Utvärdering av domarkonferensen i Köping sept 2008.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utvärdering av domarkonferensen i Köping sept 2008."

Transkript

1 Utvärdering av domarkonferensen i Köping sept Trots att vi tyvärr kom lite för sent från Gotland så tycker jag det för det första är väldigt viktigt att vi kan ha konferensen kvar. Sedan var den ska vara kan kanske göra detsamma. Den här träffen var den bästa jag har deltagit i med blandade frågor samt blandade kommentarer. Det utspelade scenariet som utfördes i pingishallen var jättebra. Man fick verkligen tänka igenom vad det är som kan hända, även om det blev lite krystat. Kan gärna vara kvar som ett inslag i domarkurser samt i sådana här konferenser. Alla ni som har jobbat med presentation, kursledare mm har varit mycket bra och trevliga, fortsätt med det! Vi från Gotland kommer säkerligen hit igen. Konferensen bra. Viktigt att ha en träff en gång om året. Det har märkts ute i distrikten att det varit brist på information i regel- och domarfrågor, t ex limförbudet. Det som företagits vad kommittén ska arbeta med är bra och nödvändigt. Vi får väl pröva oss fram och finna former. Fortsätt utveckla frågor som skall tas vidare hem till distrikten. Mycket bra att domargruppen är tillbaka. Visst skulle ny plats vara trevligt för konferensen, har tyvärr inga bra förslag. Kul att gruppen verkar jobba närmare och närmare kansliet, mycket bra. Viktigt att konferensen finns, förenar domar- Sverige. För lite tid att diskutera olika saker. Programmet var bra men vi hann inte diskutera allt. Det är bra att få utbyta erfarenheter och åsikter med andra distrikt. Köping ligger lite avsides, nästa domarkonferens i Stockholm Alldeles för kort om tid att diskutera vissa saker. Bra med grupparbeten för då diskuteras det mer. Rekrytering av nya domare. Frågor om verkliga händelser. Frågor från prov. Matchsituationer i hallen, jättebra. Kanske två övernattningar, mer tid till diskussioner. Lathundar för exempelvis enez-tester mm. Det är mycket viktigt med återkommande konferenser. Jag anser att den här konferensen var i kortaste laget. Det hade behövts mer tid att diskutera bl.a Enez-lådan, domarrekrytering och ÖD-frågor. En separat matchdomarkonferens vore bra. De praktiska övningarna var bra, dock lite stökigt. Hade varit bra med en genomgång efteråt i lugnare miljö. Prioriterade frågor är rekrytering och utbildning/fortbildning.

2 Köping som konferensort är ok för mig. Hotellet kan jag stå ut med bara man får ett enkelrum. Jag har inget emot 2 övernattningar bara programmet är fullspäckat med intressanta ämnen. Bra möte! För mig är Köping helt ok. Tycker det var bättre än Viking Line. Möjligen att det hade varit intressant att få höra andra förbundsdomare berätta om intressanta händelser som inträffat under det gångna året. Vad hände? Hur blev domslutet? Var det korrekt dömt? Har fungerat bra och varit lärorikt. Bra hotell och lätt att hitta hit. Den information vi fått och de diskussioner vi har haft har varit bra. + Bra upplägg men lite ont om tid. Rätt så lärorikt/givande föreläsningar. Den lite mer praktiska delen i pingishallen, effektivt och kul. Bra hotell och mat. - Tiden! 2 övernattningar hade varit bättre. Avståndet till Köping. Inför framtiden; Skulle vara kul att anordna konferensen på Viking Line eller liknade. Försöka få intresse hos ungdomar/föräldrar i klubbarna att minst gå distriktsdomarkurs. Allt som allt, en bra konferens. Bra konferens! En övernattning är nog bra för att kunna hålla ett bra innehåll. Kanske hellre då två träffar per säsong än 2 övernattningar. Val av hotell ej bra. Väl avvägd omfattning med 2 dagar. Nödvändigt att ta upp nya regler och tillämplingar. Utbyte av erfarenheter. Om konferensorten alltid är densamma borde de med långresor kompenseras. Annars förlägga konferenserna till olika platser. Bra upplägg, positivt med en övernattning. Bra med en sådan här konferens då man kan utvärdera och ventilera uppkomna situationer. Man får en samhörighet och vettiga diskussioner. Får inblickar och ideér om ett bättre agerande. Bra är också att inte känns ihoptryckt utan att det finns tid till diskussioner och erfarenhetsutbyte. Känns som att det var en rimlig inramad tid. Har, på både gott och ont, inget negativt ang denna konferens. Bra och ett plus i kanten för de praktiska övningarna (provet igår, hallen idag). Kul och trevligt att få ett ansikte på de övriga domarna i Sverige.

3 + bra info från styrelserepresentationen TRK:s organisation mycket intressant. Positivt att inte bara en person håller i det hela. Platsen tycker jag var bra, i och för sig har jag inte så långt att åka men hotellet ok och maten bra. Tycker absolut att vi ska ha detta varje år. Mycket givande och ger inspiration. Mer tid hade nog behövts känns det som. Fred em söndag bör vara möjligt!? Man kan ju hålla på längre på fredag kväll med jobbandet än vi gjorde. Tack för en givande kurs! Jag tycker konferensen varit bra. Det är bra med en uppdatering inför nya säsongen. Längden på konferensen var lagom, inte för kort och inte heller utdragen. Bra att får diskutera olika situationer. Jag tycker att kursen var givande. Kul med det sociala umgänget. Lördagen bestod av många intressanta frågeställningar, vilket gav en repetition på reglerna och en vägledning i en domares beteende. Platsen var bra, anser jag. Har inget att invända på en ytterligare träff i Köping. Vid presentation: Skriv upp punkter på blädderblock, exempelvis - namn - ort/distrikt - funktion - erfarenhet För kort tid med avslut lördag kväll. Tiden bör utnyttjas mer. Bra med ITTF-provet. Bättre om direktiv funnits mer utarbetade ang Enez. Förvirring råder. Kräv utvärdering av kursledare efter varje distriktsdomarprov. Exempel användes SBTF:s presentation, hur var kursupplägget - antal timmar fördelade på dagar, praktiska genomgångar, är materialet uppdaterat enl regelboken? Om inte- notera vad samt ge förslag på utveckling av materialet. TRK:s info kunde ev varit fylligare kommentar kring antal lag i serierna, serieregler (farmarklubb/joker), tävlingsregler. Ändringar sedan förbundsmötet Disciplinkommitténs redovisning bra. OBS! Utforma ÖD-rapporten tydligare med markering av gul resp gul/röda kort. Domarrekrytering viktig och bra punkt, men det verkar hopplöst. Jag känner stort behov av ett IU-forum/samling i Sverige. Jag är rädd att distriktsrepresentanterna tycker att vi skryter om våra punkter tar för stor plats här. Däremot så är det säkert bra att IU:s ändock syns i PR -syfte. Vi borde haft en utvärdering från förra säsongen från distrikten. Ex händelser i hagen, problem etc.

4 Bra med domarkonferens. Bör finnas varje år. Mer tid för regeltolkningsfrågor. Vad har hänt under året. Praktiska problem. Domargruppen; - Ta fram checklistor - Appendix A på svenska med handsignaler. Bör läggas ut på nätet - Generellt mer domarinfo på nätet. Delar av tävlingsledarutbildningen kanske kan ingå på konferensen. Höja ÖD-nivån. Plats; Kanske finns roligare platser än Köping men helt ok. Lite längre konferens kan vara bra. Tack för en trevlig helg! Bra; Praktik vid bordet. Enez-genomgång. Mat. Kursledning Rebeccas och Thomas genomgång. Frågor kring internationella provet. Mindre bra; För lite tid, 2 heldagar optimalt. Frågor som inte hanns med, t ex An Shus rackethantering. Redovisning av gula kort för domare i elitserien och superettan. Ej diskussion kring faktiska händelser som uppkommit under föregående säsong vid bord etc. Av ovan anledning för få beslut hur göra så att alla agerar på samma sätt. Framtid; Konferens bör finnas varje år. Tidpunkt före serie bra! Bra med pingisbord i närheten Först ett stort TACK för att jag/vi fick komma på en domarkonferens. Enligt mig är dylika träffar ett måste för att vi, domarskrået och bordtennisen, ska överleva och jag tycker att det här är bland det roligaste som jag lägger en helg på. Vad hade kursledningen för syfte med träffen? Var det att ingjuta vikänsla i domarkåren eller var det för att försöka få en vikänsla ihop med SBTF:s styrelse eller var det för att marknadsföra regelkunskap? Lite oklart, men jag kan direkt konstatera att SBTF:s styrelse lyckades näst intill 100% att gömma sig i korridorerna. SVAGT. Mat och logi på hotell Scheele behöver vi väl inte orda mer om, det är ju den ekonomiska verkligheten, men jag orkar inte med två dygn med supande innebandyspelare och kall mat. Det här vill jag komma ihåg från helgen; - Bra regeltolkningsavsnitt med grupparbete - Den positiva inställningen hos kursledningen, Gert, Mats Rebecca och delvis Thomas. - Bt-övningen i hallen var mycket bra och givande, men lite störande med dom tränande ungdomarna från IK Juno. - De nya unga domarna. Grattis till de distrikt som värvat nya domare.

5 Tanken på att dela ÖD:arna från matchdomarna. Det är två helt olika uppdrag som jag anser att ni, domarkommittén eller TRK, måste ta tag i och presentera konkreta utbildningsvägar. Kunskapen finns hos TRK men varför denna tvekan? Det här vill jag glömma; - Det sammantagna greppet för att föra fram bt-sporten i Sverige. - De distrikt som inte ville vara med - Rekrytering, är det dags att ta hjälp av ett rekryteringsföretag, kanske på nästa domarkonferens. Tyvärr är jag rädd för att samma fråga diskuteras i alla kommitteer och förhoppningsvis även i SBTF-styrelsen. Dags för samordning. - vart tog etik- och moralfrågorna vägen inkl jämställdhet och drogfrågor. - Avsaknaden av frågor som rör de som inte är sverigefödda och/eller de som har andra etiska skillnader.

Konferensutvärdering, augusti 2003

Konferensutvärdering, augusti 2003 Deltagarnas synpukter : Konferensutvärdering, 29-31 augusti 2003 Hela programmet har varit bra, både information och grupparbetet. Att blanda in lättsamheter och gemensamma aktiviteter på kvällarna har

Läs mer

Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Köping 13-14/9 2008

Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Köping 13-14/9 2008 Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Köping 13-14/9 2008 Lördag 13/9 Konferensen inleddes kl 11:30 med lunch. Inledning Presentation av deltagare och kursledning. 15 st distrikt var representerade.

Läs mer

Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar.

Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar. Totalt 31 inlämnade utvärderingar. Har tagit med samtliga. Bra Nätverkande och utbyte av erfarenheter och tips. Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar. Bra med grupparbete

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Stockholm 15 16 november 2007 Utvärdering Motsvarade konferensen 1-10 dina förväntningar? 0 ---------------------------------------------/-------- ------------10 Sammanfattning

Läs mer

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport Kleindagarna 2012 - Snabbrapport 1. Vad är din samlade intryck av dagarna? 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 2. Kommentera gärna ditt svar ovan: Antal svarande: 10 - Mycket lärorikt, trevligt, väldigt

Läs mer

Nytt inom regler och bestämmelser

Nytt inom regler och bestämmelser Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Köping 29-30/8 2009 Inledning Presentation av deltagare och kursledning. 12 st distrikt var representerade. Blekinge: Stig Lindquist Dalarna: Madelene Främst

Läs mer

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Hur tycker Du att föreläsningarna har varit under dagarna? Mycket värdefulla 21 Värdefulla 11 Mindre värdefulla 0 Värdelösa 0 Saknas ifyllt

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

KURSUTVÄRDERING AV "EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017" 20 deltagare

KURSUTVÄRDERING AV EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017 20 deltagare KURSUTVÄRDERING AV "EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017" 20 deltagare 1. Vilken är din helhetsbedömning av kursen? 7 6 5 3 1 Mycket bra Bra Mindre bra Dålig Kommentarer: Förklarar på ett lättfattligt

Läs mer

Workshop ENKLA ÄRENDEN

Workshop ENKLA ÄRENDEN Workshop ENKLA ÄRENDEN Denna handledning kan användas som inspiration eller ramverk för att arrangera möten eller workshops i anslutning till webbseminariet om ENKLA ÄRENDEN som arrangeras av kommittén

Läs mer

"Ute är inne"/ Utvärderingsblankett september april 2018

Ute är inne/ Utvärderingsblankett september april 2018 "Ute är inne"/ Utvärderingsblankett september 2017 april 2018 1. Kön: 2. Jag jobbar vid: 1/7 3. Ta ställning till följande påståenden (1 = mycket dåligt/litet, 2 = ganska dåligt/litet, 3 = varken bra eller

Läs mer

Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens svar

Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens svar Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens 2015 37 svar 1. Årskonferensen som helhet Hur upplevde du årskonferensen som helhet? Mycket bra Bra Mindre bra "Ev. ytterligare exempel från en kommun

Läs mer

Examination och utvärdering vt 2017

Examination och utvärdering vt 2017 Examination och utvärdering vt 2017 Kursutvärdering sammanställning med lärarkommentarer Fråga Instämmer inte alls Instämmer helt 1 Kursens mål har varit klara för mig 1 1 11 2 Kursen har gett mig möjlighet

Läs mer

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Positiva synpunkter Bra upplägg. Lite teori blandat med övningar i lagom storlek. Verksamhetsnära och realistiskt. Många tankeställare

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

Utvärdering av Arbetsterapeuternas utbildningsdag 2015

Utvärdering av Arbetsterapeuternas utbildningsdag 2015 Utvärdering av Arbetsterapeuternas utbildningsdag 2015 Information om utbildningsdagen kom ut i tid. Instämmer... Helt 75 98,7 Delvis 1 1,3 Inte alls 0 0 Innehållet i utbildningsdagen motsvarade dina förväntningar.

Läs mer

Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Hallsberg 4-5/ Inledning Presentation av deltagare och kursledning. 11 distrikt var representerade.

Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Hallsberg 4-5/ Inledning Presentation av deltagare och kursledning. 11 distrikt var representerade. Anteckningar från förbundsdomarkonferens i Hallsberg 4-5/9 2010 Inledning Presentation av deltagare och kursledning. 11 distrikt var representerade. Blekinge: Lennart Flygare Gotland: Egon Schwartz Lasse

Läs mer

Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10

Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10 Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? ( 1 anger lägsta betyg, anger högsta betyg) Fråga 1 Fråga 1 Motivering: Bl a jätteintressant att träffa folk från

Läs mer

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 1 av 11 2010-12-13 16:22 Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 Antal besvarade enkäter: 15 1 Hur tycker du att målen för momentet har uppfyllts? Vi har väl uppfyllt de delarna bra. Jag tycker det känns

Läs mer

Kursutvärdering Sigtunakursen 12 13 mars 2009

Kursutvärdering Sigtunakursen 12 13 mars 2009 Kursutvärdering Sigtunakursen 12 13 mars 2009 Svarsfrekvens ca 80 %. Av de 80 % som svarat blev resultat enligt nedan. Sammanfattning genomförd kurs av samtliga föreläsare och gruppledare. ämnen på lagom

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018

Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018 Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018 Antal respondenter: 124 : 67 Svarsfrekvens: 54,03 % Kön Kön Kvinna 41 (61,2%) Man 26 (38,8%) Kön 1,4 0,5 35,4 % 1,0 1,0 1,0 2,0 2,0 Ålder Ålder

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Q1 Tag ställning till varje enskilt påstående och ange hur väl det stämmer med dina åsikter.

Q1 Tag ställning till varje enskilt påstående och ange hur väl det stämmer med dina åsikter. Q1 Tag ställning till varje enskilt påstående och ange hur väl det stämmer med dina åsikter. Svarade: 31 Hoppade över: 1 Kursen kändes utmanande på ett stimulerande sätt Atmosfären i kursen kändes öppen

Läs mer

Antal svarande Fråga 1.1 I vilken grad har kursen som helhet gett dig: Ökad kunskap om ditt barns funktionshinder och hur det påverkar familjen n=203

Antal svarande Fråga 1.1 I vilken grad har kursen som helhet gett dig: Ökad kunskap om ditt barns funktionshinder och hur det påverkar familjen n=203 Antal svarande Fråga. I vilken grad har kursen som helhet gett dig: Ökad kunskap om ditt barns funktionshinder och hur det påverkar familjen n=23 9 9 8 79 Antal svarande 7 6 5 4 I mycket hög grad I hög

Läs mer

Utvärdering av handledarutbildning HT12

Utvärdering av handledarutbildning HT12 Utvärdering av handledarutbildning HT12 Utvärdering handledarutbildning grupp 3 HT12 1. Jag gick handledarutbildningen A. Vårterminen 2012 B. Höstterminen 2012 31 88,6 4 11,4 2. Jag arbetar inom A. Äldreomsorgen

Läs mer

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Kursutvärdering HT 14 Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Hur svarade kursen mot kursbeskrivningen? fördelning 0% 0% 0% 10% 25% 65% antal (0) (0) (0) (2) (5) (13) Medelvärde (för

Läs mer

SIMON-konferens. Standardrapport. December 2009

SIMON-konferens. Standardrapport. December 2009 SIMON-konferens Standardrapport December 2009 Procent Antal 0-3 år 8,3% 2 4-6 år 29,2% 7 7-10 år 25% 6 10-15 år 12,5% 3 15 år eller mer 29,2% 7 Ev. Kommentar Jag har varit aktiv i perioder sedan 1974,

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Ideologi och ledarskap är en mycket uppskattad utbildning som väl fyller sitt syfte.

Ideologi och ledarskap är en mycket uppskattad utbildning som väl fyller sitt syfte. Maria Wilhelms Kommunikation och facklig utveckling 070 573 66 66 maria.wilhelms@vision.se Sida 1 Till Visions förbundsstyrelse Sammanfattning Sammanfattning Ideologi och ledarskap är en mycket uppskattad

Läs mer

Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr Sundbyberg. Välkommen till Ungdomsklubbskonferens 2017!

Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr Sundbyberg. Välkommen till Ungdomsklubbskonferens 2017! Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr 174 57 Sundbyberg E-post: kansli@sduf.se Telefon (sms): 0735 287 971 Hemsida: www.sduf.se Organisationsnr: 88 32 02-1342 Bankgironr: 5759-5647 Inbjudan

Läs mer

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott.

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. 1(5) Absolut! Som vanligt översteg den mina förväntningar. Absolut Ja, till 100 %. JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. Fantastiskt att

Läs mer

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)?

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)? Insolvensrätt med sakrätt HT18 : 1. Hur mycket av kursen har du deltagit i: Hur mycket av kursen har du deltagit i: 0% 0 (0,0%) 1-0% 1 (6,%) 1-40% 1 (6,%) 41-60% 1 (6,%) 61-80% (1,5%) 81-100% 11 (68,8%).

Läs mer

Egna kommentarer Autism grundutbildning

Egna kommentarer Autism grundutbildning Utbildning Autism 76 respondenter. 90,8% upplever att de fått inspiration. 90,8% upplever att utbildningen lett till lärande. 90,8% upplever ökat intresse efter utbildningen. 77,6% upplever att de fått

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP AUGUSTI 2018 i GRÄNNA

SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP AUGUSTI 2018 i GRÄNNA SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP 10 12 AUGUSTI 2018 i GRÄNNA Smålands Brottningsförbund inbjuder samtliga Smålandsklubbar till Sommarkonferens för föreningsledare, och träningscamp för knatte, pojk, ungdom,

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF 2014 1. Har din son deltagit som? 10 98.4% 9 8 7 1 2 1 Målvakt 2 Utespelare Målvakt 1,6% Utespelare 98,4% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7 16.4% 19.7%

Läs mer

Utvärdering Populärvetenskaplig framställning,

Utvärdering Populärvetenskaplig framställning, Utvärdering Populärvetenskaplig framställning, 2013-11-18 Det var 16 deltagare denna gång, fjorton från tekfak och två från HU Jag bad dem skriva ner tre saker som ska behållas till nästa omgång (om det

Läs mer

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 Kurserna har genomförts på Edvinshus, Köpingebro, Östra/Bleke och Svarte under v. 5-6 och på Löderup, Backa, Änga och Sövestad under v 10-12, två kurskvällar per skola.

Läs mer

SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP AUGUSTI 2017 i GRÄNNA

SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP AUGUSTI 2017 i GRÄNNA SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP 11 13 AUGUSTI 2017 i GRÄNNA Smålands Brottningsförbund inbjuder samtliga Smålandsklubbar till Sommarkonferens för föreningsledare, och träningscamp för knatte, pojk, ungdom,

Läs mer

Vetenskapsdag Östersund 2017

Vetenskapsdag Östersund 2017 Vetenskapsdag Östersund 2017 DAGAR KVAR DAGAR AKTIV SVAR SVARSTID (MEDIAN) SLUTFÖRDA Jag är: 0 52 113 1m 12s 107 100% 80% 60% 40% 20% 0% Gymnasieelev Gymnasielärare/personal 1 Gymnasieelev 108 (95.58 %)

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Hyrestaxor på Ritz 2019

Hyrestaxor på Ritz 2019 1 Hyrestaxor på Ritz 2019 Hyrestaxor Ritz Scen Heldag 9.00-17.00 3000:- Kväll 18.00 23.00 2000:- Dygn dag 1 9.00 dag 2 12.00 4500:- Halvdag 12.00-17.00 1500:- Fredag 18.00 lördag 11.00 3500:- Lördag 11.00

Läs mer

Kursutvärdering av kursen för personliga assistenter, våren 2014

Kursutvärdering av kursen för personliga assistenter, våren 2014 FoU Fyrbodal Kursutvärdering av kursen för personliga assistenter, våren 2014 besvarat av assistenternas chefer. På kursen för personliga assistenter har deltagare kommit från åtta av Fyrbodals 14 kommuner.

Läs mer

Måldokument för Svensk Pingis framtid!

Måldokument för Svensk Pingis framtid! Måldokument för Svensk Pingis framtid! Arbetsunderlag den 24 april 2010 Swedish Table Tennis Association Idrottens Hus, SE- 114 73 Stockholm, Sweden Phone: +46 (0)8-699 60 00 Fax: +46 (0)8-699 63 31 info@bordtennis.rf.se

Läs mer

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre 2013-03-23 Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre Bakgrund Inom satsningen Bättre liv för sjuka äldre 2013 anordnade Demensnätverket i Västernorrland tillsammans

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Lyckas i dina akademiska studier

Lyckas i dina akademiska studier Lyckas i dina akademiska studier Jag är en 83,3% kille tjej vill inte ange 15,3% Jag studerar till 55,6% Röntgensjuksköterska Biomedicinsk analytiker 44,4% Jag har studerat på universitet/högskola tidigare

Läs mer

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt Karin Redelius, GIH Dennis Hörtin & Mark O Sullivan, AIK Natalie Barker-Ruchti, Göteborgs universitet Selektion och tidiga satsningar från

Läs mer

Sammanställning Domarkonferens i Köping 29-31/8-03

Sammanställning Domarkonferens i Köping 29-31/8-03 Sammanställning Domarkonferens i Köping 29-31/8-03 Deltagare. Program. Se bifogad lista Se bifogad lista Fredag Konferensens inledning Deltagarna hälsades välkomna, Både deltagare samt kursledning presenterade

Läs mer

organisation eller förening, möjligheten att utvecklas i din roll.

organisation eller förening, möjligheten att utvecklas i din roll. Ledarutveckling Du är viktig! Vi vill ge dig som arbetar med människor i grupp och dig som är aktiv i en organisation eller förening, möjligheten att utvecklas i din roll. Som cirkelledare, förtroendevald,

Läs mer

Regional samverkanskurs Utvärdering 2012

Regional samverkanskurs Utvärdering 2012 www.lansstyrelsen.se/orebro Regional samverkanskurs Utvärdering 2012 Dnr 455-7382-2012 Innehållsförteckning 1 Bakgrund... 2 2 Målgrupp/deltagare... 2 2.1 Förkunskapskrav... 2 3 Kursinnehåll... 2 4 Planering

Läs mer

Bilaga 6: Deltagarnas kommentarer till arbetsmodellen: Samtal i grupp

Bilaga 6: Deltagarnas kommentarer till arbetsmodellen: Samtal i grupp Bilaga 6: Deltagarnas kommentarer till arbetsmodellen: Samtal i grupp 1. Påståenden kring modellen 1.1 Påståenden och svarskort/åsiktskort är ett bra sätt att starta en diskussion Lätt att komma igång

Läs mer

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7 Enkätresultat Enkät: Kursutvärdering Status: öppen Datum: 2009-12-08 14:08:39 Grupp: Aktiverade deltagare (H09 Sår och sårbehandling) Besvarad av: 27(32) (84%) Kursutvärdering Utvärdera kursen utifrån

Läs mer

OTW UTBILDNING SÅ BESTÄLLER DU EN BRA KURS

OTW UTBILDNING SÅ BESTÄLLER DU EN BRA KURS OTW UTBILDNING SÅ BESTÄLLER DU EN BRA KURS TIPS DIG SOM SKA KÖPA EN UTBILDNING 8 SAKER ATT HÅLLA KOLL PÅ 1 FORMULERA TYDLIGA MÅL Lägg energi på att beskriva vad du vill uppnå med kursen. På så sätt kan

Läs mer

http://www.regionorebro.se/4.51ddd3b10fa0c64b24800034364/12.51ddd3b10fa0c64...

http://www.regionorebro.se/4.51ddd3b10fa0c64b24800034364/12.51ddd3b10fa0c64... Sida 1 av 2 #$% #/0 2% 3%/$ 6 7 /8 '()*+,-. 1()*+'. (*+-. -(4*+5. ('*+,. -(4*+5.,)(,*+).,(*+)4., 4(*+). ) ('*+,. )('*+'. (*+)5., )(*+. ) 1()*+'.,,(4*+)).,,(*+),. ) )('*+'.! " )5(5*+4.,)(,*+)., )'()*+5.

Läs mer

HANDLEDNING Guide till ett lyckat föräldramöte

HANDLEDNING Guide till ett lyckat föräldramöte HANDLEDNING Guide till ett lyckat föräldramöte SÅ HÄR GÖR DU Denna handledning är till för dig som ska planera, genomföra och utvärdera ett föräldramöte. Handledningen är ett stöd för kunskapsinhämtning

Läs mer

Deltagarna hälsades välkomna. Såväl kursledning som deltagare presenterade sig själva. (Se separat länk Program, deltagarförteckning )

Deltagarna hälsades välkomna. Såväl kursledning som deltagare presenterade sig själva. (Se separat länk Program, deltagarförteckning ) Anteckningar från Domarkonferens, Cinderella 26-27/8 2006 Lördag 26/8 Konferensen inledning Deltagarna hälsades välkomna. Såväl kursledning som deltagare presenterade sig själva. (Se separat länk Program,

Läs mer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer Utvärdering Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: 21 24 Alla kommentarer Förslag på förändringar / Förbättringar Skulle vara bra med fler

Läs mer

Nätverksträff Fritidshem 29 september Berghult. Välkommen!

Nätverksträff Fritidshem 29 september Berghult. Välkommen! Nätverksträff Fritidshem 29 september Berghult Välkommen! Förmiddagens ordning 08.30-08.45 Inledning & genomgång 08.45 09.15 Presentation verksamhetsbeskrivningar 09.15-09.30 Förberedelse inför Fritidshemmets

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under hösten 2011. Deltagarnas

Läs mer

REGLAB Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 2. Kommentar. 3. Vad har du uppskattat mest? Antal svarande: 10

REGLAB Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 2. Kommentar. 3. Vad har du uppskattat mest? Antal svarande: 10 REGLAB 2011 1. Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 1 = Mycket dåligt, 5 = Mycket bra 2. Kommentar Antal svarande: 6 - Bra kontakter och jag har lärt mig nya saker om kommunikation. -

Läs mer

Föräldramöten Daltorpsskolan och Dalsjöskolan, vårterminen 1999

Föräldramöten Daltorpsskolan och Dalsjöskolan, vårterminen 1999 Sammanställning av utvärderingar från Föräldramöten och, vårterminen 1999 Inledning På uppdrag av hälso- och sjukvårdens folkhälsoenhet i Borås, har nio föräldramöten genomförts på försök under vårterminen

Läs mer

TEKNIK- OCH ELPROGRAMMET. Karlstad juni 2011

TEKNIK- OCH ELPROGRAMMET. Karlstad juni 2011 Inbjudan till LÄRARE PÅ TEKNIK- OCH ELPROGRAMMET Karlstad 21-22 juni 2011 Välkommen till Skogsindustriernas fortbildning för lärare på teknik- och elprogrammet Skogsindustrierna och Stora Enso arrangerar

Läs mer

HANDLEDNING GUIDE TILL ETT LYCKAT FÖRÄLDRAMÖTE

HANDLEDNING GUIDE TILL ETT LYCKAT FÖRÄLDRAMÖTE HANDLEDNING GUIDE TILL ETT LYCKAT FÖRÄLDRAMÖTE Denna handledning är till för dig som ska planera, genomföra och utvärdera ett föräldramöte. Handledningen är ett stöd för kunskapsinhämtning och hör delvis

Läs mer

Utvärdering Naturvårdsträff

Utvärdering Naturvårdsträff Utvärdering Naturvårdsträff 713-71 Föreläsning Urban Emanuelsson 1 1 1 1 1 1 3 5 7 9 1 Medelvärde:,7 Kommentar: En gav betyget 1, men tyckte att föredraget var för långt. Fältbesök biotopskydd 1 1 1 3

Läs mer

SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP 7-9 AUGUSTI 2009 i GRÄNNA

SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP 7-9 AUGUSTI 2009 i GRÄNNA SOMMARKONFERENS OCH TRÄNINGSCAMP 7-9 AUGUSTI 2009 i GRÄNNA Smålands Brottningsförbund inbjuder samtliga Smålandsklubbar till Sommarkonferens för föreningsledare, och träningscamp för knatte, pojk, ungdom,

Läs mer

SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDET

SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDET Domar 2009 konferens För distriktens domaransvariga och förbundsdomare Program Lördag 29.8 12:45 Presentation av deltagare och TRK:s domargrupp, Genomgång av programmet 13:00 Nytt inom regler och bestämmelser

Läs mer

Brukarträff 14-4-2010

Brukarträff 14-4-2010 Brukarträff 14-4-2010 Plats: Holiday Club, Åre Deltagare: 1. Anna Lindegren, Mica 2. Anders Edström, Fritid och rekreation 3. Rob Andersson, Boende Område Brunflo/Torvalla 4. Ia Linusson, RSMH 5. Anna

Läs mer

- Tips för att engagera unga och nya ledare

- Tips för att engagera unga och nya ledare Ledarrekrytering - Tips för att engagera unga och nya ledare Andreas Ingmarsson Robert Josefsson Köping, 2009-04-25 Svenska Bordtennisförbundet Idrottens Hus 114 73 STOCKHOLM Telefon: 08-699 60 00 Fax:

Läs mer

SDF-konferens. 14 juni 2018 Dokumentation

SDF-konferens. 14 juni 2018 Dokumentation SDF-konferens 14 juni 2018 Dokumentation Föreläsning - Trygga idrottsmiljöer Malin Andersson, Riksidrottsförbundet, inledde SDF-konferensen med en föreläsning kring hur man kan skapa trygga idrottsmiljöer.

Läs mer

1. () Vad tycker Du om kursen som helhet?

1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? Fullgjorda Egna enkäter: 4 Frågor: 21 1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? - Mycke t bra: ) 4 (1. % - Bra: - OK: - Sådär: - Dålig: 2. () Egna kommentarer. - Har redan rekommenderat kursen till några

Läs mer

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack?

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? Lärande och samhälle. Schack som pedagogiskt verktyg På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? - Kan man få elever i år 9 att vilja spela på fritiden med kompisar eller via tekniska

Läs mer

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden Antal svar: 16 (14+28) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 12,5% 3. Bra 50% 4. Mycket

Läs mer

Utvärdering av föräldrakursen STRATEGI

Utvärdering av föräldrakursen STRATEGI Utvärdering av föräldrakursen STRATEGI Agneta Hellström Anna Backman 12-10-06 1 Utvärdering STRATEGI- kursen Utvärderingen har gjorts 2009 2011 vid ADHD-center i Stockholms läns landsting Sammanlagt har

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009.

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Umeå Universitet Sida 1 (10) Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Kursvärdering. Omdöme 1 5 (5 bäst) Kursupplägg i stort 1 2 5 Bra projekt där de tidigare projekten i BP1 och BP2 binds ihop. Får

Läs mer

SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDETS Domarkonferens 8-9 sep 2012

SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDETS Domarkonferens 8-9 sep 2012 SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDETS Domarkonferens 8-9 sep 2012 Jag har varit på domarkonferens i Köping under helgen, det har varit mycket att prata om och diskutera, här kommer några rader om vad som sagts

Läs mer

INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE

INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE INBJUDAN TILL STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE Oskarshamn och Mönsterås 19-20 oktober 2011 Välkommen till Skogsindustriernas fortbildning för studie- och yrkesvägledare Skogsindustrierna och Södra arrangerar

Läs mer

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 H10_Statistik och Vetenskapsteori Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? (5) Stor 13 46,4% (6) Mkt stor 5 17,9%

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

UTVÄRDERING AV FORSKARUTBILDNINGSKURS I INTRODUKTIONSBLOCKET. Research Methodology with Biostatistics

UTVÄRDERING AV FORSKARUTBILDNINGSKURS I INTRODUKTIONSBLOCKET. Research Methodology with Biostatistics UMEÅ UNIVERSITET Medicinska fakulteten Sammanställning vt 2012 UTVÄRDERING AV FORSKARUTBILDNINGSKURS I INTRODUKTIONSBLOCKET Research Methodology with Biostatistics Är Ditt forskningsområde huvudsakligen

Läs mer

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken.

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Insparksutvärdering 2012 Skara studentkår SSK 68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Hur upplevde du insparken? (1 väldigt dålig 5 väldigt

Läs mer

Internationellt certifierad Passivhusexpert Kurstillfälle 3

Internationellt certifierad Passivhusexpert Kurstillfälle 3 1 (7) Internationellt certifierad Passivhusexpert Kurstillfälle 3 1. Varför har du valt att gå den här internationella utbildningen? 2. Vad hade du för förväntningar på utbildningen? 3. Är dina förväntningar

Läs mer

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Programmering med JavaScript, HTML och CSS Studietakt: Program: Saknas Fristående kurs, PAGWH, PAGWE Studenter i utskick: 40, 26, 20 Antal svarande

Läs mer

BARN- & UNGDOMSLEDARE!

BARN- & UNGDOMSLEDARE! Ny, bättre och mer spännande tränarutbildning för våra BARN- & UNGDOMSLEDARE! Svensk Innebandy jobbar med en ny utvecklingsmodell, SIU, en konsekvens av det innebär ett nytt utbildningspaket för barn och

Läs mer

UTBILDNINGSKATALOG UPPSALA 2015

UTBILDNINGSKATALOG UPPSALA 2015 UTBILDNINGSKATALOG UPPSALA 2015 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sid 3 Sid 4 Sid 5 Sid 6 Sid 7 Sid 8 Sid 9 Sid 10 Sid 11 Sid 12-13 Sid 14 Sid 15 Sid 16 Sid 17 Sid 18-19 UTBILDNINGAR 2015 ÅRSPLAN INTRODUKTION LSS

Läs mer

LindgrenHelde Kommunikation

LindgrenHelde Kommunikation LindgrenHelde Kommunikation Kurskatalog Hösten 2014 LindgrenHelde KOMMUNIKATION KURSÖVERSIKT Hösten 2014 KURSDATUM Förbättra din kommunikation - och höja trivseln på jobbet! Välkommen att inspireras till

Läs mer

- Användbart men kunde kunna breddas lite och mer handla om elkraft

- Användbart men kunde kunna breddas lite och mer handla om elkraft Kursutvärdering Datakom Elkraft HT14 1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? Mycket bra: 10 (55.56 %) Bra: 8 (44.44 %) OK: 0 Sådär: 0 Dålig: 0 2. () Egna kommentarer. Mycket bra lärare och bra upplägg.

Läs mer

Specialkurs SÖK utarbetad av Centrala Hundägarutbildningssektorn

Specialkurs SÖK utarbetad av Centrala Hundägarutbildningssektorn Specialkurs SÖK utarbetad av Centrala Hundägarutbildningssektorn 2000 01 01 Specialkursen är utarbetad för Dig som är under utbildning till instruktör. Varför specialkurs? Specialkurser är ett steg i vidareutvecklingen

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

Utvärdering COL 2013/2014

Utvärdering COL 2013/2014 Utvärdering COL 2013/2014 När är det bäst att arrangera COL-fester? Vardagar eller helger? Vardagar innebär att vissa måste gå hem tidigare, medan helger ofta krockar med tävlingar eller andra resor. Festerna

Läs mer

Steg 3. Modul 1. Inledning och presentation

Steg 3. Modul 1. Inledning och presentation Modul 1 Inledning och presentation I den här modulen får deltagarna en uppfattning om kursens innehåll, praktiska detaljer etc. Kursledningen presenterar sig och deltagarna presenterar sig. Syftet med

Läs mer

Varje vecka 36,6% 15. Nästan varje vecka 46,3% 19. Var tredje vecka 4,9% 2. Någon gång per månad 9,8% 4. Ytterst sällan 0,0% 0

Varje vecka 36,6% 15. Nästan varje vecka 46,3% 19. Var tredje vecka 4,9% 2. Någon gång per månad 9,8% 4. Ytterst sällan 0,0% 0 Malmö Löparförening 1. Hur ofta är du med på onsdagsträningarna? Varje vecka 36,6% 15 Nästan varje vecka 46,3% 19 Var tredje vecka 4,9% 2 Någon gång per månad 9,8% 4 Ytterst sällan 0,0% 0 Aldrig 2,4% 1

Läs mer

SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDET

SVENSKA BORDTENNISFÖRBUNDET Domar 2011 konferens För distriktens domaransvariga och förbundsdomare Program Lördag 27.8 12:00 Inledning med lunch! 12:45 Presentation av deltagare Genomgång av programmet 13:00 Att fånga upp och sprida

Läs mer

Ledarträff

Ledarträff Ledarträff 2014-11-03 Närvarande: Sofia, Johan K, Dennis, Victoria, Tor, Jimmy, Björn, Malin v E, Malin G, Emma, Kristofer, Fredrik Kort info och lägesrapport Läget i lagen kort rapport från varje grupp

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer