: oktober 2014 TILL: Första vice distriktsguvernörer och DG-Elect Ärende:

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET

DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET De medlemmar som uppfyller kraven för distriktets jubileumskoordinator kan utnämnas till denna post. Be kandidaterna att ta del av ansvarsområdena och kvalifikationerna,

Läs mer

CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING. b. Omforma den allmänna opinionen och förbättra synligheten

CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING. b. Omforma den allmänna opinionen och förbättra synligheten CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING A. LEDARUTVECKLINGSPROGRAM 1. Uppgift Uppnå utmärkt ledarutveckling inom Lions genom att tillhandahålla utbildningar av hög kvalité. 2. Mål a. Förbättra servicepåverkan och

Läs mer

Stora Hawaiiresan. Stora Hawaiiresan. Resan i korthet USA

Stora Hawaiiresan. Stora Hawaiiresan. Resan i korthet USA Stora Hawaiiresan Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmarna om den perfekta tropiska ön. En resa till Hawaii

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING. b. Omforma den allmänna opinionen och förbättra synligheten

CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING. b. Omforma den allmänna opinionen och förbättra synligheten CHAPTER XIV LEDARUTVECKLING A. LEDARUTVECKLINGSPROGRAM 1. Uppgift Uppnå utmärkt ledarutveckling inom Lions genom att tillhandahålla utbildningar av hög kvalité. 2. Mål a. Förbättra servicepåverkan och

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

KAPITEL XIII INTERNATIONELLA RELATIONER A. LIONS CLUBS INTERNATIONALS FÖRHÅLLANDE TILL FÖRENTA NATIONERNA (ECOSOC)

KAPITEL XIII INTERNATIONELLA RELATIONER A. LIONS CLUBS INTERNATIONALS FÖRHÅLLANDE TILL FÖRENTA NATIONERNA (ECOSOC) INTERNATIONELLA RELATIONER A. LIONS CLUBS INTERNATIONALS FÖRHÅLLANDE TILL FÖRENTA NATIONERNA (ECOSOC) Artikel 71 i Förenta Nationernas författning lyder: "Det ekonomiska och sociala rådet kan inleda och

Läs mer

100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser ger medlemmar och klubbar möjlighet att delta i firandet och hjälpa till att stärka vår organisation

100-årsjubileets program för medlemsutmärkelser ger medlemmar och klubbar möjlighet att delta i firandet och hjälpa till att stärka vår organisation Det är spännande för Lions Clubs International att kunna sprida ett nytt utmärkelseprogram som belönar lionmedlemmar som hjälper vår organisation att växa genom att bjuda in nya medlemmar och bilda nya

Läs mer

DISTRIKTSGUVERNÖRENS TEAM

DISTRIKTSGUVERNÖRENS TEAM Kapitel 1 DISTRIKTSGUVERNÖRENS TEAM I dagens snabbt föränderliga värld måste medlemmarna förena familj, arbete och frivilliginsatser. Med anledning av att distriktsguvernörens roll är komplex och krävande

Läs mer

Dream Achiever - utmärkelser för drömprestationer Vanliga frågor

Dream Achiever - utmärkelser för drömprestationer Vanliga frågor 1. Hur många modeller för att samla poäng finns det? Det finns två modeller för att samla poäng, Spår A och Spår B, baserat på medlemstrenderna i ditt distrikt. Varje distrikt har tilldelats antingen spår

Läs mer

PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB

PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB Planritning för en starkare klubb Det är ingen hemlighet. De mest effektiva klubbarna söker regelbundet efter sätt att öka påverkan av sina hjälpinsatser, utveckla ledare

Läs mer

Lions service för barn Symposieprogram Ansökan för verksamhetsåret 2014 2015

Lions service för barn Symposieprogram Ansökan för verksamhetsåret 2014 2015 Lions service för barn Symposieprogram Ansökan för verksamhetsåret 2014 2015 Översikt över symposieprogram Lions symposieprogram om service för barn kan bevilja kostnadsersättning för: ett (1) symposium

Läs mer

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: +1 630-571-5466 Fax: +1 630-571-1689

Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: +1 630-571-5466 Fax: +1 630-571-1689 DATUM: november 2014 Lions Clubs International 300 West 22nd Street, Oak Brook, Illinois 60523-8842, USA Telefon: +1 630-571-5466 Fax: +1 630-571-1689 TILL: Första vice distriktsguvernörer och DG-elect

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

HUR UTVÄRDERAR DU DIN KLUBB? Ett viktigt utvärderingsverktyg för klubbar

HUR UTVÄRDERAR DU DIN KLUBB? Ett viktigt utvärderingsverktyg för klubbar ADMINISTRATIV VÄGLEDNING HUR UTVÄRDERAR DU DIN KLUBB? Ett viktigt utvärderingsverktyg för klubbar HUR UTVÄRDERAR DU DIN KLUBB? Ett viktigt utvärderingsverktyg för klubbar - administrativ vägledning Du

Läs mer

Blue Hawaii. Blue Hawaii. Resan i korthet USA

Blue Hawaii. Blue Hawaii. Resan i korthet USA Blue Hawaii Blue Hawaii På denna tur upplever du tre sidor av - det dynamiska och multikulturella New York, det glamorösa Hollywood och slutligen, men inte minst, det tropiska Hawaii, som är ett paradis

Läs mer

seminarium om program för klubbkvalitet

seminarium om program för klubbkvalitet Din vägledning att genomföra ett framgångsrikt seminarium om program för klubbkvalitet INSTRUKTÖRENS VÄGLEDNING FÖRBEREDA SEMINARIET MÅL Det övergripande målet med detta seminarium är att genomföra en

Läs mer

Vägledning för distriktsordförande

Vägledning för distriktsordförande Lions internationella fredsaffischtävling KOMMA IGÅNG Bekanta dig med tävlingen. Denna vägledning innehåller den information du behöver, till exempel regler, villkor samt tips och råd. Följande resurser

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik AoM Consult AB Din utbildningskonsult Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik Plats: Honolulu- Hawaii Datum: 4-14 januari 2017 Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning

Läs mer

SAMMANFATTNING AV DEN INTERNATIONELLA STYRELSENS BESLUT NEW YORK, NEW YORK, USA DEN 9-14 MARS 2009

SAMMANFATTNING AV DEN INTERNATIONELLA STYRELSENS BESLUT NEW YORK, NEW YORK, USA DEN 9-14 MARS 2009 SAMMANFATTNING AV DEN INTERNATIONELLA STYRELSENS BESLUT NEW YORK, NEW YORK, USA DEN 9-14 MARS 2009 1. Toronto, Ontario, Kanada, valdes att stå värd för den internationella kongressen 2014. REVISIONSKOMMITTÉN

Läs mer

ANSLAGSPROGRAM FÖR LEDARUTVECKLING I MULTIPELDISTRIKT OCH DISTRIKT ANSLAGSANSÖKAN

ANSLAGSPROGRAM FÖR LEDARUTVECKLING I MULTIPELDISTRIKT OCH DISTRIKT ANSLAGSANSÖKAN I MULTIPELDISTRIKT OCH DISTRIKT 2019-2020 Vad innebär programmet för ledarutveckling i multipeldistrikt och distrikt? Detta anslagsprogram erbjuder finansiella medel för att stödja multipeldistriktets

Läs mer

CEREMONI FÖR INSTALLATION AV LIONKLUBBENS TJÄNSTEMÄN

CEREMONI FÖR INSTALLATION AV LIONKLUBBENS TJÄNSTEMÄN CEREMONI FÖR INSTALLATION AV LIONKLUBBENS TJÄNSTEMÄN NOTERA: Innan mötet inleds bör installerande tjänsteman (vanligen närmast föregående klubbpresident) utse en assistent. Denna assistent bör bekanta

Läs mer

DISTRIKTSGUVERNÖRENS MEDDELANDE 2/2015-2016. Bästa klubbpresidenter och andra funktionärer, lions, partners och PDG:n.

DISTRIKTSGUVERNÖRENS MEDDELANDE 2/2015-2016. Bästa klubbpresidenter och andra funktionärer, lions, partners och PDG:n. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Läs mer

Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai

Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai Hawaii - Oahu - Maui - Kauai & Los Angeles Varje vecka året runt! Kryssa runt Hawaiis öar och upplev så mycket mer

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

FIRA DEN NYA KLUBBEN. Planeringsguide för charterfest

FIRA DEN NYA KLUBBEN. Planeringsguide för charterfest FIRA DEN NYA KLUBBEN Planeringsguide för charterfest Planeringsguide för charterfest Fira den nya lionklubben Charterfesten är ett särskilt evenemang som firar starten av den nya lionklubben. Under evenemanget

Läs mer

Dokumentet om detta ska fyllas i och lämnas tillbaka till skolan. Bifogar även ett brev från skolledningen angående nya läroplanen.

Dokumentet om detta ska fyllas i och lämnas tillbaka till skolan. Bifogar även ett brev från skolledningen angående nya läroplanen. Utflykten till Skansen var en härligt blöt dag! Vi såg många djur och hade en fantastisk klass som det var en fröjd att åka på utflykt med, och de tog även hänsyn till andra passagerare på både Roslagsbanan

Läs mer

PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB

PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB PLANRITNING FÖR EN STARKARE KLUBB Det är ingen hemlighet. De mest effektiva lionklubbarna identifierar regelbundet sätt för att utöka effekten av deras humanitära service,

Läs mer

NYHETSBREV 2011 # 2. Convention Bureau

NYHETSBREV 2011 # 2. Convention Bureau NYHETSBREV 2011 # 2 Lite klarare luft, lite starkare färger och en härlig energi efter sommarens ledighet. Hoppas att ni också känner så nu när hösten närmar sig. Efter sommarens många möten med vänner

Läs mer

DET INTERNATIONELLA HUVUDKONTORET

DET INTERNATIONELLA HUVUDKONTORET Kapitel 2 DET INTERNATIONELLA HUVUDKONTORET Det internationella huvudkontoret är en viktig resurs för alla lionmedlemmar. All personal vid det internationella huvudkontoret är redo att ge distriktsguvernörerna

Läs mer

DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET

DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET DISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET De medlemmar som uppfyller kraven för GMT distriktskoordinator kan utnämnas till denna post. Be kandidaterna ta del av ansvarsområdena och kvalifikationerna, fylla

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii

Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii Club Eriks noga utvalda upplevelser Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii Kalifornien Hawaii Japan Har du alltid drömt om att åka längs Kaliforniens vackra kust, att segla runt Hawaiis

Läs mer

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring

Läs mer

SALIM MOUSSAN. Past International director Kandidat för Tredje vice Internationell President

SALIM MOUSSAN. Past International director Kandidat för Tredje vice Internationell President Dröm WE SERVE förbered uppnå SALIM MOUSSAN Past International director Kandidat för Tredje vice Internationell President Milano, Italien Internationella Konventet 5 9 juli 2019 Lion-vänner! Med ett nytt

Läs mer

Ersättningspolicy för distriktsguvernörer

Ersättningspolicy för distriktsguvernörer Ersättningspolicy för distriktsguvernörer Distriktsguvernörer kan begära ersättning för följande aktiviteter. Alla resor måste göras på billigast möjliga sätt. 1. EVENEMANG SOM ERSÄTTS a. KLUBBESÖK För

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

KURS FÖR CERTIFIED GUIDING LION HANDBOK FÖR VÄRD OCH INSTRUKTÖR

KURS FÖR CERTIFIED GUIDING LION HANDBOK FÖR VÄRD OCH INSTRUKTÖR KURS FÖR CERTIFIED GUIDING LION HANDBOK FÖR VÄRD OCH INSTRUKTÖR Innehållsförteckning FÖRBEREDA SEMINARIET...2 FÖRESLAGEN TID...3 INTRODUKTION OCH KURSÖVERSIKT...4 I. FÄRDIGHETER HOS EN FRAMGÅNGSRIK GUIDING

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt?

Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? Tager Du Ellagården för att fira och glädjas tills morgonen skiljer oss åt? VIGSEL I vår unika miljö kan du viga dig, arrangera er bröllopsfest eller dem båda i kombination. Många väljer att viga sig i

Läs mer

KAPITEL XIII INTERNATIONELLA RELATIONER A. LIONS CLUBS INTERNATIONALS FÖRHÅLLANDE TILL FÖRENTA NATIONERNA (ECOSOC)

KAPITEL XIII INTERNATIONELLA RELATIONER A. LIONS CLUBS INTERNATIONALS FÖRHÅLLANDE TILL FÖRENTA NATIONERNA (ECOSOC) INTERNATIONELLA RELATIONER A. LIONS CLUBS INTERNATIONALS FÖRHÅLLANDE TILL FÖRENTA NATIONERNA (ECOSOC) Artikel 71 i Förenta Nationernas författning lyder: "Det ekonomiska och sociala rådet kan inleda och

Läs mer

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa Tel Aviv Pride 2016 Tel-Aviv har på kort tid gjort sig känd som ett utav världens topp gay resmål. Den extravaganta och överdådiga Pride veckan 29 maj 6 juni är ett måste för dig som vill parta, upptäcka

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

VÄGLEDNING I ATT BILDA LIONKLUBBAR VID HÖGSKOLOR OCH UNIVERSITET

VÄGLEDNING I ATT BILDA LIONKLUBBAR VID HÖGSKOLOR OCH UNIVERSITET VÄGLEDNING I ATT BILDA LIONKLUBBAR VID HÖGSKOLOR OCH UNIVERSITET Innehåll Om Lions 2 Varför bilda lionklubbar vid högskolor och universitet? 3 Steg för att bilda klubbar vid högskolor och universitet 3

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT på Bali Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

DISTRIKTGUVERNÖRENS TEAM

DISTRIKTGUVERNÖRENS TEAM Innehåll 2015-2016 I. DISTRIKTGUVERNÖRENS TEAM Distriktsguvernör... I-1 Första vice distriktsguvernör... I-2 Andra vice distriktsguvernör... I-4 Ett effektivt distriktsguvernörens team... I-5 II. DET INTERNATIONELLA

Läs mer

Vi har en plan! Samråd 9 mars 6 maj 2010. Förslag till gemensam översiktsplan för Karlskoga och Degerfors kommuner

Vi har en plan! Samråd 9 mars 6 maj 2010. Förslag till gemensam översiktsplan för Karlskoga och Degerfors kommuner Vi har en plan! Förslag till gemensam översiktsplan för Karlskoga och Degerfors kommuner Samråd 9 mars 6 maj 2010 Smakprov Hela översiktsplanen med tillhörande dokument finns på Karlskoga och Degerfors

Läs mer

Utresa i april samt oktober

Utresa i april samt oktober Utresa i april samt oktober Svajande palmer, god mat, trevligt resesällskap och en härlig gemenskap, det är "Seniorresan till Phuket". Svea Travel arrangerar sedan flera år denna resa som blivit mycket

Läs mer

Välkomna! www.ljk.se

Välkomna! www.ljk.se Välkomna! www.ljk.se Loredana Jelmini Varumärke Identitet så som ni när, med styrkor och svagheter Image bilden av er, den ägs av gästen och är alltid utifrån dennes perspektiv och således alltid sann

Läs mer

Insatsen kontaktperson enligt lag om stöd och service till vissa funktionshindrade

Insatsen kontaktperson enligt lag om stöd och service till vissa funktionshindrade Socialförvaltningen Insatsen kontaktperson enligt lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) Tjänstedeklaration Beslutad av omsorgsnämnden 2011-12-15, 148. Övertagen av socialnämnden 2012-09-01.

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012

Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Till alla Klippans sektioner och FUB:s länsförbund och lokalföreningar Inbjudan till Klippans ordförandekonferens 20-21 oktober 2012 Hej! Rikssektionen Klippans styrelse bjuder in till konferens för alla

Läs mer

SIDAN 1 TOMAS DÖMSTEDT. Fakta om USA. Lärarmaterial. Klicka HÄR för att skriva ut arbetsmaterialet.

SIDAN 1 TOMAS DÖMSTEDT. Fakta om USA. Lärarmaterial. Klicka HÄR för att skriva ut arbetsmaterialet. SIDAN 1 Lärarmaterial Klicka HÄR för att skriva ut arbetsmaterialet. VAD HANDLAR BOKEN OM? Boken gör en sammanfattning av Amerikas historia och bildandet av USA. Den berättar om viktiga personer och händelser,

Läs mer

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring Kapstaden

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015 REORIENT på Bali Workshop Våren 2015 REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska Ubud, Bali. Vi erbjuder

Läs mer

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang Resor och upplevelser för nyfikna Tåget - det bekväma sättet att uppleva SJ erbjuder ett trivsamt sätt att resa för alla åldrar. Oavsett

Läs mer

MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET

MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET De medlemmar som uppfyller kraven för multipeldistriktets jubileumskoordinator kan utnämnas till denna post. Be kandidaterna ta del av ansvarsområdena och kvalifikationerna,

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

Lions Clubs International Anslag till omstrukturering och utveckling av distrikt Kriterier och ansökan

Lions Clubs International Anslag till omstrukturering och utveckling av distrikt Kriterier och ansökan Lions Clubs International Anslag till omstrukturering och utveckling av distrikt Kriterier och ansökan Nya distrikt som är resultatet av ett eller flera övergångsdistrikt kan söka anslag till utveckling,

Läs mer

Distriktets mål och handlingsplaner Vägledning i att skicka in mål och handlingsplaner

Distriktets mål och handlingsplaner Vägledning i att skicka in mål och handlingsplaner Distriktets mål och handlingsplaner Under perioden november 2017 och 30 april 2018 kommer första vice distriktsguvernörer/dg Elect (1VDG/DG Elect) att: o o o Fastställa distriktets mål och handlingsplaner.

Läs mer

Handbok för multipeldistriktets extensionsordförande

Handbok för multipeldistriktets extensionsordförande Handbok för multipeldistriktets extensionsordförande Du har accepterat en utnämning som kommer att ha en bestående inverkan på lionklubbarnas framtid. Innehåll Sidan Ansvarsområden för multipeldistriktets

Läs mer

2015-2016. Va gledning fo r distriktsguverno rens partner/vuxen i sa llskap

2015-2016. Va gledning fo r distriktsguverno rens partner/vuxen i sa llskap 2015-2016 Va gledning fo r distriktsguverno rens partner/vuxen i sa llskap Innehållsförteckning Inledning 1 Avsnitt 1: Information om Lions Clubs International Historia och bakgrund 2 Konstitutionella

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Följ med EG Retail m.fl. till NRF. Retail s BIG Show, 13-16 januari 2013 i New York (vi åker den 10:e)

Följ med EG Retail m.fl. till NRF. Retail s BIG Show, 13-16 januari 2013 i New York (vi åker den 10:e) Följ med EG Retail m.fl. till NRF Retail s BIG Show, 13-16 januari 2013 i New York (vi åker den 10:e) Om NRF + 400 utställare 126 seminarier, föreläsningar och gruppdiskussioner Drygt 25 500 besökare från

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

INFORMATIONSTEKNOLOGI

INFORMATIONSTEKNOLOGI Kapitel 7 INFORMATIONSTEKNOLOGI Allmän information Information Technology Division är i första hand en service- och produktionsdivision. Divisionens syfte är att tillhandahålla tekniska tjänster som effektiviserar

Läs mer

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & bad Fort Myers. Sol & bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Rotary Internationals Strategiska Fokusområden och Mål

Rotary Internationals Strategiska Fokusområden och Mål Rotary Internationals Strategiska Fokusområden och Mål Stödja och stärka klubbarna Främja innovation och flexibilitet i klubbarna Uppmuntra klubbarna att delta i aktiviteter inom olika tjänstegrenar Främja

Läs mer

Handbok för klubbens LCIF-koordinator

Handbok för klubbens LCIF-koordinator Leda din klubb till framgångar Sidan 1 Välkommen! Bästa klubbens LCIF-koordinator. Tack för att du har tagit dig an denna viktiga roll i din klubb! Du är nu med i ett globalt team av ledare som är fokuserade

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

GÖR SLAG I SAKEN. Handledning för utveckling av klubbprojekt

GÖR SLAG I SAKEN. Handledning för utveckling av klubbprojekt GÖR SLAG I SAKEN Handledning för utveckling av klubbprojekt GÖR SLAG I SAKEN Lionklubbar som genomför meningsfulla hjälpinsatser i samhället har stor betydelse för de människor som får hjälp. Lionmedlemmarna

Läs mer

SAMMANFATTNING AV DEN INTERNATIONELLA STYRELSENS BESLUT SCOTTSDALE, ARIZONA, USA 5-8 OKTOBER 2014

SAMMANFATTNING AV DEN INTERNATIONELLA STYRELSENS BESLUT SCOTTSDALE, ARIZONA, USA 5-8 OKTOBER 2014 SAMMANFATTNING AV DEN INTERNATIONELLA STYRELSENS BESLUT SCOTTSDALE, ARIZONA, USA 5-8 OKTOBER 2014 REVISIONSKOMMITTÉN 1. Granskade och godkände bokslutshandlingarna, per den 30 juni 2014, för Lions Clubs

Läs mer

MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET

MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET MULTIPELDISTRIKTSKOORDINATOR ANSÖKNINGSPAKET De medlemmar som uppfyller kraven för GMT multipeldistriktskoordinator kan utnämnas till denna post. Be kandidaterna ta del av ansvarsområdena och kvalifikationerna,

Läs mer

E-postbilagor / infogade i vanlig e-post

E-postbilagor / infogade i vanlig e-post E-postbilagor / infogade i vanlig e-post Av Asta Burvall Med e-postbilagor menar jag allt icke arbetsrelaterat eller på andra sätt nödvändigt material som vi skickar i e-post till varandra. Många gånger

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Hotell Tider Kat Enkel Dubbel Triple Quad pris per rum rum rum rum rum. pris per rum rum rum rum rum

Hotell Tider Kat Enkel Dubbel Triple Quad pris per rum rum rum rum rum. pris per rum rum rum rum rum WILLIAMSBURG, VA Kingsmill Resort 1-2/9 3270 3270 3270 3270 2-rumssvit 3/9-31/3 2400 2400 2400 2400 YELLOWSTONE, MT/WY Gray Wolf Inn 1-23/9 M 2915 2915 3060 3215 inkl.kont.frukost 24/9-21/10 2195 2195

Läs mer

VÄRLDSKULTURMUSEERNAS VÄG VIDARE

VÄRLDSKULTURMUSEERNAS VÄG VIDARE VÅR VISION Foton i visionen: Världskulturmuseerna, Filmriding & istock VÄRLDSKULTURMUSEERNAS VÄG VIDARE I det här dokumentet sammanfattas Världskulturmuseernas gemensamma vision. Den är vår kompass. Vår

Läs mer